Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ildikó és a szex és a blog szülinapja

2019. november 11. - Ethan Wolf

ma11xresdefault.jpg

Múlt héten volt négy éves a blog, de elfeledkeztem a szülinapról, így nem is készültem különleges poszttal. :(

Sorry. A mai alanyunk:

Egy ismerkedős oldalon írtam rá, hogy miért épp azt a fajta sört issza, amit két képen is láttam. A sör jó téma beszélgetéshez, amennyiben a kiszemelt nő nem bor rajongó, hanem sörpárti. Hosszan lehet róla beszélni, majd a csevegést egy sör meghívással zárni. Ez nagyjából itt is így zajlott.

Azonban Ildi a találkozó előtti napon beteget jelentett. Gondoltam, a szokásos menekülés és idő szerzés, ezért nem is idegeskedtem, a válaszom ennyi volt: ok.

Már írtam erről a szavacskáról, hogy milyen ereje is van. Ildi érezte, hogy ezzel lezártnak tekintem az ismerkedést, ezért Ő állt elő azzal, hogy beszéljünk telefonon. Megadta a számát. Ez jó jel, mert arra enged következtetni, hogy a betegség sztori nem kitaláció, hanem tény. Felhívtam, de persze nem rögtön azután, hogy megadta a számát, hanem majdnem egy napra rá.

girl_beer_bongs_04.jpg

Meglepődött, de örült nekem. A hangján hallani lehetett, hogy valóban megfázott és köhögött is. Ennek fényében ismét hoztam a laza, humoros srácot és elég sokszor megnevetettem telefonon keresztül. Tetszett neki a hangom, a magabiztosságom, ami azokból a témákból sugárzott, amelyekről beszélgettünk. Majdnem egy órán át beszéltünk. Egyedül él, karrierista, egy éve van egyedül. A beszélgetést a csúcson fejeztem be, amikor a téma is olyan volt, és rajta is éreztem, hogy egyre kíváncsibb rám. Ekkor hivatkozva, hogy dolgom van, letettem. Érdemes mindig neked véget vetni a csevejnek, nem hagyni leülni addig, amikor már egyre több a néma csend a mondatok közt.

Jól csináltam a horgászást, mert Ildit már jobban érdekeltem, mint ő engem. Másnap Ő hívott fel (egész nap nem jelentkeztem írásban). Volt dokinál, szedi a gyógyszereket, hétvégére előjegyeztünk egy találkozót. Kedd volt aznap, és onnantól kezdve a hétvégéig minden este beszéltünk telefonon. Egyik nap én hívtam, másik nap ő hívott. Igyekeztem mindig a csúcson véget vetni a társalgásnak és nem hagytam, hogy ezek a beszélgetések hosszabbak legyenek 10-15 percnél. Nem lehettem benne biztos, hogy én horgászom, vagy Ő. Ha ugyanis arra játszik, hogy a találkozó előtt minél több információhoz jusson rólam, akkor csak vesztegetem az időmet. Mégpedig azért, mert Ő egyre többet fog megtudni rólam, mialatt ami engem igazán érdekel, hogy személyesen is vonzónak találom-e, nem derül ki.

article-1290842-0a448994000005dc-295_224x423.jpg

A beszélgetések során kiderült pár apróság, nem szeret főzni, előttem egy fekete sráccal járt, olyan férfit keres, akinek van karrierje, magasabb nála (173 volt), és sportos. Ez utóbbi azért érdekes, mert Ő maga rendelkezett némi felesleggel. Nem volt teltkarcsú, de nem is vékony vagy sportos. Amolyan átlagosnak mondható, bár arcra nagyon szép volt. Mivel jól álltam nála, és jobban érdeklődött irántam, mint én Ő iránta, ezért némi unszolással, sikerült rávennem, hogy kaphassak pár lenge képet. Kaptam is nagy nehezen. Szép mellek, formásak, nagyok, kis pocak, de nem vészes, összességében rendben volt. Közben egy érdekes témát is feszegetni kezdtünk, mégpedig a szexet.

