Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Szerelemdoboz teszt

2017. július 03. - Ethan Wolf

box_of_love.jpg

Leteszteltem egy másik társkeresőt, aminek nem az a neve, ami a címben van. Azonban könnyen kitalálható, melyik oldalra gondolok. Nem akarom kiírni a nevüket, mert úgy hallottam, elég agresszívek média-területen, így inkább nem akarok konfrontálódni velük, nem írom ki a nevüket. :)

466741031.jpg

Most (amikor az oldalt teszteltem akkor még így volt) mindenhol reklámozzák a városban, villamos megállók, plakátok, újságok. Ez nem mindig jó jel, hisz az az elit társkereső is csúnyán bebukott. Hiába reklámozták még a tévében is, mások visszajelzései alapján egy rakás…kevés felhasználó, sokba kerül…és azért gondoljuk már végig, hogy mennyire lehet elszállva magától az az egyén (jellemzően nő), aki csak olyannal akar szóba állni, aki diplomás? :P Most komolyan, már hátránnyal indul emberségből az a nő, aki ez alapján akar választani.

De lássuk a mostani tesztalanyunkat, ami a szerelemdoboz (ha-ha-ha) névre hallgat. Azt tudni kell, hogy pár éve kipróbáltam már, de csak két hétre és volt is pár találkám onnan. Akkor még teljesen máshogy nézett ki ez az oldal. Ha beléptél, ordított róla, hogy fiatalos az egész, a megjelenés, a küldözgethető kis izék, mindenről sugárzott, hogy ez a huszonévesek ismerkedős helye. Hát ez mára eltűnt. Ami most fogadott, az egy teljesen tipikus ismerkedős oldal, mintha csak a klónja lenne egy-két másiknak (ezek vajon egy cég kezében vannak?).

Természetesen már évek óta zajlik a trend, hogy előfizetés nélkül egyik sem ér semmit. Nem láthatod nagyban a másik fényképeit, nem írhatsz, csak korlátozott számú üzenetet, nem tudsz válaszolni, nem láthatod, mikor lépett be utoljára a másik (ami miatt írhatsz olyannak is, aki már hónapok óta be sem lépett), stb. Persze a nőknek könnyű, nekik elég az ingyenes rész is, hisz majd a férfiak előfizetnek és küldik a képeket, elérhetőségeket. Szóval előfizettem, hogy mindent lássak, mindent tudjak. Már a fizetés is érdekes, mert a népszerű csomagot választottam három hónapra (felesleges volt), ami bankkártyás fizetéssel 990ft/hó. Ez akárhogy is számolom, 2970 forint kéne hogy legyen a három hónapra. De a kártyámról közel 5000 Ft-ot vettek le. Értem én, hogy kártya tranzakciós díj, de ennyi? Mindegy ezen nem problémáztam, pedig kellett volna, már csak azért is...

free-vector-heart-decorated-love-gift-box.jpg

Kitérnék két dologra, amelyek érintenek minden társkereső oldalt. Az egyik, hogy ezek a sunyik automatikusan megújítják az előfizetésedet, amint az lejár, hacsak nem mondod le időben. Ha a három hónapos előfizud lejár július 1-jén és előtte nap nem mentél rá, hogy kikapcsolod a megújítást, akkor figyelmeztetés nélkül leszívják a következő előfizetési díjat is. Erre mindenhol oda kell figyelni (tindernél is). Másik fontos dolog a paypal fizetés. Imádom a paypalt, évek óta használom. Azt szeretem, hogy el tudom kerülni vele a kellemetlenségeket. Nem csatolok hozzá bankkártyát, amolyan virtuális pénztárcaként használom. Átutalom oda, amit költeni akarok és akkor csak annyit tudok költeni, amennyi ott van. Így még a legrosszabb esetben is (ha lenyúlják), csak az ott lévőt összeget bukom.

ÉS! Ha nem vagyok elégedett a vásárolt termékkel, vagy dologgal, akkor csak jelzem a paypal felé, ők visszaadják a pénzem, majd kiperelik a harmadik féltől (akitől vettél valamit) a pénzt. Na, épp ezt a biztonságot nyújtó funkciót nem tudom kihasználni. Ugyanis ezek a randioldalak csak úgy támogatják a paypal fizetést, ha kötsz hozzá egy bankkártyát is. Hogy miért? Mert így ugyanúgy lehúzhatják a következő előfizetési díjat, mintha sima bankkártyával fizettél volna. Épp az lett volna a célom, hogy ha paypallal fizetek (kártya nélküli módban), akkor a következő havit nem tudják lerántatni róla, mert addigra kiürítem. Így nincs sok értelme paypallal fizetni nekik. Közben hallom, hogy ma már akármikor be lehet pipálni, hogy ne vonjon le automatikusan pénzt új hónap kezdésekor, de akkor még nem volt ilyen opció.

images_1.jpg

Akkor most vissza magára az oldalra. A regisztráció gyorsan ment, egy halom csúszka meg miegymás, amivel be lehet állítani, hogy inkább étterembe jársz, vagy magad főzöl, koncertekre jársz vagy bulikba és ilyesmi. Semmi értelme nincs, ez alapján szűrni ostobaság. Látszik, hogy arra az álomra épül, hogy van egy tökéletes társunk és a sok-sok szűrővel annyira be lehet korlátozni, kit keresünk, hogy biztosan nem fogunk találni senkit. :P

Első körben a 20-28 közötti csajokra néztem rá Budapesten. Írtam is nekik, majd azt vettem észre, hogy úgy 30-40 nő után, már elfogytak azok, akik három napnál nem régebben léptek be. Ennyi, ebben a korosztályban ennyicske nő van és erős a gyanúm, hogy legalább a fele hamis profil, mert szinte semmit nem töltöttek ki az adatlapjukon. Ekkor bővítettem a keresést 27-40 éves korig. Na, ekkor már kibővült a lista, a három napnál nem régebben belépett nők száma több százra duzzadt. Úgy tűnik az egykoron fiatalos oldal nem hozott elég bevételt és kénytelen voltak a design-t is változtatni és megszületett az újabb negyvenes társkereső oldal. :P

