Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Gazdagok és szépek

2018. július 02. - Ethan Wolf

c9c58486b467b205bf9ad7d5b58ba321_fitted_740x02.jpg

Emlékszik még valaki erre a sorozatra? Én nem, csak a címe rémlik és épp passzol ehhez a poszthoz.

Kamilla a jól megszokott Tinderen került a látókörömbe. A képein háttal állt, de nagyon jó alakja volt. Arra gondoltam, hogy biztos nagyon csúnya szegény ezért nem meri vállalni az arcát, de hát olyan teste volt, hogy felkeltette a kíváncsiságom. Írtam neki és beszélgetni kezdtünk. Persze cinkeltem, hogy mindig a hátát mutatja felém, meg szóvá tettem, hogy sportolnia kéne (szarkasztikusan, hogy vegye a lapot). Könnyen megtaláltam a csatornát, amelyen keresztül ráéreztem a rezgésére.

photo-1474610715337-344726d48cb72.jpg

A jó öreg „sütök neked pizzát, mert az finomabb, mint amit bárhol kapni” módszerrel operáltam, ami beválni látszott. Azt mondta, hogy ilyen dumával még nem próbálták felszedni és kíváncsi rám. Szóval pizzát fogunk sütni.

Két nappal később, kint állok a megállóban és várom a lányt. Mindenre fel voltam készülve, ha nagyon csúnya, akkor egy rövid séta és kivágom magam azzal, hogy csak viccelődtem, nem viszek senkit első randin haza, hát miféle dolog az? :P Jött az üzenet, hogy megérkezett. Nézek, de nem látom, és igazából azt sem tudtam kit keresek, nem láttam az arcát. De azt tudtam, hogy egy piszok jó testű nő lesz.

Egy mosolygós szőke bombázó jött velem szembe, én meg levegőt se kaptam hirtelen. Azt persze tudtam, hogy szőke, de nem hittem, hogy ilyen nő jön el. Kék szem, gyönyörű arc, pompás test, stílusos, nőies öltözködés (tűsarkú, farmer, blúz). Abban a pillanatban levágtam, hogy nem az én kategóriám, de hát volt már ilyen. Dugtam olyannal, aki akár modell is lehetett volna. Azonban pár dolog zavart. Miért titkolta az arcát, ha ilyen szép? Túl sokan írtak neki és inkább így szelektált? Miért tömegközlekedéssel jött?  Mármint, látszott rajta, hogy nem szegény, márkás táska, ékszerek, minden holmijáról üvöltött, hogy egy vagyonba került. Egyáltalán tömegközlekedéssel jött, vagy csak azt mondta?

photo-1486132097870-41db1bcd87562.jpg

Elindultunk hozzám, én pedig levetkőzve kezdeti megtorpanásomat, lazára vettem a figurát és a kutyájáról beszéltettem. Ez az egyik közös témánk volt, sokat csevegtünk a négylábúakról. Körbevezettem a lakásban, majd egy pohár bor, koccintás és nekikezdtünk a műveletnek. Tészta elő, összetevők fel, sütőbe be. Közben fogyott a bor és csevegtünk a környékről, a látnivalókról és mindenféléről. Elő is került pár érdekesebb téma. Például, hogy a szüleinek lovasfarmja van és valami olyanféle lovuk van, aminek az őse nem is tudom, milyen arab híres csődör, meg ilyen vérvonal olyan vérvonal, szóval, hogy a ló vagyonokat ér. Azon kívül pedig van még pár paci arrafelé. Kiderült, hogy a szülei ékszer bizniszben utaznak, szó mi szó lassan megértettem, hogy miért éreztem azt, hogy csak a rajta lévő ruhák és ékszerek többet érnek, mint a lakásom. Mert valószínűleg többet is értek. :P

Na jó, annyira nem, csak nem olyan hülye, hogy milliós cuccokban közlekedjen Budapesten. Nyilván erre nem kérdeztem rá, nem akartam anyagiasnak tűnni. Így is sokat rombolt az önbizalmamon a szépségével, de így, hogy még piszok gazdag is, rendesen alám vágott. :P

Csak egy apró megjegyzés, ismertem más gazdag csajokat is régebbről (nem volt semmi köztünk) és tök jól el lehet velük beszélgetni, semmi beképzeltség vagy ilyesmi nem volt bennük. Azt hiszem, a beképzeltek a nem olyan gazdagok szoktak lenni, a nagyon gazdagok normálisak. Ő is az volt, nem csak tinderen, de élőben is jókat csevegtünk. Persze sokszor szurkálódtam vele, hogy alfa mivoltomat fitogtassam, bár olyan érzésem volt, hogy a gyeplő nála volt és csak hagyta, hogy játszhassam a szerepem.  Ha így volt, akkor minden tiszteletem. :)

photo-1503034446179-71dd75f642082.jpg

A második üveg bort nyitottuk, a kanapémon ültünk, amikor odahajoltam és megcsókoltam. Ez olyannyira ösztönös volt, hogy nem terveztem abban a pillanatban, egyszerűen csak megtettem. Mintha magától cselekedett volna a testem, nem kapott utasítást az agyamtól. A tudatos résztől nem is, gondolom az ösztöneim vették át az irányítást egy pillanatra. Kamilla visszacsókolt és heves csókcsatába kezdtünk. Hosszan és újra és újra. Kicsit tapiztam is, nem ellenkezett, de többet nem engedett, finoman jelezte, hogy szex nem lesz. Nem is bántam, így is élveztem a társaságát. A randi este hétkor indult és éjfél körül mondta, hogy lassan menne. Persze felajánlottam, hogy maradjon és beszélgessünk reggelig ,de fáradt volt.

Elkísértem egy darabon, nem mondtunk semmit, csak megcsókoltuk a másikat. Nem tudtam, mi van. Egészen másnap estig, mikor ráírtam. Csak pár szóban válaszolt, szóval sima lekoptatásnak éreztem. Két nappal később még egyszer írtam neki, hogy üdvözlöm a kutyáját. Ekkor elindult a csevegés. Költözködik, valamint betegség miatt kicsit elnémult, de nem akart eltűnni. Ennek örültem, lehet, hogy ebből még lesz valami?

Hát nem lett,  pár napig ment a csevegés, de részéről nagyon nyögvenyelősnek tűnt. Ha nem kerestem pár napig, akkor ő sem, szóval elhalt a dolog. Bármennyi dolga is van, azért kétnaponta egy-két mondatra csak futotta volna. Kár. Benősültem volna a gazdagok közé :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9614004594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2018.07.02. 09:34:12

A kérdéseidre nem jöttek válaszok? Gondolom nem, különben leírtad volna. Kár.
Szerintem, ha egy nő eleve hátat fordít (neked, nekem) egy párkeresőn, az már eleve akkor tirpákság, vagy annyira nagyra tartja magát, h értelmetlen bármiféle invesztálás.

2018.07.02. 10:18:23

Milyen érdekes, mennyiszer leírtad már, hogy a csókig eljutsz, sőt van visszacsók meg benne van nagyon a nő, de max tapi és szex meg elutasítva.
Csak azért mondom, mert a csók általában intimebb szokott lenni - prostik ugye nem smárolnak meg általában ezt kiemelik, hogy "van csók", mint extra - és ez azt mutatja elvileg, hogy oké a dolog....meg hát ez saját tapasztalat, volt olyan szexpartner, akivel aktus, orál simán volt ide-oda, de csók meg nem..
Szóval a logika azt diktálná emiatt, hogy ha csók van "bőven", akkor abból jön, jöhet a szex és, hogy szexet akar a nő (is).
Fene sem tudja akkor már ezek után...

Slepy 2018.07.03. 12:38:35

" Benősültem volna a gazdagok közé :D"

Aranyásó! ;D

whoamiohmy 2018.07.03. 14:07:17

Nekem is volt ilyen meg az egyetemen anno... gyönyörű barna hajú barna bőrű csaj (diplomás, intelligens, okos), csodálatos test, tökéletes punci... ráadásul úgy dugott mint a gép. Mint kiderült egy nagyon gazdag család sarja volt és vélem csalta a férjét akihez a család gazdasági érdekből adta hozzá. Sajnos rövid kis románc volt de hatalmasakat szexeltünk.

2018.07.03. 15:16:39

@icipicicsipa: Nekem azért is tetszenek ezek a posztok, mert emberközelien íródtak mégis szórakoztatóan, ahol nem csak a sikerek kerülnek megosztásra, hanem a kevésbé szép pillanatok is. Egyik randinál sincs előre garantálható siker. Az egy pozitív jel lehet, hogy egy nő elmegy személyesen is randizni, aztán bármelyik félben kialakulhat közben, hogy ebből nem lesz semmi. Kicsit magam ellen is beszélve nem esik jól, ha a férfi már úgy érzi nyeregben van. Sajnos vagy nem ez is a velejárója. Nem egy írással lehet találkozni, amivel az olvasók is tudnak azonosulni főleg, ha hasonló dolgok történtek.
Kicsit off, de ezért se szeretem a PUA marketing azon ágát, ami tuti sikert ígér, hogy kb. minden arannyá válik, amihez hozzáérsz. Nekem konkrétak jöttek ilyen spamek régen, akkoriban mikor elkezdődött ez az őrület, hogy mit kell tenned, ahhoz, hogy minden héten több különböző nővel szexelj, mintha náluk lenne a bölcsek köve.
Meg az olyan típusú kamu sikertörténetek, hogy eddig a nők levegőnek néztek azóta a tenyeremből esznek.

whoamiohmy 2018.07.03. 15:44:39

@M87: én eddig EGYETLEN EGY PUA-infoproduktummal találkoztam ami tényleg jó volt és reális - persze nem hiszem hogy bárki is hallott volna rola. Több éves program volt nagyon kemény feltételekkel.

VT 135 2018.07.03. 18:10:35

Bennem az merült fel, h vajon, ha nem a belvárosban lenne, könnyen elérhető helyen a kecód, akkor milyen sikeraránnyal dolgoznál első randis szobára menések témájában? Vajon, ha a város túlfelén lenne a kéró? OK, van taxi. De mondjuk elköltesz egy halom pénzt a taxira, aztán a kishölgy kitalálja, h ő dehogyis akar szexet, akkor kidobtál egy rakat pénzt, amelynek mondjuk a háromszorosából már lenne egy biztos alkalom egy profibb leányzónál (prosti).

Ethan Wolf 2018.07.03. 19:15:23

@icipicicsipa: És mennyiszer szívtam is a fogam emiatt. De pár posztban már kiveséztük, hogy ennek az az oka, hogy a csók a nőknek nem jelent semmit. A prostik csak azért szimpátia alapján csinálják, hogy előtte megnézzék maguknak a kuncsaftot, mert azért szájon át is el lehet kapni ezt azt.

Ethan Wolf 2018.07.03. 19:16:04

@VT 135: Sokkal rosszabb lenne a siker arányom, ez biztos.

whoamiohmy 2018.07.03. 20:40:02

@Ethan Wolf: A kedvenc PUA-m, Roosh is erről ír több könyvében is. A csók manapság már tényleg semmit nem jelent. Érdekes, mert én eddig akit megcsókoltam, azt meg is dugtam. Jó, valószínűleg a töredéke lehet az eddigi sikereim száma a tiédnek.

2018.07.03. 21:01:07

@whoamiohmy: Ezen anyagok nem ismertek annyira a többihez képest?

@icipicicsipa: @Ethan Wolf: És igen olvastam máshol kommentben, hogy a nők egyéni értelmezése szerint mi a szex. Pl. A szopás nem az, mert nem történt behatolás. Mivel állva csinálta, ezért nem volt szex, mert nem feküdtek le. Vagy érzelmileg X pasi nem jelentett semmit, ezért az se volt szex stb. A sort lehetne folytatni. Javítsatok ki, ha tévednék. :D

whoamiohmy 2018.07.03. 21:12:00

@M87: nem hiszem hogy ismertek. A datingskillsreview oldal készítői csinálták. Ket ürge akik szerepeltek Neil Strauss The Game című könyvében. Eredetileg belenezegettek PUA anyagokba és értékeltek a kurzusokat hogy mennyire jók. Aztán felépítettek egy online kurzust amiben lépésről lépésre lehetett haladni: amíg nem teljesítetted a fizikai megjelenés blokkot, nem kezdhetted el az ismerkedés részt, amíg nem szólítottal meg 200 nőt, Nem kezdhetted el a szexuális eszkaláció részt stb stb. Jó 2-3 éves projekt végigcsinálni de nagyon jó.

A másik témához: engem az döbbent le sokszor hogy a nők mennyire könnyedén veszik a leszbikus aktusokat. Az egy dolog hogy a noismeroseim 90%-a együtt alszik más csajokkal de a többségük időnként ki is nyalja a barátnőit ha úgy hozza a lépés és nem tartja ezt szexnek vagy magát leszbikusnak. Volt olyan csajom aki már a kozepsuliban az osztalykirandulasokon meg az osztalybulikon vígan ujjazgatta az osztalytarsnoit de saját bevallása szerint teljesen hetero volt és ezt mindenki csinálja manapság. Sőt, ismertem olyan csajt is (igaz nem magyar), aki lazan lepasszolta egy hármas erejéig a pasijait ha valamelyik barátnője éppen faszhianyos volt. De olyan is volt, hogy a csaj megujjazta a faszhianyos barátnőjét de nem tartotta szexnek, mert a másik csaj nem ujjazhatta vissza mondván neki éppen volt akkor pasija. A nők tényleg teljesen szolipszisztikus módon ítélik meg hogy mi a szex és mi nem. Az ami éppen akkor az erdekeiknek meg a fejükben lévő hülyeségeknek megfelel.

whoamiohmy 2018.07.03. 21:25:48

@M87: A másik ami feltűnt manapság, hogy a nők mennyire másképp gondolkodnak mint a pasik. Én ezt csak úgy hívom, hogy a "punciagy-effektus". Ki is fejtem, mire gondolok.

Hogy gondolkodik a férfi? Adott egy szitu, mondjuk valamilyen döntési dilemmával. A férfi megnézi a részleteket, darabokra robbantja a kérdést, majd a darabokat egyenként megvizsgálgatja, és igyekszik a részletek közül a relevánsakat kiválasztani, majd ezeket egyenként hideg fejjel, objektívan megítélni, és ezek alapján hozni egy döntést, majd a döntését kvázi valóságtesztelni, vagyis megnézni, hogy a döntése milyen részletekben milyen eredményeket váltott ki és azok mennyire igazolják a fejében lévő kognitív modellt.