Aki olvassa a blogot, az tudja, hogy én gyakran kétértelmű beszélgetést folytatok a nőkkel, és ha vevő rá, akkor finoman átmegyünk erotikus vonalra viszonylag gyorsan. Ildi esetében egyszerűen nem így alakult, nem merült fel addig a téma. Ő hozta fel. Finoman vezette fel, hogy ha egy nő szabadon élvezi a szexet, akkor a férfiak megvetik. Pedig neki fontos a jó szex akkor is, ha nincs kapcsolata. Ez a téma lehet persze egy teszt is egyben, érdemes nem belelovalni magunkat. Kicsit hidegen reagáltam rá, hogy mindenki azt csinál, amit akar, hisz mindenki szabad. Önmagunknak tartozunk csak elszámolással és aki ok nélkül vet meg másokat, azokat egyszerűen el kell kerülni. Kicsit rideg, kicsit kimért voltam a témát illetően. Régóta akartam kísérletezni azzal a technikával, hogy kerülöm ezt a témát és meglátom, hogy a lányok mit reagálnak erre. Egy férfi, aki jó választásnak tűnik, mégis kerüli azt a témát, amit minden más férfi feszeget. Ez alól talán csak az a pár lenge kép volt kivétel, amit eleinte kértem, de nem reagáltam rá bókokkal, csak véleményeztem a rajta lévő melltartót és bugyit.

7d5131040853f634e89251fb465193c0--twin-peaks-girls-tilted-kilt.jpg

Szóval minél inkább tartottam a távolságot a szex témakörében, Ildi annál jobban ráizgult. Lezártam azzal, hogy majd személyesen. A találkozó előtti utolsó beszélgetésünkön még az jött szóba, hogy részéről, akár első randi végén is lehet valami, ha olyan a helyzet. Mézesmadzag hatás?

De érdekes mód, már a találkozót is megvariálta, mert hozzám közel kellett volna összefutnunk, de eltévedt. :P Aha…. Ki kellett mennem érte, nem volt messze tőlem, pár utcányit tévedt csak el, és minő véletlen pont kiszemelt ott egy kávézót, ahova mindenáron be akart ülni. Egyértelmű, amit mondott, hogy akár első randi végén is lehet valami, kamu volt.

Mindegy, szóval ott voltunk élőben, személyesen. Olyan volt, mint a képein és a beszélgetés is úgy folytatódott, ahogy abbamaradt telefonon. Három órán át beszélgettünk, sétáltunk, ültünk kávézóban, padon, parkban. Sok mindenben egyeztünk és megint előkerült a szex témaköre. Gondoltam egy merészet, és ha már Ő játszott velem a mézesmadzag technikával, én is játszottam vele. Tovább akartam tesztelni a távolságtartó technikát, így nem merültem bele a szexbe. Annyit mondtam, hogy van étvágyam és vadul szeretem. Ezzel szerintem beletrafáltam nála, mert felcsillant a szeme. Le is kaptam egy váratlan pillanatban. Mármint megcsókoltam, határozottan magamhoz rántottam és lesmároltam. De pár másodperc után, mikor igazán belemelegedtek volna a nyelveink, hirtelen véget vetettem neki. Aztán beszéltem tovább, mintha semmi nem történt volna. Aztán a találkozó végén megint megismételtem, majd megint megszakítottam. Látszott rajta, hogy be van gerjedve, de nem akart jönni velem, pedig finom célzásokat tettem erre vonatkozóan. Aztán egy idő után elköszöntünk egymástól.

Gondoltam, hogy akkor a második randi lesz a döntő. Többször ecsetelte, hogy mennyire szereti a szexet, eléggé bejöttem neki (tali után pár órával már írt is nekem), szóval ha a második talin sem lesz szex, akkor kamu a csaj.

A második randit könnyen leszerveztük hozzám egy pénteki napra. Amit csodák csodájára lemondott, de javasolta a vasárnapot. Amit szintén lemondott. Én ekkor szó nélkül töröltem őt. Eltelt egy hét mikor sűrű bocsánatkérések közepette rám írt (csak töröltem, nem tiltottam). Kaptam egy hosszú magyarázkodást, hogy milyen helyzetben van érzelmileg, amiről még nem beszélt és, hogy idő kellett, hogy átgondolja a dolgokat. Ez fullra kamu, gondolom lepattant a jobb pasiról és hirtelen én lettem a jobb választás, de én nem akartam már a kisujjam se mozdítani, hacsak nem villant valamit. Megbeszéltünk egy újabb találkozót (szűkszavúan írtam), de mikor konkretizálni kezdtük megint azzal jött, hogy neki ennél több idő kéne talán. Én ekkor tiltottam a picsába.

