Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Salsa party

2017. július 24. - Ethan Wolf

3930c1b3972.jpg

Sokszor hallani, hogy érdemes harminc fölött táncolni menni. Nem azt írtam, hogy bulizni, hanem táncolni. Egész mást jelent a két szó egy bizonyos kor felett. Szóval tánc alatt a latin táncokat értem most. Salsa, tango, son, stb. Nekem is vannak ismerőseim, akik járnak és sokszor mondják, hogy érdemes eljárni. Szeretek kimozdulni a komfortzónámból úgyhogy elmentem pár ilyen salsa buliba. 

1-2.jpg

Semmit nem tudtam erről a táncról, ezért pár alaplépést begyakoroltam youtube-ról. Ez persze lófütty, de ártani nem árt. Nem lenne ez nehéz (kezdő szinten persze), de a legnagyobb gond a ritmussal van. Mit csinálsz egy sima szórakozóhelyen? Még ha nem is tudsz táncolni, felveszed a ritmust és mozogsz rá valahogy. Könnyű, nem kell profinak lenni, elég ha érzed a ritmust. Normál esetben a modern zenéhez szokott fülünk könnyen elkapja a ritmust, amit általában a dob, bassline ad. A lényeg, hogy egyértelmű mire kell mozogni.

Nos, ennél a fajta zenénél nem. Illetve, az lenne, ha a fülem hozzá lenne szokva ehhez a fajta zenéhez. Szerintem ez a nehéz ebben a táncban, hogy a modern "diszkó" zene ritmusa helyett, egy teljesen másfajta ritmus van. Erre jó, ha otthon gyakorolsz youtube előtt, hogy szoktasd magad a zenéhez, illetve annak ritmusához. Ha ez megvan, akkor nem lesz baj.

Miért is fontos ez? A legtöbb ilyen salsa est úgy kezdődik, hogy tartanak amolyan oktatás félét az újaknak (benne van a jegyárban, ami 1500 körül van). Megtanítanak pár alaplépést. DE! Ahhoz, hogy meg is tanuld, érezned kell a ritmust. Nekem ez elsőre gondot okozott, pedig amúgy jól táncolok modern zenére. Úgyhogy ez most egy jó tanács volt nektek. Mielőtt elmentek egy ilyen estre, előtte szokjátok a zenét és próbáljátok érezni a ritmusát. Ha az megvan, akkor az oktatáson könnyen elsajátíthatjátok az alap lépéseket, amikkel már lehet boldogulni.

clipboard012_2.jpg

Ha salsán akarsz ismerkedni, akkor elengedhetetlen, hogy alap szinten tudj lötyögni. A lányok vagy tudnak táncolni és ciki lesz, hogy te nem, amelyik lány pedig szintén kezdő, az elvárja, hogy a férfi tudja vezetni. A legjobb az lenne, ha miután ráéreztél a zene ritmusára otthon, elmész egy lány barátoddal - ajánlom a lenti posztomat a témához kapcsolódóan - 

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/01/05/a_baratzona_elonyei

és az első oktatáson együtt tanuljátok meg az alaplépéseket. Így egy este alatt megtanulhatsz annyit, hogy a második estén már egyedül is csajozhass.

Oktatásra persze mehetsz egyedül is, hisz párcserés tanítás zajlik, illetve igyekeznek úgy összeállítani a csapatot, hogy ugyanannyi fiú és lány (férfi és nő, úr és lady) legyen. :) 

Kis kitérővel folytatom. Mesélek egy kicsit az oktatásról, amiken voltam. Nem reprezentatív a dolog, hisz 6-7 órára mentem el, különböző hetekben, mindig másik csapathoz csatlakozva. Nagyon nagy szerepe van, hogy milyen oktatókat fogsz ki. Négy oktatóból csak az egyik volt igazán jó. Nála lehet tanulni, de volt olyan, amelyik úgy darálta a dolgokat, mintha idén ez lenne a századik haknija és csak túl akar esni rajta (még ha ez igaz is). Volt, amelyik olyan tempót diktált, hogy nem lehetett követni rendesen. Kezdő előadásokra mentem, de ez az oktató megmutatta egyszer, aztán mehet. Persze csinálta ő ott elől, de vagy láttad vagy nem. Legtöbbször sorcserés oktatás van, épp azért, hogy aki hátul van, az is előre kerüljön és lásson valamit. Kb 10 percenként történik a sorcsere. Első és második sorból látni is az oktatókat, de a harmadik-negyedikből már nem. Azaz az oktatás felében nem látod, hogy kell csinálni, hanem próbálod az előtted állót utánozni. Ha az illető jó, akkor rendben van, de ha béna, vagy rosszul csinálja, akkor te is úgy fogod megtanulni.

Kevesebb ember kéne egy oktatásra, vagy nagyobb teremben tartani. Ha szeretnéd megtanulni, akkor jobban jársz picivel drágábban egy magántanárral. Pár szó a felhozatalról, AZ OKTATÁSNÁL. Szóval még nem a salsa buliról írok, ez még csak a pár oktatás alatt összegyűjtött tapasztalat. Ha statisztikát kéne vonnom, azt mondanám, hogy minden tizedik nő olyan, akivel összejönnék. :) Magyarul, az oktatáson alig volt fiatalos csaj. Szerencsére a szünetekben beszélgettem a táncpartnereimmel, így körvonalazódtak a karakterek. Külsőre a többség, vagy középkorú (35 fölött), vagy túl alacsony, vagy túl magas. Ez utóbbi kettő problémás, mert nem tudsz velük rendesen táncolni. Latin táncoknál fontos a testkontaktus és nem jó, ha túl magas vagy túl alacsony a partnered. Aztán a lányok (lányok = asszonyok inkább) többsége, nem épp az a kategória, akibe első látásra beleszeretnél. Oké, paraszt voltam, de hogy fogalmazzam meg máshogy? 