Hogy gondolkodik egy nő?

Megnéz egy szitut, és AZONNAL van egy elképzelése arról, hogy ez most micsoda. Ez az elképzelés az esetek 100%-ában nem racionális, hanem érzelmi alapú. Ezután az adott történet részleteiből kiválasztja azokat (teljesen önkényesen), amik a döntését igazolják, és szarik az összes többire. Ezt hívja a red pill irodalom "hörcsögnek" - a nők azon képességét, hogy a racionális érveket arra használják, hogy igazolják a fejükben kialakult érzelmi alapú képet. Nyilván csak azok az érvek jönnek szóba, amik igazolják ezeket az érzéseket, az érzéssel ellentétes érvek egyszerűen el vannak felejtve.

Mondok erre egy példát, ami az utóbbi pár hónapban megdöbbentő volt.

Ahol március óta dolgozom, RENGETEG női orvos van. Konkrétan az ebben a negyedévben kezdett rezidensek közül EGYETLEN EGY pasi sincs, mindegyik nő. A főorvosok körében olyan 70-30 az arány a nők javára, a rezidenseknél 90-10 fölött. Ez nyilván azt jelenti, hogy rengeteget kell nőkkel együtt dolgozni. Ez még nem is lenne baj, de a tetejében itt úgynevezett lapos hierarchia van, ez azt jelenti, hogy kvázi nem éreztetheted senkivel, hogy te felette állsz, hanem mindenben addig kell egymást győzködni, amíg mindenki 100%-ig egyet nem ért mindennel.

Na, ebben a leosztásban adódott a következő szitu a múltkor. Bejön egy 80 éves nőbeteg. Lázas, rosszul van. A vizeletében rengeteg a baktérium, a laborban akut veseelégtelenség látszódik. Mondom a rezidens kiscsajnak: súlyos húgyúti fertőzés, pyelonephritis (bakteriális vesegyulladás) gyanúval. Adjunk neki intravénás antibiotikumot.

Nem.

He?????

Őszerinte nem ez van, neki nem ez az érzése, szóval nem.

De mondom ha megkopogtatod a beteg bal oldali vesetájékát, fájdalma van, meg nézd meg a labort és a vizelet eredményét.

Hát akkor se. Nem.

Mondom oké, akkor nem értesz egyet, de én vagyok a főorvos, te meg az első éves rezidens, úgyhogy beadod neki szépen az intravénás antibiotikumot.

Nem. Ha így akarom, csináljam én, sőt, a felvételi lapot se hajlandó megírni, mert ő ehhez a szarsághoz (SIC!!!) nem adja a nevét. Hülyeség az egész, az ő megérzései mindig bejönnek, nincs igazam.

Na most nyilván nem fogok hozzáfogni hőzöngeni vele, mert engem basznak le (ha Rómában jársz, tedd azt amit a rómaiak), vagyis megírtam én a felvételi lapot, beadtam én az antibiotikumot. A betegnek a későbbi vizsgálatok szerint is egyértelműen pyelonephritise volt.

És az a durva, hogy ezek a szituk gyakorlatilag a mindennapos gyakorlat részét képezik itt. A rezidens kiscsajszi a borsónyi kis punciagyába beveszi, hogy valami úgy van, ahogy gondolja, aztán hiába hozod fel neki az érvek százait, hogy mért nincs igaza, akkor is úgy van, ahogy ő gondolja. A héten egy betegnek majdnem teljesen tönkretette a veséjét a rezidens kiscsaj, mert nem volt hajlandó úgy csinálni, ahogy mondtam neki. Katasztrófa.

erkölcsi hulla 2018.07.03. 23:38:26

@whoamiohmy: Kimondhatjuk akkor orvosilag is, hogy a feminizmus embereket öl. Esküszöm egyre jobban tartok a felelős munkaköröket betöltő nőktől, ha lehet inkább férfiakhoz megyek. Fogorvost kivéve talán. Ez a történet sem segített ezen fóbiámon... És ha pl. bebizonyítható, hogy te mondtad a picsának, ,hogy ez van, de ő teljesen önkényesen figyelmen kívül hagyta egy tapasztalt orvos határozott tanácsát/utasítását, és csak ezért meghalt emiatt egy ember, akkor mi történne? A te hibád lenne, mert nem utasítottad határozottabban? Vagy leírható veszteség, az orvossá válás rögös útján?

erkölcsi hulla 2018.07.03. 23:40:33

@Ethan Wolf: Néha posztolhatnál valami happy endet is, ezek az álomnő a csók után/dugás után otthagy típusú randik sokadszorra már inkább negatív élménynek tűnnek, nem? Az a sok mi lett volna, ha...

TopszLee 2018.07.03. 23:51:09

@whoamiohmy: Ennyi nő között, próbáltál már csajozni? :) Tényleg, mennyire szépek ott a nők? A tőzsgyökeres svájciak? Gondolom sok a külföldi is.

Ethan Wolf 2018.07.04. 06:27:02

@erkölcsi hulla: Azért vannak sikerrel végződő posztok is :)
De a pofára esés is része ennek a játéknak.

VT 135 2018.07.04. 07:45:14

@Ethan Wolf: Ezért is hiteles a blog!

2018.07.04. 16:19:29

@whoamiohmy:
"A nők tényleg teljesen szolipszisztikus módon ítélik meg hogy mi a szex és mi nem. Az ami éppen akkor az erdekeiknek meg a fejükben lévő hülyeségeknek megfelel. "

Mindent így ítélnek meg.
Az adott pillanatban érzett - következő hsz-edben írt hörcsög általi - dolog az, ami döntő.

A férfi a világ, a valóság felé hajlítja önmagát: ez így nem jó, elcsesztem másképpen kell hozzáállnom, csinálnom, stb...
A nő meg fordítva, a világot, a valóságot hajlítja önmagához: "ez nem így van....akkor az a dolog/ember nem jó/hülyeséget beszél és én nem tehetek róla, stb-stb...

VT 135 2018.07.04. 19:41:45

@icipicicsipa: igazából mindkettőnek megvan a jogosultsága, mert érzelmek nélkül robotok lennénk és az irracionalitás, érzésből cselekvés nagyon fontos részei érdemes legyenek az életünknek. Nem véletlenül van ez így kitalálva, h egymás, kiegészítő szövetségese legyen a nő és férfi. :) A gond ott van, h a női oldal lett kizárólagossá téve és túlerősítve, ezért az egyensúly elmozdult, eltorzult és ebből káosz van.

VT 135 2018.07.04. 20:00:22

Egy nagyon hasznos videó minden férfinak! Ezúttal kicsit más szemszögből, mint a RP (bár jobban belegondolva ez kőkemény RP!), érdemes megnézni, mert alapvető világszemlélet változást indíthat be, vagy segít a változás folyamatában, férfiként. István egy női kérdésre válaszol, de szerintem még sokkal inkább férfiaknak szól a "közvetített" üzenete:
www.youtube.com/watch?v=FW32FLNOmHg

2018.07.04. 21:22:56

@Ethan Wolf: Nem volt túl jó nő érzete emlékezeted szerint a csajt látva? Gondolom ő olyan kaliber, akinek szinte végtelen válogatási lehetősége van már csak a vélt vagy valós státusza alapján is. Azért szinte, mert tökéletes nincsen.:)

2018.07.04. 21:40:55

@whoamiohmy: PUA anyagból szinte csak magyarul olvastam, ami magyar szerzőtől vagy idegen nyelvű magyarra fordított verziója volt.
Ha nem is általánosítva a nőkkel kapcsolatban, de akiket ismertem közülük voltak olyan életvitelűek, hogy tudnék mesélni. Akkor válik jobban világossá a jelenséggel kapcsolatban, ha valahol olvasni lehet a témában. Addig sejted, hogy valami mégse úgy van. Általában mindenki a maga kárán tanulja meg vagy ismerős/családtag kudarcai által.
Egészségüggyel kapcsolatban meg csak páciensi szemszögből tudok nyilatkozni, de tény hogy elég sok lett a női orvosból is. Szakmailag azokból tudok kiindulni, akikhez közöm volt valaha. Alapvetően férfiorvos-párti vagyok. A legrosszabb tapasztalatom még régebben voltak főleg női fogorvosok által. Ennek ellenére nem állítanám, hogy szakmailag mind rossz lenne, mert azóta volt jó női fogorvos is igaz az már a magánszférából. Jó esetben az, hogy nők is jelentkeznek orvosi pályára még nem mehet a szakmaiság rovására. Ha volt negatív élmény az mind női volt. Ettől még közöttük is van szakmailag elhivatott ebben biztos vagyok. A százalékos arány más kérdés.

whoamiohmy 2018.07.04. 22:38:20

@erkölcsi hulla: Az a baj, hogy a történet ráadásul itt nem is ér véget. Tegyük hozzá, hogy az orvoslás egy idő után (úgy 10-15 év) csak rutin kérdése, és tényleg, a 10-15 éve már pályán lévő orvosnők valóban nem rosszak. Viszont itt is megfigyelhető egy NAGYON fontos jelenség: KŐKEMÉNYEN a saját nemüknek kedveznek minden létező téren. Erre is tudnék pár példát mondani, de álljon itt egy a hét elejéről, ami még nekem is megdöbbentő volt.

Volt egy - megintcsak idősebb - férfi beteg. Sok betegsége volt, de az egyik szívelégtelenség. Ezek a betegek rendszeresen felvizesednek, neki is volt egy jó 12-13 kg víz a lábaiban meg a tüdején. Nyilván nem kapott levegőt, dagadtak a lábai, stb. Bejött hozzánk, egy ideig egyfajta vízhajtóval kezeltük, de a súlya nem csökkent. Javasoltam a rezidens kiscsajnak (az a típusú nő, akire ha RÁNÉZEL, azonnal látod, hogy femcsi), hogy adjon neki két különböző vízhajtót, amik a vese két különböző pontján hatnak, így kiegészítik egymás hatását. Bejött a tipp, a beteg elkezdett brutális gyorsasággal vizet veszteni, konkrétan egyetlen nap alatt 6 kg-mal lett kevesebb. Mondom a rezidens kiscsajnak, hogy most kell NAGYON vigyázni, mert ilyen brutális folyadékvesztés tönkreteheti a veséjét, és azt nyilván senki nem akarja.

Válasz: Áhh, hülyeség, jó ez így!

De mondom, tönkremegy a veséje!

Áhh, nem, ő jobban tudja (1 éve a pályán, én 13), jó a megérzése, jó ez így.

Hosszas KÖNYÖRGÉSEMRE elértem azt, hogy adott neki fél liter intravénás folyadékot meg kicsit lecsökkentette a vízhajtók adagját mindkét szerre. Többre nem volt hajlandó. Ez volt csütörtökön. Mondtam neki, hogy a hétvégén minden nap nézze a vesefunkciót, vagyis napi labor, és inkább csökkentsük tovább a dózist meg adjunk minden nap minimum fél, de inkább egy liter folyadékot, nehogy tönkremenjen a veséje.

Pénteken máshol ügyeltem, nem azon az osztályon, hétfőn láttam a beteget újra. PONTOSAN az történt, amire számítottam. A rezidens kiscsaj már pénteken leállította az intravénás folyadékpótlást, és továbbra is magas dózisban adta a vízhajtókat. Hétfőre a beteg gyakorlatilag a vesedialízis határára került. Még ÉPPEN sikerült valahogy visszapofoznom a végstádium veseelégtelenség határáról (a rezidens csajszi akkor már máshol dolgozott, vagy lehet, hogy szabadságra ment, mindenesetre egy másik - még borzalmasabb - csaj volt a helyén, aki nyilván semmit nem tudott az egészből).

Na, de ekkor jött az IGAZI meglepetés. Lehívtam ugyanis a nefrológiát (vese specialisták).

Jött egy csaj.

Majd közölte velem, hogy mit akarok, JÓ EZ ÍGY.

Mondom MI VAN????? Úgy laza 500 betegről már életemben szívelégtelenség miatt folyadékot, de EGYSZER nem volt olyan hogy szarrá ment vesefunkciónál ne csináltunk volna valamit, hogy az eredeti értékeket helyreállítsuk.

Jó az úgy. Igaza volt a rezidens kiscsajnak.

De mondom a gyógyszerei FELÉT le kell állítsam, mert ilyen vesefunkciónál már nem lehet adni.

Jó az úgy. Különben is ez lett volna, bármit csinálok.

De mondom, konkrétan nem tudom a cukorbetegsége miatti tablettákat adni, mert ilyen vesefunkciónál mérgezőek, kénytelen leszek inzulinra beállítani!!!!

És? Jó az!

HE????? Jó a betegnek, hogy szurkálhatja magát élete végéig inzulinnal?????

Persze. Igaza volt a kiscsajnak.

Na most ez nem egy fél éve a pályán lévő kis rezidens csajszee, hanem egy velem kb. egyidős, jó 10-12 éve a pályán lévő főorvos nő. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy a rezidens kispuncival való egyetértés FONTOSABB, mint a szakmai szempont. És ismétlem, ez már a főorvosnő szintje. Hát így megy ez csajszeeéknál.

whoamiohmy 2018.07.04. 22:42:57

@TopszLee:
Svájcban GYÖNYÖRŰEK a nők. De tényleg. Elhízott, vagy akár csak nem szépen fit nőt alig találsz. Az a pár nő például, aki átjött a németektől, szinte kivétel nélkül depressziós, mert annyival rosszabbak mint a helyi csajok, hogy egyszerűen esélyük nincs itt a húspiacon.

Viszont azt veszem észre, hogy a bevándorló itt se nagyon kell. Ugyanaz a dilemma, mint a németeknél: az őshonos csajoknak nem kellesz, mert büdös kelet-európai vagy. A bevándorló csajoknak meg azért nem kellesz, mert pont azért jöttek ide, hogy egy svájci pasi szedje fel őket, nem fognak lealacsonyodni a saját otthoni szintjükre. Vagy eleve pasival jöttek ki, ez esetben szinte lehetetlen kirobbantani őket a kapcsolatból akár egy laza dugás erejére is, mert rengeteget veszthetnek azzal, ha otthagyják a jól bejáratott kapcsolatot a hazai pasival.