Már sokszor megírtam, hogy ha egy nő már az elején nyíltan felhozza a szexet, mint témát, akkor az sántít. Ami túl szép, hogy igaz legyen, az sosem igaz. Itt ez megint beigazolódott, még szerencse, hogy takarékon üzemeltem az ismerkedés során és nem éltem bele magam. Nem tudom a valódi indokokat, hogy mi járt a fejében, mi igaz abból, amit elmondott, de már rég nem érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7315296558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2019.11.11. 13:38:18

Jól csináltad, beleértve azt is, hogy a végén letiltottad és ezzel elengedted ezt a szálat. Nem könnyű ez, főleg ha már a smárolásig eljutott az ember, akkor már hajtja az egója, hogy ebből még lehet valami, hiszen szimpatikus vagyok neki, csak ütni kell a vasat tovább... pedig dehogy, nem lesz már ebből semmi, le kell írni a veszteséget és továbblépni.

VT 135 2019.11.11. 14:29:25

"és minő véletlen pont kiszemelt ott egy kávézót, ahova mindenáron be akart ülni. Egyértelmű, amit mondott, hogy akár első randi végén is lehet valami, kamu volt. [...]
Három órán át beszélgettünk, sétáltunk, ültünk kávézóban, padon, parkban."

Hmm, nem arról volt szó, h nem szabad átadni a keretet a nőnek? Ezért nem lett szex. :D

korosde 2019.11.11. 15:03:05

Üdv, már régóta olvasom a történeteid, grat a szülinaphoz. Kiváncsi vagyok, hogy egy ilyen életvitel milyen gyakorisággal juttat szexhez. Magam döntése, hogy otthon élem ki a szexéhségemet és nem érzem kevésnek a heti 1-2 alkalmat így közel ötvenhez. Egy vadászó férfi a megfelelő képességekkel vajon milyen gyakran jut szexhez? Már ha nem titok ☺

Ethan Wolf 2019.11.11. 16:48:42

@korosde: Mindig akad hosszabb-rövidebb időre olyan (olyanok), akikkel szexkapcsolat alakul ki, velük pedig rendszeresíthető a dolog. Szóval szexhiány csak akkor tud kialakulni, ha nincs ilyen éppen, és a randikon sem jön össze semmi. De megesik persze.
Érdemes 2-3 szexkapcsolatot fenntartani, így mindig lesz, aki épp ráér.

TopszLee 2019.11.11. 23:44:31

Nem vagyok jó ebben de: Az mit jelent amikor az edzőteremben odajön egy csajszi és nagyon kedvesen megkérdezi hogy "ez a gép szabad?", egy olyan gépről amin látszik hogy szabad :P Mikor kifelé mentem a teremből találkozott a tekintetünk egy pillanatra.
Az ösztöneim azt mondják hogy ismerkedni akart talán, de a fene tudja. Lehet túl sokat látok bele?

whoamiohmy 2019.11.12. 12:05:35

ISMET bejött a papirforma, amit mindig mondok:

1. Ha egy nö egy adott kerdesre, egy adott beszelgetesben egy jol meghatarozhato kontextusban mond valamit, ami a kontextusba illik, az barmilyen kapcsolatban lehet a valosaggal, es teljesseggel kiszamithatatlan, hogy a kijelentesenek mennyi az igazsagtartalma.

2. Ha egy nö teljesen magatol, a tarsalgas kontextusatol függetlenül mond valamit, kvazi kibucskazik belöle, annak az allitasnak PONT AZ ELLENKEZÖJE lesz 100%-ig igaz.

Itt is ugyanez van. Oke, te mindig ketertelmuen fogalmazol, de alapvetöen inkabb kerülted/jegelted a szex temat, vagyis ö hozta fel ujra meg ujra. Es ujra meg ujra kibucskazott belöle, hogy ö mennyire szereti a szexet, viszont a valosagtesztelesen pont az ellenkezöje derült ki. Valoszinüleg vagy frigid, vagy szexualisan frusztralt vagy egyszerüen nem szereti es haztartasi munkanak tartja a szexet (legalabbis veled az lett volna, szexualisan nem jött be neki a szitu).

Nekem is volt nem egy ilyen csajom mar. Az eddig legfirnajszosabb ezt ugy tolta, hogy elsö ejszaka odaadta magat nekem, raadasul eleg szenvedelyesen (igaz, csak petting volt, mert kellöen be voltunk nyomva mind a ketten es nekem extrem ritka, hogy pornosztarra igyam magam, inkabb az ellenkezöje jön be mindig, hogy mar 2-3 ital utan nem all fel), es a masodik randin közölte velem, hogy na, ö aztan imadja a szexet, neki sose kell majd könyörögni, csak erjünk haza, majd meglatom, miröl beszel. Mit mondjak, termeszetesen soha többe nem volt rendben a szex, es tenylegesen könyörögni kellett (volna) neki, csak persze en ezt mar nem vartam meg, hanem ugy 2-3 honap erölködes utan (heti 2-szer talalkoztunk kb es olyan 4 alkalombol egyszer volt valami amit kis eufemizmussal szexnek lehet nevezni) otthagytam a fenebe.

