Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Miattatok randiztam egy elmebeteggel

2020. március 02. - Ethan Wolf

131542198-cl.jpg

Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban.

Terézt online ismertem meg, átlagos arc, vékonyka, amolyan könyvmoly megjelenés. Ránézésre tanárnak, vagy könyvtárosnak mondtam volna. De nem az volt, hanem valamilyen osztályvezető. Szőkésbarna haj, zöld szemek, szemüveg, átlagos magasság. A humoromra immunis volt már írásban is, ami miatt a beszélgetésünk hamar unalmas kérdez felekbe torkollt. Én már hagytam volna a fenébe, de mindig válaszolt és visszakérdezett valami szárazat. Hogy hogy nem, ennek ellenére javasolt egy randit. Három napig beszélgettünk, mire eljutottunk a találkozóig, de még előtte történtek érdekes dolgok.

18pupu.jpg

Megadtam a számom abban a reményben, hogy ő is az övét. Nem feltétlen felhívni akartam, csak amolyan gesztus a telefonszám csere (erről már sokszor értekeztünk itt a blogon). De nem adta meg az övét. Gondoltam, akkor hagyjuk a fenébe az egész ismerkedést és egyszerűen nem írtam neki többet. Eltelt fél nap, mikor csörgött a telefonom. Ő volt az. Először nem tudtam hirtelen, hogy ki is ő és hova tegyem, de leesett. :P Hiába, ha egyszerre fűzöl több nőt, akkor benne van a pakliban a kavarodás. Elkezdte magyarázni, hogy fél a zaklatóktól és ezért nem szívesen adja ki a számát (ennek ellenére számkijelzéssel hívott). Hozzátette, hogy ha esetleg eszembe jutna zaklatni őt, akkor ez a céges száma és olyan helyen dolgozik, ahol lehallgatják a számát és csúnyán megütheti a bokáját az, aki ezen a számon zaklatja.

Több dolog is érdekes ebben. Miféle munkahely az ilyen? Lehallgatják, de azért azon hív fel? Ha meg kamu, akkor hogy lehet ilyen marhaságot kitalálni? Ha ennyire retteg a zaklatóktól, akkor miért nem rejtett számmal hívott? Az is vicces, hogy rögtön egy fenyegetéssel nyitott felém, miszerint csúnyán megüthetem a bokám, ha zaklatom. Mondanom sem kell, ez már egy rohadt vörös zászló volt, szinte üvöltött, hogy nagy ívben kerülendő a csaj.

yesjpg.jpg

Aztán jött a következő csapás tőle, szerinte hétkor, vagy nyolckor kell találkoznunk, semmiképp sem utána. Kérdeztem, hogy miért? Miért nem lehet este kilenckor találkozni? Nos, Teréz szerint, akik nyolc óra után találkoznak, azok nem randiznak, hanem csak dugni akarnak!!! Erre nem tudok, mit mondani. Elemezhetnénk, de minek.

Mindezek ellenére kíváncsi voltam rá (már akkor tudtam, hogy ebből jó kis poszt lesz, igazából már csak miattatok mentem tovább), ezért találkoztam vele.

Megbeszéltük hánykor (hétkor) és hogy hol. Várok a megbeszélt helyen és időben, majd 10 perccel később ír, hogy hol vagyok. Mondom, ahol találkoznunk kell. Kiderült, hogy Ő egy másik utcában vár. De már jön. Valamiért azt hitte, hogy egy másik hely elé beszéltük meg a találkozót. Gondolom összekevert egy másik pasival, akivel azt a helyet beszélte meg.

Élőben öregebbnek tűnt, 34 volt, és a képein is kb. ennyinek látszott, de azok a képek évekkel ezelőtt készülhettek, mert most simán rámondtam volna, hogy 38-39 éves. Beültünk meginni valamit. A beszélgetés olyan volt, mint sajtreszelővel recskázni (hogy a filmet idézzem).

Bármit mondtam viccesen, ő azt halál komolyan vette. Amikor azt mondtam, hogy honnan származom, akkor nem a konkrét települést említettem, mivel azt senki nem ismeri, hanem a település melletti várost, mert az legalább a térképen fent van. Erre azt mondja, hogy én hazudok, amikor azt a várost mondom és nem azt a települést. Mondom igen, mert azt a várost legalább hallomásból ismerik az emberek, így be tudják lőni merrefelé is éltem. Szerinte ez hazugság és nem szabad ilyet mondani!

christian-1.jpg

Végig nyávogta a randit, hogy az egész helyzet olyan erőltetett, hogy online találkoztunk. De mikor kértem, hogy magyarázza már el, miért erőltetett, akkor nem tudott mit mondani. Kérdeztem, hogy hány randija volt, azt mondta megszámolni sem tudja (nem csodálom, hogy senkinek se kellett). Érdekes, hogy két diplomás nőről beszélünk, de olyan, mintha egy óvodás szellemi szintjén lett volna. Negyvenöt percig tartott a randi, de két órásnak éreztem. Olyan volt, mint egy robot, kérdésekre válaszolt, ha tudott, de semmi humor, semmi játékosság.

Aztán mondtam, hogy szerintem menjünk, felálltam, fizettem és elkísértem a megállóig. Búcsúzóul nem volt puszi sem. :D

Sejthető, nem kerestem többet. Egyszer rám írt, de arra nem reagáltam. Érdekesnek érdekes eset, de az ilyet nem erőltetném többet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8915331224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsIreneAdler 2020.03.05. 19:05:00

@Wolf jobb heréje: na most is nemiszerv vagy, pedig hogy tiltakoztál :D

Womb Raider 2020.03.05. 19:09:17

@Untermensch4: Ezt is értem... de ez még továbbra sem mentség a tisztességtelen viselkedésre.
Nem ígérek és nem várok el valamit, amit aztán nem vagyok képes megtartani.. Még akkor is, ha az egész 'aktus' sokak szerint csak demonstráció, formalitás.
Nem megyek bele valamibe csak azért, mert egyelőre nincs jobb ötletem, majd lesz valahogy alapon.. de ha mégis, úgy ha változik a széljárás, nem próbálok a másik háta mögött ügyeskedni. Ezek (szerintem) nem annyira bonyolult dolgok.

VT 135 2020.03.05. 22:18:24

@MsIreneAdler: Lehet, h proktológus, ezért nem tud elvonatkoztatni! :O :)

MsIreneAdler 2020.03.05. 23:32:06

@VT 135: akárhogy is magyarázzák, a név, még egy ilyen kis himihumi nick is, az embert tükrözi, aki mögötte van. Nem wolfot, nem a blogot, nem a többi kommentelőt.
Amúgy nekem sem véletlen a névválasztásom. Kíváncsi lennék, ki tudja, ki "vagyok" ;) :)...

vanderkaay 2020.03.05. 23:55:39

@MsIreneAdler: "Kíváncsi lennék, ki tudja, ki "vagyok" ;) :)..."

A nő aki legyőzte Sherlock Holmest?

Szubrina 2020.03.06. 01:24:34

@Womb Raider: Pedig pont konstatáltam, h mi azért elég sok mindenről együtt gondolkodunk...
Könyörgöm, h tud intim lenni egy együttlét, ha már egy kibaszott falka vagy csorda van jelen?
Én valóban imádom a szexualitást, de csak egy férfival kettesben.

