Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Zavaros csaj

2018. április 30. - Ethan Wolf

34f8c5d379c5e075a73d156f48d00b42.jpg

Szandrát tinderen ismertem meg, és könnyed beszélgetésbe elegyedtünk a borokról. Mennyi nő imádja a bort, őrület. A szőlőlé után FB-n beszélgettünk tovább az egyetemekről és az itthoni oktatási rendszerről. Mivel ő egyetemista volt még (22 éves), így jött szóba ez a téma. Magas, szép arcú lány volt, barna haj és barna szemekkel. Épp otthon volt vidéken, majdnem egy hét, mire sikerült személyesen is találkoznunk.

4b113011883450138c651ce920e1756f2.jpg

Szokásos kávézásra hívtam (akkoriban még ebben utaztam), amit el is fogadott. Élőben is elbeszélgettünk, de nagyon kimért volt végig. Talán csak azért, mert egy idegennel találkozott, ezért volt benne egy kis félsz. Csak általános témákról tudtunk beszélgetni, amint a szex felé próbáltam terelni a beszélgetést, kitért előle. De még csak felszínes módon sem tudtam szóba hozni. Mintha rettegett volna ettől a témától. Ez már intő jel volt.

A kávé után sétálni indultunk és próbáltam tovább törni a jeget. Az eddigi párkapcsolatairól kérdeztem, ami hiba első randin és általában végzetes is, de nagyon kíváncsi voltam, hogy miért nem reagál az intimebb témákra. A dugás esélye amúgy is a nullához konvergált, nem volt mit vesztenem. Az előző kapcsolatairól nagyon zavarosan beszélt, mintha ott találta volna ki őket. Megkérdeztem, mióta nincs senkije, mire annyit válaszolt, hogy két éve.

b-jgw92icaan2.jpg

Gondoltam, kockáztatok egy nagyot és felteszek egy merész kérdést. Persze, finoman vezettem fel. Eleinte arról kérdeztem, hogy az egyetemmel járó feszültséget, hogy enyhíti. Bulikkal? Elvégre erről szól az egyetem (részben), de állítása szerint nem nagyon bulizott. Pedig jó csaj, igaz, hogy alig volt rajta smink és az öltözete is olyan visszafogott, de látszott rajta, hogy ha akarna, olyan dögös lehetne, mint a hasonló korú cicababák. Már eleve gyanús az ilyesmi. Ha egy kevésbé jó nő, nem hangsúlyozza a vonásait, az érthető, mással akar kitűnni. De aki eleve jól néz ki, az miért ne hangsúlyozná ezt ki még jobban?

Aztán arra tereltem a témát, hogy mindenkinek szüksége van időnként szexre, a kiegyensúlyozott élethez. Ha két éve egyedül van, akkor voltak-e kalandjai. Erre is nemleges választ adott, és még fel is háborodott. Hogy én milyen jogon kérdezek ilyet, és miért vájkálok a magánéletében. De mondom, nincs is magánéleted, nincs miben vájkálni. Ekkor kibukott, hogy az ex pasijával még kavarnak. Mondom, akkor mégsem vagy két éve szingli. Erre zavarba jött és olyan utálattal nézett rám, amilyenre csak egy nő képes. :P Ha szemmel ölni lehetne, ott helyben meghaltam volna. :P

bd7d79240cb3a2950d9ef3ba03a05a922.JPG

Attól kezdve alig beszélgettünk, csak egy-egy szót, siettünk a megálló felé. Hirtelen mennie kellett. Mire hazaértem, már le voltam tiltva és törölve az ismerősei közül. Mivel közelebb lakom, mint ő, ezért gondolom még útközben „elintézett”. :P

Beszélgetés közben éreztem dolgokat, voltak megérzéseim, de csak később, tisztán átgondolva körvonalazódtak. Persze, sosem fogom megtudni, igaz-e a feltételezésem, de szerintem még szűz volt. Ezért nem akart beszélni a szexről és szerintem az ex pasi is azért lett ex, mert egy idő után akart valamit a csajtól, ő meg emiatt dobta. De ez csak tipp, amit a megérzéseimre és az eddig tapasztalataimra alapozok.