Elkezdtem ismerkedni velük, de randiig nem jutottam el egyikkel sem. Ahogy azt már szerintem mindenki sejti, három típusa van fent a 30-40-es nőknek. Az egyik olyannyira magasra tette a lécet, hogy nincs az a pali, aki azt megütné, bár ahogy kiveszem a szavaikból, George Clooney és Pierce Brosnan nyerő lenne (két nő is elmondta, hogy olyan urat keres, mint a fentebb említettek valamelyike). Álmodozzatok csak. :P A másik típus, akit annyira „megtört” már az élet, hogy semmi humor nem szorult belé, kicsit talán megkeseredettek is. A harmadik pedig azon nők csoportja, akiknek eddig nem sok férfi lehetett az életében, de nem is tesznek érte. Értsd, nem az a baj, hogy nem szépek, hanem hogy nem is próbálnak meg tetszeni a férfiaknak. Semmi nőies kisugárzás, semmi próbálkozás, semmi…

Azt még hozzáteszem, hogy a negyvenesek nekem kicsit idegen terep, jobban ismerem a 20-28 éves korosztályt (nők terén), így a negyvenesekkel kapcsolatban nincs sok infóm (annak ellenére, hogy párral azért összehozott a sors régebben).  Csak azt tudom, amit leszűrtem az elmúlt pár hétből. Mások visszajelzései alapján ezek az oldalak jobban működnek a vidékieknél. Ami amúgy érdekes, mert nézőpont kérdése. Leszűrtem a 20-25 közöttieket úgy, hogy nem állítottam be várost és ezrek jöttek le. Veszprém, Győr, stb. DE! Ha leszűrném csak Győrre, akkor valószínűleg nem lenne csak pár tucat találat ebben a korosztályban. Azaz, hiába sok a vidéki, hisz azok szétoszlanak az egész országra, így egy soproni férfi nem sokra megy azzal, hogy több ezer vidéki van fent, ha konkrétan Sopron környékéről ez a szám csak tíz.

Következtetés: Ha 20-28 között keresgélsz, akkor felejtős. Ha vidéki vagy, akkor is felejtős. Akkor nem felejtős, ha érdekelnek a pesti 30-40 közötti nők, de akkor valószínűleg mazochista vagy. :)

És azt még nem is tettem hozzá, hogy annyi találatom, amennyi volt, lehet hogy annak köszönhető, hogy abban az időszakban keményen reklámozták az oldalt mindenfelé. Ha most mennék fel, talán még ennyi sem lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9512617969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.03. 19:41:05

"Elkezdtem ismerkedni velük, de randiig nem jutottam el egyikkel sem. Ahogy azt már szerintem mindenki sejti, három típusa van fent a 30-40-es nőknek. Az egyik olyannyira magasra tette a lécet, hogy nincs az a pali, aki azt megütné, bár ahogy kiveszem a szavaikból, George Clooney és Pierce Brosnan nyerő lenne (két nő is elmondta, hogy olyan urat keres, mint a fentebb említettek valamelyike)."

Alfa-özvegy.
Általában macskával.

"Azt még hozzáteszem, hogy a negyvenesek nekem kicsit idegen terep, jobban ismerem a 20-28 éves korosztályt (nők terén), így a negyvenesekkel kapcsolatban nincs sok infóm (annak ellenére, hogy párral azért összehozott a sors régebben)."

Ugyan olyan sérültek.
A lexikális tudás - jobb esetben - bővül, de jellemben minden nő a 14-15 éves korban elért szintet hozza 40-50 évesen is, nem kell csodát várni.

claire85 2017.07.03. 20:39:47

Hmh. Nekem csak egy klassz nevem van. És még elő sem fizettem, mert csak rákerestem vkire. :D
És nem hiszed el, ha naponta nincs 10 levelem akkor egy sem. És nem az alja kategóriából.

És még csak nem is írtam be 22 évesnek magam.

:)

erkölcsi hulla 2017.07.03. 23:07:42

Szokásos társkereső-szenny, nem meglepő. De a kedvenceim az elittárs meg a puncs.hu :D Lesz kritika róluk?

Wildschwein 2017.07.04. 09:48:49

@claire85: Akkor te nem tapasztalod azt a jelenséget, amiről itt is írt már azt hiszem Krisz, hogy a levelet író pasik többsége amolyan udvariasan modoroskodó béta? "Szia, bocs a zavarásért, de nagyon tetszel, van kedved ismerkedni?" meg ilyenek?

claire85 2017.07.04. 10:47:30

Ezzel a névvel nem. ..Jól sikerült..na de nem is véletlenül. Szóval adott a téma első körben, pedig képem sincs fenn, h. vajon miért ez!! szóval a nick néven sok múlik.
Hozzáteszem én csak 'kukkolni' járok oda. :)

Ethan Wolf 2017.07.04. 17:37:53

@erkölcsi hulla: A puncs.hu-ra eskü fel fogok regelni és letesztelem, de két profilom is lesz, egy férfi és egy nő, mert ez látnom kell mindkét nem szemszögéből. :D

erkölcsi hulla 2017.07.05. 12:40:43

@Ethan Wolf: Ez esetben izgatottan várom :D De valami pénzes drogbáróként regisztrálj :D

Krisz101 2017.07.05. 16:26:58

@Ethan Wolf: bocsánat csak h számomra is 1értelmű legyen mielőtt hozzászólnék
most a
lo*******ve*******box
pont hu- ról beszélünk?
csillagok törlendők

