Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Miért nem a barátnőjével jövök össze sosem?

2019. október 21. - Ethan Wolf

d1013_130_046_0004_600.jpg

A kérdés költői. Gyakran vannak félresikerült randik, ami nem olyan meglepő, hisz a nagy számok törvénye.. Sokszor ott ülök a csajjal, tudom, hogy nem lesz semmi, mert nem jön be nekem, és mesél valami randizós történetet. És gyakran van az, hogy a lakótársnőjéről, vagy a barátnőjéről mesél, hogy azok megint hazavittek egy srácot randiról. Meg hogy a barátnő milyen lazán kezeli a pasikat és megy elsőre szobára. ÉS ez a barátnő, vagy lakótársnő mindig jobban néz ki, mint amelyikkel épp randizom. Olyankor szokott üvölteni a hang a fejemben, hogy miért nem a barátnővel randizom? Miért fogom ki ilyen gyakran a félénk, sokat kéretős csajokat? :P

2a0d91ff00000578-3142055-image-a-86_1435492761689.jpg

Azt tudjuk, hogy olyan nővel nem kell találkozni, akinek csak a profilképét láttad. Ha nincs róla egész alakos kép, vagy csak nem tudod biztosan, hogy vékony-e, akkor elárulom, hogy biztosan kövér. Nincs kövér fóbiám annak ellenére, hogy pár posztom már foglalkozott a témával. Azzal van bajom, hogy néha nem lehet előre tudni, hogy kövér-e és ha az, akkor átverve érzem magam. Bezzeg a csajok simán rákérdezhetnek a magasságomra, és nem találkoznak, ha nem érem el a megfelelő magasságot, de ha én rá merek kérdezni az alakjára, akkor tapló vagyok. Ez ám a méretes kettős mérce.

Angélának normális képei voltak fent tinderen, aranyos arc, átlagos testalkat és szerette a fekete humort. Szimpatikus volt, hogy ment az adok-kapok írásban. Azzal keltettem fel a figyelmét, hogy megkérdeztem tőle, hogy a bordó, vagy a sötétlila nyakkendő legyen rajtam, mikor randizunk. Persze csak poénnak szántam ezt a nyitást, de itt működött. Amúgy elég gyenge nyitás, ezzel kísérleteztem akkoriban. Nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket. :)

Beszélgettünk, majd áttértünk telefonra és lebeszéltünk egy találkozót. Amit le kellett mondanom munka miatt. Megbeszéltünk egy másik annak a hétnek a végére, amit ő mondott le. Végül csak összejött a harmadik időpont. De közben napi kb 3-4 mondatot váltottunk. Nem akartam sokat csevegni online, elveszik a rejtély faktor. Persze valamicskét kell beszélni nap, mint nap, különben másnak fog prioritást adni.

2-two-sexy-girlfriend-girls-elena-saulich.jpg

Megbeszéltük, hogy nálam borozunk, be is készítettem mindent. Kimentem elé majd mikor megláttam, rögtön új tervet agyaltam ki. Mint a GPS: „újratervezés”. :P

Tök nem hasonlított a képeire. Illetve, nagy vonalakban hasonlított. A képek szerintem olyan 3-4 évvel ezelőttiek voltak és azóta rendesen elhízott. Nem akartam bunkó lenni, jó képet vágtam hozzá és beültünk meginni valamit az első beülős helyre, ami jött. Mondtam, hogy a nálam borozás természetesen csak vicc, első alkalommal csak nem viszek haza valakit, én nem olyan vagyok. :P

Beszélgettem vele azért egy fél órát, és közben Ő is előadta, hogy barátnője a sportos csajszi (még képet is mutatott), milyen ledér és viszi fel a pasikat. Faszért nem vele találkoztam :D

Amúgy Angéla HR vezető egy KFt.-nél, elég műveltnek tűnt, de rohadtul nem tudtam foglalkozni azzal, amiket mondott, mert végig két dolog járt a fejemben. Az egyik, hogy rá kéne kérdeznem, miért bassza át a férfiakat azzal, hogy évekkel ezelőtti képeket használ, a másik pedig, hogyan tudnám rávenni, hogy inkább a ledér barátnővel hozzon össze. :D

11.jpg

Amúgy gyanúsan sok ilyen sztori van, hogy a csaj ecseteli, hogy a barátnője így meg úgy. Szerintem ezek egy része csak mese. Ennek annyi a célja, hogy ő olyan nőnek tűnjön, aki más, akinek van tartása, és aki nem egy ribanc, mint a barátnő. Magyarul a saját értékét próbálja emelni azzal, hogy a barátnőt ribinek állítja be. De ez csak elmélet.

