Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Texas girl

2019. december 16. - Ethan Wolf

f9450a6255ff474ec042f255fd9e88bf.jpg

Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre jár. Négy éve él Budapesten és még egy évet marad, aztán irány haza.

Előnyben voltam a többi tinderes pasival szemben, mert tudtam angolul és könnyen rávettem egy randira egy vasárnap este. Gyorsan zajlott minden és sikeresen találkoztunk egy ismertebb beülős hely előtt a belvárosban.

c6a97d681547b75bb6c7c7ef488af9f6.jpg

Kicsit nehezebb volt megérteni, mint mondjuk, mikor filmet nézel angolul, mivel volt egy kis texasi akcentusa. De azért elboldogultunk. Whiskeyt ittunk (stílusosan), majd sétáltunk egy elég nagyot. Hat testvére van, kicsit magányos itt Magyarországon, nem sok itteni barátja van. Azért persze akad. Azt vettem észre, hogy sokkal több sminket viselt, mint a hazai nők. Nem tudom, ennek volt-e valami oka, csak feltűnt. A beszélgetés kicsit kimért volt, nem reagált az erotikusabb kétértelmű kijelentésekre, de ez lehetett nyelvi akadály is. Mindenesetre sokat nevettünk, főleg a randi második felére, mikor oldottabb lett a hangulat.

Elmondása szerint nem sokakkal találkozott a nyelvi akadályok miatt, de akikkel igen, azok közt volt tapló és volt kedves is. Az egyikkel két hónapig randevúztak, de egyszer csak vége lett. Ez elég gyanús, sejtésem szerint a srác lépett le, és ha jól sejtem azért, mert addig nem történt semmi. Nem volt alkalom csókra, de úgy gondoltam, benne lesz egy második randiban is. Meg is beszéltünk pár nappal későbbre egy újabb találkozót.

anywhere2.jpg

Hétköznap este mentünk el biliárdozni. Ez onnan jött, hogy kiderült, elég jó benne (én meg nem). Egész este lökdöstük a golyókat és pár ital után, már heves csókcsata volt az asztal sarkánál két lökés közt (biliárd golyó lökés). :)

Az első randis "félénkség", "tapogatózás" elmúlt és mint kés a vajban haladtunk. Ez alatt a testi kontakt kiépítését kell érteni, megfogom a vállát, irányítom, hogy lökjön (hagyta, hogy okoskodjak, egyértelműen jobban játszott, mint én). Az este végén haza kísértem. Sima bérház volt a hatodik kerületben. A kaput azonnal kinyitotta és semmi jelét nem láttam, hogy búcsúzkodni akarna, ezért mentem, mintha természetes lenne. Megmarkoltam a fenekét, mikor felmentünk a lépcsőn a másodikra. Beléptünk a lakásba és szinte dobálta lefelé magáról a ruhákat, és tőlem is ezt várta. Kirohant gyorsan mosdóba, így volt időm félpucéran körbenézni. Teljesen átlagos méretű egyszobás lakás, de az amerikai zászló kint volt a falon. Az amcsik amúgy is szeretik felhúzni a lobogót, így nem csodálkoztam a látványon.

aecf6c8599c727b9b9c8425469e1e5bb.jpg

Kijött a mosdóból pucéran és adott egy gumit. Mondom van nálam, de ragaszkodott, hogy ezt használjam. Nem ismertem fel a márkát, vagyis csak nem volt elég vér az agyamban, hogy elolvassam. :) Bontatlan volt, gondoltam ebből baj nem lehet. Esetleg kilyukasztja direkt, hogy teherbe essen? Egy magyartól? Nem láttam benne logikát.

Nem volt lyukas amúgy. 

Szóval kijött pucéran, szinte lerángatja rólam a maradék ruhát, miközben csókolózunk. Haladunk lépésről lépésre a szoba felé, ami dugig van plüssökkel. Volt a sarokban egy medve, de egy olyan bazi nagy plüss medve, ami nagyobb mint egy ember. A mackó ülő pózban van és akkora, hogy fogtam a csajt és megkértem, hogy üljön a medve ölébe. Ott dugtam meg a mackón basszus!!! :D Olyan volt, mintha egy nagydarab szőrös pasas ölében ülne neki háttal, velem szemben és úgy dugom.

Érdekes volt, mert a maci bundája ilyen nagyon puha, selymes, vagy nem tudom, csak azt, hogy kurvára csikizett, ahol hozzáért a lábam. :)

A második kört már az ágyban nyomtuk, meglovagolt. Kifejezetten jó volt vele a szex (de nem világbajnok). De annyira azért jó volt mindkettőnknek, hogy majdnem egy évig összejártunk majdnem hetente. A harmadik találkozó előtt közösen vettünk gumit, amit ott tartottam nála és azt kellett használnom. Egy alkalommal rákérdeztem erre és azt mondta, bizalmi kérdés. Egy ismerősével történt anno, hogy egy srác kilyukasztotta a gumit, mert teherbe akarta ejteni a csajt. Jó nagy hülyének kell ehhez lenni. Általában fordítva szokott ez zajlani, a nő akar teherbe esni. Mindegy, amcsik.

Aztán, ahogy azt még az elején is mondta, hazautazott. Néha váltunk pár mondatot facen, de nem fog visszajönni Pestre. 

UPDATE: Azóta már férjhez is ment Texasban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr6015331130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Khru 2019.12.29. 19:38:17

@Deansdale.: farjeddel mi van, Lenke? A magaslest mászta meg már megint vagy őt kapták puskavégre?

Khru 2019.12.29. 19:45:08

@Deansdale.: lassan forintocskai magasságokba emelkedsz

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 19:48:54

@Deansdale.: és még mindig kibírod röhögés nélkül ezt Deansdale nickjéről... :)

Ezt szeretem benned, nénje, hogy őszintén hiszel az alterverzumodban és normálisságodban akkor is, amikor már lángol körülötted minden.

Khru 2019.12.29. 19:58:22

@M és V: üveggel meg a rusonnyal kontaktban vagy még?

2019.12.29. 23:09:08

Jaj már megint szarvihar dúl a biliben, ez komolyan egy rossz vicc amik vagytok, még mindig egy hatalmas gáz csicskák ligája ez a itteni társaság, akasszátok már le egy életet magatoknak aztán menjetek ki a picsába emberek közé, sok hülye pesti csíra :DD

VT 135 2019.12.30. 14:46:55

@Aladdin és a negyven farkaló: Köszönjük Mester, bölcs tanácsaidat! Szerintem mindannyiunk nevében igérhetem, h megbánjuk bűneinket, magunkba szállunk, h az új évet már jobb emberekként kezdjük! Sőt: még az autópályáról is lemegyünk, h egyedül mehess a szembeforgalomban!
De szerintem ne is fárasszad magad velünk, testi-lelki nyomorékokkal, mert csak lehúzunk téged, ami viszont nagy veszteség lenne az emberiségnek.

MsIreneAdler 2019.12.31. 01:28:24

@Serial Slut: én nyugodt vagyok és türelmes, viszonylag nehéz kihozni a sodromból. Azt meg szerintem akkor sem tudnám követni, hogy itt ki, kicsoda meg hány nickje van szerte a blogokon, ha érdekelne, nem hogy így :D

MsIreneAdler 2019.12.31. 21:40:15

@Aladdin és a negyven farkaló: még szerencse, hogy, amit férfiak terveztek, az még soha nem dőlt össze...oh wait... :) semmi gond, mindenféle háttérinfó és link nélkül ez egy  tanulságos mese volt, örülök, hogy elolvashattam.
Ha te nem húzod a szád a fosó-hányó gyerek miatt elrohanó anyukán, akkor te egy ritka példány vagy. Nem ez az általános hozzáállás. A háztartásbeliséggel a gondom az, hogy nekem rohadt furcsa lenne, ha pl. kirojtolódna a seggemen a bugyi, akkor a férjemtől kellene pénzt kunyerálnom, hogy vegyek egy másikat, de mindegy. Szerintem egy nő ne szolgáltassa ennyire ki magát, ha nem muszáj.
Dehogy csinálok mártírt a nőkből. Csak kifiguráztam, hogy mennyire egymásnak ellentmondó elvárásokat tudtok megfogalmazni velünk kapcsolatban. Ugyanez a helyzet a nőkkel is sokszor, szóval nyugi.
Aztán ugyan ki más hisztizett volna? Mondd már meg :)?

MsIreneAdler 2020.01.01. 22:13:29

@Aladdin és a negyven farkaló: én aztán nem csinálok ebből probléma forrást, elhiheted, szerintem is az a normális, ha egy anya  ápolja a gyerekét. Mindössze megosztottam veled, hogy a való életben telibeszarják, hogy mit kezdesz a beteg gyerekeddel. De ezt még mindig nem problémázásból, vagy mártírkodásból írtam. Ez van. Ezzel számolni kell.
Látom benyaltad te is a híreket a "támogatás" meg "segély" dömpingről, amit a családok kapnak, nem részletezném az összes ilyen látszatintézkedés buktatóját és a valódi haszonélvezőit pl. csak a CSOK-nak. Vannak jó kezdeményezések, nem mondom, de a hasznosságuk meg sem közelíti azt a felhajtást, amit körülöttük csapnak. A gyerekvállalás nem egy megtérülő befektetés, nem pénzkereseti lehetőség. Aki nem hiszi, próbálja ki. ;).
A két év addig maradni fog, amíg nem építenek olyan intézményeket, ahol az ennél fiatalabb kölyköket szakszerűen(!) gondozzák, vigyázzák, amíg anya dolgozik. Őszintén szólva, bölcsi téren sem vagyunk túlságosan eleresztve. A benne dolgozó alulfizetett, motiválatlan munkaerőről már ne is beszéljünk. Szóval ez a két év "láblógatás" otthon kurva jól hangzik, de igazából más alternatíva nem nagyon van. Tudom, tudom, kössük a hátunkra, mint a rendes, nem hipergám nők ott  Afrikában :D

.Delin. 2020.01.04. 03:01:19

@Wildschwein:
"Rollo Tomassinak van erről egy nagyon találó gondolata: Az életközépi válság egy férfi esetén akkor kezdődik, amikor tudatosul benne az. hogy jobb opciói vannak a szexpiacon, mint amilyen szintet a felesége jelent."

