Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A párválasztás illúziója

2017. február 01. - Ethan Wolf

choices.jpg

A választás illúziójára, ha rákeresünk, akkor kiadja, hogy olyan jelenség, mikor valaki eléd tár x lehetőséget, te pedig elhiszed, hogy csak azok közül választhatsz. Így az a személy kontrollálja a választásodat. A párválasztás illúziója pedig hasonló, elméletem szerint a természet/biológia/neveltetésed/egyéb tényezők meghatározzák a párválasztásod lehetőségeit. Ezt mindjárt elmagyarázom érthetőbben is.

choices-42.jpg

Kezdem a férfi szemszöggel. Mindig mondják, hogy a férfi vadássza le a nőt, aztán persze a nők somolyognak, hogy ők intézik úgy, hogy le legyenek vadászva. Ez, illetve mindkettő félig igaz, félig nem. Vegyünk egy példát. Adott egy férfi, aki 40 éves koráig kontaktusba kerül mondjuk 1000 nővel, akik opcionálisan partnerei lehetnek. Tehát 1000 olyan nővel, akivel lehet párkapcsolata. Persze ez sosem egy konkrét szám, változik, képlékeny, de a példa miatt szükséges kicsit sarkítani. Szóval 1000 nőnél próbálkozhatsz be. Tegyük fel, hogy meg is történik, bepróbálkozol 40 éves korodig 1000 nőnél. 

1.) Első körben tiéd a választás, hisz te döntöd el, hogy mind az ezernél, vagy csak x-nél próbálkozol be.

Igen ám, de mind tudjuk, hogy nem jelent semmit a sok próbálkozás, hisz csak annál van reális esélyed, aki pozitívan reagál a közeledésedre. Tegyük fel, hogy átlagos férfi vagy, magabiztos, humoros, kellemes a személyiséged, egyben vagy. Az ezerből pozitívan visszajelez neked 200 nő.

2.) Azaz, a választás második köre a nőknél van, annál a 200-nál, aki jól reagál a közeledésedre. Itt elveszted a választás lehetőségét.

3.) És akkor máris ott vagyunk, hogy a 200 nőből újra választhatsz. Ez a valódi választási lehetőséged az ezerből! A harmadik kör, a realitás. Hiába kezdetben az ezer lehetőség, abból a valós csak 200. Persze ez is morzsolódik, mert némelyiknek aznap voltál szimpatikus, ma már nem, közben lett valakije, stb...

Ezért is illúzió csupán a választás lehetősége. A dolgot bonyolítja, hogy az 1000 nőt állandónak vesszük (a példa miatt szükséges, de a valóságban ez képlékeny), akkor a férfinak 16-25 éves kora között az ezerből 150 lesz, 25-35 között 300, negyven körül pedig  megint 150 lesz a pozitív visszajelzések száma az ezerből. Ezek kalkulált számok más fórumok, cikkek alapján. Azaz, ebből is látszik, hogy a férfi 25 és 35 között van a csúcson, akkor a legnagyobb az esélye. Míg 25 alatt rosszabb a helyzete, mert a korban hozzá passzoló csajok az idősebbekre mennek. A három életkor-tartományban történő pozitív visszajelzések számát átlagoltam (150+300+150), így jött ki, hogy 40 éves koráig az ezerből kijön a 200-as átlag. Sarkított számok tudom, nem is ez a fontos. Hanem, ami most jön.

good-choice-bad-choice2.jpg

Nehéznek tűnik a férfiak helyzete, de közel sem annyira problémás, mint a nőké. A nők is a választás illúziójától szenvednek, csak nem tudják. Egy férfi sejti/érzi, mert tapasztalja a saját bőrén, míg a nőknél ez máshogy csapódik le. 

