Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Miattatok randiztam egy elmebeteggel

2020. március 02. - Ethan Wolf

131542198-cl.jpg

Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban.

Terézt online ismertem meg, átlagos arc, vékonyka, amolyan könyvmoly megjelenés. Ránézésre tanárnak, vagy könyvtárosnak mondtam volna. De nem az volt, hanem valamilyen osztályvezető. Szőkésbarna haj, zöld szemek, szemüveg, átlagos magasság. A humoromra immunis volt már írásban is, ami miatt a beszélgetésünk hamar unalmas kérdez felekbe torkollt. Én már hagytam volna a fenébe, de mindig válaszolt és visszakérdezett valami szárazat. Hogy hogy nem, ennek ellenére javasolt egy randit. Három napig beszélgettünk, mire eljutottunk a találkozóig, de még előtte történtek érdekes dolgok.

18pupu.jpg

Megadtam a számom abban a reményben, hogy ő is az övét. Nem feltétlen felhívni akartam, csak amolyan gesztus a telefonszám csere (erről már sokszor értekeztünk itt a blogon). De nem adta meg az övét. Gondoltam, akkor hagyjuk a fenébe az egész ismerkedést és egyszerűen nem írtam neki többet. Eltelt fél nap, mikor csörgött a telefonom. Ő volt az. Először nem tudtam hirtelen, hogy ki is ő és hova tegyem, de leesett. :P Hiába, ha egyszerre fűzöl több nőt, akkor benne van a pakliban a kavarodás. Elkezdte magyarázni, hogy fél a zaklatóktól és ezért nem szívesen adja ki a számát (ennek ellenére számkijelzéssel hívott). Hozzátette, hogy ha esetleg eszembe jutna zaklatni őt, akkor ez a céges száma és olyan helyen dolgozik, ahol lehallgatják a számát és csúnyán megütheti a bokáját az, aki ezen a számon zaklatja.

Több dolog is érdekes ebben. Miféle munkahely az ilyen? Lehallgatják, de azért azon hív fel? Ha meg kamu, akkor hogy lehet ilyen marhaságot kitalálni? Ha ennyire retteg a zaklatóktól, akkor miért nem rejtett számmal hívott? Az is vicces, hogy rögtön egy fenyegetéssel nyitott felém, miszerint csúnyán megüthetem a bokám, ha zaklatom. Mondanom sem kell, ez már egy rohadt vörös zászló volt, szinte üvöltött, hogy nagy ívben kerülendő a csaj.

yesjpg.jpg

Aztán jött a következő csapás tőle, szerinte hétkor, vagy nyolckor kell találkoznunk, semmiképp sem utána. Kérdeztem, hogy miért? Miért nem lehet este kilenckor találkozni? Nos, Teréz szerint, akik nyolc óra után találkoznak, azok nem randiznak, hanem csak dugni akarnak!!! Erre nem tudok, mit mondani. Elemezhetnénk, de minek.

Mindezek ellenére kíváncsi voltam rá (már akkor tudtam, hogy ebből jó kis poszt lesz, igazából már csak miattatok mentem tovább), ezért találkoztam vele.

Megbeszéltük hánykor (hétkor) és hogy hol. Várok a megbeszélt helyen és időben, majd 10 perccel később ír, hogy hol vagyok. Mondom, ahol találkoznunk kell. Kiderült, hogy Ő egy másik utcában vár. De már jön. Valamiért azt hitte, hogy egy másik hely elé beszéltük meg a találkozót. Gondolom összekevert egy másik pasival, akivel azt a helyet beszélte meg.

Élőben öregebbnek tűnt, 34 volt, és a képein is kb. ennyinek látszott, de azok a képek évekkel ezelőtt készülhettek, mert most simán rámondtam volna, hogy 38-39 éves. Beültünk meginni valamit. A beszélgetés olyan volt, mint sajtreszelővel recskázni (hogy a filmet idézzem).

Bármit mondtam viccesen, ő azt halál komolyan vette. Amikor azt mondtam, hogy honnan származom, akkor nem a konkrét települést említettem, mivel azt senki nem ismeri, hanem a település melletti várost, mert az legalább a térképen fent van. Erre azt mondja, hogy én hazudok, amikor azt a várost mondom és nem azt a települést. Mondom igen, mert azt a várost legalább hallomásból ismerik az emberek, így be tudják lőni merrefelé is éltem. Szerinte ez hazugság és nem szabad ilyet mondani!

christian-1.jpg

Végig nyávogta a randit, hogy az egész helyzet olyan erőltetett, hogy online találkoztunk. De mikor kértem, hogy magyarázza már el, miért erőltetett, akkor nem tudott mit mondani. Kérdeztem, hogy hány randija volt, azt mondta megszámolni sem tudja (nem csodálom, hogy senkinek se kellett). Érdekes, hogy két diplomás nőről beszélünk, de olyan, mintha egy óvodás szellemi szintjén lett volna. Negyvenöt percig tartott a randi, de két órásnak éreztem. Olyan volt, mint egy robot, kérdésekre válaszolt, ha tudott, de semmi humor, semmi játékosság.

Aztán mondtam, hogy szerintem menjünk, felálltam, fizettem és elkísértem a megállóig. Búcsúzóul nem volt puszi sem. :D

Sejthető, nem kerestem többet. Egyszer rám írt, de arra nem reagáltam. Érdekesnek érdekes eset, de az ilyet nem erőltetném többet. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7015331224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TopszLee 2020.03.02. 10:28:49

Wolf, erre lehetne építeni egy vállalkozást. A közönség anyagilag támogat, te pedig direkt ilyen randikra vadászol, minél gázosabb nőkkel, majd megírod mi történt :P

vanderkaay 2020.03.02. 11:31:49

@Cicmic234567: Ezért regisztráltál egy 2678678244-dik nicket ma reggel, majd hozzászóltál egy másik random bloghoz háromszor hátha nem jön rá senki hogy te ugyanaz a fasz vagy aki már 2678678243 nicken jártál itt. Nagyon jól sikerült, mert senki nem jött rá. Neked fedett nyomozónak kellene lenned valami titkosszolgálati szervnél, bár azok se álcázzák magukat ennyire profi módon. Bár azt mondják, a nők szeretik az egyenruhás palikat, téged pedig ez a veszély nyilván nem fenyeget.

Womb Raider 2020.03.02. 12:00:27

Ööö.. izé.. de mi a tanulság? A fiatalok között nincs ütődött? Vagy a feszes segg és mell mindent kompenzál?
Egy-egy ilyen kudarc mennyire torzítja el az esetre való visszaemlékezéskor a valóságot?

VT 135 2020.03.02. 12:26:11

Köszi Wolf, jól sikerült a poszt: olvasni is ugyanilyen száraz, nyögvenyelős érzés volt, mint a csajjal való interakciótok. :)
Még annyi kérdésem lenne, h a bemutatkozásában szerepelt-e, h fontos neki a humor, illetve a fotóin mosolygott-e, vagy már ott is karót nyelt volt?

vanderkaay 2020.03.02. 13:04:05

@Cicmic234567: Ne erőlködjél fater, mondtam hogy én hiszek neked. Semmi sem valószínűbb annál mint hogy vadonatúj blog.hu-s felhasználóként a rendelkezésre álló 6786587365 darab blog közül pont azt az egyet fogod megtalálni aminek a kommentszekciója hónapok óta arról szól hogy két vagy három incel faszjancsi minden nap újabb és újabb nickeken visszatér és megpróbál beszólni a világnak amely oly méltánytalanul bánt velük. Isten hozott köreinkben. Ha majd jól kiröhögted magadat, mesélhetnél nekünk a saját élményeidről a nőkkel kapcsolatban (Ron Jeremy munkássága, hentai magazinok ilyesmi)

vanderkaay 2020.03.02. 15:21:29

@Csillogómakk2: Lazítsál öcsi, mondtam már egy párszor. Elhiszem hogy nehéz lehet így élni, hogy nem hogy a nők de a jobb ízlésű buzeránsok sem állnak szóba veled, és megint hiába mutogattad magad egész hétvégén a Kék Osztrigában, senki nem aljasodott le odáig hogy legalább a faszát a szádba adja. Ahogy elnézem ezen a héten is megint anyád lesz az egyetlen akin kiélheted a szexuális vágyaidat.

vanderkaay 2020.03.02. 15:36:18

@Wolf ánusza: Dehogy, csak ismerem a tulajt. Azt mondja elég jól pénzel belőletek, visszajáró vendégekből, és ahogy elnézi ez még egy jó darabig így is fog maradni. Üzeni, hogy most hétvégén akciós vazelinosztás is lesz, bár belőled pont nem nézi ki hogy egy dobozra valót össze tudjál spórolni, úgyhogy valószínűleg megint szárazon fognak megcsinálni mint általában.

MsIreneAdler 2020.03.02. 15:50:45

Kicsit emlékeztetett a sztori az én egyik régi randimra, persze az nem nővel történt. Az a baj, hogy az ilyen karótnyelt típussal nem lehet mit kezdeni,én leginkább kerülöm őket az élet minden területén.
Az ilyen nőkből lesz idővel a tipikus baszatlan picsa, aki nem tud örülni semminek és nem tud élvezni semmit.

vanderkaay 2020.03.02. 16:02:05

@Csillogómakk2: "Nem mellesleg megjegyzem wolfika pont akkora infantilis kis fasz mint a személyes seggnyalói, körülbelül olyan gyereked erőlködésnek tűnik folyamatosan tiltogatni a random profilokat amit durván egy perc újra gyártani"

Ez csak azokon a helyeken van így, ahol a tulaj naponta egyszer nézi meg a kommentszekciót, a maradék 23 órában meg otthagyja a hozzád hasonló kretén faszcsíráknak. Egyébként az ennél kicsit aktívabb tulajok fél perccel a hozzászólásodat követően a taknyodon vágnak ki a szemétládába ahol a helyed vagyon, anélkül hogy a többiek egyáltalán a létezésedről értesülnének, úgyhogy egy idő után elunod és másik homokozót keresel magadnak. De hát tudod ezt te is, hiszen már vagy hatvan helyről vágtak ki hasonló módon az összes alteregóddal együtt, és többek között az efölött érzett tehetetlen frusztrációd miatt jársz ide ahol legalább időszakosan megmarad a munkásságod. Szóval erre azért annyira ne verd magadat, bár annál nagyobb sikerélményed valószínűleg életedben nem volt hogy a nickjeidet nem baszták ki valahonnan fél percen belül, úgyhogy valahol azért meg tudom érteni hogy büszke vagy rá

vanderkaay 2020.03.02. 16:18:53

@Wolf ánusza: "Majd kölcsönkérek anyádtól."

Anyám már nem él. De amíg élt, addig se adott kölcsön buziknak. Ma divatos kifejezéssel élve homofób volt. Ebben az ügyben fordulj inkább a hasonszőrű barátaidhoz.

vanderkaay 2020.03.02. 16:44:51

@Wolf ánusza: Nem engem utált, hanem a magadfajta csőhomárokat. Amúgy tényleg mindenáron itt akarod a férfiak iránti erotikus vonzalmaidat megbeszélni? Bírd már ki szombatig, hátha pont ezen a héten találod meg a nagy őt akivel ellovagolhattok egymáson a naplementébe

vanderkaay 2020.03.02. 17:23:56

@Cicmic345678: Wolf ánusza nem tudja elfogadi magát, és mindig idehozza a buziságát :(

vanderkaay 2020.03.02. 18:06:22

@Csillogómakk2: Én nem mondtam olyat hogy olcsó lennél baszkikám, amit én mondtam az az, hogy nem hogy a nőknek de a buziknak sem kellesz, nem hogy olcsón de ingyen sem. Ott vagyon fentebb leírva, olvasd vissza majd ha anyádnál végeztél. A lapokat meg nekem sosem a magadfajta fartúrók osztogatták. Keressél inkább valami hozzád hasonló könnyűsúlyú versenyzőt aki nem tapos rajtad végig

vanderkaay 2020.03.02. 18:27:15

@Csillogómakk2: Anyám alapvetően tisztességes életű asszony volt, bár a cigányokat annyira nem komálta, neked ezért nem lett volna esélyed nála se, akárcsak a női populáció többi részénél, habár más okokból. A nők többsége valóban hajlamos elbaszni az életét, odáig viszont azért még ők sem feltétlenül aljasodnak le, hogy veled foglalkozzanak. Már anyádon kívül persze, akinek egyébként kijár a maximális tisztelet amiért legalább időnként berakja neked a felcsatolhatót. Kicsit lassan tényleg össze kellene kaparnod magadat, mert ezek a röhögök rajtad, átnézek rajtad és hasonló szövegek már az internet hőskorában is rendkívül harmatosnak számítottak. Talán kellene még néhány nicket regisztrálnod, hátha úgy többen lesztek.

érthetetlen chris 2020.03.02. 21:46:21

Hát kár ezért a blogért. Sajnálom, hogy megtalálták az idegbetegek. Volt persze pár kamu poszt is, de legálább azokon is ki lehetett kapcsolni 5 percre.

vanderkaay 2020.03.02. 22:09:18

@érthetetlen chris: Amúgy is vége lesz lassan, azt írta Wolf hogy még néhány sztorija van talonban, a többi elveszett valami adatmegsemmisülés során
Ami ezeket a félcédulásokat illeti, velük igazából tényleg az egyetlen amit tenni lehet, ha elszívod előlük a levegőt, azaz gyakorlatilag abban a pillanatban törlöd amit beírnak. Ilyenkor egyszerűen senki észre sem veszi hogy ők egyáltalán léteznek, és bár ez a hülyegyerek itt fentebb már vagy harmadszor vezeti elő élete főműveként hogy ő milyen könnyen regisztrál új nicket, a valóságban amikor fölöslegesen gépeli be faszjancsi5 néven ötödször ugyanazt mert fél percen belül megy a lecsóba, még ennyi aggyal is rájön hogy nem érdemes faszjancsi6 néven hatodszor is próbálkozni és elkotródik máshová. Ez nyilván megtörtént vele már számtalan másik helyen, ahol viszont néha napokig nem néznek rá a kommentekre mint pl. itt, ott sosem adják fel. Engem mondjuk ez kevéssé érint mert nem az enyém a blog, de ha valaki ilyesmire adja a fejét hogy blogot/fórumot/akármit üzemeltet, akkor ezzel számolnia kell

érthetetlen chris 2020.03.02. 22:17:41

vanderkaay: Figyelj azért vergődik itt mert te az egész délutánodat rászántad és foglalkozol vele. Tudom hogy egyetértésre vársz, de pont ott vagy a szintjén te is.

vanderkaay 2020.03.02. 22:29:45

@érthetetlen chris: Azért az jól be is tenné a kaput ha ilyenre szánnám rá az egész délutánomat, tekintve hogy az összes hozzászólásomra együtt nem fordítottam 10 percet. Így a huszadik szétbarmolt kommentszekció környékén azért észrevehetted volna hogy az tökéletesen mindegy, hogy ki, milyen sztorira és mit kommentel ide, ők ugatni fognak; én legalább elzavarom őket a náthás picsába ahol a helyük van. Az egyetértésedre egyébként nem várok, leírtam a véleményemet amit beoszthatsz saját belátásod szerint.

vanderkaay 2020.03.02. 22:49:18

@Wolf ánusza: "Akkor mi a fasszopó kurva anyádért rinyálsz már reggel óta? "

Ne szenvedj már ennyire öcsi, mert az ember szíve megszakad már ezen a vergődésen amit előadsz. Jön az értesítő email, bejövök, széttaposlak, aztán megvárom amíg magad alá szarsz az igyekezettől hátha a huszonhat nickeden együtt sikerül végre valami sértőt összehoznod. Nem kell ezt ennyire túldimenzionálnod. Húzzál vissza a anyádhoz inkább, legalább ezen a héten se maradsz szex nélkül.

Womb Raider 2020.03.03. 08:31:13

Látom, a tegnap éjjel is nagyon macsósra sikerült :))))

Szubrina 2020.03.03. 12:59:56

Azért ki ne találd, h 30 felett a nők ilyen elmebetegek, sztem én már a 20-as éveimben sem voltam egyszerű eset.:DDD

Egyszer randiztam egy fószerral 29 éves voltam kb...a társkeresőn meghúztam a határt 39-nél, gondoltam plusz 10 év még belefér. Amikor taliztunk (Margitszigeti séta, életem egyik leghosszabbnak tűnő randija volt) tiszta ránc volt a szeme körül valahogy gyanús volt az egész, rákérdeztem, bevallotta, h ő 45, de minden nőnél az álomhatár 39 volt és ő csak így tudott érvényesülni.
Eleve sem tetszett, de hogy a faszomba akar egy kapcsolatot kamura építeni?
Én pl. letagadhatnék 10 évet, annyival fiatalabbnak látszom, de akkor sem hazudok a koromról, ha emiatt hátrány ér (mert ér).

Womb Raider 2020.03.03. 13:29:37

@Szubrina: Nem, ő nem ezt állította. Hanem azt, hogy 30 felett, akik a 'húspiacon' mozognak, azok zöme valami defekttel küzd, (Akár még logikai is lenne benne... )

Szubrina 2020.03.03. 13:34:27

@Womb Raider: Nekem van egy nagy defektem, nagyon válogatós vagyok. Nyilván az lenne a normális, ha az ember megelégedne egy középszar pasival, ha gyereket, családot akar (a válás előttig).
Természetesen az én kommentjeim némi humorral íródtak, nem kell semmit annyira komolyan venni.:)

Womb Raider 2020.03.03. 13:51:58

@Szubrina: Nos.. a pohár félig tele, vagy félig üres? Lehet kitűzni megvalósíthatatlan célokat, az még energiatakarékosnak is mondható, mert egyszer kell megtenni és egy életre biztosított a küzdelem. :)
Bár azon is lehet vitatkozni, hogy mi is a cél? Keresni, vagy találni?

