Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szőke, kék szemű, szűz?

2016. január 17. - Ethan Wolf

clip2_1.jpg

Sajnos már nem emlékszem a lány nevére, még az első randik egyike volt, amióta nagyüzemben játszom ezt a „játékot”. Arra viszont emlékszem, hogy az egyik oldalon ismerkedtünk meg és pár nap levelezés után találkoztunk személyesen. Egyáltalán nem emlékszem, miről leveleztünk, de ha jól sejtem a megszokott témákat és frázisokat használtam (illetve azok, akkori megfelelőjét). 

Folytatás:

A Margit szigeten találkoztunk, és körbesétáltuk a szigetet. A lány nemrég kezdett dolgozni és laborasszisztens volt valamilyen élelmiszeripari akármiben. Könnyen ment a beszélgetés és nagyon tetszett a szeme, olyan igazán kékes kék volt. :P A romantikusabb egyének azt mondanák, hogy igéző tengerkék. A haja pedig világos szőke, arca pedig olyan átlagos huszonéves. Azt viszont leszűrtem elég hamar, hogy lehetséges, hogy még szűz, mert kicsit nehezen nyitott az intimebb témák felé. Persze a randi végére megvolt a csók, és én még abban is reménykedtem, hogy haza tudom vinni, de ez nem sikerült. A szigetről a belvárosba sétáltunk, szóval vagy négy órán át sétálgattunk ide-oda és elég sokat csókolóztunk. Megbeszéltük, hogy a második randi egy filmnézés lesz nálam. Gondoltam, elég egyértelmű részemről, hogy mire megy ki a játék. Persze azzal nem kalkuláltam, hogy ha ő valóban még új a pasizásban, akkor nem fogja érteni. Amelyik nőnek van elég tapasztalata, az egyből tudja, hogy ebből mi lesz, de egy „kezdő” valóban értheti úgy, hogy tényleg filmnézés lesz. :P

clip1_1.jpg

Két nappal később találkoztunk egy kávézóban (nem egyből hozzám mentünk filmezni) és iszogattunk, majd sétáltunk. Természetesen a lakásom felé irányítottam a sétát, majd fel is jöttünk hozzám. Közben még többet tudtam meg róla. Van két idősebb fiútestvére, mindig is pesten laktak, visszahúzódó lányka volt és inkább a tanulás foglalkoztatta, mintsem a bulizás. Otthonülős, csendes típus. Ritka, mert az ilyen nők agyonsminkelik magukat és pasiznak orrba-szájba. Ő kevés sminket használt, de nem is kellett több, így is szép volt az összhatás!! Szóval, egy viszonylag új filmmel készültem és gondoltam, közben majd lassan, de biztosan célt érek. Sokat csókolóztunk közben, ment a taperolás, de többet nem engedett. Egyértelműen jelezte, hogy ennyi, nézzük a filmet. Nem tudom miért, de olyan érzésem volt, hogy ez egy hosszabb projekt lenne. Valamiért olyan régi erkölcsű nőnek tűnt, akinek hetekig kéne csapni a szelet. Más férfinak ez lehet, hogy nem gond, én azonban másfajta állat vagyok.

clip0.jpg

Végignéztük a filmet, ami szerencsére jó volt, így végig lekötött. Hazakísértem, elköszöntünk, és mondtam, hogy majd beszélünk. Egész este gondolkodtam, mi legyen, de úgy éreztem, nem éri meg energiát belefektetnem, mert lutri a kimenetele. Ráadásul akkor már sejtettem, hogy a nőzés nem fog gondot okozni, ezért nem éreztem azt, hogy minden erőmmel rá kéne koncentrálnom. A „majd lesz másik” hozzáállást választottam. Felhívtam másnap és mondtam, hogy ez nem fog menni. Rögtön rá is kérdezett, hogy ezért, mert nem hagyta? Nem láttam okát, hogy hazudjak. Mondtam, hogy igen, azzal, hogy a második randit hozzám szerveztem, egyértelmű jelet adtam. Semmi baj nincs vele, én vagyok az a típus, aki nem szeret várni és én inkább preferálom az olyan nőket, akik kicsit „nyitottabbak”.

Hallottam a hangján, hogy kicsit csalódott, de azt is éreztem, hogy nem lepte meg a dolog. Gondolom volt már hasonlóval dolga. Igazából ő csinálja jól (talán?), csak akkor mi nem passzolunk össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr538228154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása