Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Kényes téma

2019. október 13. - Ethan Wolf

Kényes téma következik.

Egy alkalommal, az egyik társkeresőről randiztam Anitával. Még régimódiban nyomtam, kávé, mozi, majd harmadik randin hozzám mentünk. 174 magas, vékony, zöld szem, barna haj. Boltvezető volt egy ruhakereskedésben. Az első randin semmi nem történt, csak beszélgettünk, a második – mozis randi végén volt csók, majd a harmadik randin jött a szex.

Érdekes adok-kapok és húzás volt. Felizgatott, majd mintha bűntudata lenne, visszakozott. Aztán én izgattam, leszedtem egy ruhadarabot róla, vagy magamról, erre megint behúzta a féket. Aztán ő kezdett izgatni, megint lekerült róla vagy rólam egy ruha, megint kézifék. Közben meg borozás. Iszonyat lassan haladtunk, már tele volt ezzel a tököm. Úgy voltam vele egy idő után (jó ideje meredten állt a dákóm), hogy vagy dugunk rendesen most már, vagy húzzon haza, nekem ez a szarság nem kell. Érezhette, hogy túlfeszítette a húrt, mert gyorsított a tempón és végül csak beleült. Aztán jött még egy második kör is. De olyan nagyon nem élveztem, túl sokáig húzta és addigra már inkább mérges voltam és csak túl akartam esni rajta.

De nem is ez a lényeg (bármily meglepő), hanem amit utána mondott. Ekkor persze már spiccesek voltunk. Bocsánatot kért, hogy így csinálta, de neki nagyon nehéz megtennie ezt a lépést, egy dolog miatt, amiről nem szeretne beszélni. Semmi gond, mondtam és másról kezdtünk el beszélni. Aztán csak felhozta megint, hogy szeretne magyarázatot adni, de erről nem beszélt még senkinek. Éreztem, hogy itt lélek kiöntés lesz és kicsit próbáltam hárítani. Azért, mert nem ismerem még annyira, nem is terveztem vele hosszútávra, erre ha rámzúdít valami titkot, akkor azzal nekem is együtt kell élnem, legalábbis részben. Ráadásul volt már olyan esetem, mikor olyan titkot öntöttek rám, amivel nem tudtam, mit kezdeni. Ez most majdnem ugyanolyan. Szóval, csak erőltette, hogy most már annyira megbízik bennem, hogy elmondja.

A címből sejthető, mit mondott el. A legjobb barátnője apja, aki amúgy polgárőr, önkéntes tűzoltó és a község „jóembere”, egy este, buli után hazafelé tartva felajánlotta, hogy haza viszi kocsival. Tizenöt évesen még örült is neki, hogy egy ismerős elviszi kocsival (valami kis falucskában történt ez). Aztán letértek valami földes útra, ahol a fickó rámászott és megerőszakolta. Részleteket nem tudok, így mesélte el. Persze nem merte elmondani senkinek, mert a fickó köztiszteletben álló ember és nem hitt volna neki senki. Ledöbbentem és javasoltam a feljelentést, más áldozatok keresését (hátha mással is csinálta), de Anita visszakozott, hogy ezen már túl van (de előtte nekem még azt mondta, hogy erről senkinek sem beszélt még, de ezek szerint mégis), nem akarja felhánytorgatni. Nem volt túl rajta, hisz akkor nem hozta volna fel a témát. Szerintem.

Próbáltam vigasztalni, de ilyenkor mi a fenét lehet csinálni? Aztán pár részletet még elejtett, amelyek megzavartak. Azt mondta, hogy a fickó pedofil, amit nem értettem elsőre, hisz azt mondta, hogy tizenöt éves volt akkor. Akkor pedofil valaki, ha 14 alattiak után érdeklődik. Bár nem tudom, jól tudom-e. Erre Anita azt mondta, hogy ő 13 volt aznap. Pedig először 15-öt mondott, emlékeztem, de nem ellenkeztem. Aztán picit később, ment a háttérben a zene és épp jött egy dal, mire elsírta magát. Merthogy épp ez a dal ment aznap este a kocsiban is. Persze elkapcsoltam más zenére.

Azonban utólag végeztem egy gyors kalkulációt fejben. A dal, amin kiakadt a Depeche Mode Wrong című dala volt, aminél épp láttam a youtube-on alul, hogy 2009-es. Anitával 2015-ben találkozunk, akkor volt 26 éves. Ha valóban 13 éves volt, mikor megerőszakolták, akkor az eset 2003 körül történhetett. De ha 15 volt aznap este, az akkor is 2005 környéke. A dal pedig 2009-ben jelent meg, hogy hallhatta ezt? Nem tudom, kamuzott-e, vagy csak részben kamuzott és egy része igaz volt-e.

Másnap beszélgettünk telefonon és bocsánatot kért, és reméli nem vettem komolyan, amiket mondott. Hát valóban voltak ellentmondások a történetben, de elég hitelesen adta elő, könnyekkel meg minden. Most vagy egy része igaz volt, csak pár dologra rosszul emlékezett, esetleg a trauma miatt az emlékek összekeveredtek visszamenőleg, vagy tényleg kamuzott. De ha utóbbi, akkor minek? Miért akarta sajnáltatni magát? És ennyire jó színész lenne? Vagy ez már talán a pszichopátia egyik tünete, hogy ilyen hitelesen előad egy ilyen történetet?

Amúgy többé nem találkoztunk, valahogy nem jöttek össze az időpontok, vagy Ő, vagy én nem értünk rá, de részemről nem is erőltettem olyan nagyon a következő találkozót.

Sokszor eszembe jut, vajon mekkora része volt igaz annak, amit elmondott? 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3815093742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.10.13. 22:38:40

Biztos nem az a dal ment, viszont ha meghallja a dalt emlékeztetheti arra az esetre már csak a szövege miatt is.

2019.10.13. 23:33:41

A fene tudja.

No, de itt a gond az, hogy ha bármilyen trauma ér bárkit, az legyen már szíves és vagy egyedül vagy ha nem megy szakember segítségével dolgozza fel, ne a másikat szívassa már emiatt.
illetve így saját magát is, mert nem lesz normális élete.

Ezt most függetlenül mondom, hogy most tényleg volt-e valami a lánnyal vagy nem korábban.

tanor 2019.10.14. 06:57:55

Szerintem kamuzit. Rámaszott a palira és az meg tette a dolgát és ezt mai napig nem tudja megemészteni a női egoja.
Vagy csak szar az ágyban nem csak nálad hanem másnál is és ez erre a szokásos története.
Egy nő sosem mond igazat. Egy szavát nem szabad elhinni. A sírás is a taktikajuk része...

tanor 2019.10.14. 06:58:36

Szerintem kamuzit. Rámaszott a palira és az meg tette a dolgát és ezt mai napig nem tudja megemészteni a női egoja.
Vagy csak szar az ágyban nem csak nálad hanem másnál is és ez erre a szokásos története.
Egy nő sosem mond igazat. Egy szavát nem szabad elhinni. A sírás is a taktikajuk része...

2019.10.14. 09:50:45

Nem tudom miért, de úgy érzem nem mondott igazat.
Valami más van, ami miatt így éli át a szexet, de nem ez. Azt szégyeli, az erőszak viszont egyszerűbb, ezen a pasik egy része átlép, egy része leragad, vigaszt nyújt és együttérez. Ez lehet nála egy próba is, szűrés.
Ne fogalkozz vele :)

2019.10.14. 11:45:23

Attól félt talán h Dana Scully cipőjéig sem ér fel, de lehet h a Skinnerre gondolt

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.14. 19:23:37

Hát mint aki tud egy s mást a PTSD-ről most már: nem tudom, hazudott-e, lehet.

Viszont ha nem, akkor egy lehetséges magyarázat az, hogy a PTSD úgy működik, hogy a trauma alatt az agy védekező üzemmódba állítja magát, tehát gyakorlatilag elhatárolja a tudatot a testtől, és sok esetben ezek az események nem emlékekként raktározódnak el benne. Megtörténnek, az illető tud is róla, de az agya sok évvel később is küzd azzal, hogy valahogy megpróbálja saját emlékként eltárolni. Ezért vannak a flashbackek is, mert az agy újra és újra "előhozza a témát", hiszen úgy érzi, valamit kezdenie kell vele. Emiatt előfordulhat, hogy valaki tényleg nem emlékszik arra, hogy pontosan mikor és hogyan is történt, beszélhet róla ellentmondásosan, mert nem tudja úgy visszaidézni, mint egy emléket. (Ezért szívás sértettként ilyen perekben is tanúskodni, mert ha az agya túlzottan védte, akkor ő biztos a legkevésbé abban, pontosan hogyan is történt, és csak elbukja az egészet, cserébe viszont éveken át újra és újra basztatják, hogy mondja el ellentmondásmentesen.)

A zene meg lehet trigger attól függetlenül is, hogy sokkal később hallotta először. Gyakorlatilag bármi lehet trigger, még teljesen nonszensz dolgok is, amik egyáltalán nem kapcsolódnak a traumához, az agyat valamiért mégis emlékeztetik rá. Lehet egy képkocka a klipből, vagy csak a dallam, a hangulata hasonló egy másik számhoz, ami viszont már kapcsolódik a traumához stb., bármi lehet. Szóval hogy az a dal kiakasztja, ami sokkal későbbi, teljesen beleillik a PTSD-be, a triggerek nagyon sokszor nem logikusak.

Ennyit tudtam segíteni. :)

VT 135 2019.10.14. 23:00:36

@Frau Untermensch4: Lehet megköszönni a metoo-nak és a többi, tudatalattira ható propagandának, amely állandóan azzal rémisztgeti a nőket, h megerőszakolás kultúrában élnek. A valóság ezzel szemben az, h a többi bűnesethez képest elenyésző százalék az nemi erőszak száma (a börtönben megerőszakolt férfiak meg ugye le vannak szarva - viva la egyenlőség, feministák), ez a szám is folyamatosan csökken. Az ítéletek pedig drasztikusak.

Itt még nem tartunk, de ha az ellenzék győz, az is meglesz, h férfiakat bemondásra, nulla bizonyíték mellett fognak nem csak ellehetetleníteni, állásból kirúgatni, hanem 20 évekre börtönbe zárni nemi erőszak vádjával.

És mindez persze azokkal a férfiakkal, nőkkel szemben a legnagyobb mocsokság, akik ténylegesen nemi erőszak áldozatai lettek.

Ethan Wolf 2019.10.15. 07:21:23

@Serial Slut: Köszi, ez hasznos információ, talán más megvilágításba helyez bizonyos dolgokat.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.15. 07:36:43

@Ethan Wolf: nincs mit.

A triggerek úgy működnek, hogy pl. az illető azt sem tudja, miért hozza elő a flashbackeket a traumáról a rózsaillat vagy egy kék magassarkú látványa. Az agy közben viszont így gondolkozik: "Emlékszem, milyen jó volt, amikor a barátnőkkel kiültünk a lugasba és olyan finom rózsaillat volt, aztán este elmentünk abba a buliba, és tök menő volt annak a csajnak a kék cipője, na és utána történt az az elképzelhetetlen, amit nem tudok hova tenni." Ezért mondhatjuk, hogy a trigger nem logikus olyan értelemben, hogy nem kell közvetlenül a traumához kapcsolódnia.