Szubrina 2020.03.03. 18:07:29

@Csillogómakk2: Hát persze, h irreális elvárás egy férfitól, h képes legyen felelősséget vállalni önmagáért és a döntéseiért. Továbbá, h legalább annyi egzisztenciája és IQ-ja legyen, mint nekem, lehetne több is, de legalább annyi. Ne legyenek idióta hobbijai, foci, szerencsejáték, horgászat. Szeresse az állatokat, kirándulni és legyen szexuális kultúrája pl. ne én mutassam meg neki, h a csikló nem a combtőben van, hanem középen ( igen, volt rá példa). Legyen hűséges, mint én. Ezek manapság, magas elvárásnak számítanak, ez van.

Szubrina 2020.03.03. 18:16:55

@Wolf ánusza: Ki vagy te, h számonkérj? Egyikötök nagyobb troll, mint a másik. Egy férfit csak úgy tudok tisztelni, ha minimum annyit összehozott az életben, mint én, nem fogom itt részletezni. Sztem semmi olyat nem kommenteltem ide, amivel kiérdemeltem volna, h belémkössetek. A sporthorgászat állatkínzás, a focit helyén kell kezelni, nem kell túlbuzulni stb..

vanderkaay 2020.03.03. 18:38:06

@Csillogómakk2: "miközben én átmentem a fonök asszisztenséhez jól megkúrni ahogy délután megdumáltam, utána meg elszopogattam vele a hétvégérol maradt bort itt 2"

Persze baszkikám. Mekegett az az asszisztens erőteljesen, nem beszélve az aktusotok helyszínét körbelengő penetráns szénaillatról. Aztán reggel felébredtél szokás szerint összehugyozott alsónadrágban egy csomó üres kőbányais üveggel körülvéve. Szerinted van olyan elbaszott életű szerencsétlen gyökér aki elhiszi azt hogy te a főnököd titkárnőjétől megalázó csicskáztatáson kívül valaha máshoz hozzájutottál? Takarodj már a kurva anyádba innen.

Szubrina 2020.03.03. 20:36:14

@Wolf ánusza: Tudod mit, senkinek. Erre "csapki"!

VT 135 2020.03.03. 21:43:04

@Szubrina:
(a különböző nicken futó gyagyással ne foglalkozz, de lehetőleg ne is etesd..)

Azt írtad, nagyon válogatós vagy. Ez több dolgot takarhat: kompromisszumképtelen vagy, irreális elvárásaid vannak, magadat egy különleges főnyereménynek képzeled, a Kész Nőnek, akinek JÁR a Kész Férfi. Szíved joga ezt tenni, én nem ítéllek el. Csak ne panaszkodj, amikor majd 35-40 éves korod után hirtelen már zuhanni fog a feléd érdeklődő férfiak száma, és csak azok jelentkeznek, akik csak megdugni akarnak.

Ez amit a hobbikról írsz, teljesen azt mutatja, h egyelőre teljes téveszmében jársz, h mitől válhat egy férfi a pároddá. Komolyan, megtiltod, h egy férfi focizzon, vagy horgásszon? És egy szintre hozod ezeket a szerencsejáték függőséggel?? Engem egyik sem érint, de mondjuk mi lenne, ha a férfid megtiltaná, h a bnőiddel kávézz, vagy ruhákat nézegessél a boltban?

Felmerül a kérdés, h te hány éves vagy. 29 már biztosan elmúltál. Tedd fel magadnak a kérdést: ha te egy akkora különlegesség, főnyeremény, Kész Nő vagy, akkor miért nem egy boldog párkapcsolatban, anyaként élsz már jó ideje...?

Nekem úgy tűnik, h még javában au Amazon/Boszi/Istennő élekorod erejében vagy. Semmi gond, fontos ezt is megélni. De majd lesz egy pont, amikor ebbe nagyon bele fogsz fáradni, unni, halni. És ha majd már eleget szenvedtél, akkor megnyílik előtted a lehetőség a fejlődésre, a továbblépésre. Akkor érkezni fog a Társ is. Ha készen állsz rá, ha már te is ott tartasz. Előbb nem. Ajánlom majd a szenvedés korszakodba jutva Joós István, illetve Dóra Gyula munkásságát. Segíthethetnek lerövidíteni, vagy legalábbis megérteni a benned zajló folyamatokat.
Addig meg jó tapasztalást!
(Mindezt szeretettel írtam, szóval ha te ezen kiakadsz és elküldesz gúnyosan a búsba spórold meg: csak megerősítenéd vele azt, amit írtam, h melyik korszakodban vagy.)

VT 135 2020.03.03. 21:52:33

@vanderkaay: ugye azzal azért tisztában vagy, h te táncolsz úgy, ahogyan ez a soknickű nyomorult figyelemkoldus fütyül? Ő provokál, h figyelemhez jusson - te pedig reagálsz a provokációira és bőségesen eteted. Pontosan erre vágyik, de megadod neki. Te trollsimogató, te! :)

Szubrina 2020.03.03. 22:05:39

@VT 135: Ez netto faszság, priviben válaszolok MAJD.

MsIreneAdler 2020.03.03. 22:49:19

@Szubrina: ó ne már. Én tökre örültem, amikor kiderült, hogy egy interdimenzionális, materializáló kapu van a lábam között. Na arra tényleg nem mondhatod, hogy faszság :)

Szubrina 2020.03.04. 00:25:36

@Wolf ánusza: Valóban nehéz eldönteni, h kire hallgassak. Igazából tényleg nem válaszolok priviben . Tökre leszarom mit gondol(tok). Én tudom, hogy mi az igazság rólam és tök felesleges beskatulyázni és ha magas elvárás, h utálom ha idióta hobbijai vannak a kanomnak, akkor magas, tök leszarom, én döntöm el, h mi az amire van türelmem és mi az amire nincs.
Az a nő vagyok, aki nem bármi áron akar családot és férjet, hanem csak, ha jön az akivel együtt többek lehetünk. Rohadt jól elvagyok egyedül, persze nagyon ritkán rám ül a magány, de ha választanom kell, h inkább akárkivel vagy egyedül, akkor százszor is egyedül. Nagyon szeretek magammal lenni egyedül, ez van.

Szubrina 2020.03.04. 06:25:24

@Csillogómakk2: Ez mire jó? Ettől áll fel a töpörödött kukikád? Vagy még ettől sem? Volt egy csillogómakk1 is? Mi az törölték, kitiltották?
Figyelem, a kérdéseim költőiek ( rmlm tudod mit jelent butageci jóska!), mindre tudom a választ.
Na szevasz!

Szubrina 2020.03.04. 06:28:47

@Csillogómakk2: Nem erre gerjedek, erre a mazochisták gerjednek. Miért lepődök meg, h ebben se vagy képben

Womb Raider 2020.03.04. 08:43:11

@Szubrina: Ha a pasikat receptre lehetne kapni, tuti, minden orvos ilyet írna fel.. de azért vannak más lehetőségek is. Csiszolt gyémántot nem egyszerű csak úgy találni.. de a csiszolás technikája elsajátítható. Persze abban igazad van, hogy egy , a múltheti grillezésből marad félig elhamvadt feszénnel sokra nem megy az ember leánya.. max begyújtani lesz jó :)

VT 135 2020.03.04. 08:43:31

@Szubrina: szóval akkor közben meggyőzted magad, h mégsem válaszolsz? :)
Nem is vártam tőled, h tetszeni fog, amit írtam, de nem is buksisimogatás volt a célom és hát nyilván senkinek nem esik jól a szembesülés. Tőlem durcizhatsz ("nem érdekel, amit mondtok, dadada"), ettől még a helyzet nem változik.Ellenérvet eddig semmit nem mondtál, azzal viszont, h úgy érezted, mocskosul kell beszélned ("faszság", "leszarom") pontosan jelzi, h érzelmileg megérintett, betalált a dolog.
Tőlem nyugodtan játszhatod ezt a "nagy és erős, FÜGGETLEN nő vagyok, nagyobb a farkam, mint nektek férfiaknak és különben is boldog vagyok egyedül!!44!!4") szerepet. Majd elmúlik. Csak ne legyen túl késő. Szomorú látni a 40+-os, gyermektelen nők tömegeit, akik kétségbeesve vágynak egy társra, akivel családot alapíthatnának. De az a vonat addigra már többségében elment...

Lorrh 2020.03.04. 09:07:51

@Szubrina: az összes újonnan keletkezett friss nick ugyanaz a személyiségzavaros szerencsétlen ember. Egyetlen ember van az összes mögött. Kár beszélni vele, mert csak teleszemeteli mocsokkal a blogot. A káromkodáson és trágárságon túl képtelen bármire is.

Womb Raider 2020.03.04. 09:12:41

@VT 135: Szerintem már megint nem bíbelődtél az olvasással.. ránéztél a kommentjére és az íráskép alapján már dobta is a gép a dörgedelmeket..

" Szomorú látni a 40+-os, gyermektelen nők tömegeit, akik kétségbeesve vágynak egy társra, akivel családot alapíthatnának."
Hát még az milyen szomorú, amikor egyedülálló nőket látsz 1-2 gyerekkel , akik jól beválasztottak..

Szubrina 2020.03.04. 09:20:34

@Womb Raider: Én eddig azért nem köteleződtem el, mert nem éreztem senkinél azt, h sokáig (az életem végéig) szívesen élnék vele, már pedig nálam az a cél, hiszen, ha családot, gyerekeket akarok, akkor nálam holtodiglan, holtomiglan lesz. Nekem elváltak a szüleim és sosem tudom nekik ezt megbocsátani, olyan társat kell találni, akivel megy. Na most ha én egy férfit saját képemre formálok, akkor már nem fogom tisztelni. Viszont a hosszas együttműködéshez hasonló értékrend, érdeklődési kör kell.

Édesanyám baráti körében vannak horgászó pasik és a nejükkel együtt leutaznak néha egy tó mellé, egyszer meglátogattuk őket és szóba került, h én szívből gyűlölöm a horgászatot (állatkínzás). Erre a feleségek egyike azt mondta:"Pedig eljön majd az az idő, h örülni fogsz, ha a férjed elmegy horgászni" A többiek bőszen helyeseltek.

Csezzegh én nem akarok olyan házasságot, ahol megkönnyebbülést jelent, ha végre egy pár órára v. napra megszabadulok a férjemtől.

Azt szeretném, h a legjobb cimbim lenne, ha elválaszthatatlanok lennénk, mert annyira jól érezzük magunkat együtt.

Az összecsiszolódás azt jelenti, h nem lehetsz önmagad a másik mellett, meg kell változtatnod magad, h működjetek. Ugyan ez a másiknak is. 20-30-40 évesen már kialakultunk, gyökeres változás nem lesz. Valójában ilyenkor az ember megerőszakolva önmagát elnyomja az igazi énjét.

Ha pedig nem adhatod önmagad, soha sem lehetsz boldog.

Szubrina 2020.03.04. 09:27:39

@VT 135: Olvasd el, amit Womb Raidernek írtam plusz leírtad a tutit, te magad, a magányos nők tömegei TÁRSRA vágynak, ez a kulcsszó. Azonos értékű emberre, ha lejjebb kell adni, akkor inkább senki, sokan gondoljuk ezt így. Ha nem tetszik ne tessen, leszarom, ha belelapoztál a blogomba láthattad, h nagyon mocskos a pofám kifejezetten szeretek kibaszott, kurvarondán beszélni és nem, nem mosom ki a szám szappannal. Érdekes, a gecit minden gond nélkül szopjam ki a pöcsötökből és nyeljem le, de ga kimondom, h geci, minnyá kocsis leszek. Imádom ezt az elképesztő képmutatást, amiben élnem kell...te, pedig egy önelégült díszfasz vagy.

Szubrina 2020.03.04. 09:29:51

@Womb Raider: Pontosan, ez a helyzet a legtöbb felelőtlen, pornóra matyizó tuskó rendszerint még terhesen, vagy 2-3 éves gyermeki korban hagyja ott az asszonyt. Ireális elvárás a felelőségvállalás. I love Férfiak klubja, ismered a kezdeményezést?

Szubrina 2020.03.04. 09:31:50

@Lorrh: Ok, igyexem nem reagálni....

Lorrh 2020.03.04. 09:49:14

@VT 135: hoppácska, ez izgalmas labda feldobás volt.

MsIreneAdler 2020.03.04. 11:15:13

@Szubrina: lehet már megbántad, hogy ideírtál, mert itt tuti kapsz egy két kéretlen tanácsot. Én nem adok, mert szerintem felesleges, meg amúgy sem érdekelne.
Viszont ahogy hogy olvastam a kommentjeidet két dologra reagálnék, az egyik az összecsiszolódás. Nekem úgy tűnik, te is azt hiszed, hogy a másikhoz való alkalmazkodás azt jelenti, hogy feladjuk önmagunkat. Pedig erről szó sincs. Ha valakivel együtt élsz kapcsolatban, házasságban, akkor bizony figyelembe kell venned az ő igényeit is, és bizony előfordul, hogy olyan dolgokat teszel meg, amihez pl semmi kedved. Nem, nem szolgalelkűségből csinálod vagy megalkuvásból, hanem szeretetből, gondoskodásból. Meg mert tudod, hogy ő ugyanígy tesz érted olyan dolgokat, amik mondjuk nem az ő kedvencei. Kompromisszum, csak így működik. Olyan "kész" partner egyszerűen nem létezik, akiért semmit sem kell tenni, akiért nem kell változni. Még akkor sem, ha a párod egyszerűen a másik feled.
A másik dolog, amin megakadt a szemem, ehhez kapcsolódik : te nem vagy hajlandó változni, alkalmazkodni, mert azt hiszed az csak a teljes éned feladásával lehetséges, de a pasi köteleződjön el, vállaljon felelősséget. Ezt mégis hogy gondoltad? Vagy is inkább mi a bánatért tenné ezt ilyen feltételek mellett meg egy pasi?

Szubrina 2020.03.04. 11:28:39

@MsIreneAdler: Dehogynem létezik, azt hívják az igazinak, csak marha nehéz találkozni vele.
Egyébként, szted mettől, meddig terjed az ember igaz valója, mi az ami még énünk része és mi az, ami már nem?
Hogy lehet valaki boldog, ha folyton olyasmit kell csinálnia, amit nem szeret?
Ha szeret valaki miért vár el tőlem olyasmit, amiről tudja, h nem jó nekem, talán mégsem szeret annyira, önző?

Nem várok el többet a másiktól, mint amit én is adok neki. Miért várnék elköteleződést, ha én nem adnám meg, csak tudod ez nálam etalon, mint a nőknél általában, minek emeljem ki? Adom a hűségem, szeretetem, gondoskodásom, cserébe ugyan ezt minima elvárnám.

Én nem vagyok kapcsolatfüggő, nem szeretnék együtt lenni valakivel bármi áron, csak, h legyen, csak, h ne basztasson a társadalom, h mi lehet velem a baj stb...leszarom.

Viszont én nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert egy kicsit túlzottan is szeretem a szexet, de mivel nem jön a nagy Ő, kénytelen vagyok máshogy hozzájutni.

Illetve néha engem is rabul ejt a magány érzése, de aztán mindig arra gondolok, h de jó, h nem kell más faszságát elviselnem és alapvetően nagyon jó egyedül lenni. Azt csinálsz, amit akarsz, mindig. Ez a szabadság sok örömet ad.

Utoljára, amikor elveszítettem a fejem és gondolkodás nélkül egy pasi karjaiba ugrottam, összetörték a szívem, erre is figyelnem kell, óvatosnak kell lenni...

Blablabla unalomig tudnám vesézni az egészet...a kérdés leginkább, h akarok-e gyereket, mert ha igen, akkor ketyeg az óra, ha nem akkor ráérek...

Régebben abszolút nem akartam, most meg fogalmam sincs, most se annyira...de lehet, egy ikerpárnak nagyon tudnék örülni...de esélyem nincs rá, sajnos...

Womb Raider 2020.03.04. 12:04:25

@Szubrina: "Az összecsiszolódás azt jelenti, h nem lehetsz önmagad a másik mellett, meg kell változtatnod magad, h működjetek."

Ez így nem igaz.. másrészt , szerintem nincs ember, aki 18 éves korától ugyanzon kiforrott és megszilárdult személyiség lenne. Létezik ám olyan, hogy személyiségfejlődés.. és ha ez valaki mellett , gyütt vele megy végbe, szerintem annál katarktikusabb élmény kevés akad.
Nyilván, mennél későbbi életszakaszban következik be a nagy találkozás, annál inkább csökken ennek valószínűsége. De nem kizárt. A közös, új élmények bezonyhogy narkotizálnak és képes vagy dolgokat elengedni, felülemelkedni régi önmagadon, csak, hogy újra és újra átélhesd azt, vele.
Soha nem állítottam, hogy át lehet, (vagy inkább hogy kellene ) formálni a másikat (bár egyébként erre is akad nem kevés példa) de hiszem, hogy együtt ez valamiféle tudatalatti folyamatként működhet és több lesz tőle a kapcsolat.
A személyiség soha nem statikus, még egészen késői életszakaszban sem..

"Ha pedig nem adhatod önmagad, soha sem lehetsz boldog."
Sajnos, éppen ennyire állhat a személyiséged (nem a tiéd konkrétan) a boldogság útjában. A merevség nem mindig bír pozitív jelentéssel.

Ez a fajta 'ilyen vagyok és kész' még nagyon specializált szitukban sem mindig működik. Vannak ismerőseim (nem sok, mielőtt egyesek fantáziája nagyon meglódulna..) akik kifejezetten a szexuális érdeklődésükre fókuszálva próbáltak partnerre lelni és a kapcsolatot stabilizálni. Volt köztük egyedülálló és válás után útkereső is. Ez azért egyértelműen belövi, hogy nem a <30-as korosztály. Vannak, akiknél funkcionális és megtalálták azt, amire vágytak, legalább ezen a téren és egyetlen kapcsolatról tudok, ahol végül családdá kristályosodott az játszótársi kapcsolat. (Nyilván nem egyedi az eset, de én ennyit biztosan láttam) Hogy ki milyen boldog, én nem tudom megítélni.. de működget a dolog :)
Ami érdekes, hogy a különös igényeik hozták őket össze, és a céltudatos keresés.. fetlife, ashrak, smpixie..
De azért ezek közül tényleg csak egy az, ami hagyományos értelemben párkapcsolatnak tekinthető.

