Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Texas girl

2019. december 16. - Ethan Wolf

f9450a6255ff474ec042f255fd9e88bf.jpg

Amanda tinderes találat, 165 magas, vékony (nagyon vékony), szőke haj, barna szemek. Már a bemutatkozója is angolul volt, de azért rákérdeztem, hogy tényleg nem tud-e magyarul (hát nem). Kiderült, hogy Texasi, de öt éves tanuló/ismerkedős körúton van. Angolt tanít egy iskolában, mellette egyetemre jár. Négy éve él Budapesten és még egy évet marad, aztán irány haza.

Előnyben voltam a többi tinderes pasival szemben, mert tudtam angolul és könnyen rávettem egy randira egy vasárnap este. Gyorsan zajlott minden és sikeresen találkoztunk egy ismertebb beülős hely előtt a belvárosban.

c6a97d681547b75bb6c7c7ef488af9f6.jpg

Kicsit nehezebb volt megérteni, mint mondjuk, mikor filmet nézel angolul, mivel volt egy kis texasi akcentusa. De azért elboldogultunk. Whiskeyt ittunk (stílusosan), majd sétáltunk egy elég nagyot. Hat testvére van, kicsit magányos itt Magyarországon, nem sok itteni barátja van. Azért persze akad. Azt vettem észre, hogy sokkal több sminket viselt, mint a hazai nők. Nem tudom, ennek volt-e valami oka, csak feltűnt. A beszélgetés kicsit kimért volt, nem reagált az erotikusabb kétértelmű kijelentésekre, de ez lehetett nyelvi akadály is. Mindenesetre sokat nevettünk, főleg a randi második felére, mikor oldottabb lett a hangulat.

Elmondása szerint nem sokakkal találkozott a nyelvi akadályok miatt, de akikkel igen, azok közt volt tapló és volt kedves is. Az egyikkel két hónapig randevúztak, de egyszer csak vége lett. Ez elég gyanús, sejtésem szerint a srác lépett le, és ha jól sejtem azért, mert addig nem történt semmi. Nem volt alkalom csókra, de úgy gondoltam, benne lesz egy második randiban is. Meg is beszéltünk pár nappal későbbre egy újabb találkozót.

anywhere2.jpg

Hétköznap este mentünk el biliárdozni. Ez onnan jött, hogy kiderült, elég jó benne (én meg nem). Egész este lökdöstük a golyókat és pár ital után, már heves csókcsata volt az asztal sarkánál két lökés közt (biliárd golyó lökés). :)

Az első randis "félénkség", "tapogatózás" elmúlt és mint kés a vajban haladtunk. Ez alatt a testi kontakt kiépítését kell érteni, megfogom a vállát, irányítom, hogy lökjön (hagyta, hogy okoskodjak, egyértelműen jobban játszott, mint én). Az este végén haza kísértem. Sima bérház volt a hatodik kerületben. A kaput azonnal kinyitotta és semmi jelét nem láttam, hogy búcsúzkodni akarna, ezért mentem, mintha természetes lenne. Megmarkoltam a fenekét, mikor felmentünk a lépcsőn a másodikra. Beléptünk a lakásba és szinte dobálta lefelé magáról a ruhákat, és tőlem is ezt várta. Kirohant gyorsan mosdóba, így volt időm félpucéran körbenézni. Teljesen átlagos méretű egyszobás lakás, de az amerikai zászló kint volt a falon. Az amcsik amúgy is szeretik felhúzni a lobogót, így nem csodálkoztam a látványon.

aecf6c8599c727b9b9c8425469e1e5bb.jpg

Kijött a mosdóból pucéran és adott egy gumit. Mondom van nálam, de ragaszkodott, hogy ezt használjam. Nem ismertem fel a márkát, vagyis csak nem volt elég vér az agyamban, hogy elolvassam. :) Bontatlan volt, gondoltam ebből baj nem lehet. Esetleg kilyukasztja direkt, hogy teherbe essen? Egy magyartól? Nem láttam benne logikát.

Nem volt lyukas amúgy. 

Szóval kijött pucéran, szinte lerángatja rólam a maradék ruhát, miközben csókolózunk. Haladunk lépésről lépésre a szoba felé, ami dugig van plüssökkel. Volt a sarokban egy medve, de egy olyan bazi nagy plüss medve, ami nagyobb mint egy ember. A mackó ülő pózban van és akkora, hogy fogtam a csajt és megkértem, hogy üljön a medve ölébe. Ott dugtam meg a mackón basszus!!! :D Olyan volt, mintha egy nagydarab szőrös pasas ölében ülne neki háttal, velem szemben és úgy dugom.

Érdekes volt, mert a maci bundája ilyen nagyon puha, selymes, vagy nem tudom, csak azt, hogy kurvára csikizett, ahol hozzáért a lábam. :)

A második kört már az ágyban nyomtuk, meglovagolt. Kifejezetten jó volt vele a szex (de nem világbajnok). De annyira azért jó volt mindkettőnknek, hogy majdnem egy évig összejártunk majdnem hetente. A harmadik találkozó előtt közösen vettünk gumit, amit ott tartottam nála és azt kellett használnom. Egy alkalommal rákérdeztem erre és azt mondta, bizalmi kérdés. Egy ismerősével történt anno, hogy egy srác kilyukasztotta a gumit, mert teherbe akarta ejteni a csajt. Jó nagy hülyének kell ehhez lenni. Általában fordítva szokott ez zajlani, a nő akar teherbe esni. Mindegy, amcsik.

Aztán, ahogy azt még az elején is mondta, hazautazott. Néha váltunk pár mondatot facen, de nem fog visszajönni Pestre. 

UPDATE: Azóta már férjhez is ment Texasban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4815331130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.12.16. 10:30:43

Kedves olvasóink, seherezádé 1001 éjszaka meséi teleregény legújabb epizódját látták hallották.
A jövő heti viszont látásra ;)

VT 135 2019.12.16. 13:30:54

Jó volt olvasni egy sikeres, normális csajos, hosszabb távú szexkapcsolatra kifutó történetet.
Az óvszer téma inkább bizalmatlansági kérdés, de mindegy.
Kérdéseim:
- nem írtad, hány éves volt
- csak szexre jártatok össze, vagy "barátság extrákkal", mindenféle közös programot is csináltatok?
- nem kezdett egyikötökben sem kialakulni kötődés, érzelmek?
- ha ennyire kielégítő volt a dolog, miért nem váltottatok, mondjuk 1-2 hónap után élvezetesebb védekezési eszközre? Egyéjszakásra nyilván gumi, de amúgy ez a legalja, élvezet szempontjából, nem beszélve arról, h teljesen kinyírja a spontaneitást.

Ethan Wolf 2019.12.16. 13:46:36

@VT 135: Eleinte volt 1-2 program, de utána bekerültem a "csak szex" kategóriába. Szigorúan csak dugás volt, a beszélgetések is hamar átmentek rutinokba. Tuti volt másik "embere" arra, hogy eljárjon vele programokra. Nekem a jobbik része jutott. :D

Figy L M 1 ideYEeeah 2019.12.16. 23:22:45

@Aladdin és a negyven farkaló: Ezen a blogon túl sok olyan történet van, ami nem végződik dugással. Akkor az is csak mese lenne? Nem hiszem.

Ethan Wolf 2019.12.17. 07:08:06

@Figy L M 1 ideYEeeah: Mindig jön egy friss reg megmondani a tutit. Ez is csak emiatt a komment miatt regisztrált. Felesleges egyáltalán reagálni rá. Amúgy is olyan emberke lesz, aki ki lett innen utálva.

tanor 2019.12.17. 08:16:39

3 hónapig volt külföldi barátnőm azért lett vége, mert hozzám akart költözni és gyereket akart.
Persze ő is elmondta, hogy életében 3 sráccal volt, igen aha aztán egyszer elkopte előttem vizsgálatokon vett részt, hogy közepén minden rendben. Rendben volt.
Én azt állapitom meg, hogy a nők külföldön halálra ke... magukat.
Ilyenkor jönnek a fekete, kínai stb. srácok.
Aztán haza és mintha semmi nem történt, vagy kint talált magának egy gazdag palit jobbik esetben .
Persze a hazai lányok is a külföldi pénzes emberkékre raalva.
Tinder ről össze akadtam csajjal akit a volt olasz párja tartott el... Ketten voltunk benne a körbe utólag kiderült:)

Szóval a nők egyformán gondolkodnak és ezekre a nőkre nem sokat lehet építeni hosszú távon.
Persze mindegyik elmondja, hogy már kielte magát de az a állapot csak pár
évig szól.

Érdemes a nő múltjának utána nézni.

2019.12.17. 09:13:03

@tanor: Milyen külföldi volt? Észbontó különbségek tudnak lenni egy svéd vagy egy kínai nő között.
Antarktisziről nem is beszélve, tekintettel hogy ott kevés férfi van.
Talán ez a megoldás: vagy antarktiszi nőt vagy magánnyomozóval kideríteni a múltját.

2019.12.17. 15:55:24

@tanor: "3 hónapig volt külföldi barátnőm

Én azt állapitom meg, hogy a nők külföldön halálra ke... magukat.

Tinder ről össze akadtam csajjal akit a volt olasz párja tartott el...

Szóval a nők egyformán gondolkodnak és ezekre a nőkre nem sokat lehet építeni hosszú távon."

Igazad van, minden nő egyforma.

julius_caesar 2019.12.17. 17:19:13

@Ethan Wolf:
pár hónapja volt 1 tinderes kalandom, amikor a csaj azt mesélte, hogy párhuzamosan 2 fiúval randizott (és feküdt le), de úgy, hogy mindegyiknek elmondta, hogy elmondta a másiknak mindig, hogy pl csütörtökökön a másik fiúval megyek moziba.

Aztán ilyet mástól is hallottam, hogy a csaj párhuzamosan több pasival randizott és feküdt is le.

Bevallom erre eddig én még így nem gondoltam, hogy ez ennyire gyakori lenne, lehet most is ez állt fent.

julius_caesar 2019.12.17. 17:24:06

@tanor:
,,Én azt állapitom meg, hogy a nők külföldön halálra ke... magukat."

Ha ez ennyire igaz lenne, akkor Wolf posztjai 50-60% Erasmuson/itt dolgozó külföldi csajokról szólna, de nem így van.

erkölcsi hulla 2019.12.17. 19:02:46

@julius_caesar: A nők főleg felfelé szeretnek kúrni. Így pl. egy amcsi nőnek kb. szégyen kategória lenne ha egy magyarral baszatná magát, és főleg ha kiderülne.
És mivel erasmuson általában kevés szarabbul álló ország női jönnek kicsiny országunkba, ezért nincs is sok aki bevállaltan szeretné a magyarokat. Ne félj egy magyar nő ha kikerül innen egy fejlettebb országba, pl. németbe, szét lesz baszva. Mint a szigeten a magyar picsák, ha az ember angolul beszél, máris jobban nedvesedik. Ezért jár ide szigetre sok külföldi, biztos hogy minimális pénzből és sokkal könnyebben lehet kúrni a hipergám magyar picsákat, mint az anyaországbelieket.

erkölcsi hulla 2019.12.17. 19:05:34

"A harmadik találkozó előtt közösen vettünk gumit, amit ott tartottam nála és azt kellett használnom. Egy alkalommal rákérdeztem erre és azt mondta, bizalmi kérdés. "

Mármint bizalmatlansági kérdés.
Mármint hogy, nehogy már egy szutyok magyar teherbe ejtse őkelmét. Szégyen lett volna, neki gazdag texasi férj kell aki nem tudja hogy kik jártak benne.

érthetetlen chris 2019.12.17. 19:09:41

Több, mint 3 éve megy a blog, de eddig magadban tartottad sok unalmas sztorit bevállalva, hogy egy texasi csajt sok éve először egy plüsmacin dugtál meg. RESPECT!

2019.12.17. 20:01:52

@Krisz101: Férfihangból:
"van, aki sosem fog megcsalni, de elhagy. Van, aki sosem hagy el, de megcsal. Lesz, aki egyiket sem teszi, de szarul fog bánni veled. Mind-mind különböző árnyalatai az ‘olyan’-nak. De minden nő megteszi, mindegyik olyan."

Egy férfivel mi a helyzet?

"A nő, aki nem tisztel téged semmiért, szarul fog bánni veled, elhagy, megcsal, vagy elköveti ezek bármelyik kombinációját."
Ha ez így igaz, akkor a férfiak tehetnek arról, hogy "minden nő olyan"?
És mit tesznek a férfiak, hogy ne legyen minden nő olyan? Egy kifejezést találtak arra, hogy kudarcba fullad egy kapcsolat, legyen az dugás, vagy szerelem, kibújva az alól, hogy ők is benne vannak ebben a kudarcban, mert "minden nő olyan"?

Maradtam a régi, nem minden férfi/nő olyan. Az elhagyás, megcsalás mindkét nem jellemzője, de az általánosítás a másik nem felé történő elfogultság, önismereti hiány, illetve a felelősség másra hárítása.

whoamiohmy 2019.12.17. 20:52:22

@Ethan Wolf: Képtelen elfogadni azt, hogy LÉTEZIK olyan az életben, hogy tényleg bőséggel jut az embernek punci. Én fiatalon ezt ha időszakosan is, de az alfa felállásban jól megtapasztaltam. Most, kicsit öregebben de a karrieremben sikeresen ugyanezt a béta oldalról élem át, persze sokszor a fizetős verzióban.

whoamiohmy 2019.12.17. 20:54:00

@erkölcsi hulla: Na, megelőztél. Én 19 évesen dolgoztam egy fél évet az USA-ban úgyhogy volt amerikai Social security kártyám. Elég volt egy kis amerikai akcentus, meg az "ámerikás mágyár" eljátszása, no meg kétség esetén a social security kártya és nem egyszer nyélbe lett ütve a randi ;)

julius_caesar 2019.12.17. 23:00:57

@erkölcsi hulla:
,,Mármint bizalmatlansági kérdés.
Mármint hogy, nehogy már egy szutyok magyar teherbe ejtse őkelmét. Szégyen lett volna, neki gazdag texasi férj kell aki nem tudja hogy kik jártak benne."

Ha én lettem volna a lány, azért nem mentem volna bele, mivel a monogámia illúziója sem merült fel, így Wolf nyugodt szívvel nyomkodta a tindert hazafelé a 4-6 villamoson leszervezve a következő randit a hétvégére, és így bekaphatott volna valami fertőzést, amennyiben Wolf hatékonysága megütötte a kívánt szintet a hétvégén.

julius_caesar 2019.12.17. 23:07:31

@erkölcsi hulla:
,,A nők főleg felfelé szeretnek kúrni."

Igazad lehet.
Akkor a külföldre tévedt külföldi (férfi) honfitársaink SMV-je -1/2vel indul?

Ez megmagyarázza, miért nem sikerült alkotnom, amikor skandináviában voltam tanulni, illetve a londoni céges tripen a kollega miért egy egyiptomi, és orosz kaszdasági bezsándorlóval rosszalkodott egy tinder randi után. (nem egyszerre)

De olyan magyar lányokról már hallottam akik arabokkal itthon "ismerkedtek behatóan", pedig a közel-kelet egyáltalán nem egy menő hely. Ezt hogyan magyarázod meg? autentikusan leszarják a nők igényeit, és máshogy kezelik őket?

julius_caesar 2019.12.17. 23:09:21

@julius_caesar:
*Akkor a külföldre tévedt (férfi) honfitársaink SMV-je -1/2vel indul?

Ma valahogy alig sikerül értelmes mondatokat összeraknom.

whoamiohmy 2019.12.18. 09:56:17

@julius_caesar:
"Akkor a külföldre tévedt (férfi) honfitársaink SMV-je -1/2vel indul?"

Szerintem a 10 pontos skalan olyan -3, -4 ponttal. Nem vicc. Orvos ismerösök közül alig ismerek valakit, akinek peldaul nemet nyelveterületen összejött volna akar "bennszülött" nö, nemhogy tartos kapcsolat vagy hazassag. Es azert az orvosok, legalabbis hosszu tavu kapcsolat illetve hazassag szempontjabol nem mondhatoak rossz partinak, külföldön raadasul meg meg is vannak fizetve (bar most mar bizonyos niche-ekben otthon is).

Konkretan volt egy haverom, belgyogyasz-gasztroenterologus aki 4 ev Nemetorszag utan hazament Magyarorszagra, mert egyszerüen KEPTELEN volt becsajozni a nemeteknel. 4 evig az ment, hogy szabadsagban hazament, összeszedett csajokat otthon, majd felvaltva vagy ö ment haza, vagy a csajok jöttek ki hozza, tavkapcsolatban. Egy evig együtt laktunk vele, valahanyszor jöttem haza a csaladlatogatasbol vasarnap estenkent, mindig azon röhögtem, hogy na, ma ki szalad ki majd egy szal tangabugyiban a haloszobabol mikor belepek az elöszobaba. Ugy 4 ev utan ezt megunta, es hazament. Otthon gyakorlatilag jobbnal jobb csajai vannak, most egy bomba kis radiologus asszisztens csaj a baratnöje kb. 1 eve, de vannak emellett kalandjai is. Otthon szakmailag hatalmasat szivott, mert egyreszt egyetlen napot nem ismertek el neki a 4 ev Nemetorszagbol es kezdhetett mindent elölröl, masreszt meg most, belgyogyasz szakorvoskent is kb. netto 200 a bere, ügyeletekkel. De inkabb bevallalta ezt, hogy legyen nöje, mert kint nem volt ra eselye.

Külföldön dolgozo pasikent alapvetöen 2 dolog müködhet:
1. "importalsz" otthonrol csajokat, ahogy a haver csinalta. Hazamesz, felszeded, ki-kijarkal hozzad vagy ha kiköltözik, akkor kb 2-3 honap es atlianozik egy bennszülött külföldi pasira
2. Sugar dating. Ha eleget keresel, akkor sugarban meg tudod kapni akar a 18-20 eves külföldi bennszülött csajokat is, bar joval olcsobb, ha bevandorlo csajokat celzol meg ebben a kategoriban is. Mondjuk 500 euro egy randi egy külföldi bennszülött csajjal, bevandorloval (1. vagy 2. generacios) mondjuk 200-bol meguszod. Persze ez mar inkabb a prostitucio hatara, de teny, hogy a baratnö feeling megvan, sokkal inkabb mint a "hagyomanyos" szolgaltatoknal (plusz nem az 1001. pasi vagy aki kurja, egesz jo eselyed van keveset kurt csajokat összeszedni sugaron).

Az, hogy külföldön dolgozo bevandorlo csajokkal ismerkedjel, nem müködik, mert ezeknek a csajoknak 2 tipusa van: vagy fix parkapcsolatban megy ki, amiböl kvazi kirobbanthatatlan, mert a teljes mikrokörnyezetet kockaztatna akar egy felrekurassal, vagy eleve azert jön, hogy külföldi pasija legyen, akkor meg nyilvan szarik a többi bevandorlora, bennszülött fog kelleni neki, vagyis a roman bevandorlo csajnak az echte nyugatnemet pasas.

En gondolkodtam mar rajta egyebkent, hogy meg kene celozni a külföldön dolgozo magyar pasikat egy specialisan erre a niche-re kidolgozott online tarskeresövel, akar adott esetben sugar dating felhanggal is, mert hatalmas piac, ezeknek a csavoknak van penzük, es külföldön puncihoz jutniuk (ha nem penzert akarjak) kvazi lehetetlen. Siman össze lehetne parositani a külföldre vagyo/penzt akaro Magyarorszagon maradt csajokat a külföldön taposo magyar pasikkal.

julius_caesar 2019.12.18. 11:23:14

@whoamiohmy:
Jesszus. Én itthon élek, de akkor inkább aláírok 15 év lakáshitelt, minthogy kimenjek :)
Teljesen aláírja a skandináviai tapasztalataimat.
Mondjuk talán London az már használható lehet, egyszer lehet kipróbálom, hogy veszek 1 repjegyet a hétvégére, és előtinderezek, kíváncsi vagyok a működőképességére. (vagy esetleg egy javaslat Wolfnak a következő poszthoz)

Egyik kollegám haverja céggel kimehetett Budapestről San Francisco-i irodába, és kint elég nagy virsli parti van, csajozás 0. (szó szerint, a srác 2 órát vezett, hogy olyan kocsmában ihasson sört, ahol vannak szép lányok)

,, ha kiköltözik, akkor kb 2-3 honap es atlianozik egy bennszülött külföldi pasira"

Ez elég sokkoló, de teljesen reálisnak tartom. Itt már ilyen expert szintű game kell, mert tudod, hogy ha borul, akkor szopás, ill a papucsosítási kísérletek visszaverése sem egyszerű épp emiatt.

VT 135 2019.12.18. 12:03:29

@whoamiohmy: teljesen egyetértek és reális a témában a meglátásod. Hipergámia, ennyi. De azért azt gondolnám, h ha vannak magyarok, akik összejárnak egy adott régióban, akkor közülük kéne legyen esélye, h összejönnek. Azért nem minden nő akar külföldi palit magának, pláne ha nem tervezi véglegesen a kint maradást - igaz, az ilyen terveket felülírhatja könnyen náluk a 'szerelem'.

whoamiohmy 2019.12.18. 12:58:13

@julius_caesar: Kismillio olyan sracot ismerek, akik igy jartak. Az a baj, hogy ha bevandorlo pasikent kimesz valahova a nöddel, akkor megint a szopott f@sz rossz oldalan talalod magadat, hiszen a nöd mondjuk egy masik bevandorloval nem fog felreQrni, egy bennszülött nyugatival viszont annal inkabb.

Altalaban az szokott lenni, hogy a csajos ugy 28-29 eves koraig hagyja, hogy az otthoni pasas eltartsa, majd mielött atlepne a büvös 30-at, gyorsan atlianozik egy bennszülött pasira, aki nem ritkan 15-20 evvel idösebb akar a csajnal, akar az otthonrol hozott pasinal.

Alapvetöen expat-kent egy tuti strategiad van: felhalmozni, befektetni, jövedelmet lehetöseg szerint exponencialisan növelni. Akkor legalabb penzzel meg tudod oldani a punci kerdest.

Mindig azt szoktam mondani, hogy a 21. szazadban a ferfiaknak 3 dolga van:
1. Penzt keresni
2. Biztositani a szex forrasat
3. Gyereket csinalni.
Alapvetöen az elsö kettöre vannak kivaloan müködö strategiak, life hackek. A 3-as szerintem megoldhatatlan a modern ferfi szamara kezelhetö illetve beszamithato riziko mellett.

whoamiohmy 2019.12.18. 12:59:59

@VT 135: Hehe, a "magyarok összejarnak" temaban pl. a nemetorszagi magyar bulikon konkretan VEREKEDES szokott lenni amiatt a par nö miatt, akik altalaban a pasijukkal együtt erkeznek.

Erre egyetlen egy kivetelt lattam, Münchenben eleve egy kupiba szervezte a happeninget a szervezö, es levitt ket nagyon rendben levo profi csajt. 200 euroert lehetett öket parban vinni akar. Na, ott nem volt problema, aki kakaskodott, az viritotta a lovet es meg volt oldva a kerdes.

Svajcban kicsit mas a helyzet, mert eleg sok a "zürichezös" csaj a bulikon, emiatt jobb az ivararany es eleve levezethetö a tesztoszteron (fel ora 150 frank, 1 ora 350) ha problema adodna.

.Delin. 2019.12.18. 13:37:09

@whoamiohmy: +15-20 èvvel idősebb pasihoz màr gyomor kell, ha előtte nem az volt az alap. Egy àtlag esetben olyan mèrtèkű az SMV csökkenès fèrfi partner rèszèről, amit nem tud kompenzàlni egy külföldi àllampolgàrsàg.

Női rèszről se olyan egyszerű ez. A dugàs könnyen jön egy legalàbb àtlag SMV-jű nőnek, azonban egy pàrkapcsolat, főleg hàzassàg, màr elèg nehezen egy hasonlò szintű külföldi pasitòl, mint a meglèvő magyar. Ha àzsiai orszàg a külföld, akkor a helyzet mèg remènytelenebb, max szeretői stàtuszra van esèly tartòsan egy àtlag csajnak.

whoamiohmy 2019.12.18. 15:09:46

@.Delin.: Azsiat nem ismerem, ott nem eltem. Majd 2 ev mulva ;) De az eddigi orszagok (USA, Anglia, Wales, Skocia, Irorszag, Svedorszag, Nemetorszag, Ausztria, most 2 eve Svajc) közül ahol eddig eltem (legalabb 1 evet mindegyikben) kivetel nelkül az volt a helyzet, hogy a külföldi bennszülött pasik kvazi kezüket-labukat törtek egy kelet-europai nöert.

Az ok egyszerü: a kelet-europai nök meg nem allnak a feminizmus es az elpicsasodas ANNYIRA magas fokan, mint a nyugatiak. Az egyetlen kivetel talan valamelyest Svajc, itt valoban konzervativabbak a nök, mint mashol nyugaton, de egy atlagos kelet-europai nö itt is keresettebb, mint egy atlagos svajci. Tegyük hozza, hogy a magyar fiatal nök szintjet nagyon keves orszag üti meg Europaban, Svajc talan az egyik ilyen, de az összes többi felsorolt orszagban MESSZE rosszabbak a nök, mar csak kinezetre is, egyebekröl (a punci kilometer- es hasznaloszama, elpicsasodas foka, elvarasok szintje, haziassag, gyerekszeretet, feminista beallitottsag, stb. stb.). Ami különbözik, hogy 35 fölött a magyar nök valami hihetetlen gyorsan amortizalodnak le, a külföldiek jobban tartjak magukat, elsösorban anyagi okok miatt.

Egyebkent pontosan emiatt egyaltalan nem alaptalan, mikor egy magyar csaj forumon, beszelgetes közben, interneten, stb. elöadja, hogy ö azert randizik kizarolag külföldi pasikkal, mert azok jobban megbecsülik, nönek nezik, lovagiasan viselkednek, stb. stb. Ezeknek tenylegesen van alapja, egyreszt a nyugati pasinak fönyeremeny a kelet-europai nö, gyakorlatilag minden szoba jövö szempontbol, emiatt pont a komoly kapcsolatot keresö pasik biztos, hogy sokat meg fognak tenni a nöert. Masreszt a nyugati pasinak több penze van atlagosan, vagyis eleve többet is TUD adni. Vagyis nem beszelnek am hülyeseget a csajok, mikor elmondjak, hogy sokkal jobbak az eselyeik egy irigylesre melto eletre egy nyugati pasival mint egy keletivel.