Ha a lány nem hazudott, akkor jogosan szólt, hogy ne játszd le azt a számot, ami belerántja egy flashbackbe, ugyanis az nagyon kemény tud lenni, olyankor az agy szó szerint visszarepíti a múltba, tehát ha kérdezgetnéd közben, váltig állítaná, hogy 15 évvel az előtt van, és újra átélné azt a dolgot, lehet, hogy rövid ideig csak, de lehet, hogy órákra. Szóval ha valódi, amit mondott, akkor mindent megtesz, hogy elkerülje.

VT 135 2019.10.15. 15:36:31

Na én akkor folytatom a netes párkereső leírások bemutatását, folytatva Wolf nemes hagyományait.

*Amúgy továbbra is az a trend, h életkortól, élethelyzettől függetlenül a "társkereső" nők többsége képtelen bármiféle (!) bemutatkozót írni, vagy kimerül abban, h nem ír semmit, mert írjon a férfi, oszt' majd ismerkednek, esetleg, h csak komolyat keres, kalandorok kíméljenek, nem ír sablont (ami a legnagyobb sablon), blablabla.

"Vagány, talpraesett, értelmes nő vagyok, aki nagyon tud szeretni. Imádom a munkámat, szeretek alkotni, kreatívkodni.

Rögtön indításnak egy kis öntömjénezés, bizonygatása, mennyire főnyeremény ő. Ha így lenne, miért is keres 37 évesen, macskás fotóval a neten palit...? A másik, h ő is abban a tévedésben van, h azt hiszi, azok a tulajdonságok, amely őt vonzza egy férfiban, egy férfi számára is nyerőek. Pedig hát ugye a "vagány, talpraesett, értelmes nő"-t lehet lazán úgy is fordítani, h "akaratos, a saját függetlenségét elért és erre roppant büszke és állandóan okoskodó" nő.

"Az utazás, állandó mozgás és élménygyűjtés fontos az életemben. Odavagyok a szép tájakért, Naplementékért, egy csodás panorámát órákig tudok bámulni."

Ingerfüggő, még 37 évesen sem képes megülni a seggén, keres egy férfit, aki minimum partner (gazdaságilag is) ebben a pörgésben, bulikázásban.

"Szeretek tanulni, fejlődni. Csak mindezt meguntam egyedül :) Lassan szeretnék családot és legalàbb egy gyerkőcöt."

SzeretNE tanulni, fejlődni, csak képtelen rá. Inkább rázza tovább a pofonfát, majd utána panaszkodik, h Őkülönlegességét már jó ideje senki sem akarja hosszútávra. Ja, de azért a bulikázás mellett jó lenne már gyerek, család, szóval mutassa már meg valaki, hol lehet levenni akciósan a polcról. Persze, ha majd unalmas lesz már a mamalét, a gyerekpesztrálás, akkor a "Férfi" dolga lesz vigyázni rá, amíg ő rendszeresen elmegy majd a barinőkkel lazítani.

"Keresem a Férfit, aki barátom, párom, (cinkos)társam, szeretőm lesz. Aki már rendben van saját magával, ahogy én is. Aki képes és akat rámszánni az idejéből. Aki szeret sportolni, utazni, jönni-menni, bulizni, egy pohár bor mellett beszélgetni és hatalmasakat szerelmeskedni... érdekli a kultúra, olvas, értelmes, intelligens, érti a poénokat. Képes kifejezni az érzelmeit, elköteleződni, szeretni. Férfi. Tudom, hogy valahol ott vagy ;)
Mindenem megvan, csak a fent említett személy hiànyzik az életemből, akivel még tökéletesebb lenne az amúgy nagyon klassz életem :) én ugyanezeket tenném hozza Nőként."

Ezt már felesleges részletesen kielemezni. Keresi az alfa-bétát, a Kész Férfit, magát meg továbbra is különleges főnyereménynek tartja és kétségbeesetten hazudozik magának, h milyen jól elvan egyedül is.

Összefoglalás: tényleg az ő érdekében egyetlen dolgot remélek - kap annyi hatalmas intenzív pofont az élettől, a férfiaktól, amelyek kibillentik ebből a kóros egyensúlyból és a valódi fejlődés felé terelik, h még a teljes megöregedés előtt, ha már családot nem is, legalább társat találjon magának.

2019.10.15. 16:44:12

@VT 135:
Az utolsó idézet az a legdurvább, ahogy közli az igényeit.
Ami mellett akkor legyen elég lóvéd ugye, időt, energiád és természetesen illetve vélhetőleg minimum 9-es legyél.

Ezen kiakadhat meg csóválhatja a fejét az ember, na de a probléma, hogy az összes társkereső szöveg nőktől 99-5-ban ilyen.
Még az 50 éveseké is, mintha egy kamasz szövegét olvasná az ember.
A kedvencem még, hogy a 40-50-es korosztály a maximum 30 éves képeit tudja illetve tölti fel illetve az, amelyik 50 évesen is odaírja, hogy majd szeretne gyereket.

A te megjegyzésedhez, a reményhez.
Ez a te férfi gondolkodásod, amit tévesen húzol rá a női viselkedésre illetve az alap:
A nő nem képes önvizsgálatra, a nő nem képes beismerni a dolgokat és változni olyan mértékben, mint a férfi.
Aki beképzelt, öntelt, arrogáns nagyképű és nagy elvárásokat támasztó - nekem minden jár - királykisasszony volt fiatal korában, az ugyan az marad.
Mert pityeregni fog majd bebaszcsizva a barinőkkel, de annak mindig az lesz a vége, hogy ő aztán mindent jól csinált és a másik a hibás.

Ez a sorsuk, ez a végzetük, mert ilyen a női jellem és ilyen a női agy működése.
Amit megszoktak az életben fiatal koruk óta, az a program fog végigmenni náluk.

Nincs menekvés, ebben az állapotban fogják leélni az életüket, egyedüli esély és baromi elveszett béta, akivel kizárólag érdekből illetve jó a szamár is alapon már megmaradnak vélhetőleg, vagy egy ellenpólus, az alfa, akivel ugyan úgy futják tovább a köröket, mint anno kamasz meg fiatalkorukban.

Nem lesz változás az életükben.
Mert ők maguk képtelenek a változásra genetikailag, a női agy- állandó és folyamatos önfelmentés - működése miatt.

Mint férfi meg maximum elemezhetjük távolról és ennyi.
Majd talán az evolúció lassan arra fordul, hogy ad kicsit többet a civilizáltabb résből és elvesz szép lassan ebből a primitívből a nőnél, de az nem az elkövetkezendő pár évszázadban lesz szerintem.

2019.10.15. 18:04:23

@VT 135: "Lehet megköszönni a metoo-nak"
Én nem köszönöm meg neki.
Hatalmas kárt tett a két nem viszonyában :(
És az összes "nőt", aki évekkel később egy hülye után ment és megy ma is, és jönnek elő ezekkel, mintha egy könnyű kis divathullámra pattannának fel unalmukban, azokat megkövezném :)

2019.10.15. 18:09:52

@VT 135: Tudnál azért majd egyszer olyan ilyen kis leírást is idézni egy ilyen párkeresőből, ami tetszett, megfogott, arra inspirált, hogy írjál a nőnek?
Én nagyon igyekszem úgy olvasni ezeket, hogy hűűűű, de szörnyű, de rögtön felmerül bennem a kérdés, hogy semmi se jó, akkor mi a jó? :)

VT 135 2019.10.15. 18:39:48

@Frau Untermensch4:
"Tudnál azért majd egyszer olyan ilyen kis leírást is idézni..."

Ja értem, igen, ez így egyoldalúnak tűnik, pedig én azért megtalálom azokat a nőket, akikből valami remény is csillan. Majd keresek ilyen bemutatkozásokat is. Persze nyilván olyanok is vannak, amelyek remek bemutatkozások, csak más okból nem jön nálam szóba.

Meg néha olyan is van, h annyira fogom a fejem egy ilyen, fenti bemutatkozó láttán, h megírom az illetőnek a frankót. Erre van olyan is, amelyik értelmesen, kulturáltan reagál (én sem bunkón írom, csak ebben az erősebb stílusomban, buksisimi nélkül), úgy tűnik, mégis van benne értelem, tudatosság - de aztán előbb-utóbb kiderül (pár levélből), h annyira azért mégsem, szóval árnyalatnyi különbség lehet, de eddig még egyiknél sem derült ki akkora változás, az eredeti levélben önmagáról vázolt képhez képest.

""Lehet megköszönni a metoo-nak"
Én nem köszönöm meg neki."

Ez örömteli, de valahogy az kéne, h a legalábbis ezen a téren normális, nem (teljesen) agymosott nők - akik minimum tekintélyes százalékot képviselnek, de lehet, h a többséget is - kiálljanak nyíltan és elutasítsák a feminácikat és a metoo-t. Persze tudom, ez azért nehéz, mert a világban harcolás nem női alaptulajdonság (nagyon helyesen), illetve azoknak a nőknek, akik harmónikus párkapcsolatban, gyerekeket nevelve élnek, kurvára nincs idejük, energiájuk ilyenekkel foglalkozni, mert leköti őket a gyereknevelés, a család, a 'hátország' üzemeltetése, a párja támogatása, tehát nincs erejük, de feltehetően kedvük sem ezzel szarozni.

VT 135 2019.10.15. 18:45:11

@icipicicsipa:
Persze ez sok nőre, talán a többségükre is jellemző. Azzal viszont nem értek egyet, h mindre. Én látom, tapasztalom és olvasom is azokat a női történeteket, akik fejlődnek, akik képesek az önkritikára, a fejlődésre.
Emellett lássuk be, a férfiak többsége ugyanúgy képtelen az önreflexióra, a tudatosságra. Ez nemfüggetlen. Csak amíg látszólag (!!) a nőket hozza 20-35 év között előnybe a rendszer, addig nyilván férfi oldalról ezt fájdalmasabb megélni. Pedig a feminizmus oka között szerepel a férfiak elférfiatlanodása, a férfi energia eltűnése, meggyengülése is. Kényelmes dolog minden felelősséget a másik nemre hárítani, de ezzel nem jutunk előbbre.

davidlejardin 2019.10.16. 00:37:21

@VT 135:
Két sztori máról, vagyis az elmúlt 24 órából.
1. Kb másfél hete volt egy majdnem tinderrandim, itt a majdnemet úgy értem, hogy tinderen láttam a csajt de biztosra mentem, és ráírtam instagramon, mert azt természetesen megosztotta a bemutatkozásában. Szinte rögtön válaszolt, sok smile-val stb. de kijelentette, hogy semmi nem lehet köztünk mert kopasz vagyok és max akkor mehet ez komolyabb irányba, ha megnövesztem a hajam. Poénkodtam, hogy akkor ő neki kell kopasznak lennie akkor megpróbálhatjuk.
Végül amúgy találkoztunk még aznap este (!!). Iszogattunk nagyon jól éreztük magunkat, be is rúgtunk nagyjából és annyira jól sikerült, hogy haza is vittem, de úgy hogy a buszon hazafelé már a nadrágomban volt végig a keze teljesen magától.

Másnap elkezdett már magyarázkodni, hogy én voltam erőszakos stb és hogy valójában annyira nem is kedvel. De csak valahogy minden üzenetemre válaszolt és hogy azért ad még egy esélyt (?).

