Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szipogós keresztény újságírónő

2019. december 02. - Ethan Wolf

16776047545_dbe1577e32_b.jpg

A cím eléggé árulkodó. Alma fekete hajú, barna szemű lány volt egy ismerkedős oldalon. Nehezen ment a beszélgetés indítása, mert a találó nyitószövegemre, amire rendszerint mosolygós válasz kell, hogy érkezzen (vagy semmi), ő elég rideg és rövid választ adott. A további kommunikáció is ilyen volt, úgy 7-8 mondatot váltottunk, vagyis én írtam mondatokat, ő 1-2 szavas válaszokkal reagált. Na mondom, törlöm is, kár az ilyenre energiát vesztegetni.

De előtte még ránéztem az adatlapjára (ezúttal lejjebb görgettem, nem vettem észre elsőre, hogy ott is van még szöveg) és látom, hogy azt írja, nem híve a csacsogásnak, inkább személyesen ismerkedne. Az ilyen nő ritka, inkább szeretnek a biztonságos, tét nélküli levelezgetés mögé bújni és csak akkor találkozni, ha alaposan felmérték a terepet. Gondoltam, egy próbát megér és 7-8 mondat után meredek randira hívni, de ki tudja. Hát nem bejött? :)

273b343a851d37f4cf3739668b11ff7f.jpg

Számot cseréltünk, felhívtam és lebeszéltünk másnap estére egy randit a Margit híd egyik lábához (úgy értem a pesti végéhez, nem ténylegesen a lábához). Másnap este én értem oda előbb, és kicsit hideg volt (Ősz vége/tél eleje), úgyhogy vettem egy forró kávét a közelben és azt iszogattam várakozás közben. Azért nem próbálkoztam a megszokott módon a lakásomra szervezni a randit, mert ahhoz túl szűkszavú volt, hogy megdumáljam, ráadásul 27 éves, ami már az a kor, amikor nem nagyon ugranak bele ilyesmibe.

Három perc késéssel, de megérkezett. Nem volt igazán nőies a kinézete. Ormótlan edzőcipő, farmer, olyan semmilyen kabát, és kissé esetlen járás. Nos, olyasmi járás, mint aki egyáltalán nem akar nőiesen járni. Értitek. De arcra épp olyan volt, mint a képeken. Mikor odaléptem mosolyogva és ő megszólalt, azt hittem fogom magam és elfutok. Nagyon ordenáré hangja volt, olyan kicsit cigányosan hangos. De nem volt cigány, csak a hangerő, amivel beszélt és kicsit a hanglejtése. De ránézésre nem tűnt annak.

A hideg miatt a sétát kukáztuk és beültünk valahova. Nem borozó, hanem ilyen fél elegáns hely, ahol főként borok, pezsgők, ilyesmik voltak. Szóval nem egy kocsma, vagy egy beülős hely, azoknál igényesebb. Rendeltünk egy-egy pohár bort és beszélgettünk úgy egy órát.

cross-tattoos-31.jpg

Azért maradtam egy órára vele, mert kicsit viccesnek éreztem a csajt és gondoltam, jó kis poszt lesz belőle :D

Vajon ez az a pillanat, amikor már nem a nők kedvéért randizok, hanem azért, hogy legyen anyag a blogba? Ajjaj... :D

Szóval, vallásos család, vallásos suli, és egy püspökségnek dolgozik be. Nagyon nem jó jel, aki ennyire a vallásban mozog, az a hagyományos randizgatás híve, nem épp az én világom. Többször is említette, hogy konzervatív nevelést kapott. Mellékesen újságíró egy vallási magazinnál (vagy lapnál/újságnál), előtte egy ismert magyar hagyományos újságnál volt gyakornok, majd író. Azt mesélte, hogy elege lett az ottani hazugságokból, azért váltott egy számára sokkal kézenfekvőbb, vallási újságra. Mikor kérdeztem, hogy annál a lapnál, mi volt a baj (szándékosan nem írom meg az újság címét), annyit mondott, hogy sokszor más írók helyett kellett megírniuk a cikkeket, valamint sokszor nem volt alapja annak, amit írtak. Ez nem meglepő mondjuk, mindenki sejtette, hogy a mai újságírásnak nem sok köze van a tényekhez. Mindegy, már nem ott dolgozik és boldog, hogy a vallás közelében lehet munka közben is. Saját lakása van Pesttől nem messze, saját autó, szóval az elmondottak alapján volt ott lé, de akkor miért nem ad egy kicsit az öltözködésére? Főleg, hogy randira jött. Mindegy.

cross-tattoos-34.jpg

Ami viszont nagyon-nagyon illúzióromboló volt, hogy végig szipogott. Gondolom a hidegben megfázott, és végig úgy beszélt, hogy közben szívta az orrát. Undorító volt. A legdurvább, hogy hangosan szipogott, hangosan beszélt, szinte mindenki hallotta körülöttünk, miről beszélgettünk, éktelen hangja volt, és mindeközben egy elegáns helyen ültünk. Elég ellentmondásosak voltunk. Főleg, hogy én azért adtam magamra, én odaillettem arra a helyre, ő nagyon nem. De ez nem lett volna gond, de a hangja, a beszéd stílusa és a szipogása elég gyorsan eldöntette velem, hogy nem lesz itt semmi. Pedig ahogy zajlott a társalgás ő elég sokat kérdezett, érdeklődött felőlem, küldte a jeleket.

