Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A főnök titkárnője

2020. március 24. - Ethan Wolf

utfits-22.jpg

Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :)

Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele leveleznem (a főnöke lepasszolta neki az infót és amolyan közvetítőként funkcionált). Levél után telefon, majd gyors egyeztetés személyesen. Ez utóbbinak nem sok értelme volt, mert ha a főnök nem ér rá, akkor Ő (Erika), úgysem tud mást mondani, hisz nincs semmiben döntési jogköre.

ngle-com-120.jpg

A lényeg, hogy az első találkozónál esett le, hogy párszor már összefutottam vele az épületben, de sosem figyeltem fel rá. Pedig kellett volna. Tudom, házinyúl...

Visszafogott, de stílusos, csinos nő volt, ráadásul 24 éves. A projektre hivatkozva többször felkerestem, második alkalommal már két kávéval a kezemben. 

Odaültem mellé és beszéltünk az excel tábláról (amin épp csak pár dolgot változtattam mindig). Már a harmadik, negyedik találkozón kezdett kialakulni valami. Egymásra mosolygás, "véletlen" hozzáértem a kézfejéhez, aztán Ő is az enyémhez. Újabb megbeszélés, akkor már a vállához értem, aztán apránként felépült ez a kis testbeszéd.

Tetszett neki a nyomulásom. Tudta Ő, hogy mire megy ki a játék.

Mikor ez tudatosult bennem, tudtam, hogy lépni kell. Ez egy fontos pont. Mikor tudod, hogy Ő tudja, és azt is tudod, hogy tudja, hogy te már tudod, hogy Ő tudja (remélem követhető), akkor ha nem hívod el valahová, akkor véged. Gyáva maradsz. Ilyenkor csak előre. Ha nem lépsz, sosem lesz újabb esélyed. Ha lépsz és lepattint, még megmarad a férfi mivoltod és talán később még lehet esélyed. Szóval elhívtam egy sörre. Itt kihagytam valamit, facebookon a régebbi képein láttam, hogy sörözik. Ebből arra tippeltem, hogy jobb sörözni hívni, mint borozni. Jól tettem, mint kiderült sörpárti, nem nagyon szereti a bort.

17101692141_eb6222b7f7.jpg

Elmentünk egy elég jó beülős helyre, aminek van emeleti része. Én régebbről ismertem a helyet és lent mindig vannak, de a felső részen alig vannak emberek. Azért, mert kilátás szinte semmi és nincs fent se biliárd, se semmi. Hétköznap lévén a felső részen csak mi ketten és egy másik társaság volt. Angolok voltak középen, két asztalt összetoltak. Mi teljesen hátul voltunk a mosdók közelében.

Ittunk két sört, beszélgettünk, már a lábát cirógattam, mikor az angolok hangos szóváltásba elegyedtek és ketten felpattantak. Nem volt "előjáték", vagy lökdösődés, az egyik azonnal adott a másiknak egy olyan jobb horgot, hogy az kidőlt. Jött is fel pár ott dolgozó és kitessékelték a társaságot. A kiütött gyerek hamar magához tért. Ilyen esetben azért a kitessékelés előtt nem ártana egy mentőt hívni a kiütöttnek, nem? Mindegy. Miután elült a bunyó miatti káosz, kettesben maradtunk Erikával. 

Folytattam a lábának cirógatását, szép hosszú combjai voltak, majd megcsókoltam. Ment az előjáték, mikor a fülembe súgta, hogy ez a kis incidens eléggé felizgatta. Ekkor egy határozott mozdulattal benyúltam a bugyijába, és azt mondtam: valóban (nedves volt).

Mosolygott, a tekintete azt üzente, azonnal dugjunk. Gondoltam, itt most nincs idő hazamenni, ez a nő itt és most van begerjedve. Felálltam és mondtam, hogy jöjjön. Tőlünk balra voltak a mosdók.

A felső szint amúgy is üres volt, hát még az ott lévő mosdó. Nem vagyok híve az ilyesminek, kényelmes ember vagyok, kanapé/ágy, de néha kell egy kis izgalom.

a-poza.jpg

Bementünk a nőibe, ott pedig az egyik fülkébe. Erika élvezte, hogy határozott vagyok, tudom, mit akarok és hogy most meg fogom baszni. A fülke falának nyomtam őt, lerántottam róla a bugyit (kicsit esetlenül a hely szűkössége miatt), lehúztam a sliccem, kigomboltam a gatyát, gumi fel...

Tipp: Ilyen esetben a fal mellett lévő fülkébe menjetek és akkor a csajt a rendes falnak tudod támasztani. Illetve a gumit még az előtt vedd ki a zsebedből és nyisd fel, mielőtt beléptek. Odabent szűkös a hely és illúzióromboló ott bohóckodni.

Jobb lábát az ülőkére tettem, így amolyan félterpesz állásba került, és szemből betettem neki. Átkarol a nyakamnál és csókolózás közben úgy dugtunk, mintha nem lenne holnap. De elég hamar fárasztónak bizonyult ez a póz, ezért leültem az ülőkére, Ő pedig rám ült és lovagolt. Elmentem. Gumicsere, Erikát feltérdeltettem az ülőkére (egyik lábbal, féltem hogy beszakadna az ülőke fedele), előrehajolt és a csőbe kapaszkodott, én pedig hátulról megdugtam. Nem sokkal később elment. Fokozta az élvezetet, hogy nem mertünk hangoskodni (bár az alsó szinten ment a zene), plusz a lebukás lehetősége okozta izgalomfaktor miatt is oltári volt.

dbba13181b356e16e6861f0dba5562c6.jpg

Attól az estétől kezdve érdekesen alakult a kapcsolatom Erikával. Rendszertelen időközönként jártunk össze, illetve többet dugtunk ágyon kívül, mint benne. Munkahelyen ebédszünetben, beülős helyek mosdóiban (erre rákaptunk, de ritkán jött össze -2x-, mert nehéz összehozni, hogy csak ketten legyetek), moziban (leszopott). Három - négy hónapig tartott (de a rendszertelen időköz azt jelentette, hogy ez alatt az idő alatt kb. nyolcszor keféltünk), mikor vége lett. Elég hirtelen, és magyarázatot se kaptam rá. Érdeklődtem, hogy miért tettünk pontot ennek az izgalmas kalandnak a végére, de csak kitérő válaszokat kaptam. Azóta se tudom. Lett valakije? Lebuktunk? A főnökkel dug inkább? Nem tudom.

