Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről különkiadás

2017. április 19. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető. 

Itt most egy kis korrekció, mert ebben a posztban nem egy csaj profilja lesz a téma, hanem egy csaj blogja. Időnként elmélkedem is, szóval csak óvatosan a tovább gombbal. :)

Belefutottam egy blogba, illetve kezdem az elején...egy blog posztjába. Arról szólt, hogy az igazi nők felfelé választanak férfit. Így, ahogy írom, ezzel a címmel írt egy posztot egy nő. Na mondom, végre egy csaj, aki talán reálisabban látja önmagát, mint a többiek. Nos, nagyobbat nem is tévedhettem volna. Nem fogom belinkelni a posztot, csináltam pár képet az érdekesebb részekről. Igyekeztem objektív maradni és nem úgy kivágni részeket, hogy azok máshogy értelmezhetők legyenek a szövegkörnyezet nélkül. 

kepkivagas8.JPG

Hol is kezdjem? Nem kezdem sehol, elég elolvasni ezt a listát. Röviden egy jóképű,izmos,gazdag,izgalmas álomférfit szeretne. Tehát az igazi nő, mindig ezt a férfit választja. Jó, mi? Mintha egy romantikus regényből írta volna össze. A kedvencem: "és síelni is tud"... Azt hiszem, buktam a dolgot. :)

Tetszik, hogy milyen érdekesen fogalmaz: "közös gyerek", miért nem azt írta "a gyerekünk?". Nem is biztos, hogy ettől az alfahímtől lesz a gyerek? Csak az ő nevén lesz? :D "Kiváló apajelölt", vagyis balek? "Erőszakos az ágyban, majd gyengéd", de mindig találja ki, hogy neked épp melyik a jó, mert ha rosszul tippel, akkor mész is feljelenteni. 

Ja, a közös gyerek felsír hajnalban, apuci rohan lerendezni, aztán mehet is a konyhába kaját csinálni, hogy reggel ágyba vihesse neki a reggelit. Fasza... :)

"és tovább nem sorolom", Anyám, ez még csak nem is a teljes lista. :D 

Filozófia: Itt jön ki az, hogy a mai modern nő nem akar közösen "építeni", hanem olyan férfit akar, aki mindent alá tud tolni. De itt van egy kis gond. A mérleg nyelve. Ha mindent a férfi visz bele a kapcsolatba, akkor a nő mit? Persze két dolgot tud adni: puncit és gyereket, mert egy olyan hímnek, aki rendelkezik a fentebb felsorolt tulajdonságokkal, nem tud mással szolgálni. Ez azért ciki, mert egy ilyen szuperhím ezeket bármelyik nőtől megkaphatja, akkor miért épp "téged" választana? Miért választana egyáltalán? 

Ez a lány, amúgy a húszas évei elején jár, ő maga írta az egyik posztjában. Kicsit belemerültem a blogjába és elolvastam elég sok posztot tőle. Ízekre akartam szedni, és sok mindenbe bele is lehetne kötni, de aztán rájöttem, nincs értelme. Ő egy másik világban él, egy burokban. Az ő világa nem abban a dimenzióban létezik, amiben az enyém. Sokszor lelkizik a szerelemről, hogy mennyire hisz benne, Müller Pétert idéz, az egész csaj olyan tipikus naiv, idealista álmodozó, mint általában az elkényeztetett gazdag lányok. Bevágok tőle még pár érdekes mondatot, idézetet:

kepkivagas6.JPG

A férfi tekintsen rá úgy, mint valami csodára. Mi ez, ha nem kislányos álmodozás? :) És ez már az ötös pont, képzelhetitek a többit.

kepkivagas7.JPG

A fenti monológ nem lenne rossz, csak hát mégis az. "nem csak az, hogy holnap elmegyek dolgozni...." Igen, nem látja, hogy bizony Magyarországon az átlagember, átlag férfi élete erről szól. Nem azért, mert mindegyik lusta, tehetségtelen, hanem mert vannak korlátaink, amelyeket olyan ember nem is lát, aki jó körülmények közé születik. Erre majd visszatérek később.

