Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Glória és a kis barátja

2020. március 14. - Ethan Wolf

htb18w63rqmwbunjy1xaq6xcbxxao_jpg_q50.jpg

Egy régebbi szövegemmel írtam rá, amire szinte azonnal reagált is. Tudta, hogy csak nyitószöveg, ezért úgy is reagált rá, ironikusan, pimaszul, de mégis vidáman. 29 éves, szőke haj, zöld szemek, sportos alkat. Igazi jó csaj. Tetszett, hogy tudja, hogy csak duma, de benne van a játékban. Ez az a játékosság, amit a legtöbb harminc közeli nőből hiányolok, valahogy „kiöregednek” ezekből a játékokból. Vagy csak ráunnak. 

germ_3.jpg

A poénkodás annyira ment, hogy fél óra alatt egy tucat mondatott váltottunk és simán feldobhattam a randi ötletét, éreztem, hogy megtehetem, mert elég laza a csaj. Sőt, rögtön egy főzős randit találtam ki, magamnál persze. Finoman, humorosan, kissé piszkálódva adtam elő neki, hogy ha ilyen laza, akkor nem riad meg tőle. Meglepetésemre azt mondta, mondjam hova és egy óra múlva jön! Wow, ez már majdnem engem ijesztett meg. Kiderült, hogy két megállónyira lakik, szóval nem nagy távolság.

Kimentem elé, még késtem is két percet, de már ott várt. Élőben épp olyan volt, mint a fotókon. Vidám, kedves, szexi csaj. Azért késtem amúgy, mert előkészítettem minden a sütéshez, hogy ne a nulláról kelljen nekiállni. Konkrétan csak be kell majd dobnunk a cuccot a sütőbe. :P

Miközben sétáltunk felém, kiderítettem pár dolgot. Egyedül él, egy kutyája van és fél éve szingli. Sportol, tanul, dolgozik. Minden jónak tűnt, már-már túl jónak. Feljöttünk hozzám, borozgatni kezdtünk és megsütöttük a kaját. Túl laza volt, pedig állítólag először csinált ilyesmit, de nem hiszem el. Túl könnyedén vett mindent, mintha heti szinten ment volna idegen férfiak lakására, szinte már otthonosan mozgott!

boobs.jpg

Miután megettük, amit alkottunk és elfogyott egy üveg bor, youtube-ra táncoltunk kicsit (érdeklődött a salsa iránt, én meg ismerek pár lépést). Volt fizikai kontakt, egymás érintgetése, majd csók. Nem kellett várnom a megfelelő pillanatra, mert a tekintete egyértelmű volt, azt sugározta, hogy "bassz meg". Heves csókcsata, ruhák le, lepattanok a kanapéra, miközben rángatom le róla a bugyit. Gumi fel (egy ideje a kanapé alatt tárolok néhányat, hogy ha úgy alakul, hogy a gatyám még azelőtt lekerül, hogy kivenném a zsebben lévő gumit), rám ült és már lovagolt is. De mint egy istennő, kéjjel, megfelelő mozgással. Iszonyat jó volt. El is mentem elég hamar, de szinte azonnal készen álltam egy második körre (néha mostanság már szokott kelleni azért pár percnyi töltődés, gondolom öregszem). Kutyapóz a kanapén egy másik gumi felhelyezése után. Itt már elég sokáig bírtam, ő is elment. Én teljesen ki voltam fáradva (két menettől, tuti, hogy öregszem), de ő tovább játszogatott a dákómmal, mosolygott és nem tudom, hogyan, de ismét felállította az ezredest. De ekkor odament a táskájához, matatott benne és előhúzott egy műbrokit!

65825808_149905619528023_2846219949681386154_n.jpg

Olyan 25 centis barna péló volt. A kezében tartotta és mosolyogva közölte, hogy most ezt a számba kéne vennem!

Hát mit mondjak, eléggé megfagyott a vér az eremben. Nem is tudtam, mire vélni. Arra gondoltam, hogy az előző menetek miatt annyira nincs vér az agyamban, hogy rosszul értem, amit mond. Biztos azt akarja, hogy azzal is "megdugjam". De nem. 

Azt akarta, hogy feküdjek hanyatt, lovagol rajtam és közben szopjam a műbrokit, amit majd ő mozgat a számban!

Mondtam neki, hogy én ezt biztos nem fogom megtenni. Közben kicsit tisztult a fejem, gondolom a hirtelen sokk hatására. :D Elég érdekes perverziója lehet. Elég mérgesnek tűnt a nemleges választól, és mivel nem akartam balhét, vagy megbántani (gyenge vagyok), azzal vágtam ki magam (ami amúgy jogos érv), hogy nem fogok egy használt borkit leszopni. Vajon hány pasi szájában járt már az a cucc? 

Azt mondtam, hogy nincs akadálya ilyesminek az ágyban, de akkor veszek egy saját dildót és használjuk azt. Persze tudtam én akkor már, hogy ez sosem fog megtörténni, nem fogok leszopni semmit, az tuti. De ezzel kicsit megnyugtattam. Az a baj, hogy aki ezzel kezdi (ráadásul első randin), annak tuti van ennél meredekebb elvárása is az ágyban, ezek a dolgok pedig nem érdekelnek. Azt kérte, hogy akkor legalább nyomjunk egy misszionáriust, és miközben dugom, a műfasszal üssem a mellét (nem eszeveszettül persze).

Mint mondtam, nagyon jó csaj volt és addigra készen álltam egy harmadik menetre (újra, mert az előbbi merevedés elszállt a műfasz láttán) és gondoltam, hogy mivel soha többet nem találkozunk (ígéretem ellenére), legalább legyen még egy utolsó akció. Megdugtam és közben ütöttem a fasszal a mellét. Jó kiscserkész ott segít, ahol tud. :D

Elválásunk után nem kerestem többé és Ő sem írt nekem. Lehet, hogy már akkor este tudta, hogy ebből nem lesz folytatás, talán nem voltam elég perverz a számára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3715331004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szubrina 2020.03.15. 11:09:10

Mindig megdöbbenek azon, h mindenféle előzetes "szóba kerülés" nélkül valaki előrukkol egy ennyire meredek dologgal, ez nálam pasikkal fordult elő. Pl. mikor szex után megtudtam, h pl. travival már volt az illető...nekem kábé kifordult a belem...