Fél óra múltán inkább sétát javasoltam, majd lementünk a metróig és elválltak útjaink. Meglepődött, hogy a metróhoz akarom vinni (azzal jött), még folytatta volna sétát. Elütöttem a dolgot azzal, hogy elsőre sosem húzom hosszan a találkozót, hisz ez csak pofavizit. Puszival elváltunk.

Aki azt gondolta, hogy még kerestem őt ezek után, az keressen másik blogot. :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3815231074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.10.21. 08:14:39

"Aki azt gondolta, hogy még kerestem őt ezek után, az keressen másik blogot. :D"
És ő keresett? Csak mert azt el tudom képzelni.

Egyébként úgyis hiába írod le, hogy nincs kövér fóbiád, és hiába részletezed az ezzel kapcsolatos kettős mércét. Ezeket a köröket másik posztjaidnál már megfutottuk, és minden egyszerűsége és világossága ellenére sohasem értették, sohasem fogták fel. Nem kell mentegetőzni, felesleges.

VT 135 2019.10.21. 10:09:09

Csak azt nem értem, miért nem szembesítetted a régi fotó vs. mostani alak témával. Elcseszett az életedből több órát. Rádásul tétje sem lett volna már számodra a dolognak. "Nyuszi vagy Mcfly!"

MsIreneAdler 2019.10.21. 10:37:04

Szerintem simán megkérdezhetted volna, hogy mi történt, miért nem az aktuális képpel keres társat (tudjuk mi azt, de én kíváncsi lettem volna az ő válaszára). Voltam ilyen helyzetben, egyszer szerintem konkrétan más fotójával "versenyzett" az illető. A kisebb eltérések főleg a magasság, súly, haj tekintetében rendszeresek voltak.
Hogy mit gondolnak? Egyrészt azt, hogy nem is olyan nagy az eltérés a kép és a valódi kinézet között. Másrészt, hogy, ha már ott vannak majd lenyűgöző, ellenállhatatlan személyiségükkel leveszik a lábukról a randipartnert. Az, hogy ez konkrétan hazugság és a másik ember idejének, energiájának pocsékolása, ha eszükbe is jut, gyorsan el is hesegetik a gondolatot.

2019.10.21. 12:23:58

"Az egyik, hogy rá kéne kérdeznem, miért bassza át a férfiakat azzal, hogy évekkel ezelőtti képeket használ, "

Ez most "divat" lett.
Volt barátnő 40 évesen a kb 22-23 éves korában készült profilképpel nyomul.
Társkeresőn is ez megy, minimum 5 évvel fiatalabb kép van fenn, de van 50-es csaj kb 25-30-as fotóval. De persze lehet ez is ugyan olyan genetika, mint az elhízott kocáknál hivatkozni a pajzsmirigyre. Pedig ő light kolával eszi a a Bic Mac-et meg a nagykrumplit, eskü....

vanderkaay 2019.10.21. 13:15:57

“Ennek annyi a célja, hogy ő olyan nőnek tűnjön, aki más, akinek van tartása, és aki nem egy ribanc, mint a barátnő. Magyarul a saját értékét próbálja emelni azzal, hogy a barátnőt ribinek állítja be. De ez csak elmélet.”

Szerintem ez egy tökéletesen helytálló elmélet. Azt még hozzáírhatod, hogy az ilyen multis-háeres Gizikék többségénél az ilyen én nem vagyok ribanc megnyilatkozások valóságtartalmából egészen nyugodtan köbgyököt lehet vonni, mert hogy amíg jó formában voltak, addig a többségükön valószínűleg végigment a fél főiskola, meg a háromnegyed munkahelyük. Annyi eszük persze nyilván van, hogy egy komoly kapcsolatra, netán családalapításra kiszemelt pasinak ezt nem fogják elmondani, sőt inkább próbálják az ellenkezőjét nyomatékosítani. Nem tudom ugyanis, létezhet-e a világon olyan balek aki ennek az ismeretnek a birtokában azt mondaná, hogy persze drágám, nagyon örülök hogy már kiélted magadat, szívesen leszek a hatvanegyedik férfi az életedben, és örömmel sétálok majd veled végig és közös gyermekeinkkel a nagykörúton azon gondolkozva, hogy a szembejövő palki közül vajon hánynak voltál meg korábban.