Más észrevételek a nőkről, amelyek nem fizikai jellegűek: Több nő szemében láttam, hogy olyan megtörtek. Mintha érte volna őket valami. Sugárzott belőlük a nem is tudom, mi. Életuntságnak nevezném, de ha az lett volna, el sem jönnek tanulni. Megkeseredettség a jó szó. Ők szerintem azért tanulják, mert utolsó lehetőségüknek érzik, hogy összeszedjenek egy pasit. És salsázni általában a módosabb férfiak járnak. :)

Ehhez kapcsolódik egy másik kategória a nőkről: az elit. Vagy legalábbis, amelyik azt hiszi magáról. Negyvenes, ékszerekkel megpakolt, kosztümbe kiöltözött nők serege. Flegma fapofa végig, és úrihölgyes viselkedés. Végül pedig jönnek az akaratos/irányító típusú nők. Tánc közben is próbálja átvenni a vezetést, holott nem kéne, és folyton ki akar oktatni, MIKÖZBEN ő az, aki bénázik. :)

Ezek csak az oktatásokról, tanfolyamokról összeszedett tapasztalatim voltak. Folytassuk.

Amúgy nem kell profinak lenned egy bulihoz, csak a pár alaplépést kell megtanulni és azzal lehet már ismerkedni. De az a pár alaplépés nagyon menjen, hogy tudd vezetni a csajokat. Salsa bulik tapasztalata: 

maxresdefault_1_2.jpg

A felhozatal vegyes. 18 - 50 éves korig van férfi is és nő is. Az viszont tény, hogy a legkevesebb a 18-25 közöttiekből van, a leggyakoribbak a harmincas nők. Szóval ha te 20 éves csajokat akarsz felszedni, akkor itt jóval kevesebb az esélyed, mint máshol, de természetesen nem lehetetlen.

Gyakran járnak párok is, és mivel a tánc úgy működik, hogy gyakori a partnercsere (odalép valaki és lekéri, vagy épp te teszed ezt), ezért a párok gyakran külön kerülnek. Ennek hátulütője számodra, hogy nehezebb kitalálni ki szabad préda és ki nem. Ha a lány szabad, és bejössz neki, akkor elég szoros lehet köztetek a kapcsolat (táncban). Mármint a tánc közbeni simulásra gondolok. Egy párral érkező nő nem fog annyira közel engedni, mint egy szingli, akinek be is jössz. Figyelheted hol érint meg, mennyire örül ha újra felkéred, vagy ha más kérőket lepattint és inkább veled marad.

Női olvasóknak egy tipp. Ha nem szimpatikus, aki felkérne téged táncolni és nemet mondasz (mosolyogva), akkor nem illik rögtön utána egy másik jóképűbb kérővel táncra pattanni. Akkor őt is el kell utasítani és 5-10 percet pihenni. Nekem legalábbis ezt mondta egy rutinos hölgy. 

Férfiaknak tanács: fel kell kérni a lányokat. Itt ez a szokás. Nem oda táncolsz és nekidörgölöd a farkad a seggének, mint a dizsiben. Odamész a táncparkett mellett álló, ülő, pihenő lányhoz és illedelmesen felkéred. Szóval kis bátorság azért kell. Viszont, itt a közeg jóval nyitottabb, így kevesebb a nemet mondás is. Ugyanis, attól hogy igent mond, még nem biztos hogy ismerkedni is akar. 

salsa4425.jpg

Ha nemet mondanak, akkor pedig mész tovább. Figyeld meg, mások is ezt teszik. Én is kaptam pár nemet, de ez itt megszokott, ettől nem leszel senki szemében sem kevesebb (mondjuk, mert a másik lány szemében csökkentené az értékedet, hogy egy másik lány nemet mondott). 

Minden szett végén (ami 2-3-4 zenéből áll), a DJ (vagy MC vagy a tököm tudja mi itt a nevük), bemondja, hogy ismerkedős időszak. Ami annyit jelent, hogy akivel épp táncoltál azt hívd meg egy italra. Ha nemet mond, akkor felkérsz mást táncolni és elhívod őt. Persze csak ha szimpatikus neked és nem csak unalomból táncoltál vele. :)

Az egész rendezvény társkeresésre van felépítve, ezért is mondja be a DJ, hogy ismerkedős időszak. Ezért is van annyi ülőhely, hogy tudjatok picit beszélgetni.

Mint említettem, nem kell profinak lenned, az alaplépések menjenek és akkor bárkit felkérhetsz. 

3-salsa-1.png

Amit észrevettem, hogy nem érdemes 1-2 buli alapján megítélni ezt az egészet. Míg egy normál szórakozóhelyre ha lemész, szinte mindegy hogy péntek vagy szombat este, tudod, hogy milyen bulira számíthatsz. Itt ez nem egészen így van. Vannak esték mikor teljesen dugig vannak a helyek és vannak esték, mikor alig lézeng valaki ott. Ez sajnos ilyen, elég hektikus. Több esélyt kell adni a salsának.

A második estémen, már jobban nyitva tartottam a szemem és felfedeztem pár érdekességet. Például kiszúrtam egy vadászt is. :) A srác olyan 27-29 körüli lehetett, hátra nyalt haj, fekete ing, olyan dzsigolós cipő. Csak én hívom annak, de az a fajta, aminek az orra hegyesben végződik, mint valami csizma. Vékony srác volt, de sugárzott róla, hogy sunázni jött. Mondjuk ki nem, de rajta látszódott is. Megfigyeltem "munka" közben és elég érdekes stílusa volt. Odasasszézott a kiszemelt lányhoz, aki épp egy oszlopnak támaszkodva pihent. Barátunk szembeállt a csajjal, bal kezével a lány feje mellett támaszkodó pózt vett fel, a másik kezével hozzáért a derekához, és olyan közel volt a teste a lányéhoz, hogy néhol alig 2-3 centi volt köztük. A fülébe súgta, hogy felkérné. Nem járt sikerrel. Mint ahogy a második ugyanilyen mutatványa sem egy másik nőnél. Ez túl erős nyomulás. Egy idegen férfi odalép és ennyire belehatol az intim zónájába, ez azért nagyon sok. Szeretik a nők a nyomulást, de nem ennyire. Elvesztettem szem elől, így nem tudom, sikerült-e hazavinnie valakit. 