MsIreneAdler 2020.03.15. 13:22:22

Na ez az a sztori, ami nekem is kissé sok(k) volt. Ha ez valóban így zajlott, akkor nem történt más, minthogy lementél kutyába egy csinos muffért, ami valljuk be, igen szánalmas dolog, de ezt te is érzed. Mindenki csinál baromságot, meg lép ki a konfortzónájából egy-egy igéretes partner kedvéért, de egy bizonyos kor fölött már letisztul az emberben, hogy mi fér bele neki, meg mi az, ami nem. Igen, akkor sem, ha már áll a dákó... Nekem a fasz korbács tuti nem jönne be, dehát ugye nem vagyunk egyformák :)

Szubrina 2020.03.15. 14:19:18

@makkosbot: Egyértelmű, h irigykedsz...

csorsza 2020.03.15. 14:46:55

Fura, h egy ilyen pinabubus csávó szinte semennyire se nyitott a sztenderdtől eltérő szexuális igényekre. Csak a tuti misszionárius meg lovaglós, ami ezeken túl van, az fúj :)
Pedig, pont a promiszkuitásban élés engedne kipróbálni egy csomó mindent, gyakorlatilag tét nélkül, tekintet nélkül a partnerre. Elég uncsi lehet hosszútávon veled a szex...

MsIreneAdler 2020.03.15. 15:15:47

@makkosbot: pont, hogy eddig nem ezt vettem észre. Ennél sokkal kisebb dolgokért is kukázva lettek a csajok. Vicces, hogy ha kicsit is jól néz ki a nő, akkor lehet defektes, jöhet akár egy négerkolbásszal is, de ha tájszólása van, túlsúlyos, ne adj isten 30 feletti, az meg fujjj :D

Szubrina 2020.03.15. 15:17:25

@csorsza: Aki váltogatja a partnereit, az nem unja meg a sima szexet, hiszen mindig újabb és újabb punci, test, arc, szex. Azok nyúlnak ilyen GÁZ segédeszközökhöz, akik már beleuntak a partnerükbe. Szerintem leggyakrabban ez van.
Én is inkább a pasikat váltogattam (régen), mai napig irtózom az extrém dolgoktól.
Amikor megkérdezi egy pasi, h bevállalós vagyok-e a szexben tudom, h mindig arról szól a kérdés, análszex, hármasszex, nővel, pasival, esetleg extrém helyen, padlizsánnal, óráis műbrokival, tágítással könyékig...pfejjj
Pedig alapvetően perverznek tartom magam, de sztem a perverzió inkább a szex megélésének milyenségét jelenti nem azt, h minden kutyaszart összedugdosól, az okádás.
Tehát sztem a következtetésed nem állja meg a helyét.

Lorrh 2020.03.15. 18:32:00

@Szubrina: Az ilyen mondatok: "Pedig alapvetően perverznek tartom magam, de " Ponmt az ellenkezőjét jelentik, mint amit ki akarsz fejezni. Magyarul egyáltalán nem vagy perverz, hanem uncsi vagy az ágyban.
Aki úgy kezdi, hogy "nem vagyok homofób, de.." az meg pont azt jelenti hogy de igen, ő egy homofób.
Az alapfokú pszichológia.

Mi a nagy tabu a traviban? Én is az vagyok.

Szubrina 2020.03.15. 18:37:04

@Lorrh: Nem érdekel, hogy mi vagy amíg nem a pasim dug seggbe téged, vágod?

Akkor nem vagyok perverz (ezerféle jelentéssel töltötték meg ezt a szót, jobb, ha nem vagyok az), majd akit érdekel az úgy is megtudja, hogy milyen vagyok, tulajdonképpen nem kell reklámoznom ezen tulajdonságomat, mert van ennél sokkal fontosabb is.

Megnyugodtál?

VT 135 2020.03.15. 20:00:36

Hét Wolf, tudod, h ha pozitívum van, azt is elismerem, ahogy a konstruktív kritikát is mindig megadtam neked...a bejegyzés, a sztori remek.
"Wow, ez már majdnem engem ijesztett meg." - ezen konkrétan szakadtam! :D

Ez a fajta viselkedésed viszont...
...az béta alá. Vagy a béta alsó szintje. Nem tartom magamat még egyelőre alfának, de ilyeneket sosem csinálnék. Akár a ghostingolás, akár ez a műbrokinak megfelelősdis kamuzás - férfiatlan. Mert gyáva. Mert félelemből született. Mindezt úgy, h még csak kockázatot sem kéne egyikért sem vállalni, hiszen semmit nem vesztettél volna, ha igazad mondasz.
Remélem, már azóta kinőttél ebből, megfejlődted magad, mert ha nem, akkor nagyon komoly gondjaid lesznek emiatt a komoly párkapcsolatodban is.

UI: továbbra is csodálatosnak tartanám, h ha már nincsen sorozatrandizós anyag, akkor megírnád a komoly kapcsolatod történetét is. Illetve, ha meg tudtad figyelni magadon, akkor azt a lelki fejlődést, változást is, amely alkalmassá tett arra ismét, h valaki nőhöz kötődni tudjál, testi-lelki intimitást tudjatok kialakítani egymással.

VT 135 2020.03.15. 20:04:30

Azzal viszont vitatkoznék, akik szerint hiba volt ellenállnia Wolfnak a műbrokis "támadásnak". Miért kellett volna bevállalnia, ha nem akarja, nem vágyik rá? Megfelelési kényszerből? És a következő mi lett volna? H jól seggbe is toszorintja a leányzó, mert neki ingerenciája van hozzá? Jó eséllyel ez lett volna a köv. lépés... Más a helyzet, ha azt kérte volna, h Wolf tolja be neki valamelyik másik lukába, párhuzamosan.

VT 135 2020.03.15. 20:10:41

@Lorrh:
"Aki úgy kezdi, hogy "nem vagyok homofób, de.." az meg pont azt jelenti hogy de igen, ő egy homofób."
Ezzel vitatkoznék. Akik ilyet mondanak, vagy "nem vagyok rasszista/náci/iszlamofób", azok félelemből teszik, mert ezeket süti rá egy bizonyos szűk, de annál hangosabb és agresszívabb, a mainstream média és a nyugati hatalom által messzemenően támogatott réteg mindazokra, akinek nem ért egyet a véleményével. Mert nem az EGY VÉLEMÉNYT mondják vissza papagáj módjára. Plusz, tekintetbe véve, h ezen okból számos nyugati "demokráciában", ún "gyűlöletbeszédért" ugyanúgy börtönbe lehet kerülni, mint anno a szocialista keleti blokkban, így szintén nem lehet csodálkozni az ilyen védő-prológust tesznek sokan.