Kétszer vettem részt hármas szexben, elsőre mert kivi voltam, de kábé 5 perc után már csak a gyertyát kellett tartanom pfff kizártak...a második azért történt, mert (tudom, de ne utálj!!) kolléganőm palijával (amúgy ez kalandos történet, majd leírom eccer) kettyintettem (épp magányos voltam és hát na, nehéz ellenállni a csábításnak), viszont később kiderült, h a kolléganőm vonzódik a nőkhöz és hosszas témázás után, rávettek, h hármasban toljam velük...kajak a bűntudat miatt mentem bele, úgy éreztem, ha a kolléganőm előtt is kúrok a palijával, akkor felülíródik, h én kettesben is csináltam vele és amikor kinyalt a csajszi, azt vezeklésnek fogtam fel, mert a homoszexualítás minden formáját elítélem...

ui: h ugye én nem kellek senkinek meg ilyenek, ez a pali egy pillanat alatt dobná 6 éves kapcsoaltát miattam, de nekem nem kell, a pali dögunalom és lusta disznó (nekem kellett meglovagolnom) egy másik faszi kilépett, mert azt mondtam kollégákkal nem kavarok...ezt ma tudtam meg és ma írt, h most már lehet valami? Azt hittem beszarok...én ezt csak kegyes hazúgságnak szoktam mondani, minek mondjam meg, h annyira rangomon aluliak, amit csezzegh maguktól nem vesznek észre az ilyen alakok, mert önkritika az nuku:O

Szubrina 2020.03.06. 01:28:16

@VT 135: Kezdesz nekem tetszeni és bevallom az is tetszik, h a többiek ennyire utálattal beszélnek rólad...na pont valami ilyesmit keresek egy paliban, azt, h okosabbnak higgye magát nálam...

MsIreneAdler 2020.03.06. 08:35:01

@Wolf jobb heréje: mert mind arról álmodunk, hogy herék legyünk, de csak te vagy olyan bátor, hogy megvalósítsd az álmaidat, ugye?
(facepalm :))

MsIreneAdler 2020.03.06. 08:37:30

@vanderkaay: igen, de inkább csak túljárt az eszén, nem voltak ők ellenségek. Elvileg amolyan oda-vissza plátói kapcsolat volt köztük.

Lorrh 2020.03.06. 08:42:02

@Szubrina: Ki beszél utálattal VTről? az a fikanick akit töröltek már régen?
Igen, a többes szexben csak arra kell vigyázni, nehogy kimaradj belőle :-)

Szubrina 2020.03.06. 08:46:16

@Lorrh: Szomorúnak tartom, amikor valaki annyira kiég, szexuálisan, h segédeszközökhöz plusz partnerekhez kell folyamodnia párkapcsolatban, h felálljon még a kis himbilibije...gondolom nem fogok meglepetést okozni, ha elmondom, h ilyen partnert sem akarok...a poklot számomra egy swinger-klub jelentené...a d/s engem nem kifejezetten szexuálisan vonz, hanem párkapcsolat felállásban...tudom nehéz felfogni...és elmagyarázni is...

Womb Raider 2020.03.06. 09:04:49

@Szubrina: " Pedig pont konstatáltam, h mi azért elég sok mindenről együtt gondolkodunk..."
Nem baj.. nem kell, hogy mindenben egyetértsünk. És, ahogy olvaslak, ez a veszély nem fenyeget :))))

"Könyörgöm, h tud intim lenni egy együttlét, ha már egy kibaszott falka vagy csorda van jelen?"
Ööö... nem tudom, a bestiality nem a műfajom, de még a falusi vadromantikázós sem, amikor Kukorica Jancsi&Juliska a birkaszaros legelőn , birkabégetésre tolták.

Ám azzal semmi bajom, ha szélesebb az ágy és még az is belefér(t)* hogy mások csak szemmel vettek részt az eksönben. De, mint mondtam, ezen a téren nagyon sokfélék vagyunk, mi emberek.
A hármas szerintem amúgy egészen praktikus, mind női, mind férfi oldalról nézve.. csak nem árt, ha van koreográfia ;)

"mert a homoszexualítás minden formáját elítélem..."
Én nem, és ez megint egy töréspont, de áthidalható :) Hogy puhuljon az álláspontod, mindig gondolkodj 'emberben'. Ez már csak azért is praktikus, mert rögtön el is tűnik az elsőre egyértelmű különbség férfi és nő között, kiküszöbölődik a kettős mérce lehetősége.
Ember szexel egy másik emberrel.. a how-to mellékes, ahogyan azért manapság a szimpla hetero relációban is gyakran van már helycserés támadás.. az erősebbik nem kifejezett kérésére :)

"nekem kellett meglovagolnom"
???? Itt nincs ilyen, hogy "kell". Nem vett meg, nem nyújtottál ellentételezett szolgáltatást.. még a házasságon belül sincs ilyen alávetettség. (Szerintem)
Én abban sejtem a probléma gyökerét, hogy a kiváncsiság (az egészséges!) csak iniciátor , nem árt némi rutin, kreativitás, összeszokottság. Az 'első' az gyakran botladozós.. de arra jó, hogy ha később is van szándék, lehet tökéletesíteni a koreográfiát..

(de mielőtt bindul az offenzíva, gyorsan leszögezem: tökéletesen megértem azokat, akik a tökéletes és kizárólagos öszpontosításban, odafordulásban akarják és tudják megtalálni a kielégülésüket.. és sajnálom azokat, akik még ebben sem érnek célhoz.)

Írtál valahol az orgazmus-készségedről, illetve annak problémáiról.. ez is lehet visszatartó erő, tudat alatt, mert félsz, hogy nem tudsz kellőképpen öszpontosítani.. vagy mindegy, lehet ezer oka. Ez csak tipp volt. Én ezen a téren azt gondolom, sokkal-sokkal szerencsésebb voltam és vagyok. (Most arról is lehetne órákon át beszélgetni, hogy kinek mi a fontosabb, a fizikai, vagy a mentális inger, de részemről ez erősen húz a mentális megalapozottság szükségessége felé. Ha el akarok élvezni, akkor el fogok és punktum. Néha a sztenderd fizikai inger mellé pár szó, mondat is ad akkora lökést, hogy a platofázisból akár filmszakadásig is jussak. Nem tudom, hogy ez készség, vagy tanulható, fejleszthető.. de van.)

Szubrina 2020.03.06. 09:15:50

@Womb Raider: Igen, a homoszexualítás a szememben nem egyéni, hanem társadalmi probléma, a még rugalmas identitású gyerekek felé sugárzik az a fajta propaganda, ami nagyban elősegíti, h bemelegedjenek, lehetséges, h ehhez kell rendelkezniuk hajlamosító génnel, nem tudom, de valószínű, hisz nem lesz mki meleg, én leginkább mentális problémának gondolom. Fura, de a Walt Disney meséknek is van szerepe ebben (rejtett szimbólumok)...nem részletezem, bonyolult...én is néztem...

Viszont egyénileg sajnálom őket, alapvetően ők maguk nem tehetnek róla, h ilyenek, sőt van olyan meleg, akit kedvelek is, illetve youtube-on követek, pont a megértés miatt, h értsem az egészet és próbáljam nem őket hibáztatni.

Viszont ami a csúcs, amikor a libbancs erők egészséges, NORMÁLIS dologként akarják letuszkolni a torkomon, ezzel még nagyobb ellenérzést kiváltva belőlem a jelenség iránt.

Womb Raider 2020.03.06. 09:50:48

@Szubrina: "a még rugalmas identitású gyerekek felé sugárzik az a fajta propaganda, ami nagyban elősegíti, h bemelegedjenek,"

Nem vagyok gendertudományos szakértő, de ezt én csacsiságnak érzem. Inkább azt gondolom (vagyis az én véleményem az) hogy a 'propaganda' és a lazuló társadalmi megítélés arra jó, hogy kevesebben fojtják el azt, ami próbál feltörni. Lehet, még mindig sokan vannak akiket ez zavar és sokan hajlamosak a ló túloldalára esni.. de összességében szerintem egészségesebb (mentálisan) társadalom lehet az eredmény, ha nem kell szerepet játszani és olyan sablonba bekényszeríteni magát senkinek, ami knylmetlen..

"Viszont ami a csúcs, amikor a libbancs erők egészséges, NORMÁLIS dologként akarják letuszkolni a torkomon, ezzel még nagyobb ellenérzést kiváltva belőlem a jelenség iránt."
Ezt nem értem.. mit akarnak letuszkolni? (Teszem hozzá, hogy én sem értek egyet, vagyis kontraproduktívnak gondolom, hogy a magukat liberálisnak címkézők ezt a kérdést politikai síkra tolták , kisajátították és kényük-kedvük szerint provokálnak vele, fegyverként használják.
A józan többség számít, a marginális de roppant hangos csoportosulásokat le kell tojni. Nekem egyetlen politikai párt se pofázzon bele abba, mit teszek az ágyamban.