A fèrfiak nem csak a nő SMV-je alapjàn vàlasztanak felesèget, mivel felesègnek/anyànak nem mindig a legszebb/legfiatalabb nők a legalkalmasabbak. Ergo a fèrfiak nem csak a farkuk alapjàn vàlasztanak nőt tartòs kapcsolatra, ìgy jò esèllyel, màr a hàzassàgkötèskor is dughatna emberünk jobb nőt. Nyìlvàn a helyzet az idő mùlàsàval csak fokozòdik, de ez önmagàban senkinèl se okoz èletközepi vàlsàgot.

2020.01.04. 08:38:42

@.Delin.: pontosan így van ahogy írod. Ráadásul a redpill is azt tanítja, hogy akkor tartós egy párkapcsolat, ha a nő két szinttel lejjebb van a férfinál. Alkalmira találna a pasi a feleségnél jobbat mindig is. Tehát bullshit a RT szövege.

2020.01.04. 10:49:32

@Daenerys Targaryen: ez a redpill nekem azért még mindig szürkefolt, ezért kérdeznék.
Ha a nő két szinttel alatta van, akkor a férj elégedetten éldegél otthon, hiszen az asszony nem lép le, boldog Mosó Masa, Mary Poppins, Nigella, akit időnkét ágyban is kielégítenek, s mert szintjén felül választott örüljön inkább, de a férj a két szinttel kevesebb asszony mellett szeretetőt tart/fizet, mert jót akar magának, nem? Ki fog lelépni előbb és miért a redpill szerint?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.04. 12:25:29

@Frau Untermensch4: ha jól értelmeztem a redpillt, akkor senki, mert a nőnek úgysem jut jobb, a pasas pedig nem válik meg az ingyen cselédtől, neki tökéletes a szeretőzés. Ilyen az ideális kerkonzerv redpill házasság. :)

VT 135 2020.01.04. 14:32:12

@Wildschwein:
"Rollo Tomassinak van erről egy nagyon találó gondolata: Az életközépi válság egy férfi esetén akkor kezdődik, amikor tudatosul benne az. hogy jobb opciói vannak a szexpiacon, mint amilyen szintet a felesége jelent."

Tisztelem Rollo-t és nagyra becsülöm a munkáját, de a tisztelet nem jelent kritikátlan imádatot és ez a mondata bődületes baromság. Mintegy adja a feministák, meg az átlagnői hiedelmek alá a lovat, h a férfiakat CSAK a szex mozgatja, gyakorlatilag két lábon járó farkak, semmi mások...

A férfi életközépi válság abból indul, h a férfi elért már egy kort (40-50 év). Megvan a kocsi, megvan a biztos szex (feleség), megvan a gyerek, megvan a lakás, megvan az egzisztencia. Szóval minden pipa. És ekkor ahelyett, h teljességet érezne - végül is a fogyasztói társadalom boldogságképét megteremtette! -, ürességet érez. Ilyenkor menekül a többség bele valamilyen függőségbe: alkoholizmus, kurvázás, csajozás, játékgépezés, videójátékok, hatalomvadászat, stb.
Ami teljes tévút és csak leépíti magát és az embereket, akik körülveszik és szeretik. Az út, amely előbbre visz, fejleszt, épít, ugyanis az Ügy megtalálása és csinálása lenne: az Ügy az, amely lelkesíti a férfit, jó benne, idővel sikereket ér el ÉS (!!!) egy nálánál több, magasabb rendű cél.

2020.01.04. 14:36:39

@Serial Slut: de jó és egyszerű, köszi :)
Akkor már csak a szintet kell jól belőni és minden ok.
Úgy olvasom itt, hogy az a nőknek nem szokott sikerülni :(
De jó, hogy a pasiknak viszont igen (magukat is, meg a nőt is) :D

VT 135 2020.01.04. 14:50:14

@Frau Untermensch4:
"de a férj a két szinttel kevesebb asszony mellett szeretetőt tart/fizet, mert jót akar magának, nem"
Miért ne lenne jó a férfinak a két szinttel alacsonyabb nő? Ez az értetlenséged is alátámasztja egyrészt a hipergámiát (mindig az elérhető LEGJOBB egyedet), másrészt azt a bizonyos felmérést, miszerint a férfiaknak a nők többsége legalább átlagosan tetszik, szemben a nőkkel, akiknek a férfiak 80%-a egyáltalán nem. :)

Aztán ott van az a szempont, h az átlagférfi örül, h - pláne ebben a mai világban - talál egy normális, nem kattant nőt (eleve ritkaság), aki ha átlagosan kinéz és össze akarja kötni vele az életét, akkor örül! Ami nem zárja ki, h nem tetszenek neki más nők is, de *ha amúgy jól működik a kapcsolat*, akkor nincs sem igénye, sem passziója, h borítsa azt. Ebben azért hasonlít a két nem.
Persze lehet, h te a szokásos 10-20%-kal foglalkozol, akinek minden ujjára van mindig új nő - csak hát ők eleve ritkán köteleződnek el és ha el is köteleződnek, a legtöbbször azért tartanak még változatosságot maguknak. Ennek viszont nincs köze a szintkülönbségekhez. (Ami szerintem amúgy is túl van misztifikálva - nyilván van jelentősége, de nem abszolút értékben, mint ahogyan a CaptainAdminfélék vallást csináltak belőle és fanatikus hittérítőként osztják a kinyilatkoztatásokat boldog-boldogtalannak).
Amúgy azt bírom benned, h ha olyan tényekről írunk, ami neked nem tetszik, akkor egyből elkezdesz sipítozni, h "ne általánosítsunk!!!", de ez nem akadályoz meg téged abban, h szinte folyamatosan általánosíts a férfiakkal kapcsolatban. No offenze, de ezt azért meg kellett jegyeznem, mert nagyon látványos.

2020.01.04. 15:54:52

@VT 135:
"Persze lehet, h te a szokásos 10-20%-kal foglalkozol, akinek minden ujjára van mindig új nő"

No igen.
Ez mindig valahogy elfelejtődik, miért értelmetlen beszélni ilyen témákról, amikor a férfiak azt mondják, hogy "a nők", az a populáció kb 80%-ára értendő, erről a tömegről beszélnek, amikor meg a nők azt mondják, hogy "a férfiak", akkor a populáció 15-20%-ról beszélnek maximum, nekik azok jelentik a férfit, a többi a "láthatatlan valakik".

2020.01.04. 17:51:52

@VT 135: itt jellemzően nem átlagférfi igényeiről szokott szó lenni, aki örül, hogy a nő ilyen körülményeket teremt otthon és nem keres mást.
Ezért írtam.
Ne keress benne látványt. Illetve kereshetsz, ha akarsz :)

.Delin. 2020.01.04. 21:02:16

@icipicicsipa: Persze. :D Ezen a blogon is a nők 80%-a szòba jöhet potenciàlis jelöltkènt. A fèrfiak többsège fòrumokon leginkàbb a fiatal (30-35 alatti), gyerektelen, min. SMV 5-ös nőkről beszèl. A többi a bottal se kategòria, max ha minden kötèl szakad... Ez szerinted a nők hàny %-a?

VT 135 2020.01.04. 21:24:39

@Frau Untermensch4: maszatolsz. :)
Az átlagférfi igényeiről szokott szó lenni. Mutass olyat - nem valami CA-félétől... - , amelyik nem arról szól.

VT 135 2020.01.04. 21:28:37

@.Delin.: SMV 5, az 5/10?
Amúgy valóban jogos szerintem is a pontosítás: a szex/párkapcsolati piacon aktív emberekről kell beszélnünk mindkét nem esetében a 10/20 - 80/90% kapcsán. Sőt, talán még a szülőképesség is tényező lehet férfi irányból, bár ezt most lusta vagyok alaposan végiggondolni.
Pl. nyilván azok a nők, akik egy harmónikus párkapcsolatban vannak nem rohangálnak semmilyen alfa után. :) Ebből a halmazból viszont a 35 alatti, gyermektelen nők azért elég magas százalékot képviselnek, gondolom én.

2020.01.04. 21:40:26

@VT 135: meghalt Gesztesi Károly. Ez talán meglepő válasz lehet akár (én kedveltem őt, ami persze fényévekre van a gyerekei és szerettei fájdalmától), de engem megdöbbentett. És már csak egy apró semmiségnek tűnik az, hogy szerinted kiről írtam és szerintem kiről írtam. Magyarázkodni, hogy mit értek máshogy. Minek? Mi függ ettől? Semmi.
Tudom, hogy halnak meg emberek, és tragédiák sorát éli át az ember az élete során. Csak van amikor elfelejtem, hogy mennyire lényegtelen ez itt.
Hogy tök mindegy, hogy kinek az igényeiről szokott itt szó lenni...