Nem láttam senkit egyszer sem részegnek, mindenki a spicces szintig megy csak el, főként mert részegen nem lehet táncolni. Ha meg nem táncolsz, akkor nem is lesz semmi. Egy haverom nagyon jól táncol és olyasmit láttam többször is, amit élőben ritkán. Felkér egy szimpatikus nőt és táncolnak, eleinte finoman, fenék feletti érintés (pedig elvileg salsában az nem szokás), óvatos mozdulatok. Amolyan ismerkedős fázis úgy fél-egy percben. Aztán mikor ráébrednek, hogy mindketten jól tudnak táncolni és megvan köztük a kémia is, akkor vadul a dolog. Erotikusabb érintések, heves tánc, végig szemkontakt, fenékfogás, a két test szinte összeforr (ez elég lányregényesen hangzott, de valami ilyesmi volt), azaz nem összeérnek, hanem dörzsölik magukat a másikhoz. Nem tudom, jól megfogalmazni, de a szexuális feszültség majdnem kézzelfogható volt köztük. A nőket nagyon fel lehet izgatni azzal, ha jól táncolsz és a fizikai kontakt szinte petting volt számukra. Haza is vitte. És ugyanezt megcsinálta máskor is. Ez a haverom nem jóképű, nincs sármja vagy ilyesmi, tök átlagos figura. De a tánccal megvadítja a csajokat.

Még gyakorolnom kell... :D

Amit észrevettem, hogy míg a külvilágban is a jobb pasik jutnak nőhöz (hogy is van ez a duma a felső 20% férfi dugja a nők 80%-át, vagy valami ilyesmi), addig a salsás közegben is érvényesül valami ilyesmi elv. Csak itt a tánctudás viszi a prímet. Minél jobban táncol a férfi, annál értékesebb és sikeresebb a nőknél. Azt nem árt tudni, hogy azért salsázni az értelmiségibb réteg jár nőkből is, nem olyan egyszerű azonnal hazavinni valamelyiket. Aki pedig időt feccöl a salsába az nem egy éjszakára keres partnert.

Összegezve: sok idő, hisz meg kell tanulni táncolni, kevesebben salsáznak egész pesten, mint ahány ember van egyetlen szórakozóhelyen egy péntek este. Magyarul, a választék jóval kisebb, és még kisebb lesz, ha a feltételeid szerint szórni kezdesz (nem kell 40 fölötti, nem kell túl magas, stb.). Nem javaslom, hogy szimpla csajozási, pasizási szándékkal öljön bárki is sok időt ebbe, KIVÉVE ha nagyon bejön neki ez a világ. Ha szereted a latinos zenét, inkább értelmiségibb partnert keresel (jobb egzisztenciával, nagyobb műveltséggel) és már nem bírod a modern szórakozóhelyeket, akkor ez a te bulid. 

Pár szó a férfi felhozatalról is a női olvasók kedvéért. A kormegoszlás hasonló, mint nők esetében, illetve a megjelenés is, bár itt alacsony pasit nem sokat láttam. Nagyon magas akad, illetve elég gyakori a méretes pocak. A 40-es férfiak itt nincsenek olyan jó passzban, mint a negyvenes nők. Ahogy fentebb írtam, itt is vannak lyukra hajtó sármőrök, de akadt pár "átlagos" srác. Csak épp ez az átlagos srác nem fog tetszeni a csajoknak. Mivel látszódik rajtuk, hogy vagy kocka, vagy kicsit önbizalomhiányos, vagy nem elég rámenős, vagy a kommunikációs készségük pocsék. Ez utóbbira láttam sok példát, szinte a lányoknak kell beszéltetniük szerencsétleneket. :)

Persze, akadnak normális partnerek mindenki számára, nem arról van szó. Hanem arról, hogy itt azért jóval kisebb a választék. Nem bántam meg a belefeccölt időt, energiát és pénzt. Megismertem egy olyan közeget, amely kívül esik a komfortzónámtól és tanultam valamit, amivel menőzhetek a lányok előtt, ha épp kicsit latinosabb popslágerre kell táncolni valamelyik szórakozóhelyen. :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4812468997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2017.07.24. 23:42:36

nos erről nekem van 2 gyűjtésem, de nem én írtam őket, tényleg, szóval szeretném ha nem orrolnál meg rám emiatt. változtatás nélkül közlöm :D mondjuk nekem ebből jött a #salsa is bad for your health hestegem :D

---

salsa is bad for your health

a salsa egyfajta hungarikum. valamiféle össznépi rapidrandi, ahol összegyűlik 50 ember, mert kúrni akar, de mindegyik inkább megdöglik, hogyha ezt be kéne ismerje
ha nő vagy, és salsázol, akkor képtelen a hüvelyi orgazmusra, és olyan szinten vagy szexuálisan frusztrált, hogy közel vagy az elmebajhoz, és még mindig úgy képzeled el a romantikát, hogy két izmos, napszemüveges férfival "szerelmeskedsz" a tengerparton
ha férfi, akkor szimplán egy impotens szarláda, és óra végén, miután egy táncra semmilyen tekintetben sem hasonlító debil balra-jobbra lépkedést előadtál talán remegő hangon elhívod kávézni azt, a nőt, akitől úgy-ahogy merevedésed lett, esetleg a kövérebbet, aki túl sokat mosolygott, de legrosszabb esetben hazamész, és kivered
siralmas

---

kb. minden harmadik nőnek az van kiírva a lapjára, hogy "imádja a salsát, én se vessem meg :)", s mindig megkérdezem tőlük, hogy ezt komolyan gondolják-e

általában megsértődnek, volt, aki letiltott a faszba, de páran kifejtették nézeteiket, hogy az bizony nagyon jó mulatság
na most
az a fickó, aki egy ilyen társas szarra képes elmenni az egy nyomorult féreg, akinek az egyetlen lehetősége, hogy nőhöz jusson az, hogy miután hatszor rálépett erzsike lábára, azután félénken megkérdezhesse tőle, hogy van-e kedve egy bögre zaccos kávéhoz

az a nő pedig, aki ilyen helyeken képes vergődni, az csak a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki, ugyanis egy bizonyos kor fölött - ez legyen mondjuk nyolc esztendő - az ember tudatosan odafigyel, hogy csak annak adjon az energiáiból, akik arra méltók, megérdemlik, vagy csak szimplán, és egyszerűen jó velük

elképzelni nem tudom, hogy egy nő hogyan képes hetente kétszer kb. 5-10 vadidegen trógerrel ölelkezve lépegetni, mint egy kacsa, és még jól is érezni magát...felfoghatatlan, hogy senki nem tud gondolkodni, és minden nőnek second nature, hogy mindenféle kretén aurájába dugja a sajátját, aztán csodálkoznak, hogy senki nem bízik bennük, és egy működőképes kapcsolatuk nincs soha

hát nincs min csodálkozzanak

Krisz101 2017.07.24. 23:57:01

még1x mondom, nem én írtam. a poszt alapján az az érzésem h ez inkább a "klasszikus" salsázásra vonatkozik, ami már legalább 15 éve divat. ez az ismerkedésre való salsa party talán újabb dolog lehet...?