Szubrina 2020.03.06. 10:01:59

@Womb Raider: Te ilyen kabbe a faszom típus vagy, szereted kiforgatni amit a másik mond, illetve a kákán is csomót keresni...

Kurvára nem jól gondolod, h a nem elnyomás enged utat annak, h egyre több .uzi van...majd egyszer remélem kiderül az igazság és lehet már mindketten az öregek otthonában fogunk épp magunk alá szarni és akkor majd arra fogsz gondolni, "bazmeg ennek igaza volt"

ehehehe
részemről nem reagálnék többet erre, kimerült a téma...

Egyet viszont elárulhatnál van egy azonos nick egy betű eltéréssel és másik profilképpen, melyik az eredeti, melyik volt előbb a tiéd vagy a másik illetőé...mert van egy tippem, h a tiéd a másolat...

Lorrh 2020.03.06. 10:21:36

@Szubrina: haha tényleg két azonos profilja van neki csak más reges emailről tolja, mert különböznek a profilképek és más a reg.id-je is.
Én nem látom hogy eltérne egy betüvel a név: mindkettő Womb Raider.

Szubrina 2020.03.06. 10:23:59

@Lorrh: lusta vagyok visszakeresni, de mintha az egyiknél a Raider-nél az a-betü más lenne....ami érdekes, h a másik profiljával valahogy mintha elfogadóbb lenne velem, ezzel meg bármit mondok belekötne...marha idegesítő...

Miért nem írja, h elfogadom az álláspontod, de én így gondolom blablabla...nem bazmeg, konkrétan azt írja, h én rosszul gondolom, most vissza is kapta, mert szerintem meg ő gondolja rosszul...

Lorrh 2020.03.06. 10:42:47

@Szubrina: tényleg, az A betü más. biztos az orosz betű készletből vette az A betűt, hahaha,
jó szemed van hogy észrevetted.
Én meg azt hittem hogy cserélgeti a fotóit állandóan.

MsIreneAdler 2020.03.06. 10:50:17

@Szubrina: mások szerint meg az a normális, ha fiatalon férjhez mész, és potyogtatsz 3-4 gyereket. Kicsit sem tartom fairnek, hogy te elítélsz embereket olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek, miközben zokon veszed, hogy téged meg kritizálnak azért, ami a ráadásul a saját döntésed volt. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess", és ez aztán tényleg nem "lipsi" propaganda. Az elfogadás pedig kétirányú utca, nempedig egy egyirányú sötét alagút.

MsIreneAdler 2020.03.06. 11:36:06

@Szubrina: pontosan melyik részét szarod le? Azt, hogy olyat vársz el mástól (megint), amit te magad nem teszel, vagy azt, hogy ezt leírtam neked (megint)?

Szubrina 2020.03.06. 11:38:16

@MsIreneAdler: Leírtam számtalanszor az ellenkezőjét, de oké legyen. Igazatok van én nem nyújtok semmit, viszont kurva sokat várok el.:DDD na szevasz!

Womb Raider 2020.03.06. 11:55:46

@Szubrina: Sajnos el kell szomorítsalak, mindkét Womb Raider én vagyok :) Ez történelmileg így alakult ki, de soha nem volt titok.. ha leírom, hogy miért, akkor onnantól fél napon át erről fog folyni a vita.

"Te ilyen kabbe a faszom típus vagy, szereted kiforgatni amit a másik mond, illetve a kákán is csomót keresni..."
Nem tudom.. én nem érzem magam 'ilyen kabbe a faszom típusnak '
Az más kérdés, hogy (erre figyelmeztettelek) hogy e kérdésben gyökeresen eltérő a véleményem.. de ahogyan én elfogadom a tiédet és nem invitállak a hálószobámba, úgy légyszíves, te is hidd el, hogy amit leírtál, egészen egyszerűen nem találkozik a valósággal. Talán azért, mert te ezt kívülről látod, én meg részben belülről élem meg.. ha érted ;)

Womb Raider 2020.03.06. 11:57:51

@Szubrina: Most ne hergeld már magad. Lassan már mindenkire lősz, olyan leszel, mint én :)
Hidd el, nem volt semmi bántó szándékom azzal, amit leírtam.. semmiképpen sem. Nem akarlak bemelegíteni :) Eszemben sincs.. (bár a bnőm ~kb ugyanennyi idős, mint te :)

MsIreneAdler 2020.03.06. 12:09:00

@Szubrina: most tekintsünk el attól, hogy roppant érett módon bedurciztál. Szeretnéd, hogy elfogadjanak, ehhez pedig az kell, hogy te is fogadj el másokat. Az elfogadás nem azt jelenti, hogy első sorban kell csápolnod a pride-on, meg ünnepelned kell a "másságot". Azt jelenti, hogy bár nem értesz egyet valaki szexuális beállítottságával, életmódjával, attól még nem ítéled el. Ennyi. Ezen igazán nem kell megsértődni, felnőtt emberek vagyunk (legalábbis én tuti), megbeszéljük. Hol olvastad, hogy semmit sem nyújtasz, meg hogy túlzóak az elvárásaid, mikor írtam ilyet? Az a baj, hogy nálad a dolgok, ahogy észrevettem vagy fehérek vagy feketék. Pedig még a szürkének is ötven árnyalata van, azt mondják :D

Szubrina 2020.03.06. 12:28:51

@Womb Raider: azaz leszbi vagy?
az én véleményem nem hogy találkozik a valósággal, hanem maga a valóság.
arra gondoltam, h egyetértünk, h írta valaki, h a megcsalás az milyen jó dolog stb...erre ugyanazt írtad rá, amit én is vallok...
hja gyökeresen eltér...annyira unom veled a vitát, van akivel izgi vitázni pl. férfiakkal:DDD

Szubrina 2020.03.06. 12:38:36

@Womb Raider: Ki ne találd, h te is csak szeretetből szólsz be folyamatosan...ez a csendes gyilkos típus, aki bántóakat ír és odateszi mindig a mondandója végére a mosolygófejet, aztán ha kiakadsz, hát ő csak poénkodott...pfff

te idióta kurva:))))) (csak vicceleeeeek)

Szubrina 2020.03.06. 12:44:39

@MsIreneAdler: Nah ez például igaz, szerintem valami vagy igen vagy nem, vagy fehér vagy fekete, ez nagyon autistás bennem.
Például nem lehet valamit csak félig csinálni betolni a faszt félig a punciba, hát nem tövig vagy be se tolni?
Árnyalatok maximum a PRIDE zászlaján vannak.
Valamit vagy szeretek vagy nem, vagy hazudok, vagy igazat mondok...nemtom nálam ez kategórikus. vagy hűséges vagyok vagy nem, vagy nő vagyok vagy férfi..."kicsit hűséges":DDD

Én nem várom, h elfogadjanak és hidd el nem is fogadnak el, de miért ne ítélnék el valamit, amit nem tartok helyesnek...

Womb Raider 2020.03.06. 12:51:32

@Szubrina:"azaz leszbi vagy?"
Nem :) csak mindkét felén vajas a kenyér..

"arra gondoltam, h egyetértünk, h írta valaki, h a megcsalás az milyen jó dolog stb...erre ugyanazt írtad rá, amit én is vallok..."
Hát ez van.. wombi is ember, wombi is vét hibákat :(

"hja gyökeresen eltér...annyira unom veled a vitát, van akivel izgi vitázni pl. férfiakkal:DDD"
Te nem vitázol.. csak szólok .

"Ki ne találd, h te is csak szeretetből szólsz be folyamatosan..."
Nem, valóban nem táplálok feléd ilyen értelemben semmilyen érzelmet. (Mivel semennyire nem ismerlek, de amiket írtál, az felkeltette az érdeklődésem. Már akkor is kicsit karcosan fogalmaztál.. de ezen azért nem szoktam fennakadni.