El kellett utaznom ugyhogy később kerülhetett erre sor. Tegnap este a semmiből rámír, hogy kajáljunk egyet aztán majd meglátjuk mit hoz az este (nyelvnyujtogatós smile). Találkoztunk, ettünk utána közli, hogy inkább hazamenne mert befáradt. Mondtam neki, hogy nekem mindegy végülis (itt kezdtem belefáradni a dologba vele). Mondta hogy melyik napok jók neki és hogy legközelebb aktívabb lesz de nem volt jó kedve stb.

Ma reggel írta, hogy szerinte hagyjuk mert nem érzi a szikrát....

2. Ma matcheltem egy csajjal, szép mosolya volt normálisnak tűnt összeségében.
Írtam neki hogy jó a tetkója felkeltette az érdeklődésemet. Erre azt válaszolta, hogy nem egy tv műsor hogy érdeklődést váltson ki... na mondtam magamban még egy begőzölt csaj.

Elkezdtem poénkodni amit végülis jól fogadott. Átmentünk facebook messengerre mert azt mondta utazik és olyankor inkább hangüzenetben kommunikál.
Utána az volt a baja, hogy túl határozottan beszélek és ez nem tetszik neki, nem vagyok kedves. És sok sikert kívánt.

Konklúzió: hát nem tudom ezekből a történetekből mit lehet levonni. Talán nálam tapasztaltabbak tudtok valamit reagálni. Köszi!

MsIreneAdler 2019.10.16. 08:13:53

@davidlejardin: nem tudom mennyivel vagyok tapasztaltabb nálad, én is csak max sejtem, hogy mi történt.
Mikor fiatalon párt keres egy ember, még nem igazán tudja, mit is akar. Ennek ellenére azért összeállítja a listát barátnők, szülők elvárása alapján vagy egyéb külső ráhatásoktól vezérelve (pl.hogy ne legyen kopasz, meg ilyen abszolút lényegtelen baromságok). A zavar akkor támad az erőben, mikor valaki olyanhoz kezd vonzódni, aki nem felel meg a sok elvárásnak. Ilyenkor próbálja magát tartani az alap ütemtervhez, és nem érti, hogy a szíve (mondjuk így :)) miért húzza másfelé. Akar találkozni, aztán lemondja, ad még egy esélyt (wtf?) és hasonló húzd meg ereszd meg játékokat játszik, vívódik.
Azok a nők, akik nem engedik el A Listát vagy macskás szingliként végzik, vagy kinevelnek maguknak egy pincsikutyát, aki mellett a kopasz sunátorról álmodoznak.
Aki viszont felismerni azt a pár tulajdonságot, ami számára tényleg fontos, és ezek mentén keresgél, sokkal jobban jár.
Persze az is lehet, hogy a randipartnereid csak simán kattantak voltak :D

2019.10.19. 21:15:41

@davidlejardin:
"Konklúzió: hát nem tudom ezekből a történetekből mit lehet levonni. Talán nálam tapasztaltabbak tudtok valamit reagálni. Köszi! "

1. Mákod van, hogy ezek közül a sérültek közül nem keveredtél jobban bele a dologba. Kell az ilyen neked? Aki már így kezdi az elején, ennyire betegen?
2. Ezek a nők - kb 90% minimum - ilyen betegek. A hiba nem a te készülékedben van, ne akarj az abnormalitásra logikus választ kapni. Ahogy írta fentebb a kolléga, a macskás 40-es,50-es magányos élet szinte garantált az ilyeneknél.
3. Maradj csak ilyen, amilyen vagy, nehogy meg akarj változni vagy másképpen viselkedni, ezeken csak lépj tovább. És majd esetleg egyszer valamikor jön egy olyan a fennmaradó 10%-ból, akivel nem ilyeneket élsz át.

Valami ilyen a helyzet.

erkölcsi hulla 2019.10.20. 12:08:03

@davidlejardin: Én is az ilyenek miatt félek, mert te még nagyon jól jártál hogy ez az ismerkedés elején kiderült. Mármint hogy nem százas.

De milyen lett volna, ha összejössz vele mert cukor nagyon, aztán 6 hónap múlva veszed észre, hogy kijött a valódi személyisége, és kb. őrült. :D

2019.10.20. 12:31:11

@erkölcsi hulla: ez előfordulhat férfiak esetében is?

2019.10.20. 13:22:31

@Frau Untermensch4:
Igen, előfordulhat.
Mint ahogy lehet hideg nyáron is, de mégis a telet nevezzük hideg évszaknak.
Az arányok, tudod.

Hihetetlen azért tényleg, hogy a női agyban az ösztönlény tud mindig felülkerekedni, hogy aztán mondja a hülyeségeit.

2019.10.20. 13:48:31

@icipicicsipa: hát ...
nem kívánok veled "beszélgetni". Jelzem most így szóval, amit szótlanul nem tudnék, de szeretném, hogy tudd.
Bocs.

2019.10.20. 15:14:02

@Frau Untermensch4:

1. Ez nem kívánságműsor.
2. Nyilván sokan hasonló módon az ilyen logikátlan hülyeségeket ugyan úgy nem szeretnék látni, ami te itt előadsz.
3. Visszatérve az első pontra, nem várom választ, sőt, számomra szimpatikusabb, ha "csendben" vagy inkább, ha csak ennyire telik.

MsIreneAdler 2019.10.20. 15:34:38

@erkölcsi hulla: szerintem nem kell ettől félned. Kis odafigyeléssel elég hamar kiszűrheted az ilyen klinikai eseteket. Figyeld meg, hogy viselkedik másokkal. Az, hogy veled kedves, egyértelmű, hisz a legjobb oldalát akarja mutatni neked. Viszont, ha másokkal bunkó, abból megtudhatod, mire számíthatsz, ha az érdeklődése lankadni kezd irányodba. Az ilyen csodás átváltozások és megőrülések háttérben általában az áll, hogy párválasztáskor túl hátul van a szempontok között a partner személyisége, tehát kevés figyelmet kap a külsővel ellentétben. Mikor felszáll a rózsaszín köd, na akkor meg jön a nagy csodálkozás, hogy egy jellemhulladékkal él együtt valaki.

VT 135 2019.10.20. 16:39:15

Na, csak kíváncsiságból visszaregisztráltam a tinderre (egyszer már voltam, totális csalódás volt). Katasztrófa! Nem a külső szépség hiányzik, hanem a mélység, egy-két képből is annyira látszik ez a rongyrázós felszínesség. Persze, nem kell mindenkinek érzelmi intelligencia bajnoknak lennie, mélységet megélni a saját életében, de akkor is durva ez az arány, legalábbis a normál netes párkeresőkhöz képest.
(Nem minden nő, távolról sem, de iszonyú magas arányban, mondjuk 40-50%.)

VT 135 2019.10.20. 16:48:04

Kivételesen egy remek írás egy 20 éve házasságban élő nő tollából
"Elképedek, hogy még mindig megy ez a „miért nem találok egy normális férfit?” nyavalygás a 25-35 év közötti nőknél. Ugyanis baromira nem bonyolult az oka!"

velvet.hu/randi/2019/10/19/tarskereses_miert_nem_talalok_normalis_ferfit

Pár pont belőle, ha lusta lennétek elolvasni. :)
"1., Folyamatosan le akarják győzni a férfit, kimondva-kimondatlanul. Sajnos már azok a nők is így viselkednek, akiknek még a 8 általános sincs meg. Ez egy öngerjesztő folyamat, ami olyan „macsó” férfiak kitermeléséhez vezet, akik a konditermekben élik az életüket, és fehérjeporon meg sportautón jár az eszük, a nő csak egy szükségletet elégít ki. A libikókán az egyensúly csak egy ilyen típusú férfi megjelenésével lehetséges. Sajnos. Aminek az anyákon kívül a női társadalom átlagos viselkedése is oka.

2., A nők egyszerre akarják, hogy a pasi legyen érzékeny és romantikus, ugyanakkor legyen rendíthetetlen és kemény is. Na, ilyen pasi nem létezik, csak a mesékben.

3., El kellene fogadnia a nőknek – a normálisan gondolkodóknak legalább –, hogy a férfiak nagyon-nagyon egyszerűen gondolkodnak, nagyon egyszerűek az érzelmi képességeik, és ez nem hiba, hanem biológia. Ha azt akarod, hogy a férfi komolyan vegyen, akkor ne kezdj játszmázni, mert megzavarodik és hülyén fog reagálni. Ha azt akarod, hogy ne verjen át, akkor legyél nyílt és egyértelmű. Mondd el, mit szeretnél, pontosan, és ne verseket szavalj, és tőle se várd el ezt. A férfiak megőrülnek a női szeszélyességtől.

4., A nőknél az utóbbi időben megjelent a „független vagyok” mánia. Elárulok valamit. A férfiak egy független nőnek, úgy érzik, hogy már nem adhatnak semmi olyat, amire annak szüksége lenne. Szóval ha mégis szükséged van valamire a férfitól, akkor jobb volna, ha inkább ezt kommunikálnád, és nem azt, hogy mennyire öntudatos és független vagy.

5., Nem tudnak mit kezdeni a félénk férfiakkal a mai nők. Elmondom, hogy a rendes férfiak szinte mind kicsit félénken reagálnak, mert érzelmileg érintettek az adott nő jelenlétében. Ez inkább pozitívum kellene, hogy legyen és nem hátrány. A bátorságot elő lehet csalogatni, ha kicsit barátságosabb és lágyabb a nő viselkedése és nem olyan, mint egy kivont kardú amazoné."

A magam részéről a 2-es ponthoz annyi kiegészítést tennék, h de, lehet, csak nem "gyárilag", hanem a nő hitével, támasztásával, hátországával, kettejük közös munkájával válhat az esendő férfiból Király, akinek a nő a Királynője. A Kész, Tökéletes férfit keresni teljes tévút, több okból is: egyrészt a nő sem Kész, Tökéletes nő, ezért elképesztő arrogancia elvárni, h neki az ilyen férfi JÁR. Másrészt ilyen férfi nincsen, az a pár példány, aki van, az már rég boldog párkapcsolatban, családban él. Olyan van, aki kiválóan marketingeli magáról, h ő Kész, Tökéletes férfi - sok sikert az ilyenekhez, ha még nem volt elég a pofonfa rázása...

erkölcsi hulla 2019.10.20. 18:41:02

@VT 135: Elképesztő arrogancia, de nemcsak a huszas, még a 30+-os korosztályban is általános. Igen, igen, kivételeknek, tisztelet, férfiaki is tudnak arrogánsak lenni stb. Csak frauuntermens vagy clarie vagy kiafaszom miatt.

MsIreneAdler 2019.10.20. 18:49:15

@VT 135: mintha egyszer azt olvastam volna tőled, hogy a pozitív bemutatkozásokat is leírod majd egyszer... :)

VT 135 2019.10.20. 21:25:28

@MsIreneAdler: hahaha, talán TE, vagy egy másik nő igényelt tőlem ilyesmit, én mondtam, h ok, majd mutatok ilyeneket is és ez eléggé a közelmútban volt. Jó, ha figyelünk! ;)

MsIreneAdler 2019.10.20. 22:08:26

@VT 135: egy másik nő volt, nem én. Az az igazság, hogy nagyon érdekel az online ismerkedés, mint téma, szóval ne csodálkozz, ha az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat extra figyelemmel kísérem :)...

