Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Rövid poszt: Napi tipp

Honnan tudhatod, hogy a csaj szexre készül, ha autóval van

2017. december 14. - Ethan Wolf

Néha, ha eszembe jut valami érdekes, azt csak így benyögöm egy rövid bejegyzésben. A poszt alcíme jól sikerült. :P Most arról írok, hogy olyan esetben, mikor a csaj autóval jön a randira, miből lehet tudni viszonylag az elején, hogy dugásra készült-e vagy sem.

Példának okáért, első találkozásra készülsz egy nővel és reméled, este lesz is valami. A beszélgetések eddig nagyon jók voltak, ment egymás kóstolgatása, de az első találkozó csak most történik meg. A hölgyemény autóval fog érkezni. Ez azért jó, mert gyorsan lehet következtetéseket levonni. 

Még nem láttátok egymást élőben, így mikor Ő kiszáll az autóból, abban a fél percben dönti el, hogy este lefekszik-e veled, vagy sem. Ez eddig nem újdonság, hisz ismerjük a legendát miszerint a nő "első pillantásra" eldönti, mi lesz a dolog vége. Szóval, kiszáll a kocsiból, üdvözlöd és beültök valahova. Addig, míg beültök eltelik legalább öt perc szóval bőven meghozza a döntését. Ha alkoholmentes italt rendel (üdítőt, kávét, akármit, ami nem pia), akkor buktad az estét, a lány már az első pillanatban tudta, hogy kocsival megy haza. Ha viszont piát rendel, akkor arra készül, hogy nem vezet haza (ittasan ugyebár), azaz veled tervezi tölteni az estét így vagy úgy. Ha alkoholos italt rendel, akkor az első pillantásos teszten átmentél. Innen már csak te ronthatod el a dolgot. 

Szívás, ha olyan a csaj, aki alapból nem iszik alkoholt, de az olyannal felesleges egy éjszakás kalandba keveredni, mert nehezebb a dolgod velük.

A lényeg nagyjából ennyi, ha autóval jön és alkoholos piát rendel magának, akkor jó úton jársz. Persze annyira nem egyszerű, hisz ha autóval van, nem fog csak úgy magától alkoholt rendelni. Ezért kell neked, férfiasan rendelni kettőtök helyett (piát). Ha szabadkozik, hogy kocsival van, akkor elég azt elrendezni annyival, hogy nem gond, megoldjuk és egy kaján mosollyal témát váltani. Ha itt megtörik és elfogadja, akkor nyert ügyed van. Ha nem, és csak azért is üdítőt rendel, akkor aznap nem lesz semmi.

/Kivételek mindig vannak, itt most a nagy számok törvénye alapján írtam, amit írtam. Én is vittem haza csajt első randin úgy, hogy kocsival volt és nem ivott./

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8812974594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2017.12.17. 10:03:35

Egy kérdés: szerinted mennyire igaz az, hogy ha egy nő ugyanolyan bugyit húz a randira mint amilyen a melltartó, Akkor arra számított, hogy lesz szex?

Wildschwein 2017.12.18. 08:31:21

@whoamiohmy: (Szokásomhoz híven, beleszólva egy olyan kérdésbe, amelyet nem is nekem tettek fel:) Hát ha ezt megtudod, akkor már nem mindegy, hogy ugyanolyan, vagy sem, meg hogy miért ugyanolyan, ami különböző? Ha pedig nem tudod meg, akkor szintén mindegy már :)

whoamiohmy 2017.12.18. 09:39:16

@Wildschwein: Nem egészen, sok esetben lehet látni, hogy a nőkön milyen fehérnemű van, anélkül, hogy levetkőznének (nyári ruhák, rövid szoknya, átlátszó blúz, stb.).
Egyébként meg nagyobb győzelem a hódítás, ha ő nem készült szexre, de mégis az lett belőle, mert nem tudott ellenállni ;)

whoamiohmy 2017.12.18. 09:42:05

@Wildschwein: Meg a másik, hogy rengetegszer van olyan is, hogy te nem gondolnád, hogy lehet szex, de a nő meg elvárja. Ilyenkor (ahogy Mesterünk is írta többször), ha nem esik le a tantusz, nemcsak az aznap esti szexet, de a további randikat is buktad, mert nem lesz több esélyed.

Ethan Wolf 2017.12.18. 20:00:42

@whoamiohmy: Leszámítva, amikor párkapcsolatban voltam valakivel, nem is nagyon láttam olyat, hogy különbözött volna az alsó a felsőtől...
Vagy csak nem emlékszem....

whoamiohmy 2017.12.19. 09:49:19

@Ethan Wolf: Hehe, mert nálad mindenki "csőre töltve" megy a randira...
Én futottam már bele olyanba, hogy kicsit ügyesebb nyomulással akkor is lett szex mikor a partnercég nem számított rá, és ilyenkor általában az alsónemű nem a legszexibb volt. De asszem neked is volt olyan posztod, ahol te álltál le az előjáték közben mert a hölgy bugyija nem volt valami igényes. Vagy összekeverlek valakivel?
Mondjuk ha egy nő nagyon akar szexelni, akkor nem húz bugyit. Ilyen is volt már sokszor.

Ethan Wolf 2017.12.24. 09:02:04

@whoamiohmy: A helyes megfogalmazás: Akkor is lett fúzió, mikor a partnercég nem számított rá :D
süti beállítások módosítása