"ez a csendes gyilkos típus, aki bántóakat ír és odateszi mindig a mondandója végére a mosolygófejet,"
www.youtube.com/watch?v=Qjhv2-7PDUk
Nem tudom, hol és mivel bántottalak meg, de leteszem a nagy esküt, hogy nem volt erre szándékom. De megvígasztallak, ha hagyod magad :P

Lorrh 2020.03.06. 12:52:08

@Szubrina: Nem leszbi.
Hogy egy nővel is szexel meg férfiakkal is az ma, 2020-ban teljesen a korszellemnek megfelelő, izgalmas kapcsolati forma.
Nem baj, ha te nem tudod ezt elképzelni magadról.
A homoszexuális kb olyasmi, hogy csak a saját nemére tud felizgulni, az ellentétes nemű ember szexuálisan taszítja vagy hidegen hagyja. De persze millió árnyalat és átmenet van ebben is.

Szubrina 2020.03.06. 12:56:08

@Womb Raider: a biszexuális emberek rosszabbak, mint a melegek, mert ők azok akik nem tudnak dönteni...oké, oké, nem tehetnek róla, de válaszhatnának...
szerencsére nem hagyom magam kiengeszteli oly módon, ahogy te tennéd...

Szubrina 2020.03.06. 12:57:41

@Lorrh: Nem szeretnék vaskalaposnak tűnni, de vannak férfiak és vannak nők, egészséges esetben egymásra gerjednek és nem is análra.
Ez az én álláspontom, a tiétekkel nem tudok és nem is szeretnék azonosulni, h őszintén kifejezzem mennyire nem, inkább meghalnék, ha muszáj lenne.

Lorrh 2020.03.06. 13:35:45

@Szubrina: nem szeretnél annak tűnni, de az vagy. Nincs ezzel baj, csak vállald el. Nem kell megfelelned mások ízlésének. Csak légy tisztába vele, hogy manapság vaskalaposnak számítasz.
És akkor a témát le is zárhatjuk.

Womb Raider 2020.03.06. 14:01:29

@Szubrina:
Jaj... néha azt gondolom, hogy csak szívatsz minket.. esküdj, hogy nem trollkodsz!

" "mert ők azok akik nem tudnak dönteni...oké, oké, nem tehetnek róla, de válaszhatnának..."
NEM AKAROK VÁLASZTANI. Érted? Mert szerintem nincs arra nézvést semmi indokolható kényszer, hogy így tegyek.
Így a "nem tehetnek" róla kitétel is indifferens.. ha tehetnék róla, akkor sem karnék másként élni. Na..

De ez csak az én életem. Nekem megfelel, eddig is és ez után is. Szültem két gyereket, mindkettőt fel is neveltük a férjemmel.. mi kellhet még?
Nem érzem magam sem betegnek, sem bűnösnek. Nem bántam meg semmit.

"Ez az én álláspontom, a tiétekkel nem tudok és nem is szeretnék azonosulni, h őszintén kifejezzem mennyire nem, inkább meghalnék, ha muszáj lenne."
De pont ez benne a szép, hogy nem is kell azonosulni, sőt, még csak kényszeríteni sem kényszerít senki, hogy azonosulj.. ez lehetőség, szabadság, választás.

(Az életösztön meg alapból erősebb, mint a társadalmi konvenciók, tabuk. Nem halnál meg, nyugi :)

Szubrina 2020.03.06. 14:10:27

@Lorrh: Aki olvassa a blogom, biztos meglepődik ezen a vaskalaposon, pedig evvan. Akkor pár olvasóval kevesebb lesz, mert homofob vagyok?

Szubrina 2020.03.06. 14:13:05

@Womb Raider: Akkor azt már ki sem fejtem, h maga a leszbikusság nem is létezik sztem...csak férfiak tudnak melegek lenni

Womb Raider 2020.03.06. 16:55:04

@Szubrina: " Akkor pár olvasóval kevesebb lesz, mert homofob vagyok?"

Te megszakítanál egy barátságot, vagy csak egy egyszerűbb kapcsolatot is bárkivel pusztán azért, mert kiderülne, hogy "nem normális"?
Attól jobbnak érzed magad, ha elhatárolódsz ?

Szubrina 2020.03.06. 17:06:37

@Womb Raider: Ha megpróbálna ellene tenni, segítenék.

Womb Raider 2020.03.06. 17:27:06

@Szubrina: "segítenék."

Miből táplálkozik a hited, hogy a homoszexualitás olyan állapot, amit gyógyítani kellene, hogy az ilyen emberek szenvedésként, betegségként élik meg azt? Amennyire én látom , egyikük sem akar más lenni, ha valamire vágyik, az nagyjából annyi, hogy ne kelljen másnak mutatnia magát ("normálisnak") hogy életének ezen részéről is úgy beszélhessen mások előtt.. ahogyan a heterók. (De azt is tudom, hogy többségükben fel sem merül a gondolat, hogy 'térítsenek'. Hidd el, ezen a közösségen belül is van választék :)

Szubrina 2020.03.06. 17:44:20

@Womb Raider: Én leírtam azzal mindent, amennyiben nem világos az álláspontom sajnálom!

Lorrh 2020.03.06. 17:57:18

@Szubrina: de világos.
Csak próbál neked segíteni kigyógyulni ebből a kóros állapotodból.
:-P

Szubrina 2020.03.06. 18:00:29

@Lorrh: Na igen a kóros állapot stimmel, csak nem az én készülékemben

MsIreneAdler 2020.03.06. 18:25:28

@Szubrina: teljesen úgy érzem, mintha generációs szakadék lenne köztünk, de nem csak úgy simán. Olyan, mintha egyszerre húsz évvel idősebb és fiatalabb is lennél nálam, pedig egyidősek vagyunk :D.
Egyértelmű, hogy vannak dolgok, amik vagy ilyenek, vagy olyanok, pl egy nő nem lehet csak kicsit terhes. De a szexualitás egyáltalán nem kőbe vésett valami. Mindenki csinálja, ami jól esik neki, addig, amíg nem bánt vele mást. Szóval engem nem zavarnak, ettől függetlenül, mivel én nem vonzódom a nőkhöz, ezért semmilyen körülmények között nem bonyolódnék szexuális kapcsolatba egyel sem...

dontkillthemessenger 2020.03.06. 18:34:57

Ez valahol olyan érdekes, hogy Womb Raider nick itt a tolerancia és szexuális másság felkent papnőjeként szerepel, máshol pedig agresszívan és alpárian támadja a vitapartnerét annak általa alaptalanul feltételezett homoszexualitása miatt, a melegekhez kapcsolódó primitív sztereotípiákat kőbunkóként lengetve, üres, légből kapott sértegetésre használva:

"már nagyon nyomta a segged a nő bringa váza, mi? Átnyergeltél nagyobb vasra. Osztán fekete bőrtangád is van, meg ragasztasz Travolta-bajuszt? A végén még megérjük, hogy vájemsziéj bőrjakód is lesz és elcsühögsz a naplementébe :)
A pedofil turné után most jöhet a csapatás a srácokkal, este meg Kék Osztriaga?"

"Te viszont egy kis görcs vagy, akit papok molesztáltak kiskorában és a szmegma íze büffen fel minden korty kakaó után. Így lettél borotvált zsacskójú kis buzi, aki délkelet ázsia kuplerájaiban vadászik kiskorúakra, már amikor nem a Meleg Motorosokkal turnézik ;)"

kozeletipad.blog.hu/2019/06/17/paks_2_bolcs_vagy_bator_dontes/full_commentlist/1#c38243642

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor most a jelenlegi Womb Raider nickeket több személy használja?
Vagy egy személy, aki valamilyen ismeretlen okból naponta/óránként váltogatja az elveit? Esetleg az ilyen sértegetési rohamokkal csak a saját elítélésétől való, akár tudatos, akár elfojtott félelmeit vetíti ki? Fél, hogy ő is hasonló sértéseket kapna, ha előbújna a férj és a két gyerek akolmeleg, másságot eltakaró, polgári kamuflázsa alól, és a való világban is őszintén felvállalná a homoszexualitását, és a gyerekeihez hasonló korú barátnőjét?