Womb Raider 2020.03.04. 12:07:30

@MsIreneAdler: Na.. kár, hogy nem láttam, amit írtál, mert nem kellet volna annyit írnom :)

és tényleg nem érdemes ezt másként nézni: miért ne változhatnék, ha attól jobb leszek és nekem is jobb lesz?

Womb Raider 2020.03.04. 12:08:51

@Szubrina: "Azt csinálsz, amit akarsz, mindig. Ez a szabadság sok örömet ad."

Az a bibi.. hogy egy csomó dolog van, amit nagyon tud akarni az ember.. de egyedül nem megy..hahahahaha... :( Nincs ingyen boldogság ;)

Szubrina 2020.03.04. 12:11:56

@Womb Raider: Korábban írtam erről: szubrina.blog.hu/2016/03/05/kompromisszum_745

Mivel most újraolvastam ezt én is, pont abban tudok igazat adni korábbi önmagamnak, hogy biztos vagy te abban, h a rugalmasság, kompromisszumkészség annyira célravezető?
Miért olyan sok a válás, talán mindenki merev? Vagy mindenki aki feladja saját elveit, hogy a másikhoz jobban hasonuljon, elveszíti önmagát és már nem szereti azt akivé vált?

Szerintem ki így, ki úgy basszhassa el az életét, én mereven és magányosan, mások meg társas magányban, rugalmasan, önmaguk megerőszakolásával.

Ez gondolom zárszónak sosem lesz nektek elég, pedig ennél libbancsabb kijelentést tőlem soha senki ne várjon.

Szubrina 2020.03.04. 12:16:00

@Womb Raider: Nemtom mire gondolsz,. mit nem lehet egyedül, az internet korában...moziban már voltam egyedül, discoban már voltam egyedül...egyedül intézem a bürokráciás ügyeimet (rühellem) ások, sztem építkezni is tudnék egyedül.
Arra még nem vettem rá magam, h túrázni elmenjek egyedül, mert sok olyan filmet láttam, h lesérült valaki, aztán nagy szenvedések árán jutott haza...ezt mondjuk nem vállalom. Orgazmust egyedül elég könnyen...még a gyerekvállalást is lehet egyedül, ha valaki így akarná...

Mire gondolsz, mit nem lehet egyedül?

Szubrina 2020.03.04. 12:17:31

@Csillogómakk2: Tetszik ez a hozzáállás, mi lenne, ha tartanád is magad hozzá?
Én se az nem kértem, h hozzám pofázz, sem pedig, h minősíts.

Kérlek tedd, amit mondasz, ne foglalkozz velem "random idiótával"!

Szubrina 2020.03.04. 12:20:54

@Womb Raider: De mi a kompromisszumról beszéltünk, a kompromisszum az nem egy téged jobbá tevő személyiségedet felfelé ívelő dolog, hanem valami olyasmi, amit nem szívesen teszel meg. Az alkalmazkodás szóról ugyan ezt tudom mondani...nem pozitív dolog, hanem téged mélyen belülről frusztráló erőszakos önmegtagadás.
Hova fejlődjön valaki 30-40 évesen csezzegh...ilyenkor már a személyiség nem változik gyökeresen, ez netto faszság, ha ezt elhiszitek. Ismered a mondást? "Kutyából nem lesz szalonna"

Szubrina 2020.03.04. 12:31:42

@Csillogómakk2: "nemhogy még majd foglalkozzak neten talált random idióták nyomorával is. "

Ezek szerint nem vagyok random idióta (szerinted se, mert amúgy nem vagyok), mert még mindig velem foglalkozol.
Majd azt én tudom, h mi lesz az életemmel, olyan kapcsolatba nem megyek bele, aminek válás lehet a vége, ezért hát olyan elvárásaim vannak a másik felé (szted irreálisak), amikkel hosszútávon tudok együtt élni.

Sztem ezzel rohadtul nem kéne, h bajod legyen, boldog lehetsz, mert ha szerinted teljesíthetetlenek az elvárásaim, akkor örökre egyedül maradok, ha viszont még is létezik, akkor boldogan élek vele, amíg meg nem halunk.

Win-win!

Ha még ezek után sem nyugodtál le, akkor verd ki a faszod, hogy ne csillogjon már annyira a makkod!

Szubrina 2020.03.04. 12:34:49

@Csillogómakk2: Keresd csak vissza az első kommentem, képzeld a poszthoz szóltam hozzá a poszt írójának leginkább, ki a gecis foncsérozott fasz kérte, h reagálj rá?!
Gondolom gecire lelohaszt, h nulla hatással van rám a kibaszott agymenésed, te sértett fasz, aki egy nőnek se kell, ezért pornóra veri, süt minden sorodból ez a fajta agresszió, ami visszautasítások (nem csoda) sorából fakadt benned.

Szubrina 2020.03.04. 13:14:57

@Csillogómakk2: Még mindig velem foglalkozol, el kell, h keserítselek a korommal kapcsolatban. Áhh inkább nem teszem.

Womb Raider 2020.03.04. 14:32:56

@Szubrina: Nyugi.. nem szeretném, ha bűntudatom lenne, hogy téged is sikerült felidegesítenem :)

"Hova fejlődjön valaki 30-40 évesen csezzegh...ilyenkor már a személyiség nem változik gyökeresen, ez netto faszság, ha ezt elhiszitek. "

Kishitűség, ha nem hiszed :) Nem állítom, hogy ez a folyamat mindekinél azonos és mindenkinél hasznos..

"Miért olyan sok a válás, talán mindenki merev? "
Mert bezony az emberek változnak és a változó élethelyzetekre adott válaszaik nem feltétlen egyeznek a mi elképzeléseinkkel (vice versa) illetve annyira eltérnek a számunkra kívánatostól, hogy Gerő Ernő nem tudna hidat verni a hasadék fölé. A 'lakva ismerszik meg az ember' alapnak jó, de az időtáv sem éppen mellékes.
És igen, nagyon sokan már az elején sem tudják, hogy mit is várnak egy kapcsolattól és nincsenek eszközeik a konfliktusok kezelésére sem. Márpedig konfliktusoktól mentes kapcsolat nem létezik. A kapcsolat működtetése folyamatos munka, ám az emberek jókora része lusta és buta. Mivel a külső, társadalmi közeg egyre inkább közönyös, elfogadó , nem sok kényszer van, ami pályán tartsa a szerelvényt. Van aki azért képes tanulni.. van, aki 60 évesen is ugyanazon hibákat véti.
A "Kész picsa, meleg málé" illúzió, hamar orra bukik, aki egy lapra tesz fel mindent.

VT 135 2020.03.04. 15:47:50

@Szubrina:
"Dehogynem létezik, azt hívják az igazinak, csak marha nehéz találkozni vele."

OK, így már érthető. Szépen megrekedtél a szellemi tinédzser hercegnő korban. Minden elem stimmel, ami jellemző egy éretlen, tapasztalatlan tinilánykára: büszke vagy arra, h folyamatosan szar folyik ki a szádból (bár ez inkább csak a proli társadalmi rétegre jellemzőbb náluk is), h teljesen antiszociális vagy, képtelen a párkapcsolatra, magadat egy különleges főnyereménynek tartod, akinek JÁR a Szőke Herceg, fehér lovon, de nyilván csillógjon is a szőre! Neked semmit sem kell tenned érte, hiszen te tökéletes vagy, csak várni kell még egy kicsit, aztán tuti megjön a Zigaziii! Várjad csak...De valahogy az az érzésem, h közben egyetlen komolyabb kapcsolatod sem volt - legalábbis, ha nem csak szavakban, hanem tettekben is ezt hozod.

Vered magad a földhöz, h mennyire Kh'ömény Nő vagy, meg te aztán remekül elvagy egyedül, csak hát annyira átlátszó ez a színielőadásot - ömlik belőled a boldogtalanság, a keserűség, nem véletlen, h ilyen jól elcseverészel ezzel a soknickű elmbeteggel, hiszen ő is ebbe hülyült bele. A valóság inkább az lehet, h TÉGED nem választ senki társnak, mert egyelőre teljesen alkalmatlan vagy rá. De mivel ezzel a kellemetlen ténnyel képtelen vagy szembenézni, ezért gyártottál magadnak egy alternatív valóságot, ahol te a Hercegnőcske, ülve a trónodon, válogatsz a sok nyomi között de inkább vársz, h megérkezzen a Szőke Herceg. Ismerek ilyen férfiban: Captain Adminnak hívják az illetőt...

(A B opció, h egy elvált nő vagy, aki képtelen volt még feldolgozni a válását. Ők azok mg, akik ilyenkor ennyire keserűek és harciasak.)

Végül is a te életed, a te felelősséged: h úgy jellemeznek téged, akin "nem lehet rajta segíteni, annyira bezárkózott a saját fejébe", vagy úgy, h "kemény munkával sikerült megfejlődnie magát".

VT 135 2020.03.04. 15:53:21

@Womb Raider:
"Hát még az milyen szomorú, amikor egyedülálló nőket látsz 1-2 gyerekkel , akik jól beválasztottak.. "
Miért lenne ez szomorúbb? Legalább már van gyerekük. Ez pedig korhatáros besorolásos projekt, míg megfelelő társat találni akár 90+ évesen is lehet. A nők 95%-a kiteljesedik, nőbbé válik, ha anyává válik, ezt látom az ismerőseimnél is. Felteszem, neked még nincsen, jól sejtem?

Az nem egyértelmű számomra ebből a mondatodból, h ezúttal is a nőket látod szegény áldozatnak, h felismerted, h pl. a válásban is esetleg nekik is van felelősségük?

VT 135 2020.03.04. 15:59:58

@VT 135: ettől még nem irígylésre méltó elvált nőként, egyedül gyereket nevelni. Dehát sok más szituáció sem irígylésre méltó. Az egész civilizációnk nem irígylésre méltó, mert minden szempontól (társadalmi, népesedési, erkölcsi, környezeti, gazdasági) fenntarthatatlan és az utolsókat rúgja, az utolsó "napjait" éljük.

VT 135 2020.03.04. 16:05:13

@Womb Raider:
"Mert bezony az emberek változnak és a változó élethelyzetekre adott válaszaik nem feltétlen egyeznek a mi elképzeléseinkkel..." stb.
Hmm, meglepő módon, úgy látom, van, amiben egyet is tudunk érteni. :)

MsIreneAdler 2020.03.04. 17:15:27

@Szubrina: egyértelmű, hogy olyan embert kell választani, akinek a baromságait minimális erőfeszítéssel el tudod viselni (meg persze ő is a tieidet). Na igen, az igazi. Én úgy fogalmaznám meg kicsit talán túlságosan racionálisan, hogy az igazi az a személy, aki az elérhető, lehető legjobb választás számodra, de nem csak egy adott pillanatban, hanem ezt érzed vele kapcsolatban egész életedben. De ő is emberből van, jobb, rosszabb napokkal. Ne várd, hogy csak meg kell találnod, jól fognod a kezét és ellovagoltok az örök naplementében, oszt ennyi. Dehogy. Ez folyamatos kőkemény munka (de a gyümölcse igen élvezetes) .
Jó kérdés, hogy mi számít változásnak és mi az, ami már önfeladás. Szerintem ez egyénileg változó és az idő eldönti. Sokáig egy ember sem képes kibújni a bőréből, viszont egy pozitív változás örökre a részeddé válhat.
Szó sincs arról, hogy szolgaként a másik kívánságát kell lesned, és minden kedved ellenére azonnal teljesítened kell a vágyait. Meg arról sem, hogy a párod leadja a számodra kellemetlen, elvégezendő dolgok listáját. Inkább apró gesztusokról van szó. Egyszerűen örömet okoz, örömet okozni neki. Kicsit bénán is érzem magam, hogy ezt magyarázom, mert nekem tök egyértelmű, hogy, amikor a páromnak szüksége van rám, akkor félreteszem a saját dolgaimat és mellette vagyok, próbálom támogatni, ha épp hulla vagyok akkor is, ha épp nincs kedvem semmihez, akkor is. Természetesen ugyanezt én is visszakapom.
Persze nyilván nem kell leállni valakivel, csak, hogy elmondhasd, nem vagy szingli. Azon meg, hogy szereted a szexed, majd jól meglepődnek itt a blogon, mert köztudottan a nők nem visellkednek így, kizárólag azért szexelnek, hogy manipulálják a férfiakat, meg hogy felcsináltassák magukat, mer' az buli. Ne is kérdezd, egyesek hogyan szednek össze ilyen fapinákat.
A gyerek komoly kérdés valóban. Jó, hogy nem ringatod magad illúziókba ezen a téren, bizony, ketyeg az óra. Úgy vettem észre, hogy a 40 éves kor egy lélektani határ a nőknél ebben a témában. Viszont egy gyerek megérdemli, hogy tiszta szívből, mindennél jobban várják és vágyjanak rá. Nem amolyan "hát, izé, ja kéne, de nemtom" módon. Ráadásul, ha az meglepetésként ért, hogy a párodhoz alkalmazkodni kell, akkor egy gyerek egyenesen sokkolni fog :D

VT 135 2020.03.04. 17:25:40

@Wolf ánusza:
Egy költői kérdés, elég, ha magadnak megválaszolod:
***Van bárki a világon, akit nem utálsz?***
Mert az nyilvánvaló, h magadat utálod a legjobban, feltehetően a szüleidet is, innen ered mindaz a kétségbeesett nyöszörgés, amit a világ felé sugárzol.
(Viszont ne reménykedj: eddig se és ezután sem olvasom a böffenéseidet és nem is reagálok rájuk.)

VOGAben 2020.03.04. 19:49:51

Ha horgászat állatkínzás, akkor a vadászat is! A legfinomabb ételek sajnos nem fán teremnek. Néhai gyilkos nőrokonaim jutottak az eszembe, ahogyan levágták a tikot, vagy nyúzták a nyuszikat, a konyhai munkálatok előtt. Pofám leszakadt. 42,5 évesen én is baromi válogatós vagyok! Gyerekem már van, 17 éves. Társnak nem a max. dugni viszünk haza c. halmazból választunk alapvetően. A feleségnek és a gyerekünk anyjának valók halmaza egy külön társaság! A két halmaznak nincs metszéspontja, kivéve a zakkant nők elméjében. A két halmaz között ugyan van átjárhatóság de az egy egyirányú csapóajtó! A 35+ szinglik zömmel már az előbbi halmazban tanyáznak. Az insta-ribancok már eleve oda születnek. Az hogy hajlamosak magukat a másikba álmodni, hát az az ő maguk bánata! A válogatásom kimerül a köv. pontokban. A nőnek lehet egy már különélő gyereke, vagy olyan aki már kiröppenni készül. Ha nincs, akkor ne is akarjon, tőlem ne! Ha nem is lehet, bingo! Hatvanéves koromra minden hiányozni fog valszeg, de egy utálatos nagykamasz gyerek biztosan nem! Ne korlátozzon, ne legyen dagadt, ne legyen rusnya. Lehetőleg büdös se. Normális jövedelem stb alap dolgok! Fontos: legyen saját ingatlana. Húsz éve még hajlandó voltam a nulla csöves anyagi helyzetűt kiemelni a szemétből, öreg fejjel nincs az az isten aki erre rávehetne. Nincs az a csoda pinamina!

VT 135 2020.03.04. 20:05:35

@VOGAben: Döntően egyetértünk. Az igatlan témában nem. Se férfi, se nő esetén. Ugyanis kizárólag annak van saját ingatlanja, aki:
A., Családból örökölt.
B., Szülők támogatták.
C., Azon ritka munkakörben dolgozott (10+ évvel ezelőtt, ahol már akkor is) 500 nettó felett lehetett keresni.
D., Lopott, csalt, hazudott, politikus volt.

Korábban a devizahitellel lehetett csontra beszopni, most a sokszorosára növekedett ingatlan- , és albérlet árakkal.
Ami reális lehetőség, h veszel egy telket és építesz rá alternatív építészeti technikával (pl. szalmabála-vályog) 10 millió alatt egy házat. De ezt meg nő egyedül nem fogja megtenni - amit teljesen meg is értek.

csorsza 2020.03.04. 20:15:46

@Szubrina:
"Azt szeretném, h a legjobb cimbim lenne, ha elválaszthatatlanok lennénk, mert annyira jól érezzük magunkat együtt."

Neked hagymázos, lila köd van a fejedben egy tartós, holtomiglan-holtodiglan együttélésről. Az Isten mentsen meg minden férfit az ilyen női vágyaktól és elképzelésektől.
Látszik, h nem voltál még 5-10-15 évig összezárva egyvalakiel, egy helyen.... Pont, h kell engedni egy férfit kiszabadulni, legyen heti két sport, vagy egy hétvégi horgászat.

kormanyrud 2020.03.04. 21:06:03

Right here, right now!

Szubrina 2020.03.04. 21:08:28

@MsIreneAdler: Nahh ez egy normális komment volt. Köszi

kormanyrud 2020.03.04. 21:11:49

Szubrina. Ugye tudod, hogy ki vagyok?

kormanyrud 2020.03.04. 21:19:28

Hat nem.. Akkor nem te vagy az.
Bocs. :)

kormanyrud 2020.03.04. 21:21:04

Azert az eskuvoi satras cumis sztorit kifejthetned bovebben. :)

kormanyrud 2020.03.04. 21:29:37

@Szubrina: "Néha kurva jó nőnek érzem magam, néha meg nagyon szarnak, vajon miért van ez? Irigylem azokat a nőket, akik nem olyan jó nők, még is annak érzik magukat mindig. Illetve ehhez mérten leckéztetik a pasikat. Én nem merem, mert úgy érzem senki nem kűzdene értem a várfalaimon túlról, sőt csak kinevetne, h annyit azért nem és érek..."

Szubrina 2020.03.04. 23:44:19

@Wolf ánusza: Lorrh vagy h hívják alias cápa, egy ideje a blogomra jár, de még egyszer se trollkodott. Vagy egy ember az összes nick vagy nemtom, mert mindenki a másikra mutogat, h az az idióta.

