Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 12. rész

2017. október 23. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Íme a mai alanyunk: 

clipboard01_6.jpg

Ez a szeretnek és szeretsz elég limonádésan hangzik, valami keleti/kelet-miskolci bölcsesség lehet ez. :) Amúgy ha rákeresünk az idézetre (mert ez az, csak baszta jelölni), akkor látjuk, hogy kicsit átírta az idézetet, de attól még fel lehet ismerni. 

Jogász, céltudatos, család centrikus, nekem ez kicsit ellentmondás. A céltudatos jogászok inkább karrierre koncentrálnak, és lehetnek attól még család centrikusak, de nem fogják dobni a karriert egy családért harminc alatt.

Néha kisördög, de amúgy bújós is tud lenni. Ez megint minden nőre igaz, kár volt kiírni. 

A kit keres rész már érdekesebb, ez mindig sokat elárul arról, aki írta. :) 

Önmagára igényes: ez bújtatott, mert ki lehet belőle hátrálni azzal, hogy legyen tiszta, stb. De valójában a jelentése annyi, hogy jól nézzen ki. Pont.

Legyen a férfi nála magasabb, ami nem nehéz, hisz ő maga csak 168, de nyilvánvalóan ehhez még jön a tűsarok, amivel már 178 lesz, vagyis a keresett férfi minimum szintje a 180. 

Legyen a férfi nála idősebb: Sajnos az eredeti kép már rég nincs meg, nem emlékszem, hogy hány éves az alanyunk, ami azt illeti, még nevét sem tudom. :) Gyanítom, az idősebb jelentése, olyan 30-35 körüli lehet maximum. 

Legyen sportos: Ezért gondolom, hogy korban a csaj 25-28 között lehet, és ezért keres magánál idősebb férfit. Egy 35 fölötti nő már nem emeli ki, hogy sportos férfit akar. A sportos elég egyértelmű, jó tested legyen.

Budapesti, diplomás: még azt is kiemeli, hogy maradjon is pesten a csávó. Nagyon meg akarja vetni itt a lábát, de gondolom nehezen megy neki. Tuti albérletezik és keresi az összeköltözésre alkalmas jelöltet. Esze ágában sincs visszamenni a szülőkhöz Miskolcra (amit meg tudok érteni). A diploma kitétel amolyan jövő záloga dolog. Ha diplomás, akkor jó munkája van, jó fizetéssel (pesten). Csak tippelek azzal, hogy miskolci a csaj az egyetem miatt.

Férfias férfit akar a drága. :) De hisz ezt sorolta fentebb. Vagy még azokon felül is legyen férfias férfi? Megsúgom, ez annyit tesz, hogy olyan legyen, amilyet elképzelt. A fenti felsorolás semmit nem ér, ha nem pont olyan vagy, mint xy. XY lehet egy híresség, vagy egy amolyan álompasi a lányka fejében.

Lehet, hogy ez már túl sok, írja ő. :) Ez aranyos, ezzel azt sugallja, hogy magasak az elvárásai, kevés férfi felel meg neki, ergo ő maga annyira értékes nő, hogy kénytelen ilyen magasra helyezni a lécet. :)

Összegezve, a kit keres mező: 180 magas, jóképű, sportos, diplomás, pénzes, 30-35 körüli, férfias férfi.

Ezek nem olyan nagy elvárások, egy 40 éves férfi is szeretne egy 22 éves, nagymellű, sportos fenekű, lapos hasú, szőke, szilikon cicababát. Nem is értem, hogy a kereslet, miért nem találkozik a kínálattal. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4412741056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2017.10.24. 10:16:39

Ismerj meg!

Szeretek utazni, turazni, futni, bringazni, edzoterembe jarni, olvasni, baratokkal idot tolteni.
Meg Angliaban elek, de szeretnek haza koltozni 11 ev utan. Mar keresem a megfelelo munkat Budapesten, remelem mihamarabb sikerul. Emellett paromat is szeretnem megtalalni otthon :)

---

lakóhely - bp vii
miközben deklaráltan Angliában él még
31 éves
olvasatlan levelek száma: több mint 10

szánalom
mit is mondanak a majomról...?

whoamiohmy 2017.10.25. 07:48:18

@Krisz101: erre van ésszerű magyarázat. Én ugyanebben a helyzetben voltam tavaly. Angliaban locumoztam, ugyanakkor béreltem egy lakást (én is a VII kerületben). Életvitelszerűen Angliaban tartózkodtam, de a lakásom Budapesten volt. Angliaban a kórházakban aludtam ahol dolgoztam.