Abban 100%-ig egyetertek, hogy egy nö szamara nem kihivas a dugas, viszont problema elkötelezödesre kesz, kepes es hajlando ferfit talalni. Hat igen, egyreszt, ma mar a nök keresnek többet (fiatal korosztalyban föleg), masreszt a tarsadalom kökemenyen szivattyuzza kifele a ferfiak penzet es adja oda a nöknek (összessegeben a nök kb. 85%-at iranyitjak ma mar a vasarloerteknek es a vagyonnak), harmadreszt egy nönek ma mar nagysagrendekkel jobb eselye van barmilyen szakmaban tarsadalmi megbecsültseget, diplomat, irigylesre melto eletet szerezni, mint egy ferfinak. Szar dolog am a hipergamia, ha kapasbol több klasszissal jobb eselyekkel indulsz, csak mert puncogod van, ugyanakkor viszont 2 klasszissal följebb akarnal valogatni.

whoamiohmy 2019.12.18. 15:13:42

@.Delin.: "+15-20 èvvel idősebb pasihoz màr gyomor kell, ha előtte nem az volt az alap."

Egy haverom nemreg elkezdett sugar datingelni, most lesz 40 eves. KIZAROLAG 18-20 közötti csajokkal hajlando randizni. Csodalkoznal, miket mesel. Ferfikent ez az egyik legjobb life hack, hogy penzzel gond nelkül kompenzalhato az SMV. Nem csak alfa game van am, söt, megkockaztatom, hogy a közösülesek 85-95%-a alap esetben beta es nem alfa game. Csak hat miota a femcsik kitalaltak, hogy a tarsadalomnak kötelessege elszedni a ferfiak penzet es alanyi jogon a nöknek adni, mert punci, azota a beta game brutalis gyorsasaggal szorul kifele. Meg is latszik a statisztikakon, a 18-35 eves (elvileg szexualisan leginkabb aktiv) korosztalyban a ferfiak 30%-a evente EGYSZER sem szexel, kb. 80% pedig hetente egyszer sem. Vagyis a ferfiak tulnyomo többsegenek nincs kielegito szexualis elete meg a fiatal, szexualisan elvileg aktiv eveiben sem. Nyilvan, hiszen alfa game szempontjabol csak a felsö 5-10%-a jön szoba a ferfiaknak (mint Wolf), ha a beta game-et tarsadalmilag akadalyozod, akkor a többsegnek nem fog jutni punci.

julius_caesar 2019.12.18. 17:18:46

@whoamiohmy:

,,Mindig azt szoktam mondani, hogy a 21. szazadban a ferfiaknak 3 dolga van:
1. Penzt keresni
2. Biztositani a szex forrasat
3. Gyereket csinalni."

3. hoz talán az a nyerő, ha tudatosítod magadban, hogy nem biztos, hogy az anyukával együtt lesz felnevelve.(mondjuk gyerektartás meg ilyenek még ott van)
De igen, az a legproblematikusabb rész.

VT 135 2019.12.18. 19:15:08

@whoamiohmy: Ez sajálatos. Lehet, h túl kicsi a létszám, egy ismerősöm Londonban remek magyar társasággal járt össze, igaz, neki volt párja.

VT 135 2019.12.18. 19:19:39

@whoamiohmy:
" Meg is latszik a statisztikakon, a 18-35 eves (elvileg szexualisan leginkabb aktiv) korosztalyban a ferfiak 30%-a evente EGYSZER sem szexel, kb. 80% pedig hetente egyszer sem. "
Tudnád linkelni a forrást? Már én is hallottam erről, de ha jól emlékszem, ez az USA-ra vonatkozott. Ahol ugye a metoo és amiatt, h bemondásra mehetsz nemi erőszakért 10-20 évre börtönbe, nem is erőltetik már annyira a csajozást a palik. Érdekes lenne európai és magyar statisztikákat látni, de valahogy szkeptikus vagyok, h lesznek ilyenek, mert ugye a férfiak problémái nem számítanak (bár ugye komplexitásában ez hosszútávon a nők problémája is, ahogy ezt a folyamatokból ismerjük), illetve elég súlyos következményeket mutatna a feminizmus hatásairól, valamint nem lehetne a "férfiaknak mennyivel könnyebb" süketelést sem nyomatni...

.Delin. 2019.12.18. 20:01:51

@whoamiohmy: 18-20 èv közt egy fiatal nő izlèse szexuàlisan mèg èpp kialakulòban van, neki a 15+ èv korkülönbsèg mèg oke, főleg, hogy egy jòl szituàlt fèrfi 35-40 èvesen van csùcson külsőre ès aktivitàsban. (Ezt hìvtam alapnak.) Gazdagabb lehet kèsőbb, de màr az àtlag innentől màs szempontbòl öregszik. Ha azonban egy nő 20 èves kora körül a korosztàlyàbòl vàlogathatott (max +5ev), ki tudta èlni a hipergàmiàjàt (ilyenkor a külsősègek a többsègnèl fontos) kèsőbb nehèz ebből lentebb adni. Fizikàlisan nem vonzò egy àtlag idősebb pasi, ezèrt nem mindegy, hogy fiatal nőn 18-20 èvest èrtesz, vagy 25-30-at (35-40 eves pasival, vagy 45+ èvessel).

Nekem leginkàbb magasan kèpzett női ismerőseim vannak a 24-35 èves korosztàlybòl (US, UK, Ozi, Singapur), akik külföldön jòl keresnek, ìgy anyagiak miatt nem kell nagy kompromisszumot kötniük. A többsèg fehèr fèrfiban gondolkodik, aki legalàbb anyagiak egy szintben van vele. A pàrkapcsolati lècet ilyenkor nőkènt nehèz megugrani. Ezekben az orszàgokban az ilyen szintű pasik 35-40 èves kor alatt nem àllapodnak meg, amikor igen, akkor inkàbb a 25 körüli korosztàlybòl vàlogatnak (èrthető okokbòl). Ìgy kerül patt helyzetbe egy expact 30 körüli magyar nő külföldön ès lesznek tùl magasak az igènyei MO-on a külföldi stàtusza/fizuja miatt.

(Az expact fèrfi elemzèsed èrdekes volt, màr èrtem mièrt extra kedvesek velem egy-egy konferenciàn - àlt max 20% nő van. Ez a "tudtam, tudtam, csak nem sejtettem" èrzès.:) )

whoamiohmy 2019.12.18. 21:06:00

@VT 135: valóban, az eredmény a US social survey-ből van. Sajátos korszellem, hogy egy femcsi weboldal közölte le ahol UJJONGVA ünneplik, hogy a férfiak többsége nem szexel:

www.themarysue.com/unintentionally-hilarious-sex-chart/

Európában úgy tudom, nincsenek ilyen átfogó statisztikák. De azért az beszédes, hogy a 40 év alatti férfiak HETVEN százalékának nincs gyereke:

www.hetek.hu/fokusz/201805/a_40_ev_alatti_ferfiak_70_szazalekanak_nincs_gyereke

Szóval nem hinném, hogy Európában sokkal rózsásabb lenne a helyzet szex és reprodukció terén.

whoamiohmy 2019.12.18. 21:18:46

@.Delin.: asszem ott van a véleménykülönbség oka, hogy nem tisztáztuk az alapfogalmakat.

Szerintem férfiként kétféleképpen lehet csajozni, voltaképpen aszerint hogy mire akr téged egy nő.

1. Alfa game: Wolf ezt nyomja. Kinézet, szexuális vonzerő, jó gének. Voltaképpen tudat alatt a spermádat akarja a csaj, te pedig a petesejtjét. Vagyis tulajdonképpen mindkét fél dugni akar, a férfi legfőbb feladat ilyenkor hogy legyőzze a gátlásokat a nő fejében, Wolf sztorijainak a többsége is erről szól nagyrészt.

2. Beta game: itt akárhogy is nézzük, az eltartóképességed a szexepiled. Itt már nem ugyanazt akarja a 2 fél; a nő pénzedet akarja, te pedig a puncijat. Alapvetően ez egy alkudozási-dominancia játszma aminek a végén az nyer, aki többet kap a másiktól mibt amennyit adni hajlandó.

Na most, nekem az a meglátásom, hogy a szex túlnyomó része (85-95%-a) hagyományos, femcsi nómenklatúrával élve "patriarchális" társadalmakban a beta nyomvonalon történik. Voltaképpen ez a házasság, sőt, az egész emberi civilizációt ez hajtja. Itt a férfiak részéről a sikeres reprodukció azaz a termékeny, csinos, jó házastárs megszerzésének legfőbb tényezője a gazdasági értékteremtő képesség, és máris látjuk, hogyan jutottunk el a barlangokból az atomkorszakba.

Na, a femcsik ezt zúzták porrá, mikor kitalálták hogy a férfiak NEM tarthatják meg a maguk pénzét, hanem kötelesek azt a nőknek adni, szexuális és reprodukciós ellenszolgáltatás nélkül is. Alapvetően a feminizmus rohadt egyszerűen összefoglalható: több pénz, kevesebb punci. Ennyi a lényeg. Erről szól a Metoo, erről szól a girrrrrrl powerrrrr, a nők hatalmi pozíciókba ösztökélése, minden.

Visszatérve a nők egyéni dilemmájára: ebben a rendszerben a sikeres női stratégia hogy kefeltesd magad az alfaval és válj el a bétától. Alapvetően ahogy írod, a dilemma hogy mivel ma már a nők keresnek többet, ezért rohadt nehéz olyan férfit találni akitől érdemes lenne elválni, magyarán a béták piaca nagyon gyorsan szűkül. Csakhogy alfa szexre max a férfiak 5-10%-a kell, így el is jutottunk oda, hogy a hellllyespasseee-k térdig gazolnak a punciban, a férfiak többsége pedig se nem szexel, se gyereke nincs.

VT 135 2019.12.19. 02:07:36

@whoamiohmy: Nem lehet elégszer idézni Deasdale tömény és tűéles örökzöldjét:
"Az átlagférfiak tömegének mindenféle szabad vagy nyitott szexualitás csak árt, mert a hipergám nők minden erre hajlamos kultúrában a magas státuszú férfiak köré gyűlnek. 10 nőből 9 inkább lesz a pasa sokadik ágyasa, mint egy névtelen senki tenyéren hordott egyetlen felesége. A monogámiára azért van szükség, hogy az átlagjóskáknak is legyen nője, ami motiválja őket a társadalom produktív tagjaivá válásra. A monogámián kívül gyakorlatilag minden más rendszer garantált bukás a férfiak ~80%-ának, csak ezt ezek nem tudják előre. A szexuális forradalom idején is abban hitt minden balek, hogy ha szabad lesz a szerelem majd tucatjával talál nőt. Ehelyett sokaknál az önkéntelen cölibátus jött, vagy "jobb esetben" a fütyikörhinátról kiöregedett nők őket választották az anyagi biztonság zálogául. A sok nőhiányban szenvedő pasi meg igazi romboló erő - például az iszlám is ezért tud könnyen mártírokat faragni a szerencsétlenekből a mennyei punci ígéretével."

MsIreneAdler 2019.12.19. 09:06:50

@whoamiohmy: érdekes, amit írsz, máshol is olvastam már,hogy valamiféle feminista háttérhatalom irányítja a világot. Ezek szerint a férfi többségű kormányunk minden egyes tagja mögött áll egy vad feminista talpig fegyverben, és kényszeríti őket, hogy számukra kedvező döntést hozzanak?
Például ez : "férfiak NEM tarthatják meg a maguk pénzét, hanem kötelesek azt a nőknek adni, szexuális és reprodukciós ellenszolgáltatás nélkül is"
Erre esetleg tudnál példát mondani, melyik adó, vagy bármilyen levonás súlytja csak a férfiakat, ami a nőket nem, illetve mi az a juttatás, ami kizárólag nőknek jár, férfiaknak pedig nem.(és nincs női/férfi megfelelője)
Az a baj, hogy régen sem járt ám nő minden Átlagjózsinak. Tény, hogy jobbak voltak az esélyek, de Józsi is beérte kevesebbel. Egy akkori átlag nőért, aki egy átlagos férfinak jutott, ma nem lenne nagy tolongás,nem hinném, hogy bárki a mai férfiak közül elirigyelné azt a nőt.
Nem vagyok feminista, nagyon nem. Tudom, milyen káros hatásai vannak ezeknek az eszméknek, és minden olyan eszmének, amit túltolnak. Például kitermelik ezeket a konteókat, amivel a két nemet frankón egymás ellen lehet uszítani mindkét oldalon.

.Delin. 2019.12.19. 14:04:12

@whoamiohmy: Az a nagy helyzet, hogy alfa game nèlkül női rèszről nincs ösztönös szexuàlis vonzòdàs egy fèrfihoz. Minden màs eset női rèszről kènyszer vagy/ès üzlet, ìgy minden kapcsolat ma, ami nem alfa game-re èpül maradèkelvű. Ez szerintem elèg rossz hìr mind a nőknek, mind a fèrfiaknak (ez a red pill maga).

A jò hìr, hogy az alfasàg női rèszről relatìv, nem abszolut 5-10%. Minèl alacsonyabb egy nő SMV-je, annàl nagyobb ez a sàv. Ez egy dinamikus vàltozò, nem àllandò. Folyamatosan vàltozik egyènen belül is. Az idő a nők legnagyobb ellensège ilyen tèren.

A feminizmus legàrtalmasabb pontja nem az, hogy ma màr nem kènyszerülnek a nők a bèta game elfogadasàra, hanem az, hogy nem tudjàk felmèrni a sajàt SMV-jüket fèrfi szempontbòl ès kifutnak az időből csalàdalapìtas terèn. Csak utòlag realizàljàk mikor voltak a csùcson (a többsèg a huszas èveiben), mikor tudnak olyan pàrt talàlni, aki kèpes a legnagyobb mèrtèkben kielègìteni a hipergàmiàjukat, kihez tudtak volna igazàn kötődni. A fal nem kìmèl egy nőt sem, utòlagos korrekciòra alfaözvegyen màr nincs lehetősèg.

2019.12.19. 14:40:29

@.Delin.: ennek minden szavával egyet tudok érteni.

VT 135 2019.12.19. 17:34:51

@MsIreneAdler: "máshol is olvastam már,hogy valamiféle feminista háttérhatalom irányítja a világot."
Nem egészen. Bár, akik csak a felszínig jutnak, azoknak ez a válasz a kérdésekre. A téma bonyolultságára kevés egy fórumbejegyzés, de azért belevágok. Bár pillanatokon belül jön majd egy-két fanyalgó, aki szól, h ez nem az a blog... Pedig hát az a blog, mert minden mindennel összefügg.

Akkor vágjunk bele: minden diktatúra célja, h szétverje a családokat, szétverje a férfi-nő szövetségét, mert egyedüli, magányos, boldogtalan embereket sokkal könnyebb manipulálni, irányítani, megfélemlíteni. A két nem annyira különbözik egymástól, h csak a bizalom és a bizalomra épülő szeretet az, ami képes hidat képezni köztünk, összekötni őket és közös teremtésre sarkallni őket. Tehát szét kell(ett) verni a bizalmat - ennek látjuk ma már az eredményeit. A háttérhatalom/elit jelenleg egy világdiktatúrát akar kiépíteni. Ennek látványos jeleit láthatjuk Kínában, ami elnyomási technikákat és technológiát lazán szétterjeszthet majd mindenfelé a hatalom. Hozzácsapjuk a csipek kötelező beültetését. Nyugat-Euróba számos országában cenzúra van, megszűnt a szabad véleménynyilvánítás joga, gyakorlatilag ott tartanak, mint mi voltunk a szocializmusban. Ehhez még hozzárakják majd a klímakatasztrófát (a terrorista-veszély süketelést, amelyre eddig hivatkozhattak a demokrácia lebontásakor már túl elkoptatott, kevesen ennék meg), ami miatt, h túléljünk "kénytelenek" lesznek lebontani a nemzeti kereteket és a maradék szabadságjogokat.

Természetesen a migráns téma is ehhez kapcsolódik, hiszen szét kell verni a kultúrákat, össze kell kutyulni, rá kell kényszeríteni az embereket, akik képtelenek - és nem is kéne - együtt élni, azok is egy kupacban legyenek. Ez kitermeli a feszültségeket, összecsapásokat és máris jöhetnek a szigorítások és a hatalom, aki majd rendet, békét hoz... Ennek része persze a férfiak kereteinek a szétverése is, hiszen a kasztrált férfiak már nem harcolnak, a nők meg szintén nem harcos típusok (szerencsére, mert amelyik az, attól isten mentsen, lásd az aktivista-, és politikus nőket...).

Visszatérve az alapkiindulási pontra: a feministák ugyanolyan fanatikus, szekta jellegű képződmény voltak, mint bármelyik másik, fanatikus szekta. A háttérhatalmi elit azért adott nekik pénzt, paripát, fegyvert, médiafényt, mert sokkal könnyebben tudja lenyeletni a társadalom torkán a fenti célokhoz szükséges lépéseket, mintha erőszakkal tenné. Ráadásul a nők többsége - függetlenül attól, h mindezt támogatja-e, élvezi az előnyeit, vagy csak passzívan elviseli - nem látja az apróbetűs részt a következményekről, illetve, h ugyanazt a szart kapja mint a férfiak, csak mindez le van öntve cukormázzal.

Ha szerinted mindez csak összeesküvés elmélet, akkor nem tudok veled mit tenni... Amit leírtam, teljesen a valós folyamatok elemzéséből származó, logikus lépések sorozata. Ha én lennék a háttérhatalom, én is ezt tenném. Amíg nem tudunk kilépni abból a téves világképből, h "csak a még több pénz, még több hatalom tud boldoggá tenni", addig hiába várjuk az elittől, h majd "megjavul". Amíg az egyszeri ember azt hiszi, h a 300e Ft-os teló, vagy a 30. cipellő teszi boldoggá, addig abszurd várni az elittől, h ők meg nem még több hatalmat akarnak. A változás csak alulról következhet be, első lépésként az önismerettel (szóba állni önmagunkkal - a többségnek ez sem megy, lásd az itteni kommentelők egy részét is), rögtön utána-közbe mikroközösségi, együttműködő, konkrét, közös célért, konkrétan dolgozó, vezető-követő csapatban. Ez tud aztán makroközösség-társadalom-emberiség léptékben továbbgyűrűzni. Vagy kiírtjuk magunkat pár évtizeden belül a Földről. Nem csak a klímakatasztrófa miatt, van még 4-5 másik olyan válságunk is, ami szintén önmagában elég.

Szóval a cél az lenne, h a totális individualizmus korából az együttműködés korába lépjünk, újra tanuljuk az együttélést, együttműködést és paradigmát váltsunk, felismerve, h igazából boldogok akkor lehetünk, ha azt dolgozzuk, amit szeretünk és amiben jók vagyunk, olyan emberekkel körülvéve, akikkel együtt tudunk működni és szeretjük egymást. Amúgy most is vannak ilyen közösségek, Kék Zónaként nevezik őket, ahol mindez az életkorban is megnyilvánul, mert ott magasan a legmagasabb az átlagéletkor.

2019.12.19. 20:47:01

@VT 135: ebben az esetben pont akik itt és máshol is "osztják az észt", írják a "nők mind olyanok" szöveget, nem akarnak családot, kapcsolatot, és mást is erre ösztönöznek, nő csak dugásra kell, aztán már arra se, majd a szülést is megoldjuk nélkülük, nem kell család, mert az az igazi férfi, aki nem dől be a nőknek, totális hibásnak nevezik a nőket, stb, simán "bedőltek" ennek a verjük szét a két nem összetartozását, a közösségüket, mely erőssé tenné őket akaratnak?
Pont ők azok, akik könnyen befolyásolhatóak és nem tudnak egészben látni folyamatokat, egyszerűen gondolkodnak, egójukat képtelenek kicsi háttérbe szorítva máshogy is látni, értékkén tekintve a "mi"-re, ami pedig záloga lehetne az "életnek"?

vanderkaay 2019.12.19. 21:04:26

Na, csak hogy én is bedobjam a magam háttérhatalom-elméletét a "hogyan dugta meg Wolf a tehenészlányt a plüssmackón" topik kommentjei közé: a magam részéről nem hiszek az egy darab háttérhatalom létezésében, i.e. abban hogy kisszámú ember egy sötét szobában üldögélve dönt az egész világegyetem sorsáról, és aztán tényleg az úgy is lesz. Ilyesmi leginkább csak a hollywoodi filmekben van, a valóságban sokkal inkább, nevezzük így, lobbierők léteznek, amelyek valamilyen megfontolásból megpróbálnak valamilyen eszmét elterjeszteni, aminek a sikeressége aztán számos tényezőtől függhet: a saját érdekérvényesítő képességük, az esetleges ellenlobbik, a társadalom éppen aktuális fogékonysága az adott témára és így tovább

Mármost ami az úgynevezett feminizmust illeti, azt is egy ilyen lobbierőnek tekintem, ami valaha egy alapvetően tiszteletreméltó valaminek indult, és az akkoriban kétségtelenül létező férfi-női egyenlőtlenségek megszüntetését tűzte ki célul, amit abban a formájában akár még alá is lehetett volna írni. Sajnos, mint oly sok más normálisan induló dolog, hosszabb távon ez is félcédulás idióták, az Antoni Riták, Szentesi Évák és hasonlóak fennhatósága alá került, akiknek sikerült az egészből egy ostoba, erőszakosan túlhajtott valamit csinálni. Emellett pedig, amint arra más kommentekben már történt utalás, a kapitalizmus felismerte a nőkben rejlő vásárlóerőt; például azt hogy egy jövedelemmel rendelkező, egyedülálló nő vagyonokat költ el szépítkezésre, utazásra, bulikázásra és egyebekre, ami nekik sokkal jobb üzlet mintha a gyerekeit etetné meg iskoláztatásra spórolna; úgyhogy rá is feküdtek a témára és minden rendelkezésükre álló felületen próbálják a nőket ebbe az irányba terelni. Mindennek az eredője aztán végső soron egy olyan női réteg kitermelődése lett, akik a világképüket ostoba reklámokból, női magazinokból meg hollywoodi filmekből állították össze, és most alapvetően boldogtalanok mert a valóságnak úgy nagyjából köze nincs ahhoz, mint amit ezek alapján ők elképzeltek maguknak. Valamint az olyan teljesen agybeteg dolgok, mint amit szintén említettek már itt, hogy napjainkban már kb. bemondásra osztogatják a zaklatás, nemi erőszak és egyéb címkéket. Hogy ez így nem egy túl egészséges berendezkedés, az eléggé nyilvánvaló; de hogy aztán hosszabb távon mi lesz, merre halad majd tovább, fennmarad/átalakul/összeomlik arról elképzelésem sincsen (ha tudnám, nem ide írogatnék, hanem jó spekuláns módjára megjátszanám a börzén)

2019.12.20. 09:01:48

@VT 135: tessék egy tökéletes mai példa az indulatok hergelésére. Igy karácsony táján is elő kell venni egy száz évvel ezelőtti sztorit hogy milyen szörnyű a nők élete:

she.life.hu/kultur-mi/20191204-nok-akik-a-katonak-kieleguleset-szolgaltak-a-haboruban-nagy-x-viktoria.html

whoamiohmy 2019.12.20. 09:03:54

@MsIreneAdler: Oke.

Sokat gondolkodtam arrol, hogyan fogjak bele ebbe a vitaba veled. Egyreszt egy meglehetösen intelligens nönek tartalak, vagyis tisztellek annyira, hogy kifejtsem az erveimet. Masreszt viszont ezek a vitak altalaban ugy szoktak a reszemröl zajlani, hogy az eredeti allitasaimat lebontom elemi allitasokra, majd minden egyes elemi allitashoz megprobalok forrast, adatot, statisztikat csatolni, amennyire lehet, megbizhato forrasbol, ezzel alatamasztva amit mondtam.

Sajnos a tapasztalatom az, hogy nöknel ez a fajta vitastilus az eg egy adta vilagon sehova nem vezet. A legjobb esetben annyit erek el, hogy a vitapartner "eldugul", es vege az egesznek. Rosszabb esetben ertelmetlen adok-kapokba megy at a dolog, ahol reszleteket magyarazunk a masik mondanivalojabol pro es kontra. A legrosszabb esetben pedig ellensegeskedesbe fordul a dolog, es mint azt William Congreve is megirta, "Heav'n has no Rage, like Love to Hatred turn'd, Nor Hell a Fury, like a Woman scorn'd."

Ugyhogy most kettö darab aprosagot emelnek ki, az "összeesküvesböl" (egyebkent szerintem semmifele összeesküves nincs, egyszeruen erdekek vannak es tarsadalmi allürök. A gynocentrizmus a tarsadalomnak mindig is egy alapvetöen meghatarozo viselkedesi eleme volt, egyszerüen arrol van szo, hogy mint annyi minden masra, mara erre is megtanult a politika egy hatalmi erömüvet epiteni).

1. A nök kontrollaljak a vasarloerö 85%-at.

Mar csak azert is nehez ezt tagadni, mert ezt MAGUK A FEMINISTAK is allitjak. Az ö interpretaciojukban ez a teny ugy szerepel, hogy "she-conomy":

girlpowermarketing.com/statistics-purchasing-power-women/

Na most ha valaki elöall azzal, hogy a nök ilyen irdatlan mertekben kontrollaljak a gazdasagot, akkor az termeszetesen empowering es girrrrrrl powerrrrr es hu de jo es progressziv es #womenarethefuture. Ha valaki hozzateszi, hogy igen am, de a nök kb. 35%-at termelik meg a GDP-nek pl. az USA-ban, vagyis ha 85%-ot költenek el a fogyasztasra szant megtermelt javakbol, akkor bizony az összes javak kökemeny 50%-at kiszivattyuzzuk a ferfiak zsebeböl es a nök zsebebe öntjük, akkor maris összeesküves-elmeletekben hisz es mysogynist, nögyülölö, stb. stb.

