Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

SorozatrandizóNŐ

2018. december 31. - Ethan Wolf

148356-425x283-about-to-kiss.jpg

Az egész teljesen szokványos randinak indult. De persze egyáltalán nem volt az! Tinderen „találkoztunk” és szokás szerint egy ütős nyitánnyal köszöntem be, hogy felkeltsem az érdeklődését. Ez annyira jól ment, hogy pár mondat után, ami alatt folyamatosan cukkoltuk a másikat, megadta a számát. Másnap fel is hívtam.

Teréznek hívták, vagyis ez volt megadva Tinderen, és utólag már biztos vagyok benne, hogy kamu név. :P Telefonba annyit mondott, hogy újságírással foglalkozik, mint szabaduszó, azaz nem ez a fő munkája, hanem mellette valamilyen háttértevékenységet is folytat a médiában. Kissé titokzatoskodó volt, de nem gyanakodtam semmire. Amúgy 25 éves, zöld szemek, barna haj, szép széles mosoly, nagyon vonzó arc. Telefonban eléggé ezotérikusnak tűnt, legalábbis sok mindent kérdezett a csillagjegyekkel kapcsolatban. Sebaj, mindenkinek kell egy hobbi. :P

2222.jpg

Két nappal későbbre sikerült megbeszélni egy találkozót. Méghozzá pizzasütés nálam. Aznap írásban még kommunikáltunk, de nagyon hektikusnak tűnt, és nekem is beszólogatott. Azt hittem, biztos megjött neki, vagy ilyesmi. Már arra készültem, hogy ebből nem lesz este randi. Általában nőknél gyakori, hogy ha megbeszélünk egy találkozót x nappal későbbre, akkor addig elkezdik túlgondolni a dolgot és mire eljön a találkozó ideje, már teljesen be vannak parázva. Ilyenkor persze lemondják. Ezt utálom, mert mástól veszi el az időt, hisz az utolsó pillanatban lemondott randi helyére bármi más programot beszervezni elég nehéz. Pro tipp, bár erről írtam régebben, hogy nyugodtan lehet egy estére két randit szervezni, hisz az egyik úgyis lemondja majd. De ez csak akkor működik, ha nem előtte 20 perccel mondja le, hisz a "B" randit illik egy órával előtte lemondani, ha úgy tűnik, hogy az "A" el is jön a találkozóra. Lemondom a "B"-t, erre nem sokkal később engem mondd le "A", akkor szívás. De nem mondta le.

Kimentem elé, és késett ugyan 15 percet, de megjelent. Olyan volt, amilyenre a képek alapján számítottam, kivéve, hogy elég alacsony volt, olyan 160 körüli. De ez kit érdekel, a nők problémáznak a magasságon, nem mi. :P

Elindultunk felém, de már az első pillantások sokatmondóak voltak. Szerintem tetszettem neki már akkor. Kicsit oldottam a feszültséget pár poénnal. Rájöttem, hogy ugyanazokat a poénokat használom a lakásom felé vezető úton minden nőnél, mert ezeknek a kombinációja bevált. :D Bár néha kicsit úgy érzem magam, mint a színész, aki ugyanazt a szerepet játssza éveken át és kezd belefásulni.

 Rögtön pálinkázni kezdtünk, mivel azt szereti, közben pedig odatettük a pizzát, amit gyorsan összedobtam (nyilván a tészta félkész volt boltból). Körbevezettem a lakásban és iszogattunk. Némi ital után többet is elárult magáról és itt kezdett érdekes lenni a történet.

bar2.jpg

Egy nagy portálnak dolgozik, gyakran ír is cikkeket, bár gyakran más álnevek alatt. Nőknek ad párkapcsolati tanácsokat, valamint volt nemrég egy komolyabb cikksorozata tinderes randevúkról. Ezeket Ő végig is csinálta, sorozatban randizott 15-20 pasival, hogy valós cikket tudjon írni. 15-20 pasi, még ha finomított is számain és a valóságban az 50-60 randi volt, még az is semmi hozzám képest. :D A poén, hogy szerinte Ő már minden technikát ismer, amivel a pasik próbálkoznak, és ismeri az összes férfitípust. Én persze játszottam az agyam, hogy nekem nem nagyon volt még randim tinderről, új hús vagyok. Persze nem vittem túlzásba, ha azt mondom, hogy csak pár napja regisztráltam, az eléggé hihetetlen lenne. Gondoltam, játszom ezt a játékot, ha annyira profi, meglátjuk átlát-e rajtam. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy film lenne, amikor két profi ugyanarról a területről összekerül, de eleinte még egyik sem tudja a másikról, hogy ugyanazon a pályán mozognak. Mondjuk két bérgyilkos kerül össze, de egyik sem tudja a másikról... :D

Én voltam a nemrég óta szingli férfi, aki szinte sosem ismerkedik online, csak most ennek nagy divatja van. Mondjuk ránézésre én tényleg az a „tökös, élőben ismerkedős” vagyok, nem volt nehéz rájátszani.