bár az utolsó 2 bekezdéssel egyetértek, mert engem is zavar, hogy olyan pasival, akire amúgy rá se nézne, akár első éjszaka lakásra megy, csak mert jól táncolt. miközben a nők nagy részét kifejezetten jó dumával/jó programmal is nehéz első éjszaka lekapni.

egyszerűen túlértékeltnek érzem, egy ostoba értékrendnek, a média hatására vannak a nők elájulva a tánctól. igen, biztos szuper érzés, akinek jó mozgása van, átlagos magasságú és táncos típus - de ezen kivül semmi extra, nem egy akkora truváj.

ezen az alapon attól is elájulhatnának, h vki snowboardozik, repül, szörfözik, stb...

mondjuk én elfogult vagyok mert utálom a táncot a latin zenétől meg borsódzik a hátam :D

Sadist 2017.07.25. 00:24:23

"Amit észrevettem, hogy míg a külvilágban is a jobb pasik jutnak nőhöz (hogy is van ez a duma a felső 20% férfi dugja a nők 80%-át, vagy valami ilyesmi), addig a salsás közegben is érvényesül valami ilyesmi elv. Csak itt a tánctudás viszi a prímet. Minél jobban táncol a férfi, annál értékesebb és sikeresebb a nőknél."

Jó néhány éve táncolok már és voltam sok buliban szerte az országban és külföldön is.
Abban igazad van, hogy a nők értékelik a jó táncos férfiakat, de a legjobb csajokat nem a legjobb táncosok viszik, hanem azok a pasasok, akik jól táncolnak és mellette jóképűek is. A nőknél a fizikai vonzalom az első, csak utána jönnek olyan egyéb szempontok, mint pl. tánctudás.
Úgyhogy ha valakinek az a terve, hogy ő lesz a legjobb táncos, hogy így szerezze meg a legjobb csajokat, akkor most szólok, hogy fölösleges pénz, idő és energiapazarlás. Nem fog összejönni.

Arra kíváncsi vagyok, hogy milyen salsa buliban volt, hogy 3-4 szám után deklarált ismerkedős időszak következett. Még soha nem találkoztam ilyennel.

Teljesen kezdőknek a bachata némileg jobb alternatíva, mert egyszerűbb a ritmusa. Viszont ahhoz is kell legalább két év, hogy jól is nézzen ki. Az olyan szinthez, amit Ataca-ék táncolnak (3. kép) meg egy fél élet is kevés, halandó ember nyugodtan elfelejtheti :)
Érte már a csajok hajlandóak fél órát is sorbanállni, hogy táncolhassanak vele.

Sadist 2017.07.25. 00:33:54

@Krisz101: "bár az utolsó 2 bekezdéssel egyetértek, mert engem is zavar, hogy olyan pasival, akire amúgy rá se nézne, akár első éjszaka lakásra megy, csak mert jól táncolt."

Nehogy azt hidd, hogy ez olyan gyakori. Amelyik nő első éjszaka lakásra megy, az akkor is menne, ha a pasas teljesen botlábú lenne. A tánctudás nem elégséges feltétel.

De még ha így is lenne, akkor is sokkal igazságosabb rendszer volna, mert a jó tánctudás teljesítmény, bárki megtanulhatja, aki hajlandó időt és energiát belefektetni. Az, hogy valaki magas, jóképű vagy alapból szociopata beállítottsága van, amire tapadnak a nők, abban mi a teljesítmény? Semmi.

Krisz101 2017.07.25. 01:37:51

@Sadist: nem hát énezt nagyon sok helyről hallottam, eléggé idegesít is. pl nicholas viktor, puafestivál... mindenhol agitálnak ezzel a salsával.

nem én arra gondoltam, h jó a dumája, mert foglalkozott a férfi nő kommunikációval...
ugyanúgy rengeteg munka sőt sokkal több munka az önfejlesztés. ugyebár szokták mondani hogy másfél 2 év mire elkezded érezni a hatását és akkor is még a profitól nagyon messze vagy. ehhez képest a tincitánci ne hari de elég lófasz.

Krisz101 2017.07.25. 01:43:14

@Sadist: a férfi szociopatázást különben is hagyjuk, mert ha ismerkedésről, párkapcsolatról beszélünk akkor azok inkább nők! mármint az átlag dating sceneben. nyilván kivétel ha egy nőnek van 3 gyereke plusz a férje otthagyta, azt ki tudja használni egy férfi meg ott lehet manipulálni... de egy normális nőnél, aki jól néz ki, pörög az életben? hát annyi fasz jut rá, h lepereg róla bármilyen manipuláció (jó, kivétel, hülyék mindig vannak)

Krisz101 2017.07.25. 01:44:50

ozoráról valaki nem tud mesélni egyébként? hogy ott mi a stájsz? de nem hireszteléseket, hanem megbízható infókat.

