Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A főnök titkárnője

2020. március 24. - Ethan Wolf

utfits-22.jpg

Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :)

Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele leveleznem (a főnöke lepasszolta neki az infót és amolyan közvetítőként funkcionált). Levél után telefon, majd gyors egyeztetés személyesen. Ez utóbbinak nem sok értelme volt, mert ha a főnök nem ér rá, akkor Ő (Erika), úgysem tud mást mondani, hisz nincs semmiben döntési jogköre.

ngle-com-120.jpg

A lényeg, hogy az első találkozónál esett le, hogy párszor már összefutottam vele az épületben, de sosem figyeltem fel rá. Pedig kellett volna. Tudom, házinyúl...

Visszafogott, de stílusos, csinos nő volt, ráadásul 24 éves. A projektre hivatkozva többször felkerestem, második alkalommal már két kávéval a kezemben. 

Odaültem mellé és beszéltünk az excel tábláról (amin épp csak pár dolgot változtattam mindig). Már a harmadik, negyedik találkozón kezdett kialakulni valami. Egymásra mosolygás, "véletlen" hozzáértem a kézfejéhez, aztán Ő is az enyémhez. Újabb megbeszélés, akkor már a vállához értem, aztán apránként felépült ez a kis testbeszéd.

Tetszett neki a nyomulásom. Tudta Ő, hogy mire megy ki a játék.

Mikor ez tudatosult bennem, tudtam, hogy lépni kell. Ez egy fontos pont. Mikor tudod, hogy Ő tudja, és azt is tudod, hogy tudja, hogy te már tudod, hogy Ő tudja (remélem követhető), akkor ha nem hívod el valahová, akkor véged. Gyáva maradsz. Ilyenkor csak előre. Ha nem lépsz, sosem lesz újabb esélyed. Ha lépsz és lepattint, még megmarad a férfi mivoltod és talán később még lehet esélyed. Szóval elhívtam egy sörre. Itt kihagytam valamit, facebookon a régebbi képein láttam, hogy sörözik. Ebből arra tippeltem, hogy jobb sörözni hívni, mint borozni. Jól tettem, mint kiderült sörpárti, nem nagyon szereti a bort.

17101692141_eb6222b7f7.jpg

Elmentünk egy elég jó beülős helyre, aminek van emeleti része. Én régebbről ismertem a helyet és lent mindig vannak, de a felső részen alig vannak emberek. Azért, mert kilátás szinte semmi és nincs fent se biliárd, se semmi. Hétköznap lévén a felső részen csak mi ketten és egy másik társaság volt. Angolok voltak középen, két asztalt összetoltak. Mi teljesen hátul voltunk a mosdók közelében.

Ittunk két sört, beszélgettünk, már a lábát cirógattam, mikor az angolok hangos szóváltásba elegyedtek és ketten felpattantak. Nem volt "előjáték", vagy lökdösődés, az egyik azonnal adott a másiknak egy olyan jobb horgot, hogy az kidőlt. Jött is fel pár ott dolgozó és kitessékelték a társaságot. A kiütött gyerek hamar magához tért. Ilyen esetben azért a kitessékelés előtt nem ártana egy mentőt hívni a kiütöttnek, nem? Mindegy. Miután elült a bunyó miatti káosz, kettesben maradtunk Erikával. 

Folytattam a lábának cirógatását, szép hosszú combjai voltak, majd megcsókoltam. Ment az előjáték, mikor a fülembe súgta, hogy ez a kis incidens eléggé felizgatta. Ekkor egy határozott mozdulattal benyúltam a bugyijába, és azt mondtam: valóban (nedves volt).

Mosolygott, a tekintete azt üzente, azonnal dugjunk. Gondoltam, itt most nincs idő hazamenni, ez a nő itt és most van begerjedve. Felálltam és mondtam, hogy jöjjön. Tőlünk balra voltak a mosdók.

A felső szint amúgy is üres volt, hát még az ott lévő mosdó. Nem vagyok híve az ilyesminek, kényelmes ember vagyok, kanapé/ágy, de néha kell egy kis izgalom.

a-poza.jpg

Bementünk a nőibe, ott pedig az egyik fülkébe. Erika élvezte, hogy határozott vagyok, tudom, mit akarok és hogy most meg fogom baszni. A fülke falának nyomtam őt, lerántottam róla a bugyit (kicsit esetlenül a hely szűkössége miatt), lehúztam a sliccem, kigomboltam a gatyát, gumi fel...

Tipp: Ilyen esetben a fal mellett lévő fülkébe menjetek és akkor a csajt a rendes falnak tudod támasztani. Illetve a gumit még az előtt vedd ki a zsebedből és nyisd fel, mielőtt beléptek. Odabent szűkös a hely és illúzióromboló ott bohóckodni.

Jobb lábát az ülőkére tettem, így amolyan félterpesz állásba került, és szemből betettem neki. Átkarol a nyakamnál és csókolózás közben úgy dugtunk, mintha nem lenne holnap. De elég hamar fárasztónak bizonyult ez a póz, ezért leültem az ülőkére, Ő pedig rám ült és lovagolt. Elmentem. Gumicsere, Erikát feltérdeltettem az ülőkére (egyik lábbal, féltem hogy beszakadna az ülőke fedele), előrehajolt és a csőbe kapaszkodott, én pedig hátulról megdugtam. Nem sokkal később elment. Fokozta az élvezetet, hogy nem mertünk hangoskodni (bár az alsó szinten ment a zene), plusz a lebukás lehetősége okozta izgalomfaktor miatt is oltári volt.

dbba13181b356e16e6861f0dba5562c6.jpg

Attól az estétől kezdve érdekesen alakult a kapcsolatom Erikával. Rendszertelen időközönként jártunk össze, illetve többet dugtunk ágyon kívül, mint benne. Munkahelyen ebédszünetben, beülős helyek mosdóiban (erre rákaptunk, de ritkán jött össze -2x-, mert nehéz összehozni, hogy csak ketten legyetek), moziban (leszopott). Három - négy hónapig tartott (de a rendszertelen időköz azt jelentette, hogy ez alatt az idő alatt kb. nyolcszor keféltünk), mikor vége lett. Elég hirtelen, és magyarázatot se kaptam rá. Érdeklődtem, hogy miért tettünk pontot ennek az izgalmas kalandnak a végére, de csak kitérő válaszokat kaptam. Azóta se tudom. Lett valakije? Lebuktunk? A főnökkel dug inkább? Nem tudom.

A projekt véget ért közben és nem kellett konzultálnunk többet, de a folyosókon néha összefutunk. Mosoly, köszönés és mindketten megyünk a magunk útjára. 

Kár, élveztem a dolgot.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr515331306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

érthetetlen chris 2020.03.24. 12:30:54

Újjab pornós fantázia lett kipipálva a blogon ;)

TopszLee 2020.03.24. 18:26:18

Ez az első poszt ezen a blogon, ami még nekem is, hogy úgy mondjam túlságosan "fantáziadús" (szex a wc-ben, leszop a moziban, stb.).

Lorrh 2020.03.24. 19:14:41

@TopszLee: Én simán elhiszem, biztos naiv vagyok :-)

MsIreneAdler 2020.03.24. 19:20:34

Hát ez most bennem is olyan "végére maradt Andersen" érzéseket kelt :)

Slepy 2020.03.24. 23:02:38

Ezt a történetet most direktbe kapták a pofájukba a folyton kételkedők.

_Amatőr_ 2020.03.25. 01:15:18

@TopszLee: Nekem is abszolút hihető a történet. Bár a mozi nálam kimaradt, de a wc megvolt és "verekedős" sztoriban is volt részem (és tényleg beindítja a csajokat). :)

Szubrina 2020.03.25. 02:56:10

@_Amatőr_: Engem ugyan nem indítana be két részeg angol, aki püföli egymást, inkább lehangoló a "kocsmai erőfitoktatás".

Viszont sztem is hihető a sztori, semmi extra nincs benne, amiért ne lehetne hihető.
Sőt, amitől hiteles, h bevallja, h a csaj egyszer csak ignorálta, ez sztem legalizálja, mert ez rá nézve egy kicsit még is csak gáz.
Sztem valami az utolsó kexnél nem jött be a csajnak, de ugye nem szeretnek az emberek róla beszélni, mert kellemetlen, esetleg a másikat bántaná, inkább csak lelépnek...

Kicsit off:
Nálam ez a büdös száj téma a nagy mumus, sztem az emberek döntő többsége nem tud róla, h olyan büdös a pofája, mintha rohadna, bagósokra kifejezetten jellemző, de nem csak a dohányszag, hanem valahogy a dohányzás miatt elkezd rohadni a szájuk, aztán vannak a fogproblémásak és a nyitott gyomrúak, kifejezetten kellemetlen a lehelletük.

Van egy nagyon csinos kolléganőm, akinek nagyon büdös a szája, a pasik odavannak érte, járt is egyel nemrég...el nem tudom képzelni a srác, h bírta elviselni.
Aztán ebédeltem egyik nap és a nő, aki mellettem ült, olyan büdös szájjal rendelkezett, h alig bírtam megenni az ételt és a párja is ott ült mellette és azon gondolkodtam, h vajon szólt már neki, h vizsgáltassa ki magát? Az emberek miért ennyire hazug köcsögök? Mármint, persze én is szólhatnék, de ha van neki, aki szóljon, méghozzá a szerette.
Az egyik bagós kollégámnak szóltam, mert nagyon csípem a srácot, h büdös a szája, nem sértődött meg...

MsIreneAdler 2020.03.25. 04:40:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): az :). Fogalmam sincs miért, ez csak amolyan megérzés. Külön-külön nincs olyan eleme, ami valótlan, de így egyben...
Na mindegy. Kábé ezerszer leírtam már, hogy nem is ez a lényeg, hanem, hogy milyen témát vet fel. Mi jut eszébe az embernek a sztoriról.
Az egyik a kocsmai erőszak: hát nem tudom kit indít be. Még akkor esetleg nagyon halványan el tudok képzelni valamiféle izgalmat, ha látom, hogy az én pasim az, aki kiüti a gyökereket. De így, hogy random angolok csépelik egymást... Dolgoztam vendéglátásban, lehet ezért gondolom, hogy a kötekedő részeg pasi látványa abszolút nem vágykeltő.
A másik téma: szex az ágyon kívül. Ezzel viszont abszolút semmi baj nincs. Találékonynak kell lenni. Bár WC helyett inkább a természetre szavaznék, de ugye kinek, mi :D

Lorrh 2020.03.25. 08:15:48

@Wolfasz: milyen a hoteltelen? Otthon lakáson csinálja, mert nincs neki hotele? Vagy fotele?
Annyira felzaklatott a téma mucikám, hogy kapkodva írsz. Nyugoggyáleeeeeeeeee!!!!

Lorrh 2020.03.25. 09:14:39

@mesemondóbuzikligája: az helyesen "gébzsír" mucikám, ha már proliba nyomod, akkor legyél hiteles - hoteles :-) vagyamitakarsz te nyomorék

MsIreneAdler 2020.03.25. 10:22:07

@mesemondóbuzikligája: mucikám, hát rágok már akkor én is egy kis szart. Ha elolvasnád, amit írok, sokkal frappánsabban tudnál oltogatni engem. Akkor már csak stílust meg szókincset kellene összelapátolnod valahonnan, de ne aggódj az itt úgy sem feltétel.
Ha a kis koktélvirsliddel az erdőbe indulsz, feltétlenül szólj, viszek ketchupot, mustárt :) :*

_Amatőr_ 2020.03.25. 11:05:22

@Szubrina: Az én esetemben sem a verekedők látványa indította be a csajt, hanem az, hogy a tánctéren kialakult balhéban ő és a bunyózók közé álltam, védve ezzel testi épségét.

Igen, a büdös száj valóban kényes téma. Azonban ha a szájhigiénia rendben van és semmilyen krónikus betegség nem áll a háttérben, akkor lehet, hogy csak alkalmanként fordul elő, olyankor meg kezelhető a probléma.

Lehet, hogy a kolléganőd meg annyira jó csaj, hogy sok férfi még büdös szájjal is simán bevállalná :D

Szubrina 2020.03.25. 12:05:28

@_Amatőr_: Hja az más, ha közéjük álltál, de mé nem azt írod.

Nincs az a jó nő, aki ne lenne szar egy büdös szájtól.

Womb Raider 2020.03.25. 13:19:07

@Wolfasz: Milyen tájékozott valaki :))))

Szubrina 2020.03.25. 13:35:51

@Wolfasz: Nekem egyik sincs és kövér picsa se vagyok. Nem fogom itt bizonygatni, de az ilyen tévhiteket sztem magadból következteted ki, mert biztos el vagy hízva és dohányzol is, szóval a lábad is, a hónaljad is, a pofád is büdös és valószínűleg szarszagod is van.

De, h kicsit megnyugtassalak, idéznék az egyik kedvenc könyvemből:

"Az igazi férfi az mindig egy picit spicces és van egy diszkrét szarszaga"

(Bohumil Hrabal: Sörgyári capriccio)

Mondjuk sztem nem, de egy másik spicces szarszagú szerint...

Szubrina 2020.03.25. 13:36:30

@Wolfasz: Offba írtam a büdös száj témát, nem utalni szerettem volna valamire.

_Amatőr_ 2020.03.25. 14:07:51

@Szubrina: Igazán eldönthetnéd már, hogy akkor most kövér vagy, vagy mégsem. Mindig mást írsz és ez nagyon zavaró :D

Szubrina 2020.03.25. 14:16:38

Egy szóval se álítottam, h kövér vagyok, egyszer sem, én azt mondtam duci, van segg, mell, comb...a kövér az más kategória.

Lorrh 2020.03.25. 14:17:42

@_Amatőr_: miért lenne zavaró? Őt így kell szeretni. Amióta a saját blogján letiltotta a kommentelést és kutya se néz arrafele, most idejött pör@mesemondóbuzikligája: ögni a rúdon. Végülis valakinek a hipokrita hübriszt is ki kell maxolnia.

_Amatőr_ 2020.03.25. 14:38:18

@Szubrina: Bizonyára hiányosságok vannak szemantikai készségeimben, de nálam bizony a duci a kövér szinonimája ;)

_Amatőr_ 2020.03.25. 14:39:15

@Lorrh: Ja, láttam, jól kinyírta a bulit a blogján :D

MsIreneAdler 2020.03.25. 14:41:11

@Lorrh: ne legyél már gonosz, jó hogy azt nem mondod mindjárt, hogy csak a magányos fitymák csattogása hallatszik azon a blogon...

MsIreneAdler 2020.03.25. 15:00:37

@Lorrh: tuggyukki :D. Áh kész...

MsIreneAdler 2020.03.25. 15:53:11

@mesemondóbuzikligája: te. Te írtál rám, te nem szarsz le. Bozótvágó és síkosító? Akarsz egy trimmelést meg egy seggbedugást? Ne haragudj de, egyiket sem vállalom. Manapság már basszus mindenki ilyen aberrált? A sima kefélés már kiment a divatból úgy látszik :(

Lorrh 2020.03.25. 16:16:39

@MsIreneAdler: ott a nickjében, hogy buzi az elvtárs, a zistentarcsamegajóegészségétneki.

Szubrina 2020.03.25. 19:00:42

@_Amatőr_: Mi a buli abban, h pár vén baszatlan, irigy satrafa irigységből degradál???

Szubrina 2020.03.25. 19:01:40

@Lorrh: Nem tiltottam le a kommentelést 4 "embert"...te is nemrég írtál.

Szubrina 2020.03.25. 19:02:24

@_Amatőr_: Ha Ashley Graham plus size model kövér, akkor az vagyok.

Lorrh 2020.03.25. 19:06:54

@Szubrina: igen, úgy mesélték mások.

Womb Raider 2020.03.25. 19:07:33

@Szubrina: Szerintem ne nyomj fullba kretént, mert lehet, a saját portádon a saját buburékodban te vagy a királylány, itt , kinn a való világban szembesülnöd kell a zord valósággal. Amit most művelsz, azzal magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Ha elhazudod a valóságot, az még nem visz közelebb a céljaidhoz, csak egyre vastagabb kérget von köréd.

VT 135 2020.03.25. 19:21:51

Akik azt hiszik, ez a mostani bejegyzés kamu, vagy fél-kamu:
Testvéreim az Úrban! Vegyetek egy nagy levegőt - és még nagyobb szünetet a blog fórumozásban, mert már becsavarodtatok. Ugyanis az elemi logika felett siklottatok el nagyívűen:
1., Indíték. Ha elfogadjátok azt, h eddig Wolf igazat írt, akkor mégis mi a fészkes fenevadak okán állna érdekében most hazudni?? Mitől lenne neki jobb? Mit bizonyítana vele?
2., Ha korábban igazat írt, akkor most miért váltana át hazugságba? Aki egyenes ember, az nem változik meg hirtelen.

Szubrina 2020.03.25. 19:30:41

@Womb Raider: Te nyomod fullba a kretént, de szerencsére nálam már nem sokak örömére, vén satrafa!

_Amatőr_ 2020.03.25. 19:31:12

@Szubrina: Hát ez nézőpont kérdése. Azért te sem vagy egy matyó hímzés ;)

Töredelmesen bevallom, én - mint régóta némaságba burkolózó lelkes blogolvasó - néha kifejezetten jól szórakoztam :D

_Amatőr_ 2020.03.25. 19:33:23

@Szubrina: Biztos vagyok abban, hogy Ashley BMI-e nagyobb, mint 30, tehát igen, kövér

Bakker, a combja vastagabb, mint a derekam! :O

Szubrina 2020.03.25. 19:35:39

@Lorrh: Én nem a blog íróját és kommentelőit szapulom itt, hanem hozzászólok a poszthoz, illetve most válaszolgatok az eszement faszságaitokra. Nekem nagyon tetszenek az efféle szexrandi, randi beszámolók, amiket Wolf tol és ahelyett, h szétfikáznám hálás vagyok, h bepillantást nyújt az életébe. Nálam is ennek kéne mennie, mély hála és köszönet, h feldobom egyesen nulla életét....ehelyett engem feszítenek ott keresztre, ennek kellett gátat szabnom.

Szubrina 2020.03.25. 19:40:15

@_Amatőr_: Az én blogom egyik lényege, h szórakoztassak, magamat és másokat is. Sztem frappánsan szoktam a kommenteket lereagálni, olykor én is röhögök egy-egy csörte közben. De azért akiket kitettem már túlzásba vitték a gyalázásomat. Szóltam előre, nem vették észre magukat.

Szubrina 2020.03.25. 19:43:32

@_Amatőr_: A BMI egy faszság, akkor a te mércéd szerint már 60 kg-mal is kövér egy 160 cm-es ember. Neked mki kövér, aki nem csontsovány vagy szálkásan izmos.

Nekem a kövér, aki kövér, hájas, szétfolyós, én töltöttgalamb vagyok, mint Ashley, aki sztem a vastag combjsa ellenére is qurvaszép és olyan csupaizom faszija van, h az itt kétkedők kettészopnák magukat, ha ilyen szóbaállna velük.

_Amatőr_ 2020.03.25. 19:57:04

@Szubrina: A stílus maga az ember. Mindegyik ősrégi kommentelőnek megvan a maga stílusa.

Hogy kinek milyen, abba most ne menjünk bele ;)

MsIreneAdler 2020.03.25. 19:59:22

@_Amatőr_: az a baj, hogy már minden 300 kilós, bojler testű, teleszart búvárruha alkatú nő "ducinak" nevezi magát, így kvázi ellopják és a mocsokba rántják ezt a kifejezést, jelzőt. Így mi marad annak, aki nem csont sovány, de teszem azt formás, telt? Semmi? Öt kiló plusz=kövér vagy... Valahogy nem szeretném azt hinni, hogy a kövér és a sovány között semmi nincs...

Szubrina 2020.03.25. 20:07:47

@MsIreneAdler: Gondolom magadról beszélsz, te teleszart búvárruha.

_Amatőr_ 2020.03.25. 20:07:52

@Szubrina: A BMI kiváló indikátora. Ha kiszámolod, egy 160cm magas 60kilós embernek 23,4 a BMI-e, tehát ideális a testsúlya.

Én is ismerek olyan kisportolt srácot, aki meg van őrülve a dagi csajokért, mert "olyan jó puhák". De ízlésről nem vitatkozunk, ugye? ;)

Ashley-nek 2 szerencséje van: 1. Szép az arca. 2. Gazdag.
De ettől még kövér.

Szubrina 2020.03.25. 20:10:04

@_Amatőr_: Lassan téged is kitiltalak, nagyon fel akarsz baszni ezzel a mézes-mázas alázgatással?
Mitől is gazdag Ashley??? Hja attól, h nem kövér, hanem plus size. Nekem is szép az arcom.

VT 135 2020.03.25. 20:13:31

@Szubrina:
"Nincs az a jó nő, aki ne lenne szar egy büdös szájtól. " - gondolom sok jó nővel jártál és smároltál, ezért széles tapasztalatok birtokában nyilatkozol. :)

Részemről sem tudom elképzelni, h egy büdös szájú nő felizgasson. Viszont. Egyrészt általánosságban van olyan, h egyeseknek nem ízlik a másik szaga, illata lehellete. Ez ilyen kémia (a valós). A másik az, h lehet valami testi baja, pl. rossz fog, reflux, ilyesmi. Ez esetben megoldás lehet a rágó, tic-tac. A fogra nyilván csak átmeneti időre. A refluxra szintén, vagy passz.
Ugyanakkor, ha valakivel megvan egy minimális bizalom, illetve nem egy hisztis picsa/fasz, aki mindenen megsértődik, akkor jót cselekszünk vele, ha diszkréten szólunk neki, h nem jó a lehellete. Az emberek többsége nem szeret másoknak kellemetlenséget, ezért örül, ha szólnak neki az ilyesmiről.

_Amatőr_ 2020.03.25. 20:18:02

@MsIreneAdler: Szerintem meg az a baj, hogy a fejlett országokban az átlagos testsúly folyamatosan növekszik, ezért egyszerűen hozzászokunk, hogy kövér emberek vesznek körbe, és az válik elfogadottá.

Számomra a duci, molett, erős csontozatú, stb. kifejezések nem más, mint eufemizmus. A kövér és a sovány között az átlagos testalkat áll.

MsIreneAdler 2020.03.25. 20:24:48

@Szubrina: már megint írsz... kurvára nem magamról beszéltem, de nem is rólad. Jah, de gondolom megint én zaklatlak, meg sértegetlek, ugye :)? Olvasd el mégegyszer a kommentemet, ha nem megy az értelmezés, segítek.

VT 135 2020.03.25. 20:34:52

@_Amatőr_:
Vannak szakkifejezések, amelyek külünbséget tesznek a súlytöbbletek között. Túlsúlyos és kövér emlékeim szerint két külön kategória.
Másrészről viszont tényleg egy egészségügyi katasztrófa, milyen mértékben híznak el az emberek. Ebben mi magyarok sajnos élen járunk... Ráadásul mindez nem csak esztétikai kérdés, hanem mindenekelőtt egészségügyi, hiszen aki túlsúlyos, minden fajta betegség terén sokkal nagyobb esélyességi százalékokkal indul a "versenyben".

MsIreneAdler 2020.03.25. 20:40:00

@_Amatőr_: az átlag elhízott, még sem arra mondjuk, hogy átlagos testalkat, ugye? Szóval itt sántít kicsit a dolog. Nem az egészségtelen elhízás mellett kampányolok, hidd el. Bár a vékonyság nem garancia az egészségre...mondjuk ezt szinte soha nem hallod sehol. De igenis különböztessük már meg a dolgokat. Nem mindegy, hogy valaki tunya, potrohos zsírzacskó, vagy van melle meg segge, amit nem gyúrt még le mint egyes "nők". Olyan érzésem van amúgy, mintha ezzel a testsúly mizériával egy örök elégedetlenségre akarnák kárhoztatni az embereket (főleg a nőket), hogy folyton kompenzálni akarjanak és végül minden ezzel kapcsolatos lószart megvegyenek.

_Amatőr_ 2020.03.25. 20:44:31

@VT 135: Igen, jól tudod: 25 és 30 BMI között túlsúlyos, 30 felett elhízott.
Írtam már fentebb is: arról, hogy kinek mi tetszik, felesleges vitázni, az elhízással kapcsolatos egészségügyi kockázatokat meg mindenki mérlegelje.

Szubrina 2020.03.25. 20:45:05

@VT 135: Meg aki dohányzik, rmlm a koronának egy haszna lesz, az összes bagós megmurdál.

Ezért mondtam, h sportosabb vagyok sok átlagpicsánál, Balatont fogom körbetekerni, ha vége ennek a szarnak, de nagyon sokat cangázok, gyalogolok, ások fel hatalmas kerteket. A sok fitnesslédinek kinéző műpicsa meg 5 km-t nem tudna letekerni...ha vkin van egy kis felesleg az nem lesz minnyá cukros meg ilyenek. A vérképemen mindig egy bibi van, vashiány, de olyan menzesszel, amivel megáld a sors, immáron 26 éve havonta, nem is csoda...
Te meg hiába táncolsz, olyan nyeszlett vagy, persze így ilyen Isten adta adottsággal azt fikázni, aki meg olyan adottságú...

Szubrina 2020.03.25. 20:49:31

@MsIreneAdler: Ember, mivel rólam van szó, nyilván ki lehet következtetni, h már megint burkoltan engem fikázól. Persze, h nem fogod bevallani, h én tűnjek hülyének, de cseszd meg nem vagyok, szóval átlátok rajtad. Akkor legyek kövér meg minden, amit akartok, de ettől még nem vagyok.
Én ha választhatnék nem ilyennek akarnám magam, amilyen vagyok...hiába szép a szemem, ha a mellem nagyobb...

VT 135 2020.03.25. 20:49:57

@MsIreneAdler:
"az átlag elhízott, még sem arra mondjuk, hogy átlagos testalkat, ugye?"
De, de, pont Wolf írt erről a randijai között, h ma már az "átlagos" kifejezés a nőknél a mérsékelten elhízottat jelent, mert ez lett az átlagos. :(
Amúgy én korábban azon voltam kiakadva, h netes párkeresőkön, olyan nők írogatták elvárásként, h "sportos", akik már igen távol voltak attól a szinttől - életkorban, családi státuszban - , h ezeket az irreális elvárásokat írogassák. Aztán erre mondta egy nőismerősöm, h a férfiaknál a "sportos" valójában ma már azt jelenti, h nem dagadt, nincsen pocakja, ugyanis a férfiaknál meg ezt jelenti az "átlagos".

MsIreneAdler 2020.03.25. 21:18:26

@Szubrina: nem mindig rólad van szó, ha hiszed, ha nem. Nem akarlak sértegetni. Sajnállak. Van neked elég bajod anélkül, hogy még én is a fejedre olvassak. Persze, ha igény van rá (vagy ha nagyon felcseszed az agyam :)) szívesen leírom a véleményem rólad. Innen még törölni sem tudnád... Annyit azért mondanék, hogy van egy olyan kifejezés, hogy szekunder szégyenérzet. Folyton ezt érzem, mikor olvaslak.

Amúgy soha nem bántanék senkit a külseje miatt, az nem én vagyok.

Lorrh 2020.03.25. 21:26:54

@_Amatőr_: Ez a dolog ravaszabb, mert Ashley, nem simán kövér, hanem neki vastag a csontozata, nagy méretei vannak. Nem sovány az biztos, de egy ilyen plus size kategóriában vállalható arányokkal rendelkezik. Na jó, a combja kicsit túlzás :-)
Na de micsoda gyönyörű arca van! Azért az elég fontos. A párodnak az arcát látod a legtöbbet (a mézeshetek után :-)
Az milyen már, amikor valaki csodás alakkal rendelkezik, de a gonoszság, a megkeseredettség, ostoba rosszindulatú butaság ott torzul az arcán. Random 4-6os utazóközönségből mutatok csomó ilyet.