MsIreneAdler 2020.01.05. 00:14:41

Mikor először hallottam, olvastam erről a szintelméletről, komolyan mondom minden porcikám tiltakozott ellene. Aztán rájöttem, hogy valójában ez nem egy haszontalan módszer. Arra kiváló, hogy picit elgondolkodjon az ember önmagáról, felismerje, hogy milyen kategóriában indulhat a piacon és hogy milyen körből válogathat. Szerintem itt csúszik el sok ember: rosszul méri fel a lehetőségeit és nem megfelelően értékeli önmagát. Persze ezt is túltolják, ráhúzzák mindenre. Elcsépelik, és így a hasznos mondanivalója is komolytalanná válik.
Azért van arra magyarázat, miért válogatósabbak a nők. A férfi a sok kis katonát lőheti szét ezerrel, mindegy milyen guruló, mozgó a célpont, de a nő a havi, limitált egy szem petesejtjét jó, ha megnézi kinek adja. Ez lenne az alap eset, még akkor is ha a nő nem jár a föld fölött két méterrel.
Ettől függetlenül azt azért őszintén kétlem, hogy a nők 80%-a megfelelne a férfiaknak bármilyen, akár csak szex kapcsolatra. Persze, mikor nem ez a téma, azért záporoznak itt is az igények, feltételek rendesen:).

@VT 135: ezt, hogy ki van a piacon, meg ki nem, nagyon nehéz kideríteni. Pont ezen gondolkoztam, hogy rengeteg férjezett vagy párkapcsolatban lévő nő is bőven játékban lehet még. Akkor viszont az ő véleményük is számít.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.05. 11:50:51

@MsIreneAdler: hogy egy férfi mennyire válogatós, szintén azon múlik, hogy mekkora az SMV-je. Ez a 80% esetleg a nagyon alacsony SMV-vel rendelkezőkre lehet igaz, akiknek gyakorlatilag bárki jó (valójában amúgy nem, csak nincs választásuk). Kicsit olyan lelkiismeret nyugtatás ez antifeminista oldalon, hogy bezzeg mi mások vagyunk, pedig amúgy nem, nagyon nem. Állíts egymás mellé egy 4-es és egy 8-as csajt, és kérdezd meg, melyiket vinné haza, és meg is dől az elmélet. :) Ha egy nő csinálja ugyanezt, hogy adott egy 4-es meg egy 8-as, és ő értelemszerűen a 8-ast választja, akkor ártalmas női hipergámia. :) De játszhatjuk ezt mondjuk telefonokkal is, szerinted melyiket fogja választani: a régi butát vagy a jóval többet tudó okosat? Önámítás a férfiak részéről, hogy ők nem törekednek a jobbat választani, sőt eleve ez viszi előbbre az emberiséget, hogy nem elégszel meg a szarral, hanem jobb kell. Az igénytelenség más területeken nem ünnepelt, itt is mindössze érdekek állnak mögötte, az alacsony SMV-jű pasik bűntudatot akarnak kelteni a nőkben a hipergámia ordibálásával. Nőként pedig automatikusan tudod azt, hogy ha magasabb SMV-jű férfi kell, akkor neked is jobban kell kinézned, vajon miért fogyózik minden csaj, amíg szingli, miért foglalkozik többet a kinézetével? Az életrevaló pasik is tudják ezt, hogy minél magasabb szinten állnak, annál minőségibb csajt fognak ki, a maradék meg... sír és hibáztat. :)

Lorrh 2020.01.05. 21:25:09

@MsIreneAdler: "de a nő a havi, limitált egy szem petesejtjét jó, ha megnézi kinek adja"
Úgy érted, hogy egy mai nyugati nő, aki életében 1, de max 2 gyereket szül, és a menstruációban meg elveszteget kb négyszáz petesejtet, na őt pont az vezérli a faszkörhintában, meg a szexésnewyorkos promiszkuitásban, hogy kinek adja a petéjét?
Viccelsz, ugye?

Lorrh 2020.01.05. 21:31:02

@Serial Slut: igen a férfiak is válogatnak. De hiába akarsz egalizálni a két nem választási stratégiái tekintetében, súlyos hazugságokat írsz. Amiket tanulmányok, felmétrések cáfolnak.
Te meg egyedül állsz a szubjektív acsarkodó véleményeddel, mi szerint a béna, sikertelen pasik terjesztik a hipergámia elméletét. Nem. Ez létező jelenség. És a mai feminizmus ezt is túltolta. És ezzel a nők is nagyon rosszul jártak.
Te nagyon más világban élsz, szerintem ne alkoss véleményt, arról amihez közöd sincs.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.05. 21:33:56

@Lorrh: ha létezik, akkor nyilván kutatásokkal is tudod bizonyítani, ami nem antifeminista honlapok véleménycikkeit jelenti ám. :)

Mihez nincs közöm, és milyen világban is élek én? Véleményhez mindenkinek joga van, akár tetszik ez neked, akár nem, ezt nevezzük szólásszabadságnak, úgyhogy te nekem nem írod elő, mihez szóljak hozzá.

MsIreneAdler 2020.01.06. 02:32:29

@Serial Slut: én sem értem igazán, mi ez a "hirtelen jött felfedezés" , hogy a nők hipergámok. Meg régen ez meg az volt. Nem, már az ősasszony sem a nyeszlett nyúlbélával párosodott, de ne nyúljunk ennyire vissza az időben, később sem , soha nem volt olyan, hogy a nők választási helyzetben az árokpartról kukázták volna össze a férjüket. Aki tud olyan korszakáról az emberiségnek, ahol egy nőt nem a legjobb helyre akartak férjhez adni, az írja már ide legyen szíves.

MsIreneAdler 2020.01.06. 02:47:14

@Lorrh: na igen. Kíváncsi voltam, mi lesz, ha egy nőkre jellemző viselkedést pusztán az ösztönökkel magyarázok. Sejtettem, hogy minimum viccesnek fognak titulálni. De ugye, a nők azért ne kacagják halálra magukat, hanem megértően bólogassanak, mikor hűség témakörében a férfi ösztönökkel magyarázzák, hogy ugye minden nőt meg kell hágni, fogadjuk el, nem lehet ez ellen tenni semmit :).
Szóval bocsi a csúnya kisérletért. Természetesen nem gondolom, hogy csupán a petesejtek állnak a háttérben, annyi, hogy ez lehetett a kiindulópont. Mint ahogy manapság a férfiak sem feltétlenül azért szexelnek, hogy megtermékenyítsenek egy nőt (sőt). De tudod mit? Tegyük félre az ösztönöket kicsit. Rohadt civilizáltak vagyunk, minek azok nekünk. Még akkor is társadalmi elvárás a nők felé, hogy ne álljanak le mindenkivel. Csak ezen a blogon olvass vissza, szinte kivétel nélkül mindenki azt preferálja, ha egy nőnek minél kevesebb szexpartnere volt. De szívesen venném, ha bárki, akár te is leírnád pontosan mit is gondolsz egy olyan nőről, aki nem válogat.
Ezekre az alapokra (ösztön, társadalmi elvárás) jön rá, hogy néhányan bőven felül értékelve magukat és a lehetőségeiket (ezerszer leírtam már) keresik a királyfit, belőlük általánosít mindenki A nőre.
Tehát értem én a problémát, nem könnyű nőhöz jutni, de sosem volt az. Bár ennél a mostani témánál kezdem úgy érezni, hogy megint két egymásnak ellentétes dolgot várnának el a nőktől... Legyen szűzies, ne adja oda magát könnyen, de ne legyen túl igényes, azért feküdjön le minden  átlagjózsival :)

Lorrh 2020.01.06. 08:51:51

@MsIreneAdler: Nézd, szerintem csak ezen a blogon legalább huszonnyolc alkalommal leírták a kommentelők ezt a mechanizmust, hogy nem egyformák a férfiak és nők, nem lehet egyforma szemüvegben nézni őket. Nőben az a jó, ha romlatlan, a férfiban meg az ha tapasztalt. Nem a válogatás ellen szól az irodalom, hanem a telhetetlen túlzó irreális női elvárások ellen. Mert jön a macskás, bepókhálósodott puncis, öreglány időszak. ÉS se gyerek, se család, se pasi. Ismeretségi körömben legalább öt ilyet tudok mutatni. Mindegyikük szomorú, megkeseredett vénlány.
Ugye nem most hallottál ezekről először? Akkor miért kérdezed újra és újra ugyanezeket?

