Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Vidéki kislány, mondd csak mit viszel?

2020. január 06. - Ethan Wolf

tumblr_mkrgs1z1xo1s1s2bao1_400.jpg

"Vidéki kislány, mondd csak mit viszel? 

Kinek fogsz gyónni, ha velem védkezel?"

Nem biztos, hogy pont így van a dalszöveg, valamikor ezer évvel ezelőtt hallottam ezt még gyerekkoromban. :)

Ráírtam Grétára, mert nagyon bejött a vörös haja, vékony, formás teste, feszes mellei. Pedig arcra nem volt kimondott szépség. Kisugárzást sem éreztem a képeken, de ínséges időszak volt ez. :P

nintchdbpict000444099428.jpg

Hobbija az olvasás volt, úgyhogy könnyen jött az első közös téma. Egyik fotóján amúgy is könyvvel pózolt (ez nem ritka mondjuk). Meglepő módon semmi limonádé pszichológia, vagy önsegítő könyvek, a sima nyálas romantikus írásokat szerette. Ez a téma nem az erős oldalam, így gyorsan váltottam a sorozatokra, de ott meg a Szulejmánt jelölte meg, mint favorit, szóval kezdtem megijedni, hogy rossz lóra tettem. :P

Meglepő módon ekkor ő hozta fel a találkozó lehetőségét, amit el is fogadtam. Nem erőltettem a lakásra jövetelt, nem éreztem, hogy ez nála működne. Egy általam is ismert helyet javasolt, ami szerencsére nem is volt messze tőlem. Találkoztunk, puszi, séta a helyig, majd egy ital mellett csevegtünk egy órát. Sok témát érintettünk, és az jött le, hogy nagyon falusi a lány. Úgy értem, régies szavakat használt, hitt még a szerelemben (27 volt), és be is vallotta, hogy ő falusi. Sokat aprított fát otthon, foglalkozott az állatokkal, ilyesmi. Ez sajnos rányomta a bélyegét a kisugárzására.

cwrdipmwsaapdqd.jpg

Ne értse félre senki, tisztelet neki, hogy kemény fizikai munkát is végzett és ért is ezekhez. Én is vidéki vagyok/voltam, de nekem már tuti nem mennének ezek a dolgok. Régebben írtam, hogy a vidéki lányok jobbak, mint a nagyvárosiak, de akkor a vidékin volt a hangsúly. Ő viszont falusi parasztlányka, aminek a hátulütője, hogy nem tud nőies lenni. A kisugárzása, a megnyilvánulása egyszerűen nem passzol a városhoz.

Mondhatnám, hogy okosabb volt az átlagnál, de nem így volt. Hiába szeretett olvasni, ha csak a romantikus könyvekig jutott, hiába értett sok mindenhez, ha még mindig a nagybetűs, filmbéli szerelmet keresi. Hiába elismerendő, hogy kemény fizikai munkát is el tud végezni, ha közben a férfiak számára fontos, nőies kisugárzása nincs meg.

Az eszem azt súgta, nincs vele baj, egy vidéki, falusi srácnak főnyeremény lenne. De itt nem fogja megtalálni azt, amit keres. 

Egy óra után jeleztem, hogy induljunk, érezte Ő is, hogy nem sült el ez a randi túl jól. Én meg csak mosolyogtam, és próbáltam menteni a helyzetet azzal, hogy másnap korán kelek, de szerintem, nem hitte el. Elkísértem egy darabon, majd elváltak útjaink. Azt gondoltam, ennek így vége is.

29468335448_0ce21e36b8_b.jpg

Másnap viszont írt, és elkezdődött egy újabb beszélgetés. Épp sütött (muffint - a nők imádják, mindig azt sütnek) és arra gondolt, hogy hozna nekem belőle. Úgy látszik, neki nem az jött le előző este, hogy ez értelmetlen, mert lassan elkezdett bevezetni az életébe. Ez alatt azt értem, hogy kezdett megnyílni nekem. 

Magam sem tudom miért (de tudom, ínséges időszak volt), de igent mondtam a kóstolóra. Ha már felajánlotta, hogy hoz nekem, akkor gondoltam, a lakásomra jön. De mint kiderült, nem így gondolta, hanem hogy találkozunk valami olyan helyen, ahol tudunk piknikezni. Abban maradtunk, hogy a sziget, de a városliget is jó lehet, majd aznap meglátjuk. 