Szubrina 2020.03.05. 00:49:54

@VT 135: Először is, fogalmam sincs, h melyik nick tartozik össze, mivel 99%-ban ellenem vagytok és ugyanazzal a szar dumával jöttök. Így nem tudom elválasztani a szart, a májtól. Nem értem mire fel született a kommented.
Bántani akarsz vagy mi? Építő jelleg nem csillan meg benne, csak analizálgatsz és tippelgetsz, h milyen lehetek, ki lehetek (mármint nem konkrétan ki).

Megnyugtatlak, voltak komolyabb kapcsolataim és volt aki szeretett volna elvenni, de én nem éreztem az, h ő az az ember, akivel én hosszútávon együtt tudnék működni. Nem váltam és nincs pulyám se. 38 vagyok, de 10 évet bátran letagadhatok, mind külsőleg, mind pedig belsőleg, nem vagyok oly érett, mint egy 38 évestől elvárható lenne (mármint ugye, a társadalom elvár valamit gondolom).

Van egy nagyon rossz véleményem a férfiakról, de ez csupán tapasztalatból táplálkozó dolog. Egyrészt a környezetemben, kollégák, család stb...megcsalás (néha velem, nem vagyok rá büszke, csak tény), válás stb...másrészt a társkeresési múltamból. Borzalom, h mennyire együgyűek. Illetve, amiről én beszélek, a zéró felelősségvállalás, ezt nem tagadhatjátok ez egy társadalmi probléma. Ezért született a Férfiak klubja, ahol próbálják átadni a férfiaknak a férfiértékeket, melyből nagy hiányuk van, javarészt önhibájukon kívül, hiszen nem volt sokatok előtt egy apai példa.

Egyébként valószínűleg igaz a mondás, h a jó pasik vagy nősek vagy buzik, mert jó ideje nem találkoztam olyannal, akivel akár pár hónapra is kellemes lenne összeállni.

Azért érdekes, amiket állítotok rólam, mert én egyáltalán nem tartom magam tökéletesnek és főnyereménynek sem. Pl. duci vagyok, de nem várom el a páromtól, h ő fittebb legyen. Nem várom el, h diplomája legyen, nekem sincs, viszont érettségije legyen, az nekem is van. Ha kifejezetten értelmes, teszek engedményeket, pl. egy cuki asztalost azért úgy tudnék csípni.

Régebben sztem totál kilettem volna a kommentjeitektől, de most valahogy annyira nem vág földhöz, viszont most azon gondolkodom, h ez jó nekem vagy rossz. Talán már nem vagyok olyan érzékeny, vagy a kiégés erre is kiterjed? (csak magamban morfondírozok)

Szubrina 2020.03.05. 01:02:30

@kormanyrud: Ezt miért idézted?
Sztem ebben a kommentben pont bevallom, h nem gondolom magam főnyereménynek már.

Amikor még soha nem voltam szerelmes, mindig azt hittem, h ha majd jön az első, akkor soha nem akar majd elhagyni, mert tényleg egy főnyeremény vagyok, értelmes, kedves, vicces, borzasztóan szeretek gondoskodni valakiről, kiszolgálni, törődni, nem várok el sokat a másiktól, nagyon pici dolgokért is borzasztó hálás tudok lenni, bevállalós vagyok az ágyban és gyakran is stb. stb...
Aztán jött a hidegzuhany, jött az első, egymásba zuhantunk, a szüzességemet adtam neki, így-úgy örökké szeretlek meg a faszom, aztán dobott...5 évig próbáltam feldolgozni, éjszakánként bőgtem, mint egy barom. Még mindig nem szántam rá magam, h a kis könyvecskékbe kiírt sms-eit, eltüzeljem.
Innentől jött az én mélyrepülésem, képtelen voltam nyitni...évek teltek így el...
Ő egyébként tudta, h nem akar majd engem hosszútávra (másfél évig tartott, amig Budapestre hozta hetente a motorszerelő tanfolyam) még is etette a fejem, aztán szakítottunk, könyörgött, h maradjunk barátok, persze én is akartam, féltem elveszíteni, 1 hónapra a szakításunkra rá összeköltözött egy másik nővel...hát most mit mondjak?

VOGAben 2020.03.05. 01:24:21

@VT 135: Ebben valóban túloztam. DE hogy az égben bízhatnánk meg valakiben, mikor a 6 vagy 66 de 666 ex-partner is mindegy már... Döntés, elhatározás kérdése minden. De hiába, ha a némber egyszer csak meggondolja magát... Ez a moslék dömping témakör, minden korosztálynál fennáll. Őszintén sajnálom a mai ifjú nyekenyókákat, mert nekik még ennyi lepattanó sem jut majd.

kormanyrud 2020.03.05. 06:09:12

@Szubrina: Hat, remelem nem.. :) Igazabol olvasgattalak itt es mindenfele a neten es mivel kb. 90 szazalekban ugyanolyan vagy mint en, szeretnelek megismerni. Kuldtem Viber kontaktot, de vagy nem olvastad vagy leszartad. :) Hat ennyi, roviden..

kormanyrud 2020.03.05. 06:14:13

@Szubrina: Na. Mondom en, hogy Te En vagy. :) Egyebkent kozom nincs a trollszekciohoz, csak felkaptam a fejem a hozzaszolasaidra, mert meroben masak, mint amiket megszoktam eddig.

Szubrina 2020.03.05. 06:51:49

@kormanyrud: Talán mégsem vagyunk egyformák, ha hasonlítunk és ezeket feltételezed. Olvastam és válaszoltam is, de nemhogy régi a citromailed, hanem már nem is létezik "mailer daemon"-nal vissza a feladónak.

Gondolom nem fogsz meglepődni, h nem szívesen adom ki a telószámomat a két szép szemedért

Szubrina 2020.03.05. 06:53:50

@kormanyrud: Ez annyira benyalós és tudod túl szép ahhoz, h igaz legyen

kormanyrud 2020.03.05. 08:59:07

@Janetteria Janet: En nem konyorgok, de szerintem O az.

kormanyrud 2020.03.05. 09:02:33

@Szubrina: igen, sanszos volt, hogy mar nem el a fiok, mert csak regisztraciohoz hoztam letre.

Szubrina 2020.03.05. 09:07:29

@Janetteria Janet: Kiállhatatlan? Érdekes fogalmaid vannak. Talán a legtündéribb személyiség is tud antipatikussá válni, ha kiprovokálják belőle.

Szubrina 2020.03.05. 09:09:55

@kormanyrud: Nyugi, nem dugunk csak provokálom!

MsIreneAdler 2020.03.05. 10:01:44

@Szubrina: nézd, nem mondtál nekem semmi rosszat, ezért nincs okom rá, hogy ne legyek normális veled. Mi értelme lenne gyalázkodva a fejedre olvasni olyan dolgokat, amiket valószínűleg magad is tudsz. A kioktató és sokszor ordenáré stílusban adott "tanács" téged nem visz előrébb, engem pedig nem tenne boldoggá, hogy beléd rúgok. Mások mocskolása, a személyeskedés, csak azokat teszi elégedetté, akiknek maguknak is nyomorult az életük és örülnek, hogy találtak valakit, aki (szerintük) még nyomorultabb. Ettől úgy érzik, ők valakik.
Nem egyszerű a párválasztás. Minél idősebb az ember, annál több a rigolya, annál több az elvárás a másik felé, miközben a kor előrehaladtával az ember (tetszik vagy sem) veszít a vonzerejéből. Tehát adott egy olyan helyzet, ahol egy gyatrább kínálatra jut egy tonna elvárás. Ez egy nagyon súlyos probléma, mert sokan ezzel maguk alatt vágják a fát.

Szubrina 2020.03.05. 10:07:25

@MsIreneAdler: "Tehát adott egy olyan helyzet, ahol egy gyatrább kínálatra jut egy tonna elvárás." Ez nálam nem igaz, mert nem gyatra a kínálat, viszont olyan vészesen sok elvárásom sincs. Mivel nem kötelező valakivel együtt leélni az életem, így nem kell megelégednem vki olyannal, akivel tudom nem lehetek felhőtlenül boldog. Tehát gond egy szál se, van forgatókönyvem mindkét esetre.

Szubrina 2020.03.05. 10:15:41

@Janetteria Janet: Ha gondolod a blogon leírom, milyen volt, meg, h mekkora

Szubrina 2020.03.05. 10:21:42

@kormanyrud: Veszélyes dolog szexről blogoló csajjal kettyinteni.

kormanyrud 2020.03.05. 10:26:15

@Szubrina: Nyilvan nem. Kozben mail ment..

Szubrina 2020.03.05. 10:28:29

@kormanyrud: Még nem ért ide, mármint a válasz, mert írtam a yahoora, szar ez a magyar posta

Szubrina 2020.03.05. 10:29:50

@kormanyrud: Ezt lehet megírom, a régi régi blogomon megvan, de majd újrafogalmazom. Önök kérték rovatunk második bejegyzése vagy harmadik, ez lesz.

MsIreneAdler 2020.03.05. 10:34:15

@Szubrina: nem a kínálatodat akartam fikázni. Nem azt mondtam, hogy eleve gyatra, csak annyit, hogy valószínűleg már nem vagy olyan, mint a húszas éveid elején. A tested és a lelked is változott, öregedett. Ez van, ne aggódj, nem csak te, én is, mindenki.

Szubrina 2020.03.05. 10:37:16

@MsIreneAdler: Erre szoktam én azt mondani, h ha akkor nem kellettem, akkor most már esélyem sincs.

Viszont nem így van, mert lehet, h eddig egyszerűen nem találkoztam azzal fizikailag, akivel, összeillenénk, mint két kis puzzledarab.

MsIreneAdler 2020.03.05. 10:38:05

@Szubrina: jah, meg picit összezavarodtam, mert az egyik kommentedben még ikergyerekeket akartál, most meg még állandó pasit sem.... :D

Lorrh 2020.03.05. 10:43:18

@Szubrina: Igen, minden késő negyvenes, ötvenes szingli ezt mondja (tudom hogy te nem vagy ennyi), hogy nem találkozott még olyan férfival, aki érdemes lenne őrá. Ismerek többjüket, akik átmentek vad feministába, hogy patriarchális elnyomó társadalom... és a többi. Önreflexió, önkritika zéró. És ezekből lesznek a vad hangadók, akik mérgezik a női olvasókat akármilyen női oldalakon. A saját sikertelenségüket kiszervezik a férfitársadalom hibájaként.

Womb Raider 2020.03.05. 10:49:00

@VOGAben: "A feleségnek és a gyerekünk anyjának valók halmaza egy külön társaság! A két halmaznak nincs metszéspontja, kivéve a zakkant nők elméjében. "

Te is szeretsz olyan dolgokat megcáfolni, amiket senki nem is állított. nagyobb kihívásoktól sem kéne megijedni..

" Húsz éve még hajlandó voltam a nulla csöves anyagi helyzetűt kiemelni a szemétből, öreg fejjel nincs az az isten aki erre rávehetne. Nincs az a csoda pinamina!"

Na, ez szép volt!!! Könnybe lábad a szem..

Tehát: te anno koszt-kvártély ellentételezés mellett beújítottál egy kurvát! Jól főzött legalább?

"

Womb Raider 2020.03.05. 10:52:33

@Lorrh: Igen, azt hiszem, jogos a panaszod. Egy vígasztaljon.. ilyen nő úgysem kéne egy normális pasinak, az árát úgyis ő fizeti majd. Nem menthetsz meg mindenkit :)

Szubrina 2020.03.05. 10:54:31

@Lorrh: Én nem gondolom magam ilyennek, szted én vad feminista vagyok? Sztem pont a feminizmus érte el, h bazmeg dolgoznom kelljen és a férfiakat is a feminizmus herélte ki. Utálom a feminizmust, elnyomásban akarok élni...tudod, h szub vagyok.

Szubrina 2020.03.05. 10:55:49

@kormanyrud: Pedig oda küldtem sztem, írj ide:hisztispunci@freemail.hu
És nyögd már ki végre mit akarsz!

MsIreneAdler 2020.03.05. 10:58:26

@Szubrina: ha még ebben te akarsz dönteni, akkor igen, baj, hogy nem tudod. Ha viszont nem bánod, hogy majd az idő dönt helyetted, akkor semmi gáz. Nem mondom, hogy én mindent pontról pontra megterveztem az életemben, de ezen a területen sohasem voltam bizonytalan,szóval nem tudom beleélni magam a helyzetedbe.

Womb Raider 2020.03.05. 11:15:23

@Szubrina: "Sztem pont a feminizmus érte el, h bazmeg dolgoznom kelljen és a férfiakat is a feminizmus herélte ki. "

Valójában ez csak részben igaz.. a nők az emberiség történelme során (egészen kevés kivételtől eltekintve) mindig is dolgoztak, de valóban a feminizmus nyitott utat a traktorfülkébe és a az otthoni 'másodállást' is az tette lehetővé :)

Lorrh (ha tolmácsolhatom..) csak annyit állított, hogy nagyon sok nő a saját (ilyen-olyan okból kifolyólagosan és folytatólagosan elkövetett) kudarcait hajlamos harcos feminizmusba csomagolni (rejteni) és magáról elterelendő a figyelmet, a férfiakra mutogatni.
Te ettől még joggal orrolhatsz a férfiakra .. a redpilles szektatagokat én is meg-meg szoktam csaholni, bár valójában maguknak hülyék..és nem is vagyok érintett.

Lorrh 2020.03.05. 11:18:40

@Szubrina: nem konkrétan rólad írtam, hanem a párkeresési kudarcokba belekeseredett, gyerektelen, férjtelen idős nők prototípusáról.

Lorrh 2020.03.05. 11:20:47

@Womb Raider:
спасибо товарищ женщина

VT 135 2020.03.05. 11:41:35

@MsIreneAdler:
" Ha viszont nem bánod, hogy majd az idő dönt helyetted, akkor semmi gáz."
= Azaz sodródsz és nem vállalsz aktív, önreflexív cselekvéssel felelősséget az életed alakulásáért. Ez bizony gáz. :(

kormanyrud 2020.03.05. 11:47:49

@Szubrina: Kuldtem. Nem ertem mi a gond a yahooval.. :(

Szubrina 2020.03.05. 11:55:49

@MsIreneAdler: Annyi, h bármelyik verzióban tudnék boldog lenni, ezt viszont biztosan tudom, ezért se kaparok annyira, h legyen pasim, mert akárki nem kell, akivel kínszenvedés lenne az élet, mert minden nap be kell dobnia a betevő sörét, meg foci a haverokkal...sajnálom, inkább olvasás, legyen a hobbyja vagy szexelés, mint nekem.

Szubrina 2020.03.05. 12:01:16

@Womb Raider: Pontosan erről beszélek, a nők dolga a család egybentartása, frissen üdén, friss puncival hazavárni az urát a melóból...ez az egész ott baszódott el, h minket másodállásba kényszerítettek, tehát otthoni teendők (láthatatlan munka, miféle kifejezés az, h láthatatlan, inkább a pénz láthatatlan, amit fizetnek érte baszod). Plusz másik meló, viszont két megélhetés nélkül kis hazánkban cumi van, meg mondjuk még kettővel is sokszor (devizahitel stb.) szóval ha a nő hulla, mert két helyen áll helyt, csoda, h nincs kedve bacni?
A pasiknak meg mindig bacni kell...aztán jöhet a szerető, akinek pl. nincs családja és friss és üde, nem leterhelt mert mesét olvasott 12 óra munka után a gyerekeknek, amíg el nem aldutak...

Sztem egyről beszélünk még is úgy reagáltál, mintha ellent mondottál volna.

Szóval én ezt rühellem, nem vagyok feminista, femináci, sőt...olyannyira vágyom arra, h a férfi legyen a falkavezér, h elszaladtam a másik végletig D/s kapcsolatról fantáziálás...

Szubrina 2020.03.05. 12:03:06

@Lorrh: Valahogy még is hozzám intéződött, mert hamarosan abba a korba lépek...de nem, nem leszek olyan, a hajam is épp növesztem, seggig, már majdnem addig ér...a femiknek a haja is rövid, tüsi, gáz...

Szubrina 2020.03.05. 12:04:21

@kormanyrud: Válaszoltam a yahoo-ra. és erre a másikra is, én megkapom őket, ha te nem, akkor a hiba az ön készülékében van:)

Ethan Wolf 2020.03.05. 12:05:32

Látom, zajlik az élet. Tisztogattam kicsit.

Szubrina 2020.03.05. 12:10:26

@Ethan Wolf: Szíved joga, engem is sértene, ha a blogomat valamifél fórumnak használná ez a sok troll (nem magamra gondolok) de azért erősen offtopic is volt.

VT 135 2020.03.05. 12:15:35

@Szubrina:
"Nem értem mire fel született a kommented. Bántani akarsz vagy mi?"

Idézem az első hozzászólásomat:
"(Mindezt ***szeretettel*** írtam, szóval ha te ezen kiakadsz és elküldesz gúnyosan a búsba spórold meg: csak megerősítenéd vele azt, amit írtam, h melyik korszakodban vagy.) "
Erre te a következőket voltál képes reagálni:
"Ez netto faszság", "egy önelégült díszfasz vagy"

Tehát a jóindulatú, segítő hozzászólásaimra sudri bunkó módon reagáltál, most meg játszod a szegény áldozatot, akit mindenki bánt...aztán csodálkozol, ha részemről is elengedem az együttérzést irántad. Nem véletlenül mondja itt neked mindenki (a trollt ignoráljuk), különböző stílusban, h álombuborékban élsz...dehát nyilván mindenki hülye, aki szembejön veled az autópályán.

Elmagyarázom egy hasonlattal, mi történt:
Beestél egy terembe (fórum), senkit nem ismersz, de bőszen lobogtatod a röngten leletedet (hozzászólásaid), miközben magyarázod, h bár nagyon fáj már jó ideje a járás, de ez nem a te hibád, hanem a talaj egyenetlen, illetve majd hamarosan megkapod a levitálás képességét (jön a Zigaziii), meg amúgy is büszke vagy arra, h ezzel a szép, míves bottal sétálgathatsz (élvezed az egyedüllélet, stb.).