"felakar nézni egy férfira és nem leragadni egy férfinál" Ezt nem teljesen értem. Nem akar megmaradni egy férfi mellett? :) Valószínűleg elírta és arra gondolt, hogy nem akar egy férfi mellett leragadni, aki nem tud fejlődni.

"valóban feljebb visszük egymást?" Ez annak fényében vicces, hogy a másik posztjában, amivel kezdtem én is ezt a bejegyzést, még sorolja a férfi tulajdonságokat, amelyekre fel tud nézni. Azokból pedig az jön le, hogy a férfi hoz mindent a kapcsolatba, Akkor most meg mi ez a királyi többesszám, hogy "feljebb visszük egymást" ? Hisz itt csak a férfi visz feljebb téged.

Filozófia: Megint vissza jutottunk oda, hogy a mai nő nem akar közösen "építeni", azt akarja, hogy a férfi emelje fel őt. Azon már elgondolkodott valaki, hogy a nőknél ez a fejlődés (haladjunk előre) mánia, miért mindig anyagi/egzisztenciális jellegű? Miért ez a haladás náluk: utazás, eljegyzés,házasság, gyerek, lakás, ház, autó, stb". Mindenki sír, hogy ő egyéniség, meg különb, mégis a nők mindig visszajutnak ehhez a "vonalhoz". A vége ugyanaz lesz. A Fejlődés és haladásunk, miért nem lehet szellemi/spirituális jellegű, miért jutnak mindig vissza az anyagiakhoz?

kepkivagas4.JPG

Tipikus klisé EGO boost, ugyanaz, mint az a másik szöveg, hogy reggel tudja az ördög, hogy felébredtél. Vagy valami ilyesmi butaság.

kepkivagas3.JPG

A tökéletes randi, már csak azért is undorító, mert benne van, hogy tökéletes. Tökéletes = előre eltervezett, végrehajtott, kiszámított...nekem ez ugrik be erről. Egyértelmű, hogy ősz van erre utal a levelek közt hemperegni kifejezés, valamint a forró csoki sem épp nyári ital. Romantikus idea egy őszi randi, de kétségtelen, hogy szép. Csak nem tudom, hogy jó ötlet-e levelek közt hemperegni a Gucci ruháinkban. Nem lesz piszkos? :) Majd kimossa a cseléd. :)

Ja, esti randihoz kell a kandalló, amivel minden átlagos férfi rendelkezik otthon. :) Nekem is van a mahagóni fából készült viktoriánus korabeli komódom mellett. Az igazi férfi verseket olvas a kandalló lángja mellett élete szerelmének. Nagyon fiatal, ámde romantikus lányka vágyálma ez. Aztán mikor dugnának, rájön, hogy egy ilyenre nem nedvesedik a punci és hívhatja alfa józsit, aki leszarja a verseket, viszont szénné keféli. :)

Nem idézek tőle többet, inkább más irányba viszem a posztot. Meg kell adni, a lányka már három éve ír és van valami vállalkozása, természetesen divat és smink témakörben. Beleástam magam és kutattam. Jelen van több divat fotózáson, magáról is rak ki képeket rendszeresen. Olyankor persze tele reklámmal. Xy magazin a kezében (jól látható címmel), miközben kávézik, ilyen-olyan weboldal linkje a posztokban, termékek ajnározása, stb. De nem is csinál titkot belőle. Le is írja a posztjai végén, hogy melyik cég mivel támogatta az adott cikket. Legalább őszinte. 