Kezdjük ott, hogy a nők egója az egekben van a média és a fals visszajelzések miatt. Tegyük fel, nő vagyok, és facebookon, instagramon, akárhol van ezer férfi, aki lájkol (nem rokon, hanem opcionális partner). Persze ez nem valós, mert ugye élőben is próbálkoznak, szemeznek, stb. És a valós szám nem 1000, hanem a százszorosa, de most csak azokat vegyük figyelembe, akik a nő számára szóba jöhetnek, azaz Ő már megszűrte őket. És ha már a férfiaknál sarkítottunk, akkor itt is tegyük ezt. Tegyük fel, hogy a nőnek 40 éves koráig van ezer szóba jöhető/neki látszólag megfelelő "hódolója". Tévesen, azt hiszi a hölgy, hogy ez ezer potenciális partnert jelent. 

De nem. Ez ezer potenciális egyéjszakás kalandot jelent. De ez a poszt most a párválasztásról szól, így most az lenne a lényeg a nőnek, hogy ebből az ezerből hány olyan van, aki párjaként tekintene rá élete végégig. 18-25 éves kora között az 1000-ből lenne 500, aki komolyabbat tervezne vele. Azaz minden második. 25-35 között már csak 250 az ezerből (minden negyedik), 35-40 között pedig 50 az ezerből. Ez 266-os átlag negyvenéves koráig.

25 éves kor felett a nő "értéke" meredeken zuhanni kezd ezt eddig is tudtuk. A nő legnagyobb esélye, hogy élete végéig tartó párkapcsolatot alakítson ki nagyjából ez az időszak. Innentől minden évvel csökkennek az esélyei. Érdekes, hogy a férfiaknál is nagyjából kijött a 200-as átlag, míg itt picivel több. A különbség az eloszlásban rejlik. A nők szellemileg nem elég érettek akkor, amikor épp a legtöbb lehetőségük lenne. Az idejük pedig fogy. Egy férfinek 30-35-40 évesen jobbak az esélyei, míg a nő 30 fölött bajban van.

web-shop-choice2.jpg

A férfi ösztön tudja, hogy a nő 25 vagy picivel alatta a legtermékenyebb, ezért is ez a "kedvenc" korcsoportunk. Ők a legértékesebbek. A média által ömlesztett ostobaság elhitette a nőkkel, hogy van idejük, hogy válogathatnak, pedig nem. Vagy igen, de csak 25 éves korukig. Addig övék a világ. A gondok utána jönnek.

Ami a nők helyzetét még rosszabbá teszi, hogy míg a férfi bepróbálkozhat 1000 nőnél, addig egy nő nem feküdhet le 1000 férfival, hogy megtudja, melyik marad mellette tovább (nem csak meghúzni akarta). Nekik máshogy kell/kellene dönteni. Persze teszik, amit tenni kell. Vezérli őket a hipergám ösztön, közben majd ketyegni kezd a biológia óra, ahogy egy másik oldalon fogalmaztak "felül a faszkörhintára". Magyarul, mikor 25 fölött ketyegni kezd a biológiai óra, azt hiszi kiválaszt valakit az ezerből (ezer neki megfelelő férfiról beszélünk, már egy szűrt szám), és megvan oldva minden. Kiválaszt egyet (felül a hintára), de 25 fölött csak minden negyedik férfi olyan, aki kitartana mellette. Jó eséllyel melléfog, ami nem biztos, hogy azonnal kiderül, lehet, hogy próbálkoznak pár hónapig, mert a férfi addig is dughatja. De ezzel csak fogy a nő ideje. Szakítanak (leesik a hintáról). Sebaj, választ másikat (megint felül a hintára), és így tovább, míg bele nem keseredik, vagy míg az egyik ilyenből ott marad egy gyerekkel.