Mondjuk szerintem is felesleges, mert az agymosott, immár csak 1 bites "gondolkodásra" képes NPC-k, droidok számára úgysincsenek árnyalatok, csak barát-ellenség viszonylatban tudnak gondolkodni.

MsIreneAdler 2020.03.15. 20:31:56

@Szubrina: abban teljesen igazad van, hogy a mai kor szerint már egyáltalán nem vagyunk bevállalósak, ha pl furcsán nézünk a fojtogatásra vagy a hármas szexre. Nekem mondjuk semmi gondom a szolid eszközökkel, de abszolút megértem, ha egy (igazi) férfi nem szeretne egy méteres kékerest szorongatni szex közben :).
De azon gondolkodtam, hogy ez a lány vajon honnan is tudná, hogy ez nem okés? Látod, még az is becsicskult, meg csak hadovált, (ahelyett, hogy azt mondta volna neki, hogy "eltakaroggyáá") aki elvileg nem szűkölködik a puncikban.

Szubrina 2020.03.15. 20:33:21

@MsIreneAdler: Azon gondolkozom, h mi történhetett, talán másik dimenzióba kerültünk, mert 100%-osan egyetértünk:O

Szubrina 2020.03.15. 20:37:37

@VT 135: Viszont meg kellett volna mondania "faszkorbács" helyett a lánynak, h heló, ez nagyon nem okés...és tartogasd olyannak, akit ez vonz! Gyáva volt és hazug, h még egyszer kardélre hányhassa a tökéletestestü, kissé beteg Mucikát.

MsIreneAdler 2020.03.15. 20:57:42

@Szubrina: ne keseredj el, mindjárt jön Wombi ;) :)
Amúgy ha jobban belegondolok, engem az sem érdekel, ha valakinek tetszenek ezek, csak mielőtt velem művelné, szóljon, hogy elfuthassak :D. Tényleg nem gondolom magam prűdnek, de vannak dolgok, amik szerintem nem izgatóak, ennyi.

Szubrina 2020.03.15. 21:00:53

@MsIreneAdler: Igen, megint egyetértünk...nincs bajom ezekkel, ha másokkal akarják alkalmazni...remélem az, akivel összehoz az élet, ugyanolyan titkos (vagy nem titkos) vágyakkal rendelkezik, mint én és akkor nincs probléma, mert azt se akarnám, h elfojtsa magában, aztán egyszer ezerrel törjön ki belőle, h pl. ő mindig is kakiszexelni akart (Fuss Forest fuss!):DDD

TudodKi 2020.03.16. 07:38:20

@Szubrina: Az a problema, hogy ha huzamosabb ideig egyutt vagy valakivel (5+ ev), akkor ohatatlanul kialakul egyfajta rutin a szexben es erre jelentenek megoldast valamilyen szinten a kulonbozo alternativ megoldasok. Nyilvan nem a tobbpartneres dologrol van szo - mert velemenyem szerint ha harmadik szemely is feltunik a jatszoteren, akkor annak a kapcsolatnak ott van vege - de pl. a szerepjatek, szexi ruhak, stb... azert ujra tudjak festeni a mar kisse megfakult szineket.

Az extrem helyszinnel amugy mi a problemad? Durva adrenalinfroccs es egy egeszen mas elmeny, persze teny, hogy ehhez nyitottsag kell mindket fel reszerol. A sava-borsa az egesznek az, hogy olyan emberrel kell csinalni, akit szeretsz. Nalam ez egyebkent is radob minimum 50%-ot, ha olyan emberrel vagyok, akivel nemcsak testileg, hanem lelkileg is megvan az osszhang. Nekem kell, hogy "erezzem" a masikat, egyebkent csak egy sima reszeles az egesz, bar teny, hogy nem rolam mintaztak az atlagembert. Mint a mellekelt abra is mutatja, vannak akik enelkul is megtalaljak a boldogsagukat.

Szubrina 2020.03.16. 08:44:43

@TudodKi: Mivel a másik nicked is él, nem tudom miért ezt használod, ijesztő vagy, mondjuk ezt már mondtam.

Nekem az extrém helyszin azt okozza, h befeszülök, orgazmusra képtelenné válok...de mindent a férfiért.

Igen kellenek évek, ahhoz, h megund valakivel a szexet, de sztem ez nem 5 év...de tény, h még soha nem voltam senkivel 2 évnél tovább, csak elképzeléseim vannak erről, egyet viszont biztosan tudok, ha már nem kívánom, de szeretem, akkor el fogom hagyni és nem pedig megcsalni. Ha nem szeretem és már nem is kívánom, akkor is.

Kurva jó (nem az, csak tegyük fel, h az) a megcsalás addig, amíg meg nem tudja a megcsalt fél...onnantól végleges bizalomvesztés a másikban és talán mindenkiben, örökre tönkre tesztek vele egy embert...

Én csak annyit tudok erről az egészről, h maximális szívvel, lélekkel, erotikával belemegyek egy kapcsolatba és mindent meg akarok tenni annak érdekében, h soha ne hunyjon ki a láng...

Lorrh 2020.03.16. 09:59:38

@VT 135: Vitatkozhatsz. Nyilván az az eset is van amit te mondasz. Én a mintázatról beszélek. Ha én nem vagyok homofób, nálam ez nem téma, akkor eszembe se jut, hogy rólam ezt gondolnák és nem kezdem előre szabadkozással.

@Szubrina: Túl sok figyelmet kapsz mostanában, érdemtelenül és ezzel már nem tudsz mit kezdeni. Átmész taplóba és ez rosszul áll egy nőnek. Gecirosszul - hogy stihl szerű legyek.

Szubrina 2020.03.16. 10:07:09

@Lorrh: Egyáltalán nem kapok sok figyelmet. Nem tudom ezt honnan veszed, nem igazán nőtt az olvasottságom se, de ez nem is volt cél.
Amúgy meg magadra haragudj, te jöttél innen-onnan a blogomra és azért néztem meg, h van élet az én blogomon túl is...az a helyzet, h amíg régen sokan olvastak blogokat (én is), manapság már ki a fasz olvas (gondoltam naivan) de kiderült, h meglepően sokan. Ami azért fura, mert könyveket bezzeg nem olvasnak az emberek....