Erted ugye, hogy igy azert eleg nehez erdemben vitatkozni a kerdesröl?

2. A következöt irod: "Az a baj, hogy régen sem járt ám nő minden Átlagjózsinak"

Ertelmezzük ezt. Atlag Jozsi per definitionem az 50-es percentilis (illetve itt ugye ha nagyon a statisztikai definiciokra szoritkozunk, akkor az a median, de most induljunk ki normal eloszlasbol ahol a kettö kb egybeesik). Tehat ugye azt allitod, hogy a ferfiak also 50%-anak soha nem is jart es logikus, söt, helyes, hogy MOST SEM jar nö. Nemcsak, hogy Atlag Julcsa (vagyis az 50. percentilis) nem, de Also 10% Borcsa se. Semmi, Atlag Jozsi mehet a picsaba.

Na most az ugye vilagos, hogy kb. egyforma mennyisegü nö es ferfi van. Ez ugye 2 dolgot jelent:
1. A nök tulnyomo többsege a ferfiak felsö percentiliseire hajt es minden mast leszar
2. A ferfiak tulnyomo többsege nem lat puncit soha eleteben es nem is szaporodik.

Na most abban tökeletesen egyetertünk, hogy egyreszt, ma mar most nagyjabol ez a helyzet, de mindenkeppen idefele tartunk, VISZONT: kepzeld mar el mondjuk azt feudalis vagy ipari tarsadalmat, ahol a munkaerö zömet kepezö "Atlag Jozsik" FELENEK nem jut feleseg! Szerinted meddig tartott volna ez a tarsadalom?

Alapvetöen szerintem a következöket lehet belatni mindezek alapjan:

1. A temarol valo gondolkodasod vonatkoztatasi rendszerenek origojaban a hipergamia all. Ezzel nem arulok el nagy titkot, a nök 99%-a igy gondolkodik.

2. Az emberi tarsadalom ALAPJA a monogamia es az, amit ma a feministak patriarchalizmusnak neveznek (ami voltakeppen annyi, hogy a tulajdonjog es a felelösseg kez a kezben jar, es a tarsadalmat azokra bizzuk, akik kepesek a jogok melle felelösseget is vallalni, azaz gyakorlatilag a ferfiakra). Minden olyan probalkozas, amikor a nök ösztöneire es a gynocentrizmusra probaltunk tarsadalmat alapozni, kudarccal vegzödött.

3. A jelenlegi tarsadalom egyertelmüen a gynocentrizmus es a hipergamia alapjaira epül, emiatt voltakeppen 2 vege lehet. Vagy összeomlik, mint MINDEN gynocentrikus matriarchalista tarsadalom eddig, vagy jön egy technologiai diszrupcio, ami atirja az egesz szexualis es reprodukcios piacter szabalyait. Szerintem a masodik fog bejönni. Szexualis ertelemben Atlag Jozsi valoban nem fog a nökhöz kapcsolodni, ugyanis mind a szex, mint a reprodukcio temaköreben lesz a nöktöl független, technologiai megoldas. De ebben a temaban mar leszedtek rolam a keresztvizet ezen a blogon (is) parszor a nöi kommentelök, ugyhogy inkabb ne menjünk bele megint.

whoamiohmy 2019.12.20. 09:16:35

@.Delin.: Alapvetöen en is egyetertek, inkabb kiegeszitenek, mint ellentmondanek, ha megengeded:

1. Valoban, az ösztönös szexualis vagy az alfa game-nel van, vagyis ott a nö is kefelni akar. A beta game inkabb alkudozas, vagyis a ferfi szexelni akar, a nö nem igazan. Ezt ha megnezed, le is irtam fent. En egyebkent olyan 5 evvel ezelött ertettem meg egy farsangi buliban Mannheimben, hogy mit jelent VALOJABAN az alfa. Revelacio erejü elmeny volt, eletem egyik leginkabb meghatarozo erejü bulija volt az az este.

2. Ugyanakkor a nöknek SEMMILYEN problemat nem jelent puncit adni penzert (ide tetszöleges, a ferfi altal szallitott es a nö altal ohajtott gazdasagi vagy tarsadalmi szolgaltatas behelyettesithetö, peldaul hatalom, tarsadalmi statusz, erzelmi tamogatas, akarmi), es ez mindig is igy volt. A nök szamara ez ugyanugy az evoluciobiologiai ösztönvilaguk resze, mint a hipergamia. Alfa fucks, beta bucks, de a beta, ha nem hülye, es ha nem szedik el töle a penzet, ugyanugy szexelhet ha fizet a szexert, mint az alfa. En abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy mind a kettöt megtapasztaltam eletem soran, sot, meg ma is van reszem mind a kettöben. Vannak nök akik csak a farkamat akarjak, es vannak nök akik a penzemet akarjak, de hajlandoak foglalkozni velem szexualisan is. Szex mind a kettö, valoban, a jatek karaktere teljesen mas a ket esetben.

3. Nincs olyan alfa, aki elkerülheti a betasitas vegzetet. A betasitas folyamatarol mar többször irtam itt. En eleg sok fiatal orvos sracot mentoralok (ez a hobbim jelenleg), es van köztük nem keves jo kepessegü sunator. 25-30 közötti, jo kiallasu, sportos, intelligens, okos sracok. Abszolut alfa game-ben nyomulnak, de pontosan ugyanugy le vannak betasitva, ahogy en le voltam a hazassagomban anno. Ez megint egy evoluciobiologiailag kodolt folyamat es ösztönösen, minden esetben pontosan ugyanazzal a forgatokönyvvel zajlik le.

4. Anelkül, hogy szemelyeskednek, szerintem te egy huszoneves, fiatal ferfi lehetsz (javits ki, ha tevednek), es emiatt nem nagyon volt meg reszed a fal körüli vagy mar azon atesett nökkel. Na, ök ABSZOLUT beta game-ben mozognak, de hidd el, abszolut fent van a szex az asztalon ott is, söt. Adott esetben ezeket a csajokat nagysagrendekkel könnyebb agyba vinni, mint egy alfa game-mel megfelelöen feltüzelt 20 eves csajszeet. Szoval hidd el, van szex a beta oldalon is, nem is akarmilyen. Arrol nem is beszelve, hogy a 20 eves bomba csajokat is siman megkapod beta game-mel is, ha jok a beta karakterisztikaid hozza.

Irtam mar ezt a peldat, de azt hiszem, veled meg nem beszeltük. Gondolkodj el a következökön:
Hugh Hefner alfa volt?
A csavo vagy 10.000 nöt megkefelt eleteben es 85 evesen 3 db 20 eves csajjal aludt együtt minden ejjel, es bar Viagraval, de nem nagyon volt ejszaka, hogy ne dugta volna meg adott esetben mind a harmat. Szoval azt hiszem, a ferfiak 99% siman cserelne vele (a maradek 1% meleg :) ). De Hugh Hefner NEM VOLT alfa. Talan a 20-as, 30-as eveiben az lehetett, de kb 40 utan mar egyertelmüen beta volt. Lassuk be, a csavonak volt vagy 100 millio dollar vagyona es ö hozta letre a semmiböl azt az erotikus magazint, amibe bekerülni minden jocsajnak a nedves alma volt 50 even at. Olyan partikat tartott, ahova a legbefolyasosabb, leghatalmasabb emberek jartak evtizedeken at. Candy, Mandy es Randy garantaltan nem azert feküdtek le vele minden ejjel, mert olyan nagyon beindultak volna a 86 eves pasitol, hanem azert, mert penze, hatalma es hihetetlen magas tarsadalmi statusza volt.

Hugh Hefner nem volt alfa. Hugh Hefner HIPERBETA volt. Egy, a betak felsö 0,001%-aba tartozo beta.

whoamiohmy 2019.12.20. 09:26:58

@vanderkaay: En is alapvetöen inkabb a te velemenyeddel ertek egyet. Nincs, aki kepes lenne a tarsadalom folyamatait atlatni vagy iranyitani, trendek vannak, erdekek es eredmenyek.

Egyvalami van amit nem szabad alabecsülni: a think tankek, illetve a think tankek altal letrehozott paradigmak erejet. Egy ilyen think tank volt peldaul Jezus Krisztus vagy Mohammed vagy Karl Marx vagy a Chicago School of Economics vagy Adolf Hitler vagy Elon Musk. Mindegyik alkot egy kepet a vilagrol, amely kep valamekkora reszben helyes, valamekkora reszben helytelen (ketfele ember soha nem letezett meg: akinek tökeletesen, mindenben igaza lett volna es akinek semmiben ne lett volna igaza). Utana ennek a kepnek az ereje attol függ, hogy az emberek mekkora resze hiszi el ezt a sztorit es ülteti be a mindennapos viselkedesebe. Ha eleg ember tesz igy, akkor lesz a think tank gondolatvilagabol paradigma.

A paradigmaknak pedig hihtetlen valosaghajlito ereje van az emberi tarsadalmakban. A Szex es New York egy ilyen paradigma.

whoamiohmy 2019.12.20. 09:29:07

@Ethan Wolf: Wolf, felhivnam a figyelmedet, hogy MEGINT elökerült Hitler! :)))))

Mea culpa, mea maxima culpa ;)

whoamiohmy 2019.12.20. 10:24:06

@VT 135: Alapvetöen tök jol latsz egy csomo mindent, azzal is teljesen egyetertek, hogy a politikai hatalom termeszete mind az egyen (politikusok) mind a rendszer szintjen önmaga exponencialis növelese barmi aron. Annyi, hogy szerintem nincs "hatterhatalom". Paradigmak vannak, erdekek, think tankek, amiknek a hatasat valoban nem szabad alabecsülni es teveszmek, amiktöl rohadt nehez megszabadulni.

Ha a politikai hatalomra vonatkoztatjuk ezt, akkor szerintem most a legnagyobb, legerösebb teveszme a Kommunista Kialtvany, melynek elveiböl olyan 70-80%-ot betartunk es egyre inkabb növekszik az ereje es az elfogadottsaga. Ennyit egyebkent arrol, hogy "kapitalista" tarsadalomban elünk amiben a "szabadossag" jelenti a fö problemat.

Ennek megfelelöen vitatkoznek azzal is, hogy az individualizmus a problema. Szerintem pont a szabad szolas joganak korlatozasa mutatja azt, hogy a folyamatok a szabadsagra alapulo, negativ emberi jogokat vedö tarsadalomtöl ELFELE mutatnak.

.Delin. 2019.12.20. 11:34:26

@whoamiohmy:

2. Nono, a semmilyen problèmàt nem jelent a nőknek szexuàlis vonzalom nèlkül szexelni egy fèrfival àllìtàs elèg abszurd. Ez egy àtlag nőnèl nem ìgy működik. Erre ìrtam koràban, hogy ehhez gyomor kell.

3. A pàrkapcsolaton belüli bètàsìtàs a fèrfi kötődèsènek a jele a nő felè, ami nem negatìvum, hanem egy normàlis kapcsolat velejàròja. Az alfasàg/bètasàg nem egy szàmegyenes kèt pontja, nem egymàs komplementere. Ha tetszik, a fèrfi alfasàga tartja fennt a szexet egy kapcsolatban ès a bètasàga adja a nő èrzelmi biztonsàgàt. (Itt most èrtelemszerűen nem maradèkelvű kapcsolatokròl beszèlek, ott ez a fèrfi/női dinamika nem jàtszik.)

Tènyleg nincs lènyegi különbsèg szexuàlis èlmènyben egy prosti ès alfa gamen szerzett nő közt? (Ez lehet erős, de valahol a bèta gamen szerzett nő is prosti szerintem, csak kevesebb a kuncsaftja.) Ha ìgy van, nem èrtem mit vesződnek a pasik àtlagnőkkel, egy hivatàsos olcsòbb, profibb ès nincs vele problèma.

(Egyèbkènt 32 èves fèrjezett nő vagyok, ha ez szàmìt valamit.)

VT 135 2019.12.20. 14:46:58

@.Delin.: Haha, jót mosolyogtam, mikor whoamiohmy férfinek nézett. :D Látszik, h nem olvas(ott) sok férfihangot, akkor ismerné a fh megbecsült női törzstagját.

2., Lehet, h elbeszéltek egymás mellett. Egyetértek w-vel az ügyben, h nőként, ha nem dagadék (bár adott esetben még akkor is - a punciéhség nagy úr, sok mindent sutba képesek dobni érte a férfiak jelentős része...), akkor 35 alatt vígan talál magának olyan normális férfit, akivel a szex jó tud lenni. Kivétel, ha nem tud kinőni a kishercegnő életállapotából és úgy van vele, h ő csak az alfákkal, mert neki az JÁR.

3., Ezt kiválóan megfogalmaztad! Egy párkapcsolat fennmaradásához nagyon is fontosak a béta jegyek is - ezért bukják azok a nők folyamatosan, akik az alfákra nyomulnak, mert azok *csak* alfák és nincs bennünk béta. A követendő út az lenne, tudatos, fejlett nőként, h meglátja az átlagférfiban a leendő alfát (persze valamennyi alfát mutat az a férfi is) és a kapcsolat folyamán "felépíti" a hitével, bátorításával, támogatásával a maga, saját, különbejáratú alfáját, abból a férfiből. Király és Királyné. Persze ez nem a nő egyedüli munkája, hiszen a férfinak alapvető dolga, h maga fejlessze és megtartsa magát. Vagy te mit gondolsz erről?

whoamiohmy 2019.12.20. 14:48:08

@.Delin.:

"(Egyèbkènt 32 èves fèrjezett nő vagyok, ha ez szàmìt valamit.) "

Akkor jol beletrafaltam :)

"2. Nono, a semmilyen problèmàt nem jelent a nőknek szexuàlis vonzalom nèlkül szexelni egy fèrfival àllìtàs elèg abszurd. Ez egy àtlag nőnèl nem ìgy működik. Erre ìrtam koràban, hogy ehhez gyomor kell."

Nezd, lehet, hogy nalad ez igy van, de az en tapasztalataim nem igazan ezt mutatjak.

Nekem az elözö "kapcsolatom" (bar valahogy ezek a hagyomanyos ertelemben vett parkapcsolatok valahogy nem nagyon jellemzöek ram ugy 5-6 eve) egy ferjezett csajjal volt. 100%-ig cyber alapu kapcsolat volt (nem is talalkoztunk elöben), de teljesen alfa jellegü dolog volt. A csaj maniakusan bolondult a farkamert (es ezt most ne dicsekedeskent ertekeld). Eleve azzal indult az egesz, hogy kepet kert rola, es utana gyakorlatilag a szexröl es a cyberterben törtenö közös maszturbalasrol szolt az egesz törtenet. Semmi mas nem erdekelte belölem, csak ez. Meg is mondta, hogy ha talalkoznank elöben, akar a MAV egy vonatanak az összepiszkolt WC-jeben se birna magat türtöztetni, azonnal akarna, emiatt inkabb ne is talalkozzunk, mert nem akarja "elesben" megcsalni a ferjet.

De volt mar ebben a kategoriaban olyan randim is, amikor 5 perc ismeretseg utan a csaj konkretan arra nem volt hajlando, hogy a kocsival a hotelig elvigyem, megalltunk egy park mellett, lemeztelenitette mindkettönk also testfelet es nemes egyszerüseggel magaba rantott. Valoban, megdöbbentö elmenyek ezek egy ferfi szamara.

Az azt megelözö parkapcsolatnak mondhato szösszenetem viszont teljesen beta jellegü dolog volt. Orvos csajszee, tetszett neki az intelligenciam, az egzisztenciam, a szakmai potencialom, meg akkoriban meg eleg sokat locumoztam es dölt a love. Igazabol akkor dölt el nala, hogy oke, jöhetek, mikor elmeseltem neki egy-egy angliai locum honap alatt mennyit keresek. Egyebkent rohadtul nem voltam a zsanere (a nala 10 evvel fiatalabb, kivarrt, kigyurt, primitiv stilusu sracokra bukott szexualisan).

Ehhez kepest az elejen a szex nagyon is müködött, bar teny, hogy nemi intelligenciaval es elözekenyseggel kellett a dologhoz hozzaallni. Eleve csikloerzekeny volt, vagyis inakbb pettinggel kellett hozzaallni a dologhoz nala, mint "ajtostul rontani a hazba", de a behatolassal jaro szex is müködött, csak azt kevesbe elvezte, legalabbis velem. De azert megkaptuk egymastol azt is. Volt, hogy huzta a strigulakat es közölte, hogy amig 10-szer el nem ment, nem szallhatok ki az agyabol. Összejött :)

Amiben teljesen igazad van, az a dolognak 2 aspektusa.

1. A beta tipusu kapcsolatban FOLYAMATOSAN alkudozol es fizetsz a szexert. Most egy jo vacsoraval, most egy közös londoni, zürichi vagy parizsi hetvegevel, most penzzel (mostanaban nagyon elkezdett foglalkoztatni a sugar dating, több orvos haverom is csinalja, szerintem en is raallok) es valoban, altalaban az a forgatokönyv, hogy a csaj egyre többet akar az altalad szolgaltatott dolgokbol es egyre kevesebbszer kinal meg puncival. De latni kell, hogy a csajok nagyon is kepesek elvezni a szexet egy ilyen kapcsolatban, söt. Nekem meggyözödesem, hogy a beta tipusu kapcsolatokban egy nönek többször van orgazmusa, mar csak azert is, mert a ferfi ebben (is) teljesiteni akar. De teny, hogy ennek ellenere a nö nem AKARJA majd annyira a szexet, föleg a behatolassal jaro formaban.

2. A beta szex es az alfa szex karaktere mas. Az alfa szexnel a nö közösülest es spermat akar, te pedig közösülni akarsz es bele akarsz elvezni. Abszolut biologiai a dolog. Az ö petesejtjenek kell a te spermad, a te spermadnak kell az ö petesejtje. Kvazi eleg jok vagytok egymashoz ahhoz, hogy utodot akarjatok letrehozni, mindket reszröl. Nekem az a meglatasom, hogy ebben a folyamatban az, hogy a nö elelvez vagy nem, nem igazan szamit a nö szempontjabol (persze nem szabad traumatizalni, de az mar egy masik kerdes)

A beta szex sokkal inkabb szol a nö orgazmusarol, emiatt nekem az a meglatasom, hogy sokkal gyakrabban törtenik pettinggel mint behatolassal jaro szex-szel. Egy beta ebben IS jo szolgalatot kell tudjon tenni. Most a helyzet az, hogy nekem a nö orgazmusa sokkal többet er a szexben, mint a sajatom, ugyhogy megmondom öszinten, adott esetben a beta szex meg többet is ad, mint az alfa. Nincs is annal jobb, mikor egy jol vegzett petting es a nö többszörös orgazmusa utan megajandekoz azzal, hogy bele hatolhatok es elelvezhetek benne. Ez abszolut beta karakter, de ez van, ezt nem tudom es nem is akarom megvaltoztatni magamban.

whoamiohmy 2019.12.20. 15:02:42

@.Delin.: "Ha tetszik, a fèrfi alfasàga tartja fennt a szexet egy kapcsolatban ès a bètasàga adja a nő èrzelmi biztonsàgàt. "

En nem ezt latom sajnos, akar a magam kapcsolataiban, akar ismerösök között. A betasitasnak mindig megvan a maga menete es protokollja, es sajnos a 3. lepcsöfok MINDIG a szexmegvonas. Olyat en meg nem lattam, hogy egy kellöen betasitott ferfi szexualis elete rendben lett volna. Ez egyszerüen ösztönszinten nem megy, pont a fent emlitett alkudozas miatt. Egyre többet es többet es többet kell megtennie egyre kevesebb hozzaferesert a puncihoz.

Most ha egy ferfi eleteben nem opcio az alfasag, akkor itt szerintem az a megoldas, hogy szamot kell vetni, es ha a fizetseg mar sok, a punci meg keves, akkor tovabb kell lepni a következö nöre. Mert egy magas ertekü betanak, akinek van mivel fizetnie, MINDIG lesznek opcioi, nem is keves. Latnad, milyen kereslet van betakra a sugar dating weboldalakon. En is alig akartam elhinni az elejen, de teny, hogy a nök NAGYON is keresik azokat a ferfiakat, akiknek van mivel fizetnie.

"Ez lehet erős, de valahol a bèta gamen szerzett nő is prosti szerintem, csak kevesebb a kuncsaftja."

Itt most ugyanugy altalanositasz, mint amikor egy pasi azt mondja, hogy minden nö kurva (MNK). Nekem meggyözödesem, hogy a fizetsegert szex es gyerek az emberi civilizacio alapja, es tenylegesen ez kellett ahhoz, hogy kimasszunk az ösközössegböl. Gondolj bele: egy ösközössegben az alfa him lekurja az összes csajt, örökiti a genjeit, a betak idökent beprobalkoznak, hogy legyözzek az alfat, de miutan jol elpaholja öket, igazabol szarnak az egeszbe. Eppen csak annyi energiat tesznek bele az eletbe, amennyi a fennmaradashoz kell, egyebkent tulajdonkeppen biologiai hulladekkent vegzik.

Ezzel szemben egy monogam, tulnyomoreszt beta szexre alapulo tarsadalomban MINDEN ferfi erdekelt abban, hogy teljesitsen, hiszen monogamia van, vagyis jo esellyel mindenkinek jut nö. Raadasul ebben a felallasban nem az kapja a legjobb minösegü csajt, akinek a legszebb a kockahasa, legszimmetrikusabb az arca es leginkabb jellemzöek a dark triad jegyei, hanem az aki a legtöbb gazdasagi erteket teszi le az asztalra, vagyis a legintelligensebb, legjobb team player, legjobb szervezö. MERÖBEN mas kvalitasok szelektalodnak ki, es mar azt is ertjük, hogyan lesz ebböl a Flynn-effektus (az atlagos IQ statisztikai növekedese generaciorol generaciora).

"Tènyleg nincs lènyegi különbsèg szexuàlis èlmènyben egy prosti ès alfa gamen szerzett nő közt?"

Na, itt több tenyezö jön be. Elöször is, kinek mi a jo szex? Wolf a mocskos szexet szereti. En azt szeretem, ha a nö egyik orgazmust eli at a masik utan a karjaim között, aztan valahogy jutalmaz a jol vegzett munkaert (egy jo orallal, behatolassal jaro szex-szel, intenziv, bensöseges orgazmussal a reszemröl, stb.). Ezeket szerintem betakent ugyanugy ha nem jobban meg lehet kapni, mint alfakent. A masik nagy kerdes, hogy mennyire intelligensek a felek. Egy intelligens csaj szamara a masik elvezete legalabb annyira fontos, mint a sajatja, vagy legalabbis törekszik ra, hogy a masik is elvezze legalabb neha a dolgot. A hivatasosak, föleg a JO hivatasosak pedig nyilvan mindig arra törekszenek, hogy jo legyen a masiknak, hiszen a jol fizetö visszajaro vendegekböl fognak a legkisebb serüles kockaztatasa aran a legjobban profitalni.

"Ha ìgy van, nem èrtem mit vesződnek a pasik àtlagnőkkel, egy hivatàsos olcsòbb, profibb ès nincs vele problèma."

Itt olyannyira erdekes dilemmat vetsz fel, hogy a szamomra legkedvesebb Tim Ferris podcasten a vilag jelenleg legjobban fizetett kurtizanja, Alice Little PONTOSAN erröl beszel:

tim.blog/2017/11/17/alice-little/

Mit tudjak erre mondani? Egyreszt minden ferfi az alfa elmenyt hajszolja, vagyis szeretnek, ha legalabb elhihetnek azt, hogy a nö nem fizetsegert van velük, hanem mert maga is kivanja a dolgot. Valoban, mas elmeny az alfa szex mint a beta, es a legtöbb ferfinak lehet, hogy az alfa jön be. Masreszt a nök alapvetöen a tarsadalommal eliteltetik a prostituciot, mert az kökemenyen rontja az eselyeiket extrem jo beta deal-ek talalasara (minek osztana meg egy növel a vagyonat egy beta, ha minöseget, mennyiseget es valtozatossagot kaphat prostitucion keresztül?). Ergo a tarsadalom nem keves szegyenerzetet kapcsol a prostituciohoz, es ez elsösorban a nök erdeke (na erröl meg Roy F. Baumeisternek vannak extrem jo könyvei).

whoamiohmy 2019.12.20. 15:27:12

@VT 135: "Ezt kiválóan megfogalmaztad! Egy párkapcsolat fennmaradásához nagyon is fontosak a béta jegyek is - ezért bukják azok a nők folyamatosan, akik az alfákra nyomulnak, mert azok *csak* alfák és nincs bennünk béta."

Valahol szerintem az müködhet a legjobban hosszu tavon, ha vagy alfanak indul es a betasitas megall egy szinten vagy eleve betanak indul a kapcsolat, de valami miatt stabilizalodik a dolog a betasitas egy lepcsöfokan.

Errol mar volt szo, de szerintem a betasitasnak 4 fokozata van:

1. Monogamia kiharcolasa (csak a nö van es senki mas)
2. A beta eletenek "berendezese" a nö igenyeire (összeköltözes, közös kassza, amiben voltakeppen a nö dönti el mire mennyi penz megy majd el, a nö dominanciaja a föbb kerdesekben vagy akar csak a kisebb kerdesekben is)
3. Szexmegvonas, illetve kicsit kevesbe elörehaladott fokozatnal a szex feltetelekhez kötese (elöször elviszel vacsorazni, elöször kitakaritasz, elmosogatsz, stb.)
4. A beta egojanak totalis lerombolasa, megszegyenites, becsmerles, stb. stb. ("te hülye barom")

Na most, nekem az a meglatasom, hogy minden kapcsolat törvenyszerüen ebbe az iranyba megy el idövel, kezdödjön az alfa vagy beta minösegben. A nök egyszerüen ezzel biztositjak, hogy a közös utodokat (amik vagy megszületnek vagy nem, hala a modern fogamzasgatlasnak) a him a letezö összes eröforrasabol tamogassa.