Krisz101 2017.07.25. 01:52:16

@Sadist: ja bocs nem olvastam az az előtti kommented. szóval te jó táncos vagy? hmmm... azért ez meglep. mármint h így nyilatkozol. jó én sem gondoltam h csodafegyver, erre a posztra hagyatkoztam meg amit még fentebb említettem.

wolf nemrég irta h megy vmi új dologra, lehet erre gondolt. hogy ez a gyakran belefűzött ismerkedés. de majd ő megírja.

az viszont jó lehet ha tényleg tehetséges vagy, úgy én is nyomnám. csak amiket láttam eddig, csajok küldték el salsás képeiket videóikat... csupa botlábú bénán kinéző embert láttam. én abban nem akarok részt venni (én is olyan lennék táncban de van önkritikám)

whoamiohmy 2017.07.25. 06:45:38

Na, ehhez a témához megint van személyes élmény is. Én 3 évvel ezelőtt jártam jó pár hónapig egy bolgár rezidens csajszival tánciskolába. Eszméletlen jó volt. Salsát pont nem oktattak, de a németeknek van egy disco fox nevezetű kis táncikájuk, amit kifejezetten a diszkók ritmusvilágára fejlesztettek ki, tele van pörgetéssel, és 2-3 hónap alatt megtanulható. Hihetetlen jól néz ki, konkrétan Avicii-re, meg a legújabb számokra roptuk és nagyon élveztük. Ráadásul a tánciskola pár havonta rendezett klasszikus táncesteket, amiken műsor is volt. A kedvenc műsorszámom az volt, mikor 70+ éves németek táncoltak akrobatikus rock and rollt. Főleg azért volt döbbenet, mert hozzám a kórházba csak lerobbant, beteg idősek járnak, és jó volt látni, hogy vannak azért idős emberek Németországban, akik bombasztikus formában tartják magukat.
Sajnos a projekt pár hónap után belefulladt abba, hogy vagy én nem értem rá táncolni az ügyeletek miatt, vagy a bolgár partnernő. Az tény egyébként, hogy ilyen helyekre inkább idősebbek járnak, mondjuk persze tánciskolába általában párral jár az ember, és főleg a fiatalabb generációnál ez természetesen többnyire párkapcsolatot jelent.

Wildschwein 2017.07.25. 09:14:45

"(hogy is van ez a duma a felső 20% férfi dugja a nők 80%-át, vagy valami ilyesmi)"
Pontosan, a Red Pill témával foglalkozó oldalakon ezt alapigazságként kezelik, sőt tudományos tényként: ez a közgazdaságtanból ismert Pareto-elv megnyilvánulása a szexuális piacon (vagy mi is a magyar megfelelője annak, hogy "sexual market").

"A nőket nagyon fel lehet izgatni azzal, ha jól táncolsz és a fizikai kontakt szinte petting volt számukra. Haza is vitte. És ugyanezt megcsinálta máskor is. Ez a haverom nem jóképű, nincs sármja vagy ilyesmi, tök átlagos figura."
Azt nem tudom, hogy manapság ez működik-e; én még a kilencvenes években voltam egyetemista, és akkor még működött. Én pont ilyen voltam, mint az említett fickó, sem különösebben jóképű, sem sármos, ráadásul jótanuló, az egyetlen dolog, ami nálam akkoriban a nőknél valamelyest eredményre vezetett, az a tánc volt. (Ha akkor már hozzá lehetett volna férni a Red Pill ismeretekhez, akkor ezzel összekombinálva nem is tudom, hová fejlődhettem volna a csajozásban - ehelyett a diploma után megnősültem és bebétásodtam :))

Ethan Wolf 2017.07.25. 18:03:29

@Krisz101: Ezt biztos, hogy egy olyan ember írta, akit egy komplett salsa csoport megerőszakolt. :)

Wildschwein: Ennyi, ha táncban jó vagy az elég. Saját elmélet, de ahhoz lehet köze, hogy a nő a jóképű pasira izgul szexuálisan és a tánccal imitált mozgás, a szexben történő mozgásokat imitálja, ami ugyanazt a folyamatot indítja be a nőkben, mint a jóképű pasi esetén a látvány.

Sadist 2017.07.25. 18:03:58

@Krisz101: "ugyebár szokták mondani hogy másfél 2 év mire elkezded érezni a hatását és akkor is még a profitól nagyon messze vagy. ehhez képest a tincitánci ne hari de elég lófasz."

Lófasz? Mondod ezt úgy, hogy az életben nem tanultál táncolni? Ha ennyire lófasz, akkor már rég felvehetted volna a repertoárodba.

Sadist 2017.07.25. 18:07:23

@Krisz101: "a férfi szociopatázást különben is hagyjuk, mert ha ismerkedésről, párkapcsolatról beszélünk akkor azok inkább nők!"

Nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy a nők nagyon buknak a sötét hármas személyiségjegyekre (szociopátia, nárcizmus, machiavellizmus), ezekhez pedig nem önfejlesztés kell, hanem deviancia.

Sadist 2017.07.25. 18:12:31

@Krisz101: "szóval te jó táncos vagy? hmmm... azért ez meglep. mármint h így nyilatkozol."

Ha sokszor a csajok kérnek fel és folyton azt hiszik, hogy tánctanár vagyok, akkor azt hiszem igen, mondhatjuk azt, hogy jó táncos vagyok.

Sadist 2017.07.25. 18:17:22

@Wildschwein: "Azt nem tudom, hogy manapság ez működik-e; én még a kilencvenes években voltam egyetemista, és akkor még működött."

Azt nem mondom, hogy már egyáltalán nem, de közel sem olyan hatékonysággal. Húsz év alatt nagyon felborult a szex- és párkapcsolati piac.

Sadist 2017.07.25. 18:40:26

@Ethan Wolf: "Ennyi, ha táncban jó vagy az elég."

Dehogy. Szükséges, de nem elegendő feltétel. Mondom, a csajoknál közel sem annyira prioritás, hogy a pasas jól tudjon táncolni. Ha amúgy magas, jóképű, kisportolt, netán még pénzes is, akkor bőven elég, ha valamit eltoporog tánc címszóval, nem kell, hogy Ataca vagy Johnny Vazquez szintjén táncoljon. Már csak azért is, mert ha a csaj annyira szeret táncolni, akkor egy buliban nyugodtan táncolhat ügyes, gyakorlott faszikkal és kiélheti ez irányú vágyait, buli után meg úgyis a vonzó pasija fogja dugni.

"Saját elmélet, de ahhoz lehet köze, hogy a nő a jóképű pasira izgul szexuálisan és a tánccal imitált mozgás, a szexben történő mozgásokat imitálja, ami ugyanazt a folyamatot indítja be a nőkben, mint a jóképű pasi esetén a látvány."