Ethan Wolf 2017.07.05. 17:50:45

@Krisz101:Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom.
I****G*****E****N

Krisz101 2017.07.05. 19:54:24

@Ethan Wolf: szívesen írnék 1-2 dolgot erről az oldalról
csak nem vagyok elég kalibrált ahhoz, hogy eldöntsem, most poénból reagáltál így, vagy valóban tartasz vmilyen kellemetlenségtől.

claire85 2017.07.05. 20:29:08

@Ethan Wolf: A loveboxon- a blogolás az egyik szűrő. ajánlatos írni, mert kiszűr néhány dolgot, pl. h. mennyi sütnivalója van az embernek. Másrészt a legtöbb 'régi motoros' állandóan fenn van, van akinek 4-5 nick-je is van. A 35-40 -es pasik háromnegyede elvált. A 30-35 közötti férfiak pedig vagy egy 'szar' kapcsolat mellett félrekúr, vagy csak laza kapcsolatra keresgél. Persze nincs ezzel baj, már ez utóbbi dologgal..csak valahogy mindig úgy állítják be, h. bármi 'lehetséges', érezzük a pillanatot, meg carpe diem stb.. Aztán aki nyilvános randira is 'elmerészkedik' ebből a leszűrt rétegből.. annak valóban nincs mit rejtegetnie.
Nekem személy szerint szép 'emlékeim' vannak innen. Vagy csak szerencsém volt.
És a barátnőm, aki épp a 'véghajrában'van, babatervezés szempontjából ( 37 éves) is itt ismerkedett meg fél éve a 'vőlegényével'.
Érdemes inkább pár havonta újra reggelni, más névvel.. mert aki régóta újítgatja az előfizetését, azokat valahogy hátrébb sorolja. Plusz a nők ezt is nézik.. hónapok óta itt van, és nem kellett senkinek. :D - jó, persze kisarkítva..de csak mondom ezt is nézzük ;)
Egyébként nagyjából 10 éve, abszolút csúcson volt, azóta sok minden nem hogy megújult volna hanem inkább nehézkessé vált...
De nem rég olvastam egy klassz kis idézetet a loveboxon a főoldalon a reklámok között futott: Melyik a legtovább tartó és legintenzívebb szerelem? .A viszonzatlan... Úgyhogy innen üdvözlöm a marketingesüket. :DD akkor már inkább az elcsépelt 'love is in the air'.. Nah.

claire85 2017.07.05. 20:31:45

@Ethan Wolf: és a Randivonal?

Teljesen más jellegű?

A barátnőm szerint jóval kulturáltabb- bármit is jelentsen.. :)

Tapasztalat?

Ethan Wolf 2017.07.05. 21:21:15

@Krisz101: Írj nyugodtan róluk, félig poénkodva írtam a választ, de róluk szól a poszt.

claire85: Én sajnos csak férfi szemszögből tudom véleményezni az oldalt, de te is tudod, 1-2 kivétel még nem cáfol semmit. :)

Randivonalról lesz teszt, arról vannak emlékeim még 2006 tájáról is, aztán két évvel ezelőttről is, pár hónappal ezelőttről és idén még lesz egy nekifutásom ott :D Tényleg kulturáltabb a többinél, ha valaki online akar társat keresni és értelmes kapcsolatra utazik nem numerákra, akkor a randivonalon van a legnagyobb esélye.

claire85 2017.07.05. 22:32:35

@Ethan Wolf: 'nem numerákra'- amúgy én ezen vagyok a legjobban kiakadva, amikor egy-egy kevesebb- hosszabb 'kapcsolat' után, amely főképp testi síkon alapult, persze ehhez azért kell némi lelki ráhangolódás, nekem nem is megy barátkozás nélkül.. ezt milrt nem lehet normálisan lekommunikálni?

z még még mindig divat 30-on felül is, h. eltűnök, nem keresem többé, majd rájön?
De nem tisztább elmondani, h. ennyi és nem több?... -tól-..-ig határ?
Még mindig nem merünk egynesek lenni a szándékunkat illetően?
És itt nem arra gondolok, h. előre azt mondani h. ez egy dugás és slussz..!

Szerintem a legtöbb férfi gyáva mód intézi ezt.
Te? előre mondod h. hogy áll a szitu?
Megmered mondani? Hogy nem keresed többé ez és ez miatt?
Nem lenne egynesebb?
Kommunikáció. Csak én lovagolok ezen?

claire85 2017.07.05. 22:35:40

Egyébként minden ilyen-olyan öntrénig mellett, meg nagy számú tapasztalat mellett.

Az a nagy tehetség, ha megnyered rövid időn belül egy nő bizalmát.. Mert ez minden további alapja.

claire85 2017.07.05. 23:24:48

@Ethan Wolf: Egyébként már kérdezni akartam tőled. Mivel te ahogy a címben is benne- 'sorozatban' teszed.
Nem unalmas még, az újabb és újabb randizós körök.. A hogy nézel ki, cseréljünk képet, vagy már adott ugye a kép, udvariassági körök, aztán a becserkészési körök, aztán a kévézás újabb feszengős körök, aztán a bejövök- hogy reagál körök, aztán a csók. ami jó vagy nem, aztán a szex- feljön nem jön.. jó-e az illata, íze, hatása, hangja, mérete.. Aztán másnap.. hogy alszik, horkol-e, forgolódik-e..

Nem unalmas? Még?
Ennyi megér egy újabb és újabb puncivadászat?
Nem lehet ebbe megcsömörleni?
Nem olyan mint egy kibaszott ringlispíl amin ücsörögsz és körbe-körbe jár?
Mi az extra élvezet ebben?
Nem emészti fel az energiád?
Ennyit érne egy jó dugás?!!!
Komolyan kérdem.
Mert nekem ezekhez a körörkhöz, női szemmel, egyre inkább nincs kedvem. Halálosan fárasztó, h. azért mert vki odabiggyeszti a képét, gyből azt gondolja megítélhet..ismeretlenül.
Hogy annyi energiát nem pazarlunk egymásra, h. legalább 5 mondatát meghallgassuk...
???!!!
De ha a lélek (sem) számít és test is csak egy árucikk, amit számok mentén értékesítünk.. Akkor ez így.. hányinger...és nem. nem tudom elfogadni, h.- erről szólna az élet.
Neked erről szól?
És boldog vagy?