VT 135 2019.10.21. 14:26:33

@vanderkaay:
"Nem tudom ugyanis, létezhet-e a világon olyan balek"
Persze, h lesz! Akinek nem jutott más és egy sokat használt pina még mindig jobb, mint a semmi.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.21. 16:09:05

Szerintem nincs annál szánalmasabb, ha valaki a régi képeivel próbál ismerkedni. Lehet, hogy az is kicsit (de csak nagyon picit) benne van, hogy tényleg meg van győződve róla, hogy nem nagy a különbség, de aki elhízott azóta, az mégis mit vár? Viszont nem csak nők csinálják ezt, pasikra is jellemző, pedig amúgy azóta félig megkopaszodtak és aputestet eresztettek, de úgy gondolják, ez a változás semmiség. De a korral is látok ilyen játszadozást. Azt olvasom, 28 éves és ránézésre 40. Annak vagy rohadt szar a genetikája, hogy 12 évvel idősebbnek tűnik minden fotóján, vagy hazudik.

Ismerkedéshez, szexrandihoz szerintem nem a legjobb képeket kell elővenni, hanem a közepeseket, mármint nőként. Az sokkal jobb helyzet, ha élőben azt gondolja a férfi, hogy jobban néz ki a csaj, mint a fotókon, mint ha az ellenkezőjét. Ha meg szarabb napod van, akkor legalább nem mondhatja, hogy nem tudta előre, hogy nem rakna címlapra a Playboy. :)

MsIreneAdler 2019.10.21. 17:43:18

@Serial Slut:
"Ismerkedéshez, szexrandihoz szerintem nem a legjobb képeket kell elővenni, hanem a közepeseket, mármint nőként."

Teljesen egyetértek. Szerintem is jobb, ha az ember kellemes meglepetés egy randin, nem pedig egy csalódás. Bőven megéri, hogy esetleg egy két embert "elijeszt" a tökéletlen kép.

VT 135 2019.10.21. 19:15:22

@Serial Slut: Amit végképp nem értek - és nyilván ennek a párja megvan férfi oldalon is -, amikor nők mogorva, mosolyt teljességgel nélkülöző fotókat tesznek fel. Ezt követi ostobasági sorrendben lefelé a napszemüveges kép, a fél km-ről készült kép, a kislófasz extrém és nem extrém sportjaik, majd a macska, kutya, szuperpatkányos képek, a saját gyerekéről címlapra rakott képek (ami jó, ha jelzi, de nem címlapon), valamint a gyerekes képek, amelyek nem is az övéi.

Illetve persze értem: tudatlanság, ostobaság, önismeret hiánya, súlyos egótúltengés ("én annyira különleges vagyok, h aki nem fogad el így/nem látja meg bennem a Különleges Hercegnőt, az elmehet a sunyiba).

VT 135 2019.10.21. 20:35:02

Basszus, nem találom a blogon a tévelygőt, akinek bemásoltam ide a totálisan elszállt férfikeresős adatlapját. Pedig oda akartam kommentelni. Na mindegy. Most reagált a levelemre. Hát jókorát mosolyogtam rajta - miután elugrottam a szarfolyamon, ami kidőlt a szájából! :D Szóval összegezve: nőnknek nem hogy fogalma, de még kultúrája sincsen. :) És persze, ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, gyorsan le is tiltott. Úgyh a szokásos valóságtagadás/menekülés ismét megtörtént. :) Bár mint írtam, van, amikor képesek értelmesen visszaírni, de hosszútávon akkor is kiderül, h nem tévedtem az alapfelütés kapcsán.
...tudom-tudom: kopizom hamarosan pozitív bemutatkozókat is! :)

erkölcsi hulla 2019.10.21. 21:11:45

@Serial Slut: "nem a legjobb képeket kell elővenni, hanem a közepeseket, mármint nőként."

Ez teljesen igaz, egyszerűen hányni lehet már hogy mindenhol egy szarrá photoshopolt, fényképésznél beállított képpel virítanak, lehetőleg valami nagyon luxus helyen.

Akkor a legvonzóbb a női profil, ha smink nélküli, spontán lőtt, mosolygós képei vannak, azon rögtön látszik minden, lehetőleg egy pár egész alakos is. És persze ezeken vállalható, nem tökéletes, de vállalható. Nyilván pont ezeket akarja mind elkerülni, márminthogy az igazat mutatni, ezért maradnak a photoshop képek.

Amelyik meg félig pucér, tengerpart, segg csöcs meresztős képeket rak ki, na azokat nem bírom megérteni, rögtön lenyomják a szintüket egy "Én egy drága szexuális tárgy vagyok, meg tudsz fizetni? " szintre. Vagyis ribanc. Nem tudom miért jó ez bármelyiknek, de tényleg. Még dugni is inkább egy átlagos nőt vinnék, mert azt saccolnám, nem el azonnal valami csúnyát, nem baszta meg fél pest.