A hosszu tavon sikeres kapcsolatok azok, amik megallnak vagy az 1. (nyilt kapcsolat, nyilt hazassag) vagy a 2. (együtt vagyunk, de külön elünk, vagy mindenkinek megvan a maga kis tere is a közös teren kivül) szinten. Ha a szex mar a dominanciaharcok eszköztaranak resze, az a kapcsolat mar legalabbis a ferfi reszeröl elvezhetetlen lesz, es hosszu tavon a nök se boldogok ilyen kapcsolatban, mert nem tudjak magukat testi sikon önfeledten atadni.

Vannak ilyen kapcsolatok? Nyilvan, en is ismerek ilyen hazasparokat. Lehet, hogy @.Delin.: kapcsolata is ilyen, nem tudom. De alapvetöen szerintem ez a ritkabb, sajnos gyakoribb, hogy a betasitas ebben a forgatokönyvben lezajlik idövel.

.Delin. 2019.12.21. 03:59:18

@VT 135: A megbecsült kommentelő az erős tùlzàs, ott törzskommentelőnek lenni pedig hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ciki-e vagy sem. :D

2. Talàl 35 alatt, ha nem alfaözvegy, vagy alfaözvegy, de hajlandò kompromisszumokra. Nőkènt mindig az elèrt legjobb vàlik benchmarkà, pl ha volt szex egy SMV 8as pasival, az az alattiak kèsőbb szinten alulivà vàlnak ("nekem ennèl több jàr" èletèrzès, hiàba lett tartòsabb kapcsolat belőle bèta game, vagy màs àltal (gyerek irànti vàgy, pàrkapcsolat utàni vàgy, stb). Ez a kapcsolat màr csak maradèkelvű lesz, ami gyenge alapokon àll.

3. Èn mèg nem talàlkoztam tiszta alfa, vagy bèta fèrfival, de attòl mèg lehet van. Nincs ilyen èles hatàrvonal, vannak adott szituàciòk ès van az adott emberrel valò interakciò (kapcsolòdàs). Pl sok fèrfi munkàjàban magabiztos, hatàrozott (alfa), de ha olyan nő közelèben van, aki bejön neki bizonytalan (inkàbb bèta), de a szexben egyèbkènt mindig dominàns (megint alfa). Akkor ő most alfa, vagy bèta? Szerintem a redpill ösztönszintű dolgok megfogalamazàsàra jò, de egy bizonyos szint utàn màr tùl egyszerű, nem veszi figyelembe az adott egyèn jellemvonàsait. Ez tipikusan kijön a minden nő AWALT. Igen, ösztönszinten AWALT, de egy embert nem csak az ösztönei hatàroznak meg, persze jò őket ismerni.

A kèrdèsedre kicsit nehèz valaszolni, mert nem mindegy hàny èves fèrfiròl beszèlünk. Èn abban hiszek, hogy egy ember 30 èves koràra kb ùgy èl, mint amire a jellemvonàsai ès kèpessègei alapjàn kihozhat magàbòl. Làtszik a külsejèn, a gondolkodàsàn, az anyagiakon, a stàtuszàn, nagyon leegyszerűsìtve làtszik, hogy egy èletkèpes valaki, vagy egy szerencsètlen. Szarbòl nem lehet vàrat èpìteni (ez a màsodik kategòria), egy fèrfiből se lesz alfa, egy nő hatàsàra sem. Az elsőn erősìthet egy nő, egy jò pàrkapcsolattal, egy csalàddal. Ezt ìrta le szèpen whoamiohmy, hogy ösztönöz egy fèrfit egy tartòs monogàm kapcsolat.

2019.12.21. 13:31:02

@Figy L M 1 ideYEeeah:
néha valamit tenni kell a hitelesség látszata miatt ;)
de ennél egy ostoba fodrászcsaj is életszerűbb lett volna, persze az amcsi szöszi kis világutazó opportunista meg az angolul makogó magyar proli hülye gyerek.
pláne egy évig húzva a rétest, hogyne tesókám, így szokott az lenni, hát ezek azért jönnek ide hogy ilyen világ segge lyukából ejtett magyarokkal keféljenek ;)

de hallod, megmondta itt a benedek elek haver, jönnek ezek a megmondó emberek és úgyis csak az egyik személyes mumusa vagyok akit kiutált innen a pinasóvár gittegylet :P

2019.12.21. 13:37:33

@erkölcsi hulla:
Meg is magyaráztad miért hatalmas hiteltelenség ez a mesesarok megint. Ráadásul ez még csak nem is egy kapitalista fellegvárból küldött snassz divatszakos hallgató hanem vendég oktató, akinek veszteni valója is van a hülye haverok lenézésén túl. Na de vegyük úgy egy korsó akciós sör mellé blikk helyett megint jó volt...

Attól még nem ebből a társaságból kéne kiindulni mikor egy nő motivációit próbáljátok megfejteni, hogy az itteni többség egy kan gorillát is megdugna ha félévente pont csak arra van lehetőség, és itt aztán a legtöbbiknek minden mindegy :D

.Delin. 2019.12.21. 13:39:27

@whoamiohmy: A cyber temak mas kategoria, mint egy normal ismerkedes. Kicsit olyan, mint egy interaktiv maszti, csak a szexrol es a sajat fantaziarol szol, nem arrol, aki a gep masik oldalan ul.

"Az azt megelözö parkapcsolatnak mondhato szösszenetem viszont teljesen beta jellegü dolog volt. "

Nekem az altalad emlitett peldaban az jon le, hogy alapvetoen megutotted a szintet a nonel, csak ugy gondolta juthatott volna neki nalad jobb. Ezen a ponton billentel at a beta game-mel. Sajna ezert gyenge egy beta game, mert ami a beugrasi szint volt, egy ido utan az alap lesz. Ha nem tudsz egyre tobbet viritani, a no kiabrandul. Az nekem is kerdes, hogy olyan kapcsolatoknal, ami igy indul, kialakulhat-e olyan kotodes, mint az alfa game eseten.

"2. A beta szex es az alfa szex karaktere mas..."

Ez erdekes, erre meg nem gondoltam soha, lehet benne valami. :) Csak azzal egeszitenem ki, hogy ertem milyen ertelemben hasznalod a beta szexet (minel jobban torekedni a noi orgazmusra), de nem erzem teljesen pontosnak. Egyreszt ez inkabb egyfajta sajat teljesitmenykenyszer (igen megcsinaltam, ferfi vagyok a javabol), nem csak a norol szol, hanem a ferfi egorol is. Masreszt egy alfa is torekedhet noi orgazmusra, inkabb ez EQ es szexualis intelligencia kerdese.

"Latnad, milyen kereslet van betakra a sugar dating weboldalakon. "

Az egy prosti es aranyaso oldal noi reszrol. :)

"a nök alapvetöen a tarsadalommal eliteltetik a prostituciot, mert az kökemenyen rontja az eselyeiket extrem jo beta deal-ek talalasara"

Ha egy no csak annyit tud nyujtani egy ferfinak, mint egy prosti, akkor az a no annyit is er. Nem alkalmas parkapcsolatra ferfi reszrol, csak egy idozitett bomba.

"a betasitasnak 4 fokozata van"

Neha, azert te is olvasol ferfihangot. :) En szemely szerint nem szeretem, hogy a monogamia a betasitasi lista elso pontja. Ez minden nonel a nulladik lepes, amikor szerelmes lesz, ugyanez igaz az osszekoltozesre parkapcsolati evolucio szempontjabol. (Persze, lehetnek mas motivaciok a szerelmen tul, csak itt nincs szetvalasztva a "normalis" mongamia igenytol, ami az erzelmi biztonsag alapja es az erdekalaputol.) A kozos kassza pedig gyakorlati okok miatt alakul ki hosszu tavu kapcsolatnal, de ez nem feltetlen jelent kozos bankszamlat, vagy azt, hogy a felek minden egyes forintrol elszamolnak a masiknak. Azt pedig semmikeppen sem jelenti, hogy valaki onhatalmulag kisajatitja a masik keresete feletti onrendelkezest, o donti el mire kolti el a masik penzet (az kvazi lopas). Ha a ferfi onkent adja oda pl a felesegenek a fizujat, hogy dragam intezd el a htb dolgokat, az megint mas kategoria (btw ezert se jelent automatikusan problemat, hogy a nok koltik el a ferfiak fizujanak egy reszet). A 3. es 4. ponttol pedig mar nincsennek meg a normalis kapcsolat alapjai ffi es no kozt, az mar egy halott dolog.

"Na most, nekem az a meglatasom, hogy minden kapcsolat törvenyszerüen ebbe az iranyba megy el idövel, kezdödjön az alfa vagy beta minösegben. A nök egyszerüen ezzel biztositjak, hogy a közös utodokat (amik vagy megszületnek vagy nem, hala a modern fogamzasgatlasnak) a him a letezö összes eröforrasabol tamogassa."

Egyreszt ha a no jol valasztott es sikerul a kezdeti vonzalmat fenntartani, akkor erre nincs szukseg. Masreszt noi reszrol se jo, ha a szex nem mukodik gyerekeink apjaval. Senki nem akar egy kielegito, zsigeri szexet onkent uzleti alapura cserelni.

whoamiohmy 2019.12.21. 16:10:48

@.Delin.: "Nekem az altalad emlitett peldaban az jon le, hogy alapvetoen megutotted a szintet a nonel, csak ugy gondolta juthatott volna neki nalad jobb."

Nem tudom, nekem több ilyen kapcsolatom is volt, illetve mondom, most az ismerösi körben nagyon beindult a sugar dating, es ez a fajta kapcsolat szerintem gyakoribb, mint gondolnad. Mondom, szerintem "alap" esetben (feminizmustol es Kommunista Kialtvanytol mentes tarsadalom) a kapcsolatok 85-95%-a alapvetöen erdek alapu. A ferfi hozza az eltartokepesseget, a nö a puncikajat meg a mehet.

De a beta alapu kapcsolat lehet teljesen kiraly dolog is, akar evtizedeken at. En 8 evig voltam együtt a felesegemmel (ebböl 2 ev hazassag, 1 közös gyerek), abszolut beta alapon indult a dolog, honapokig udvaroltam neki, amig egyaltalan randizni hajlando volt eljönni, utana viszont egeszen a terhessegenek kb. a 3. honapjaig egy alomvilag volt mindkettönk elete egymas mellett. Tökeletesen müködött a szex, rendkivüli volt a lelki harmonia, beutaztuk egesz Europat együtt. Most erre a mai nök tulnyomo többsege (ezen a blogon is megkaptam mar ezt több nöi kommentelötöl is) azt mondana, hogy nem volt alfa az elejen, akkor egy kalap szart nem ert az egesz, azert is valtunk el. De en nem gondolom, hogy ez igy van.

A masik, hogy az alfa jellegü kapcsolatok vege is a betasitas, akarhogy nezzük is. Biologiailag alapvetöen az alfa jellegü kapcsolatok celja a szaporodas. Nyilvan, ezt a kognitiv felsöbb funkciok ma mar felülirjak, igy hala a vedekezesi modszereknek, az esetek többsegeben nem lesz terhesseg es gyerek a dologbol. Viszont en azt latom, hogy ezen a ponton megszakad az alfa vonal, es voltakeppen beindul a fent leirt betasitasi projekt, pontosan ugyanugy, mint ha beta szinten indult volna az egesz.

Az egyik kis fiatal orvos tanitvanyom most pontosan ebben van. Abszolut alfa a gyerek, alfakent indult a kapcsolat, ehhez kepest most a betasitas klasszikus jegyeit mutatja a dolog, raadasul nem stabilizalodott a 2-es szinten mint nekem a hazassagomban a terhessegig, hanem bizony kökemenyen mar a 3-as szinten jarnak. Persze a srac eleg alfa ahhoz, hogy kilepjen majd ebböl.

"Ha egy no csak annyit tud nyujtani egy ferfinak, mint egy prosti, akkor az a no annyit is er. Nem alkalmas parkapcsolatra ferfi reszrol, csak egy idozitett bomba."

Na, itt elter a velemenyünk. A nök aranytalanul többet tesznek bele a tarsadalomba reprodukcio es biologia szintjen, a ferfiak pedig aranytalanul többet tesznek bele minden masban. A feministak legnagyobb tevedese, hogy a nök a masodik kategoriaban ugyanannyit fognak tudni hozni, anelkül, hogy az elsö kategoria alapvetö ellatasa ne serülne. Szerintem egy müködö civilizacioban torvenyszerü, hogy a kettö között ertektranszfer alakuljon ki (kvazi arbitrazs), söt, mondom, szerintem ez az emberi civilizacio alapja. Gazdasagi teljesitmenyert cserebe punci es reprodukcio. Mindenki jol jar. Es mondom, lehet, hogy te viszolyogsz ettöl a dologtol, de a nök tulnyomo többsegenek egyaltalan nem problema egy hoci-nesze alapu dologba belemenni, söt, nekem az a meglatasom, hogy az altalam ismert hazas nök tulnyomo többsege egy beta kapcsolatba hazasodott, miutan jo par alfaval "kielte" magat. Tisztelem, ha nalad ez nem igy van, de ettöl a valosag meg ez. Es tenyleg, szexualisan TELJESEN jol müködik a dolog mindket felnek, amig meg nem indul az egyre nagyobb elvaras egyre kevesebb punciert jatek.

"Neha, azert te is olvasol ferfihangot."

En a betasitasi projektet nem a ferfihangrol szedtem, hanem innen:
www.personalpowermeditation.com/forum/social-dynamics/the-betaization-process/
Ferfihangot rendszeresen utoljara jo 6-7 eve ha olvashattam, kb 5 eve tajara nem jartam az oldalnak. Amit csinalnak, abban angol nyelvü oldalakbol van sokkal jobb, a magyar resszel meg nem tudok közösseget vallalni, mert 12 eve nem Magyarorszagon elek.

Ha kifejezetten magyar, eredeti es zsenialis iromanyt akarsz olvasni a betasitasrol, akkor ezt ajanlom (bar eselyes, hogy mar ismered is):

moly.hu/konyvek/bartha-andras-kezikonyv-a-nok-elsarkanyosodasarol

PDF formatumban sok helyen megvan (ncore)

"A 3. es 4. ponttol pedig mar nincsennek meg a normalis kapcsolat alapjai ffi es no kozt, az mar egy halott dolog."

Na, ebben 100%-ig egyetertünk.

"Masreszt noi reszrol se jo, ha a szex nem mukodik gyerekeink apjaval."

Ket dologban egyetertek: egyreszt a 2. fokozatig valoban kvazi termeszetes hogy elmenjen a folyamat, bar latok erre ellenpeldakat is (30 eve müködö hazassag, ahol peldaul mindket fel felrelep es mindketten tudjak, megis müködik, vagy közös gyerek, de nincs összeköltözes es közös kassza). Masreszt igen, a betasitasi folyamat stabilizalhato, ahogy irtam is fent. En kb 7 evig eltem eletem legboldogabb idöszakat a 2. fokozaton, tenyleg szivvel-lelekkel összhangban a volt nejemmel. De a folyamat barmikor megindulhat a destabilizacio es a 3-as 4-es iranyaba, nalunk a terhesseg valtotta ki, mas kapcsolatokban mas.

whoamiohmy 2019.12.21. 16:22:08

@.Delin.: Most igy altalanosan eszembe jutott valami.

Van egy jo kis blog, ahol alapvetöen bö lere eresztve, de nagyon elvezetesen irnak le tarsadalmi jelensegeket:

waitbutwhy.com/

Na, ezen a blogon van most egy futo cikksorozat az emberi tarsadalomrol meg a politikarol:

waitbutwhy.com/2019/08/story-of-us.html

Ennek az egyik alaptezise, hogy az emberi gondolkodast alapvetöen 2, neuroanatomiailag is jol megkülönböztethetö struktura hatarozza meg:

1. az ösztön-en (primitive mind) kvazi a hüllöagy: hipothalamusz, limbikus rendszer, kisagy, amygdala (voltakeppen egy szoftver, különbözö ösztönös drive-okkal, potencialokkal )
2. es a felettes en (high mind), a neocortex, ami pedig a rendszerezö, elemzö es tudomanyos gondolkodast viszi.

Alapvetöen a blog szerint mind az egyen, mind a közössegek elete nagyon nagy reszben ennek a kettönek a hadakozasara vezethetö vissza. Ajanlom egyebkent a cikksorozatot, mert nagyon jo.

Na, ha ezt az analogiat vetited ki a nökre es a ferfiakra, akkor abszolut lekövethetö a dolog, csak a ket nemnel mashogy manifesztalodnak:

1. A ferfiak ösztön-enje POLIGAM: magyaran a legyet is röpteben. Nem baj, ha eröszakkal, nem baj, ha serül a nö, leszarom hogy ha terhes lesz, ki neveli fel, csak dugni es ejakulalni minel több vaginaba.

2. A nök ösztön-enje HIPERGAM: az ÖSSZES elerhetö ferfi közül CSAK a legjobb es SENKI mas. Nem erdekel, hogy a többiekkel mi lesz, nem erdekel, ha leszar utana, az se erdekel, ha a gyereket is leszarja, csak dugjon meg es elvezzen belem.

Szerintem az alfa szex az ösztön-en szex, a beta szex pedig a felettes en szex. A beta szexben a nö a ferfi teljesitmenyet jutalmazza szex-szel es gyerekkel, a ferfi pedig a nö aranytalanul nagyobb biologiai teljesitmenyet kompenzalja a reprodukcioban egyreszt figyelmes, gyenged es odaado szex-szel (ne serülj) masreszt a nöröl es a gyerekekröl valo gondoskodassal (apa-szerep).

Vili, hogy az ösztöneink merre hajtanak. De az is vili, hogy hosszu tavon mi az, ami a tarsadalom es az egyenek szamara is kifizetödöbb, fenntarthatobb es jobb.

A feminizmus (illetve altalaban a marxizmus) egyik legnagyobb büne, hogy abszolut az ösztön-enre epit, es az ösztön-enbe valo regresszio iranyaba hajlitja vissza a tarsadalmat.

.Delin. 2019.12.21. 21:01:24

@whoamiohmy: Sok mindenben egyetèrtek veled, csak àrnyalatni nèzetkülönbsègeink vannak.

Alapvetően nem viszolygok a beta game-től, ha egy fèrfi megüt egy elfogadhatò szintet, csak szerintem ezek a kapcsolatok alapjaiban gyengèbbek. Egy hosszù tàvù kapcsolat fenntartani, ùgy hogy mindkèt fèl èrdeklődèse fennmaradjon alapbòl nehèz. Azèrt van ma annyi vàlàs, mert a nők vàlnak, ha kifut a beta game (ebből is làtszik, hogy problèma egy nőnek rendszeresen összebùjni valakivel, akit alapvetően nem kìvàn). Ez ma màr àltalàban 10 èvnèl rövidebb èlettartamot jelent, ami csonkacsalàdot eredmènyez, ha egyàltalàn volt gyerek.

SS, ha erre jàr majd kifejheti, mi a különbsèg, egyàltalàn van-e különbsèg a kuncsaftjai, ill a kuncsaftjai vs. pasija közti szexben. ő a szaki ebben. :)

Itt külön választanàm a mùltat ès a jelent. Règen a tùlèlès zàloga volt a tartòs hàzassàg, sok gyerek. Ma nem az, a nők vàlaszthatnak ès meg is teszik. Melyik az alapösztön inkàbb?

Èn inkàbb monogàmia pàrti vagyok, a nyitott hazassàg elapròzza a felek szűkös erőforràsait (leginkàbb az idejüket). Azonban ez bennem is felmerült màr, hogy mennyi ideig vàrhatò el, vagy tarthatò fennt egy monogàm kapcsolat? Meg lehet èrni, vagy meg kell-e erni egy nyitott kapcsolatra?

Szerintem a 3-4. pont elèrèse betasitasnal nem törvenyszerű. Elkerülhető, ha a fèrfi tartja a kereteit. A titok, hogy jelentős dolgokban nem szabad engedni, mert ha egy fèrfi tekintèlye meginog a nő szemèben, a nő elkezd tiszteletlen lenni, megkèrdőjelezi a fèrfi kèpessègeit, döntèseit, akkor a nő gyengènek kezdi làtni a fèrfit ès ez elkezdi belülről fusztràlni. Innen visszahozni a dolgokat szinte lehetetlen ès vege is lesz a kapcsolatnak.

Linkekbe majd kèsőbb belenèzek.

MsIreneAdler 2019.12.21. 23:42:54

@VT 135: egy valós problémára logikus, nem minden alapot nélkülöző magyarázatot adni (vagy legalábbis próbálkozni) , az nem konteo. Kiragadni egy csoportot vagy az egyik nemet, majd megtenni bűnbakká, felelőssé a világ összes bajáért, az a nem célravezető dolog, ellenben roppant kényelmes. Ki a hibás? A nők, a férfiak, a feministák esetleg a gyíkemberek? Megértem őket egyébként, mert nagyon sokan érzik, hogy az úgymond köz javára hozott intézkedések valahogy nem a közönség érdekeit szolgálják, hanem egy maroknyi emberét. Ők röhögnek a markukba, miközben mi egymásnak esünk.

MsIreneAdler 2019.12.21. 23:46:39

@whoamiohmy: én köszönöm, hogy megtisztelsz a válasszal. Sajnos idő hiányában nem tudok olyan gyorsan és alaposan válaszolni, mint szeretnék. Nem szándékszom vagdalkozni, vádaskodni, éppen ellenkezőleg. Arra szeretnék rávilágítani, hogy ebből a két nem közötti bizalomvesztésből, egymás ellen hergeléséből senki nem jön ki győztesen. Nem, a nők sem. Aki így gondolja, legyen akár férfi vagy nő, az nem lát tovább az orránál.

Nézzük, itt a statisztika, az ultimate fegyver és pajzs, jobb híján, ezekre tudunk támaszkodni (ha már ugye a külön férfiakat lehúzó, nőket anyagilag támogató jogszabályunk, adónemünk, amit kérdeztem, nincsen épp kéznél :D) Annyit látok, hogy valóban a nők vásárolnak többet, ez nem is kérdés. Kiegészülve az általad írt GDP adattal (ennek nem mentem utána, hiszek neked) , tisztán látszik, hogy a némberek többet költenek, mint amennyit keresnek. Ez így szép és jó,igazolást is nyert, hogy MNK. De csak addig, míg:
1. nem csupán az első sorát olvassuk el a statisztikának:
"74.9% of women identified themselves as the primary shoppers for their households (Source: GFK MRI, Survey of the American Consumer, 2011)"
Tehát a nők mondhatni háromnegyede nem csupán saját magának vásárol, hanem az egész háztartásnak, kielégítve ezzel nemcsak a saját, hanem az egész család igényeit is. Ez azért fontos, mert ez azt jelenti, hogy igen, adott esetben a férje fizetését költi...a férjére és a gyerekekre. Itt még egy lényeges dolog: megbukik az az állításod, hogy reprodukciós ígéret nélkül veszi el a nők többsége a lóvét. A statisztika akkor lenne perdöntő, ha csak és kizárólag olyan nők körében végeznék, akik egyedülállók, gyermektelenek. Szerintem.
2. feltesszük a kérdést, hogy mégis hogyan csinálják ezt a nők?
Elveszik, lenyúlják, kiszivattyúzzák. Ezek olyan szavak, amik kényszerítést sugalmaznak. De nekem valahogy az az érzésem, hogy ezek  pénzek nem erőszakkal kerülnek a nőkhöz (az ugye bűncselekmény lenne, bejelenthetnéd a rendőrségen is) , hanem a férfiak önszántukból áldoznak anyagilag rájuk. Azt hiszem pont te méltattad a sugar baby/sugar daddy konstrukciót, hogy csak egy példát említsek,de ilyen lehet akár a házasság is. Ez nem újkeletű dolog egyébként, hogy nincsen ingyen punci.

A nők hipergám ösztönei ellen elég régóta küzd az emberiség, eddig sikertelenül. Igazából, régen annyival volt jobb a helyzet, hogy az asszonyok titokban henteregtek a szénaboglyában a lovásszal, nem posztolták a fészbukra, nem hívták #énidő-nek. És ami a legfontosabb, nem váltak el. Viszont a házasságban született gyermekek egy jó része már akkor sem a férjtől volt. Tehát én nem merengenék vissza ilyen jóleső nosztalgiával azokra az időkre. Az emberi természet nem változott. Annyi a különbség, hogy most nyíltan élik meg a nők, hogy hosszan válogathatnak, mint tyúkocska a kendermagban mert elhitették velük, hogy megtehetik, van idő... 

Beleolvastam az azóta született kommentekbe nagyjából. Érdekes, amit a bétásítási folyamatról írsz. Ebben .Delinnel értek egyet. Szerintem sem törvényszerű, hogy a 3. és 4. fázis bekövetkezzen. Egyrészt, egy férfi nem papucsosodhat be, világossá kell tennie a nő számára, mi az a stílus, ami belefér akár poén szinten. Másrészt minden ellenkező híresztelés dacára egy nőnek is szüksége van szexre. Jó szexre. Aki puncival zsarol, azt valami halvérű fapinának tudom csak elképzelni.

tizennégy4 2019.12.22. 20:48:15

@MsIreneAdler: " Az emberi természet nem változott. Annyi a különbség, hogy most nyíltan élik meg a nők"
Ez minőségi különbség a régi világ erkölcseihez képest. Ha egy társadalom női tagjainak 5%-át hajtja a hipergámia és titokban csinálják, vagy a 70%-át ez vezérli és nyiltan csinálják. Érzed a különbséget? ÉS ne számháborúzzunk hogy pontosan hány százalék. Hanem a tendencia a lényeg. Jobb lett a világ ettől? Több és boldogabb a házasság attól, hogy a nők most szabadon válogathatnak akár a termékeny koruk legvégéig és el is válhatnak bármikor?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.23. 01:12:46

@.Delin.: mármint milyen különbségekre tetszik gondolni? :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.23. 01:14:59

@.Delin.: "Ha ìgy van, nem èrtem mit vesződnek a pasik àtlagnőkkel, egy hivatàsos olcsòbb, profibb ès nincs vele problèma."