Már nem tudom miért, de a városliget lett a befutó. Kicsit borús, de azért jó idő volt aznap, így kiültünk egy plédre, elég távol a többi embertől (bár néha azért elsétált arra valaki).

Persze nem sokkal később elkezdett mégis esni az eső (enyhén csepegett). Előkerült a táskájából egy másik pléd, nálam pedig volt egy ernyő. 

sexy-farm-girl-vasko.jpg

Ülünk a fák között, egyik pléd alattunk, a másikba bebugyoláltuk magunkat és megettük a sütit (tényleg finom volt). Kicsit beszélgettünk és még mindig azt éreztem, hogy nem nekem való, túl nyers, túl vidéki (bocsánat).

Egyszer csak azt éreztem, hogy a pléd alatt a combomat simogatja. Ez elég egyértelmű jel, hogy mit akar. :) Előkerült egy üveg bor is közben. Mire elfogyott a pohárnyi bor, a sliccem már lehúzta és kézzel kényeztetett. Majd nem sokkal később bebújt a pléd alá és leszopott. 

Nem tudom, látott-e valaki, de az eső miatt csak nem járt arra senki, de szerintem elég érdekes látvány lehettem. Képzeld el, hogy a parkban, a fák között, esőben ül valaki egy pléden, egy másik rá van terítve, valaki mozog fel-alá a másik takaró alatt, a csávó kéjesen vigyorog a kezében egy pohár borral. :D 

Gréta nem volt rest, le is nyelte, a bort pedig kísérőnek használta. Később szedelődzködtünk, elkísértem valameddig, majd elköszöntünk. Nekem az jött le, hogy érezte rajtam a lepattintás szelét, de nagyon kellettem neki, ezért bevállalt egy cumit, hátha ezzel eléri egy jövőbeni kapcsolat lehetőségét. 

Azonban a következő találkozóra nem került sor. Nem mentem bele egy újabb randiba, mert azt éreztem, hogy Ő kapcsolatot akar, de azt nagyon. És kettőnk közt az nem működött volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1015330932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2020.01.06. 09:54:51

Majd amikor már ott tartasz mint Owen Benjamin a fél karodat odaadnád egy ilyen nőért

erkölcsi hulla 2020.01.06. 19:45:33

@Krisz101: Ebből látszik hogy alfa, "ingyé" leszopta egy normális nő (nem kövér, nem fogyatékos, nem randa, stb), és még így is lepattintotta. Egy átlag bétának ez elképzelhetetlen. Mondjuk a normális nőhöz jutás már alapból az.

TopszLee 2020.01.06. 21:14:45

Én csak azt nem értem hogy tudott jól leszopni a csaj, hiszen gondolom a pléd alatt tök sötét volt :P Lehet annyit szopott, hogy már becsukott szemmel is menne? :D

MsIreneAdler 2020.01.07. 01:19:25

Csóri lehet azt gondolta, vagy valamelyik idióta magazinban olvasta, hogy itt a nagyfaluba' így kell férjet fogni...

kormanyrud 2020.01.07. 07:19:28

Ez nagyon messze van az alfatol.. Ha az lenne, akkor majdnem minden sztori hepienddel zarulna. Egyszeruen sokszor probalkozik, amibol osszejon par numera, semmi extra. Ezt mindenki igy csinalja, nincs itt semmi latnivalo.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 12:08:30

@TopszLee: te a sötétben nem tudnál elszopogatni egy nyalókát, mert nem találnád meg a szádat? :)

kormanyrud 2020.01.07. 16:04:04

Szerintem nem fantazial, ez ilyen. Sokszor probalkozol, torvenyszeru, hogy elobb-utobb horogra akad valami szerencsetlen, mint pl. a mai posztban, csak ez messze nem alfa.