A projekt véget ért közben és nem kellett konzultálnunk többet, de a folyosókon néha összefutunk. Mosoly, köszönés és mindketten megyünk a magunk útjára. 

Kár, élveztem a dolgot.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5815331306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szubrina 2020.03.29. 17:55:24

@faszomaszáádba: Kortez, Golf (egyremegy) nem csapok be senkit, magamból is kiindulhatnék és úgy is meghatározhatnám, h úgy egyben ki is vagyok, de én még a visszajelzésekre is alapozok, képzeld a normális emberek szerint (nem te) velem tényleg nincs baj, tök jól nézek ki, illetve jobban mint egyéb semmitmondó nők, akiken nincs súlyfelesleg...ez van apám, vagy elfogadod, vagy nem, tökre leszarom, de csak magadnak okozol bánatot azzal, h nem akarod elfogadni a valóságot és az insta világot veszed etalonnak, így sosem lesz nőd, oszt jóvan...a világnak is jobb így.

Szubrina 2020.03.29. 18:05:22

@Golf II: De, miattam. Mindannyian rám reagáltok. Úgy táncoltok, ahogy fütyülök, nem tűnt fel haver?

MsIreneAdler 2020.03.29. 18:25:02

@VOGAben: ne aggódj, én sem értem. Pedig én még annyira nem is vagyok vén ;)
Látod, rólam is folyton összehord mindenféle sületlenséget. Na de gyorsan zárom soraimat, mielőtt kiderülne, hogy én meg beléd vagyok szerelmes, mert hozzád szóltam. Tiszta ovi.
A húsleves király :P

MsIreneAdler 2020.03.29. 18:34:15

@Lorrh: azért azt vágod, hogy kapcsolatban lenni az nála egyenlő azzal, hogy valami torz szimbiózisban élő kétfejű mutáns sziámi ikerré olvadni és soha többé semmi mást nem csinálni, csak együtt lenni, egymással foglalkozni:D? Ha nem így teszel, akkor te társas magányos, boldogságot hazudó szaralak vagy. Üdv a klubban :D

Szubrina 2020.03.29. 18:35:19

@Golf II: A szerelmed Wombi szerint se én voltam a v dorás kamunick, te agyhalott.

Szubrina 2020.03.29. 18:36:58

@faszomaszáádba: Nem, csak Golf és Korzet vagy te, a többiek csak szimplán hülyék, de nem egy és ugyanaz a személy.

Hogyne tudnád, h milyen a munkanélküliség és azért tudod, mert épp az vagy.

Womb Raider 2020.03.29. 18:37:50

@Szubrina: 'egyébként rengeteg dolgot csinálok miközben idejövök'

Például?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 18:39:02

@MsIreneAdler: Jó, de ki vinne ki a természetbe téged így 60 környékén? :D

Szubrina 2020.03.29. 18:39:26

@MsIreneAdler: Vágod, h a házasságok 99%-a válással végződik és miért, na miért, mert ahelyett, h legalább hétvégén vagy esténként a fasziddal lennél (mások is így tesznek), itt lógsz a neten azokkal az emberekkel, akikkel az álomvilágodba bújhatsz a kegyetlenül szar valóság elől, ami egy iszonytatóan unalmas párkapcsolat pl.

Szubrina 2020.03.29. 18:41:03

@faszomaszáádba: Még is mindenki a labdával foglalkozik és ha a labda nem lenne, akkor semmi értelme nem lenne magának a játéknak se.

A legfontosabb a labda, mindenki azért küzd, h megszerezze a labdát...

MsIreneAdler 2020.03.29. 18:41:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kockázatos, de megéri, hidd el :) Majd aszongyuk boltba megyünk, naaa. "9-12-ig a tiéd vagyok" jeligére.

Womb Raider 2020.03.29. 18:44:18

@Szubrina: "A legfontosabb a labda, mindenki azért küzd, h megszerezze a labdát..."

Valójában azért, hogy megszabaduljon tőle , úgy, hogy az ellenfél hálójába rúgja.. De felétek valószínű ezt is másként játsszák.

Szubrina 2020.03.29. 18:45:27

@Womb Raider: Tudom, h nagyon érdekel.

Kimostam, kiteregettem, lemostam, kiporszívóztam a kocsit, bepakoltam a kerekeket, az imént túrós palacsintát sütöttem, sőt meg is ettem belőle 5-öt, hadd hízzon a szexi seggem, szar lehet, h ti nem ehettek azt, ami jól esik, csak rágjátok a kefét egész nap, nehogy egy deka is feljöjjön, mert akkor már nem tartjátok magatokat embernek (holott nem ezért nem vagytok emberek, csak papucsállatkák).

Most a ruháimat rendezgetem, pl. kikészítem, h mit vegyek fel holnap melóba, mert van aki dolgozik és hasznos része a társadalomnak, ilyen nehéz időkben is:)

Aztán lesz még egy lakásban porszívózás és később tervezek maszturbálni, meg a puncimtól felmelegedett banánból, fagyasztott málnával, áfonyával és kókusztejjel egy fasza turmixot készíteni vacsora gyanánt. Ebédre bolognai volt, jó sok tésztával, megnyaltam mind a 10 ujjamat utána.

Na és nálad mi a helyzet, ma már megjártad a helyi swingert elkapni az écet vagy a koronát vagy csak eztán mész?