Ez úgy valójában igaz. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.23. 01:26:17

@.Delin.: egy érdekes jelenség amúgy, nem tettél fel rossz kérdést. Azért vesződnek átlagnőkkel, mert hiába tudják józanul, hideg fejjel, hogy a profi jobban megérné, valahogy aztán mindig meggyőzik magukat, hogy az átlagnő olcsóbb. :) Sok-sok száz példát láttam már erre. A saját nő tartásának a lényege elvileg az volna, hogy mert ingyen van. Csak ahogy nincs ingyen iPhone, úgy ingyen nő sem valójában, tehát valamivel mindig fizetni kell, csak vannak rafináltabb nők, akikre nem a pénzt kell költeni, hanem sokszor egy sokkal fontosabb dolgot: az időt. "Baszok veled, de maradj itt reggelig, aludj nálam" pl. egy nagyon gyakori fizetség. Megteszi a többgyerekes, házas családapa is, mert úgy érzi, jól járt vele, ingyen volt. Aztán x év múlva rájön, hogy az, hogy rááldozta az ideje jó részét, sokkal nagyobb ár volt, aztán akkor már visít, hogy mekkora hülyeség volt ott maradni beszélgetni. :)
Sosincs ingyen, ezt kéne tényleg megérteni végre. Akinek pénzben nem fizetsz, fogsz máshogy, csak esetleg túl balek vagy ahhoz, hogy észrevedd, és egy ideig röhögcsélsz magadban, hogy ingyen volt. :)

TopszLee 2019.12.23. 01:35:17

@Serial Slut: Teljesen egyet tudok ezzel érteni. Számomra is, az időm sokkal fontosabb mint a pénzem. Szabadság. Épp ezért nem értek egyet azzal amikor azt mondják (akár ezen a blogon is) hogy prostihoz csak a béta férfiak járnak. Nem tudom. Nekem egy férfi aki elfoglalt, küzd a céljaiért, de közben azért szeretne jó nőkkel kefélni és tud ezért pénzzel fizetni - hogy ne az idejét kelljen randikkal, meg a fölösleges körökkel töltenie - szóval egy ilyen férfi nem tűnik tipikus bétának.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.23. 01:53:01

@TopszLee: ha csak a szex kell, akkor a profi a legjobb, legolcsóbb megoldás, az összes többi időrabló. Rengeteg időt elvisz a szexhajkurászás, azért van jó pár sikertelen akció, felesleges chatelgetés, találkozás, a végkimenetel elég kérdéses mindig. Az egy telefon helyett van napokon át tartó chatelgetés, "game", aztán megy a vállveregetés és az alfaérzet, ha összejött. Szerintem ez nagyobb balekság, ha megnézzük, mi is volt az ára. :)

.Delin. 2019.12.23. 01:59:50

@Serial Slut: Fantaziadra bizom.

Innen indultunk ki w-vel:

"Ugyanakkor a nöknek SEMMILYEN problemat nem jelent puncit adni penzert (ide tetszöleges, a ferfi altal szallitott es a nö altal ohajtott gazdasagi vagy tarsadalmi szolgaltatas behelyettesithetö, peldaul hatalom, tarsadalmi statusz, erzelmi tamogatas, akarmi), es ez mindig is igy volt."

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.23. 02:07:47

@.Delin.: ugyanaz a téveszme, mint a férfiaknál a szerető/barátnő/feleségtartás az ingyen szexért. Jó üzletnek tűnik szexet adni bármiért cserébe, aztán mindig lesz ára.

2019.12.23. 02:12:59

@MsIreneAdler:
". Annyi a különbség, hogy most nyíltan élik meg a nők, hogy hosszan válogathatnak, mint tyúkocska a kendermagban mert elhitették velük, hogy megtehetik, van idő... "

Van még egy pici különbség.
Régen a nő nem dobhatta csak el úgy a férfit és semmizhette ki, ahogyan ma.
Vagy ha elváltak, akkor nem vehette el a férfitől a gyereket úgy, hogy az korlátozott és megszabott időben láthatta és mellé még tejelhetett is dögivel.

Szóval azért van még bőven különbség.

.Delin. 2019.12.23. 03:48:00

@Serial Slut: Igen... pont itt volt a nèzeteltèrès w-vel, hogy feltètelezte, hogy egy nőnek semmilyen problèmàt nem okoz szexelni egy olyan fèrfival, akit ösztönösen nem kìvàn. Azaz női rèszről nincs àr, csak haszon. Pedig egy prostinàl èpp ezt fizetik meg a fèrfiak, ugyanùgy, mint egy beta game-nel ma.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.23. 05:49:42

@.Delin.: olyan egyszerűen nincs, hogy csak haszon van. Olyan van, hogy egy ideig nem esik le, hogy ára is van, meg persze kívülről tűnhet úgy, hogy nincs neki.

whoamiohmy 2019.12.23. 11:20:03

@Serial Slut:
@.Delin.:
@MsIreneAdler:
@VT 135:
Nagyon köszönöm a tiszteletteljes, ertelmes diskurzust mindnyajatoknak, de most sajnos ki kell szalljak, mert ev vegi hajtas van, plusz költözöm is (januar 1-töl felvettek Svajc legjobb egyetemi klinikajara), meg valamikor ugye dugni is kell :) ugyhogy en kiszallok. Több tema is maradt meg elvarratlanul, de talan majd egy masik poszt alatt valamikor januarban folytatjuk. Öröm, hogy bar meröben elter a velemenyünk többetekkel, megis nagyon intelligensen, kedvesen, tisztelettudoan es barati hangulatban tudtuk megbeszelni, ki mit gondol. Köszi, csajok, sracok!

Kellemes ünnepeket mindenkinek es boldog uj evet!

Wildschwein 2019.12.23. 18:11:34

Kedves Fórumtársak,
az év végi rohanásban nem volt alkalmam hozzászólni a beszélgetéshez, de így utólag végigolvasva hadd mondjam el: le vagyok nyűgözve, hiszen egy nagyon tartalmas vitát sikerült folytatnotok egy kifejezetten érzékeny, nehéz témáról. Igazán jó volt olvasni, még azokat a részeket is, amelyekkel nem értek egyet. Ezért nemcsak udvariasságból, hanem tiszta szívből (igen, igen) szeretnék nektek boldog karácsonyt kívánni.

És persze nem bírom ki azt sem, hogy így elkésve ne szóljak hozzá legalább néhány kommenthez.
@whoamiohmy: "A betasitasnak mindig megvan a maga menete es protokollja, es sajnos a 3. lepcsöfok MINDIG a szexmegvonas. Olyat en meg nem lattam, hogy egy kellöen betasitott ferfi szexualis elete rendben lett volna. (...) Most ha egy ferfi eleteben nem opcio az alfasag, akkor itt szerintem az a megoldas, hogy szamot kell vetni, es ha a fizetseg mar sok, a punci meg keves, akkor tovabb kell lepni a következö nöre."
Rollo Tomassinak van erről egy nagyon találó gondolata: Az életközépi válság egy férfi esetén akkor kezdődik, amikor tudatosul benne az. hogy jobb opciói vannak a szexpiacon, mint amilyen szintet a felesége jelent.

"A hosszu tavon sikeres kapcsolatok azok, amik megallnak vagy az 1. (nyilt kapcsolat, nyilt hazassag) vagy a 2. (együtt vagyunk, de külön elünk, vagy mindenkinek megvan a maga kis tere is a közös teren kivül) szinten. (...) Vannak ilyen kapcsolatok? Nyilvan, en is ismerek ilyen hazasparokat. (...) De alapvetöen szerintem ez a ritkabb, sajnos gyakoribb, hogy a betasitas ebben a forgatokönyvben lezajlik idövel."
A bétásítás még a 4. fokozaton túl is fejlődhet, akár még egy magas státuszú férfi esetén is. Van például egy ismert német blogger, véleményvezér rengeteg követővel, amúgy abszolút béta mainstream, engedelmesen beleilleszkedik a hivatalos irányvonalba, még valami kormányzati tanácsadói pozíció is leesett neki, na szóval az ő felesége tette ki a napokban a twitterre, hogy milyen maradi dolog a szerelemben / tartós kapcsolatban megkövetelni a hűséget a partnertől, mert hát az igazi szerelmet nem veszélyezteti az, ha ő mondjuk mással is dug. És hozzátette még hogy ebben őt a férje is támogatja, mellette áll (bármit is jelentsen ez). Mindketten negyvenesek, a nő bőven túl a fénykorán, eléggé csúnyácska már, és mégis ekkora hatalma van a béta férje felett. Egészen elképesztő szerintem.

@icipicicsipa: "Van még egy pici különbség.
Régen a nő nem dobhatta csak el úgy a férfit és semmizhette ki, ahogyan ma.
Vagy ha elváltak, akkor nem vehette el a férfitől a gyereket úgy, hogy az korlátozott és megszabott időben láthatta és mellé még tejelhetett is dögivel."
Ezzel nagyon egyetértek. És nagyon bízom abban is, hogy Yrén, akinek a fent idézett válasz szólt, hozzáteszi a valóságnak ezt a szeletét is a saját (egyébként helytálló) véleményéhez, mivel úgy válik teljessé a kép.

MsIreneAdler 2019.12.23. 18:49:43

@tizennégy4: szerintem meg régen ugyanolyan hipergámok voltak a nők, mint ma. Melyik korban volt az, hogy a nők önként beérték kevesebbel, mint a legjobb? Régen, mikor még a szülők beleszóltak a párválasztásba, még akkor sem lefele válogattak a kérők közül. Ez nem egy bűnös vagy rossz dolog alapjában véve, mert azt a célt szolgálná, hogy a lehető legjobb génállomány jusson az utódoknak. Azért csodalkozunk rá most erre a jelenségre, mert a szemünk előtt nyíltan zajlik, és senkinek nincs joga beleszólni, hogy egy felnőtt ember milyen partnert választ. De történt egy nagyon fontos dolog is, és szerintem itt az egyik probléma: a cél már sokszor nem is az egészségesebb, erősebb utód létrehozása, hanem sok esetben a nő saját életkörülményeinek javítása. Milyen szépen leírtam, hogy golddigerkedés, mi :)? A másik probléma pedig, hogy egyre több nőnek fogalma sincs saját magáról és a lehetőségeiről. Az internetes társkeresés korában az a nő is temérdek megkeresést kap, akinek kb van két melle oszt annyi. Ettől ő bőven felül értékeli magát, az egyszerű földi halandóknak esélyt sem ad, mert majd jön egy jobb, hisz az érdeklődők száma végtelen (vagy annak látszik). Jah, és ha azt hiszed ezt csak ti férfiak szívjátok meg, nagyot tévedsz. A maradék normális nő pislog, mint hal a szatyorban, mert a potenciális férfiak nagy része már megkeseredett, kiábrándult. Egy komplett shit-tesztes, játszmázási stratégiával megy el a randira és csak azt várják, hogy egyet hibázz, mert akkor bizonyítást nyert, hogy MNK.
Őszintén szólva én azt értem, hogy rengeteg férfi bús, mert csak olyan áldozatok árán jutna neki megfelelő nőhöz, ami már nem éri meg. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez egy nagyon nagy probléma. Megoldást én sem tudok, csak annyit, hogy ezt bizony egymásra mutogatás nélkül, együtt kell kitalálnunk.

MsIreneAdler 2019.12.23. 19:07:42

@icipicicsipa: ezt írtam. Nem váltak el a nők. Az általad felsoroltak már a válás következményei, adott esetben.

MsIreneAdler 2019.12.23. 19:10:04

@whoamiohmy:
@Wildschwein:

... és @mindenkiii

Boldog karácsonyt! Köszönöm az agytornát, a korrekt válaszokat és vitát!
:*

VT 135 2019.12.23. 22:01:13

Áldott, békés, bejgliben és szexben gazdag karácsonyt mindenkinek!

2019.12.26. 14:23:57

@Serial Slut:
prostihoz pláne ilyen magad féléhez azért nem jár a többség mert nem érzi jó ár/érték arányúnak azt amit kap tőled, konkrétabban hogy jó szexet vár de mint a legtöbb nőtől lóf@szt se kap cseébe csak egy erőtlen hiteltelen alakítást. na most ezt a legtöbb klub ribanctól is megkapja nem kell érte fizetni.
Arról nem is beszélve hogy egy szajha sose kívánja az aktuális pasit, a lukja olyan száraz marad végig mint a szahara, szóval ha véletlen még élvezhető is lenne érzetre az ember farkának a fogása akkor is élvezhetetlenné válik.

Ilyen körülmények láttán neem se állna fel bármit csinálnak vele, ellenben egy közepesen randa olyan igazi átlag magyar csaj is sokkal nagyobb élmény mikor látom vagy érzem hogy folyik a kéjnedv belőle attól amit csinálok vele még behatolás előtt.
Úgyis ez az egyetlen őszinte reakció egy nőtől amit kaphat az ember...

@MsIreneAdler:
Mucikáma legtöbb nőnek annyi a lehetősége hogy még 30 éves kora előtt elveteti magát egy közepesen naiv jóindulatú balekkal aki megoldja az élete nagy kérdéseit cserébe némi testi szívességért, csak a legtöbb még ebben is túlértékeli magát, és ebből lesznek a jó esetben lesajnált magára maradt hájasodó harmincas szinglik a "klubból" rosszabb esetben a pár zabigyerekkel óbégató pofára ejtett szerencsétlenek, akik már tényleg kutyának se kellenek.

Viszont tényleg megkérdezném a legtöbb nőtől, mit gondol magáról mit tudna még adni egy pasinak aki vígan boldogul magától is, hogy cserébe annak a hátán kolonc legyen hogy egy látszólag felnőtt ember röhejes hülyeségeit és anyagi igényeit is meg kell oldania eztán?! Netán egy legfeljebb első fél évig korlátozottan élmény számba menő szexet? jajj hagyjatok már baszki :D

tényleg én egy szóval nem tudok érvelni az olyan modern felfogású társadalmi "elvárásokkal" nem törődő emberekkel szemben akik fogják a józan eszüket és nem vonulnak önkéntes kapcsolati-rabszolgaságba, hogy aztán legyen valaki otthon aki akkor is baszogatja őket mikor senki se kérte meg rá őket

MsIreneAdler 2019.12.26. 18:16:19

@Aladdin és a negyven farkaló: hú nem is tudtam, hogy ilyen jóban vagyunk mucikám:). Ma már tényleg nem muszáj rácuppannia egy nőnek egy gazdatestre, ha nem akar, persze akadnak ettől függetlenül még bőven olyanok, akik ezt teszik.
Mit adhat egy nő? Nézd, ha te nem szeretnél utódot, kapcsolat és kurvázás nélkül, annyi és olyan minőségű szexhez jutsz, amennyire szükséged van, akkor speciel neked semmit nem adhat egy nő, max alkalmi szexet. De ezzel szerintem semmi gond nincs, azt kapod, amit vársz. Nem is értem miért és minek kerdezed ezt, mikor a te igenyeidet ez tökéletesen kielégíti?

2019.12.26. 19:42:01

@Serial Slut:
értsd ahogy akarod...

2019.12.26. 19:48:14

@MsIreneAdler:
azaz még csak az kéne hogy kiszolgáltassam magam egy ordító hisztiző kölökkel valami picsától hogy aztán a kis fattyúra való tekintettel zsarolhatóvá váljak, és gyerektartást gomboljon le amint beveri az unalmast és lelép a következő seggfejjel :D
De ha még véletlen nem tudnám hogy milyen a nők alaptermészete és nem tudnám hogy gyógyíthatatlan hipergámok, és kóros szarkeverő gépek, akkor se vállalnék ebbe a szartalicska országba gyereket hogy szaporítsam a következő 40 év bér és hitelrabszolgáinaka számát.
minden tekintetben baromságnak tartok gyereket csinálni és ellenkezik is az elveimmel, de mindenki maga választ hobbit ha valakinek pont a kölök nevelése az akkor hajrá.

Azt meg hadd ne csináljam végig amit sokan itt hogy a kölköt azért taníttatják ki korán hogy legyen lehetősége lelépni innen és aztán csak évente egyszer nézzen rá amúgy magasról le legyek szarva, de akkor is azt mondanám jól tette aki ezt választotta ahelyett hogy szétbassza magát bagó pénzért és semmire se jut belőle miközben más zsebét tömi a munkájával.

2019.12.26. 20:03:33

@MsIreneAdler:
de sajnos abban magason mellé lőttél hogy manapság a nőknek nem kell egy gazdatest, a hazai kortünet az élő példa rá hogy mennyire életképtelen vagy nem a saját elképzelt elvárásainak megfelelő körülmények közt vegetál a legtöbb csaj, persze azt nem fogja fel és ismeri be maga előtt hogy igen is olyan körülményeket kap amit nagyjából megérdemel, sőt sokszor a női állapotra való tekintettel sokkal jobbat is mint egy hasonló képesítéssel bíró férfi, mert azért sokan bele verhetik a csontos seggüket az irodaszékbe hogy egy szál szarra való okj-val és érettségivel koptathatják a kurva kényelmes irodai beosztásban az asztal tetejét, 8-16 óra közt, közben időnként megvakarják az asztal alatt a bepókhálósodott muflont (nem kell szépíteni volt nem egy exem aki egy az egybe elmesélte amit addig is gyanítottam hogy a nagy picsameresztés közben belefér akár minden nap egy kósza önkényeztetés a mosdóban, nem is egy videót is csinált magáról közben nekem)
Cserébe leesik a 180 nettó ami ezért nagyon jutányos bérezés aztán mellé már csak egy jótékony alkatú balek kell aki haza adja a fizetést és kényelmesen elbilleg a többség ennyivel.

Azért nem sok olyan multis közegben emancipálódott, vidékről kivakaródzott csaj van aki kiszabadult a főiskoláról és máris készre taposott útja volt valami jó zsíros melóban és az albérlet mellett 30 éves kora előtt össze kuporgatott valami önálló egzisztenciát, netán menő göncökre az ostoba táska-cipő gyűjteményre is futja saját zsebből, sőt valami fancy használt autót is össze spejzolt magának, amitől egyből trendibb látszata lett a dolognak, és ezek után már nem is akarja strapálni magát hogy valami fárasztó és unalmas hapi farkát polírozza egy kis plusz juttatásért cserébe. ha már úgyis közös kasszán élnek, és elvárja a "spontán meglepiket" ugye.

Azért ugye nem hiszed hogy a vastagon vakolt messziről feltűnően ostoba képű 20-as picsák a körúton valami túlméretes divat terepjáróban a hatalmas eszükkel és rendíthetetlen munkabírásukkal szedték össze a rá valót?
Persze lehet az amerikai nagybácsi hagyta katikára az egész vagyonát és egyre több ilyen nagybácsi van, de én mégis valahogy más történetet gyanítok ezek mögött.

MsIreneAdler 2019.12.26. 23:04:48

@Aladdin és a negyven farkaló: nem kellene ennyire kritikusan intrikusnak lenned :). Szerintem se vállaljon gyermeket, aki nem akar. Nem érzed magadénak a feladatot, van ilyen. Nem kell ezt ennyire taglalni, mintha magyarázkodnál. Nem, oszt kész.
Nem, nem lőttem se fölé, sem mellé. Te nem jól értelmezted, amit írtam. Nem kell egy nőnek gazdatest, ha nem akarja. Igenis van választása, anyagilag teljesen független élete lehet, nem úgy, mint pl nagyanyáink idejében. Más kérdés, hogy sokan nem élnek ezzel a lehetőséggel, nem tanulnak, nem dolgoznak keményen, csak szeretnének készen kapni mindent. Az meg, hogy 180 netto egy nőnek a plafon, az ugyanolyan urban legend, mint hogy külföldre csak mosogatni kell a magyar. Hát nem olvasod az MNK blogokat, ahol arról megy a rinya, hogy a nők már jobban keresnek, mint a férfiak :)?
Irigylem az exedet, mondjuk lehet én csináltam szarul, mindig olyan helyeken melóztam, ahol egy kiadós pisálás is luxus volt, nem még, hogy bögyörgessem magam. Jó, az én szakmám nem valami izgató.
Persze én is látom, hogy egynéhányan nem bérből és fizetésből élnek, de semmi nincs ingyen, ezt ne felejtsd el, és pláne ne irigykedjen senki ezekre a lányokra. Mer' ugye nappal lehet feszíteni a jó kocsiban, csak aztán este meg valami ráncos télapót kell szopkodni, ha akarja, ha nem. De mint mondottam, van választás.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.27. 06:13:53

@Aladdin és a negyven farkaló: te vagy Gejza a férfihangon, ugye? A folyton idegállapotban lévő, szitkozódó Gejza. :)

2019.12.28. 09:11:13

@Serial Slut:
ennyi ésszel te se először tévedsz de nem is utoljára az biztos.

De akkor ha már ennyire érdekel elmondom hogy értettem, egy mocskos ürítő edény vagy ahogy a többi prosti, olyan köpőcsésze amibe mindenki bele köpi az áporodott bagó szagú gennyes turháját aztán fizet egy marék aprót utána ott hagyja, és félre tolják, még illúziónak is kevés egy igazi nőhöz képest, ráadásul a legtöbb sötét mint a kémény bele, még "úgy tenni" se tud hogy a nyomorult aki oda megy kiengedni a betúrósodott levét belétek valamit kapjon is a pénzéért.

Na folytathatod a tippelgetést előbb utóbb majd csak kitalálod, vastyúk is talál néha szeget ;) De most már megnézem ezt a géjzát, olyan jópofa társaság volt pár éve még a férfihangon, örülök hogy oda mész magadra szedni egy kis eszet ha már nem nőtt magától.

2019.12.28. 09:31:32

@MsIreneAdler:
persze hogy van választás, a káposzta szagú lakótelepi albérlet és a hónapról hónapra vegetálás míg bele nem hibban kb az összes ilyen nyomorult a egyre fonnyadó teste kiábrándító látványába meg a folyamatos nélkülözésbe a véletlen becsúszott valamelyik ex fattyával
vagy ott a télapó megráncosodott farkának a szopkodása, aka vajna timike, felesleges magyarázni a tényeket, itt magadat próbálod legfeljebb meggyőzni a rideg valóság ellenkezőjéről.
Dobálózhatnánk a rengeteg érzelmileg kiégett ribanc siránkozásaival mikor erősen 30-on túl már le se szarják őket és rájönnek hogy teljesen üres semmire való az életük, de addigra már maguk se találják a saját céljaikat és a kibékélést önmagukkal.

És nem sajnos véletlen se látom hol megy a rinyálás ezzel a bér diszkriminációs dologgal, legfeljebb olyanokat látok ahol két teljesen elütő életpályát próbál a sok eszetlen mondva csinált "oknyomozó" blogger össze méricskélni, pl egy alulképzett segédmelós bért egy kivakaródzott HR ribanc túlfizetett bérével a látszat munkáét cserébe, egyszerűen nem ugyanarra a lapra tartozik.
De pl egyszer megpróbálhatnák pl a mérnöki pályán nem dolgozó nem létező nők fizetését összemérni az ott dolgozó férfiakéval, vagy pl a sebész főorvosokét az ott sose létezett női sebészekkel, viszont érdekes nem látok férfiakat ilyen alibi pályákon mint hr osztály vagy könyvelés és bérszámfejtés, vagy akár céges jogász mert sokkal kifizetődőbb maszek ügyvédi irodát nyitni és tízszeres pénzért kimosdatni a sok simlist, mint beülni 350 nettóért a sok bugris picsa közé a céges jogászok közé.
mert az elmúlt pár évtized a nők alibi munkába elhelyezkedéséről szólt, egyenlőséget a nőknek felkiáltással de persze csak a saját szája ízük szerint, na meg pár jobb napokat is látott pálya elnőiesedéséről, és ezzel együtt ezek elértéktelenedéséről, lásd pedagógus pálya ahol mára csak ipari agymosás és elhülyítés zajlik.

Ja persze megvan a magyarázat hogy miért is nőiesedett el ez a pálya is, mert ott is 180 nettó az átlag, max 220 ha szarrá helyettesíti a huzamosan betöltetlen pozíciókat, mert már ilyenre is egyre kevesebbek vállalkoznak hogy oda álljanak a sok szociopata kis geci suttyó elé hogy aztán kapjanak pár sallert a szülőktől vagy egy kést a hátukba ennyi pénzért ;)

Szóval vannak érveid a tények ellen?

VT 135 2019.12.28. 14:40:29

Na látom, megint idetévedt (visszatalált?) egy megkeseredett fotelhuszár, aki abban a téveszmében él, h ha az elcseszett életéből eredő savanyúságát idehányja, majd jobb lesz neki...

2019.12.28. 20:10:41

@VT 135: kritikus intrikus néven futott régen, csak ki lett tiltva. A stílus az ember.

2019.12.29. 00:54:21

@VT 135: Miért neked se jobb attól, h idehányod? megkeseredett fotelhuszárokat inkább te ne emlegesd.

VT 135 2019.12.29. 01:09:47

@Daenerys Targaryen: jaja, nehéz lenne álcáznia magát. Egy szmájlit akartam elsőre ide rakni, de inkább egy szomorú emoji illene ide. Mindig szomorú látni, h jobb sorsra érdemes emberek hogyan cseszik el az életüket (és próbálnak mindenki mást is a maguk alacsony energiaszintjére lehúzni - amit persze nem kell hagyni). De hát ez a szabad döntés joga: mindenki olyan szenvedéstörténetet gyárthat magának, amilyen csak jólesik.

2019.12.29. 01:29:28

@VT 135: "próbálnak mindenki mást is a maguk alacsony energiaszintjére lehúzni - amit persze nem kell hagyni"

Ezt csak neked szabad?

"mindenki olyan szenvedéstörténetet gyárthat magának, amilyen csak jólesik. "

még te is a beteges összeesküvéseiddel együtt.

2019.12.29. 01:30:15

@Serial Slut: Te meg Lierin a férfihangon ugye?