TopszLee 2020.01.07. 19:31:01

@Serial Slut: Ahhoz hogy a fogadó fél élvezze, látnia kell mit csinál. A nyalókának mindegy hogy nyalják, de faszt lehet szarul is szopni, főleg ha nem látja az illető mit csinál. Ezért érdekes, hogy sötétben is tudta nyomni a csaj...biztos nagyon rutinos volt már XD

csorsza 2020.01.07. 21:11:32

@TopszLee: Kisfiú, ide jársz tapasztalatot gyűjteni? :) Majd ha kiszőrösödött, és lesz egy nőd (vagy faszid...), szeretkezz vele éjszaka, sötét szobában. Ne ijedj meg a sötétben, szólok előre, ha a szájába veszi a kedves a kis pücsödet. Működni fog :)

csorsza 2020.01.07. 21:13:21

@TopszLee: Miért kéne látni az élvezéshez??? :))))))))))
Túl sok tudományos videót nézel a témában :)) Menj, próbáld ki inkább :)))

TopszLee 2020.01.07. 21:37:05

@csorsza: Kicsit vegyél vissza az arcodból.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 22:04:17

@TopszLee: 'Ahhoz hogy a fogadó fél élvezze, látnia kell mit csinál. A nyalókának mindegy hogy nyalják, de faszt lehet szarul is szopni, főleg ha nem látja az illető mit csinál."

Na várj, az első mondatban azt állítod, hogy a férfinak kell látnia.
A másodikban azt, hogy a nőnek kell látnia.

Most akkor melyik?

Látni továbbra sem kell hozzá, és nem is rutin kérdése, hanem érzéké. Lehet 30 éves rutinja is valakinek, ha béna hozzá.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 22:20:13

@woltör: csitulj, lenke, ma nincs kedvem a baromságaidhoz.

VT 135 2020.01.07. 22:32:39

Ah, unalmas, h már megint itt a retard-szakasz... Bár szerintem egyetlen emberről van szó, aki készségesen még önmagával is elvitatkozik, csak azt felejti el, h a stílusa azonnal elárulja, akárhány nicket vesz fel. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 22:38:26

@VT 135: már hányszor leírtam, ki ő! Aki még mindig nem tudja, ki ez, az menthetetlen. Itt lesz évekig, mivel az eredeti játszóteréről kitiltották. Az sem megoldás, ha az egész profilját törölteted, mert mára gyártott már vagy 50-et és tort használ. Meg kell szokni.

VT 135 2020.01.07. 22:38:50

@erkölcsi hulla: Hmm, én is ezt mondanám, de van ezzel egy bibi: akkor magamat is alfának kéne tartanom, holott még nem vagyok az, de nálam is előfordult, h pattintottam a csajt, aki pár órája még furulyázott rajtam. Őszibtén szólva már előbb kellett volna, mert annyira idegesítő volt a csaj, csak nem akartam bunkónak látszani. Ami persze totál értelmetlen volt, mert amikor szakítottam vele, "nyilván" én voltam ezért a bunkó. Mindenesetre nagy tanulás volt számomra az az este.

VT 135 2020.01.07. 22:41:53

@Serial Slut: Szuper, ti mégis etetitek őt, újra, meg újra...
A megoldás szerintem az lenne, h a moderátor nem a retardot törli, hanem kizárólag a retadra érkező összes kommentet. Így mivel a retard nem kap figyelem-enerhiát, megunja és keres olyan helyet, ahol kap. Hmm, Wolf, mi a véleményed erről a megoldásról?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.07. 22:45:39

@VT 135: sajnos nekem több tapasztalatom van benne, szóval pl. tudom, hogy ha nem kap figyelmet, még messzebbre megy, pl. elkezd privát adatokat kiírni, fb-on kutakodni, majd linkelni, amit talált, fb profilokat gyártani a nevedben vagy rólad, megpróbálkozik feltörni az email fiókodat stb. Veszélyes tud lenni.
De persze ki lehet próbálni, csak nem hiszek benne, hogy működni fog.

Ethan Wolf 2020.01.08. 09:54:52

@VT 135: Egyszerűbb lenne, ha senki sem reagálna a trollra, még akkor sem, ha az megszólítja. Sosem értettem, hogy egyesek miért reagálnak az ilyenekre akkor is, ha tudják, hogy csak trollkodnak velük. Le kell szarni és nem foglalkozni vele.

VT 135 2020.01.08. 11:34:24

@Ethan Wolf: Teljesen egyetértek veled, csak sajnos, amint az látható, ez az út nem működik: kevés ember annyira tudatos és van annyi önfegyelem benne, h ne reagáljon a figyelem-energiára éhes trollokra, akiknek pedig megvan az a profi eszköztáruk, h bevonják a többieket a maguk kis játékába.
Viszont, ha megfosztják őket az éltető figyelem-elemüktől, akkor, mint a növény, amit nem öntöznek, idővel kiszáradnak.