Szóval az élet neha tud érdekes lapokat osztani. Ezen manapság már nem kell meglepődni.

VT 135 2017.10.25. 14:24:26

Semmi újdonság, korunk agymosó "neked minden jár, mert pina nőtt a lábad közé" propagandáján felnőtt újabb nőegyed. A macskatápszer gyártók örülnek, lesz elég vásárlójuk. Mondjuk, aki nő az elváráslistáján a férfit nagy F-fel, vagy nagy betűvel írja, az eleve messziről kerülendő.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.25. 16:28:24

@VT 135: „Semmi újdonság, korunk agymosó "neked minden jár, mert pina nőtt a lábad közé" propagandáján felnőtt újabb nőegyed. A macskatápszer gyártók örülnek, lesz elég vásárlójuk. ”

Hagyjuk inkább. Ne erőltessük, ami nem megy.

Krisz101 2017.10.25. 20:06:53

@whoamiohmy: jaj ne már figy. ennél azért jobban ismersz :))) az egy dolog hogy nálad ez van mert neked egyben vannak a dolgaid. De ne indulj már ki magadból... Kijött belőled az altruista? :P

Ez egy típus, azért másoltam be. Régebben amatőr koromban valahányszor megkapirgáltam a dolgot mindig kiderült, hogy a csajnak semmi bázisa nincs itthon sőt nagyrészt a szüleihez költözne haza. amit ezzel akar elkerülni
Ugyanezt játsszák a vidéki csajok is, rendszeresen elfelejtik beírni hogy nem budapestiek.

A sok béta balfasz meg rohan mert azt hiszi hogy ez egy jel a csaj részéről, hogy most nyitott, most igazán szeretne valamit.
Miközben lófaszt, a nő részéről ez az egész a bebútorozásról szól. Arról hogy legyen meg a háttere amikor megérkezik, ne legyen kiszolgáltatott a randipiacon.

Normális nő sosem csinálna ilyet, hiszen gondolj csak bele mivel jár egy Budapestre felköltözés vagy hazaköltözés. Munkát kell találni el kell rendezni a dolgokat satöbbi. Alkalmas ez az időszak egy komoly kapcsolat kialakítására? Hát persze hogy nem! épeszű embernek ez nem is lehet kérdés. De jut rájuk f*** így is.

Elég csak megnézni most a molesztálási botránnyal kapcsolatos balhét milyen ostobaságokat kommentelnek a magyar férfiak...

Krisz101 2017.10.25. 20:07:51

@The Cortez: mit hagyjunk? teljesen jól leírta a lényeget

Krisz101 2017.10.25. 20:18:41

@whoamiohmy: ahogy belemeélyedek a red pill be, egyre feltűnőbbek ezek hogy manapság az összes nő úgy keres pasit hogy az az adott elethelyzetebol adódó energia deficitből átvegyen valamit. pl:
-ígérje meg hogy komoly kapcsolatot keres a nőnek emiatt ne kelljen kockázatot vállalnia
-Azért legyen komoly kapcsolat mert akkor lehet összeköltözés ergo a nőnek nem kell albit fizetnie
-Költözésnél már legyen valaki akire a problémák egy részét átterhelheti, az új közegben segít neki.
-Az eddigi pasijai ilyen meg olyan bunkók voltak megcsalták satöbbi. Tehát te rendes legyél nehogy egyedül fel kelljen dolgoznia mint minden normális embernek mielőtt ismerkedni kezd.

