Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Sose nyomjad fullba az alfát, mert nem gyün a punci

2019. november 18. - Ethan Wolf

clipboard01_3.jpg

Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc közeli.

Kicsit kötözködősre vettem a figurát, de már írásban pattintott. Nem akárhogy, látszott, hogy már sok férfi próbálkozott nála a megszokott módszerekkel és már nem hat rá. Például a negálás, meg a többi bullshit. Ekkor már éreztem, hogy rutinosabb játékossal van dolgom, úgyhogy hagytam a trükköket, teljesen átlagos kibeszélést tartottunk a férfiak ismerkedési módszereiről, illetve a nők reakcióiról. Meglepően képben volt a dolgokkal kapcsolatban. Mivel jól beszélgettünk, jött is a számcsere, majd telefonon folytattuk. Ott már ment egy kis játékos adok-kapok, de végig érződött, hogy csak játszunk. Ő is tudja, hogy játszom, én tudom, hogy ő tudja, stb. De elég sokat röhögcséltünk, majd le is szerveztünk egy találkozót.

09_25_03_00_thememasochcafe-food.jpg

Nem kellett várnom, időben ott volt. Magas sarkú, igényes szövetkabát, dögös volt a csaj na. Sétáltunk egy kávézó felé és már séta közben hozzám-hozzám ért. Egymással szemben ültünk le és megittunk egy kávét. Állítólag ő nem olyan beszédes típus, de ennek ellenére be nem állt a szája. Végig megvolt az egyensúly, nagyjából ugyanannyit beszéltünk mindketten. Volt egymáshoz érés, majd egy óra után, mikor ezerféle jelet küldött, mondtam neki, hogy hajoljon közelebb hozzám (az asztal fölött). Megtette, megcsókoltam, visszacsókolt, aztán beszélgettünk tovább. Egy idő után fogtam magam és szó nélkül odaültem mellé. Innen már könnyebb volt, átkaroltam és hosszabban csókolóztunk.

Közben, velünk szemben egy pár szintén egymás szájában járt. A férfi olyan 25 körül volt, 185 magas, igazán jóképű gyerek, míg a nő idősebb olyan 45 körüli. Emesével azon tanakodtunk, hogy vajon a srác gigoló-e, vagy ha nem, akkor miért ilyen nővel kavar, mikor akármelyiket megkaphatná. Emese be is vallotta, hogy neki is bejön a srác. Én meg visszavágtam azzal (mert esélyes, hogy csak tesztelt, hogy erre mit reagálok), hogy nekem meg azért tetszik a 45-ös nő, mert végig csendben van. :)

hqdefault.jpg

Folytattuk mi is a csókcsatát és a kezem elindult a combján felfelé és már a harisnyán keresztül (miniszoknya volt rajta) a punciját masszíroztam. Aztán lassan este lett és indulni kellett. Próbálkoztam azzal, hogy „nem is ebbe az irányba lakom”, próbáltam rávezetni, hogy folytatódjon az este, de úgy tűnt, nem vihető ágyba elsőre.

Elkísértem a parkolóig, ahol a kocsija állt. Búcsúzásképp hosszan smároltunk, megmarkoltam a fenekét, majd elköszöntünk. Azon gondolkodtam hazafelé, hogy még tehettem volna egy utolsó kísérletet, mondhattam volna, hogy beülök mellé és hazakísérem. Tapasztalatom szerint, ha eljutsz a gatyán/harisnyán keresztül a punci simogatásig, akkor aznap lehet szex is. Eddig javában így szokott menni. De későn kapcsoltam.

Vártam egy napot, mielőtt ráírtam volna. Mikor írtam, reagált mindenre, de mikor a következő találkozót kezdtem szervezni, lepattintott. Nem akar találkozni.

Normál esetben leszartam volna, de kíváncsi voltam, hogy azok után, hogy a már a punciját masszíroztam, hogy lehet, hogy nem akar semmit. Készséges volt és válaszolt, hogy nem érezte a szikrát. Khm… Oké.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7115296620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2019.11.18. 14:28:52

ez megint a szokásos. csak a validáció kellett neki.

illetve a másik összetevő, hogy túl hosszúra vetted a csókolózást, tapizást. van ez az iskola ami szerint ezt nem szabad, rövidre kell fognod, mert azt kommunikálja, hogy túlságosan kell neked, nem vagy tele csajokkal, illetve nyeregben érezheti magát.

ebben az az idegegesítő hogy régen a normális ismerkedés így zajlott, hiszen ha mind2 félnek bejön, akkor nyilván ehhez van kedvünk. de már ezt sem lehet, itt is meg kell játszani magad.