Azon csodálkozom, hogy egyáltalán felmerészkedett tinderre, de az is lehet, hogy annyira nem jöttem be neki, hogy emiatt ment át teljesen rideg üzemmódba. 

Egy ideje akartam már erről is írni pár sort. Mármint a sérült nőkről. Mert az is benne van a pakliban, hogy valami lelki trauma miatt olyan, amilyen. Mindenkinek megvan a maga keresztje, a saját démonai, ez rendben van. Az is, hogy nem akar erről beszélni, de aki tudja magáról, hogy sérült párkapcsolati, vagy magánéleti oldalról, az minek tinderezik? 

Többször futottam bele olyanba, akiről éreztem, hogy valami súlyos dolog történt vele a múltban, ezért egy érzelmi roncs szerencsétlen. Ilyenkor mit lehet tenni? Egy vadidegen tulajdonképpen, nem valószínű, hogy első találkozásnál megnyílik annyira, hogy beavat. Viszont az ilyen számára az ismerkedés is csak sorozatos kudarc lesz. Vagy értékelni kéne azt, hogy legalább a sérülés ellenére próbálkozik? 

Ha pszichológus lennék, akkor a tinder óriási tanulmányi vásár lenne számomra, így viszont csak megint belefutottam egy "zakkant" nőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr5713776162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2018.04.30. 08:44:44

Alfa Özvegy. Az előző pasi annyira bejövős volt, hogy még most is dugja, és a csaj annyira függő ettől, hogy nem tud neki nemet mondani. Ismerős szitu, nekem is volt ilyen barátnőm egyetemen.

Az a fő probléma velük, hogy egy aranyos, kedves bétát keresnek, aki mellett érzelmileg egyenesbe tudnak jönni. Ez lettél volna te. A béta dolga természetesen hogy maximális mennyiségű támaszt nyújtson minden téren, de nulla puncit varjon er cserebe. Ezért háborodott fel azon, mikor megpróbáltál a szexre terelni. Nem az a dolgod, hogy akár eszedbe is jusson a puncija, hanem hogy támogasd, meghallgasd, apolgasd a kis lelket amíg helyrejön és megtalálja a következő faszt a körhintán. És az NEM a te farkad lesz. Punci??? Mit képzelsz te egyáltalán????

Passiflora Incarnata (törölt) 2018.04.30. 09:12:55

Én arra tippelnék, hogy valláskárosult volt a csaj, mélyen hívő templomos lovagina.

TopszLee 2018.04.30. 16:32:32

@whoamiohmy: Nem értek egyet. Olvass a sorok között. Wolf állítása szerint jó csaj, tehát mondjuk 10/7 - 10/8. Szexuálpiaci értékének gyakorlatilag a csúcsán van (22-25 éves kor között), és zavarba jön a szex szó hallatán, úgy öltözik mintha a középkorban élnénk (mindent elfedő csuha, semmi smink)?
Nekem nem alfa özvegynek tűnik az ilyen. Tényleg gyanús az egész, főleg hogy nem jár bulizni, és feszült lesz a szex hallatára. Az is furi hogy mikor Wolf azt mondta hogy ha az exével kavar, akkor nem is szingli 2 éve és gonoszan nézett rá (mármint a csaj Wolfra). Nekem inkább ez úgy tűnik mint egy gyorsan kiagyalt hazugságon talált volna Wolf egy nagy lukat, és a csajt ez kiakasztotta.....
A red pill tanok mindenkire érvényesek, kivéve az az 1-2% aki mentálisan sérült (fizikális sérülés nem számít, mert lehetek pl. nyomorék, akkor is dugni akarok ha férfi vagyok, feltéve hogy mentális egészségem 100%).
Ez a csaj lehet beleesik abba az 1-2% -ba. Így most Wolfnak adok igazat, szerintem is valami mentális gebasz van a háttérben.

TopszLee 2018.04.30. 16:34:36

@Passiflora Incarnata: Randiztam már vallásos csajjal. Bár tényleg furák - de a saját, illetve Rollo-s féle cikkek tapasztalatai alapján, a vallásos emberekre is ugyanúgy érvényesek a Red Pill tanok, mint a nem vallásosokra (férfi: dugni minél több és jobb nőt, nő: hipergámia).

TopszLee 2018.04.30. 16:40:04

@TopszLee: Még annyit, hogy a mentálisan sérült emberektől érdemes távol tartani magát az embernek - a húspiacon különösen. Itt most a komoly problémákkal küszködő emberekről beszélek - akik klinikai esetek. Akármennyire is legyen jó nő pl. ha látom rajta hogy valami nagyon nem 100, akkor next gomb. Óvatos vagyok, így szerencsére eddig elkerültem az ilyet, de hallani durva sztorikat, akár férfi / női oldalról, hogy a randipartner / szerető ect. durva dolgokat művel mikor megtudja hogy nem lesz folytatás, vagy ilyesmi - akár rendőrségi üggyé is fajulhat a dolog.
Ezért megyek én személy szerint randira mindig hideg fejjel, és nem pl. álló répával ami az egyik legrosszabb szűrő ilyen esetekre :P

2018.04.30. 20:15:10

"Egy ideje akartam már erről is írni pár sort. Mármint a sérült nőkről. "

Vazze Wolf, eddig csak ilyenekről írtál..
:)

VT 135 2018.04.30. 20:29:56

@whoamiohmy: szerintem sem erről van szó. A kérdés inkább az, h miben hazudott a csaj, mi a tényleges szitu?
- Úgy "szingli", h közben az exe kúrogatja
- Még szűz, de azért bekamuzott egy exet

VT 135 2018.04.30. 20:32:45

@TopszLee: Ha az 1-2%-ot a SÚLYOSAN mentálisan sérültekre értetted, akkor egyetértek, bár szerintem még az is magasabb arány. Ha az átlagosan mentálisan sérültet, akkor szerintem simán van az 50%, a netes párkeresőkön meg mondjuk 70-85% (férfiaknál is hasonló arányokat sejtek). Valamilyen szinten amúgy mindenki sérült, a kérdés az, h ez mennyire teszi alkalmassá párkapcsolatra.

TopszLee 2018.04.30. 22:03:37

@VT 135: Lehet nem 1-2 % hanem 3-5% nem tudom. Azokra gondoltam, akik valóban súlyosan sérültek, gyakorlatilag az agyi biokémiájuk másként működik mint normál esetben.

whoamiohmy 2018.04.30. 22:08:05

@TopszLee: Lehet, hogy azért vágtam rá erre a szitura fenti magyarázatot, mert én viszont pont egy ilyenbe futottam bele, és pontosan az volt, amit írtam. A csaj elvileg 2 éve nem járt már együtt az ex alfával, de a srác rendszeresen megjelent nála, és gyakorlatilag ahogy bekopogott az ajtón, biztos lehetett benne, hogy lesz szex. Én 5 hónapig ápolgattam a csajszee lelkét (22 évesen, mennyire kezdő, béna, naiv kissrác voltam még akkor!!!), de természetesen valahányszor próbáltam a szexre terelni a szót vagy megpróbálni lehúzni a bugyit, hihetetlen ellenállásba ütköztem. A csaj képes volt még úgy is nemet mondani, hogy konkrétan csatakosra ázott a bugyija, annyira felizgult az előjátéktól, de nem, nem, nem, nem, nem.
Egyébként szerintem Wolf randijának "álszemérmességét" magyarázhatja az is, hogy a csaj kb. megcsalásnak érezné a volt alfával szemben, ha Wolffal lefeküdne. Nekem full ez volt az érzésem az én esetemben anno. Hiába izgult fel, hiába kívánta veszettül velem a szexet, mégse volt rá hajlandó, mert úgy érezte, valamiféle "bűnt" követ el az ex-szel szemben.
Nem lehet, hogy ezt értitek félre és értelmezitek vallásos mentális sérültségként? Tényleg nagyon tud hasonlítani a kettő egyébként.