(Pusztán kíváncsiság.)

Womb Raider 2020.03.06. 18:54:27

@dontkillthemessenger: Szia Frau!!!

Nos.. hogy a kérdésre válaszoljak: Olyasmibe csöppentél, aminek megítéléséhez nem alkalmas (amúgy sem) ha kiveszel 1db kommentet a meglehetősen hosszú kommentfolyamból.. Ha nem vizsgálod meg az ok-okozati sorrendet, hogy a tyúk, vagy a tojás volt elébb.(segítek: Matyi indított kedélyes nácikurvázással.. azt hiszem, innentől a normál társdalgási formák félretehetők.

Azért én is hadd kérjek már valamit.. téged mi késztet arra, hogy időről időre kendácsolj egy nicket, amit csakis arra használsz, hogy nekem beszólogass? Nem lenne elegánsabb, ha a saját, jól bejáratottadat használnád? Ott még a tekintélyedet is bevethetnéd!

Azért még itt-ott pontosítanék: a barátnőm uyan fiatalabb, mint én.. de lényegesen idősebb, mint a fiaim. És az, hogy a szexuális identitásom nyílt felvállalása Mo.-n jelenleg nem minden problémát nélkülöző feladat, az nem engem minősít, hanem pl. a hozzád hasonlók miatt. És itt újfent ismételném a kérdésem: te miért nem vállalod fel az eredeti nickedet, ha hozzám szólsz?
Mielőtt mások személyiségét elemezni kezded, nem ártana, ha magadon gyakorolnál.

MsIreneAdler 2020.03.06. 18:56:06

@Wolf jobb heréje: kit érdekel, miért van itt? Kicsit felkavarta az állóvizet, szerintem jól tette. Vagy félsz, hogy így rád kevesebb figyelem irányul :)? Ne aggódj ;)

Szubrina 2020.03.06. 19:02:00

@Wolf jobb heréje: ez nem igaz, sőt, már megbántam, h innen odajöttetek te idióta.
Hol vagyok én feminista??????????

Womb Raider 2020.03.06. 19:07:20

@Wolf jobb heréje: Te részletekbe menően meg szoktad vitatni a gyerekeiddel a szexuális életedet? Esetleg be is vonod őket a játszadozásaitokba? Vagy valójában gyerekre nem futotta.. mert annak előfeltételeit sem sikerült megteremtened?

Womb Raider 2020.03.06. 19:12:07

@Wolf jobb heréje: Látod, olyan kis butuska vagy.. Nem az a lényeg, hogy én mit gondolok a férfiak homoszexualitásáról.. hanem az, akivel szembekerültem. Ahogyan ő is azzal operál (nem csak velem szemben, el ne hidd..) hogy megpróbál a legmocskosabb módon sértegetni, hogy azzal zökkentsen ki. Tudod, amikor már dühében odáig süllyed, a magasan kvalifikált mindenhez is értő DK gyalog, hogy a vitapartnere anyját is kedélyesen lekurvázza, akkor nehéz kulturált keretek közé visszaemelni a diskurzust.
És amikor már akasztásokról álmodozik .. akkor azzal kiírja magát az emberek közül.

Womb Raider 2020.03.06. 19:29:54

@Wolf jobb heréje: Kezdesz még magadhoz mérten is szánalmas pondró szintre merülni.

Tehát az elpottyantott "sem"-ből arra következtethetünk, hogy se nő, se gyerek? Így már azért érthető az az elszánt igyekezet és kétségbeesett düh, amivel nap nap után próbálod magadra vonni emberek figyelmét. Ennyire kínoz a magány és az elfogyó idő?

"Akinek gyereke van nem nyalogat pinákat."
Te viszont még gyerektelenül sem.. :) Ergo: olyasmiről próbálsz véleményt formálni, amiről nincs valódi tapasztalatod. Nem gondolod, hogy ez nevetségessé tesz?

2020.03.06. 19:31:22

@Womb Raider: te szerencsétlen mániákus, ez sem én vagyok.
Én, ezzel a nickel, amit itt látsz írok neked.
Szerintem bőven és egyértelműen. Ez a kedves új user valaki mást takar, szerintem ugyanazt, akit tegnap is az én nyakamba vartál.

Amikor világgá kürtölted a nemi életed, és ahogy látom ma sem kímélted a társaságot, akkor elindítottál már a CSP-on is egy lavinát, akkor még volt vér a pucájukban a tisztelt uraknak és az ismert nevükkel írták le a véleményüket, sajnos most már ez a "tisztesség" elmúlt.

Tőlem biztos lehetsz abban, hogy ezen a néven és avatarral fogsz választ kapni a baszogatásaidra. A mániád, hogy nem igaz, és mindenki más is én vagyok aki beszól neked a nemi életedre furcsa. Mindenhol írsz róla, miért hiszed, hogy csak én lehetek, aki ezt az orrod alá nyomja?

Womb Raider 2020.03.06. 19:39:10

@Frau Untermensch4: Ugyan.. ne szabadkozz.
Furák az egybeesések:)

"Mindenhol írsz róla, miért hiszed, hogy csak én lehetek, aki ezt az orrod alá nyomja?"

Ebből még csak a te szinteden jön az, hogy Wombi kurva.. megható, hogy most valamiért nem tartasz kiselőadást etikettből, meg empátiáról, meg arról, hány nicket használ egy úrinő és egy úriember és hányszor illik magad törölni. :)
Nem, te meg sem mukkansz :)

Untermensch4 2020.03.06. 19:45:26

@dontkillthemessenger: "Én csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor most a jelenlegi Womb Raider nickeket több személy használja?"

Ez az egyik hipotézis ( ami a lényegét tekintve konteónak is nevezhető) a jelenség leírására.

Womb Raider 2020.03.06. 19:50:11

@Wolf jobb heréje: "Megint maagdból indulsz ki :(" " Amúgy csak az kürtöli szét a nemi életét, akinek nincsen hahhaa"

:))) Ez nagyon ütős..
Azért látható, hogy szintet léptél, és végre lecserélted a csattogós lepkét, na, meg a "Aki mondja másra, az mondja magára!" nyelvöltögetős óvodai bölcseletet.

Tudod, könnyebb arról beszélni, amit átéltél, amit ismersz..mint arról, amit csak két dimenzióban láthatsz.

De ha már itt vagyunk Pesten.. Elmeséled egyszer, hogy mi késztet arra újra és újra, hogy belefingj a nullás lisztbe? Mit érzel ebben annyira előremutatónak és intellektuálisnak, hogy nem bírsz ellenállni a bizsergésnek? Szerinted mások mit olvasnak ki ebből?

MsIreneAdler 2020.03.06. 19:52:40

@Wolf jobb heréje: értem, értem. Most viszont azon agyalok, hogy ez a "kis fasz" vajon csak valami fraudi elszólás lehet-e.... :D

Womb Raider 2020.03.06. 19:56:05

@Untermensch4: Hűha!.. Hipotézis! Azért nem akarlak elkeseríteni.. de van abban valami szánalmas (beteges?) ahogyan a blogos jelenléted origójává tettél :) Először csak Anyunak kontráztál, majd barkácsoltál egy avatart, és most már tanulmányozol is..

Szubrina 2020.03.06. 20:30:49

@Wolf jobb heréje: ok, akkor vad feminista vagyok, ja nem (nagy sóhaj)

Womb Raider 2020.03.06. 20:39:08

@Frau Untermensch4: Látod.. már mondtam.. valami olyasmibe ütötted az orrod, amit nem látsz át.