vagy legalábbis fel kell ismerni, ha a lány ilyen típus. itt az előzmények miatt gyanítható volt, persze utólag mindenki okos.

a címmel szemben nem alfa voltál, ne haragudj. inkább nőcsábász. ha alfa vagy, 1 óra után pattintod, hogy üzleti ügy, külföldi barát, stb. nyugi akkor lett volna utólag szikra.

abban szkeptikus vagyok, hogy annyira tapasztalt, ravasz lett volna a csaj, inkább az van hogy sajnos már őket is okítják erre, biztos nézett már ő is cikkeket, videókat a témában. látom a tres of tinderben olyan semmilyen kis hülye pnák képben vannak az ilyen dolgokkal kapcsolatban h csak nézek (tuti hogy nem tapasztalattal szerzett tudás)

Samhazai 2019.11.18. 18:14:12

Kisasszonyok zárdája :-)
A nem volt meg a szikra tömény hazugság.
Szerintem két lehetőség van. 1. Mivel az első alkalommal idáig elment, aztán mégis visszavonulót fújt, lehet szűzkurva. Nem tapasztalt volt, hanem egy kisebbségi komplexusos, akinek kellett a pozitív megerősítés, a jó nő vagyok, rám pusztul mindenki érzés.
2. De akár az is lehet, hogy tényleg bejöttél neki, csak túltoltad a dolgot, ő meg a nyilvános helyen nem mert ellentmondani, és arra gondol, hogy minden randin így viselkedsz és nem tud benned megbízni.
A lóversenyen szokták mondani, hogy a ló nem gép, de ez ide is jó, a nők sem gépek, nehéz rajtuk kiigazodni, vagy inkább lehetetlen.

VT 135 2019.11.18. 21:11:40

Amiket írtál róla, full kontroll, irányítós nőci. Az is lehet, h ezért inkább egy irányíthatóbb, "naívabb" palit igényel most, rajtad meg érezte, h rutinosabb vagy ennél. Nem jön be amúgy az olyan csaj, amelyik érezteti, h képben van. Játsza el inkább a kis ártatlant (nem a szűzkurvát!) - adja meg a férfinak a hódítás lehetőségét, örömét. Végső soron ő is erre vágyna, nem...?

VT 135 2019.11.18. 21:31:08

Amúgy a cím én sem értem, miképpen kapcsolódik a bejegyzés tartalmához.

Krisz101 2019.11.19. 17:29:43

@VT 135: valszeg talán úgy, magamnak is ellentmondva, h régen, normális időkben tényleg az volt az alfa, aki nyomult 1000-rel, ha a csaj vevő volt rá.

ma meg az, aki 1 óra után bejelenti hogy üzleti, baráti stb ügye van, ezzel a titokzatosság, befejezetlenség hangulatát, hiányérzetet keltve a nőben.

érzékeny pontomra tapintott ez a poszt, mivel régen ez volt nekem is az ismerkedési stílusom, pozitivumnak tartottam és sok mini kapcsolatom volt így.
2008ban 11 csajjal jöttem össze ezzel a nyomulós stílussal úgy, hogy mindegyikkel volt már valami első randin, legalább kézzel kiverés.
1 év alatt az volt a rekordom, persze lehet mondani hogy kevés, de nem a mennyiségre mentem, mindegyikkel többször is összejöttünk, 1 hónapot kitöltöttek átlagban.

basszus akkor 1 csaj ha kézzel rányúlt, akkor ki is verte, nem utána nyafogott, hogy ez neki sok volt (mintha ő nem lett volna benne, persze ő ott sem volt).

Krisz101 2019.11.19. 17:31:57

@Daenerys Targaryen: gondolom ezt a trónok harcából vontad le ;)

tanor 2019.11.20. 06:37:04

A kevés mindig több.
Első randin nagyon minimálisan kell hozzá állni. Majd a nő dönt, hogy mi lesz. Azért kevés az a nő aki első randin lefekszik, már csak azért is hogy ő nem olyan lány, na persze...
Az időt direkt nem írom,mert ez szitutol függ, ha már időre megy akkor ott lehet érezni, hogy hölgynek vannak más jelöltjei.

Amúgy ez egy tipikus tinder Story, ahol a csaj a legjobb kant keresi, mert ő már el ért valamit. Gondolja Ő!
Szerintem van dugópajtia, de mellette keress.
Átlagos kb. Minden férfi ki fog egy héten egy ilyen nőt. Ezekből a tipikus idióta nők lesznek akik cosmon egyéb újságokból tájékozódnak.

