Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 7. rész

2017. február 08. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Íme a mai alanyunk, szintén név nélkül:

clipboard01_4.jpg

Nem szedem szét mondatokra, mert nincs értelme. Annyit emelnék ki, hogy azzal nyit, hogy ő normális értékrendű ember. Csak ennek ellentmond az, amit alá beírt. Olyan, mintha egy 15 éves naiv kislány írta volna. A monológ igyekszik mélynek hatni, és mindenki tudja, hogy aki mély monológokat oszt meg, az maga is komplex ember. Ja... nem.

Első blikkre sérült embernek tűnik, vagy abszolút tapasztalatlannak. Egyik sem jó egy randioldalon. Ki kellett emelnie, hogy régimódi, ami alátámasztja, hogy tapasztalatlan. Régimódinak az vallja magát, aki nem tud azonosulni a modern szokásokkal, ezáltal kicsit lemarad. Ez nem jelent rosszat, az már igen, hogy nincs annyi esze, hogy ha régimódi, akkor próbáljon régimódian ismerkedni. Egy modern applikációra regisztrált fel, aki ilyet használ az modern ember, nem fog másik régimódit találni. Jó, akadhat egy-két ilyen, de az esélye nagyon minimális. Persze azt is tudnunk kéne, mit ért régimódi alatt. Mennyire régimódi? Házasságig nincs szex? Vagy annyira azért nem extrém? :) Mivel ezt nem tudjuk, nem is érdemes mélyebben belemenni.

Normális értékrendű vagyok... itt megint tudnunk kéne, mire gondolt a költő. :) Mit ért ő normális értékrend alatt? Hisz maga a szó, hogy normális, kontextusfüggő. Kor és helyfüggő is. Vidéken normális harmadik randiig várni a szexszel, míg a fővárosban a második randin összebújni is normális, de az első randis szex sem kirívó. A normális alatt azt érti, ami akkor volt normális, amikorra a régimódi szó alatt is gondol? Ezzel nem jutok előbbre...

Egyébként a beírt idézet egy bizonyos Robin Sharma-tól származik, aki épp olyan közhelyekkel operál, mint Coelho meg a többi limonádé filozófus. Sosem értettem, hogy egy ismerkedős oldalon, applikáción a bemutatkozáshoz (ami a legfontosabb lenne, ha valaki komoly kapcsolatban gondolkodik), miért idézeteket írnak be? Abból nem tudok meg róla semmit, hisz még a legnagyobb tahók is linkelgetnek a sekélyes emberek számára mélynek tűnő idézeteket mindenfelé. Miért nem ír akkor már magáról? Elárulom miért. Mert nem tud, mit. Felsorolhatná a szokásos kliséket (mozi, zene, barátok, bébideflin, stb), de ezek akkora klisék, hogy mindenki rosszul van tőle. Valami egyedit, valami olyasmit kéne írnia, ami csak rá jellemző, ami kiemelné őt a tömegből. De nem tud. Mert nincs semmi, ami említésre méltó lenne. Hiába az ömlengés, hogy én egyedi vagyok, különleges vagyok (akik idézeteket osztanak meg, azok gyakran hiszik ezt magukról), valójában csak egy a millióból. És fájdalmas ezt beismerni. Könnyebb elbújni az idézetek mögé, hogy többnek gondoljanak, többnek gondoljuk magunkat, mint ami...

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4112075943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ethan Wolf 2017.02.08. 09:11:41

@Krisz101: Gratulálok, küldöm a nyereményed :P

Krisz101 2017.02.08. 09:14:51

@Ethan Wolf: mi lesz az, 2 excsaj? de jók legyenek!! :-D

majd este írok a posztra is

Figy L M 1 ideYEeeah 2017.02.08. 22:43:26

@Krisz101: Elsőzni nem itt kell. Az egy másik blog. :-)

Wildschwein 2017.02.10. 16:34:54

Jó, akkor ebből kiderült, hogy a csaj intellektuálisan teljesen átlagos, nem lóg ki a tömegből. De mi következik ebből a csajozni vágyó férfiember számára? Vessen be valami teljesen elcsépelt, lehetőleg a "limonádé-filozófia" vonalhoz passzoló sémát az ismerkedésnél? Vagy pont ellenkezőleg, legyen teljesen egyedi, és arra fog beindulni a csaj? (Vagy eleve az a helyzet, hogy ha valami működik egyáltalán, akkor csak ez az utóbbi az?)

