Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ebédszünet

2020. január 27. - Ethan Wolf

1meg.jpg

Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy szereti a malátalevet, így a kézműves sörökről kezdtem vele beszélgetni.

1kop.jpg

Gondolom, mindenki ivott már ilyen sört, a csajokat eléggé érdekli a különféle ízű és alapanyagú sörök, szóval ez jó téma. Aztán a sörök után, jött egy kis incselkedős időszak, amit ő szakított meg azzal, hogy mivel is foglalkozom. Száraz téma, de egyértelmű jele annak, hogy a 30 közeli csaj elkezdi felmérni az egzisztenciád. Persze lehetett volna ez sima kíváncsiság is, de akkor megvárta volna, hogy kérdezzem ezt meg először, plusz nem váltott volna ilyen hirtelen témát. De sebaj, megbeszéltük, hogy melyikünk mit dolgozik, majd kiderült, hogy a munkahelyeink alig pár utcányira vannak egymástól (nem az első eset, ilyen ez a belváros).

Mivel már voltak kételyeim a csajjal kapcsolatban (sietve keres valakit, ezért a státuszfelmérés), ezért nem állt szándékomban egy teljes randit rászentelni. Így jött a nagy ötlet, hogy pénteken ebédeljünk együtt. Vannak jó kis éttermek a környéken, amúgy is oda járok kajálni, nem vesztek semmit. Kellemest a hasznossal? :) Kiderült, hogy ismeri is a helyet, két percnyire van neki is, úgyhogy megvolt a randi terv. Volt egy kis kockázata annak, hogy feleslegesen fizetek egy ebédet egy nőnek, de felmértem és azt éreztem, hogy Ő az a típus, aki kifizeti a saját részét. Ez utóbbi fontos, mert ismeretlenül étterembe nem szabad nőt vinni.

d1013_137_001_0004_600.jpg

Előbb értem oda aznap, ezért bementem és kinéztem az étlapról, mit fogok enni. Közben írt, hogy késik, de ennyi belefér. Meg is érkezett, hatalmas mosoly, azonnal felismert, puszi-puszi. :P Olyan volt mint a képeken, azt leszámítva, hogy magasabb. Jóval. Említettem, hogy curvy kategória, de ilyen méretben már túl nagy volt nekem. Rendeltünk és kellemes fél órát töltöttünk együtt. Úgy értem, semmi komolyabb témát nem feszegettünk, amolyan light-os small talk volt. Szerintem levágta, hogy nekem nem jön be, nem erre számítottam, így ő se nagyon erőltette tovább sem az egzisztenciális felmérést, sem a mélyebb ismerkedős témákat. Annyit megtudtam, hogy egyedül él másfél éve, és külföldről jött vissza. Még nem találja a helyét, de elég jó munkája van, és a fizu miatt megéri neki csinálni, még ha nem is olyan munka ez, amit szívből csinál.

Ebéd végeztével egy saroknyit elkísértem, majd visszamentem dolgozni. Nem kerestem, és ő sem engem.

Viszont, mivel a munkahelyeink közel voltak, időnként összefutottunk az utcán. Valószínűleg régebben is sétáltunk már el egymás mellett, csak ugye nem ismertük egymást. Kb. 2-3 havonta láttuk egymást az utcán sétálva, és eleinte még köszöntünk egymásnak, később már csak egymásra mosolyogtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4715296576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.01.27. 10:10:45

Túl van ez gondolva szerintem, egy kérdés néha csak egy kérdés. Ha meg akarsz valakit ismerni, akkor felteszed az alapkérdéseket az elején. A pasik többsége szeret a munkájáról beszélni amúgy is, tehát ha úgy érzed, ül le a beszélgetés, érdemes bedobni, lefoglalja őket egy pár percre. :)

MsIreneAdler 2020.01.27. 16:18:18

@Serial Slut: pont ez tűnt fel nekem is. Miért ne kérdezhetné meg egy nő, a férfi foglalkozását? Már nem először olvasom ezt a parát, hogy "jujj bizti a vagyonomra kíváncsi a csaj". Ennyi erővel tabu téma az is, hogy hol laksz, mit csinálsz szabadidődben, mit és hol szeretsz enni....stb. Ezeket mind lehet anyagias szaglászásnak venni. De akkor üljön egy nő csendben egy randin, ne kérdezzen, ne érdeklődjön, nehogy azt higgyék róla, hogy aranyásó :)?
Mondjuk ez a kérdés lehet azokat érzékenyen érintheti, akik nem szeretik, esetleg "szégyellik" a munkájukat, és/vagy nem keresnek annyit, amennyit szeretnének.
Szerintem egy foglalkozásból rengeteg minden kiderül. Érdeklődési kör, világnézet, az élethez való hozzáállás.

Useless1997 · www.use-less.blog.hu 2020.01.27. 17:25:41

És végül fizetted az ebédjét? :D

heptakontanonaéder 2020.01.27. 22:30:24

"...hazamentem és kivertem!"

2020.01.27. 22:35:59

@Serial Slut: Nőknél sajnos nem csak egy kérdés :(

2020.01.27. 23:04:54

@Békés Troll: és férfinél? Miért kérdezi meg a férfi?

Krisz101 2020.01.27. 23:19:40

fuhh, ez de idegesítő lehet mindig összefutni vele... az miért van, hogy akivel szeretnél, soha, de soha nem futsz össze még évek múlva sem, de az ilyen brünhildákat nekem is mindig sikerül megtalálnom, épp ezen röhögtem múlt évben hogy ki mindenkivel futottam össze netes csajokkal egy 2M-s nagyvárosban.

talán ez is azzal van összefüggésben hogy a jó csajok vhogy mindig le vannak foglalva és a köz számára jóval nehezebben elérhetők...? azok mindig eltűnnek a köztulajdonból még ilyen értelemben is...

Békés Troll (törölt) 2020.01.28. 00:13:11

@Frau Untermensch4: férfiak nem nagyon szokták megkérdezni.

Békés Troll (törölt) 2020.01.28. 00:15:36

@Krisz101: "a jó csajok vhogy mindig le vannak foglalva"

Mármint úgy érted mindig reszelik őket?

2020.01.28. 08:50:01

@Békés Troll: ezt nem hiszem, de nem is ez volt a kérdésem lényege, hogy hányan, hanem hogy miért

Békés Troll (törölt) 2020.01.28. 12:25:05

@Frau Untermensch4: nincs értelme megkérdezni, úgyhogy lehet még annyian sem kérdik.
süti beállítások módosítása