Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Egy korszak vége - a búcsú

2020. április 03. - Ethan Wolf

Sziasztok,

Többen már tudják, hogy mi történt pár hónapja, és hogy a blog napjai meg vannak (voltak) számlálva. Aki nincs képben és esetleg nem a kezdetektől olvassa a blogot (pedig talán az első vagy második posztban írtam anno pár éve), azoknak röviden: A randikat jegyzeteltem akkor, amikor megtörténtek egy amolyan naplófélében. A blog innen táplálkozott annyi módosítással, hogy a neveket/helyszíneket variáltam kicsit és azokat a dolgokat, amik alapján felismerhető lenne a randialany.

Sajnos nem olyan régen ez a napló megsemmisült hála a laptopomnak (megírtam valamelyik poszt alatt egy kommentben, hogy mi történt és mi lett a biztonsági másolattal), úgyhogy a blog veszélybe került. Azért sajnálom nagyon, mert ha megnézitek, egy fejlődési görbe azért kirajzolódott (nagyjából kronológiai sorrendben tettem ki a posztokat, néha persze variáltam és kikerült egy-egy frissebb is), és bár az itt megjelent randik többsége úgymond sikertelen volt, azért egyre több volt a sikeres is. Most érkeztünk volna el időrendben ahhoz az időszakhoz, amikor a tapasztalat és a rutin olyan szintet öltött, hogy ez az arány megfordult és már több volt a sikeres randi, mint a sikertelen. Aki eddig hitetlenkedett egy-egy poszt eseményein, az lehet, hogy azoktól kiszaladna a világból.

Tovább

A főnök titkárnője

utfits-22.jpg

Valójában asszisztens, pontosabban egyik asszisztens a sok közül. De a titkárnő sokkal szexibb szó. :)

Hónapokig fel sem tűnt, hogy új nő van a cégnél, legalábbis azon a részen, ahol én is vagyok. Egy nagy vállalatnál úgysem tudni soha ki jön és megy. De egy projekt miatt egyre többet kellett vele leveleznem (a főnöke lepasszolta neki az infót és amolyan közvetítőként funkcionált). Levél után telefon, majd gyors egyeztetés személyesen. Ez utóbbinak nem sok értelme volt, mert ha a főnök nem ér rá, akkor Ő (Erika), úgysem tud mást mondani, hisz nincs semmiben döntési jogköre.

Tovább

Glória és a kis barátja

htb18w63rqmwbunjy1xaq6xcbxxao_jpg_q50.jpg

Egy régebbi szövegemmel írtam rá, amire szinte azonnal reagált is. Tudta, hogy csak nyitószöveg, ezért úgy is reagált rá, ironikusan, pimaszul, de mégis vidáman. 29 éves, szőke haj, zöld szemek, sportos alkat. Igazi jó csaj. Tetszett, hogy tudja, hogy csak duma, de benne van a játékban. Ez az a játékosság, amit a legtöbb harminc közeli nőből hiányolok, valahogy „kiöregednek” ezekből a játékokból. Vagy csak ráunnak. 

Tovább

Miattatok randiztam egy elmebeteggel

131542198-cl.jpg

Haverjaim állandóan szekáltak, hogy miért mindig húszas csajokkal ismerkedek (irigykedtek valójában), ezért időnként belekóstolok a 30 feletti korosztályba is, hogy lássam, mi a helyzet. Annak ellenére teszem ezt, hogy szinte csak kudarcaim voltak a saját korosztályomban.

Terézt online ismertem meg, átlagos arc, vékonyka, amolyan könyvmoly megjelenés. Ránézésre tanárnak, vagy könyvtárosnak mondtam volna. De nem az volt, hanem valamilyen osztályvezető. Szőkésbarna haj, zöld szemek, szemüveg, átlagos magasság. A humoromra immunis volt már írásban is, ami miatt a beszélgetésünk hamar unalmas kérdez felekbe torkollt. Én már hagytam volna a fenébe, de mindig válaszolt és visszakérdezett valami szárazat. Hogy hogy nem, ennek ellenére javasolt egy randit. Három napig beszélgettünk, mire eljutottunk a találkozóig, de még előtte történtek érdekes dolgok.

Tovább

Foci rajongó csaj

500full.jpg

25-28 évesek között keresgéltem tinderen, mikor feldobta nekem Kata profilját a program. Minden fotón a kutyájával pózolt, ami mint tudjuk rossz ómen, bár kevésbé szar, mintha ugyanezt macskával tenné. Átlagos lány volt, nem volt bombázó, de teljesen megfelelt a barátnő archetípusnak. Épp olyan időszakom volt, hogy szerettem volna, valami tartósabbat, ezért úgy ítéltem meg, az átlagosabb kategóriában kell keresgélnem.

Ráírtam, beszélgettünk, kiderült vidéki eredetileg, a kutya pedig otthon van a szüleinél. A beszélgetésünk alapján szimpatikus volt, teljesen normálisan lehetett vele beszélgetni, másnap estére meg is beszéltünk egy sétát a belvárosban.

Tovább

Nyelvtanárnő

4183387859_2077870254-600x600.jpg

Ilona angol-német-olasz nyelveket tanít középiskolában és magánban. 33 éves, dögös MILF kategória csak épp gyerek nélkül. Tinderen arról beszélgettünk, hogy mindketten öregek vagyunk már a tinderes ismerkedéshez (khm). Akármikor írtam, Ő másodperceken belül válaszolt, ami eleinte szimpatikus volt, később inkább ijesztő. Ez mindig tinderen lóg? :P

Tovább

A modern karrierista nő

il_570xn_944656490_m4uc.jpg

Nem gondoltam, hogy valaha is randi lesz belőle. Mikor megláttam, csak poénból húztam jobbra tinderen, mire párba rendezett a program. Bea 31 éves, szép arc, sportos testalkat, fekete, vállig érő haj, barna szemek, modern hipszter szemüveg (az a vastag keretes). Randiztam már hasonlóval, hipszterrel is, de Ő már a bemutatkozó mondatával is másnak tűnt.

„Sport, utazás, megjelenés, EQ, IQ, értelem, érzelem, intelligencia”

Tovább

A logisztikus

ups_girl_lrg1181683074.jpg

Tinderen ismertem meg Nórit, amikor épp a harminc fölötti nőket teszteltem. 35 éves, szőke, átlagos testalkat, kivéve a fenekét és a combját ott van pár fölös kiló, de még viszonylag jó alakja volt. Azt írta a bemutatkozó mezőbe, hogy a személyes ismerkedés híve, ezért pár mondat után rá is kérdeztem a találkozóra. Azt tudnotok kell, hogy sokszor ez csak a beetető szöveg a nők részéről. Mármint az, hogy olyasmit írnak a bemutatkozóba, hogy személyesen szeretnek ismerkedni, vagy hogy nem szeretnek sokat írni itt, ilyesmi.

Tovább

Ebédszünet

1meg.jpg

Valéria tinder találat volt, hosszú szőke haj, zöld szemek, de nem vékony testalkat, hanem amolyan curvy kategória. Fotók alapján épp olyan alakja volt, ami még simán szexi, úgyhogy rá is írtam. A nyitó téma Mezopotámia gazdasága az ókorban volt…ja nem… A sörök. :P A bemutatkozójában említette, hogy szereti a malátalevet, így a kézműves sörökről kezdtem vele beszélgetni.

Tovább
süti beállítások módosítása