Szubrina 2020.03.29. 18:49:23

@Womb Raider: H megszerezze, h aztán GÓLT rúghasson vele, huhh de furcsa értelmezés, mindent kiforgatni, h hátha a másik rosszul jön ki belőle, de még így se megy...

Arra mindenesetre jók ezek a támadások, h egyre erősebben és tisztábban látom, h mennyire különleges vagyok, mennyire sok erő és kitartás van bennem, mekkora hatalmas a tűrőképességem hülyék elviselésében és abban is megerősít, h tényleg kibaszott jó nő vagyok, úgy összességében, az itteni felhozatal viszont kibaszott gyatra...

Lorrh 2020.03.29. 18:51:30

@MsIreneAdler: én feladtam. Ő győzött. Leiskolázott itt mindenkit. :-D

Womb Raider 2020.03.29. 18:52:41

@Szubrina: "abban is megerősít, h tényleg kibaszott jó nő vagyok, úgy összességében,"

Azt mivel magyarázod, hogy lassan 4 évtized után sem akadt senki, aki felismerte volna, mekkora kincs is vagy?

Szubrina 2020.03.29. 18:57:43

@Womb Raider: Ki a fasz mondta, h senki nem fedezte fel?

Különben milyen 4 évtized? te idióta 0 évesen meg kellett volna találnom a nagy őt?

Pont te mondod, aki kifosott magából két szerencsétlen pulyát, majd kitaláltad, h igazából buzi vagy?

Úristen, de szánalmas...volt aki el is vett volna engem, de én nem éreztem azt, h az az illető az, akit nekem rendelt a sors...lehet, h egyszer valakinél úgy fogom érezni, rohadtul ráérek még, megtalálni.

Majd kicsattanok egészségileg (tudod a humbug májtisztításnak köszönhetően:DDD). Fiatalabb a gondolkodásom és a külsőm is, tehát van még időm.

A gyerekszaporulat meg nem olyan lényeges, hiszen nem cigók vagyunk, h csak így tudjunk kiteljesedni.

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:01:28

@Szubrina: kérlek akkor mesélj már nekünk a hosszútávú kapcsolatban szerzett tapasztalatairól, had tanuljunk tőled. Milyen évekig együttélni valakivel, és milyen fortélyokat vettettél be, hogy ne laposodjon el a kapcsolat? (jah, 5+ évre gondolok, nem ilyen tinglitanglira) . Hallgatunk!

Womb Raider 2020.03.29. 19:02:32

@Szubrina: "h csak így tudjunk kiteljesedni."

Te miben látsz önmagad számára lehetőséget a kiteljesedésre?

Szubrina 2020.03.29. 19:05:51

@MsIreneAdler: Mesélj te róla pl. h mennyire dobja fel a kapcsolatodat, h a szabadidőd 90%-át noname netesek között töltöd el, pl. nálad minőségibb, értékesebb emberek oltogatásával, ahelyett, h a párodnak főznél valami finomat, masszíroznád, vagy csak egyszerűen lepszopnád, miközben sört kortyolgatva nézi a focimeccset!:)
Hallgatlak!:)

Womb Raider 2020.03.29. 19:08:41

@Szubrina: "majd kitaláltad, h igazából buzi vagy?"

Ezt hol olvastad? Miért zavar annyira téged a valóság, hogy folyton-folyvást vért izzadsz, hogy megmásítsd?

Szubrina 2020.03.29. 19:17:17

@Womb Raider: Jobbá akarom tenni pl buzik irány tajgetosz!

Szubrina 2020.03.29. 19:18:12

@Golf II: Ha te vagy Wombi is, akkor beszéld meg magaddal, h ugyanazt állítsátok a v dorás nickről, mert egyelőre a két nicked nem ért egyet:O

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:21:23

@Szubrina: elég lett volna annyit írnod, hogy "Szart sem tudok a kapcsolatokról". Feleslegesen körmöltél ennyit :D

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:23:27

@Lorrh: ennyi, megyek is főzni, maszírozni meg szopni. Hajrá Fradi :D

Womb Raider 2020.03.29. 19:26:05

@MsIreneAdler: Meg a sör! Arról meg ne feledkezz!

Szubrina 2020.03.29. 19:26:16

@Golf II: Sőt te is én vagyok, meg mindenki, te szerencsétlen agyhalott:DDD

Szubrina 2020.03.29. 19:29:08

@MsIreneAdler: Annyit bizonyosan tudok, h nagyon szar kapcsolatban élhetsz, ha engedi az a fasztarisznya, h itt rohaszd az átlag, szürke egér segged és udvaroltass magadnak virtuális személyekkel. Amikor meg épp nem udvarol neked senki, akkor oltogass nálad értékesebb, kreatívabb embereket. Ne hidd, h olyan különleges vagy, h engem oltogathatsz, nagyon sokan vagytok így ezzel:DDD Jézust képzeld még keresztre is feszítették, ettől még nem ő volt a szar, hanem akik megtették...
ja meg a kapcsolatod is egy szar, de mekkora szar, h soha nem a pároddal töltöd az idődet, hanem mindegy csak ne vele a virtuális térben:OOO

Szubrina 2020.03.29. 19:30:26

@Golf II: Döntsd már el, h kurva vagyok, aki férfiak előtt megalázkodik és térdel vagy feminista!:DDD
Teljesen összezavarsz:DDD

Szubrina 2020.03.29. 19:31:07

@Womb Raider: A sört már issza a párja te balfasz buzibutageci, h elviselje valahogy MA-t, amikor épp lejön a netről.

Womb Raider 2020.03.29. 19:33:14

@Szubrina: "Jézust képzeld még keresztre is feszítették, ettől még nem ő volt a szar, hanem akik megtették..."

Ez a párhuzam , esetedben mennyire releváns? Téged senki nem feszít keresztre, te éppen harakirit követsz el..

