Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Az extrém vékony nő

2016. április 28. - Ethan Wolf

c3_1.jpg

Diáról elsőre nem tudtam, hogy milyen testalkatú, az oldalon csak arcképek voltak róla, de azt már azokból is leszűrtem, hogy vékony lehet. Az első pár szimpatikus mondat után átmentünk viberre, lévén, hogy ott könnyebb a kapcsolattartás. Az első kapcsolatfelvétel szombat délután történt és este már viberen dumáltunk. Másnap egész nap csevegtünk, főként a balatonról és a közeli helyekről, ahol kellemesen el lehetne tölteni a forró napokat (merthogy meleg rekord és hőségriadó volt mindenütt).

c2_1.jpg

Tulajdonképpen semmi olyasmiről nem zajlott beszélgetés, ami ilyenkor szóba szokott jönni: kit keresel, mióta vagy szingli, stb… Teljesen átlagos, úgymond small-talk zajlott. De másnap estére egy találkozót leszerveztünk.

Előbb értem a megbeszélt helyre pár perccel, de nem sokat kellett várnom, ő is felbukkant. Először az arcát néztem meg, vékony, de szép. Tetszett, hogy a fogai közt, elől volt egy kis szünet (madonnásan), az ilyesmi nagyon szexi tud lenni. Aztán ahogy közeledtünk egymás felé, szemrevételeztem a testét és elég vékonykának találtam. De úgyis szeretem az ilyen testalkatú csajokat, úgyhogy nem volt gond.

Elsétáltunk az általam szóbahozott kávézóig és ott egymás mellett foglaltunk helyet. Jegeskávét iszogattunk sok jéggel, mert este volt ugyan, de dögmeleg. Rövid farmernadrág és trikó volt rajta, valamint edzőcipő. Érződött, hogy 21 éves, fiatalos, sportos, laza. Mikor a tetoválásairól kérdeztem (volt a lapockáján, vádliján, combján, karján), akkor szemügyre vételeztem a combján lévőt. Ekkor láttam csak igazán, hogy extrém vékonyka az egész csaj. A combja olyasmi vastag volt, mint a vádlim. És nem, nem túlzok, szerintem ugyanakkorra a vádlim, mint az ő combja (mármint szélességre)! Voltam már vékony nővel, de ez extrém vékony. A karja nem is tudom, a csuklóm olyan széles, mint neki a felkarja!

c1_1.jpg

Szóba is hoztam ezt a vékonyságot, mivel a 172 centis csaj, saccra nem lehetett több, 45 kilónál. Később elmondta, hogy valójában 42 kiló. Elvileg eszik rendesen, de az egész család ilyen vékonyka, még a nagyszülők is. A beszélgetés kezdetén nagyon zárkózottnak tűnt, keresztbe voltak a kezei. Aztán ahogy telt az idő nyitottabb lett, szó szerint. A tetoválás vizslatásnál óvatosan hozzáértem és jeleztem közeledésem. A kávé után sétálni indultunk, ami egy parkban ért véget. Ott egy padon üldögéltünk és végig beszélgettünk filmekről, kutyákról, az élet dolgairól. Sokat mesélt a családjáról, a szomszédairól és mindenféléről.

Persze megpróbáltam megcsókolni, amit egy kis hajcirógatással vezettem fel, de elhajolt. Nevetett és mondta, hogy első találkozón sosem csókolózik. Azt hittem, onnantól kínos lesz minden, mert le lettem pattintva, de szerencsére jókedvűen beszélgettünk tovább. Közben reménykedtem, hogy nem sokan látták a parkban a kudarcomat. :P Valamiért végig volt egy olyan érzésem, hogy igazából ő még nem csókolózott senkivel és lehet, hogy szűz. Nem tudom, miért gondoltam erre, de csak úgy beugrott. Egyelőre nem tudom, tévedtem-e.

c4.jpg

A randi végén elkísértem a metróig, felszállt én pedig hazajöttem. Két nappal később írtam rá, hogy ismételjünk. Innentől vált érdekessé a dolog, mert minden válaszára majdnem egy napot kellett várni. Találkozó előtt még azonnal repkedtek az üzenetek, de a randi után csigatempóra lassultunk. Ez mindig egyértelmű jel, azért rákérdeztem, mire nagyon sokára jött egy semleges válasz. Ekkor úgy döntöttem lezárom én a dolgot és megköszöntem a részvételt. 

Eredetileg nem akartam erről írni, csak olyan randikról akartam posztot, amelyek valamelyest azért érdekesek is. Ez csak annyiban volt említésre méltó, hogy tényleg betegesen vékonyka volt a csaj, azóta sem találkoztam ilyennel. Gondoltam, egy rövid (vékonyka) irományt megérdemel. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr338466292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2016.04.30. 14:45:42

Valahogy sosem vonzottak az "etióp topmodellek". Egy nő legyen formásan gömbölyű - nem kövér, de legyen rajta mit fogni. Táncolni sem jó az extrém vékony nővel, mert mindig félek, h egy rossz mozdulat és összetörik, mint egy porcelánbaba. :)
A másik téma az extrém magasság-különbség. Ilyen sztorid nincsen?

Ethan Wolf 2016.04.30. 17:03:46

@VT 135: Volt olyan, hogy magasabb volt nálam a nő, de max 7-8-10 centivel. Tehát nem olyan extrém magas. Ezek még nem kerültek megírásra a blogba, majd idővel. A nők nagyon háklisak arra, hogy a férfi legyen a magasabb, de azért rá lehet őket dumálni, hogy ne a magassággal foglalkozzanak.
süti beállítások módosítása