Karácsony felé már inkább pihentetni kellene a csajozast :D ilyenkora körhintázni kellene !!!!

tanor 2019.11.20. 06:54:06

@Krisz101:

Jaj d*** egy palis nőt.
Meséli, hogy bnojevel beszéltek, hogy senki nem ítéli el a másikat, hogy van valakije, amit tesznek megvan az oka stb. Azaz a tipikus női felmentős szöveg, én meg kirohogtem.
Nők képesek beállítani magukat, hogy ők ártatlannak, persze. Egyszerűsítve, van az a pali minden nő számára, hogy lecsúszik miatta az a bugyi.
Meg végülis ő b*** akart és kész,nem kell ezt túl tolni.
Ha nem én van más.

Attól függetlenül imádom a nők történeteit ilyenkor.
Férfi tehet mindenről, ,, rám parancsolt, hogy verjem ki és tegyem szét a lábam"

Jaj , ha még ők is tolják a coach videókat akkor attól félek, hogy rengeteg játszmára épülő kapcsolat lesz, aminek az élet tartalma rövid és mindkét fél sérül.

Én is találkoztam coach csajjal, jól tolta el is merem, de el nézve mai napig nincs senkije, amúgy ő volt idén az a csajom, hogy sajnáltam az elvesztését, de amikor rájöttem hogy amit kérdez az is hazugság, nem ideges voltam, hanem inkább sajnáltam őt.

Elején oké hogy van játék, de azért ha komolyra fordul a kapcsolat akkor őszintén hozzá állni a másikhoz.

unalmaspasas 2019.11.22. 12:33:28

És már tudományosan is be lett bizonyítva, hogy a nők teljesen el vannak szállva maguktól és/vagy az elvárásaik elrugaszkodottak a valóságtól.

qubit.hu/2019/11/19/teljesen-maskepp-osztalyozzak-egymast-a-ferfiak-es-a-nok-az-online-tarskeresokon

VT 135 2019.11.22. 15:35:28

@unalmaspasas: engem az lepett meg, h mindezt egy szélsőségesen feminista oldal hozta le. Nem a férfi a hibás? Hogy a nőknél is van lehetőség a fejlődésre? Uramatyám, itt már tényleg nagy lehet a baj, ha idáig fajulnak! :)

2019.11.22. 16:16:02

@unalmaspasas: "A legfrissebb, 2017-es adatok szerint a következőképp fest az amerikai párok egymásra találásának aránya"

2017, mint legfrissebb és Amerika!

Ti írjátok mindig és biztos így van, hogy 35 éves és gyerekes nő eláshatja magát és csak üríteni lesz jó, de ott sem biztos semmi.
A férfi még 55 évesen is férfi és kapkodják a nők.
Te ahogy írod nyitott házasságban élsz. Te mit akarsz egy nőtől, aminek nem felel meg a Badoo-s ismerettség és otthon az asszony?
Dugás ok, kaja, tiszta ruha, otthon ok.
Akkor mi a problémád?

Tényleg érdekelne!
Annyi szart írtok a nőkről és férfiakról, magatokról nem.
Mindig csak az általánosítás.
Talán nem jó nőt kerestek, talán nem jól találjátok ki, hogy milyen legyen, talán ti nem vagytok megfelelőek egy olyan nőnek, amilyet akarnátok. Talán nincs is olyan nő, akit igazán akarnátok. Amivel nincs baj.
Ma már elfogadott, hogy fizetni kell érte, aztán meg élni az egyedülálló férfi életét és ez így tökéletes.
Basszus, még most is elszáll az agyam ezen a kurva általánosításon.
A nők elrugaszkodtak....
baszod, te is!

2019.11.22. 17:11:40

@Daenerys Targaryen: bocsánat, elragadtattam magam, nagyon sajnálom, hogy csalódtál bennem, és elszomorodtál. Ha ezt tudom, bizisten inkább nem írok semmit és leszarom, hogy általánosít már megint egy nyitott házasságban élő tökéletes férfi :(
Vehetnénk úgy, mintha nem írtam volna semmit?
Na... kérlek...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.11.22. 19:21:53

@Daenerys Targaryen: "szerintem a csajt kislány korában zaklatta a szomszéd feri bácsi és szegénynek flashback-je volt amikor a szoknyája alá nyúltál. Aktiválta a sérültségét."

Hát gratulálok!