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:34:16

@Womb Raider: na most jöjjön a Jáksó, bakker, mert ezt már nem hiszem el. Annyira röhögök :D

Womb Raider 2020.03.29. 19:35:44

@MsIreneAdler: Ugye? Pedig sírni volna jó :)

Szubrina 2020.03.29. 19:37:09

@Womb Raider: Nagyon egyértelmű a párhuzam, őt is mindenki elmebetegnek tartotta, csak néhányan nem...mintha rólam íródott volna a sztori.

Womb Raider 2020.03.29. 19:39:46

@Szubrina: De te az is vagy.. szóval nem jó a párhuzam.

Szubrina 2020.03.29. 19:42:20

@Womb Raider: őőőő...he? Hülye vagy, má megen vagy még mindig?

te valld be belémszerettél?!

Womb Raider 2020.03.29. 19:43:47

@Szubrina: Sokkal inkább úgy vagyok veled, mint az egyszeri parasztbácsi a zsiráffal..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 19:55:33

@MsIreneAdler: Én dolgozó fiatalember vagyok, így hiába bukok a grannykre, már a Gundel is csak elvitelre adhat :(

Engem az érdekelne, hogy mennyire subság és a férfi részéről mennyire domság az, ha sülve fővel együtt van a nővel - mert a nő ezt akarja, tehát behódol neki?

Pont, hogy az a domság, hogy focizok, horgászok, barátokkal sörözök. Amúgy ez nem egyedi jelenség, sok nőben van ez a paradox frusztráció, hogy egy határozott férfit akar magának, de annak a határozott férfinek önálló élete van, és így akkor már nem is olyan jó.

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:59:38

@Szubrina: ahhoz képest, hogy mennyire érdektelen, szürke egér vagyok (soha nem mondtam, hogy nem vagyok az, ezzel nem sértesz meg) folyton te írsz nekem, emlegetsz, összeboronálsz férfiakkal, fantáziálsz az életemről. Nem várnak a rajongóid véletlenül a blogodon?

Szubrina 2020.03.29. 20:00:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Miért nem tőlem kérdezed, hiszen miattam kérdezed?
Az, ha egy férfi focibuzi, meg haverok, meg horgászat, az nem dominánsság, hanem szimpla suttyóság...minden vidéki fasz ezt csinálja, van egy kedvenc focicsapata, fradi, juventus, azok faszát szopkodja, ez nem férfias.

Ami sokkal férfiasabb, ha valamit épít szabadidejében szerszámos házat, garázst, tutajt, tök mind1, egyedül, aztán hazamegy az asszonyhoz és jól megadja neki a magáét.
A Jólt értsd úgy, h a nőt is kielégíti...a dominánsság nem azt jelenti, h leszarja élete szerelmét, ez a sok fogalomzavar a szüleidtől ragadt rád vagy saját utánajárás eredménye?:DDDD

Szubrina 2020.03.29. 20:02:13

@MsIreneAdler: Édesem, ennek hosszú előzménye volt és jelenleg is van, amikor összekacsintasz az ugyanolyan jó életet behazudókkal, h én egy szar vagyok, de bezzeg ti...lehet, h nem nekem íród a mondandód te faszkurva, de rólam.

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:11:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na mindegy, akkor ez egy szomorú és beteljesületlen sztori marad, vissza is teszem a protkómat a pohárba ha nincs randi... :( :)
Szerintem ne keress ott összefüggést, ahol nincs :D Van, aki érti, hogy nem kell állandóan a másik valagában lenni, van aki nem. Van, aki azt hiszi, hogy 0-24-ben tutujmutujgatni kell másikat, mert az a kapcsolat, van aki meg tudja, hogy ez baromság...

VT 135 2020.03.29. 20:11:59

Wolf, szerintem lassan fizetőssé tehetnéd a blogot, mert hiányozna ez a minőségi kabaré, ha fizetős mögé tennéd, nagy hiányunkban végül még fizetnénk is érte. :)

Szubrina 2020.03.29. 20:13:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A nickedről a villanytelepi jutott eszembe, ami egy Örkény egypercesben van, amit nagyon szeretek:

"VALLOMÁS

Mindenki ebédel.
Hanyatt fekve süttetem magam a napozóban, mely mélyen bele van építve a Balatonba. Nem messze tőlem, törökülésben, kisportolt, magasra nőtt fiú s egy nagyon barnára sült lány, fejét a fiú ölébe hajtva. Más senki. A lány behunyja szemét, mert a déli napfényt mint egy nagyító tükör veri vissza a víz.
A tó csöndes, csak alattunk, a napozó cölöpei közt szöszmötöl a víz. Más zaj nincs. Hogy meg ne halljam, fojtott hangon beszélget a fiú meg a lány.
Szóról szóra:
- Egyszóval, hol sült le így? - kérdi a fiú.
- Nem mondom még egyszer - válaszolja a lány.
- Kérem szépen.
- Úgyis elvicceli.
- Isten bizony, nem viccelek.
- Már mondtam, hogy a villanytelepi strandon.
- Egyszóval, ez egy villanysülés?
Nevetnek. A fiú jobb keze öt ujja végigszalad a lány karján, súlytalanabbul, mint egy madár árnyéka a vízen. A lány elhúzza a karját. A fiú újra végighúzza rajta a kezét. A nevetés elül.
- Képzelem, micsoda strand az - mondja a fiú.
- Nagyon szép strand - állítja a lány.
- Csak gyerekek járnak oda?
- Inkább csupa felnőtt. Mindjárt mély a víz.
- Meddig ér magának? - duruzsol a fiú.
- Ki is van írva: Csak úszóknak.
- Egyszóval eddig ér? - dünnyög a fiú.
A lány hasa meztelen. A fiún is csak egy gyermekarasznyi fecskenadrág van, a lányon még annak is csak kicsinyített mása, egy kék kendőcsücsök az ágyékára kötve s két kis sapka a mellein. Nem is ruha ez, csak borogatás. Lefejti hasáról a fiú tenyerét, erre az bal kézzel átfogja a lány csuklóját, a lány szabadon maradt keze a fiúét, s úgy összegabalyodik a kezük, mint a szabadfogású cselgáncs birkózásban. Csakhogy ők oly szelíden birkóznak, ahogy egy újszülött kapkod kezével a lába, lábával a keze után; az a négy kéz, vélnéd, egyetlen testnek a tartozéka.
S halkan, galambi hangon nevetnek. Aztán megint elül a nevetés.
- Egyszer megnézem azt a strandot - mondja a fiú.
- Úgyse nézi meg - mondja a leány.
- Ha mondom.
- Úgyse.
- Isten bizony - mondja a fiú.
- Hogy kell odamenni?
- A villanytelepnél egy kicsivel tovább. Az van kiírva: „Augusztus Huszadika Strandfürdő.”
- Nem értem - mondja a fiú, s mintha nehezülne a hangja.
- Mit nem ért? - kérdi a lány, ő is lassabban, nehezen csordulón.
- Villanytelepinek hívják?
- Villanytelepinek.
Jobb vállán pihen a fiú keze. Nem pihen; lassan elindul lefelé.
- És Augusztus Huszadikának?
- Az a neve.
- Egyszóval, ez a keresztneve.
Ezen megint nevetnének, de valahogy nem akar világra jönni ez a nevetés, mert a fiú keze becsúszott a fürdőtrikó alá, és ott marad. A leány behunyt szemmel, tétován keresi a fiú kezét, de nem tudja eltávolítani onnan, ahová befészkelte magát. Ezek pontosan egymásba szabottak, a férfitenyér és a női mell.
- Villanytelepi? - kérdezi a fiú rekedten.
- Villanytelepi - mondja rekedten a lány.
- És Augusztus Huszadika - mondja rekedten a fiú.
- Augusztus Huszadika - mondja rekedten a lány."