És nehogy azt mondd, hogy "csak légy önmagad"! :)

VT 135 2017.02.14. 10:20:53

Igazából semmi nem derült ki elsőre a csajból, mert semmit nem írt magáról - helyette más gondolatait pakolta be. Éppen ezért másodikra már sok minden kiderül...
Nekem már a címadás is feltűnő. Leír egy ilyen mondatot - majd utána tesz egy szmájlit. A mondat komoly, a szmájli vicces. Tudom, jelenthet mosolyt is, de egy ilyen mondat után értelmetlen kiemelni, h "mosolygok". Szóval így a kijelentés + szmájli = "Csak vicceltem, nem gondolom komolyan". Lehet, h nem így gondolta, de mégis ez jött ki belőle. A B opció, h annyira bizonytalan, annyira meg akar(t) felelni, h zavarában fejezte így ki magát.

A tartalomról: anno, mikor elkezdtem spirivé válni, nagyon megörültem, h "Lám-lám, alig van férfi, aki ezzel foglalkozik, a csajok meg hiányolják a spiri fickókat - csak meg kell említenem a bemlapomon és máris özönleni fognak, nekem meg csak ki kell választanom a legmegfelelőbbet! :) . Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna! Ugyanúgy nem írt senki, vagy csak szökőévben egyszer, ahogy eddig. Erre én elkezdtem írni, kiemelten spri csajoknak. ...Akik ugyanúgy tojtak válaszolni, a nagy "elfogadás és szeretet" közepette, mint a szokványos társaik. Akikkel meg nagy ritkán találkoztam, szinte mindig kiderült, h súlyos lelki sérültek. Mondjuk belőlük is gyűjtöttem tapasztalatot...

Szóval gáz, ha egy nő spiri? Dehogy! De érdemes egészséges óvatossággal kezelni, mert sok (legtöbb?) esetben csak felszín az egész, ahogy a spirik többsége csak új vallást gyárt a spiriségből, egy még vastagabb spiri-egót. Sőt, a nők párkeresését még el is viheti még jobban a Szőke Herceg Fehér Lovon irányba, csak most azzal a szöveggel, h "ha szólok az Univerzumnak, megküldi az Igazit, csak ki kell várnom".
Aki rendben van, nem reklámozza kiemelten, h "én spiri vagyok!!!" - már megfigyeltem, h a kifelé mutogatás mindig a belső hiányának a kifelé kompenzálása... A kiegyensúlyozott, harmónikus, félelem-, és manipulációmentes viselkedéséből látod, h jó irányba fejlődött az illető. Végül pedig attól, h egy nő spiri, ösztönileg ugyanolyan módon vonzódik a férfiakhoz (alfákhoz), mint szokványos társa, tehát felesleges remélni azt, h lerövidíthető az út hozzá.

Ethan Wolf 2017.02.14. 17:53:15

@VT 135: Figurázd ki a spiritualizmust a bemutatkozó meződben. Így a spiri (ezt így kell rövidíteni?) csajok nagy ívben elkerülnek, amelyiknek meg van humora, annál nagyobb esélyed lesz. :)
Az sosem vezet eredményre, ha érzékeny oldaladat mutatod, ennek nem szabad bedőlni.

VT 135 2017.02.14. 23:13:27

@Ethan Wolf: "spiri" - igen, ez a népi rövidítése.
Köszi, szerintem, ha ismét aktuális lesz a netes párkeresőzés, be fogok iratkozni hozzád első-figyelemfelkeltő levél írási szemináriumra! (Mondjuk azt még nem tudom, miképpen, mert nincs elérhetőséged megadva. :)
"sosem vezet eredményre, ha érzékeny oldaladat mutatod," - na ja, sokat tanultam az elmúlt időszakban a ferfihang.hu-nak, meg úgy általában a TRP-nek köszönhetően...