Mindenki látja, h valami baj van a lábaddal, a járásoddal. Én, bár nem dugtad az orrom elé a röntgen leletedet, de kompetenciám, tapasztalatom alapján így is döntően le tudom olvasni a helyzetet a kezedben lobogtatott leletről. Nem tippelek - leolvasom. És igaz, nem kértél fel, h véleményt nyilvánítsak, mert meggyőzted magad, h ez az állapot, amiben vagy, adott, nem lehet rajta változtatni és bár szenvedsz tőle, de ez így jó, sőt büszke vagy rá - én viszont orvosként nehezen viselem, mert látom, h nagy szenvedést okozol ezzel magadnak. Miközben abszolút minden esélyed meglenne a gyógyulásra.

Viszont mivel azt is látom, h egy teljesen fals narratívát és alternatív valóságot gyártottál le magadnak az állapodottal kapcsolatban, úgy véltem, nem elég, ha udvariasan, buksisimizve, halkan megjegyzem neked a valós állapotodat. Mert nem hallanád meg, nem jutna át az álombuborékod falán. Hanem szeretettel, ugyanakkor nagyon konkrétan, határozottan elmondtam neked, h a lábad el van törve és ha nem kíméled, nem rak(at)od sínbe, akkor nem fogsz meggyógyulni és egész életedben szenvedni fogsz ettől a helyzettől. Mondtam megoldásokat is a gyógyulásra.

Te erre annyit voltál képes válaszolni, amit már az előbb idéztem. Akkor miért csodálkozol, ha ezek után elfogyott a jóindulat? De rosszindulat továbbra sincs: még mindig igyekszem, most már Csernus-sokkterápiával felébreszteni téged az álomból. Nem vagyok naív, nem várom, h ettől most azonnal felébredsz. De talán, ha már a sokadik ember mondja, akkor leesik a tantusz. Vagy ha már a szenvedésed erősebb lesz az önámításodnál és áttöri, átszívárog annak falán, akkor eszedbe jut, amit írtam.

Bármilyen meglepő, továbbra is annak örülnék, ha véget érne a szenvedésed és esélyed lenne a boldogságra. És ezért frusztráló látni, amit csinálsz. De tisztában vagyok vele, h senkit sem lehet megmenteni, pláne nem az akarata ellenére.

Még egy apróság: tudsz róla, h önmagaddal kerülsz ellentétbe, akár a követkető hozzászólásodban?
2020.03.05. 00:49:54
"én egyáltalán nem tartom magam tökéletesnek és főnyereménynek"
2020.03.05. 01:02:30
"mert tényleg egy főnyeremény vagyok, értelmes"

2020.03.03. 13:34:27
"Nekem van egy nagy defektem, nagyon válogatós vagyok"
2020.03.05. 10:07:25
"viszont olyan vészesen sok elvárásom sincs"

"lehet, h eddig egyszerűen nem találkoztam azzal fizikailag, akivel, összeillenénk, mint két kis puzzledarab" - pontosan ez az éretlen, tinilányka világszemlélet, amiről beszéltem: h azt gondolod, neked semmi felelősséged nincs az egészben, az életed alakulásában: elég ha várod a sültgalambot, h a szájadba tegye. Van egy mondás: "Segíts magadon, az Isten is megsegít." Mindig olyan emberekkel kerülünk kapcsolatba, olyan embereket vonzunk be, ahol mi magunk is tartunk. A társ pedig akkor jelenik meg, amikor készen vagyunk rá.

VT 135 2020.03.05. 12:19:45

@Ethan Wolf: Ah, köszönjük, végre! Máris élvezetes a kommunikációs trollzaj elcsöndesülése - még ha csak átmenetileg is...

Szubrina 2020.03.05. 12:20:37

@VT 135: Tényleg ne hari, de ezt most nem olvasom el, beleolvastam...igen egyszer ellentmondásba keveredtem, úgy tűnhet, tualjdonképpen nem tartom magam főnyereménynek, de annyira gáznak sem...az ellentmondás csak hangulatomtól és a használt szavak miatt tűnik annak.

Idecsöppentem egy BLOGBA és a BLOG POSZTRA REAGÁLTAM, nem lobogtattam semmit, nem válaszoltam senkinek, keresd vissza kisköcsög, majd valamelyikötök vagy egyazon személy betalált és onnantól védekezni kezdtem, de minek.

Hihetetlen, h másokkal már rég továbbgörgettük a sztorit, te megint a születéstörténetemnél tartasz.

Ne haragudj, ha megbántottalak és ha úgy jobb neked, legyen igazad, annyira telibeszarom, nem tudom ki vagy, egyszerűen nem érdekelsz.

Most jó?

VT 135 2020.03.05. 12:24:52

@Szubrina:
<"Végül is a te életed, a te felelősséged: h úgy jellemeznek téged, akin "nem lehet rajta segíteni, annyira bezárkózott a saját fejébe", vagy úgy, h "kemény munkával sikerült megfejlődnie magát". >

Szubrina 2020.03.05. 12:28:55

@VT 135: De hát ez nem igaz. Kezdjük ott, miért kéne rajtam segíteni? (költői)
Kinek képzeled magad terézanyának?
Rólad az a sztori jut eszembe, ami a Pusziga Mille-ban volt, egy nénit átkísérnek a gyerekek a zebrán, majd rájuk ripakodik, h ott neki semmi dolga.

Tehát olyannak, akarsz segíteni, akinek semmi szüksége rá.
Nem lenni bezárkózva a fejembe, de nem kértem a trollsegítségedet, amit magas lórol osztasz (ami valójában lófaszt segítség, mert csak gyalázol folyamatosan).

Ha ennyire nőgyűlölő vagy, ne szólj nőkhöz bazmeg!

VT 135 2020.03.05. 12:31:30

@VOGAben:
Nem tudom, h értem-e, amit írtál. Nagyjából azt értettem belőle meg, h elment már a bizalmad a nők többségével kapcsolatban. Nem csodálom.
A feminizmus legnagyobb bűne - de pontosan ez volt az egyik fő célja, amit el akart érni és el is ért! -, h szétverje azt a hidat, amely a két különböző, nagyon eltérő világot, a férfit és a nőt összekötheti: a bizalom és az erre épülő szeretet.

VT 135 2020.03.05. 12:34:08

@Szubrina:
"Ha ennyire nőgyűlölő vagy, ne szólj nőkhöz bazmeg! "
Ezt már tisztáztuk, h nem vagy nő: egy szellemi tini-, vagy kislánykorban megrekedt, a világot nem értő, ezértfrusztrált, rettegő, hiszitiző, szőke hercegekről álmodozó ember vagy.

Szubrina 2020.03.05. 12:36:09

@VT 135: Valójában, pont az ilyen faszikra bukok, mint te, akik amolyan pszichopata állatok, de csak mert mazochista is vagyok (lelkileg).

Szubrina 2020.03.05. 12:37:24

@VT 135: Nem szeretem a szőkéket, remélem barna a szemed és a hajad:)

VT 135 2020.03.05. 13:02:47

@Szubrina:
"Kezdjük ott, miért kéne rajtam segíteni? (költői) Kinek képzeled magad terézanyának?"
Konkrétan írtam erről a hsz-omban, amit állítólag nem vagy hajlandó elolvasni.

Szubrina 2020.03.05. 13:18:50

@VT 135: Képtelen vagyok elolvasni...nem tudnád kivonatolni a lényeget, a kedvemért? (szempillarebegtet és szépennéz)
Viszont sorolom azokat a szavakat, amiket nem szeretnék benne látni: "hercegnő" "főnyeremény" "beképzelt" stb...gondolom tudod mire gondolok.
Naaaaa!:)
Úgy írd le, h ÉN IS megértsem (tudod, hülye pitsa vagyok)!

Szubrina 2020.03.05. 13:30:52

@VT 135: na jó elolvastalak..."szeretettel" bazmeg...azt mondd meg, h az miért segít rajtam, ha azt mondod, h kreténség a hozzáállásom a párkereséshez???
Mások képzeld pont úgy csinálják, ahogy mondod és mit csinálnak?
ELVÁLNAK szerencsés esetben, szerencsétlenben meg megcsalják egymát...

Gondolom nem leplek meg, ha megjegyzem, h én az a nyuzsika vagyok, aki odamegy a medvéhez kölcsönkérni a fűnyírót és amikor a medve kedvesen ajtót nyit a nyuszika ráüvölt, h tod mit medve baszd meg a fűnyíród...

Inkább nem megyek bele egy kapcsolatba, minthogy megcsalhassanak...csak, ha 100%-osan megbízhatok a társamban, de ahhoz, h megbízhassak benne, meg kell felelnie mindenféle kritériumnak.

Amit te fájlalsz, h magamról nem beszélek, mintha én tökéletesnek tartanám magam, jelzem, senkire nem fogom ráerőltetni magam, csak is olyannak kell számomra megfelelnie, akinek ÉN MEGFELELŐ vagyok.

Hm?
Régen felnéztem Csernusra, de ő is elvált...szóval miről is beszél????

Lorrh 2020.03.05. 13:34:57

@Szubrina: 2020-ban a megcsaláson rugózni... ajjjj ne már. Ez annyira középkori dolog. Vegyétek be harmadiknak negyediknek. Minden meg van oldva és még élvezni is fogod.

MsIreneAdler 2020.03.05. 14:39:00

@Szubrina: tiszta sor, hogy te mindkét szerepben jól éreznéd magad, a bökkenő ott van, hogy míg olvasni, szexelni tudsz 50 évesen is, szülni már nem biztos. Ne érts félre, semmire sem akarlak rábeszélni, szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy vállal-e gyereket.

Womb Raider 2020.03.05. 16:13:07

@Lorrh: :) Megvolt a mai jó cselekedetem!

"Ez annyira középkori dolog. "
Egy szart. A megcsalás mindig is utolsó tróger dolog. Ha valamivel alá lehet aknázni egy kapcsolatot, véglegesen.. az a megcsalás. Onnantól már semmi nem lehet olyan, mint régen volt, minden szép emléket összeken szarral és elülteti a gyanakvás magvait.

beszélni kéne a problémákról, keresni megoldásokat, tisztázni az elvárásokat, vágyakat, nem "megoldani, okosba' "
Sokan ráadásul a lebukás után képesek a vihar lecsendesedtével újra behajtani a macit a málnásba, mer' van már precedens..
(ezzel nem azt mondom, hogy azt sokra tartom, aki miután ügyesen megvezették és megalázták, komparatív előnyök figyelembe vételével becsukja a szemét.)

Womb Raider 2020.03.05. 16:19:09

@Szubrina: "Inkább nem megyek bele egy kapcsolatba, minthogy megcsalhassanak...csak, ha 100%-osan megbízhatok a társamban, de ahhoz, h megbízhassak benne, meg kell felelnie mindenféle kritériumnak."

Soha nem lehetsz 100%-ban biztos, soha nem lesz 100%, élettartam garancia. Ilyen nincs. Magaddal kapcsolatosan sem vállalhatsz ilyet. Az egy dolog, hogy törekszel a ferplére.. meg az is, hogy jogos ennek elvárása a másik féltől, de még ha nem is csal meg.. ugyanígy beüthet egy helyzet és te maradsz alul az érte folytatott küzdelemben és mást választ..
De pont ettől érték egy közös múlt. A harcoktól, a fájdalmas sebektől, amikkel egyben tartod. Az ingyen-tuti dolgok szart sem érnek.

(nem gondolom, hogy mindenki/más is így gondolja.. én igen..)

Untermensch4 2020.03.05. 17:14:22

@Lorrh: " Ez annyira középkori dolog. Vegyétek be harmadiknak negyediknek."

A reneszánsz észak-itáliában gazdag polgárok köreiben dívott olyan házassági szerződés is ami részletezte ki meddig s hogyan lépkedhet félre a szabványhoz képest. Ez teljesen használható lenne manapság is.

Szubrina 2020.03.05. 17:37:51

@Lorrh: Sőt még 5000-ben is. Akkor intim, ha ketten csinálják basszon csordában, akinek két anyja van!

Szubrina 2020.03.05. 17:39:21

@MsIreneAdler: Ha 40 éves koromig nem jön Mösziő Ő, akkor már nem szülök, de előtte se biztos, miért hiszed, h ez akkora áldozat, máshogy is tudok nyomot hagyni

Szubrina 2020.03.05. 17:43:37

@Wolf jobb heréje: Cortez kitalálta ezt a mangina dumát, kibaszott idegesítő. Én látom benne a segítő szándékot, olyan szempontból együtt érzek vele, h engem is kiközösítenek, mindig bazmeg mki ellenem van.

Aláírom én élőben is különleges személyiség vagyok, ha ott vagyok zavarok, ha nem vagyok ott hiányzom...

Womb Raider 2020.03.05. 17:44:03

@Szubrina: " Akkor intim, ha ketten csinálják"

Olyanokat tudsz írni, hogy elkerekedik az ember szeme. A 'megcsalás' fogalmát pedig egészen egyedi módon értelmezed. (Nem gond.. csak rácsodálkoztam)

Womb Raider 2020.03.05. 17:45:54

@Untermensch4: Ha az emberek zöme képes lenne tartani magát ahhoz, amit ígér. Ennél lényegesen szarabb a helyzet.

Untermensch4 2020.03.05. 18:44:04

@Womb Raider: Abban igazad van hogy sokan nem tudják tartani magukat az ígéretükhöz. De ez részben ( hogy mekkora részben azt nem merném megbecsülni) abból is adódik hogy egy olyan házassági szabvány a konfekció ami nyilvánvalóan nem lehet mindenkinek kényelmes.

MsIreneAdler 2020.03.05. 19:02:40

@Szubrina: attól még, hogy megértem és tisztelem annak a döntését, aki nem vállal gyereket, nemhogy hiszem, hanem tudom, hogy nagyon nagy kár kihagyni ezt az életből. Kit érdekel a hogy milyen nyomot hagyok, ez egyáltalán nem erről szól. Meg nem a "jajj elfogyunk," meg "jujj jönnek a hottentották". Egyszerűen részese vagy egy olyan élménynek, hogy egy kis piszlicsáré sejtcsomóból, élő, lélegző és (vissza:))beszélő lény lesz. Beszarás az egész :D

MsIreneAdler 2020.03.05. 19:05:00

@Wolf jobb heréje: na most is nemiszerv vagy, pedig hogy tiltakoztál :D

Womb Raider 2020.03.05. 19:09:17

@Untermensch4: Ezt is értem... de ez még továbbra sem mentség a tisztességtelen viselkedésre.
Nem ígérek és nem várok el valamit, amit aztán nem vagyok képes megtartani.. Még akkor is, ha az egész 'aktus' sokak szerint csak demonstráció, formalitás.
Nem megyek bele valamibe csak azért, mert egyelőre nincs jobb ötletem, majd lesz valahogy alapon.. de ha mégis, úgy ha változik a széljárás, nem próbálok a másik háta mögött ügyeskedni. Ezek (szerintem) nem annyira bonyolult dolgok.

VT 135 2020.03.05. 22:18:24

@MsIreneAdler: Lehet, h proktológus, ezért nem tud elvonatkoztatni! :O :)

MsIreneAdler 2020.03.05. 23:32:06

@VT 135: akárhogy is magyarázzák, a név, még egy ilyen kis himihumi nick is, az embert tükrözi, aki mögötte van. Nem wolfot, nem a blogot, nem a többi kommentelőt.
Amúgy nekem sem véletlen a névválasztásom. Kíváncsi lennék, ki tudja, ki "vagyok" ;) :)...

vanderkaay 2020.03.05. 23:55:39

@MsIreneAdler: "Kíváncsi lennék, ki tudja, ki "vagyok" ;) :)..."

A nő aki legyőzte Sherlock Holmest?

Szubrina 2020.03.06. 01:24:34

@Womb Raider: Pedig pont konstatáltam, h mi azért elég sok mindenről együtt gondolkodunk...
Könyörgöm, h tud intim lenni egy együttlét, ha már egy kibaszott falka vagy csorda van jelen?
Én valóban imádom a szexualitást, de csak egy férfival kettesben.

Kétszer vettem részt hármas szexben, elsőre mert kivi voltam, de kábé 5 perc után már csak a gyertyát kellett tartanom pfff kizártak...a második azért történt, mert (tudom, de ne utálj!!) kolléganőm palijával (amúgy ez kalandos történet, majd leírom eccer) kettyintettem (épp magányos voltam és hát na, nehéz ellenállni a csábításnak), viszont később kiderült, h a kolléganőm vonzódik a nőkhöz és hosszas témázás után, rávettek, h hármasban toljam velük...kajak a bűntudat miatt mentem bele, úgy éreztem, ha a kolléganőm előtt is kúrok a palijával, akkor felülíródik, h én kettesben is csináltam vele és amikor kinyalt a csajszi, azt vezeklésnek fogtam fel, mert a homoszexualítás minden formáját elítélem...

ui: h ugye én nem kellek senkinek meg ilyenek, ez a pali egy pillanat alatt dobná 6 éves kapcsoaltát miattam, de nekem nem kell, a pali dögunalom és lusta disznó (nekem kellett meglovagolnom) egy másik faszi kilépett, mert azt mondtam kollégákkal nem kavarok...ezt ma tudtam meg és ma írt, h most már lehet valami? Azt hittem beszarok...én ezt csak kegyes hazúgságnak szoktam mondani, minek mondjam meg, h annyira rangomon aluliak, amit csezzegh maguktól nem vesznek észre az ilyen alakok, mert önkritika az nuku:O

Szubrina 2020.03.06. 01:28:16

@VT 135: Kezdesz nekem tetszeni és bevallom az is tetszik, h a többiek ennyire utálattal beszélnek rólad...na pont valami ilyesmit keresek egy paliban, azt, h okosabbnak higgye magát nálam...