MsIreneAdler 2020.03.25. 21:36:24

@VT 135: szerintem meg túl van lihegve ez a súlykérdés. Az ember próbálja megőrizni az egészségét, legyen fitt, de mindenek előtt legyen rendben önmagával. Ami pedig a nőies külsőt illeti, bár nem vagyok leszbikus ezerszer inkább Ashley Graham, mint mondjuk Rubint Réka. De nyilván nem nekem kell tetszeni :) A férfiak. Hát nekem nem olyan fontos a külső szóval bőven szuper, ha még látja (látom) a himbilimbit a pocaktól, meg van némi haja. Ha keresnék ezek lennének a külső szempontok, természetesen azok mellett, ami alap, ápoltság, tisztaság. Előbb utóbb úgyis összeszottyadunk, mire ez a felhajtás :)? Az intellektus a jó humor szerencsére megmarad, szóval én inkább erre koncentrálnék.

Szubrina 2020.03.25. 21:41:44

@MsIreneAdler: Akkor minek olvasol? Amúgy, ha ezt érzed az a te mozid, a fejedben. Nekem nincs miért szégyenkeznem.

2020.03.25. 21:41:47

@Szubrina: kitiltod!? Innen is? Kemény vagy csajszi. Túl sok vadpörköltöt öttél.

2020.03.25. 21:43:28

@Szubrina: cica! a szekunder szégyenérzet azt jelenti, hogy másik ember szégyenkezik te helyetted. Mert te fel se fogod, mit művelsz. Ez a legkínosabb ebben.

Szubrina 2020.03.25. 21:47:35

@Lorrh: Én pont ilyen kaliber vagyok, csak nem vagyok híres. Vastag csontozat stb...én sosem mondanám rá, h kövér. Vannak fokozatok, mi husik vagyunk...
A futnak is a rohan szinonimája, mégsem ugyanazt jelenti. Mert a rohan az azt jelenti, h siet, a fut meg inkább laza kocogás, sport.
Egyébként te traviként érdeklődsz nők iránt, a travik nem bui..k? Vagy csak cross dressing vagy és vkinek a férje?

Szubrina 2020.03.25. 21:52:12

@Janetteria Janet: Nahh, de erről beszélek, h az az ő baja, az ő faszsága, hiszen nekem nincs okom szégyenre, hacsak nem, h újra és újra szóbaállok veletek. Nyilván ndm véletlenül ötyéztek itt, minden nap, hisz nincs valódi életetek, párkapcsolatotok. Ez pszichológia, h ha vki jobb nálatok, lealázzátok a szintetekre vagy alá, h úgy tűnjön jobbak vtok nála. Ez tiszta sor, csak hát a bibi, h baromi átlátszó.

Szubrina 2020.03.25. 22:06:17

@Janetteria Janet: Pedig az vagy ötye:öreg tyúkok egyesülete. Hiába vagy cinikus, ez van, nrm mosod le...én legalább bevallom, h egyedül vagyok és ezt szeretem csinni, de ti höhhh nrktek kibaszott fasza az életetrk hja, amikor nickké változtok a neten. Boszorkányok!

VT 135 2020.03.25. 22:15:28

@MsIreneAdler:
"szerintem meg túl van lihegve ez a súlykérdés."
Sajnos pont arról beszélünk, h nem. Legalábbis a nyugati világban. Keleten egész jól elvannak túlsúly nélkül is. Szerintem te most akaratlanul belekevered azt, h mi tetszik a férfiaknak (és h ez milyen igazságtalan). Erre még visszatérek. De még egyszer mondom, mondjuk: a jelentős túlsúly nem esztétikai, ízlés kérdés, hanem kőkeményen egészségügyi. És azzal sem értek egyet, h ez magánügy, mert a közegészségügyön keresztül mindannyian fizetjük. Emellett rengeteg szenvedést hoz magával idősebb korban a folyamatosan pluszban cipelt több tíz kg következménye, amire fiatalabb korban lehet legyinteni, de később már nem lehet visszapörgetni a kereket...

Tehát még egyszer: nem arról van szó, h csak az ember, aki vékony, viszont a túlsúly mindenképpen káros és nem egy adottság, hanem vagy életmód, vagy betegség (vagy mindkettő következménye).

Visszatérve arra, h mi tetszik a férfiaknak. Igen, mi férfiak vizuálisabb típusok vagyunk. Ti nők pedig a tetrekészséget nézitek elsősorban - azt, h mit ért el, vagy mire látszik alkalmasnak, cselekvésre, sikerre a férfi. Akkor most az is igazságtalan? ;) Dehogy, hiszen ezeknek többszázezer éves ösztöni gyökere van, amit fél évszázad "modernitása" nem fog eltörölni. Nem is kell. Amúgy az, h egy nő h néz ki, sokat elárul arról is, h mennyire tiszteli önmagát, mennyire tiszteli a saját testét, a saját egészségét. Akár úgy, h kivizsgáltatja magát, milyen anyagcsere-probléma áll a háttérben.

Volt olyan barátnőm, aki kissé hordó alkat volt. Ezt nem rögtön láttam. :O :) Aztán első tényleges randi után megállapítottam, h ha lesznek érzelmek, akkor úgyis mindegy, ha meg nem lesznek, akkor meg azért úgyis mindegy. Ugyanakkor ő amellett, h ilyen alkatot hozott magával talán DNS-ből, nagyon odafigyelt az étkezésére, valamint hetente kétszer járt tornázni. És zseniális volt az ágyban! :)
Aztán volt olyan barátnőm is, aki alapvetően nem volt túlsúlyos, volt egy kis pocija, meg némileg vizilabdázó alkata. Ő viszont akármennyire intelligens, értelmes volt, valami beakadás folytán sosem sportolt. Ez pedig tudom, h hihetetlen pusztítást a saját testünkkel szemben. (Eleve nem arra vagyunk legyártva, h napi 8-16 órát egy ponton ülve, egy pontra bámuljunk...hihetetlen hikomat lesz már a mi generációnk is, aki nem tud váltani valahogy.) Nem ezért szakítottunk, de ez a felelősség nélküli hozzáállása akkor is nagyon zavart.

Amúgy meg a média meg mindig felerősíti a szélsőségeket, nem azzal kell foglalkoznunk. :)

MsIreneAdler 2020.03.25. 22:32:35

@Szubrina: hát jó, ha tátott szájjal akarsz befutni a faszerdőbe, akkor tessék :
Soha nem sértegettelek, bántottalak. Még azt is kerültem, hogy bármiféle tanácsot adjak neked.
Napok óta hozzád sem szólok, de te folyton utalgatsz rám kommentekben, posztokban, rámírsz. Aztán még te nyávogsz, hogy én foglalkozom veled. Na most megmutatom, milyen, ha foglalkozom veled, mert megérdemled:
1. Azt mondtad, hogy bugyuta vagyok, meg naív, mert megbízom abban akivel kapcsolatban vagyok. Mindeközben te vadidegeneknek adsz ki fényképet, információt magadról a neten. Ez nem naívság...á dehogy.
2. Azt mondod intelligens és kedves vagy. Miközben lenézed, megveted azt, aki tanult, esetleg diplomát szerzett. Ha meg netán idegennyelvet is beszél...hú hát az maga a fertő. Semmi gond nincs azzal, ha nincs tehetséged, kitartásod, agyi kapacitásod, hogy ezeket megtedd, csomó tisztességes ember él diploma, nyelvtudás nélkül (te nem tartozol közéjük, nyugi), de ne szóld már le azok munkáját, akiknek meg van. (az ezzel kapcsolatban neked írt kommentem furcsa mód nem kerülhetett a poszt alá...)
3. Állandóan személyeskedsz. Alig várod, hogy bármi kis apró magánéleti részletet elkottyantson a vitapartnered, majd utána már csak azt szajkózod neki vissza mindenre, mint valami ultimate (vigyázat külföldiül írtam) érvet. Ezt azért csinálod, mert kizárólag ennyit tudsz: "pinanyaló" "butageci" "büdös picsa". Rólam alig tudsz valamit, ez borzasztóan zavar, így semmi nincs a kezedben ellenem. Kulturált vitában, eszmecserében alulmaradsz velem szemben, de a jó hír, hogy az alpárisági versenyt magabiztos fölénnyel nyered. (megint csak furcsa módon az ezzel kapcsolatban írt kommentem is kitörlődött...hogy mik vannak?)
4. A blogod. Nos igazából az olyan, mint egy közlekedési baleset. Tudod, mikor nem akarsz odanézni, de mégis megteszed, pedig sanszos, hogy egy aszfaltra loccsant agyvelő darabra téved a szemed. Szegénykém, te tényleg azt hiszed, hogy a páratlan stílusod, szókincsed miatt olvas itt bárki? Dehogy. Ahogy Wombi nagyon helyesen megfogalmazta, ez nem más mint egy amolyan trash reality. Aki nem feltétel nélkül rajong érted (azt hiszi megdughat) vagy recskázik a masztizós sztoriaidra, az azért megy oda, hogy pocornnal a kezében nézze, ahogy szétszedünk. Hogy jobban megértsd, aki Uhrin Benedek vagy Korda Gyuri bácsi a zeneiparban, az vagy te itt a blogok világában. Szórakoztató, de korántsem értékteremtő. De ugye ennek vége is a tiltások miatt.
5. Próbálod bebizonyítani, hogy a mi életünk szánalmas és üres, mert belefacsarodna a lelked, ha közel engednéd magadhoz a gondolatot, hogy más nem úgy él mint te, hanem esetleg boldogan. Nekem nem kell bizonygatnom, hogy nyugodt, boldog életet élek, ne is várd,soha nem is tettem. Ez meg a te fejedben menő mozi.
6. Igazából, ahogy a végére érek a mondandómnak (bár reggelig tudnám még folytatni a kis szösszeneteidet, csak már tényleg nekem ciki) már csak őszinte, mély sajnálatot érzek irántad. Kívánom, hogy sose pukkadjon szét a buborékod és a valóság súlya soha ne nehezedjen rád. Azt nem bírnád ki...

Szubrina 2020.03.25. 23:30:18

@MsIreneAdler: Uhh, már az első mondat akkora kamu...te tetvedék, végig se olvaslak, hazudsz reggel, hazudsz délben és hazudsz este. Szánalom a köbön.

Szubrina 2020.03.25. 23:34:09

@VT 135: Érdekes, pedig az új Földben elmondják, h a tested nem te vagy...látszik, nem sikerült elsajátítani azt a gondolatot, amit másnak ajánlasz.

VT 135 2020.03.26. 00:00:27

@Szubrina:
Van egy mondás: ép testben ép lélek.
Tolle sehol nem ír olyat, h tojjál a testedre, mérgezzed, pusztítsad, mert te úgyis egy Föld felett lebegő angyalka vagy, akit semmi kár nem érhet. Arról ír, h ne azonosítsd magad a testeddel., mert nem a testednek van lelke, hanem a lelkednek van egy teste, mint egy ruha.
Szerintem ez egy értelmetlen vita, hiszen te is tisztában vagy az egészséges életmód fontosságával, fontos a számodra is.

Szubrina 2020.03.26. 00:43:40

@VT 135: Örülök, h úgy alakult, h végül kimutattad a fogad fehérjét. Tudtam én és tényleg bebizonyosodott. Csak akkor miért tagadtad...biztos olyan vagy, mint ezek a sötét butageci luvnyák, még magadnak is hazudsz, képtelen vagy elfogadni, h nem az vagy, akinek képzeled magad, hanem egy sokkal rosszindualtubb, dögunalmas valaki.

Szubrina 2020.03.26. 01:19:15

@Wolfasz: Nem tudom miért gondolod ezt bármelyik nőről is. Nekem sosem volt büdös a lábam, a pasiknak ellenben vékonyan is gecibüdös, még nem büdös lábú faszival sajnos soha nem találkoztam. Nem izzadok, mint a ló és használok amúgy tisztasági szereket, általában nagyon dicsérik a parfümöket, amiket használok (kétféle van). Ha pedig elillan a parfüm, akkor a kakaóvajas testápolóm illatát is lehet érezni a finom bőrömön.

VT 135 2020.03.26. 02:11:51

@Szubrina:
"Örülök, h úgy alakult, h végül kimutattad a fogad fehérjét." - ó te jó ég.
Hiányzott ugye?
Hiányzott, h volt még egy utolsó ember, akivel eddig nem sikerült ez idáig rendesen összeveszned ezen a fórumon. Akkor most már berakhatod a pipát. De persze mindenki téged bánt, mindenki szembe jön veled az autópályán...
Hallottál már arról a betegségről, h paranoia?

"A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozott téveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazság tartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetőnek tűnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hőfokon, nagy meggyőző erővel hangoztatják kóros gondolataikat. A nyílt ellentmondás, a "leleplezés" néha heves indulatot, dühreakciót válthat ki. A betegek hangulata egyébként szinkronban van a téveszmék tartalmával: szerelmi tébolyban, nagyzásos téveszmék hatására akár eufórikus, míg pl. "üldözési mániában" szorongó, feszült, sokszor depresszív. A paranoiában szenvedő beteg személyisége többnyire alapvetően rendezett, szociális szerepeit jól ellátja, intellektuális és szakmai teljesítőképessége általában egyáltalán nem, vagy csak kevéssé érintett."

Szubrina 2020.03.26. 02:24:28

@VT 135: Te azt képzeled, h te haragudtál meg rám? Én már eleve haragudtam rád, nyomós okkal. Kábé leszarom, te mit érzel (amúgy valszeg semmit, mert egy érzéketlen balfasz vagy, vagy inkább pszichopata, mert empátia egy csöpp sincs benned.)
Elvárod, h én fejlődjek, miközben te abszolút elutasítod a fejlődést, sőt...arrogánsan tökéletesnek képzeled magad, miközben egy nulla vagy, ember, egy nulla.
Nem vagyok borderline-os, nárszictikus, meg még ki tudja mi a szart aggatattok rám...ez az autópályás hasonlat mindig megmosolyogtat, mert mindig jó irányba megyek és mostanában, nemhogy szembe nem jön senki, hanem senki nincs rajta, rajtam kívül.:DDDD

Sosem fogom megbocsátani, h nekem azt hazudtad, h jujujujujujjjj, de beteg vagy és élni sincs erőd, miközben újonnan megjelent blogokra hosszasan kommenteltél másoknak. Amikor ezt felmerészeltem róni, hatalmas hisztit levágtál, ami igazi passzív agresszív alkatra utal, h még én érezzem rohadt szemétnek magam és azt merészelted mondani, h nekem olyan fontos levelet írnod, h ahhoz sokkal több energia kell.
Mekkora kamugyerek vagy már.
Sírnom kell az egészen tényleg, h egy percig is többnek gondoltalak, mint ami valójában vagy.

Womb Raider 2020.03.26. 09:08:27

@MsIreneAdler: "Annyit azért mondanék, hogy van egy olyan kifejezés, hogy szekunder szégyenérzet. Folyton ezt érzem, mikor olvaslak."

Ha egy mondatba kellene besűríteni Subrina mostani munkásságát, ennél lényegretörőbben nem lehetne megtenni..

Ez az érzés néha azért vegyül egy bizsergó sejtéssel, hogy csak valami kandikamerás szívatás lehet, ilyen ember nincs is..annyira abszurd, amikor ilyeneket ír:

"ez az autópályás hasonlat mindig megmosolyogtat, mert mindig jó irányba megyek és mostanában, nemhogy szembe nem jön senki, hanem senki nincs rajta, rajtam kívül.:DDDD"

"Ez pszichológia, h ha vki jobb nálatok, lealázzátok a szintetekre vagy alá, h úgy tűnjön jobbak vtok nála. "

"Az én blogom egyik lényege, h szórakoztassak, magamat és másokat is. Sztem frappánsan szoktam a kommenteket lereagálni, olykor én is röhögök egy-egy csörte közben."

Részemről oké, jó poén, csíííííízzzz, meg ami kell és kérem a pezsgőt!

Lorrh 2020.03.26. 09:24:53

@Womb Raider: sajnos ez a vérvaloság. Nem kandi. Aki az élet iskolájában tanul, ahol Isten a tanár... na onnan ez tud jönni.

Womb Rаider 2020.03.26. 10:01:29

@Szubrina: "olykor én is röhögök egy-egy csörte közben."

Te, figyuzz.. csak azért szólok, mert észrevettem, hogy bizonyos szavakhoz társított jelentéstartalom esetedben szignifikánsan eltér az általános értelmezéstől..

Ez, ami itt zajlik, ez nem 'csörte', hanem egy kemény bukkake party, és a kör közepén az a csillogó arcú lány, az te vagy ;)

Szubrina 2020.03.26. 10:15:07

@Womb Rаider: Most nem az gyalázásomról volt szó amiért megalázottan el kellett takarodnotok a blogomról, mert tiltást kaptatok a büdös, fröcsögő, irigy pofátokba

Szubrina 2020.03.26. 10:58:48

@Wolfasz: Ha ilyen nehéz követned a fonalat sztem, engedd el!

MsIreneAdler 2020.03.26. 11:38:42

@Womb Raider: már küldöm is a Jáksót :D
Igen, szinte nincs olyan mondata, amin ne szisszennék fel :D
Viszont azt is komolyan írtam, hogy sajnálom őt. Remélem idővel kap majd megfelelő segítséget. Addig is nézhetjük, olvashatjuk a flúgos futamot...

Szubrina 2020.03.26. 12:07:59

@mesemondóbuzikligája: Furcsa, h ezt te akarod pont belémbeszélni, akinek valóban mentális segítségre lenne szüksége.

Szubrina 2020.03.26. 12:10:51

@MsIreneAdler: Te már megint rólam pofázól? Fogadd már el, h ezerszer érdekesebb, szebb, kreatívabb, aranyosabb nők is vannak rajtad kívűl és akkor majd könnyebb lesz, de amíg tagadásban élsz, a többi nyugger picsával, addig csak a szenvedés lesz osztályrészed!

VT 135 2020.03.26. 12:21:19

@Womb Raider: valóban, jól megfogalmaztad ezt az érzést vele kapcsolatban. A kezdetektől olyan érzés, mintha valami nagyon ritka természeti képződménnyel találkoznál, pl. egy gömbvillámmal: látod, érzékeled, de hihetetlenkedsz, egyszerűen nem hiszed el, h tényleg ilyen szerencsés (?) vagy, h ilyesmivel találkoztál. Nézed, nézed, de látod, h az összes ismérve stimmel, amit olvasál erről a jelenségről. Mégis, továbbra is hihetetlenkedsz, hiszen ilyen tiszta jelenséget, amely ennyire magán hordozza az összes jellemzőt, ritkán lehet a maga életnagyságában látni.

"nemhogy szembe nem jön senki, hanem senki nincs rajta, rajtam kívül." - hmm, hát lehet, sokkal nagyobb jelentéstartalomal bír ez a mondat, mint elsőre észrevennénk. Ez már az őrület jele lehet. Az a kép jut eszembe róla, amit már biztos ti is láttatok: amikor valakit észrevesztek a járművön, vagy az utcán: magában-magával beszél, vitatkozik, kiabál, derilál. Teljesen elvan az alternatív világában.

Szubrina 2020.03.26. 12:42:16

@VT 135: Te ezt most komolyan? Mennyire vagy hazug gyökér?
Úristen, te rohadék, nahh ez a legalja.
Akkor nekem végig hazudtál, ez valami elképesztő. Te bele tudsz nézni a tükörbe, anélkül, h elhánynád magad?

Szubrina 2020.03.26. 12:43:04

@Wolfasz: Kussolj már, téged itt a kutya se vesz komolyan, csak egy szar troll vagy!

Szubrina 2020.03.26. 12:55:38

@Wolfasz: saját magadnál is kreatívabb vagy WOW, az egyik éned a másiknál?:DDD

SubMatt 2020.03.26. 13:02:33

@Ethan Wolf: @Krisz101: @whoamiohmy: @VT 135: @Wildschwein
Új vagyok a blogon, igazából azért regisztáltam, hogy ezt a kommentet megírhassam.

Február elején a Férfihangon olvastam a kényszerű cölibátus megtörésének történetét (www.ferfihang.hu/2016/08/07/egy-kenyszeru-colibatusban-elo-ujjaszuletese/), illetve alatta a kommentedet, akkor jöttem át erre a blogra. Három nap alatt olvastam végig az egészet, egyszerűen hihetetlen élmény volt, élvezetes nyelvezet, poénok, amiken könnyesre röhögtem magam (Aszinkron, Texas girl, stb), rengeteg tapasztalat, gyakorlati tanácsok, magyarázat, ajánlók.

Úgy gondolom, hogy kivételes értéket képvisel a blog, hiánypótló a magyar internet felületén. Nagyon sajnálom a blogot, ugyanis kb 2019 elejétől érezhetően megugrott a trollok száma, és aktivitása, különösen az elmúlt 6-7 hónapban. Biztos neked is egyre kiábrándítóbb a moderátori szerepkör. Az "aranykor" kb 2016 második fele, 2017 volt, akkor rengeteg önfejlesztő cikk, és különösen komment érkezett a blogra. A trollok óta meg tényleg csak a randiaid jelentek meg, megfelelő minőségű sárdobálás kommenttel borítva.

Most, az elmúlt 4-5 napot azzal töltöttem, hogy minden tanító célzatú cikket, kommentet, linket, videót, amik az évek alatt a blogon és a kommentszekcióban felhalmozódtak, kigyűjtöttem az önfejlesztés jegyzetembe. Külön köszönet Krisz101-nek, Wildschwein-nak, whoamiohmy-nak, VT 135-nek a megannyi kulturált vitáért a blogon, és a megszámlálhatatlan önfejlesztő anyagért, tapasztalatért, gyakorlati tanácsért amit általatok kaptam!

Konkrétan, kétszer végigolvasva a blogot, az ember fiának gyakorlatilag elmegy a kedve a nőkkel való bárminemű kapcsolattól. Legalábbis nekem így történt. :D (Azért láttam példát értelmes női hozzáállásra is, SerialSlut, Delin és anno néha clarie85 személyében. Nincs minden veszve. :D)

Életem során csak egy férfipélda áll előttem, Apám, aki keményen dolgozó, munkásosztályban maradt, értelmiségi gondolkodású - sajnos béta. Én magam további férfipéldák hiányában incelként kezdtem párkapcsolati pályafutásom (és ha nem találok rá a Férfihangra egy depressziónak köszönhetően, kb azt az utat járom be, mint ami fent van írva a cikkben), jelenleg kb alsó épphogy-bétára tenném magam, köszönhetően az elmúlt 1-2 év fejlesztésének.

Bár sok tapasztalattal még nem rendelkezem, de amennyit zavarbaejtőn ifjú korom ellenére össze sikerült hoznom - plusz a legjobb haverok élményei is - maximálisan alátámasztják a RedPill ismereteket. Munkahelyi viszonyok, alfa-béta game, hipergámia, alfa f×cks, beta bucks (vagy sucks, egyre inkább) - TÉNYLEG minden így van, ahogy leírtátok többen.

Nagyon bánom, hogy nem gimis éveim alatt, az indulásakor találtam rá az oldalra (2016-ban érettségiztem, 22 vagyok jelenleg :D ), pár kezdeti csalódást megúszhattam volna és talán jobban alakulnak a dolgaim nőfronton.

Párkapcsolatom volt már, de még szűz vagyok, sajnos. Mindegy, hosszú, szűzkurv@'-t fogtam ki elsőre is, megesik a mai világban. El is ment a kedvem a nőktől egy időre:/ )

A továbbiakban nem fogom aktívan követni a blogot, talán 1-2 havonta, mert sajnos tényleg meg vannak számlálva a napjai. Ha nem üt be az anyagaid eltűnése, akkor talán a trollok miatt hagytad volna abba. Tényleg sajnálom. Ha esetleg direkt húzás volt részedről, hogy "elszálltak a jegyzeteid", és ezáltal egyfajta tényleges befejezést adtál az egésznek, akkor mesteri fogás volt. Igazából még így kerek is az egész.

Egyébként is, elkezdem önfejleszteni magam, főként az általatok közreadott anyaggal (videók, könyvek, edzés, befektetési tippek, stb), egyetem mellett pedig nem lesz időm követni a blogot.

Csak meg akartam köszönni Nektek, és főleg Wolfnak, mert bármi is vezérelt, hogy 4,5 éve elindítsd a blogot, hatalmasat segítettél vele. Remélem nem csak nekem.

Lorrh 2020.03.26. 13:21:57

@Wolfasz: te vagy a troll meg az összes hülye nicked amit gyártasz, régen kritikus intrikusnak hívtak, most meg naponta három új nicket csinálsz, és egymással is beszélgetsz - ez milyne súlyos.. Hogy téged miért nem visz el a vírus a francba.

VT 135 2020.03.26. 13:31:13

@SubMatt: szuper, örülök, jó volt olvasni az írásodat, köszi!

- Akkor ezek szerint a Férfihangon elolvastad már Deansdale, illetve egy-két másik szerző kiváló Red Pill anyagait (pl. gyász 5 fázisa, stb.)? Sokszor még utána a fórum szekcióban is voltak aranyat érő hozzászólások (mármint akkor).

- "El is ment a kedvem a nőktől egy időre:/ " Tudod: ez az említett gyász fázis egyik állomása... :) Átmenetileg okés, mindenkivel előfordul. De ne hagyd, h a nők ellenségképpé váljanak benned - ez esetben valóra válna a háttér erők célja, akik a folyamatos feminista propaganda súlykolásával mélyítik egyre jobban az árkot a férfiak és nők között - mindenekelőtt pont a bizalom rombolásával. Holott csak együtt, szövetségben-szeretetben-bizalomban van esélyünk!!

- Érdemes emlékeztetned rá magad, h a nők többsége is mindennek csak az áldozata és ők ugyanúgy szívnak, csak időben eltolódva. És amíg férfiként akárhány évesen megfejlődheted magad és a legjobb önmagad lehetsz, ugyanez a nőknél sokkal kockázatosabb, mert ha már belépnek abba a korba, amikor nem, vagy minimális eséllyel lehet gyerekük, onnan már nem tudják visszapörgetni az időt, amikor még lehetett.

- Férfiként érdemes a problémáid felismerése után a megoldást keresni, arra koncentrálni (...és nem a neten vég nélkül nyígni, mint ahol sok férfi megakad). Lehetőleg más, már tapasztaltabb férfiak segítségét kérni, mert bár a saját problémádat csak te tudod megoldani, de azért élünk emberi közösségekben, h segítsünk egymásnak. Kérj és megadatik!

- Semmiről nem vagy lemaradva, ma már a szűzesség megléte 22 éves férfiként egyáltalán nem kiugró. Ha zavar, tényleg menj el egy rád odafigyelő prostihoz, aki elveszi ezt a fóbiát. Ha képes vagy az önreflexióra, képes vagy beletenni azt a kemény, fájdalmas melót, ami szükséges a fejlődéshez, akkor egészen biztosan sikerrel jársz. És ami lényeges, h te magad leszel önmagad sokkal jobb, vagy legjobb változata - a nők érdeklődése feléd már csak egy bónusz lesz.

Sok sikert!

VT 135 2020.03.26. 13:39:21

@SubMatt:
Ja és még annyit, h magam is egyetértek veled, amit írtál Wolfról, én is nagyra becsülöm a munkásságát és nekem is sokat adott. De ez nem jelenti azt, h copy-paste-tel le kell másolni, amit csinál. Mindenki a maga életútját járja, a maga életfeladatait igyekszik megoldani, tehát nem szükséges a kötődésképtelen dugógép utat járni, ahol ő sok ideig járt. Persze lehetséges - ez is egy út, egyáltalán nem elítélendő, csak nem kötelező és nem csak ez az egy út van.
Ja és tényleg ajánlom Joós István és Dóra Gyula (titkostanacsoknoknek.hu) irományait is olvasni. Istvánt teljesen, Gyulának pedig mindenekelőtt a férfi esszenciáról szóló írásait, bár a többi, nőkről szóló is érdekes, hasznos.

Womb Raider 2020.03.26. 14:11:07

@Szubrina: " de amíg tagadásban élsz,"

:)))) Vááááááá.... nincsenek szavak...

"Fogadd már el, h ezerszer érdekesebb, szebb, kreatívabb, aranyosabb nők is vannak rajtad kívűl "

Csak tippelek.. magadat ezen nők közé sorolod.. vagy ezek fölé.. (nem akartalak degradálni ;)
Akkor a társkapcsolati durrdefektedet mivel magyarázod? Az oké, hogy a nőkben versenytársat, irígy konkurenseket látsz.. de miért van az, hogy életed delelőjén átlépve olyan magányos vagy, mint az asztalos kisujja? Miért van, hogy az általad rémesen kreatívan 'ötye' jelzővel illetett , itt kommentelő nők társkapcsolatban..házasságban..családban élnek , férjjel, gyerekekkel? Nem akarok (szándékoltan) bonyolult témaboncolgatásba kezdeni , így egy szerintem rém egyszerű kérdést tettem csak fel. (Másutt is, de ott a te valóságodba nem fért már be és kiradíroztad)
Szóval, miért nem erősíti meg semmi , sem direkt, sem indirekt módon azon véleményed, hogy te vagy a teremtés igazi koronája? Mert még azt is elfogadom, hogy az emberek 90%-a rangodon aluli, alacsonyabb rendű (így mondtad, ugye?) de a maradék 10%-ból is csak pont olyanok találtak meg, akik egy menza ebéd áráért torkoztattak fél éjszaka majd bősz horkolás közben fingottak a paplanod alá... Ha a körülmények összejátszottak ellened, az más, akkor fogadd együttérzésem!

MsIreneAdler 2020.03.26. 14:49:55

@Szubrina: na látod, megy ez neked. Igen, ügyesen eltaláltad, most tényleg rólad volt szó! Ellentétben veled én soha nem állítottam, hogy különleges lennék, vagy bárkinél jobb vagyok. Mire kellene irigynek lennem? A magányodra? A mocskos szádra? A választékos kifejezésmódodra és a csodás helyesírásodra? Vagy netán a nehéz munkával megkeresett tízezreseidre? Csak egy dolgot mondj!
Te folyamatosan rólam pofázol (igen rövid "o"), én miért ne tegyem ugyanezt? Tombolj a blogodon, biztos lesz ott, aki megért és megvigasztal. Itt ezt ne várd. Azokat is elmartad magad mellől, akik teljesen nyitottan és jóindulattal álltak hozzád. Csak gratulálni tudok.

Szubrina 2020.03.26. 16:07:27

@MsIreneAdler: Na pont az én helyesírásommal van bajod. Persze, h nem állíthatod magadról, h különleges vagy, mert nem vagy különleges, egy szimpla, szürke egér vagy (talán innen indul az irigységfolyam?)
Honnan tudjam mire vagy irigy, ha még te sem tudod megfogalmazni? (de azért én sejtem) Egyszerűen a reakciódból látszik, h az vagy. A társas magány, ami elől te idemenekülsz az avatároddal, hinteni az igét és mondogatni, h te am boldog párkapcsolatban élsz (wehhe) rosszabb, mint az én önként (és fel)vállalt magányom, sőt, egyenesen rohadt égő. De ezt soha nem fogod beismerni, mert akkor kiderülne, h pont te mész szembe azon a qurva autópályán

Lorrh 2020.03.26. 16:25:34

@Szubrina: végülis mi a vita tárgya - azt tudja még valaki?
Hogy kinek van jobb élete? Hogy ki irigy a másikra? Vagy még mindig az autópálya?

Képzeljétek csajok, isteni mákos meggyes rétest sütöttem. Ti hogy szoktátok? Tejjel felfőzitek a mákot és kis citrom mehet bele? Valami más trükk?

VT 135 2020.03.26. 16:28:32

Valahogy ez a videó jutott az itteni helyzetről eszembe. Fogalmam sincs, miért. Mintha valami tükör, vagy mi rémlene...

www.youtube.com/watch?v=B7RIWh-Vo0Y

Womb Raider 2020.03.26. 17:13:04

@Lorrh: :) Én is meggyes-mákos szoktam inkább, tisztán mákost nem annyira.. és soha nem főzöm el. Flódninál is vízzel (cukorszirup) és beiglinél is . Rétesben nagyon tömör lenne, nem?

Womb Raider 2020.03.26. 17:15:21

@Szubrina: Benned mi a különleges? Nekem nincs szemem az ilyesmihez, de szeretek felnézni emberekre. Te lehetnél az ideálom.. csak mondd el, merről és mit kell néznem!

Lorrh 2020.03.26. 17:19:37

@Womb Raider: áá finom lett így is felfőzbve.
Akkor csatlakozhatok az ötyéhez?
puszi,
Zsófi (47 év, hajadon)

Womb Raider 2020.03.26. 17:31:34

@Lorrh: Megkérdeztem a takinénit.. ő baszki felfőzi.. tejjel.. de ő aszalt meggyel csinálja.
Vénségemre kell ilyeneket megtudnom.
De remélem libazsírt használsz, nem olajat..

VT 135 2020.03.26. 17:35:38

Ez az csajok, csak így tovább! A finom ételek összehozzák az embereket!
A sütit ti csináljátok, azt nem vállalom, de hozok mammut-falatkákat! :)

Lorrh 2020.03.26. 17:55:41

@Womb Raider: libazsír? mihez? én olvasztott vajjal kenem a lapokat, ahogy üzbég őseim teszik már ezer éve.

Womb Rаider 2020.03.26. 18:11:42

@Lorrh: a libazsír alternatívája a vaj.. semlegesebb ízű..talán.. sós rétesekhez alap, de almáshoz, mákos-megyeshez punkt ugyanúgy megteszi.
:)
Viszont hónap krumplis kenyeret kell sütnöm, meg krumplis pogit:) ez már eldöntött..

Womb Rаider 2020.03.26. 18:13:43

Sőt.. a tésztába is lehet tenni zsírt (vagy vajat..)

MsIreneAdler 2020.03.26. 19:15:57

Én holnap nutellás muffint csinálok jó, igen nem egy nagy cucc, de finom (mondjuk én nem ehetek belőle, de szokták szeretni). A rétest annyira nem komálom, de nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyeneket tudtok :)

Womb Raider 2020.03.26. 19:59:59

@MsIreneAdler: Azta.. kalória bomba :)) Nekem pár éve sikerült lejönnöm a nutelláról..

A rétes ám rémesen egyszerű cucc, a recepten múlik jobbára. Begyúrni meg 15 perc és halleluja! Az elsőt elbénáztam anno, a másodikat együtt csináltam egy 'expert' réteses mamókával..a harmadikat 'tudományosan' és ennyi. Mindegyik ehető volt, azóta sokszor sütöttem már. A vicc, hogy ha jó a liszt, akkor lehet bl55-ös, pizzaliszt, bff55.. vagy durumliszttel felütött búzaliszt..
Most így okoskodhatok, de tényleg az a legjobb, ha megpróbálod.. sikerélményed lesz.
Ha meg nincs idő, a bolti réteslapok sem rosszak. és a rétesen túl jó kis samosa is készülhet réteslapból.

Szubrina 2020.03.27. 01:05:13

@VT 135: Uhh, ez nagyon "tetszett" tőled: "mindenekelőtt pont a bizalom rombolásával. Holott csak együtt, szövetségben-szeretetben-bizalomban van esélyünk!!"

Ez a bizalom, amikor in privát mást írsz és aztán komplett elmebetegnek nevezel mások előtt, h beilleszkedj a trollok ellenem folytatott hadjáratába?
Te mekkora egy hazug mocsadék vagy?
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, h te pofázol a bizalomról, férfi női kapcsolatról, szeeeeereeetettrőőőől??? Atyaúristen, h nem szakad rád a mennyezet.

Szubrina 2020.03.27. 01:06:04

@Wolfasz: Te már nem tudsz odaszarni, ez a gond igaz?

Szubrina 2020.03.27. 01:13:32

@SubMatt: Jujjj, te szegény, na figyelj, tudom, h most még nem fogod érteni, amit írok, de majd később meg fogod érteni.
Az nem önfejlesztés, ha mindenféle csajozós manírt magadra akasztasz, meg kigyúrod magad, h könnyebb legyen csajozni.
Már abból is látszik, h az emberiség alacsony szintjén rezegsz, hogy a volt barátnődet szűzkurvának nevezed, akivel minden bizonnyal nem az érzelmek kötöttek össze, hanem csak az, h elveszíthesd vele a szüzességed...

Meg se lepődök, h VT35 ezen nem akadt fenn, pedig ez mutatja, h benned nulla empátia van, nyilván a lány nagyon is jól tudta, h semmit nem érzel iránta, csak meg akarod kurni, így nyilván nem is tette szét a lábát neked.

Wolf blogja baromi jó és szórakoztató, de ennyi, innen és a férfihang faszságaiból semmit, ne tanulj meg!
Ezek csak arra lesznek jók, h kiégj 35-40 éves korodra és összeszedj valami nemibetegséget!

Ethan Wolf 2020.03.27. 06:39:43

@_Amatőr_: Ugye? Engem meglepett a jelenség..

Ethan Wolf 2020.03.27. 06:42:48

@VT 135: Logikával ezeknél nem érsz el semmit, de köszi, hogy megpróbáltad.

Ethan Wolf 2020.03.27. 06:47:32

whoamiohmy itt vagy még köztünk? Ha jól rémlik orvos vagy valahol külföldön. Minden oké veled? Tekintettel a korona helyzetre....

Lorrh 2020.03.27. 07:07:09

@Szubrina: " h semmit nem érzel iránta, csak meg akarod kurni, így nyilván nem is tette szét a lábát neked."
Mióta fontos egy nőnek, hogy legyen romantikus érzelem is ne csak kúrni akarjon a pasi? Te magad is leírtad, hogy pénzért, bármiért is dugnak a nők. Bőven elég egy nőnek, hogy érezze, hogy kívánja a pasi és a nő is kívánatosnak találja a pasit. Jól csinálja a csávó, hogy fejleszti magát, azért hogy kívánják meg a csajok.

Ne tanácsolj neki idióta baromságot, ilyen cukormázas diznis álmot. Te röhögnéd ki az ilyen csávót legelőször és nagy szájjal szidnád, hogy még megdugni se tudott téged. Olvasd vissza az autós fantáziádat. Naugyehogy ugye?

Egyébként biztos komolyan gondoltad amit leírtál, csak az pont az a bluepilles hazugság, ami ellen ez a blog is íródik. Csáó márina!

Lorrh 2020.03.27. 09:08:05

@Ethan Wolf: IP cím alapján nem lehet tiltani? Hogy ezt a gyökérbunkót le lehessen állítani, aki mindig új nickkel jön?
indapass gépházba írj emailt, ők le tudják kérdezni a címet. upc-s vagy telekomos haver meg ki tudja nézni a nevet, címet. És akkor meg is van a kisköcsög.
már baromi unalmas.

2020.03.27. 11:41:28

"IP cím alapján nem lehet tiltani?"
Lehet, de nem sokat ér.

"Hogy ezt a gyökérbunkót le lehessen állítani, aki mindig új nickkel jön? "
Ahhoz nem IP-cím alapján kell tiltani, hanem simán nem kell reagálni rá, és akkor megunja. Kezdhetnétek mondjuk azzal, hogy ti, akik a tyúkólból meg innen-onnan jöttetek ide flamelni különböző nickeken, nem szóltok hozzá, mert ti generáljátok itt a pöcegödör kommentek nagy részét. Menjetek más blogra. Vagy kapcsoljátok ki a gépet, keressetek hobbit, vegyetek elő egy jó könyvet, esetleg ha ennyire ráértek, kérdezzétek meg a közeletekben élő rászorulókat, tudtok-e valamiben segíteni. Ha a közeletekben nincs senki, akkor felhívhatjátok az önkormányzatot, hogy vállalnátok önkéntes segítő munkát. Az internet nem a világ.

"indapass gépházba írj emailt, ők le tudják kérdezni a címet."
Az ip címet az index csak törvényben meghatározott feltételekkel adhatja ki.

"upc-s vagy telekomos haver meg ki tudja nézni a nevet, címet."
És a haver azt is tudja, hogy ezzel bűncselekményt követ el? Egyébként vagy látja, hogy melyik előfizetőnek volt kiosztva az az ip, vagy nem (proxy, vpn, nat).

"És akkor meg is van a kisköcsög."
Önmagában az ip cím még egy büntetőeljárásban is nagyon kevés bizonyíték arra, hogy ténylegesen ki nyomkodta a kommentek beírásánál a billenyűket. De tegyük fel, hogy megvan az előfizető címe. Mit teszel? Kimész oda, és minden ott tartózkodót megversz?

"már baromi unalmas."
Ezzel maximálisan egyetértek.

2020.03.27. 11:43:22

"whoamiohmy itt vagy még köztünk? Ha jól rémlik orvos vagy valahol külföldön. Minden oké veled? Tekintettel a korona helyzetre.... "

Na igen, én is pont őrá gondoltam. Valószínűleg neki most nincs ideje fórumozgatni.

Lorrh 2020.03.27. 12:07:40

@yetanotherreader: köszönjük a mélyenszántó okos kommentedet, sokat tanultunk belőle. Kérlek maradj köztünk és taníts még.
Jó, hogy egy ma regisztrált nickről írsz, nyilván te vagy az összes többi fikanick is és most egy más hangnemmel próbálkozol.
Aki a trollok ellen küzdőket támadja, az maga a troll, ez ennyire egyszerű.

Szubrina 2020.03.27. 12:29:14

@Lorrh: Pedig az érzelem lenne a legfontosabb. A szexuális kultúra alap, de a trükkök, h bedőljön a nő, az nem nyerő, erről beszéltem.
Illetve mi a gecinek volt együtt a nővel, csak azért, h lekúrhassa, mé nem ment el kurvázni?
Aztán meg szépen leszűzkurvázzuk a nőt, VT meg nem emeli fel a hangját, mert olyan mélyen nyalt be neki a kisgyerek, h közben buzi lett VT is.

MsIreneAdler 2020.03.27. 12:55:47

@SubMatt: gondolkodtam rajta, hogy írjak-e neked, de elolvastam azt a cikket, amit linkeltél, és támadt pár gondolatom azzal kapcsolatban.
Azt mondom, hogy minél előbb megfogadod azt, ami abban le van írva, annál valószínűbb, hogy még érző emberi lény maradsz 30 éves korodra. A cikk írójának már túl késő volt, és bár szerinte szuperül jött ki a nyomorult helyzetéből, szerintem elvesztett valamit magából, amiért kár volt. Ő már sajnos olyan sebeket szerzett, ami miatt képtelen lesz harmonikus kapcsolatban élni egy nővel. Azt mondom, ne kövesd el ezt a hibát, és ne dagonyázz túl sokáig az önsajnálat mocsarában, hanem cselekedj. Az irány, amit ír a fickó jó, csak figyelj hogy ne valami műmájer macskajancsi legyen belőled az út végén. Gondolkodj, nem az a lényeg, hogy betűről betűre azt tedd, amit más. Pl felesleges a kondid miatt edzőteremben senyvedned, ha mondjuk neked az úszás, vagy a csapatsportok jönnek be.
Még egy fontos dolog, amire csak egy fél mondat erejéig tér ki csak az iromány, és én is csak azért vettem észre, mert kétségbeesve kerestem, hogy leírja-e: a döntéseidért te vagy a felelős (kicsit ez el van kenve a posztban, szerintem sokkal nagyobb hangsúlyt érdemelne) Szóval nem a nők, nem gyíkemberek, de még csak nem is a jeti okolható a sikertelenségedért, hanem te magad. A többi lehet hátráltató tényező, de te irányítod az életed, a te kezedben van a sorsod (szerintem amúgy ez tök jó hír). Jó, lehet siránkozni, hogy nem volt apakép, meg a csúnya femipuncik eltérítettek az utadról, de basszus a 21.században ne legyen már kifogás, hogy nem állt rendelkezésre elegendő információ kábé bármiről... A másik hibáztása, a saját felelősség hárítása semmivel sem visznek előrébb, mint azok a buksisimik, hogy "de jó ember vagy", "ne változz, te így vagy jó ".
Amúgy mi is a gondod az édesapáddal? Tudod sokan örültek volna egy értelmes, dolgos "béta" apukának... Persze, tudom, a gyermekvállalás élből béta dolog. Bár abban sem hiszek, hogy az ember élete végéig alfa-béta-meg céta :)
Jajj a szex,majd el felejtettem, ami nem is csoda, hiszen mi nők ugye egyáltalán nem szetetjük ezt művelni :D:D...ja persze. Azt tanácsolnám, ha pornóból akarsz tanulni, mint a cikk írója, akkor nagyon válogasd meg, mit nézel. Ez kábé olyan, mintha pankrációt nézve akarnál megtanulni verekedni. Nem lehetetlen, csak nagy az esélye, hogy nem fog a valóságban működni.
Na mindegy. Egy a lényeg, értelmes, összeszedett fiatal srácnak tűnsz. Hajrá!

Lorrh 2020.03.27. 12:58:43

@Golf II: befostál mi? :-)
"uszítás" rövid u betü.
Megint új nikket csináltál és beszélgetsz a régi magaddal, Rozsomák Laci ?

Lorrh 2020.03.27. 13:00:56

@Szubrina: "érzelem"? Mennyi érzelem volt az autópályás dugós sztoridban? Na pont ez a buta blue pill agymosás ellen készül ez a blog is. Te is csak nyomod a buta femcsi propagandát.
Rohadtul nem érzelmek kellenek egy nőnek a dugáshoz, hanem hogy nedvesedjen a pasira. Írd be a noteszodba, el ne feledd mit mondott most neked arankanéni.

Szubrina 2020.03.27. 13:01:27

@Golf II: Arra nyerő, ha az ember üres szexuális élményeket akar szerezni...de nálam sem ez volt a cél, csak sajnos, mindenhez két ember kell és ahogy Puzsér (www.youtube.com/watch?v=LpT1nLftXN0)is mondja a videóban, a férfiaknak már nem kell megvenni a tehenet a tejért...persze játszhatom én is a szűzkurvát, de amíg valahol mindenképpen megkapják a pinát, addig nem fognak felelősséget vállalni, kapcsolatért, családért, mert ilyen gyenge minőségűek lettek mára a férfiak.

VT 135 2020.03.27. 13:03:12

A trollok problémája több oldalú:
- "Egy bolond száz bajt csinál": vagyis az trollok/elmebetegek hamar megtalálják egymást, csoportokba verődnek, hiszen így hatékonyabban kialakíthatják azt a mérgező, eltorzult mocsarat, amelyben kedvükre tapicskolhatnak, illetve máris nem tűnnek annyira extrémnek, hiszen már ez látszik egy idő utána normális közegnek.
- Egy normálisabb blogmotornál IP címen túl (amit tényleg könnyen ki lehet cselezni és hát a trollok/elmebetegek ebben nyilván szakértők, hiszen nekik ez a mindennapi túléléshez szükséges drog) számos módon lehet szűrni, amely korlátozza, megakadályozza ezeket az egyedeket. Az egy pech, h a blog.hu is az index hulladék, rég elavult rendszeréből táplálkozik, így ebben tudtommal nem nagyon lehet ilyeneket beállítani.
- Ha nincs kedve, ideje, energiája a blog gazdájának óvóbácsit játszania, akkor manuálisan sem lesz kitakarítva az ürüléktől az istálló.

Szubrina 2020.03.27. 13:03:30

@MsIreneAdler: "Értelmes összeszedett fiatal srác" "együtt voltam egy szűzkurvával...még mindig szűz vagyok" huhhh pont az

Szubrina 2020.03.27. 13:04:29

@VT 135: Hű de igazad van, azért vagytok tömbösítve MA-val meg WR-rel, ti hárman mindig egy vléeményen vagytok, mert csak így tudtok csoportosan trollkodni.

Szubrina 2020.03.27. 13:05:44

@Lorrh: Ember, az egy fantázia, mint a pornó, ez teljesen független a való élettől, ahol az ember érzelmen alapuló kapcsolatot kell, h kialakítson, h normális élete lehessen.
Amennyiben az egyik nem, jelen világunkban a férfi, képtelen érzelmeket kisajtolni magából, persze lehetetlen párkapcsolatokról beszélni.

VT 135 2020.03.27. 13:10:17

- Illetve hát valóban lehetne az, h a trollokhoz/elmebetegekhez senki sem szól és emiatt, mivel nem tudnak figyelem-energiát rabolni, végül elkullognak. Ezzel az a gond, h sokan képtelenek ezt betartani, mert vagy szintén soft-trollok és ugyanúgy éhezik a figyelmet, ingereket és emiatt, bár talán látják ezirányú aktivitásuk káros voltát, de mégis az ár/érték arány számukra megéri. Illetve vannak, akik elsőre, másodikra nem ismerik fel a trollt (nyilván, hiszen egy intelligensebb trollnak megvannak a trükkjei a maga álcázására), ezért gyanútlanul figyelmet biztosítanak neki.

Emellett azt látom, h a trollok amellett, h kamu nickeket gyártva egymással beszélgetés látszatát keltve próbálják behúzni a többi, gyanútlan fórumozó figyelmét, aktivitását magukra, emellett egymásnak is osztanak figyelmet. Ez mondjuk egészen perverz látvány, de mégis létezik.

Lorrh 2020.03.27. 13:18:39

@Szubrina: szánalmas a férfi hibáztatásod.

Puzsér azt a videot iróniaként tette fel. Hallgasd meg a többi előadását is akár a feminizmusról, akár a bármi párkapcsolatosdiról. Gyökeresen mást fogsz hallani, megkapják a magukét a nők is. De neked kényelmesebb megragadni egyik oldalon és az összes hibát a másik fél nyakába varrni.

Womb Raider 2020.03.27. 13:35:46

@yetanotherreader: jajj, mennyire ismerős is kend stílusa..
"Ha lesz új blogbejegyzés, azt továbbra is olvasom, de nekem nincs időm egész nap fórumokon baszni a rezet."

Aha.. nyilván ezért nyomod VPN-en át és ezért nem élnek tovább a nickjeid egy tucatnyi észosztó kommentnél tovább..

Itt baszod te a rezet, csak nem ezt a nicket használod.. mert nem ez az egyetlen blog, ahol ugyanezen műsort előadod.. átlátszó vagy öcsi :))) Máskülönben miért is kell eltüntetni a nyomaid?

VT 135 2020.03.27. 13:50:05

@Lorrh: én azt nem értem, miért magyarázol még mindig neki. Láthattuk, h holtversenyben van, de nagyon versenyzik Wolf testrészeivel, h megkapja a fórum Legtrollabb Trollja kitüntetést. Akkora zárt buborékban él, h semmi nem megy át rajta csak teljesen eltorzulva. És hát ezzel ugye tovább eteted őt is...
Persze előfordul nem egyszer, h bár, akinek mondjuk, nem tudja felfogni, befogadni az információt, de úgy érezzük, mások ettől még tanulhatnak, gazdagodhatnak belőle. De a vele való kommunikáció tartalma annyira level 1-es szinttű, h ebből senki sem tanulhat semmit.

Lorrh 2020.03.27. 13:54:19

@VT 135: igazad van csak unalmas ez a karanytény :-(

VT 135 2020.03.27. 13:59:57

@Lorrh: az a szomorú, h itt olyan sokáig értelmes beszélgetéseket tudtunk folytatni, de ez jelenleg lehetetlen, már csak a kialakult háborús-mérgező légkör miatt is. Csak egy ilyen intellektuális blogról tudok még. OTt viszont a bloggazda szorosan tartja a gyeplőt, ezért nincsen tele trollokkal, de nem mondom el, melyik, mert még megszállják a figyelem-koldusok azt is.

VT 135 2020.03.27. 14:01:22

@Lorrh: Toljál körökre osztott háborús stratégiai játékot: az teljesen le tudja foglalni a szellemi kapacitásokat és el is megy vele az idő. :O :)

MsIreneAdler 2020.03.27. 14:14:26

@VT 135: tudom neki ajánlani a Heartstone-t is. Igaz kicsit más műfaj, de hátha nem akar mindenki háborúzni :)

VT 135 2020.03.27. 14:26:06

@Lorrh: De h valami érdemlegeset is diskuráljunk. :)
"Rohadtul nem érzelmek kellenek egy nőnek a dugáshoz, hanem hogy nedvesedjen a pasira." - ez azért sok nőnél nem így van. Ne akarjunk feketén-fehéren látni a világot.

Amiben megegyezhetünk, h minden nőnél van olyan alfa, akinek a kedvéért azonnal széttenné a lábát. Viszont azok a sztorik, amelyekről Wolf ír, csak az élet egy vékony szála: nyilván ő is azokat a nőket vonzotta be, azoknak keltette fel a figyelmét, tudott kapcsolódni hozzájuk, akik - ekkor legalábbis - éppen hasonló szinten voltak. Illetve nyilván ott van a szokásos helyzet, h egy alfás viselkedés annyira vonzóvá teszi a férfit az adott nő szemében, h elengedi minden rossz érzését, csak a pinarezgésre koncentrál, mint egy full kanos férfi és ezért meggyőzi magát, h lehet ebből több is, mint egy dugás, de ahhoz, h több legyen, neki most azonnal szét kell tennie a lábát.
A másik az, h van az a lelki, fizikai kiéhezettség, ahol akár férfiről, akár nőről van szó, elengedi a mélyebb szükségleteit és annak is örül, ami adódik. Ha jó ideje éheztél, akkor megeszed a földön lévő kutyakaját is, még ha igazából házilag készített, bio kaját ennél inkább.

VT 135 2020.03.27. 14:29:07

@VT 135: Mármint igen, abban egyetértünk, h fizikai vonzalom nélkül nem lesz szex a nőnél sem. Viszont ez a nőknél sokkal inkább a fejben dől el - lásd még "a nőket először fejben kell megdugni, h utána fizikailag is lehessen" mondást. Ugyanezen a vonalon haladva bizony sok nő igényli az érzelmek kialakulását is, h élvezetes legyen számára a szex. Nyilván nem a manipulatív, illetve mély önbizalomhiányból eredő esetekre gondolok.

Womb Rаider 2020.03.27. 15:50:08

@yetanotherreader: Infantilis vagy..

" Mellesleg mások ip címével kapcsolatos hiteles infóknak ilyen rövid időn belül Mo-n kizárólag bűncselekmény útján juthatsz birtokába. "
Ja.. és ez az Ítönhantba oltott péterfalviattis tempó a Taxisofőrt jutattja eszembe..
De ha neked erre áll a cerka.. a te dolgod.., csak előtte és utána mindig mosd meg a kezed, te elfuserált IT guru.

Lorrh 2020.03.27. 16:05:12

@Womb Rаider: azt hiszi, ha leírja a bűncselekmény szót attól összecsináljuk magunkat. Mélyebb hangon kéne mondania.

Womb Rаider 2020.03.27. 16:43:14

@yetanotherreader: Pajtás.. egy éve kajtatsz utánam, a műsorodat már vagy ötven nicken előadtad, szóval mást fárassz a nagyarcú dumáddal, hogy van neked jobb dolgod is..
Ugyanazt a sudribunkó sunyiságot tolod, még véletlenül sem nyomnál a "Válasz erre" gombra. DQ-nál te voltál a világverő millennial IT guru, aki konstans az itthon maradott "boomereket" fikáztad . Ott bezony napi szinten szórakoztattad a nagyérdeműt a fentiekhez hasonlatos elmés kommentjeiddel.
Legutóbb fúzióscsülök néven fárasztottál.. Szerinted nincs némi ellentmondás a lekezelő szöveged és a cselekedeteid között?

Szubrina 2020.03.27. 18:01:03

@VT 135: Te tényleg ilyeneket irogatsz rólam a bizalmas levelezésünk után. Vedd már észre magad, te spermaszökevény, de kurva gyorsan!!!!!

Szubrina 2020.03.27. 18:03:44

@Lorrh: vedd már észre, h a mai világgal csak a nők tudják tartani a tempót, dolgoznak, vezetnek, gyereket nevelnek, sikeresek, erősek...meg vannak a herék, akik mire jók???