MsIreneAdler 2020.01.06. 15:33:22

@Lorrh: igazából szerintem az a gond, hogy most egy picit össze lett mosva a hipergámia meg az, ha valakinek túl nagyok az igényei. Ez utóbbi is elég ingoványos terület, ezt sem lehet egyértelműen definiálni, hogy mi az, ami már túlzás, mert annyira egyénenként változó lehet. De értem, mire gondolsz. Feltehetően arról van itt szó, ha az undi tonna donna is bradpittre ácsingózik. De őszintén, kár érte, ha az ilyen macskás szingli lesz? Úgy adod elő, mintha a vénlányok megmentése lenne a célja annak, hogy nők párválasztási szokásait savazzátok (jegyzem meg a teljesség kedvéért, sokszor joggal).
Miért ne kérdeznék? Lehet pont a 29. véleményre vagyok kíváncsi. Miért zavar ez téged?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.06. 15:45:01

@MsIreneAdler: normál esetben a férfiak sem a legrosszabbat választják, ha tehetik, válogatnak, és akkor a jobbat. Abban pedig egyetértek az előttem szólóval, nem tudom már, te voltál-e vagy valaki más, hogy a férfiak elvárásai általában ugyanolyan irreálisak manapság, nem akarok ujjal mutogatni a blogger legújabb posztjára. :) Ahogy az is az, hogy egyszerre legyél lakással, kocsival rendelkező, független nő, és szubmisszív, csendes háziasszony. Ez az egyik legszembetűnőbb és teljesíthetetlenebb az elvárások közül. Szülj öt gyereket, de a saját pénzeden, mert a nők csak kivesznek, be nem raknak. Legyél rutinos lepedőakrobata, de lehetőleg közel a szüzességhez. Legyél démonian vonzó, de ha fodrászhoz, kozmetikushoz, szoliba jársz, akkor egy leköpnivaló műnő vagy, aki csak hülyeségekre bassza el a pénzt, és csak abból áll az élete, hogy a fodrásznál ül, mert egy felszínes picsa.
Hajrá, felelj meg mindennek IS!

Lorrh 2020.01.06. 15:48:50

@MsIreneAdler: nem zavar. Azt hittem csak túráztatod a népet itt.

Nézd, egyénenként lehet, hogy le lehet szarni az ilyen öreglányok siránkozásait. De ha nagy tömeggé válnak, akkor ez komoly társadalom hangulat romboló erővé válik. Ma a vulgárfeministák elég nagy szócsövet kapnak. És teliharsogják a hülyeségeikkel a világot. És minden balfaszságukat a férfiak nyakába varrják.
Növelve ezzel a férfi-női megosztottságot. Ami pedig az "oszd-meg-és-uralkodj" elve miatt pont nem szolgálja a társadalom érdekeit. Hanem a tudjukkikét :-)
És mielőtt csípőből visszavágnál: a férfiak véleményét elszigetelt pár kommentelős mikroblogok mutatják, addig a női siránkozás több ezerszer szélesebb körhöz jut el a femina, she.hu, divany, wmn, satöbbinek "köszönhetően".

MsIreneAdler 2020.01.07. 01:14:07

@Lorrh: nem hergelni, trollkodni vagyok itt. Komolyan érdekel, ki, mit gondol a világ dolgairól. Szeretem olvasni, mások hogyan látják a férfiak és nők kapcsolatát, és szeretem leírni, én hogyan látom. Jó, néha bedobok olyan dolgokat, amikről tudom, hogy vitaindítóak lehetnek, de ennyi.
Én is úgy gondolom, hogy férfiaknak és nőknek szükségük van egymásra, a köztük lévő bizalmatlanság pedig mindkét nemre rossz hatással van, senki nem nyer ezen (leszámítva tuggyukkit, természetesen :D). Viszont azt sem tudom szó nélkül megállni, ha csak az egyik nemet kiáltják ki bűnbaknak, a másik meg ott sem volt...

MsIreneAdler 2020.01.07. 01:15:15

@Serial Slut: igen, ezt írtam már én is, hogy egy nő nem tud jót tenni. Azért mázli, hogy néha sikerül ;). Egyébként az olyan férfiaknak, akiknek semmi sem jó, méltó párjuk a negyven plusszosan, még a daliás hercegre váró nők. Közös bennük, hogy bár típus sikertelen a másik nemnél, nem hajlandóak sem a szemléletükön, sem magukon változtatni. Egyszerűbb a másik nemet gyűlölni, hibáztatni.

Wildschwein 2020.01.07. 09:13:40

@MsIreneAdler: "Tehát értem én a problémát, nem könnyű nőhöz jutni, de sosem volt az."
Nos, könnyű biztos nem volt, de a mainál nagyságrendekkel könnyebb volt akár 1-2 generációval ezelőtt is. Hadd idézzek ismét egy klasszikust (Roosh V): "Consider the type of game your grandfathers had to use on your grandmothers. In all likelihood, it was to be good men, get involved with the church, line up stable jobs, and be friendly. They didn’t have to sleep with a dozen or more girls to enter a relationship that would
last less than a year. There was no conscious effort on their part to try to be an alpha male or not to appear needy."
Szóval nehogy már azt akard sugallni, hogy ebben a tekintetben semmi nem változott. Igenis van egy jelentős változás a korábbiakhoz képest: a nőknek ma szabad megélniük a hipergám ösztöneiket, ebben immár nem akadályozzák őket sem a társadalmi normák, sem pedig a jogszabályok (családjog, válás). Csak néhány kiragadott példa: (i) A faszkörhinta jelensége korábban nem létezett. (ii) A hetvenes években terjedt el a nyugati világ országainak jogrendjében az, hogy el lehet válni minden különösebb ok nélkül, csak úgy, mert mondjuk "kiszerettem belőle". Azelőtt ez nem létezett, nyomós indok kellett a házasság felbontásához. (iii) Ha egy férfi elhagyja a feleségét egy fiatalabb, szebb nőért, akkor őt a társadalom megvetése sújtja, egy utolsó szemét disznónak tartják. Ha egy nő elhagyja a férjét azért, mert beleszeretett valaki másba, akkor a mai társadalmi megítélésben ő egy bátor, erős nő, aki elismerést érdemel azért, mert a saját útját járja.

Wildschwein 2020.01.07. 09:40:28

@VT 135: "A férfi életközépi válság abból indul, h a férfi elért már egy kort (40-50 év). Megvan a kocsi, megvan a biztos szex (feleség), megvan a gyerek, megvan a lakás, megvan az egzisztencia. Szóval minden pipa."
Szerintem mi két különböző párhuzamos valóságban élünk, mert amit leírsz, annak az általam látott valósághoz nem sok köze van. Az én valóságomban a helyzet az, hogy aki huszonévesen megnősült, azoknak kb. a fele 40-50 éves korára már el is vált - ez tehát már alapjaiban is téves.
De vegyük mondjuk azt, aki nem vált el. "Megvan a biztos szex (feleség)" - hát ennek végképp semmi köze a valósághoz. A házaspárok 40-50 éves korukban a legtöbb esetben alig szexelnek már, leginkább azért, mert a nő ezt többféle módon is akadályozza (fejfájás, rossz hangulat teremtése zsörtölődéssel, eü. problémákra hivatkozás stb.) Egy férfi ebben a korban általában messze nem kap annyi szexet a házasságában, mint amennyire igénye lenne. (Persze vannak kivételek.) És a feleségek nagy része 40 felett már nem is néz ki úgy, hogy egy férfi számára szexuálisan vonzó legyen. Igen, tudom, vannak olyanok, akik még 50 felett is vonzóak, és azt is tudom, hogy sok esetben a férfi is elhagyja magát, pocakos vagy görnyedt lesz, de ez nem változtat a fenti állításomon.
De haladjunk tovább: oké, a férfi nem vált el, a felesége 40 felett is vonzó, ráadásul a szexet sem tagadja meg. (Szerintem kb. az ilyen korú férfiak 5%-ról lehet szó, ez már a mesevilág kategória.) "Megvan a lakás, megvan az egzisztencia" - és írd oda mellé, hogy megvan a hitel, amiből ez az egész megvalósult, és amire gyakorlatilag minden fillér elmegy, amit nem az alap létfenntartásra meg a drága gyermekek taníttatására fordítanak (hadd legyenek ők is lelkes rabszolgái ennek a fogyasztói világnak).
Na, de nem részletezem tovább, ez végül is csak az általad említett Disney-világkép bírálata volt. Amiről viszont az életközepi válsággal kapcsolatban beszéltem, az a szexpiaci érték, az SMV volt. Itt van ennek egy látványos ábrázolása (ez is Rollo oldaláról van), ebből minden leolvasható, egyetlen ábrában a teljes Red Pill filozófia:

i0.wp.com/therationalmale.com/wp-content/uploads/2012/05/smv_curve1.jpg?ssl=1

2020.01.07. 11:40:39

@MsIreneAdler:
"Én is úgy gondolom, hogy férfiaknak és nőknek szükségük van egymásra"

Hát fene tudja.
Én szerintem a legnagyobb részt ez képviseli a dologban:
A férfi fenntartja a kapcsolatot a szex miatt, a nő fenntartja a szexet a kapcsolat miatt.

A férfinek nem kell igazából a nő másra a saját "túlélése" végett, viszont a nőnek - a sok társadalmi dotáció ellenére: pozitív diszkrimináció - igenis szüksége van a férfira ezzel ellentétben.

.Delin. 2020.01.07. 11:51:26

@Wildschwein: US-ben 30 körül hàzasadik egy àtlag fèrfi, ez nincs tùl messze az SMV-jènek csùcsàtòl.

www.thespruce.com/estimated-median-age-marriage-2303878

Az egèsz azonban mèg mindig ott hibàzik, hogy biztos, hogy egy fèrfi a minèl nagyobb SMV-jű nőt vàlasztja felesègnek?

Arròl nem is beszèlve, hogy a kit dug ès ki a felesège nem mindig ugyanaz a szemèly. Ne legyünk àlszentek, ez nem mindenkinek okoz lelkitörèst, vagy bàrmilyen vàlsàgot.