MsIreneAdler 2020.03.06. 08:35:01

@Wolf jobb heréje: mert mind arról álmodunk, hogy herék legyünk, de csak te vagy olyan bátor, hogy megvalósítsd az álmaidat, ugye?
(facepalm :))

MsIreneAdler 2020.03.06. 08:37:30

@vanderkaay: igen, de inkább csak túljárt az eszén, nem voltak ők ellenségek. Elvileg amolyan oda-vissza plátói kapcsolat volt köztük.

Lorrh 2020.03.06. 08:42:02

@Szubrina: Ki beszél utálattal VTről? az a fikanick akit töröltek már régen?
Igen, a többes szexben csak arra kell vigyázni, nehogy kimaradj belőle :-)

Szubrina 2020.03.06. 08:46:16

@Lorrh: Szomorúnak tartom, amikor valaki annyira kiég, szexuálisan, h segédeszközökhöz plusz partnerekhez kell folyamodnia párkapcsolatban, h felálljon még a kis himbilibije...gondolom nem fogok meglepetést okozni, ha elmondom, h ilyen partnert sem akarok...a poklot számomra egy swinger-klub jelentené...a d/s engem nem kifejezetten szexuálisan vonz, hanem párkapcsolat felállásban...tudom nehéz felfogni...és elmagyarázni is...

Womb Raider 2020.03.06. 09:04:49

@Szubrina: " Pedig pont konstatáltam, h mi azért elég sok mindenről együtt gondolkodunk..."
Nem baj.. nem kell, hogy mindenben egyetértsünk. És, ahogy olvaslak, ez a veszély nem fenyeget :))))

"Könyörgöm, h tud intim lenni egy együttlét, ha már egy kibaszott falka vagy csorda van jelen?"
Ööö... nem tudom, a bestiality nem a műfajom, de még a falusi vadromantikázós sem, amikor Kukorica Jancsi&Juliska a birkaszaros legelőn , birkabégetésre tolták.

Ám azzal semmi bajom, ha szélesebb az ágy és még az is belefér(t)* hogy mások csak szemmel vettek részt az eksönben. De, mint mondtam, ezen a téren nagyon sokfélék vagyunk, mi emberek.
A hármas szerintem amúgy egészen praktikus, mind női, mind férfi oldalról nézve.. csak nem árt, ha van koreográfia ;)

"mert a homoszexualítás minden formáját elítélem..."
Én nem, és ez megint egy töréspont, de áthidalható :) Hogy puhuljon az álláspontod, mindig gondolkodj 'emberben'. Ez már csak azért is praktikus, mert rögtön el is tűnik az elsőre egyértelmű különbség férfi és nő között, kiküszöbölődik a kettős mérce lehetősége.
Ember szexel egy másik emberrel.. a how-to mellékes, ahogyan azért manapság a szimpla hetero relációban is gyakran van már helycserés támadás.. az erősebbik nem kifejezett kérésére :)

"nekem kellett meglovagolnom"
???? Itt nincs ilyen, hogy "kell". Nem vett meg, nem nyújtottál ellentételezett szolgáltatást.. még a házasságon belül sincs ilyen alávetettség. (Szerintem)
Én abban sejtem a probléma gyökerét, hogy a kiváncsiság (az egészséges!) csak iniciátor , nem árt némi rutin, kreativitás, összeszokottság. Az 'első' az gyakran botladozós.. de arra jó, hogy ha később is van szándék, lehet tökéletesíteni a koreográfiát..

(de mielőtt bindul az offenzíva, gyorsan leszögezem: tökéletesen megértem azokat, akik a tökéletes és kizárólagos öszpontosításban, odafordulásban akarják és tudják megtalálni a kielégülésüket.. és sajnálom azokat, akik még ebben sem érnek célhoz.)

Írtál valahol az orgazmus-készségedről, illetve annak problémáiról.. ez is lehet visszatartó erő, tudat alatt, mert félsz, hogy nem tudsz kellőképpen öszpontosítani.. vagy mindegy, lehet ezer oka. Ez csak tipp volt. Én ezen a téren azt gondolom, sokkal-sokkal szerencsésebb voltam és vagyok. (Most arról is lehetne órákon át beszélgetni, hogy kinek mi a fontosabb, a fizikai, vagy a mentális inger, de részemről ez erősen húz a mentális megalapozottság szükségessége felé. Ha el akarok élvezni, akkor el fogok és punktum. Néha a sztenderd fizikai inger mellé pár szó, mondat is ad akkora lökést, hogy a platofázisból akár filmszakadásig is jussak. Nem tudom, hogy ez készség, vagy tanulható, fejleszthető.. de van.)

Szubrina 2020.03.06. 09:15:50

@Womb Raider: Igen, a homoszexualítás a szememben nem egyéni, hanem társadalmi probléma, a még rugalmas identitású gyerekek felé sugárzik az a fajta propaganda, ami nagyban elősegíti, h bemelegedjenek, lehetséges, h ehhez kell rendelkezniuk hajlamosító génnel, nem tudom, de valószínű, hisz nem lesz mki meleg, én leginkább mentális problémának gondolom. Fura, de a Walt Disney meséknek is van szerepe ebben (rejtett szimbólumok)...nem részletezem, bonyolult...én is néztem...

Viszont egyénileg sajnálom őket, alapvetően ők maguk nem tehetnek róla, h ilyenek, sőt van olyan meleg, akit kedvelek is, illetve youtube-on követek, pont a megértés miatt, h értsem az egészet és próbáljam nem őket hibáztatni.

Viszont ami a csúcs, amikor a libbancs erők egészséges, NORMÁLIS dologként akarják letuszkolni a torkomon, ezzel még nagyobb ellenérzést kiváltva belőlem a jelenség iránt.

Womb Raider 2020.03.06. 09:50:48

@Szubrina: "a még rugalmas identitású gyerekek felé sugárzik az a fajta propaganda, ami nagyban elősegíti, h bemelegedjenek,"

Nem vagyok gendertudományos szakértő, de ezt én csacsiságnak érzem. Inkább azt gondolom (vagyis az én véleményem az) hogy a 'propaganda' és a lazuló társadalmi megítélés arra jó, hogy kevesebben fojtják el azt, ami próbál feltörni. Lehet, még mindig sokan vannak akiket ez zavar és sokan hajlamosak a ló túloldalára esni.. de összességében szerintem egészségesebb (mentálisan) társadalom lehet az eredmény, ha nem kell szerepet játszani és olyan sablonba bekényszeríteni magát senkinek, ami knylmetlen..

"Viszont ami a csúcs, amikor a libbancs erők egészséges, NORMÁLIS dologként akarják letuszkolni a torkomon, ezzel még nagyobb ellenérzést kiváltva belőlem a jelenség iránt."
Ezt nem értem.. mit akarnak letuszkolni? (Teszem hozzá, hogy én sem értek egyet, vagyis kontraproduktívnak gondolom, hogy a magukat liberálisnak címkézők ezt a kérdést politikai síkra tolták , kisajátították és kényük-kedvük szerint provokálnak vele, fegyverként használják.
A józan többség számít, a marginális de roppant hangos csoportosulásokat le kell tojni. Nekem egyetlen politikai párt se pofázzon bele abba, mit teszek az ágyamban.

Szubrina 2020.03.06. 10:01:59

@Womb Raider: Te ilyen kabbe a faszom típus vagy, szereted kiforgatni amit a másik mond, illetve a kákán is csomót keresni...

Kurvára nem jól gondolod, h a nem elnyomás enged utat annak, h egyre több .uzi van...majd egyszer remélem kiderül az igazság és lehet már mindketten az öregek otthonában fogunk épp magunk alá szarni és akkor majd arra fogsz gondolni, "bazmeg ennek igaza volt"

ehehehe
részemről nem reagálnék többet erre, kimerült a téma...

Egyet viszont elárulhatnál van egy azonos nick egy betű eltéréssel és másik profilképpen, melyik az eredeti, melyik volt előbb a tiéd vagy a másik illetőé...mert van egy tippem, h a tiéd a másolat...

Lorrh 2020.03.06. 10:21:36

@Szubrina: haha tényleg két azonos profilja van neki csak más reges emailről tolja, mert különböznek a profilképek és más a reg.id-je is.
Én nem látom hogy eltérne egy betüvel a név: mindkettő Womb Raider.

Szubrina 2020.03.06. 10:23:59

@Lorrh: lusta vagyok visszakeresni, de mintha az egyiknél a Raider-nél az a-betü más lenne....ami érdekes, h a másik profiljával valahogy mintha elfogadóbb lenne velem, ezzel meg bármit mondok belekötne...marha idegesítő...

Miért nem írja, h elfogadom az álláspontod, de én így gondolom blablabla...nem bazmeg, konkrétan azt írja, h én rosszul gondolom, most vissza is kapta, mert szerintem meg ő gondolja rosszul...

Lorrh 2020.03.06. 10:42:47

@Szubrina: tényleg, az A betü más. biztos az orosz betű készletből vette az A betűt, hahaha,
jó szemed van hogy észrevetted.
Én meg azt hittem hogy cserélgeti a fotóit állandóan.

MsIreneAdler 2020.03.06. 10:50:17

@Szubrina: mások szerint meg az a normális, ha fiatalon férjhez mész, és potyogtatsz 3-4 gyereket. Kicsit sem tartom fairnek, hogy te elítélsz embereket olyan dolog miatt, amiről nem tehetnek, miközben zokon veszed, hogy téged meg kritizálnak azért, ami a ráadásul a saját döntésed volt. "Ne ítélj, hogy ne ítéltess", és ez aztán tényleg nem "lipsi" propaganda. Az elfogadás pedig kétirányú utca, nempedig egy egyirányú sötét alagút.

MsIreneAdler 2020.03.06. 11:36:06

@Szubrina: pontosan melyik részét szarod le? Azt, hogy olyat vársz el mástól (megint), amit te magad nem teszel, vagy azt, hogy ezt leírtam neked (megint)?

Szubrina 2020.03.06. 11:38:16

@MsIreneAdler: Leírtam számtalanszor az ellenkezőjét, de oké legyen. Igazatok van én nem nyújtok semmit, viszont kurva sokat várok el.:DDD na szevasz!

Womb Raider 2020.03.06. 11:55:46

@Szubrina: Sajnos el kell szomorítsalak, mindkét Womb Raider én vagyok :) Ez történelmileg így alakult ki, de soha nem volt titok.. ha leírom, hogy miért, akkor onnantól fél napon át erről fog folyni a vita.

"Te ilyen kabbe a faszom típus vagy, szereted kiforgatni amit a másik mond, illetve a kákán is csomót keresni..."
Nem tudom.. én nem érzem magam 'ilyen kabbe a faszom típusnak '
Az más kérdés, hogy (erre figyelmeztettelek) hogy e kérdésben gyökeresen eltérő a véleményem.. de ahogyan én elfogadom a tiédet és nem invitállak a hálószobámba, úgy légyszíves, te is hidd el, hogy amit leírtál, egészen egyszerűen nem találkozik a valósággal. Talán azért, mert te ezt kívülről látod, én meg részben belülről élem meg.. ha érted ;)

Womb Raider 2020.03.06. 11:57:51

@Szubrina: Most ne hergeld már magad. Lassan már mindenkire lősz, olyan leszel, mint én :)
Hidd el, nem volt semmi bántó szándékom azzal, amit leírtam.. semmiképpen sem. Nem akarlak bemelegíteni :) Eszemben sincs.. (bár a bnőm ~kb ugyanennyi idős, mint te :)

MsIreneAdler 2020.03.06. 12:09:00

@Szubrina: most tekintsünk el attól, hogy roppant érett módon bedurciztál. Szeretnéd, hogy elfogadjanak, ehhez pedig az kell, hogy te is fogadj el másokat. Az elfogadás nem azt jelenti, hogy első sorban kell csápolnod a pride-on, meg ünnepelned kell a "másságot". Azt jelenti, hogy bár nem értesz egyet valaki szexuális beállítottságával, életmódjával, attól még nem ítéled el. Ennyi. Ezen igazán nem kell megsértődni, felnőtt emberek vagyunk (legalábbis én tuti), megbeszéljük. Hol olvastad, hogy semmit sem nyújtasz, meg hogy túlzóak az elvárásaid, mikor írtam ilyet? Az a baj, hogy nálad a dolgok, ahogy észrevettem vagy fehérek vagy feketék. Pedig még a szürkének is ötven árnyalata van, azt mondják :D

Szubrina 2020.03.06. 12:28:51

@Womb Raider: azaz leszbi vagy?
az én véleményem nem hogy találkozik a valósággal, hanem maga a valóság.
arra gondoltam, h egyetértünk, h írta valaki, h a megcsalás az milyen jó dolog stb...erre ugyanazt írtad rá, amit én is vallok...
hja gyökeresen eltér...annyira unom veled a vitát, van akivel izgi vitázni pl. férfiakkal:DDD

Szubrina 2020.03.06. 12:38:36

@Womb Raider: Ki ne találd, h te is csak szeretetből szólsz be folyamatosan...ez a csendes gyilkos típus, aki bántóakat ír és odateszi mindig a mondandója végére a mosolygófejet, aztán ha kiakadsz, hát ő csak poénkodott...pfff

te idióta kurva:))))) (csak vicceleeeeek)

Szubrina 2020.03.06. 12:44:39

@MsIreneAdler: Nah ez például igaz, szerintem valami vagy igen vagy nem, vagy fehér vagy fekete, ez nagyon autistás bennem.
Például nem lehet valamit csak félig csinálni betolni a faszt félig a punciba, hát nem tövig vagy be se tolni?
Árnyalatok maximum a PRIDE zászlaján vannak.
Valamit vagy szeretek vagy nem, vagy hazudok, vagy igazat mondok...nemtom nálam ez kategórikus. vagy hűséges vagyok vagy nem, vagy nő vagyok vagy férfi..."kicsit hűséges":DDD

Én nem várom, h elfogadjanak és hidd el nem is fogadnak el, de miért ne ítélnék el valamit, amit nem tartok helyesnek...

Womb Raider 2020.03.06. 12:51:32

@Szubrina:"azaz leszbi vagy?"
Nem :) csak mindkét felén vajas a kenyér..

"arra gondoltam, h egyetértünk, h írta valaki, h a megcsalás az milyen jó dolog stb...erre ugyanazt írtad rá, amit én is vallok..."
Hát ez van.. wombi is ember, wombi is vét hibákat :(

"hja gyökeresen eltér...annyira unom veled a vitát, van akivel izgi vitázni pl. férfiakkal:DDD"
Te nem vitázol.. csak szólok .

"Ki ne találd, h te is csak szeretetből szólsz be folyamatosan..."
Nem, valóban nem táplálok feléd ilyen értelemben semmilyen érzelmet. (Mivel semennyire nem ismerlek, de amiket írtál, az felkeltette az érdeklődésem. Már akkor is kicsit karcosan fogalmaztál.. de ezen azért nem szoktam fennakadni.

"ez a csendes gyilkos típus, aki bántóakat ír és odateszi mindig a mondandója végére a mosolygófejet,"
www.youtube.com/watch?v=Qjhv2-7PDUk
Nem tudom, hol és mivel bántottalak meg, de leteszem a nagy esküt, hogy nem volt erre szándékom. De megvígasztallak, ha hagyod magad :P

Lorrh 2020.03.06. 12:52:08

@Szubrina: Nem leszbi.
Hogy egy nővel is szexel meg férfiakkal is az ma, 2020-ban teljesen a korszellemnek megfelelő, izgalmas kapcsolati forma.
Nem baj, ha te nem tudod ezt elképzelni magadról.
A homoszexuális kb olyasmi, hogy csak a saját nemére tud felizgulni, az ellentétes nemű ember szexuálisan taszítja vagy hidegen hagyja. De persze millió árnyalat és átmenet van ebben is.

Szubrina 2020.03.06. 12:56:08

@Womb Raider: a biszexuális emberek rosszabbak, mint a melegek, mert ők azok akik nem tudnak dönteni...oké, oké, nem tehetnek róla, de válaszhatnának...
szerencsére nem hagyom magam kiengeszteli oly módon, ahogy te tennéd...

Szubrina 2020.03.06. 12:57:41

@Lorrh: Nem szeretnék vaskalaposnak tűnni, de vannak férfiak és vannak nők, egészséges esetben egymásra gerjednek és nem is análra.
Ez az én álláspontom, a tiétekkel nem tudok és nem is szeretnék azonosulni, h őszintén kifejezzem mennyire nem, inkább meghalnék, ha muszáj lenne.

Lorrh 2020.03.06. 13:35:45

@Szubrina: nem szeretnél annak tűnni, de az vagy. Nincs ezzel baj, csak vállald el. Nem kell megfelelned mások ízlésének. Csak légy tisztába vele, hogy manapság vaskalaposnak számítasz.
És akkor a témát le is zárhatjuk.

Womb Raider 2020.03.06. 14:01:29

@Szubrina:
Jaj... néha azt gondolom, hogy csak szívatsz minket.. esküdj, hogy nem trollkodsz!

" "mert ők azok akik nem tudnak dönteni...oké, oké, nem tehetnek róla, de válaszhatnának..."
NEM AKAROK VÁLASZTANI. Érted? Mert szerintem nincs arra nézvést semmi indokolható kényszer, hogy így tegyek.
Így a "nem tehetnek" róla kitétel is indifferens.. ha tehetnék róla, akkor sem karnék másként élni. Na..

De ez csak az én életem. Nekem megfelel, eddig is és ez után is. Szültem két gyereket, mindkettőt fel is neveltük a férjemmel.. mi kellhet még?
Nem érzem magam sem betegnek, sem bűnösnek. Nem bántam meg semmit.

"Ez az én álláspontom, a tiétekkel nem tudok és nem is szeretnék azonosulni, h őszintén kifejezzem mennyire nem, inkább meghalnék, ha muszáj lenne."
De pont ez benne a szép, hogy nem is kell azonosulni, sőt, még csak kényszeríteni sem kényszerít senki, hogy azonosulj.. ez lehetőség, szabadság, választás.

(Az életösztön meg alapból erősebb, mint a társadalmi konvenciók, tabuk. Nem halnál meg, nyugi :)

Szubrina 2020.03.06. 14:10:27

@Lorrh: Aki olvassa a blogom, biztos meglepődik ezen a vaskalaposon, pedig evvan. Akkor pár olvasóval kevesebb lesz, mert homofob vagyok?