Womb Rаider 2020.03.27. 18:14:22

@Szubrina: Tudtommal te nem nevelsz gyereket, nem tudom, milyen területen lehetsz sikeres.. munkád meddig lesz?

Lorrh 2020.03.27. 18:31:40

@Szubrina: Értelek. És te ezek a nők közé tartozol.
Dolgozol, gyereket nevelsz, férjet látsz el, aki persze otthon csak here módjára terpeszkedik a fotelben és veled hozatja be a sört is.
Tehát te nem az agymosó feminista újságcikkekból veszed a világképedet, hanem konkrétan saját tapasztalatból éled meg.

Értelek.

Womb Raider 2020.03.27. 18:41:14

@Lorrh: Vannak azért saját tapasztalások si, nem is egy.. gondolom, még mielőtt sikeres lett..

"Aztán egyszer csak nekifogott és megcsinált, nulla előjáték, csak a kőkemény dugás, kutyában voltam és hátulról csinálta, azt hittem rosszabb kondiban van, de kifejezetten jól bírta...tudom, h pénzért ment, de kifejezetten csalódott voltam, h ennyire telibeszarta, h nekem milyen, hát ez így édes-kevés volt, persze elfogadtam és egy szót sem szóltam, csak magamban konstatáltam, h soha többé vele..."

Lorrh 2020.03.27. 18:54:03

@Womb Raider: nos igen, egy sikeres, erős mai nő :-DDDD

VT 135 2020.03.27. 18:58:36

@Womb Raider: egyáltalán nem vagyok biztos benne, h ezek valóságos élményei és nem csak fantáziák. Mint látható, fantázia történeteket is könnyedén tud írni, tehát az ilyen történetek kitalálása sem okozna neki gondot. És ilyen elmeállapotban simán képzelheti a fantáziáit valóságosnak. Erről szól a paranoiai is, h az illető beképzel magának dolgokat és azokat valóságosnak tartja.
Az, h Szub-ot valami celeb híresség kereste meg és még fizetett is azért, h vele legyen...hát nem tűnik túl reálisnak.

VT 135 2020.03.27. 19:00:55

Trollok kezelésére amúgy remek iránymutatást ad a South Park 10/7, Pszt! névre hallgató része. 7:49-től érdemes nézni:
subvito.eu/10-evad/pszt/

2020.03.27. 19:29:07

@Womb Raider: ez nem volt szép.
Ha emlegetik a te nemi életedet, akkor kiakadsz és mániássá válsz.
Bezzeg te idézed másét, és még fűzöl is hozzá olyan véleményt, amivel még inkább belerúgsz.
Jó más nemi életén élcelődni? Nem emlékszel milyen az, amikor a tiédet emlegetik?
Hamar felejtesz.

Womb Raider 2020.03.27. 19:43:00

@Frau Untermensch4:
Azért tisztázzunk valamit: a két dolog között félelmetes távolság van (még akkor is, ha te képtelen vagy különbséget tenni.. vagy éppen nem akarsz, mert..

Ő megosztotta, hogy pénzért kefélt..én meg megosztottam, hogy sok férfivel létesítettem szexuális kapcsolatot élvezetből..és nem azon akadok ki, ha ez szóba kerül, hanem az, amikor valaki kiforgatja és mindenáron olyasvalamit akar belelátni, amiről szó nincs.

Na, most vicces, hogy te a kurvát védelmedbe veszed és befeszülsz az empatikus, érzékeny nő szerepedbe, de azon vidáman szórakoztál, amikor egy-két kretén igyekezett nekem megmagyarázni, hogy én kurva vagyok.. Mondhatnám finoman, de minek.. egyszerű lélek vagy, így hozzád igazodom, hogy ne legyen félreértés: elmész te a picsába, Frau! A szemforgató aljasságoddal, a korlátolt, prűd beszűkültségeddel együtt, oda, ahová való vagy......

(Odáig meg nem is megyek, hogy a szárnyaid alá vett kisasszony kb tucatnyi alkalommal lekurvázott, butagecizett és a sajátosan tág szókincse egyéb elemeivel illetett.
Nem lep meg, hogy gyorsan összepacsiztál vele, mert számodra a cél a fontos..)

Szóval helyesen tennéd, ha az erkölcsi prédikációidat összetekernéd takaros kis gurigába és beapplikálnád oda, ahol nagyobb hasznát látod..

Lorrh 2020.03.27. 19:47:58

@Frau Untermensch4: lehet leszállni a csajomról.
Kár volt idejönnöd. Van itt bőven gyökértroll nélküled is.

2020.03.27. 20:25:15

@Womb Raider: nem veszem szárnyam alá. Én a figyelmedet hívtam fel arra, hogy kiragadsz máshonnan vett információt, amit megoszt az illető másokkal, egy másik környezetbe teszed, ahol véleményt is formálsz hozzá. Mások is ezt tették a te bejelentésed után. "Kiforgatták" és az orrod alá dörgölték számtalanszor. Amire te mindig kiakadtál.
Te húztál egy vonalat. 15 évi klub és lányka szerelme férj mellett ok, pénzért dugás nem ok.
Ha neked írnak, hogy mi vagy nem ok, ha te írod le, hogy "kurva", az ok.
És én vagyok szemforgató aljas.
Ennek a nőnek nem is olyan régen még magadat kínáltad fel. Az is ok. Elküld a picsába, mert nem hagyod békén az nem ok.
Igen, ha neked az prűdség, hogy nem kefélek idegen pasikkal és nőkkel éveken át, akkor prűd vagyok.
Lekurvázott, lebutagecizett? És akkor te is lekurvázod? Olvastam és nem értettem, hogy számtalanszor kérte hagyd őt békén, miért nem hagytad. Mert az nem WR lenne ugyebár. Fogást keres, talál, gyerünk, rúgjunk bele még többet, még nagyobbat. Végre nem a te nemi életedről van szó.
Most nekem esel, mert leírtam, hogy hamar elfelejtetted azt amikor rólad volt szó.
Ennyi volt mindössze amit írtam.
Pacsiról szó sem volt, én neked írtam! Arról, hogy véleményt nyilvánítasz valaki nemi életéről. A tiédről viszont tilos, mert leordítod még a Holdat is az égről, hogy hogy képzelik. Mitől "tisztességesebb" a te nemi életed? Éld, ha neked jó. És ne szólj bele a máséba. Annyi más lehetőséget ad neked az életről alkotott véleményével, amire a válaszaid is olvashatóak, nem szoktál szűkszavú lenni, nem kell unatkoznod, onthatod magadból a bölcsességeidet.

2020.03.27. 20:31:20

@Lorrh: ugyan, labdába sem rúghatok melletted trollként :)

MsIreneAdler 2020.03.27. 20:51:18

@Frau Untermensch4: oké, és akkor, ha ezt ilyen szépen levezetetted, akkor kérlek azt is áruld már el, hogy velem mi a frászkarika baja van az új barinődnek? Nekem teljesen úgy tűnik, te olyan szinten képben vagy, hogy biztos nem nagy ügy elmagyaráznod ezt nekem. Napok óta provokál, megemlít, rámír...elmondtam neki, mit gondolok róla, miután sokadjára vett a szájára. Persze közel sem olyan stílusban olvastam be neki, mint, amit tőle megszokhattunk. Olvass vissza bármelyik blogon, abszolút vállalható minden, amit tőlem látsz. Azóta próbálom ignorálni, de ma is megszólított...
Ok, mondjuk, hogy Wombi túltolta, ez megesik (bocs Wombi :D), de én? Arra akarok kilyukadni, ha esetleg nem lenne világos, hogy tök mindegy mit csinálsz, neki nem lesz jó.

2020.03.27. 21:07:10

@MsIreneAdler: nem tudom miért nevezed "barinőmnek"? Nem tudom mi célod volt ezzel. Láttad valahol hogy szóltam hozzá, véleményt írtam neki? Én nem vettem észre, hogy ilyet tettem volna.
Hogy veled mi a baja, kérdezd meg tőle. Nem az én dolgom. Nem kívánok vele beszélgetni, a hsz-em WR-nek szólt.
Próbáld meg megkérdezni a lánytól, miért emleget.

Ha az én véleményem érdekel, hogy mit csinálnék, akkor azt látom, hogyha a véleményetek nem egyezik az övével, akkor dühös lesz. De nagyon. Ha te úgy érzed, hogy vállalható volt amit írtál, akkor maradj ennél. Vagy ne írj semmit. Emleget továbbra is? Engem is szokott WR, meg írogatni nekem, így azt tudom mondani, vagy ne reagálj rá, vagy ha mégis, akkor meg tisztában kell lenned azzal, hogy mit kapsz, ne csodálkozz rajta.
Egyébként azzal, hogy meg akarjátok mindig és folyamatosan magyarázni neki, hogy nem jó az, ahogy az élethez áll és amit gondol róla, magáról a pasikról, a gyerekvállalásról, csak dühöt vált ki belőle. Kell ez nektek?
"tök mindegy mit csinálsz, neki nem lesz jó."
Ha nem írtok, nem reagáltok gondolom egy idő után abbahagyja. Magával nem beszél az ember. Vagy igen?

MsIreneAdler 2020.03.27. 21:34:59

@Frau Untermensch4: valami azt súgta, hogy amolyan az "ellenségem ellensége a barátom" gondolat vezérelt. Ezért voltam kíváncsi, mit szólsz ahhoz, hogy nem csak Wombival van gondja Szubnak, hanem velem is (meg úgy mindenkivel) . A vicc, hogy soha nem adtam neki életvezetési tanácsokat, az meg had ne legyen már főbenjáró bűn egy ilyen blogon, hogy le merem írni, ha nem egyezik a véleményem valakijével. Sajnos hiába kérdeztem képtelen volt elmondani, mi a konkrét probléma, egyszer azt írta, az, hogy létezem... :)
De igazad van, hagyjuk is. Csak azt szerettem volna, ha teljesebb képet kapsz a sztoriról, így árnyaltabb lehet a véleményed. Ennyi.

2020.03.27. 21:54:58

@MsIreneAdler: beleolvastam abba, ami ott volt és abba, ami itt. Szerintem feloldhatatlan ellentét van. Nem lett árnyaltabb a véleményem attól, amit először írtál, már elég árnyalt volt eddig is.
Leírhatod, miért lenne főbűn? Csak el kell döntened, hogy van értelme, vagy nincs. Szerintem nincs, de az ember csinál olyat, amiről tudja, hogy felesleges. Én is írtam most is WR-nek, pedig tök felesleges, akkor is tudtam, amikor megírtam neki. És azt is tudtam, hogy nem azt fogja írni, hogy igazam van.
Ha le mered írni neki a véleményed (vagy nekem), akkor az jó. Tulajdonképpen ezért vannak ezek a helyek. Sajnos elgurul a gyógyszer, előjönnek randa szavak, megerősítésként a személyeskedés. Viszont eldönthető, hogy meddig marad az ember, mire reagál és mit enged el.
Te nyugodt szoktál lenni, maradj ennél - szerintem. Az, hogy téged hogy ítélnek meg, nem attól függ, hogy a lány mit ír rólad. Aki ismer, ismer, és nem hiszem, hogy rossz véleménnyel lennének rólad, ez független attól, hogy más mit ír.

MsIreneAdler 2020.03.27. 22:30:08

@Frau Untermensch4: tényleg igazad van, ez már rég nem ér ennyit. Ebből a szempontból nincs bennem para, hogy rontja a "jóhírem" vagy mi, arra nagyívben teszek. Amit utálok, ami zavar az igazságtalanság, a határtalan butaság és az alaptalan vádaskodás. Ezek mellett nehezebb elsétálnom, de megteszem, nem tehetek úgysem mást.

VOGAben 2020.03.27. 23:02:40

A végérvényesen tévutakon őgyelgő vénkisasszonyokhoz lenne pár praktikus kérdésem. Őszintén érdekel, hogy milyen érzés átélni azt a felemelő élethelyzetet, amikor is minden napszakra jut szexpartner, új és a régmúltból is de komoly kapcsolatot még csak félrészegen sem ígérnek nekik, vagy ha igen, másnapra kialusszák. Komoly embernek nem kellenek az ilyenek. Amilyenekről álmodoznak, akikre bezizzennek még negyven felé is, azoknak meg főleg nem! Egyszerűen rémisztő egy nő, aki mögött 10-15 ne adja az ég 20 zavaros esztendő van csupán, zéró eredménnyel. A 25 évest sem vesszük komolyan, ha bolond van a fejében, egy 35+ mégis mivel lenne több? Én kicsivel negyven felett, baromira nem ezen parázok, hogy nevezetesen hónapok telnek el komolynak ígérkező partner nélkül. Tisztességes alapok nélkül max putri vagy kacsaól építhető... Itt tartunk kérném szépen. Ez az aktuális vészkorszak remélem elgondolkodtatja a fiatalokat ezen dolgok tekintetében is.

2020.03.28. 09:04:52

@MsIreneAdler: Az alaptalan vádaskodást ismerem. WR más sem csinál, mint a nyakamba varrja a rajongótáborát. Hogy hiszi-e, vagy csak álhíreket szeret terjeszteni és így okot kapni a baszogatásához, nem tudom, de mindegy is.
Stílus?
Mit vársz, ha egy okos és intelligens nő (WR) is lemegy folyamatosan a szintjén alulra, de kurvára alulra. Látod, írtam néhány mondatot, hogy nem értek egyet azzal, amit csinált (én sem tudtam elsétálni) -0 db "randa szóval"-, amire ő azonnal tombolt, és nézd meg a stílust, amit kiadott magából.
Jó hétvégét :)

Womb Raider 2020.03.28. 09:14:16

@Frau Untermensch4: "nem veszem szárnyam alá. "

Tudom én ezt.. tudom, hogy valójában ez kettőnkről szól, Subrina csak azért kell, hogy jó fényt vess magadra , hanyagul ;)

"Én a figyelmedet hívtam fel arra, hogy kiragadsz máshonnan vett információt, amit megoszt az illető másokkal, egy másik környezetbe teszed"
Ez elég releváns infó, itt, ebben a kontextusban is releváns.. és, mint írod: iformációt emeltem át, nem pedig teóriát.. meccsoda különbség, mondaná az urad is..

"ahol véleményt is formálsz hozzá."
Az idézet magáért beszél, nem változtattam rajta, nem forgattam ki , sőt.. még voltam olyan jó, hogy feltételeztem, ez a "Fiatal vótam, köllött a péz'" időszakából származó botlás volt..
"Mások is ezt tették a te bejelentésed után. "Kiforgatták" és az orrod alá dörgölték számtalanszor. "
Nem, mások kisarkították, eltorzították és kiegészítették az erősen elfogult és nyilvánvalóan valótlan elméleteikkel.. és az is lényeges különbség, hogy teljesen irreleváns környezetben. Vagy szerinted az nem nettó személyeskedés, ha az atomenergia felhasználásával kapcsolatos megállapításaim cáfolataként hozzák azt, hogy "erkölcstelen" életet éltem (szerintük)
"Amire te mindig kiakadtál."
Egy idő után már unalmas..ha valótlanságokkal vádolnak..neked nem lenne az? Óóóó.. dehogy nem..

"Te húztál egy vonalat. 15 évi klub és lányka szerelme férj mellett ok, pénzért dugás nem ok."
Ezt a vonalat nem én húztam, hanem a pénz.. szerintem ez elég éles választóvonal..
A 'lányka' meg pont annyi idős mint Subrina..

"Ha neked írnak, hogy mi vagy nem ok, ha te írod le, hogy "kurva", az ok."
Ha olyasmit vetnek a szememre, ami nem igaz, az nem ok. Subrináról pedig nem én írtam, hogy kurva.. hanem ő vallott kétszer is magáról. Másrészt, Subrinának nyolc kör előnye volt , mert mire tegnap ideemeltem ezt az idézetet, addigra már kb. mindenkit többször lekurvázott, a felmenőket is ideértve, tehát, ha lekurváztam volna.. még mindig nem lehetne mukkja sem. Ám nem kurváztam le, csak elfogadtam a véleményét, önmagáról..
"És én vagyok szemforgató aljas."
Hanem? A fentiek tükrében minek érzed magad? Nem volt egy valós állításod sem, de ügyesen próbálsz manipulálni azzal, hogy 'átértelmezel'..
De lefelé is lesz igazolása a sunyiságodnak és a hazugságaidnak:

"Ennek a nőnek nem is olyan régen még magadat kínáltad fel."
:))))))))))))))))))))))))))))) Hol, te szerencsétlen? Hol? Te komolyan gondolod, hogy Subrina az a szint, ami megüti azt a nívót, ami nálam alapfeltétele annak, hogy bármi több is lehessen egyszerű beszélgetésnél?
Mielőtt lukra futnál: te sem . Szóval ha nincs humorérzéked, ha nem vagy képes a sorok között olvasva értelmezni a másikat, akkor jobb, ha visszamész a "HogyVolt"-ra..

"Igen, ha neked az prűdség, hogy nem kefélek idegen pasikkal és nőkkel éveken át, akkor prűd vagyok."
Nem, ne csúsztass már megint.. Az a prűdség, hogy érdemi információk nélkül képes vagy egy , a valóságtól meglehetősen eltérő, de benned élénken vidráló és indulatokat gerjesztő kép alapján más felett ítélkezni. (Ez amúgy nem csak a szexualitás terén figyelhető meg)

"Lekurvázott, lebutagecizett? És akkor te is lekurvázod?"
Óóóó.. annyira édi ez a "Ahol a Subrinákat bántják, ott én is Subrina vagyok" póz.. de Hol voltál, amikor @MsIreneAdlert és másokat mocskolt a kis védenced?

"Arról, hogy véleményt nyilvánítasz valaki nemi életéről."
Nem. én nem a nemi életéről alkottam véleményt.. hanem arról, hogy azt lazán relativizálni igyekszik..
"A tiédről viszont tilos, mert leordítod még a Holdat is az égről, hogy hogy képzelik."
Nem tilos.. csak jó, ha a tényeknél maradunk és nem a személyeskedés az egyetlen cél.
Egy vitában csak a nagyon buták próbálnak úgy érvelni, hogy Wombi, nincs igazad, mert sok pasival és nővel szexeltél!

" Mitől "tisztességesebb" a te nemi életed?"
:) Ha nem érted a különbséget, nem én leszek, aki felvilágosít.. ha szerinted helyénvaló, ha egy nő (vagy férfi) szimplán tárgyiasítja a testét és szeuális szolgáltatást nyújt pénzért.. hát nem nagyon hiszem, hogy lesz miről beszélnünk.

" Éld, ha neked jó. És ne szólj bele a máséba. "
Azért a vélemyényemet elmondhatom? melyik nyomtatványt töltsem ki a kérelelmhez?

"Annyi más lehetőséget ad neked az életről alkotott véleményével, amire a válaszaid is olvashatóak, nem szoktál szűkszavú lenni, nem kell unatkoznod, onthatod magadból a bölcsességeidet."

Sajnos még így is, ha ennyire alaposan próbálom megválaszolni a kérdéseid és vádjaid.. még akkor is ki szoktad forgatni..
(azt azért látom, hogy tegnap este te sem unatkoztál.. "küldetést teljesítettél", tudom ;)

Akit nem érint, nyugodtan ugorja át.

Womb Raider 2020.03.28. 09:18:59

@Frau Untermensch4: Ne játsz már meg magad.. amikor múltkor faszokat kínálgattál szopásra, akkor az mi volt? Felülemelkedtél önmagadon és felszínre engedted a valódi Fraut?
Ne légy szánalmas..

2020.03.28. 09:23:26

@Womb Raider: a véleményedet elmondhatod, az nem mindegy, hogy hogyan, bár a hogyan is rád van bízva, rólad szól, a te problémáid jelennek meg benne.

Womb Raider 2020.03.28. 10:06:16

@Frau Untermensch4: Nos, ebben az esetben ezt azzal viszonoznám, hogy békejobbot nyújtok és megpróbálok veled kapcsolatban tabula rasát csinálni és az agarakat karanténba zárom..

Nem állítom, hogy meg nem történtté tudom tenni mindazt, amit veled szemben elkövettem.. de ez van. Soha nem éreztem büszkeséget amiatt.. sőt.. de harcban és szerelemben.. tudod.. ;)

Womb Rаider 2020.03.28. 10:32:29

@Frau Untermensch4: Keblemre!!!

(de semmi buzulás, buzulás az nuku!)

Womb Raider 2020.03.28. 10:43:11

@faszomaszáádba: Rólad viszont egyenesen tanulmánykötetet lehetne , de jó vastagot , megtölteni.
Arról aztán meg végképp ne vitatkozzunk, ki is unatkozik valójában és kinek van ideje naponta új nickeken teleokádni a neki nem tetsző blogokat.. ha szerinted az normális, amit te csinálsz, hát remélem, hamar kapok beutalót valami csendes, alpesi pszichiátriára ;)

Womb Rаider 2020.03.28. 12:44:29

@Golf II: Bogaram.. feltűnt, hogy mindkét név azonos és hosszú ideje ugyanaz? Érted? Áááá.. dehogy, inkább beszélgess magaddal.

MsIreneAdler 2020.03.28. 16:35:20

@faszomaszáádba: most tekintsünk el attól megint milyen fantasztikusan sikerült nicket választanod meg vonatkoztassunk el attól milyen szerepet is töltesz te itt be a blogon.

"A legnagyobb baj azonban hogy oda szinte egyik se jut el hogy önkritikát vegyen magának és beismerje hogy bizony ők baszták el maguknak ezt a részt, mert ehhez intelligencia is kéne."

Erre szeretnék reagálni. Igen, igazad van, elbasztuk. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezt gondolja. Faszán levágtuk magunk alatt a fát. Pedig csak annyit szerettünk volna, hogy szavazhassunk, tanulhassunk, egyenlő elbánásban legyen részünk, amit meg is kaptunk. De ennyi nem volt elég. Túltoltuk. Elvileg ugye az van, hogy minden nő választhat, hogy mit akar. A probléma viszont ott kezdődik, hogy ha a sztenderd elvárások közül bármi nincs jelen az életedben, akkor szar alak vagy. Fut a lakás? Az milyenmár, biztos lusta vagy. Nincs gyerek? Selejt vagy, önző vagy. Otthon vagy, nem dolgozol? Szipolyozó, láblógató ribanc vagy. Szülés után nem fogytál le a lánykori súlyodra? Jön sóhernorbi és a szőnyeg szélére állít bammeg, hogy mit képzelsz te magadról :). Fos helyzet, de nyugi, nem várom el, hogy megértsd. Mostanra már annyi elvárást támasztottunk főleg mi nők magunk elé, hogy már azt sem tudjuk, merre van előre. És igen, azokról meg ne is beszéljünk, akik nem élnek a lehetőséggel, és még mindig azt várják, hogy egy férfi oldja meg az életüket, amiért ők még a feltételezést is sértőnek érzik, hogy bármit adjanak.
Na de ezen a ponton had elmlítsem meg azoknak a férfiaknak a tömegeit, akik szintén a "feminizmus" szekerét tolják. Az egész talán úgy kezdődhetett, hogy azt hitték, ha majd a nők szívük szerint választhatnak, és nem kell hozámenniük a gazdag "földesúrhoz", akkor majd puncieső lesz nekik is. Aztán mi történt? A nők továbbra is a jóképességű, esetleg tehetős férfiakkal kefélnek, nemzenek gyereket, a Lúzer Laliknak meg még annyi pina sem jut, mint azelőtt, hiába nyaltak be csontig. Elhiszem, hogy ez elkeserítő. A férfiak másik része pedig sugar daddyként, pincsi kutyaként járul hozzá ahhoz, hogy egy mai nőnek még csak eszébe se jusson, hogy a külsején kívül bármi más is fontos egy férfinek belőle. Miért is dolgozna a belső tulajdonságain, egy okot mondj? Azért, hogy valami random bloghuszár meg legyen elégedve vele? Persze minden férfi egy szűzies, odaadó, gondoskodó nőt akar maga mellé. Aztán ha felmész bármelyik közösségi oldalra, valahogy azt láthatod, hogy nem a 4-5 gyerekes anyukák képei vannak szétlájkolva, hanem a csücsöri ribancoké. Erre van igény. Bár az is lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, megesik.

VOGAben 2020.03.28. 18:28:34

@MsIreneAdler:

"A férfiak másik része pedig sugar daddyként, pincsi kutyaként járul hozzá ahhoz, hogy egy mai nőnek még csak eszébe se jusson, hogy a külsején kívül bármi más is fontos egy férfinek belőle."

Ez most ugye csak félig komoly... A külső változó, ez oda vissza igaz, idő apó pusztít. A belső összetettebb és ezért még megfoghatatlanabb! Vannak nők (a laza 95%) akiknél napszakonként többször is átfordul valami az emeleten. Ehhez ember fia nem tud alkalmazkodni! Ezért marad az, hogy 1. fontos a külső, 2. fontos a viselkedés (előélet stb.) A többi csak sallang. A lexikális tudást csak félve említem, mert volt szerencsém korombeli belgyógyász doktornővel beszélgetni és lesújtó volt. A szakmán kívül oly sötét volt szegénykém... és még annyi ilyen van, akiket nem is érdekel a számukra ismeretlen világ, az érdemi kommunikáció velük fájdalmas. Unalmasak, na! A szimpla testiségre alapozott kapcsolataik ezért is vannak eleve kudarcra ítélve. Dehogy van igény a csücsöri ribikékre! A nihil kis életükből próbálnak csak kitűnni. Ott a bibi, hogy egyforma álarcot öltve, a büdöslábú kóklerek szintjét már meg sem próbálják megugrani. Egyikről pattannak vagy cuppannak a másikra, jó helyen is vannak ott. Az ingerküszöb lezuhant közben az ego meg felértékelődött 0 teljesítmények mellett. Ma már pár éves házasság után válnak az anyucik, olyan indokokkal amiken az anyáik, nagyanyáik meg sem ütköztek, szemöldökük sem rándult. Vagy egyszerűen csak kitalálnak valamit. Hogy: "csak" stb. Na most ilyeneket látva tervezni??? Kockáztatni az anyagiakat, a leendő gyerek/ek lelki fejlődését??? Ennek a fonákját volt módomban tanulmányozni. Kösz szépen! Ezért van az, hogy a családalapításra alkalmasnak vélhető (közel sem biztos, hogy alkalmas) nők a 22-28 éves korosztályból adódnak. A 30+ a maradék társaság. 1/10000 aki kivétel. Nem éri meg... Ezt sajnos el kell fogadni! Én is már vén szarosnak érzem magam néhanap, igaz nem is álmodozom olyan hülyeségekről, hogy 19 éves lány családjához megyek pofavizitre. Persze mindenre van kivétel de jellemzően a klasszikus eseteke futunk bele. Az élet rövid, szaros és igazságtalan. Hajrá!

VT 135 2020.03.28. 23:13:08

@MsIreneAdler:
Mindenekelőtt Deansdale örökérvényűjét érdemes idézni:

"Az átlagférfiak tömegének mindenféle szabad vagy nyitott szexualitás csak árt, mert a hipergám nők minden erre hajlamos kultúrában a magas státuszú férfiak köré gyűlnek. 10 nőből 9 inkább lesz a pasa sokadik ágyasa, mint egy névtelen senki tenyéren hordott egyetlen felesége. A monogámiára azért van szükség, hogy az átlagjóskáknak is legyen nője, ami motiválja őket a társadalom produktív tagjaivá válásra. A monogámián kívül gyakorlatilag minden más rendszer garantált bukás a férfiak ~80%-ának, csak ezt ezek nem tudják előre. A szexuális forradalom idején is abban hitt minden balek, hogy ha szabad lesz a szerelem majd tucatjával talál nőt. Ehelyett sokaknál az önkéntelen cölibátus jött, vagy "jobb esetben" a fütyikörhinátról kiöregedett nők őket választották az anyagi biztonság zálogául. A sok nőhiányban szenvedő pasi meg igazi romboló erő - például az iszlám is ezért tud könnyen mártírokat faragni a szerencsétlenekből a mennyei punci ígéretével."