Mindig is alpári voltam, ez a blogomon is látszik, kifejezetten élvezem, h mennyire elviszi az emberek figyelmét a fontos témákról és akadnak fent csupán ezen, h káromkodok, sztem mindig is az volt a fontos, h ki MIT mond és nem az AHOGYAN.
A lényeget kell mindig kiszűrni és nem fennakadni külsőségeken, az a ti bajotok, h kibaszott kurva felszínesek vagytok.

Mellesleg már aláírtam, h jó, akkor nem vagyok perverz...mert én a normális szexet szeretem, amiben egy férfi és egy nő van, ez ugye a normális és nem lehet perverznek és betegnek nevezni, akkor sem, ha manapság ez már egyre ritkább. Egyébként homofób is vagyok, de soha nem írnám, h nem vagyok homofób, minek tagadjam?

Lorrh 2020.03.16. 11:07:40

@Szubrina: Az alpáriság nem a felszín. Az leszivárog mindenhova.
Voltam melós építkezéseken, műhelyekben. Az ottani tapló alpáriság egy idő után az emberek részévé váltak. Alaptulajdonság lett a nyers érzéketlen tuskóság, és innen egy pici lépés a rosszindulatig és gyűlölködésig. Ez az én tapasztalatom, ami akár igaz, akár hamis, mégis az enyém.

Szubrina 2020.03.16. 11:14:01

@Lorrh: Ez nagy tévedés, hogy lehet már összefüggést látni a káromkodásban (feszültségoldás, rákmegelőzés) és a gonoszságban?

Ha érdekel a koronavírusos bejegyzésem alatt (tegnapi) womb raider olyan gyönyörű választékossággal gonoszkodik, h egy egészséges ember elhányja magát, a negédes gyomorcsapásoktól.

Csak úgy fűt szegénykéből a rosszindulat, belőlem, pedig minden káromkodásom ellenére is a jóindulat, a jót akarás, a felvilágosítás, a meggyőzés, a jó irányba terelgetés. Aki csak a felszínt látja, h "azt mondta kurva...jaj akkor már nem is érdekel mit mond, kuuurva, ó istenem, jaj nekem, most mi lesz, a kurva decsúnya szó?"

Igen beszélhetünk a szavak erejéről, de képzeld ahogy írtam ezek feszültséget oldanak, az a másik fél problémája, ha ezeket nem képes helyén kezelni, mert annyira vak, h nem látja a fától az erdőt.

Ha pl. emelnem kell valami nehezet, a felkiáltással, káromkodással sikerül, ugyan is az adrenalin ilyenkor megnő a szervezetben...

Lorrh 2020.03.16. 11:35:10

@Szubrina: Na persze, választékosan is lehet gonoszkodni, ebben nincs vitánk.
Én miattam úgy káromkodsz, ahogy akarsz, csak azután ne akard virágoslelkű szentkirálylánynak láttatni magad.

MsIreneAdler 2020.03.16. 11:41:59

@Szubrina: lehet, te úgy érzed, hogy a jóindulat és a tisztaszívűség cseng ki abból, hogy "butageci", meg hogy wombit lepinanyalózod, egy teljesen más síkon folyó vitában, de hidd el, akik olvasnak azoknak nem ez jön le. Nem várom, hogy ezt elfogadd, csak tudj róla. Egyáltalán nem a ronda szavakkal van a probléma, hanem azzal, amire használod őket. Nem indulatot fejeznek ki vagy nyomatékosítanak valamit, hanem színtiszta ártó, bántó szándékkal írod őket, érvek hiányában. Egy külső szemlélő ezt látja.

Szubrina 2020.03.16. 11:47:23

@Lorrh: Ez gondolat társítás, a káromkodást hozzárendeled mondjuk az alacsonyabb tudatú emberekhez, ahogy én pl. a tetoválásokat, a börtöntöltelékséghez.

Ezek olyan dolgok, amik a te fejedben léteznek és rám nem vonatkoznak.

Én se vagyok hibátlan és ha kihoznak a sodromból, akkor biza szórom a butageciket, hogy oldjam a feszültséget, amit bennem gerjesztenek, nehogymá szívrohamot kapjak...

Viszont van egy választásod, ignorálhatsz, nem jössz a blogomra, átugrod a kommentjeimet, én szoktam alkalmazni...főleg ha nem a vesémbe hatolóan fontos számomra a téma.

Szubrina 2020.03.16. 11:51:46

@MsIreneAdler: Ott a vita elfajult és ha az ő kommentjeit olvasod, azt ne mondd, h nem merül fel benned, h színtiszta provokáció...olyan objektíve mondom ezt, h csak na. Hisz tudom, h benned is van igazságérzet, tagadd el, gyerünk!

Egy nagyon fontos, életeket megváltoztató témában össze-vissza karattyolja a hülyeségét, miközben, az alapvető ténnyel nincs tisztában, h az nem kérdés, h távozik-e kő, az tény...

Én azt hittem azt kérdőjelezi meg, h szükség van-e a kihajtásukra...álmomban nem gondoltam, h meghazudtolja a kész tényeket, amiket bő 6 éve megtapasztalok, kézzel fogok, képem is van róla, de undi, szóval nem tolom senki arcába...csak nagyon nagy könyörgésre...

És igen végre sikerült egy emberen segítenem, ami miatt földöntúli gyönyört érzek, mert ez az ember soha többé nem fog szenvedni...ennél nincs is szebb ezen a világon.
Amikor segítesz egy embertársadon, aki képes befogadni a segítséget.

Lorrh 2020.03.16. 12:27:09

@Szubrina: bizony, nem is megyek a blogodra. Majd ignorállak ha úgy érzem.

Szubrina 2020.03.16. 12:29:51

@Lorrh: De azt tedd hozzá, h már nem! Legyünk pontosak! /me kacsint

Lorrh 2020.03.16. 14:34:14

@Frau Untermensch4: Nem. Rém furcsa formája lesz tőle a seggnek, először fel se ismertem mi ez.

Szubrina 2020.03.16. 16:52:24

@Wolf erekciója: Jahh, mert érdekesebb vagyok, mint te/ti. "Tudtuk" hányan vagy seggdugasz?

MsIreneAdler 2020.03.16. 17:58:47

@Szubrina: láttam az értelmetlen vitátokat. Persze, hogy provokált, de ő ilyen, megszokhattad volna. Akkor sem vall túl érett gondolkodásra, hogy bármilyen vitában a családi állapotát, hobbiját rángatod elő, vagy hogy éppen pinát nyal. Mi köze ennek bármihez is? Ezt az egészet kábé egy fél kommenttel rövidre lehetett volna zárni.