.Delin. 2019.10.21. 00:24:09

@VT 135: A 4. pontnak van egy màsik oldala is. Nekem az a tapasztalatom, hogy ma a fèrfiak egy jelentős rèsze elvàrja, hogy egy nő 25 fölött független legyen, ne legyen teljesen èletkèptelen a csalàdja, vagy az aktuàlis partnere nèlkül. Ez nem zàrja ki, hogy pàrkapcsolatban kèsőbb együttműködő legyen, de a felnőttè vàlàsnak ma a nőknèl is rèsze, hogy önàllò keresete legyen, önàllòan kèpes legyen döntèseket hozni ès elintèzni dolgokat. Egy kiegyensùlyozott, magabiztos pasinak nem vonzò az olyan nő, aki alapjàraton nem tud magàval mit kezdeni.

A 2. pontban egyetèrtek veled. Ha egy fèrfi megtalàlja "A nőt", ahhoz teljesen màskènt viszonyul mint bàrkihez a környezetèben. Kifordulni nem fog önmagàbòl, nem vàltoznak meg az alaptulajdonsàgai, de èrezhető a megkülönböztetett szerepe a nőnek.

2019.10.21. 09:06:22

@erkölcsi hulla: mindig arrogáns vagy és keserű.
És elfogult a nemeddel. De nagyon :)
Ez hiba, mert így kizárod magad sok szépből és jóból, bár ez a te életedre van hatással.
A tegnapi mondatommal arra szerettem volna felhívni a figyelmed mindössze, hogy 6 hónap múlva ugyanúgy egy pasiról is kiderülhet bármi.
Ez nem támadás, vagy beszólás, ez tény. Ez benne van a pakliban, "kockáztatni" kell, mert akárhogy is, de együtt szép az élet :)

2019.10.21. 09:19:54

@Gömbölyű Csoki: az arrogáns, agressziv, mocskosan beszélő nőktől meg a férfiak menekülnek. Már ha érted mire célzok :-)

VT 135 2019.10.21. 14:16:37

@.Delin.: Ebben teljesen igazad van, csak mást mutat, amikor a nő nőiesen erős, mert az belül, befelé van. Tudja mindezt magáról, megtapasztalt azt, h képes független lenni, képes szinte mindazt megoldani, mint a férfi - de már beleunt, belefáradt, belehalt (azaz az amazon/boszi/istennő korszakának a végén jár). Ilyenkor már nem ugyanazokat a tulajdonságokat bizonygatja a világnak, amelyek a férfi princípiumokhoz tartoznak és valójában az ő számára vonzó a másik nemben.
Itt egy jó példa arról, amiről beszélek: www.ragyoglak.hu/veled-tancolok.htm

VT 135 2019.10.21. 14:21:15

@Gömbölyű Csoki: OK, igazad van, elfelejtem, h nem mindenki ismeri a Joós István-i világképet, annak nyelvezetét, ezért félreérthető lehet, amit írok. Habár a népmesék nagyon mély, az adott népcsoportra, kultúrkörre érvényes tapasztalatokat mutatnak meg szimbólumokkal, tudatalatti tartalmakkal, de ez most nem egészen az a téma.
Szóval a Király, Királyné egy életszakaszt, életkorszakot jelöl. Az utolsó előttit. Amikor a férfi nem csak már benne van az Ügyében (azaz olyat csinál, ami lelkesíti, amiben jó, amiben sikeres ÉS nem csak magának csinálja, hanem egy nálánál nagyobb célért(!) ), hanem már közösséget szervezett, amelynek a vezetője, bölcse. Ebben társa a nő, aki a Királyné, aki a Lovag/Hölgy korszaktól kezdve támogatást, hitet, hátországot biztosít a férfinak, így a sikereik valójában közös sikerek.

2019.10.21. 15:40:23

@VT 135: lehet, hogy ma nem befogadó a romantikus énem, de ez annyira, de annyira...
Képtelen voltam egyszerre végigolvasni is, annyira szirupos volt.
Gyönyörű lehet - a férfinek egy ilyen nő.
De ezt várni és közben ennél nem adni lejjebb, mert az nem ez, az hiba.
Úgy gondolni, hogy amelyik nő nem ilyen, az nem szeret, az még nem alkalmas, azt még nem lehet szeretni, abban még nem érett meg a "nő" az igazi kapcsolatra, nem jutott el az akármilyen szintre bocsánat de szerintem butaság.
Persze ez az én véleményem, és egyáltalán nem mérvadó, mert a mérvadó a férfinek saját maga legyen és az elvárásai, de... folyton a "de" jut eszembe erre.
Ilyen nő lehet, hogy van, de akkor öreg már, túl van sok mindenen és bármit képes odaadni, hogy egy férfi még szeresse.
Ismétlem ez a mostani véleményem, elolvasva ezt.
Lehet, hogy később megváltozik, vagy találkozok olyan férfivel, aki ezt váltja ki belőlem.

VT 135 2019.10.21. 16:12:36

@Frau Untermensch4:
Dehogy kell várni, semmire nem szabad várni, mert a várakozás tétlenség, elakadás, ergo szenvedés. Ahol éppen tartunk, amilyen energiaszinten vagyunk, olyan embereket vonzunk be az életünkbe. Ha a férfi már túljutott a Titán (minták), Vándor (önismeret, feminim irány) korszakán, vagy utóbbinak a végén jár, már csinálja az Ügyét, ami már látszik is a világban, akkor megérkezik az a nő is, aki ehhez tud csatlakozni. Nem a férfihez, az Ügyhöz. Persze csak az a nő képes erre, aki túl van már a Királylány, Amazon-Boszi-Istennő korszakán.

2019.10.21. 16:31:03

@VT 135: "amilyen energiaszinten vagyunk, olyan embereket vonzunk be az életünkbe."
Ha ez így van, akkor miért megy tönkre annyi kapcsolat?
Azért, mert az egyforma szint sem biztosíték arra, hogy megértik egymást?
Máshogy, más ütemben fejlődhetnek az ilyen kapcsolatban és ez kelt feszültséget, majd szakítást?
Én nem vagyok abban biztos, hogy mindig olyat vonzzunk, mint amilyenek mi vagyunk. Néha homokszem esik a gépezetbe, valami kibillent, és az ember által kitalált szabályoktól mentesen csak úgy megtörténik.
De lehet, hogy csak képzelem ezt, mivel ellenállásra késztet mindig a "szabály" :)

VT 135 2019.10.21. 16:48:21

@Frau Untermensch4: Mert a zsák a foltját egy káros egyensúlyi állapot. És időnként a Sors van annyira jófej, h seggbe rúg minket valamilyen formában, h fejlődjünk. Pl. gondolj egy bántalmazó kapcsolatra, ahol mind a két fél viszi a saját szerepét, tudat alatt vágyva erre az állapotra. Aztán valamikor, egyszer csak az egyik fél mégis csak továbblép (vagy nem).
Persze, szerintem sem jelenti azt, h kizárólag "egy szinten" lévő emberekkel találkozunk. Segíthetnek magasabban, vagy alacsonyabban szinten lévők is, h valamilyen formában - ami lehet, h nekünk nem is fog tetszeni :) - továbblendítsenek a fejlődésünkben.

"De lehet, hogy csak képzelem ezt, mivel ellenállásra késztet mindig a "szabály" :) "
Kár ellenállni. Az egész univerzum szabályok alapján működik. Ez a megfoghatatlan "szabadság" csak a modern kor, eltévelyedett emberének a rágógumija. Pontosabban fontos volt egyén-emberiség szintjén megélni a totális keretnélküliséget, totális individualizmust is, de most már érdemes lenne átlépnünk a köv. korszakba, különben nem fogunk hamarosan sehová sem lépni...

2019.10.21. 17:31:04

@VT 135: Sors - nem egy egyszerű megadás hinni a sorsban? A sorsra hárítani a történéseket?
Én fensőbb énről is hallottam és hinni vélem van benne valami, de nem vagyunk jóban :)

""De lehet, hogy csak képzelem ezt, mivel ellenállásra késztet mindig a "szabály" :) "
Kár ellenállni. Az egész univerzum szabályok alapján működik. "

A szabályt megismerni és nem magáénak érezve alávetni magát az embernek, ez azért nem biztos, hogy rágógumi.
A szabályt megismerve belesimulni idővel, elfogadni és már nem szabályként kezelni viszont jó.
Az esztelen, számomra teljesen elfogadhatatlan -vagy felfoghatatlan- szabályok azok, amik ellenállásra, "kijátszására" késztetnek.
Az érzelmek, az "érettség" ennyire megmagyarázása, szabálya inkább egy segédeszköz, egy támpont lehet, amit aztán használhatok (belőle), és így idővel -ha jó a szabály-, teljesen magamévá tehetem.
A totális dolgokat nem szeretem, megijeszt inkább, menekülésre késztet embernél is. Ahogy a túl szép és túl jó is.
De, mint írtam, ez az életem jelenjének gondolatai és tettei :)

VT 135 2019.10.21. 19:20:58

@Frau Untermensch4: A megadás az felelősség-nem vállalás. A Sors/Univerzum/Isten szándéka csak egy lehetőség. Belesimulunk és akkor mindenkinek jó lesz, vagy ellenállunk és akkor szenvedünk. Én ezt úgy tudom elképzelni, mint, h megyünk egy vágányon és időnként vannak elágazások, ahol szabad akaratunkból eldönthetjük, merre megyünk tovább. A szenvedést választjuk, vagy a harmóniát.

A világi szabályokkal én is pont így vagyok, mint te. Zárójeles megjegyzés: az emberiség köv. korszaka, ha megéli, ebből a szempontból az lesz, h már megtapasztalva mind a nagyon szigorú kereteket, mind ezeknek a totális hiányát, rájön, h mégis csak jók azok. :) De immár nem egy felsőbb hatalom kényszeríti majd rá a közösségeket, hanem az adott kisebb közösség együttes megegyezésén alapulnak, amelyet akkor változtatnak meg, amikor úgy érzik, szükséges.

"A szabályt megismerve belesimulni idővel, elfogadni és már nem szabályként kezelni viszont jó."- így van, erről szól a megtapasztalás. Nem pedig hit. Ha már eleget tapasztaltunk, a válság és az ezzel járó szenvedés mutatja a továbblépés ajánlott idejét és lehetőségét.

"De, mint írtam, ez az életem jelenjének gondolatai és tettei" - és igen, ez életkorszakoktól is függ, h mit van épp szükségünk, megtapasztalni. Aztán megyünk tovább. :)

2019.10.23. 14:29:54

@VT 135:

"nem mindenki ismeri a Joós István-i világképet"-felesleges mindent annyira tudni.

"hanem egy nálánál nagyobb célért(!) ), hanem már közösséget szervezett, amelynek a vezetője, bölcse."
A cél lehet nagyobb és nem mindegy milyen cél (+/-)
Vezető-bölcs: ez a kettő nem mindig jelent egyet.
Ez akkor is olyan :/ túl sok...

2019.10.23. 14:41:38

@VT 135:

"seggbe rúg minket valamilyen formában, h fejlődjünk."
Turbánod és lepedőből csavart bugyogód van?