"Igen, igazad van, elbasztuk. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki ezt gondolja. Faszán levágtuk magunk alatt a fát. " - nem ti. Vagy akkor mindkét nem. De igazából egyik sem. Ezek felsőbb szintről érkező szándékok voltak. Kezdve onnan, h miért fizessenek egy embernek annyit pénzt, amennyiből egyedül eltarthatja a családját, ha lehet ugyanannyi pénzt fizetni kétszer annyi munkáért...? Meg amit itt nemrégen írtam a feminizmus támogatóiról, céljairól, azt nem ismétlem meg, de elég világos a kép.

"Na de ezen a ponton had elmlítsem meg azoknak a férfiaknak a tömegeit, akik szintén a "feminizmus" szekerét tolják." - na ja. Egyrészt vannak az agymosott, hasznos idióták. Vannak a punci reményében bármit megtevők. De náluk sokkal nagyobb felelőssége van azoknak a férfiaknak, azaz a többségnek, akik már szintén képtelenek bármiféle, közösen, együttműködésben végrehajtott akcióra. A feminizmus részben az eltűnt férfiasság helyére beáramló torz - "női" - férfiasság. A nagy antifeminizmus kimerül abban - tisztelet a kivételnek -, h virtuális fórumokon acsarkodnak a napi felháborodnivalókon és sajnáltatják a férfinemet. Megoldás keresés, cselekvés, összefogás? Ugyan már, ahhoz fel kéne állni a fotelből és különben is, akkor nem maradna idő az önsajnáltatásra...

És a slusszpoént pedig nem győzöm elégszer hangsúlyozni: bár a férfi-női szerep és kapcsolatok körüli káosz jelenleg a legfájdalmasabb, de a teljes folyamatnak csak egy kisebb bugyra. Ha nem leszünk képesek rövid időn belül alapvető világszemléleti változásra, akkor pár évtizeden belül kiírtjuk magunkat a Földről. Előtte még kapunk az arcunkba egy világdiktatúrát, amelynek az építése az orrunk előtt zajlik, de amely igazából részletkérdés lesz, mert a haláltáncnak csak egy epizódja lesz, ha nem vagyunk képesek változni összemberiség szintjén (de alulról egyéni-mikroközösségi szintről kezdve).

VT 135 2020.03.28. 23:21:40

@MsIreneAdler:
Ja még egy gondolat. Lehet a nőket hibáztatni, csak sehová sem vezet. A bűnbak keresés mindig hálás műfaj, csak miután sikerült a bűnbakot levágni, mindig lesz egy újabb bűnbak... Persze, a nők miért fogadták el a csokitortát (amely csak kívül csoki.......)? Miért? Ha holnaptól bevezetnék, h minden férfinak alanyi jogon járna két fiatal, dögös nő, akkor a férfiak tömegei tiltakoznának? Kétlem. Pedig valójában ez is pont annyira káros lenne egy férfi számára hosszútávon, mint a nőknek (is) a feminizmus. Másrészt elég abszurd számonkérni a nőktől, h miért nem harcolnak, amikor a harc, a harcos szerep az kifejezetten férfi esszencia. Nem véletlen, h a teljesen elnőiesedett területeken - pl. egészségügy, oktatás - vannak a dolgozók a legrosszabb helyzetben, hiszen nem tudnak úgy harcolni, mint mondjuk a BKV-sok, vagy vasutasok (meg persze a tyúkudvar hatásai is éreztetik ilyenkor magukat, hiszen még kevésbé képesek összefogni). És hát ugye ott van az is, h azok a nők, akik leginkább megélik a saját nőiességüket, ők döntően boldog párkapcsolatban, családban, gyerekek közt vannak, így sem idejük, sem kedvük nincsen háborúzni, aktivistáskodni.

De úgy meg még abszurdabb ezt elvárni a nőktől, h közben a férfiak ugyanúgy nem csinálnak semmit, pedig nekik még csokimáz sincsen, csak a kaki. A maximum az, h pár antifeminista nyíg a neten. Hosszú távon tényleg csak az lehet a megoldás ezen a téren, h a férfiak ismét tököt növesztenek, megtanulnak összefogni, felelősen vezetni és követni és a nők ehhez tudnak aztán csatlakozni, fontos, nélkülözhetetlen, hátországot, támaszt nyújtó szövetségesként.

Szubrina 2020.03.28. 23:53:14

@VT 135: Végre egyetértünk, de amíg a férfiak nem hajlandóak tököt növeszteni, addig a nőknek kell tökösnek lenni helyettük is. (Egyelőre nem akarnak, még te sem.)

Családot alapítani egy balfékkel, aki nem képes megvédeni, eltartani egy családot, folyton idegen puncik után futkos, nem szellemi partner egy nő számára, ne már baszkiiii? (oszt még én vagyok a hibás, h ezt nem kérem??? ősi ösztöneim ellen, erőszakolja meg magam?)

nem szeretek idézni,de most kettőt is fogok:

"Igazi nővé, csak igazi férfi mellett válhatsz" Pilát Gábor

és még valamit arról, h ÉN elmebeteg vagyok, de ezt itt mindenkinek, aki nem ért engem:

"Mindenki annyit ért meg belőled, ahol Ő tart"

MsIreneAdler 2020.03.29. 00:12:00

@VOGAben: abszolút megértem, ha valaki inkább a fiatalabbat választja. Ebben semmi extra nincs, jogos és világos. Természetes, hogy fontos a külső, akire nem áll a cerka, azt ne matassuk. Az is érthető, hogy a férfiak egyre bizalmatlanabbak. Amikor én ismerkedtem, már akkor szinte munkáltatói igazolással meg kereseti kimutatással kellett betoppannom egy randira, és minden pillanatban bizonygatnom, hogy "nem kell a pénzed hülyegyerek". Azóta a helyzet gondolom csak romlott.
De te nagyon elvitted a témát a "haszontalan harmincas, negyvenes nők" és a "szegény tökéletes, de tehetetlen férfiak" irányába. Ez már lerágott csont. Szerintem eleget köszörültük a nyelvünket rajtuk. Lépjünk túl ezen, mert inkább azt kellene megakadályozni, hogy ezek a tomboló, megkeseredett nők "létrejöjjenek".
A kérdésem az volt, miért vagy inkább kiért dolgozzon egy nő a belső tulajdonságain? Vagy máshogy: mit mondanál egy mostani huszonéves lánynak, miért ne legyen ribanc? Miért éri meg tisztes családanyának, feleségnek lenni, bulikirálynőség helyett?

MsIreneAdler 2020.03.29. 00:24:39

@VT 135: na ezért kapni fogsz :) Micsoda újszerű, formabontó gondolatokat mersz te itt hangoztatni, hogy nem csak és kizárólag a nők (és természetesen az általuk irányított világ) tehet mindenről?
Amit a harcról írtál. Nem, egyáltalán nem kevésbé harcosak a nők, vagy kevésbé hatékonyak az érdekeik érvényesítésében, csak más a taktikájuk. Övék az akna munka, és a "lassú víz partot mos" akciók. Ne becsüld le őket. Sosem :)

Szubrina 2020.03.29. 00:50:55

@Golf II: Senkivel se fogok, relax. Ha nem ehetek olyasmit, amit szeretek én inkább éhenhalok, ez a típus vagyok, a szarral sosem fogok megelégedni, evvan.

Szubrina 2020.03.29. 00:53:03

@Golf II: Pedig ő nem hibáztatta egyik nemet sem, nem vagy figyelmes, ő csak annyit mondott, h a férfiaknak kéne férfivá változni és akkor a nők a férfiak mellé tudnának zárni.

Erre nem képesek viszont, de ezt nem ő mondja, hanem én, meg a többi nő a világon.

Szubrina 2020.03.29. 00:53:47

@Golf II: Nem nyal nekem, sőt, ezt honnan a bánatból okoskodtad ki?

MsIreneAdler 2020.03.29. 00:58:30

@Golf II: csak nyugalom. Semmi ilyesmi nem hangzott el. Ha szeretnéd, és van higgadt, nyugodt gondolatod, esetleg érveid a témával kapcsolatban, szívesen hallgatunk.

Szubrina 2020.03.29. 01:03:18

@Golf II: Hisztizik a fene...tény, h van bennem egy erős vágy, h megtaláljam azt a férfit, akivel pont összeillünk, mint "két kicsi legó" de mivel folyamatosan mellékvágányra futok, újra és újra feladom ezt a vágyamat...valahol nagyon mélyen érzem, h milyen férfi lenne az, aki jó lenne hozzám és aki pont attól lenne boldog, amilyen én vagyok...de amíg őt nem találom, addig ki kell bírnom egyedül...vagy, ha nem találom meg, akkor végleg egyedül...ez egyféle harc, ami dúl bennem, azon felül, a rengeteg ellentmondással együtt...miszerint, gátlásos vagyok a testem miatt, ugyanakkor egy kéjenc a szexben, rengetegen meg akarnak baxni, de én alapvetően érzelmek nélkül nem szeretem a szexet, igazából introvertált személyiség vagyok még is sokszor a társaság középpontjában találom magam...:O

MsIreneAdler 2020.03.29. 01:05:26

@Golf II: ezen a blogon mindenki szava ugyanannyit ér. Ha ő az elmebeteg (nem kizárt, honnan is tudhatnám), akkor miért te vergődsz itt a caps lock-ra könyökölve? Ha nem tetszik, amit mond, cáfold meg, vitázz, hozz példákat! De csak mert így izomból nyomod, még nem lesz igazad.

MsIreneAdler 2020.03.29. 01:14:50

@Golf II: ja, nem tudtam, hogy itt már konkrétan az emberiségért kell tenni, hogy kommentelhess, de szívesen várom akkor a te sztoriajidat,hogy milyen nagyszerű tetteket hajtottál már végre!
Komolyan? Százszor leírja ugyanazt? Na ne mondd.... :D

Szubrina 2020.03.29. 01:15:02

@Golf II: "Alapvetően" egyébként az imént írtam le, h nem fogom összeszorított combokkal várni a nagy Ő-t, ha közben imádok baszni...
Gondolom bonyolult neked ez a gondolatmenet...

MsIreneAdler 2020.03.29. 01:24:24

@Golf II: nem tudom, most látlak először okoskodni, de most sem megy valami nagyon :D
Igazából mi a célod? Értsek veled egyet? Győzz meg! VT-t tiltsák ki? Írj wolfnak! Az, hogy itt szidod nem old meg semmit.

Szubrina 2020.03.29. 01:27:38

@Golf II: Mi ez a királyi többes?
Tipik, ha egy férfi sok nőt nyársal fel, akkor fasza csávó, ha egy nő több faszt is bekap a szájával és a puncijával is, akkor kurva.

Ennyit az egyenjogúságról...köszi feminizmus, h 2020, de még midngi csak annyit értél el, h egy nőnek két munkahelye legyen, amiből az egyik láthatatlan (??).

Tudod, annak a valakinek a múltammal együtt fogok kelleni, ha meg nem jön telibeszarom, senkire nem fogom ráerőltetni magam...

Szubrina 2020.03.29. 01:38:19

@Golf II: Az, h ami a pasiknak jár, annak kéne járnia a nőknek is, ez az egyenjogúság...egyébként én még soha nem nyaltam pinát, de nem is tervezem, sztem gusztustalan aki a saját neméhez vonzódik, ezen vitáztam WR-rel is.

Nemtom miért trollkodsz, mi a gecire jó ez? nem azt akartad, h ne írjak ide, most meg direkt beszéltetsz.

Szubrina 2020.03.29. 03:01:32

@Golf II: Te rendre nagyon figyelmetlen vagy, azt mondtam voltam egyszer hármasban. Kényszerhelyzet volt, ez tulajdonképpen vezeklés volt részemről.

Ugyan is dugtam egy ismerős csaj palijával még korábban titokban, aztán kiderült, h a lánynak vannak leszbi hajlamai, és kitalálták, h dugjunk hármasban, nagyon nem akartam, de úgy éreztem, ha hármasban leszek velük, akkor az elmossa a korábbi kettesben titokban dugás bűnét.
Azzal vezekeltem, h hagytam a csajnak, h kinyaljon, de h őszinte legyek, nem esett jól a lelkemnek.

Szubrina 2020.03.29. 03:03:03

@Golf II: Az egyenjogúság csak a szar dolgokban nyilvánulhat meg, mint pl. meló?
Hát azért ez elég érdekes egyenjogúság.
Én úgy gondolom, h amennyiben egyenjogú vagyok a szar dolgok tekintetében így egyenjogúnak kell lennem az élvezetek tekintetében is.
A rendszer úgy, ahogy van egy kalap szar és ez az elítélő viselkedésetekből is látszik.

Szubrina 2020.03.29. 03:03:32

@Golf II: Még mindig te beszéltetsz.

Szubrina 2020.03.29. 03:15:55

@Golf II: Elmondom neked mi az egyenjogúság, pontosan az, amit a szó takar, a két nem teljesen egyenjogú, mindkettőnek ugyan azok a lehetőségek adottak, ez lenne alapvetően...erre jön a kurvázás tőled, te hímringyó.

Életem én szingli voltam, a pasi miért baszott ki a kapcsolatából ez a nagy kérdés.

Szubrina 2020.03.29. 03:42:51

@Golf II: Röhejes vagy, érdekes az én blogom alatt egész normálisan viselkedtél, de itt kikeltél magadból, ez egy másik személyiséged Ötödik Sally.

VOGAben 2020.03.29. 11:18:40

@MsIreneAdler:
A kérdésem az volt, miért vagy inkább kiért dolgozzon egy nő a belső tulajdonságain? Vagy máshogy: mit mondanál egy mostani huszonéves lánynak, miért ne legyen ribanc? Miért éri meg tisztes családanyának, feleségnek lenni, bulikirálynőség helyett?

Akkor engedd meg:
1. Saját magáért, senki másért elsősorban. Egyébként ezek a neveltetéssel kellene jöjjenek, maximum finomhangolásról beszélhetnénk jó esetben. De hát tudjuk... A testi, lelki, szellemi fejlődés mindkét nemnek jól jön! Még a botlásokból sem késő tanulni, ez sem jellemző.
2. Röviden, mert az egész életét elkeféli, ha csak nem ez volt az eredeti koncepciója is. Százezres lélekszám alatti városokban is hamar összejön ez! Aztán maradnak a tíz évvel fiatalabb kíváncsi gyerekemberek és a tízzel több papamacik. Nem lehet az időtényezőt kihagyni!! Sajnos ez van. A saját korosztálya, egy bizonyos partnerszám fölött, már csak hunyorogva pacsizik a többi sógorral... ez életcél?
3.Mert erről álmodozott anno. Hogyan írjam körül... nincs ingyen leves! 17-27 dübörög a féktelen ÉLET. Mintha előtte és utána nem lenne semmi. 27 körül már késő a felismerés, ha addig nem jött el a minden tekintetben megfelelő férfi, ezután egyre csak fogcsikorgatva lesz megfelelő jelentkező. Persze az álomvilág lila gőzével még nem lehet ész érvekkel sem győzni, meggyőzni. Az igazi pofon meg akkor érkezik, ha az amúgy csinos, vonzó tán még értelmesnek is mondható nő szervezetében már berágta magát valami makacs bakteriális nyavalya. Amit tíz nőgyógyász húsz kezelése sem tud már végérvényesen likvidálni! Fel-fel lángoló makacs fertőzésekre gondolok. Huszonévesről beszélünk!! Először csak az egyik petevezetéke hegesedik el, majd csak egy kis cisztája lesz... folytassam? A felelősségtudatra próbáltam ezzel rávilágítani. Egy életünk van. Minden döntésünk következményeket vonz. Nincs még egyszer dobhatsz, új lapot húzhatsz!

Szubrina 2020.03.29. 12:52:13

@Golf II: Én szingli voltam, senkit nem csaltam meg, de még így is nekem volt bűntudatom, a pasinak nem, azóta is írogat igen sűrűn, mert a férfiaknak nulla szégyenérzete van.

Hármasban sem vagyok benne az első alkalom óta, pedig a csaj is kérlel (ő nem tudja, h a pasija kettesben is akarná)...

Ha lenne benned némi empátia megértenéd, h miért dőlök az ilyen barátnőjüket, feleségüket gátlástalanul megcsaló fickók karjába nagy ritkán, tudod néha úgy érzem szükségem van nekem is egy kis instant szeretetre, ölelésre, gyengédségre, ja meg olyan orgazmusokra, amiket nem magamnak okozok.

Arról se tehetek, h a palik kényelmesek és választanak maguknak egy olyan nőt, aki kevéssé elégíti ki a szexuális éhségüket, ellenben kimossa a zoknit, meg főz rájuk, aztán ők már ezt előre eltervezik, h úgy is félrebasznak majd és akkor megkapják, ami kell. tehát szingli pasik már nem nagyon vannak, azok között, akik korban nagyjából hozzám illők. Akiről fent meséltem 29 egyébként.

Ne mondd, h te nem ilyen vagy, hisz ilyenek vagytok, kibaszottul esendőek és a hűséget, mint fogalmat fel sem fogjátok. Ami abban az esetben nem baj, ha nem ítélkeztek felettem, h biztos én vagyok a hibás.

Jah, a nős´/foglalt pasiknak semmit se kell csinálnom, elég, ha létezem és akkor ők már basznának, még csak szexiznem se kell, olyan a kisugárzásom.

Szubrina 2020.03.29. 13:12:40

@VOGAben: Te egyszerűen annyira felbaszol ezekkel a korhatárokkal, mi a szarról pofázol?
Gondolkozz már, ez az egész nem korfüggő, van olyan nő, a dohányosok között, meg rossz genetikával is, aki már 27 évesen úgy néz ki, mint a saját öreganyja. Ránézel és meg se tudod határozni hány éves.

Tőlem pl. élőben ismerkedésnél még a kutya nem kérdezte meg hány éves vagyok, ha még is arra terelődött a szó, akkor nem az történt, h ja 36-37-38 akkor SZEVASZ, hanem, inkább az, h cseszd meg 26-nak nézel ki.

Akkora faszság ez a korkérdés nálad...emberek ezerféle szituban élhetik az életüket, amiért esetleg nincs lehetőségük 27 éves korukig, h összejöjjön egy olyan kapcsolat, ami komolyabb, esetleg házasság is lesz belőle, ráadásul mindez soha nem csak a nőn múlik, hanem a partneren is.

Ha olyanokat fog ki az ember, akik nem akarnak elköteleződni...vagy pl. nekem volt olyan, aki elköteleződött volna, de egyszerűen éreztem, h számomra kevés lenne, pl. a határ melletti faluban az élet egy tűzépen...nem lettem volna boldog.

Tudom, h azt gondoljátok, nem vagyok, de valójában kifejezetten intelligens vagyok és olyan kapcsolatba, amibe mások már belementek, majd pár év múlva elváltak, én direkt nem mentem bele...mert van önismeretem.

A volt osztálytársnőimre még pár éve irigy voltam, férj gyerekek, majd nemrég újra rájuk pillantottam, 90%-uk már egyedül neveli a gyerekeket.

Miért jó ez? Ez az okos, bölcs, helyes viselkedés, h hozzámenni egy baromhoz, mert ketyeg a biológiai óra, aztán elválni, hiszen nyilvánvaló, h az önismeret teljes hiányában mentek olyanhoz, aki nem is illik hozzájuk...

És akkor én vagyok a számkivetett, meg, h sárdobálás, h nem kellettem senkinek???
Ilyen idióta demagóg embereket kell elviselnem bazmeg az élet minden területén, sok butageci fasz, de tényleg, sírnivaló már.

Szubrina 2020.03.29. 13:24:47

@Golf II: Ember, ha én lennék a hibás, akkor a párkapcsolatból kikacsintó férfiak mik, ÁLDOZATOK????:DDDDDDDDDD

Szubrina 2020.03.29. 13:29:03

@vdora_12345: Ohh, végre egy normális épkézláb komment.:) állítólag a kamunickem vagy, de te és én tudjuk, h nem.

MsIreneAdler 2020.03.29. 13:30:57

@faszomaszáádba: nem rosszul látom a dolgokat, hanem máshogy. Ez nem csoda, hisz más szemszögből nézem, és hidd el, hogy nőként olyan oldalát is látom a férfiaknak, amit te a közös sörözés alkalmával nem. Ez nem kioktatás, vagy okoskodás, én is elfogadom, hogy a te szemed azt látja, amit. Más kérdés, hogy talán sokan azért nem látnak értelmes nőt, mert már nem is keresik. Lehet már nekik fontosabb, és sokkal nagyobb örömet okoz a "na ugye megmondtam, hogy MNK" érzése, mint az hogy meglássanak egy értemes csajt. Vagy ha mégis találnak, azt addig basztatják a bizalmatlan szarságaikkal, gyanakvásaikkal, amíg az meg nem unja és le nem lécel (true story) Így kezdődhet előről a kör. Nem is kör, inkább egy lefele vezető spirál, ami alján ilyen finomságok vannak, hogy MGTOW, meg a szimpla nőgyűlölet.
Kifejtenéd, hogy az úgynevezett "társadalom" milyen előnyöket biztosít a pinának? Mi az, ami jog szerint nekem jár, neked meg nem? Azért is kérdezem, mert én is a társadalom tagja vagyok, de még soha nem biztosítottam előnyt senkinek csak azért mert puncija van. Ezt, bármilyen szar beismerni, inkább a férfiak teszik.

Szubrina 2020.03.29. 13:33:58

@Golf II: De igen, válaszoltam, mondjuk úgy én 10%-ban vagyok hibás, amikor egy pali megcsalja velem a párját, a pali meg 90%-ban...

Arról nem is beszélve, h hányszor volt bazmeg, h nem tudtam róla, h nős a fickó, mert HAZUDOTT, te faszláda...

Abban az esetben én egyáltalán nem voltam hibás.

Szubrina 2020.03.29. 13:41:50

@MsIreneAdler: Megint egyetértünk...főleg, amikor azt taglalod, h mi nők látjuk olyan oldalukat is a férfiaknak, amit ők egymásról sosem láthatnak.

Mondjuk mi az az öngól, amit a férfiak végrehajtottak ez ügyben, van egy tök egyszerű példám...

Kezdetben vala, a szórakozóhelyek, látták, h kevesebb nő megy egy szórakozóhelyre, mint pali, de a palik a nők miatt mennek, ezért kellett erre valami megoldás. Kitalálták a nőknek az ingyen belépőt, mint vonzerőt, így több nő is ment. Erre a buta férfiak, elkezdtek egy idő után hisztizni, h milyen dolog, h a nők ingyen mennek, a kurva anyjukat, ez igazságtalan, így már bizonyos helyeken nem ingyenes a nőknek a belépő (nem aktuális a korona miatt a téma, de jó példa). Mit értek el ezzel, megint kevesebb nő megy el szórakozni...

Gratulálok!

A nők ingyen belépője a bulihelyekre, ami egyetlen érdeket szolgált valójában, a palikét, de ők kihisztizték maguknak

Szubrina 2020.03.29. 13:42:42

@Golf II: Már leírtam, keresd vissza!

Ismétlem, nekem nincs senkim, szingli vagyok, nem csalok meg senkit, azzal baszok, akivel csak akarok, akár pénzért is, ha fizet érte a balek:)))

Szubrina 2020.03.29. 13:44:20

@Szubrina: Ha valaki zavarosnak találja egy kicsit ezt a kommentemet, miközben elkezdtem írni, kimentem teregetni és amikor visszajöttem voltam olyan fazs, h nem olvastam át, mi az amit már leírtam, aztán elküldtem...de azért csak ki lehet bogozni...

Szubrina 2020.03.29. 13:48:43

@Szubrina: Ne magadból indulj ki, ha csinálnék is nicket, sosem lennének benne számok, meg ilyen össze-vissza betük...mit nézel te ki belőlem??? Tán még írtam is erről bejegyzést...Totál kreatív vagyok, valami ötletes név lenne, számok nélkül.

Ettől függetlenül örülök, h van rajtam kívül valaki, aki ennyire tisztán látja a dolgokat, talán valamelyik barátnője bújt új könntösbe, h végre beolvashasson WR-nek, de mégse legyen belőle összeveszés...lehet mondjuk MA is.

Womb Raider 2020.03.29. 14:23:49

@Szubrina: "Ettől függetlenül örülök, h van rajtam kívül valaki, aki ennyire tisztán látja a dolgokat, talán valamelyik barátnője bújt új könntösbe, h végre beolvashasson WR-nek, de mégse legyen belőle összeveszés...lehet mondjuk MA is."

Butuskám.. ez nem rólad szól. Ez rólam és egy sértett kis görcsről, aki már egy-két éve arra hegyezi a cerkáját, hogy koslat utánam, és 'jól megmondja a magáét'.
Teszi ezt úgy, hogy bár neki értékes az ideje, hogy blogok olvasásával töltse, mert ő egy magas pozícióban külföldön dolgozó IT guru. Ám nem telik el hónap, hogy ne gyártana új és új nickeket amiket arra használ, hogy 4-5 kommentben kiforgassa az aktuális kommentjeimet és beépítse a szokásos paneljeit. Amik valóságalapja 1% a többi a beteges , buta fikciója.. Persze a bátorsága csak odáig terjed, hogy hatéves hülyegyerekek szintjén VPN vagy anonym proxy mögül játssza a kisded játékát.
A műsor része, hogy időnként lelkesen tapsol a nyugati országok kelet európai gyarmatosításához és rendkívül progresszívnek gondolva magát elmagyarázza, hogy mindenkinek informatikusnak kellene állni és példát kellene vennünk Észtországról.
Majd ha ráunt (vagy végzett az önkielégítéssel) akkor eltűnik és kitörli a nickjét, így végleg elválasztja magától a kommentjeit. Kb 3-4 napja ugyanezt csinálta és eddig tartott a fogadalma, hogy ő többet aztán be nem teszi ide a lábát :)))
Baszki.. szkripteket ír arra, hogy összegyűjtse a kommenteket és az abból kiszűrt információ morzsákból próbál valami torz képet alkotva rólam mennél jobban bemocskolni.. (Abba nem is megyek bele, hogy minden egyes epeömlése valójában ugyanazon, belső önellentmondásoktól rogyadozó skeletonra van felhúzva.. nem hisz el semmit a másikról, csak azt, amivel rossz színben tudja feltüntetni, de kárpólásul minden rosszal megrágalmazza.

Ha szerinted ennek a kispöcsnek minden rendben van a fejében, akkor az csak abból fakadhat, hogy rokonlelkek vagytok.
Ez a te új kis szerelmed.. csak vigyázz, nehogy kigúnyold a kis farka miatt, mert soha nem vakarod le magadról.
(A mostani nickjét rém kreatívan az email-címemből fabrikálta.. )

VOGAben 2020.03.29. 14:25:23

@Szubrina:
Ha már meg lettem szólítva!
Sajnos az idő számegyenesével hiába is dacolunk, alul maradunk végül. Az a tény, hogy huszonéves dugódanik vidáman prütykölgetnek a mutatósabb háziasszony alakú öreglányokkal is, a komoly kapcsolatok reményének tükrében nem jelent az égvilágon kívül SEMMIT SEM! Az alkalmasak még idejében elkelnek! Mind! Nekik is csak cca 25% a siker arány, a tartós és harmonikus kapcsolatra. Szerinted ez idővel javulhat? A nagy büdös túróst! Lepörög a film, üres a pálya, hűbazz+! Jön a fal! Innen szép nyerni, nem mondom. Gondolkodj már egy cseppet, még ha a terhedre is van! Nekem semmi gondom nincs a kicsit dundi nőkkel. Amíg ez kimerül a kb 160 magasság és az 55-60 kg paraméter tartományban! Ez volt a felszín... Sajnos az az igazság, hogy egy egy gyerekes frissen elvált huszonéves nő, még mindig vonzóbb, mint egy zavaros életű öregebb darab gyerek nélkül. Sajnos pont az ismerősi körömben születtek az elmúlt évben 40 körüli anyukáknak speciális gyerekei. Háromból kettő magatartás-figyelemzavaros, egy pedig félig vak. Tök jó nem? Ja, biztos Csernobil, véletlenül sem a jó városi levegő a végigpiált, füvezett évtizedek jótékony hatásai ezek az öreg petesejtekre! Nanáci! Szóval lehet itt álmodozni az elfekvő osztályig bezárólag. Érdemes? Persze még ott is jöhet egy helyes baknővér, aki cseréli az ágytálat...