MsIreneAdler 2019.10.21. 21:51:46

@VT 135: kétségkívül szórakoztatóak a béna adatlapok (pl.nagyon kíváncsi vagyok, hogy "nőnk" mit válaszolt :D), de szívesen látnék pozitív példát is.
Még a képekről annyi eszembe jutott, hogy ami a nőknél kutya/macska/gyerek, az a pasiknál a kocsi :) Legtöbbször nem is a saját autója mellett pózolt a szerencsétlen.

VT 135 2019.10.21. 22:06:47

@erkölcsi hulla: Engem is kifejezetten taszít ennek a rétegnek az üressége, felszínessége és világnak kétségbeesetten megfelelni görcsölése - bármilyen szépek is külsőre (bár a mosolytalan, flegma, varánuszarc sokat ront az összképen). Annyira felismerhetőek, akár az utcán, akár a neten...

Krisz101 2019.10.21. 22:24:14

"Magyarul a saját értékét próbálja emelni azzal, hogy a barátnőt ribinek állítja be. De ez csak elmélet."

persze. elmélet :D nyilván...
aki mást mond, szexista, mert észre mert venni egy mintázatot...

VT 135 2019.10.21. 22:59:20

@Krisz101: ...de azt is mutatja, h az úgynevezett női barátságok milyen nagy része mennyire felszínes - vagy mennyire könnyen "eladják" egymást egy jó pali reményében. Mert hiszen a saját bnője bemocskolásával akar a kiszemelt férfinél jópontokat szerezni. Biztos létezik ilyen férfi is, nekem még az elképzelés is értelmezhetetlen.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.10.22. 08:36:50

@MsIreneAdler: tényleg imádnak menő verda mellett pózolni, amiről egyébként én előre feltételezem is, hogy nem az övék, általában levágni, hogy csak odaálltak. :)

Az a megfigyelésem általánosságban, hogy mindkét nem olyan profilt gyárt, amilyet ő várna a másiktól. A férfi szívesen látna pinát, így hát ő kirakja a faszát, mert azt hiszi, ez fordítva is így működik, a nő meg trendi, puccos helyeken készült fotókkal nyomul, mert ezt várná cserébe. Én a férfiak viselkedéséről tudok nyilatkozni értelemszerűen, ezért az ő balfaszságaikat emelem ki. Például a pöcsképpel nyitás (vagy eleve is csak azzal futás) a világ legvisszataszítóbb dolga még akkor is, ha te magad is szexet keresel. Meg van róla győződve róla, hogy ennyi elég, hiszen neki is elég volna csak egy puna ezek szerint.

Volt egy pasas egyszer, aki azzal hirdette magát, legalábbis külön kiemelte, hogy XL-es mérete van. Tapasztalt kolleginák azért annyival tisztában vannak, hogy ez a gyakorlatban esetleg olyan 16-ot jelenthet, csak szeret hízelegni magának, de majd meglátjuk. Aztán nemhogy annyi sem volt, hanem egy nagyon szerény kis S, és akkor már érdekelt az igazság, hogy mégis miért, nyugtasson meg, hogy nem hisz abban meggyőződéssel, hogy az egy XL? Dehogy hisz, tudja ő, csak az a meglátása, hogy ha egy nő már átment hozzá, akkor nem fog szex nélkül távozni csak azért, mert nem annyi az annyi, úgyhogy ez a taktika neki bejött. Végülis igaza van, a nők meg push uppal csinálnak mellet maguknak, és arról is hamar kiderül, hogy lódítás, mégsem hagyják ott őket, úgyhogy miért ne? :)

2019.10.22. 09:43:39

@Krisz101: megértelek, hogy neked ez a jóképű sunátor hiteles ember, mert amúgy is azt mindja ami a te hiedelemvilágod.
Ha én belinkelném mondjuk azt amiben én hiszek, akkor ez már döntő érv lenne?

www.youtube.com/watch?v=El72HqiA0ps

MsIreneAdler 2019.10.22. 10:48:16

@Serial Slut: na igen a pöcskép... Ez sosem megy ki a divatból, úgy látszik, pedig mikor én ismerkedtem, már akkor is gáz volt. De ugye valószínűleg kihalt volna ez az ismerkedési forma, ha nem lenne rá kereslet. Ha minden nő visszautasítaná ezeket a képeket, talán nem küldenék őket.
Az a pasas tudott valamit :) Nem mintha egy nagy (vagy annak mondott :)) bré már garancia lenne a jó szexhez. Ezt a nők nem tudják vajon, vagy a férfiak :D?

2019.10.22. 11:37:14

Kedves Wolf! Eddig nem szóltam hozzá, de régóta követem már az oldalt. Gratulálok a legújabb poszthoz! Hosszú idő óta ez az első, igazán hiteles írásod :)

unalmaspasas 2019.10.22. 15:56:48

Nekem is vannak érdekes tapasztalataim a netes ismerkedéssel: én 40 éves vagyok és már egy ideje a Badoon nyomom. Nyitott házasságban élek és így legálisan.

Úgy összességében azt gondolom, hogy a legtöbb nőnek fogalma sincs, hogy mit akar. Természetesen a híres "komoly kapcsolaton" kívül. Amiről tkp nem tudom, hogy mit jelent, de gondolom, azt, hogy hazudjam be, hogy csak ő és akkor előbb-utóbb lefekszik velem.

Ennél már csak az a rosszabb, aki a másik felét keresi. Igazi társfüggő.

Külön kasztot képeznek a ronda és buta nők, akik próbálkoznak, de a beszélgetés részükről kimerül abban, hogy "mit csinálsz?".

Én egyébként szeretek beszélgetni a nőkkel, de nem mindenkivel lehet. És el is várom, hogy ha valakivel dumálunk, akkor ő is kezdeményezzen és kérdezzen, mert egy idő után nem vagyok hajlandó életben tartani a beszélgetést. Sok nő meg azt gondolja magáról, hogy azzal, hogy ő nő, már eleget is tett a kapcsolatért.

Vidéki vagyok egyébként és markáns különbség van a Bp-i és a vidéki nők között. Szerintem a vidéki nők (az online ismerkedésben legalábbis) el vannak kényeztetve. Lehet bármilyen ronda, kövér és igénytelen, feltételezem, azt gondolja magáról, hogy ő egy ajándék bármilyen férfinek. Ezért úgy nagyjából szarik bele. Ezzel szemben Bp-n van versenyhelyzet a nők között, sokkal jobb nőkkel lehetne kapcsolatom, ha nemcsak egy-két napot töltenék ott, hanem ott is élnék.

Rásegít a dologra még a Badoo bevételi szándéka: a jó nőknek csak pénzért lehetne írni, kb. 700.- Ft/üzenet áron. Ezt pedig kissé soknak tartom, így azoknak nem írok. És persze vissza sem jelölnek, mert a jó nők nem játsszák a Tinder-szerű randi játékot. Van elég üzenetük.

Én egyébként egy elég jó pasi vagyok (leszámítva azt, hogy van feleségem), de úgy értve, hogy értelmes, normális, elfogadhatóan nézek ki és így is rendszeresen találok nőket - de azt a mai napig nem értem, hogy amikor rájuk írok, miért nem válaszolnak.

A legviccesebb az volt, amikor - igazi jófiú módjára - úgy írtam ,hogy "Szívesen megismernélek, beszélgetünk?". Erre soha, egy nő nem válaszolt. A "Te kit keresel?" kérdésre pedig páran úgy válaszoltak, hogy ők nem keresnek senkit. Persze, véletlenül vannak fenn egy társkeresőn. A "Milyen napod van"-ra meg megírják, hogy milyen és nem kérdeznek vissza, tehát fel sem fogják, hogy ez csak töltelékduma, arra szolgál, hogy elkezdjünk beszélgetni valahogy. Vagy amikor nem értik azt, ami tök egyértelmű. Pl. "Egy szenvedélyes barátnőt keresek." "Értem" "Tetszik?" "Mi?" Vajon hogy áll szövegértésből?

És hódoló üzeneteket várnak: csomó nővel megtörtént, hogy nem értettem vele egyet valamiben, erre megsértődött. Pedig nem őt szóltam le, hanem más volt a véleményem. Vagy kérdőre vontam, erre letiltott.

A képek is gázosak: fullra kapcsolt szépítő mód: egy 40-es nőnek babaarca lesz, aztán élőben meg sem ismerem. Meg a szokásos, az 50 kg-mal könnyebb és akkor még teljes fogsorú képek, csoportkép és társai.

Összefoglalva: igazán jó és normális nőket csak sok pénz- és energiabefektetésével lehetne találni (bár vannak kivételek), de úgy általában a legtöbb nő felejtős.

2019.10.22. 22:51:06

@VT 135:
”Akinek nem jutott más és egy sokat használt pina még mindig jobb, mint a semmi.”

