Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

Szipogós keresztény újságírónő

2019. december 02. - Ethan Wolf

16776047545_dbe1577e32_b.jpg

A cím eléggé árulkodó. Alma fekete hajú, barna szemű lány volt egy ismerkedős oldalon. Nehezen ment a beszélgetés indítása, mert a találó nyitószövegemre, amire rendszerint mosolygós válasz kell, hogy érkezzen (vagy semmi), ő elég rideg és rövid választ adott. A további kommunikáció is ilyen volt, úgy 7-8 mondatot váltottunk, vagyis én írtam mondatokat, ő 1-2 szavas válaszokkal reagált. Na mondom, törlöm is, kár az ilyenre energiát vesztegetni.

De előtte még ránéztem az adatlapjára (ezúttal lejjebb görgettem, nem vettem észre elsőre, hogy ott is van még szöveg) és látom, hogy azt írja, nem híve a csacsogásnak, inkább személyesen ismerkedne. Az ilyen nő ritka, inkább szeretnek a biztonságos, tét nélküli levelezgetés mögé bújni és csak akkor találkozni, ha alaposan felmérték a terepet. Gondoltam, egy próbát megér és 7-8 mondat után meredek randira hívni, de ki tudja. Hát nem bejött? :)

Tovább

A felvidéki

curly-shag-haircut.jpg

Tetszett a göndör haja a képeken, és arcra is olyan tipikus barátnő feeling áradt belőle, aki nappal átlagos, este meg kiszívja belőled az utolsó cseppet is (a jó értelemben). Szóval volt benne valami. Kicsit pimaszkodtam vele, hogy olyan 80-as évek stílusú a frizurája. Három féle reakció van arra, ha rögtön beszólással nyitsz. Vagy szó nélkül töröl, vagy besértődve elküld a picsába, vagy veszi a lapot és visszaszól. Az utóbbi a jackpot, és ebben az esetben is ez történt.

Kicsit tépkedtük egymást, majd másnap kiderült, hogy a munkahelye két utcányira volt az én munkahelyemtől. Jött is az ötlet, hogy még aznap kéne találkoznunk. Sajnos neki aznap délután több megbeszélése is volt, így jött a szikra, hogy akkor ebédeljünk együtt. Így is lett. Meg is lepődtem, hogy milyen gördülékenyen ment a dolog. Délben találkoztunk egy jó kis étterem előtt. Előre megbeszéltük, hogy elkerülve a kínos dolgokat, mindenki fizeti a saját ebédjét, mert ő sem akarja, hogy az első randi randi legyen. Ez csak egy közös ebéd, egyelőre.

Tovább

Sose nyomjad fullba az alfát, mert nem gyün a punci

clipboard01_3.jpg

Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc közeli.

Kicsit kötözködősre vettem a figurát, de már írásban pattintott. Nem akárhogy, látszott, hogy már sok férfi próbálkozott nála a megszokott módszerekkel és már nem hat rá. Például a negálás, meg a többi bullshit. Ekkor már éreztem, hogy rutinosabb játékossal van dolgom, úgyhogy hagytam a trükköket, teljesen átlagos kibeszélést tartottunk a férfiak ismerkedési módszereiről, illetve a nők reakcióiról. Meglepően képben volt a dolgokkal kapcsolatban. Mivel jól beszélgettünk, jött is a számcsere, majd telefonon folytattuk. Ott már ment egy kis játékos adok-kapok, de végig érződött, hogy csak játszunk. Ő is tudja, hogy játszom, én tudom, hogy ő tudja, stb. De elég sokat röhögcséltünk, majd le is szerveztünk egy találkozót.

Tovább

Ildikó és a szex és a blog szülinapja

ma11xresdefault.jpg

Múlt héten volt négy éves a blog, de elfeledkeztem a szülinapról, így nem is készültem különleges poszttal. :(

Sorry. A mai alanyunk:

Egy ismerkedős oldalon írtam rá, hogy miért épp azt a fajta sört issza, amit két képen is láttam. A sör jó téma beszélgetéshez, amennyiben a kiszemelt nő nem bor rajongó, hanem sörpárti. Hosszan lehet róla beszélni, majd a csevegést egy sör meghívással zárni. Ez nagyjából itt is így zajlott.

Azonban Ildi a találkozó előtti napon beteget jelentett. Gondoltam, a szokásos menekülés és idő szerzés, ezért nem is idegeskedtem, a válaszom ennyi volt: ok.

Már írtam erről a szavacskáról, hogy milyen ereje is van. Ildi érezte, hogy ezzel lezártnak tekintem az ismerkedést, ezért Ő állt elő azzal, hogy beszéljünk telefonon. Megadta a számát. Ez jó jel, mert arra enged következtetni, hogy a betegség sztori nem kitaláció, hanem tény. Felhívtam, de persze nem rögtön azután, hogy megadta a számát, hanem majdnem egy napra rá.