35 körül ér véget a móka, addigra annyira csekély az esély jót választani (persze beletrafálhat), hogy megunja. Vagy megkeseredik és sír, hogy már nincsenek igazi férfiak és a többi duma. Vesz két macskát és annyi. Ha meg beletrafál, akkor ő lesz az ismerősei körében a hivatkozási alap. Na látod, Juliska is 36 évesen találta meg a párját, van még időd Ilona. :) Azt persze nem teszik hozzá, hogy Juliskának mákja volt ő a 10.000-ből egy, akinek összejött, a maradék 9999 macskák között hal meg egyedül. :) Mint a sikeres emberek, akiket mutogatnak, hogy kitartással, elszántsággal elérték álmaikat, te se add fel hát. Ja persze, csak azt nem teszik hozzá, hogy a manus volt a millióból az egy, akinek bejött, a maradék 999.999 ugyanúgy mindent beleadott, mégis elbukott. Biztos nem akarták eléggé... :D

Visszatérve, a nő maga sem tudja, hogy illúzióban él, azt hiszi az ezerből bármikor akad olyan, aki nem csak megdugni akarja. De nem így van, Az esélyei rosszabbak, és nem is próbálhatja végig az összes férfit. Ha 23 körül elkezdi keresni és ha elsőre, másodikra nem is jön össze a jó választás, azért harmadik-negyedikre csak-csak. De ha 30 évesen áll neki, akkor hacsak nincs óriási mákja, már lecsúszott. Nem sok OLYAN férfi akar egy 30 fölötti nővel komolyabban számolni, aki a nőnek is opció! Hisz egy 45 éves férfi örömmel vállalná, de ő nincs benne abban az ezerben, akit a nő előszűrt magának. Azaz abban a halmazban, akit maga mellé illőnek hisz a nő.

Régebben a nők elvoltak nyomva, ezért ezzel a mostani a problémával nem szembesültek. Jelenleg pedig nincs eléggé kiforrva az oktatás, hogy a párválasztást rendesen megtanítsák. A jövőben, reményeim szerint jobb lesz minden. Ha már általános iskolában elkezdik magyarázni az ösztönök helyes működését, az ember párválasztási pszichológiáját, és nem tömik hülyeségekkel az emberek fejét (Nagy Ő, szikra, romantikus bullshitek), akkor 50-100 éven belül rendeződhetnek a dolgok. De jelen korunkban káosz van. Még mindig jobb, mint régen, mikor az elnyomás miatt nem kellett ilyesmin aggódni, de attól még szar a helyzet. Sajnálom a mai szingli, 30 feletti nőket, mert nekik nem sok jót sejtet a jövő. Persze önigazolni lehet, "jó nekem így is..", de ez nem megoldás. Nem az Ő hibájuk, hanem túl gyorsan történt a változás a világban, és nem volt ki átadja a jelenre érvényes tudást. 

Böngésztem régebben pár statisztikát és a hosszan tartó kapcsolatok túlnyomó többségében a nő még 30 alatt volt, mikor megismerkedtek. A saját életemben is tapasztalom ezt, sok szingli nőismerősöm van 30 körül és megy az önigazolás és a férfiak szapulása ezerrel. Időnként emlékeztetném őket arra, hogy bezzeg 10 éve repkedett ágyról ágyra az akkori 30-as menőcsávóknál, de nem akarok bunkó lenni. :D A legrosszabb, mikor egy 30 feletti nő mégis megismerkedik egy épkézláb férfival és elijeszti azzal, hogy pár hónap után már felhozza a gyerektémát (sürget a biológiai óra, plusz nem akarja az idejét pazarolni, hisz az már el is fogyott). 

Megoldásom nincs a problémára, csak a pofám jár. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8512075043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2017.02.01. 17:07:56

"Ha már általános iskolában elkezdik magyarázni az ösztönök helyes működését, az ember párválasztási pszichológiáját, és nem tömik hülyeségekkel az emberek fejét (Nagy Ő, szikra, romantikus bullshitek), akkor 50-100 éven belül rendeződhetnek a dolgok."
Szerintem ez csupán elméleti lehetőség. Nem véletlenül tömik az emberek fejét romantikus hülyeségekkel, hanem azért, mert ez nagy üzlet. Nagyon nagy, akár a gyógyszeriparhoz vagy az autógyártáshoz mérhető nagyságrendileg. És éppen ezért ez nem is fog megváltozni, legalábbis szerintem nem.