Marad a hazajárkálás nőkért meg a vagizás a svájci főorvosi pozícióval. Eltérő sikeraránnyal, de azért működik.

whoamiohmy 2018.07.04. 22:49:04

@icipicicsipa: Abszolút így van. Egyvalamit tegyünk még hozzá: a női gondolkodás LOGIKUS, de nem RACIONÁLIS. Magyarán abszolút van egy jól kiismerhető logikája, és ennek ismeretében a nők teljesen könnyen érthetőek (ugyanúgy, mint a gyerekek). Csak éppen nélkülözik a racionalitást és a megértést és a logikájuk hajthatatlan (megint mint a gyerekeknél).

A női vonzalom pont ilyen. Abszolút kiismerhető, hogy a nők mihez vonzódnak és miért. Ahogy az is, hogy a szexualitásukban mit miért csinálnak. Csak éppen abszolúte nem racionálisak, hanem minden szituban azonnal kialakul bennük egy érzelmi kép, és aztán ehhez próbálják hajlítani a valóságot. A kedvencem ebben a kategóriában, mikor a ronda kövér csaj összejön a 8-9-es pasival (valójában arról van szó, hogy a nagyon könnyű numera érdekében a 8-9-es pasi felveszi a háremébe, hogy legyen még egy luk, amit dugni lehet), majd miután a helllyesspasseee kizárólag szexre használja (pedig ő elkötelezett, komoly kapcsolatot - értsd bétásítható alfa papucsot - akar), akkor hirtelen felháborodik - és itt jön a hörcsög. A válasz a problémára: a férfi SZÉGYELLI felvállalni őt a barátai előtt, pedig fizikailag pont a husi és csúnyácska (de persze a nő szerint aranyos!!!!) arcú csajszeek jönnek be neki! Ergo nem velem van a hiba, hogy ronda vagyok és kövér, hanem a társadalommal, amiért a gonosz, elnyomó patriarchátus eszközeivel rákényszeríti a pasikat, hogy nekik egyébként nem tetsző szépségideálokat (értsd: normálisan kinéző, normál testsúlyú nőket) vállaljanak csak fel!

Ami végképp katasztrófa, hogy ezekből aztán cikkek lesznek a buzzfeed-en, washington post-on, stb. stb.

whoamiohmy 2018.07.04. 22:57:37

@M87: Lásd a fenti kommenteket. Én azt látom, hogy alapvetően a nők képesek jó orvossá válni, a rutin által. Egy idő után ugyanis a rutinnak köszönhetően punciaggyal is működik a történet. Az első megérzés kellő tapasztalatszerzés után általában helyes, és így már működik a sztori, hogy a fejedben lévő diagnózishoz keresed a diagnosztikai bizonyítékot. Jó, tévedni mindig téved az ember, de kellő rutin mellett ez nem akkora százalék, ami problémát okozna.

A probléma inkább az, amit feljebb is írtam: a nők IRGALMATLANUL összetartóak, és bármikor beáldoznak szakmai vagy munkatársi szempontokat, ha arról van szó, hogy egy csajszee-t kell favorizálni egy pasival szemben. Ma is volt egy ilyen esetem, egy nyilvánvalóan erre a munkára alkalmatlan rezidens csajszee-t egy női főorvos mindenáron benn akar tartani a klinikán, és persze ez azt jelenti, hogy nekem kell majd elvégeznem a rezidens kiscsaj munkájának az oroszlánrészét is. Mi mást.

Abba már bele se menjünk, hogy MINDEN szakma, amiben női túlsúly alakult ki az elmúlt 30-40 évben, brutális válságba sodródott ezzel egy időben: tanárok, egészségügyi dolgozók, orvosok, irodisták... ha a nők százalékos aránya egy bizonyos számot elüt (vagyis már nem elég pasi van ott, hogy elvégezze a munkát, amíg a nőcik a körmüket reszelgetik), akkor mindig az a vége, hogy rengetegen vannak az adott területen, de az elvégzett munka mennyisége és minősége is botrányosan szar. Az orvostudomány éppen most nőiesedik el NAGYON brutális gyorsasággal, gyakorlatilag 5-10 éven belül számítani lehet rá, hogy botrányosan szarok lesznek az eredmények.

Krisz101 2018.07.05. 02:43:05

@whoamiohmy: most mondjam azt h anyai ágon mindenki orvos, ráadásul az elmúlt 2 évben sokat töltöttem én is az eü-ben. ráadásul a mi családunkban rengeteg nő orvos van, az unokatesóm pl az egyik legjobb gyerek immunológus (nő)

megdöbbentő amit írsz. ez az egész rezidens rendszer felrúgása. német liberális elmebaj. hoznak majd be migri orvost v mérnököt v mi? ráadásul a kiscsajnak sulyos bajok vannak a hozzáállásával, mert ez a fertőzés úgy elvisz egy 80 évest mint a sicc. apámnak volt hasonló és majdnem belehalt. de nem is az volt a baj hanem iszonyat fájdalmas a vese katéter v nem tudom hogy hívják. tehát ami a hátába megy be. nem elég h az életét veszélybe sodorja, hanem még egy potenciálisan tortúra kezelést is bekockáztat neki.

de h vmi jót is mondjak voltam a Boérnél egy nyakműtéten egy éve és volt ott 2 tündéri rezidens, az egyik különösen. még kérdeztelek is hogyan kéne megcsipni (csak aztán nem úgy alakult). na ők elég rendesen drillben voltak tartva, ott aztán szóba nem kerülne ilyen.

Krisz101 2018.07.05. 03:11:04

@Ethan Wolf: igen jó ütemérzékkel jött a posztod. nagyon aktuális ez most nekem több szinten is. egyébként itt van erről egy fasza videó, egész új.

nekem szerintem 10x volt dolgom ilyen nőkkel és soha semmi jó nem jött ki belőle még medencés hétvége szülők nélkül meg apuci bárszekrényének kifosztása sem, pedig az nem nagy durranás :D

egy átlagos kinézetű gazdag csaj és egy normál pasi között kb akkora szakadék tátong mintha az a csaj full 9-10-es, de átlag anyagi helyzetű lenne.
hát ha még gazdag és jól is néz ki egyszerre... elképesztő mennyiségű inger éri egy nap folyamán.

semmi esély, hacsak nem spec eset, a feromonjaid bejönnek neki, vagy egy régi emléket, apafigurát hozol elő, satöbbi.

a baj nem ezzel van, hanem hogy az apák ezt nem tanítják, nem verik bele a 14 éves fiaikba. hogy ottvan benned a remény, a magabiztosság, büszkeség, meg a sok hülye balfaszság amivel a férfiak fejét kondicionálják, h nem minden nő olyan, lehet esélyed, stb.

és azt kell mondjam még igen jól nyomhattad, ha utána visszatért rád. ami azért gáz mert összejöttök, utána ugyanúgy vége lesz, csak elvesztegetett időt, érzelmet teszel bele.
ja, és még kiderül h az ágyban sem valami nagy durranás.
1000x inkább egy jó fej középkategóriás csinos csaj.

Krisz101 2018.07.05. 03:13:44

egyébként lehet páran hülyének néznek emiatt, de olyan érzésem van hogy a modern európai kultúrában egy kasztrendszer kezd kialakulni.

amiről beszélni persze "lúzerség", illetve esélyegyenlőségről, meg mindenkinek lehet csak akarni kell féle baromságokkal tömik az emberek fejét.

Ethan Wolf 2018.07.05. 07:38:09

@Krisz101: Érdekes videó. Az a bajom ezekkel, hogy itt is beszél 35 percet, de a lényeget elmondhatta volna 8-10 percben is. Viszont akarok olyan kanapét, ami neki is van :D

VT 135 2018.07.05. 09:08:56

Egészen kiváló interjú nőügyben Csernussal! Lehet szeretni, nem szeretni, de amit mond, az ül, hiába tekergeti hozzá a rémostoba Lilu a száját. :)
www.youtube.com/watch?v=U55IkxBGaQM&lc=z23yizyqtujjyznv3acdp43bnjxexxbg132er0lxgnxw03c010c.1530742667890258

TopszLee 2018.07.05. 12:13:40

@Krisz101: "egyébként lehet páran hülyének néznek emiatt, de olyan érzésem van hogy a modern európai kultúrában egy kasztrendszer kezd kialakulni. " Welcome to the real world :P Mindig is kasztrendszer volt, már ha kaszt alatt alapvetően az anyagi vagyont értjük. De az egész világon az van. Gondolom te is ismered azt a képet a piramisról, ahol vannak alul a szegények, középen a dolgozók, a toppon meg a gazdagok.

A hagyományos úton (tanulok majd dolgozok) szerintem alapvetően majdhogy nem semmi esély hogy valaki kitörjön úgy igazán (még akkor sem ha pl. orvos amcsiban, vagy ilyesmi), ha középosztályba születtél nagy eséllyel ott is fogsz maradni. (esetleg alsó-középosztályból fel tudod magad tornászni közép-közép vagy felsp+közép osztályba, kemény munka árán.
Olyan esetről meg ne is beszéljünk, amikor valakinek még egyéb bajai is vannak (mentális, vagy fizikális fogyatékosság), és úgy hozzon magának össze valami normális életet. Azt már valóban lehet küzdelemnek nevezni.
De igen, a rendszer elhiteti hogy tanulj, dolgozz, stb. és akkor előre jutsz, de pl. ebben az országban ez eléggé kontraproduktív, de pl. amcsiban is van egy erős plafon ameddig ezzel el lehet menni.
Valójában a cél hogy jól kereső alkalmazott legyél, így fogod a leegtöbb adót fizetni az államnak, slussz.

TopszLee 2018.07.05. 12:17:59

@whoamiohmy: Azt hiszem te mondtad, hogy a tehetősebb országokban, inkább a kinézet a fontosabb a nőknél. Akkor edzőterem+jó ruhák+frizura és már nyerő lehetsz rövid távon, nem?
Amúgy meg kamuzz: mondd hogy pl.egyik szülőd amerikai, a másik magyar, te meg x éves korodtól németországban nevelkedtél, tehát német és amerikai vagy (vagy ilyesmi), ha akcentussal beszéled a németet (de folyékonyan, akkor ez simán hiehtő, és máris nem vagy "koszos" kelet-európai :)
Ha meg lefekszel vele párszor, és megkedvel a csaj, akkor meg már mindegy a kis füllentés :P

Krisz101 2018.07.05. 15:26:13

@Ethan Wolf: jó Wolf de olyan videó van már sok. ebben sztem pont az volt a lényeg, h kicsit részletesebben kifejtette a hátterét ennek, ahogy egyre mélyebbre megy a nyúl üregébe, miket lát.

amikor gondolsz dolgokat és ostorozod magad, vagy mások lehúznak, hogy negatív vagy, nőgyülölő vagy, csak azért mondod mert nem kaptad meg a puncit stb. És utána magaddal is elhiteted, h nincs igazad. ÉS közben végig neked volt igazad...

pl volt az a szöveg, hogy "hippie dog with the nice tepee at the burning man festival" és pont akkortájt láttam annak az instás modellnek a képeit h 2 éve ő is volt a burning man-en :D (amikor még nem is volt influencer)

Krisz101 2018.07.05. 15:41:37

@TopszLee: nem, én most nem erre céloztam. hanem amit az új appok, közösségi médiás jelenlét tesz lehetővé. relative jól kinéző nice girl-ök, akik pár éve még simán felhívnak vagy invesztálnak beléd, most kicsit edzegetnek, és kvázi celebritykké válnak.

ezekről az influencerekről, vagy wannabe-kről beszélek.

utána ez a bagázs klikkesedik. egymást tolják (talán húzzák is ezt nem tudom). istenkirályként élnek abból h dolgozik napi két órát, mutogatja magát az instán, kapják a cuccokat, ingyen utazás, hotel, yachtozás, rúftopp belépő stb. sok béta balfasz meg nyomja a kommenteket hogy te vagy a legszebb nő a világon meg ilyen baromságokat.

ne tudd meg ez a csaj is akit belinkeltem 2 hete, milyen videókat küldött, milyen lakása, kertje van és ott miket csinálnak.

meg oké mondod, h ez ritka, de én mostanában állandóan ezt látom. lehet hogy szűrőm van, nem tudom

amit te irtál azt tudom, nem a holdról jöttem :D

2018.07.05. 20:25:56

@Krisz101: Elvileg erre jött létre a PUA, ami a jelenlegi női igények kielégítésére adott alkalmazkodás férfi részről, ami nem mindenkinél működhet egyformán. Van, ahol nem láttam más hozzászóló által leírva, de szerintem a PUA más fordításban azt is jelenti, hogy a próbálkozó férfi úgy ereszkedik le a nő előtt ezzel kényes egyensúlyt teremtve, hogy még férfi marad a szemében.

Krisz101 2018.07.06. 00:14:31

@M87: ezt is tudjuk. de mostanában egyre kevésbé működik. mindenki erről beszél. tele van vele az összes red pill felület, egyre többen hívják ki a puákat a bullshit miatt. h csak átverik a tanoncokat a hamis reményekkel. roosh is erről beszél, h egyre nehezebb game-elni, pedig ő tanitja. ezzel a mindsettel, hogy csak korlátozott eredményre lehet számitani.

hiába vagy tök jó puában vagy tanultad évek óta. hacsak nem vagy pszichopatába hajló manipulátor. hiába teszel tök mély benyomást a csajra negyed órában, nem tudsz mit kezdeni vele, h naponta 20-30 pasi ir rá, hogy "én is, én is". kitörlődsz a memóriájából 2-3 pasi múlva, ami néhány óra alatt bekövetkezik egy jobb nőnél. rendszeresen küzdöm ezzel. pillanatok alatt lecsúszol az sms/whatsapp lista aljára. ez az ami TÖK másképp volt 10 éve.

az iphone meg az appok olyan elérhetőséget és kapcsolatokat adott a nőknek ami extrém túlzó és káros a társadalomra.

én 10 éve nőket fűztem iwiwen úgy, h az első találkozás náluk volt, átmentem egy üveg borral, és többször volt szex is. mondjuk 1 órán belül. Hol tudnád ezt megcsinálni ma?????? gyakorlatilag egy jófiú game-em volt, 0,5/10 kb. szánalmas, zéró

most állítom jobb a szövegem mint a pasik 90%-nak mégis sehol nem vagyok ettől.