"Ez a megfoghatatlan "szabadság" csak a modern kor, eltévelyedett emberének a rágógumija."
Áhh... Ez itt a legjobb, a kedvencem, ami mindent visz. Az hogy a többség nem tud vele mit kezdeni, nem tud vele normálisan élni, nem tudja végiggondolni, hogy neki az mit is jelent, és mi az a tól-ig határ ami között egészséges, mert általában az ilyeneknek még baromi sok mindenről fogalma sincs, az nem azt nelenti, hogy rossz. Erre születni kell, ezt érezni kell. Ezért nem tudnak egyesek a kapitalizmussal is mit kezdeni. Mert hülyék hozzá.
Amikor erről a két témáról van szó, akkor ütközik ki igazán egy olyan alapvető ellentét, ami egyszerűen mindent eldönt.
További jó agymosást

2019.10.23. 14:43:44

Hát lehetne itt még mazsolázgatni, de a lényeg megvolt, ez igazán kiütött engem mit ne mondjak :D

2019.10.23. 18:37:02

@Tökfej Jackie: te ki vagy/voltál kedves nagyarcú másodnick?

2019.10.23. 18:42:55

@Daenerys Targaryen:

Szerintem jókat írt és még valamennyire humoros is. Miért feltételezed egy új nickről, hogy itt volt korábban? Én is tegnap regisztráltam, mégsem voltam még itt :)

2019.10.23. 19:06:27

@G. Éva: innen többen ki vannak tiltva és ilyen olyan nickeken visszajönnek offenzív módon leoltani embereket. Egy friss embernek nem ilyen belépője szokott lenni.

2019.10.23. 20:21:04

@Daenerys Targaryen: Állítólag sok helyen ez megy, de ezekre nincsen bizonyíték. Attól, hogy egy új kommentelő nem ért egyet egy régebbivel, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az előbbi egy másodnick. Tudtam, hogy itt is megy ez a fajta vádaskodás, reméltem nem keveredek bele, erre nem megkapom ma Frau kolléganőtől, hogy Én vagyok LucretiaBorgia? :) Lényeg az, hogy szerintem mindenkit megillet a bizalom.

@Tökfej Jackie: Szívesen :)

2019.10.23. 20:42:59

@G. Éva: Fordítva. A bizalomért meg kell dolgozni.
Itt mindenki gödörből startol, mert a nick mogé bújva bárki lehet.

2019.10.23. 21:18:36

@G. Éva: Mostmár passzol a téma a címhez :D
Igaza is van meg nincs is. Nem másod de nem az első.

2019.10.23. 21:20:00

@Daenerys Targaryen: Fightolsz itt, izélkedsz...

2019.10.23. 21:46:35

@G. Éva: "Lényeg az, hogy szerintem mindenkit megillet a bizalom."

Nem szokott megilletni. Ki kell érdemelni, ha tetszik, ha nem így van.
Nálam például úgy tudtad volna, ha érdemben hozzászólsz valamelyik olyan hsz-emhez, ami a poszthoz kapcsolódik, vagy a hozzákerekedő beszélgetéshez.
Rosszul indítottál és nálam nincs több lehetőséged javítani "kollegina"

"reméltem nem keveredek bele"
Ugyan. Nem vagy te buta. És naiv sem.

2019.10.23. 21:48:53

@Daenerys Targaryen:

„A bizalomért meg kell dolgozni.”

Ebben is van igazság. De ha valaki vissza is tér egy másodnickkel, akkor az admin dolga eldönteni, hogy ad-e neki egy második esélyt vagy nem.

2019.10.23. 21:57:08

@Frau Untermensch4:

„Ki kell érdemelni, ha tetszik, ha nem így van.”

Igen tudom, ez végül is a való életben is így működik. Ha már az indításnál tartunk, elméletileg meg sem történhetett volna a mi kis beszélgetésünk. Vagy nem úgy volt, hogy már nem fogsz többet ideírni? :)

Még annyit a másodnickekhez, hogy téged is többször vádoltak, és talán vádolnak most is ezzel... Neked hogy szokott esni?

2019.10.23. 22:10:14

@Frau Untermensch4:

"Rosszul indítottál és nálam nincs több lehetőséged javítani "kollegina" "
Hú de kemény

2019.10.23. 22:15:25

@G. Éva: Mondjuk elég tájékozott vagy :D te már így vágod hogy kit tiltanak ki?
Ha vhonnan kitiltanak biztos nem csinálnék azért új nicket.

"Neked hogy szokott esni?" azért ez a nicktéma nem olyan hogy emiatt telesírjuk a párnánkat :D
Én csk azt nem értem kinek mi köze én se cikizek senkit direktbe hogy most "Hú te vagy az?". De azon már komolyan elgondolkodtam ki lehet itt a rekorder mennyi nickel...
Ez ilyen :D

2019.10.23. 22:24:38

@G. Éva: milyen sokat tudsz rólam :)
De ha ennyi mindent, akkor a kérdéseidre is megtaláltad már a választ.
Kicsit furcsa érzés, hogy mindenre emlékszel, amit írok - még nagyon régiekre is -, de érdekes is, bár még nem tudom eldönteni, hogy visszatetsző, vagy egómat simogató.

2019.10.23. 22:31:03

@Frau Untermensch4: Ezt nem rég írtad (többször), hogy nem jössz ide többet, mert itt csak bántanak téged :) Erre még szép, hogy emlékszek. A nagyon régiek nem tudom mik lehettek. Szerintem úgy egy éve olvashatom a kommentjeidet, amik leginkább veszekedések voltak :)

2019.10.23. 23:08:04

@G. Éva: egy éve még nincs, hogy ide írtam először, tehát mindent olvastál.
Az, hogy miről szólt attól függ, hogy ki hogy állt ahhoz, amit írtam.
Vannak akikkel soha sem fogok tudni értékelhető beszélgetést folytatni, de vannak, akikkel idővel kialakult. Hidd el nem volt könnyű, de igazából segítettek nekem.

Te soha nem szóltál hozzá egyetlenhez sem. Ma már több nő van itt, már nem arról szól a legtöbb beszélgetés a két nem között, ami régen. Te hol voltál, amikor még az volt?
Miért nem szálltál be? Nem mertél?
Csendben ücsörögtél otthon és az én írásaimat olvasgattad.

Minősíted amit írok, én sajnos ezt nem tudom megtenni, mert a 9 hsz-ed értékelhetetlen abból a szempontból, hogy mit adtál a bloghoz, a poszthoz, a férfi-nő kapcsolatokhoz. Természetesen az enyémek is. És amíg te előhozhatod az én régi mondataimat, addig én nem tudom ezt megtenni, mert alig van mondatod. Így ezzel nem tudok élni. De te az enyéimmel visszaélni igen. Persze megteheted.

Azt írod leginkább veszekedések voltak (én nem gondolom, régen voltak, de már csak elvétve, inkább reagálás a kapásból érkező értelmetlen piszkálódásra), így a te erre vonatkozó mondatodat én elfogultságnak tartom és bosszúnak, amiért szóltam neked, hogy miért hozod ide a Kapitány hsz-eit.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 03:34:39

@Frau Untermensch4: nézd már meg jobban, ki ez. Az index Feminista topikjában a konkrét választ is megkapod arra, miért van itt és mit akar. :)

A net bajkeverője, a női Sodika.

Na de segítek egy picit:

www.captiongenerator.com/1428952/Csao-elvtarsn---A-Bukas

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 04:42:06

@Frau Untermensch4: ne vessz vele össze, mert fogalmad sincs, mire képes. Megszáll blogokat és a tagjai ellen fordul nagyon hamar, elég neki annyi, hogy nem szimpatikus valaki véleménye, és utána nyúl, amiből sokszor évekig tartó, szó szerint vett zaklatás kerekedik, számos példa, tanú, túlélő van erre, akik az elmúlt hónapokban már megszólaltak, bizonyítékokat mutattak be, felvették ellene a kesztyűt.

A módszerei nagyon változatosak. A legfinomabb talán az, ha csak ellopja a nickedet és a nevedben kommentel mindenféle vállalhatatlan dolgot, "önvallomást" a saját blogjára. Rosszabb esetben sikerül kiderítenie valamit a személyedről, a neved, az email címed, a profiljaidat a közösségi oldalakon, a facebook különösen kedvelt szórakozóhelye, ott elkezd a profilodon mocskolódni, vádaskodni, szidja a külsődet, az életedet, a szeretteidet, a barátaidat. Ha megtudja, hol dolgozol, feljelent a munkahelyeden olyan szöveggel, hogy vállalhatatlan, amit a neten művelsz, és kéri a főnökeidet, hogy gondolják át, jót tesz-e a cégnek, ha ilyen alakokat alkalmaz. Zaklató leveleiben be is vallja, hogy fő célja általában az áldozatok egzisztenciális ellehetetlenítése, "halj éhen". Tud kellemetlen perceket okozni, még ha a célját nem is éri el.

Feltételezések szerint a legrosszindulatúbb fajta nárcisztikus és borderline személyzavaros, tehát a rossz napjain gyakorlatilag bármire képes, éjszakákat tölt a neten, nyomoz, kutakodik, próbál ártani, kicsit vagy nagyot, ami összejön. Érdemes megnézni, mára mit hoz ki a nevére a google a kapcsolódó keresések között: elmebeteg, pszichopata.

Ha elfogadtok tőlem néhány tanácsot a saját biztonságotok érdekében (nem csak miatta, bár mivel megjelent itt, a kockázat máris nagyobb): a közösségi oldalaitokat érdemes minél privátabbra állítani, ne engedjétek, hogy idegenek bármiféle adatot lássanak rólatok, ugyanis olyan is történt már, hogy feltörték az egyik áldozat email címét a facebookon összeszedett adatok alapján, amit szerencsére végül a kétlépcsős azonosítás megállított. Szóval védjétek magatokat a facebookon, egyéb közösségi oldalakon, illetve az email címeitekre (a gmailnél legalábbis van ilyen) állítsátok be a kétlépcsős azonosítást, így ha valaki be akarna hatolni, meg tudjátok akadályozni.

Ha pedig valakit komolyabban elkezdene zaklatni innen, vagy megtette már a múltban, nyugodtan írjon az indexes Feminista topikban (ami már egy antifeminista közösség), bármelyik tag szívesen segít, hiszen ismerjük a történeteket, és akár ingyenes jogi tanácsadást is elintézünk, ahogy azt már többeknek megtettük. Remélhetőleg nem lesz rá szükség és tényleg elhúz innen, mielőtt rászállna valakire, de nem igazán szokása ez, keresi az új balhét, hetente, havonta beleáll valakibe, blogokba, közszereplőkbe vagy csak egyszerű kommentelőkbe, akiknek a véleménye nem tetszik neki.

A napokban még agresszívebb lesz, ugyanis szánalmas, de teljesen felkavarja, amikor a gumiszobás Angéla riportja lemegy az RTL Klubon, ami néhány havonta megtörténik, ilyenkor rögtön depresszióba esik és még agresszívebb, mint lenni szokott úgy általában is.

Vigyázzatok vele, és mondom újra, ha bárkinek szüksége van segítségre ellene, szóljon.

Untermensch4 2019.10.24. 07:19:05

@Serial Slut: "Érdemes megnézni, mára mit hoz ki a nevére a google a kapcsolódó keresések között: elmebeteg, pszichopata."

www.youtube.com/watch?v=CBcccLeB_QM

:)

2019.10.24. 10:20:50

@Untermensch4: ??? miről beszéltek??? A "G:" rengeteg lehet: Gömöri, Gál, Gulyás... rengeteg ember lehet ilyen névvel.

