Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Irma elvesztése

2017. május 23. - Ethan Wolf

1223137_sexy_nurse2.jpg

Megint egy egészségügyben dolgozó nővel randiztam, ezúttal egy ápolónővel. Vannak fiataloknak szánt ismerkedős oldalak, ahol javarészt 20-24 évesek vannak. Az ilyen oldalak elég komolytalanok, de azért kipróbáltam őket. Itt nem is divat írni, hanem ilyen kis szarokat lehet küldeni a másiknak. Például szívecske, vagy ilyen előre legyártott üzeneteket: "szebb vagy a napnál" stb… Elég gagyi, de a huszonéves csajok számára ez az online flört. Ami a valóságban egy szemezés, az itt az, hogy küldesz neki egy szívecskét, ha viszonozza, akkor az olyan, mintha szemeznétek. :P Első belépésemnél vettem fel a kapcsolatot a következő lánnyal. 

211877e22ce29718cff8fa67381ee150.jpg

Irma kicsit kilógott az ottani korosztályból (mondjuk én is), mivel 27 éves volt. Mint kiderült, volt két gyereke, és egy férje, aki sokat utazik. Szex már egy ideje nincs otthon, plusz a férje 41 éves és nem épp feszes testű. Szóval kellett neki egy fiatalabb csődőr pár estére. Meg is beszéltünk egy randit a Margit-szigetre. Feltűnően nyitottan beszélt az igényekről, semmi köntörfalazás, pár levélváltás után már mindent tudtam a magánéletéről.

Vékonyka, göndör, szőke hajú nő volt, amúgy is imádom az ilyen vékony típust, nekik szűkebb a puncijuk és gyakran forróbb is. Vidáman sétálgattunk a szigeten, de elfelejtett napszemüveget hozni magával. Lovagiasan odaadtam neki az enyémet (amatőr barom). Megvolt a kölcsönös szimpátia, és ahogy kell, volt érintés, nevetés, minden, ami kell. Sokat sztorizott a kórházi dolgokról, el is döntöttem, hogy még egészségesebben fogom nyomni a kajálást és a sportot, nehogy valami miatt kórházba kelljen mennem. Bár ha ő lenne az ápolónőm, talán nem is bánnám. :P

Olyan jól sikerült a találkozó, hogy megbeszéltük, pár nap múlva a második találkozó már nála lesz. Élőben sem húzta az időt, nem köntörfalazott. Ez a találkozó csak arra kellett, hogy felmérjen és ha vonzónak tart, akkor mehet a móka.

charlotte-mckinney-nurse-e1423711643131-j7n6gfwv7prnel9ucflq1a.jpg

És akkor jött a prózai rábaszás (a megbaszás helyett). :D Másnap új telefont vettem és mivel volt már vevőm a régire, nem volt időm a telefonszámok importálásával foglalkozni (nem mentek felhőbe, enyhe paranoia miatt), szó, mi szó, az ő számát elvesztettem. De nem izgultam. Irány a randioldal. Próbáltam belépni az oldalra, erre nem engedett! Akkor rohadtul felbaszódott az agyam. Rossz jelszóval próbálkoztam és letiltott (megint a paranoiám, hogy mindenhová más jelszót adok meg. Olyat, aminek ugyanaz az alapja, csak a közepe és a vége más, az adott oldaltól függően). Csak ennél az oldalnál valamit elronthattam. Ugye, Irmával rögtön első belépésnél kezdtem csevegni és elég hamar eljutottunk a számcseréig, azóta nem kellett újra belépnem.

Sebaj, jelszó emlékeztető… nem érkezik meg a levél. Ügyfélszolgálat pedig le se tojta a fejem! Telefonszámuk nem volt, csak mailben lehetett velük felvenni a kapcsolatot, de arra nem érkezett semmi reakció.

Én voltam a hülye, mert a paranoiám miatt, minden oldalra más jelszót adok meg és az ottanit elfelejtettem, a próbálkozások miatt pedig letiltott. De hogy nem érem el sehogy az ügyfélszolgálatot az durva, meg az is, hogy a jelszó emlékeztető nem ér semmit. Gagyi oldal, na. Abban reménykedtem, hogy ha nem hall felőlem a csaj, akkor rám csörög, de nem történt meg.  Érthető, nekem is volt pár olyan randim, aminek olyan vége volt, hogy vártam a folytatást, mire a nő felszívódott. Lehet, hogy Irma is abban a hitben volt, hogy kamuztam a találkozón és mégsem tetszik. Irma, ha ezt olvasod, vedd fel velem a kapcsolatot! :D Csak akkor persze, ha még mindig olyan vékonyka vagy. :P