Tovább

Salsa golyó

unnamed.jpg

Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet küldött.

Vállig érő szőke haj, kék szemek, szép dekoltázs (olyan képek voltak fent, hogy egyértelműen azzal akart hódítani), cuki mosoly. De gyanús volt, hogy nem volt egész alakos kép fent róla. Délután, miután kipihentem magam, visszaírtam neki. Kiderült, hogy másnap délután már utazik is el két hétre, ezért aznap estére találkozót forszíroztam. Nem volt ellenére. Addig elég sok üzenetet váltottunk, főleg a táncról, azon belül pedig a salsáról. Azzal vagánykodtam, hogy tudok salsázni, mivel akkortájt csináltam a salsás kísérletemet (volt róla poszt). Szóval igent mondott, hogy este átjöjjön hozzám és taníthassak neki pár lépést. :P

Tovább

Intő jelek és mégis

clipboard01_2.jpg

Eddig már párszor említésre került, hogy eddigi tapasztalataim alapján, kerülni kell az olyan nőket, akik számokkal foglalkoznak. Például könyvelő, pénzügyes, ilyesmi. Az olyan nőket is kerülni kell, amelyiknek nem volt kapcsolata évek óta, illetve azt is, amelyik mindig elfoglalt és alig lehet vele találkozót szervezni. Hogy ezek miért vészjósló indikátorok, azt megírtam már régebbi posztokban, erre most nem térek ki.

Tovább

Miért nem a barátnőjével jövök össze sosem?

d1013_130_046_0004_600.jpg

A kérdés költői. Gyakran vannak félresikerült randik, ami nem olyan meglepő, hisz a nagy számok törvénye.. Sokszor ott ülök a csajjal, tudom, hogy nem lesz semmi, mert nem jön be nekem, és mesél valami randizós történetet. És gyakran van az, hogy a lakótársnőjéről, vagy a barátnőjéről mesél, hogy azok megint hazavittek egy srácot randiról. Meg hogy a barátnő milyen lazán kezeli a pasikat és megy elsőre szobára. ÉS ez a barátnő, vagy lakótársnő mindig jobban néz ki, mint amelyikkel épp randizom. Olyankor szokott üvölteni a hang a fejemben, hogy miért nem a barátnővel randizom? Miért fogom ki ilyen gyakran a félénk, sokat kéretős csajokat? :P

Tovább

Kényes téma

Kényes téma következik.

Egy alkalommal, az egyik társkeresőről randiztam Anitával. Még régimódiban nyomtam, kávé, mozi, majd harmadik randin hozzám mentünk. 174 magas, vékony, zöld szem, barna haj. Boltvezető volt egy ruhakereskedésben. Az első randin semmi nem történt, csak beszélgettünk, a második – mozis randi végén volt csók, majd a harmadik randin jött a szex.

Tovább

Hátsó kapu a gyönyörbe

brooke-tessmacher-facebook1.jpg

Helgát egy rögtönözött céges bulin ismertem meg. Nem nálunk dolgozott, csak mindenki vihetett havert, vagy barátnőt, vagy akárkit, mivel nem hivatalos céges rendezvény volt, csak páran kitalálták, hogy bulizzunk együtt. Helga az egyik marketinges lány baráti körével érkezett és mikor becsatlakoztam hozzájuk a társalgásba, éreztem is valamit a levegőben. De még nem tudtam mit. Tetszett, de annyira nem, hogy rányomuljak, miközben az ismerősei közül pár a kollégám. Azért elég jól elbeszélgettünk, de nem kettesben, hanem csoportosan. De ment egy kis pimasz adok-kapok kettőnk közt, a többiek pedig csak sandán mosolyogtak rajtunk.

Tovább

A hírnév előnye

stryjekk110100041.jpg

Lassan már ég a pofám. Hányszor, de hányszor megírtam, hogy házi nyúlra nem érdemes lőni. Hogy nem bölcs dolog kollégával kikezdeni. Erre a blog tele van ilyen esetekkel, és itt van még egy. :P

Párszor már összefutottam vele egyik-másik céges rendezvényen, még pár szót is váltottunk évekkel ezelőtt. De csak halványan emlékeztem rá. Igéző zöld szemek, világos barna haj, de hiába a csini pofi, számomra túlsúlyos volt. Nem is került a látóterembe, úgy két évvel ezelőttig. Akkor ismét összefutottunk hála megint egy munkahelyi összejövetelnek és meglepődve láttam, hogy lefogyott. Szép alak, még mindig csinos pofi (26 éves), nem mondom, azért volt még rajta 5-6 kg plusz, és a fenekén még faragnia kell, de simán jó csaj lett belőle.

Tovább