Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Közös hullámhosszon

2016. május 05. - Ethan Wolf

baci-lingerie-fw11-22.jpg

Egy oldalon láttam meg, és csak egy stúdiófotó volt róla. Az esélytelenek nyugalmával írtam neki, mert messze nem az én kategóriámnak tűnt a csaj. Majdnem azonnal jött is válasz. Megkezdődött egy beszélgetés, ahol nem trükköztem, nem csináltam semmi extrát, csak csevegtem minden mindegy alapon a képről, hogy másoknál mennyire el szokott térni a képen látható arc a valóságtól, túl sok smink, ilyesmi. Vevő volt a beszélgetésre, de teljesen normális sallangmentes csevej volt.

baci_1.jpg

Úgy két óra alatt le is szerveztük a találkozót másnap estére. Furán gyorsan ment és sokkal jobb nő, mint, aki passzolna hozzám, de akkor még úgy gondoltam, úgyis lemondja, vagy élőben köze nem lesz a képen látottakhoz. Egyik sem. A találkát közel a lakásomhoz szerveztem, hogy ne bukjak sok időt, ha mégsem jön el. Ezúttal eszembe sem jutott, hogy ebből lehet szex is. Eljött. Olyan volt, mint a képeken, gyönyörű.

Beültünk és borozgatás közben, pár perc alatt ellazultunk és annyi közös téma merült fel, hogy hipp-hopp elrepült az a pár óra. Filmek, zene, kapcsolatok, sok mindenről beszéltünk és szinte mindenben egyezett az ízlésünk, a véleményünk. Olyam filmstílusokért rajongott, amikért nők nem szoktak, olyan régi filmeket hozott fel, amik nekem is a kedvenceim. Nagyon durva összhang volt, szinte a másik mondatait fejeztük be. :P Túl nyálas, de így volt. Mint valami elbaszott romantikus, nyálas filmben. De már volt hasonlóban részem, ezek nem jelentenek semmit, ha nincs kémia.

Ja, igen, Eszti (mert ez volt a neve) tűsarkúban volt egy magasságban velem, vállig érő fekete haj, barna szemek, szemüveg, vékony alak. Látszott, hogy keményen edz, hogy formában tartsa magát. Jó teste volt. Tényleg olyan egymásra hangolódás volt, hogy nem is hittem el, hogy velem történik. Sokat nevettünk és be nem állt a szánk. Majd három órával később kicsit sétálni indultunk és azt is végig beszélgettük. Olyan helyzet nem adódott sajnos, hogy megcsókoljam, de apró érintések voltak, úgyhogy az utolsó pár méteren, kézen fogva mentünk. A megállóban meg akartam csókolni, de csak szájra pusziig jutottam. Túl gyors neki a tempó, nem egy férfifaló nő, ezt elmondta. Eddig négy hosszabb kapcsolata volt (ezt vagy elhiszem, vagy nem). Azzal köszöntünk el, hogy keressük egymást.

bacidreamsvol3.jpg

Másnap írtam neki, amire két nappal később reagált csak, holott szinte mindkét nap végig online volt. Ez intő jel ugyebár. A válasz rövid volt és kíméletes, a szöveg sablonos. Jót beszélgettünk, nagyon ritka, hogy valakivel ennyire egy hullámhosszon legyen ésatöbbi, de szerinte nem érezne többet barátságnál. Ahogy fentebb is említettem, a sok közös pont, az összhang mit sem ér, ha a kémia nem indul be.

Ebből az esetből sok tanulságot nem érdemes levonni, azt erősítette meg, amit eddig is sejteni lehetett. Teljesen mindegy, milyen személyiséged van, hogy mennyire pendültök egy húron, hogy mennyire durván sok közös van bennetek, semmi ilyesmi nem számít, ha külsőre nincs meg a szimpátia. Első és legfontosabb mindig az, hogy fizikailag vonzzon a másik, teljesen mindegy, hogy mit mondanak a romantikus filmek, mesék, meg a többi népbutító hülyeség. Ha nincs vonzalom a másik külseje iránt, akkor vége, nem számít semmilyen belső tulajdonság. Azok csak akkor jönnek számításba, ha külsőleg minden rendben van, és esetleg van egy másik jelölt is a képben. Ha mindkettő egyformán vonzó a nő számára külsőleg, akkor jönnek a belső tulajdonságok. Ha ’A’ jelölt külsőleg vonzóbb, de személyiségre gyengébb, mint ’B’, aki jobb ember, de kevésbé tetszik a nőnek külsőre, akkor minden ilyen esetben ’A’ versenyző ér célba (tekintsünk el az extrém esetektől, amikor pénz vagy egyéb érdek miatt kerülnek össze párok).