Wildschwein 2020.01.07. 12:02:56

@icipicicsipa: "A férfinek nem kell igazából a nő másra a saját "túlélése" végett,"
Hát hogy mondhatsz ilyent? Kivel élné meg az érzelmeit? És ki biztosítaná neki a békés, nyugodt otthont, ahová fáradtan hazatérhet és erőt gyűjthet? És kivel élné meg az érzelmeit? És ki főzné neki naponta a kedvenc ételeit? És kivel élné meg az érzelmeit? És ki ápolná majd akkor, amikor öreg lesz és magatehetetlen? És kivel élné meg az érzelmeit?
Na jó, irónia off

Wildschwein 2020.01.07. 12:15:29

@.Delin.: "US-ben 30 körül hàzasadik egy àtlag fèrfi,"
US-ben az átlag férfi (tudomásom szerint) már nem házasodik, egyrészt mert aki még akarna, az nem talál nőt (mivel egy átlag férfi kevés egy US nőnek), de a legtöbben már nem is akarnak, mert az ottani jogrendszer miatt a házasság egy racionálisan vállalhatatlan kockázatot jelent a férfi számára. Az állításod ezért legfeljebb abban a formában lehet igaz, hogy azokra a férfiakra vonatkoztatjuk, akik házasságot kötnek. De ez, mint említettem, a férfiak kisebbik része, mert a nagyobbik részük nem köt házasságot egyáltalán. (Erre az általad linkelt cikk is utal a vége felé, nagyon szemérmesen és azért meghagyva a kiskaput a mainstream romantikának, mert egyenesen nem meri kimondani.)

Egyébként pedig a korábbi állításod nem mond ellent az enyémnek. Szerintem igaza van Rollonak: egy férfi számára igenis válságot okoz az élete közepe felé, amikor felismeri az SMV diagramban rejlő igazságot (aminek addig nem volt a tudatában).

.Delin. 2020.01.07. 12:28:55

@Wildschwein: Igen, ùgy èrtettem, aki hàzasodik, az àtlag 30 èves fèrfi rèszről.

Azonban tovàbbra sem èrtem, hogy mièrt okoz az bàrmilyen vàlsàgot, ha egy fèrfi felismeri, hogy a koràbbiakhoz kèpest nőtt az SMV-je? Attòl, hogy szexelhet külsőre jobb nőkkel, nem jelenti azt, hogy el is vennè őket. Hol itt a feloldhatatlan ellentèt?

2020.01.07. 12:46:48

@Wildschwein:
Hát igen, valóban jók ezek a szövegek.
Miközben pont az ellenkezője történik minden szempontból.
De hát ez a szocializáció, ez a hami piár, ami arra trenírozza a férfit, hogy szolgája legyen a nőnek, minden aspektusban.

És akkor most elővenném ebben a kérdésben a másik részt, hogy ahogy megyünk előre a társadalmi változásban de vele együtt a technológia fejlődésben, jönni fog egy váltópont abban, amit mondtam, és a nők hátrányára:
A nők ugye egyre jobban ellenszenvet és tartózkodást generálnak és váltanak ki a férfi részéről. Viszont visszatérve az előzőekre, a férfinak igazából a szex a fontos, de természetesen a normális lelkületű partner is. Most szépen lassan ráléptünk a szexrobotok fejlesztésére, ami talán/szerintem 10 év alatt el fogja érni azt az imitációs szintet, amikor majd azt mondja a férfi, hogy hú, ez már tényleg olyan, mint ha valódi nőt fognák, dugnék, stb....

És akkor mi marad a nőknek?
Mert, hogy a férfi akkor végleg elfordul majd tőle, esetleg olyanok lesznek a társadalomban, mint a ma oldtimeres autóimádók, aztán annyi, sokkal egyyszerűbb lesz a haverokkal dumálni és együtt ellenni, majd hazamenni és ott "rendbe rakni" az gépet, ami meg fogja adni azt a testi kielégülést - mindenféle következmény nélkül - amire szüksége van a férfinek.

Szerintem valami ilyesmi vonal lesz a vége ennek a társadalmi folyamatnak, mert ez a könnyebb, racionálisabb út, ami a fenti állítások matematikai/logikai eredménye.

2020.01.07. 13:26:06

@icipicicsipa: "A férfinek nem kell igazából a nő" Mondjuk hogy megszülessen. Ahhoz azért kell, ugye nyuszifül?
Megcseszheted a sok technikai kütyüdet feltaláló férfiként ha nem születik gyerek, kihal az élet.

2020.01.07. 13:32:48

@Daenerys Targaryen:
"Mondjuk hogy megszülessen. Ahhoz azért kell, ugye nyuszifül?
Megcseszheted a sok technikai kütyüdet feltaláló férfiként ha nem születik gyerek, kihal az élet. "

Mint ahogyan ahhoz, hogy a nő megszülessen, szintén kell a férfi.

Egyébként muszáj tényleg ennyire hülyének lenni ahhoz, hogy a fogantatást és a szülés megtörténéséből kivonjuk a férfit és azt mantrát nyomjuk,, hogy ahhoz kizárólag nő kell?

Plusz: az egész társadalmi élethez, az egész infrastuktúrához a férfi kell, a férfi miatt van ez, amiben élsz.

És még egy pont: amint a- férfi - orvosok kifejlesztik a mesterséges méhet és génterápiával a "mesterséges" petesejtet, úgy a női nem meg fog szűnni az evolúció által.

A női nem hosszú távon meg fog szűnni.

MsIreneAdler 2020.01.07. 13:36:52

@Wildschwein: a jó öreg nosztalgia. Most hirtelen csak két dolog jut eszembe, hogy mi a gond ezzel. Először is, az idő megszépíti az emlékeket, valamint nagyszüleink iránti tiszteletből is fakad, hogy nem feltételezzük róluk, hogy bizony össze vissza keféltek, mint a nyulak. Pedig de. A másik, hogy egy olyan nőt, akik nagyapáink, dédnagyapáink általában kaptak, olyat kaphatsz most is, ha azon feltételek mentén keresel, mint ők. Mert ugye akkoriban még nem volt elvárás egy nőtől, hogy szakmája legyen, dolgozzon, sportos legyen, de még az sem, hogy rendszeresen szőrtelenítsen. Na most egy ilyen iskolázatlan, nem dolgozó, kizárólag a háztartáshoz értő szőrmókot simán össze lehet szedni. Nem azt mondom, hogy nagyanyáink suttyók, buták voltak, csak azt, ha a gyerekszülésen és a házkörüli teendők elvégzésén kívül még volt más jó tulajdonságuk, az extrának számított, nem alapnak. Például itt a blogon az új posztnál is: finnyogva szopatta le magát a tájszólásos nővel wolf. Nemhogy feleségnek nem kellett volna neki, de még szexre sem nagyon. Régen az ilyen dolgos, szorgos menyecskét meg nagyra tartották ám.
Szóval igen, változtak a dolgok, sosem állítottam, hogy nem, csak azt, hogy az emberi természet nem változott. És valóban, ki hitte volna, hogy ekkora felfordulást okoz, ha a nők nyíltan válogatnak, nem pedig titokban.
De jó, hogy szóba hoztad a faszkörhintát. Ezzel kapcsolatban lenne egy észrevételem. Tudjuk, ez egy létező jelenség, de vajon a nők hogyan tudnak egyedül faszkörhintázni? Viccelek, nyilván sehogy, kellenek hozá fasz(o)ik is. Azt is leírtátok ezerszer, hogy a férfiak kb. 20%-a nyúlja le, pörgeti a csajokat. Ehhez mit szól a többi 80%? Szidja a sok ribancot, majd hátbaveregeti, biztatja az "alfát", aki tulajdonképpen előle halássza el a nőket. Ez csak nekem tűnik furának? Csak ezen a blogon néha olyan seggnyalást kap a bloggazda, hogy én belepirulok :)...
A házasságkötést és a válást is illene komolyabban venni, ebben teljesen egyetértünk. Jó lenne, ha nem csak a felhajtásról, meg a látszatról szólna az egész. Mert ez igenis egy szerződés két fél között, nem csak amolyan hókamóka.
Ez az utolsó bekezdésed hatalmas csúsztatás. Nincs olyan fórum, legalábbis én soha sehol nem olvastam, vagy hallottam, hogy egyöntetűen "megtapsoltak" volna egy olyan nőt aki egy fiatal pasi miatt felrúgja a házasságát. Ítélkezni nagyon könnyű, főleg, ha az ember nem ismeri a háttérsztorit,ezt mindkét esetre értem.
(ja és köszi a felvilágosítást, hogy egy kicseszett dizni mesében élek :D:D)

MsIreneAdler 2020.01.07. 14:03:57

@icipicicsipa:

"A női nem hosszú távon meg fog szűnni"

A picsába :( (na akkor inkább vasalni tanítsátok meg a ribanc masinát, me' asse tudtok rendesen)
:))

2020.01.07. 14:34:27

@icipicicsipa: Aztán miért is kéne megszűnnie akármelyik nem-nek? Mert a te beteg világodban ezt vizionálod? Nem egyszerűbb az igazságtalanságokat korrigálni?
Te ugyanolyan szélsőséges gyűlölködő vagy mint a feminácik.

2020.01.07. 15:45:49

@MsIreneAdler: igazi férfinak nincs szüksége nőre.

2020.01.07. 15:47:43

@Daenerys Targaryen: "Te ugyanolyan szélsőséges gyűlölködő vagy mint a feminácik"

ezt mondják mindig a feminácik :D te meg frusztrált vagy mert már most sem kellesz senkinek

MsIreneAdler 2020.01.07. 16:07:30

@woltör: ez nagyon szépen hangzik, kár, hogy nem igaz :(

2020.01.07. 16:43:09

@MsIreneAdler: de de. amit meg te mondasz az egy blú pill marhaság.