VT 135 2020.01.08. 11:38:27

@Serial Slut: Értelek. Ugyanakkor ezt két okból nem tudom mégsem elfogadni. Egyrészt, ha ezt figyelembe veszem, akkor ez egy félelem alapú döntés lenne részemről, részünkről. És a félelem alapú döntés, mindig a rossz döntés! Másrészt, ha ez alapján cselekszem, akkor még mindig ő tőle teszem a döntéseimet függővé, az ő játékszabályai alapján játszunk. A kétségbeesett, energia-éhség valóban kétségbeesett tettekre sarkall, de mégsem szabad belemenni, mert akkor ő győzött. Továbbra is fenntartom azt a meglátásomat, h ha elég sokáig nem lát reagálást a provokációira, akkor idővel elmegy és keres - a gyengébb ellenállás fizikai törvényszerűsége alapján - olyan helyet, ahonnan tud energiát nyerni.

Ethan Wolf 2020.01.09. 07:43:05

Személyeskedés miatt két illetőtől megszabadultunk (bár esélyes, hogy a kettő az egy volt).

Lorrh 2020.01.09. 08:50:27

@Ethan Wolf: admin kapitány, cortez meg kritikus intrikus szoktak visszajárni mindenféle nickeken.

heptakontanonaéder 2020.01.09. 11:28:35

@Tágulósegglik:
Se non è vero, è ben trovato!

Írj jobbat, hitelesebbet.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.09. 13:55:20

@Ethan Wolf: Én mondtam, hogy az ignorálás csak ilyen szöszi naiv kislányos gondolat, de erősködtetek. :)

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.09. 14:08:04

@Lorrh: cortez összeállt vele, az igaz, már ő maga linkelgeti ennek a nyominak a fikablogját (mert olyanja is van nekijjje, mondtam, hogy nem kezdő troll). A pontagyúakat mindig be tudja rántani. :)

heptakontanonaéder 2020.01.09. 19:40:34

@VT 135:
"És a félelem alapú döntés, mindig a rossz döntés! "

Az is félelem alapú döntés, hogy Kanadában turistáskodva az autóból kiszállva NEM AKAROD megsimogatni a grizzlit!

VT 135 2020.01.10. 17:24:09

@Serial Slut: Ezért mondtam, h az adminnak kell "elrendeznie" az ignoráltatást. Amúgy azon röhögtem, h egyszer sem neveztem nickjén az illetőt, mégis azonnal magára vette és kirobbant felém az újabb hisztirohama. :) Ennél látványosabb beismerése nehéz egy szerepnek.

VT 135 2020.01.10. 17:27:57

@heptakontanonaéder: tévedés. A félelem alapú döntés ez esetben az, h pánikba esel és full gázt adva elhajtasz - aztán beleszaladsz az árokba, vagy egy fának. Ez egy tudatos, *racionális* döntés eredményr, mert saját, vagy mások tapasztalatán nyugszik. Tudás, általánosítás, amelyet figyelembe veszel a döntésedkor.

Krisz101 2020.01.11. 10:01:54

@Serial Slut: szia, kiről van szó és melyik ez a fikablog? Köszi, K

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.11. 16:18:26

@Krisz101: "Aki még mindig nem tudja, ki ez, az menthetetlen." A fikablogját (ez a legfinomabb kifejezés arra a mocsok- és hazugságtengerre, ami azon van) hadd ne reklámozzam, de corteznél megtalálod.

heptakontanonaéder 2020.01.18. 22:43:13

@VT 135:
Más a félelem és NAGYON más a pánik!
(a gázba csak akkor taposok bele, ha macilaci elkezdi feszegetni az ablakot)

Benkő Dálien (törölt) 2020.01.19. 01:02:09

@heptakontanonaéder: Egy oylan emperrel vitatkozol, aki nem tudta eldönteni hogy fiú e vagy lány.

heptakontanonaéder 2020.01.25. 20:37:55

@Benkő Dálien (törölt):
Pedig ez aztán igen könnyen eldönthető!
Ha fityeg: Fiú!
Ha klaffog: Akkor meg csaj!
süti beállítások módosítása