Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Masszázs terapeuta

2018. április 09. - Ethan Wolf

feel-still-42.jpg

Ildivel tinderen ismerkedtem meg, egy boci csokit majszolt az egyik fotóján, rögtön írtam is neki, hogy micsoda bátorság ilyen képpel nyitni. Kíváncsi is lett a miértre, és elindult a beszélgetés. Alacsony, olyan 155 centi magas lányka volt, vállig érő szőke haj és barna szemek. Aranyos pofi, sportos testalkat. Hamar kiderült, hogy masszírozni tanul. Ki is lettem oktatva, hogy mi a különbség a masszőr (férfi), a masszőz (nő), és masszázs terapeuta között (már régebben ki lettem oktatva erről amúgy, de játszottam a hülyét). Ő az utóbbit műveli, ami annyit tesz, hogy komolyabban foglalkozik a masszázzsal, gyógymasszőrnek tanul.

er.jpg

Persze a beszélgetést rögtön elvittem erotikusabb irányba, hisz a masszázsról mi más jutna egy férfi eszébe először, ha nem a szex. :) Csak egy tipp, de úgy gondolom, a legtöbb férfi ilyen esetben kínosan igyekszik kerülni a szexre való utalásokat, nehogy rögtön megsértse a lányt. Ugyanakkor szerintem a lány tudja, hogy arra szeretnéd vinni a beszélgetést, de nem mered és ezáltal már leírod magad. Úgyhogy, én elvittem ebbe az irányba a beszélgetést. :)

Vette a lapot és belement a játékba, amit rövidesen egy kávémeghívás követett. Másnap este összefutottunk egy kávézóban, ami elég közel volt hozzám (3 percnyire). Élőben is olyan volt, mint a képeken, kivéve az öltözködési stílusát. A fotókon kicsit nőiesebb ruhákban volt, a randira pedig sportosba jött. Ez számomra negatívum, de túl aranyos volt, hogy számon kérjem. Humoros, izgága, kis 22 éves volt. Szerencse, hogy volt humora, a tököm tele a sok fapinával az utóbbi időkből. Vele lehet viccelődni. Kávézás közben közelebb ültem hozzá, megnéztem a karkötőit, majd az óráját a karján, így megérinthettem. 

Festészet a hobbija és macskát tart otthon. Ez utóbbi nem jó ómen ezt már tudjuk. Fél éve szingli, de most nem is keres komolyat, csak nézelődik. Nem biztos benne, hogy még túl van az exén. Ez a téma sem jó jel, mármint ha első randin felmerül. De szerencsére több volt a vicces pillanat, és beszélgetés közben folyamatosan kételkedtem a masszázs tudományában. Ezzel felheccelve, hogy rávegyem egy masszázsra.

costa2.jpg

Elindultunk hozzám, miután eljutott oda, hogy márpedig bebizonyítja, mit tud. Útközben persze a lelkemre kötötte, hogy csak felsőtest masszázs, a boxer és a nadrág rajtam marad. Hát persze, bólogattam enyhe mosollyal, mert a szája szegletében láttam azt a huncut mosoly kezdeményt, ami nekem annyit üzent, hogy dughatom, ha ügyes vagyok.

Megittunk egy pohár bort (volt az három is), mikor szabadkozni kezdett, hogy talán mégsem jó ötlet egy idegent megmasszíroznia. Mondtam neki, hogy amúgy is idegeneket fog masszírozni. Aztán jött a kifogás, hogy nincs is nála masszázsolaj, sem semmi kellék. Ennyi se kellett nekem, a szekrényből kivettem egy üveg masszázsolajat (egy régebbi kalandom alkalmával kellett megmasszíroznom valakit, onnan maradt rám). Nevetett, Az ágyra terítettem egy másik lepedőt, amiért nem olyan kár. Ildi kiment a mosdóba, addig én csupaszra vetkőztem, bekentem magam, és lefeküdtem az ágyra. Ildi arcán a döbbenet, mikor belépett. :)

