Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Hátsó kapu a gyönyörbe

2019. október 07. - Ethan Wolf

brooke-tessmacher-facebook1.jpg

Helgát egy rögtönözött céges bulin ismertem meg. Nem nálunk dolgozott, csak mindenki vihetett havert, vagy barátnőt, vagy akárkit, mivel nem hivatalos céges rendezvény volt, csak páran kitalálták, hogy bulizzunk együtt. Helga az egyik marketinges lány baráti körével érkezett és mikor becsatlakoztam hozzájuk a társalgásba, éreztem is valamit a levegőben. De még nem tudtam mit. Tetszett, de annyira nem, hogy rányomuljak, miközben az ismerősei közül pár a kollégám. Azért elég jól elbeszélgettünk, de nem kettesben, hanem csoportosan. De ment egy kis pimasz adok-kapok kettőnk közt, a többiek pedig csak sandán mosolyogtak rajtunk.

fcaf7686d16d1018889ab6a70ed42227.jpg

Pár nappal a buli után bejelöltem facebookon, majd miután visszaigazolt, ráköszöntem. Beszélgetés lett belőle, nem túl pörgős, nem túl foghíjas, de csevegtünk. Apránként megtudtunk egymásról ezt azt, például elmondtam merre lakom. Jah, kihagytam Helga körülírását: 168 magas, 50 kg körül, sportos test, hosszú fekete haj, barna szemek, sok smink, szép arc. A szeme olyan érdekesen van kihúzva, hogy mintha ázsiai lenne, de csak a kihúzás miatt. Ez most divat lehet, mert egyre több ilyet látok.

Úgy két héttel az első bulin történt találkozásunk után, egyszercsak írt, hogy egy találkozón volt nem messze tőlem. Egyértelmű jelzés, le is csaptam…találkozzunk akkor. Tél volt, nagyon hideg, ezért meg is beszéltük, hogy nálam a melegben borozgatunk kicsit és dumálunk. Nem fog történni semmi, ezt előre kijelentette. Amikor így kijelenti egy nő, hogy nem lesz szex, anélkül, hogy te erre céloztál volna, akkor az egy jelzés, hogy dugni akar veled.

Mikor kimentem elé és megláttuk egymást, olyan volt, mintha egy vonaton ülnék, amely egy sínen halad előre, végcélja pedig az ágy. Azt éreztem, hogy ma este szexelni fogunk, és annyira természetes volt, mint még semmi. És ő is ezt érezte, láttam a szemében. Furcsa érzés volt, mármint, kémiát éreztem sokszor, de ez a megszokott sokszorosa volt. Puszi, majd elsétáltunk hozzám. Lakás bemutató, zene, bor és csevegés. Beszélgettünk, de a szemkontakt folyamatos volt és azt éreztem, hogy a beszélgetés csak ürügy, mindketten kefélni akarunk egymással, de mint az állat. Fél óra múltán, tök váratlanul lekaptam. Épp egy mondat közepén volt, mindketten meglepődtünk, de nem ellenkezett. Elég heves csókcsata alakult ki, majd alig két perc után már téptük le a ruhát a másikról. A bort ki is öntötte a szőnyegemre, de ez csak jóval később okozott gondot. :)

fc58dd9e89631c7cfa295aba4cd7731e.jpg

Lezavartunk két gyors menetet, de olyan állatiasan, mint még soha. Harapta a mellem, aminek a nyoma napokig ott volt, és olyan erővel lovagolt meg első körben, hogy attól féltem, leugrik róla véletlenül és eltöri. :D Aztán a második menet után pihentünk. Kicsit beszélgettünk (már az ágyban volt a második kör), és megbeszéltük, ezt a baromi erős kémiát. Amúgy elég különböző személyiségek vagyunk ez már a facebook beszélgetéseink alatt kiderült. Mindketten tudtuk, hogy nem egymással fogjuk leélni az életünket, de egyszerűen kár lett volna kihagyni ezt az erős kémiát. Mikor a bulin először találkoztunk, éreztem ugyan valamit, ahogy írtam, de az Ő elmondása szerint, Ő már akkor érezte ezt a nagyon erős kémiát. Ami pedig most este történt, az a kémia teljes elszabadulása volt. Kicsit szégyenkezett, hogy ő pedig nem ilyen lány, de hát én sem vagyok ilyen férfi (dedede). :P