Szubrina 2020.03.29. 20:14:14

@VT 135: Pont te mondod és miből fizetnéd ki faszikám?

Szubrina 2020.03.29. 20:16:29

@MsIreneAdler: Te ezt nem érted, mert egy szar kapcsolatban élsz, bár a kapcsolatod percei meg vannak számlálva, de ha szeretsz valakit, akkor a szellemi kapacitásod (főleg, ha ilyen kevés van, mint neked) nem vadidegen, virtuális személyekre pazarolod el, hanem a szerelmedre...sosem fogod megérteni, de ha 20 év házasség után is az okoz megkönnyebbülést, ha külön lehetsz tőle még az is szar, pláne nem pár év együttélés után...

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:17:31

@Szubrina: soha nem mondtam, hogy szar vagy, sem neked, sem másnak. Ha annak érzed magad mellettem, azért nem én vagyok a hibás.

Szubrina 2020.03.29. 20:21:46

@MsIreneAdler: Te inkább a szavakon lovagolsz, mint a pasidon (ha létezik egyáltalán), mert ugye messziről jött ember...összefoglalva, ahogy beszélsz rólam, szarnak állítasz be, no attól én nem leszek az, ennyire nem teremtenek valóságot a te gondolataid:DDD

Szerencsére nem vagyunk egymás mellett, az be is baszna, mert nyilván bűzlik a szád a protkó miatt, amit az imént tettél vissza.

Szubrina 2020.03.29. 20:23:16

@Golf II: Nem kell játszanom, a szókincsemből is nyilvánvaló, h olvasott leányzó vagyok. Nálad viszont kilóg a lóláb...:/

Szubrina 2020.03.29. 20:25:04

@faszomaszáádba: szóval pinád van, miért beszélsz magadról első szám harmadik személyben? ijesző:O

Szubrina 2020.03.29. 20:27:00

@Golf II: kezdelek unni, lassan itt hagylak és az nagyon szar lesz neked:((((

Azért ugye te is és mindenki más is tisztában van vele, h Golf projektál, ő büdös, ő rohad, ő görény, ő van elhízva...

Semmi baj, pénzért még így is kaphatsz nőt, volt is egy amelyikről élménybeszámolót írtál a blogodon:)

Szubrina 2020.03.29. 20:29:17

@faszomaszáádba: a 2 napos nick a két napos nicknek szopja faszát, tök egyértelmű, h ti itt teljesen új arcok vagytok...ehehehehehh sírok, de gecc, sírok:DDD

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:31:34

@VT 135: amolyan freak show-nak simán eladhatja :D

Szubrina 2020.03.29. 20:33:44

@Golf II: Oké, ha ezt várjátok, akkor eltakarodok, viszont ugye nem fogsz utána rólam pofázni és nem jössz a blogomra másik névvel se? hm?

na szeva

Szubrina 2020.03.29. 20:37:02

@Golf II: de miért rólam? és miért nem kussolsz, ha azt akarod elmenjek?
fikázd a vén kurva irénke butagecit!

Szubrina 2020.03.29. 20:38:09

@Golf II: anyádnak annak a féregnek volt torz feje, azé baszta teherbe hátulról apád, h ne lássa a pofáját, aztán kibaszott téged otthonról, mert anyádra ütöttél...

Szubrina 2020.03.29. 20:42:44

TI NEM AKARJÁTOK, H ELMENJEK:DDDD

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:46:44

@Golf II: nézd, én nem fantáziálok,nem ismerem, nem tudom, milyen a feje, szóval semmit nem mondanék róla. Bőven ad elég témát, az, amiket ír, nincs szükség kitalálni róla mindenféle hülyeséget. Szerintem.

Szubrina 2020.03.29. 20:58:12

@MsIreneAdler: pedig folyamatosan kitaláltok dolgokat, közben meg ott van a blogom, ahol minden ott van, ami igaz rólam, geci több évnyi anyag...de nem elég, ti kitaláltok valótlant.