whoamiohmy 2017.02.14. 16:24:05

Nagyon jó cikk, most olvasom harmadjára, tényleg így van. Egyetlen apróság: a faszkörhinta a MGTOW Red Pill elméleti háttérből származik, és pont nem az LTR-ekre (long term relationship), hanem az egyéjszakás hancúrozásokra vonatkozik. Tehát mikor egy csaj összejön egy pasival azzal a céllal, hogy ásó, kapa, nagyharang, akkor pont nem felül a körhintára, hanem lejön róla, valami komolyabb reményében. Amikor vége egy ilyen hosszabb távú kapcsolatnak (általában egyébként az szokott ennek az oka lenni, hogy a pasi nem veszi be jól a négylépcsős bétásítási folyamatot), akkor a csajok általában visszaülnek a faszkörhintára, és jön a péntek-szombat bulika, bebaszcsi, helllyespaseeee üzemmód, amíg n számú delikvens elfogyasztása után úgy nem döntenek, hogy jöhet a következő LTR, remélhetőleg több szerencsével. Valóban, 35 fölött esélytelen az igényeknek megfelelő kant fogni, bár azért jegyezzük meg, hogy egy 35 éves nő igényei 3-4-szeresek, a libidója viszont kB 10-ede egy 20 éves nőhöz képest.

Ethan Wolf 2017.02.14. 17:57:41

@whoamiohmy: Köszi pontosítást. Nagyon érdekes ezeket a dolgokat a saját szemeddel látni. Mivel sok nővel ismerkedtem, sokukkal megmaradt a kapcsolat facen (sok olyannal is akikkel semmi nem történt végül), így mondhatjuk, van egy mini laborom, ahol megfigyelhetem élesben ezeket a jelenségeket. Az az igazán rémítő, hogy még most is tanulok új dolgokat, és minél többet tanulok, annál inkább kezdek kiábrándulni nemhogy a nőkből, de az egész emberiségből is. :)

whoamiohmy 2017.02.14. 19:42:09

@Ethan Wolf: hehe, nem vagy egyedül. De nem igazán van ezen mit csodálkozni, ahogy a kolléga is írta fentebb, teljes iparágak profitálnak a nők hiperinflált egójából. A férfiak termelik a GDP 65%át viszont a nők döntenek a fogyasztás 85%áról, vagyis a GDP 50%ára rúgó betonkemény vagyontranszfer van a két nem között (ez valójában nem más, mint a punci és a gyerekszülés ára, ami a poén, hogy mióta feminizmus van, az ár 3-szorosára nőtt, de kevesebbet szexelünk és kevesebb gyerek születik mint a történelemben valaha). Magyarán a nőknek egy hatalmas nagy rahedli pénze van, amiért nem kell megdolgozniuk, de elszórhatják bármire. Ez kapóra jön a fogyasztásorientált gazdaság hiénáinak, akik a nők egójának irgalmatlan méretre duzzasztásával érik el, hogy a nők mindent szart megvegyenek, amit a reklámokban eléjük tartanak.

Itt egy kiválóan demonstratív példa:

youtu.be/5xJI4zYR5o8

Az a poén, hogy MINDEN nőismerősöm, akinek ezt megmutattam, azonnal rávágta, hogy igen, IGEN, IGEN!!! Mennyire igaz!!! Hiszen az én bugyikám/cipőm/frizurám/kozmetikumom sokkal drágább, mint a férfiaké, vagyis MEGÉRDEMLEM a nagyobb fizetést!!!

Pedig ha objektíve megvizsgáljuk, pont, hogy reálisan a férfiaknak nagyobbak a jogos igényeik: a férfiak nagyobbak, nehezebbek, több kalóriát fogyasztanak, tehát többet költenek ennivalóra. A férfiak többet dolgoznak, tehát több rekreációra van szükségük. Kollektív értelemben KIZÁRÓLAG a férfiak fizetnek adót, illetve a nőkre az adórendszer többet költ, mint amennyit beszed tőlük: nkilsdonkgervais.wordpress.com/2016/08/10/research-finds-that-the-state-is-entirely-funded-by-male-taxpayers/

A menstruációs higiéniai termékek kivételével MINDEN amire egy nő többet költ, vagy luxus, vagy azért veszi, hogy pasit fogjon vele. De nekik jár.