VT 135 2019.11.22. 23:17:37

@Frau Untermensch4: ezt a hisztit most én sem vágom. Van egy teljesen tiszta, objektív felmérés. Nem bírál, bemutat egy általános női jellegzetességet. Ennyi. Ennyire fájdalmas szembesülni a valósággal..?

2019.11.22. 23:38:21

@VT 135: ha nem érted, akkor nincs mit magyaráznom. Semmi új nincs benne. Számtalanszor írtam már, hogy nem szeretem az általánosítást, azt sem, ha egy egész nemre kerül a pecsét és lesz hárítva minden hiba, illetve a kapcsolatok, vagy nem kapcsolatok sikertelensége.
Ennyi, semmi több a "hiszti" jelentése.

De mivel ez általában nem érthető, így gondolom most sem lesz az.

Amit viszont sajnálok, hogy Daenerys Targaryen megint eltűnt. Ez jobban izgat, mint az, hogy te vagy más mit ért, vagy nem ért és mit ír már megint nekem.

Remélem visszatér újra...

MsIreneAdler 2019.11.23. 23:16:37

@unalmaspasas: szerintem mindkét nem követelései lehetnek túlzóak a másik nemmel szemben. Bár ugye, kinek mi a túlzó, szóval még ez sem objektív adat, pláne nem tudományosan bizonyítható. Az a sok irreális elvárás pedig abból adódik, hogy sajnos sokan nem a saját lehetőségeikhez mérik az igényeiket.
Ha jól sejtem a cikk utolsó témája, kéne, hogy legyen a bizonyíték a nők túlzásaira. Egy olyan felmérés alapján vontad le az általános következtetést, aminek az alanyai párkereső, szingli (esetleg elkeseredett) nők. Biztos, hogy ez jó ötlet? Ez kábé olyan, mintha a férfihang keménymagját megkérdezném, mi a véleménye a nőkről, majd azt állítanám, hogy minden férfi így gondolja...

Gejzir 2019.11.24. 22:07:38

A felmérés valós képet mutat az online társkeresőkön zajló folyamatokról.

A férfiak jól meg tudják ítélni, hogy külsőre egy nő mennyire vonzó, ezt jól mutatja, hogy a válaszaik gauss görbéje nagyjából egyenletes eloszlást mutat (rózsaszín oszlopok). Az nők nagy része átlagosnak ítéltetett, kisebb százalékuk átlag felettinek és alattinak.

A nők gauss görbéje súlyosan eltolódik az átlag alá (kék oszlopok). Ez azt jelenti, hogy a nők bőven az átlag feletti megjelenésű férfit tartják csupán átlagosnak, a legjobban kinéző teljes felső 19%-ból ez az alsó 12%. Kissé az átlagon felüli megjelenésűnek tartanak csupán 5%-ot, már egész jóképűnek 2%-ot, nagyon vonzó pedig konkrétan 0%.

Még egyszer ez azt jelenti, hogy a teljes férfi populáció csupán 19%-át tartják átlagos vagy attól jobb megjelenésűnek, mindenki más (81%) a csúnya, átlag alatti kategóriába esik.

Ha igaz a feltételezésed, mely szerint az aktívan párkereső, szingli, elkeseredett nők értékelik ennyire alul a férfiakat, ezzel egyetemben ennyire rosszul mérik fel a saját helyzetüket a "randipiacon", akkor a helyzet sajnos még sokkal elkeserítőbb.

2019.11.24. 22:36:14

@Gejzir: tehát te nem azt tapasztalod az életedben, hogy nagyjából minden férfi "elkel", legyen az bármilyen szinten szinte, ha el akar kelni? Kiemelném a szót: el akar kelni és nem kifogásokat keres, vagy nem akar elkelni?
És most tegyük félre a 2017-es amerikai görbéket.

Gejzir 2019.11.25. 16:06:29

Az utóbbi időszakról nincs információm, kétezres évek közepe óta én is "elkeltem". A megelőző időszakról viszont nagyon is van. Tapasztalatom szerint a környezetemben a legtöbb férfi fix barátnőt, családot szeretett volna és folyamatosan szívatták őket a csajok. Nem gusztustalanul kinéző, elhízott, stb. fiúkról beszélek, hanem diplomás kedves, rendes, átlagos kinézetűekről. Ezek a srácok legtöbbször az itteni fogalommal szárazbarátként leírt kapcsolatban végezték. Sok olyan "kapcsolatot" láttam, ahol a fiú tepert, a lány pedig a fiú vállán sírta el, hogy mekkora szemét az ügyeletes rosszfiú kúrópajti, és miért minden férfi olyan szemétláda. Persze az aktuális kedves, átlagos jófiú nem jöhetett szóba sem. :)