Aztán egyszercsak felvetette, hogy ha már ilyen erős a kémiánk, akkor mi lenne, ha velem kipróbálna valamit, ami már régóta érdekli, de eddig senkivel sem merte rávenni magát. Próbáljuk ki az anált. Én már próbáltam, így nyugodt volt, hogy egy olyannal próbálhatja ki, akivel erős a kémia, és még tapasztalt is. Én sem ellenkeztem. Persze nem vagyok nagy rajongója az análnak, de ha van rá lehetőség, benne vagyok. Sosem kérem, vagy kezdeményezem, ha egy lányt érdekli, akkor mehet, de nem küzdök, hogy seggbe dughassak valakit. :)

b2c3d87854d774455763f945b0bff2c4--tattoed-girls-inked-girls.jpg

Szerencsém volt, mert Helgának aznap délután nem volt ideje enni. Ez kapóra is jött. Ha análoztok, akkor előtte pár órával, ne egyen semmit a csaj. Máskülönben olyasmi kerülhet a farkadra, ami nem túl gusztusos (gondolom mindenki érti). Síkosított gumi javasolt, egy törölköző sem árt alátok abban az esetben, ha a lány még sosem csinálta. Mivel nem tudhatja, mi fog történi, hogyan reagál. Kicsurran-e valami. Persze, ha már csinálta és nem volt gond, akkor nem kell a törölköző. Valamint síkosító sem árt. Gumi fel, síkosító rá, és nagyon lassan épp csak a hegyét betenni. Első alkalommal itt fájni fog a csajnak, úgyhogy érdemes mozdulatlannak lenni, amíg tágul picit. Aztán pár milliméter előre, megint mozdulatlanság és így tovább apránként. Aztán vissza is lassan, majd megint be. Aztán 2-3 ilyen lassú ki be mozdulat után, a fájdalom megszűnik és tágul annyit a nő, hogy lehet normál tempóban csinálni. De annyira durván, mint a puncit, nem szabad dugni. A pornóban hülyeség az a kemény popó szex, legalábbis olyan nővel nem találkoztam, aki popóba is szerette azt a durvaságot, amit punci esetén szokás tolni.

81a6c851a4d89a2fa10a97a9673ad297.jpg

Rövid idő után a nő élvezni kezdi, és ekkor döbbennek rá, hogy ez egész jó. Jobban magukban érezhetik a férfit. A legtöbb magától rájön, hogy amíg te a popójában dolgozol, addig érdemes neki az egyik kezével a csiklóját izgatni így egyszerre éri inger a csiklót és a feneket. Nem azt mondom, hogy el tud menni első alkalommal, de nem lesz kellemetlen és második alkalommal már akár el is élvezhet (ha képes rá). Férfiként az anál abban a különbözik a puncitól, hogy szűkebb és forróbb. De nem annyival, hogy olyan sokat jelentsen. Az hogy mennyire szereted az anált férfiként, inkább mentális dolog, mintsem fizikai. Hisz fizikailag a popó mellett szólnak az érvek (szűkebb, forróbb), de számomra a tudat, hogy egy segget dugok, nem olyan felvillanyozó. Inkább a punci és tudat, hogy rendesen dugom. :P Persze, ismerem a mondást, a segg az új punci. De én ebben nem hiszek.