Keress rá az enyémre, mit hoz ki a google :-))))

Untermensch4 2019.10.24. 10:27:52

@Daenerys Targaryen: Na erre már én is azt kell mondjam, nem női hanem ffi logikával állsz a kérdéshez :)

2019.10.24. 10:53:48

Mi lenne a világgal szkeverés nélkül?

2019.10.24. 10:56:30

Valaki benyomott 2 kommemtet azt elhordjátok minden sznak? Trágyadomb :D

2019.10.24. 10:57:36

öö kérlek tilcski

2019.10.24. 11:28:27

@Frau Untermensch4: Nem hinném, hogy ma már több nő van itt. Olvasgatok több oldalt, több témában. Van, ahova fel vagyok regisztrálva, viszont a blog.hu-ra eddig szándékosan nem akartam. Ha visszagondolsz a tegnapi vádaskodásra, meg elolvasod az egyel lentebbit, akkor megérted, hogy miért nem :) Különben nem hiszem, hogy kötelességem lenne kommentelnem csak azért, mert olvasom a posztokat. Biztos sokan vannak még így ezzel.

A többi, amit írsz az jogos. Nem tudod előhozni az enyémeimet. Én nem élek vissza a tieiddel, nem is fogok, remélem nem vetted úgy :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 11:32:21

@Daenerys Targaryen: érdemes megnézni, kit támadott rögtön a 2. és 3. hozzászólásában ezzel az új nickjével. Véletlenül épp azt az embert, aki egyike azoknak, akiknek az áldozatok kipakoltak. :) Legalább lett volna néhány kamukommentje a témához, de hát nem ér ő arra rá. :)

2019.10.24. 11:57:39

@Serial Slut: Gyakran írják itt a hölgy kommentelők, hogy a nőket elüldözik innen. Én eddig ezzel nem értettem egyet, de be kell látnom, hogy igazuk volt :/

Szívből sajnálom, hogy már egy egyszerű nicknév is traumatizál téged, és előhozza a képzeletbeli PTSD-det. Sodikát nem, viszont Gerle Évát természetesen Én is ismerem. Nem gondoltam volna, hogy bárki vele fog majd összefüggésbe hozni. Emlegetni sem szerettem volna Őt itt, mivel pontosan tudom ”mire képes”. Igazából teljesen abszurdnak tartom, hogy ilyen rövid idő alatt, két vádaskodással is szembe kell néznem.

Most azért elgondolkodtam. Nem tudom, hogy megváltoztassam-e a nevemet, hogy helyreálljon a kis törékeny lelkivilágod, vagy töröltessem-e magamat a mocskolódásod, gyanúba keverésed miatt.

Szeretem olvasgatni a férfiszférát, volt ahova kommenteltem is, és tisztán emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt pont a Te tombolásodnak köszönhetően kezdtem el hanyagolni a Férfihangot. Szomorúan vettem tudomásul, hogy itt is felütötted a fejedet, már csak azért is, mert láthatóan semmit nem változtál. Furcsállom is, hogy pont Te hasonlítgatsz engem Gerléhez, mikor mindenhol leteszed a névjegyed. Utálnak a feministák és az antifeministák is. Lássuk be, ez azért teljesítmény :) A naphosszat a neten lógás szintén érdekes. Én leginkább tőled láttam, látom ezt. Ezért is lenne érdemes valami tisztességes munka után nézned végre, mert akkor nem másokat ”zaklatnál” az interneten a tévképzeteiddel.

A jogi részét remélem nem gondoltad komolyan, mert Én is ezen a pályán tevékenykedem. Másrészt pont neked nem kéne ezzel fenyegetőznöd, mivel a ”menedzserekkel” való nyomulást, amit nagy elánnal reklámozol a világhálón, nálunk még mindig bünteti a törvény cicuka :) Eddig sem voltál szimpatikus, a női nem megszégyenítőjének tartottalak, de ezek után már végleg elástad magadat előttem.

2019.10.24. 12:16:47

@G. Éva: Ott bactad el, hogy először köbö fél évig a főzősblogokban tanácsos kommentelni. Mittudomén... hogy szoktad csinálni a húslevest, mézesmustáros csirkét stb., hogy pl. a hagymát mennyire szereted megdinsztelni, a tésztát, tojást hány percig kell főzni. Hogy az olászok nem főzik rommá a tésztát és a tojássárga sem lesz szép ha túlfőzöd. Ilyen apró kis fortélyok tudod :) de ha divatosnak akarsz tűnni akkor írd azt is hogy te egy kis chilivel meg lime-mal szoktad bolondítani a remekműt, attól lesz olyan pikáns, meg kellemes a textúrája.

2019.10.24. 12:23:01

@Tökfej Jackie: Szóval akkor Te is itt ”bactad el”? Mert téged is egyből bevádoltak.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 12:23:08

@G. Éva: milyen érdekes, hogy te mennyi mindenben képben vagy, kedves G. Éva! :)

De véletlenül sem vagy az, akinek mondalak, igaz? Mindössze egy mit sem sejtő ember az internetről, aki valamiért tökéletesen képben van, és persze állítja, hogy én üldöztem el innen és onnan. Te évek óta vagy figyelsz mindenhol, aztán hirtelen felbukkantál, hogy több hozzászólást is az én támadásomra pazarolj.

Rettenetesen átlátszó vagy, öreganyám! :)

2019.10.24. 12:25:18

@G. Éva: Nézd ide már senki új nem regisztrál be...sejtésem szerint. Te is csak egy pasi 20. nickje vagy itt, nem hiszem hogy random hozza vki ezt a cuki stílust. Pá ;)

2019.10.24. 12:26:18

@Serial Slut: Szerintem felesleges pötyögni a kamucirkuszt. Nagyon unatkozhattok

Untermensch4 2019.10.24. 12:30:48

@G. Éva: " Emlegetni sem szerettem volna Őt itt"
Pedig csak Te emlegetted... :)

"Utálnak a feministák és az antifeministák is. Lássuk be, ez azért teljesítmény :) "
Ha vkit mindkét oldal fanatikusai utálnak az valóban szép teljesítmény . Kivéve ha olyan egybites módon nézzük hogy hát vmelyik oldalhoz tartoznia KELL.

"Ezért is lenne érdemes valami tisztességes munka után nézned végre, mert akkor nem másokat ”zaklatnál” az interneten a tévképzeteiddel."
Én így látatlanban (az ártatlanság vélelme vagy mi) feltételezem hogy rendesen adózik, az ügyfelek elégedettek. Mégis mi a "tisztességes/tisztességtelen" munka definíciója? Van egy olyan általános szabály vagy szempontlista ami alapján bármilyen munkáról megállapítható hogy tisztességes-e vagy sem?

2019.10.24. 12:34:03

@Serial Slut:

„milyen érdekes, hogy te mennyi mindenben képben vagy, kedves G. Éva! :)”

Ahogy egyébként Te is, kedves PTSD-s zaklatóm :)

Nem, nem vagyok az. Írjam át a nevemet, vagy töröltessem magamat? Mit szeretnél? Döntsd el! Hiszen rólad szól itt is minden :)

Egy kommentben sem támadtalak, nem hogy többen. Volt egy viccesnek szánt megjegyzésem, már ez is baj? De ha Én vagyok a rémálmod, akkor mindenki az, aki valaha is beléd kötött az interneten? :)

Ha akarod szívesen találkozok veled. És akkor kézen foglak, majd elkísérlek a munkaügyibe, hátha találnak neked való ”testhezállót” :)

Untermensch4 2019.10.24. 12:35:25

@G. Éva: "Szóval akkor Te is itt ”bactad el”? Mert téged is egyből bevádoltak. "

Akkor mégsem annyira nagyon figyelmes olvasó vagy. Ennek a nick-firtatásnakitt komoly hagyománya van. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 12:37:43

@G. Éva: én nem kívánok veled többet itt kommunikálni, csak hátradőlök és várom a szokásos műsorodat, jogász kisasszony. Mert ugye az indexről már egy életre kivágtak, úgyhogy ott nem tudod többi nyomni. Angéla pedig nemsokára adásba kerül, ahhoz kitartást és elegendő mennyiségű Xanaxot kívánok! :)

2019.10.24. 12:41:11

@Tökfej Jackie: Engem nem zavar, ha ez itt a huszadik nickked, de nem magadból indulj ki.

”Pedig csak Te emlegetted... :)”

Név szerint igen :)

”Mégis mi a "tisztességes/tisztességtelen" munka definíciója?”

Nem tudom, de ez biztos nem az. Örülök, hogy sikerült a lényeget leszűrnöd. Lényegében arra utaltam, hogy a rengeteg szabadidején, ”a neten lógásával” engem rágalmaz, mocskol a kommentekben.

2019.10.24. 12:42:35

@G. Éva: ??? Én most elvesztettem a fonalat. Éppen a receptkártyáimat lapozom és arra gondolok csinálok egy tepsiskrumplit.

2019.10.24. 12:47:47

@G. Éva: Ja ez is nekem jött, pedig nem.
Na. Udvarolni nem így kell. Majd szólsz ha rájöttél hogy. Addig is csinálok még egy brokkolikrémlevest is.

Untermensch4 2019.10.24. 13:05:19

@G. Éva: "Nem tudom, de ez biztos nem az. Örülök, hogy sikerült a lényeget leszűrnöd. "

Sikerülni sikerült de azt kétlem hogy ez neked örömet okoz.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 13:15:32

@Untermensch4: a szokásos hazugságai egyike, aminek bárki nyugodtan utánanézhet. Az tény, hogy a férfihangon annyira utálnak, ami szerintem még ott is ritka (talán G. Évát azért egy picit nálam is jobban :D), de az indexes antifeministákkal például évek óta kifejezetten jó viszonyban vagyok, ahogy újabban egyre több ismert feministával is, akikkel bár nem értünk egyet, de jókat beszélgetünk, vitatkozunk.

Megszokta, hogy a rajongói elhiszik, bármit hazudik, és hát hogy az emberek általában nem néznek utána a tényeknek. Aztán ha mégis, akkor őrjöngeni és vagdalkozni kezd, hogy nem igazság, és amúgy is mindenki fostestű. :)

Untermensch4 2019.10.24. 13:25:47

@Tökfej Jackie: Inkább egy tacskólevest. Vagy foxit.

2019.10.24. 13:33:09

@Untermensch4: Nem! :D Hova tűnt a grincs?

Untermensch4 2019.10.24. 13:34:27

@G. Éva: Nyilván én sem... de ha már így szóba került a "tisztesség", lenne egy kérdésem egy konkrét esetről. Kényes téma, ily módon ontopic.

Nostehát van egy nő (nevezzük Tamarának) akinek van egy férje. Mellette mintegy évtizede van egy szeretője is, akiről a férj (még...) nem tud. Sztem nem tisztességes hogy a férjnek nem adja meg a lehetőséget hogy ugyanúgy élvezze a nyitott házasság napos oldalát ahogyan Tamara teszi. Szerinted?

Untermensch4 2019.10.24. 13:35:48

@Tökfej Jackie: Wombi reinkarnációjának alkalmából váltottam. :)

vanderkaay 2019.10.24. 14:37:47

@Serial Slut:
"Ha megtudja, hol dolgozol, feljelent a munkahelyeden olyan szöveggel, hogy vállalhatatlan, amit a neten művelsz, és kéri a főnökeidet, hogy gondolják át, jót tesz-e a cégnek, ha ilyen alakokat alkalmaz"
"és akár ingyenes jogi tanácsadást is elintézünk, ahogy azt már többeknek megtettük."