2018.07.06. 00:27:51

Csak erős idegzetűeknek.:D
Ha már alfaság, mint jelenség. Lehet, hogy sok hülyeség lesz benne, de belőlem is kikívánkozik ezen poszt apropóján több dolog, ahogy olvastam az ezzel kapcsolatos véleményeket a neten általánosságban misztifikálva van, ahogy látom, leegyszerűsítve és sarkítva (szándékosan), miszerint az alfának azzal lesz szex, akivel csak akar. Pénze, ami minimum milliomos státuszban van vagy több és kinézete miatt értsd: jóképű, kigyúrt, magas, nagyméretű, arányos és szabályos megjelenéssel. Nagyon magas a szexpiaci értéke. Ezen elsődleges tulajdonságai alapján nem kell erőlködnie a nőknél. Az élet császára hobbikkal, kiterjedt szociális körrel. Minden olyan nő, akivel volt/van dolga tudtával és hallgatólagos beleegyezéssel nyíltan háremet tart. A nők versenyeznek a kegyeiért. Őt környékezik meg a legjobb nők még a szupergazdag családból valók is, akik szélsőséges esetben még fizetnek is neki a szexért. A legjobb genetikai adottságú nők közül válogathat, akik mind tőle akarnának akár gyereket is. Megtisztelőnek veszik, ha csak egy alkalmat is vele tölthetnek. Neki az élete könnyű, nem kell megküzdenie semmiért, szinte bármit megengedhet magának és jóformán csak megszületnie volt nehéz. Neki alapból járnak a szex legextrémebb formái, amit a pornóipar is megirigyelhetne.
Így az alfa-béta végletes összehasonlítás szerint közhelyesen: az alfa rendszeresen szexel párhuzamosan több nővel a béta örülhet, ha a lehulló morzsákból jut neki.
A bétával szemben milliónyi elvárás van, az alfával szemben semmi.
Az alfa szexuális élete kimerül a pornó-összes kategóra gyakorlati megvalósításával, míg a béta örülhet, ha lekapcsolt lálmpával takaró alatt misszionárius pózban havonta egyszer összejön már, ha szexel és abban se lesz neki köszönet.
Lehet így is kihagytam dolgokat a felsorolásból. Később kiegészíthető.:D

2018.07.06. 00:54:54

@Krisz101: Szinte csak neten ismerkedtél? Meglepő módon több jó válasszal találkoztam ezzel kapcsolatban gyakorin. Mikor először találkoztam vele Puart néven, akkoriban is volt ellenérzésem vele kapcsolatban, hogy azért nem eszik ezt olyan forrón, mint elő van adva. Azóta is visszanézhető szerintem a videó, hogy egy kereskedelmi csatornán került bemutatásra nőcsábász kurzusként prezentálva. Fel voltam iratkozva a hírlevelükre Meg is szűnt azóta, de lett több más PUA oldal közben. Társkereső oldal is ilyen lehetett mindig, hogy indulásakor is férfitöbblet volt alapból.

Krisz101 2018.07.06. 17:15:29

@M87: jó hát figy, én főleg külföldi cuccokat nézek, olvasok. a magyar pua egy külön cikket megérne, rengeteg a kamu, a sarlatán, illetve ezek az átrendeződések, átalakulások, amiket írtál. ami miatt aztán nem átlátható, h ki kivel van.

legtöbb cucc régebbi amerikai anyagoknak igénytelen tükörfordítása. pl rákeresek a puartra, és a puafesztiválra mutat. vmi olyat ir hogy 2005 körül indult a tanfolyam holott a fő oktató saját bevallása szeriint akkor még igencsak kezdő volt, ez fent van a fórumon. ez az 1 éve tanulom de már oktatom cimű dolog :D

ami még nagy ez a mex deluxe féle. ha jól láttam elkezdtek külföldiekre szakosodni. ott az a vicc hogy a fő tréner csajjal én találkoztam kb 15 éve amikor kijött a hit gyülekezetétől !!! és egy full elmebeteg szociopata :DD

ha akarsz minőségi magyar vonatkozásut, akkor nézd meg a csatornáját amit fentebb linkeltem videót. James Marshallék, ők itt dolgoznak magyarországon itt élnek, a ferenciek terénél bérelnek egy kurva jó lakást. csomó videójuk Bp szép helyein készül. úgy szervezik a tanfolyamokat, h ide jönnek az AU, GB, stb csoportok és szimplában, bulinegyedben, deák környékén, duna korzón oktatják őket.

Krisz101 2018.07.06. 17:23:22

@M87: mármint a magyar vonatkozásut úgy értem, h hogyan kellene, hogyan lehetne ezt csinálni nálunk.

de az is biztos, h aki full kezdő, annak szinte minden segít, mert az alapok a legtöbben nincsenek elbaszva. de az arra elég hogy a nulláról, a totál kilátástalanságról elmozdulj, és nőket kezdj dugni. azt h milyeneket a már más kérdés

a problémák ott kezdődnek, amikor a nők jobbak, kicsit jobban el van eresztve, szoc körbe be van kötve stb.
ott van ez, hogyha nem eszkalálsz akkor töketlen vagy, ha igen, akkor túl nyomulós, állandóan figyelned kell h mit mondasz, mert elég 1 mondat ami nem tetszik neki és már nem tudod kijavitani, nem segít neked a csaj, nem ad játékteret, nem ad 2. lehetőséget. ha meg tökéletes voltál, akkor 1 nap alatt elfelejt mert annyian keresik, nyaggatják.

2018.07.06. 22:53:02

@Krisz101: Azért a magyar nyelven elérhetőket hoztam fel elsősorban, mert az angolom nincs olyan szinten, hogy nehezebb szövegeket is nyugodtan olvassak.

"a problémák ott kezdődnek, amikor a nők jobbak, kicsit jobban el van eresztve, szoc körbe be van kötve stb.
ott van ez, hogyha nem eszkalálsz akkor töketlen vagy, ha igen, akkor túl nyomulós, állandóan figyelned kell h mit mondasz, mert elég 1 mondat ami nem tetszik neki és már nem tudod kijavitani, nem segít neked a csaj, nem ad játékteret, nem ad 2. lehetőséget. ha meg tökéletes voltál, akkor 1 nap alatt elfelejt mert annyian keresik, nyaggatják."

Ezt mindenki megtapasztalja, aki volt ilyen helyzetben. Amelyik nő kicsit is csinosabb próbálkozni fognak nála, ha fennáll a megfelelő körülmény és helyzet adja.
Ha még PUA oktató Jimmyről nem is szólva.

"vmi olyat ir hogy 2005 körül indult a tanfolyam holott a fő oktató saját bevallása szeriint akkor még igencsak kezdő volt, ez fent van a fórumon. ez az 1 éve tanulom de már oktatom cimű dolog :D"

Ennél csak az a jobb, mikor egy volt tanuló sikerbeszámolója arról, hogy korábban nem mert nőket megszólítani, de amióta kijött bomlanak érte a jobbnál jobbak.:D

whoamiohmy 2018.07.07. 15:47:34

@TopszLee: Jaja, nyerő lehet, de egyrészt ehhez nincsenek túl jó adottságaim (alacsony vagyok, zömök és nem túl jóképű), másrészt erre keményen rá kell még gyúrjak (fogytam 15 kilót az elmúlt fél évben, de még legalább 20-at le kéne). Folyamatban van ez a dolog is, de szerintem még tökéletesre gyúrt fizikummal is maximum korlátozott sikerekre számíthatnék.
A másik, hogy oké, kigyúrt, jóképű, magas pasiként térdig gázolsz a punciban, de kérdés, hogy hosszú távon valami komolyabbra kellenél-e itt bárkinek (már ha akarsz ilyesmit). Szerintem az azért már nehezebb dió lenne még ha szexuálisan kapós is vagy a piacon.

whoamiohmy 2018.07.07. 15:52:06

@Krisz101:
Ez az az oldal, ahol volt ez a program, nem tudom, most nyomják-e:
www.datingskillsreview.com/
Önmagában is hasznos, mert átnézik az összes jelenlegi infóproduktumot a piacon, és elég jó szempontok alapján ratingelik őket, szóval már csak arra is jó, hogy elválaszd a konkolyt a búzától a témakörben. A másik, hogy elég komoly adatbázisuk van PUA-król, könyvekről, tanfolyamokról, stb., ha valakiről kicsit többet akarsz megtudni, jó kiindulópont az oldal.

A másik témához (női orvosok): nézd, én is ismerek olyan nőket, akik kenterbe verik a pasik 90%-át a szakmában, de az átlag nem ez. És mondom, az orvosi szakma abszolút megtanulható női aggyal, mert egy idő után rutin kérdése a dolog 99%-ban, a maradék 1%-ban meg nem akkora baj, ha esetleg tévedsz, mert tévedni emberi dolog, és nagy rutinnal ritkán lesz belőle akkora baj, hogy emberélet múljon rajta.

Nálunk most például a klinikán az a helyzet, hogy kb. 1/3-2/3 a férfiak és nők aránya a főorvosok között (a nők javára), ugyanakkor a férfiak szinte mindannyian 100%-os állásban dolgoznak, a nők átlag 30-40%-ban (Svájcban elég jól kialakult rendszerek vannak részmunkaidős foglalkoztatásra). Szóval az meg a másik, hogy irgalmatlan pénzt veszít a társadalom a nők oktatásán, képzésén, ami aztán nem térül meg, mert a töredékét teszik le a munkának, mint a férfiak. Konkrétan az orvos szakmában a Harvard kutatásai szerint a férfiak átlag 72%-kal több teljesítményt nyújtanak a szakmájuk során, mint a nők.

whoamiohmy 2018.07.07. 15:53:08

@VT 135: Ez tényleg nem rossz. Csernus ahogy idősödik kezd normálisabb lenni. Bár azért még mindig vannak értékítéletzavarai rendesen, bár szerintem azért, mert ő a nagy sztárpszichiáter, és egyszerűen nem lát rá, hogyan élnek az átlag emberek.

whoamiohmy 2018.07.07. 15:56:39

@TopszLee: Ezzel nem értek egyet. Szerintem a gazdaságilag működő országokat (például Nyugat-Európa) és a működésképteleneket (például Magyarország) pont az különbözteti meg egymástól, hogy a működőképesekben minden társadalmi osztály számára van prosperitási stratégia, vagyis olyan életvezetés, amivel az illető még a saját életében minimum 1 osztályt tud felfelé lépni, illetve a saját gyerekeit már feljebb lévő osztályba tudja indítani, mint ahol ő volt. Németországban például meggyőződésem, hogy azért nem voltak az amerikaihoz hasonló problémák a középosztály amortizációja körül, mert ez a prosperitási stratégia megvolt. Magyarországon tényleg nincs ilyen, de hát pont ezért döglődünk gyakorlatilag 1990 óta folyamatosan. A vicc az, hogy a Kádár-rendszer elején (úgy a 73-as olajválságig) VOLT prosperitási stratégia, főleg a vidéki parasztság szintjén (a háztáji mezőgazdaság, amivel a legmélyebb nyomorból egészen a tisztes középparaszt szintig fel lehetett zárkózni 1956 és 1973 között). 73 után csak úgy tudták a prosperitási stratégiát fenntartani, hogy durván adósították el az országot. Egyébként az amerikai középosztállyal Reagan óta pontosan ugyanez történt meg (csak úgy tudták a prosperitás látszatát fenntartani, hogy brutálisan eladósították mind a középosztályt, mind az államot).

whoamiohmy 2018.07.07. 16:02:33

@Krisz101: Nekem is az az érzésem, hogy az egész PUA-vonal kezd beszarni, és pontosan Roosh-nál érzem azt, hogy ő az egyetlen értelmes, valóban őszinte karakter ebben a brancsban (még Tynan hasonló, de ő egyrészt eléggé elvan a kis világában, és kevésbé exponált, így csak ritkán lehet tudni róla, hogy mit csinál, másrészt nincs blogja, csak könyvei, de azok zseniálisak szerintem).
Nekem egyébként az a meglátásom, hogy a problémáink legfőbb oka az irgalmatlanul nagy vagyontranszfer, ami a férfiaktól a nők felé megy. A nők termelik meg a javak kb. 30-35%-át, viszont ők irányítják a fogyasztás 80-85%-át. Akárhogy is nézzük, ez azt jelenti, hogy mi férfiak átadjuk a nőknek az összes megtermelt gazdasági érték felét a punciért (illetve manapság már csak a punci ígéretéért) cserébe. Hagyományosan ez egyébként olyan 20% körül alakult a történelemben (vagyis a nők az összes megtermelt érték kb. ötödét kapták meg cserébe azért, hogy gyereket szültek és odatartották a puncijukat a férjüknek, mikor az igényt tartott rá).
Amíg ezen nem változtatunk, addig tényleg csak a valódi alfáknak van esélye, nekik viszont most sincs és korábban sem volt szükségük Game-re. Egyszerűen megjelennek és máris körbelengik őket a csajok bokáig lenedvesedett puncival. Bétának lenni egyre nehezebb, mert amit fel tudnál mutatni (végső soron gazdasági eltartóképességet), azt a nők így is, úgy is megkapják (részben az államon, részben egyéb társadalmi konstrukciókon keresztül), így egyre kevésbé tudod a nőket arra motiválni, hogy hajlandóak legyenek az alfákon kívül bárki mást is számításba venni.
A Game-mel talán nyersz egy kis időt, kvázi az egész arról szól, hogy megpróbálod magadat alfának illetve szuperbétának feltüntetni, kvázi marketinggel "optikai tuningolod" a saját szexuális piaci értékedet. Csakhogy ugyanúgy, ahogy a fogyasztók is újra meg újra rezisztenssé válnak a már jól bevált marketintrükkökre, a Game-ben is újabb meg újabb dolgokat kell kitalálni, hogy még legalább egy alap szinten működjön.