Matyi naponta 56-szor lekurváz, elgyökerez, le selejtez bárkit, aki nem osztja a véleményét..
Legalább egy éve..de talán több is, hogy ugyanezen műsorát előadja. Szerinted te indítottál el bármit si :)) Meg a sunyi másodnicked? Ne röhögtess.. Ha feltűnt, senki nem foglalkozik már ott Matyival, csak KNJ és én.. és előtte sem volt kb senki, aki elfogadta volna az érveit. Nem csak én.. még olyanok sem, akiket azért nagyon nehéz fideszességgel vádolni :)

"Kurvának sem hívtalak soha."
Mint Frau, úgy nem.. mert egy szerepjátszó fapicsa vagy, és 'szemtől szembe' az olyan gáz lenne. Te adsz magadra, inkább megbújsz az árnyékban.. Ne nevettesd már ki magad a nevetséges magyarázkodásoddal. Ahol te feltűnsz, ott jönnek a beszólogatós mocskolódó nickek is.. de fura :))

"és te erre azonnal megvádolhatsz, hogy de én vagyok, semmiféle bizonyítékot nem kell felmutatnod."
Nono! Asszem valami Frau volt, akik kaján vigyorral dörgölte az orrom alá, hogy egy vélemény áll szemben egy véleménnyel (vagy állítással) se cáfolni, se bizonyítani nem igazán lehet. Nos, ez igaz.. de belőled nem csak én nézem ki ezt a szintű aljasságot ;)

Szerintem engedd el, Frau! Túl sok időt vesz el az üres életedből.. próbáld inkább valami hasznosabbal tölteni. És maradj a kapafádnál.

"Heccelésként még ma is tettél rá egy lapáttal, másnak is felajánlottad magad, csak azért is."
Annyira szánalmas fapicsa lettél.. mint foxi a lábtörlőbe, úgy csimpaszkodsz bele minden egyes kis mondatomba, amit aztán kiforgatva igyekszel felhasználni. Olyan rémesen humortalan és görcsös vagy.
Humor nem csak az, amin Unter röhög..

"Szóval, ha olyan nagy a szád itt, menj át a Paks 2-re és beszélgess mathoval.
Majd ha ott te nyersz -kötve hiszem-, akkor lehetsz büszke magadra, azzal még nem kéne, hogy mániádhoz híven folyton belém kötsz és megvádolsz."

Mondom: minimum 1 éve ott apportíroztatjuk..
Megnyugtatlak: azt a vélemyényt, amit én ott jelenleg is képviselek, azt többen osztják mint a Matyi által vázolta. Ő igazából Aszódi Attilával vitatkozik.. de a bicskája pici ahhoz.. így őt elkerülve, messziről osztja az észt "üzen" neki. De mondom, ezt nem érted, ahogyan az atomcsapdás hacacáréból is kimaradtál.. hidd el, matyi semmi olyat nem mutatott fel , ami bárminemű különleges végzettséget igényelne.
Ezt msot minden gúny nélkül mondom: te is megértenéd..és te is belátnád, hogy nem szakmai érvei vannak, csak politikai harcot vív.
Szóval: foglalkozz többet magaddal és kevesebbet velem.

Womb Raider 2020.03.06. 20:41:34

@Frau Untermensch4: "És könyörgöm, ne ajánlja már fel magát az embernek, mert hányok tőle."

A homofóbia nem kevesebb, mint látens homoszexualitás :)

Imádom, ahogy újra és újra beültetlek a hintába, és lököd, lököd magad, már az eget tapodja a kicsi lábad :)

Ne feszülj be, miért görcsölsz, ha a szex kerül terítékre?

Womb Raider 2020.03.06. 20:44:06

@Wolf jobb heréje: Ácsi!

Te most sunyítsz, mellébeszélsz! Azért az gáz, hogy nem vagy képes pár mondatban leírni, mi is motivál téged, miért próbálsz kiközösített kis gyerekként rombolni? miért? Egy ideig talán poén, de hónapok át? Nooormális?

"Jogos. Főleg ne vadidegen nőknek ajálngassa magát két mecsboxozás között"

ROTFL.... túltolod, öcsi.. menj, könnyts magadon, láthatóan felizgattad magad.

dontkillthemessenger 2020.03.06. 20:44:21

"És az, hogy a szexuális identitásom nyílt felvállalása Mo.-n jelenleg nem minden problémát nélkülöző feladat, az nem engem minősít, hanem pl. a hozzád hasonlók miatt. "

- Senki nem mondta, hogy ez könnyű lesz - nyilván ezért is alibizel a férjjel meg a gyerekekkel, akikkel a blogokon is állandóan döngeted a melled. És hát igen, magyar ner-vállalkozói körökben, koktélozás közben sokkal jobban hangzik a "tisztes keresztény, polgári családban élek" annál, hogy esténként a tecával szoktunk combozni, ez kétségtelen.
- Én nem Magyarországon élek, szóval nem miattam nehéz. Mégcsak nem is én szidom kétszínű módon máshol tele szájjal a homoszexuálisokat, hanem te és/vagy a nickedet használó másik személy. Ami viszont már téged minősít.
- A felvilágosodott külföldön könnyebb lenne a szexuális identitásodat felvállalni, mint a magyar ugaron? Ha igen, akkor miért nem mész el?

Untermensch4 2020.03.06. 20:44:33

@Womb Raider: Amíg nincs kellően alátámasztva addig hipotézis, idővel elméletté nőhet a kisded....

A sorrend kicsit zagyva, egyrészt párhuzamosan is csinálok dolgokat. Másrészt nem sokkal a megjelenésed után már elkezdtelek tanulmányozni, ennek a miértjének a kifejtéséhez viszont tényleg definiálnunk kellene az empátiát és a leendő kifejtés közben vszeg még néhány fogalmat hO1G ne beszéljünk el egymás mellett.

Womb Raider 2020.03.06. 20:57:19

@Frau Untermensch4: igenis, Méltóságos Asszonyom!

(bár emlékeztetném, hogy minap fasokat lobogtatott, hogy ugyan, oralizálnék-e?.. Vagy csak kiesett a szerepből?

" Csak érzem."
Az valami más lesz.. vagy mégis?

" Kár, hogy te nem."
Viszonzatlan szerelemnél fájóbb kevés dolog van..

Womb Raider 2020.03.06. 21:07:03

@dontkillthemessenger: Szerintem feleslegesen túráztatod magad.. (Ha Frau vagy, ha bárki más)

Sem a kiindulási alapod, sem a következtetéseid nem fedik a valóságot, így csak magad és a lelkes kis közönséged (Egy szottyadt here..) tapsikol..esetleg magad magadnak..)

"- A felvilágosodott külföldön könnyebb lenne a szexuális identitásodat felvállalni, mint a magyar ugaron? Ha igen, akkor miért nem mész el?"

Mert ugye az ember élete nem csak a szexualitásából áll..és azért másutt sem felhőtlen ebből a szempontból az élet. Gyökerek mindenütt vannak.. vegyünk pl. mindjárt példának téged:) Aki még önmagát sem meri felvállalni, mert fél attól, hogy elveszítené az arcát.. ha valami szánalmas, hát ez egyértelműen. Hogy valaki a virtualitásban is elbújik :))))

De az sem túl hízelgő rád nézvést, hogy rémesen primitív módon alkotsz valamiről véleményt, amiről érezhetően csak közvetett és sekélyes ismereteid vannak. Értesz te amúgy valamihez? Kielégít az, amit csinálsz? Vagy nem és ezért muszáj valahol kieresztened a gőzt és megpróbálni máson kitölteni a mérged?

Womb Raider 2020.03.06. 21:13:48

@Wolf jobb heréje: "Téged meg kibasztak és most hozod be a több havi lemaardást?"

ROTFL... most őszintén.. téged hányszor is basztak ki, véglegesen? És hányszor kúsztál vissza? Még te feszegeted ezt a kérdést?