2020.01.07. 16:47:01

@woltör: annyira egyszerű. Nem kell keresni akkor. És akkor ha nem kell, nem mindegy milyen a nő? Ha nem kell, minek energiát, időt feccölni ide szarni, hogy milyen a nő, minek kell társkeresőn ismerkedni és aztán itt elmondani milyen barom mind? Ha egyszer nem kell.

Nekem ha nem kell rókabunda, akkor nem fogok keresni rókabundát, de mégcsak nem is érdekel, hogy más miért keresi vagy hordja és mennyiért vette. Szarom le a rókabundát. Egy percet nem fogok foglalkozni vele.

Egyáltalán milyen az az igazi férfi?
Leírnád?
Köszi :)

2020.01.07. 16:49:43

@Frau Untermensch4: te minek szarsz ide rendszeresen ha havonta bejelented a visszavonulásod? :D

ki nem szarja le mi kell neked meg mit csinálsz?

olyan amilyen neked soha nem lesz :D :D

Wildschwein 2020.01.07. 17:12:40

@.Delin.: "Azonban tovàbbra sem èrtem, hogy mièrt okoz az bàrmilyen vàlsàgot, ha egy fèrfi felismeri, hogy a koràbbiakhoz kèpest nőtt az SMV-je? Attòl, hogy szexelhet külsőre jobb nőkkel, nem jelenti azt, hogy el is vennè őket. Hol itt a feloldhatatlan ellentèt?"
Én meg, őszintén szólva, a kérdésedet nem értem még mindig, de akkor inkább leírom részletesebben, hogy mire gondoltam, és akkor az hátha megválaszolja a kérdést is.
A mi kultúránkban a férfiak a nevelésük során elég intenzív blue pill hatásokban részesülnek. A család, az iskola, a média, a filmek 98%-ban az idealizált álomvilágot közvetítik nekik, mely szerint az ő feladatuk az életben az, hogy megtalálják a pont hozzájuk illő nőt, elvegyék feleségül, hordozzák a tenyerükön, teljesítsék a kívánságait, gyerekeket csináljanak neki és eltartsák őket évtizedeken keresztül, és ettől lesznek majd boldogok (mármint nemcsak a feleség meg a gyerekek, hanem a férfi is). És bizony sok férfi van, aki tényleg azzal vág bele a házasságba meg a családalapításba, hogy ez majd így lesz. Hogy ő majd mindent megtesz, amit kell, és akkor mindenki boldog lesz. De aztán mégsem így alakulnak a dolgok. Eltelik 15-20 év, a férj ugyan igyekszik, melózik, jól bánik a feleségével, mindent megad a családnak, ami csak telik tőle, de valahogy mégsincs boldogság. A feleség zsörtölődik, egyre inkább sárkányosodik, és nem figyel oda magára, rohamosan veszít a külső vonzerejéből is. Ilyenkor két eset lehetséges. (i) A férfi továbbra is a blue pill világban él, magát hibáztatja és intenzíven hazudik magának továbbra is azzal, hogy ez tulajdonképpen jól van így, neki az a dolga hogy a családtagjaiért robotoljon és elviselje minden rossz tulajdonságukat. Ebben segítségére lehet pl. az alkohol. (ii) Hirtelen, vagy fokozatosan elkezdi látni, felfogni, önhazugság nélkül értelmezni az SMV diagramon ábrázolt jelenséget. Na _ez_ okozza az életközepi válságot, szerintem erre gondolt a költő. És aztán ennek többféle kimenetele lehet, annak függvényében, hogy a férfi hogyan áll ehhez hozzá.

Wildschwein 2020.01.07. 17:44:09

@MsIreneAdler: Ohh, a régi szép idők. Hát ebben bizony eltér a véleményünk. Azt írod, "nem feltételezzük róluk, hogy bizony össze vissza keféltek, mint a nyulak. Pedig de." - márpedig szerintem meg nem. A világ nem volt ennyire nyitott, a legtöbb ember kis közösségekben (falvakban, kisvárosokban) élt, ahol mindenki ismert mindenkit, és a társadalmi normáknak óriási visszatartó ereje volt, főleg a nők szemében. Az lehet, sőt valószínű, hogy keféltek volna szívesen a helyi alfákkal (és fordítva, a férfiak meg szívesen végigdugták volna a főutcát meg a Kossuth teret), de ezt nagyon ritkán tudták megtenni.

"A másik, hogy egy olyan nőt, akik nagyapáink, dédnagyapáink általában kaptak, olyat kaphatsz most is, ha azon feltételek mentén keresel, mint ők. Mert ugye akkoriban még nem volt elvárás egy nőtől, hogy szakmája legyen, dolgozzon, sportos legyen, de még az sem, hogy rendszeresen szőrtelenítsen. Na most egy ilyen iskolázatlan, nem dolgozó, kizárólag a háztartáshoz értő szőrmókot simán össze lehet szedni."
Megint csak más a véleményünk. Mit számít ebből a szempontból az iskolázottság? Semmit. A talpraesettség, életrevalóság számít. A mai nők jóval iskolázottabban, mint a száz évvel ezelőttiek - és? Használt ez nekik valamit abból a szempontból, hogy most jobb társai tudnak lenni egy férfinek? És mi az, hogy "nem dolgozó", meg hogy "nem volt elvárás, hogy dolgozzon"? Ezt a (már nem élő) nagymamáim nevében kikérem magamnak. Egyikük sem volt különösebben iskolázott, de mindketten rengeteget dolgoztak a ház körül, gondozták az állatokat, etették a gyerekeket, tették, amit kellett. Nem a luxusnyaraláson járt az eszük, mint a mai nők nagy részének (lásd: "más kultúrákat megismerni", haha). A szőrtelenítés, illetve úgy általában a higiénia és a szépségápolás kapcsán szerintem akkoriban is (még a drogériák nélkül is) megvoltak azok a házi praktikák, amelyekkel azt igyekeztek elérni, hogy kívánatosabbak legyenek a szomszéd Marcsinál. És nem hinném, hogy a nagyapáimnak és a barátaiknak büdös, szőrmók nőket kellett ölelgetniük. (Oké, 40 denes harisnya meg Triumph hálóing talán nem volt, ezért a dologért hálásak lehetünk a mai világnak, ezt elismerem.)

"Régen az ilyen dolgos, szorgos menyecskét meg nagyra tartották ám." Bizony! Mondtam én, hogy régen minden jobb volt :)

"az emberi természet nem változott." Ebben egyetértünk.

"ezen a blogon néha olyan seggnyalást kap a bloggazda, hogy én belepirulok :)" Nos, én már jó néhányszor dicsértem Wolfot, mégpedig azért, mert képes volt egyedül, önmagát a kudarcokon keresztül fejlesztve végigjárni a Red Pill útját. Ha ezt te seggnyalásnak látod, akkor azt vállalom. El tudom képzelni, hogy egy nő nem látja ennek a tettnek a nagyszerűségét, mert ez amolyan igazi férfidolog. ("Men make. Women take".)

A Disney beszólás pedig nem neked szólt - azt hittem, ez egyértelmű, nem tudom hogy miért vetted magadra.

2020.01.07. 17:48:20

@woltör: azt hittem tudod a kérdéseimre a választ és azért van ekkor szád.
Egyszerű kérdést tettem fel neked. Minek nő, ha nem kell a nő?
És milyen az igazi férfi?
(Te hányszor is jöttél vissza más néven?)

2020.01.07. 18:20:19

@woltör:

"te minek szarsz ide rendszeresen ha havonta bejelented a visszavonulásod? :D"

Bántod az egyik kedvencemet?! Pedig olyan szépeket ír. És ha azért mert szerelmes azt nem bírja a kiképzést?!?

Tegnap fejeztem be egy romantikus regény olvasását, azt hittem kirohad a szivem és beledöglök, de szerencsére van folytatása és a tragikus vége csak egy horog volt a köv. könyvhöz.

Nehéz egy érzéketlen kövületnek érteni a dolgokat, szégyelld magad! De ne aggódj a blogon látszik, hogy mindig van kit szivatni, ne csüggedj.

@Frau Untermensch4: Szegény...

2020.01.07. 18:31:17

@Frau Untermensch4: csak te rugózol itt a nőkön, az igazi férfit meg leírtam.

és te hányszor? vagy ez az első nicked claire óta? :D :D

2020.01.07. 18:38:07

@woltör: ha nem kell nő, akkor miért fontos milyen a nő?
Milyen az igazi férfi? - nem tudom mikor írtad és milyen néven. Ha segítenél ... please.
Nem vagyok Claire. Mi lenne ha elengednéd ezt és válaszolnál értelmesen?

2020.01.07. 18:41:47

@Ki számolja már: troll fasz...

@Frau Untermensch4: ki a fasz mondta hogy fontos? az igazi férfi olyan amilyen neked soha nem lesz. vak vagy?

2020.01.07. 18:58:43

@woltör: nem tudsz válaszolni :)
Csak akkor miért írod az egymondatos beszólásaidat? Azt gondoltam most megtaláltad azt pontot, ami megkérdőjelez minden eddigit, amik arról szóltak milyenek a nők. Viszont ha nem kell, akkor nem érdemes őket jellemezni. És gondoltam, nahát, végre egy értelmes gondolat (mármint a tiéd). De nem. Csak írtál egy olyan mondatot, amit ha nő ír pasiról, akkor itt repdes minden pasi a plafonon. Te persze megteheted a nőkről és nem repdesnek a plafonon.
A "fontos" szót én írtam, és azért, hogy miért lényeges, fontos, érdekes beszédtéma, hogy milyen a nő, ha nem kell az igazi férfinek - csak hogy értsd :)
Neked van nőd?