Utólag, pár hét elteltével jutott csak eszembe, hogy kérhettem volna a szolgáltatómtól híváslistát és akkor csak meglett volna, de túl sok idő telt el. Az meg nagyon hülyén jött volna ki, hogy felhívom öt-hat héttel később, és elmesélem, mit bénáztam.. :D 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr3412370859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

claire85 2017.05.23. 17:37:44

... ezen dolgoztál egész hétvégén?? :DDDD

Ethan Wolf 2017.05.23. 18:03:05

@claire85: Valójában, az életművem ez a poszt :)

Krisz101 2017.05.23. 18:23:15

"imádom az ilyen vékony típust, nekik szűkebb a puncijuk és" 2 gyerek után...??? o_O most így nem szeretnék okoskodni, de ennek elég kicsi az esélye... hacsak nem császárral szülte mind a kettőt. igaz én csak 2x voltam ilyen helyzetben életemben. nekem teljesen más volt a tapasztalatom.

aki már szült abban max az az előny hogy ált szigorúan védekeznek, tehát mehet minden, nem kell gumizgatni és kvázi biztos lehetsz benne hogy nem fog tőled megtartani egy gyereket ha mégis baleset történik.

de 2 szülés már nagyon lestrapal egy női testet,én úgy vagyok vele hogy ezt hagyjuk meg a férjeuranak... ő kell hogy szeresse.

vicces a paranoiád :-D a fasznál nincs nagyobb mennyiségben rendelkezésre álló csereeszköz ergo értéktelen. ki lenne kíváncsi egy pasi jelszavára... kivéve persze ha pénz van a dologban :-P

és nála maradt a szemüveged?

claire85 2017.05.23. 18:52:54

@Ethan Wolf: ....akkor várjunk még.. hátha jelölést kapsz egy életmű díjra.;)

Lapos ez a sztori ahhoz... :D

claire85 2017.05.23. 18:54:57

@Krisz101: :D Most először úgy érzem kiszínezte picit ez a történetet. Bele kellett csempészni a punci szócskát a kattintás miatt..A kontextus majdnem mindegy lehetett! :D

Wolh mi van veled, nem gyűlt össze elég alap-anyag az ..khmm.. ÍRÁS-hoz? :P

Ethan Wolf 2017.05.23. 20:18:50

@Krisz101: Feltételeztem, hogy szűk, végülis nem voltam vele. Akikkel voltam vékonykák, azokra ez jellemző volt, bár tény, hogy nekik nem volt gyerekük. Sosem tudom már meg, hogy Irma szűk volt, vagy tévedtem. :)

claire85: nem minden randim olyan érdekes, hogy kiugorj a gatyádból. Épp az lenne fura, ha csak oltári randijaim lennének. :) Nem értem a kapcsolatot a punci és a kattintások között eme posztnál, hisz a punci szócska a harmadik bekezdésben van, aki addig eljut, az már rég kattintott. :)

claire85 2017.05.23. 20:38:51

@Ethan Wolf: Kiugorj a bugyidból- inkább :D

Igazad van, az Irma név jóval figyelemfelkeltőbb. Igazából a 3-ik képet megcseréled az elsővel, mindjárt elképzelhetőbb a sztori.!

Vártam a csattanót, dehát nem volt neki.. :DDD

Krisz101 2017.05.23. 23:07:22

@claire85: néha én sem értem a témaválasztásait de örülni kell h van egy többé kevésbé hiteles arc abban az elképesztő blue pill kamutengerben amik a párkapcsolati és szexblogok. swinger csajszi meg randivonal blog, velvet, meg van valami nagyon olvasott tag face-en aki olyan hősszerelmes noklapjás sztorikat ír h a múltkor 1 liter kávé kellett úgy lefarasztott a randiblogok oravec noraja

claire85 2017.05.23. 23:10:39

@Krisz101: és minek olvastad el?

Örülünk. IS! :)

claire85 2017.05.23. 23:12:55

@claire85: Van egy blog, ami hiteles. Csak már múlt időben..mert már vége van a szeretői kapcsolatának. De annyira klasszul ír, szinte harapni lehet a levegőt, érezni az ízt, és .... :) Javarészt szexuális töltetű, ízlésesen tálalva! Női oldalról. !