:D
Jó kis elmélet, csak nincs köze a valósághoz. Pusztán a hasonló mozgással nem fogod a nő hüllőagyával elhitetni, hogy te vagy a legjobb pasas, akivel azonnal fel kell csináltatnia magát. Ahhoz kell a látvány és legfőképp az illat is. Ezeket soha nem fogod pótolni a mozgással.

Ethan Wolf 2017.07.25. 19:54:07

@Sadist: Salsa közegről beszéltem. Ahogy írtam, ott azért az értelmiségibb, idősebb (30+) réteg van, közülük a többség a jól táncoló pasira bukik.

Van egy prio lista nem mondom, jóképű, pénzes, stb, de ha egyikkel sem rendelkezel, de tudsz táncolni, máris előrébb vagy. Nem jut minden csajnak jóképű gazdag férfi és ezt a többség azért tudja, így más számpontok is jöhetnek.
Járom a szórakozóhelyeket is és látom, hogy kevésbé jó srácok, kiváló tánctudással aratnak. Azt persze meg merem tippelni, hogy csak egy-egy éjszakára tudnak aratni, nem tartósra.

Sadist 2017.07.25. 20:13:08

@Ethan Wolf: "Salsa közegről beszéltem. Ahogy írtam, ott azért az értelmiségibb, idősebb (30+) réteg van, közülük a többség a jól táncoló pasira bukik."

Persze, mert harmincon túl már nem kapnak jóképű, sármos pasast és előtérbe kerülnek egyéb kvalitások is. De ha volna ott egy vonzó pasas, aki őket akarná, meg egy kevésbé vonzó, aki meg a táncban jobb, ugyanúgy a vonzó pasast választanák.

"Van egy prio lista nem mondom, jóképű, pénzes, stb, de ha egyikkel sem rendelkezel, de tudsz táncolni, máris előrébb vagy."

Nem is mondtam, hogy a tánctudás nem tesz hozzá semmit egy pasas értékéhez. Én csak azt mondtam, hogy közel sem jelent annyi pluszt, mint egy sármos arc.

"Nem jut minden csajnak jóképű gazdag férfi és ezt a többség azért tudja, így más számpontok is jöhetnek."

Harminc fölött, amikor hirtelen megzuhan a húspiaci értékük. Szükségből kovácsolt erény.

"Járom a szórakozóhelyeket is és látom, hogy kevésbé jó srácok, kiváló tánctudással aratnak."

És milyen csajokat aratnak? Mert van egy tippem, hogy nem a ropiseggű húszasokat.

Krisz101 2017.07.26. 01:24:00

@Sadist: szia :D miért értesz félre mindent? természetesen nem a tánctudásod vontam kétségbe, az lepett meg, h ahhoz képest nem nyilatkoztál túl pozitívan róla. azért is próbáltam külön venni azt, aki tényleg jól táncol. amikor lófaszt írtam, még nem olvastam a korábbi kommented.

viszont bocs, azt tényleg annak tartom, aki alap tinglitangli szinten megtanul, a sok csaj meg el van ájulva tőle. baromi túlértékelt ilyen szempontból.

meg van 1 réteg, aki tök mindegy milyen jól táncol, mert akkor is kurva idétlenül néz ki. rossz testalkat, testarányok, kövérség. pl benga, magas csajok, kovérkés, vagy nyakigláb palik. bocs de ez a véleményem, nem véletlen h a legtöbb profi táncos átlagos, vagy annál alacsonyabb magasságú, nekik áll jól.

de szerintem felesleges párhuzamot vonni, mert a tánc egy dolog, mint a sízés, tenisz, stb, az önfejlesztés/kommunikáció meg az élet tényleg minden területére kiterjed és ad eredményeket, nemcsak csajozásban.

Krisz101 2017.07.26. 01:35:26

@Sadist: "buknak a sötét hármas személyiségjegyekre (szociopátia, nárcizmus, machiavellizmus), ezekhez pedig nem önfejlesztés kell, hanem deviancia."

viszont szeretném megkérdezni, h ilyen kifejezéseket honnan ismersz? Dark triad. én az elmúlt hónapokban jutottam el ehhez a témához az önfejlesztés "oldalvizén". még egy fél évvel ezelőtt sem volt fogalmam ezekről, pedig elég tájékozottnak tartom magam. most meg szinte naponta vannak megdöbbentő eszméléseim a témában.

csomó nagyon személyes, negatív emlékem kerül teljesen más megvilágításba, amikor ezeket a dolgokat kezdem megérteni....

annyiban vitatkoznék veled, h 1 férfi sokkal jobban ki van téve ennek, nők közül max olyanok, akik csúnyák, adósságuk van, otthagyták gyerekkel őket, stb. - szerintem.

egy narcisztikus hogy tud manipulálni, devaluálni egy jobb nőt? hát leperegnek róluk a negatív dolgok, ott áll sorban 10 kabriós pasi aki bármikor a seggüket is kinyalja... a barátnő + munkahelyi fanclubról nem is beszélve, aki 1000-rel tólja az egóját.

mind1 ezek az én gondolataim

Krisz101 2017.07.26. 01:53:31

@Sadist: figyelj. szerintem igenis van egy ilyen kondicionálás a nők fejében, a média stb által, h a tánc hű de menő, meg a pasi aki tud táncolni. én erre gondoltam, meg sztem wolf is részben.

ez a csörgünk feeling meg a kibaszott idegesítő latin zene amit minden nő imád. és a férfi aki rendet vág abban a zűrzavarban (aki jól tud táncolni)

csak wolffal ellentétben nem tartom ösztönösnek ezt, hanem a média agymosás hatásának (vetélkedők, anna bál, stb)

Wildschwein 2017.07.26. 08:52:26

@Krisz101: "viszont szeretném megkérdezni, h ilyen kifejezéseket honnan ismersz? Dark triad. én az elmúlt hónapokban jutottam el ehhez a témához az önfejlesztés "oldalvizén". még egy fél évvel ezelőtt sem volt fogalmam ezekről, pedig elég tájékozottnak tartom magam. most meg szinte naponta vannak megdöbbentő eszméléseim a témában."
Ezen most eléggé meglepődtem, és bár nem nekem szólt a kérdés, hadd reagáljak rá. Te magad írtad itt korábban valamelyik posztnál (talán többször is), hogy rendszeresen olvasol redpilles témákat, meg a hozzászólásaid is ezt mutatják. És a dark triad téma az ilyen oldalakon sokszor előjön (pl. amiket én ismerek: Red Pill subreddit, The Rational Male, Heartiste, de biztosan több ilyen is van). Korábban a Férfihangon is többször volt szó erről, bár ők mostanában inkább a férfijogi témát nyomják, és kevesebbet írnak a csajozásról. Azért az archivumban lehet találni nagyon érdekes írásokat.