Gejzir 2019.11.25. 16:10:27

Az előző példából egy fontos gondolat kimaradt. A hangsúly a felmérés és a statisztika tükrében azon van, hogy a nők nagy részének a férfiak 81%-a "láthatatlan", szóba sem jöhet. Ez annyira zsigerileg fejben van lekódolva, hogy amikor egy nő azt mondja, hogy "miért minden férfi olyan szemétláda", akkor észre sem veszi, hogy a "minden férfi" kifejezésbe ő csak a felső 15-19%-ot érti bele, konkrétan azt a srácot sem érti bele a "férfiak" csoportjába, akinek panaszkodik.

MsIreneAdler 2019.11.25. 16:15:39

@Gejzir: abban igazad van, belátom, hogy mi a frászt érdekelne egy párkereső férfit a nem párkereső nők véleménye a férfiakról. Értem én, hogy amit a szingli csajok mondanak, az releváns.
Azt a hibát viszont elkövetitek sokan, hogy azt hiszitek egy nőnek ugyanolyan arányban számít egy férfi külseje, mint a férfianak a nőjé. Ez olyan, mint mikor a sok diplomás nők nem értik, miért a ropi seggű egyszerű lányokat pörgetik a fickót, az ő rakás iskoláját meg leszarja mind. Egyszerűen más dolog fontos egy nőnek és egy férfinek a párkeresésnél. Szóval az említett tanulmánytól nem csinálnék magam alá, ha férfi lennék, mert tudnám, ha a jóisten nem adott nekem Brad Pitt pofit, bőven kompenzálhatom státusszal, pénzzel, stílussal, sporttal satöbbi. Egyszerűbben: egy férfit nem korlátoz be úgy az előnytelen külseje, mint egy nőt. Mondjuk mindig könnyebb a természetet de méginkább a másik nemet (és az azok által "termelt" gauss görbéket) hibáztatni saját sikertelenségünk miatt...
Persze ez csak az én eszmefuttatásom a témában, szívesen cserélek eszmét.

MsIreneAdler 2019.11.25. 16:24:24

@Gejzir: most látom a két új bejegyzésed. Hasonló időben szálltunk ki a párkeresésből, szóval az én újnak mondott tapasztalataim is már csak másodkézből valók. Tudod, ahogy a nőknek a férfiaknak is viselniük kell a választásuk következményeit. A barátaid inkább szárazbarátként tengődtek nők mellett, mint hogy olyan párt keressenek, akiknek ők lehetnek a minden.

2019.11.25. 19:20:45

@Gejzir: hát... akkor úgy gondolom, hogy mindenki azt látja, amit látni akar, vagy amire inkább figyel :)
Én például, ha cipőt veszek, már nem is nézek jó ideig másnak a lábára, vagy a kirakatba, mert rájövök, hogy az jobban tetszik :)))

vanderkaay 2019.11.26. 11:58:09

@MsIreneAdler: Amit leírtál, az azért életkorral nem kis mértékben változik. Egy 21 éves, válogatási helyzetben lévő csaj még az esetek óriási többségében a jóképű de csóró szakmunkással fog összejönni, és nem a közepes kinézetű tűrhetően kereső informatikussal. Ebben az időszakban a kinézetet még leginkább csak extrém kiemelkedő pénz/státusz kompenzálja; ezért voltak mondjuk Dzsudzsák Balázsnak nem is akármilyen női sorozatban, és nem a Dzsudzsák Balázs kinézetével igen de a pénzével nem rendelkező paliknak. Ugyanez a csaj 30 év körül már jóval nagyobb eséllyel fogja mérlegelni annak a lehetőségét, hogy nem fogja megkapni egy csomagban a jó kinézetet meg az anyagi stabilitást is; és ha családot meg gyerekeket akar, arra kivel nagyobb az esélye. Ilyenkor kerülhetnek előtérbe a korábban férfiként ignorált versenyzők, nem egy nő megy hozzá például a korábbi szárazbarátjai valamelyikéhez, aki ráadásul általában még minimum lottónyertesnek is képzeli magát ebben a helyzetben, hogy végre csókot nyomhat Gizi szájára amelyben ki tudja kinek a hány testrésze járt már. Hollywoodi filmekben persze jól mutat, hogy a főhősnő a film elején még az izmos de bunkó kosarassal jár, de a végén a mellette hűségesen kitartó nerd csávót választja, de ez a valóságban inkább szánalmas.