Ethan Wolf 2017.02.15. 07:56:44

@whoamiohmy: A komment első felét elmentem, nyers, de reálisnak tűnő megfogalmazás. :)

Sadist 2017.03.26. 17:48:11

Szépen összeszedett poszt, a vége viszont teljes sületlenség:
"Régebben a nők elvoltak nyomva, ezért ezzel a mostani a problémával nem szembesültek."
"Még mindig jobb, mint régen, mikor az elnyomás miatt nem kellett ilyesmin aggódni, de attól még szar a helyzet."

A nők mint csoport soha, semmilyen társadalomban nem voltak elnyomva, mint pl. az afrikából behurcolt néger rabszolgák. Ezt csak a marxista feminácik állítják, akik az osztályharcot, vagyis az elnyomókat és az elnyomottakat a nemek alapján definiálják.
Nézd meg pl. a Titanic katasztrófáját, egy harmadosztályon utazó, csóró, semmilyen társadalmi státusszal nem rendelkező nőnek sokkal nagyobb túlélési esélye volt, mint egy elsőosztályon utazó, magas társadalmi státuszban lévő arisztokrata férfinek.
Ez minden ivarosan szaporodó fajnál így van, a hímek az életük árán is védik a nőstényeket.
Régen nem elnyomták a nőket, hanem egyszerűen nem volt annyi lehetőségük (technikai illetve társadalmi korlátok miatt), hogy kiélhessék a hipergám ösztöneiket.

"Nem az Ő hibájuk, hanem túl gyorsan történt a változás a világban, és nem volt ki átadja a jelenre érvényes tudást."

De, sajnos elsősorban az ő hibájuk, csak ezt
1. nem tudják
2. nem vállalják fel és mondják azt, hogy "csajok, ezt bizony kurvára elbasztuk, nagyrészt a mi felelősségünk, hogy ennyire elbaszódott a párkapcsolati piac"

Ugyanis az történt, hogy eltűntek azok a technikai és társadalmi korlátok, amik kordában tartották a nők ösztöneit. A fogamzásgátlás feltalálásával és a társadalmi erkölcsök fellazításával (lerombolásával) már nincsenek közvetlen következményei annak, ha egy nő kedvére kefélget az alfahímekkel. Gyereke nem lesz, ha nem akar, de még ha be is csúszik egy-két gyerek, közel sem fog számára olyan társadalmi lecsúszással járni, mint 50-100 évvel ezelőtt.
Azzal pedig nem számolnak, hogy a döntéseiknek és tetteiknek bár nem közvetlenek a következményei, de hosszútávon nagyon csúnyán visszaütnek, lásd a 30+-os szingli nőket.

"Megoldásom nincs a problémára, csak a pofám jár. :)"

Legelőször azt kellene eldöntenie főleg a nőknek, hogy mit akarnak. Kedvükre kefélgetni az alfahímekkel, vagy családot egy megbízható, tevékeny, társadalmilag hasznos férfivel. A kettő együtt nem megy. Az előbbi rombolja, utóbbi pedig építi a civilizált társadalmat.

Ethan Wolf 2017.03.26. 20:32:52

@Sadist: Itt csak kommunikációs félreértés van. A "nők el voltak nyomva", hallani mindenhol, de itt szerintem arra gondol mindenki (és én is), hogy nem volt beleszólásuk a fontos dolgokba. Nem kerülhettek vezetői posztokba, nem szavazhattak, stb.

Szóval igazad van abban, hogy nem igazi elnyomás volt ez, de ez a kifejezés már ráragadt a jelenségre. Nem voltak elnyomva, csak erősen korlátozva.