whoamiohmy 2018.07.07. 16:06:25

@M87: Lásd amit Chris-nek írtam: A béta fő ereje, hogy felépíti és fenntartja a gazdaságot. A béta játék lényege, hogy gazdasági eltartóképességért cserébe kapsz puncit (illetve gyereket, már ha a tiéd lesz, mert jóval gyakoribbak a kakukkfiókák, mint bárki gondolná). Kvázi pontosan ezért a béta játék mindig is egy alkudozás volt, és pontosan erről szólnak a shit tesztek is: próbálkozások, hogy a nő több pénzt/elköteleződést/szolgáltatást kapjon a bétától kevesebb punciért. A tetejébe a nők az alfákat is megpróbálják lebétásítani, ráadásul egy elég jól meghatározott, jól nyomon követhető program alapján. És persze emiatt az alfák is shit tesztelve vannak keményen, csak ha alfaként kapsz egy shit tesztet, a csaj repül, és max. annyi történik hogy a 7-8 fős háremedben lesz egy hely üresedés, amit azonnal betölt egy másik csajszee.
Alpha fucks, beta bucks. Ez így volt, így van most is és amíg az emberek szexuálisan érintkezni fognak, így is lesz. Csak éppen a béták fizetsége egyre kevesebbet ér a piacon, mert a nők a béták pénzét így is, úgy is megkapják.

whoamiohmy 2018.07.07. 16:10:10

@Krisz101: Max-ék érdekesek egyébként. Én voltam náluk nyári táboron (puafesztiválos Jiminél meg hétvégi tréningen). Kicsit olyasmi volt mint egy csapatépítő tréning, de semmiképpen nem érte meg az árát (450.000-et fizettem a full extrás, maxos csomagért a balatoni táborban). Jimi egyébként szerintem eredetibb. Kidolgozott egy kb. 35-40 lépésből álló szociális "lelazítási" gyakorlatsort, aminek a végére tényleg könnyebben mersz odamenni bárkihez és beszélgetni. Ilyet én külföldön nem láttam egyik PUA tréningnél se.
Max-ék főleg RSD-s anyagokkal dolgoznak mostanában, Mystery-re kifejezetten fujjognak, ha ez szóba kerül. Neil Strauss-t, illetve a kicsiket se szeretik, szinte csak RSD ami szóba jön náluk. Persze olyan "magyar narancs" stílusban nyomják (kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a miénk). Nekem egyébként ezekből az őszinteség hiányzik a legjobban (le kéne ülni a kuncsafttal, elemezni, hogy mennyi a valós értéke a piacon, és elmondani neki, hogy mik azok a dolgok amiken nagyon javítani kéne még akkor is ha kényelmetlen - például túlsúlyos srácoknak ne magyarázgassuk már, hogy bármelyik csajt megkaphatják, mert egyértelmű, hogy kamu, hanem mondjuk meg nekik, hogy döntsd el, mit szeretsz jobban: a puncit vagy a csokit).

TopszLee 2018.07.07. 22:05:03

@whoamiohmy: "Alpha fucks, beta bucks." Ez. Mindenki erről beszél, a manosphere-ben. Gondolkoztam ma, de egész eddigi életem során talán 1 darab alfát ha ismertem személyesen is egy ideig, egy kis takony 18 éves srác, aki sorra kúrta a nő ismerőseit, a csajok passzolták sorra egymás közt :)
Szóval van alfa, de eben a konkrét esetben ez a srác, egy vékony, kis takony volt, max. 180 cm magas, (jó kockahasa volt, de azért mert nagyon vékony), és kifejezetten nem jóképű. Ez volt 2012-ben.
Tehát a kérdésem (talán mindenkihez itt): láttál már alfát? Most nem a külsőségről beszélek, hanem akiről tényleg tudtad hogy a VISELKEDÉSE alfa: tehát dug, jó nőket ingyen, rendszeresen, különösebb körítés nélkül.
Azért kérdezem, mert úgy tűnik hogy még mindig sokan azt hiszik hogy az alfa a külsőségekből áll össze, ami igaz is lehet, annyiban hogy felkelti a nők érdeklődését, sőt ha minden klappol (magas, sportos, jóképű), akkor még dughat is relatíve kevés vagy nulla erőfeszítéssel, de nem biztos hogy ezt FENT is tudja TARATNI az adott nőnél, ugyanis ahhoz már kell a VISELKEDÉS, a mindset, ami alfa. Mert a nő előbb utóbb elkezdi shit tesztelni, és ha azokon megbukik akkor előbb utóbb kuka, vagy béta lesz belőle.
Tehát az alfa az NEM csak a külsőségekből tevődhet / tevődik össze, a mindset is nagyon fontos - ezt oktatják sok pénzért ugye :)
Persze lehet vitatkozni hogy melyik a fontosabb, a külsőségek nyilván kellenek a figyelem felkeltéséhez, de onnan meg már a mindset játszik, hogy mennyire alfa az illető.
Még azt sem lehet kijelenteni hogy a külsőt nehezebb javítani mint a mindsetet, sőt. Utóbbit tekinthetjük a személyiség fejlesztésének, ami nagyon kemény lehet, keményebb mint hogy lemegyek edzőterembe hetente 3 alkalommal...

Szóval érdekel hogy akik láttak már szerintük alfát, mit láttak konkrétan? Külső? Viselkedés? Hol látták?

Tehát, whoamiohmy: ha a külsőd nem eléggé alfás, attól még a mindseted lehet az, ha még lóvéd is van hozzá, + javítasz a külsődön ahogy írtad, akkor nagyon jó leszel, sztem.

TopszLee 2018.07.07. 22:05:53

@whoamiohmy: "Alpha fucks, beta bucks." Ez. Mindenki erről beszél, a manosphere-ben. Gondolkoztam ma, de egész eddigi életem során talán 1 darab alfát ha ismertem személyesen is egy ideig, egy kis takony 18 éves srác, aki sorra kúrta a nő ismerőseit, a csajok passzolták sorra egymás közt :)
Szóval van alfa, de eben a konkrét esetben ez a srác, egy vékony, kis takony volt, max. 180 cm magas, (jó kockahasa volt, de azért mert nagyon vékony), és kifejezetten nem jóképű. Ez volt 2012-ben.
Tehát a kérdésem (talán mindenkihez itt): láttál már alfát? Most nem a külsőségről beszélek, hanem akiről tényleg tudtad hogy a VISELKEDÉSE alfa: tehát dug, jó nőket ingyen, rendszeresen, különösebb körítés nélkül.
Azért kérdezem, mert úgy tűnik hogy még mindig sokan azt hiszik hogy az alfa a külsőségekből áll össze, ami igaz is lehet, annyiban hogy felkelti a nők érdeklődését, sőt ha minden klappol (magas, sportos, jóképű), akkor még dughat is relatíve kevés vagy nulla erőfeszítéssel, de nem biztos hogy ezt FENT is tudja TARATNI az adott nőnél, ugyanis ahhoz már kell a VISELKEDÉS, a mindset, ami alfa. Mert a nő előbb utóbb elkezdi shit tesztelni, és ha azokon megbukik akkor előbb utóbb kuka, vagy béta lesz belőle.
Tehát az alfa az NEM csak a külsőségekből tevődhet / tevődik össze, a mindset is nagyon fontos - ezt oktatják sok pénzért ugye :)
Persze lehet vitatkozni hogy melyik a fontosabb, a külsőségek nyilván kellenek a figyelem felkeltéséhez, de onnan meg már a mindset játszik, hogy mennyire alfa az illető.
Még azt sem lehet kijelenteni hogy a külsőt nehezebb javítani mint a mindsetet, sőt. Utóbbit tekinthetjük a személyiség fejlesztésének, ami nagyon kemény lehet, keményebb mint hogy lemegyek edzőterembe hetente 3 alkalommal...

Szóval érdekel hogy akik láttak már szerintük alfát, mit láttak konkrétan? Külső? Viselkedés? Hol látták?

Tehát, whoamiohmy: ha a külsőd nem eléggé alfás, attól még a mindseted lehet az, ha még lóvéd is van hozzá, + javítasz a külsődön ahogy írtad, akkor nagyon jó leszel, sztem.

Krisz101 2018.07.07. 23:23:16

@whoamiohmy: csernus narcisztikus pszichopata elmebeteg, volt szerencsétlenségem nála lenni 1x, utána 2 hétig PTSD-m volt. kamarai bejelentős eset. felejts el mindent amit rólad gondolsz. (hacsak nem ismered személyesen és máshogy látod.)

Krisz101 2018.07.07. 23:43:44

@whoamiohmy: a J****mi-vel most ugrottam össze a fórumán 1 hete, mert be akart állítani valami szociopatának aki elrontja a rendes lányokat. kvázi ezt csinálja 2 éve folyamatosan amióta ott irogatok, de csak burkoltan. most esett ki a szög a zsákból. red pill témáktól kiakad, a nőket tisztelni, ünnepelni való embereknek állítja be... ha ezt megkérdőjelezed, akkor megkeseredett vagy, nem hiszel eléggé benne, belső játékoddal van baj, azért nem tudtad megszerezn a csajt stb.

ettől függetlenül a könyve engem is érdekelne, csak nincs kedvem közel 20e-t fizetni érte. nincs meg neked véletlenül?

mex-nél találkoztál a késő 30-as fekete hajú csajjal? egyik fő tréner asszem. ő az akit emlitettem fentebb :D ex hitgyülis, full kattant :D bár belőled kinézem h meg is dugtad :P
450 nagyon sok ilyenért szerintem, horror... ez 1 komolyabb nyaralás ára :O
nem értem egyébként ha ennyi lóvéd van, miért nem veszel inkább egy kabriót? egy 335-ös pl. azzal nagyon lehet fűzni, eszkalálni a nőket, ha már az alapokat tudod :D

2018.07.08. 00:11:12

@whoamiohmy: Mindenki abból tud főzni, amije van a rendelkezésére álló lehetőségek szerint, ami lehet külső adottság, vagyoni státusz, mentalitás, amiből kijönnek az egyéni preferenciák. Kiegészítve az alfa-béta összehasonlítást az "Alpha fucks-Beta bucks" kérdésköréből folytatva a gondolatmenetet, akkor ez fekete-fehér összehasonlításban azt is jelentheti, hogy az alfa nyugodtan dughat nőket minden következmény nélkül, mivel sose kell felelősséget vállalnia, mivel olyan jó pasi, hogy ezáltal semmi retorzió nem érheti. Mélyen nem akarok belemenni, mert mások előttem leírták, de ha alfától lesz gyereke a nőnek még csak követelést se támaszt az alfa felé, ha jól értelmeztem. A szex részéhez még annyi kiegészítés, hogyha alfával akar szexelni, akkor az egyperces is maga a mennyország, de bétával az órákig tartó aktus is maga a pokoljárás. Alfa értékes, béta értéktelennek van beállítva szexuális szempontból. Ha így lenne teljesen a béta típusú férfi önfejleszthetne agyba-főbe semmit se érne vele, mert önmagáért sose szeretnék, mint férfit. Az önfejlesztés egyik fontos eleme szerintem, hogy férfiasabbá váljon a nők szemében magához képest megsokszorozva az esélyeit. Ha számozzuk ennyi erővel mindenki csak a 10/10-es nővel/férfival lehetne boldog és ott sincs garancia.
Ez az alfa-béta meghatározás azért jöhetett létre, hogy a férfiak vélt vagy valós sikertelensége okán megfoghatóvá tegyenek olyan folyamatokat, mint a párválasztás és alkalmi szex létrejöttének kérdésköre.
Egyenlő esélyek sose voltak ebben, de a külső-belső fejlesztést én is alapnak veszem, hogy minél jobban javítson a férfi a helyzetén. Nem mindenható csodaszer, mert vannak határai, de önmagához képest előreléphet a realitások talaján maradva, ha ezt maga is belátja.
(Nem írtad, de az örömlányos részt illeti, amennyiben így akarja az illető biztosítani magának a szexet, ha másképp nem megy szíve joga, csak legyen tisztában vele, hogy miről szól valójában.)
Az önfejlesztésnek, akkor van szerintem értelme, ha lelkesedésből csinálja az ember. Ha kényszerként éli meg valaki, aki azért gürizik, hogy ezzel lehessen később jobb a nőknél régen rossz.
Ha már PUA tanfolyam. Jimmyre kinézetéből adódva lehet adhat egy egy kezdőnek olyan hamis biztonságérzetet, hogy így néz ki mégis be tud csajozni. Amit róla olvastam kritikát egyik az volt, hogy nem a top csajokhoz megy oda, mivel annyira nem néz ki olyan jól, hogy velük merjen próbálkozni. Ettől független lehetséges, hogy minden mindegy alapon megtette többször is a belső önfejlesztés által. Negatívum, hogy a puafesztivál oldaláról nem törölt ki hiába kértem.:D Azóta, ha beléptem is már nem jelentkeztem be a fiókommal. Elvileg Mex idehaza az egyik legjobb. Az áraikat borsósak, de ha többet tud adni talán megéri, aki fogékony rá és megteheti. Talán még Görög Ádám is azok közé tartozik, aki jó lehet. Videóit látva életszerűbbnek tűnt. Ami akkor lejött nekem, hogy külső és belső fejlesztés egyformán fontos, hogy ön azonos lehess saját magaddal. Persze Mexre és ránézve első benyomásra nem úgy tűnik, akiknek gondjaik lehetnek az ismerkedéssel. Ilyen tréningeken az egyéni fejlesztés lehet az út és nem az, hogy az ott ülőknek ugyanazt bemagyarázzák, hogy legyen ilyen-olyan és ettől hasítani fog. A túlsúlyos jelentkező példája frappáns. Az nem fog segíteni, hogy legyél laza és megnyerő, ha tele van gátlással és ráadásul előnytelen külsejű.

@TopszLee: Ami írtam az alfaságról sarkos példákat az innen-onnan összeollózott gyűjtemény volt.:D
Konkretizálni szerintem nem lehet. A külső lehet egy jó alap főleg, ha a közízléssel megegyezik, de olyan sose lesz, hogy bármelyik nőt meg lehet kapni csak elég sokat. Ha bármilyen külső adottság is klappol, ami a magas, sportos, jóképű és társai és vonzó valamiért egy adott nő számára még azt is elnézi neki, ha nem túl jó a dumája. Első jó benyomásnak nem árt a jó külső szerintem se. Előny ott lehet, ahol elsőre azt veszik észre. Nagyon fiatalon főleg nem biztos, hogy cél az érdeklődés tartós fenntartása. A top nő-top férfi kapcsolat se lángol szerintem 0-24 órában a hét minden napján. Idővel ellaposodhat ugyanúgy hiába vannak válogatási helyzetben mindketten.
A személyiség fejleszthető ez dobhat az esélyeken, de hitelesen kell legyen máskülönben szerepjátszás lesz az egész. Külső fejlesztés is attól függ hol áll valaki alapból. Egészség miatt egyébként se árt.