2020.01.07. 19:13:53

@woltör: "az igazi férfi olyan amilyen neked soha nem lesz."
Hogy is lehetne, hiszen annak nincs nője. Saját magad által leírtat sem érted. Buta vagy?

2020.01.07. 19:14:29

@Frau Untermensch4: arról nem tehetek hogy nem bírod felfogni a szöveget.
itt csak te repdesel.
te mienk írsz ide, ha bejelenteted hogy eltakarodsz?

2020.01.07. 19:24:09

@woltör: azért írok, mert írtál egy okosat. Csak mint kiderült ez véletlen volt, sőt magad sem érted magad, mert tovább már nem tudtad gondolni megoldásként, hogy felesleges a nőkről véleményt nyilvánítani, ha nem is kellenek. Nem bírod felfogni?

MsIreneAdler 2020.01.07. 20:39:43

@Wildschwein: persze, visszafogottabban zajlottak a dolgok, nyilván. De akkor sem szeretem, mikor a régi szép időket azok árnyoldalai nélkül hasonlítgatjuk a mai problémákhoz. Sok minden megváltozott. Például kikéred a mamád nevében, hogy bár nem volt munkahelye, mégis rengeteget dolgozott a háztartásban, és teljesen igazad van, ez régen még keményebb feladat volt, mint ma, gondolom (remélem) meg is becsülték őt emiatt. Manapság az ilyen nőket, akik otthon maradnak gyermeket nevelni, háztartást vezetni aranyásónak, a férfiak kiszipolyozójának hívják, még akkor is, ha "csak" gyermekenként 2 évet tölt otthon, nem egy egész életet.
Abban igazad van, hogy az iskolázottság kérdését picit túllihegik, a párkeresés szempontjából ez nem olyan fontos, mint ahogy ezt sokan (főleg a nők) hiszik. Nem tudtam sajnos jobban megfogalmazni azt, hogy egy mai nő már nem elég, ha csak ahhoz ért, hogy kitoljon pár gyermeket, meg takarítson, főzzön, mosson, kell, hogy "kenyér" legyen a kezében. És bár az én fülembe se sokan súgták hogy "nagyon szexi a diplomád", ettől függetlenül nem bánom, hogy kedvem, időm és lehetőségem volt tanulni (munka mellett).
Ami pedig a régi higéniát és praktikákat illeti azért az már édeskevés lenne egy férfinek, de egy nőnek is. De annyira meggyőzően taglaltad, hogy nagyanyáink bizony igenis dögösek voltak, hogy nem bírom nem elhinni neked:).
Ami a blogot illeti, fogalmam sincs, honnan indult az egész, így wolf fejlődését vagy az általa bejárt utat nem ismerem. Azért tanulni a hibáinkból, kilépni egy rossz körforgásból nem csak férfi dolog, hidd el, ezt nőként is meg tudom érteni, sőt értékelni. Azt, hogy halomra dugja, akit lehet, azt valóban nem tudom valami nagyszerű cselekedetként látni :), ezt nézd el nekem kérlek.
A diznis beszólás meg tudom, hogy nem nekem szólt, nem vagyok teljesen hülye, de had vegyem már magamra, mert tetszik :D

MsIreneAdler 2020.01.07. 20:42:56

@woltör: ha esetleg pár szónál hosszabban ki tudnád fejteni, hogy miért nincs egyáltalán szüksége egy igazi férfinek egy nőre (beleértve a szexet vagy a szaporodást is), én szívesen meghallgatom (illetve elolvasom).

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 22:17:03

@Daenerys Targaryen: a redpill szerint a nő élősködő, ami különösen igaz a terhesség, gyerekgondozás idejére, amikor aztán tényleg csak az államtól (azaz a keményen dolgozó férfiaktól) veszi el a pénzt. A nők többet vesznek ki, mint amennyit beraknak épp a gyerekek miatt, mert a mi számlánkat terheli a gyerekvállalás. Nincs olyan forgatókönyv, ami szerint a nő nem csak egy élősködő, mert még ha pénzt keres is, akkor csak valami férfiak pénzén kitanult büfészakos aktatologató, akinek egy teljesítményt díjazó világban nem volna semmije, azaz ismét: a keményen dolgozó férfiaktól veszi el a pénzt.

A gyerekszülés amúgy sem teljesítmény, egy nőstény csimpánz is képes rá, ahogy minden állat, ugyanez igaz a háztartásvezetésre: azt is bárki kisujjból kirázza, csak a fontos emberek nem fogják ilyen alantas feladatok elvégzésével rabolni a saját idejüket. A gyereknevelés pedig amúgy nem a nő dolga, mert csak elrontja, az mindig is a férfiaké volt; a nő csak az agymunkát nem igénylő robotmunkát végezze: peluscsere, etetés, altatás.

Én már mindent tudok a redpillről. :)

2020.01.07. 22:17:31

@MsIreneAdler: maximum csak szexre, de ahhoz nem kell kapcsolat

woltör (törölt) 2020.01.07. 22:21:10

@Daenerys Targaryen: neked valami üldözési mániád van hogy mindenkitől ezt kérdezed? ha nem lennél itt több nickkel akkor nem vádaskodnál folyton ezzel.

woltör (törölt) 2020.01.07. 22:24:02

@Serial Slut: "a háztartásvezetésre: azt is bárki kisujjból kirázza"

kivéve téged :D

"Én már mindent tudok a redpillről+

most bizonyítottad be h semmit

2020.01.07. 22:32:50

@Daenerys Targaryen:

Figyelj már te zseni.
Nem azt írtam, hogy én azt akarom, szűnjön meg a női nem, én egy általam elgondolt lehetséges logikai eseményt írtam le.

Érted, te sötétség szobra, hogy nem az volt leírva, hogy én mit AKAROK, hanem hogy mire SZÁMÍTOK.

.Delin. 2020.01.07. 22:54:19

@Wildschwein: Okè, ìgy màr kezdem kapizsgàlni mi a problèma: asszony SMV-je bezuhan, a fèrfiè nő, mègis az asszony hàrpia ès mèg a szex sincs rendben.

A dolog ott megy fèlre itt szerintem, hogy az SMV meglèvő pàrkapcsolatban màr kevèsbè fontos, a fèrfi/női dinamika a meghatàrozò hàzon belül. A szex azon mùlik, hogy a fèrfi hosszù tàvon tud-e alfa lenni a felesège szemèben alfa game-mel (ennek az SMV csak egy eleme), vagy birja-e a beta game-t anyagiakban (itt az SMV akkor lènyeges, ha pènz/stàtusz alapù). Mindkettőt nehèz hosszù tàvon fenntartani, de valamelyiket muszàj, hogy a nő ösztönösen elègedett legyen a fèrfival.

A blue pill pèlda, amit leìrtàl tipikus beta game, ahol a nő fusztràlt lesz, elsàrkànyosodik, ha a fèrfi nem tud egyre többet ès többet letenni az asztalra. Pòkeres pèldànàl maradva, elfogynak a zsetonok ès a fèrfi alul marad a sajàt beta game-jeben. Az alfa game mèg mindig ott lenne szàmàra (az időben korlàtlan), de mivel nem èrti a jàtèkot tovàbb nyomja a beta game-t, amit màr nem bìr pènzzel, mert elèrte a limitjèt ès csak szinten tartàsra kèpes. Az asszonynak ilyenkor kèt lehetősège marad idősödvèn: vàlik, vagy marad, de fusztràlt lesz.

.Delin. 2020.01.07. 23:01:06

@Serial Slut: Tudom, honnan jönnek ezek.:) Azonban ez nem maga az RP, hanem a sikertelen fèrfiak önigazolàsa az RP àltal. A sikeresek hasznàljàk az RP-t ès mèg sikeresebbek lesznek mind a nőknèl, mind a fèrfi hierarchiàban. Az RP csak leìrja az ösztönöket, alapvetően egy semleges eszköztàr, nem nőellenes.

MsIreneAdler 2020.01.07. 23:20:52

@Daenerys Targaryen: a megcsalás nálam nem a megbecsülés jele :)
Meg aztán sajnos tényleg vannak, akik gyerekkel ásnak aranyat, pl. Sarka Kata, vagy az a Vivien, mit ne mondjak, nem sokat segítenek a nők megítélésének.

MsIreneAdler 2020.01.07. 23:27:13

@woltör: na látod mondtam én, hogy nem igaz, hogy nem kellenek a nők. Ha azt írtad volna, hogy nincs szükséged nőre a szexhez, akkor azt tanácsoltam volna, hogy ne olvass red pillt, mert felesleges. Kapcsolatról meg senki sem beszélt.

2020.01.07. 23:28:00

Ez igen. Hogy bírjátok ti évről-évre leírni folyton ugyanazt?! Én már azt is unom (szerintem mások is) amit eddig írtam.
Ez teljesítmény mit ne "mondjak", le a kalappal!