Ethan Wolf 2017.02.15. 07:58:38

@VT 135: Erről összedobhatok egy posztot, mármint a figyelemfelkeltő szövegekről. Csak, akkor el fog terjedni :)

VT 135 2017.02.16. 00:17:24

@Ethan Wolf: Amúgy lehet, h csak a bátorság kéne hozzá, h "beszólogatós-kötekedős" indítót legyek képes írni. Illetve a hit, h ez működik. :) Per pillanat nem érzem aktuálisnak, egyéb élethelyzetből adódoan a dolgot. Viszont lehet, ha majd igen és belekezdek a "kampányba", akkor magától megoldódik azzal a dolog, h írok pár hagyományost, vagy kicsit javítottat - majd a szokásos "eredmények" után - nincs vesztenivalóm alapon - belevágok a "gerilla-inditólevelekbe." :)
Igazából a kulcs szerintem az lehet, h a bemlap tulajdonosnőjene ne úgy értse a dolgot, h te ténylegesen, komolyan lefikázod azt a témakört, amiről ír - hanem jelzed felé, h te nem borulsz le előtte csak azért, mert pina nőtt a lába közé, illetve kellően lazán tudsz hozzáállni az egész párkapcsolati témához. Vagy tévedek?

Ethan Wolf 2017.02.17. 18:03:34

@VT 135: Értem, mire gondolsz ezzel a "nem lefikázom, de jelzem felé...." dologgal, de ez sosem volt az én műfajom. Ez, hogy kicsit megszurkálom a csajt, hogy észrevegyen, nem a legjobb módszer, mert úgyis tudni fogja, hogy csak azért csinálod, hogy felkeltsd a figyelmét.

Hogy nem borulsz tőle hasra azt igen egyszerűen tudod jelezni máshogy is: te dominálod a beszélgetést, elengeded a füled mellett, mikor a kedvenc témakörét próbálja felhozni, ilyesmi.

Amúgy sem beszólni, vagy leszólni kell, a nők nem a bunkókra buknak, hanem a pimaszokra. Óriási különbség van a kettő között, csak a legtöbben nem tudják. Ezért hiszik azt a jófiúk, hogy a másik a bunkóságával hódította meg nőt, pedig nem. Nem bunkó volt, csak pimasz. Esetleg viccesen pimasz. Ez kell. Nem beszólni neki, hanem valami pimaszságot odamondani.

VT 135 2017.02.18. 14:44:39

@Ethan Wolf: Hátööö...erről azért mást tudok: ha vonzó vagy a csajnak, akkor a beszólásodat vicces pimaszságnak érzi, ha meg nem jössz be neki, akkor meg bunkóságnak és zaklatásnak.
Persze értem, amiről beszélsz, de ez bizony akkor is jellemző női viszonyulás.
A bunkóság és a szemtelenkedés között absztrakt, elvi síkon vizsgálva valóban hatalmas távolság van, de a valóság meg sokszor meglepően más: biztos te is hallottál olyan esetről, amikor a szemtelenkedést a másik bunkósággá transzformálta át magában. Írásban meg, ahol teljesen hiányzik a metakommunikáció, még könnyebb a félreértés.
Persze nyilván a bőséges tapasztalatoddal te már sokkal könnyebben kezeled ezeket a szitukat, viszont jelezni szerettem volna, h ez közel sem olyan feteke-fehér, vagy könnyű játék.
Szóval nem véletlenül fordultam Önhöz, Dr. Wolf! :)

Ethan Wolf 2017.02.18. 19:40:03

@VT 135: "ha vonzó vagy a csajnak, akkor a beszólásodat vicces pimaszságnak érzi, ha meg nem jössz be neki, akkor meg bunkóságnak és zaklatásnak."

Ez igaz, ezt tapasztalom napi szinten. Van egy jóképű (de tényleg még férfiszemmel is) kolléga, akinek olyan béna poénjai vannak, hogy Sas József elbújhat mellette. Mégis mikor mond egy ilyen szart, a csajok vihognak, mintha életük viccét hallották volna. A másik srác (nem én vagyok tisztelt fotel pszichológusok) , meg tényleg humoros, ott meg semmi.