Krisz101 2017.05.23. 23:24:52

@Ethan Wolf: ez így van a kis kivételtől eltekintve ami erősíti a szabályt. nekem ezért se nagyon kell 170 feletti nő pedig 195 vagyok. sőt. inkább lejjebb. a legutolsó szuperjo is 155 volt atletikus kiadásban. csak nekem ott már más gondok vannak - utcán irtó hülyén néz ki.

de nem akarom szajkózni... átlagos méretű csaj akivel eddig voltam és saját bevallása szerint is csak hébe hóba, minden szorgalom nélkül foglalkozott intim tornával, már ott érezhető volt hogy szignifikánsan jobb mint az átlag...

tehát azt gondolom hogy az átlag női populáció tök kis energiabefektetéssel fel tudná hozni magát az általad vázolt szint közelébe

csak ilyenről beszélni ugye szexizmus, nogyulolet, a női test tárgynak tekintése... az persze oké h a férfiakat már szinte elearasztjak ezekkel a fasznővelő idiótaságokkal ami nemhogy kamu de veszélyes is... mert egy pasinak legyen 24/6 addig nem is férfi.

Krisz101 2017.05.23. 23:25:57

@claire85: minek olvastam el... hát nem tudom, beszippantott a döbbenet azt hiszem :-D

claire85 2017.05.23. 23:36:34

@Krisz101: 24/6... :D Azt hiszem itt egy nő sem írt farokméretet, de ti viszont írtok 'leharcolt testet', 'szűk puncit' , stb. stb.

Akkor én kisarkítom.

Ha jó a csók, általában passzolunk.
Ha már ott is gondolkodásba kezdek, h. mitől lenn jobb akkor.. ált. nem jó.

Pedig nem is vagyok feminista.. :D

claire85 2017.05.23. 23:37:12

@Krisz101: Akkor magadra vess!! :DD

Krisz101 2017.05.24. 01:07:20

@claire85: még szép h nem írt, hisz itt a normálisabb nők vannak, akik rendelkeznek önkritikával, vagy legalábbis meg akarják érteni a dolgokat.

de nyiss meg egy pornhub-ot, v bármi férfiaknak szóló oldalt, tényleg már ez a faroknövelős idiótaság olyan szintre jutott h elképesztő :-o csak nézek h ki a célcsoportja ennek.

a farokméret táblázatról ugye ne is beszéljek... huffington/buzzfeed elmebaj,
www.huffingtonpost.com/2008/06/16/penis-size-preference-cha_n_107433.html
ahol az ideális nagyobb mint számtalan ismert pornószínészé, tehát kapásból irreális. átszámítva 21x5.3 ami nagyobb dezodoros, hajlakkos flakon vastagsága...
ilyen fa..a kinek van már elnézést... mármint normál populációban.

am igazad van, néha tárgyként beszélünk a nőkről, de a gyerektől leharcolt testtel úgy vagyok, hogy igen, nekem az, viszont a férjének nem szabad hogy az legyen! azt a harcot nekik kell megvívniuk, vagy ha nem megy, akkor menjenek el szvingerezni gyermekes szülőkkel.

ui: neked miért nincsen már fotód :D ?

claire85 2017.05.24. 07:20:31

@Krisz101: Mert rendelkezem önkritikával és meg akarom érteni a dolgokat!. Hát ezért. :))

Ethan Wolf 2017.05.24. 07:58:12

@claire85: Melyik az? :)

Más, lehet hogy lesz még poszt a héten, mert előre dolgoztam megint és van most pár már megírva. :)

Krisz101 2017.05.24. 17:33:45

@claire85: azt hiszem lemaradtam valamiről

whoamiohmy 2017.05.24. 22:26:56

@Krisz101: Ebben az a legérdekesebb egyébként, hogy szerintem kurvára kamu, hogy a nőknek a nagy farok kell. Disclaimer: most megint úgy tűnik majd, hogy vetíteni fogok, de nem. Én elég jó méretekkel bírok (20 cm fölött valamivel), de megmondom őszintén, inkább átok, mint áldás. Még az orális szexnél vannak nők, akikre szupernormális ingerként hat (úúúú, mekkora...), de behatolásnál a legtöbb csajnál kínszenvedés. Az utóbbi 4-5 kapcsolatomnál gyakorlatilag több hetes program volt kitágítani őket annyira, hogy gond nélkül menjen a szex, és ha mondjuk valami miatt 2-3 hétig nincs action, kezdheted az egészet elölről. Persze nem dugtam meg nők ezreit, hogy statisztikát vonjak belőle, és gyerekes anyukával se voltam sokkal (3-mal ha jól számolom), de többnyire ott is hasonló volt a helyzet.

claire85 2017.05.25. 00:13:17

@whoamiohmy:

Eddig azt hittem kamu, h. a pasik lemérik a farkukat, de jelek szerint mégsem.

Tökjó, h. ti tudjátok mi, hány cm...ha puncit lehet méregetni kíváncsi vagyok milyen adatokat sorolnátok. :)

És a 20 cm...azta! Az egy szűkebb puncinak inkább fájdalmas mintsem élvezet...