Huh, ez bizony oltás a javából :)

De különben már nem jó a sokat használt? Ha jól emlékszem Te is ezt a fajtát dicsérted nem olyan régen. Az egyébként külön zseniális, hogy ezzel az egy mondattal gyakorlatilag leoltottad serial slutot meg az emberét, erre pont Ő jelent meg eggyel alattad a kommentfolyamban :)

Krisz101 2019.10.23. 13:05:12

@Daenerys Targaryen: értem, tehát az hiedelemvilág, hogy a nők elsőként készítik ki, támadják hátba egymást ha kell, illetve sokkal ritkább közöttük az igaz barátság... Oké. Na de mindegy.
Inkább segíthetnél valami másban, adhatnál tanácsot.

Adott egy 40 éves nő, milyen normális coach, akár fizetős, van Magyarországon, magyar nyelven aki segít neki eligazodni a randipiac viszontagságai között?
Olyan kéne ami:
-nem ezó, nem Dóra Gyula, nem angyal, vallás, stb, tehát realista legyen.
-szakmai alapú és nem szektavezér alapú.
-egyértelműen tisztázza hogy egy 40-es nőnek milyen hendikeppjei vannak és miért, ne hitegesse kincstári optimizmussal
-viszont lehetőségeken belül segítsen neki legtöbbet kihozni.

Van egy ilyen nagyon normális, segítőkész nőismerősöm. Nekem nem jön be, de pár dologban segítettünk egymásnak és nem tudtam nem észrevenni sokkal normálisabb, megbízhatóbb mint a nők általában. Az a típus aki nagyon gyökér körülmények miatt jobbára önhibáján kívül maradt egyedül.
Saját, szép lakása van, normális munka, fizetés, sportol, a dolgokat maga körül rendben tartja, szervezi. Fejetlenség nem jellemző rá, nem mástól várja a megoldásokat.

Te ebben a témában teljesen elakadt, mindig többet tesz, mint amit a másiktól elvár. Be fogja találni valami szociopata előbb utóbb.

Nekem elakadt a tudomány mivel ez egy olyan szűk réteg akivel 1-2x találkoztam életemben, fogalmam sincs kihez irányítsam.

Krisz101 2019.10.23. 13:05:53

Ha a fentihez valaki másnak is van ötlete azt köszönöm csak ne a Dóra Gyula legyen.

2019.10.23. 13:30:25

@Krisz101:
"Nekem elakadt a tudomány mivel ez egy olyan szűk réteg akivel 1-2x találkoztam életemben, fogalmam sincs kihez irányítsam. "

Hozzám.
:)

Krisz101 2019.10.23. 13:37:57

@icipicicsipa: nyilván DDD
Haver szóval nem akarom az erdőbe küldeni.
Sajnos nem néz ki annyira jól, különben ezzel a személyiséggel már 3 férje lenne.

LucretiaBorgia 2019.10.23. 13:51:11

Sziasztok! Egy kis delikát az uraknak. Alább. A híres, hírhedt admin kapitány szineváltozásáról. Aki itt oltotta wolfot. Emlékszünk!?

Amúgy, amit ma társkeresőnek hívnak, az csak max alkalmi szexpartner kereső. Bármelyik. Mind a nők, mind a ffiak pont ugyan arról panaszkodnak. Vannak, persze eseti, egyedi csodák, elenyésző számban.
Ez forma levitézlett. Ennyi!
De nem is baj.
Sztem nem ér több szót. Minden márcsak ismétlés a végtelenségig.

keptarhely.eu/view.php?file=20191023v00qxqbe0.png

keptarhely.eu/view.php?file=20191023v00q6y0t9.png

keptarhely.eu/view.php?file=20191023v00qya9s.png
keptarhely.eu/view.php?file=20191023v00qi85r6.png

keptarhely.eu/view.php?file=20191023v00qeed10.png

VT 135 2019.10.23. 14:17:41

@G. Éva: Persze, továbbra is fenntartartom azon nézeteimet, én ezt itt most csak a férfi szemszögből, vagyis ezen férfiak szemszögéből közelítettem meg.
Oltogatni meg nem célom senkit - van itt már a köringben orvos, akinek ez a dolga. :)

VT 135 2019.10.23. 14:19:40

@LucretiaBorgia: Őszintén szólva - kit érdekel? Látszik, h a női lelkek valami pervezió folytán vonzódnak a teljesen debil palikhoz. :) Admin egy szerencsétlen, súlyos lelki sérült emberke, aki a neten kompenzál, ahelyett, h önismerettel foglalkozna és feldolgozná a bajait egy szakember segítségével. Ennyi, nem értem, mit kell vele foglalkoznunk? Nincs ennél értelmesebb téma?