Részben igazad van, hogy mi a pimaszság és mi a bunkóság, az nagyban függ attól is, hogy a nő hogy érez irántad. Épp ezért kell a pimaszságot úgy adagolni, hogy ne vehesse bunkóságnak. Erre a legegyszerűbb megoldás, ha nem kettesben beszélgettek. Ha több lány is van ott, akkor a többség érteni fogja, hogy csak pimasz vagy és az Ő reakciójuk "vinni fogja magával" a kiszemelt lányt is. Azaz, nem fog bunkónak gondolni, ha érzékeli, hogy a barátnői szerint viccesen pimasz vagy.
Vagy másik megoldás, hogy nagyon egyértelműnek kell lenni, hogy ne transzformálhassa át a dolgokat.

"közel sem olyan feteke-fehér, vagy könnyű játék"
Dehogy az, néha én is belefutok... lehet tapasztalni és kellő rutinnal kezelni ezeket, de mindig lesznek benézések..

VT 135 2017.02.19. 00:32:34

@Ethan Wolf:
"olyan béna poénjai vannak, hogy Sas József elbújhat mellette." - :DDD
Köszi a javaslatot, viszont ezt nehéz egy netes párkeresős indító levélnél kivitelezni. :) És erre vonatkozott általánosságban a kérdésem.

Ethan Wolf 2017.02.19. 06:26:31

@VT 135: Igaz, eltértem a tárgytól. Sosem indító levéllel kell nyitni, hanem kezeld úgy mint valami chatet (erről írtam már posztot, vagy csak elő készítettem és még nem tettem ki? :) )
Akkor is ha az egy levelezős oldal, akkor is csak egy-két nyitómondattal indíts. Annyi levelet kapnak a nők, nem fognak elolvasni 3-4 mondatnál többet.

Írásban a pimaszság nem könnyű, ha van valami amire tudsz úgy reagálni, hogy viccesen pimasz legyen akkor szerencséd van, például klisé, de működni szokott, hogy ha a képen kutyával vagy macskával van, akkor elszórsz bár bókot, mintha a csajnak írnád (mert normál esetben nem szabad bókolni), majd a végén közlöd, hogy amúgy te is csinos vagy. Mintha addig a kutyát dicsérted volna. Így kora reggel buli után ez a példa jutott eszembe, de működik, mert be is szóltál, meg nem is, pimasz is voltál és vicces is.

HA nincs ilyen szerencséd és nincs mire reagálni, akkor jöhet az építkezés. Nem nyitsz pimaszsággal, hanem csak a figyelmét kelted fel valami érdekes nyitással (írj neki/nekik vasárnap hajnalban):

"Szerinted, mi a legjobb másnaposságra? Van rá titkod?"

Ennyi, semmi köszönés, csak egy sima nyitány. Látja, hogy laza vagy, nem köszöntél, és egy érdekes témát hozol fel mintegy félvállról. Neki is megvan a módszere a másnaposságra, így esélyes, hogy megírja, mi az. Hajnalban írtad, ami növeli a valódiságát a dolognak, ugyanakkor azt is üzeni, hogy társasági ember vagy, eljársz ide-oda.

Ha megírta mi a megoldása a másnaposságra, akkor lehet pimaszul beszólni. Most hirtelen nem jut eszembe konkrétum, de ha mondjuk azt írja, hogy ő másnap mindig répalevet iszik, akkor reagálsz rá, hogy "ki szik olyat, mit vagyok én nyúl? :) "

Ezek finom reakciók, de ha jól reagál rá, akkor legközelebb lehetsz kicsit merészebb. Ilyenkor tulajdonképpen csak felméred, hogy milyen humora van, mennyre veszi a lapot. Építkezel mondatról mondatra.