Azt viszont furcsálltam, hogy már az első posztoktól kezdve nagyban játszott. Nagy cégek adták rá a ruhát, ilyesmi. Azt hittem, a nulláról építette fel magát. De elég hamar kiderítettem, hogy apuci milliárdos (nem magyar származású). Így már jobban összeállt a kép, hogy hogyan tudott elindulni. Nincs ezzel baj amúgy, a többség így csinálja. Az a baj, mikor elhiszi, hogy önerőből jutott oda, ahol van és sajnos ezen emberek többsége ilyen. Ismerek személyesen is olyan nőket, akik jól keresnek azzal, amit csinálnak (lakberendező, a másik meg divattervező), és a szakmában híresek, de egyik sem tudott volna elindulni, ha nincsenek a pénzes szülők. Bloggerünkre is ez vonatkozik, és még sok másikra is, akik vállalkozást húztak fel "saját" erőből, az hogy a szülők gazdagok, annak nyilván semmi köze ehhez. De nem lehúzni akarom őket. Én is így csinálnám a helyükben. Csak nem árt, ha tudja az ember, hogy az elindulást annak köszönheti, hogy jó helyre született. Tisztelet a kivételnek. Tegyük hozzá, hogy azért kell némi tudás ahhoz, hogy az elindulásból legyen is valami. Ezek az emberek jól marketingelik magukat és ki tudják használni a kezdőlökést. Ez mindenképp tiszteletre méltó.

Mit is tudunk akkor a bloggerünkről? Hogy a saját világában igaza van. A saját dimenziójában én csak egy irigykedő köcsög lehetek, aki le akarja húzni. 

Filozófia: Nem mondok új dolgot, csak amit eddig is sokan tudtunk. Minden ember valamilyen szinten egy burokból szemléli a világot. Egy ilyen gazdag lány, aki születésétől fogva gazdagok közt mozgott, csupa szépfiú vette körül, évente hatszor utazik külföldre, nem tudja egy átlagos férfi burkán keresztül szemlélni a világot. Számára azok a korlátok, amelyekkel a másik szembekerül, nem is léteznek. Ez nem az ő hibája, ilyen a világ. Egy szegény burokba születő ember el sem tudja képzelni, hogy aki gazdag, annak bármi gondja legyen. Egy butább burokba született ember sosem lesz képes felfogni egy Ady Endre mű jelentőségét. Egyet lehet tenni, ha szerencséd van és rugalmas burokba születtél, akkor önfejlesztéssel, művelődéssel fejlesztheted azt, növelheted. Így talán lesz rálátásod a másik világára. Ez a burkos hasonlat baromság, jobbat kellene kitalálnom, de már így marad, gondolom a lényeg átment így is.

Lényeg a lényeg, hogy nem akarom nagyon lehúzni a csajt, mert látom, hogy nem direkt ilyen, nem is észleli, hogy egy másik dimenzióban mozog, mint a hazai emberek 80%-a. Az ő világában ő az átlagos lány, aki csak egy átlagos pasit akar.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8212294787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

claire85 2017.04.19. 15:59:22

Tetszik. Korrekt.
A konzekvencia is amit levontál...
Ez a burok hasonlat iszonyat találó. Az a baj ezekkel a "mesterségesen, megkreált " burkokkal, hogy bár a neveltetés szerint a szülők védelmi rednszert építenek a gyerek köré a végeredmény végül mindig az, hogy ez a burok elvárásokat támaszt és kinőhető, amely végül pont szüli meg, hogy az ilyenben nevelkedett fiatalok szétnézve a világban, különböző behatások beszűrődve a burkon át, mégis csak repedést okoz. Amely lázadást indukál. Kemény út vár a kiscsajra bárhogy nézem...Mire felfogja, hogy ez az egész kis, felszínes 'építmény' pont akkora előnyhöz jutottja amekkora károkat okoz számára. De azt majd később, megkapva a pofonokat az élettől, meglátja. Jó esetben. A rosszabbbik esetben pedig majd jó színésznővé válik, aki a csendben háttérben olyat tesz, amiért apuci tutira nem díjazna. A burok sokféle lehet.. Én is átéltem ugyanezt csak bigott vallásosság mögé bújtatva. Nekem apu azt mondta ' kislányom, ha nem tetszik el lehet menni.' stb.. én eljöttem 19 évesen...és azóta 11 év alatt olyan dolgokat tapasztaltam, amilyenket az ember lánya könyvben olvas. És bármekkora fájdalmakkal, szakítással, pénztelenséggel...és végül most magam összeszedegetve azért észlelem, hogy kellett ez a kitérő.. Talán most már olyan értékrendszerem van, amelyben a burok, mint hozott értékrend, de nem kizáró mérce az életem része. DE csak része. NEm az egésze. Nem ők formáltak..