Mondtam neki, hogy ha nem veszem le a gatyát, akkor félő, hogy csupa olaj lesz. :D Kicsit féltem a reakciótól, de azt éreztem a testbeszédéből, hogy nem fog elrohanni. Mosolygott és odalépett, annyit mondott, hogy neki kellett volna bekennie olajjal. Felálltam, megcsókoltam és elkezdtem vetkőztetni. A fehérneműnél jártam, mikor hirtelen nagyon komolyra váltott az arca. Kikötötte, hogy dugás (ő nem így mondta) nem lesz. Ezt komolyan mondta, láttam rajta, nem teszt volt.

Sebaj, meglátjuk mi lehet még. Nagyon ügyesen átmasszírozott, de tényleg, jó volt. Mikor a hátamon feküdtem és úgy masszírozott, az ezredes persze felállt. Mire kaptam egy érdekes kérdést.

487532.jpg

Régóta ki szeretné próbálni, de még sosem vált rá lehetősége, mit szólnék a csúszkához. Mondom, az meg mi? Csúszkamasszázs.

Ez egy amolyan erotikus masszázs, mikor a lány is bekeni magát olajjal és csúszkál rajtad, és úgy izgat. Nehéz ezt leírni. Inkább linkelek egy videót, hogy mi is ez.

FIGYELEM, munkahelyen nem biztos, hogy jó ötlet megnyitni. Nem vírus, vagy ilyesmi, de mégicsak szexvideó.

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=1509761389

Tekerjetek 4 perc 25 másodperchez. Olyasmi. 

Csak ebben a videóban végül meglovagolja a csaj, meg van orál is. De amit kaptam csúszka masszázs, az erotikus ugyan, de szexmentes. Ildi ugyanígy csúszkált rajtam pucéran és ezzel izgatott is, főleg mikor az olajos mellei közé csúsztatta a farkamat. Aztán mikor látta rajtam, hogy már nagyon kész vagyok, kézzel befejezte. Azaz kiverte. De addigra az izgatástól már annyira csőrre voltam töltve, hogy pár rántás elég is volt. 

Nem engedett közben semmit a csókon kívül, se ujjazás, se behatolás, semmi. Még csak a szájába se vette. Első randin nincs szex. Most nem azért, de technikailag lehet, hogy ez nem szex volt, legalábbis papíron, de most komolyan....ez márpedig szex volt. :D

Lezuhanyzott, majd lassan mennie kellett. Később nekem is zuhanyoznom kellett, de akkor még ki voltam merítve. Soha többé nem találkoztunk. Törölt tinderről. Semmi nem maradt utána.

Azt hiszem, mindvégig ezt akarta, hogy valakin kipróbálhassa ezt a csúszka dolgot. Kicsit ribiskedhessen. A helyzet az, hogy annyira azért nem volt jó. Mármint jó volt, mert végülis elmentem, de amúgy, mint élmény, nem tudom...

A sima masszázs része az elején jó volt, mint masszázs természetesen. Mikor átmentünk erotikus masszázsba, ez a csúszkálás, rohadt izgató volt, de idegesítő is egyben, hogy nem csinálhatok semmit. Valamint kicsit idétlen is volt ez az egész néhol. A videóban jól néz ki szexi, de a valóságban kicsit idétlen. :)

Az volt a legrosszabb, hogy annyira felizgultam ahogy meztelenül csúszkált rajtam, hogy ihaj, de nem volt se orál, se dugás. Csak egy kézimunka. Ha egy oltári lovaglás lett volna belőle, mint a videón is, akkor azt mondom oké. De így, nekem annyira nem volt jó. Ja, és időnként dörzsölgette a makkom a fenekével, ami meg inkább volt fájdalmas, mint izgató.