VT 135 2017.03.26. 21:46:19

@Ethan Wolf: Eredetileg én is terveztem erre Sadist-hoz hasonlóan reagálni erre a feminista hazug eredet-mesére, csak néha már én is belefáradok... Viszont tényleg elég meglepő volt ezt az elméletet egy ilyen oldalon olvasni. Mert mondjuk egyébiránt nem mondhatni rád, Wolf, h feminista lennél, sőt, a nőfalásod okán a feminácik máglyára vetnének az első adandó alkalommal (persze előtte azért szexelnének veled, hiszen , ha egy hím ennyi nőnek bejött, akkor biztos jó példány...).

Az "erősen korlátozva" éppúgy feminista hazugság, ha kizárólag nők vonatkozásában használják. Mindenki el volt nyomva, hiszen senkinek nem volt választójoga, illetve beleszólása a dolgokba egy szűk rétegen kívül. De persze ez is - marxista - hazugság, mert nem elnyomás volt általában, hanem egyszerűen más volt a társadalmi, politikai rendszer. Ajánlom figyelmedbe, Wolf, Deansdale blogját és hozzászólásait ott és a férfihangon is: elképesztő élességgel látja a világot és az összefüggéseket és mindezt nagyon tisztán le is tudja írni. Elég sokat írt az ún. "sötét középkorról" meg a nők "elnyomásáról". Nem szégyen rákeresni, elolvasni!

Amúgy meg feltehetnénk a kérdést, h ma vajon nem ugyanaz történik-e, mint régebben: egy szűk rétegnek van beleszólása a dolgokba. Mert ugye azt nem gondolja senki komolyan, h azzal, h 4 évente aláír egy szerződést egy számára ismeretlen érdekcsoporttal, aki utána azt ír az üres papírra, amit akar és annyiszor változtatja meg a szerződést, ahányszor akarja - hogy ez valódi népképviselet, demokrácia lenne.

Sadist 2017.03.26. 22:42:00

@Ethan Wolf: "Nem kerülhettek vezetői posztokba, nem szavazhattak, stb."
"Nem voltak elnyomva, csak erősen korlátozva."

Ugyanez elmondható a férfiak többségéről is. Mégis csak a nők elnyomásáról lehet hallani.
Mondom, ez csak a marxista filozófia a nő-férfi tengelyre ráhúzva. Mindig voltak elnyomók és elnyomottak, ami a marxizmusban a tőkések és munkások, az a feminizmusban a férfiak és a nők.

Sadist 2017.03.26. 22:51:18

@VT 135: "Viszont tényleg elég meglepő volt ezt az elméletet egy ilyen oldalon olvasni. Mert mondjuk egyébiránt nem mondhatni rád, Wolf, h feminista lennél"

Meg kell különböztetni a valódi elvhű feministát és azokat, akik a feministák hazugságait elhiszik. Utóbbiból sokkal több van. Ők azok, akik ha kellően sok helyről hallják, hogy pl. a nők 15-25%-al kevesebbet kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak, kritika nélkül elhiszik és tényként kezelik. Ők gyakorlatilag a feminizmus hasznos hülyéi.

claire85 2017.03.26. 23:27:36

@Sadist:

Hűha... a 'férfihangon' lenne a helyetek.

Mondjuk számomra legalább annyira vicces a feminizmusról olvasni a párválasztás bejegyzés alatt, mint a férfihangon női elnyomásról ömlengeni hosszú sorok alatt...

Ezek szerint már ide is begyűrűzött...

claire85 2017.03.26. 23:31:49

@claire85:

Másrészt egyetlen egyszer kerestem rá a 'férfihang'-ra...kb. negyed órát töltöttem ott..Biztos jó érzés lehet férfiaknak hordába tömörülve, átkokat szórni a feministákra, de kb. megállapítottam, hogy ennyi ember ennyi felesleges időt tölt el hozzászólás firkálásával egy virtuális világban hasonszőrű 'barátaik' közt...és mennyire viszi őket előrébb a 'vita', hiszen csak hasonló a hasonlóval győzködi, vagy veregeti meg online egymás vállát. És tudom, nem leszek népszerű ezzel a kis szösszenettel itt, nőként meg pláne...Elhiszem, h. kell egy hely ahol töltekezni lehet..szóval a 'Férfihang' olyan lehet, mint egy online kocsma... :)

Sadist 2017.03.26. 23:59:28

@claire85: "Hűha... a 'férfihangon' lenne a helyetek."