2017.07.06. 06:36:25

@claire85:
"De ha a lélek (sem) számít és test is csak egy árucikk, amit számok mentén értékesítünk.. Akkor ez így.. hányinger...és nem. nem tudom elfogadni, h.- erről szólna az élet."

Már bocs, hogy belevau, de a helyzet az, hogy aki itt árú-cikk és azzá degradálja magát a világban - és így ezen társkereső oldalakon is - az a nő.
Ezt a kérdést a "barinőknek" kellene felvetni. Jó, mondjuk értelme nem lenne sok - a női agy nem a realitások megvitatására és felismerésére van illetve képes de a kérdés abba az irányban lenne korrekt.

claire85 2017.07.06. 09:50:22

@icipicicsipa: Ok. De kíváncsi vagyok ő ettől boldog-e. :)

claire85 2017.07.06. 10:26:34

@icipicicsipa: Én most a 10-es skálára, meg az 'magasértékű'-e egy nő, meg a listázzuk mit nyújtott az ágyban.

Az igazság mégis az, h. ezek ugyanazok a körök. Képcsere- jópofizás a cél érdekében- csók- szex 1x-2x-3x esetleg. És újra. És ez éveken át...

Mint egy körhinta.
Személy szerint annyi rohadt unalmas emberrel beszélek nap mint nap. Hogy már abba elfáradok, nem még kelletni magam, röhögni a nem is poénokon.. sminkelni, felöltözni..és igazából nem is éri meg. Üres.. Az emberek egyre többen üresek.
A szó átvitt értelmében.
Vagy végtelenül sérültek.
Ha egy hét / találkozóra vetítjük és mondjuk mind a 3 'szar' volt.. és nem-nem úgy szar ahogy kifordítjátok. Tartalom szempontjából. Nekem utána se kedvem, se hasznos energiám...
Te Wolf neked hogy van kedved újra és újra megfutni ezeket a köröket?

Ethan Wolf 2017.07.06. 18:14:25

@claire85: Nem kell előre megmondanom, mi lesz, mert sejtik. A randi felépítése, az hogy első randin hazaviszem, vagy eleve magamhoz szervezem, ezekből tudják. Ha nem ismerik be maguknak, tudják, hogy ez csak a dugásról szól. Aztán, ha olyan jól érzem magam vele, akkor felvetem a folytatást lehetőségét, ha nem, akkor mindkét félnek ennyi volt.

Az sorozatrandizás kiéget időnként, csinálom 2-3 hónapig, aztán ugyanennyi "szünet" (ami nem valós szünet, mert egy-egy azért beesik). A folyamat nem olyan bonyolult, mint hiszed. A beszélgetés egy laza felütéssel indul, amiből megy a poénkodós adok-kapok pár mondatban, aztán szám vagy FB csere. Még pár mondatnyi húzzuk egymást móka, hogy érdekesnek tűnjek számára (valójában ekkor dönti el a tudatalattija, hogy értékes fazon vagyok-e), aztán randi leszervezése.
Randin pedig egymás mellé ülés, fél óra után kb a fizikai kontakt felépítése egy-egy hozzáéréssel, újabb fél óra múltán ha olyan a szitu mehet a csók. Kb 2-3 óra alatt fel tudok építeni olyan jellegű bizalmat, ami elég a szexhez. Kb ennyi. De még könnyebb ha eleve magamhoz szervezem a randit, akkor előre ki van találva, milyen szöveget vezetek fel, és mikor alakítok ki olyan helyzetet, hogy hozzáérhessek. Elég jól előadom, olyan mintha tök spontán lenne minden, talán ez is tetszik a csajoknak. :D

claire85 2017.07.06. 22:04:32

@Ethan Wolf: Igen, erre a 'kiégésre' gondoltam.

Krisz101 2017.07.09. 03:14:57

@claire85: ne haragudj de mi az a képcsere? bárki aki bármilyen szinten komolyan veszi saját magát és a másikat, annak eleve van fent képe, nem is kell cserélni. sőt, többfajta képe. tehát nem mondjuk 4 arckép. korunk legnépszerűbb neten ismerkedős helye gyakorlatilag kép alapú (tinder)

claire85 2017.07.09. 10:10:39

@Krisz101: A képcsere az, az h. mondjuk valahol névtelenül beszélgettek aztán elküldesz magadról egy képet, ne adj isten. Ezt jelentette.

Néha meg okkal nem rakod ki a képed, mondjuk arra az időre mikor nem vagy telefon vagy gép közelben, pl. mert tanár vagy és megtalálnak a diákjaid.. ;)

Vagy......

És most dühös vagy rám vmiért? Nem szoktál - ne haragudj- jal mondatot kezdeni.

2017.07.09. 13:33:47

@claire85:
Szerintem ott rontja el az emberek többsége, hogy görcsösen kapálódzik azért, hogy párkapcsolata legyen.
Te is, írod, hogy ki vagy égve.
Mi a tökömért kell ennyire akarni mindenáron egy másikat?
Miért nem áll le az ember, néz körül és néz szét a világban, hogy mennyi minden jó dolog van, és megélni azokat a jókat?
Persze, az ember társas lény meg minden egyéb a szex meg a gyerek-project meg minden mellé, de mi a tökömért kell ezt ilyen görcsösen akarni?