Egy élménynek elment, de azt hiszem, tartózkodni fogok ettől a csúszkálós izétől. Plusz mire rájöttem, hogy van angolul, hogy kereshessek róla videót :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr8713797164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2018.04.09. 08:39:53

Hiányolom a posztból annak a megerősítését, hogy nem vagy rasszista. Talán az lettél egy hét alatt? Nem? Akkor meg miért nem erősíted meg, újra és újra? Hm?

Bár a témához hozzászólni nem modern, nem huszonegyedik századi és nem haladó szellemiségű (sőt már majdnemhogy rasszista) dolog, most mégis megteszem. A neten rengeteg "masszőzt" találni, akik csúszkamasszázst is kínálnak. (Természetesen szolgáltatásként, vagyis ellenérték fejében, nem úgy, mint a posztban.) Vannak köztük kifejezetten szép, jó testű nők is. És náluk valóban fellép az a jelenség, amit Wolf is említ: Alapjában véve az, hogy egy vonzó nő, kellemes körülmények között elvezet a magömlésig, jó dolog kellene hogy legyen - viszont ha nem hagyja, hogy megdugd amúgy igazából (márpedig ha nem jössz be neki nagyon-nagyon, akkor nem hagyja, hiszen ez ugye egy szolgáltatás, nemde), akkor ott marad benned a hiányérzet. Szóval egyetértek, mindent összevetve ez nem elég, és ilyen formában nem is jó.

Ethan Wolf 2018.04.09. 18:12:15

@Wildschwein: A csaj fehér volt...remélem nem vagyok rasszista, hogy ezt leírom. :D

TopszLee 2018.04.09. 22:08:13

@Ethan Wolf: "Nem biztos benne, hogy még túl van az exén." -> Értsd úgy hogy nem vagy neki elég hejespassee (jóképű ronaldó, vagy ilyesmi), hogy egyől elfelejtse az exet. Hidd el ha elég jól nézel ki, biztos hogy rögtön tlteszi magát az exén.

"A fehérneműnél jártam, mikor hirtelen nagyon komolyra váltott az arca. Kikötötte, hogy dugás (ő nem így mondta) nem lesz. Ezt komolyan mondta, láttam rajta, nem teszt volt." -> Megint csak igazolódik, hogy nem vagy neki elég hejess, de mivel valamivel kitűnsz a tömegből (kiállás, duma, viselkedés, lóvé), ezért kapsz valamit, de nem mindent. (Illetve a saját érzésedet is figyelembe véve, kis túlzással majdnem "nesze semmi fogd meg jól"-t kaptál).

"Soha többé nem találkoztunk. Törölt tinderről. Semmi nem maradt utána." Erre már nincs mit mondani. Egyenes következménye a fentieknek. A nő által vélt saját és a te szinted közötti különbség (mindegy hogy valós, vagy képzelt).

Ilyen esetekben ha egy nő pucéran nekiáll téged masszírozni, de kiközi hogy nem lesz szex, annak az ügymenetnek ennyi is a lefolyása. Ilyenkor hozz ki az adott estéből amennyit tudsz, majd next gomb. Ha nem törölt volna a tinderről se ért volna meg egy sor írást sem, mert ahogy Rollo is írja: "any woman who makes you wait for sex, is NEVER worth the wait".
Cserébe kaptál egy ingyen csúszkamasszázst. Pesten egy ilyen 20K körül kezdődik / óra - ha jól tudom.
Jól jártál :P

Wildschwein 2018.04.10. 16:54:37

Ööö... cenzúra? Csak helyeselni tudom, nem szabad hagyni, hogy a rasszisták is elmondják a véleményüket.

Blacktron2 2018.04.10. 21:57:06

Nem rossz, csak korrigálni kell utána, ha hiányérzet maradt :-)
A masszázs +levezetés 12-15 per óra.
20 már drága, ha nincs benne szeksz.

whoamiohmy 2018.04.11. 12:35:17

@Blacktron2: tényleg mennyi most az órás átlagár szexért Budapesten? Csak kíváncsiságból ;)

Blacktron2 2018.04.11. 13:00:30

a teljes kör 15-20, ma inkább a 20-hoz közelebb. ami még mindig nem vészes!
karrierem során próbáltam már drágábbat is, nem múlott rajta semmi.
azon múlik főleg, mennyire sikerül egymásra hangolódni!