Egy óra után jeleztem, hogy induljunk, mert még dolgom van. Láthatóan nem erre számított, mert előtte még véletlenül felhozta, hogy másnap csak délre kell mennie dolgozni. A semmiből jött a téma, nem kérdeztem semmi ilyesmit. Lehet, hogy már arra készült, hogy akciódús estéje lesz, de akkor a faszért nem csípte már ki magát? Nem mintha akkor megdugtam volna, de na. Mindegy, elkísértem az autójáig (mondjuk a pohár bor után még vezetett, de láthatólag nem zavarta), és azzal váltunk el, hogy majd még beszélünk. Ezt én mondtam ki. Azóta sem kerestem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1515296588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2019.12.02. 12:38:36

Nem tartasz attól hogy ő is olvassa ezt, és magára ismer, és rád ír hogy mért nem kerested?

erkölcsi hulla 2019.12.02. 19:20:03

Simán dughattad volna, ha vársz pár napot míg meggyógyul.
Lehet hogy vallásos módon rajong a faszért, és életed legjobb pár alkalma lett volna.

De egyébként neki biztos hogy teljesen másképp esett le, lehet eszébe se jutott kicsípni magát, mert még sosem tette. Ha tényleg ennyire nem érdekli, még csak nem is tiszteletlenségből tette, csak simán antiszociális. Ő lehetett volna a te Betti a csúnya lányod :D

Krisz101 2019.12.03. 01:30:11

@erkölcsi hulla: az ilyeneknek mind szagos, snapperos a p nája
azt is el tudom képzelni hogy hónalj szaga van.

ahogy leírta, nagyon beugrott ez a típus, sajnos volt pár ilyenhez szerencsém amikor még kevesebb fotója volt az embereknek.

az egyiket meg is dugtam nem vagyok büszke rá. ugy volt szagos a muffja, hogy előtte aznap délután uszodában volt! azért ahhoz tehetség kell :D :D

Figy L M 1 ideYEeeah 2019.12.03. 19:11:39

@Krisz101: Ezt most nemcsak erre a posztra értem. Mekkora mérföldkő lenne a blog történetében ha egyszer valamelyik besértődött csaj megjelenne itt a komment szekcióban és elkezdené lehordani Wolfot meg teli hisztizné a posztot. :-D

clemens 2019.12.04. 07:13:34

Mondhatnám hogy bunkóság kibeszélni egy randit, de mivel ez egy kitalált történet, így nem vonatkozik rá a kötelező diszkréció.

whoamiohmy 2019.12.04. 12:43:59

Úgy volt vele, hogy nála van a punci, ő hozza a szabályokat ;)

Take it or leave it, Wolf! Az igazi férfi nem válogat, hanem ha punciszagot (még ha büdös is) érez, azonnal harcra kész! (Irónia)

erkölcsi hulla 2019.12.04. 19:26:23

@whoamiohmy: Nagyon sok hímneműnek nem irónia, tényleg a legbüdösebb felvillanó puncira is ugranak. Persze ezen a fórumon ilyenek nincsenek ! ( irónia? )

tizennégy4 2019.12.05. 09:39:35

@clemens:
1. nem írt nevet, se fotót -> a teljes diszkréció biztosított
2. ővele esett meg, tehát a saját életéről beszámolhat.
3. lebunkózni valakit ismeretlenül -> igazi boomer szokás. :-)

vanderkaay 2019.12.06. 13:49:43

Vallásos-keresztény vonalon társkereső nők alapvetően három nagy csoportba sorolhatóak

1. Akik a hitüket valóban komolyan is veszik. Ezeket aligha találod meg tinderen és hasonló helyeken. Ők jellemzően a saját zárt közösségeikben ismerkednek, és a klasszikus udvarlás-eljegyzés-házasság-szex gyermeknemzés céljából vonalon haladnak végig, a mai fogalmak szerint elég fiatal életkorban. Utána pedig általában megdöbbentően boldogok az anyaszerepben, 35-40 éves korukban teljesen elégedetten terelgetik a 3-4 gyereküket, és többnyire fogalmuk sincsen arról a velük párhuzamos világról amelyben felvilágosult kortársaik még mindig vadul próbálnak önmegvalósítani miközben George Clooney érkezésére várnak