Passiflora Incarnata (törölt) 2018.05.01. 08:43:46

@whoamiohmy: én a vallásos kattanást olyanra értettem, aki csak a lakodalom után fekszik le a pasival, híven a "tanításhoz". Ha azt hiszitek ilyen kevés van, akkor tévedtek. Csak ezek a csajok nem láthatóak a hétköznapi életben, mert csak suliba-templomba-pálferitáborokba járnak.

whoamiohmy 2018.05.01. 09:06:39

@Passiflora Incarnata: oke, de akkor mit keres egy ilyen csajszee Tinderen? Pont ázok miatt amit mondasz, eszébe se jutna felmenni.

2018.05.01. 11:16:15

@whoamiohmy:

Megerősítést, önbizalom növelést, egoboost, ingyen kávé/ebéd/vacsi/mozi, unaloműző...

VT 135 2018.05.01. 15:25:38

@icipicicsipa: meg nagyon sokszor a vallásosakból lesznek a legnagyobb ribancok - amikor egyszer csak előtörnek az addig elfojtott vágyak. Azt persze nem tudom, utána h beszélik magukkal, amit tettek. Lehet, elég megoldás a gyónás. De ha nem, a Hörcsög akkor is mindig segítőkészen rendelkezésre áll. ;)

varosilany 2018.05.02. 11:12:28

@whoamiohmy: Teljesen igazat adok, én is voltam ilyen kapcsolatban és ahogy megpróbáltam továbblépni (nem csak lelkileg használni az új férfit) rendesen bűntudatot éreztem, úristen most megcsaltam....tisztára nem normális dolog, de valahogy ilyen hülyén voltam programozva :D mondjuk én abba a hibába is estem, hogy barátság extrákkal-ból nálam szerelem lett, nyilván másik oldalról nem, ezért szerettem volna továbblépni. Én ebbe a kapcsolatba sérültem annyira, hogy tipikusan akiket szidnak az én voltam...kell a jó?nem!...kell a rossz?két kézzel...bármilyen pasi jöhetett velem szembe, vagy akart megismerni, ha a "barát" írt, nem érdekelt senki és semmi...hozzátartozik kb párként viselkedtünk, nem csak szexeltünk, hanem programokat csináltunk, mozi, buli stb...ez két évig tartott...szóval ezt teljesen eltudom képzelni, szeretne túllépni esetleg a csajszi és próbálkozik tinderrel, de bűntudatot érzett, hogy megcsalja az exét. És azt is hogy valami nincs rendben...én beismerem, ebben a helyzetben nálam se volt minden rendben :D

Krisz101 2018.05.04. 01:27:40

@whoamiohmy: én alapban a te magyarázatod felé hajlok, de erre is értettem pár napja a kérdésem hozzátok

Tomassit olvastok és máris úgy érzitek mindent tudtok...
borzasztó magabiztosan nyilatkoztattok ki nagyon kevés infóból
bár ez alfaságnak nem rossz ;)

nekem fura hogy szűz lett volna a csaj, mert szerintem azt a magabiztosságán, mozgásán, beszédjén sokkal jobban észre kellett volna venni...

de hogy ennyire felhúzta magát egy tkp ártatlan kérdésen...? legalábbis indokolatlan és érthetetlen.

én egyébként nagyon sokat foglalkoztam az elmúlt 1 évben sérült nőkkel, mármint mindent elolvastam a témában. mert sajnos többször érintett voltam. malignant narcissist és társai

én ebben a sztoriban nem olvastam olyat ami tipikus red flag lett volna
szerintem ez csak egy balfasz nyuszi csaj, aki megpróbált királykisassonyt játszani. előtte meg tinderen némileg meg lett boostolva

VT 135 2018.05.04. 11:37:09

@Krisz101: "én egyébként nagyon sokat foglalkoztam az elmúlt 1 évben sérült nőkkel, mármint mindent elolvastam a témában. mert sajnos többször érintett voltam. malignant narcissist és társai"
És mit vontál le a tapasztalatok és olvasmányok alapján tanulságként?
Egyébként sok férfitól hallottam (meg én is tapasztaltam már párat), a a nők jelentős része vagy súlyos sérült, vagy golddigger. Mondjuk az utóbbi nem zárja ki az előbbit. :) Nyilván hasonló szép számú súlyos sérült férfi is van, de most itt nem ez a téma.