Szubrina 2020.03.06. 14:13:05

@Womb Raider: Akkor azt már ki sem fejtem, h maga a leszbikusság nem is létezik sztem...csak férfiak tudnak melegek lenni

Womb Raider 2020.03.06. 16:55:04

@Szubrina: " Akkor pár olvasóval kevesebb lesz, mert homofob vagyok?"

Te megszakítanál egy barátságot, vagy csak egy egyszerűbb kapcsolatot is bárkivel pusztán azért, mert kiderülne, hogy "nem normális"?
Attól jobbnak érzed magad, ha elhatárolódsz ?

Szubrina 2020.03.06. 17:06:37

@Womb Raider: Ha megpróbálna ellene tenni, segítenék.

Womb Raider 2020.03.06. 17:27:06

@Szubrina: "segítenék."

Miből táplálkozik a hited, hogy a homoszexualitás olyan állapot, amit gyógyítani kellene, hogy az ilyen emberek szenvedésként, betegségként élik meg azt? Amennyire én látom , egyikük sem akar más lenni, ha valamire vágyik, az nagyjából annyi, hogy ne kelljen másnak mutatnia magát ("normálisnak") hogy életének ezen részéről is úgy beszélhessen mások előtt.. ahogyan a heterók. (De azt is tudom, hogy többségükben fel sem merül a gondolat, hogy 'térítsenek'. Hidd el, ezen a közösségen belül is van választék :)

Szubrina 2020.03.06. 17:44:20

@Womb Raider: Én leírtam azzal mindent, amennyiben nem világos az álláspontom sajnálom!

Lorrh 2020.03.06. 17:57:18

@Szubrina: de világos.
Csak próbál neked segíteni kigyógyulni ebből a kóros állapotodból.
:-P

Szubrina 2020.03.06. 18:00:29

@Lorrh: Na igen a kóros állapot stimmel, csak nem az én készülékemben

MsIreneAdler 2020.03.06. 18:25:28

@Szubrina: teljesen úgy érzem, mintha generációs szakadék lenne köztünk, de nem csak úgy simán. Olyan, mintha egyszerre húsz évvel idősebb és fiatalabb is lennél nálam, pedig egyidősek vagyunk :D.
Egyértelmű, hogy vannak dolgok, amik vagy ilyenek, vagy olyanok, pl egy nő nem lehet csak kicsit terhes. De a szexualitás egyáltalán nem kőbe vésett valami. Mindenki csinálja, ami jól esik neki, addig, amíg nem bánt vele mást. Szóval engem nem zavarnak, ettől függetlenül, mivel én nem vonzódom a nőkhöz, ezért semmilyen körülmények között nem bonyolódnék szexuális kapcsolatba egyel sem...

dontkillthemessenger 2020.03.06. 18:34:57

Ez valahol olyan érdekes, hogy Womb Raider nick itt a tolerancia és szexuális másság felkent papnőjeként szerepel, máshol pedig agresszívan és alpárian támadja a vitapartnerét annak általa alaptalanul feltételezett homoszexualitása miatt, a melegekhez kapcsolódó primitív sztereotípiákat kőbunkóként lengetve, üres, légből kapott sértegetésre használva:

"már nagyon nyomta a segged a nő bringa váza, mi? Átnyergeltél nagyobb vasra. Osztán fekete bőrtangád is van, meg ragasztasz Travolta-bajuszt? A végén még megérjük, hogy vájemsziéj bőrjakód is lesz és elcsühögsz a naplementébe :)
A pedofil turné után most jöhet a csapatás a srácokkal, este meg Kék Osztriaga?"

"Te viszont egy kis görcs vagy, akit papok molesztáltak kiskorában és a szmegma íze büffen fel minden korty kakaó után. Így lettél borotvált zsacskójú kis buzi, aki délkelet ázsia kuplerájaiban vadászik kiskorúakra, már amikor nem a Meleg Motorosokkal turnézik ;)"

kozeletipad.blog.hu/2019/06/17/paks_2_bolcs_vagy_bator_dontes/full_commentlist/1#c38243642

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor most a jelenlegi Womb Raider nickeket több személy használja?
Vagy egy személy, aki valamilyen ismeretlen okból naponta/óránként váltogatja az elveit? Esetleg az ilyen sértegetési rohamokkal csak a saját elítélésétől való, akár tudatos, akár elfojtott félelmeit vetíti ki? Fél, hogy ő is hasonló sértéseket kapna, ha előbújna a férj és a két gyerek akolmeleg, másságot eltakaró, polgári kamuflázsa alól, és a való világban is őszintén felvállalná a homoszexualitását, és a gyerekeihez hasonló korú barátnőjét?

(Pusztán kíváncsiság.)

Womb Raider 2020.03.06. 18:54:27

@dontkillthemessenger: Szia Frau!!!

Nos.. hogy a kérdésre válaszoljak: Olyasmibe csöppentél, aminek megítéléséhez nem alkalmas (amúgy sem) ha kiveszel 1db kommentet a meglehetősen hosszú kommentfolyamból.. Ha nem vizsgálod meg az ok-okozati sorrendet, hogy a tyúk, vagy a tojás volt elébb.(segítek: Matyi indított kedélyes nácikurvázással.. azt hiszem, innentől a normál társdalgási formák félretehetők.

Azért én is hadd kérjek már valamit.. téged mi késztet arra, hogy időről időre kendácsolj egy nicket, amit csakis arra használsz, hogy nekem beszólogass? Nem lenne elegánsabb, ha a saját, jól bejáratottadat használnád? Ott még a tekintélyedet is bevethetnéd!

Azért még itt-ott pontosítanék: a barátnőm uyan fiatalabb, mint én.. de lényegesen idősebb, mint a fiaim. És az, hogy a szexuális identitásom nyílt felvállalása Mo.-n jelenleg nem minden problémát nélkülöző feladat, az nem engem minősít, hanem pl. a hozzád hasonlók miatt. És itt újfent ismételném a kérdésem: te miért nem vállalod fel az eredeti nickedet, ha hozzám szólsz?
Mielőtt mások személyiségét elemezni kezded, nem ártana, ha magadon gyakorolnál.

MsIreneAdler 2020.03.06. 18:56:06

@Wolf jobb heréje: kit érdekel, miért van itt? Kicsit felkavarta az állóvizet, szerintem jól tette. Vagy félsz, hogy így rád kevesebb figyelem irányul :)? Ne aggódj ;)

Szubrina 2020.03.06. 19:02:00

@Wolf jobb heréje: ez nem igaz, sőt, már megbántam, h innen odajöttetek te idióta.
Hol vagyok én feminista??????????

Womb Raider 2020.03.06. 19:07:20

@Wolf jobb heréje: Te részletekbe menően meg szoktad vitatni a gyerekeiddel a szexuális életedet? Esetleg be is vonod őket a játszadozásaitokba? Vagy valójában gyerekre nem futotta.. mert annak előfeltételeit sem sikerült megteremtened?

Womb Raider 2020.03.06. 19:12:07

@Wolf jobb heréje: Látod, olyan kis butuska vagy.. Nem az a lényeg, hogy én mit gondolok a férfiak homoszexualitásáról.. hanem az, akivel szembekerültem. Ahogyan ő is azzal operál (nem csak velem szemben, el ne hidd..) hogy megpróbál a legmocskosabb módon sértegetni, hogy azzal zökkentsen ki. Tudod, amikor már dühében odáig süllyed, a magasan kvalifikált mindenhez is értő DK gyalog, hogy a vitapartnere anyját is kedélyesen lekurvázza, akkor nehéz kulturált keretek közé visszaemelni a diskurzust.
És amikor már akasztásokról álmodozik .. akkor azzal kiírja magát az emberek közül.

Womb Raider 2020.03.06. 19:29:54

@Wolf jobb heréje: Kezdesz még magadhoz mérten is szánalmas pondró szintre merülni.

Tehát az elpottyantott "sem"-ből arra következtethetünk, hogy se nő, se gyerek? Így már azért érthető az az elszánt igyekezet és kétségbeesett düh, amivel nap nap után próbálod magadra vonni emberek figyelmét. Ennyire kínoz a magány és az elfogyó idő?

"Akinek gyereke van nem nyalogat pinákat."
Te viszont még gyerektelenül sem.. :) Ergo: olyasmiről próbálsz véleményt formálni, amiről nincs valódi tapasztalatod. Nem gondolod, hogy ez nevetségessé tesz?

2020.03.06. 19:31:22

@Womb Raider: te szerencsétlen mániákus, ez sem én vagyok.
Én, ezzel a nickel, amit itt látsz írok neked.
Szerintem bőven és egyértelműen. Ez a kedves új user valaki mást takar, szerintem ugyanazt, akit tegnap is az én nyakamba vartál.

Amikor világgá kürtölted a nemi életed, és ahogy látom ma sem kímélted a társaságot, akkor elindítottál már a CSP-on is egy lavinát, akkor még volt vér a pucájukban a tisztelt uraknak és az ismert nevükkel írták le a véleményüket, sajnos most már ez a "tisztesség" elmúlt.

Tőlem biztos lehetsz abban, hogy ezen a néven és avatarral fogsz választ kapni a baszogatásaidra. A mániád, hogy nem igaz, és mindenki más is én vagyok aki beszól neked a nemi életedre furcsa. Mindenhol írsz róla, miért hiszed, hogy csak én lehetek, aki ezt az orrod alá nyomja?

Womb Raider 2020.03.06. 19:39:10

@Frau Untermensch4: Ugyan.. ne szabadkozz.
Furák az egybeesések:)

"Mindenhol írsz róla, miért hiszed, hogy csak én lehetek, aki ezt az orrod alá nyomja?"

Ebből még csak a te szinteden jön az, hogy Wombi kurva.. megható, hogy most valamiért nem tartasz kiselőadást etikettből, meg empátiáról, meg arról, hány nicket használ egy úrinő és egy úriember és hányszor illik magad törölni. :)
Nem, te meg sem mukkansz :)

Untermensch4 2020.03.06. 19:45:26

@dontkillthemessenger: "Én csak azt szeretném kérdezni, hogy akkor most a jelenlegi Womb Raider nickeket több személy használja?"

Ez az egyik hipotézis ( ami a lényegét tekintve konteónak is nevezhető) a jelenség leírására.

Womb Raider 2020.03.06. 19:50:11

@Wolf jobb heréje: "Megint maagdból indulsz ki :(" " Amúgy csak az kürtöli szét a nemi életét, akinek nincsen hahhaa"

:))) Ez nagyon ütős..
Azért látható, hogy szintet léptél, és végre lecserélted a csattogós lepkét, na, meg a "Aki mondja másra, az mondja magára!" nyelvöltögetős óvodai bölcseletet.

Tudod, könnyebb arról beszélni, amit átéltél, amit ismersz..mint arról, amit csak két dimenzióban láthatsz.

De ha már itt vagyunk Pesten.. Elmeséled egyszer, hogy mi késztet arra újra és újra, hogy belefingj a nullás lisztbe? Mit érzel ebben annyira előremutatónak és intellektuálisnak, hogy nem bírsz ellenállni a bizsergésnek? Szerinted mások mit olvasnak ki ebből?

MsIreneAdler 2020.03.06. 19:52:40

@Wolf jobb heréje: értem, értem. Most viszont azon agyalok, hogy ez a "kis fasz" vajon csak valami fraudi elszólás lehet-e.... :D

Womb Raider 2020.03.06. 19:56:05

@Untermensch4: Hűha!.. Hipotézis! Azért nem akarlak elkeseríteni.. de van abban valami szánalmas (beteges?) ahogyan a blogos jelenléted origójává tettél :) Először csak Anyunak kontráztál, majd barkácsoltál egy avatart, és most már tanulmányozol is..

Szubrina 2020.03.06. 20:30:49

@Wolf jobb heréje: ok, akkor vad feminista vagyok, ja nem (nagy sóhaj)

Womb Raider 2020.03.06. 20:39:08

@Frau Untermensch4: Látod.. már mondtam.. valami olyasmibe ütötted az orrod, amit nem látsz át.

Matyi naponta 56-szor lekurváz, elgyökerez, le selejtez bárkit, aki nem osztja a véleményét..
Legalább egy éve..de talán több is, hogy ugyanezen műsorát előadja. Szerinted te indítottál el bármit si :)) Meg a sunyi másodnicked? Ne röhögtess.. Ha feltűnt, senki nem foglalkozik már ott Matyival, csak KNJ és én.. és előtte sem volt kb senki, aki elfogadta volna az érveit. Nem csak én.. még olyanok sem, akiket azért nagyon nehéz fideszességgel vádolni :)

"Kurvának sem hívtalak soha."
Mint Frau, úgy nem.. mert egy szerepjátszó fapicsa vagy, és 'szemtől szembe' az olyan gáz lenne. Te adsz magadra, inkább megbújsz az árnyékban.. Ne nevettesd már ki magad a nevetséges magyarázkodásoddal. Ahol te feltűnsz, ott jönnek a beszólogatós mocskolódó nickek is.. de fura :))

"és te erre azonnal megvádolhatsz, hogy de én vagyok, semmiféle bizonyítékot nem kell felmutatnod."
Nono! Asszem valami Frau volt, akik kaján vigyorral dörgölte az orrom alá, hogy egy vélemény áll szemben egy véleménnyel (vagy állítással) se cáfolni, se bizonyítani nem igazán lehet. Nos, ez igaz.. de belőled nem csak én nézem ki ezt a szintű aljasságot ;)

Szerintem engedd el, Frau! Túl sok időt vesz el az üres életedből.. próbáld inkább valami hasznosabbal tölteni. És maradj a kapafádnál.

"Heccelésként még ma is tettél rá egy lapáttal, másnak is felajánlottad magad, csak azért is."
Annyira szánalmas fapicsa lettél.. mint foxi a lábtörlőbe, úgy csimpaszkodsz bele minden egyes kis mondatomba, amit aztán kiforgatva igyekszel felhasználni. Olyan rémesen humortalan és görcsös vagy.
Humor nem csak az, amin Unter röhög..

"Szóval, ha olyan nagy a szád itt, menj át a Paks 2-re és beszélgess mathoval.
Majd ha ott te nyersz -kötve hiszem-, akkor lehetsz büszke magadra, azzal még nem kéne, hogy mániádhoz híven folyton belém kötsz és megvádolsz."

Mondom: minimum 1 éve ott apportíroztatjuk..
Megnyugtatlak: azt a vélemyényt, amit én ott jelenleg is képviselek, azt többen osztják mint a Matyi által vázolta. Ő igazából Aszódi Attilával vitatkozik.. de a bicskája pici ahhoz.. így őt elkerülve, messziről osztja az észt "üzen" neki. De mondom, ezt nem érted, ahogyan az atomcsapdás hacacáréból is kimaradtál.. hidd el, matyi semmi olyat nem mutatott fel , ami bárminemű különleges végzettséget igényelne.
Ezt msot minden gúny nélkül mondom: te is megértenéd..és te is belátnád, hogy nem szakmai érvei vannak, csak politikai harcot vív.
Szóval: foglalkozz többet magaddal és kevesebbet velem.

Womb Raider 2020.03.06. 20:41:34

@Frau Untermensch4: "És könyörgöm, ne ajánlja már fel magát az embernek, mert hányok tőle."

A homofóbia nem kevesebb, mint látens homoszexualitás :)

Imádom, ahogy újra és újra beültetlek a hintába, és lököd, lököd magad, már az eget tapodja a kicsi lábad :)

Ne feszülj be, miért görcsölsz, ha a szex kerül terítékre?

Womb Raider 2020.03.06. 20:44:06

@Wolf jobb heréje: Ácsi!

Te most sunyítsz, mellébeszélsz! Azért az gáz, hogy nem vagy képes pár mondatban leírni, mi is motivál téged, miért próbálsz kiközösített kis gyerekként rombolni? miért? Egy ideig talán poén, de hónapok át? Nooormális?

"Jogos. Főleg ne vadidegen nőknek ajálngassa magát két mecsboxozás között"

ROTFL.... túltolod, öcsi.. menj, könnyts magadon, láthatóan felizgattad magad.

dontkillthemessenger 2020.03.06. 20:44:21

"És az, hogy a szexuális identitásom nyílt felvállalása Mo.-n jelenleg nem minden problémát nélkülöző feladat, az nem engem minősít, hanem pl. a hozzád hasonlók miatt. "

- Senki nem mondta, hogy ez könnyű lesz - nyilván ezért is alibizel a férjjel meg a gyerekekkel, akikkel a blogokon is állandóan döngeted a melled. És hát igen, magyar ner-vállalkozói körökben, koktélozás közben sokkal jobban hangzik a "tisztes keresztény, polgári családban élek" annál, hogy esténként a tecával szoktunk combozni, ez kétségtelen.
- Én nem Magyarországon élek, szóval nem miattam nehéz. Mégcsak nem is én szidom kétszínű módon máshol tele szájjal a homoszexuálisokat, hanem te és/vagy a nickedet használó másik személy. Ami viszont már téged minősít.
- A felvilágosodott külföldön könnyebb lenne a szexuális identitásodat felvállalni, mint a magyar ugaron? Ha igen, akkor miért nem mész el?

Untermensch4 2020.03.06. 20:44:33

@Womb Raider: Amíg nincs kellően alátámasztva addig hipotézis, idővel elméletté nőhet a kisded....

A sorrend kicsit zagyva, egyrészt párhuzamosan is csinálok dolgokat. Másrészt nem sokkal a megjelenésed után már elkezdtelek tanulmányozni, ennek a miértjének a kifejtéséhez viszont tényleg definiálnunk kellene az empátiát és a leendő kifejtés közben vszeg még néhány fogalmat hO1G ne beszéljünk el egymás mellett.

Womb Raider 2020.03.06. 20:57:19

@Frau Untermensch4: igenis, Méltóságos Asszonyom!

(bár emlékeztetném, hogy minap fasokat lobogtatott, hogy ugyan, oralizálnék-e?.. Vagy csak kiesett a szerepből?