VT 135 2019.11.27. 11:17:26

@MsIreneAdler:
"Azt a hibát viszont elkövetitek sokan, hogy azt hiszitek egy nőnek ugyanolyan arányban számít egy férfi külseje, mint a férfianak a nőjé."

Szerintem nem követtük el ezt a hibát, hiszen itt egy elemzést néztünk meg és nem általánosítottunk ez alapján mindenre. Abban teljesen egyetértek veled, h nőként a kinézet SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS esetén sokkal kevésbé lényeges, ott sokkal inkább a game a duma, a viselkedés, a nonverbális kommunikáció a lényeg és a döntő. De lássuk be, h ma már az online ismerkedés lenne (persze nem az) az egyik még szóba jöhető ismerkedési platform. Az emberek egyre nagyobb része gondolja ezt. Szóval Ez alapján mégis releváns jelenség.
Amúgy már írtam erről én is korábban, h milyen szinten elszállt sok nő a neten: amikor 35+-os nők bejelölik, h a férfi ne kopaszodjon, ne őszüljön, akkor nem tudom, h sírjak-e, vagy nevessek. Meg még szokott lenni a "sportos" is, de erre mondjuk egy nőismerősöm azt mondta, h ez csak azt jelenti, h ne legyen kövér. Merthogy a férfiaknál meg ezt jelenti ma már az "átlagos"...

VT 135 2019.11.27. 11:23:12

@MsIreneAdler:
"egy férfit nem korlátoz be úgy az előnytelen külseje, mint egy nőt."
Amúgy egy nőt sem. A dagadt, kövéreket ne számítsuk ide - az nem adottság, hanem az illető nő döntése, h nem tiszteli önmagát, a saját testét, a saját egészségét annyira, h ezen változtasson. És nem, ettől még nem kell egydimenziós, etióp csontkollekció topmodellnek lennie.
Szóval egyrészt, ha egy nőnek van egy csöpp esze és rutinja, akkor azokat a testrészeit emeli ki, amelyekben kiemelt adottságú (ezt még a ducik is tudják, ezért domborítanak mély dekoltázsos fotókkal). Másrészt, ami a döntő, az a kisugárzás! A sok flegmapicsa, nagyképű, kemény-férfias arcvonású és kisugárzású "nő" között felüdítő és nagyon keresett az a nő, aki elfogadja önmagát, a saját, női szexualitását és mindezt nem fél kifelé sugározni is. Ez egy Joker lap. Konkrétan ismerek ilyen nőt: kétgyerekes, elvált, a teste nem tökéletes, az arca sem überkülönleges, de mégis olyan kisugárzása van, h folyamatosan gyógyulnak rá a férfiak.

VT 135 2019.11.27. 11:24:58

@MsIreneAdler:
" A barátaid inkább szárazbarátként tengődtek nők mellett, mint hogy olyan párt keressenek, akiknek ők lehetnek a minden."

Azért tengődtek, mert nem jutott más nekik. EBBEN nem volt választási lehetőségük! Abban igen, h ahelyett, h ilyen bohóckodásban vettek volna részt, inkább hagyták volna egy időre a nőket és magukat fejlesztették volna férfiként. Akkor jöttek volna az arra érdemes nők maguktól is.

MsIreneAdler 2019.11.27. 13:01:05

@csakember: nem tudom honnan vetted, hogy azt gondolom, minden férfinak jut egy nő. Nem hogy nem jut, de szerintem még járni sem jár. (természetesen ez fordítva is igaz)
Igen, a nők a társadalom megrontói, ezt tudjuk jól az ominózus almás eset óta. Ezekkel az elméletekkel nekem az a bajom, hogy a nőt mindig valami dinamikusan változó, folyton tevékenykedő lénynek állítják be, a szegény áldozat férfi meg csak áll bambán, megtörten,hagyja, hogy az események csak úgy megtörténjenek vele.
Elégedetlenek a férjükkel? Mikor voltak elégedettek velük a nők? A kényszerházasságok, megrendezett, üzleti alapon köttetett frigyek idején? Az meg hogy a nők többsége jól jár a válás után, az egyszerű urban legend. Egy átlag egyedülálló anyának a töke leszakad, hogy életben tartsa magát és a gyerekét, nem, hogy dőzsölne. Elismerem, sajnos egyre több a lehúzós ribanc, meg én is ismerem a "Hufnágel Pista" effektust. Arra a kérdésre meg, hogy a nők miért kezdeményezik a válást szerintem inkább a családon belüli erőszakról szóló statisztikákban keressük a választ...
Egyetértek, az emberek elégedetlensége rombolja a társadalmat. Mindkét nemé. Sajnos nem lehet csak a másikat hibáztatni mindenért. A férfiaknak és a nőknek is felelősséget kell vállalniuk. Amúgy a bibi még szerintem, hogy az elégedett ember nem akarja folyton kielégíteni az igényeit, nem válik hasznára a fogyasztói társadalomnak. Így nem sok mindenkinek érdeke, hogy az emberek boldogságban, harmóniában éljenek.