MsIreneAdler 2019.12.29. 01:31:16

@Aladdin és a negyven farkaló: amiket leírsz azok létező élethelyzetek, sosem tagadtam, hogy van ilyen. Leírom neked, hogy én mit figyeltem meg a nők lehetőségeiről, csak amit itt blogokon összeolvas az ember, ebből kiderül , hogy egy nő nem tud jót tenni. Ha férjhez megy és gyereket szül (ami ugye elvileg az alapprogram), akkor lehúzós, aranyásó, élősködő ribanc. Ha nem megy férjhez, nem szül, hanem tanul és dolgozik, akkor a beképzelt, karrierista emancipunci ribanc. De várjál, mert a legrosszabb fajta, amelyik gyerek mellett dolgozik is, mert az a munkáltató szerint a  "folytonbetegakölyök-ribanc" a társadalom, ovi, bölcsi szerint meg a "minekszülazilyen-ribanc". És máris elérkeztünk oda, hogy ki, milyen állást tud vállalni. Te el tudod képzelni, hogy egy sebész abbahagyja a többórás operációt, mert odatelefonálnak neki, hogy menjen a gyerekért az oviba, mert az lázas? Ugye nem. Szóval abban remélem egyet értünk, hogy ilyen melót, ami hivatás, csak olyan ember tud vállalni, akinek vagy senkije nincs a világon, vagy pedig egy olyan hátországa van ahol a családdal járó teendők nagy részét leveszik a válláról. Ezt pedig többnyire a férfiaknak elérhető opció.
Sok dolgot nem látsz. Nem látod a női orvosokat, mérnököket (rossz hírem van : egyre többen vannak), de nem látod az alibi pályán mozgó többségében férfi politikusokat sem.
Így könnyű véleményt alkotni, ha csak azokat a dolgokat vesszük észre, amik belepasszolnak a kis világunkba, amivel büszkén igazolást nyer és üzemanyaghoz jut a gyűlöletünk. Hidd el nekem sem tetszik sok minden, amit néhány nőtársam művel, mégsem tagadom le vagy próbálom menteni a menthetetlent. A dolgok viszont nem fehérek vagy feketék. Sosincs olyan, hogy az egyik nem a szent, a másik meg a gonosz.
Úgy gondolom, hogy az a pasi, aki azt állítja, nincs szüksége a férfiaknak nőre, az egy szállal sem különb az általa gyűlölt fanatikus feministáknál.
Érvek pedig akkor kellenének, ha meg akarnálak győzni valamiről. De eszemben sincs, látom, hogy úgy sem járnék sikerrel, nagyon sarkos és betonszilárd véleményed van, amin szerintem te sem szívesen változtatnál. Legalább is most még nem.

2019.12.29. 01:41:36

@MsIreneAdler: "Úgy gondolom, hogy az a pasi, aki azt állítja, nincs szüksége a férfiaknak nőre, az egy szállal sem különb az általa gyűlölt fanatikus feministáknál. "

mi az összefüggés?

MsIreneAdler 2019.12.29. 01:54:46

@Deansdale.: a radikális feministák úgy gondolják a férfiakra nincs szükség.
Számomra ez ugyanolyan nagy baromság, minthogy nőkre nincs szükség. Itt az összefüggés.

2019.12.29. 02:49:41

@MsIreneAdler: A férfiaknak nincs szükségük nőkre nem egyenlő azzal, hogy nőkre nincs szükség.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 04:37:27

@Deansdale.: igen, ez a kedvenc nüanszotok, amiből látszik, hogy stílgyak órákat bizony ti is ellógtátok. :)

MsIreneAdler 2019.12.29. 09:25:56

@Deansdale.: a férfiaknak is szükségük van a nőkre, a nőknek is a férfiakra. Meg persze úgy általában is szükség van mindkét nemre. De szívesen meghallgatom, te mire gondoltál.

VT 135 2019.12.29. 14:33:17

@Deansdale.: Amúgy meg Deansdale nickjét hiába szádra ne vedd!
Remélem, Wolf levonja a konzekvenciát a nick lopásért.

2019.12.29. 15:47:52

@Serial Anna is te voltál. Csak Nneked szabad nüanszolnod?

2019.12.29. 15:48:53

@MsIreneAdler: Általában az autószerelők férfiak, a fodrászok meg ált nők. De ennyi.

2019.12.29. 15:52:29

@VT 135: Tudjuk, hogy ő a te urad parancsolód, Istened. De az a baj, hogy nem csak imádkozol hozzá, hanem a faszát is szopod. Miért megint árulkodtál neki privátban? Én is remélem, hogy levonja Dennis VT nevének ellopásáért. Meg beláthatná már végre, hogy milyen káros hatással vagy az oldalára.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 17:10:59

@Deansdale.: régi mondás az indexen, hogy a magadfajta nyomiknak a karácsony nehéz időszak. :)

2019.12.29. 18:01:17

@Serial Slut: nem én ünneplem harminc személyiséggel a karácsonyt :D :D :D szóval te mitől is vagy jobb, amikor ugyanúgy nüanszolsz?

Deansdale 2019.12.29. 18:14:04

@Deansdale.: Kreatív a nicked, de nem tudom mit akarsz ezzel elérni...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 18:22:34

@Deansdale: kaptam is elég ajit, ne irigykedj, amiért téged idén is kevineztek. :)
Menj már terápiára végre!

Deansdale 2019.12.29. 18:29:28

@Serial Slut: Nem tudod látod-e a két különböző nick végén a pontot, illetve a hiányát, én ide csak azért jöttem hogy rákérdezzek ennél az imposztornál hogy miafasz. Amit neki címeznél azt ne nekem válaszold...

MsIreneAdler 2019.12.29. 18:41:57

@Deansdale.: wow. Oké.

@Deansdale: már hamisítanak, ez van :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 18:46:03

@MsIreneAdler: ez egy ismert indexes troll, aki mindig mások bőrébe bújik, mert rottyon van. Ott csak lenke vagy kula nénje néven fut, de nem valószínű, hogy egyáltalán nő. Már sokan keresik, mert szeret illegális dolgokat is csinálni, adatokkal üzletelni. Volt már itt szintén más valaki nevében, keveri a szart, aztán majd ideges lesz és mocskolódik tehetetlen dühében, csak a szokásos műsor. Karácsony táján még nehezebb neki, legyünk vele türelmesek. :)

2019.12.29. 19:02:48

@Deansdale: Látd, serial gy nyomnak tart

2019.12.29. 19:05:19

@Serial Slut: és erre van is bizonyítékod kisköcsög? A személyiségzavaraid mellett a paranoiádat is kezeltethetnéd végre. Múltkor is elüldöztél innen egy ártatlan nőt, mert azt hitted az egyik ellenséged.

" Volt már itt szintén más valaki nevében, keveri a szart, aztán majd ideges lesz és mocskolódik tehetetlen dühében, csak a szokásos műsor."

és akkor is jól beégtél, mert nem volt igazad :D :D

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 19:08:13

@Deansdale.: mondd, hogy a farkam is kicsi. :)

Legközelebb meg ne buktasd már be magad femi topikos szlenggel, meg talán ne lopd Deansdale nickjét, mert így sosem fogod sokáig húzni.

2019.12.29. 19:09:27

@Deansdale: az itteni blökid jelezte hogy, hogy van egy hasonló nick?

2019.12.29. 19:10:20

@Serial Slut: mi az a szleng?

mi van Deansdal-el?

2019.12.29. 19:13:18

@Serial Slut: vak vagy, vagy analfabéta? esetleg mindkettő? nem látod, hogy én pontot raktam?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 19:16:24

@Deansdale.: úgy mindjárt más, akkor már nem is megtévesztési kísérlet/nicklopás, ha egy pontot raktál a végére, igaz-e, nénje? :)

2019.12.29. 19:19:31

@Serial Slut: vannak nicknevek, amikből vagy száz darab létezik. Azok is mind nicklopások? Ha ilyen okos vagy, akkor inkább azt áruld el miért voltál Lierin meg Anna is a Férfihangon!

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 19:21:37

@Deansdale.: ezzel nem húzol fel, próbálkozz csak, hazudozz, nénje, amennyit akarsz. De úgy tűnik, a valódi Deansdale nem értékelte a megtévesztési kísérletedet, hamar lebuktál. Mindig ez van, mert nem bírsz uralkodni magadon fél percnél tovább. :)

2019.12.29. 19:28:04

@Serial Slut: nem terelj Lierin!

” Mindig ez van, mert nem bírsz uralkodni magadon fél percnél tovább. :) ”

Te sem :) Fontosabb a paranoiád, így aztán addig hisztizel, amíg elüldözöd innen a normális embereket.

2019.12.29. 19:31:45

@Serial Slut: miért múltkor nem így volt? Mindegy, én tudom, hogy nem érdemes téged komolyan venni, ugyanis a neten reklámozod, hogy egy félcédulás őrült vagy :)

Khru 2019.12.29. 19:31:57

@Deansdale.: Szasz Kula néni. Rönkházban mi a helyzet?

Khru 2019.12.29. 19:32:39

@Deansdale.: neked azt még reklámoznod sem kell...

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 19:35:19

@Deansdale.: még az a szerencse, hogy te a normálisak közé tartozol, nénje. Az a világ nagy szerencséje, mert különben már ott tartanál, hogy Deansdale nickjét akarnád lejáratni. :)

2019.12.29. 19:36:54

@Khru: te melyik haverja vagy ennek a félhülyének? vagy te vagy az?

Khru 2019.12.29. 19:38:17

@Deansdale.: farjeddel mi van, Lenke? A magaslest mászta meg már megint vagy őt kapták puskavégre?

Khru 2019.12.29. 19:45:08

@Deansdale.: lassan forintocskai magasságokba emelkedsz

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2019.12.29. 19:48:54

@Deansdale.: és még mindig kibírod röhögés nélkül ezt Deansdale nickjéről... :)

Ezt szeretem benned, nénje, hogy őszintén hiszel az alterverzumodban és normálisságodban akkor is, amikor már lángol körülötted minden.

Khru 2019.12.29. 19:58:22

@M és V: üveggel meg a rusonnyal kontaktban vagy még?

2019.12.29. 23:09:08

Jaj már megint szarvihar dúl a biliben, ez komolyan egy rossz vicc amik vagytok, még mindig egy hatalmas gáz csicskák ligája ez a itteni társaság, akasszátok már le egy életet magatoknak aztán menjetek ki a picsába emberek közé, sok hülye pesti csíra :DD

VT 135 2019.12.30. 14:46:55

@Aladdin és a negyven farkaló: Köszönjük Mester, bölcs tanácsaidat! Szerintem mindannyiunk nevében igérhetem, h megbánjuk bűneinket, magunkba szállunk, h az új évet már jobb emberekként kezdjük! Sőt: még az autópályáról is lemegyünk, h egyedül mehess a szembeforgalomban!
De szerintem ne is fárasszad magad velünk, testi-lelki nyomorékokkal, mert csak lehúzunk téged, ami viszont nagy veszteség lenne az emberiségnek.

MsIreneAdler 2019.12.31. 01:28:24

@Serial Slut: én nyugodt vagyok és türelmes, viszonylag nehéz kihozni a sodromból. Azt meg szerintem akkor sem tudnám követni, hogy itt ki, kicsoda meg hány nickje van szerte a blogokon, ha érdekelne, nem hogy így :D

MsIreneAdler 2019.12.31. 21:40:15

@Aladdin és a negyven farkaló: még szerencse, hogy, amit férfiak terveztek, az még soha nem dőlt össze...oh wait... :) semmi gond, mindenféle háttérinfó és link nélkül ez egy  tanulságos mese volt, örülök, hogy elolvashattam.
Ha te nem húzod a szád a fosó-hányó gyerek miatt elrohanó anyukán, akkor te egy ritka példány vagy. Nem ez az általános hozzáállás. A háztartásbeliséggel a gondom az, hogy nekem rohadt furcsa lenne, ha pl. kirojtolódna a seggemen a bugyi, akkor a férjemtől kellene pénzt kunyerálnom, hogy vegyek egy másikat, de mindegy. Szerintem egy nő ne szolgáltassa ennyire ki magát, ha nem muszáj.
Dehogy csinálok mártírt a nőkből. Csak kifiguráztam, hogy mennyire egymásnak ellentmondó elvárásokat tudtok megfogalmazni velünk kapcsolatban. Ugyanez a helyzet a nőkkel is sokszor, szóval nyugi.
Aztán ugyan ki más hisztizett volna? Mondd már meg :)?

MsIreneAdler 2020.01.01. 22:13:29

@Aladdin és a negyven farkaló: én aztán nem csinálok ebből probléma forrást, elhiheted, szerintem is az a normális, ha egy anya  ápolja a gyerekét. Mindössze megosztottam veled, hogy a való életben telibeszarják, hogy mit kezdesz a beteg gyerekeddel. De ezt még mindig nem problémázásból, vagy mártírkodásból írtam. Ez van. Ezzel számolni kell.
Látom benyaltad te is a híreket a "támogatás" meg "segély" dömpingről, amit a családok kapnak, nem részletezném az összes ilyen látszatintézkedés buktatóját és a valódi haszonélvezőit pl. csak a CSOK-nak. Vannak jó kezdeményezések, nem mondom, de a hasznosságuk meg sem közelíti azt a felhajtást, amit körülöttük csapnak. A gyerekvállalás nem egy megtérülő befektetés, nem pénzkereseti lehetőség. Aki nem hiszi, próbálja ki. ;).
A két év addig maradni fog, amíg nem építenek olyan intézményeket, ahol az ennél fiatalabb kölyköket szakszerűen(!) gondozzák, vigyázzák, amíg anya dolgozik. Őszintén szólva, bölcsi téren sem vagyunk túlságosan eleresztve. A benne dolgozó alulfizetett, motiválatlan munkaerőről már ne is beszéljünk. Szóval ez a két év "láblógatás" otthon kurva jól hangzik, de igazából más alternatíva nem nagyon van. Tudom, tudom, kössük a hátunkra, mint a rendes, nem hipergám nők ott  Afrikában :D

.Delin. 2020.01.04. 03:01:19

@Wildschwein:
"Rollo Tomassinak van erről egy nagyon találó gondolata: Az életközépi válság egy férfi esetén akkor kezdődik, amikor tudatosul benne az. hogy jobb opciói vannak a szexpiacon, mint amilyen szintet a felesége jelent."

A fèrfiak nem csak a nő SMV-je alapjàn vàlasztanak felesèget, mivel felesègnek/anyànak nem mindig a legszebb/legfiatalabb nők a legalkalmasabbak. Ergo a fèrfiak nem csak a farkuk alapjàn vàlasztanak nőt tartòs kapcsolatra, ìgy jò esèllyel, màr a hàzassàgkötèskor is dughatna emberünk jobb nőt. Nyìlvàn a helyzet az idő mùlàsàval csak fokozòdik, de ez önmagàban senkinèl se okoz èletközepi vàlsàgot.

2020.01.04. 08:38:42

@.Delin.: pontosan így van ahogy írod. Ráadásul a redpill is azt tanítja, hogy akkor tartós egy párkapcsolat, ha a nő két szinttel lejjebb van a férfinál. Alkalmira találna a pasi a feleségnél jobbat mindig is. Tehát bullshit a RT szövege.

2020.01.04. 10:49:32

@Daenerys Targaryen: ez a redpill nekem azért még mindig szürkefolt, ezért kérdeznék.
Ha a nő két szinttel alatta van, akkor a férj elégedetten éldegél otthon, hiszen az asszony nem lép le, boldog Mosó Masa, Mary Poppins, Nigella, akit időnkét ágyban is kielégítenek, s mert szintjén felül választott örüljön inkább, de a férj a két szinttel kevesebb asszony mellett szeretetőt tart/fizet, mert jót akar magának, nem? Ki fog lelépni előbb és miért a redpill szerint?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.04. 12:25:29

@Frau Untermensch4: ha jól értelmeztem a redpillt, akkor senki, mert a nőnek úgysem jut jobb, a pasas pedig nem válik meg az ingyen cselédtől, neki tökéletes a szeretőzés. Ilyen az ideális kerkonzerv redpill házasság. :)

VT 135 2020.01.04. 14:32:12

@Wildschwein:
"Rollo Tomassinak van erről egy nagyon találó gondolata: Az életközépi válság egy férfi esetén akkor kezdődik, amikor tudatosul benne az. hogy jobb opciói vannak a szexpiacon, mint amilyen szintet a felesége jelent."

Tisztelem Rollo-t és nagyra becsülöm a munkáját, de a tisztelet nem jelent kritikátlan imádatot és ez a mondata bődületes baromság. Mintegy adja a feministák, meg az átlagnői hiedelmek alá a lovat, h a férfiakat CSAK a szex mozgatja, gyakorlatilag két lábon járó farkak, semmi mások...

A férfi életközépi válság abból indul, h a férfi elért már egy kort (40-50 év). Megvan a kocsi, megvan a biztos szex (feleség), megvan a gyerek, megvan a lakás, megvan az egzisztencia. Szóval minden pipa. És ekkor ahelyett, h teljességet érezne - végül is a fogyasztói társadalom boldogságképét megteremtette! -, ürességet érez. Ilyenkor menekül a többség bele valamilyen függőségbe: alkoholizmus, kurvázás, csajozás, játékgépezés, videójátékok, hatalomvadászat, stb.
Ami teljes tévút és csak leépíti magát és az embereket, akik körülveszik és szeretik. Az út, amely előbbre visz, fejleszt, épít, ugyanis az Ügy megtalálása és csinálása lenne: az Ügy az, amely lelkesíti a férfit, jó benne, idővel sikereket ér el ÉS (!!!) egy nálánál több, magasabb rendű cél.

2020.01.04. 14:36:39

@Serial Slut: de jó és egyszerű, köszi :)
Akkor már csak a szintet kell jól belőni és minden ok.
Úgy olvasom itt, hogy az a nőknek nem szokott sikerülni :(
De jó, hogy a pasiknak viszont igen (magukat is, meg a nőt is) :D

VT 135 2020.01.04. 14:50:14

@Frau Untermensch4:
"de a férj a két szinttel kevesebb asszony mellett szeretetőt tart/fizet, mert jót akar magának, nem"
Miért ne lenne jó a férfinak a két szinttel alacsonyabb nő? Ez az értetlenséged is alátámasztja egyrészt a hipergámiát (mindig az elérhető LEGJOBB egyedet), másrészt azt a bizonyos felmérést, miszerint a férfiaknak a nők többsége legalább átlagosan tetszik, szemben a nőkkel, akiknek a férfiak 80%-a egyáltalán nem. :)

Aztán ott van az a szempont, h az átlagférfi örül, h - pláne ebben a mai világban - talál egy normális, nem kattant nőt (eleve ritkaság), aki ha átlagosan kinéz és össze akarja kötni vele az életét, akkor örül! Ami nem zárja ki, h nem tetszenek neki más nők is, de *ha amúgy jól működik a kapcsolat*, akkor nincs sem igénye, sem passziója, h borítsa azt. Ebben azért hasonlít a két nem.
Persze lehet, h te a szokásos 10-20%-kal foglalkozol, akinek minden ujjára van mindig új nő - csak hát ők eleve ritkán köteleződnek el és ha el is köteleződnek, a legtöbbször azért tartanak még változatosságot maguknak. Ennek viszont nincs köze a szintkülönbségekhez. (Ami szerintem amúgy is túl van misztifikálva - nyilván van jelentősége, de nem abszolút értékben, mint ahogyan a CaptainAdminfélék vallást csináltak belőle és fanatikus hittérítőként osztják a kinyilatkoztatásokat boldog-boldogtalannak).
Amúgy azt bírom benned, h ha olyan tényekről írunk, ami neked nem tetszik, akkor egyből elkezdesz sipítozni, h "ne általánosítsunk!!!", de ez nem akadályoz meg téged abban, h szinte folyamatosan általánosíts a férfiakkal kapcsolatban. No offenze, de ezt azért meg kellett jegyeznem, mert nagyon látványos.

2020.01.04. 15:54:52

@VT 135:
"Persze lehet, h te a szokásos 10-20%-kal foglalkozol, akinek minden ujjára van mindig új nő"

No igen.
Ez mindig valahogy elfelejtődik, miért értelmetlen beszélni ilyen témákról, amikor a férfiak azt mondják, hogy "a nők", az a populáció kb 80%-ára értendő, erről a tömegről beszélnek, amikor meg a nők azt mondják, hogy "a férfiak", akkor a populáció 15-20%-ról beszélnek maximum, nekik azok jelentik a férfit, a többi a "láthatatlan valakik".

2020.01.04. 17:51:52

@VT 135: itt jellemzően nem átlagférfi igényeiről szokott szó lenni, aki örül, hogy a nő ilyen körülményeket teremt otthon és nem keres mást.
Ezért írtam.
Ne keress benne látványt. Illetve kereshetsz, ha akarsz :)

.Delin. 2020.01.04. 21:02:16

@icipicicsipa: Persze. :D Ezen a blogon is a nők 80%-a szòba jöhet potenciàlis jelöltkènt. A fèrfiak többsège fòrumokon leginkàbb a fiatal (30-35 alatti), gyerektelen, min. SMV 5-ös nőkről beszèl. A többi a bottal se kategòria, max ha minden kötèl szakad... Ez szerinted a nők hàny %-a?

VT 135 2020.01.04. 21:24:39

@Frau Untermensch4: maszatolsz. :)
Az átlagférfi igényeiről szokott szó lenni. Mutass olyat - nem valami CA-félétől... - , amelyik nem arról szól.

VT 135 2020.01.04. 21:28:37

@.Delin.: SMV 5, az 5/10?
Amúgy valóban jogos szerintem is a pontosítás: a szex/párkapcsolati piacon aktív emberekről kell beszélnünk mindkét nem esetében a 10/20 - 80/90% kapcsán. Sőt, talán még a szülőképesség is tényező lehet férfi irányból, bár ezt most lusta vagyok alaposan végiggondolni.
Pl. nyilván azok a nők, akik egy harmónikus párkapcsolatban vannak nem rohangálnak semmilyen alfa után. :) Ebből a halmazból viszont a 35 alatti, gyermektelen nők azért elég magas százalékot képviselnek, gondolom én.

2020.01.04. 21:40:26

@VT 135: meghalt Gesztesi Károly. Ez talán meglepő válasz lehet akár (én kedveltem őt, ami persze fényévekre van a gyerekei és szerettei fájdalmától), de engem megdöbbentett. És már csak egy apró semmiségnek tűnik az, hogy szerinted kiről írtam és szerintem kiről írtam. Magyarázkodni, hogy mit értek máshogy. Minek? Mi függ ettől? Semmi.
Tudom, hogy halnak meg emberek, és tragédiák sorát éli át az ember az élete során. Csak van amikor elfelejtem, hogy mennyire lényegtelen ez itt.
Hogy tök mindegy, hogy kinek az igényeiről szokott itt szó lenni...

MsIreneAdler 2020.01.05. 00:14:41

Mikor először hallottam, olvastam erről a szintelméletről, komolyan mondom minden porcikám tiltakozott ellene. Aztán rájöttem, hogy valójában ez nem egy haszontalan módszer. Arra kiváló, hogy picit elgondolkodjon az ember önmagáról, felismerje, hogy milyen kategóriában indulhat a piacon és hogy milyen körből válogathat. Szerintem itt csúszik el sok ember: rosszul méri fel a lehetőségeit és nem megfelelően értékeli önmagát. Persze ezt is túltolják, ráhúzzák mindenre. Elcsépelik, és így a hasznos mondanivalója is komolytalanná válik.
Azért van arra magyarázat, miért válogatósabbak a nők. A férfi a sok kis katonát lőheti szét ezerrel, mindegy milyen guruló, mozgó a célpont, de a nő a havi, limitált egy szem petesejtjét jó, ha megnézi kinek adja. Ez lenne az alap eset, még akkor is ha a nő nem jár a föld fölött két méterrel.
Ettől függetlenül azt azért őszintén kétlem, hogy a nők 80%-a megfelelne a férfiaknak bármilyen, akár csak szex kapcsolatra. Persze, mikor nem ez a téma, azért záporoznak itt is az igények, feltételek rendesen:).

@VT 135: ezt, hogy ki van a piacon, meg ki nem, nagyon nehéz kideríteni. Pont ezen gondolkoztam, hogy rengeteg férjezett vagy párkapcsolatban lévő nő is bőven játékban lehet még. Akkor viszont az ő véleményük is számít.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.05. 11:50:51

@MsIreneAdler: hogy egy férfi mennyire válogatós, szintén azon múlik, hogy mekkora az SMV-je. Ez a 80% esetleg a nagyon alacsony SMV-vel rendelkezőkre lehet igaz, akiknek gyakorlatilag bárki jó (valójában amúgy nem, csak nincs választásuk). Kicsit olyan lelkiismeret nyugtatás ez antifeminista oldalon, hogy bezzeg mi mások vagyunk, pedig amúgy nem, nagyon nem. Állíts egymás mellé egy 4-es és egy 8-as csajt, és kérdezd meg, melyiket vinné haza, és meg is dől az elmélet. :) Ha egy nő csinálja ugyanezt, hogy adott egy 4-es meg egy 8-as, és ő értelemszerűen a 8-ast választja, akkor ártalmas női hipergámia. :) De játszhatjuk ezt mondjuk telefonokkal is, szerinted melyiket fogja választani: a régi butát vagy a jóval többet tudó okosat? Önámítás a férfiak részéről, hogy ők nem törekednek a jobbat választani, sőt eleve ez viszi előbbre az emberiséget, hogy nem elégszel meg a szarral, hanem jobb kell. Az igénytelenség más területeken nem ünnepelt, itt is mindössze érdekek állnak mögötte, az alacsony SMV-jű pasik bűntudatot akarnak kelteni a nőkben a hipergámia ordibálásával. Nőként pedig automatikusan tudod azt, hogy ha magasabb SMV-jű férfi kell, akkor neked is jobban kell kinézned, vajon miért fogyózik minden csaj, amíg szingli, miért foglalkozik többet a kinézetével? Az életrevaló pasik is tudják ezt, hogy minél magasabb szinten állnak, annál minőségibb csajt fognak ki, a maradék meg... sír és hibáztat. :)

Lorrh 2020.01.05. 21:25:09

@MsIreneAdler: "de a nő a havi, limitált egy szem petesejtjét jó, ha megnézi kinek adja"
Úgy érted, hogy egy mai nyugati nő, aki életében 1, de max 2 gyereket szül, és a menstruációban meg elveszteget kb négyszáz petesejtet, na őt pont az vezérli a faszkörhintában, meg a szexésnewyorkos promiszkuitásban, hogy kinek adja a petéjét?
Viccelsz, ugye?