Szubrina 2020.03.16. 18:06:52

@MsIreneAdler: De a pinanyalás meghatározza a személyiségét pl. attól hülyült be, h ráunt az análra.

Lorrh 2020.03.16. 18:26:17

@Szubrina: ne legyél tahó légyszives. Van egy szint ami alá nem megyünk.
Vagy beszélgess ezekkel a kretén nickekkel itt feljebb.

MsIreneAdler 2020.03.16. 20:31:06

@Frau Untermensch4: jah, engem sem győztek meg, pedig csak egy kicsit több ösztönzés kellett volna, és máris rohanok venni egyet :D

MsIreneAdler 2020.03.16. 20:32:56

@Szubrina: ez butaság és gonoszság amit írtál, de ezt te is tudod.

Szubrina 2020.03.17. 01:23:12

@MsIreneAdler: Ezt Wombnak kellett volna írnod.@Lorrh: Meg ezt is.

Lorrh 2020.03.17. 08:21:57

@Szubrina: Wombnak van egy bicskanyitogató önelégült arrogáns stilusa. Én nem megyek bele semmi vitába vele. Te meg bevonódtál az ő játszmájába, vesztettél és lementél alpári proliba. Ez történt. Gyenge voltál és ez feldühített.
Ne játsz olyan játékot amiben csak veszthetsz.
Ez ennyire egyszerű.
Sajnos te még csak fel sem ismered mi történt.

TudodKi 2020.03.17. 09:26:45

@Lorrh: Meg nem ismeri fel, de mar alakul a lyany. :)

Szubrina 2020.03.17. 09:36:23

@Lorrh: Ez egyáltalán nem igaz. Egyrészt ő vesztett, mert az általa csacskaságnak nevezett dolog iránt elkezdett komolyan érdeklődni. Tiszta kész van, h most meg neki nem mondom el. Ráadásul mivel nálam a tudás, hiába is próbál degradálni. Egy butha picsa, akinek mások provokálása az élete, ezért ezt felfejlesztette fel. ennyi jut neki osztályrészül. Mások kritizálása. Egy csomó írására nem id reagálok, egye meg a penész. Te pedig szintén egy arrogáns fasz vagy, aki nem átallja bárkinél okosabbnak képzelni magát, pedig, ha igaz ez a travi dolog, inkább gecire meg kéne húnyászkodni, hiszrn nem kevés lehet a hátizsákodban!

Lorrh 2020.03.17. 10:02:51

@Szubrina: igen, neki a mások provokálása jutott az életből, ezt jól látod.
A travi dolog teljesen igaz, felül nő vagyok, alul férfi. Ha megkívánom akkor simán leszopom magam és mindenki boldog. Remélem te is.
A "meghunyászkodni" rövid u. De értelek ám, átjött meszidzs, köszi a jótanácsot.

Szubrina 2020.03.17. 10:11:14

@Lorrh: Röviddel írtam, aláhúzta, átírtam hosszúra eltűnt az aláhúzás. Pedig nekem is full rövid érzésem volt a szóval kapcsolatban.

Szubrina 2020.03.17. 10:12:17

@TudodKi: te elmebeteg...ki fogsz készíteni, gondolom ez a cél, elég nekem a korona, nem kell még egy drogfüggő elmebajos is!!!!!

Szubrina 2020.03.17. 10:14:05

@Lorrh: A travi, aki férfi létére nőnek öltözik. Amit te mondasz az a shemail. Nem csoda, ha ti magatok is keveritek a 72 féle nemi identitást (másszóval idegbajt).

TudodKi 2020.03.17. 10:30:35

@Szubrina: Dehogynem kell. Nagyon is. ;)

Lorrh 2020.03.17. 10:43:38

@TudodKi: Tévedsz, Szubrina mondja jól. Én csak tudom! nehogymátemongyadmegmivagyok.com

MsIreneAdler 2020.03.17. 10:46:24

@Szubrina: aki meg félig internet, félig pasi, az meg az e-male, ugye?

TudodKi 2020.03.17. 11:24:47

@Lorrh: Neki ez a megkuzdesi strategiaja, hogy "lemegy alpari proliba", csak ott rontja el, hogy nem latja at, hogy ezt kizarolag azokkal az emberekkel szemben koveti el, akiknek nem egyezik a velemenye az ovevel. A szemelyeskedes egy vita soran egyertelmu jele annak, hogy a vitapartnernek elfogytak az ervei es tehetetlen duheben vagdalkozni kezd, de ezzel abban a pillabatban el is ismerte, hogy a masik fel gyozott.

Ahogy - ha minden igaz - az Alapitvanyban is irja Asimov: "Az eroszak a gyengek menedeke."

Milyen igaz...

TudodKi 2020.03.17. 12:04:10

Sajnos szubrina letiltotta a kommentelest a blogjan, de ide azert beirom, hogy az edesanyjaval lakik, sosem elt egyutt senkivel es egy darab baratja nincsen...

Amilyen az adjonisten, olyan lesz a fogadjisten... :)

TudodKi 2020.03.17. 12:08:44

@Szubrina: Nem akartam, de atleptel egy hatart...

Szubrina 2020.03.17. 12:14:59

@TudodKi: Te léptél át nem egy határt...emlékszel, h azt mondtam nem bízom benned, te meg mindenféle geciszemétnek elhordtál...aztán még is kiadtam magam és most nézz magadra te büdös patkány...

Igen anyámmal élek, mert idős és nem vagyok képes magára hagyni, azon kívül anyagilag is praktikusabb, én régen is úgy gondoltam, h ha összejön egy pasi, úgy, ahogy mindig is szerettem volna, akkor vele költöznék el.

Az albérlet szerintem a világ legnagyobb pazarlása és értelmetlensége, környezetvédelmi, praktikai és ezermillió szempontból is ez így praktikus, lassan már a gyámjának is nevezhető vagyok, szóval itt nincs mamahotelezés. Én vagyok a családfő...és pont most is bebizonyítod, h miért nincsenek barátaim, senkit nem engedek közel magamhoz, mert mindenki irigységből, gonoszságból kiad engem.

Sok év tapasztalata ez, számomra nem ciki ez a helyzet, sőt kifejezetten irigyelnek is a helyzetem miatt, jól élünk, így ketten, segítjük egymást...a kocsit, amit mások hitelre vesznek én a félretett pénzemből vettem, amit úgy gyűjtöttem, h közben a fizetésem jelenetös részét bedobom a közösbe. És abból élünk és plusz a fennmaradóból vásárolok...