Ehhez kepest a kis alamuszikak, akik mar arra elpirulnak meg szegyenlösen elröhögcselnek, ha kimondod, hogy punci, nemcsak hogy igenylik az együttletet minden alkalommal, de adott esetben szet is szednek az agyban rendesen.

whoamiohmy 2019.11.12. 12:10:37

@korosde: Nekem az igazan nagy sunator barataim ugy csinaljak, hogy vagy van egy-ket fix baratnö a "hivatalos" fix (hazastars, elettars) mellett ES meg melle eljarkalnak fizetös szolgaltatokhoz is, vagy ha eppen szinglik, akkor eleve 3-4 csajt futtatnak randizgatas szintjen es meg amelle a fizetös. Persze ez egyeni vermerseklettöl is függ, en valahogy tele vagyok olyan 40-50-es pasikkal, akik meg mindig naponta 2-3-szor is tudnanak szexelni, ha lehetne. Egyik legnagyobb natural haverom most pont az 50. születesnap utan mondta egy sörözes alkalmaval azt, hogy na, a felesege melletti 2 fix szeretöböl az egyiket leepitette, es marad feleseg (akivel 30 ev utan is rendszeresen van szex) + egy rendszeres szeretö + a fizetös, mert a 2 szeretö mar kicsit sok neki igy 50 utan.

whoamiohmy 2019.11.12. 12:12:09

@TopszLee: Hogy talalkozott a tekintetetek? Ha visszanezett (hatranezett mikor neked hattal tavolodott), az szinte 100%, hogy erdeklödes jele csajoknal. Ferfiaknal szinte ösztönös (megfordulsz egy csinos segg utan az utcan), de a nök sokkal inkbb kontrollaljak ezt, mint a pasik. Ha egy nö visszanez, az inkabb a "nezem, hogy mit nez" törtenet, ami egyertelmuen felhivas keringöre.

korosde 2019.11.12. 12:16:01

@whoamiohmy: hát én is szeretek dugni, de asszem a fenti példa tán má függőség. Ami persze nem baj. Én is függő vagyok csak másban. ☺

whoamiohmy 2019.11.12. 15:11:14

@TopszLee: Na, egyebkent ide egy sztori, csak hogy ertsd, nalam is vannak ilyen kis allürök, amikor nehez eldönteni, hogy mi micsoda.

Ahol most dolgozom klinika, 3-an vagyunk rezidensek (elkezdtem egy masodszakkepzest, ugyhogy julius 1 ota 3 evre megint rezidens leszek). 2 csaj meg jomagam. Az egyik csaj az elsö pillanattöl kezdve a közös ebedeknel, kavezasoknal stb. rendszeresen elmeselte, hogy most lepett ki egy hosszu tavu kapcsolatbol, az ex szinten orvos. Eleg valoszinu tehat, hogy megint orvost keres. En ugye szinten elmeseltem a magam helyzetet (elvalt, van gyerek, parkapcsolat az elmult 5 evben ahogy esik ugy puffan alapon ment, semmi komoly igazabol).

Na, a csajszeekanak mar julius 1 ota vannak megnyilvanulasai, amik sokfelekeppen ertelmezhetöek. Nem hinnem, hogy erdeklem, de azert a bugyijat (ma szo szerint) idönkent elhuzza azert az orrom elött. Mellemül (szorosan) mikroszkopozasnal es meselgeti, mennyire rugott be szombaton, stb.

Ma viszont csinalt egy olyat, amit eddig nem. 3-an vagyunk egy szobaban a 2 csajszeeval, a masik csajnak van valami komoly kapcsolata es semmilyen ketertelmu jelzeseket nem ad. Mivel egy szobaban vagyunk, ott is szoktunk atöltözni egymas orra elött (orvosoknal eleve igy szokott lenni, hogy ferfi-nö kollegak egymas orra elött öltöznek at). En ugye ha a nök bugyira-melltartora vetközve öltöznek, el szoktam fordulni. Ma feltünöen melyen a szamitogepemre meredtem, mikor reggel a csajos atöltözött. Ezt ö latva DIREKT megszolit, kvazi rakenyszeritve, hogy ranezzek. Termeszetesen alul egy szal bugyiban (felül volt rajta egy polo) allt elöttem. Valami bullshit hülyeseg volt, termeszetesen, amit magatol is ki tudott volna talalni. Gyorsan valaszoltam, majd visszafordultam a gepre. Erre felhuzza a nadragot, leveszi a polot, majd MEGINT megszolit valami marhasaggal, ezuttal melltartoban csodalhattam meg.