2018.07.08. 00:13:51

@Krisz101: Puzsér Róbertnek van erről élménybeszámoló videó, ahol elmeséli a tapasztalatait, mikor nála volt egy kezelésen.

2018.07.08. 00:18:04

@whoamiohmy: Igen ezt még kérdezni akartam csak Krisz101 beelőzött, hogy nem érezted e a kurzus előtt is pénzkidobásnak?

whoamiohmy 2018.07.08. 10:44:01

@TopszLee: Én egy kicsit redukcionista vagyok ezen a vonalon. Szerintem az alfa státusz abszolút és kizárólag fizikai jellemző kérdése, és nincs köze a mindsethez. Az tény, hogy vannak bizonyos mindsetek, amikre a nők pozitívan reagálnak: ilyen a dominancia és a magabiztosság. A dominancia röviden annak a kisugárzása, hogy neked szükséged van rám, nekem nincs szükségem rád, magyarán bármely emberi kapcsolatban az a fél lesz a domináns, aki kevésbé akarja a másikat. A magabiztosság pedig annak a kisugárzása, hogy egy adott helyzetet már sokszor láttál, kezeltél, és biztosan képes leszel a lehető legjobb kimenetel felé terelni a dolgokat. Ez utóbbival csak az a probléma, hogy ezt csak úgy szerzed meg, ha sokszor csinálsz sikeresen dolgokat, vagyis nők esetében csak akkor leszel magabiztos, ha X számú nőt meg tudtál már dönteni. Ez pedig nem nagyon megy ha nem vagy alfa.
A másik, hogy én nem egy alfát ismerek, aki egyáltalán nem domináns és nem is magabiztos, mégis térdig jár a punciban. Jó, lehet, hogy a személyisége miatt ráfarag (például ő komolyan gondolná egy csajjal, de a csaj csak dugni akar, és emiatt a pasi rosszul érzi magát, vagy gyorsan lebétásítják a jámbor jelleme miatt egy kapcsolatban), de ettől még alfa, és alfa fucks. Szóval szerintem ez sokkal inkább fizikai kérdés, mint jellembeli.

whoamiohmy 2018.07.08. 10:45:31

@Krisz101: Nem százas a pasi, az tény. Nekem leginkább ilyen az ötvenes éveire totál kiégett drogosnak tűnik (ha tippelnem kéne, akkor heroinra vagy kokainra tippelnék), bár mostanában szerintem tiszta. Megöregedett és megjuhászodott, de ketyós, az nem kérdés. A valóságtesztelésével is vannak problémák ahogy én látom (én azt javasolnám mindenkinek, hogy soha ne adja fel az álmait - hogy lehet ilyen baromságot mondani????).

whoamiohmy 2018.07.08. 10:47:42

@Krisz101: J. könyve megvan, de nyomtatva, úgyhogy be kéne scannelnem, de annyit nem ér, szar. Próbál egy minden szitura ráerőltethető, számok alapján haladó sémát ráhúzni az emberi kapcsolatokra, amiben mondjuk 1-10 lépés a dominancia kialakítása, és mondjuk asszem 39. a szex. Ami TÉNYLEG jó volt, az a hétvégi szemináriumán az a harmincvalahány feladatból álló gyakorlat, amit végigcsináltatott azokkal, akiket aztán levitt diszkóba ismerkedni. Na, az tényleg jó, ilyen lelazítós gyakorlatnak csajozás előtt.

whoamiohmy 2018.07.08. 10:55:54

@Krisz101: Ezt a késő 30-as csajt nem ismerem, illetve van pár jelölt, hogy ez ki lehet. Egyébként amennyire én látom, a tréner csajok elég gyorsan cserélődnek, a kemény mag főleg a pasik (Mex, Gaben, West, Kevin, stb.), a csajok általában huszonpár éves egyetemista csajszeek, akik valahogy odacsapódnak, végigcsinálnak 1-2 évadot, aztán jöhet a következő. Én olyanba futottam bele, aki konkrétan a hétvégén rám mászott, mikor megtudta rólam, hogy Nyugat-Európában vagyok orvos, és konkrétan előadta, hogy ő miket várna el tőlem (anyagiak terén), hogy egyébként járhassunk (jó, finoman csinálta, az tény). Facebookon időnként ránézek, egy ötvenes pasi felesége azóta.

whoamiohmy 2018.07.08. 11:11:41

@M87:
" Mindenki abból tud főzni, amije van a rendelkezésére álló lehetőségek szerint"

Abszolút. Nincs vegytiszta játék, illetve én szerintem életemben EGYSZER láttam eddig vegytiszta alfa játékot (erről asszem írtam már itt többször is, letaglózó élmény volt egy karneváli bulin Mainzban). Az esetek túlnyomó többségében mindenki alfa és béta (és cuck) is egy kicsit, aztán a kifőtt ételt meg megeszi majd az, akinek ízlik.

"az alfa nyugodtan dughat nőket minden következmény nélkül"

Na, azt azért nem. Az alfákat ugyanis a nők ugyanúgy shit tesztelik és próbálják lebétásítani, mint az alfákat. A női reprodukciós program szerintem ösztön szinten az, hogy ess teherbe az alfától (alfa fucks), és neveltesd fel a bétával (beta bucks). Nyilván, ideális esetben az alfa háziállatosítható és majd felneveli a saját kölkét maga. Ez ritkán szokott összejönni, de a nők azért szüntelenül próbálkoznak vele. A program egyébként ugyanaz, mint a bétáknál (ez is volt már, van erről egy zseniális cikk a neten, de röviden a programnak 4 pontja van: 1. Legyél te az egyetlen a pasi életében, 2. Formáld át az életét a magad szempontjai szerint, 3. Tagadd meg tőle a szexet, 4. Rombold le a maradék kis önbecsülését is, hogy tökéletes papucs legyen). Ez szintén ösztönszintű dolog a nőknél, ahogy a shit tesztelés is (a shit teszt egyébként szerintem nem más, mint a nők valóságtesztelése arra vonatkozólag, hogy a 4 pontos program melyik fokozatán állnak). Az se ritka, hogy a nő még mondjuk 1-es szinten áll, de azonnal bepróbálkozik a 3-assal. Ezek szerintem a nőknél ugyanúgy ösztön szintű, önkéntelen dolgok, mint nekünk férfiaknak, ha megfordulunk egy jó popsi után az utcán.

A különbség az alfák és a béták között az, hogy az alfáknak van választása. Tegyük fel, alfa vagy és a csajod shit tesztel vagy megpróbál lebétásítani. Semmi gond, csaj kidob, háremben hely megüresedik, jöhet a következő. Bétaként már szarabb a helyzet, mert ugye mivel fizetned kell a punciért, ezért elég keményen bele kellett invesztálj a kapcsolatba ahhoz, hogy szexet kapj, vagyis nem fogod könnyen ott hagyni a csajt és kidobni a picsába. Egyébként ha erre képes vagy, VAN béta game is, a napokban pont azon gondolkodtam, hogy írok erről egy könyvet (egy tipp: én azt látom, hogy azok a béták, akiknek jó szexuális élete van, például SOHA nem állnak le a kurvázással, még akkor se, ha egy fix kapcsolat mellett van 2-3 laza barátnőjük is. Így a cerka nedves marad, a punciszag folyamatosan körbelengi a pasit, így még ha az összes nőjük ott is hagyja őket, mégse maradnak szárazon).

"akkor az egyperces is maga a mennyország, de bétával az órákig tartó aktus is maga a pokoljárás"

Ezt nem mondanám azért. Ne feledd el, hogy a szex egy nagyrészt biológiai aktus, csak éppen itt is mindenki azt felejti el, hogy a nők és a férfiak ebből a szempontból is másképp vannak összedrótozva. Szerintem a nők szexualitása sokrétegű (erről is volt már szó), és sokkal kevésbé fizikai aktusokra orientált, mint a férfiaké. A tetejébe ami fizikai aktusokra orientált belőle, annak jó 65-75%-a nem kifejezetten a behatolással járó szex, hanem inkább homoszexualitásnak mondható aktusok. Bétaként is lehetsz jó az ágyban, nekem például volt olyan kapcsolatom, amiben ABSZOLÚT béta voltam, de a csaj a szakításkor (mikor talált egy alfát) közölte, hogy soha nem volt még ennyire senkivel, mint velem, de bocs, a 195 magas, kigyúrt, kivarrt bad boy-ra zizzen a puncija, rám nem. Nem hinném, hogy hazudott. A helyzet egyszerűen az, hogy egy nő orgazmusainak a száma vagy a szex minősége számára SEMMILYEN hatással nem bír arra, hogy mennyire akar majd veled dugni (ez megint egy óriási különbség a férfiak és a nők között). Lehetsz te a világ legnagyobb orgazmátora, ha nem vagy alfa, nem fogod megzizzenteni imádottad nunikáját, így fizetned kell majd a kegyért, hogy a Csodálatos Punci közelébe kerülj. Alfa fucks, beta bucks. Még akkor is, ha bétaként elélvez veled a nő. Összességében én úgy látom, hogy a női orgazmusnak SEMMILYEN köze nincs a párválasztáshoz vagy reprodukcióhoz a nőknél (ennek evolúciós biológiai okai vannak, de ezt most hosszas lenne kifejtenem).

whoamiohmy 2018.07.08. 11:15:57

@M87:
"Ha már PUA tanfolyam."

Mexéknél én pont azt tartom nagyon gázosnak, hogy nem mondják el, miért nem vagy sikertelen, ahogy azt se, mit miért kellene változtatnod magadon, ha el akarsz érni valamit. Le kéne ülni a kliensekkel, megnézni ki hol tart és tervet kidolgozni, hogy jutnak el A pontból B-be. Túlsúlyos vagy? Fogyj le! Nincs rajtad izom? Itt egy fasza edzésterv. Nem tudsz kommunikálni? Itt egy könyvlista, olvasd el, és mindig lesz miről beszélgetned. Na, ez nincs. Csak mindenre ráhúzható sémák vannak, amiket orrba-szájba nyomnak mindenkinek, aztán mossák kezeiket, mikor nem működik.
Teszik mindezt úgy, hogy a brancsból például Kevin pont fitness trainerkedéssel (is) foglalkozik, és a kemény magból mindenki jó megjelenésű, fit srác (jó, Gaben például alacsony, de ő is egy keménykötésű, mokány gyerek). És valljuk meg az őszintét, ez a legfontosabb a csajozásban. Szóval simán végezhetnének jó munkát is, de az fáradságos, hosszadalmas és kényelmetlen, inkább kitalálnak valami bullshitet, aztán kész.

whoamiohmy 2018.07.08. 11:21:01

@M87: Így utólag persze. Itt meg kell jegyezzem, hogy nekem az utóbbi 10 évben mindig az volt a nagy problémám, hogy összeraktam valamit a szakmámon belül, amiből elég komoly pénzt tudtam kihúzni, aztán mire feltöltöttem a tartalékaimat/visszafizettem az esetleges adósságaimat vagy elkezdtem volna egy kicsit végre magamra is költeni, összeomlott az egész. Anno 2010 környékén ez volt az angliai locum (szakvizsga nélkül évi 250-300.000 eurót tudtam kihúzni onnan, szakvizsgával meglett volna a duplája is), aztán 2015 körül a mentőzés/intenzívtranszport a németeknél. Mind a kettőnek az lett a vége, hogy jött valami kormányrendelet vagy politikai változás és romhalmazzá lett a korábban jól fizető niche hónapokon belül. Angliában összeomlott a font árfolyama plusz bevezették az amerikai típusú licenszt az orvosoknak, ami miatt a költségeid az egekbe szöktek, a németeknél meg nemes egyszerűséggel lecsonkolták a mentőzésért járó pénzt az ötödére. Most megint találtam egy ilyen niche-t, úgyhogy a főállásom mellett még eljárogatok másodállásba dolgozgatni napi 2-4000 euró közötti összegért, remélem, ez most nem omlik össze annyira hamar.
Ebből következik viszont, hogy van, hogy rengeteg pénzem van, van, hogy kölcsön kell kérjek (tavaly például a szakvizsga után jó 4 hónapig nem volt állásom, mert kerestem a következő kórházat ahova felvettek). Ez a 450.000-es tanfolyam olyan időszakban volt, amikor épp volt pénzem mindenre, úgyhogy nem sajnáltam. Most remélem megint lesz pénzem, de szerintem inkább autót veszek ;)

2018.07.08. 13:55:40

@whoamiohmy: Az alfasággal való túlzásokban volt szándékosság, amiatt hogy mennyire túlbecsülik egyesek a szerepét. Kis összefoglalásnak szántam az alfa-béta ellentétben való végletes gondolkozás leegyszerűsítéseként. Azt én se állítom, hogy az alfa vagy a nő számára alfának látszó férfi bármit megengedhet magának és mindenkivel lesz szex, akit megkíván, de elég sokat az átlaghoz képest, ami viszonyítás kérdése mihez képest.
Volt erről egy jó cikk, ami a kapcsolatok ellaposodásáról szól. A a facebookos hozzászólások azóta eltűntek. www.lifetilt.hu/a-megbaszodott-parkapcsolatok/
Lehet én vagyok furán bekötve nem tudom, de én se tartozok bele a közízlés szerinti klasszikus alfa rétegbe. Volt, hogy szakítottam meg ismerkedést, ha úgy éreztem ebből több nem lesz vagy szexkapcsolatot annak tudatában is, hogy belátható időn belül nem volt új jelölt. Ennek ellenére sok panaszom nem lehet.:D
A nagy számok törvénye mindenkinél működhet mindenkinek a maga szintjén.