23242.jpg

Ez persze erős sarkítás és egyszerűsítés, de a lényeg benne van, még ha nem is igaz a nők 100%-ra, de 98%-ra biztosan. DE! Legyünk őszinték, mi is ilyenek vagyunk. Ha neked nem jönnek be a kövér nők külsőre és választanod kell egy iszonyat jófej, sok közös vonással rendelkező kövér nő, és egy személyiségileg pocsék, de bombatestű amazon között, akkor 90%-unk a bombatestűt fogja választani. Ilyenek vagyunk, mi emberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr348581388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2016.05.16. 01:42:53

Na ja, csak szerintem itt is bejön a férfiak nagyobb külsőség-toleranciája: hogy ha egy nagyon szép, de alapvetően buta, vagy primkó picsa, vagy egy átlagos kinézetű, de melegszívű és csábítóan nőies csajszi között kéne választani, akkor egyértelmű, h a 2. lenne a nyerő.

Ethan Wolf 2016.05.16. 09:03:47

@VT 135: Itt a fő kérdés, mit értesz átlagos kinézetű csaj alatt? :)

VT 135 2016.05.16. 21:19:23

Ez bonyolult, mert bár részben elfogadom a 10-es skálát, de rengeteg szubjektív szempont is van, amitől ember és ember mást tekint az ellenkező nemben szépnek. Nálam pl. 90%-ban kieső a szemüveges csaj. Vagy a cigi is totál kizáró ok (jó, ez nem külsőség).
Meg azért is egy érdekes kérdés, mert:
1., Egy ember személyiségéről, aki képes olvasni, rengeteget le lehet olvasni a személyiségéről, önmagához, a világhoz való hozzáállásáról. Lásd pl. flegma pofát, mint tipikus esetet...nekem pl. a flegma pofát vágó nő, lehet elvi síkon akármilyen szép, rögtön lerontja a szépségét, illetve nem is vágynék vele összejönni.
2., Ez persze erősen kapcsolódik az első ponthoz, de mégis eltér attól: a szexuális kisugárzás. Egy átlagos nőt szinte istennői szintre tud emelni, akiért bomlanak aztána férfiak. Mert megengedi önmagának a valódi, tiszta (nem manipulatív) nőiességet, a hatalmas, még mégis odaadó női erőt!
Emlékszem egyszer, sok éve volt egy házibuli. Előkerült egy tök átlagos, rövid, fiús hajú csajszi. És neki pl. olyan szexi kisugárzása volt, anélkül, h ehhez bármi aktívat tett volna, h az ott lévő srácok - azok is, akiknek bnője volt - mind teljesen bezsongtunk tőle. :)

Ethan Wolf 2016.05.16. 21:51:58

@VT 135: Ha a külsőségeket nézzük, azt hogy masszívan mire gerjednek a férfiak, akkor a 10-es skála egész jó. Illetve úgy mondanám, hogy nincs jobb.

Egyéni preferencia persze van, de aki szerintem 9-es, arra nem valószínű, hogy egy másik férfi 8-asnál rosszabbat mondana. 1, max 2 kategóriányi eltérés lehet. Illetve ha egy férfi a telt idomokra gerjed, akkor több. Az ilyen jellegű "elhajlások" okozhatnak csak nagyobb eltérést.

A többi: szemüveg, dohányzik, azok ilyenkor azért nem számítanak, mert csak a külsőségről van szó és ha ott állna előtted pucéran, akkor dohányzik vagy sem, szemüveges vagy sem, rámennél. :) Maximum párkapcsolatot nem akarnál tőle.

A nőies kisugárzás érdekes téma, mert szerintem akinek nincs, az eleve nem tud hét pont fölé menni. Míg egy csúnyácska lány ha nőies kisugárzással bír, az dobhat rajta 1-2 pontot, de többet biztosan nem.

MerylStreep (törölt) 2016.07.31. 01:00:45

Miből áll ez a 10-es skála?

Kíváncsi vagyok miből tevődnek össze a pontszámok. ?

Ethan Wolf 2016.07.31. 07:57:17

@MerylStreep: Mivel a férfi elsősorban fizikai vonzódásra gerjed, ezért a skála masszívan a külsőre épül. A mi esetünkben a belső max 1 pontot tud javítani egy nőn, míg a nőknél máshogy tevődik ez össze. Ők nézik a kisugárzást, magabiztosságot, humort, stb... A férfi viszont alapvetően a fizikai vonzalomra indul be.

MerylStreep (törölt) 2016.07.31. 11:49:50

@Ethan Wolf: Persze Ezt gondoltam.
De mégis hogy pontoztok.
Pl.? szép szem 1 pont, formás popsi 2 pont, vékony, hosszú combok 1 pont???
Vagy mégis mire, hány jut?
És akkor levonások is vannak?

Ez komoly?

Ethan Wolf 2016.07.31. 13:42:41

@MerylStreep: Arc, mell, fenék, láb, összhatás, megjelenési stílus.
De guglizz rá, sok oldal foglalkozik képekkel illusztrálva, hogy nagyjából melyik nő hány pontos a férfiak többségének a szemében.

MerylStreep (törölt) 2016.07.31. 13:43:43

:D :D
süti beállítások módosítása