Jó, ha tudjuk egy bejárt úttal a hátunk mögött is nem ellenségként tekinteni a kiindulópontunkra. Nem elítélve a gyökereinket...;) Jó, h. van hova visszanézni.

claire85 2017.04.19. 16:03:14

@claire85: Na a ragozásokat mindenki képzelje hozzá, kár h. nem lehet utólag javítani.

uhh. kicsit ciki, h. egyébként írással foglalkozva ilyen bakikat hagyok a szövegben. :D

Ethan Wolf 2017.04.19. 22:45:36

@claire85: " ez az egész kis, felszínes 'építmény' pont akkora előnyhöz jutottja amekkora károkat okoz számára"

Jó meglátás.

VT 135 2017.04.20. 03:54:00

Jó írás, köszönjük!
Két gondolatom merült fel ennek kapcsán: 1., Hogy ez a társadalmi réteg, ebben az életmódban, 'burokban' vajon tényleg boldog-e? 2., Vajon jó megoldás-e szülőként rögtön a gyerek segge alá tenni a lakást, egzisztenciát, vagy hagyjuk a hernyónak kimászni a burokból és pillangóvá válva repülni?

1., Szerintem a válasz egy vaskos nem. Persze mehet ott is a korunk kétségbeesett boldogság-üldözése az anyagi javak, vagy/és a hatalom gyűjtése módján. Csak náluk előbb bekövetkezik a pofáraesés: h kiába van mindez meg, a boldogság helyett masszív depresszió lesz - erről tudnak mit mesélni a hollywoodi pszichológusok...
2., Ez még érdekesebb kérdés, pláne, ha nem csak a csúszka 2 vége létezhet - azaz semmivel, vagy mindennel támogatni a gyerkőcöt. Talán a helyes megoldás az lehet, h ifjúember korában (20-30) szolidan támogatni, de komolyabb szinten, lakással, vagy vállalkozás támogatással csak akkor, ha már ő is letett valamit az asztalra, vagy pedig gyerekei születtek.

Krisz101 2017.04.20. 07:36:19

na majd holnap visszajövök és megvédem ezt a szegény lányt tőled!444

amúgy egy kicsit felhuztad magad rajta. tehát érdekel a csaj. mi a terved vele? csak azt ne mondd hogy nem érdekel ;-)

whoamiohmy 2017.04.20. 09:05:08

No igen. Alapvetően nem hibáztatom a csajt. Egyreszt húszas évei elején még annyira nagy az értéke a huspiacon, hogy elég megszellozteznie a kis bugyikajat, és az abból kicsapo 3 molekulanyi punciszag máris álló farkú, tettrekesz pasik falkait fogja a rendelkezésére bocsátani. Minek lejjebb adni az igényeket, amikor szó szerint a férfiak legjava közül válogathat? És minek megállapodni mikor bármilyen jó az aktuális "hellllyespaseee", mindig van "helllyesebb"?
Majd lesz ez még így se.
Másrészt a popularis kultúrából megállás nélkül omlik ez az eletszemlelet. Érdekes dolog ez egyébként a popkulturaval. Minden 4-5 évben van egy blockbuster, ami véletlenül őszinte és a valós világképet tükrözi. Ilyenkor egy kicsit belelathatunk a dolgok mögé. Egyik kedvenc ilyen filmem a Charlie Wilson haboruja, de a huszonéves csajszeeek világából is van egy érdekes kis szösszenet a kozelmultbol:

youtu.be/Dw6VE8jjP-0

Ethan Wolf 2017.04.20. 22:24:18

@Krisz101: De mondom, nem érdekel. :) Nem is láttam még élőben, csak a képeken, amiket kirak a blogjába. Egyáltalán nem szimpatikus. Objektíve csinoska, de nem fektetnék bele energiát. Úgyhogy akár tehetsz is egy próbát nála :D