Én egy csodás kertes házban élek jelenleg egy elég jó környéken, van egy kocsim, te mit tudsz felmutatni, te féreg? hja egy lyukat a nyóckerben, gratulálok!

Te akarsz engem degradálni?

Szubrina 2020.03.17. 12:18:53

Ja és azt ne feledjük el, h te őszintének vallod magad, majd amikor egy hét ismerkedés után beközölted, h 30 éve drogozol és alkoholista vagy...:O De én legyek oly nagylelkű és nézzem el ezt neked, mikor én már a cigi miatt is mondtam, h soha nem lesz semmi...
A dohányzás nálam kizáró tényező, undorít az egész, a vásárlása, a szemetelése (csikkek) a szaga, a szájszag, az egészségkárosítás, amit okoz, a gyengeség, amiért nem tudod letenni és minden aspektusa, ami létezik, h nem lehet egy jóízűt csókolózni miatta, h baszás után nem értem nyúl a bagós (simogatások), hanem a cigi után....

TudodKi 2020.03.17. 12:19:32

@Szubrina: De a haz nem is a tietek.. :)

Szubrina 2020.03.17. 12:22:11

@TudodKi: papír szerint még nem. Gond?

TudodKi 2020.03.17. 12:22:26

@TudodKi: Azert irtam egy levelet, ami alapjan atertekelted a dolgokat te is magadban rolam, ezt ne feledd.

Magadra hozol szegyent ezzel a viselkedessel, nem ram.

Meg edesanyadra, hogy ilyet sikerult felnevelnie..

Majd olvasd vissza a hozzaszolasaimat, ha talalsz benne egy karomkodast is, kerlek jelezd.

A stilus maga az ember.;)

TudodKi 2020.03.17. 12:22:56

@Szubrina: Es mennyit adtal bele? :)

TudodKi 2020.03.17. 12:29:19

@Szubrina: Te kezdted az aljassagot en csak tukrot tartok eled.

Szubrina 2020.03.17. 12:35:33

@TudodKi: Kezdjük ott, h te dobtál, azzal, h én így meg úgy milyen szarember vagyok, mert kommentezek másokkal, és azt írtad "Te úgy is csak egy drogos alkoholista vagy minek is kellenél"
Ezt te érzelmi zsarolásnak szántad, azonban ezzel lebuktál, h eddig hazudtál nekem, hiszen a drogról meg az alkoholról addig nem esett szó.

Aztán elkezdtél zaklatni, e-mailben és a blogomon, ezzel kezdődött az aljasság...vagy már a hazugságodtól számítsam?

Szubrina 2020.03.17. 12:38:29

@TudodKi: a célod az, h mindnekit aki egy kicsit is érdeklődött irántam, elmarj mellőlem, még az is lehet, h sikered lesz, de ha így van, az a dolog úgysem ért volna sokat.

Kábé pont leszarom, mert aki olvassa a blogom tudja, h nem igazán adok nagy esélyt arra, h nekem valakivel működni fog, bár a remény hal meg utoljára, de ha így lesz, azt is kibírom, elvagyok egyedül...mert amennyi előnye tud lenni egy párkapcsolatnak éppen annyi hátránya is.

Most meg aztán igazán meg fog változni a világ, nem tudom pontosan milyen irányba, de a Korona után már semmi nem lesz olyan, mint előtte.

TudodKi 2020.03.17. 12:40:11

@Szubrina: Azert irtam ezeket, mert enyhiteni akartam benned a komplexusaidbol fakado gatlasossagot, de sajnos pont ellenkezo hatast ertem el vele, ahogy lathatjuk.

Szerintem fejezzuk be, mert ez nem vezet sehova, ez tenyleg mar a legalja szint..

5 ev mulva talalkozunk. :)

Szubrina 2020.03.17. 12:46:56

@TudodKi: Remélem már pár hónap múlva sem fogok rád emlékezni. Azért írtad ezeket, mert igaz, ha gondolod, szívesen alátámasztom a hosszú PRIVÁT leveleiddel, mert úgy látom te most sem igazán nekem írsz, hanem mások előtt akarsz tetszelegni, szánalmas...

TudodKi 2020.03.17. 12:50:32

@Szubrina: Nem. Mindvegig rajtad akartam segiteni (szeretetnek hivjak), semmi mas celom nem volt, de a sokkterapia nem mukodik nalad. A buksisimi pedig hazugsag, arrol meg ismered a velemenyemet.

Szubrina 2020.03.17. 14:05:21

@TudodKi: Te kurvára magadnak akarsz egy ingyenpuncit, ezért kamuzod, h "rajtam" akarsz segíteni.
Nem tűnik föl ember, h nekem a legkevésbé sincs szükségem segítségre?

TudodKi 2020.03.17. 17:41:52

@Szubrina: Nem csak az en velemenyem, hogy neked segitsegre van szukseged. Masok is mondtak, nem is egy ember. A kommenteles letiltasa szimpla gyavasag, nem akar sebzodni a lelked, igy inkabb a homokba dugod a fejed, "amit nem latok az nincs is" cimszoval.

Szakirodalom:

stresszdoki.com/gondolatok/mit-uzennek-szamunkra-a-nehez-elethelyzetek/

Szubrina 2020.03.17. 17:45:46

@TudodKi: Nem tudok tőled máshogy megszabadulni, csak miattad lett ez, mert elmebeteg vagy. Vhol írtad, h szeretsz, te elmebeteg fasz, nem is ismersz. Kotródj már ki a blogomból, életemből!!!

TudodKi 2020.03.17. 17:47:15

@Szubrina: Szinte azonnal valaszoltal, tehat vartad mit fogok irni. At-lat-szo! ;)

TudodKi 2020.03.17. 17:48:34

@Szubrina: Fog menni karomkodas nelkul? Probald meg.

Szubrina 2020.03.17. 17:59:39

@TudodKi: Nem figyeltem mikor írtad, most van szünetem.

Szubrina 2020.03.17. 18:00:14

@TudodKi: A retkes szájbabaszott kurva anyád!