Szubrina 2020.03.29. 14:33:21

@Womb Raider: v dora azaz női nickje van, bár ugye beléd nők is zúghatnak, hiszen neked mindegy, h pina, fasz vagy épp csíra az illető.

Az lényegtelen, h mi az indítéka, a lényeg az, h megtudhatunk rólad olyan infókat, amiket jó eséllyel régen szórtál el magadról, miszerint a két gyereked mellett te már swingerbe jártál stb...

Ahogy a teljesen logikus és már 6 éve, havonta, mindig kézzel fogható eredménnyel zárulva megcsinált májtisztításomat lehumbugoztad, igazán megkérdőjeleződik bármi is, amit bármiről vagy bárkiről állítasz.

Ugye rólam is minden szart összehordasz, tehát lehet, h v dora is ennek áldozata, ily módon nem tudok az állításaidra etalonként tekinteni.

Az meg cseppet sem fura, h valaki hasonlóan látja a dolgokat, mint én miután én elég jól látom a dolgokat, miért ne láthatná egy másik értelmes ember is úgy?

Lorrh 2020.03.29. 14:34:50

@Szubrina: wmn-hu-val jössz? Az a legkartekonyabb feminista gyülöletkeltö agymoso oldal. Naná hogy a te szájadize szerint fog cikket irni a kattintasodert reklambevetelert. Ez ultragáz.

Szubrina 2020.03.29. 14:41:26

@VOGAben: Nos én nem dohányzom, sosem drogoztam és úgy tudom, h ösztön ellen való, h más ivadékát nevelje egy hím...így ez igen ritka eset, hacsak nem lány az ivadék és némi otthoni mostohalány molesztálás miatt belemegy a pali, h nevelje más gyerekét.

Egy 160 cm-es 55-69 kilós nő hol az anyádpicsájában dundi? Te eleve nem a avlóságban élsz.

Az, h valaki beteg gyereket hoz a világra éppenhogy nem a kor kérdése, hanem, h a biológiai óra ketyegése miatt leállnak olyannal, akihez valójában nem is vonzódnak, pedig az ösztönök nem csalnak, ha nem tetszik a másik illata, akkor nem lesz vele egészséges utód sem.

Ezer évvel ezelőtt is a nőket hibáztatták, h pl. nem fiú, hanem lány utódot szültek a királynak, majd később bebizonyította a tudomány, h a gyermek neméért kizárólag a hímivarsejtek a felelősek.

Ma is ha nem születik gyerek a nőket hibáztatják, aztán kisül, h faszikám spermáinak száma kevés és mozgása lagymatag, mint a szar.

Ha beteg gyerek születik azért is két ember lehet a felelős, de az is lehet, h csak a férfi, mert korábban esetleg kezeletlen nemibetegségeket kapott el a kurváktól, akiket az út szélén szedett fel, mert épeszű nő nem tette szét neki a lábát.

Szubrina 2020.03.29. 14:42:21

@Lorrh: és a férfihang mi te szaragyú, hja hímsoviniszta nőgyűlölő oldal.
Hallgattassék meg a másik oldal is.

Womb Raider 2020.03.29. 14:45:20

@vdora_12345: "Csak azt nem tudjuk, hogy a családalapításnál mennyire volt szempont a családi/társadalmi nyomás, anyagi érdek, nyers biológiai ösztön, kétségbeesés, és mennyi kompromisszumot kellett hozni stb. stb. Meg azt sem, hogy az itt kommentelő nők közül hányan térdelnek még hétvégente szegecselt bőrszerkóban vadidegen férfiak gyűrűjében, és húsz év házasság után hányan tudnak kimenni úgy a férjükkel az utcára, hogy ne kacsintgasson cinkosan minden második szembejövő járókelő az asszonykára. Mert pl. amit te itt bemutattál a házzasságodból, az alapján elég komoly defekt van ott, csak arról már nyilván nem fogsz ide írogatni."

Ez volt az egész kommentedben ami helytálló:

NEM TUDHATOD.
És amígy így van, addig semmi jelentősége annak, hogy a tudatlanságodat kompenzálandó és a sértett önérzetedtől hajtva te bárkiről bármit el tudsz képzelni és képes vagy úgy elmesélni, mintha az lenne a valóság..
Soha nem állítottam, hogy az életem, az a párkapcsolati konstrukció, amiben élek, az etalon, vagy modell lehetne mindenki számára. Ám az azért mégiscsak vicces, nem gondolod, hogy valaki olyan gyakorol kritikát felettem, aki aki a saját életéből semmit nem láttat.. mert talán nincs is mit láttatni.. ugye? Csak, tudod, ez, amiben élek, ez működik, szemben a begyepesedett 'erkölcsös' modellekkel :) innentől neked ezzel sok dolgod nincs. Lehet jobban csinálni, lehet másként csinálni.. de itt valaki éppen azzal haknizta tele a blog.hu-t, hogy bármennyire tündéri és szupergirl, nem kell a kutyának se'..Na, és te mit tudsz, mit mersz magadból megmutatni azon túl, hogy képes vagy VPN mögül kommentelni?

Szubrina 2020.03.29. 14:49:11

@Golf II: Azt hiszel, amit akarsz. Én elmondtam, h nem az én nickem.

Womb Raider 2020.03.29. 14:56:00

@Szubrina: "v dora azaz női nickje van, bár ugye beléd nők is zúghatnak, hiszen neked mindegy, h pina, fasz vagy épp csíra az illető."

:(((( Mondom: ez az én e-mail címem.. Le is ellenőrizheted.. Téged, ha valaki egyszer megszeret, na az biztos nem az éles elméd miatt lesz.

"Az lényegtelen, h mi az indítéka, a lényeg az, h megtudhatunk rólad olyan infókat, amiket jó eséllyel régen szórtál el magadról, miszerint a két gyereked mellett te már swingerbe jártál stb..."
Az információ akkor 'információ' ha értelmezni és hasznosítani vagy képes.. Mit tudsz azzal kezdeni, hogy én miként élem meg a szexualitásomat és hogyan szervezem az életemet? Mintának nem jó, hiszen korlátol és buta homofób vagy.. én viszont nem szexelek pénzért senkivel.. szóval nehéz lesz adoptálnod.. inkább foglalkozz a számodra lehetséges megoldásokkal.

"Ahogy a teljesen logikus és már 6 éve, havonta, mindig kézzel fogható eredménnyel zárulva megcsinált májtisztításomat lehumbugoztad, igazán megkérdőjeleződik bármi is, amit bármiről vagy bárkiről állítasz."
Kezdjük ott, hogy a konkrét metódust nem írtad le, az alapvető, idevágó anatómiai és biokémiai ismereteid hiányosak..és tévesek. Maga a 'méregtelenítés' is tudományosan soha nem igazolt módszer, miként édestestvére, a lúgosítás is csak egy, a hozzád hasonlóan korlátozott ismeretekkel bírók számára létező módszer.

"Ugye rólam is minden szart összehordasz, tehát lehet, h v dora is ennek áldozata, ily módon nem tudok az állításaidra etalonként tekinteni."
Semmi olyat nem állítottam rólad, amit nem magad írtál le, illetve azokból nem következett egyenesen.
És megint leírom: én vagyok V. Dóra.. nnnna... képes vagy ezen egyszerű tényt feldolgozni?

"Az meg cseppet sem fura, h valaki hasonlóan látja a dolgokat, mint én miután én elég jól látom a dolgokat, miért ne láthatná egy másik értelmes ember is úgy?"

Dehogy az.. én ezt nem is állítottam.. a hozzád hasonló 'értelmes' emberek alkotják átlagban a társadalom 80%-át.. semmi meglepő abban, hogy 'lelki társra' leltél. :)

Womb Raider 2020.03.29. 14:58:42

@Golf II: Nem ő. Annyira más a stílus, hogy ennek nincs valószínűsége. Sejtésem van, de mivel ugye ellenőrizhetetlen, semmi értelme leírni.

Kb. Cseti blogja óta kajtat utánam, ott volt egy kommentem, amiből kiemelt most is egy fél mondatot. Beteg.

Szubrina 2020.03.29. 14:58:58

@Golf II: Hehehehehe

ui: már csak ezt tudom rád reagálni, nem kicsit röhejes vagy.

Lorrh 2020.03.29. 14:59:32

@Szubrina: 160 cm magassaghoz a 60kg már határeset, az a dundi. 69kg meg egyenesen kövér. Minek egy nőnek ennyi zsirt magára aggatni?

Womb Raider 2020.03.29. 15:00:31

@Golf II: Szerintem ez nem igaz.. a testet képes a személyiség elfedni, konvertálni.

Lorrh 2020.03.29. 15:05:25

@Womb Raider: na de neki riaszto személyisége van. Inkabb elront mindent. A hangja is kövérnös szuszogás. Az eszéröl nem beszélek, mert arrol nem tehet.

Szubrina 2020.03.29. 15:09:47

@Womb Raider: A nagyhatalmak beszarcsiztak, h az emberek kezdenek rájönni bizonyos igazságokra, ezért elhintették a gyíkember sztorit...innentől kezdve, aki egy kicsit is látja, h a világ egy kibaszott nagy összeeesküvés elmélet, arra egyből mindenki ujjal mutogat, h gyíkember hívő hahahha...a valódi igazságok közé bedobják a kamut, h összezavarjanak téged, nálad ez maximálisan sikerült is.

Nem kell hinnem a májtisztításban, mert én tapasztalom a májtisztítást, nem kell elképzelnem, h működik, mert látom a végeredményt. Már csak azért sem fogom megosztani a "titkomat" (köztudott tény, a neten bárhol megtalálható), nehogy egészségessé váljon a hozzád hasonló emberiség legalja, hulladéka.

Az emberek 90%-a nem ért meg engem, mert mindenki annyit ért belőlem, ahol épp Ő maga tart. Tehát még sokat kell fejlődnie az emberiségnek, h a hozzám hasonló szuperérzékeny embereket (az emberiség 15-20%-a) megértse, pedig mi visszük előrébb a világot, mert annyira intelligensek vagyunk.

"Dr Elaine Aron szerint a szuperérzékenységnek 4 fontosabb jellemzője van: a beérkező ingerek mélyebb szintű, alaposabb feldolgozása (depth of processing), az idegrendszer inger túltelítődésre való hajlama (overstimulation), fokozott empátia vagy fokozott érzelmi reakciókra való hajlam (empathy/emotional responsivity) és a finomabb részletek magasabb szintű érzékelése (sensitive to subtleties). Ezeket a tulajdonságokat már néhány tudományos kutatás is kimutatta.[9] Általános vélemények szerint a szuperérzékenység kreatívabbá és intuitívabbá is teszi az embert. "

Wiki

A te szinteden meg se próbálj engem megérteni, mert agyi korlátaid vannak, amik nem engedik ezt soha felfogni.

Womb Raider 2020.03.29. 15:09:54

@Lorrh: Na, de itt akkor meg is érkeztünk.. tulajdonképpen azt várnánk el, hogy saját üstökébe kapaszkodva emelje ki magát a mocsárból.. esélytelen. Ha meg még a tetejébe harap, karmol, vicsorog, akkor tutiistenbizony ott fogják hagyni a picsába'.. és örülhet ha nem basszák fejbe ráadásnak egy karóval.

Womb Raider 2020.03.29. 15:13:30

@Szubrina: "A te szinteden meg se próbálj engem megérteni, mert agyi korlátaid vannak, amik nem engedik ezt soha felfogni."

Semmi késztetésem nincs arra, hogy megértselek, hogy úgy érzékeljem a világot, ahogyan te teszed. Mi lenne nekem abban bármi is jó? Nnnna, ugye...

Szubrina 2020.03.29. 15:14:17

@Lorrh: Na emiatt a hozzállás miatt hazudta mindig egy régi barinőm a netes randik előtt a 80 kilójára, h 60, mert akkor pont olyannak képzelték a palik, mint a valóságban...

A női súly és a férfisúly kurvára különbözik...azaz a paliknál a 75 kilógramm az egy sovány balfasz, aki nekem nem kéne, egy magas pali pl. 190 cm...100kiló alsó hangon, ahhoz, h emberi formát öltsön és ne egy vonalkód legyen.

Az átlagos npk 165 cm-esek és 70-75 kilósak, ilyenek mászkálnak az utcán...az instaceleb puncik rendszerint 50-55 kilósak, de általában 155 cm magasak is hoizzá, csak te azt nem látod...

Teljes képzavar van nálatok a súllyal kapcsolatban, azon kívül az alak a fontos, nem a súly.

Van olyan, nálam 30 kilóval könnyebb bula, akinek vékony, izmos lábai vannak, nulla melle, de akkor a potroha mint a picsa...

A kilók száma arra sem garancia, h vékony csontozatú, hájas picsáról van szó, vagy izmos, feszes nőciről...

Az évekhez kilókhoz ragaszkodó pasik, bizony nagyon durván mellényúlhatnak...

Lorrh 2020.03.29. 15:14:50

@Szubrina: asztaleborultszivarvéetcsocsálobdskrvaistenit. Ez beszarásjo volt!
Es te ilyen felsöbbrendü szuperérzékeny vagy, akit mi, alantasok meg se érthetnek.
Eszkeszbeszaras.

VOGAben 2020.03.29. 15:15:23

@Szubrina: A 154 alacsony 55kg csajomnak akkora segge volt mint egy Totya-kazán! A gyerekem anyja 168 magasan 45 kg volt formásan vékony, 50kg átlagos v sportos. Én 183 vagyok 90kg. Van is rajtam egy 10 kiló+. Ez nyáron lemegy majd. Igazságtalan az élet, hogy ti adott petesejt készlettel indultok de nálunk lecserélődnek a srácok max 75 naponta. De jellemzően előbb kicsapódnak, jó esetben nem a falon! Sajnos a petesejtek nem felejtenek, eltárolják azt is amikor anno '85-ben Mari néni saccra keverte a permetszert, vagy hogy 91-2-ig ólmos benzingőzben flangáltunk. Jajj, nem mondod, hogy nincs Y kromoszómátok!? Mesélj még! XXY szindróma esetén lehet pedig! A nehézatléta szupercsajoknál is előferdült ez anno... Butaság ellen nincs szérum, szét kell rántani a firhangot! :D

Szubrina 2020.03.29. 15:17:48

@Womb Raider:

"Semmi késztetésem nincs arra, hogy megértselek, hogy úgy érzékeljem a világot, ahogyan te teszed. Mi lenne nekem abban bármi is jó? Nnnna, ugye... "

Valóban, Neo is gondokodott a piros pirula bekapása előtt, h látni szeretné-e valójában a világot vagy maradjon tudatlan, mint pl. te.

Szubrina 2020.03.29. 15:21:37

@VOGAben: Az, h te ilyen rossz alkatú csajokkal voltál, nem etalon, ez az ízlésed, h semmi mell csak segg, de ebből ne következtess a világ minden nőjére.

A nők teste havonta megtisztul és újraéled, ez sajnos a férfiaknál nem történik meg, ezért is haltok korábban, sosem tisztul a testetek át, ezért 40-től elkezdődnek a betegeskedések, amik legkésőbb 60 éves korotokban elvisz titeket, ritka kivételek vannak...

A nők meg 85 évesen is vígan élnek, a testüknek köszönhetően, ami havonta újra és újra megújul.
mi?

Womb Rаider 2020.03.29. 15:25:17

@Szubrina: Te lennél Morpheus? Most összezavartál..

Azon azért nem ártana elgondolkodnod, hogy nem volna-e hasznosabb, ha inkább a létező világot próbálnád megérteni, mintsem teremteni igyekeznél egy világot, ami csak a saját kis agyadban létezik..még akkor is, ha annak történetesen magad vagy az origója.

Womb Rаider 2020.03.29. 15:27:33

@Golf II: "A hangja is riasztó. "

Ezt honnan tudod? A testalkat (ha csak nem kórósan elhízott) nem nyomja rá a bélyegét a hangra .

Szubrina 2020.03.29. 15:28:36

@Womb Rаider:

Bár én teremteném a világot, abban a hozzád hasonlók Tajgetoszról repülnének a mélybe:((((

"A tudományos kutatások szerint a szuperérzékenység már születéskor megfigyelhető a csecsemők 15-20%-ában. Genetikai kutatások szerint a szuperérzékenység összefüggésben van bizonyos genetikai variációkkal - a szerotonin szállító gén rövid változatával és 10 különböző dopaminnal kapcsolatos génvariációval. Ez arra utal hogy a szuperérzékenység egy genetikailag örökölhető tulajdonság.[5]

Dr Elaine Aron evolúciós elmélete szerint az embernél és az állati fajoknál a túlélési stratégia szempontjából kettő típust lehet megkülönböztetni: az azonnal cselekvő típust („go for it”), és azt a típust, amelyik a cselekvés előtt az információt megfigyeli, és mélységeiben feldolgozza. („do it once and do it right”). Ez utóbbi megfontoltabban cselekvő típusú népességet nevezzük szuperérzékenyeknek és ez a tulajdonság mind különböző kultúrájú emberi csoportoknál, mind különböző állatfajoknál hasonló arányban (az össznépesség 15-20%-ban) jelenik meg. Az evolúciós elmélet szerint a népesség csoportok túlélése szempontjából előnyös, ha mindkét túlélési stratégia képviselve van egy bizonyos arányban, mivel bizonyos helyzetekben a szuperérzékenység előnyösebb, más helyzetekben meg az az azonnal cselekvő típusúak jelentenek előnyt túlélés szempontjából. "

Szubrina 2020.03.29. 15:32:37

@Golf II:
Nem jól idéztél, aki nekem nem kéne az a 75 kilós balfék...egy pali 100kiló alatt nem pali...

Tehát, ha nem válogatnék, akkor olyan agysérült balfaszokat hoznék a világra, mint a randiblog alatt kommentelők 90%-a, te vagy rá az élő példa...

Az ösztöneimre kell hallgatnom, h milyen típusú férfi az, akire gerjedek, mert csak olyannal tudok egészséges utódot létrehozni. Semmi értelme gyereket vállalnom, egy alacsony, rövid karú, lábú, felsőtestű férfival, ha az ösztöneim a magas, nyúlánk palikhoz kergetnek. Ennek oka van.

Tehát a válogatás nem szeszély, hanem kötelesség.

Szubrina 2020.03.29. 15:34:21

@Golf II: Az, h a férfiak szánalmas szarkupacok, az nem feminizmus, hanem realizmus, igen realista vagyok, látom a valóságot és elszörnyedek.

Egy anya dolga megóvni a gyermekét, ha ilyenek szaladgálnak, mint te a világban, még jó, h nem szülök, hiszen hogyan is óvhatnám meg máshogy a fajtád mérgező magatartásától máshogy???

Womb Rаider 2020.03.29. 15:34:28

@Szubrina: "A nők teste havonta megtisztul és újraéled, ez sajnos a férfiaknál nem történik meg, ezért is haltok korábban, sosem tisztul a testetek át, ezért 40-től elkezdődnek a betegeskedések, amik legkésőbb 60 éves korotokban elvisz titeket, ritka kivételek vannak..."

???? A menstruáció nem a megtisztulásról szól, de mondjuk a vasháztartást rendesen megkavarja..
Ám ettől még a tény, hogy a petesejtjeid és azok genetikai csomagja kislány korodban betárazva várja a sorát.. és ebből fakadóan az idő múltával arányosan egyre több károsító hatásnak van kitéve, még tény marad.
Nem vígasz, hogy jó sok van belőlük és csak egyharmaduk-egynegyedük kerül felhasználásra, mert így is előfordul, nem egyszer, hogy hibás kerül be a csőbe..

Szubrina 2020.03.29. 15:34:59

@Golf II: Ha az emberek 15-20%-a neked minden ember, akkor matekból is bukta van:O
Mé nem lepődök meg?

Womb Rаider 2020.03.29. 15:36:03

@Golf II: Ja.. nem. De úgysem értettem volna, szóval talán jobb is, ha ez így marad.

Szubrina 2020.03.29. 15:36:25

@Womb Rаider: Ezért van genetikai vizsgálat terhesség alatt. Olvass kicsit utána a menstruáció jótékony hatásainak, mert vajmi kevés fogalmad van róla!

Szubrina 2020.03.29. 15:37:12

@Womb Rаider: Sztem se hallgasd meg, mert a cuki hangom miatt még jobban rám gerjedsz. Azt meg ugye tudod, h az én puncim tabu a nőneműeknek.

Womb Rаider 2020.03.29. 15:38:10

@Szubrina: "Ha az emberek 15-20%-a neked minden ember,"

Nem azt mondta.. hanem azt, hogy 'nagy része'.. még csak nem is azt, hogy 'nagyobbik hányada' (Vagy póriasan: nagyobbik fele :) Hanem azt, hogy nagy része. Szerintem az egy negyede, az elég sok. (Már amennyiben amúgy hiteles a becslés ;)

Szubrina 2020.03.29. 15:42:05

@Golf II: Szarszaga annak a nőnek van, akit te seggbekukizol, aztán már nem zárnak a záróizmai.

motherless.com/65EDA27

Womb Rаider 2020.03.29. 15:43:39

@Szubrina: " Ezért van genetikai vizsgálat terhesség alatt. "

Mégis egyre gyakoribban a problémákkal küszködő gyerekek.. és ha csak SNI, vagy valami lightosabb 'eltéreés' az eredmény, akkor össze teheti a kezét a +40-es anyuka és a hatvanas pasija.
A genetikai vizsgálat nem varázspálca, maximum arra jó, hogy az élettel éppenséggel összeegyeztethető, de súlyos genetikai rendellenességeket feltárja. De soha nem lesz képes arra, hogy megmutassa: vajon születhetett volna tökéletesebb gyerek is a petesejt készlet más darabját megtermékenyítve?

Szubrina 2020.03.29. 15:45:07

@Golf II: "Akkor az emeberek nagy része superérzékeny. Gecire nem vagy különleges anyukám :D Csak egy a sok közül :D :D "

15-20%, mióta egy a sok közül???? és mióta az emberek nagy része?
az emberek nagy része 60%-nál kezdődne, te matekzseni.

Womb Rаider 2020.03.29. 15:47:34

@Szubrina: Nem tudom, miből táplálkozik a hited, hogy bárminemű szexuális vonatkozású érdeklődést tanusítanék irántad? A személyiséged megvéd attól, hogy kettőnk kapcsolata a jelenlegi szintnél elmélyültebbé válhasson.

VOGAben 2020.03.29. 15:49:00

@Szubrina:
Az a nagy megtisztulás, hogy leválik a méhetek bélése, meg távozik egy meg nem termékenyített petesejt ami lehet, hogy el sem indult??? Úr isten bioszóra hetedik osztály! Ez a sötétség a 80 éves nyanyák közléskényszerével párosítva pusztítóbb, mint a fekete rosseb, hogy mást ne mondjak! Mondjuk mit csodálkozom, mikor már azon jót röhögtem, amikor szerinted a menzesz=termékenység. Valahol meghökkentő számomra, hogy ezekkel már 22évvel ezelőtt is tisztában voltam, én a műszaki értelmiségi...

Womb Rаider 2020.03.29. 15:49:49

@Szubrina: " emberek nagy része 60%-nál kezdődne, te matekzseni. "

???? Szerintem nálad összemosódik a 'nagy' és a 'nagyobb'.. (Persze a nagyobb meg 50%+1-nél kezdődik, de kicsire nem adunk)

Szubrina 2020.03.29. 15:50:39

@Womb Rаider: Az, h egyre több a problémákkal küszködő gyerek, nem azért van, mert egyre több, hanem mert egyre több dolgot mutatnak ki a vizsgálatok...

Pl. öcsém diszlexiás, de abban az időben, nem ismerték ezt a betegséget, így csak azt hitték béndzsa szegény...

Annyira kibaszottul gyökér, sötét, demagóg vagy, én kurva vagyok, de az, h te pinát és faszt is nyalsz egyszerre az tök normális dolog, édesistenem más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát se:DDD

Golfika, veled már nagyon elaszaladt a ló, sok volt a sörike, mert egyre elmebetegebb reakcióid vannak:DDD

Már nem tudlak komolyan venni, pedig Isten látja lelkemet én megpróbálom...

Valahogy úgy néz ki a vita, amit veled folytatunk...

Te: téged biztos nem baszott meg celeb, az egészet csak kitaláltad
Te: Kinek kellenél ilyen dagadtan
Te pénzért baszattad magad, mert egy kurva vagy

Következtetés:
Szóval nem kellek senkinek, mert ronda vagyok, de ugyanakkor mások fizettek is érte, mert kurva is vagyok...hát öregem:DDD

Szubrina 2020.03.29. 15:52:28

@VOGAben: Értelmiségi te, miközben nem tudod, h az Úristent egybe kell írni?:DDD
Besírok, de tényleg, te gecire nem vagy képben a női biológiával.

Szubrina 2020.03.29. 15:55:35

@Womb Rаider: Az emberek nagy része, meg az egy a sok közül, nyilvánvaló, h arra vonatkozik, amire értettem, nem azt írta, az emberek egy része, az lett volna helytálló, ő azt írta az emberek nagy része...na most az emberek 15-20 százaléka, még jófejségből sem az emberek NAGY része, hanem sokkal inkább KIS része, esetleg egy része, de inkább KIS része...de ne akadjunk fenn ilyen apróságokon, mint az emberek 15-20%-a:D

VOGAben 2020.03.29. 15:59:12

@Szubrina:
És ugyan a tornászlányok alkata miért is rossz? Vagy egy izmosabb kézilabdázóé? Van akinek esete a hetvenöt kilós negyvenketteslábú brünhillda, nekem nem az. Ettől még béke marad a világban!

Szubrina 2020.03.29. 15:59:47

@Womb Rаider: Abból, ahogy behízelgően elkezdtél nekem irkálni a blogomon, amitől véresre klikkelted a csiklódat...

Szubrina 2020.03.29. 16:00:39

@VOGAben: A tornászlányoknak gyakran elmarad a menstruációja, de fő az egészség!:DDD

Lorrh 2020.03.29. 16:01:47

@Szubrina: Tévedsz. A sok problémás gyerek azért van, mert biológiailag hanyatló szakaszban, túl öregen vállalnak gyereket a nők (és férfiak). Ha meg nem sikerül terhesnek lenni, akkor nem nyugszanak bele az evolúcióba, hanem megerőszakolják mesterséges beavatkozásokkal.
Igen, az aspergeres meg autistát régen elmebetegnek mondták volna, viszont nem is volt ennyi belőlük.

VT 135 2020.03.29. 16:03:00

Komolyan, ez itt most már kezd olyanná válni, mint valami drog:
- Függőséget okoz
- Mérgező
- De annyira szórakoztató!
:)

Lorrh 2020.03.29. 16:05:15

@VT 135: igen, és úgy nézzük ezt a szegény elmeháborodottat, mint régen a cirkuszban a kétfejű embert. Hogy ilyen nincs is.
ez az igazi valóvilág. Önként csinál bohócot magából. Lassan megsajnálom.