Ethan Wolf 2017.04.20. 22:27:33

@whoamiohmy: Pentagon wars - igaz történet, hogy fejlesztettek 14 milliárd dollárért egy olyan csapatszállító/légelhárító/felderítő tankot, ami semmire sem jó és bármi átlövi. Mégis mindenkit előléptettek, aki dolgozott rajta, csak azt az egy embert tették ki, aki meg akarta óvni a katonákat, hogy beleüljenek a harcmezőn, mert akkor biztosan meghalnak. Vannak ilyen filmek...

Krisz101 2017.04.21. 03:40:51

@Ethan Wolf: késő. már összejött valami szifonvédőt áruló gyerekkel, aki ahogy látom motoroson és vitorlázón is repül. akkor gondolom onnan jött az a szöveg. Nyilván a srácnak rengeteg szorakozása van, ezt tudom, mivel én is repültem 8 évet, ezért már nem fontos neki hogy a csaj az ágyban is jó legyen :-D. am igazad van h nem néz ki rosszul viszont smink és pénz nélkül csak átlagos van annál jobb picivel.

szerintem az ilyen csajok azt csinálják mostanában hogy egy pasit kiválasztanak és annak engedik hogy meggémelje őket a többinél meg se kép se hang. bár a szexuális része miatt amúgy sem nagy veszteség.

egyben nem értek egyet veled hogy szerintem a randi ötlete nagyon pozitív, erre én is vágyom. az őszt is szeretem és biztos lehet találni olyan szezonon kívül bérelhető kis faházat, nyaralót vagy szállást a mátrában ahol van kandalló. ez kurva jó és meghitt program egy csajjal.

Krisz101 2017.04.21. 03:46:39

@Ethan Wolf:
haha, jahaaajjj :-D:-D:-D
kep aláírást nézd...
m.nepszerukozossegioldal.com

/photo.php?fbid=1470993252972697&id=100001861090015&set=ecnf.100001861090015&source=49

Krisz101 2017.04.21. 04:00:41

és jaj amúgy a barátnői valami borzalmasak nem azért mert csúnyák lennének hanem mert semmi különleges semmi érdekes nincs bennük. nem értéket adnak hanem értéket elvesznek.

teljesen más típusú nők vonzanak de szerintem ezt láttad azokból amit átküldtem. nem ez a modell külső, hanem inkább természetes, legyen benne valami különleges, nem sablonos, valami csavar, és értéket adjon.

VT 135 2017.04.21. 05:51:54

@Krisz101: "m.nepszerukozossegioldal.com...photo..."
Jajajaj! Hát lehet, h kilóra megvan, mint szép nő, de ordít róla az elcsesződött korunk elcseszettsége: annyira, de annyira csak a felszínt birizgálja ez a nő. Nulla mélység. Tizenkettő egy tucat.
Apropó, akkor most ő hány pontos? Mert engem egy ilyen üres nő semennyire nem mozgat meg - persze lehet, h félhomályban, ahol nem látom rendesen az ürességet az arcán, szemén és bennem van némi ital, "felturbózódik" :) . De utána, ha fényt kap... Szóval nekem mondjuk egy ilyen nő értelmezhetetlen a 10 pontos skálán, mert hiába testileg kb. rendben van, de mit ér a csomagolás, ha a tartalom ennyire "0,0001%-os, "light, zsíszegény"?

Ethan Wolf 2017.04.21. 07:23:04

@Krisz101: Van szintkülönbség a férfi javára, ez a csávó simán lelép mellőle nemsokára :)

A randis ötlete akkor jó, ha már együtt vagytok egy ideje, de első pár randinak nevetséges lenne...