Szubrina 2020.03.29. 21:04:48

@faszomaszáádba: jaj, de izgi, már csinálom is a skype-ot.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 21:32:05

@Szubrina: Kicsi lány, nem téged kérdeztelek, de még ha úgy is lett volna, érdemi válasz nem érkezett, csak proli gyalázkodás, így felesleges erőlködnöd két okból is:

1. Ha akarlak, olyan alpári módon küldelek el, hogy ahhoz képest a te mocskos szád babaillatú lányregény és anyád is öngyilkos lesz, pedig nem olvassa.

2. Egyszerűen semmibe veszlek és levegőnek nézlek.

Bocs, de inkább a protkósokra bukok:D

Szubrina 2020.03.29. 21:35:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Oké, de akkor miért olyasmiről kérdezed, ami nálam merült fel, ha ennyire semmibe veszel?
Miért nem olyat kérdezel, ami nála játszik pl. h ha olyan boldog a párkapcsolata, akkor mi az anyjapicsáját vergődik itt reggeltől estig?

De gáz vagy, amúgy...

Szubrina 2020.03.29. 21:37:29

Aztán utána is kéne olvasni annak, h mit is jelent az, h domináns és szubmisszív. ha egy pali a nő seggében van, az nem jelent szubmisszívitást, csak szimpla papucs. Ahogy a söröző horgászó barom is csak suttyó...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 21:39:41

@MsIreneAdler: Mé, szopni akartál? Azt hittem csak dugunk:(

MsIreneAdler 2020.03.29. 22:13:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem figyelsz. A talira BE akartam tenni a protkót. Nem csoda, hogy lemondtam a randit, mert sosem hallgatsz meg! (jó, mindenki látta, hogy te pattintottál engem, de az ötye klubban azért még sem mesélhetem ezt ;) :D)

VOGAben 2020.03.29. 22:36:17

@faszomaszáádba:
És csak négy évvel fiatalabb nálam... Olyan szinten okádék ez a gennyes öndicsérő, öndicsőítő moslék áradás, hogy ez egy emberszabásútól már nem is származhat. "Legkülönlegesebb, legszexibb, leglegleg legrózsagyuribb!" Mi??? A buta 14 éves szinten megrekedt bakfisagy, beültetve egy riska ökörarcú fejibe?? Ez tényleg zseniális kuriózum. Nem volt kedvem felmászni a felső polcig, hogy levegyem a Nőgyógyászati Patológia és társai szakirodalmat, inkább megcsörgettem a nődoki haveromat, ez még kora este történt. Séróból felsorolt 15-20 olyan okot, amik mellett a meddő nőknek teljesen szabályos a ciklusuk és a havivérzésük is tű pontosan ismétlődik. Látszólag minden frankó csupán nem bírnak teherbe esni. Ezt tudtam ám magamtól is de ugye nem árt a megerősítés. Na most én erre a tényanyagra is megkaptam, hogy egy utolsó hüjjje nímand vagyok, mer az nem ám úgy van hogy! Itt jött a gyanúm, hogy ez nem is nő! :) Valami idegen entitás inkább... Elkalandoztam. Nem büdös az öndicséret? Ha hozzám, ilyen mentalitással behömpölyögne egy hasonló női orca, tök mindegy mit végzett vagy, hogy a minisztériumból küldték a nyakunkra, abban a tetves órában kapun kívül találná magát! Vesződjön vele a szentlélek,... ne inkább! Már csak egy antikrisztus :D hiányzik innen...

Szubrina 2020.03.29. 23:07:06

@VOGAben: Az még hagyján, de képzeld azok is meddők, akik nem menstruálnak, kapásból minden második nő, 20 éves, aki veled szemben jön, nem is menstruál. nah annak basszál gyereket, te nyomorult a lelassult három spermiumoddal. Szerencsére nem fogsz tudni, tiszta hormonzavaros az összes.

Makkegészséges vagyok és ez még évekig így is lesz, ha akarok, akkor én fogok tudni szülni, de a menzesz az egész női szervezetet megújítja.
Egyébként, ha egy nő törődik magával nem csak a menzeszét figyeli, hanem az ovulációját, el kell, h keserítselek, mert az is rendben van, sőt.

Az, h esélyed sincs nálam, nem hatalmaz fel arra, h mindenféle mocskos módon beszélj rólam.
Fogadd el, h labdába sem rúghatsz nálam aztán nyugi lesz.

VOGAben 2020.03.30. 00:00:20

@Szubrina:
Én ezeken már bőven túl vagyok. Nálam ez a Családi kör c. limonádé lepörgött még idejében. A drága szabadidőmet olyanokkal töltöm, akikkel szeretném, nem kényszerít semmi. Na és nem is korlátozhat senki! Igen, mocskos módon beszélned is csak neked szabad. A zagyva blődségeket is csak néked szabad hirdetned, a légből kapott stupid statisztikáiddal egyetemben! Itt ma mindenki hülye volt, te voltál egyedül a helikopter! Tényleg nem kelt benned gyanút, hogy így az arctalanságban sem akadt egy szerencsétlen nyomorék, aki egy fél gondolat erejéig is melléd állt volna? Ez már statisztika értékű... Ezért nem akad fixre papamaci sem, mert olyan csodabogár az egész univerzumban nem született még, aki ilyen rémséges életre vágyna!

Szubrina 2020.03.30. 00:12:17

@VOGAben:
Ember, a statisztika nem 3 ember vagy nick, amiből 3 ugyanaz a személy...igen bizony csak én vagyok helikopter, ezt mondom már mióta fekete bárány vagyok a birkák között. Nincs ki egyetértsen velem, mert a troll kommentezők elkergetik innen az értelmes épkézláb embereket, én is csak azért vagyok itt, mert megy rólam folyamat a pofázás, amit nem fogok szó nélkül hagyni, de nem ám.

A fő bajod, h merészelem keresni a nagy ő-met, semmilyen kihatással nincsen rád,mondd még is miért fáj ez neked? Ha nem találom, magamra vessek nem?