TudodKi 2020.03.17. 18:01:12

@Szubrina: Hamisitatlan 38 eves erett noi reakcio volt. Minden normalis pasi errol almodik. :)

TudodKi 2020.03.17. 18:03:48

@Szubrina: Mindig ez a reklam jut eszembe, amikor "elmegy az eszed":

youtu.be/c_0bhT98g9Y

Gondolom sejted, melyik vagy te. :)

Szubrina 2020.03.17. 18:10:08

@TudodKi: Nrm nézem meg, nem fogod fel, h zaklatás, amit csinálsz?
Idióta debil agyhalott. 5 év múlva is ha a közelembe jössz agyonverlek.

TudodKi 2020.03.17. 18:12:52

@Szubrina: Ez egy nyilvanos forum. Miert lenne ez zaklatas? Keveres a szezont a fazonnal. Nem kotelezo elolvasni. (De ugysem birod ki) ;)

MsIreneAdler 2020.03.17. 18:40:59

@Szubrina: látom az utolsó kommentem már nem is engedted ki a moderáció után. Semmi baj, végül is az neked szólt, nem másnak, azért remélem elolvastad.

TudodKi 2020.03.17. 18:46:47

@Szubrina: 5 ev mulva - ha mazlid van - melyseges szegyent fogsz erezni a mostani viselkedesed es reakcioid miatt.

TudodKi 2020.03.17. 18:50:41

@MsIreneAdler: Igen. Bezarkozott. Sanszos, hogy sirt is. Igazabol en sajnalom ot, mert alapbol egy teljesen normalis, aranyos lany - tudom ezt nehez elhinni, de igy van - csak rosszul ertelmezi a kulvilag ingereit, ezert vagja bele habozas nelkul a kest a segito kezbe. Annyit bantottak mar, hogy ez amolyan pavlov-i reflex mar nala. :(

MsIreneAdler 2020.03.17. 19:08:57

@TudodKi: nézd, nem szeretném jobban összecseszni wolf blogját. Így most csak annyit mondok: ezt bizony túlvariálod. Ha gondolod és lesz alkalom, egyszer majd szívesen kifejtem.

TudodKi 2020.03.17. 19:12:08

@MsIreneAdler: Igen, en is gondoltam, hogy mar sok itt a musor, teljesen jogos. Nagyon nincs mit kifejteni, egyszeru a keplet, tudom mit irnal, csak azt hittem fejlodokepesebb, de meg sehol nem tart sajnos. Tudom, tudom nem kell megmenteni mindenkit...

Lorrh 2020.03.17. 19:24:48

@TudodKi: menj a picsába már ezzel a nagyképű szövegeddel, kurvára unalmas vagy.

Szubrina 2020.03.17. 20:35:01

@TudodKi: Te ki a retkes fasznak képzeled magad, h engem próbálsz analizálgatni? Semennyire se ismersz, te egy szimpla zaklató elmebeteg vagy, aki soha senkinek se kellett. Emlékszel mit írtál a képem láttán? H egy istennő vagyok, te meg hozzám képest egy proli! Tartsd magad ehhez féreg, ezt az 5 éves basztatást meg kurva sürgősen fejezd be. Mert feljelentelek a faszomba netes zaklatásért.

TudodKi 2020.03.17. 22:58:42

@Lorrh: Ne olvasd el, ilyen egyszeru. Az, hogy te ezt nagykepusegnek fogod fel, az Szubrina szindroma. :)

TudodKi 2020.03.17. 23:00:55

@Szubrina: Milyen volt a forgalom az M1-en? :)

Egyebkent valtozatlanul ez egy nyilvanos forum, azt csinalok amit akarok, ahogy te is. Nem vagy apam, se anyam, hogy megmondd mit csinaljak. Tanacsot adhatsz, de nem utasithatsz. Itt nem te vagy az Isten. ;)

TudodKi 2020.03.17. 23:02:30

@Szubrina: A megnyilvanulasaink alapjan szerintem mindenki elott nyilvanvalo, hogy kettonk kozul ki a proli. :)

TudodKi 2020.03.17. 23:06:02

@Szubrina: Eloszor te irtad, hogy kevesnek erzed magad hozzam, csak probaltam oldani a gatlasaidat. Nekem a 80+ os lanyok jonnek be, szoval te nekem valoban istenno vagy, ez teny. Legalabbis, ebbol a szempontbol...

erkölcsi hulla 2020.03.18. 09:54:17

@MsIreneAdler:
"lementél kutyába egy csinos muffért, "

A férfiak nagy része ezt csinálja, csak más szinteken.
Még a legjobbak is.

MsIreneAdler 2020.03.18. 12:12:10

@erkölcsi hulla: na igen, nem meglepő és egyedi a viselkedés. Csak ilyenkor arra gondolok, hogy vajon ezek után milyen jogon várják el a pasik a mai lányoktól, hogy kedvesek, hűségesek, gondoskodók legyenek, mikor a valóságban ezek a tulajdonságok csak akkor fontosak, ha egy toppmodell testbe vannak csomagolva. Mikor egy normális nő azt látja, hogy egy átlagnál kicsivel is jobb külsejű, ámde jellemhulladék nőért kezüket, lábukat törik a férfiak, mivel lehetne biztatni, rábírni, hogy ő ne "kurvuljon" el...? Pont emiatt a pincsisedés miatt nem fogadom el, hogy a férfiaknak semmi felelőssége nincs a kialakult katasztrofális párkeresési helyzetért. Egyszer írta valamelyik blogon egy fickó, hogy a "pina piedesztára lett emelve". Hát kérdem én, ki emelte azt oda? Én? Én aztán nem kezdek nyáladzani meg ugrabugrálni egy rövid szoknya láttán... Szóval ha lehet, ezt az egyet kivételesen most ne varrják már a nők nyakába.

TudodKi 2020.03.18. 12:23:02

@MsIreneAdler: Definialnad a normalis no fogalmat? Letezik ilyen egyaltalan? :)

TudodKi 2020.03.18. 12:24:30

@MsIreneAdler: A beta belak emelik piedesztalra a puncit.

Womb Raider 2020.03.18. 12:41:43

@Szubrina: " Ráadásul mivel nálam a tudás, hiába is próbál degradálni. Egy butha picsa, akinek mások provokálása az élete, ezért ezt felfejlesztette fel. ennyi jut neki osztályrészül. "

Miféle tudás? Kiváncsivá tettél.. :) Azt már sikerült megtanulni, hogy miként működik a máj és hová ömlik az epe?

Azért látom, jól elvagytok itt :) Nem kellek én ahhoz, hogy egymás haját leordítsátok.. :)))
Ilyenkor érdemes lenne látnotok magatokat!