Sadist 2017.07.09. 14:01:56

@claire85: "Nekem csak egy klassz nevem van. És még elő sem fizettem, mert csak rákerestem vkire. :D
És nem hiszed el, ha naponta nincs 10 levelem akkor egy sem. És nem az alja kategóriából."

Amelyik nő nem ronda, mint a lőtt seb, annak ez nem teljesítmény. Ez kb. olyan, mint 5 éves gyerek esetén azzal dicsekedni, hogy szobatiszta. Próbáld ki egy teljesen átlagos férfi profillal!
jonmillward.com/blog/attraction-dating/cupid-on-trial-a-4-month-online-dating-experiment/

Sadist 2017.07.09. 14:12:52

@claire85: "z még még mindig divat 30-on felül is, h. eltűnök, nem keresem többé, majd rájön?
De nem tisztább elmondani, h. ennyi és nem több?... -tól-..-ig határ?
Még mindig nem merünk egynesek lenni a szándékunkat illetően?
És itt nem arra gondolok, h. előre azt mondani h. ez egy dugás és slussz..!"

Amelyik nővel ilyen előfordul, annak érdemes magába néznie, hogy mit ront el.
Ha béna az ágyban, nem odaadó, nincs szexuális kultúrája, akkor nem csoda, hogy otthagyja a pasas. Még az őszinteséget elváró nők sem bírnák feldolgozni, ha arcba kapnák, hogy "nem tudsz szopni, fogazol, akció közben meg csak fekszel, mint egy kidőlt fa".
Vagy az is lehet, hogy a szex az egyetlen dolog, amit adni tud egy férfinek, amúgy a hétköznapokban unalmas. Amelyik férfi dugópajtásnál kicsit is többet akar, szintén kukázza az ilyen nőket.

claire85 2017.07.09. 15:45:54

@Sadist: Nem dicsekedtem, cáfoltam, h. szar lenne.

claire85 2017.07.09. 15:48:17

@Sadist: Amit mondasz azzal nem értek egyet.

Van olyan élethelyzet, amikor ennyit tudnak egymásnak adni a felek.
Pl. egy nagy szakítás több éves kapcsolat után, nyilván nem ugrassz bele egy újabb kapcsolatba. Hogy miért?

nos ennek sok fajta magyarázata lehet.

claire85 2017.07.09. 15:57:03

@icipicicsipa: Nem vagyok kiégve. Nem erről van szó. Fásult.. talán.

Ha visszaolvasod, épp azt írtam, h. a boldogságot nem az új és új és még újabb randi és dugás száma okozza.

Úgyhogy félreértelmezted. Nem akarok.
Vagy de talán mégis...
Nem akarok már sem megfelelni sem játszmázni.

claire85 2017.07.09. 17:20:05

@Sadist: Nem oly régen te írtad ( mert emlékszem) szívesen tanítgatnál szűz lányokat akár...

Most akkor te (is) kukázod az olyan nőket, akiknek nincs szexuális kutltúrája, fogazik, szarul szop...

Itt csendben megkérdezném lehet szarul szopni? Ha kicsit is odafigyelsz a reakciókra és alap dolgokkal tisztában vagy? Közben picit irányítani is a tud egy férfi? Aki nyitott nem sértődik meg...

Na, de kis kitérő után.
Akkor kukázod a nőket akik nem tudnak szopni, szerinted egy szűz lány jó az ágyban elsőre?
Némi icipici ellenmondás van a dolog mögött.
;)

Krisz101 2017.07.09. 18:01:04

@claire85: a koncepciód sem értem. mindenki rak ki képet magáról. számtalan tanár is. aki nem tesz ki, ott van valami issue a háttérben.

nekem volt csajom aki a nemzetbiztonsagiaknal dolgozott persze csak adminisztratív állományban. nekik tilos volt iwiwen faceen bármilyen arcképet kirakni. ismerkedős oldalra még ő is tett ki képet, mondván hogy anélkül nem lehet normálisan, és mivel ott nem a teljes nevével szerepel, hülyét azért nem fog csinálni magából. csak mert pár oskovulet ezredes nincs tisztában vele milyen évet írunk.

nagyon sok csak írja már a lapján, nem érdekli a bullshit hogy majd e-mailben küld képet a pasi stb. akinek nincs kint képe annak törli a levelét. jogosan, mivel ott mindig valami gebasz van

nagyon kevés esetet tudok elképzelni, amikor ez indokolt lehet. viszont akkor az első adandó alkalommal kamatostul visszapótolja, olyan fotókkal, amin rendesen látszik mindenféle szempontból. tehát ezzel mintegy kárpótolva a másikat és bizonyítva h a szándékai teljesen korrektek.

ez a normális megoldás minden más csak bullshit.

Sadist 2017.07.09. 18:15:23

@claire85: "Nem oly régen te írtad ( mert emlékszem) szívesen tanítgatnál szűz lányokat akár..."

Ha egy nő 30-on felül még szűz, ott nagyon komoly gondok vannak.

"Most akkor te (is) kukázod az olyan nőket, akiknek nincs szexuális kutltúrája, fogazik, szarul szop..."

Ha semmi egyébbel nem tudja kompenzálni az ezen a téren meglévő hiányosságait, akkor simán.

"Itt csendben megkérdezném lehet szarul szopni?"

Igen.

"Akkor kukázod a nőket akik nem tudnak szopni, szerinted egy szűz lány jó az ágyban elsőre?
Némi icipici ellenmondás van a dolog mögött."

Nincs itt semmiféle ellentmondás. A szűz lánynak elnézhető, hogy nem jó az ágyban. A szexuális tapasztalatlanságát azzal kompenzálja, hogy teljesen tiszta lappal indul.
Egy nem szűz nőnél, pláne közel vagy akár túl a 30-on viszont alap elvárás, hogy legyen jó az ágyban.