@dontkillthemessenger: "Mégcsak nem is én szidom kétszínű módon máshol tele szájjal a homoszexuálisokat, "

Kicsit nehéz a felfogásod.. nem szidtam a homoszexuálisokat.. f.analfabéta lennél?
Matyitval nem lehet emberi módon beszélni (ezt bárki megmondhatja, de magad is meggyőződhetsz róla, csak mondj ellent neki :)
Persze, lekurvázhattam volna, hiszen az blogkonform és menő, talán az anyját is és néha lenácizhattam volna, esetleg véleményfasizmussal is vádolhattam volna.. de hidd el, van pont, ahová nyúlva kellemetlenebb tud lenni az ember.

dontkillthemessenger 2020.03.06. 21:20:33

"Hogy valaki a virtualitásban is elbújik"

Engedelmeddel: itt rólad tudjuk tényként, hogy különböző nickeken írod a tudathasadásos véleményeidet reggeltől estig.

dontkillthemessenger 2020.03.06. 21:38:42

Azt érdekes lenne tudni, hogy WR a swingerklubban melegedett be a férjura cseh diáklányos édes hármas pornófantáziáinak életre keltésekor, vagy már korábban is felismerte, hogy saját kapura szeretne játszani?
És vajon a férj tud az állandó dugihugijáról? Hogy logisztikázzák össze ezt, hogy mindenkinek mindenkire legyen ideje? Azért adjuk meg, swingerpartnerek, állandó hölgyszerető, szép kis családi idill. :) Pláne, ha még kiderül, hogy a zura is tart egy twink házibarátot...

MsIreneAdler 2020.03.06. 22:38:22

Na, vége a cirkusznak :(
Mehetek aludni :)

MsIreneAdler 2020.03.06. 23:41:25

@Wolf jobb heréje: kár bizony. Pedig vicces, mikor a no name nickek zengik egymásnak, hogy "nem vállalod fel magad" :D

Womb Raider 2020.03.09. 09:31:10

@dontkillthemessenger: "Engedelmeddel: itt rólad tudjuk tényként, hogy különböző nickeken írod a tudathasadásos véleményeidet reggeltől estig."

A különböző nickeken.. az ugye nem az az eset, amikor valaki évekre visszamenően 1 azaz 1 nevet használ? Mert kettőnk közül pont te vagy az, aki jó troll módjára néhány hozzászólás után törlöd magad és amikor kiújul a bizsergésed, gyorsan gyártasz egy újat és szaladsz, hogy jól beszólogass Wombinak!

Egyetlen egyszer nem mertél magadból ennél többet vállalni..
Nevetséges innentől kezdve mindaz, amit állítasz. Magadat vetíted rám és utána jól megküzdesz a hallucinációiddal :)
Annyi vér nincs a pucádban, hogy a vélt, vagy valós sérelmeidért az eredeti nickeden próbálj bosszút állni.. talán magad is gáznak érzed, amit teszel és nem akarod a nagy izzadtsággal felépített imázsodat rombolni.

Nem meglepő, hogy ebben lelki társra, partnerre, harcostársra leltél a haonló mértékben defektes faszkalapban, aki ezernyi nicken próbálta és próbálja Wolf topikját széttúrni.

Womb Raider 2020.03.09. 09:33:23

@Wolf jobb heréje: "Férjura cuckold fétisben szenved."

Szerintem lapozd fel az értelmező kéziszótárt és ne égesd magad (legalább ezzel ne..) hogy olyasvalamiről (szex) alkotsz sommás véleméynt, amiről érezhetően csak kétdimenziós, közvetett tapasztalataid és bugyuta elképzeléseid vannak.
Szánalmas vagy.

Womb Raider 2020.03.09. 12:48:00

@Wolf jobb heréje: Tényleg csak erre "Nemisénhanemte!" , elsöprő erejű érvelésre futja?

(vagy az utolsó mondatodat úgy kell értsem, hogy amennyiben te valamit nem hiszel el, ez rögtön fel is hatalmaz téged arra, hogy a hazugságaiddal bombázd a blogot?
Miért is érzed égető szükségét, hogy kb. minden egyes poszthoz 5-6 nicken szólj hozzá?
Mi hajt? Mi az a kulcsfontosságú és közérdeklődére igényt tartó információ, amit csak ilyen erőfeszítésekkel (de magad nem kímélve) igyekszel megosztani a nagyérdeművel?

VT 135 2020.03.09. 13:51:10

@Wolf jobb heréje:
"@Womb Raider: " próbálta és próbálja Wolf topikját széttúrni. "
Ez pont te lennél. "

Nono!!
Az én vagyok! Elfelejtetted már? Koncentrálj, ifjú padawan!

Lorrh 2020.03.09. 13:52:44

@Womb Raider: úgy gondolod, hogy elmebetegekkel lehet értelmes hangon beszélgetni?

Womb Raider 2020.03.09. 14:15:49

@Lorrh: Nem.. De mit lehet akkor tenni? Ha válaszol, az is szar, ha nem.. na, úgy meg határtalan lehetőségeket adsz nekik.
Tudom, nem lehet nyerni.. de egy ideig próbál az ember türelmes lenni.. bízva abban, hogy ha neki nem is.. de azért másoknak talán válaszol. Már, ha annak van értelme, persze.

Lorrh 2020.03.09. 14:34:20

@Womb Raider: persze az is egy taktika, hogy eteted, meghízik és kipukkad a troll.

dontkillthemessenger 2020.03.09. 21:05:56

Valószínűleg annyi fog történni, hogy Womb "Rosebudding" Raider, a swingerkirálynő, és - mint kiderült - homoszexuális sugar momma, ezeket a nickjeit is törli majd, miután már kellően kínossá vált saját maga számára is az ilyen jellegű blogos médiaszereplése. Lapozzunk.

Untermensch4 2020.03.09. 23:27:04

@MsIreneAdler: És tényleg vicces :) :D

( - mondta az udvari bolond... )

Womb Raider 2020.03.10. 09:07:33

@dontkillthemessenger: Elébb azért megvárom, hogy értekezz arról, mégis, mi az, ami szerinted számomra kínos, vagy szégyenkezésre ad okot?
A 'sugarmomma' kitétel is a te fantáziád terméke, mert semmi kritériuma nem lelhető fel a kapcsolatunkban :) Azzal persze nehéz bármit is kezdenem, hogy a rosszindulatú, alattomos kis sunyi kommentelők mit költenek hozzá az anmúgy elég egyszerű és egyre hétköznapibb élethelyzetemhez..

Én azt érzem, (meg ahogy figyellek, úgy szerintem te is..) hogy kettőnk közül inkább az szánalmas és szégyelni való, amit te művelsz. Hogy te is ezt érzed, az abból látszik, csakis elszeparált és gyakran törölt nickeken teszed meg a sértő célú kommentjeid. Beteg lelkületet sejtető attitűd.
Olyanba már nem is mennék bele mélyen, hogy a fogalomzavarod is inkább rólad mesél , a tudatlanságodról és nem rólam.
Az, hogy a swinger jelentését nem igazán érted , az nem annyira gáz, de az, hogy a homoszexualitás és a biszexualitás karakteres különbsége felett is átsiklasz, az már nevetséges.
Innen már csak egy lépés, hogy a krónikus hazudozásod is felkerüljön a szégyenfalra:
"ezeket a nickjeit is törli majd,"
Az a bibi, hogy te vagy kettőnk közül, aki összeszámolhatatlan nicket töröltél és soha nem volt annyi bátorságod, hogy ugyanezen szánalmas vádjaidat a valódi nickeden vágd a fejemhez. Én ezzel szemben egy és ugyanazon néven kommentelek , hogy most két azonosítón, annak semmi jelentősége, mert az első kommenttől vállaltan tettem ezt.
Az oka amúgy nem annyira bonyolult: Egy blogon, tudod is, hogy melyiken, régebben kitiltott a gazdasszony, de valamiért ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy továbbra is be-beszólogasson.. Gondoltam, ez jogot indukál arra, hogy az ott leírtakra reagálhassak.. erre kellett egy nick. Ha ezt nem érted, még annál is ostobább vagy, mint ami elsőre látszik.

Womb Raider 2020.03.10. 09:09:48

@Wolf jobb heréje: "És téged?
Ne kérdezősködj, inkább kérj bocsánatot Frautol."

Hol van az én 5-6 nickem? Megint a levegőbe beszélsz..