Aztán lehet tovább görgetni a másnaposságra való módszerek témakörét, te is írsz valami érdekeset, ami tényleg legyen érdekes, hogy mindenképp reagáljon rá (akár marhaság is lehet)... Amúgy ezt a szöveget az elmúlt években lehet, hogy már kiégettem, sokat használtam... :D

claire85 2017.02.21. 14:18:41

Akkor én most megfordítom. :)

Adott a barátnőm. Hosszú kapcsolat után lépett ki. Eltelt pár hónap ismerkedni vágyott..Eleinte persze csak 'jó' szexre. Tehát adott egy 30-as nő, aki ki szeretné szűrni az alkalmi szexpartnerekre vágyók közül a nős, a több barátnője van egyszerre, és a hazug típusúakat.
Na már most ő ezt úgy próbálta meg elindítani, h. ne teljen az idő, h. a munkahelyére (ami egy edzőterem) behívja magához a pasikat, és szerinte baromi furmányos kérdésekkel kibogozza h. ki mit szeretne tőle. Pl. azzal indított a nagyon helyes pasinál, h. tulajdonképp ő most csak lazulni vágyik, mire a pasi megörült egyből belazult és mondta szuper, ő is ugyanerre. Aztán tovább fokozta kicsit kihívóbban flörtölni kezdett vele, ekkor már célozgatott a dejó lenne tovább menni...a pasi teljesen tűzbe jött..bevallotta a feleségét és gyerekét.. kifelé menet a barátnőm közel hajolt, mintha megcsókolná.. de ehelyett annyi mondott, most spóroltál nekem 3 randit. :)
Persze vicces, örüljön magának, na de ha ezt egy 'normális' 'átlag' pasival csinálja szerintem nem visszahozható az eredmény.
Na de a lényeg..
Hogyan lehet minél kevesebb időt spórolva kiszűrni a hasonló karakterűeket? :)

Ethan Wolf 2017.02.21. 18:41:48

@claire85: A barátnőd módszere érdekes. Érdekes, mert a butábbakkal működik, de egy rafináltabb vadász tudja, hogy az ilyen "csak lazítani akarok" kezdés egy nőtől mindig csak teszt. És semmi garancia arra, hogy ha mindketten belazulnak, akkor a pasi elmondja az igazat. Ez csak előszűrésre jó, hogy a hülye (ám jóképű) srácokat kiválogassa.

"most spóroltál nekem 3 randit" Nem értem, hogy ha csak szexre keresett férfit, akkor minek akart háromszor randizni vele?

A családos, sok barátnős pasik szűrésére a legjobb talán, ha mielőbb eljutsz a lakására. Ott már sok mindenből tudsz tájékozódni. Eleve, ha nem mer hazavinni, már gyanús. Persze ez picit kockázatos, és azért ez is idő és energia.

Az is intő jel, ha hétvégén nem ér rá (olyankor a családdal van), vagy ha nem mert nyilvános helyen mutatkozni veled (Nyugati, Westend, stb...).

claire85 2017.02.22. 16:43:38

@Ethan Wolf:
Mert átlag nő a 3.ik randin szexel. Az elsőn még csak felmérik egymást, a 2.-kon a ribancok szoktak, hát mivel ő 'rendes lány'- ezért a 3. a szex. :)

Ethan Wolf 2017.02.22. 17:32:49

@claire85: Igen, ez benne van még a fejekben (még), hogy a harmadik randin lehet csak. Csak ez téves, láttam bőven olyan ribit, aki csak harmadik randin szexelt, de attól még ribi volt, mert könnyen lelépett egy másikkal. ÉS megannyi első szexes randiból lett kapcsolat. Ez a harmadik randis szabály egy régi hülyeség és szerencsére kezd kikopni. Nem ezen múlik...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.03. 17:28:58

@claire85: „Tehát adott egy 30-as nő, aki ki szeretné szűrni az alkalmi szexpartnerekre vágyók közül a nős, a több barátnője van egyszerre, és a hazug típusúakat.”

És ezt higgyük is el? :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.03. 17:32:02

@claire85: „Mert átlag nő a 3.ik randin szexel”

Ezt hogy számoltad ki?

„a 2.-kon a ribancok szoktak”

Mert az 1.-n nem szoktak?
süti beállítások módosítása