Na, ilyeneknel rohadtul kell vigyazni, mert ez EGYERTELMÜEN a sajat narciszizmusanak a legyezgetese volt. Ha elhivnam randizni, brutalisan fejre ejtene, es ugy, hogy kurva szarul is erezzem magam miatta, mert ez külön edes elvezet az ilyen csajoknak. Kiszallt a több eves kapcsolatabol, visszaszallt a f@szkörhintara, es most elvezi, hogy csavargathatja a pasik farkat jobbra-balra.

whoamiohmy 2019.11.12. 15:30:02

@Daenerys Targaryen: Elhiszem, mondom, en valami miatt olyan haverokkal vagyok megaldva, akik extrem sportosak meg szexualisan aktivak meg 50 fölött is. De latom azt is, hogy nem ez az atlag. A sajat apam 47 evesen halt meg, szerintem 42 fölött (akkor kapta az elsö infarktusat) mar nem nagyon volt szexualisan aktiv. Valoban, ha hazamegyek, leginkabb ezt latom magam körül.

Wildschwein 2019.11.12. 17:58:54

@Daenerys Targaryen: Érintettként azt tudom mondani, hogy ez bizony szerintem is így van.

julius_caesar 2019.11.12. 22:09:20

@TopszLee: túl hosszú, kérlek írnál egy rövid összefoglalót? :( majd meghallgatom.
Cégnél is meghallgatnám, csak logolják a látogatott honlapokat, aztán ilyen hardcore PC barát cég, úgyhogy sajnos ott kimaradtak ezek.

TopszLee 2019.11.12. 22:18:53

@julius_caesar: Mindenről szó van, nők, gazdasági helyzet, a végén kicsit belemegy a politikába, érdekes csóka, nagyon intelligens. Amúgy töltsd le most a telódra, a cégnél másold fel a gépre és hallgasd meg :) Vagy a telefonodról.

julius_caesar 2019.11.12. 22:21:06

@whoamiohmy: Érdekes feltevés, hogyha random valamit mondanak, akkor annak az ellenkezője igaz. Majd figyelem, inkább azt mondanám, hogy valami okból fontosnak tartották elmondani, hogy te ezt tudd, és így menjen tovább a cselekmény. (talán reakció figyelés miatt, de érdekes dolgokat lehet így random hallani)
Amúgy ha tudsz érdekes könyvet(akár irodalmi) írd le nyugodtan.

@Ethan Wolf
Érdekes poszt. Szerintem a végét jól csináltad, pont egy ilyennel beszéltem kurva sokat, de akkora hang volt a csaj hogy hihetetlen, sajnos nem vakartam le időben.

julius_caesar 2019.11.12. 22:28:39

A red pill kult rovat mai adásában ezt a filmet ajánlom (nem tudom valaki ismeri-e)

www.imdb.com/title/tt3464902/

Ez egy független művészfilm, arról szól, hogy egy társadalomban ha valakinek nincsen párja, akkor egy hotelbe zárják 45 napra hogy párt találjon, és ha nem sikerül, akkor egy állattá változtatják. Igen kicsit szürreálisan hat, de teljesen eredeti ötlet. (A második felétől annyira nem tetszett), De tökéletesen bemutatja, milyen érzés, amikor azért keresünk párt, hogy csak legyen valaki, és teljesen elnyomjuk miatta önmagunkat.
Színészek nagyon jól játszanak. nagyon átjön a műanyag légkör.

kedvenc idézetem:
,,Mert könnyebb az érzelmeket elnyomni, mint behazudni őket"

julius_caesar 2019.11.12. 22:31:39

@TopszLee: rendben, belehallgatok! 21studiost még nem néztem, de már jobban rá fogok szokni.

Supergranat az igazságosztó 2023.07.07. 10:10:18

Ha beteget jelent 99 százalékban kamu. Az "ok " reakció jó ötlet. Onnantól kezdve soha többé nem kell visszaírni.

A túl lelkes nő valóban nem jó jel. Abból mindig nagy csattanó van , konkrétan eltűnik vagy letilt.
süti beállítások módosítása