Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ajánló - 30 nap a nép szolgálatában

2018. július 09. - Ethan Wolf

Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz.

Mai alanyunkról mindenki hallott már, mármint a könyv írójáról. Kicsit eltér az eddig megszokott irományoktól, melyeket eddig ajánlottam.

A mai témánk Kelemen Anna - 30 nap a nép szolgálatában című könyve.

kelemen-anna22.jpg

kelemen-anna-konyv2.jpg

A könyvben elmeséli Annácska, hogyan vált azzá, aki most, miken ment keresztül, és milyen élete volt. A második fele a könyvnek arról szól, hogy harminc napra meghirdette magát, mint szexmunkás és leírta, kikkel találkozott és kivel, mi volt. Több ízben tesz említést ismert férfiakkal történt keféléseiről, de mindig név nélkül. Vagy igaz, vagy sem, de elég rendesen körülírja az illetőket, nem tartana semeddig utánanézni neten a részinfóknak és kinyomozni, kiről is volt szó. De ez annyira nem érdekel.

Ami érdekes, hogy a könyv olvastatja magát, élek a gyanúperrel, hogy nem Ő írta, hanem egy profi író. Ha mégis Ő volt, akkor gratulálok, szinte egyszerre végigolvastatta magát a könyv.

A múltját csűrhetjük csavarhatjuk, de alapvetően egy tipikus, elhanyagolt, kissé elkényeztetett lány, aki rájön, hogy szeret idegenekkel dugni. Idővel ráeszmél, hogy ezzel pénzt is szakíthat, eleinte csak időnként, mikor pénz kellett neki fiatalként erre-arra, majd hivatássá nőtte ki magát a dolog.

Meglepett, hogy ennyire felvállalja, tudja, hogy ki Ő, mi Ő, és úgy is éli az életét. Nem követtem nyomon, mikor egy időben sokat szerepelt a tévében, de hallomásból persze ismertem és nem tartottam sokra. Most csak annyi történt, hogy a szememben emelkedett pár szintet a nyíltságával. Persze az életmódja miatt, a nagy szerelmek sosem végződtek jól számára, emiatt kicsit sajnáltam is. Azonban érdekes, hogy akikbe beleszeretett, azok a leírás alapján, mind alfahímek voltak. :) Mind pénzes és persze mind problémás alkat.

Hiába na.

A harminc napos kísérlete során sok fura fazonnal jött össze, amiket meg is írt. Mondjuk azóta megint aktív lehet a leányzó, mert mintha olvastam volna valahol nemrégiben, hogy ismét "elérhető/rendelhető". Pénzről is ír, illetve kicsit kikörvonalazódik, hogy zajlanak a tévéműsorok, amelyek szaftos dolgokra épülnek.

Olyan sok mindent nincs mit elemezni a könyvön, nagyjából a fent leírtakkal van tele, de mivel olvastatja magát és nem túl hosszú, így érdemes elolvasni annak, akit érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9013983618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.07.10. 18:55:33