2019.10.23. 14:29:06

@LucretiaBorgia: mi van aranytangás?
Miért fáj neked a Kapitány?
Nem kellettél neki 53 (bocs, mindjárt 54) évesen és kevered a mérget szokásodhoz híven, most éppen úgy, hogy szánalmas módon ide másolgatod amit írt, miközben tudod, hogy nem tud rá reagálni?
Neked ez a mániád, hogy azokról és ott nyomod a szennyed, ahol tudod, hogy nem reagálhatnak? Aztán hazaszaladsz, ha gáz van?
Inkább kelletnéd magad, hogy felhívd a figyelmet magadra, mint mást citálsz ide.

2019.10.23. 14:30:15

@VT 135: unatkozik.
Vagy kevés nála a pasi.

MsIreneAdler 2019.10.23. 15:24:18

@LucretiaBorgia: ahhoz képest, hogy mennyire nem szimpi a kapitány, azért nem vagy rest nyomonkövetni, elolvasni, kimásolni, lementeni és végül itt megosztani a hozzászólásait...
Mit akarsz ezzel bizonyítani, nem értem...?

LucretiaBorgia 2019.10.23. 15:31:25

@MsIreneAdler: Dehogy követem! Küldte vki. Nem követek én senkit. Nem érdekel ez az üzletág. Csak, ahogy irtam, itt oltotta wolfot (amikor még olvasgattam itt), ezért gondoltam h megosztom. (Tanúlságosnak tartom, de nem a kapitány kontójára.) Ha nem tetszik wolfnak, majd törli! Ennyi.

MsIreneAdler 2019.10.23. 16:52:52

@LucretiaBorgia: bármi volt a cél, szerintem félrement.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.23. 17:09:33

@Serial Slut: Tapasztalatom szerint a nők hozzáállása kurva gáz. Figyelemmel kísértem több chatet/fórumot/blogot/üzenőfalat, bármit és mindig mindenhol ugyanaz a minta volt megfigyelhető. Megjelent egy képek nélküli egyén, aki azt állította magáról, hogy mennyire jópasi/mekkora hatalmas farka van és rögtön látatlanban özönlöttek a női jelentkezők. Míg bezzeg, ha valaki azt írta, hogy ő átlagos, akkor jobb esetben csak szó nélkül hagyták, rosszabb esetben kigúnyolták az álbarinőkkel, hogy bizto eufemizál és valójában csúnya/dagadt/kispöcsű/impotens, stb.
30+ - 50+ -os nők, nem kis tinipicsák.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.10.23. 17:32:59

@Frau Untermensch4: Hadd csinálja. Teljesen valid. Eddig lukas récének és szardarabnak is hitvány, nyáladzó, seggnyaló körének volt a reszortja mást basztatni azzal, hogy nem kell az xy-nak, mert ellenvéleménye van.
Hagyjuk meg az ő privilégiumuknak a debilséget.

2019.10.23. 17:39:00

@LucretiaBorgia:
Gyenge mese. ("Nem a kapitány kontójára" - mivaaan?)
Tudod kaptál volna egy nagy respect-et, ha leírod, hogy "ok, hülyeség volt és elhamarkodtam, ezért vagy azért..., vagy bármi, ami nem ez a mosakodás-féle hülyeség.
Na mindegy... miért is vártam tőled ilyesmit...

2019.10.23. 18:06:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hát... akinek egy szökkkenőőő a bodyguard-ja :)

2019.10.23. 18:10:23

@VT 135: Tehát akkor vehetjük úgy, hogy neked sem jutott más, és az elhasznált hüvely jobb, mint a semmi?

”Oltogatni meg nem célom senkit”

Lehet, hogy nem, de attól még alaposan beoltottad a leányzót :)

2019.10.23. 18:20:59

@Frau Untermensch4:

Kedves Frau (vagy hogy szólíthatlak?)! Teljesen jogos amit írsz, de van egy bökkenő.

”Neked ez a mániád, hogy azokról és ott nyomod a szennyed, ahol tudod, hogy nem reagálhatnak?”

Mióta ezt a blogot olvasom, többször tapasztaltam már, hogy Te is pont ugyanezt csináltad. Megkérdezhetem, hogy ezt a valóban jellemtelen dolgot miért kéred számon Lucretiától, miközben magadnak könnyedén elnézed?