TopszLee 2018.04.11. 19:39:50

@whoamiohmy: Úgz tudom pesten 1 óra 15 rugó / átlag (hivatalos honlapokon elérhető szolgáltatókról beszélve-nem az utcán várakozókról - bár azok egyre kevesebben is vannak).
Ezze együtt miért nem mész el ott helyben? Lehet drágáb, de lehet minőségibb is az 1 óra. Vagy a helyedben inkább lenéznék Hollandiába egy laza kis hétvégére- sokkal nincs messzebb, és mégis csak új élményekkel gazdagodnál, mert hidd el Budapesten minden változatlan....(lásd. pl. népszavazás eredménye akár...)

erkölcsi hulla 2018.04.12. 15:15:35

Szóval a csaj nem szexmunkás ám, de az első talin egy idegennek a csúszkát ad, majd a mellei közé veszi a faszt, majd ki is veri.

De, ő ilyet sosem csinál a munkahelyen, á dehogy :)
Tézisem: az összes masszírozással foglalkozó nő, ha tényleg pénzt akar csinálni, akkor azért faszt ver/szop/dug. Régiesen szólva, kurva, esetleg progresszívabban, prostituált névre hallgat.

Nem hinném hogy bármi rendes férfi jól tűrné hogy a bnője 'masszőr', és napi 8 órában álló faszú férfiakat masszíroz. Szerintem ha az már erősen megcsalás kategóraia, főleg ha még ki is veri.

Ugyanaz a kategória a férfiaknál is, amelyik ezzel foglalkozik, annak nagy százaléka minimum ujjazza a klienst, ha kéri, és négy fal között marad a dolog. A legszebb mikor céges szinten van ilyen biznisz. Szerintem férfikurvák, de biztos csak az elborult erkölcsi normáim miatt.

whoamiohmy 2018.04.12. 15:24:40

@TopszLee: most hogy Angliaban beoffolt a vállalkozás amit kiépítettem, átjöttem Svajcba. Kineveztek főorvosnak egy egyetemi klinikára Zürich mellett.

Körbe is néztem, hogy itt milyen a kínálat. Brutális klubok vannak. Egyelőre elő tapasztalatom meg nincs e téren de szerintem hamar kikupálódom majd. Tele vannak a zürichi klubok magyar csajokkal, állítólag Dubai után ide jön a legtöbb magyar prosti csaj meggazdulni.

P. S. A svajci nők GYÖNYÖRŰEK. Még a németországból ide vándorolt kolléganők is minimum 2-3 ponttal jobb nők a 10-es listán mint a nemet atlag. Nem tudom miért van igy.

whoamiohmy 2018.04.12. 15:27:39

@TopszLee: egyébként meglepő, de a 15.000/óra árhoz képest OLCSÓBBAK a nemet kupik. A németeknél a román prostik lassan egy Big Mac áráért lepippantanak, de 20 euróért már dugni is lehet (nem rossz nőket és nem rossz klubokban). Itt Zürichben egy fel óra 100 és 350 CHF között van. Azt nagyon bírom hogy az egész legális és emiatt nyilvánosak az árak is. Ami megdöbbentő volt, hogy egy átlagos prosti itt évi 125.000 CHF -et keres. Összehasonlításképpen a kezdő orvosi fizu itt 105.000 CHF.

whoamiohmy 2018.04.12. 15:30:08

@Blacktron2: engem egyébként meg az abszolút high-end sugarbabyk érdekelnének nagyon. Ahogy hallom, havi 1000-2000 euro között már lehet ilyen nőt "bérelni".

Volt egy eszméletlen jó áttekintő cikk a helyzetről nemrég:

szelsokozep.com/cikk/1088-a-prostitualt-kerdesrol

Neked mik a tapasztalataid?