VOGAben 2020.03.29. 16:08:56

@Szubrina:
Nem nyelvész vagyok bocsánat! A biológiát meg volt szerencsém megtanulni és nem ezo-sérülteknek szóló joy magazinokból összeollózott hülyeségeket puffogtatom. Az én tudásom a tudományos tényekre épül. Ellenben te folyamatos tévedésekben vagy, alap fogalmakat bírálsz felül. A tipikus hülyenő ismérve ez. Itt befejeztem! Terhelt család terhelt gyermeke... Irtóztató

Womb Rаider 2020.03.29. 16:11:27

@Szubrina: "Abból, ahogy behízelgően elkezdtél nekem irkálni a blogomon, amitől véresre klikkelted a csiklódat... "

Ez a te fantáziád.. és emlékeim szerint már az elején felvetettem, hogy mennyire nem szerencsés a mód, ahogyan kitárulkozol.. de ebben semmi olyasmi nem volt amit most izzadva próbálsz belemagyarázni.. de, ha ettől jobban érzed magad, felőlem..

"Annyira kibaszottul gyökér, sötét, demagóg vagy, én kurva vagyok, de az, h te pinát és faszt is nyalsz egyszerre az tök normális dolog, édesistenem más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát se:DDD"

Kettőnk között mindig is választóvonal lesz, hogy te egyszerű tárggyá degradáltad magad azzal, hogy a testedet pénzért árultad.

Én pedig pedig semmi különleges vagy felfoghatatlan dolgot ne teszek azzal, hogy emberekkel kerülök szexuális kontaktusba .. teszem ezt szimplán érzelemtől vagy vágytól esetleg mindkettőtől hajtva. Nem pénzért, vagy bármi előnyért. Én megmaradtam embernek, te viszont szexuális segédeszközzé alacsonyítottad magad.
A te választásod, ez meg a költsége ;)

Szubrina 2020.03.29. 16:21:21

@Lorrh: Miért vállalnak későn gyereket a nők?

Nah, miért is, jah, mert baszompista nem tud életszinvonalat teremteni az asszonynak, azé, a putriba csak a cigók szülnek, nem tűnt fel?

Szubrina 2020.03.29. 16:22:03

@Golf II: egyszer volt és nem is esett jól, azért az hol ugyanaz?

Rohadék troll.

Szubrina 2020.03.29. 16:23:04

@Golf II: Anyád miatt, aki kifosott a kifordult seggén, amikor apád a kakilójába rakta.

MsIreneAdler 2020.03.29. 16:24:41

@VOGAben: látom zajlik az élet. Én még arra reagálnék, amit nekem válaszoltál, hogy miért ne kurvuljanaka fiatal lányok. Egyet értek azzal, hogy az önbecsülés (egészséges, nem pedig beképzeltség), tartás és a neveltetés nagyon fontos. És itt jön a nehéz része. Anyuka papolhat napestig, egy tinilánynak, ha az csak ránéz a leharcolt, magát szarrá hajtó anyjára utána meg egy (látszólag) boldog, egzotikus helyen pózoló celebre... Hmm vajon melyikük élete tűnik vonzóbbnak? A karikás szemű, munkába rohanó anyukájé, vagy a gondtalanul pucsító insta macájé? Szembe szélben pisálni, ez olyan. De mindenképpen meg kell tenni mindent, hogy normális értékeket adjunk át. Hamar meg kell tanítani a gyerekeknek, hogy semmi nincs ingyen. Ami mégis, ott a fizetség te magad vagy.
Minden esetre könnyebb, ha van egy olyan apuka a képben, aki még úgy is oda van anyukáért, ha karikás a szeme meg nagy a valaga :) A példamutatás nem csak a nők feladata ám...

Szubrina 2020.03.29. 16:24:46

@VOGAben: Értelmiségiként (valójában nem vagy az, de) a látszat kedvéért nem ártana ismerned a magyar nyelv "rejtelmeit":DDD
Te vagy én menstruálunk 26 éve, ja én, akkor köszöntem szépen a nagy tudományodat:)))

Szubrina 2020.03.29. 16:29:52

@Womb Rаider: Ha esetleg olvastad a "kurva voltam" bejegyzéseimet, akkor tudnád, h én nem a testemet bocsátottam áruba, hanem a lényemet, mindent, aki vagyok beladtam, az intelligenciámat, a humoromat, a személyiségemet, a szexuális kúturámat, a fantáziámat a kreativitásomat, a kéz és szájügyességemet, a nyelvemet ledegradálni azt egy luknak teljesen visszatetsző (de hát nyilván ilyen színezetben akarod feltüntetni, mert így te jobban jössz ki a dologból). Röhej, a köbön:DDD

Pont mindenki eleinte kedves velem, aztán, amikor kiderül, h nem kaphat meg, legyen az heteró férfi vagy ilyen deviáns nő, mint te elkezd rám kígyót-békát diabálni...a forgatókönyv ismerős, mindig ez van...nem mutatsz újat, maximum a butageciség mélységeinek olyan bugyrait, ami még számomra is csodálatos meglepetés, h ilyen is létezik.

Lorrh 2020.03.29. 16:32:21

@Szubrina: Mi ketten, a feleségemmel közösen építettük fel az életünket. Egyikünk se a sültgalambot várta a másiktól.

Értelmes férfi már nem akar negyvenhez közeli nővel családot alapítani. Pláne olyan férfi, aki már felépítette az életét és majd jössz te, megszülsz, aztán hirtelen kiszeretsz a férjedből és válásnál elvinnéd a házát vagyonát mindenét.

Womb Rаider 2020.03.29. 16:32:25

@Szubrina:

"Anyád miatt, aki kifosott a kifordult seggén, amikor apád a kakilójába rakta."

"Bár én teremteném a világot, abban a hozzád hasonlók Tajgetoszról repülnének a mélybe:(((("

"Tehát még sokat kell fejlődnie az emberiségnek, h a hozzám hasonló szuperérzékeny embereket (az emberiség 15-20%-a) megértse, pedig mi visszük előrébb a világot, mert annyira intelligensek vagyunk."

Három idézet tőled.. kommentár nélkül.

Womb Rаider 2020.03.29. 16:33:39

@Lorrh: Nem is tudtam, hogy nős vagy:))))

VOGAben 2020.03.29. 16:36:57

@MsIreneAdler: Ebben egyetértünk, főleg az utolsó gondolatoddal!

Womb Rаider 2020.03.29. 16:42:27

@Szubrina: "Ha esetleg olvastad a "kurva voltam" bejegyzéseimet, akkor tudnád, h én nem a testemet bocsátottam áruba, hanem a lényemet, mindent, aki vagyok beladtam, az intelligenciámat, a humoromat, a személyiségemet, a szexuális kúturámat, a fantáziámat a kreativitásomat, a kéz és szájügyességemet, a nyelvemet ledegradálni azt egy luknak teljesen visszatetsző "

Így utólag belegondolva nem mérted magad túl drágán.. 1 lélek + 1 test 5000Ft-ért.. a hülyének is megéri, bónusznak meg ott a 'szájügyesség'.. a macskám havi kajája bőven többe van.

VOGAben 2020.03.29. 16:43:03

@Szubrina:
Remélem a nőgyógyászodhoz is ilyen bizalommal fordulsz! Vagy csak nő nődoki jöhet szóba? Egyébként nem tévedtem semmiben, ami a biológiai mellégszálat illeti. Nézz már utána könyörgöm! Attól, hogy egy nő menstruál még közel sem biztos, hogy fogamzóképes. Segítség... feladtam!

VT 135 2020.03.29. 16:45:37

@Lorrh: van egy pont, ahol már elmúlik a sajnálat.
Látsz egy embert az utcán. Folymatosan veri a fejét a betonfalba, tiszta vér és sérülés már. Közben folyamatosan üvöltözik, siránkozik, anyázik, h mekkora szemét a világ, az emberek, h bántják őt, beleverik a fejét a falba.

Az emberek egy része kiröhögi. Mások odalépnek, feajánlanak neki egy zsebkendőt, h törölje meg magát és javasolja, h ahelyett, h a fejét verné a falba, ki is kerülheti azt. Erre a delikvens feléd rúg, karmol, harap és immár téged is kiemelten felvesz az anyázandók listájára.

Ezek után, ízléstől, vérmérséklettől függően még párszor tétován felveted, h dehát ez miért jó neked, de aztán végül vállat vonsz. Végülis liberalizmus van (még), valamint a szabad választás sors-joga - mindenki olyan szenvedést gyárt magának, ami neki jólesik.

MsIreneAdler 2020.03.29. 16:48:05

@VOGAben: örülök, főleg annak, hogy egyáltalán megtaláltad a válaszom ebben a rengetegben. Hogy mi van itt ma :D?

MsIreneAdler 2020.03.29. 17:03:49

@Golf II: hogyne. Azért a te bélműködéseddel sincsenek ám gondok, ahogy látom...

Szubrina 2020.03.29. 17:05:18

@Lorrh: Viszont én már felépítettem egy életet, nem kérek többet a páromtól, minthogy ő is itt tartson és ne fizesse az előző házasságába a fél fizetését, ugyan is nekem olyan kell, aki még nem baszta el az életét elhullajtott porontyokkal, ahogy én sem.

Múltkor még travi voltál, most meg mintaapa??? hejj...

Szubrina 2020.03.29. 17:06:32

@Womb Rаider: Én se tudom újra ennél szebben leírni a gondolataimat, csodálatosak úgy, ahogy vannak.

Szubrina 2020.03.29. 17:07:12

@Golf II: Tudom, minden nő kurva, aki nem veled feküdt össze.

Szubrina 2020.03.29. 17:08:48

@Womb Rаider: Nálad minden esetre többért, aki egy fillért se kapott és legutóbb 40-et raktak le az asztalra, h megkaphassanak...Vajna Tímea sokkal többért adta el magát még is kurva...nem mindegy az ár...
te ingyenkurva vagy én meg kerestem is a dolgon, az élvezeteken túl.

Szubrina 2020.03.29. 17:14:07

@VT 135:
Te egy hülye vagy, de komolyan, mint utóbb kiderült jól döntöttem, amikor nem vártam 4 napnál tovább, h válaszolj egy kurva levélre, miközben otthon tengeted az életed a nap 24 órájában a nagy semmittevésben, ez nem türelmetlenség, csak szimplán meguntam, h én, a különleges, érdekes, ritka női jelenség nem kapja meg tőled azt a kellő figyelmet, amit érdemel. Nem te vontad meg a vállad, bár én nyújtottam még lehetőségeket neked, lelki nagyságomból fakadóan.
Talán egy MAdler, akibe valójában szerelmes vagy, biztos várna a nagy VT válaszára, hiszen csak egy szürke egér, örülhet, ha ír neki egyáltalán valaki.

Az, h a világgal baj van a saját meglátásod is, ja és ha én nem boldogulok ebben a fos világban, akkor meg mindjárt a világ tökéletes és velem van a baj??? Mekkora egy köpönyegforgató, napraforgó vagy te itt?

Szubrina 2020.03.29. 17:26:39

@Golf II: Idézd már, hol írtam, h "szar kurva" vagyok.

Tudtommal többször is kihagsúlyoztam, h kurva jó vagyok a szexben.:O

VOGAben 2020.03.29. 17:26:43

@MsIreneAdler:
Félek, hogy ez nem csak a kijárási korlátozás hatása!
Ez a turbina baby kiégette az öreg agyamat! :D Most tudtam meg az imént, hogy nem is vagyok értelmiségi(műszaki se) valamint a biológiához is csut hülye vagyok ugyanakkor. Most azon gondolkodom, hogy minden végzettségemet kib@szom a kukába, holnap reggel ugyanis jön a szemetes... De én vagyok az ökör, hogy leállok egy absztinens elmebeteggel! Megfogadtam pedig, hogy soha többé... Még jó, hogy nem tudok menstruációval demonstrálni. Lehet, most még az is jobb lenne! Közben feltettem egy nagy kondér húslevest, már le is haboztam, ébresztő beállítva.

Szubrina 2020.03.29. 17:30:17

@Golf II: Mert szerettem volna megismerni és bíztam benne, h nem fog elmebetegnek nevezni, ha egyszer úgy alakul, h lekoccoltatom, tévedni emberi dolog.

Nem szeretném már megismerni, mert kár volt bizalmat szavazni neki, lusta (4 napig nem válaszolni, egy e-mailre, az internet felgyorsult világának korában) volt értékelni azt, aki hajlandó volt szóba állni vele, hiszen ő sem fiatalabb...a spermái már bizonyára nagyon kevés számban és igen lassan mozognak, ahhoz, h egészséges utódot tudjon valakibe ültetni.

Megjegyzem, Tinderen, ha 24 óráig nem írt vissza akivel párba álltunk, töröltem. Rá 4+24 órát vártam és nem egyszer, többször, azta de követelőző vagyok:DDD

Szubrina 2020.03.29. 17:32:02

@VOGAben: Az öregség lehet végül is mentség, hisz a demencia se férfiakat, sem pedig nőket nem kímél...így már érthetőbb a lassú felfogás és a feminin praktikák, hisz a kor előrehaladtával a férfiak nőiesedni kezdenek (húsleves)...

Szubrina 2020.03.29. 17:32:52

törölgetés van...

Womb Raider 2020.03.29. 17:35:26

@Szubrina: " Nálad minden esetre többért, aki egy fillért se kapott és legutóbb 40-et raktak le az asztalra, h megkaphassanak...Vajna Tímea sokkal többért adta el magát még is kurva...nem mindegy az ár...
te ingyenkurva vagy én meg kerestem is a dolgon, az élvezeteken túl."

:))) Mutáns, légy büszke!
Érdekes világba nyertem bepillantást a veled való beszélgetés révén..

Szubrina 2020.03.29. 17:36:23

@Golf II: Egyszer sem vallottam be, azt mondtam kurva jó vagyok és nem vagyok kurva, mert csak 3 szor adtam el a személyiségem varázsát, miközben te WR-rel jársz swingerklubba, undor.

Womb Raider 2020.03.29. 17:43:35

@Szubrina: "miközben te WR-rel jársz swingerklubba, undor."

??? Be vagy rúgva? Teljesen összefüggéstelenül hablatyolsz és képzelődsz.. Jobban tennéd, ha nem szakadnál el véglegesen a valóságtól és nem találnál ki hülyeségeket.

Lorrh 2020.03.29. 17:43:55

@Szubrina: ennyire magányos vagy hogy egész hétvégén itt aláztatod magad nyilvánosan csak szóljon hozzád valaki?
Nem te jöttél ki jól a vitákból. Alulmaradtál mindenkivel szemben. Ez nem is világos számodra?
Az a baj, hogy ha nem a raktáros sanyi meg a targoncás béla szintű emberekkel beszélgetsz, akkor rá se jössz hogy itt táged szivatnak. Hagyd ezt abba és menj vissza a saját blogodra.
Ez már rég nem vicces, inkább szomorú.
Mint a Dancsó videója marinéniről.

Szubrina 2020.03.29. 17:44:39

@Womb Raider:
Bezony, beleszopogattál a piros pirulába.

Szubrina 2020.03.29. 17:46:09

@Womb Raider: teljesen mindegy, h néhány idiótával miket beszélek a komment szekcióban, akik a valóságtól elrugaszkodva össze-vissza hablatyolnak rólam, az egyetlen értelmesről.

Sztem a stílusom még mindig sziporkázó és ezt többen is megemlítették, h addiktív ez a fórumáradat, hát nem miattad WR, jobb, ha ezt tudod:D

Szubrina 2020.03.29. 17:51:51

@Lorrh: Az a szomorú, h nem látod, h végigaláztam a bandát. Egyszerűen olyan szinten földhöz ragadt, demagóg, elmebeteg a banda, már harmadszorra fogom ezt idézni: "Mindenki annyit ért meg belőled, ahol ő tart"...na már most attól, h ti a papucsállatka szintjén használjátok az agyatokat és ezért a magasabb szinten lévő életformákat nem értitek meg NEM AZ ÉN SARAM.

Ennyike...egyébként rengeteg dolgot csinálok miközben idejövök és visszakézből leoltom az egyébként BOLDOG CSALÁDI ÉLETET ÉLŐ (valójában társas magányban tengődő netszökevény) bandát, aki megpróbál engem degradálni, hátha attól önmaga jobb színben tűnik fel.

Hidd el külső szemlélő számára is egyértelmű, h mi folyik itt.

Az, h én a rengeteg energiámból pazarolok rátok, csupán annak a természetemnek köszönhető, h jobbá akarom tenni a világot, ezért osztom az észt, még nem adtam fel, hátha, papucsállatkákból meztelencsigáig eljuttok:DDDD

Szubrina 2020.03.29. 17:55:24

@faszomaszáádba: Kortez, Golf (egyremegy) nem csapok be senkit, magamból is kiindulhatnék és úgy is meghatározhatnám, h úgy egyben ki is vagyok, de én még a visszajelzésekre is alapozok, képzeld a normális emberek szerint (nem te) velem tényleg nincs baj, tök jól nézek ki, illetve jobban mint egyéb semmitmondó nők, akiken nincs súlyfelesleg...ez van apám, vagy elfogadod, vagy nem, tökre leszarom, de csak magadnak okozol bánatot azzal, h nem akarod elfogadni a valóságot és az insta világot veszed etalonnak, így sosem lesz nőd, oszt jóvan...a világnak is jobb így.

Szubrina 2020.03.29. 18:05:22

@Golf II: De, miattam. Mindannyian rám reagáltok. Úgy táncoltok, ahogy fütyülök, nem tűnt fel haver?

MsIreneAdler 2020.03.29. 18:25:02

@VOGAben: ne aggódj, én sem értem. Pedig én még annyira nem is vagyok vén ;)
Látod, rólam is folyton összehord mindenféle sületlenséget. Na de gyorsan zárom soraimat, mielőtt kiderülne, hogy én meg beléd vagyok szerelmes, mert hozzád szóltam. Tiszta ovi.
A húsleves király :P

MsIreneAdler 2020.03.29. 18:34:15

@Lorrh: azért azt vágod, hogy kapcsolatban lenni az nála egyenlő azzal, hogy valami torz szimbiózisban élő kétfejű mutáns sziámi ikerré olvadni és soha többé semmi mást nem csinálni, csak együtt lenni, egymással foglalkozni:D? Ha nem így teszel, akkor te társas magányos, boldogságot hazudó szaralak vagy. Üdv a klubban :D

Szubrina 2020.03.29. 18:35:19

@Golf II: A szerelmed Wombi szerint se én voltam a v dorás kamunick, te agyhalott.

Szubrina 2020.03.29. 18:36:58

@faszomaszáádba: Nem, csak Golf és Korzet vagy te, a többiek csak szimplán hülyék, de nem egy és ugyanaz a személy.

Hogyne tudnád, h milyen a munkanélküliség és azért tudod, mert épp az vagy.

Womb Raider 2020.03.29. 18:37:50

@Szubrina: 'egyébként rengeteg dolgot csinálok miközben idejövök'

Például?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 18:39:02

@MsIreneAdler: Jó, de ki vinne ki a természetbe téged így 60 környékén? :D

Szubrina 2020.03.29. 18:39:26

@MsIreneAdler: Vágod, h a házasságok 99%-a válással végződik és miért, na miért, mert ahelyett, h legalább hétvégén vagy esténként a fasziddal lennél (mások is így tesznek), itt lógsz a neten azokkal az emberekkel, akikkel az álomvilágodba bújhatsz a kegyetlenül szar valóság elől, ami egy iszonytatóan unalmas párkapcsolat pl.

Szubrina 2020.03.29. 18:41:03

@faszomaszáádba: Még is mindenki a labdával foglalkozik és ha a labda nem lenne, akkor semmi értelme nem lenne magának a játéknak se.

A legfontosabb a labda, mindenki azért küzd, h megszerezze a labdát...

MsIreneAdler 2020.03.29. 18:41:38

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kockázatos, de megéri, hidd el :) Majd aszongyuk boltba megyünk, naaa. "9-12-ig a tiéd vagyok" jeligére.

Womb Raider 2020.03.29. 18:44:18

@Szubrina: "A legfontosabb a labda, mindenki azért küzd, h megszerezze a labdát..."

Valójában azért, hogy megszabaduljon tőle , úgy, hogy az ellenfél hálójába rúgja.. De felétek valószínű ezt is másként játsszák.

Szubrina 2020.03.29. 18:45:27

@Womb Raider: Tudom, h nagyon érdekel.

Kimostam, kiteregettem, lemostam, kiporszívóztam a kocsit, bepakoltam a kerekeket, az imént túrós palacsintát sütöttem, sőt meg is ettem belőle 5-öt, hadd hízzon a szexi seggem, szar lehet, h ti nem ehettek azt, ami jól esik, csak rágjátok a kefét egész nap, nehogy egy deka is feljöjjön, mert akkor már nem tartjátok magatokat embernek (holott nem ezért nem vagytok emberek, csak papucsállatkák).

Most a ruháimat rendezgetem, pl. kikészítem, h mit vegyek fel holnap melóba, mert van aki dolgozik és hasznos része a társadalomnak, ilyen nehéz időkben is:)

Aztán lesz még egy lakásban porszívózás és később tervezek maszturbálni, meg a puncimtól felmelegedett banánból, fagyasztott málnával, áfonyával és kókusztejjel egy fasza turmixot készíteni vacsora gyanánt. Ebédre bolognai volt, jó sok tésztával, megnyaltam mind a 10 ujjamat utána.

Na és nálad mi a helyzet, ma már megjártad a helyi swingert elkapni az écet vagy a koronát vagy csak eztán mész?

Szubrina 2020.03.29. 18:49:23

@Womb Raider: H megszerezze, h aztán GÓLT rúghasson vele, huhh de furcsa értelmezés, mindent kiforgatni, h hátha a másik rosszul jön ki belőle, de még így se megy...

Arra mindenesetre jók ezek a támadások, h egyre erősebben és tisztábban látom, h mennyire különleges vagyok, mennyire sok erő és kitartás van bennem, mekkora hatalmas a tűrőképességem hülyék elviselésében és abban is megerősít, h tényleg kibaszott jó nő vagyok, úgy összességében, az itteni felhozatal viszont kibaszott gyatra...

Lorrh 2020.03.29. 18:51:30

@MsIreneAdler: én feladtam. Ő győzött. Leiskolázott itt mindenkit. :-D

Womb Raider 2020.03.29. 18:52:41

@Szubrina: "abban is megerősít, h tényleg kibaszott jó nő vagyok, úgy összességében,"

Azt mivel magyarázod, hogy lassan 4 évtized után sem akadt senki, aki felismerte volna, mekkora kincs is vagy?

Szubrina 2020.03.29. 18:57:43

@Womb Raider: Ki a fasz mondta, h senki nem fedezte fel?

Különben milyen 4 évtized? te idióta 0 évesen meg kellett volna találnom a nagy őt?

Pont te mondod, aki kifosott magából két szerencsétlen pulyát, majd kitaláltad, h igazából buzi vagy?

Úristen, de szánalmas...volt aki el is vett volna engem, de én nem éreztem azt, h az az illető az, akit nekem rendelt a sors...lehet, h egyszer valakinél úgy fogom érezni, rohadtul ráérek még, megtalálni.

Majd kicsattanok egészségileg (tudod a humbug májtisztításnak köszönhetően:DDD). Fiatalabb a gondolkodásom és a külsőm is, tehát van még időm.

A gyerekszaporulat meg nem olyan lényeges, hiszen nem cigók vagyunk, h csak így tudjunk kiteljesedni.

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:01:28

@Szubrina: kérlek akkor mesélj már nekünk a hosszútávú kapcsolatban szerzett tapasztalatairól, had tanuljunk tőled. Milyen évekig együttélni valakivel, és milyen fortélyokat vettettél be, hogy ne laposodjon el a kapcsolat? (jah, 5+ évre gondolok, nem ilyen tinglitanglira) . Hallgatunk!

Womb Raider 2020.03.29. 19:02:32

@Szubrina: "h csak így tudjunk kiteljesedni."

Te miben látsz önmagad számára lehetőséget a kiteljesedésre?

Szubrina 2020.03.29. 19:05:51

@MsIreneAdler: Mesélj te róla pl. h mennyire dobja fel a kapcsolatodat, h a szabadidőd 90%-át noname netesek között töltöd el, pl. nálad minőségibb, értékesebb emberek oltogatásával, ahelyett, h a párodnak főznél valami finomat, masszíroznád, vagy csak egyszerűen lepszopnád, miközben sört kortyolgatva nézi a focimeccset!:)
Hallgatlak!:)

Womb Raider 2020.03.29. 19:08:41

@Szubrina: "majd kitaláltad, h igazából buzi vagy?"

Ezt hol olvastad? Miért zavar annyira téged a valóság, hogy folyton-folyvást vért izzadsz, hogy megmásítsd?

Szubrina 2020.03.29. 19:17:17

@Womb Raider: Jobbá akarom tenni pl buzik irány tajgetosz!

Szubrina 2020.03.29. 19:18:12

@Golf II: Ha te vagy Wombi is, akkor beszéld meg magaddal, h ugyanazt állítsátok a v dorás nickről, mert egyelőre a két nicked nem ért egyet:O

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:21:23

@Szubrina: elég lett volna annyit írnod, hogy "Szart sem tudok a kapcsolatokról". Feleslegesen körmöltél ennyit :D

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:23:27

@Lorrh: ennyi, megyek is főzni, maszírozni meg szopni. Hajrá Fradi :D

Womb Raider 2020.03.29. 19:26:05

@MsIreneAdler: Meg a sör! Arról meg ne feledkezz!

Szubrina 2020.03.29. 19:26:16

@Golf II: Sőt te is én vagyok, meg mindenki, te szerencsétlen agyhalott:DDD

Szubrina 2020.03.29. 19:29:08

@MsIreneAdler: Annyit bizonyosan tudok, h nagyon szar kapcsolatban élhetsz, ha engedi az a fasztarisznya, h itt rohaszd az átlag, szürke egér segged és udvaroltass magadnak virtuális személyekkel. Amikor meg épp nem udvarol neked senki, akkor oltogass nálad értékesebb, kreatívabb embereket. Ne hidd, h olyan különleges vagy, h engem oltogathatsz, nagyon sokan vagytok így ezzel:DDD Jézust képzeld még keresztre is feszítették, ettől még nem ő volt a szar, hanem akik megtették...
ja meg a kapcsolatod is egy szar, de mekkora szar, h soha nem a pároddal töltöd az idődet, hanem mindegy csak ne vele a virtuális térben:OOO

Szubrina 2020.03.29. 19:30:26

@Golf II: Döntsd már el, h kurva vagyok, aki férfiak előtt megalázkodik és térdel vagy feminista!:DDD
Teljesen összezavarsz:DDD

Szubrina 2020.03.29. 19:31:07

@Womb Raider: A sört már issza a párja te balfasz buzibutageci, h elviselje valahogy MA-t, amikor épp lejön a netről.

Womb Raider 2020.03.29. 19:33:14

@Szubrina: "Jézust képzeld még keresztre is feszítették, ettől még nem ő volt a szar, hanem akik megtették..."

Ez a párhuzam , esetedben mennyire releváns? Téged senki nem feszít keresztre, te éppen harakirit követsz el..

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:34:16

@Womb Raider: na most jöjjön a Jáksó, bakker, mert ezt már nem hiszem el. Annyira röhögök :D

Womb Raider 2020.03.29. 19:35:44

@MsIreneAdler: Ugye? Pedig sírni volna jó :)

Szubrina 2020.03.29. 19:37:09

@Womb Raider: Nagyon egyértelmű a párhuzam, őt is mindenki elmebetegnek tartotta, csak néhányan nem...mintha rólam íródott volna a sztori.

Womb Raider 2020.03.29. 19:39:46

@Szubrina: De te az is vagy.. szóval nem jó a párhuzam.

Szubrina 2020.03.29. 19:42:20

@Womb Raider: őőőő...he? Hülye vagy, má megen vagy még mindig?

te valld be belémszerettél?!

Womb Raider 2020.03.29. 19:43:47

@Szubrina: Sokkal inkább úgy vagyok veled, mint az egyszeri parasztbácsi a zsiráffal..

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 19:55:33

@MsIreneAdler: Én dolgozó fiatalember vagyok, így hiába bukok a grannykre, már a Gundel is csak elvitelre adhat :(

Engem az érdekelne, hogy mennyire subság és a férfi részéről mennyire domság az, ha sülve fővel együtt van a nővel - mert a nő ezt akarja, tehát behódol neki?