2018.07.08. 14:20:35

@whoamiohmy: Elvileg létezik személyre szabott PUA tréning is, ami a csoportos sablonos előadáshoz képest plusz feláras lehet. A pozitív oldaláról közelítve szerintem, aki ott jár azt érezheti, hogy kapott valami plusz tudást olyat, amit nem vett volna észre magától, és ott van egy olyan légkör, hogy csajozásban gyakorlott oktatóktól kapja a tudást egyfajta placebo-hatást elérve a tanítványnál. Ez önmagában nem tesz jobb pasivá, mert teszem azt elmegy egy előnytelen külsejű ápolatlan valaki nagy reményekkel, aki ráadásul zárkózott is, ha csak a sablon tanácsot kapja, hogy elég rágyúrnia a belsőre az pénzkidobás lesz.
Nem tudom mennyire változott a marketing. Olyannal első látásra már nem találkozom, hogy p.l olyan dumád lesz, amitől minden nő hanyatt fekszik és ebből kiindulva sose lesz visszautasítás, ha próbálkozol.

whoamiohmy 2018.07.08. 14:30:25

@M87: kicsit szkeptikusan láttam hozzá a cikknek, mert ilyen new age nőistenito bullshitnek tűnt, de JO cikk! Alapvetően a betasitast magyarázza el, csak kicsit összeszedetlenebb mint az én kedvenc irományom a témában.
A kulcskérdés az, hogy mit tehetsz mindez ellen. Mai eszemmel már csak azt tudom mondani, hogy bármelyik lépcsőfokon csak egyet tehetsz: dominálsz, vagyis egyértelművé teszed hogy neked kevésbé kell a nő mint te kellesz neki. Ennek demonstrálására készen kell állnod hogy bármikor lelépj, illetve úgy kell kialakítanod az életedet, hogy semmilyen módon ne függj a nőtől semmikor sem. Ez sajnos egy hagyományos értelemben vett családot azonnal kizár, és már értjük is, mert ment tönkre a család. Ha a felek egyenjogúak és a társadalom nem a férfi dominanciát támogatja, akkor a nő betasit. Ha a férfi ennek ellenáll, akkor nem élhet családban. Ha nem áll ellen, akkor a betasitad sikerrel jar, johet a valas es a család tönkremegy.

whoamiohmy 2018.07.08. 14:32:23

@M87: olyan nincs hogy minden nőnek bejöjjön valami. Az alfasag se azt jelenti, hogy bármelyik nőt megkapod, csak azt, hogy mindig van jó pár nő akik hajlandóak fizetség nélkül is a szexre vagyis csak azért mert kivannak szexuálisan. A két legjobb barátom a mai napig ilyen egyébként, van 20-25 név a telefonjukban amit bármikor felhívhatnak ha szexet akarnak.

TopszLee 2018.07.08. 15:09:08

@whoamiohmy: Hmmm, ok , én személy szerint továbbra sem értek egyet hogy a külső a minden ha alfáról van szó, te magad is írod hogy akit ismersz alfa előbb utóbb ráfarag a dologra. Még ha csak szexkapcsolatnak indul is a dolog, a nő mindig többet akar idővel, és megpróbálja bétásítani az alfát, aki ha csak külsőre alfa, béta lesz, és akkor annyi. De azzal egyetértek, hogy az ilyen alfák körülbelül század annyi idő alatt találnak új csajt.
Egyébként, a külső jegyek (magassg, sportosság, arc) közül szerintem MESSZE az arc a lefgontosabb. Erről vitatkoztam már mással is, sokan ezt a 3 tulajdonságot egyenlő súllyal veszik, de ez hiba.
Ha mondanom kellene százalékot, akkor arc: 60% legalább, magasság: 25%, testalkat 15%. Legalább is saját magamból kiindulva, hiába vagyok 197 / 104 kiló sportos, soha sem gázoltam igazán térdig a punciban, és ez azért van szerintem mert a mindsetem inkább béta, és az arcom max. átlagos...
A másik észrevétel: valamelyik kommentben írtad hogy az "álmainkat soha ne adjuk fel" - mekkora baromság.
Ez bizony nagyon érdekes és kényes téma, és itt el is tudunk kanyarodni, az MGTOW irányába is. Engem személy szerint taszítana a gondolat, hogy azért tanuljak egy szakmát, csak mert valamiből meg kell élni, és jól fizet, de közben utálom, vagy legalább is nem szeretem csinálni. Persze nem élhet mindenki ideális világban, ahol azt csinálja amit szeret, de az hogy az időm nagy részét olyasmivel töltsem amit nem igazán szeretek, csak hogy kifizessem a megélhetést, meg esetleg tudjak csajozni / kurvázni, másnap előröl kezdve.....hát az gáz. Nekem messze az időm a legértékesebb erőforrásom, igyekszem nagyon megválogatni mivel töltöm.
Az egészből azt akarom kihozni, hogy nem csinálnék olyan melót ami pl. kétszer annyit fizet csak mert így jobban tudnék csajozni...valahogy úgy érezném ekkor, hogy az egész életem arra építettem hogy megfeleljek a nőknek, ami kurva gáz.
Tehát ha valakinek voltak / vannak is álmai (mittudomén: szeretnék ez és ez lenni, ezt és ezt csinálni, ilyesmi), akkor tenni kell érte, de legalább is próbálkozni kell, és nem elfogadni hogy áh, jó ez így, jól keresek, tudok több-kevesebb sikerrel csajozni, esetleg utazni.....ne már. Pénzed bármennyi lehet az időd viszont nagyon is limitált.
Abban az esetben jó stratégia ez (tehát jól fizető meló, de nem szeretem), ha az illető látja a végét: pl. 10-15 év múlva tudok annyi pénzt összeszedni hogy nem kell többet dolgoznom, vagy csak nagyon keveset (kvázi nyugdíjba vonulok), vagy az adott meló olyan lehetőségeket ad, amik közelebb visznek az álmok megvalósításához (pl.anyagi, vagy egyéb értelemben).
Én pl. ez utóbbiba tartozom: van egy jó szakmám, amit nagyjából szeretek, de nem ez volt a gyerekkori álmom, viszont lehetővé teszi hogy megvalósítsam azt, még ha apránként is. El nem cserélném ezt a szabadságot, akármilyen rövid vagy hosszú távú punciért. :P

2018.07.08. 17:15:48

@whoamiohmy: Akik elindították idehaza is a csajozás oktatását kihasználtak egy piaci rést, amire van igény. Számszerűen nem tudom, hogy mennyien jelentkezhetnek a tanfolyamokra. Rádióba is bekerült időnként és volt egy dilemma, hogy ki a hibásabb. Az aki megcsinálta ezt a vállalkozást vagy a jelentkezők? A maga módján zseniális, hogy így tudjanak ezzel pénzt keresni. Jó marketing, hihetően előadott sikertörténetek, amik hitelessége nem ellenőrizhető, ha az oktató vagy az állítólag oda járt "tanuló" mesélte. Ha barátságos is az ottani légkör, akkor is egy üzlet, ami pénzért van és nem szívességből, mint a prostitúció.:D
A barátaidat, akiknek bármikor ott terem a fix szex lehetőség aligha izgulnak azon, hogy párhuzamosan mással is kavarnak vagy kapcsolatban csalják velük.

@TopszLee: Százalékosan nem tudnám pontosan én se megmondani mikből állhat össze a egy férfi vonzereje egy nő felé. Ha sikerem volt vagy sikeresen indult nálam az arc lehetett az első külsődleges szempont. Ez csak tipp.:D
Kényszerből szerintem se éri meg az önfejlesztés, mert görcsössé tehet ugyanúgy. Ez mindenkinek a saját lelki alkatára van bízva, mit, miért, milyen áron hajlandó megtenni adott célért.

VT 135 2018.07.09. 00:50:01

@TopszLee: Persze, rengeteg alfát látsz, ha figyelsz. Az alfa, alfaként viselkedik. Alfahímként. Erről elég sok angol nyelvű videó van, melyek ezek a jelek. Nem feltétlenül - sőt talán kevésbé - a saját egójába szorult faszakalot, a szellemi-lelki kamaszkorban rekekdt nyomorékot kell elképzelni. Egyszerűen határozottan, magabiztosan viselkedik és magának vindikálja a vezetés jogát. A többi férfi pedig követi - legtöbbször konfliktusok nélkül, vagy ha több alfa van, akkor azután, h kiderül, ki a főbb alfa. Amúgy ez a téma szerintem nagyon érdekes és messzire visz, h kit definiálunk és milyen kritériumok alapján alfának. Hogy van-e Light Alfa és Dark Alfa? Anno a férfihangon terveztem erről cikket írni, de amióta az oldal színvonala zuhanórepülésbe kezdett, már nincs hozzá kedvem.

TopszLee 2018.07.09. 11:23:18

@VT 135: "Hogy van-e Light Alfa és Dark Alfa? Anno a férfihangon terveztem erről cikket írni, de amó"ta az oldal színvonala zuhanórepülésbe kezdett, már nincs hozzá kedvem."
Egyrészt, azt hiszem Rollo szokott olyanról beszélni hogy "contextual alfa". Pl. egy rock sztár, vagy egy kiváló szakember, kutató, stb. Tehát olyan valaki aki a (szak)területén kiemelkedő teljesítményt nyújt, és abszolúte authority azon a területen, na az a contextual alfa - ettől függetlenül otthon az asszonnyal még simán lehet béta..Épp ezért engem továbbra sem győz meg az elv, hogy kizárólag a külső alapján alfa valaki.
Amúgy pont Rollo- nál olvastam, hogy regeteg natural alfát lehet találni pl. börtönökben....
Esetleg ha ide írnál egy posztot a témáról? Mostanában nem olvastam utána egyéb helyeken, de a Rollo oldalán sincs túl sok konkrétum hogy akkor most ki az alfa, ki nem?

A másik: a férfihangot én is olvasom rendszeresen...mi a baj a színvonallal? Elmentek bizonyos szerzők, a helyükre meg újak? Vagy túl sok a sima fordított cikk, semmi eredeti?

2018.07.10. 00:31:25

@VT 135: Az alfa inkább szerintem az lehet inkább, hogy ránézésre vonzalmat kelt a nők többségében kategóriáktól függetlenül anélkül, hogy megismernék milyen ő és előre tudnák a vagyoni státuszát. Ettől függetlenül nem tudom, hogy lehetne egységes cikket írni erről. A férfihangon is inkább csak körülírni tudták. Néhány cikk született erről különböző megközelítésből és az, akkori hozzászólásokban se tudtak egységes döntésre jutni. Számos módon lehet árnyalni.

@TopszLee: "Esetleg ha ide írnál egy posztot a témáról? Mostanában nem olvastam utána egyéb helyeken, de a Rollo oldalán sincs túl sok konkrétum hogy akkor most ki az alfa, ki nem?" Konkretizálva furán hangozhat, hogy X mitől vonzó pontosan a nőknek. Férfiszemmel se lehet 100% biztonsággal megfejteni a női gondolkodást.

"A másik: a férfihangot én is olvasom rendszeresen...mi a baj a színvonallal? Elmentek bizonyos szerzők, a helyükre meg újak? Vagy túl sok a sima fordított cikk, semmi eredeti?" Szerintem VT 135 arra gondolhat, de majd kijavítja, hogy a színvonal egyes cikkek és hozzászólók miatt csökkent jelentősen, amit olvasva megerősíthetek. Vannak jó hozzászólások is, de a személyeskedő, durva hangvételűek miatt csökkent a színvonal témához oda nem illő dolgokkal fokozva. Nem egy problémás tag van ott.

Krisz101 2018.07.10. 17:18:21

@whoamiohmy: soha ne adja fel az álmait... mondja ezt az, aki a magyar média legmocskosabb időszakát lovagolta meg, és igy dolgozhatott a budai egészségközpontban 2010 körül 30e/40perc díjazásért. gondolom ezt pont neked nem kell magyaráznom. tipikus narcisztikus aki embereken áttaposva ment előre, ő aztán nem irta volna meg a kiscsaj helyett a beteglapot, nyugi. vagyis lehet megírta vna, csak közben a környezetében levő 6-8 orvost szarrá manipulálta, meg kijátszotta volna egymás ellen...

most is mocskos a média, talán még jobban, de aki akar, már utána tud nézni a dolgoknak. akkor még ez a homály időszak volt, ilyen infókat max belsős fórumokon találhattam volna meg. gondolod, nem megyek hozzá, ha már ismertem vna Puzsér véleményét.

Az a csaj: belinkelném, de eltűnt az angol oldaluk, nem találom. ott volt fent rajta.

J féle könyv. nyomtatva nyomja a kis szemét :D ? semmi pdf? ez melyik egyébként, mi a cime? állandóan oltanak a fórumán kiváncsi lennék mi lehet benne...

Krisz101 2018.07.10. 17:23:15

@M87: tudom, köszi, ismerem. Puzsér elég konzervativ véleményt mondott róla egyébként a saját személyes tapasztalatom alapján. a psz szakma szégyene h ezt az embert hagyták praktizálni, súlyos drogosokon kivül bárkinek a közelébe engedték. ráadásul sztár státuszban, horror pénzekért.

Krisz101 2018.07.10. 17:42:52

@whoamiohmy: ja de megvan
budapestpua.com/about-us/
3 a képsorban, Gabriella female trainer

erről jut eszembe, te a kellner dénest nem ismered véletlenül?

Krisz101 2018.07.10. 18:08:39

@whoamiohmy: bele is néztem az első kitett videójukba. rögtön a "kedvenc" magyar tükörfordított pua szövegem. ez a mondj magadról x dolgot, ami pozitiv, vagy amiért kedvelnek. :DDD ennél már csak az ide kellett jönnöm mert olyan csinos vagy és félek h elsalasztom az alkalmat a borzalmasabb...

komolyan, milyen nő az akinél ez most, 2018ban működik? 5-ös? 4-es?

mert aki az én fogalmaim szerint relative jó nő, szimplán körberöhögi ezt... vagy még ki is hív miatta, hogy ki a fene vagy te hogy itt tesztelgeted, ennek szakálla van és húzz a fenébe. és utána visszafordul az iphonejához, ahol már du 2kor 20 pasi fűzi snapchaten, tinderen, insta DM-be stb, hogy jaj szia, mikor találkozunk, mikor hivhatlak meg stb.

meg kell nézni egy James marhall, jeffy stb infieldet, micsoda kontraszt. tkp ez a fő bajom a magyar puával,

legjobban az érdekelne, h ezeket csak a reklámokba teszik bele és a fizetős tanfolyamon már 2018as dolgokat tanítanak? ezt még nem sikerült kiderítenem...

2018.07.10. 22:16:29

@Krisz101: Nem vagyok egy elvakult Csernus fan, viszont a könyvei nem lehetnek rosszak. Megvan tőle A nő, amit tőle olvastam és nem írt benne rosszakat. Sok dologgal egyetértek, amit leír. Mindkét nemről kritikával ír. Címéből adódóan a női nemmel foglalkozik többet. Hasonló lehet, mint A férfi. A kiút, ami érdekes lehet még tőle. Volt ezzel kapcsolatos könyvével vele rádiós beszélgetés. Benyomásaim szerint meggyőzőnek tűnt, mind a könyve promóciójakor, mind olvasáskor.