Arról tudsz írni esetleg valamit, hogy ezek a konkrét ügyek aztán hogyan végződtek?
Már csak azért kérdezem, mert napjainkban tapasztalataim szerint körülbelül ott tartunk, hogy ha valakire sikerül kellő hatékonysággal a rasszista, homofób, nőgyűlölő stb. címkét rásütni, az elég nagy bajba kerül; pl. egy munkahely ilyen esetben jellemzően nem az eset tisztességes kivizsgálására törekszik, hanem pontosan azt teszi amit fentebb írtál, azaz inkább próbál megszabadulni az embertől, mielőtt őket is a címlapra rakják hogy ilyeneket alkalmaznak. Aztán jó ügyvédek kellenek, hogy rendesen lekezeljék a helyzetet; egy Kovács Ákosnak mondjuk van pénze arra hogy az ügyvédei helyrerakják a tékomot, de hogy egy átlag munkavállalónak adott ingyenes jogi tanácsadás mennyit segít, azt illetően vannak kétségeim.

2019.10.24. 14:38:35

@Serial Slut: én továbbra is úgy gondolom, hogy aranytangás, nem írnám ide, hogy miért. A töki meg a szökkkenőőő. Olvasd őket az ólban, bár jónéhány infomációhoz nem fogsz tudni hozzájutni, mert a keltetőt törölték :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 14:52:30

@vanderkaay: sosem sikerült neki, mert azon kívül, hogy a főnökök megkérdezték a dolgozót, hogy mi ez, ő pedig elmondta, nem történt semmi. De a lényeg, hogy próbálkozik, és ha esetleg valaki tényleg olyan területen dolgozik, ahol az ilyesmire jobban morognak, abból lehet baj is. Ők egyszerűen csak nem olyan helyen dolgoztak, ahol túl komolyan adnának ilyesmire. pl. az egyik indexes "ellensége" szakfordítóként dolgozik, őt megpróbálta mószerolni a többi kollégájánál, és esküdözött, hogy eléri, hogy ne adjanak neki több munkát. Csak amúgy ki foglalkozik azzal, hogy egy szakfordító miről irkál a neten, ha a dolgát tökéletesen elvégzi, a határidőket pedig tartja? :)

Egyébként ezen emberek bűnei, sőt ahogy ő fogalmaz: bűncselekményeik annyik szoktak lenni, hogy kiröhögik őt. Annál nagyobb gaztett nincs egy vérbeli nárci szemében. Ezért akar embereket megsemmisíteni. Teljesen bolond.

Untermensch4 2019.10.24. 15:09:13

@Serial Slut: Nem baj ha nem érted (a "keltető" az egy jó poén lenne...).
Egyszerűsített verzió: véletlenül hasonlított arra akire gondolsz és rájátszott (*)
Részletesebb verzió: ezt csak úgy tudnám kifejteni hogy vagy felesleges személyeskedő párbeszédbe torkollana (nem veled), vagy túlságosan indiszkrét lennék...

(*): talán pasizási problémái vannak és/vagy egyéb dolgok miatt van benne irányodban némi irigység, ellenszenv

2019.10.24. 16:07:04

@Serial Slut: @Untermensch4: De legalább stílusos, hogy pont az anál szexes posztnál csináljátok ezt a virtuális-egymás-seggbe-dugását :-)

2019.10.24. 16:11:59

@Daenerys Targaryen: ok, tévedtem.
mondta a súrolókefe és lemászott a sündisznó hátáról.

Hímhobbit 2019.10.24. 19:31:39

@Serial Slut: Az a szakfordító az a S. Magdaléna, aki a feminista topik moderátoraként veled és az ottani falkával együtt a hecckampányt folytatja Éva ellen már hónapok óta, és akit -a hírek szerint- Tomcat csúnyán összerugdosott mert őt és a családját zaklatta és sehogy sem akart leállni a vénasszony? Róla van szó?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 19:35:18

@Hímhobbit: meguntad az előzőt, Gyévuska? Vagy esetleg nem tudtál valódi önmagad lenni vele? :)

vanderkaay 2019.10.24. 19:40:56

@Hímhobbit: Életemben nem jártam még a szóban forgó topikban, de S.Magdaléna (aki macskaköröm és ezzel rokonértelmű nickeket használ) online munkásságát speciel ismerem. Amennyiben tényleg róla van szó, akkor nem igazán tudnám megmondani, hogy egy közte és G.Éva közt zajló küzdelemben kinek drukkolnék. Talán a csősznek, aki a végén mindenkit kizavar az erdőből.

Untermensch4 2019.10.24. 19:48:20

@Hímhobbit: Ha már "hírek szerint" eljutott ilyen köztörvényes (tehát hivatalból üldözendő) szintig a dolog akkor hamarosan olvashatjuk a sajtóban a fejleményeket... ugye?

Hímhobbit 2019.10.24. 19:49:29

@Serial Slut: Válaszolsz? S. Magdaléna az általad emlegetett szakfordító a fórumról?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 19:51:21

@Hímhobbit: majd válaszolok, ha adsz egy indokot arra, miért érezted szükségét a nickváltásnak, illetve hogy mi a francot keresel itt, továbbá elismered, hogy ismét nem bírtad adni a jó kislányt egy napnál tovább, pedig annyira próbáltad, de leszállt az este, és ismét készen vagy. :)

Hímhobbit 2019.10.24. 19:53:59

@Untermensch4: Ez évekkel ezelőtt történt, bírósági ügy lett belőle. A részletek olvashatók a neten.

Untermensch4 2019.10.24. 19:57:07

@Hímhobbit: Mi áll a jogerős ítéletben? Esetleg linket tudsz az infóhoz Tomcat-re kicsit sok találatot ad gugli barátunk.

Hímhobbit 2019.10.24. 19:59:21

@Serial Slut: Te azt állítod, hogy Éva zaklat valakit, illene megadnod a zaklatott fél nevét is. A fórumon csak egyvalaki állítja magáról, hogy szakfordító, ő pedig S. Magdaléna, azaz pamacska a migráncsmacska.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 20:02:16

@Hímhobbit: válaszolj a kérdésekre, Gyévuska. :)

Miért váltottál nicket?
Mit keresel itt?
Miért adtad fel egy nap után?
Mi karmolt be ennyire, hogy utánam kellett jönnöd ide is?

Sok-sok kérdés, melyekre nincs válasz. :)

Untermensch4 2019.10.24. 20:06:21

@Hímhobbit: " Te azt állítod, hogy Éva zaklat valakit,... "
Hát az itteni belépője alapján ez nem tűnik alaptalan állításnak... :)

" illene megadnod a zaklatott fél nevét is"
Az azért időbe telhet amíg a gdpr-frankó nyilatkozatot beszerzi a sértettől. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 20:11:33

@Untermensch4: a szokásos taktikája, előszed egy másik nevet, hogy elterelje magáról a témát. Az ő bűnei nem számítanak, mert az XY is milyen.

Klasszikus csele, és figyeld meg, egyre csak durvul, ahogy megyünk bele az estébe. Egyre frusztráltabb.

Mondtam én, hogy lesz itt show. Egy napig bírta, hogy relatíve normálisnak mutassa magát. :)

Untermensch4 2019.10.24. 20:15:36

@Serial Slut: Az a "relatíve normális" volt..? :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 20:18:10

@Untermensch4: hát ez az! :)

De ha megnézed, azért próbált még finomkodni a legelején, aztán ezt nem bírja sokáig, fokozatosan durvul, de a tetőfokára majd úgy 10-11 után fog hágni, egyes feltételezések szerint addigra üt be a bor a Xanaxszal. De ez csak szóbeszéd.

A másik taktikája, hogy elkezd egyre képtelenebb hazugságokkal és mocskolódásokkal jönni, hogy védekezni legyél kénytelen, cáfolgatni a hülyeségeit, addig sem az ő sara van terítéken.

Hímhobbit 2019.10.24. 20:19:10

@Untermensch4: Ez a szócikk vitalapja. A "Vita Macskosz megveréséről" című almenüben maga a sértett meséli el a történetet.

Untermensch4 2019.10.24. 20:24:23

@Hímhobbit: Ühüm... elmagyarázzam hogy ez és a "jogerős ítélet" között mekkora különbség van?

Hímhobbit 2019.10.24. 20:26:53

@Untermensch4: Serial Slut is azonnal beszerezte a GDPR-frankó nyilatkozatot attól, akiről állít valamit, ugye? :)

Untermensch4 2019.10.24. 20:29:56

@Hímhobbit: Ne aggódj, a forráskritikus megközelítést az ő esetében is alkalmazom.

Hímhobbit 2019.10.24. 20:32:50

@Untermensch4: Volt bírósági per, de a férfit nem ítélték el. Attól még a szakfordító zaklatta Tomcatet és a családját, és mivel a nő nem állt le semmilyen kérésre, ezért Tomcat egy macsós fordulattal kénytelen volt leállítani.

Untermensch4 2019.10.24. 20:37:26

@Hímhobbit: Ennek amit az előbb leírtál van nyomtatott sajtóban is nyoma?

Hímhobbit 2019.10.24. 20:51:33

Szerintem nem, ugyanis a két fél megegyezett. A fórumon hatalmas botrány volt az ügyből és mindent irgalmatlanul töröltek, a S. Magdaléna által létre hozott "Tomcat eladta a lelkét" c. topikot is. Azóta ennek az ügynek az említése a fórumon tabu, de látod, Magdaléna mindig talál magának új célpontot, most például Évára van rákattanva, és a topikjában kiadta a kilövési engedélyt a bloggerre, ezért importálja ide is a témát az egyik kutyája, Serial Slut.

2019.10.24. 20:53:10

@Ethan Wolf: Szia, nem lehetne ezt az egész folyamatot megállítani? Itt van ennek a helye?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 20:58:02

@Hímhobbit: építsd csak az alterverzumodat, hátha itt meggyőzöl valakit arról, hogy mindig minden történetben te csak egy ártatlan áldozat vagy, és véletlenül sem az, aki visszaélt mások nevével, adataival, fotóival, és azzal hencegett, hogy azt csinál, amit akar, hiszen "amerikai szerveren van, és a wordpress amúgy is leszarja". :)

Untermensch4 2019.10.24. 21:00:17

@Daenerys Targaryen: Ontopic. Kényes téma... érintett vagy?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 21:01:13

@Daenerys Targaryen: teljesen igazad van egyébként, én el is búcsúzom, mert ezzel a nővel nem szeretnék itt "egy levegőt szívni", aztán sok szerencsét vele! :)

Untermensch4 2019.10.24. 21:01:43

@Hímhobbit: " importálja ide is a témát" És mégis milyen csellel vette rá hogy megjelenjen itt az importáláshoz?

Hímhobbit 2019.10.24. 21:12:51

@Untermensch4: Nem kellett semmivel rávennie, S. M. a topikjában kijelentette, hogy oda bárki bármit írhat a bloggerről, nem érdekli, hogy igaz-e vagy sem. Erre megindult a szarcunami, amit Serial Slut vezényel és önként és dalolva szétterít a neten. Ennek lehettünk ma tanúi.

Örülj, hogy nem olvasod azt a topikot, mert kinyílna a bicska a zsebedben...