Lorrh 2020.01.05. 21:31:02

@Serial Slut: igen a férfiak is válogatnak. De hiába akarsz egalizálni a két nem választási stratégiái tekintetében, súlyos hazugságokat írsz. Amiket tanulmányok, felmétrések cáfolnak.
Te meg egyedül állsz a szubjektív acsarkodó véleményeddel, mi szerint a béna, sikertelen pasik terjesztik a hipergámia elméletét. Nem. Ez létező jelenség. És a mai feminizmus ezt is túltolta. És ezzel a nők is nagyon rosszul jártak.
Te nagyon más világban élsz, szerintem ne alkoss véleményt, arról amihez közöd sincs.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.05. 21:33:56

@Lorrh: ha létezik, akkor nyilván kutatásokkal is tudod bizonyítani, ami nem antifeminista honlapok véleménycikkeit jelenti ám. :)

Mihez nincs közöm, és milyen világban is élek én? Véleményhez mindenkinek joga van, akár tetszik ez neked, akár nem, ezt nevezzük szólásszabadságnak, úgyhogy te nekem nem írod elő, mihez szóljak hozzá.

MsIreneAdler 2020.01.06. 02:32:29

@Serial Slut: én sem értem igazán, mi ez a "hirtelen jött felfedezés" , hogy a nők hipergámok. Meg régen ez meg az volt. Nem, már az ősasszony sem a nyeszlett nyúlbélával párosodott, de ne nyúljunk ennyire vissza az időben, később sem , soha nem volt olyan, hogy a nők választási helyzetben az árokpartról kukázták volna össze a férjüket. Aki tud olyan korszakáról az emberiségnek, ahol egy nőt nem a legjobb helyre akartak férjhez adni, az írja már ide legyen szíves.

MsIreneAdler 2020.01.06. 02:47:14

@Lorrh: na igen. Kíváncsi voltam, mi lesz, ha egy nőkre jellemző viselkedést pusztán az ösztönökkel magyarázok. Sejtettem, hogy minimum viccesnek fognak titulálni. De ugye, a nők azért ne kacagják halálra magukat, hanem megértően bólogassanak, mikor hűség témakörében a férfi ösztönökkel magyarázzák, hogy ugye minden nőt meg kell hágni, fogadjuk el, nem lehet ez ellen tenni semmit :).
Szóval bocsi a csúnya kisérletért. Természetesen nem gondolom, hogy csupán a petesejtek állnak a háttérben, annyi, hogy ez lehetett a kiindulópont. Mint ahogy manapság a férfiak sem feltétlenül azért szexelnek, hogy megtermékenyítsenek egy nőt (sőt). De tudod mit? Tegyük félre az ösztönöket kicsit. Rohadt civilizáltak vagyunk, minek azok nekünk. Még akkor is társadalmi elvárás a nők felé, hogy ne álljanak le mindenkivel. Csak ezen a blogon olvass vissza, szinte kivétel nélkül mindenki azt preferálja, ha egy nőnek minél kevesebb szexpartnere volt. De szívesen venném, ha bárki, akár te is leírnád pontosan mit is gondolsz egy olyan nőről, aki nem válogat.
Ezekre az alapokra (ösztön, társadalmi elvárás) jön rá, hogy néhányan bőven felül értékelve magukat és a lehetőségeiket (ezerszer leírtam már) keresik a királyfit, belőlük általánosít mindenki A nőre.
Tehát értem én a problémát, nem könnyű nőhöz jutni, de sosem volt az. Bár ennél a mostani témánál kezdem úgy érezni, hogy megint két egymásnak ellentétes dolgot várnának el a nőktől... Legyen szűzies, ne adja oda magát könnyen, de ne legyen túl igényes, azért feküdjön le minden  átlagjózsival :)

Lorrh 2020.01.06. 08:51:51

@MsIreneAdler: Nézd, szerintem csak ezen a blogon legalább huszonnyolc alkalommal leírták a kommentelők ezt a mechanizmust, hogy nem egyformák a férfiak és nők, nem lehet egyforma szemüvegben nézni őket. Nőben az a jó, ha romlatlan, a férfiban meg az ha tapasztalt. Nem a válogatás ellen szól az irodalom, hanem a telhetetlen túlzó irreális női elvárások ellen. Mert jön a macskás, bepókhálósodott puncis, öreglány időszak. ÉS se gyerek, se család, se pasi. Ismeretségi körömben legalább öt ilyet tudok mutatni. Mindegyikük szomorú, megkeseredett vénlány.
Ugye nem most hallottál ezekről először? Akkor miért kérdezed újra és újra ugyanezeket?

MsIreneAdler 2020.01.06. 15:33:22

@Lorrh: igazából szerintem az a gond, hogy most egy picit össze lett mosva a hipergámia meg az, ha valakinek túl nagyok az igényei. Ez utóbbi is elég ingoványos terület, ezt sem lehet egyértelműen definiálni, hogy mi az, ami már túlzás, mert annyira egyénenként változó lehet. De értem, mire gondolsz. Feltehetően arról van itt szó, ha az undi tonna donna is bradpittre ácsingózik. De őszintén, kár érte, ha az ilyen macskás szingli lesz? Úgy adod elő, mintha a vénlányok megmentése lenne a célja annak, hogy nők párválasztási szokásait savazzátok (jegyzem meg a teljesség kedvéért, sokszor joggal).
Miért ne kérdeznék? Lehet pont a 29. véleményre vagyok kíváncsi. Miért zavar ez téged?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.06. 15:45:01

@MsIreneAdler: normál esetben a férfiak sem a legrosszabbat választják, ha tehetik, válogatnak, és akkor a jobbat. Abban pedig egyetértek az előttem szólóval, nem tudom már, te voltál-e vagy valaki más, hogy a férfiak elvárásai általában ugyanolyan irreálisak manapság, nem akarok ujjal mutogatni a blogger legújabb posztjára. :) Ahogy az is az, hogy egyszerre legyél lakással, kocsival rendelkező, független nő, és szubmisszív, csendes háziasszony. Ez az egyik legszembetűnőbb és teljesíthetetlenebb az elvárások közül. Szülj öt gyereket, de a saját pénzeden, mert a nők csak kivesznek, be nem raknak. Legyél rutinos lepedőakrobata, de lehetőleg közel a szüzességhez. Legyél démonian vonzó, de ha fodrászhoz, kozmetikushoz, szoliba jársz, akkor egy leköpnivaló műnő vagy, aki csak hülyeségekre bassza el a pénzt, és csak abból áll az élete, hogy a fodrásznál ül, mert egy felszínes picsa.
Hajrá, felelj meg mindennek IS!

Lorrh 2020.01.06. 15:48:50

@MsIreneAdler: nem zavar. Azt hittem csak túráztatod a népet itt.

Nézd, egyénenként lehet, hogy le lehet szarni az ilyen öreglányok siránkozásait. De ha nagy tömeggé válnak, akkor ez komoly társadalom hangulat romboló erővé válik. Ma a vulgárfeministák elég nagy szócsövet kapnak. És teliharsogják a hülyeségeikkel a világot. És minden balfaszságukat a férfiak nyakába varrják.
Növelve ezzel a férfi-női megosztottságot. Ami pedig az "oszd-meg-és-uralkodj" elve miatt pont nem szolgálja a társadalom érdekeit. Hanem a tudjukkikét :-)
És mielőtt csípőből visszavágnál: a férfiak véleményét elszigetelt pár kommentelős mikroblogok mutatják, addig a női siránkozás több ezerszer szélesebb körhöz jut el a femina, she.hu, divany, wmn, satöbbinek "köszönhetően".

MsIreneAdler 2020.01.07. 01:14:07

@Lorrh: nem hergelni, trollkodni vagyok itt. Komolyan érdekel, ki, mit gondol a világ dolgairól. Szeretem olvasni, mások hogyan látják a férfiak és nők kapcsolatát, és szeretem leírni, én hogyan látom. Jó, néha bedobok olyan dolgokat, amikről tudom, hogy vitaindítóak lehetnek, de ennyi.
Én is úgy gondolom, hogy férfiaknak és nőknek szükségük van egymásra, a köztük lévő bizalmatlanság pedig mindkét nemre rossz hatással van, senki nem nyer ezen (leszámítva tuggyukkit, természetesen :D). Viszont azt sem tudom szó nélkül megállni, ha csak az egyik nemet kiáltják ki bűnbaknak, a másik meg ott sem volt...

MsIreneAdler 2020.01.07. 01:15:15

@Serial Slut: igen, ezt írtam már én is, hogy egy nő nem tud jót tenni. Azért mázli, hogy néha sikerül ;). Egyébként az olyan férfiaknak, akiknek semmi sem jó, méltó párjuk a negyven plusszosan, még a daliás hercegre váró nők. Közös bennük, hogy bár típus sikertelen a másik nemnél, nem hajlandóak sem a szemléletükön, sem magukon változtatni. Egyszerűbb a másik nemet gyűlölni, hibáztatni.

Wildschwein 2020.01.07. 09:13:40

@MsIreneAdler: "Tehát értem én a problémát, nem könnyű nőhöz jutni, de sosem volt az."
Nos, könnyű biztos nem volt, de a mainál nagyságrendekkel könnyebb volt akár 1-2 generációval ezelőtt is. Hadd idézzek ismét egy klasszikust (Roosh V): "Consider the type of game your grandfathers had to use on your grandmothers. In all likelihood, it was to be good men, get involved with the church, line up stable jobs, and be friendly. They didn’t have to sleep with a dozen or more girls to enter a relationship that would
last less than a year. There was no conscious effort on their part to try to be an alpha male or not to appear needy."
Szóval nehogy már azt akard sugallni, hogy ebben a tekintetben semmi nem változott. Igenis van egy jelentős változás a korábbiakhoz képest: a nőknek ma szabad megélniük a hipergám ösztöneiket, ebben immár nem akadályozzák őket sem a társadalmi normák, sem pedig a jogszabályok (családjog, válás). Csak néhány kiragadott példa: (i) A faszkörhinta jelensége korábban nem létezett. (ii) A hetvenes években terjedt el a nyugati világ országainak jogrendjében az, hogy el lehet válni minden különösebb ok nélkül, csak úgy, mert mondjuk "kiszerettem belőle". Azelőtt ez nem létezett, nyomós indok kellett a házasság felbontásához. (iii) Ha egy férfi elhagyja a feleségét egy fiatalabb, szebb nőért, akkor őt a társadalom megvetése sújtja, egy utolsó szemét disznónak tartják. Ha egy nő elhagyja a férjét azért, mert beleszeretett valaki másba, akkor a mai társadalmi megítélésben ő egy bátor, erős nő, aki elismerést érdemel azért, mert a saját útját járja.

Wildschwein 2020.01.07. 09:40:28

@VT 135: "A férfi életközépi válság abból indul, h a férfi elért már egy kort (40-50 év). Megvan a kocsi, megvan a biztos szex (feleség), megvan a gyerek, megvan a lakás, megvan az egzisztencia. Szóval minden pipa."
Szerintem mi két különböző párhuzamos valóságban élünk, mert amit leírsz, annak az általam látott valósághoz nem sok köze van. Az én valóságomban a helyzet az, hogy aki huszonévesen megnősült, azoknak kb. a fele 40-50 éves korára már el is vált - ez tehát már alapjaiban is téves.
De vegyük mondjuk azt, aki nem vált el. "Megvan a biztos szex (feleség)" - hát ennek végképp semmi köze a valósághoz. A házaspárok 40-50 éves korukban a legtöbb esetben alig szexelnek már, leginkább azért, mert a nő ezt többféle módon is akadályozza (fejfájás, rossz hangulat teremtése zsörtölődéssel, eü. problémákra hivatkozás stb.) Egy férfi ebben a korban általában messze nem kap annyi szexet a házasságában, mint amennyire igénye lenne. (Persze vannak kivételek.) És a feleségek nagy része 40 felett már nem is néz ki úgy, hogy egy férfi számára szexuálisan vonzó legyen. Igen, tudom, vannak olyanok, akik még 50 felett is vonzóak, és azt is tudom, hogy sok esetben a férfi is elhagyja magát, pocakos vagy görnyedt lesz, de ez nem változtat a fenti állításomon.
De haladjunk tovább: oké, a férfi nem vált el, a felesége 40 felett is vonzó, ráadásul a szexet sem tagadja meg. (Szerintem kb. az ilyen korú férfiak 5%-ról lehet szó, ez már a mesevilág kategória.) "Megvan a lakás, megvan az egzisztencia" - és írd oda mellé, hogy megvan a hitel, amiből ez az egész megvalósult, és amire gyakorlatilag minden fillér elmegy, amit nem az alap létfenntartásra meg a drága gyermekek taníttatására fordítanak (hadd legyenek ők is lelkes rabszolgái ennek a fogyasztói világnak).
Na, de nem részletezem tovább, ez végül is csak az általad említett Disney-világkép bírálata volt. Amiről viszont az életközepi válsággal kapcsolatban beszéltem, az a szexpiaci érték, az SMV volt. Itt van ennek egy látványos ábrázolása (ez is Rollo oldaláról van), ebből minden leolvasható, egyetlen ábrában a teljes Red Pill filozófia:

i0.wp.com/therationalmale.com/wp-content/uploads/2012/05/smv_curve1.jpg?ssl=1

2020.01.07. 11:40:39

@MsIreneAdler:
"Én is úgy gondolom, hogy férfiaknak és nőknek szükségük van egymásra"

Hát fene tudja.
Én szerintem a legnagyobb részt ez képviseli a dologban:
A férfi fenntartja a kapcsolatot a szex miatt, a nő fenntartja a szexet a kapcsolat miatt.

A férfinek nem kell igazából a nő másra a saját "túlélése" végett, viszont a nőnek - a sok társadalmi dotáció ellenére: pozitív diszkrimináció - igenis szüksége van a férfira ezzel ellentétben.

.Delin. 2020.01.07. 11:51:26

@Wildschwein: US-ben 30 körül hàzasadik egy àtlag fèrfi, ez nincs tùl messze az SMV-jènek csùcsàtòl.

www.thespruce.com/estimated-median-age-marriage-2303878

Az egèsz azonban mèg mindig ott hibàzik, hogy biztos, hogy egy fèrfi a minèl nagyobb SMV-jű nőt vàlasztja felesègnek?

Arròl nem is beszèlve, hogy a kit dug ès ki a felesège nem mindig ugyanaz a szemèly. Ne legyünk àlszentek, ez nem mindenkinek okoz lelkitörèst, vagy bàrmilyen vàlsàgot.

Wildschwein 2020.01.07. 12:02:56

@icipicicsipa: "A férfinek nem kell igazából a nő másra a saját "túlélése" végett,"
Hát hogy mondhatsz ilyent? Kivel élné meg az érzelmeit? És ki biztosítaná neki a békés, nyugodt otthont, ahová fáradtan hazatérhet és erőt gyűjthet? És kivel élné meg az érzelmeit? És ki főzné neki naponta a kedvenc ételeit? És kivel élné meg az érzelmeit? És ki ápolná majd akkor, amikor öreg lesz és magatehetetlen? És kivel élné meg az érzelmeit?
Na jó, irónia off

Wildschwein 2020.01.07. 12:15:29

@.Delin.: "US-ben 30 körül hàzasadik egy àtlag fèrfi,"
US-ben az átlag férfi (tudomásom szerint) már nem házasodik, egyrészt mert aki még akarna, az nem talál nőt (mivel egy átlag férfi kevés egy US nőnek), de a legtöbben már nem is akarnak, mert az ottani jogrendszer miatt a házasság egy racionálisan vállalhatatlan kockázatot jelent a férfi számára. Az állításod ezért legfeljebb abban a formában lehet igaz, hogy azokra a férfiakra vonatkoztatjuk, akik házasságot kötnek. De ez, mint említettem, a férfiak kisebbik része, mert a nagyobbik részük nem köt házasságot egyáltalán. (Erre az általad linkelt cikk is utal a vége felé, nagyon szemérmesen és azért meghagyva a kiskaput a mainstream romantikának, mert egyenesen nem meri kimondani.)

Egyébként pedig a korábbi állításod nem mond ellent az enyémnek. Szerintem igaza van Rollonak: egy férfi számára igenis válságot okoz az élete közepe felé, amikor felismeri az SMV diagramban rejlő igazságot (aminek addig nem volt a tudatában).

.Delin. 2020.01.07. 12:28:55

@Wildschwein: Igen, ùgy èrtettem, aki hàzasodik, az àtlag 30 èves fèrfi rèszről.

Azonban tovàbbra sem èrtem, hogy mièrt okoz az bàrmilyen vàlsàgot, ha egy fèrfi felismeri, hogy a koràbbiakhoz kèpest nőtt az SMV-je? Attòl, hogy szexelhet külsőre jobb nőkkel, nem jelenti azt, hogy el is vennè őket. Hol itt a feloldhatatlan ellentèt?

2020.01.07. 12:46:48

@Wildschwein:
Hát igen, valóban jók ezek a szövegek.
Miközben pont az ellenkezője történik minden szempontból.
De hát ez a szocializáció, ez a hami piár, ami arra trenírozza a férfit, hogy szolgája legyen a nőnek, minden aspektusban.

És akkor most elővenném ebben a kérdésben a másik részt, hogy ahogy megyünk előre a társadalmi változásban de vele együtt a technológia fejlődésben, jönni fog egy váltópont abban, amit mondtam, és a nők hátrányára:
A nők ugye egyre jobban ellenszenvet és tartózkodást generálnak és váltanak ki a férfi részéről. Viszont visszatérve az előzőekre, a férfinak igazából a szex a fontos, de természetesen a normális lelkületű partner is. Most szépen lassan ráléptünk a szexrobotok fejlesztésére, ami talán/szerintem 10 év alatt el fogja érni azt az imitációs szintet, amikor majd azt mondja a férfi, hogy hú, ez már tényleg olyan, mint ha valódi nőt fognák, dugnék, stb....

És akkor mi marad a nőknek?
Mert, hogy a férfi akkor végleg elfordul majd tőle, esetleg olyanok lesznek a társadalomban, mint a ma oldtimeres autóimádók, aztán annyi, sokkal egyyszerűbb lesz a haverokkal dumálni és együtt ellenni, majd hazamenni és ott "rendbe rakni" az gépet, ami meg fogja adni azt a testi kielégülést - mindenféle következmény nélkül - amire szüksége van a férfinek.

Szerintem valami ilyesmi vonal lesz a vége ennek a társadalmi folyamatnak, mert ez a könnyebb, racionálisabb út, ami a fenti állítások matematikai/logikai eredménye.

2020.01.07. 13:26:06

@icipicicsipa: "A férfinek nem kell igazából a nő" Mondjuk hogy megszülessen. Ahhoz azért kell, ugye nyuszifül?
Megcseszheted a sok technikai kütyüdet feltaláló férfiként ha nem születik gyerek, kihal az élet.

2020.01.07. 13:32:48

@Daenerys Targaryen:
"Mondjuk hogy megszülessen. Ahhoz azért kell, ugye nyuszifül?
Megcseszheted a sok technikai kütyüdet feltaláló férfiként ha nem születik gyerek, kihal az élet. "

Mint ahogyan ahhoz, hogy a nő megszülessen, szintén kell a férfi.

Egyébként muszáj tényleg ennyire hülyének lenni ahhoz, hogy a fogantatást és a szülés megtörténéséből kivonjuk a férfit és azt mantrát nyomjuk,, hogy ahhoz kizárólag nő kell?

Plusz: az egész társadalmi élethez, az egész infrastuktúrához a férfi kell, a férfi miatt van ez, amiben élsz.

És még egy pont: amint a- férfi - orvosok kifejlesztik a mesterséges méhet és génterápiával a "mesterséges" petesejtet, úgy a női nem meg fog szűnni az evolúció által.

A női nem hosszú távon meg fog szűnni.

MsIreneAdler 2020.01.07. 13:36:52

@Wildschwein: a jó öreg nosztalgia. Most hirtelen csak két dolog jut eszembe, hogy mi a gond ezzel. Először is, az idő megszépíti az emlékeket, valamint nagyszüleink iránti tiszteletből is fakad, hogy nem feltételezzük róluk, hogy bizony össze vissza keféltek, mint a nyulak. Pedig de. A másik, hogy egy olyan nőt, akik nagyapáink, dédnagyapáink általában kaptak, olyat kaphatsz most is, ha azon feltételek mentén keresel, mint ők. Mert ugye akkoriban még nem volt elvárás egy nőtől, hogy szakmája legyen, dolgozzon, sportos legyen, de még az sem, hogy rendszeresen szőrtelenítsen. Na most egy ilyen iskolázatlan, nem dolgozó, kizárólag a háztartáshoz értő szőrmókot simán össze lehet szedni. Nem azt mondom, hogy nagyanyáink suttyók, buták voltak, csak azt, ha a gyerekszülésen és a házkörüli teendők elvégzésén kívül még volt más jó tulajdonságuk, az extrának számított, nem alapnak. Például itt a blogon az új posztnál is: finnyogva szopatta le magát a tájszólásos nővel wolf. Nemhogy feleségnek nem kellett volna neki, de még szexre sem nagyon. Régen az ilyen dolgos, szorgos menyecskét meg nagyra tartották ám.
Szóval igen, változtak a dolgok, sosem állítottam, hogy nem, csak azt, hogy az emberi természet nem változott. És valóban, ki hitte volna, hogy ekkora felfordulást okoz, ha a nők nyíltan válogatnak, nem pedig titokban.
De jó, hogy szóba hoztad a faszkörhintát. Ezzel kapcsolatban lenne egy észrevételem. Tudjuk, ez egy létező jelenség, de vajon a nők hogyan tudnak egyedül faszkörhintázni? Viccelek, nyilván sehogy, kellenek hozá fasz(o)ik is. Azt is leírtátok ezerszer, hogy a férfiak kb. 20%-a nyúlja le, pörgeti a csajokat. Ehhez mit szól a többi 80%? Szidja a sok ribancot, majd hátbaveregeti, biztatja az "alfát", aki tulajdonképpen előle halássza el a nőket. Ez csak nekem tűnik furának? Csak ezen a blogon néha olyan seggnyalást kap a bloggazda, hogy én belepirulok :)...
A házasságkötést és a válást is illene komolyabban venni, ebben teljesen egyetértünk. Jó lenne, ha nem csak a felhajtásról, meg a látszatról szólna az egész. Mert ez igenis egy szerződés két fél között, nem csak amolyan hókamóka.
Ez az utolsó bekezdésed hatalmas csúsztatás. Nincs olyan fórum, legalábbis én soha sehol nem olvastam, vagy hallottam, hogy egyöntetűen "megtapsoltak" volna egy olyan nőt aki egy fiatal pasi miatt felrúgja a házasságát. Ítélkezni nagyon könnyű, főleg, ha az ember nem ismeri a háttérsztorit,ezt mindkét esetre értem.
(ja és köszi a felvilágosítást, hogy egy kicseszett dizni mesében élek :D:D)

MsIreneAdler 2020.01.07. 14:03:57

@icipicicsipa:

"A női nem hosszú távon meg fog szűnni"

A picsába :( (na akkor inkább vasalni tanítsátok meg a ribanc masinát, me' asse tudtok rendesen)
:))

2020.01.07. 14:34:27

@icipicicsipa: Aztán miért is kéne megszűnnie akármelyik nem-nek? Mert a te beteg világodban ezt vizionálod? Nem egyszerűbb az igazságtalanságokat korrigálni?
Te ugyanolyan szélsőséges gyűlölködő vagy mint a feminácik.

2020.01.07. 15:45:49

@MsIreneAdler: igazi férfinak nincs szüksége nőre.

2020.01.07. 15:47:43

@Daenerys Targaryen: "Te ugyanolyan szélsőséges gyűlölködő vagy mint a feminácik"

ezt mondják mindig a feminácik :D te meg frusztrált vagy mert már most sem kellesz senkinek

MsIreneAdler 2020.01.07. 16:07:30

@woltör: ez nagyon szépen hangzik, kár, hogy nem igaz :(

2020.01.07. 16:43:09

@MsIreneAdler: de de. amit meg te mondasz az egy blú pill marhaság.

2020.01.07. 16:47:01

@woltör: annyira egyszerű. Nem kell keresni akkor. És akkor ha nem kell, nem mindegy milyen a nő? Ha nem kell, minek energiát, időt feccölni ide szarni, hogy milyen a nő, minek kell társkeresőn ismerkedni és aztán itt elmondani milyen barom mind? Ha egyszer nem kell.

Nekem ha nem kell rókabunda, akkor nem fogok keresni rókabundát, de mégcsak nem is érdekel, hogy más miért keresi vagy hordja és mennyiért vette. Szarom le a rókabundát. Egy percet nem fogok foglalkozni vele.