2. Akiknél valamennyire jelen van a hit. Általában valamilyen családi mintából hozzák magukkal, és elég erős a berögződés, elsősorban ami a bűnök miatti elkárhozásról szóló részeket illeti. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy állandóan lelkiismeretfurdalásuk van ha olyasmit csinálnak, amiről gyerekkorukban azt tanulták, hogy nem szabadna, mert mi van akkor ha emiatt a pokolra jutnak majd. Pl. nagyon sokáig tart amíg a szexre hagyják magukat egyáltalán rábeszélni, közben végig szoronganak, másnap pedig sírva mennek szentmisére és meggyónják az egészet a papnak. Elég szerencsétlen konstelláció, mert valami olyasmihez próbálnak igazodni, amiben valójában nem teljes meggyőződéssel hisznek

3. Spirituális útkeresők. Az idősebb, 30 feletti korosztálynál, akik párkeresést illetően a Szex és New York témával befürödtek, elég gyakori hogy valami transzcendens vonalon kezdenek próbálkozni, és annak segítségével próbálják megérteni, a világot, saját magukat, meg persze a férfiakat. Nyilván sokkal gyakoribb a faszbúk meg instagram kompatibilis ezotéria, jóga, elkamínó és társaik, de vannak olyanok is, akik vallásos közösségekben keresgélnek. Pl. a 2. pontban leírt, akkoriban még fiatalabb korosztályból később sokan visszatalálnak a vallásos gyökereikhez. Itt egyébként meglepően sok sikertörténet is van, tekintve hogy az ilyen közösségekben elég sok a nagyon jólelkű, ultrabéta férfi, aki egy-egy ilyen phaszkörhintáról leszédült nőben a bibliai Mária Magdolnát véli felfedezni, akit az ő feladata tisztességes asszonnyá tenni; abszolút win-win szituáció lehet mindkét félnek

Ha tippelnem kellene, akkor a történetben leírt hölgy valahol a 2.csoport környékén keresendő; sajnálatos módon a higiéniai problémák nagyjából maguk alá temették a sztori összes többi lehetséges aspektusát

Wildschwein 2019.12.06. 21:21:42

@vanderkaay: Ezt az elemzést lájkolom. Régebben a Férfihangon lehetett ilyen "applied Red Pill Theory" írásokkal találkozni, mostanában sajnos csak a férfijogi nyígás megy.

whoamiohmy 2019.12.06. 21:47:01

@vanderkaay: Egyetlen kiegészítés, egyébként a javával egyetértek: Az első csoportba tartozó házas nőket EXTRÉM könnyű megdugni, illetve nagyon gyakori ebben a csoportban a "katana", vagyis a katolikus anál, mikor a vaginálisan még szűz kiscsaj rommá kefélteti magát análisan, mert ugye neki a másik bejárat házasságig tilos... mindkettő személyes tapasztalat ;)

vanderkaay 2019.12.07. 01:09:07

@whoamiohmy: Az általad írtak valóban léteznek, de én ezeket nem az 1. csoportba sorolom. Oda nálam azok tartoznak, akik a hitüket ténylegesen komolyan veszik, és sem házasság előtt nem keresgélik a kiskapukat, sem pedig házasság után nem kúrnak félre. Az utóbbival kapcsolatban egyébként is elég jellemző rájuk, hogy feleségként meg anyaként már nem éppen a minél vonzóbb megjelenés áll a prioritási listájuk tetején, pl. gyakori hogy nem festik a hajukat, nem sminkelnek, úgyhogy viszonylag korán már látványosan őszülnek, ráncosodnak; férfiként sem éppen az jut eszedbe róluk először, hogy pont egy ilyet szeretnél megdugni

A katanázás az egyértelműen a 2. csoportba tartozik; mondhatni, hogy iskolapéldája annak, amikor valaki a vallásos neveltetése miatt tart attól, hogy bűnt követ el, úgyhogy próbál kvázi megalkudni a jóistennel, miszerint amit csinál azzal nem szeg meg semmilyen játékszabályt. Hogy aztán ezt ki mennyire tudja felszabadultan csinálni, az nyilván egyénfüggő, illetve felmerülhetnek olyan kérdések mint hogy mi lesz majd ha hosszabb távon emiatt olyan állapotba kerül a végbelük mint Womb Raidernek; itt kapcsolódunk vissza oda miszerint a társkeresésben ez egy elég szerencsétlen csoport, lényegében itt szó szerint arról van szó, hogy egyszerre akarnak baszni is meg szűzen maradni is, ami elég ritkán működőképes. A magukat vallásosnak nevező nők házasság utáni félrekúrását meg leginkább a 2. és/vagy a 3. csoport egy későbbi életszakaszában lehetséges állapotnak gondolom; az ún. házasságtörés nem egy vallásban a legalapvetőbb bűnök egyike, úgyhogy aki ilyesmibe belemegy annál megint csak nem igazán lehet arról beszélni hogy komolyan venné a hitét
süti beállítások módosítása