Frautól meg semmi okom bocsánatot kérnem, de ez egyébként sem a te hatásköröd. Te csak gyártsd tovább a fikanickjeid.

dontkillthemessenger 2020.03.10. 22:50:12

"Az a bibi, hogy te vagy kettőnk közül, aki összeszámolhatatlan nicket töröltél"

Ez nem igaz.

"Én ezzel szemben egy és ugyanazon néven kommentelek"

Ez sem igaz.

"Egy blogon, tudod is, hogy melyiken, régebben kitiltott a gazdasszony, de valamiért ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy továbbra is be-beszólogasson.."

Ez sem igaz.

"erre kellett egy nick."

A netikettel is ellentétes, hogy tiltás alatt lévő nicket újraregelsz, hogy újra rombolhass valahol (ahol egyébként a kutya se foglalkozott már veled).
De a kérdés, hogy a régit miért törölted? (Erről bárki meggyőződhet, elég csak ezen a blogon egy kicsit visszaolvasnia.) A 20 év házasságon belüli 15 éves swingeres múlt vált cikivé, a kékszalagon induló, kamurokkant vállalkozó haver, esetleg a külföldre elhúzott gyereked? Vagy miért?

Womb Raider 2020.03.11. 07:40:02

@dontkillthemessenger: Tényleg pszichopata vagy...

""Az a bibi, hogy te vagy kettőnk közül, aki összeszámolhatatlan nicket töröltél"

Ez nem igaz."

De, de, ez az igazság. Még Diorellánál kezdted, azóta koslatsz utánam, ugyanazon beteges és szánalmas, sunyi módon. hazudozol, provokálsz, majd pár komment után eltűnsz és új neven bukkansz fel? Szerinted ez normális?

""Én ezzel szemben egy és ugyanazon néven kommentelek"

Ez sem igaz."
De, ez is igaz. Már sokszor eljátszottuk, kértelek, hogy írd le, melyik egyéb nickeket használtam.. soha nem jött érdemi válasz. Helyette ugyanazt szajkózod.

""Egy blogon, tudod is, hogy melyiken, régebben kitiltott a gazdasszony, de valamiért ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy továbbra is be-beszólogasson.."

Ez sem igaz."

Akkor légyszíves méltóztass tényszerűen cáfolni. Az nem megy, hogy te a saját képzelgésedet kinyilatkoztatod és onnan az axiómatikus alapkővé válik.
Szóltak, hogy Diorellánál jóval a kitiltásom után is rajtam élcelődnek.

""erre kellett egy nick."

A netikettel is ellentétes, hogy tiltás alatt lévő nicket újraregelsz, hogy újra rombolhass valahol (ahol egyébként a kutya se foglalkozott már veled)."

Te beszélsz netikettről? Tényleg? Rombolásról? Tényleg? Ne röhögtess.. Te konkrétan csak azért kreáltad ezt a nicket, hogy az eredeti nickeden ért sérelmedet újra és újra megpróbáld megbosszulni.. beteges vagy, eltorzult személyiség, aki egyfajta meghasad állapotban fenntart egy jólnevelt nicket, amin tetszeleg maga előtt és ha valaki bántja, úgy átvedlik (a valódi énjébe) és támad, majd elszalad..Netikett.. ezt a szemforgató képmutatást..

"A 20 év házasságon belüli 15 éves swingeres múlt vált cikivé"
Miért lenne ciki? Te hülye vagy? Az, hogy te mit minek tartasz, képzeld, egyáltalán nem releváns. Ha cikinek gondolnám, nem írtam volna le. Ott, abban a kontextusban releváns volt, de előtte sem volt titok.. keresd csak ki Polilili blogján :))) Te nyomorék görcs.
" a kékszalagon induló, kamurokkant vállalkozó haver"
Szóval mégiscsak Diorella fészkéből pottyantál ki? Vagy már ott is csak kajtattál utána a nagy ráérő idődben? Beteg vagy?

"esetleg a külföldre elhúzott gyereked?"
Az miért is lenne szégyellni való? Nem 'elhúzott', de fenn sem akadok már azon, hogy mindent kiforgatsz, csak, hogy a saját elképzeléseidet igazolhasd.

" Vagy miért?"
A hozzád hasonlatos elmebetegek is szerepet játszottak benne..
Te miért törlöd magad folyton? A te nickjeid miért csak tucatnyi komment idejére vannak beélesítve?
Melyik az eredeti, az 'igazi' nicked? Azt írod másutt, hogy te alig jársz fel a blogra.. és csak ritkán kommentelsz. Miért hazudsz? De, tegyük fel, igazat írsz.. a helyzet így még szánalmasabb.. te komolyan csak azért kreálsz nickeket, hogy a neked nem tetsző embereknek beszólogass? Hány külön-külön harcinicket üzemeltetsz? Vagy egyes-egyedül velem szórakozol?

Ha bármelyik kérdésre értelmes és hihető válaszod lesz, valamit legalább annyi információt elmondasz magadról, amennyit rólam gyűjtögettél, akkor gyere vissza. Addig játssz valami mással..

Womb Raider 2020.03.11. 20:08:07

@makkosbot: Ez elég szánalmas próbálkozás volt, már csak azért is, mer a kérdés az volt, te hová sorolod magad a cirkusz sátra alatt összejöttek között?
Jó lenne ezt tudni.. igazodási pontként..

Womb Raider 2020.03.12. 07:53:08

@Wolf jobb heréje: :))) Szellemi toprongy??? Ha szépen megkérlek, pár egyszerű mondatban kifejtenéd, ezen véleményed pontosan min is alapul? Tanulságos lenne ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.14. 07:02:00

@MsIreneAdler: én nem tudom mit jelent a nicked, de nem is érdekel. Nyertem :-D

Ethan Wolf 2020.03.14. 09:09:14

Látom a szokásos mederben zajlik a "beszélgetés", ez kicsit szomorú.

Lorrh 2020.03.14. 10:11:30

@Ethan Wolf: na igen, van ez a szellem, aki ráakaszkodott a blogra, biztos valamiért az ellenséged Wolf, és itt meg abban leli örömét hogy romboljon. Szánalmas nyomorék.

VT 135 2020.03.14. 18:27:01

@Ethan Wolf: mindenki azt adja, ami a jellege (ahol tart). Lásd a róka és a skorpió történetét.

MsIreneAdler 2020.03.14. 18:28:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ezúton szeretném megköszönni, hogy roppant informatív és a témához kapcsolódó kommenteddel segítettél emelni itt a hozzászólások színvonalát :)

Lorrh 2020.03.14. 19:00:59

@MsIreneAdler: a végén elhiszi ám :-)
Nem mindenki érti az iróniát. Ahhoz kell egy szint.

Wolf erekciója (törölt) 2020.03.16. 16:50:27

@Lorrh: "na igen, van ez a szellem, aki ráakaszkodott a blogra, biztos valamiért az ellenséged Wolf, és itt meg abban leli örömét hogy romboljon"

Ez így van.

"Szánalmas nyomorék. "

Az. Úgy hívják a gecit, hogy Lorrh. És most coming outolt egyet.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.21. 09:08:53

@MsIreneAdler: Legalább annyira volt informatív és tartalomhoz illő, mint a nicked jelentésének kérdezése :)
Vadász, vadász... :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.21. 09:10:00

@MsIreneAdler: Legújabb hős lovagodra írhatom azt ugye, hogy:

Ez debil.

MsIreneAdler 2020.03.21. 13:02:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): írhatsz bármit, tudod jól, sőt én szeretem, ha az emberek kifejezik magukat, el merik mondani a véleményüket. De ki az új hősöm? (és ki volt a régi :D?)

Supergranat az igazságosztó 2023.07.07. 10:38:02

Elkezdte magyarázni, hogy fél a zaklatóktól és ezért nem szívesen adja ki a számát (ennek ellenére számkijelzéssel hívott)."

Első negatív előjel. Már itt dobni kell a nőt. Majdnem olyan mint amikor kérem hogy küldjön képeket és azt mondja nem nagyon vannak és utálja magát fotózni....
süti beállítások módosítása