2018.07.10. 22:43:35

@Krisz101: Ha már bennfentes vagy milyen azóta a színvonal maradt a régi?

"komolyan, milyen nő az akinél ez most, 2018ban működik? 5-ös? 4-es?

mert aki az én fogalmaim szerint relative jó nő, szimplán körberöhögi ezt... vagy még ki is hív miatta, hogy ki a fene vagy te hogy itt tesztelgeted, ennek szakálla van és húzz a fenébe. és utána visszafordul az iphonejához, ahol már du 2kor 20 pasi fűzi snapchaten, tinderen, insta DM-be stb, hogy jaj szia, mikor találkozunk, mikor hivhatlak meg stb."

Erre a gyakori kérdések egyik 2013-as évéből feltett egyik PUA-s kérdésre adott egyik válasz ide passzolhat:
"ez a pua annál a csajnál válik be, akihez egy évben 1 vagy 2 pasi megy oda és azt is a haverjai lökdösik, meg előtte már megkérdezik ötször hogy teccesz a havernak, odajöhet-e
vagyis ---> nyomi, csúnya csajoknál könnyen bejön, akik már bármilyen átlagos pasi gondolatára remegnek.
a szépségkirálynők minden nap lekoptatnak 10-20 ilyen tökösgyereket akik bátrak, meg azonnal a lényegre térnek.
mert ez nekik új meg megszokott. meg minek választanának kevésbé jó pasit, ha választhatnak a kb. 50 nála jobbnál.
szóval amit elfelejtenek írni: a pua a csúnya, de nem nagyigényű lányokhoz való kulcs.
mert még ők se szeretik a töketleneket (bár szerintem van olyan is amelyik igen!)"

Te írtad vagy a hasonlóság csak a véletlen műve?:D
A válasz a kisebb túlzások ellenére hasonló. Mikor olvastam régebben nekem, akkor is megütköztem dolgokon. Egy másik kérdésben volt egy válaszoló, aki bennfentesnek mondta magát a témában, hogy ismeri milyen ott a hozzáállás. Ha gondolod bemásolom a linkjét. Lényeg, hogy az ún. kékpirulás szemléletet oktatják és arra megy ki az egész, hogy a jelentkező minél többet fizessen.
A külföldiek ezek szerint nem az elavult dolgokkal operálnak nem meglepő módon. Állítólag a hazai PUA oktatók több éves lemaradással követik a külföldieket.

VT 135 2018.07.11. 00:34:58

@M87: Pont ezért érdemes PUA helyett Red Pill + személyiségfejlesztés (erre is vannak coach-ok), amelybe be vannak építve PUA elemek is (ha az utcán odamenést PUA-nak nevezhetjük egyáltalán). De a lényeg az, h a személyiségfejlesztés, felnőtt férfivá válás egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet eredményez, amelyhez csak bónusz az, h a nők terén is sokkal sikeresebb lesz.

Krisz101 2018.07.11. 05:22:18

@M87: hát ne is legyél elvakult fan, mert rossz emberben hiszel.

egyébként az a nő könyv. én valóban nem olvastam, de kicsit gyanús h akkortájt jelent meg, amikor USAban tömegével jelentek meg az ilyen könyvek, sőt, ott ennek vagy 2 évtizedes hagyománya van.

előzmények alapján nem lepődnék meg ha az is nyugati anyagok, proto red pill koncepciók összeollózása, persze egy igényesebb, szakmai szinten megirva. de azt kétlem, hogy ezek általa megállapított, kezelései alatt felfedezett , új dolgok lennének, amit előtte nem irtak meg mások.

az oktat a nőkről akinek soha egy normális nője nem volt, se kutyája se macskája. puzsér már sokkal hitelesebb nekem. belőle simán kinézem h voltak jó csajai.

nekem az általános benyomásom: mo-on inkább ez a bulvár pszichológiai könyvkiadás megy, müller, satöbbi. alap pszich tényeg egy olyan köntösben tálalva, h az olvasó azt hallja, amit szeretne és utána bölcselkedhet.

ellenben amerikában irnak kőkemény szakmai dolgokról átlag ember számára is fogyaszthatóan. a narcisztikusokról szóló könyvek lassan 20 évesek, vagy pl joe navarro könyvei. vagy a psychopath free c könyv ami férfiak számára a köztünk jelen levő női pszichopatákról szól és h hogy manipulálják a férfiakat a környezetükben, párkapcsolatban, munkahelyen... képzeld csak el mi lenne ha ez nálunk megjelenne...

Krisz101 2018.07.11. 05:28:43

@M87: igy van, de irtam is ezt a több éves lemaradást.

azt a szöveget viszont nem én irtam, mi ez a 2013as gyakori kérdések?

ellenben hahó, lehet ez jól is csinálni ám! ami működik jobb nőknél is!
pl
youtu.be/KCtd3klmB5I?t=4m6s

és tudod mi a vicces? a nicholas viktornál kb fél éve volt fenn egy videó egy magyar sráccal, aki iszonyat jó szövegeket nyomott - ÉS TÖRÖLTE! biztos félt h jobb nála, lenyulja az üzletet.

nem is láttam többet azt a srácot. (de a dumáit lenyúltam)

TopszLee 2018.07.11. 09:40:48

@Krisz101: Nem tudom, nekem ez a PUA akkor is még mindig ellenszenves kicsit. Persze fontos a kommunikáció, meg ezek, de most pl. melóba járás alatt hallgatom a
"Models: attract women through honestsy" könyvet (Mark Manson), és az is leszólja a PUA-t, mert nem genuine, hanem needy valójában, azért mondasz ezt-azt, meghatározott szituációkba, mert VÁRSZ egy bizonyos reakciót, ha ezt kiváltod a nőből, akkor erre építve továbbiakat váltasz ki, eszkalálsz, stb.
A PUA kb. nekem olyasmi mint amikor dönthetsz hogy gyors kaját rendelsz, és azt eszel minden nap, vagy veszed a fáradtságo és megtanulsz alap szinten főzni...utóbbi nehezebb, több időt vesz igénybe, de akkor is egészségesebb hosszú távon.
Alfa male-nél maradva: ezt találtam: www.youtube.com/watch?v=e-zEftm7ZXo
Tényleg van valami a járásában (politikától kéretik elvonatkoztatni, ez nem valami rejtett politikai állásfoglalás vagy bármi ilyesmi a részemről! Kizárólag az alfa cucc miatt linkeltem)

Krisz101 2018.07.11. 16:05:39

@TopszLee: nem értek egyet egyáltalán. az elején ez lehet h igaz, de ha jó dumákat, viselkedéseket használsz, akkor egy idő után a személyiséged részévé válik és már nem lesz fake. plusz a legtöbb értelmes ember ezeket úgy építi be hogy hozzáteszi a saját személyiségét, élményeit, mint a népmese tudod. ezzel is csak személyessé válik. nem bemagolni kell hanem megérteni a mögöttes pszichológiát

ja és én 90% angol anyagokat olvastam, ott még a fordításnál is személyesedik, hisz nyilván úgy magyarítod, ahogy NEKED a legszimpatikusabb, személyiségedhez a legközelebb állónak érzed.

a legtöbb pua amúgy sem erről szól már amit irsz. szerinted az a srác a videóban fake?
azzal hogy öszinte vagy és saját magad vagy, semmit nem érsz el, sőt, a nők lenéznek, gyengének tartanak. ez amit leirtál a needységről nekem nagyon egyoldalú megideológizálás. ezen az alapon minden profi sales szakember needy, aki döntögeti az eladási csúcsokat...

azzal hogy a saját magad LEGJOBB változata vagy és folyamatosan fejleszted magad, na az már igen! úgy már egyetértek, csak az megint egy másik vonal. itt azon lehet vitatkozni, hogy a mai világban egy 30 feletti férfi tud e annyit fejleszteni magán, h csak maga miatt elkezdjenek tapadni rá a nők. (test, külső, életszinvonal és szoc kör szembetűnő feljavítása)

szerintem nem, de erről a vélemények megoszlanak.

szerintem a 2 együtt lehet eredményes. fejleszted magad, de közben fake-elsz is.

Krisz101 2018.07.11. 16:12:06

@TopszLee: ja és egy csomó természetes jó csajozó, aki már 20-22 éves korában oltotta a nőket ők azért jók mert mindent saját kűtfőből találtak ki?? dehogy is.

a nagy része azokknak is haveroktól, egymástól tanulták el, vizilabdások, focisták, jól eleresztett , joképű srácok, akik rendszeresen eljártak bulizni már 16-18 éves koruktól, vagy akár maguk szervezték. mert pl megvolt a lehetőségük, családi ház, kocsi, stb.

mindegyik kitalált kb 1 dumát, a maradék 9 et meg a haveroktól tanulta el

2018.07.11. 16:17:45

@Krisz101: "egyébként az a nő könyv. én valóban nem olvastam, de kicsit gyanús h akkortájt jelent meg, amikor USAban tömegével jelentek meg az ilyen könyvek, sőt, ott ennek vagy 2 évtizedes hagyománya van.

előzmények alapján nem lepődnék meg ha az is nyugati anyagok, proto red pill koncepciók összeollózása, persze egy igényesebb, szakmai szinten megirva. de azt kétlem, hogy ezek általa megállapított, kezelései alatt felfedezett , új dolgok lennének, amit előtte nem irtak meg mások."
Ezen így nem gondolkoztam el, hogy ez lehet az esetleges oka. Mikor olvastam meggyőzőnek tűnt, hogy ennyire átláthat összefüggéseket. A mögöttes dolgokkal nem fogalmaztam. Úgy jött le, hogy ez az orvosi pályafutása és showmankedése időszaka alatt összegyűjtött tapasztalatain nyugszik. Előszóban megmagyaráztam miért olyan a stílusa amilyen. Szerinte nem a kedves szavak vezethetnek eredményre, hanem a durvább hangnemben adagoltak, mert így marad lenyomata a betegben/olvasóban. És valóban a vulgáris stílusa rendesen jelen van a könyvében.

"az oktat a nőkről akinek soha egy normális nője nem volt, se kutyája se macskája. puzsér már sokkal hitelesebb nekem. belőle simán kinézem h voltak jó csajai."
Puzsér nekem is hitelesnek tűnik. A stílusa ellenére is az aranyközépút felé törekszik. Sok témába ásta bele magát az évek során. Ugyanúgy neki is megvannak a korlátai.
Az amerikai írások elsődlegesen az ottani állapotokra applikálva íródhatott, akkor. Ezek közül egyiket se olvastam.

2018.07.11. 16:31:17

@Krisz101: Nem engedi linkelni valamiért a kérdések pontos címét, ami kapcsolódhatna a magyar PUA-hoz.

Nekem még a Nicholas Viktor-féle reklámból jött régen spam. Benne mézás-mázos ígéretekkel, hogyan lehetsz nőcsábász, ha elmész rá. Ha jól emlékszem olyan promóval, hogy egy hét alatt, hogyan dönthetsz meg 3 különböző nőt is.:D

Blacktron2 2018.07.13. 09:28:52

a budapestpua.com-ot megnyitottam.
vendégoktató Tamás a pókerakadémiás blogjában nyomja a bullshitet évek óta!
naturalwest nicken. jópénzért persze külön is 'coachol'!
szóval ennyit az egész hitelességéről.

VT 135 2018.07.13. 12:33:06

@Krisz101: Jól összefoglaltad! "azzal hogy a saját magad LEGJOBB változata vagy" - valójában ezt jelenti, amikor a nők arró csacsognak, h legyél önmagad.
Annyival egészíteném ki, h egy egészséges lelkű, kiegyensúlyozott férfinak nincs is szüksége sem arra, h tapadjanak rá a nők, sem arra, h hetente 3 különböző nőt fektessen meg. Rövid távon lehetnek, esetleg szükségesek is ilyen szakaszok. De aki hosszútávon megreked ebben, az jó ha tudja, h megrekedt a fiús, kamaszkori lelki-szellemi állapotban, ahonnan szerencsére van, lehet tovább - a felnőtt férfi!

VT 135 2018.07.13. 12:36:57

@VT 135: A hiteles coach-ok, személyiségfejlesztők nem is áltatnak azzal, h ha beleteszed magad a feladatokba és végigcsinálod, akkor onnantól kezdve férfiisten leszel és térdig fogsz járni a nőkben. Azt mondják, h nem fog gondot okozni odamenni az utcán nőkhöz, akik tetszenek és képes leszel egy részükkel randit is leszervezni. Innentől kezdve pedig megjön az a magabiztosság, amely szükséges ahhoz, h a nők számára vonzó legyél. Akár alkalmi, akár komoly kapdcsolatokban. Amúgy van/volt olyan coach is, aki vállalta, h ha nem elégedett a vásárló, akkor visszaadja a pénzt. Szerintem ez az abszolút hitelesség.

2018.07.13. 23:21:14

@Blacktron2: Belenéztem. Ha jól vettem ki ez magyar csajok felszedésére szóló oldal külföldieknek.

2018.07.13. 23:30:21

@VT 135: Egyetértve inkább úgy mondanám, hogy nem a nőknél elért sikerektől teszi függővé az életét. Csakhogy nem az általad említett trénerek reklámozzák magukat hangosabban és ígérnek irreális dolgokat. Például, aki szélsőségesebb esetben mondjuk antiszociális, emberkerülő, visszahúzódó, csendesebb életvitelű az ilyen PUA-féle sablonok aligha segítenek neki és csak pénzkidobás a számára az általad említett hitelesebb valódi életvezetési tanácsokat adó coach-okkal szemben, akik ugyanúgy pénzbe kerülnek, de ez esetben nem lehúzás.

VT 135 2018.07.14. 00:42:41

@M87: Ez így van: nekik először egy megbízható pszichológus, esetleg egyéb lelki gyógyító szükséges, akikkel közösen feltárják a problémáik mélyebb gyökerét. Már amennyiben eljutnak addig a pontig, h már kellően szendvednek ahhoz, h belássák - maguktól nem tudnak rajta változtatni és szembenéznek, szóba állnak magukkal. Ez mondjuk már hatalmas tett lenne, mert az emberek többsége sohasem mer ideáig jutni, inkább a saját életéért felelősséget nem vállalva folyamatosan másokat és a világot okolja a saját nyomoráért.
süti beállítások módosítása