Nekem a következő az elméletem, miért van ennyi sérült nő: a nő a lelke mélyén mindig arra vágyik, h jöjjön egy férfi, akihez csatlakozhat. (Ehhez persze kell egy tényleges férfi is - ebből is nagy hiány van ma már!) Viszont időközben megjött a feminista propaganda, amely non-stop azt harsogja, h akkor vagy jó és akkor leszel boldog nőként, ha önálló vagy, független vagy, nem függsz senkitől. Namost ezt el lehet ideig óráig játszani, de egy többzázezer év tapasztalatát, kollektív tudatát, ösztöneit nem lehet pár évtized propagandájával felülírni. Tehát akkora lesz az ellentét a lélekmélyi, tudattalan vágy és a felszín között, h konkrétan belehülyülnek ebbe a helyzetbe. :(

Még egy apró megjegyzés, de mostanában jutott eszembe: szokott az a feminista érvelés lenni, h azért kell a nőnek is (sok) pénzt keresnie, h ne függjön, ne legyen kiszolgáltatott a férfijétől. Namost akkor mi van a gyerekekkel? Ők ugyanúgy függnek és kiszolgáltatottak a szüleiktől? Erre mikor szervezünk mozgalmat, h ez a borzalmas helyzet megváltozzon? :)

whoamiohmy 2018.05.04. 20:06:21

@Krisz101: No, uraim és hölgyem (vagy hölgyeim? van még női olvasó varosilányon kívül?), akkor úgy tűnik, két táborra szakadtunk a kérdést illetően. Mindenesetre a vita kiváló. Köszönet minden résztvevőnek (gyertek többen!)

whoamiohmy 2018.05.04. 20:08:45

@VT 135: Gondolj bele abba, hogy mennyire lehet egészséges lelkivilága valakinek, akinek az élete első pillanatától kezdve azt sulykolja a társadalom, hogy te értékes vagy, te különleges vagy, te a világ legnagyobb kincse vagy - amiatt, ami a lábad között van. Márpedig a modern nőnek rohadtul ez a létélménye már kicsi gyerekkorától kezdve (megjegyzés: azt tudtátok, hogy a lány gyerekeket MINDKÉT szülő gyakrabban veszi fel, ha sírnak, mint a fiúkat???).
Nyilván, egy idő után viszont közbeszól a valóságtesztelés, és bizony, a punci sem elég az élet minden kihívására. Egy egészséges lelkületű ember ilyenkor vagy megpróbálja áttörni az akadályt, vagy megkerülni, vagy ha egyik se megy, akkor más irányba indul el az életben. Egy nő viszont élete első pillanatától kezdve azt kapja, hogy ő különleges, csodálatos, stb., vagyis ha bármi van, amit nem tudsz megoldani, az CSAK valaki más hibája lehet.
Én ezt látom a modern női létállapot legnagyobb problémájának.

VT 135 2018.05.04. 23:20:07

@whoamiohmy: Szerencsére én azért látok nőket, akik már megkapták a kellő segítő-pofonadagjukat a sorstól és megunták már a fejüket is a falnak lökdösni, így elkezdtek fejleszteni. Nem tudom, mennyien vannak, hiszen ők nem kiabálják naponta a világ a frusztrált hisztijüket, hanem csendesen dolgoznak magukon.