MsIreneAdler 2019.11.27. 15:55:03

@VT 135: persze nem azt mondtam, hogy egyáltalán nem fontos a nőknek a külső. És egyértelműen az tarol, aki szép, okos, gazdag IS! De mi a gyakoribb, egy ótvar nő, modell pasival, vagy egy köpcös, szőrös fickó bombanővel? Szerintem az utóbbi. Azt sem vitatom, hogy a nők el vannak szállva maguktól, mert ebben is igazad van. Ismerek személyesen többet is, aki 40 évesen a királyfit várja. Ezzel együtt hidd el, nemcsak a nők nem tudják felmérni, mit szeretnének, kinél, mennyi esélyük van, vagy hogy mit tudnának nyújtani egy partnernek, hanem a férfiak sem. Erről meg én tudnék sztorizgatni...
Igazad van abban, hogy a nők is tudnak alakítani, kiemelni dolgokat a külsejükön, és én sem gondolom, hogy a teleszart búvárruha alkat és a bojler test menő. Akkor úgy fogalmazok: egy nő hamarabb kikerül a kalapból az előnytelenebb külseje miatt, mint egy férfi. A fotón ritkán jön át a kisugárzás,viszont írásban azért fel lehet ismerni, kinek milyen a stílusa, van-e humora. Egy férfi ezzel úgymond fel tudja húzni, ha hátrányban van a külsőt illetően, egy nő viszont a legritkább esetben. Azt aláírom, hogy a sok "kacsacsőrű emlős" meg flegmán pucsító ribik között tényleg üdítő jelenség egy valódi nő, ezt sokszor tapasztaltam.
A szárazbarát téma női szemszögből is érdekes. Legalább is számomra, mert soha nem értettem, mi a bánatért tartanék én a közelembe barátként egy olyan férfit, aki érdeklődik irántam, én viszont nem vonzódom hozzá. Ez senkinek nem jó. A nőnek kényelmetlen hárítani folyton a közeledést, a férfinek pedig minden egyes visszautasítás elvesz az önbecsüléséből. Mondjuk szerintem mindig van választás...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.11.28. 19:51:18

"A fotón ritkán jön át a kisugárzás,viszont írásban azért fel lehet ismerni, kinek milyen a stílusa, van-e humora. Egy férfi ezzel úgymond fel tudja húzni, ha hátrányban van a külsőt illetően, egy nő viszont a legritkább esetben."

Ez pont fordítva van, a nők bullshitként ismételgetik ezt az 'agyam kell megdugni és akkor tiéd a testem" lózungot, közben meg szarnak bele nagy ívben. Miközben a férfiak teljesen odavannak a jó humorú, kedves, laza, vagány nőkért.

Wildschwein 2019.11.29. 14:27:54

@MsIreneAdler: "Arra a kérdésre meg, hogy a nők miért kezdeményezik a válást szerintem inkább a családon belüli erőszakról szóló statisztikákban keressük a választ..."
Kedves Yrén, légy szíves linkelj már be egy ilyen statisztikát, amelyből az látszik, hogy a családon belüli erőszak aránya (azon belül is a feleségek ellen elkövetett erőszak aránya) olyan magas, hogy indokolja azt, hogy a válások 75%-át a nők kezdeményezik. Kíváncsian várom. Ennek hiányában kénytelen leszek azt gondolni, hogy minden alap nélkül, általánosítva vádaskodsz a férfiak ellen.