MsIreneAdler 2020.03.18. 13:02:58

@TudodKi: abszolút léteznek normális nők, de a harmincon túli facér férfiaknak nincs velük dolguk, mert ezek a nők már általában foglaltak. Ők azok, akik anno nem (sem) egy férfitől várták az életük megoldását, hanem arra törekedtek, hogy olyan társra leljenek akivel együtt (!) érhetnek el sok mindent. Egy normális nőnek van tartása. Nem hisztizik, nem csúszikmászik egy férfi előtt, hanem annak teljes értékű társa, nem pedig kolonca vagy úrnője. Regényt tudnék írni róla, milyen egy szerintem (!) normális nő, de felesleges, mert másnak meg mások a prioritásai. Valamint ugye én nem nőket keresek :D
Oké, a béta bélák. Így már mindjárt más (dehogy). :)

Lorrh 2020.03.18. 13:32:29

@Womb Raider: egyikse normális.
@TudodKi: te meg főleg nem.

TudodKi 2020.03.18. 13:48:25

@Womb Raider: Itt egyvalaki ordibal. :)

TudodKi 2020.03.18. 13:50:36

@MsIreneAdler: En is olvastam az ominozus eszmefuttatast piedesztal temaban, ezert irtam a beta belat, nem en talaltam ki. Szerintem amugy netto baromsag, csak valaszoltam a kedesedre. :)

Lorrh 2020.03.18. 13:54:06

@TudodKi: pont te vagy a bétabéla, aki nem tud leakaszkodni a csajról, aki szarik rád. Nem megalázó ez számodra - nyilván észre se veszed, mert tükörbe nem nézel. Pont te emeled piedesztálra a csajt, hogy loholsz utána. Ráasádul nyilvánosan alázod magad ezzel. Pfejjj!

TudodKi 2020.03.18. 13:59:30

@Lorrh: Ha megtalalod a valaszt arra a kerdesre, hogy miert is zavar ez teged annyira, szerintem nyugodtabb ember leszel. Csak nem vagy szerelmes? ;)

MsIreneAdler 2020.03.18. 14:40:48

@TudodKi: biztos ezerszer szóba került ez blogokon. Nekem egy több évvel ezelőtti CSP-s fejtegetés jutott eszembe, a konkrét emberrel együtt, aki ezt előhozta (mellesleg egy tisztességes vitapartner volt annak ellenére, hogy nem igazán érettünk egyet úgy kábé semmiben :)

Womb Raider 2020.03.18. 14:48:52

@Lorrh: "Nem megalázó ez számodra - nyilván észre se veszed, mert tükörbe nem nézel. Pont te emeled piedesztálra a csajt, hogy loholsz utána. Ráasádul nyilvánosan alázod magad ezzel. "

Ezt szerintem nem lehet így szemlélni.. Érzelmi alapon kialakult kötődés, vonzalom esetében semmi baj nincs azzal, ha a racionalitás takarék lángon van.. Nem lehet körzővel -vonalzóval kiszerkesztett módon szeretni egy másik embert.. nem is érdemes. A szerelem attól csodás, hogy irracionális és belepusztulsz.
Másként ócska embermérnökösködés. Hagyni kell, hadd sodorjon, hogy fájjon, kifacsarjon.

(Női szemszögből.. lehet, a tudományos macsóizmus tanai mást mondnak.. )

MsIreneAdler 2020.03.18. 14:49:16

@TudodKi: ha másban nem is, abban meg igaza van @Lorrh - nak, hogy veszíteni tudni kell ;)

TudodKi 2020.03.18. 14:53:47

@MsIreneAdler: Hadd talalgassak: Szomszedhaboru aka. Captain Admin? :)

TudodKi 2020.03.18. 14:56:03

@MsIreneAdler: Ezen mar tulvagyok. Hamarosan elveszik felesegul Szubrit.

( Nem en. :) )

MsIreneAdler 2020.03.18. 15:09:02

@TudodKi: nem, dehogy ő. Persze a Kapitány (Kopott Kupak, Szomszéd háború) is érdekes jelenség, ez vitathatatlan, de nem az a kifejezett hardcore nőgyűlölő. Na látod ő elismeri, hogy a pasik is lehetnek balfaszok (jó szerinte minden pasi az, aki nem ő, de akkor is :)). Lehet hogy nyers, meg néha durva, de tud meglepő és értelmes dolgokat is írni. Vele inkább az a baj, hogy egy-két fontos dologban nem értek vele egyet, de abban nagyon nem.
Akiről én beszélek, egy nyuszi volt a profilképe.

MsIreneAdler 2020.03.18. 15:10:38

@TudodKi: elveszik. Aha. Hát jó. Ez gyorsan ment.
:D

Lorrh 2020.03.18. 15:37:32

@Womb Raider: Önben egy költő veszett el :-)
Engem csak a hipokrita kettős mércéje zavar. De mondjuk le is szarhatom. A csajnak legalább megjött az esze és nem folytatja a baromságot itt.

Szubrina 2020.03.20. 10:21:44

@makkosbot: Te se vagy ép, ahogy elnézem. Gondolom oka, van, h ez ennyire bánt. Csak nem te is zaklattál vkit és feljelentettek?

TudodKi 2020.03.20. 10:38:08

@Szubrina: Bagoly mondja verebnek, hogy nagyfeju..

Ethan Wolf 2020.03.24. 10:25:52

Új taktikám van trollok ellen, hagyom a kommentjeiket pár napig, had örüljenek és utána törlöm őket a fenébe. Vélhetően x nap után már úgysem néznek vissza.

VT 135 2020.03.25. 20:26:56

@Ethan Wolf: Wolf eddig is ez volt - mi a különbség? :)

"hagyom a kommentjeiket pár napig, had örüljenek" - na pont ettől fognak állandóan visszajönni és lehúzni a kommentszekciót.

Indián Joe 2020.03.28. 16:42:28

Ezen nagyon jot rohogtem. Made my day! :D Meg egesz korrekt modon reagaltad le a szitut. Amugy mar reg akartam kerdezni, de prosztata masszazst nem csinalt meg neked egyetlen paciensed sem? Be se fingott meg egyik sem? Nagy szamok torvenye alapjan siman lehetne.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 20:15:00

@MsIreneAdler: Pedig azok, és te magad is leírtad a jelenséget.

jebem.vam.mater 2020.09.24. 10:52:54

Mindig megismerek valami új perverziót. Hihetetlen.
süti beállítások módosítása