Krisz101 2018.05.05. 01:06:18

@VT 135: igen, de akiket leírsz azok inkább az ártatlan sérültek, v hogy is fogalmazzak. nem sajnálom őket, d valahogy el tudom fogadni h ilyenek, főleg akik nem annyira jó nők.

akikkel én foglalkoztam (és sajnos előtte találkoztam is párral) azok a rosszindulatú, helyzetükkel visszaélő, manipulatív nők. lehet rossz kifejezést használtam rájuk a sérülttel.

de ugye elég nehéz meghatározni, hogy hol a határ a két szint között, főleg hogy a nők alapból rendelkeznek olyan tulajdonságokkal, csak enyhébb formában, ami a dark triad személyiségekre jellemző.

ezek alapján mondtam azt hogy amit a csaj csinált még elég ártatlan dolog volt. kicsit elszállt hülyepicsásan felhúzta az orrát a semmire és besértődött. egy ártalmatlan nőci volt , ahol szerintem semmi nagyon extra dolog nem volt a háttérben.

Krisz101 2018.05.05. 01:10:12

@whoamiohmy: öszintén ez a sztori szerintem nem olyan érdekes, h nagyon kielemezzük
remélem Wolf nem veszi fejem érte.
ártalmatlan kis nőci
inkább az lett volna érdekes, ha Wolf elkezdi húzni, oltani jó kis red pill beszólásokkal, alfa stílusban, de ahogy írta még nem volt azon aszinten...

Krisz101 2018.05.05. 01:27:28

@VT 135: ja hogy mit vontam le? kb hogy eddig vak voltam most meg látok.
oldalakat lehetne erről írni.
egy jószívű, műszaki/logikus/érvelő szemléletű ember voltam azelőtt, akit nem érdekelt a pszichológia, és h emiatt milyen elképesztően hülye voltam
ezt magyar nyelvre úgy lehet lefordítani h tipikus béta balfasz.
csak mivel relatíve sikerem voltak a nőknél ezért sokáig rejtve marad.
persze pszichológia alatt nem poppert csernyust meg efféle baromságokat értek.

elképesztő mintákat vettem észre utólag 10-15 évre visszamenőleg h milyen szinten találtak meg az ilyen emberek. néha döbbenetes volt az eszmélés

olvasod a leírást, és a hideg futkos a hátadon, mert xy pontosan így viselkedett veled, azokat mondta, szinte szóról szóra, ugyanaz volt a dinamika.

nem mondom h látnok lettem, de azóta nagyrészt kiszúrom ezeket az emberekt, kb 1 év alatt már 3 volt, az egyiket domináltam és meg is dugtam (mondjuk remélem nem lett terhes, elvileg nem)

de ez mindenkinek más, mert akinek erős a kerete, nem nagyon lehet meggyőzni semmiről, azt nem nagyon találják meg az ilyen nők. ilyen típusnak max alapszinten érdemes tájékozódni a kérdésben.

Ethan Wolf 2018.05.05. 09:51:16

@Krisz101: A post valóban nem túl érdekes, de elindított itt egy beszélgetésfolyamot, ami viszont már annál érdekesebb. Mondhatni, emiatt mégiscsak volt értelme megírni. :)

TopszLee 2018.05.05. 10:27:17

@Krisz101: "akikkel én foglalkoztam (és sajnos előtte találkoztam is párral) azok a rosszindulatú, helyzetükkel visszaélő, manipulatív nők." Ne is mondd, én is randiztam egy ilyennel, pár hete. Durva volt, gyakorlatilag az jött ki a beszélgetésből, hogy ha azt csinálom amit mond, akkor amikor mondja, akkor lesz szex. Ellenkező esetben nem :P
Szerintem akkor vette le hogy ez nem tetszik, amikor nem fizettem ki a megrendelt italt, hanem rá hagytam a számla rendezését. Ezen megsértődött, és 20 perc séta után hazament :)
Eléggé el volt szállva magától, mert viszonylag jól néz ki (szőke, magas, stb.). Viszont most volt először, hogy megfogtam a kezét és jéghideg volt. Brrrr. Még nem randiztam olyan csajjal akinek jéghideg a keze. Igazi energiavámpír :)

VT 135 2018.05.05. 17:07:39

@Krisz101: "a rosszindulatú, helyzetükkel visszaélő, manipulatív nők." - teljesen megértelek, de ezek attól még címkék, mint a "gonosz", vagy "rossz" is. Ezek az emberek még súlyosabban sérültek és a lelkük mélyén valójában nagyon nem érzik jól magukat, nagyon szenvednek - ezt vetítik, sugározzák ki a világba. Mindez persze egy pillanatig nem jelenti azt, h ezért tutujgatni kellene őket, vagy az áldozatuknak lenni. Fontos meghatározni és meghúzni a saját határainkat.