Ethan Wolf 2017.04.21. 15:20:54

@Krisz101: Vigyázz mit írsz, még a végén elhiszi valaki... :)

erkölcsi hulla 2017.04.27. 11:51:08

Íme az újhullámos feminizmus és a férfigyűlölő média által agymosott nő tipikus leírása.
CANCERCANCERCANCERCANCER
No meg az undorító kettős mérce. Isztambuli egyezménynek nézz utána mondjuk férfihangon, tetszeni fog :)

erkölcsi hulla 2017.04.27. 11:58:33

@claire85: Az a baj ezzel hogy gondolj bele, mennyi ilyen agymosott fiatal van még itt is pesten, és hogy mi lesz ezekkel miután rádöbbennek (ha rádöbbennek egyátalán) 30+ évesen, hogy át lettek baszva, és már csak hulladéknak jók.

Deetha 2017.08.26. 18:03:23

Pár napja rábukkantam a blogodra, beleolvasgattam, aztán lassan az egészet végigolvasom. Nem időrendi sorrendben, most épp ennél ragadtam le. Borzasztóan idegesített némelyiknél a realizmusod, hogy nulla érzelmet nem mutatsz egyik nő iránt sem, vagyis azt nem írod ide inkább. Itt (a blogban) próbálsz tárgyilagos maradni, és mint ahogy más a boltban vásárol és értékeli a cikkeket, te ugyanúgy használod a nőket, legyen az kolléga, egy idegen, egy barátság extrákkal. Értem én, hogy nem kell drámázni, biokémia, meg egyéb földhözragadt elméletek az ösztönökről... El is gondolkodtam, hogy az én párom is ezt csinálja a hátam mögött? Nem szerelem ez, csak vágy volt valamikor és már fél kilépni? Mert én nem azért vagyok vele, de ez biztos valamiféle férfi gondolkodás. Erre jött ez a poszt és megláttam, hogy mint ahogy ez a lány a mesevilágával, ő is csak egy buta naiv lány a női társadalomból, mint ahogy te is csak egy "naiv" férfi vagy a hím társadalmatokból. Ti csak egy réteg vagytok. Nyilván nem tehetsz róla, mint ahogy ez a kislány sem tehet róla, ez egy burok számodra is, ahogy írtad. Csak te nem rózsára vágysz, meg kedves bókokra, hanem vékony nőkre és a puncijukra. S próbálod igazolni magad, ráhúznád minden férfira a gyenge, vagy inkább érzelmileg tapasztalatlan jellemed. Minden bántás nélkül írom. Amit még észrevettem, hogy akiknek te nem jöttél be, az szerinted mind nemnormális, vagy nem néz ki olyan jól, mint te, vagy beképzelt, vagy valami, amivel megmagyarázod magadnak, hogy nem nálad van a hiba. Ahogy Téged ez a lány felkavart (a gondolkodásával), és nem tudsz vele azonosulni, egyből lejött, hogy számodra természetes, hogy egy nő viselkedjen érett nőként, te meg hagy dugjad már meg, mert ha nem, akkor biztos baj van a toronyban! :D Bocs, de szerintem egy szinten vagytok!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.27. 21:38:54

@Deetha: A blogger már az elején jelezte, hogy kíméljék meg őt az önjelölt pszichológusok. Ezt nem olvastad?

Deetha 2017.08.27. 23:00:26

@The Cortez: Nem olvastam! :D Ha a lányt boncolgatják cafatokra a kommentelők, az nem az egyébként? Csak a szerzőt nem lehet önjelölt beszélgetőként kritizálni? El is határolódom magamtól.. :D

Ethan Wolf 2017.08.28. 17:52:26

@Deetha: Ha elolvasol több posztot is, remélhetőleg kirajzolódik, hogy kicsit szélesebben és objektívebben látom a világot párválasztási szempontból, mint a többség. Az lenne a lényeg, hogy ne 1-2 poszt alapján vonjon le következtetéseket valaki a személyiségemről, mert esélyes, hogy tévútra fog tévedni. Főleg, mivel a posztok nem a megtörténésük időrendjében kerülnek ki, így válthatja egymást olyan poszt, mikor csak megdugni akarom az adott nőt, vagy mikor akarok is tőle valamit.
süti beállítások módosítása