" Csak érzem."
Az valami más lesz.. vagy mégis?

" Kár, hogy te nem."
Viszonzatlan szerelemnél fájóbb kevés dolog van..

Womb Raider 2020.03.06. 21:07:03

@dontkillthemessenger: Szerintem feleslegesen túráztatod magad.. (Ha Frau vagy, ha bárki más)

Sem a kiindulási alapod, sem a következtetéseid nem fedik a valóságot, így csak magad és a lelkes kis közönséged (Egy szottyadt here..) tapsikol..esetleg magad magadnak..)

"- A felvilágosodott külföldön könnyebb lenne a szexuális identitásodat felvállalni, mint a magyar ugaron? Ha igen, akkor miért nem mész el?"

Mert ugye az ember élete nem csak a szexualitásából áll..és azért másutt sem felhőtlen ebből a szempontból az élet. Gyökerek mindenütt vannak.. vegyünk pl. mindjárt példának téged:) Aki még önmagát sem meri felvállalni, mert fél attól, hogy elveszítené az arcát.. ha valami szánalmas, hát ez egyértelműen. Hogy valaki a virtualitásban is elbújik :))))

De az sem túl hízelgő rád nézvést, hogy rémesen primitív módon alkotsz valamiről véleményt, amiről érezhetően csak közvetett és sekélyes ismereteid vannak. Értesz te amúgy valamihez? Kielégít az, amit csinálsz? Vagy nem és ezért muszáj valahol kieresztened a gőzt és megpróbálni máson kitölteni a mérged?

Womb Raider 2020.03.06. 21:13:48

@Wolf jobb heréje: "Téged meg kibasztak és most hozod be a több havi lemaardást?"

ROTFL... most őszintén.. téged hányszor is basztak ki, véglegesen? És hányszor kúsztál vissza? Még te feszegeted ezt a kérdést?

@dontkillthemessenger: "Mégcsak nem is én szidom kétszínű módon máshol tele szájjal a homoszexuálisokat, "

Kicsit nehéz a felfogásod.. nem szidtam a homoszexuálisokat.. f.analfabéta lennél?
Matyitval nem lehet emberi módon beszélni (ezt bárki megmondhatja, de magad is meggyőződhetsz róla, csak mondj ellent neki :)
Persze, lekurvázhattam volna, hiszen az blogkonform és menő, talán az anyját is és néha lenácizhattam volna, esetleg véleményfasizmussal is vádolhattam volna.. de hidd el, van pont, ahová nyúlva kellemetlenebb tud lenni az ember.

dontkillthemessenger 2020.03.06. 21:20:33

"Hogy valaki a virtualitásban is elbújik"

Engedelmeddel: itt rólad tudjuk tényként, hogy különböző nickeken írod a tudathasadásos véleményeidet reggeltől estig.

dontkillthemessenger 2020.03.06. 21:38:42

Azt érdekes lenne tudni, hogy WR a swingerklubban melegedett be a férjura cseh diáklányos édes hármas pornófantáziáinak életre keltésekor, vagy már korábban is felismerte, hogy saját kapura szeretne játszani?
És vajon a férj tud az állandó dugihugijáról? Hogy logisztikázzák össze ezt, hogy mindenkinek mindenkire legyen ideje? Azért adjuk meg, swingerpartnerek, állandó hölgyszerető, szép kis családi idill. :) Pláne, ha még kiderül, hogy a zura is tart egy twink házibarátot...

MsIreneAdler 2020.03.06. 22:38:22

Na, vége a cirkusznak :(
Mehetek aludni :)

MsIreneAdler 2020.03.06. 23:41:25

@Wolf jobb heréje: kár bizony. Pedig vicces, mikor a no name nickek zengik egymásnak, hogy "nem vállalod fel magad" :D

Womb Raider 2020.03.09. 09:31:10

@dontkillthemessenger: "Engedelmeddel: itt rólad tudjuk tényként, hogy különböző nickeken írod a tudathasadásos véleményeidet reggeltől estig."

A különböző nickeken.. az ugye nem az az eset, amikor valaki évekre visszamenően 1 azaz 1 nevet használ? Mert kettőnk közül pont te vagy az, aki jó troll módjára néhány hozzászólás után törlöd magad és amikor kiújul a bizsergésed, gyorsan gyártasz egy újat és szaladsz, hogy jól beszólogass Wombinak!

Egyetlen egyszer nem mertél magadból ennél többet vállalni..
Nevetséges innentől kezdve mindaz, amit állítasz. Magadat vetíted rám és utána jól megküzdesz a hallucinációiddal :)
Annyi vér nincs a pucádban, hogy a vélt, vagy valós sérelmeidért az eredeti nickeden próbálj bosszút állni.. talán magad is gáznak érzed, amit teszel és nem akarod a nagy izzadtsággal felépített imázsodat rombolni.

Nem meglepő, hogy ebben lelki társra, partnerre, harcostársra leltél a haonló mértékben defektes faszkalapban, aki ezernyi nicken próbálta és próbálja Wolf topikját széttúrni.

Womb Raider 2020.03.09. 09:33:23

@Wolf jobb heréje: "Férjura cuckold fétisben szenved."

Szerintem lapozd fel az értelmező kéziszótárt és ne égesd magad (legalább ezzel ne..) hogy olyasvalamiről (szex) alkotsz sommás véleméynt, amiről érezhetően csak kétdimenziós, közvetett tapasztalataid és bugyuta elképzeléseid vannak.
Szánalmas vagy.

Womb Raider 2020.03.09. 12:48:00

@Wolf jobb heréje: Tényleg csak erre "Nemisénhanemte!" , elsöprő erejű érvelésre futja?

(vagy az utolsó mondatodat úgy kell értsem, hogy amennyiben te valamit nem hiszel el, ez rögtön fel is hatalmaz téged arra, hogy a hazugságaiddal bombázd a blogot?
Miért is érzed égető szükségét, hogy kb. minden egyes poszthoz 5-6 nicken szólj hozzá?
Mi hajt? Mi az a kulcsfontosságú és közérdeklődére igényt tartó információ, amit csak ilyen erőfeszítésekkel (de magad nem kímélve) igyekszel megosztani a nagyérdeművel?

VT 135 2020.03.09. 13:51:10

@Wolf jobb heréje:
"@Womb Raider: " próbálta és próbálja Wolf topikját széttúrni. "
Ez pont te lennél. "

Nono!!
Az én vagyok! Elfelejtetted már? Koncentrálj, ifjú padawan!

Lorrh 2020.03.09. 13:52:44

@Womb Raider: úgy gondolod, hogy elmebetegekkel lehet értelmes hangon beszélgetni?

Womb Raider 2020.03.09. 14:15:49

@Lorrh: Nem.. De mit lehet akkor tenni? Ha válaszol, az is szar, ha nem.. na, úgy meg határtalan lehetőségeket adsz nekik.
Tudom, nem lehet nyerni.. de egy ideig próbál az ember türelmes lenni.. bízva abban, hogy ha neki nem is.. de azért másoknak talán válaszol. Már, ha annak van értelme, persze.

Lorrh 2020.03.09. 14:34:20

@Womb Raider: persze az is egy taktika, hogy eteted, meghízik és kipukkad a troll.

dontkillthemessenger 2020.03.09. 21:05:56

Valószínűleg annyi fog történni, hogy Womb "Rosebudding" Raider, a swingerkirálynő, és - mint kiderült - homoszexuális sugar momma, ezeket a nickjeit is törli majd, miután már kellően kínossá vált saját maga számára is az ilyen jellegű blogos médiaszereplése. Lapozzunk.

Untermensch4 2020.03.09. 23:27:04

@MsIreneAdler: És tényleg vicces :) :D

( - mondta az udvari bolond... )

Womb Raider 2020.03.10. 09:07:33

@dontkillthemessenger: Elébb azért megvárom, hogy értekezz arról, mégis, mi az, ami szerinted számomra kínos, vagy szégyenkezésre ad okot?
A 'sugarmomma' kitétel is a te fantáziád terméke, mert semmi kritériuma nem lelhető fel a kapcsolatunkban :) Azzal persze nehéz bármit is kezdenem, hogy a rosszindulatú, alattomos kis sunyi kommentelők mit költenek hozzá az anmúgy elég egyszerű és egyre hétköznapibb élethelyzetemhez..

Én azt érzem, (meg ahogy figyellek, úgy szerintem te is..) hogy kettőnk közül inkább az szánalmas és szégyelni való, amit te művelsz. Hogy te is ezt érzed, az abból látszik, csakis elszeparált és gyakran törölt nickeken teszed meg a sértő célú kommentjeid. Beteg lelkületet sejtető attitűd.
Olyanba már nem is mennék bele mélyen, hogy a fogalomzavarod is inkább rólad mesél , a tudatlanságodról és nem rólam.
Az, hogy a swinger jelentését nem igazán érted , az nem annyira gáz, de az, hogy a homoszexualitás és a biszexualitás karakteres különbsége felett is átsiklasz, az már nevetséges.
Innen már csak egy lépés, hogy a krónikus hazudozásod is felkerüljön a szégyenfalra:
"ezeket a nickjeit is törli majd,"
Az a bibi, hogy te vagy kettőnk közül, aki összeszámolhatatlan nicket töröltél és soha nem volt annyi bátorságod, hogy ugyanezen szánalmas vádjaidat a valódi nickeden vágd a fejemhez. Én ezzel szemben egy és ugyanazon néven kommentelek , hogy most két azonosítón, annak semmi jelentősége, mert az első kommenttől vállaltan tettem ezt.
Az oka amúgy nem annyira bonyolult: Egy blogon, tudod is, hogy melyiken, régebben kitiltott a gazdasszony, de valamiért ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy továbbra is be-beszólogasson.. Gondoltam, ez jogot indukál arra, hogy az ott leírtakra reagálhassak.. erre kellett egy nick. Ha ezt nem érted, még annál is ostobább vagy, mint ami elsőre látszik.

Womb Raider 2020.03.10. 09:09:48

@Wolf jobb heréje: "És téged?
Ne kérdezősködj, inkább kérj bocsánatot Frautol."

Hol van az én 5-6 nickem? Megint a levegőbe beszélsz..

Frautól meg semmi okom bocsánatot kérnem, de ez egyébként sem a te hatásköröd. Te csak gyártsd tovább a fikanickjeid.

dontkillthemessenger 2020.03.10. 22:50:12

"Az a bibi, hogy te vagy kettőnk közül, aki összeszámolhatatlan nicket töröltél"

Ez nem igaz.

"Én ezzel szemben egy és ugyanazon néven kommentelek"

Ez sem igaz.

"Egy blogon, tudod is, hogy melyiken, régebben kitiltott a gazdasszony, de valamiért ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy továbbra is be-beszólogasson.."

Ez sem igaz.

"erre kellett egy nick."

A netikettel is ellentétes, hogy tiltás alatt lévő nicket újraregelsz, hogy újra rombolhass valahol (ahol egyébként a kutya se foglalkozott már veled).
De a kérdés, hogy a régit miért törölted? (Erről bárki meggyőződhet, elég csak ezen a blogon egy kicsit visszaolvasnia.) A 20 év házasságon belüli 15 éves swingeres múlt vált cikivé, a kékszalagon induló, kamurokkant vállalkozó haver, esetleg a külföldre elhúzott gyereked? Vagy miért?

Womb Raider 2020.03.11. 07:40:02

@dontkillthemessenger: Tényleg pszichopata vagy...

""Az a bibi, hogy te vagy kettőnk közül, aki összeszámolhatatlan nicket töröltél"

Ez nem igaz."

De, de, ez az igazság. Még Diorellánál kezdted, azóta koslatsz utánam, ugyanazon beteges és szánalmas, sunyi módon. hazudozol, provokálsz, majd pár komment után eltűnsz és új neven bukkansz fel? Szerinted ez normális?

""Én ezzel szemben egy és ugyanazon néven kommentelek"

Ez sem igaz."
De, ez is igaz. Már sokszor eljátszottuk, kértelek, hogy írd le, melyik egyéb nickeket használtam.. soha nem jött érdemi válasz. Helyette ugyanazt szajkózod.

""Egy blogon, tudod is, hogy melyiken, régebben kitiltott a gazdasszony, de valamiért ellenállhatatlan kényszert érzett arra, hogy továbbra is be-beszólogasson.."

Ez sem igaz."

Akkor légyszíves méltóztass tényszerűen cáfolni. Az nem megy, hogy te a saját képzelgésedet kinyilatkoztatod és onnan az axiómatikus alapkővé válik.
Szóltak, hogy Diorellánál jóval a kitiltásom után is rajtam élcelődnek.

""erre kellett egy nick."

A netikettel is ellentétes, hogy tiltás alatt lévő nicket újraregelsz, hogy újra rombolhass valahol (ahol egyébként a kutya se foglalkozott már veled)."

Te beszélsz netikettről? Tényleg? Rombolásról? Tényleg? Ne röhögtess.. Te konkrétan csak azért kreáltad ezt a nicket, hogy az eredeti nickeden ért sérelmedet újra és újra megpróbáld megbosszulni.. beteges vagy, eltorzult személyiség, aki egyfajta meghasad állapotban fenntart egy jólnevelt nicket, amin tetszeleg maga előtt és ha valaki bántja, úgy átvedlik (a valódi énjébe) és támad, majd elszalad..Netikett.. ezt a szemforgató képmutatást..

"A 20 év házasságon belüli 15 éves swingeres múlt vált cikivé"
Miért lenne ciki? Te hülye vagy? Az, hogy te mit minek tartasz, képzeld, egyáltalán nem releváns. Ha cikinek gondolnám, nem írtam volna le. Ott, abban a kontextusban releváns volt, de előtte sem volt titok.. keresd csak ki Polilili blogján :))) Te nyomorék görcs.
" a kékszalagon induló, kamurokkant vállalkozó haver"
Szóval mégiscsak Diorella fészkéből pottyantál ki? Vagy már ott is csak kajtattál utána a nagy ráérő idődben? Beteg vagy?

"esetleg a külföldre elhúzott gyereked?"
Az miért is lenne szégyellni való? Nem 'elhúzott', de fenn sem akadok már azon, hogy mindent kiforgatsz, csak, hogy a saját elképzeléseidet igazolhasd.

" Vagy miért?"
A hozzád hasonlatos elmebetegek is szerepet játszottak benne..
Te miért törlöd magad folyton? A te nickjeid miért csak tucatnyi komment idejére vannak beélesítve?
Melyik az eredeti, az 'igazi' nicked? Azt írod másutt, hogy te alig jársz fel a blogra.. és csak ritkán kommentelsz. Miért hazudsz? De, tegyük fel, igazat írsz.. a helyzet így még szánalmasabb.. te komolyan csak azért kreálsz nickeket, hogy a neked nem tetsző embereknek beszólogass? Hány külön-külön harcinicket üzemeltetsz? Vagy egyes-egyedül velem szórakozol?

Ha bármelyik kérdésre értelmes és hihető válaszod lesz, valamit legalább annyi információt elmondasz magadról, amennyit rólam gyűjtögettél, akkor gyere vissza. Addig játssz valami mással..

Womb Raider 2020.03.11. 20:08:07

@makkosbot: Ez elég szánalmas próbálkozás volt, már csak azért is, mer a kérdés az volt, te hová sorolod magad a cirkusz sátra alatt összejöttek között?
Jó lenne ezt tudni.. igazodási pontként..

Womb Raider 2020.03.12. 07:53:08

@Wolf jobb heréje: :))) Szellemi toprongy??? Ha szépen megkérlek, pár egyszerű mondatban kifejtenéd, ezen véleményed pontosan min is alapul? Tanulságos lenne ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.14. 07:02:00

@MsIreneAdler: én nem tudom mit jelent a nicked, de nem is érdekel. Nyertem :-D

Ethan Wolf 2020.03.14. 09:09:14

Látom a szokásos mederben zajlik a "beszélgetés", ez kicsit szomorú.

Lorrh 2020.03.14. 10:11:30

@Ethan Wolf: na igen, van ez a szellem, aki ráakaszkodott a blogra, biztos valamiért az ellenséged Wolf, és itt meg abban leli örömét hogy romboljon. Szánalmas nyomorék.

VT 135 2020.03.14. 18:27:01

@Ethan Wolf: mindenki azt adja, ami a jellege (ahol tart). Lásd a róka és a skorpió történetét.

MsIreneAdler 2020.03.14. 18:28:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ezúton szeretném megköszönni, hogy roppant informatív és a témához kapcsolódó kommenteddel segítettél emelni itt a hozzászólások színvonalát :)

Lorrh 2020.03.14. 19:00:59

@MsIreneAdler: a végén elhiszi ám :-)
Nem mindenki érti az iróniát. Ahhoz kell egy szint.

Wolf erekciója (törölt) 2020.03.16. 16:50:27

@Lorrh: "na igen, van ez a szellem, aki ráakaszkodott a blogra, biztos valamiért az ellenséged Wolf, és itt meg abban leli örömét hogy romboljon"

Ez így van.

"Szánalmas nyomorék. "

Az. Úgy hívják a gecit, hogy Lorrh. És most coming outolt egyet.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.21. 09:08:53

@MsIreneAdler: Legalább annyira volt informatív és tartalomhoz illő, mint a nicked jelentésének kérdezése :)
Vadász, vadász... :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.21. 09:10:00

@MsIreneAdler: Legújabb hős lovagodra írhatom azt ugye, hogy:

Ez debil.

MsIreneAdler 2020.03.21. 13:02:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): írhatsz bármit, tudod jól, sőt én szeretem, ha az emberek kifejezik magukat, el merik mondani a véleményüket. De ki az új hősöm? (és ki volt a régi :D?)

Supergranat az igazságosztó 2023.07.07. 10:38:02

Elkezdte magyarázni, hogy fél a zaklatóktól és ezért nem szívesen adja ki a számát (ennek ellenére számkijelzéssel hívott)."

Első negatív előjel. Már itt dobni kell a nőt. Majdnem olyan mint amikor kérem hogy küldjön képeket és azt mondja nem nagyon vannak és utálja magát fotózni....
süti beállítások módosítása