Melyek voltak ezek az olvasmányok?
Wolf, lehet, h érdemes lenne egy bejegyzést írni, amibe gyűjtjük a használható irodalmat. (Később mindig lehet updatelni.)

Képzeljétek, találtam egy női társtaláló coach-ot a neten, aki a Red Pill jegyében oktat. Eddig csak pár videóját néztem, de máris találtam benne használható gondolatokat. Úgyhogy tudjuk, h párkeresésben nő tanácsát ne, de vannak kivételek, ő úgy tűnik, az. Persze ez nem jelenti azt, h mindent tökéletesen kell tudnia.

VT 135 2018.05.05. 18:50:05

@TopszLee: A hideg kéz gyenge vérkeringést jelent, semmi mást nem érdemes belemagyarázni. Nekem is hideg a kezem, táncnál sokszor sokkot is kapnak ettől az első másodpercekben. :) Egy részük persze rögtön el is kezd ezen rinyálni...

Krisz101 2018.05.05. 20:03:38

@TopszLee: nem nem nem figy, nem ilyenekre gondoltam, és örülök h nem találkoztál ilyenekkel. mert akikről én beszélek azokat biztos nem vágod le az első randin.

ezt úgy hívják h grooming phase, idealization. az elején kibaszott jó fejek és úgy érzed mintha megtaláltad volna a lelki társad. ez hetekig v hónapokig is tarthat.
nagy különbség a normál női viselkedéshez, szeszélyekhez képest, h ők ezt direkt, megtervezve csinálják.
rendkivül ügyesen laviroznak a kurva jó fej és a túl szép h igaz legyen határmezsgyéjén.
de nem akarok ebbe részletesen belemenni mert személyes lenne.

bár az eddigiekből úgy érzem, h neked elég erős a kereted, nem hiszem h ezek megtalálnának.

Krisz101 2018.05.05. 20:04:22

@Ethan Wolf: én sem cikizni akartalak. de az tetszett volna ha elkezded oltani a csajt h mi ez a frigidkedés itt vagy valami :D

Krisz101 2018.05.05. 20:11:40

@VT 135: hát figy én a rosszindulatú narcisztikus személyiségekről beszélek és elég nagy a konszenzus azzal kapcsolatban h bizony ezek az emberek gonoszak és folymatosan előre megfontoltan manipulálják a környezetüket.

amiket én olvastam az a psycopath free, az in sheeps clothing (george simon) és a malignant self love narcissism revisited (sam vaknin).
illetve nagyon komoly cuccok vannak már róluk youtube-on, többen foglalkoznak coaching-al, nyilván elég sok videót megnéztem, cikkeket elolvastam, amiket nem tudok felsorolni.

ezen kivül nem nagyon van kifejezetten veszélyes nő, mert van még a simán szocio/pszichopata, ezek nem nagyon ismerkednek, vagy ha igen, akkor tuti csinálni fognak valamit már az elején. a másik meg a hisztrionikus, de azt meg szintén elég könnyű kiszúrni :DD

én csak ez alapján mondtam h a posztban szereplő nőci elég ártatlannak tűnt nekem.

whoamiohmy 2018.05.06. 15:51:44

@VT 135: a Kezia Noble is valami ilyesmit nyomott már vagy 10 evvel ezelőtt. Bár akkor még nem Red Pill-nek hívták hanem female PUA coach-nak mert akkor még az az elnevezés ment.
süti beállítások módosítása