c04e5e8eb12be05cd92818ffbc9112432.jpg

Próbáltam több infót kihúzni belőle, hogy elolvashassam a cikkeit, de nagyon figyelt, hogy ne adjon ki magáról olyan infót, ami alapján bármi konkrétumot megtudhatok. Pedig égtem a kíváncsiságtól. Közben a pizza elkészült, megettük és ittunk tovább. Azt mondta, hogy az eddigi tapasztalati alapján, a tinderes pasik csoportja elég szűkös:

  • Idősödő szeretőt keresők
  • Akik fizetnének, persze nem annyit, amennyit egy profi escortos kérne
  • Fuckboyok – olyan fiatalos pasik, akik csak kurogatják a nőket, de semmi komolyat nem keresnek (én?)
  • Nyomik, ezt ő mondta. Azokat értette ez alatt, akik keresik a nagy Ő-t, és ők a tipikus „kedves,aranyos,jófiúk” csak ez a kombó nem nedvesít be egy nőt sem.

Illetve ezek kombinációja. Szerinte én a ritkamadarak táborába tartozom, és hamar el fogok kelni. :P Hát, nagyobbat nem is tévedhetett volna, de bólogattam és adtam alá a lovat.

Arról is beszélt (miközben egyre közelebb ültem hozzá, és lassan átkaroltam), hogy a férfiak nagyon bénán próbálkoznak, ezért nincs sikerük. A próbálkozók nagy része túl direkt (rögtön szexuális ajánlattal nyit), vagy túl unalmas (szia, mit keresel itt). Nehéz olyat találni, aki érdekes tud lenni. Napi 30-40 találata van tinderen, ami több, mint heti 200 férfit jelent. Ezeknek a fele mer kezdeményezni, azaz írni. 100-ból akad 25 olyan aki szeretőt keres, vagy fizetős szolgáltatást, 25 túl direkt (szia cica, jössz dugni), és kb 30 olyan aki a tipikus unalmas jófiú (szia, Józsi vagyok és szerintem nagyon szép vagy).

Ezeket a számokat Ő mondta, tehát, ha kiszűri a fentieket, ami már önmagában sok idő, még ha csak fél percet vesz el egy, akkor is marad heti 20 olyan, aki érdekes lehet. De nem lehet heti húsz pasival sem találkozni, ezért tovább kell szűrni. Dolgozik, tanul, hobbijai vannak, egyszerűen nincs ideje egy nőnek ennyi pasit kipróbálni egy hét alatt. Úgyhogy a 20-ból is választani kell.

couple-romance-seduce-10002.jpg

Nem irigylem azért a nőket sem, de rohadtul büszke vagyok, hogy én kerültem ki a kalapból. :P

Közben időnként megérintettem, cirógattam a haját, hosszan néztem a szemébe, úgyhogy eljött az idő, hogy megcsókoljam. Visszacsókolt, majd a kezdeti finomkodás után hevesedett a helyzet és vad csókcsata alakult ki. Abbahagyta és azt mondta, hogy nem szexel első randevún. De láttam a szemében, hogy ez nem NEM-et jelent, hanem felkérést keringőre. Újabb csókcsata, még vadabb, mint az előző és itt már van kulcscsontra csók, tapizás, az Ő keze is elindult a combomon. Megint megállít, hogy nem kéne ezzel elrontani, eddig olyan szépen alakultak a dolgok. Láttam, hogy csak egy kis meggyőzés kell neki, hogy annyira beinduljon, hogy átadja magát az ösztöneinek.

Még egy nekifutás, csókok, és egy határozott mozdulattal a harisnyájába csúsztattam a kezem és szinte azonnal a csiklót vette célba az ujjam. Kéjes nyögés jelezte, hogy sikerült a mutatvány, ez a nő mindenben benne van. :P Vetkőzés, ágyradőlés, simogatás, vad csókok és megtörtént, aminek meg kellett történnie.

Sima misszionárius volt, és annyira kéjesen mozgott alattam, plusz a hangok, nagyon hamar elmentem. :P Sebaj, elintéztem kézzel, hogy neki is meglegyen az első, majd addigra ismét harcrakész voltam. Ekkor már ment rendesen, hosszan. Kutyapóz, lovaglás, még egy misszionárius, ezekből állt az első óra.

image2.jpg

Feküdtünk egymás mellett és én persze próbáltam tovább puhatolni, hogy megtudjam, melyik portálnak dolgozik, de eredménytelenül. Annyit megtudtam, hogy élete során 15 férfival feküdt le. Én voltam a 16.-ik. Ilyenkor a nők nem szokták bevallani az igazat, de szerintem nem hazudott. Egyrészt, mert nem én kérdeztem, Ő hozta fel. Valamint, ha kamuzik, akkor mondhatta volna, hogy 5-6. Ez szokott lenni a szokásos kamu a nőknél. Ebből a 16-ból, amúgy 10 akkor jött össze, mikor a cikkéhez randizgatott tinderről. Vannak férfiak, akiket egyszerűen nem hagyhatott ki. Így mondta. Kérdeztem, hogy én is egy volnék ezekből? Nevetett, de mondta, hogy igen. Azt mondta, hogy nem vagyok tipikusan jóképű (ez mit jelent?), de van bennem valami, ráadásul a határozottság, a kisugárzásom, a humorom, olyan egyveleget ad, hogy beindította.