Pont ezt a hétköznapi szart nem akarom amibe' te is vagy, h elváltál és össze-vissza baszol azóta...ez nem élet ember...hiába hiszed azt, h te csinálod jól.
Az a hímsoviniszta nőgyűlölő hozzáállás, amit meg tolsz a kommentjeidben, máshol is, egyszerűen rémisztő, minden ember számára. (35 éves csatakanca, levarrtuk tizenketten) anyám borogass, de tényleg...
Persze, h senki nem mer rajtam kívül ellent mondani neked, nehogy betaláld őket, hiszen ők gyengébbek, mint én, nem képesek megvédeni magukat, inkább kussolnak vagy bólogatnak a szemenszedett faszságaidra.

Egyszerűen elképesztő az a rosszindulat, amivel felém fordulsz, persze gyűlölöd a nőket, de cseszd meg ezzel magadnak is ártasz, ha mást bántasz magadat is...ha valakivel én rondán beszélek, annak oka és előzménye van, ahogy ez a WR MA kurvák velem korábban beszéltek, viselkedtek, azt nem hagyhattam szó nélkül...elmérgesítették a helyzetet én pedig integrálódtam bele, ennyi történt.

Ha nem hiszed járjál utána még vannak nyomai, mert nem volt energiám mindent törölni a blogomról!

Womb Rаider 2020.03.30. 10:19:06

@Szubrina: "ha valakivel én rondán beszélek, annak oka és előzménye van, ahogy ez a WR MA kurvák velem korábban beszéltek, viselkedtek, azt nem hagyhattam szó nélkül..."

Szerintem menj végig újra a kronológián, aztán gyere vissza mea culpázni.. ráér porszívózás után is,

VOGAben 2020.03.30. 19:06:34

@Golf II:
Köszönöm, hogy helyettem is fáradoztál! 520 komment... betojok! Aszongya nőgyűlölő. Én legfeljebb hülyeséggyűlölő volnék-nák-nók! Munkám közben nem értem rá ide figyelgetni. Azért nem csalódtam!

TopszLee 2020.03.30. 21:46:18

Wolf, 500+ commentet érő poszt. Pezsgőt bontottál már? :P

MsIreneAdler 2020.03.30. 21:52:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ja, aha, hát hogyne. Te összekeversz engem valakivel :)

Reactor 2020.03.31. 14:05:08

Kedves Ethan Wolf!
Ha igazán különleges, ritka csemegére vágysz, próbálj ki egy militarista csajt! :)))))))))))))
Nagyon, nagyon ritka példány, ahhoz, hogy igazit találj, ne pózert, kisebbfajta csoda kell, viszont mindenért kárpótolni fog! A külsőre nem tudok garanciát vállalni, de belsőleg nagyon "ott" vannak, nem fog csalódás érni. Ráadásul, ha kellően jól informáltak, csomó olyan témáról is lehet velük értelmesen beszélni, amire az átlagnő csak makogna a "bajsza" alatt, vagy úgy nézne rád, mint a véres húsra.
Ha pedig eljutnátok az ágyig, mondanom se kell, de minimum nehéz löveg legyen nálad készenlétbe', a kiskaliberért ők sincsenek oda :DDD

VT 135 2020.03.31. 14:37:28

@Reactor: Az mit jelent, h militarista csaj? Ő is tudja, mennyi a Panzer IVH homlokzati toronypálcélzata?

Womb Raider 2020.03.31. 14:38:07

@Reactor: Milyen a "militarista" csaj? Miről bírnak információval, amiről egy pacifista csaj nem ? Miről lehet 'értelmesen' beszélni egy ilyen nővel (vagy akár pasival) ami annyira, de annyira izgi?
Így első blikkre a tipped nem több mások meséiből leszűrt , kiszínezett és általánosító 'legendánál'.

De persze lehet, hogy már a fél Honvédség ki van pipálva és valamelyest reprezentatív a minta.

" A külsőre nem tudok garanciát vállalni, de belsőleg nagyon "ott" vannak, nem fog csalódás érni. "
:))))) ROTFL

Womb Raider 2020.03.31. 14:40:00

@VT 135: Aztán lehet, hogy a lovastusázókra akart utálni.. pl: a lovaglástól jó kemény popsijuk van.. !!! Na?

Reactor 2020.03.31. 14:44:12

@VT 135: Ennél összetettebb a téma - a militarizmus egy konkrét életstílus, elég sok minden tartozik bele, de nyilván a katonai témák első helyen vannak. Ha volt már dolgod más szubkultúrába tartozó emberrel, mármint olyan értelmesebbel (tehát NEM az emókra kell gondolni), akkor kaphatsz egy közelítő képet :) Leginkább ám úgy lehet elképzelni őket, mint a Dűne c. könyvben a fremen csajokat.
Nagyon sokan dícsérik a szubkultokba tartozó férfiakat/nőket, ha számukra emészthető az adott szubkultúra vagy ideológia, eddig valahányszor szóba kerültek, többnyire azt olvastam, mennyire mások mint az átlag, és mennyivel többet nyújtanak. Hátrány viszont, hogy jóval nehezebb őket meghódítani, mivel többnyire a saját vagy a szövetséges szubkultúrabeli embereket preferálják. Legalábbis a tapasztalatok erre engednek következtetni.

Lorrh 2020.03.31. 14:51:28

@Reactor: családból jövő minták ezek. Apja anyja alezredes volt és megszokta a nyers fegyelmet.
Aki ilyennel én találkoztam azokban cseppnyi nőiesség nem volt személyiségükben.
Durrbele dugás aztán kuss legyen.
Neked milyen konkrét tapasztalataid vannak, mesélj.