És akkor mondjam azt a közhelyet, h. nyugi Krisz :D nem a méret a lényeg.

És ha már itt tartunk mekkora? :D

2017.05.25. 15:26:35

@claire85: van az a vicc, hogy a riporter az utcán megkérdezi a csajokat, hogy számít-e a méret, mire az egyik csaj válaszol: "Szerintem nem számít a méret, mert én például a nagyot szeretem, de a barátnőm meg az óriásit"

claire85 2017.05.25. 20:27:09

@Kulics: és miért pont csizma van a profilképeden?

Néptáncos vagy? A másik verziót nem írom le, mire gondoltam. :D

claire85 2017.05.25. 20:29:29

@whoamiohmy: Még szerencse, h. doki vagy. ;) .. ha probléma akadna..

Az orvosok jobbak az ágyban? A fizikai részére gondolok? Előny ez neked?

2017.05.25. 21:31:32

@claire85: nem néptáncos dehogy. Csak itt nálunk vidéken a trágya teregetéshez a csizma kell... converse tornacipő elkopik hamar.. meg a disznó is szétrágja ugyebár

claire85 2017.05.25. 21:32:49

@Kulics: :D mindjárt gondoltam ;)

2017.05.25. 22:21:52

@claire85: a pornófilmekből evidens, hogy a pizzafutárok és a vízvezetékszerelők vannak a csúcson :-)
Amúgy emberek szexelnek és nem szakmák - szerintem. Bár mondjuk a tengerészek meg buzik... namindegy

claire85 2017.05.26. 12:57:30

@Kulics: Namaindegy.. nem nézek pornófilmet :D

whoamiohmy 2017.05.29. 18:06:46

@claire85: mi számít jónak? Illetve mitől jó? Nekem van egy olyan perverzióm egyébként, hogy a partner orgazmusa sokkal fontosabb számomra, mint a sajátom. Volt egy barátnőm, akivel egyszer heccből "versenyeztünk", hogy hányszor tud elélvezni egy szuszra. Tíznél álltunk meg, ha jól emlékszem. Egyszerűen mennyei volt.
Minden nő más egyébként, és az első pár alkalom azzal megy el, hogy kitapasztalom, mitől élvez el a hölgy a legjobban. Utána lehet "kísérletezgetni".

claire85 2017.05.29. 23:04:50

@whoamiohmy: Elég jó perverzió ;) bárcsak minden pasi ilyen perverz lenne :DDD

"mi számít jónak'- nem a megfelelő platform ehhez, mert könnyebb átélni mintsem körülírni. :)))

claire85 2017.06.10. 23:32:05

@Krisz101: Becsajoztál????

El vagy tűnve!!!

Mesélj!!! :D

Krisz101 2017.06.10. 23:45:46

@claire85: haha :P hogy Te milyen édes vagy :P köszi. Nem, jobban vagyok kicsit. amúgy is volt egy érdekes videó, amit ide be akartam linkelni.
ismerkedem mostanában inkább úgy mondanám.
amennyire tudom, Wolffal gyűrjük a tindert, elég borzalmas eredménnyel, legalábbis most ez a konszenzus.
Szóval lányok asszonyok nyomás a tinderre, mert most nagyon jó ott nektek szerintem ilyen 1:10-1:20-as arányok lehetnek :))
és Te miért nem meggysörözöl valahol?
v lehet, onnan írsz, és azért :P ?
Dunakeszi környékén vagy, ha jól lőttem be a múltkor.

claire85 2017.06.11. 10:42:17

@Krisz101: Nem söröztem :) Ezt meg hogy lőtted be és minek? :)

Krisz101 2017.06.11. 14:48:13

@claire85: a szép holdfényes estére gondoltam, amolyan igazi víz melletti iszogatós kiülős idő volt, ezért írtam :)

claire85 2017.06.11. 18:51:07

@Krisz101: A Dunakeszi környéke zen lepődtem meg. :)

Sajnos nem dolgozom még sokat...
De igen tökéletes randi, tökéletes helyszíne a vízparti borozgatós, kiülős.. Hiányzik..

Krisz101 2017.06.11. 19:06:30

@claire85: ja értem bocs. régebben írtad, h 13/4 kertől kifelé, abból asszociáltam. mellé? híres feminista újságíró vagy, és félsz, h felfedezünk ;) ?

claire85 2017.06.11. 19:17:42

@Krisz101: Iiiiiiigen... :D Az. De inkább hírhedt... :P

Valójában csak erős önkritikával rendelkezem... :)))
...és besoroltam magam a 10-es skálán, itt a csupa, egészséges, sportoló, nagydumás, hiperokos, pasik között...

:)
süti beállítások módosítása