Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Okcupid teszt

2016. december 14. - Ethan Wolf

101875058-untitled-1_530x298.jpg

Külföldön állítólag népszerűbb, mint a tinder. Hát itthon biztosan nem. Kipróbáltam ezt a telefonos randialkalmazást (bár nem csak telefonról érhető el) és a tapasztalataim nem túl pozitívak.

hqdefault.jpg

Az alap koncepció teljesen tinderes, némi plusszal. Ez annyit tesz, hogy részletesebben ki tudod tölteni az adatlapod, hobbik, kedvenc zenék stb. Majd ez alapján kidobja neked a kritériumaidnak (nem, kor, távolság) megfelelő személyeket egyezési sorrendben. Azaz előbbre teszi azokat, akikkel nagyobb százalékban egyezik az ízlésetek. Mondjuk ugyanolyan zenét szerettek hallgatni. Ekkor lehet is írni a másiknak, aztán az vagy válaszol vagy nem. Azonban hogy még részletesebbre tud állítani a keresést (mondjuk testsúlyra szűrni), ahhoz már elő kell fizetni. 

A másik funkciója a quickmatch, ami a már jól ismert tinderes felületet adja be és a GPS koordinátáid szerint bedobál a keresési kritériumaidnak megfelelő embereket. Amikből nincs sok. Én Pesten kerestem 18-26 év közötti nőket és elég hamar a lista végére értem. Nem számolgattam, de úgy 80-100 nőt adhatott ki és kétnaponta jelent meg 1-2 új. Nem valami népszerű itthon és szerintem nem is lesz az. 

Ha előfizetsz, akkor tudsz részletesebben keresni (felesleges, amilyen kevesen használjuk), nem lesznek reklámok, több üzenetet tudsz tárolni, tudsz láthatatlan lenni - alapból értesít, ha valaki megnézte a profilod. Mi maradt ki? Ja, néha kapsz lájkokat, de csak akkor nézheted meg ki adta, ha előfizetsz. :D Ha pénzt áldozol a programra, akkor értesít, hogy mi a leveled állapota elolvasták-e, vagy sem (ezt pl.: a badoo alapból tudja). Az előfizetés egy hónapra 20 dollár. 

Összességében semmi olyat nem tud nyújtani, ami miatt megérné ezt használni, de a legfőbb ellenérv, hogy alig vannak. Külföldön, főleg amerikában elhiszem, hogy népszerűbb a tindernél, de itthon ennek semmi haszna nincs.

Olvastam cikkeket, mások is tesztelték itthon és kihozták, hogy milyen frankó és jobb, mint a tinder. Nem tudom, fizetett oldalak voltak-e, de az én tapasztalatim rohadtul nem támasztották alá ezt. Kivéve, ha nő tesztelte, mert abban biztos vagyok, hogy férfi többség van itt is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1911827685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2016.12.14. 20:21:23

hol írtak ilyet hogy jó az ok cupid? ez amúgy kvázi az amerikai randivonal, vagy love hu.

claire85 2016.12.14. 20:27:12

Hetek óta, néha idepillantok és csak nézem, sőt már- már inkább csodálom, milyen elképesztő energiát emészt fel, a csajozási stratégia, szerepek, működő és nem működő technikák elsajátítása.. hogy erre egy külön iparág kezd kialakulni. Tényleg itt tartanánk.?!
Vagy akkor a nőknek mindig könnyebb..bizonyos dolgokban..

Hamarosan jogos igény merül(ne) fel egy 'gésaképző' megalapítására..minden ami a férfiak ....hoz kellhet. :D ha már... :)

hmmm... olvasom.. a diskurzust.. és megdöbbenek ezen a videókon amiket linkelgettetek.

erkölcsi hulla 2016.12.15. 20:22:09

@claire85: a jéghegy csúcsát kapargatod...

Ethan Wolf 2016.12.17. 00:30:48

@claire85: Az egésznek az az oka, hogy rosszul ismerjük magunkat és a saját működésünket. Elnyomjuk a sok maszlaggal (igaz szerelem, nagy ő, fogadjanak el így is, stb.) és egy olyan illúziót kergetünk egész életünkben, ami sosem létezett.
Nem lenne szükség sem PUA-ra, sem játékokra, sem gésaképzőre, ha megismernénk végre a valódi párválasztási mechanizmusunkat és elfogadnánk, hogy ebből a szempontból (párválasztás), nem sokkal vagyunk előrébb az állatoknál...

Krisz101 2016.12.21. 13:47:51

@claire85: Jézus nagyon le vagy maradva de a mainstream média miatt nem is hibáztatlak, hibáztathatlak. sajnos óriási nemi feszültségek vannak a felszín alatt, amire még rá is tesznek, nem véletlen hogy ennyire kevés a gyerek.

a normális pasik már alig jutnak nőhöz, miközben a nők nagy része a pasik egy szűk pár százaléka után rohan és megalázni is hajlandó magát csak hogy kapjon ezekből a született vagy tanult alfahímekből.

és ez nagyon nem jól van így. természetes hogy a nem annyira sikeres pasik tudatosabb, büszke része, aki nem hajlandó ebbe az áldatlan állapotba belenyugodni, képzi, fejleszti magát.

a normális és átfogó önfejlesztéssel nincs is gond szerintem. lenézhetjuk azt, aki régen kövér volt és sok sporttal izmos, jó alakú, kisportolt lett? ettől kevesebb lenne az értéke, mint aki eleve jó adottságokkal rendelkezett? aligha...

claire85 2016.12.21. 18:51:35

@Krisz101: szándékosan nem írok már a reakciódra semmit, mert semmi kedvem veled vitatkozni.

Azért most mégsem tudom megállni, "Jézus nagyon le vagy maradva"...

Őszintén szólva nem is hiányzik, h. behozzam ezt a fajta lemaradást.

Még jó, h. nem vagyok férfi. :)
süti beállítások módosítása