Krisz101 2017.07.09. 18:26:59

@claire85: kapcsolatok, ismerkedés mindig egy oda vissza hatás, megfeleltetés. tehát el kéne gondolnod, mit mond rólad az, hogy olyan pasikkal szóbaállsz, akik kép nélkül rádírnak, megfelel nekik ez a helyzet, örülnek neki, sőt még komolyabban ismerkedni is nekiállnak esetleg veled.

mert olyan pasi akinek egyben vannak a dolgai, az ilyet nem csinál, komolyan se vesz téged. főleg egy lóvé b.- on

én nem vagyok 1 csúcs alfa, de csak nagyon ritkán írok ilyennek, ha pl közel lakik, minimum a kerületemben, v olyan oldalon, ami távolságot is mutat. és akkor is csak annak aki minden egyébben rendben van.

azok a netes, anonim naplók, és hogy azokat pasik olvasgatják és az alapján írnak neked, az tényleg a gáz netovábbja. a kamu, a félrevezetés melegágya. hatványozottan van jelen az idióta netes önjellemzés, amikor mindenki olyannak írja magát, amilyen szeretne lenni, és nem amilyen valójában. úgy írja le a történéseket, amilyennek ő szeretné látni, és nem ami valójában történt... pszichomókus legyen a talpán, aki valós, hosszútávon érvényesíthető személyiségjegyeket kihámoz, nem beszélve, h mit mond valakiről, h anonim/arctalan ír naplót vadidegeneknek...

az a férfi aki az alapján alakít ki szimpátiát egy arctalan nő felé, a szánalomhuszár netovábbja... még férfinek se mondanám.

claire85 2017.07.09. 19:10:36

@Krisz101: Krisztián, nem vitázom veled. Én mint mondtam nem ismerkedem, ott sem, és itt sem ezért vagyok.

Korábbi tapasztalataimról számoltam be. A profilom megmaradt így látom mik történnek, ott is. És kapok azóta is normális leveleket, és az h. levettem a fotóm, azért volt mert nem vagyok aktív. Nem vagyok már erre (sem) kíváncsi.

Egyébként csak szólok, azt, h. valóján ki milyen sem egys naplóból, sem egy képről, sőt több találkozóból sem fogod megtudni. De így 30-on felül nyilván te is tisztában vagy ezzel.

És az a férfi, aki pedig csak kép alapján áll vagy nem áll szóba emberekkel ugyanolyan szánalomhuszár netovábbja.

claire85 2017.07.09. 19:11:54

@Sadist: A szűz lányt, mint kategóriát említettem, azt nem írtam, h. 30-on felül :D
Te említetted korábban, hogy az neked teljesen okés lenne.

claire85 2017.07.09. 19:21:18

@Krisz101: A napló vs. blog... Hívhtjuk így is, úgyis. Azért hívtam naplónak, mert Lb-n ez a neve.

Nem írok naplót, de nekem is van blogoldalam. Hobbiból is írok, és mert terápiás. Nekem az írás elsődlegesen élvezet. ( másodlagosan munka)
Nem másoknak írom, hanem a magam élvezetére. És képzeld igenis megismerkedtem így többekkel, akik így egy év távlatából visszanézve értékes kapcsolataimmá váltak. Azért nem írok barátot, mert félreérthető lenne. :) és ők ketten mind arctalanul kommenteltek. Nem mindenki nemnormális, hazug, arctalanul gyáva...stb..

Én folyton kellemesen csalódom. De biztos azért van, mert időnként az 'arctalan' kamus világomba besüt a fény. Azért megnyugtatlak a barátaim mind-mind élő emberek. :))))
Vki gyöngyöt fűz, vki a kocsijával cseszekszik, van aki randis blogot vezet... ugye..?

Krisz101 2017.07.09. 20:01:35

@claire85: nincs is miről vitatkozni, mivel amit írsz, ostobaság.
nem, teljesen más ez a blog, amiben munka van stb, egy rendes blogoldalon, mint amit valaki a LB-on írogat, már bocs. az nem blog. az írogatás. nehogymár összekeverd a kettőt.

"kapok azóta is normális leveleket" normális levelet írni bárki tud, akár másol egyet. ami számit h van e valami mögötte. valós hétköznapi dolgokra váltható e.

"értékes kapcsolataimmá váltak" jaaahhhaj :D :D ugyanmár :D ezt a sületlenséget 2000ben hallottam először. ezeket ma orbitereknek hívjuk. abszolut béta aki elfogadja a lelki szemetesláda szerepét, a reményért h egyszer megdughat. egyébként ahogy látom, te ilyeneket gyűjtesz.

persze ha előtte dugtatok párszor, és utána lettetek haverok, akkor bocs, visszaszívtam, bár nem hinném h ez a helyzet.

ez a duma h csomó férfinek igy is kellek, meg igy is megfelel és azok milyen értékes emberek... jajjjj tényleg, meddig akarjátok még ezzel hülyiteni magatokat és férfitársadalom használhatóbb felét? 2017 van. unikornis ritkaságú hogy valódi baráti, haveri kapcsolat az általad leirt módon kialakuljon.

de akkor idézném egy 34 éves nő lapját:
"Sziasztok:)
Egy utazni szerető, kultúrakedvelő, állatbarát lány keresi hasonlò beállítottságú, magára igényes, helyes, jòfej párjàt.Cigi kizárò ok! Kutyások-kutyabarátok előnyben. 40 alatti urak leveleit várom elsősorban.Köszönöm.

/többen nem rendelkeztek publikus fotóval s úgy írtok, ezeket azonnal törlöm! ha a nekem írt levélben csatoltok fotót, ezekre sem fogok reagálni, ha valakinek nincs publikus fotója, ott valami nem stimmel! /"

pont.

claire85 2017.07.09. 21:31:41

@Krisz101: Te vmiért nagyon sértett vagy. Nem értelek.