55f23ca1425c7e83b12556293cb1549f.jpg

Egyesek úgy csinálják első alkalommal, hogy a férfi ujjal tágítja picit a popót, és csak utána hatol be rendesen. Megmondom, nekem ezzel az a bajom, hogy az ujjad, ha nem is kakis, de büdi lesz. És ha nem evett a csaj, akkor is valamilyen folyadék, váladék lesz rajta, ami büdös. Aztán azt jól beledörgölöd a párnába, paplanba, akármibe. Mert mikor behatolsz és elkap a hév, akkor megfeledkezel arról, hogy az ujjad büdös és nedves. Az meg elég idétlen, hogy megujjazod a fenekét, majd elmész kezet mosni. Arról nem is beszélve, mikor vigyázol, hogy az az ujjad ne érjen hozzá se lepedőhöz, se semmihez, de mikor a csaj fölé hajolsz és dolgozol rajta, az a kezed esélyes, hogy a lány arcához közel fog elhelyezkedni és akkor meg ő szagolhatja a saját popója szagát. Hülyén hangzik, de ez van. Esetleg még az lehet, hogy ujjazás után, megtörlöd papírzsebkendőbe, de akkor meg az fog ott bűzleni. Talán az a legjobb, ha készítesz oda egy kis tál vizet, amiben gyorsan megmártod utána. Kényes téma tudom, de hát ez ilyen. Még egy tanács, ez is tapasztalat, erősebb fajta gumit használj análhoz, az ilyen szupervékony csak puncihoz jó, análnál kiszakad (oké, biztos van olyan típus, ami bírja).

1-pcs-sexy-dames-taille-l-opard-creux-transparent-gaze-camo-pantalon-avec-ouvert-entrejambe-string.jpg

Helga meg volt döbbenve, hogy ez ennyire jó volt, kilátásba helyezte, hogy ezt párszor meg kéne ismételni. Még nálam maradt és ölelkeztünk egy órát, majd mennie kellett. Egyedül lakott, de kutyája van és mennie kellett levinni az ebet.

Egy pár alkalommal átjött anál partit tartani, de mindig haza rohant az akció után levinni a kutyát. Kicsit jobban megnézve a facebook oldalát láttam, hogy van élettársa, de egyik fotón se szerepelt kutya. Utolsó alkalommal rákérdeztem, és kiderült, hogy a kutya csak kifogás, a pasi késő este szokott hazaérni és miatta rohant mindig, hogy még előtte hazaérjen. Mondtam, hogy engem ez annyira nem zavar (most már), felesleges volt kamuzni. Azt mondta, hogy jobban is érzi magát, hogy tudom az igazat. Viszont azóta valahogy mégsem tudott időt szakítani rám. :P Gondolom beijedt, hogy tudom, hogy pasija van. De nem is értem, hogy nem gondolt arra, hogy előbb utóbb végiglapozom a fotóit facen? Mindegy.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5615093722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Delin. 2019.10.07. 14:25:35

Wolf, hasznàlj babapopsi törlőkendőt - nedves, illatosìtott & egyszerű használni. ;)

VT 135 2019.10.07. 15:30:27

Az análnak nagy előnye, h nem kell védekezni. Persze aki csak alkalmi kalandokkal, gumival tolja, annak nincsen meg ez az előny. :)
A szagos ujjat össze lehet szorítani és akkor semmihez sem ér. :) (igaz, akkor kiesik egy kéz) A törlőkendő tényleg jó ötletnek tűnik!
Elsőre olyan a nőnek, mint a szűzesség elvesztése - nagy ritkán élvezetes is lehet, de általában nem az, viszont később már nagyon élvezetes lehet. Azért ott sem kell mindig finomkodni, de tény, h az elején nagyon óvatosan és finoman kell kezdeni. És igen, ehhez nagyon is alkalmasak az ujjak, a lassú, kíméletes tágításhoz.

Erről a pár órával előtte nem evésről még nem hallottam, elvileg két szarás között ajánlott megejteni, meg persze lehetne előtte beöntést, meg anyámkínját, de azért szerencsére ezek nem szükségesek.

---

Szóval volt élettársa, de azért veled is kúrt. Na ez a BÜDÖS RIBANC!

erkölcsi hulla 2019.10.07. 21:37:59

@VT 135: Csak élettárs. Olyasmi mint a férj, csak még odáig sem jutott el, lehasalt közben. Ritka egy langymeleg megalkudás lehet valakinek az élettársának lenni.

Állandó dugópajti, csak a lakhatást felezik? Kötetlen házasság?

Mindig olyanoktól hallom ezt az élettársi dolgot akik a társadalom alján helyezkednek el, szegények, alkoholisták, stb stb. Általában hírekben mondják hogy megölte ezt, azt, élettársa volt stb.

Ritka negatív lecsengésű ez a szó.