Sadist 2017.07.26. 22:46:47

@Krisz101: "miért értesz félre mindent? természetesen nem a tánctudásod vontam kétségbe"

Nem értettem félre, tudtam, hogy nem a tánctudásom vonod kétségbe. Nekem azzal volt bajom, hogy magát a táncot degradáltad, mintha egy teljesítményt nem igénylő, csak divatból felkapott baromság lenne. Nem az. Ehhez is kell rengeteg belefektetett munka, idő, energia, kitartás.
Én pl. elismerem és tisztelem a profi sportolók teljesítményét, még ha amúgy utálom is magát a profi sportot.

"az lepett meg, h ahhoz képest nem nyilatkoztál túl pozitívan róla."

Mert van tapasztalatom, több mint 5 éve forgok aktívan ebben a közegben. Csak a csajozásbeli vonatkozásával kapcsolatban nem túl pozitív a véleményem, amúgy a tánc rengeteget tud adni az embernek, önfejlesztésre is kiváló és aki erre fogékony, az nagyon jól fogja érezni magát tőle, egyenesen addiktív lesz.
Azt viszont nem szeretném, hogy bárki is azt higgye, hogy majd jól megtanul táncolni, aztán ezt a tudást sárkányölő csodapallosként használva még a legszebb királylányt is megkaphatja. Sajnos nem.

"van 1 réteg, aki tök mindegy milyen jól táncol, mert akkor is kurva idétlenül néz ki. rossz testalkat, testarányok, kövérség. pl benga, magas csajok, kovérkés, vagy nyakigláb palik. bocs de ez a véleményem, nem véletlen h a legtöbb profi táncos átlagos, vagy annál alacsonyabb magasságú, nekik áll jól."

Keress rá John Lindo-ra :) A táncban az a jó, hogy mindenki megtalálhatja a saját stílusát.

"de szerintem felesleges párhuzamot vonni, mert a tánc egy dolog, mint a sízés, tenisz, stb, az önfejlesztés/kommunikáció meg az élet tényleg minden területére kiterjed és ad eredményeket, nemcsak csajozásban."

Azt ugye tudod, hogy a tánc is egy kommunikációs forma?

Sadist 2017.07.26. 23:11:57

@Krisz101: "viszont szeretném megkérdezni, h ilyen kifejezéseket honnan ismersz? Dark triad. én az elmúlt hónapokban jutottam el ehhez a témához az önfejlesztés "oldalvizén". még egy fél évvel ezelőtt sem volt fogalmam ezekről, pedig elég tájékozottnak tartom magam. most meg szinte naponta vannak megdöbbentő eszméléseim a témában."

Akkor úgy látszik én még tájékozottabb vagyok, mert már évekkel ezelőtt olvastam erről főleg külföldi TRP oldalakon.
De jó néhány magyar cikk is született már a témában (miért vonzóak a rosszfiúk, sötét hármas személyiségjegyek, stb.).

"annyiban vitatkoznék veled, h 1 férfi sokkal jobban ki van téve ennek, nők közül max olyanok, akik csúnyák, adósságuk van, otthagyták gyerekkel őket, stb. - szerintem."

Dehogy, nem csak az átlag alatti nők lehetnek áldozatok.

"egy narcisztikus hogy tud manipulálni, devaluálni egy jobb nőt? hát leperegnek róluk a negatív dolgok, ott áll sorban 10 kabriós pasi aki bármikor a seggüket is kinyalja... a barátnő + munkahelyi fanclubról nem is beszélve, aki 1000-rel tólja az egóját."

A sima nárcisztikus valószínű sehogy, de egy szociopata pontosan tudja, hogy mivel manipulálhatja mások érzelmeit.
Egy körberajongott nőnél valószínű pont az ellenkezőjét fogja csinálni, mint a másik 1000 ember és ezzel kelti fel a nő figyelmét és hiúságát. Vagy pl. az állandóan a szépségéért dicsért nőnek azt hazudja, hogy milyen érdekes és intelligens személyisége van.
Mindenkinek van valami gyengéje, mindenki számára van valami olyan dolog, amire nagyon vágyik, mert még nem kapta meg senkitől. A szociopatától pedig megkapja. Hogy pontosan mi az, arról fogalmam sincs, fentebb is csak tippelgetek, szerencsére (vagy sajnos) nem vagyok szociopata.

Sadist 2017.07.26. 23:15:27

@Krisz101: "figyelj. szerintem igenis van egy ilyen kondicionálás a nők fejében, a média stb által, h a tánc hű de menő, meg a pasi aki tud táncolni."
"csak wolffal ellentétben nem tartom ösztönösnek ezt, hanem a média agymosás hatásának (vetélkedők, anna bál, stb)"

Több ezer év evolúcióját nem lehet felülírni néhány évtizednyi média általi kondicionálással.