MsIreneAdler 2019.11.29. 17:46:06

@Wildschwein: be kell vallanom, hogy egy rohadt dög vagyok. Annyira tudtam, hogy erre a mondatomra valaki előbb, utóbb ugrani fog,hogy nem bírtam megállni, hogy bele ne tegyem egyszer valamelyik a kommentembe. Azért milyen érdekes, hogy amíg én és más nők is, abszolút elismerik a goldigger jelenséget, azt, hogy sokan nem játszanak tiszta lapokkal, addig egy ilyen egyszerű fogalomra hogy családon belüli erőszak, rögtön azt gondolod, hogy a férfiak ellen vádaskodok. Holott egy szóval sem említettem, hogy csak és kizárólag a nők az elszenvedői ennek a jelelenségnek, valamint, hogy csak és kizárólag emiatt kezdeményezik a válást a nők.
A válások 75%-át nők kezdeményezik (igazából ilyen adatod nem találtam, 2017-ben 65%,de ezen az apróságon ne akadjunk fent) Ha annyi lóvém lenne, ahányszor láttam ezt az ultimate érvet arra, hogy MNK, már mocsok gazdag lennék. Esetleg van arról neked egy statisztikád, hogy ebből a 75%-ból hány százalék az, aki nyerészkedik, kiforgatja a vagyonából az exférjet, és él, mint hal a vízben? Mert ugye itt csak és kizárólag őket ér savazni, nem az egész 75%-ot...
Amúgy az erőszak egy 2014-es felmérés szerint a 6. leggyakoribb válóok, nincs lebontva nemekre, hogy ebből mennyi a női és férfi áldozat.

MsIreneAdler 2019.11.29. 19:06:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): amelyik nő az agyát akarja megdugatni veled, attól menekülj. Ez egy jó tanács...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2019.11.30. 14:58:44

@MsIreneAdler: Miért, elég szűknek tűnik az orrlyuk vagy a fülkagyló, tán nem élveznék? :o

Wildschwein 2019.11.30. 15:36:09

@MsIreneAdler: Tehát akkor belevehetjük a jegyzőkönyvbe, hogy a válásokat elsősorban nem a családon belüli erőszak miatt kezdeményezik.
Nézd, én tényleg kedvelem a kommentjeidet. Értelmesen írsz, van humorérzéked, nem vagy sértődős, veszed a lapot és a frappáns visszavágásokban is jó vagy. Pont ezért kár, hogy időnként még te is ilyen általánosítóan férfiellenesen fogalmazol, ráadásul nemlétező statisztikákra hivatkozva. Szerintem ez a kitartó, alattomos feminista propaganda hatása, ami alól a legtöbben nem tudják kivonni magukat, ezért néha érdemes felhívni a figyelmet egy-egy ilyen csúsztatásra.
Egyébként igazad van, tényleg elismered a golddigger jelenség létezését, de hogy jött ez most ide? Talán kétségbe vontam?
És a kérdésedre válaszolva: nem, nincs arról statisztikám, hogy az említett 75%-ból hány százalék az, aki nyerészkedik, kiforgatja a vagyonából az exférjet, és él, mint hal a vízben. Meglepne, ha erről létezne statisztika.

MsIreneAdler 2019.11.30. 20:32:51

@Wildschwein: vegyük bele, bizony, de szerintem azzal is kiegészíthetnénk ezt roppant hivatalos iratot, hogy elsősorban nem haszonszerzésből válnak a nők. A te statisztikai adataid a golddiggerségről  még annyira sem léteznek, mint az enyéim (én legalább, addig túrtam a netet, míg mint válóok felleltem az erőszakot) , szóval ebben azért nem vethetünk egymás szemére semmit.
Tudod az az igazság, hogy mivel én is emberből (ráadásul nőből :)) vagyok, így megesik, hogy egyes témák érzékenyebben érintenek. Ezért előfordul, hogy visszavágok, és nem mindig megfelelően. Nem gondolom, hogy a feminista propaganda hatással lenne rám, inkább arról van szó, hogy egy buta általánosításra egy szintén kisarkított, túlzó állítással felelek. Nehéz megállnom, és észérveket felsorakoztatnom, olyankor, mikor valaki kizárólag az egyik nemet teszi felelőssé a világ összes kínjáért, miközben a másik nem "ott sem volt". Egy ilyen szintű ostoba agymenésre még maximum baromkodással tudnék felelni.

Ezzel együtt örülök, hogy felhívtad a figyelmet a csúsztatásomra, remélem a jövőben ugyanilyen szemfüles leszel, mikor mások a nőkkel kapcsolatban esnek ugyanígy túlzásokba ;) :P

MsIreneAdler 2019.11.30. 20:35:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): végülis, legfeljebb új értelmet nyerne az "agyonbaszlak" kifejezés :)

Supergranat az igazságosztó 2023.07.07. 06:08:43

A Tinder gyakorlatilag 2021 ota halott lett. Amíg nem jött be a járvány addig néha le lehetett varrni fiatalabb 20onèves csajokat is. Azóta szinte nulla
süti beállítások módosítása