Egyáltalán milyen az az igazi férfi?
Leírnád?
Köszi :)

2020.01.07. 16:49:43

@Frau Untermensch4: te minek szarsz ide rendszeresen ha havonta bejelented a visszavonulásod? :D

ki nem szarja le mi kell neked meg mit csinálsz?

olyan amilyen neked soha nem lesz :D :D

Wildschwein 2020.01.07. 17:12:40

@.Delin.: "Azonban tovàbbra sem èrtem, hogy mièrt okoz az bàrmilyen vàlsàgot, ha egy fèrfi felismeri, hogy a koràbbiakhoz kèpest nőtt az SMV-je? Attòl, hogy szexelhet külsőre jobb nőkkel, nem jelenti azt, hogy el is vennè őket. Hol itt a feloldhatatlan ellentèt?"
Én meg, őszintén szólva, a kérdésedet nem értem még mindig, de akkor inkább leírom részletesebben, hogy mire gondoltam, és akkor az hátha megválaszolja a kérdést is.
A mi kultúránkban a férfiak a nevelésük során elég intenzív blue pill hatásokban részesülnek. A család, az iskola, a média, a filmek 98%-ban az idealizált álomvilágot közvetítik nekik, mely szerint az ő feladatuk az életben az, hogy megtalálják a pont hozzájuk illő nőt, elvegyék feleségül, hordozzák a tenyerükön, teljesítsék a kívánságait, gyerekeket csináljanak neki és eltartsák őket évtizedeken keresztül, és ettől lesznek majd boldogok (mármint nemcsak a feleség meg a gyerekek, hanem a férfi is). És bizony sok férfi van, aki tényleg azzal vág bele a házasságba meg a családalapításba, hogy ez majd így lesz. Hogy ő majd mindent megtesz, amit kell, és akkor mindenki boldog lesz. De aztán mégsem így alakulnak a dolgok. Eltelik 15-20 év, a férj ugyan igyekszik, melózik, jól bánik a feleségével, mindent megad a családnak, ami csak telik tőle, de valahogy mégsincs boldogság. A feleség zsörtölődik, egyre inkább sárkányosodik, és nem figyel oda magára, rohamosan veszít a külső vonzerejéből is. Ilyenkor két eset lehetséges. (i) A férfi továbbra is a blue pill világban él, magát hibáztatja és intenzíven hazudik magának továbbra is azzal, hogy ez tulajdonképpen jól van így, neki az a dolga hogy a családtagjaiért robotoljon és elviselje minden rossz tulajdonságukat. Ebben segítségére lehet pl. az alkohol. (ii) Hirtelen, vagy fokozatosan elkezdi látni, felfogni, önhazugság nélkül értelmezni az SMV diagramon ábrázolt jelenséget. Na _ez_ okozza az életközepi válságot, szerintem erre gondolt a költő. És aztán ennek többféle kimenetele lehet, annak függvényében, hogy a férfi hogyan áll ehhez hozzá.

Wildschwein 2020.01.07. 17:44:09

@MsIreneAdler: Ohh, a régi szép idők. Hát ebben bizony eltér a véleményünk. Azt írod, "nem feltételezzük róluk, hogy bizony össze vissza keféltek, mint a nyulak. Pedig de." - márpedig szerintem meg nem. A világ nem volt ennyire nyitott, a legtöbb ember kis közösségekben (falvakban, kisvárosokban) élt, ahol mindenki ismert mindenkit, és a társadalmi normáknak óriási visszatartó ereje volt, főleg a nők szemében. Az lehet, sőt valószínű, hogy keféltek volna szívesen a helyi alfákkal (és fordítva, a férfiak meg szívesen végigdugták volna a főutcát meg a Kossuth teret), de ezt nagyon ritkán tudták megtenni.

"A másik, hogy egy olyan nőt, akik nagyapáink, dédnagyapáink általában kaptak, olyat kaphatsz most is, ha azon feltételek mentén keresel, mint ők. Mert ugye akkoriban még nem volt elvárás egy nőtől, hogy szakmája legyen, dolgozzon, sportos legyen, de még az sem, hogy rendszeresen szőrtelenítsen. Na most egy ilyen iskolázatlan, nem dolgozó, kizárólag a háztartáshoz értő szőrmókot simán össze lehet szedni."
Megint csak más a véleményünk. Mit számít ebből a szempontból az iskolázottság? Semmit. A talpraesettség, életrevalóság számít. A mai nők jóval iskolázottabban, mint a száz évvel ezelőttiek - és? Használt ez nekik valamit abból a szempontból, hogy most jobb társai tudnak lenni egy férfinek? És mi az, hogy "nem dolgozó", meg hogy "nem volt elvárás, hogy dolgozzon"? Ezt a (már nem élő) nagymamáim nevében kikérem magamnak. Egyikük sem volt különösebben iskolázott, de mindketten rengeteget dolgoztak a ház körül, gondozták az állatokat, etették a gyerekeket, tették, amit kellett. Nem a luxusnyaraláson járt az eszük, mint a mai nők nagy részének (lásd: "más kultúrákat megismerni", haha). A szőrtelenítés, illetve úgy általában a higiénia és a szépségápolás kapcsán szerintem akkoriban is (még a drogériák nélkül is) megvoltak azok a házi praktikák, amelyekkel azt igyekeztek elérni, hogy kívánatosabbak legyenek a szomszéd Marcsinál. És nem hinném, hogy a nagyapáimnak és a barátaiknak büdös, szőrmók nőket kellett ölelgetniük. (Oké, 40 denes harisnya meg Triumph hálóing talán nem volt, ezért a dologért hálásak lehetünk a mai világnak, ezt elismerem.)

"Régen az ilyen dolgos, szorgos menyecskét meg nagyra tartották ám." Bizony! Mondtam én, hogy régen minden jobb volt :)

"az emberi természet nem változott." Ebben egyetértünk.

"ezen a blogon néha olyan seggnyalást kap a bloggazda, hogy én belepirulok :)" Nos, én már jó néhányszor dicsértem Wolfot, mégpedig azért, mert képes volt egyedül, önmagát a kudarcokon keresztül fejlesztve végigjárni a Red Pill útját. Ha ezt te seggnyalásnak látod, akkor azt vállalom. El tudom képzelni, hogy egy nő nem látja ennek a tettnek a nagyszerűségét, mert ez amolyan igazi férfidolog. ("Men make. Women take".)

A Disney beszólás pedig nem neked szólt - azt hittem, ez egyértelmű, nem tudom hogy miért vetted magadra.

2020.01.07. 17:48:20

@woltör: azt hittem tudod a kérdéseimre a választ és azért van ekkor szád.
Egyszerű kérdést tettem fel neked. Minek nő, ha nem kell a nő?
És milyen az igazi férfi?
(Te hányszor is jöttél vissza más néven?)

2020.01.07. 18:20:19

@woltör:

"te minek szarsz ide rendszeresen ha havonta bejelented a visszavonulásod? :D"

Bántod az egyik kedvencemet?! Pedig olyan szépeket ír. És ha azért mert szerelmes azt nem bírja a kiképzést?!?

Tegnap fejeztem be egy romantikus regény olvasását, azt hittem kirohad a szivem és beledöglök, de szerencsére van folytatása és a tragikus vége csak egy horog volt a köv. könyvhöz.

Nehéz egy érzéketlen kövületnek érteni a dolgokat, szégyelld magad! De ne aggódj a blogon látszik, hogy mindig van kit szivatni, ne csüggedj.

@Frau Untermensch4: Szegény...

2020.01.07. 18:31:17

@Frau Untermensch4: csak te rugózol itt a nőkön, az igazi férfit meg leírtam.

és te hányszor? vagy ez az első nicked claire óta? :D :D

2020.01.07. 18:38:07

@woltör: ha nem kell nő, akkor miért fontos milyen a nő?
Milyen az igazi férfi? - nem tudom mikor írtad és milyen néven. Ha segítenél ... please.
Nem vagyok Claire. Mi lenne ha elengednéd ezt és válaszolnál értelmesen?

2020.01.07. 18:41:47

@Ki számolja már: troll fasz...

@Frau Untermensch4: ki a fasz mondta hogy fontos? az igazi férfi olyan amilyen neked soha nem lesz. vak vagy?

2020.01.07. 18:58:43

@woltör: nem tudsz válaszolni :)
Csak akkor miért írod az egymondatos beszólásaidat? Azt gondoltam most megtaláltad azt pontot, ami megkérdőjelez minden eddigit, amik arról szóltak milyenek a nők. Viszont ha nem kell, akkor nem érdemes őket jellemezni. És gondoltam, nahát, végre egy értelmes gondolat (mármint a tiéd). De nem. Csak írtál egy olyan mondatot, amit ha nő ír pasiról, akkor itt repdes minden pasi a plafonon. Te persze megteheted a nőkről és nem repdesnek a plafonon.
A "fontos" szót én írtam, és azért, hogy miért lényeges, fontos, érdekes beszédtéma, hogy milyen a nő, ha nem kell az igazi férfinek - csak hogy értsd :)
Neked van nőd?

2020.01.07. 19:13:53

@woltör: "az igazi férfi olyan amilyen neked soha nem lesz."
Hogy is lehetne, hiszen annak nincs nője. Saját magad által leírtat sem érted. Buta vagy?

2020.01.07. 19:14:29

@Frau Untermensch4: arról nem tehetek hogy nem bírod felfogni a szöveget.
itt csak te repdesel.
te mienk írsz ide, ha bejelenteted hogy eltakarodsz?

2020.01.07. 19:24:09

@woltör: azért írok, mert írtál egy okosat. Csak mint kiderült ez véletlen volt, sőt magad sem érted magad, mert tovább már nem tudtad gondolni megoldásként, hogy felesleges a nőkről véleményt nyilvánítani, ha nem is kellenek. Nem bírod felfogni?

MsIreneAdler 2020.01.07. 20:39:43

@Wildschwein: persze, visszafogottabban zajlottak a dolgok, nyilván. De akkor sem szeretem, mikor a régi szép időket azok árnyoldalai nélkül hasonlítgatjuk a mai problémákhoz. Sok minden megváltozott. Például kikéred a mamád nevében, hogy bár nem volt munkahelye, mégis rengeteget dolgozott a háztartásban, és teljesen igazad van, ez régen még keményebb feladat volt, mint ma, gondolom (remélem) meg is becsülték őt emiatt. Manapság az ilyen nőket, akik otthon maradnak gyermeket nevelni, háztartást vezetni aranyásónak, a férfiak kiszipolyozójának hívják, még akkor is, ha "csak" gyermekenként 2 évet tölt otthon, nem egy egész életet.
Abban igazad van, hogy az iskolázottság kérdését picit túllihegik, a párkeresés szempontjából ez nem olyan fontos, mint ahogy ezt sokan (főleg a nők) hiszik. Nem tudtam sajnos jobban megfogalmazni azt, hogy egy mai nő már nem elég, ha csak ahhoz ért, hogy kitoljon pár gyermeket, meg takarítson, főzzön, mosson, kell, hogy "kenyér" legyen a kezében. És bár az én fülembe se sokan súgták hogy "nagyon szexi a diplomád", ettől függetlenül nem bánom, hogy kedvem, időm és lehetőségem volt tanulni (munka mellett).
Ami pedig a régi higéniát és praktikákat illeti azért az már édeskevés lenne egy férfinek, de egy nőnek is. De annyira meggyőzően taglaltad, hogy nagyanyáink bizony igenis dögösek voltak, hogy nem bírom nem elhinni neked:).
Ami a blogot illeti, fogalmam sincs, honnan indult az egész, így wolf fejlődését vagy az általa bejárt utat nem ismerem. Azért tanulni a hibáinkból, kilépni egy rossz körforgásból nem csak férfi dolog, hidd el, ezt nőként is meg tudom érteni, sőt értékelni. Azt, hogy halomra dugja, akit lehet, azt valóban nem tudom valami nagyszerű cselekedetként látni :), ezt nézd el nekem kérlek.
A diznis beszólás meg tudom, hogy nem nekem szólt, nem vagyok teljesen hülye, de had vegyem már magamra, mert tetszik :D

MsIreneAdler 2020.01.07. 20:42:56

@woltör: ha esetleg pár szónál hosszabban ki tudnád fejteni, hogy miért nincs egyáltalán szüksége egy igazi férfinek egy nőre (beleértve a szexet vagy a szaporodást is), én szívesen meghallgatom (illetve elolvasom).

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 22:17:03

@Daenerys Targaryen: a redpill szerint a nő élősködő, ami különösen igaz a terhesség, gyerekgondozás idejére, amikor aztán tényleg csak az államtól (azaz a keményen dolgozó férfiaktól) veszi el a pénzt. A nők többet vesznek ki, mint amennyit beraknak épp a gyerekek miatt, mert a mi számlánkat terheli a gyerekvállalás. Nincs olyan forgatókönyv, ami szerint a nő nem csak egy élősködő, mert még ha pénzt keres is, akkor csak valami férfiak pénzén kitanult büfészakos aktatologató, akinek egy teljesítményt díjazó világban nem volna semmije, azaz ismét: a keményen dolgozó férfiaktól veszi el a pénzt.

A gyerekszülés amúgy sem teljesítmény, egy nőstény csimpánz is képes rá, ahogy minden állat, ugyanez igaz a háztartásvezetésre: azt is bárki kisujjból kirázza, csak a fontos emberek nem fogják ilyen alantas feladatok elvégzésével rabolni a saját idejüket. A gyereknevelés pedig amúgy nem a nő dolga, mert csak elrontja, az mindig is a férfiaké volt; a nő csak az agymunkát nem igénylő robotmunkát végezze: peluscsere, etetés, altatás.

Én már mindent tudok a redpillről. :)

2020.01.07. 22:17:31

@MsIreneAdler: maximum csak szexre, de ahhoz nem kell kapcsolat

woltör (törölt) 2020.01.07. 22:21:10

@Daenerys Targaryen: neked valami üldözési mániád van hogy mindenkitől ezt kérdezed? ha nem lennél itt több nickkel akkor nem vádaskodnál folyton ezzel.

woltör (törölt) 2020.01.07. 22:24:02

@Serial Slut: "a háztartásvezetésre: azt is bárki kisujjból kirázza"

kivéve téged :D

"Én már mindent tudok a redpillről+

most bizonyítottad be h semmit

2020.01.07. 22:32:50

@Daenerys Targaryen:

Figyelj már te zseni.
Nem azt írtam, hogy én azt akarom, szűnjön meg a női nem, én egy általam elgondolt lehetséges logikai eseményt írtam le.

Érted, te sötétség szobra, hogy nem az volt leírva, hogy én mit AKAROK, hanem hogy mire SZÁMÍTOK.

.Delin. 2020.01.07. 22:54:19

@Wildschwein: Okè, ìgy màr kezdem kapizsgàlni mi a problèma: asszony SMV-je bezuhan, a fèrfiè nő, mègis az asszony hàrpia ès mèg a szex sincs rendben.

A dolog ott megy fèlre itt szerintem, hogy az SMV meglèvő pàrkapcsolatban màr kevèsbè fontos, a fèrfi/női dinamika a meghatàrozò hàzon belül. A szex azon mùlik, hogy a fèrfi hosszù tàvon tud-e alfa lenni a felesège szemèben alfa game-mel (ennek az SMV csak egy eleme), vagy birja-e a beta game-t anyagiakban (itt az SMV akkor lènyeges, ha pènz/stàtusz alapù). Mindkettőt nehèz hosszù tàvon fenntartani, de valamelyiket muszàj, hogy a nő ösztönösen elègedett legyen a fèrfival.

A blue pill pèlda, amit leìrtàl tipikus beta game, ahol a nő fusztràlt lesz, elsàrkànyosodik, ha a fèrfi nem tud egyre többet ès többet letenni az asztalra. Pòkeres pèldànàl maradva, elfogynak a zsetonok ès a fèrfi alul marad a sajàt beta game-jeben. Az alfa game mèg mindig ott lenne szàmàra (az időben korlàtlan), de mivel nem èrti a jàtèkot tovàbb nyomja a beta game-t, amit màr nem bìr pènzzel, mert elèrte a limitjèt ès csak szinten tartàsra kèpes. Az asszonynak ilyenkor kèt lehetősège marad idősödvèn: vàlik, vagy marad, de fusztràlt lesz.

.Delin. 2020.01.07. 23:01:06

@Serial Slut: Tudom, honnan jönnek ezek.:) Azonban ez nem maga az RP, hanem a sikertelen fèrfiak önigazolàsa az RP àltal. A sikeresek hasznàljàk az RP-t ès mèg sikeresebbek lesznek mind a nőknèl, mind a fèrfi hierarchiàban. Az RP csak leìrja az ösztönöket, alapvetően egy semleges eszköztàr, nem nőellenes.

MsIreneAdler 2020.01.07. 23:20:52

@Daenerys Targaryen: a megcsalás nálam nem a megbecsülés jele :)
Meg aztán sajnos tényleg vannak, akik gyerekkel ásnak aranyat, pl. Sarka Kata, vagy az a Vivien, mit ne mondjak, nem sokat segítenek a nők megítélésének.

MsIreneAdler 2020.01.07. 23:27:13

@woltör: na látod mondtam én, hogy nem igaz, hogy nem kellenek a nők. Ha azt írtad volna, hogy nincs szükséged nőre a szexhez, akkor azt tanácsoltam volna, hogy ne olvass red pillt, mert felesleges. Kapcsolatról meg senki sem beszélt.

2020.01.07. 23:28:00

Ez igen. Hogy bírjátok ti évről-évre leírni folyton ugyanazt?! Én már azt is unom (szerintem mások is) amit eddig írtam.
Ez teljesítmény mit ne "mondjak", le a kalappal!

@woltör: "troll fasz..."
Ez a válasz még belefért a humor kategóriába, látod megy ez, már puhulsz is
:D

Jó éjt aranyoskáim :)

2020.01.08. 10:14:38

@benderész: Ebből, bár nem is nekem írtad, lóf-t se értek. Annyira szőrszálhasogatók tudtok lenni...
Elmerengtem komolyan hova tudnátok ezt még fokozni...
Hihetetlen

2020.01.08. 11:13:02

@benderész: Visszatérve: Mikor a diploma megszerzésének nem egyetlen feltétele az értelmi képesség (1) és mikor a dilloma nem jelent automatikusan jobb anyagi helyzetet (2), nem is értem önmagában hogy lehet ez szempont?!
Abban hogy bizonyos témák elég kaotikusak annyi az öröm, hogy jobban látszik benne a lényeg.

"fecöl bele a hülyéje."-ezen felröhögtem...Te tudatosan nyomod ezt a stílust, tudva milyen fílinget gyúrj össze egy ilyen félmondatban, vagy ez csak jön. Ha igen, akkor le a kalappal.

MsIreneAdler 2020.01.08. 11:14:10

@benderész: nem arról van szó, hogy a nők feleslegesen tanulnak, ez butaság. Hanem arról, hogy a párválasztásnál ne lepődjenek meg, ha ez nem számít olyan módon, ahogy azt ők elképzelik, az iskolák elvégzése nem növeli az értékét a húspiacon. De tudod az életnek csak egy része a társkeresés, azon kívül sem árt, ha kezd magával valamit az ember lánya. Szóval, ha valaki nem azt tervezi, hogy rácuppan egy gazdatestre, aki majd eltartja élete végéig, akkor neki nem árt képeznie magát.

2020.01.08. 11:35:42

@.Delin.:

"A blue pill pèlda, amit leìrtàl tipikus beta game, ahol a nő fusztràlt lesz, elsàrkànyosodik, ha a fèrfi nem tud egyre többet ès többet letenni az asztalra."
Ettől is kikívánkozik belőlem, hogy reagáljak. Pár hete gondolkoztam el azon, hogy nektek ez kell. Vannak nők akik nem szebbek vagy okosabbak, de nekik áll a világ. És hogy miért? Mert pénzéhesek. Ezt az egy közös tulajdonságot fedeztem fel az ilyenekben. És ha igaz az, hogy ha az ember lénye beáll a cél felé, azt egyszer megszerzi, akkor ezeknek a pénz az. Ebben az esetben a birtoklás csak a státusz és pénz önmagában való értékelése a lényeg, nem a kellemesen élhető jómód vagy az az életszínvonal, ami egyén számára az emberhez méltó életet jelenti.
De észre vettem, hogy mégis erre izgultok, mert szerintem valami vadállati ösztön szerint ezt tartjátok rátermett, életrevaló hozzáállásnak és azt sugallja nektek, hogy egy ilyen nő mellett kevés anyagi probléma adódik, csakhogy mivel ezeknek a nőknek ez az elsődleges (innen a kegyetlenség-ami az érzelmeket nem veszi figyelembe), minden az anyagiak után következik. Innen garantált a totális szívás.
De ha ösztönösen ehhez vonzódtok, akkor ez van. Látok arra is példát hogy egyesek alsórendűnek tekintik a normális nőket, azokat nézik le, még akár az ő szemükre olvassák, jobban írva ők kapják szóról szóra azt, amit a zsánerükre illene. Vannak ezek a tipikus nők és a tipikusan nekik való férfiak.

2020.01.08. 12:14:51

@Ki számolja már: Továbbgondolva: Megy az a szöveg hogy a nők megtehetik amit, de ne csodálkozzanak, plusz felelősséghárítók. De amikor érzem a frusztráltságot, hogy "ezek a csúnya gonosz nők", akkor valószínüleg az adoott pasi nagy fába vágta a fejszéjét. (Első eset) és fontos tulajdonság ha vki fel tudja mérni az erejét, hogy mit képes uralni és mit nem. És ha mindenki ennyire cool vadállat, akkor tudni azt is, hogy ha vki elszámítja magát, akkor ciki van (ezzel pl. az élet egyéb területén nekem is gondjaim vannak-de érdekes dolgokat dobtok fel és tudok agyalni).
A második esetben előfordulhat hogy vki eltanulja és tudja csinálni, csak arra nem jött rá, hogy neki nem ez az alapvető természete (ezért elnagyoltnak tartom megállni annál, hogy férfi-nő, mert típusokról is szó "kéne" legyen).

2020.01.08. 12:21:50

@Ki számolja már: Ja és a felelősséghárítást elfelejtettem kibontani. Van a fenti két eset, ahol mindkét esetben felelősséghárító pasiról van szó. Azzal nem lehet mit kezdeni, mikor egy felelősséghárító fogja másra hogy az felelősséghárító.
A felelősséghárítás az erősebb kiváltsága, csak akkor ne csináljunk belőle erkölcsi kérdést ki a gerincesebb és felelősséghárítók lévén ne akarjuk erővel letolni a másik torkán hogy az felelősséghárító.

Hát igen van még nekem is min elgondolkozni az életben...

Wildschwein 2020.01.08. 13:04:03

@.Delin.: Erre muszáj nyomnom egy lájkot, mert egy nőtől igen ritkán hallani ennyire objektív, pontos, indulatoktól mentes meghatározást.

.Delin. 2020.01.08. 20:25:09

@Ki számolja már: Pròbàltalak követni. :)

Igazàbòl nem baj, hogy vannak aranyàsòk, az se, hogy vannak olyan pasik, akiknek a nő csak egy szèp tàrgy ès stàtusz. Ők teljesen jòl kiegèszìtik egymàst, zsàk a foltjàt. Az, hogy ki mivel àmìtja magàt, felelőssègethàrìt vagy sem, igazàbòl annyiban èrdekel csak, hogy az ilyen embert időben felismerjem ès elkerüljem.

Egy kapcsolatban nem kell egy màsikat leuralni (kivève persze ha valamelyik fèl igènyli:) ), elèg tudni kezelni a màsikat. Ez màr kicsit közhely, de először valamilyen szinten magadat kell megismerni, te mit akarsz, mi a fontos ès ahhoz kell pàrt/dugòpajtit/prostit keresni.

A nők nem az èrzèketlen, hatàrozott bunkòkra buknak alapjàraton. A hatàrozottsàgra, hatalomra igen, ez kb közös pont, a többi jàrulèkos elem, amit az adott nő, vagy elfogad, vagy nem.

heptakontanonaéder 2020.01.08. 20:57:40

@Serial Slut:
Ott vagy eltájolva, hogy egy ÉPESZŰ férfi nem ilyen szempontok alapján választja ki élete párját, gyermekei anyját! Ehhez kevés egy szép, feszes, kerek segg, két zseniális csöcs, formás, hosszú combok meg egy bájos pofika tutajos szemekkel.

heptakontanonaéder 2020.01.08. 21:16:46

@woltör:
Egy igazi férfi nem veszi meg a napi egy (két) pohár tejért a kilenc mázsás tehenet!

woltör (törölt) 2020.01.08. 21:21:22

@heptakontanonaéder: épeszű férfi nem kezdene vele, csak az itteni balfaszok.

2020.01.08. 21:28:05

@benderész:

"Addig nem kell a stílusra gyúrnom, míg a saját kútfőm győzi a feleseket"
Figyelj van egy poszt a kedvenceddel, amíg nézed szórakozhatsz azzal, amivel egyidős vagy :D

2020.01.08. 21:35:46

@.Delin.: Igaz, erre gondoltam én is hogy ha egy pasi az aranyásókra bukik és pofiraesik akkor lesz szíves levonni a tanulságokat és nem a normális nőket fikázni, de általában nem ez szokott történni.

2020.01.08. 21:37:15

@heptakontanonaéder: Írd már ki bammeg hogy egy tonna most mit szerénykedel a fennmaradó 1 mázsával? Vagy azt már hazavitted E?

2020.01.08. 21:39:07

@MsIreneAdler:

"az iskolák elvégzése nem növeli az értékét a húspiacon"-dehogynem, erre én most nem is írnék példát, pedig lehetne.

.Delin. 2020.01.08. 23:15:31

@Ki számolja már: Lehet egy nő iskolàzottsàga szexi egy fèrfinak, vagy hosszù tàvù kapcsolatnàl alapkövetelmèny, de ez csak azutàn jön, hogy külső/kisugàrzàs/èletkor alapparamèterek stimmelnek. Nem ùgy van, hogy azèrt kìvàn meg egy nőt, mert annak pl van PhD-ja. Az lehet előny összessègèben bizonyos tìpusù fèrfiaknàl, de a többsègnèl ez inkàbb hàtràny, vagy jobb esetben semleges.

2020.01.09. 00:03:01

@.Delin.: Nem is tudom már mit gondoljak. Valakit érdekel, valakit nem. És szerintem ez nem olyan hú de elengedhetetlen. Nem olan egyszerű ez, nem lehet egyértelműen igent vagy nemet mondani rá. Szerintem nem fontos, jobban mondva szerintem hülye az akinek ez egy mindent eldöntő szempont.

2020.01.09. 00:09:09

@benderész: Hogy jön ide a gazolás? Ezzel a tevékenységgel most a behajolásra gondolsz? Meg ez a haraszt is :D
"mert úgy érzed szórakozás híján vagyunk mivel-kivel terén?!"
Miért téged nem szórakoztat ez a szórakozás?!
Istenem xD nagyon pihent vagy :D

heptakontanonaéder 2020.01.09. 12:29:02

@: nem, cicus!
Azt a mázsás hús és zsírtömeget te vetted feleségül!
süti beállítások módosítása