és még sorolhatnám.

régebben több komoly barátnőm volt aki ezeket a dolgokat először rendbe tette és utána kezdtünk ismerkedni. Érdekes módon mindig kapcsolat is lett a dologból

VT 135 2017.10.25. 20:33:32

"-Azért legyen komoly kapcsolat mert akkor lehet összeköltözés ergo a nőnek nem kell albit fizetnie"
Ezzel azért vitatkoznék a nők nevében, mert fiatalabb korosztálynál előfordul, de 30-asként már ugyanúgy lehet egy nőnek saját lakása, mint egy férfinak. Ugyanannyi esély mintként nemnél (ami elég kevés, ha nincs meghalt rokon, vagy bőkezű szülők). Illetve összeköltözésnél is felesben szokás fizetni.
Inkább az a gázabb, h bár neki sincs mondjuk lakása, de neked, férfiként, ha nincsen, akkor nyilván lúzer vagy. Időnként egész értelmes gondolatok is felbukkannak a velvet irreális álmodozásait:
"A nők szerintem valami olyan hallucinációban léteznek, hogy a srác kutya kötelessége, hogy 18 évesen megcsinálja a jólmenő, legális – talán kicsit dörti, mert az izgi – vállalkozását és akkor 26 évesen már meg is érett arra, hogy a gyermekei apjaként monogám kapcsolatot teremtsen az arra érdemessel. Mind ezt úgy, hogy ezt a fent vázolt megélhetési problémát a nők is szenvedik, tehát pont tudniuk kéne, hogy megy ez. Így megy ez (Vonnegut)."
velvet.hu/randi/2017/10/11/8_eve_vagyok_egyutt_a_11_5_evvel_fiatalabb_pasimmal/

VT 135 2017.10.25. 20:48:30

@VT 135:
*jav: felbukkannak a velvet randin, itt pl. egy nő teszi helyre nőtársai irreális álmodozásait

Krisz101 2017.10.26. 01:32:32

@VT 135: én a velvet egy szavát nem hiszem el. szerintem ezek kitalált történetek, amit egy ghostwriter újságíró ír ezek nem valódi emberek köze nincs a valósághoz. Nekem süt a kamutól és a blue pill agymosástól, kliséktől

Nem értek egyet veled mert az élet Szinte minden területén így a közös lakásbérlet ben is az szokott lenni hogy azért mégis a pasi viseli a nagyobb terhet így vagy úgy még ha az anyagiakat pontosan meg is osztják.
Rengeteg probléma merül fel mindig van valami amit a végén a pasinak kell megoldani

Régen egyébként semmi bajom nem volt ezzel Elvégre a férfi az erősebb nem.

A mostani folyamatos férfiak elleni támadások és férfiak cikizése miatt érzem egyre felháborítóbbnak és tűrhetetlenebbnek

whoamiohmy 2017.10.26. 09:52:49

@Krisz101:
Lehet, hogy magamból indultam ki... nekem az utóbbi 5 évben az új város - beköltözés - új munkahely kombo úgy 1 hét alatt lezavarható volt... mondjuk locumban volt, hogy hetente 2-3 munkahelyem volt (mindig más, a rekord egy hónap alatt 10 kórház volt eddig).
Mindegy, lehet, hogy igazad van. Szerintem ez a nő beleesett abba a csapdába, amit én több nőnél is látok, hogy kimegy külföldre, de képtelen a saját kulturális miliőjéből annyira kiszakadni, hogy be tudjon pasizni kint. Vannak nők, akiknek tényleg nem megy ez (bármennyire is lohol a nők többsége a külföldi pasik iránt). Így aztán hazajön, de kéne persze valaki, aki egyengeti a sorsát otthon. Én ebből ezt hámozom ki.

whoamiohmy 2017.10.26. 09:57:44

@Krisz101: tetszik vagy sem, a férfiak 95%-a bizony fizet a punciert, és ezt a nők manapság már kőkeményen el is várják. Mindenki azzal fizet, amije van. Ha van pénzed, az a legjobb, mert azzal sok mindent meg lehet venni. Ha nincs, figyelmesség, érzelmi támogatás, lakás, társadalmi státusz, sok minden közbejön.
Az a leggusztustalanabb, mikor egy alfa özvegy keres magának egy cuckot, akinek a vállán kisírja magát, aztán mikor érzelmileg talpra állt, otthagyja a gyereket a picsaba és lendületből ugrik vissza a faszkorhintara. Életem legelső kapcsolata pont ilyen volt. A legrosszabb az volt, mikor a csaj részletesen ecsetelte, hogy az illető alfának bizony sose tudott nemet mondani a szexre, sőt, ha most megjelenne az ajtóban, azonnal lenne valami. Mindeközben én persze ehkoppra voltam fogva, negyhetente egyszer ha volt valami.
süti beállítások módosítása