2019.10.23. 18:40:37

@G. Éva: nos, három hozzászólásoddal és az ő védésével úgy gondolom, hogy elérted azt, hogy neked nem fogom megmagyarázni, mert vagy semmi közöd hozzá, vagy az ő ismerőse vagy te is, akikből van néhány és van/nak olyanok, akik folyton újra regisztrálnak és mellé állva követelik tőlem, hogy miért csinálom ezt vele.
Vagy éppen pont ő vagy?

Mindössze annyit erről, hogy ahová én írok, oda neki szabad bejárása van. Ahol ő rólam ír, nekem nincs. Legutóbb két napja emlegetett. És kezdeni is ő kezdte a mostani "óljában" annak idején, aztán folytatta, kitiltásom ellenére.
Én csak ott reagáltam rá, ahol tudott volna ő is.
Szerinted mi a jellemes akkor és mi a jellemtelen?

Örülök, hogy ilyen régóta olvasod ezt a blogot, örültem volna, ha más bejegyzéseimről beszélgethetünk, de aranytangásra kattantál.
Örülök, hogy jellemről írtál. Beszélj róla neki is majd :)

Remélem jönnek majd még többen is hogy ártatlan lelkét megvédjék e ma született báránykának.
Máskor gondolja meg hogy mikor és hol emleget, immár több hete béke és csend volt. Nem én kezdtem újra, de tudja, hogy nem szoktam hagyni.

2019.10.23. 18:41:15

@G. Éva: nos, már itt is van az egyik :)

unalmaspasas 2019.10.23. 18:52:21

@Daenerys Targaryen: Teljesen igazad van, tényleg azok. Viszont pár kép és a kitöltetlen adatlap nem igazán kínál kapaszkodót.

2019.10.23. 18:56:56

@Frau Untermensch4: Az első bekezdésed alapján rád akartam sütni a paranoiás jelzőt, de szerencsére javítottál a másodikkal :) Ennek fényében értem az indulataidat. Megnyugtathatlak, semmilyen kapcsolatban nem állok vele, viszont időnként az Ő posztjait is elolvasom.

De egyébként nem Lucretiára céloztam, hanem azokra az egykori kommentelőkre, akik ki lettek tiltva innen. Szerintem tudod, hogy Őket Te is előszeretettel szoktad emlegetni.

2019.10.23. 19:16:49

@G. Éva: ne félj, akit emlegetek, az megtalál egy másik helyen és nem is szokta kihagyni :)

"Vagy éppen pont ő vagy?" - ez volt a második mondatom. Mit javítottam ezzel?
Tehát te vagy LB.

Ha a többi írásomhoz van/lesz hozzáfűznivalód azt szívesen veszem ebbe a számonkérős, személyeskedésbe csúszó beszélgetésbe nem mennék bele jobban :)

2019.10.23. 20:40:52

@G. Éva: Cortez nekem itt nyomta a szennyét, nem egyszer és nagyon durván. Ha igaz, hogy olvasod már régóta, akkor emlékezned kéne rá. Admin nem igazán izélgette itt aranytangást, talán hozzá sem szólt. Nem tudom pontosan milyen módon említettem Cortezt itt, de megköszönöm, ha megkeresed, úgyis régóta olvasol itt, talán emlékszel.
Cortez pedig veszi a fáradtságot és megkeres ott, ahol megteheti és nem azzal intézi el, hogy idézget tőlem, hanem folytatja a hozzá hű szövegelést, abba se tudja hagyni.

"akkor csalódtam Lucretiában" - én nem csalódtam.
Ha érted...

NA, tényleg elég volt a nőből. Ha te vagy, ha nem.
Bár a személyes névmásokat ő szokta nagy betűvel írni ;)

2019.10.23. 21:57:23

@G. Éva: szíved joga, hogy úgy dönts, nem ok nélkül kezdte a szennyadást.
Nekem más a véleményem.
Nem unod még ezt a beszélgetést?
Én igen.
Tudnál értelmesen hozzászólni valamihez, amit írtam, vagy ragaszkodsz ehhez a mostanihoz?

Untermensch4 2019.10.24. 10:18:06

@G. Éva: " Mint ahogy a többiek sem, akiket emlegetsz."
De igen. Nyilván nem tudod figyelembe venni a már törölt posztokat-kommenteket hiszen neked azok a bizonyosak nincsenek elmentve...

tanor 2019.10.27. 00:07:57

Én ezeket a nőket le .... És aztán elbúcsuzok tőlük.
Ilyen nőkkel nem érdemes foglalkozni, hamár hazudott az elején akkor mi lesz később.
süti beállítások módosítása