Neked meg a konyhában :)
Bár jobban belegondolva, a vacsoraidő már rég elmúlt, inkább a hálószobában kellene az embered kedvére tenni ;)

Hűha... a 'férfihangon' lenne a helyetek.

"Másrészt egyetlen egyszer kerestem rá a 'férfihang'-ra...kb. negyed órát töltöttem ott.."

És ez kit érdekel? Az a bajod, hogy szerinted offtopik kommentek vannak a bejegyzés alatt, aztán leírod a saját kis irreleváns történetedet. Ugye magadtól is felfedezed a helyzet iróniáját? :)

"És tudom, nem leszek népszerű ezzel a kis szösszenettel itt, nőként meg pláne..."

Idejöttél kakaskodni, se a poszthoz, se a kommentekhez nem tettél hozzá semmit. Úgyhogy nem kell játszani az áldozatot, a nemednek ehhez semmi köze.

VT 135 2017.03.27. 00:49:34

@claire85: Hát igen, sajnos, ahogy Deandsdale amúgy kiváló cikkei, úgy a Férfihang is megrekedt a virtualitás ( = nem valóságos) aktivitás szintjén. Intellektuális maszturbáció. A férfias tevékenység a világba kilépés és összefogva cselekvés lenne - a letyepetyélés női erő :P -, de egyelőre nem látom ennek a felismerését, vagy pedig a felismerés elfogadásából kialakuló aktivizálódást.
Persze a Férfihang, az internet értelmének a 2. terén ettől még kiválóan teljesít, azaz remek aktív és passzív tudástár, elsősorban TRP témában. (A net első értelme a fizikai találkozások megszervezéséhez alkalmas struktúra, eszköz. Több nincs. Minden más tevékenység a neten pótcselekvés.)

VT 135 2017.03.27. 01:25:31

Aki jól tud angolul, németül, franciául, annak itt egy igen döbbenetes elemzés. Még számomra is az. És bár lehet, h van, amiben téved, de az összefüggések felismerése és az ebből eredő tanulság levezetése szerintem teljesen tiszta. Természetesen sértett egó érzelmi alapon ebbe is bele lehet kötni.
www.youtube.com/watch?v=UxpVwBzFAkw&t=516s
www.youtube.com/watch?v=kOMkl3ApTK0

claire85 2017.03.27. 07:28:40

@Sadist:

Mi ez a pasiknál? Egymás gondolataiból 'táplálkoztok'? :) "Nem tettél hozzá semmit"-- :))) Azt hiszem mégis, mert látod-látod írkálsz te is... ide is ;)

claire85 2017.03.27. 16:29:24

@Sadist: ..és nem jöttem 'kakaskodni' jóval előtted is itt voltam :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.06.24. 18:07:49

@Ethan Wolf: Hát ja, az a faszkörhinta, amit whoamiohmy leírt neked.

redstyleschool.blog.hu/2017/02/07/faszkorhinta

Denasdale-nek meg legfeljebb csak a 2014 előtti cikkeit olvasgasd!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.06.24. 18:09:29

@claire85: „a 'férfihangon' lenne a helyetek”

Neked lenne, mert ha hiszed, ha nem, ott jobban szeretik a feministákat, mint az atifeministákat.

claire85 2017.06.24. 19:52:13

@The Cortez: Csak szólok, h. lemaradtál pár héttel. De semmi gond. ;)

claire85 2017.06.24. 21:08:37

@The Cortez: Hát.. Felőlem írhatsz. Csak akkor már légyszi ne köss belém. Pár héttel ezelőtti témában. :D

szubotaj 2018.01.10. 05:47:33

"Még mindig jobb, mint régen, mikor az elnyomás miatt nem kellett ilyesmin aggódni, de attól még szar a helyzet."
A balos mítosz...
süti beállítások módosítása