Ethan Wolf 2018.04.12. 17:46:48

Hasonló témakörben én is tervezek posztot, mármint arról, hogy milyen a prosti felhozatal, de az még odébb van.

whoamiohmy 2018.04.12. 18:26:43

@Ethan Wolf: wolf, az ajánlatom áll még ám, ha hajlandó vagy tesztelni a puncs.hu-t, szívesen állom 1-2 havi prémium tagság költségeit!

Ethan Wolf 2018.04.12. 19:33:19

@whoamiohmy: Köszi, de már regisztráltam tavaly, és említésre sem méltó az oldal, a felhozatal szánalmas, nem véletlenül nem volt belőle poszt.

whoamiohmy 2018.04.12. 22:10:02

@Ethan Wolf: engem azért érdekelnének a benyomásaid. Kevés a nő? Mindenki pénzre megy? Szégyellnek a csajok regisztrálni? Csak öregecske nők vannak fent? Mi a gond vele?

Blacktron2 2018.04.13. 10:13:47

@whoamiohmy: köszi a linket, kiváló cikk!

Nekem a 'casual'lal van érdemi tapasztalatom, teljesen jól írja a srác! olyan 90-100 közötti ilyen lánnyal lehetettem, akik jobban tetszettek, azokhoz vissza is mentem.
Sajnos sokszor van, hogy csak pár hónapig hirdet valaki, aztán eltűnik. Nemcsak akik nem bírták, hanem csomó jó is.
Sugar babyt nem szeretnék, nem vagyok nagyvállalkozó, se politikus.
Szerintem nincs az a matek ahol megérné sokszorost rákölteni.

A lakásos lányokra viszont igen, kiszámítható 15-20 ezer, és nincs udvarlási stressz, procedúra.

Blacktron2 2018.04.13. 12:08:31

2 kevéssé hiteles dolog azért akadt benne:
5 ezerért csak az égetőnél van szex, nem lakásban..
a barátja aki a beszélgetőtársakra alapított jól menő üzletet.. remek ötlet, de vszínű csak fikció.

olyan emberre meg aki luxus szeretőt tart én is kíváncsi lennék, ő hogy látja!

Ethan Wolf 2018.04.13. 17:55:09

@whoamiohmy: A felhozatal. Kevesen vannak és ami van, annak jelentős része kamu profil, vagy kurva. Hihetetlen, hogy egy választ se kaptam. De tényleg. :D

whoamiohmy 2018.04.14. 00:04:24

@Blacktron2: Mikor a cikket olvastam, én se akartam elhinni, hogy van olyan barom, aki ezért fizet, de ahogy járok-kelek a világban, egyre inkább azt látom, hogy TÉNYLEG vannak ekkora barom férfiak. Basszus, nemrég felregisztráltam egy "name your price" nevű "társkeresőre", ahol FIZETSZ AZÉRT, HOGY NŐKKEL RANDIZZ. Nem a szexért!!!! Felköhögsz 100-150 dollárt (vagy akár többet is) a nőnek azért, hogy elvihesd vacsorázni (mindent te állsz persze), és ha úgy látja jónak, akkor esetleg megismételheted a dolgot..

Ami kemény, hogy ezt egyébként a sugar baby kultúra alapozta meg. A sugar baby az a prosti, aki nem feltétlenül szexel a kuncsafttól kapott pénzért, hanem a pénzt elteszi, aztán majd még gondolkodik a dolgon... legalábbis egyre többen így fogják fel. Van már egyébként sugar baby app is, na ott is az van, hogy már azért mennek a tarifák, hogy találkozzon veled a nő.

2018.04.14. 20:16:19

@whoamiohmy: Ez azt jelenti, hogy annyira töketlenek, impotensek, sarokbaszorított kisnyuszik a férfiak, hogy pénzért mennek el vacsorázni velük a nők? Létezik ilyen állatfaj? De azért ezeket ne férfinak nevezzük, hanem valami androgün mittoménminek :-(
süti beállítások módosítása