De biztos igazad van. Most már te is kezded elővenni, h. kiragadsz vmit a szövegkörnyezetből behelyezed és lám más kontextusban tényleg mást jelent.
Még egyszer mondom, a loveboxon naplónak írják amit 'írogatnak' és sületlenségnek nevezed. Leírtam, h. korábbi élményemet osztottam meg. Jelenleg nincs fotóm, mert levettem. És nem írok naplót. De tudtad, ha írsz előrébb sorolódsz a kijelelölt találati listán? Na mindegy.

A blogoldalam teljesen más jellegű. Ne mossuk már össze a kettőt.

Egyébként nem is ismersz, meg vagy sértődve.. sejtem h. miért.

És ha most kiraknák egy bombasztikus, 10/10-es fotót.. biztos azonnal roppant kedves lennél. Erről beszélek...

Pedig ez itt nem is egy társkereső oldal. Mindenki kikapcsolni jön ide olvasni..

Kitehet a pontot. Üdvözlöm a 34 éves nő(det) :)

claire85 2017.07.09. 21:32:51

@claire85: kiraknék... gépelés.. ugye. Kár h. utólag nem lehet javítani. :)

claire85 2017.07.09. 21:34:25

'Gyűjtök'- :))

Nem gyűjtök, mert akkor valószínűleg máshol csevegnénk.

claire85 2017.07.09. 21:57:22

Egyébként van kedved játszani?

De mivel most amúgy is haragos kedvedben vagy, nem sértegetni akarlak.
Mutatom a példát.

Elöljáróban pedig, sehol, nem írtam, h. később nem mutattam meg magam, és nem találkoztunk és nem néztük meg egymást. És látatlanban cseverésznénk. ..

De vissza. Pont itt van a fotód.

Beállított kép, nem spontán fotó. Tehát mögöttes üzenetet adtál a képednek, az által, h. ide befűzted.
Napszemcsiben vagy, tehát vállalod is magad, meg nem is, mert pont a tekintet ami ugye sok mindent eldönt-meghatároz. Titokzatosságot sejtet, de akár fordíthatjuk úgy is 'ne láss belém'- majd én eldöntöm, h. mit engedek meg és hogyan. Karba font a kezed- habár magabiztosságot akarsz sugallni, a kéz tartás pont nem ezt mutatja. Zárt vagy... Menjünk tovább. Nyakig gombolt ing, feltűrt ingujj. Decens és merev. Mégis a feltűrt ing.. megint csak lazaságot akar láttatni. Lazának tűnsz. De tulajdonképpen mégsem vagy az. Félmosoly, ami már-már kicsit erőltetett. Nem volt teljesen szemben veled aki fotózott, mert kicsit olyan mintha 'lenéznél' ránk. Egyébként minden a képeden egy lenéző arroganciát sugároz. És a zöld ing egyébként baromira nem áll jól, mert még vékonyabbnak látszol és a válladat is 'összenyomja'. És legközelebb ha feltűröd az inget gombolj ki belőle felül is, mert ez így nem harmónikus. Főleg nem egy képen. Na már most. Habár nem egész alakos a képed, számomra túl vékony vagy. Kettősséget látok rajtad és most hozzáteszem mit tapasztaltam a pár hónap olvasás alatt. Számodra nagyon fontos a külső. A külsőségek is.. Bár sokszor nagyon lazának tűnsz/ akarsz tűnni.. igazából egy csomó munkád van benne, h. így fogalmazol, így és ezt írod. Sértődékeny vagy és azután beskatulyázod a 'partnered'..legyen az egy csevegés, kommentelés...akármi. Hamar leírsz vkit. Nálad nincs több esély. Érdemes vele / nem érdemes vele. Nem vagy elégedett magaddal, annak ellenére h. azért rangsor szerint magasra helyezed az értékedet . Merevnek tűnsz, talán mérnök vagy vmilyen info vonalon mozoghatsz, mert csomószor 'kockán' gondolkodsz, válaszolsz. Gyakran látom, h. felszínes és sznob vagy (itt).
Egyébként intelligens és érdekes lehetnél, de ami erről a képről is süt és megnyilvánulásidból is látszik olykor-olykor tudsz te szuperbunkó és szuperarrogáns is lenni.

claire85 2017.07.09. 22:03:19

Ohh. és számomra teljesen mindegy mit gondolsz rólam. Mert teljesen tét nélküli, de ezt talán írtam neked már.

2017.07.10. 17:51:06

@claire85: ez mi volt ez a szöveg? Krisztián képét elemezted ki? Vagy egy régi társkeresős pasi képére írtad ezt valamikor régen ??

claire85 2017.07.10. 17:57:25

@Kulics: Aha. Krisztián ide beillesztett képét elemeztem, plusz hozzátéve amennyit "láttam" belőle a kommentekből. Csak azért, ( nem bántásból), hanem h. mennyire megtévesztő lehet egy kép. De igazából túllendültem ezen, csak illusztráltam mennyit számít.

Krisz101 2017.07.10. 18:39:16

@claire85: persze. nagyon mély sértettség van bennem, és belső bizonytalanság - mint minden férfiben, aki nem ért egyet veled. ugyebár

sémázgatsz, az a baj... tök manipulatív szövegek ezek. meg menjek ki a deák térre péntek du az ordas kánikulában, úgy hogy azt se tudom hogy nézel ki. nyilván. komolyan erre van aki ugrik, te így találkozgatsz azokkal az értékes emberekkel? uhh... ha csak eltekintek attól hogy ez hány sebből vérzik, akkor se megyek ugyebár bemelegítő programnak, ahogy ezt párszor ebben a blogban is leírták.

nagy csalódás.

ui: ezt a fotós dolgot nem is értem. többször céloztál rá hogy láttál, nyilván ezt úgy értettem hogy facen v valamelyik ismerkedős oldalon láttad a normális minőségű képeim. ezzel ami itt van nem értem mit akarsz, pixelesen tudod csak nagyítani, meg sem lehet nézni eredetiben. nyilván egy fórumra nem a legjobban látható képem fogom feltenni hanem amiről az ismer fel aki már látott vagy a többi fotóim....

claire85 2017.07.10. 18:51:51

@Krisz101: Sértettség. Az bizony van benned, csak nem biztos, h. felém.