Reactor 2020.03.31. 15:06:29

@Lorrh: Nem feltétlenül családi vonás - ezt az életstílust, mint minden mást is, magától veszi fel az ember, ha szimpatikus. Nem törvényszerű, hogy mittomén, egy ízig-vérig keresztyén család sarjai, akiknél már a csók is gyónásköteles, továbbviszik ezt a hagyományt. Vagy hogy egy goth házaspár utódjának csak goth stílusú gyereke lehet aztán. A fiatal találkozik egy életstílussal, amit a magáénak érez, és aszerint kezd el élni. Arról nem is beszélve, mennyi olyan szülő van, aki legfeljebb elrettentő példának jó.
Mivel nagyon ritka madár a militarista lány, csak egy ilyennel találkoztam, de vele remekül megvoltunk első perctől fogva. Nekem speciel imponált, hogy rengeteg érdekes témához hozzá tudott szólni, nem csak a Szulejmánról, Trónok Harcáról beszélt, meg arról, milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz.

Womb Raider 2020.03.31. 15:18:11

@Reactor: "Nem törvényszerű, hogy mittomén, egy ízig-vérig keresztyén család sarjai, akiknél már a csók is gyónásköteles, továbbviszik ezt a hagyományt. "

Figyuzzz.. vagy te már 18?

Womb Raider 2020.03.31. 15:19:17

@Reactor: " Nekem speciel imponált, hogy rengeteg érdekes témához hozzá tudott szólni, nem csak a Szulejmánról, Trónok Harcáról beszélt, meg arról, milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz."

Példának tudnál említeni valamit? Próbálok 'fiatalos' maradni.. meg ilyesmi.

Reactor 2020.03.31. 16:23:32

@Golf II: Szubrinám? Nem emlékszem, hogy összejöttem volna vele, vagy lett volna bármi is köztünk. Bizonyára pont elkerültük egymást.
Nem mellesleg meg, ha láttad, amikor elkezdett nekem is hőbörögni, el is jöttem onnét.
A "katonacsajoknak" közük nincs hozzá amúgy, legfeljebb érintőlegesen.

erkölcsi hulla 2020.03.31. 16:33:12

Látom mostanában összegyűltek erre az oldalra is a szennykommentelők... biztos mindenkit kibasztak a melóból, és most van idő másokra zúdítani a lelkük belsejében felgyűlő szennyet és hülyeséget.
Kár hogy kurva sok munkám van, így még elolvasni sincs időm a sok parasztot :D
Látni még erre felé normális kommentelőt, vagy azok kikoptak az új csapattal ?

@Ethan Wolf: Wolf bazdmeg banhammer, mi itt ez a sok retkes troll???

MsIreneAdler 2020.03.31. 17:28:31

@Reactor: érdekes, amit írsz. Igazából az ilyen "militáris lányok" nem amolyan legény marcsák? Szóval nekem azokkal tényleg semmi gondom nincs, de nem lehet, hogy esetleg azért nehéz ilyen lányokat fogni, mert ők is a lányokat fogják :)?

Womb Rаider 2020.03.31. 17:45:20

@MsIreneAdler: Szerintem a Klauzál téren egy lomtalanításkor talált egy kidobott The girls in green / IDF wall calendart és kitűzgélte a szobája falára.

Reactor 2020.03.31. 18:27:02

@MsIreneAdler: Sok tekintetben olyanok, de nyilván itt is van eltérés, ahogy nincs két egyforma punk, goth stb. lány se. Egy biztos: ők nem egyenarcok, akiből 12 egy tucat, hanem mind külön individumok, egyéniségek. Azért nehéz ilyen lányokba botlani, mert egyrészt ez az életstílus se valami elterjedt, másrészt mert a militaristák döntő többségében magányos emberek.

Ennél sokkal durvább lányokba is belefutottam anno :) igaz, én sose társkeresőztem, hanem chateltem, ott kevésbé erőltetve alakul ki a szimpátia. Na most, belefutottam egy "Novgorodskaya" (úgy emlékszem, ez volt a nickje) nicknevű lányba, aki ízig-vérig kommunista lány volt. Tehát nem az a fajta, aki odahaza szép csendben tisztogatja a vörös csillagát, hanem nagyon is hirdette, propagálta az ideológiát. Először azt hittem, csak poénkodik, aztán kiderült, hogy a legkevésbé se - kiolvasta az összes Lenint, az életét is a kommunizmusnak megfelelően élte, amennyire lehetett (például kijelentette, hogy neki a párkapcsolataiban sincs olyan, hogy "ÉN" meg "TE", hanem "mi" vagyunk, és mindenünk közös, kollektív). Rendszeres Munkáspárt-szavazó volt, amiből csak lehetett, vörös színűt vett, és hát mivel a vörös csillag ugye tiltott önkényuralmi jelkép, arany csillagokat viselt helyette. Meglepő módon szerette a komputerjátékokat is, az egyik örök kedvence a Tetris volt (naná, hisz szovjet találmány), de nem vetette meg az egyéb szovjetes témájú játékokat se, tőle kaptam a "Moscow to Berlin: Red Siege" nevű játékot, ami mái napig megvan. Nagyon háklis volt arra, ha valaki az ideológiáját sértegette, érdekes módon a logikus ellenvetéseket elfogadta, és aránylag fejlett vitakultúrája is volt. Mikor megvettem neki Bukovszkíj "Csatárlánc" című könyvét, majd' maga alá pislantott az örömtől, egy hét alatt kiolvasta. Katonai témákról is lehetett vele értekezni, de szinte csak a Vörös Hadseregről voltak információi. Oroszul folyékonyan beszélt, angolul próbáltam tanítgatni, mondván hogy világnyelv, de elég nehezen ment neki, meg látszott rajta, hogy úgy félszívvel csinálja, mert hát ez a gaz imperialisták nyelve. A németet kimondottan utálta (ezt én is mondjuk). Egészen jól el lehetett vele beszélgetni, az ágyban is jó volt, csak nekem túl tömény volt ez a vegytiszta kommunizmus felőle :D

Reactor 2024.02.07. 20:05:40

@Womb Rаider: A konfabulációidat tartogasd a főorvos úrnak meg az ápolónak.
Milyen érdekes: amikor te ugyanezt kapod vissza, akkor meg taknyot nyelve hőbörögsz, hogy mitmerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben...

:D
süti beállítások módosítása