@woltör: "troll fasz..."
Ez a válasz még belefért a humor kategóriába, látod megy ez, már puhulsz is
:D

Jó éjt aranyoskáim :)

2020.01.08. 10:14:38

@benderész: Ebből, bár nem is nekem írtad, lóf-t se értek. Annyira szőrszálhasogatók tudtok lenni...
Elmerengtem komolyan hova tudnátok ezt még fokozni...
Hihetetlen

2020.01.08. 11:13:02

@benderész: Visszatérve: Mikor a diploma megszerzésének nem egyetlen feltétele az értelmi képesség (1) és mikor a dilloma nem jelent automatikusan jobb anyagi helyzetet (2), nem is értem önmagában hogy lehet ez szempont?!
Abban hogy bizonyos témák elég kaotikusak annyi az öröm, hogy jobban látszik benne a lényeg.

"fecöl bele a hülyéje."-ezen felröhögtem...Te tudatosan nyomod ezt a stílust, tudva milyen fílinget gyúrj össze egy ilyen félmondatban, vagy ez csak jön. Ha igen, akkor le a kalappal.

MsIreneAdler 2020.01.08. 11:14:10

@benderész: nem arról van szó, hogy a nők feleslegesen tanulnak, ez butaság. Hanem arról, hogy a párválasztásnál ne lepődjenek meg, ha ez nem számít olyan módon, ahogy azt ők elképzelik, az iskolák elvégzése nem növeli az értékét a húspiacon. De tudod az életnek csak egy része a társkeresés, azon kívül sem árt, ha kezd magával valamit az ember lánya. Szóval, ha valaki nem azt tervezi, hogy rácuppan egy gazdatestre, aki majd eltartja élete végéig, akkor neki nem árt képeznie magát.

2020.01.08. 11:35:42

@.Delin.:

"A blue pill pèlda, amit leìrtàl tipikus beta game, ahol a nő fusztràlt lesz, elsàrkànyosodik, ha a fèrfi nem tud egyre többet ès többet letenni az asztalra."
Ettől is kikívánkozik belőlem, hogy reagáljak. Pár hete gondolkoztam el azon, hogy nektek ez kell. Vannak nők akik nem szebbek vagy okosabbak, de nekik áll a világ. És hogy miért? Mert pénzéhesek. Ezt az egy közös tulajdonságot fedeztem fel az ilyenekben. És ha igaz az, hogy ha az ember lénye beáll a cél felé, azt egyszer megszerzi, akkor ezeknek a pénz az. Ebben az esetben a birtoklás csak a státusz és pénz önmagában való értékelése a lényeg, nem a kellemesen élhető jómód vagy az az életszínvonal, ami egyén számára az emberhez méltó életet jelenti.
De észre vettem, hogy mégis erre izgultok, mert szerintem valami vadállati ösztön szerint ezt tartjátok rátermett, életrevaló hozzáállásnak és azt sugallja nektek, hogy egy ilyen nő mellett kevés anyagi probléma adódik, csakhogy mivel ezeknek a nőknek ez az elsődleges (innen a kegyetlenség-ami az érzelmeket nem veszi figyelembe), minden az anyagiak után következik. Innen garantált a totális szívás.
De ha ösztönösen ehhez vonzódtok, akkor ez van. Látok arra is példát hogy egyesek alsórendűnek tekintik a normális nőket, azokat nézik le, még akár az ő szemükre olvassák, jobban írva ők kapják szóról szóra azt, amit a zsánerükre illene. Vannak ezek a tipikus nők és a tipikusan nekik való férfiak.

2020.01.08. 12:14:51

@Ki számolja már: Továbbgondolva: Megy az a szöveg hogy a nők megtehetik amit, de ne csodálkozzanak, plusz felelősséghárítók. De amikor érzem a frusztráltságot, hogy "ezek a csúnya gonosz nők", akkor valószínüleg az adoott pasi nagy fába vágta a fejszéjét. (Első eset) és fontos tulajdonság ha vki fel tudja mérni az erejét, hogy mit képes uralni és mit nem. És ha mindenki ennyire cool vadállat, akkor tudni azt is, hogy ha vki elszámítja magát, akkor ciki van (ezzel pl. az élet egyéb területén nekem is gondjaim vannak-de érdekes dolgokat dobtok fel és tudok agyalni).
A második esetben előfordulhat hogy vki eltanulja és tudja csinálni, csak arra nem jött rá, hogy neki nem ez az alapvető természete (ezért elnagyoltnak tartom megállni annál, hogy férfi-nő, mert típusokról is szó "kéne" legyen).

2020.01.08. 12:21:50

@Ki számolja már: Ja és a felelősséghárítást elfelejtettem kibontani. Van a fenti két eset, ahol mindkét esetben felelősséghárító pasiról van szó. Azzal nem lehet mit kezdeni, mikor egy felelősséghárító fogja másra hogy az felelősséghárító.
A felelősséghárítás az erősebb kiváltsága, csak akkor ne csináljunk belőle erkölcsi kérdést ki a gerincesebb és felelősséghárítók lévén ne akarjuk erővel letolni a másik torkán hogy az felelősséghárító.

Hát igen van még nekem is min elgondolkozni az életben...

Wildschwein 2020.01.08. 13:04:03

@.Delin.: Erre muszáj nyomnom egy lájkot, mert egy nőtől igen ritkán hallani ennyire objektív, pontos, indulatoktól mentes meghatározást.

.Delin. 2020.01.08. 20:25:09

@Ki számolja már: Pròbàltalak követni. :)

Igazàbòl nem baj, hogy vannak aranyàsòk, az se, hogy vannak olyan pasik, akiknek a nő csak egy szèp tàrgy ès stàtusz. Ők teljesen jòl kiegèszìtik egymàst, zsàk a foltjàt. Az, hogy ki mivel àmìtja magàt, felelőssègethàrìt vagy sem, igazàbòl annyiban èrdekel csak, hogy az ilyen embert időben felismerjem ès elkerüljem.

Egy kapcsolatban nem kell egy màsikat leuralni (kivève persze ha valamelyik fèl igènyli:) ), elèg tudni kezelni a màsikat. Ez màr kicsit közhely, de először valamilyen szinten magadat kell megismerni, te mit akarsz, mi a fontos ès ahhoz kell pàrt/dugòpajtit/prostit keresni.

A nők nem az èrzèketlen, hatàrozott bunkòkra buknak alapjàraton. A hatàrozottsàgra, hatalomra igen, ez kb közös pont, a többi jàrulèkos elem, amit az adott nő, vagy elfogad, vagy nem.

heptakontanonaéder 2020.01.08. 20:57:40

@Serial Slut:
Ott vagy eltájolva, hogy egy ÉPESZŰ férfi nem ilyen szempontok alapján választja ki élete párját, gyermekei anyját! Ehhez kevés egy szép, feszes, kerek segg, két zseniális csöcs, formás, hosszú combok meg egy bájos pofika tutajos szemekkel.

heptakontanonaéder 2020.01.08. 21:16:46

@woltör:
Egy igazi férfi nem veszi meg a napi egy (két) pohár tejért a kilenc mázsás tehenet!

woltör (törölt) 2020.01.08. 21:21:22

@heptakontanonaéder: épeszű férfi nem kezdene vele, csak az itteni balfaszok.

2020.01.08. 21:28:05

@benderész:

"Addig nem kell a stílusra gyúrnom, míg a saját kútfőm győzi a feleseket"
Figyelj van egy poszt a kedvenceddel, amíg nézed szórakozhatsz azzal, amivel egyidős vagy :D

2020.01.08. 21:35:46

@.Delin.: Igaz, erre gondoltam én is hogy ha egy pasi az aranyásókra bukik és pofiraesik akkor lesz szíves levonni a tanulságokat és nem a normális nőket fikázni, de általában nem ez szokott történni.

2020.01.08. 21:37:15

@heptakontanonaéder: Írd már ki bammeg hogy egy tonna most mit szerénykedel a fennmaradó 1 mázsával? Vagy azt már hazavitted E?

2020.01.08. 21:39:07

@MsIreneAdler:

"az iskolák elvégzése nem növeli az értékét a húspiacon"-dehogynem, erre én most nem is írnék példát, pedig lehetne.

.Delin. 2020.01.08. 23:15:31

@Ki számolja már: Lehet egy nő iskolàzottsàga szexi egy fèrfinak, vagy hosszù tàvù kapcsolatnàl alapkövetelmèny, de ez csak azutàn jön, hogy külső/kisugàrzàs/èletkor alapparamèterek stimmelnek. Nem ùgy van, hogy azèrt kìvàn meg egy nőt, mert annak pl van PhD-ja. Az lehet előny összessègèben bizonyos tìpusù fèrfiaknàl, de a többsègnèl ez inkàbb hàtràny, vagy jobb esetben semleges.

2020.01.09. 00:03:01

@.Delin.: Nem is tudom már mit gondoljak. Valakit érdekel, valakit nem. És szerintem ez nem olyan hú de elengedhetetlen. Nem olan egyszerű ez, nem lehet egyértelműen igent vagy nemet mondani rá. Szerintem nem fontos, jobban mondva szerintem hülye az akinek ez egy mindent eldöntő szempont.

2020.01.09. 00:09:09

@benderész: Hogy jön ide a gazolás? Ezzel a tevékenységgel most a behajolásra gondolsz? Meg ez a haraszt is :D
"mert úgy érzed szórakozás híján vagyunk mivel-kivel terén?!"
Miért téged nem szórakoztat ez a szórakozás?!
Istenem xD nagyon pihent vagy :D

heptakontanonaéder 2020.01.09. 12:29:02

@: nem, cicus!
Azt a mázsás hús és zsírtömeget te vetted feleségül!
süti beállítások módosítása