Most mi a bajod?? Az, h. nem rakok ki ide képet?

Nem lehetne, h. ugyanazon a normális hangon szólnánk hozzá a témához.?
Ahogy eddig?

Nem is tudom a neved.. honnan tudnám mi a faces elérhetőséged. Meg úgy egyébként... nem tudom hol ismerkedsz.. szerinted nyomozok itt bárki után? Vagy nem is értem.

Különben kanyarodjunk vissza az eredeti poszthoz, te leírtad, h. mi véleményed, én is a saját tapasztalatom. Nincs ezzel baj. Most miért kötözködsz?

Ha mégis vmi ezen túlmutat írd meg privátban.

Szép napot neked!

claire85 2017.07.10. 18:57:14

és most miért vagy ennyire támadó?

claire85 2017.07.10. 19:09:15

Ui. Te azt írtad 'lazán beköszöntél'. Kezdeményeztem én bármit is?

Nem. És úgy vettem, h. te sem.

Krisz101 2017.07.11. 19:02:33

@Ethan Wolf: hogy a poszthoz is hozzászóljak :) ez az oldal a második hullámban jelent meg, talán 2000 környékén és egy ke***lln****er dé****ne***s nevű volt készítője, tulajdonosa, aki az egyik legrégebbi figura ebben a "bizniszben"

Volt pár súrlódásom az ürgével, bár szerintem sokan rosszabbul jártak. Az volt a pletyka, hogy belenéz ill. belejavít a levelekbe, személyes infókat nyúl le. Ezzel manipulálva az embereket saját maga és haveri köre érdekében. Egyfajta udvartartást, fanclubot alakított ki ott magának, aminek idővel a rendszeresen ismétlődő l...b.. bulik lettek a "csúcspontjai". Vicces, h még az iwiwen is lett később egy "az erről az oldalról kitiltottak társasága" cimű közösség. hosszú éveken keresztül a tulaj és a készítő/admin is ő volt.

Ott voltak a legellentmondásosabb figurák, ami kvázi közösségi oldalként is működött - ilyen abszolut nem volt a többi ismerkedő oldalon. Ne felejtsük el, ez még az iwiw robbanás előtt. Az emberek úgy beszéltek róla, h ott vannak a legjobb, legigényesebb csajok. Persze azt már csak a mai eszünkkel, tudásunkkal érthetjük, hogy azok a csajok már akkor egót növelni, udvartartásért voltak fent. Világért sem hogy ismerkedjenek v párt találjanak. Ennek természetes folyománya lett az ottani chaten, üzenőfalon elinduló elképesztő klikkesedés, illetve az idióta, ajnározó béták tömeges megjelenése. (én legalábbis akkor találkoztam először ezzel a számomra érthetetlen jelenséggel). Akik valóban azt képzelték, h a folyamatos seggnyalásért majd punciból is kapnak (nem).

Illetve megjelentek olyan zavarosban halászó férfiak, akik már akkor, jó intuícióval egyfajta közösségi médiás arculatot csináltak ott, és megpróbálták magukat a szemétdomb tetején levő kakasnak kikiáltani. pl az a gantner ádám nevű figura, aki állítása szerint vmi 1000 nőt dugott meg arról az oldalról (nevetséges). Gyanítom, h ő is a tulaj haverja volt egyébként A csúcspont az Andigirl nevű felhasználó, egy biszexuális (wannabe)gengszter ribanc, aki már teljes social médiás előképként, tagelve (!!) posztolta a saját folyamában azokat a csajokat, akik onnan megvoltak neki, azok teljes támogatásával. Ill valós, hummeres, dj-s házibulikról, amiken ott voltak ezek a csajok, meg az oldalról a haverjai. Persze a kommentekben ezerrel ajnározás, támogatás szintén. akkor már igazi hányadék belterjes társaság, kb az oldal 90%-a ennek a csajnak be volt tagelve stb. Talán 2005-re teljesedett ez ki, aztán iwiw miatt szépen eltűnedeztek.

Na ebben a zavarosban halászgatott az elején említett tulaj, főleg a LB bulin hajtotta a haverjaival az ottani csajokat, gyakran némi gina és egyéb külső segítséggel. Mai sztenderddel tök szánalmas az ürge, de az akkori fanclub szerű miliőben, a jól menő informatikus buliházigazda szerepében, a hasonszőrű haverjaival elég jól arathattak.

A fenti dolgokból jött az a legenda, h a lb-on vannak a legjobb csajok. fizikailag amúgy ott is voltak - kizárólag egonövelésért.

kiváncsi vagyok, vki emlékszik még ezekre a dolgokra, vagy a tulajról hallott e hasonlókat. azért írtam ezt le mert szerintem enélkül nem lehet beszélni erről az oldalról...

claire85 2017.07.11. 20:52:04

@Krisz101: Hmh. hát nem tudom én ott ismerkedtem meg a későbbi férjemmel, akkor 2005 írtunk..
Szóval ez azért nem teljesen így van. Voltak Lb-s bulik, és 'blog és fórumtalik' persze azok akkoriban futó naplóírók- 'törzstagok' közül kerültek ki.
Anno volt egy love story néven futó 'kedvcsináló' több pár is fenn volt, képpel -történettel.

claire85 2017.07.11. 20:55:32

@claire85: kihagytam, h. sokáig köztük voltunk, történtettel és fényképekkel.
Nekem csak szép emlékeim maradtak.
süti beállítások módosítása