Krisz101 2017.07.28. 05:09:32

@Wildschwein: szia! köszi ezt a kiegészítést! igazad van, én a redpillnek inkább a pozitiv
vagy gyakorlatibb részét olvasom, ami nem foglalkozik ilyenekkel. most el kellett jópár ilyet olvasnom a témában és nagyon nehéz különválasztani a nőgyűlölettől. folyamatosan úgy jött elő, h a nők általában ilyenek stb, szóval nagyon kevesen tesznek distinkciókat.

egyrészt mert megismerve a témát (kb 2 hónapja eddig) rájöttem, hogy 18 évre visszamenőleg találtam ilyen embereket az életemben. és ahhoz hogy meg tudjam érteni akkori (és részben mostani) önmagam és h miért döltem be nekik, baromi fontos h objektív maradjak.

másrészt én nem vesztettem el a reményt: jópár nagyon normális nőt ismerek - igaz h 95%-uk boldog házasságban él, és min 2 gyereke van, akár 30 éves kora előttről :D :D az a tipusú redpill ami vastagon foglalkozik ilyenekkel, ott a nők totális kategorizálása folyik, ami nekem sok. ezért a férfihangról is csak 1-2 cikket olvastam

most 2 könyvet fogok elolvasni a témában, amit pszichológus írt, tehát semmi köze a redpillhez, de ott is nagyon ajánlják! inkább olvasom a témát egy szakembertől, mint blogokról, ahol már meg van "fűszerezve"

szeretném minél jobban megérteni, de amolyan reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra stílusban, ha érted mire célzom

egyébként nagyon elgondolkoztatott amit írtál! azt hiszem át kell néznem h mit is kéne vagy akarok még elolvasni. de te is tudod, h már óriási az anyag, és sok a szemét is közte. én 2,5 év alatt idáig jutottam :)

Krisz101 2017.07.28. 05:38:35

@Sadist: nézd, tök nem értek veled egyet. de biztos megvan mindenkinek a joga a véleményéhez. nem lehet összehasonlítani ebben a nőt és a férfit, mert előbbinek nagyságrenddel több lehetősége van, + a hátországa (barátok, mhelyi támogatás). Miközben már az átlagosnál jobb pasi is nődeficitben van.

amit eddig tudok a témáról:
a narcisztikus szociopaták azokat célozzák, akiket frusztrál a "randipiac". tehát vmi miatt nincs elég lehetősége, vagy szimplán nem tartja elég érdekesnek izgalmasnak a felhozatalt már az átlagos külsejűek közül sem. na ez pl rám teljesen igaz! tehát vagy kurva jó vele, de nem tudok rá nőként tekinteni, mert 2 ponttal rosszabb külsőre, vagy passzolunk külsőben de akkor már halál unalmas, sablonos, sorozatok, ostoba világnézet, rádiós zenék, stb...

ilyen forditott esetben holvan?? már egy jobb pasi is rendszeresen kénytelen alulválasztani! holvan olyan nő, aki reálisan frusztrált lehet a randipiactol??? jó most tekintsünk el az ostobáktól, cosmo picsáktól, akik 3-4 ponttal felül akarnak választani. na azt be is találhatja egy ilyen, de azért nem általánosak. maradjunk egy csinos értelmiségi csajnál. a narcisztikus támadás fő eleme az elszigetelés a manipuláció, és a súlyos hiányok kihasználása. egy olyan csaj akit folyamatosan 30 fős baráti kör szed szét, meg minden fotójára 200 lájkot kap, plusz szia mikör jössz kávézni ide oda amoda a fotó alatt, ezek az eszközök hogy működhetnének???

nagyon nehéz vitatkozni veled, mert tényként állítasz dolgokat rendszeresen, amiben úgy érzem nem mentél bele mélyen, meg magad is írod fogalmad sincs h mivel fogja meg. normál esetben lófasszal sem.

én úgy gondolom összemosod azzal, amikor vki tényleg jó pasi, 16 éves kora óta imádják a nők, és egyszerűen elmúltak a gátlásai, megközelítési pánik zéró. és csak arra figyel, h mit mond, illetve a nő reakcióira. ezek a naturálok. ettől nem lesz vki dark triad.

amit még észrevettem: a régebbi anyagokban, 5-10 év, mindig a FÉRFI van agresszorként és a nő áldozatként megjelölve. azt hiszem nem kell kommentálnom, igazán reális, főleg a mai amerikában és kanadában...

Krisz101 2017.07.28. 05:45:57

@Wildschwein: ja még annyit, én a 21convention medusa balhé révén értesültem erről a cluster B témáról, gondolom hallottál róla, amitől felbolydult a szféra meg a youtube. Hogy ez a Medusa nevű csaj behálozta az egyik ottani srácot 2 éven keresztül de úgy h már ő vezette az interjukat stb, és a legtapasztaltabb coach-ok sem szúrták ki. Miközben a csaj egy klinikai eset volt.

addig nem is érdekelt, eszembe sem jutott h nekem segítségemre lehet, vagy érintene. lehet azért is kerültem, ugrottam át mindig... aztán a pofám leszakadt.

Krisz101 2017.07.28. 05:49:07

@Ethan Wolf: bassza meg bocs kicsit elvittem a témát sajnálom :P

Sadist 2017.07.28. 17:20:15

@Krisz101: "nézd, tök nem értek veled egyet. de biztos megvan mindenkinek a joga a véleményéhez. nem lehet összehasonlítani ebben a nőt és a férfit, mert előbbinek nagyságrenddel több lehetősége van, + a hátországa (barátok, mhelyi támogatás). Miközben már az átlagosnál jobb pasi is nődeficitben van."

Én azt írtam, hogy a jó nők IS lehetnek szocipaták áldozatai, nem azt, hogy ugyanakkora eséllyel fogják tudni érzelmileg manipulálni őket, mint azokat, akik "csúnyák, adósságuk van, otthagyták gyerekkel őket, stb."

whoamiohmy 2017.07.28. 17:54:27

@Sadist: Na erre van egy sztorim is. Egy haverom úgy jött össze egy csajjal (fitnessz modell, szerintem 9/10-es csaj), hogy mikor a csaj Facebookon megkérte rá, hogy lájkolja a fotóit, a srác nemet mondott. A srác egyébként az egyik legjobb barátom, nem szociopata. De demonstrálja amit fent írsz: A legjobb nőknek is van gyenge pontja, és általában a hiúságuk.

Krisz101 2017.07.30. 19:05:01

@Ethan Wolf: mi van a maileddel mostanában? nemrég küldtem neked pár érdekes tinder interakciót, de nem reagáltál. most az elmúlt napokban lett 2-3 megdöbbentő, szívesen átküldeném, de csak ha olvasod, mert amúgy nem akarok vesződni vele. (mármint értelmetlenül)

Ethan Wolf 2017.07.30. 22:20:41

@Krisz101: Küld nyugodtan, fogok reagálni a napokban, most kicsit összesűrűsödtek a dolgaim (egyszer fent, egyszer lent ugyebár) :D
süti beállítások módosítása