Volt egy hasonló témát boncolgató könyv Szalai Vivien újságítótól. Az első Hamis gyönyör a folytatása Drága kéj címen jelent meg 2010-ben a könyvesboltokban. Nagy hype volt a megjelenése körül. Egy magyar luxusprostituált életét meséli el. Nem olvastam egyiket se, de rádióban, tévében beszélt az elsőről és nem egy hír volt róla. Kelemen Annával ellentétben a szereplő csak körbe volt írva utalásokat téve, hogy ki lehet ő mégis. Személyiségi jogok miatt sem sem a benne lévő szereplők, akik a magyar vendégeire vonatkozó ismert személyek úgy ki lettek benne fordítva az írásban, hogy ne lehessen őket felismerni és így csak tippelni lehet. A benne lévő történetek ki lettek színezve, fel lettek fújva, ami vagy úgy volt vagy nem. A benne elcsepegtetett információmorzsákból ahány tipp annyi feltételezés sülhet ki. Szalai Vivien a könyv írója személyesen beszélt a nővel, akiről annyi rémlik, hogy 25-35 között volt, dekoratív nő, dolgozott a média világában, nem lehetne róla ránézésre megmondani, hogy mit csinál valójában, Szofi néven szerepel, és a tarifája 1000 Euro/alkalom. Nem tudom óradíj vagy ez több óra, de mivel luxus kategória nem lepne meg, ha az elsőre vonatkozva, amit csak multimilliomosok vagy milliárdosok engedhetnek meg maguknak. Gazdagok előnyben.:D A nő dolgozott Dubaiban is, rendszeresen fürdött ezzel csökkentve bűntudatát jelképesen. A vendégei iránt semmi érzelmet nem táplált ez színtiszta üzlet volt neki. Nem fejti meg a világot a könyv viszont pont úgy elferdít dolgokat, hogy ne lehessen rájönni konkrétumokra, pedig az igazi kérdések ezek lehetnének. Azzal se okoz meglepetést, hogy a benne szereplő ismert embereknek (mindegy honnan) van egy sötétebb rejtett énje.
A Drága kéj meg egy milliárdossal való viszonyáról szólt. Ahhoz bővebben nem tudok hozzátenni.
Aztán a Life.hu-n publikált az állítólagos női főszereplő Szofi néven, amiket meg lehet találni az oldal archívumában, ahol folytatja történetét, ami a könyvön túl van. Minden cikke egy alkalmi történet egy ismert/ismeretlen férfivel nem tudott vágyaikkal. Vannak benne hatásvadász elemek bőven meg a jól megkapta a vendég érzések, amiben próbálja a foglalkozása jelentősének súlyát csökkenteni.

2018.07.10. 22:55:18

És így a személyes beszámolói önigazolás szagúak eléggé. Gyanítom a könyvben is így lehet.
Hajlok arra Kelemen Anna esetében is profi író írta meg, mivel jobban tudja az olvasóknak tálalni.

erkölcsi hulla 2018.07.10. 23:00:09

Ilyen szemetet nem olvasok. Amúgy is átverés szaga van. Annácskáról nem hinném hogy általános iskolai színvonal felett tud írni/olvasni.

Krisz101 2018.07.11. 00:40:30

@M87: szalai irta ezt is vagy valamelyik hasonszőrű ghostwriter.

azt láttátok egyébként eredetileg hogy nézett ki a csaj, amikor még először pornózott? kis mellekkel, kis szájjal, vállig érő, semmilyenbarna hajjal? érdemes rákeresni

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.07.11. 04:58:02

„Most csak annyi történt, hogy a szememben emelkedett pár szintet a nyíltságával.”

Mindegyiknek fel kéne vállalnia a hazudozás meg a színészkedés helyett, persze jóval kisebb arcmérettel.

„Persze az életmódja miatt, a nagy szerelmek sosem végződtek jól számára, emiatt kicsit sajnáltam is.”

Miért, mit várt? Meg te mit vártál? Inkább azt kéne sajnálnod, ha mégis összejöttek volna.

Olvastad az A méhkirálynő című könyvét, amit Havas írt? Ott jól átjön, hogy milyen undorító, szociopata személyisége van.

2018.07.11. 16:34:32

@Krisz101: Talán levetítették valamelyik csatornán, hogy nézett ki régebben. Egyébként a pornós múltja és a plasztikai műtétei köztudottak.

2018.07.11. 17:02:40

@The Cortez: Nagyon nem változtatott a véleményemen. Eleve szkeptikusan álltam hozzá a művel kapcsolatban. Annyira azért nem érdekelt, hogy megvegyem bármelyiket is. Véleményeket olvastam korábban Szalai Vivien könyveivel kapcsolatban, ahol szintén nem voltak elájulva tőle. Mindenesetre az író egy zseni, hogy megírta a semmit, reklámozta a semmit és a vásárlók megvették a semmit. Mikor az állítólagos luxusprostituált személyes élményeiről publikált az akkori kommentelhető cikkek alatt is inkább ellenérzést váltottak ki vagy szimplán kamunak találták az egészet. A kommentek azóta nincsenek meg. Maguk a cikkek olvashatók.
süti beállítások módosítása