2019.10.07. 21:46:17

@erkölcsi hulla: Tényleg nagyon negativ szó lett.
Pedig jelentésileg az ÉLET-TÁRS szebb szó, mint a fele-ség. Ha már egészség nem lehet jó lesz a fele is :-(

VT 135 2019.10.07. 22:35:03

@whoareyou12345: bizony, zseniális mestermű annak, aki érti az angolt! :D Emellett van van egy "válasz" dal is hozzá. www.youtube.com/watch?v=48T5Rl0p4Xw

Bár ez is egy kedves darab DJ Lubeltől:
www.youtube.com/watch?v=2g4SSIf6Saw

VT 135 2019.10.07. 22:38:21

@VT 135: Amúgy ez a nő... Taryn Southern...nem csak gyönyörűséges, de a hangja...áááá...megolvasztó!! :)

Krisz101 2019.10.08. 00:47:20

Anált csakis gumi nélkül
Rendesen kimosott segg nem büdös
Ujj szükségtelen, a faszoddal kell tágítani, kormoddel csak osszekarcolgatod bármilyen ápolt.

MsIreneAdler 2019.10.08. 10:05:03

Szuper ez a brainstorming itt a témában és tényleg nagyon hasznos is. Azért arról se feledkezzünk el, hogy elsősorban a partnertől függ, hogy hogyan is kell hozzá kezdeni a dolgokhoz. Sőt az sem árt, ha folyamatosan figyelsz arra, mi esik jól neki és mi nem.

Somogyi József 2019.10.08. 10:32:29

@VT 135: A második zene elég jó társadalom kritika :)

2019.10.09. 15:05:30

"Egy pár alkalommal átjött anál partit tartani, de mindig haza rohant az akció után levinni a kutyát. Kicsit jobban megnézve a facebook oldalát láttam, hogy van élettársa, de egyik fotón se szerepelt kutya"

ÉS ilyenkor van az, hogy az élettárs otthon megkapja a szánalom puncit egyszer egy héten, a dugópajtival meg megy a "szájból-popsiba és vissza" szex.... :)

Krisz101 2019.10.09. 15:26:20

@icipicicsipa: jaja! De előtte ki is nyalhatja alul oda vissza vesétől köldökig miután wolf megjaratta mindkét lukban a faszt.
De nézze csak a jó oldalát, gumival volt, az tkp nem is szex

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.09. 17:56:35

Análszex beöntés nélkül?? Ne ujjazz, mert büdös lesz az ujjad a kimosatlan seggtől?? Ne egyen aznap délután, és akkor ok? Na most ettől padlót fogtam. Wolf eddig nem tűnt ennyire igénytelennek, de ez az. Ilyet nem csinálunk, ilyet magára valamit is adó ember nem csinál!

VT 135 2019.10.10. 23:16:44

Slut, ne keverd a munkát a szórakozással! ;)

2019.10.11. 18:15:48

@VT 135: ezt frappánsan megfogalmaztad. Én hirtelen nem is tudtam hova tenni SSnek ezt a furcsa kommentjét.
Aki szenvedélyből szimpátia alapon kezd szexelni az nem tudhatja hova jut el. És nem készül ilyen mértékben hogy beöntés. jajjj ez annyire életszerútlen ötlet.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.11. 19:39:29

@Daenerys Targaryen: az anál nem egy spontán dolog jó esetben, ez viszont így elég gyomorforgató és veszélyes is.

VT 135 2019.10.12. 00:06:19

@Serial Slut:
Van, akinek maga az anál gyomorforgató. Van, akinek az orál. (Van, akinek az Aral :) ). Mondom, h ne a munkádat vedd alapul - a tapasztalat az, h igenis lehet spontán (persze legyen "spontán" kézelérhetőségben síkosító), csak nyilván nem durrbelebumm. Seggből szájba meg tényleg csak a pornófilmek és a Shop Stop világában létezik.

2019.10.12. 08:02:20

@Serial Slut: De.
Spontán.
Pont ez a különbség a hivatásos és amatőr között.

Persze megértem, hogy te a jelenlegi posztnál gyanakszol, hogy a csja azért akart anált mert a másik nyilást a pasija használja és ezzel felmenti magát, ergo készült rá a csaj.