Hímhobbit 2019.10.24. 21:28:36

@Serial Slut: Aha! A Férfihang alapító-főszerkesztőjének is lehet egy alterverzuma veled kapcsolatban, ugyanis amikor megfenyegetted-zsaroltad a barátnőjét is belekeverve, akkor beígért neked egy kéz-és lábtörést.

Untermensch4 2019.10.24. 21:32:22

@Hímhobbit: Úgy értem mivel vette rá a "G.Éva" nicket hogy itt elkezdje produkálni magát?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 21:35:21

@Hímhobbit: aki utánanéz, az tudja, hogy volt igazából, úgyhogy nem tudsz azzal provokálni, amit összehazudozol. Mondtam már, hogy te ehhez kevés vagy, virágszál. Rá fognak jönni itt, milyen vagy. Én már ismerem az összes olcsó kis trükködet, az összes piti hazugságodat, még a sorrendet is tudom, mi után mit húzol elő a tarsolyodból, és hogy mennyire frusztrálttá válsz, ha egyik sem jön be. :)

"Az idő igaz, S eldönti, ami nem az."

Viszont más csatáit én nem vívom meg, akármennyire is erőlködsz, és a tény továbbra is az, hogy azért vagy itt, mert az indexről vezetőségi szinten is kitiltottak, ahogy mindenhonnan, ahova csak betetted a lábad, ennek nyugodtan bárki utánanézhet, utánakérdezhet, és megroskad az altervezumod. A tudatlanokat tudod te csak megvezetni ideig-óráig, Gyévuska. Lássuk, meddig működik még itt. :)

Hímhobbit 2019.10.24. 22:00:49

@Serial Slut: Engem soha nem tiltottak ki az Indexről, sőt sehonnan sem, mind a mai napig kommentelek több topikban. A Férfihangon is már legalább hat éve.

Untermensch4 2019.10.24. 22:01:43

@Hímhobbit: " Az a nick nem Éva. " Bocs, nem rajtad nevetek hanem a helyzeten úgy en bloc. :D Na jó, rajtad is.

Untermensch4 2019.10.24. 22:03:04

"mind a mai napig kommentelek több topikban"

"Hímhobbit

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2018.09.30. óta tag."

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 22:07:22

@Hímhobbit: ezt könnyen bizonyíthatod, akkor tedd meg! Írj mindkét helyre most a sok éves nickjeiddel, nem valami ma faragottal. :)

Hímhobbit 2019.10.24. 22:17:59

@Serial Slut: Kinek is kéne bizonyítanom és mit? És miért? Gyenge kis manipulátorka vagy te, sokat kell még tanulnod. A BGF marketing szakán nem tanították neked, hogy nem minden ember hülye? :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.24. 22:22:58

@Hímhobbit: sejtettem, hogy nem tudod, és akkor itt most már tényleg le is zárom, dolgom van, aztán további jó mocskolódást itt magadban, legyen meg az örömöd mára, veregesd vállon magad, több úgysem jut az élettől. :)

Hímhobbit 2019.10.24. 22:28:26

@Serial Slut: Mire is válaszoltál a kérdéseim közül? Legalább azt áruld már el, hogy Alter Ego miért akart téged megkeresni és a rojtos seggedbe dugni a fejedet, te gazdag üzletasszony! Lécci, lécci, lécci! :)

Untermensch4 2019.10.24. 22:43:35

@Hímhobbit: "Engem soha nem tiltottak ki az Indexről, sőt sehonnan sem, mind a mai napig kommentelek több topikban. A Férfihangon is már legalább hat éve. "

Ezt most nem viccből mondom, az adatlapoddal együtt ez a komment ezen a helyen azt jelenti hogy neked lefőtt a kávé. Kb abból választhatsz hogy vicces-szórakoztató vagy személyeskedő-zavaró troll legyél. Javasolnám az előbbit.

Hímhobbit 2019.10.24. 22:48:14

@Untermensch4: Ez a blog szekció, nem a fórum. A fórumra más nickeket kell használni, nem tudtad? :) A kettő nem átjárható.

Untermensch4 2019.10.24. 22:55:08

@Hímhobbit: Aha, ezt valóban nem tudtam. Azt viszont tudom hogy egy év inaktivitás után hirtelen grafománná váló nick-ként nagyjából mi vár itt reád... :) főleg hogy ilyen femnácis csúsztatásos stílusú a szöveged.

Hímhobbit 2019.10.24. 22:57:36

@G. Éva: Igen, Serial Slut nevét beütve a Google-ba felnyílik a csatornafedél és orrba csap a pöceszag. Nem véletlenül vágták ki a Férfihangról is. Egyedül ez a S. Magdaléna szakfordító tűri meg maga mellett, mert ő élvezi a szagát... :)

Hímhobbit 2019.10.24. 23:09:58

@Untermensch4: Csak ez a nickem volt inaktív, a többi nem. Femnácis? Szó sem volt a nőkről és férfiakról, miről beszélsz? Csak arról volt szó, hogy Serial Slut ideimportált egy bloggerről gyalázkodást, én meg megkérdeztem, hogy a szakfordítót S. Magdalénának hívják-e. Erre nem válaszolt, pedig jó lenne tudni, hiszen ha ő IRL megnevezi a zaklatót, akkor tudni kéne a zaklatott nevét is, hogy tisztán lássunk, és esetleg a zaklatott személyt is megkérdezhessük ennek igazságtartalmáról.

Sok blogger van akinek ismerjük a civil nevét. Most válasszak ki egyet és rágalmazzam meg itt, hogy ő X.Y-t zaklatja? Elhinnétek nekem csak bemondásra ha ezt tenném?

Untermensch4 2019.10.24. 23:26:05

@Hímhobbit: "Csak ez a nickem volt inaktív, a többi nem."
Sztem nem szándékosan csinálod de egyre viccesebb vagy. :)

"Elhinnétek nekem csak bemondásra ha ezt tenném?"
A mai nap után a hitelességeddel kapcsolatos kérdések ugyanolyan értelmetlenek mint volt anno a fogságba esett japán katonáktól megkérdezni hogy "Viszonya a japán császárhoz?"

Untermensch4 2019.10.24. 23:32:09

@Hímhobbit: Elnézést, helyesírási hibát vétettem. Helyesbíteném:"femnácis-csúsztatásos stílusú". Az idézőjelek közötti kifejezés egyben értelmezendő. Az hogy pont ezen (is) bemutatod a produkciót (a "femnácis csúsztatás"-t), hát az tényleg ironikus. :)

Hímhobbit 2019.10.24. 23:41:04

@Untermensch4: Tanárként fejjel lefele tartott macskakapást is elolvasok néhány évtizede. A hitelességem pedig nem tőled függ, és főleg nem a nickemtől.

De ha már hitelesség, neked hiteles Serial Slut rágalmazási ámokfutása Gerle Éva blogger vagy Alter Ego (Cs. Z. ellen) ?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.25. 00:02:53

@Hímhobbit:

Csak úgy egy néhány valódi tény az alterverzumodon kívülről:

1. Sosem vágtak ki a férfihangról, ugyanaz az aktív profilom van, amivel elsőként regisztráltam, csak már nem írok oda.
2. Alter Egóval kifejezetten jó viszonyban váltunk el, az utolsó hetekben még finoman meg is kérdezte, írnék-e cikkeket a Női hangra vagy akár a Férfihangra. Ott van, nyíltan történt, elolvasható. Aki miatt eljöttem, az Elek volt, mert nem volt kedvem tovább a bunkózásaihoz.

Úgyhogy ilyen ordas hazugságok helyett legalább találj ki valami olyat, ami nem ellenőrizhető két kattintással, te drága aprósütemény.

G. Évát nem én rágalmazom, hanem körülbelül már 100 nő és férfi állítja, hogy zaklat és megfélemlít embereket, többeket évek óta, köztük régi párjait, olvasóit, edzőtársait és szövetségeseit, a botrány pedig egyre nő, ez is megtalálható az interneten, senkinek nem kell az én szavamnak hinnie,, úgyhogy hiába tekeregsz itt, ezzel is csak a hülyéket csapod be maximum. Ha én hazudok, akkor 100 ember hazudik és fordítva. Vagy amire reálisan nagyobb az esély: te próbálod menteni a menthetetlent.

Ahogy látom, egyre frusztráltabb vagy amiatt, hogy Untermensch nem akarja neked beszopni csak úgy ezeket, nem vagy ma formában. :)

Hímhobbit 2019.10.25. 00:20:24

Kedves noemigirl@----.com. Leveleztem veled pár éve és küldtél magadról és a lakásodról képeket. A felhozatalból nem téged választottalak, hála istennek, voltak nálad ezerszer jobbak. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.25. 03:04:56

@Hímhobbit: sosem volt ilyen email címem, és sosem dolgoztam a lakásomon, úgyhogy ezt ismét beszoptad. :)

Untermensch4 2019.10.25. 07:19:42

@Hímhobbit: " A hitelességem pedig nem tőled függ, és főleg nem a nickemtől. "

Úgy vélem te is az autoriter személyiség-típusú tanárok közé tartozol. Egyáltalán nem tőlem függ a hitelességed, azt te magad rombolod. Én mindössze jót nevetek rajta mert ilyen gonosz humorom van. :)

2019.10.25. 10:04:09

szolgálati közlemény ...
G. Éva törölte magát.

u.i.: Wombi is

2019.10.25. 10:36:47

@Daenerys Targaryen: blöfföltem, kíváncsi voltam, kit érdekel és veszi a fáradtságot, hogy jelezze, tévedtem :)

2019.10.25. 11:14:19

@Daenerys Targaryen: inkább örülj, győztél DT :)))

2019.10.25. 13:02:01

@Daenerys Targaryen: szerintem, ha az utca népét megkérdezik, hogy kicsoda Szajf ad-Dín Kutuz és kicsoda Daenerys Targaryen, akkor biztos vagyok abban, hogy több helyes megfejtés érezik Daenerys Targaryen, mint Szajf ad-Dín Kutuz nevéhez - sokkal, sokkal több :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.31. 23:49:44

@Frau Untermensch4: minek? már meghalt 2002 előtt 10 évvel, vagy Yavin előtt 32-ben.

2019.11.01. 07:54:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ma halottak napja van, ilyenkor igazán szokás róluk beszélni.

2019.11.01. 07:55:21

@Daenerys Targaryen: mi történt az előző DT-vel?
Te ugyanaz vagy?

2019.11.01. 09:47:11

@Frau Untermensch4: felfalták a sárkányok. Sosem vagyok ugyanaz.

2019.11.01. 10:07:18

@Daenerys Targaryen: nem túl szép halál... béke poraira...
Valóban nem vagy ugyanaz.
És én sem érzem ugyanazt.
Van mikor kedvellek, van amikor nem, van amikor mosolygok, amikor olvaslak és van amikor elgondolkodom rajta. A legjobb persze az, amikor kedvellek. A nem kedvelés fárasztó.

VT 135 2019.11.02. 00:51:06

Hölgyeim és Uraim! A virtuális tyúkudvar működését láthattuk/láthatjuk! :P

2019.11.02. 08:42:01

@VT 135: szabad a pálya. Bárki írhat ide. Megbeszélhetjük a Kötőgépelemek vizsga tételeket is.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.11.03. 07:50:41

@Frau Untermensch4: Figyejjémán jóasszony, a kis ölebed etesd valamivel, itt csahol éhesen :)

2019.11.03. 08:54:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ölebem nincs, én a cicákat szeretem Nari :)
süti beállítások módosítása