Pont, hogy az a domság, hogy focizok, horgászok, barátokkal sörözök. Amúgy ez nem egyedi jelenség, sok nőben van ez a paradox frusztráció, hogy egy határozott férfit akar magának, de annak a határozott férfinek önálló élete van, és így akkor már nem is olyan jó.

MsIreneAdler 2020.03.29. 19:59:38

@Szubrina: ahhoz képest, hogy mennyire érdektelen, szürke egér vagyok (soha nem mondtam, hogy nem vagyok az, ezzel nem sértesz meg) folyton te írsz nekem, emlegetsz, összeboronálsz férfiakkal, fantáziálsz az életemről. Nem várnak a rajongóid véletlenül a blogodon?

Szubrina 2020.03.29. 20:00:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Miért nem tőlem kérdezed, hiszen miattam kérdezed?
Az, ha egy férfi focibuzi, meg haverok, meg horgászat, az nem dominánsság, hanem szimpla suttyóság...minden vidéki fasz ezt csinálja, van egy kedvenc focicsapata, fradi, juventus, azok faszát szopkodja, ez nem férfias.

Ami sokkal férfiasabb, ha valamit épít szabadidejében szerszámos házat, garázst, tutajt, tök mind1, egyedül, aztán hazamegy az asszonyhoz és jól megadja neki a magáét.
A Jólt értsd úgy, h a nőt is kielégíti...a dominánsság nem azt jelenti, h leszarja élete szerelmét, ez a sok fogalomzavar a szüleidtől ragadt rád vagy saját utánajárás eredménye?:DDDD

Szubrina 2020.03.29. 20:02:13

@MsIreneAdler: Édesem, ennek hosszú előzménye volt és jelenleg is van, amikor összekacsintasz az ugyanolyan jó életet behazudókkal, h én egy szar vagyok, de bezzeg ti...lehet, h nem nekem íród a mondandód te faszkurva, de rólam.

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:11:57

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na mindegy, akkor ez egy szomorú és beteljesületlen sztori marad, vissza is teszem a protkómat a pohárba ha nincs randi... :( :)
Szerintem ne keress ott összefüggést, ahol nincs :D Van, aki érti, hogy nem kell állandóan a másik valagában lenni, van aki nem. Van, aki azt hiszi, hogy 0-24-ben tutujmutujgatni kell másikat, mert az a kapcsolat, van aki meg tudja, hogy ez baromság...

VT 135 2020.03.29. 20:11:59

Wolf, szerintem lassan fizetőssé tehetnéd a blogot, mert hiányozna ez a minőségi kabaré, ha fizetős mögé tennéd, nagy hiányunkban végül még fizetnénk is érte. :)

Szubrina 2020.03.29. 20:13:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A nickedről a villanytelepi jutott eszembe, ami egy Örkény egypercesben van, amit nagyon szeretek:

"VALLOMÁS

Mindenki ebédel.
Hanyatt fekve süttetem magam a napozóban, mely mélyen bele van építve a Balatonba. Nem messze tőlem, törökülésben, kisportolt, magasra nőtt fiú s egy nagyon barnára sült lány, fejét a fiú ölébe hajtva. Más senki. A lány behunyja szemét, mert a déli napfényt mint egy nagyító tükör veri vissza a víz.
A tó csöndes, csak alattunk, a napozó cölöpei közt szöszmötöl a víz. Más zaj nincs. Hogy meg ne halljam, fojtott hangon beszélget a fiú meg a lány.
Szóról szóra:
- Egyszóval, hol sült le így? - kérdi a fiú.
- Nem mondom még egyszer - válaszolja a lány.
- Kérem szépen.
- Úgyis elvicceli.
- Isten bizony, nem viccelek.
- Már mondtam, hogy a villanytelepi strandon.
- Egyszóval, ez egy villanysülés?
Nevetnek. A fiú jobb keze öt ujja végigszalad a lány karján, súlytalanabbul, mint egy madár árnyéka a vízen. A lány elhúzza a karját. A fiú újra végighúzza rajta a kezét. A nevetés elül.
- Képzelem, micsoda strand az - mondja a fiú.
- Nagyon szép strand - állítja a lány.
- Csak gyerekek járnak oda?
- Inkább csupa felnőtt. Mindjárt mély a víz.
- Meddig ér magának? - duruzsol a fiú.
- Ki is van írva: Csak úszóknak.
- Egyszóval eddig ér? - dünnyög a fiú.
A lány hasa meztelen. A fiún is csak egy gyermekarasznyi fecskenadrág van, a lányon még annak is csak kicsinyített mása, egy kék kendőcsücsök az ágyékára kötve s két kis sapka a mellein. Nem is ruha ez, csak borogatás. Lefejti hasáról a fiú tenyerét, erre az bal kézzel átfogja a lány csuklóját, a lány szabadon maradt keze a fiúét, s úgy összegabalyodik a kezük, mint a szabadfogású cselgáncs birkózásban. Csakhogy ők oly szelíden birkóznak, ahogy egy újszülött kapkod kezével a lába, lábával a keze után; az a négy kéz, vélnéd, egyetlen testnek a tartozéka.
S halkan, galambi hangon nevetnek. Aztán megint elül a nevetés.
- Egyszer megnézem azt a strandot - mondja a fiú.
- Úgyse nézi meg - mondja a leány.
- Ha mondom.
- Úgyse.
- Isten bizony - mondja a fiú.
- Hogy kell odamenni?
- A villanytelepnél egy kicsivel tovább. Az van kiírva: „Augusztus Huszadika Strandfürdő.”
- Nem értem - mondja a fiú, s mintha nehezülne a hangja.
- Mit nem ért? - kérdi a lány, ő is lassabban, nehezen csordulón.
- Villanytelepinek hívják?
- Villanytelepinek.
Jobb vállán pihen a fiú keze. Nem pihen; lassan elindul lefelé.
- És Augusztus Huszadikának?
- Az a neve.
- Egyszóval, ez a keresztneve.
Ezen megint nevetnének, de valahogy nem akar világra jönni ez a nevetés, mert a fiú keze becsúszott a fürdőtrikó alá, és ott marad. A leány behunyt szemmel, tétován keresi a fiú kezét, de nem tudja eltávolítani onnan, ahová befészkelte magát. Ezek pontosan egymásba szabottak, a férfitenyér és a női mell.
- Villanytelepi? - kérdezi a fiú rekedten.
- Villanytelepi - mondja rekedten a lány.
- És Augusztus Huszadika - mondja rekedten a fiú.
- Augusztus Huszadika - mondja rekedten a lány."

Szubrina 2020.03.29. 20:14:14

@VT 135: Pont te mondod és miből fizetnéd ki faszikám?

Szubrina 2020.03.29. 20:16:29

@MsIreneAdler: Te ezt nem érted, mert egy szar kapcsolatban élsz, bár a kapcsolatod percei meg vannak számlálva, de ha szeretsz valakit, akkor a szellemi kapacitásod (főleg, ha ilyen kevés van, mint neked) nem vadidegen, virtuális személyekre pazarolod el, hanem a szerelmedre...sosem fogod megérteni, de ha 20 év házasség után is az okoz megkönnyebbülést, ha külön lehetsz tőle még az is szar, pláne nem pár év együttélés után...

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:17:31

@Szubrina: soha nem mondtam, hogy szar vagy, sem neked, sem másnak. Ha annak érzed magad mellettem, azért nem én vagyok a hibás.

Szubrina 2020.03.29. 20:21:46

@MsIreneAdler: Te inkább a szavakon lovagolsz, mint a pasidon (ha létezik egyáltalán), mert ugye messziről jött ember...összefoglalva, ahogy beszélsz rólam, szarnak állítasz be, no attól én nem leszek az, ennyire nem teremtenek valóságot a te gondolataid:DDD

Szerencsére nem vagyunk egymás mellett, az be is baszna, mert nyilván bűzlik a szád a protkó miatt, amit az imént tettél vissza.

Szubrina 2020.03.29. 20:23:16

@Golf II: Nem kell játszanom, a szókincsemből is nyilvánvaló, h olvasott leányzó vagyok. Nálad viszont kilóg a lóláb...:/

Szubrina 2020.03.29. 20:25:04

@faszomaszáádba: szóval pinád van, miért beszélsz magadról első szám harmadik személyben? ijesző:O

Szubrina 2020.03.29. 20:27:00

@Golf II: kezdelek unni, lassan itt hagylak és az nagyon szar lesz neked:((((

Azért ugye te is és mindenki más is tisztában van vele, h Golf projektál, ő büdös, ő rohad, ő görény, ő van elhízva...

Semmi baj, pénzért még így is kaphatsz nőt, volt is egy amelyikről élménybeszámolót írtál a blogodon:)

Szubrina 2020.03.29. 20:29:17

@faszomaszáádba: a 2 napos nick a két napos nicknek szopja faszát, tök egyértelmű, h ti itt teljesen új arcok vagytok...ehehehehehh sírok, de gecc, sírok:DDD

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:31:34

@VT 135: amolyan freak show-nak simán eladhatja :D

Szubrina 2020.03.29. 20:33:44

@Golf II: Oké, ha ezt várjátok, akkor eltakarodok, viszont ugye nem fogsz utána rólam pofázni és nem jössz a blogomra másik névvel se? hm?

na szeva

Szubrina 2020.03.29. 20:37:02

@Golf II: de miért rólam? és miért nem kussolsz, ha azt akarod elmenjek?
fikázd a vén kurva irénke butagecit!

Szubrina 2020.03.29. 20:38:09

@Golf II: anyádnak annak a féregnek volt torz feje, azé baszta teherbe hátulról apád, h ne lássa a pofáját, aztán kibaszott téged otthonról, mert anyádra ütöttél...

Szubrina 2020.03.29. 20:42:44

TI NEM AKARJÁTOK, H ELMENJEK:DDDD

MsIreneAdler 2020.03.29. 20:46:44

@Golf II: nézd, én nem fantáziálok,nem ismerem, nem tudom, milyen a feje, szóval semmit nem mondanék róla. Bőven ad elég témát, az, amiket ír, nincs szükség kitalálni róla mindenféle hülyeséget. Szerintem.

Szubrina 2020.03.29. 20:58:12

@MsIreneAdler: pedig folyamatosan kitaláltok dolgokat, közben meg ott van a blogom, ahol minden ott van, ami igaz rólam, geci több évnyi anyag...de nem elég, ti kitaláltok valótlant.

Szubrina 2020.03.29. 21:04:48

@faszomaszáádba: jaj, de izgi, már csinálom is a skype-ot.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 21:32:05

@Szubrina: Kicsi lány, nem téged kérdeztelek, de még ha úgy is lett volna, érdemi válasz nem érkezett, csak proli gyalázkodás, így felesleges erőlködnöd két okból is:

1. Ha akarlak, olyan alpári módon küldelek el, hogy ahhoz képest a te mocskos szád babaillatú lányregény és anyád is öngyilkos lesz, pedig nem olvassa.

2. Egyszerűen semmibe veszlek és levegőnek nézlek.

Bocs, de inkább a protkósokra bukok:D

Szubrina 2020.03.29. 21:35:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Oké, de akkor miért olyasmiről kérdezed, ami nálam merült fel, ha ennyire semmibe veszel?
Miért nem olyat kérdezel, ami nála játszik pl. h ha olyan boldog a párkapcsolata, akkor mi az anyjapicsáját vergődik itt reggeltől estig?

De gáz vagy, amúgy...

Szubrina 2020.03.29. 21:37:29

Aztán utána is kéne olvasni annak, h mit is jelent az, h domináns és szubmisszív. ha egy pali a nő seggében van, az nem jelent szubmisszívitást, csak szimpla papucs. Ahogy a söröző horgászó barom is csak suttyó...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2020.03.29. 21:39:41

@MsIreneAdler: Mé, szopni akartál? Azt hittem csak dugunk:(

MsIreneAdler 2020.03.29. 22:13:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem figyelsz. A talira BE akartam tenni a protkót. Nem csoda, hogy lemondtam a randit, mert sosem hallgatsz meg! (jó, mindenki látta, hogy te pattintottál engem, de az ötye klubban azért még sem mesélhetem ezt ;) :D)

VOGAben 2020.03.29. 22:36:17

@faszomaszáádba:
És csak négy évvel fiatalabb nálam... Olyan szinten okádék ez a gennyes öndicsérő, öndicsőítő moslék áradás, hogy ez egy emberszabásútól már nem is származhat. "Legkülönlegesebb, legszexibb, leglegleg legrózsagyuribb!" Mi??? A buta 14 éves szinten megrekedt bakfisagy, beültetve egy riska ökörarcú fejibe?? Ez tényleg zseniális kuriózum. Nem volt kedvem felmászni a felső polcig, hogy levegyem a Nőgyógyászati Patológia és társai szakirodalmat, inkább megcsörgettem a nődoki haveromat, ez még kora este történt. Séróból felsorolt 15-20 olyan okot, amik mellett a meddő nőknek teljesen szabályos a ciklusuk és a havivérzésük is tű pontosan ismétlődik. Látszólag minden frankó csupán nem bírnak teherbe esni. Ezt tudtam ám magamtól is de ugye nem árt a megerősítés. Na most én erre a tényanyagra is megkaptam, hogy egy utolsó hüjjje nímand vagyok, mer az nem ám úgy van hogy! Itt jött a gyanúm, hogy ez nem is nő! :) Valami idegen entitás inkább... Elkalandoztam. Nem büdös az öndicséret? Ha hozzám, ilyen mentalitással behömpölyögne egy hasonló női orca, tök mindegy mit végzett vagy, hogy a minisztériumból küldték a nyakunkra, abban a tetves órában kapun kívül találná magát! Vesződjön vele a szentlélek,... ne inkább! Már csak egy antikrisztus :D hiányzik innen...

Szubrina 2020.03.29. 23:07:06

@VOGAben: Az még hagyján, de képzeld azok is meddők, akik nem menstruálnak, kapásból minden második nő, 20 éves, aki veled szemben jön, nem is menstruál. nah annak basszál gyereket, te nyomorult a lelassult három spermiumoddal. Szerencsére nem fogsz tudni, tiszta hormonzavaros az összes.

Makkegészséges vagyok és ez még évekig így is lesz, ha akarok, akkor én fogok tudni szülni, de a menzesz az egész női szervezetet megújítja.
Egyébként, ha egy nő törődik magával nem csak a menzeszét figyeli, hanem az ovulációját, el kell, h keserítselek, mert az is rendben van, sőt.

Az, h esélyed sincs nálam, nem hatalmaz fel arra, h mindenféle mocskos módon beszélj rólam.
Fogadd el, h labdába sem rúghatsz nálam aztán nyugi lesz.

VOGAben 2020.03.30. 00:00:20

@Szubrina:
Én ezeken már bőven túl vagyok. Nálam ez a Családi kör c. limonádé lepörgött még idejében. A drága szabadidőmet olyanokkal töltöm, akikkel szeretném, nem kényszerít semmi. Na és nem is korlátozhat senki! Igen, mocskos módon beszélned is csak neked szabad. A zagyva blődségeket is csak néked szabad hirdetned, a légből kapott stupid statisztikáiddal egyetemben! Itt ma mindenki hülye volt, te voltál egyedül a helikopter! Tényleg nem kelt benned gyanút, hogy így az arctalanságban sem akadt egy szerencsétlen nyomorék, aki egy fél gondolat erejéig is melléd állt volna? Ez már statisztika értékű... Ezért nem akad fixre papamaci sem, mert olyan csodabogár az egész univerzumban nem született még, aki ilyen rémséges életre vágyna!

Szubrina 2020.03.30. 00:12:17

@VOGAben:
Ember, a statisztika nem 3 ember vagy nick, amiből 3 ugyanaz a személy...igen bizony csak én vagyok helikopter, ezt mondom már mióta fekete bárány vagyok a birkák között. Nincs ki egyetértsen velem, mert a troll kommentezők elkergetik innen az értelmes épkézláb embereket, én is csak azért vagyok itt, mert megy rólam folyamat a pofázás, amit nem fogok szó nélkül hagyni, de nem ám.

A fő bajod, h merészelem keresni a nagy ő-met, semmilyen kihatással nincsen rád,mondd még is miért fáj ez neked? Ha nem találom, magamra vessek nem?

Pont ezt a hétköznapi szart nem akarom amibe' te is vagy, h elváltál és össze-vissza baszol azóta...ez nem élet ember...hiába hiszed azt, h te csinálod jól.
Az a hímsoviniszta nőgyűlölő hozzáállás, amit meg tolsz a kommentjeidben, máshol is, egyszerűen rémisztő, minden ember számára. (35 éves csatakanca, levarrtuk tizenketten) anyám borogass, de tényleg...
Persze, h senki nem mer rajtam kívül ellent mondani neked, nehogy betaláld őket, hiszen ők gyengébbek, mint én, nem képesek megvédeni magukat, inkább kussolnak vagy bólogatnak a szemenszedett faszságaidra.

Egyszerűen elképesztő az a rosszindulat, amivel felém fordulsz, persze gyűlölöd a nőket, de cseszd meg ezzel magadnak is ártasz, ha mást bántasz magadat is...ha valakivel én rondán beszélek, annak oka és előzménye van, ahogy ez a WR MA kurvák velem korábban beszéltek, viselkedtek, azt nem hagyhattam szó nélkül...elmérgesítették a helyzetet én pedig integrálódtam bele, ennyi történt.

Ha nem hiszed járjál utána még vannak nyomai, mert nem volt energiám mindent törölni a blogomról!

Womb Rаider 2020.03.30. 10:19:06

@Szubrina: "ha valakivel én rondán beszélek, annak oka és előzménye van, ahogy ez a WR MA kurvák velem korábban beszéltek, viselkedtek, azt nem hagyhattam szó nélkül..."

Szerintem menj végig újra a kronológián, aztán gyere vissza mea culpázni.. ráér porszívózás után is,

VOGAben 2020.03.30. 19:06:34

@Golf II:
Köszönöm, hogy helyettem is fáradoztál! 520 komment... betojok! Aszongya nőgyűlölő. Én legfeljebb hülyeséggyűlölő volnék-nák-nók! Munkám közben nem értem rá ide figyelgetni. Azért nem csalódtam!

TopszLee 2020.03.30. 21:46:18

Wolf, 500+ commentet érő poszt. Pezsgőt bontottál már? :P

MsIreneAdler 2020.03.30. 21:52:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ja, aha, hát hogyne. Te összekeversz engem valakivel :)

Reactor 2020.03.31. 14:05:08

Kedves Ethan Wolf!
Ha igazán különleges, ritka csemegére vágysz, próbálj ki egy militarista csajt! :)))))))))))))
Nagyon, nagyon ritka példány, ahhoz, hogy igazit találj, ne pózert, kisebbfajta csoda kell, viszont mindenért kárpótolni fog! A külsőre nem tudok garanciát vállalni, de belsőleg nagyon "ott" vannak, nem fog csalódás érni. Ráadásul, ha kellően jól informáltak, csomó olyan témáról is lehet velük értelmesen beszélni, amire az átlagnő csak makogna a "bajsza" alatt, vagy úgy nézne rád, mint a véres húsra.
Ha pedig eljutnátok az ágyig, mondanom se kell, de minimum nehéz löveg legyen nálad készenlétbe', a kiskaliberért ők sincsenek oda :DDD

VT 135 2020.03.31. 14:37:28

@Reactor: Az mit jelent, h militarista csaj? Ő is tudja, mennyi a Panzer IVH homlokzati toronypálcélzata?

Womb Raider 2020.03.31. 14:38:07

@Reactor: Milyen a "militarista" csaj? Miről bírnak információval, amiről egy pacifista csaj nem ? Miről lehet 'értelmesen' beszélni egy ilyen nővel (vagy akár pasival) ami annyira, de annyira izgi?
Így első blikkre a tipped nem több mások meséiből leszűrt , kiszínezett és általánosító 'legendánál'.

De persze lehet, hogy már a fél Honvédség ki van pipálva és valamelyest reprezentatív a minta.

" A külsőre nem tudok garanciát vállalni, de belsőleg nagyon "ott" vannak, nem fog csalódás érni. "
:))))) ROTFL

Womb Raider 2020.03.31. 14:40:00

@VT 135: Aztán lehet, hogy a lovastusázókra akart utálni.. pl: a lovaglástól jó kemény popsijuk van.. !!! Na?

Reactor 2020.03.31. 14:44:12

@VT 135: Ennél összetettebb a téma - a militarizmus egy konkrét életstílus, elég sok minden tartozik bele, de nyilván a katonai témák első helyen vannak. Ha volt már dolgod más szubkultúrába tartozó emberrel, mármint olyan értelmesebbel (tehát NEM az emókra kell gondolni), akkor kaphatsz egy közelítő képet :) Leginkább ám úgy lehet elképzelni őket, mint a Dűne c. könyvben a fremen csajokat.
Nagyon sokan dícsérik a szubkultokba tartozó férfiakat/nőket, ha számukra emészthető az adott szubkultúra vagy ideológia, eddig valahányszor szóba kerültek, többnyire azt olvastam, mennyire mások mint az átlag, és mennyivel többet nyújtanak. Hátrány viszont, hogy jóval nehezebb őket meghódítani, mivel többnyire a saját vagy a szövetséges szubkultúrabeli embereket preferálják. Legalábbis a tapasztalatok erre engednek következtetni.

Lorrh 2020.03.31. 14:51:28

@Reactor: családból jövő minták ezek. Apja anyja alezredes volt és megszokta a nyers fegyelmet.
Aki ilyennel én találkoztam azokban cseppnyi nőiesség nem volt személyiségükben.
Durrbele dugás aztán kuss legyen.
Neked milyen konkrét tapasztalataid vannak, mesélj.

Reactor 2020.03.31. 15:06:29

@Lorrh: Nem feltétlenül családi vonás - ezt az életstílust, mint minden mást is, magától veszi fel az ember, ha szimpatikus. Nem törvényszerű, hogy mittomén, egy ízig-vérig keresztyén család sarjai, akiknél már a csók is gyónásköteles, továbbviszik ezt a hagyományt. Vagy hogy egy goth házaspár utódjának csak goth stílusú gyereke lehet aztán. A fiatal találkozik egy életstílussal, amit a magáénak érez, és aszerint kezd el élni. Arról nem is beszélve, mennyi olyan szülő van, aki legfeljebb elrettentő példának jó.
Mivel nagyon ritka madár a militarista lány, csak egy ilyennel találkoztam, de vele remekül megvoltunk első perctől fogva. Nekem speciel imponált, hogy rengeteg érdekes témához hozzá tudott szólni, nem csak a Szulejmánról, Trónok Harcáról beszélt, meg arról, milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz.

Womb Raider 2020.03.31. 15:18:11

@Reactor: "Nem törvényszerű, hogy mittomén, egy ízig-vérig keresztyén család sarjai, akiknél már a csók is gyónásköteles, továbbviszik ezt a hagyományt. "

Figyuzzz.. vagy te már 18?

Womb Raider 2020.03.31. 15:19:17

@Reactor: " Nekem speciel imponált, hogy rengeteg érdekes témához hozzá tudott szólni, nem csak a Szulejmánról, Trónok Harcáról beszélt, meg arról, milyen színű rúzs illik a narancsbőrhöz."

Példának tudnál említeni valamit? Próbálok 'fiatalos' maradni.. meg ilyesmi.

Reactor 2020.03.31. 16:23:32

@Golf II: Szubrinám? Nem emlékszem, hogy összejöttem volna vele, vagy lett volna bármi is köztünk. Bizonyára pont elkerültük egymást.
Nem mellesleg meg, ha láttad, amikor elkezdett nekem is hőbörögni, el is jöttem onnét.
A "katonacsajoknak" közük nincs hozzá amúgy, legfeljebb érintőlegesen.

erkölcsi hulla 2020.03.31. 16:33:12

Látom mostanában összegyűltek erre az oldalra is a szennykommentelők... biztos mindenkit kibasztak a melóból, és most van idő másokra zúdítani a lelkük belsejében felgyűlő szennyet és hülyeséget.
Kár hogy kurva sok munkám van, így még elolvasni sincs időm a sok parasztot :D
Látni még erre felé normális kommentelőt, vagy azok kikoptak az új csapattal ?

@Ethan Wolf: Wolf bazdmeg banhammer, mi itt ez a sok retkes troll???

MsIreneAdler 2020.03.31. 17:28:31

@Reactor: érdekes, amit írsz. Igazából az ilyen "militáris lányok" nem amolyan legény marcsák? Szóval nekem azokkal tényleg semmi gondom nincs, de nem lehet, hogy esetleg azért nehéz ilyen lányokat fogni, mert ők is a lányokat fogják :)?

Womb Rаider 2020.03.31. 17:45:20

@MsIreneAdler: Szerintem a Klauzál téren egy lomtalanításkor talált egy kidobott The girls in green / IDF wall calendart és kitűzgélte a szobája falára.

Reactor 2020.03.31. 18:27:02

@MsIreneAdler: Sok tekintetben olyanok, de nyilván itt is van eltérés, ahogy nincs két egyforma punk, goth stb. lány se. Egy biztos: ők nem egyenarcok, akiből 12 egy tucat, hanem mind külön individumok, egyéniségek. Azért nehéz ilyen lányokba botlani, mert egyrészt ez az életstílus se valami elterjedt, másrészt mert a militaristák döntő többségében magányos emberek.

Ennél sokkal durvább lányokba is belefutottam anno :) igaz, én sose társkeresőztem, hanem chateltem, ott kevésbé erőltetve alakul ki a szimpátia. Na most, belefutottam egy "Novgorodskaya" (úgy emlékszem, ez volt a nickje) nicknevű lányba, aki ízig-vérig kommunista lány volt. Tehát nem az a fajta, aki odahaza szép csendben tisztogatja a vörös csillagát, hanem nagyon is hirdette, propagálta az ideológiát. Először azt hittem, csak poénkodik, aztán kiderült, hogy a legkevésbé se - kiolvasta az összes Lenint, az életét is a kommunizmusnak megfelelően élte, amennyire lehetett (például kijelentette, hogy neki a párkapcsolataiban sincs olyan, hogy "ÉN" meg "TE", hanem "mi" vagyunk, és mindenünk közös, kollektív). Rendszeres Munkáspárt-szavazó volt, amiből csak lehetett, vörös színűt vett, és hát mivel a vörös csillag ugye tiltott önkényuralmi jelkép, arany csillagokat viselt helyette. Meglepő módon szerette a komputerjátékokat is, az egyik örök kedvence a Tetris volt (naná, hisz szovjet találmány), de nem vetette meg az egyéb szovjetes témájú játékokat se, tőle kaptam a "Moscow to Berlin: Red Siege" nevű játékot, ami mái napig megvan. Nagyon háklis volt arra, ha valaki az ideológiáját sértegette, érdekes módon a logikus ellenvetéseket elfogadta, és aránylag fejlett vitakultúrája is volt. Mikor megvettem neki Bukovszkíj "Csatárlánc" című könyvét, majd' maga alá pislantott az örömtől, egy hét alatt kiolvasta. Katonai témákról is lehetett vele értekezni, de szinte csak a Vörös Hadseregről voltak információi. Oroszul folyékonyan beszélt, angolul próbáltam tanítgatni, mondván hogy világnyelv, de elég nehezen ment neki, meg látszott rajta, hogy úgy félszívvel csinálja, mert hát ez a gaz imperialisták nyelve. A németet kimondottan utálta (ezt én is mondjuk). Egészen jól el lehetett vele beszélgetni, az ágyban is jó volt, csak nekem túl tömény volt ez a vegytiszta kommunizmus felőle :D

Reactor 2024.02.07. 20:05:40

@Womb Rаider: A konfabulációidat tartogasd a főorvos úrnak meg az ápolónak.
Milyen érdekes: amikor te ugyanezt kapod vissza, akkor meg taknyot nyelve hőbörögsz, hogy mitmerészelsz, ésmostazonnal, mertkülönben...

:D
süti beállítások módosítása