De most ne ezt vedd, hanem a való életet, ahol spontán tud lenni az anál. Amikor rápörög erre az ember hirtelen.

MsIreneAdler 2019.10.12. 08:40:28

@Daenerys Targaryen: de most miért, szinte semmi nem teremteti meg úgy a hangulatot, mint egy jó kis beöntés :D.
(eszem megáll :D)

VT 135 2019.10.12. 13:51:25

@MsIreneAdler: Mit akarsz, vannak, akik az anál gyönyörei nélkül is rá vannak izgulva a beöntésre, holmi béltisztítás, alternatív gyógyászat címszóval. :)

2019.10.12. 14:24:19

@VT 135: van egy jóga gyakorlat, ahol annyi vizet iszol meg (8-10 liter), hogy utána a beleidet végigmossa és hátul már tiszta víz jön ki.

MsIreneAdler 2019.10.12. 16:58:06

@VT 135: az is jó buli lehet :). Igazából engem a kivitelezés része zavar. Esetleg otthon ilyen DIY szellemben beöntök magamnak (üres zacsi, slag)? Vagy leslattyogok a hozzám legközelebbi egészségügyi intézménybe, ahol előadom, hogy olyan fergeteg randi van kilátásban, hogy nekem most azonnal mossák ki a hátsó bejáratot...? :D
Tehát ezt nem érzem, hogy hogy? :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.12. 18:36:27

@MsIreneAdler: nem akarok promózni, de van erről egy remek posztom kezdőknek. :)

whoamiohmy 2019.10.13. 13:09:17

@Daenerys Targaryen: ezt a jóga gyakorlatot a gasztroenterológián bizonyos kémiai szerekkel kombinálva (Cololyt, Citrafleet) napi rendszerességgel volt alkalmam felírni a betgeimnek ;)

whoamiohmy 2019.10.13. 13:10:58

@VT 135: kicsit elkéstem ezzel, de engedd meg hogy hozzátegyem a magam kedvencét a témában:

youtu.be/bv1gnug6HJ0

whoamiohmy 2019.10.13. 13:13:22

@MsIreneAdler: coloskopia (vastagbéltükrözés) előtt a teljes belrendszert tisztára kell mosni, különben semmit nem lát a vizsgálat. Vannak rá protokollok, hogy ezt hogyan lehet elérni. Persze itt általában vényköteles gyógyszerek vannak. De ezt azért otthon nem próbálnám ki, mert van, hovy rosszul lesznek tőle a betegek és infúziót kell nekik adni (lemegy a vércukor például).

MsIreneAdler 2019.10.13. 16:05:40

@Serial Slut: beöntés kezdőknek vagy anál kezdőknek :)?

@whoamiohmy: igen, ez azért nem egy olyan dolog, amit orvosi ellenőrzés nélkül bevállal az ember, csak úgy. Pláne hogy ezt a műveletet nem jó gyakran "elsütni". Tudom, tudom Bear Grylls egy tutajon hánykolódva is simán megcsinálta, de ő egy más dimenzió :D, meg az indítékai is egész mások voltak.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.15. 03:14:11

@VT 135: "Seggből szájba meg tényleg csak a pornófilmek és a Shop Stop világában létezik."

Az ilyen kijelentésekkel csak elárulod magadról, hogy nincs nagy jártasságod a dolgokban. :) A seggből szájba a valóságban is létezik, csak beöntés kell hozzá, méghozzá alapos.

VT 135 2019.10.15. 15:22:35

@Serial Slut: Hát a seggből szájbában valóban nincsen jártasságom, dehát pont ez volt a mondanivalóm lényege is, h ezt nem sokan csinálják.
"A seggből szájba a valóságban is létezik" - igen, a pornófilm valóság, nem gondoltam én sem, h CGI-vel generálják. :)

exilis 2019.10.16. 21:46:46

Ez - elnézést - az első posztod, ami kicsit kamuszagú nekem. Az análról is olyan amatőrségeket hordasz össze, mintha még soha nem csináltad volna. Mindenesetre senki ne így álljon neki, ahogy te, ennél bármelyik női magazin praktikusabban, és jobban leírja.
süti beállítások módosítása