Nos,  ez masszív bók volt. Lassan indulni akart, felöltözött, de leült meginni a maradék italát. Én ott álltam előtte és még beszélgettünk a könyveimről (meglátta a polcon az egyik kedvenc írójának az egyik művét), mikor beszélgetés közben a combomhoz ért párszor. Tehát ahogy ült, én meg álltam előtte épp a farkammal egymagasságban volt a feje. Hamar megkeményedtem és ezt látta is. Kérdeztem, hogy mennyire siet. Annyit nyögött, hogy van még egy kis ideje és már elő is kapta és tövig bevette.  Úgy lecumizott, hogy közben szinte remegtek a lábaim. Felrántottam a székből és a kanapéhoz vittem, gatya le, feltérdel én meg hátulról be. :P Azonban nem tartott soká, mert ebben a pózban nagyon fárasztó volt, hogy Ő alacsony, nekem meg rogyasztanom kellett a térdeimet. :D

sexy-things-05-1-1448406902.jpg

Gyors pózcsere és meglovagolt, majd mikor kétszer elment, a lábai pedig teljesen elfáradtak, elfeküdt és misszionáriusban adtam neki. Pornófilmekben remek látvány a kanapén történő kefélés, de elárulom, hogy kanapén csak a kutyapóz és a lovaglás jó. A többi nagyon nem. Az egyik lábam a földön a másik lábam térdelve, hogy elférjünk és közben keményen adjak a csajnak. Rohadt kényelmetlen, de azért sikerült a mutatvány. :P

Utána megint felöltözött, összerakta a sminkjét és lassan tényleg indulnia kellett. Nem kísértem ki, hulla voltam, nevetett és nem is kérte a kíséretet. Másnap még váltottunk pár üzenetet, úgy láttam, ő akart még folytatást. Szerintem tényleg azt hitte, hogy én valóban az a ritka madár vagyok, aki gyorsan elkel, ezért ő akart az lenni, aki elvisz. Kár, hogy nagy tévedésben volt.

Épp emiatt nem akartam második találkozót, előbb utóbb leesett volna neki, hogy mellélőtt velem és akkor rohadt kínos lett volna, hogy a nagy  pasi ismertségével, meg párkapcsolati tanácsadói múltjával ennyire belém szaladt. Jobbnak láttam elengedni ezt a dolgot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9014320609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Untermensch4 2018.12.31. 14:56:04

"Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy film lenne, amikor két profi ugyanarról a területről összekerül, de eleinte még egyik sem tudja a másikról, hogy ugyanazon a pályán mozognak. Mondjuk két bérgyilkos kerül össze, de egyik sem tudja a másikról... :D"

:D

youtu.be/m6c4mNxBWK4?t=2653

Wildschwein 2018.12.31. 18:13:06

Nem értem az utolsó bekezdést, hogy miért nem akartál vele több találkozót. Persze hogy rájött volna hamar, hogy mi a helyzet, és persze hogy kínos lett volna, na és akkor mi van? Emiatt lemondtál néhány jó dugásról?

TopszLee 2018.12.31. 18:27:10

@trolol0: "tinderen szedtem össze a sarki emancipunci feministát" akit aztán 1 órán belül megkefélek a 20 éve is ostobán hangzó mirelit pizzát sütök sztorival :D"
Wolfnak legalább van sütni valója :P

Ethan Wolf 2018.12.31. 20:49:29

@Wildschwein: Ez mindig helyzetfüggő, ha olyan időszak van, hogy vannak más opcióim is, akkor hajlamos vagyok könnyelműsködni.

VT 135 2019.01.01. 18:46:36

Wolf, ajánlom a Randiguru film megnézését, pont ilyen "két profi kerül össze" témájú :)
port.hu/adatlap/film/tv/a-randiguru-hitch/movie-67770

Krisz101 2019.01.01. 19:37:45

ahhoz képest h magánban is kinosan ügyelsz rá, nehogy fény derüljön az identitásodra, hogy hogy nézel ki, vagy bármi közelebbi adat, elég lazán vetted hogy valaki cikket akar írni rólad.

itt se volt más a cél, ha esetleg nem történt meg, az max a sértettségének köszönhető, h túljártán az eszén.

amúgy ez a velvetes vagy a randivonalas randirovat lehet, nem tudom máshol hol írnak nők erről rendszeresen.

red pill szemmel nekem az egyenlőtlenség az adott szituáció ellenére is elképesztő volta tűnt fel. a társadalmi narrativa, állapotok számára felkinál rendkivül könnyű lehetőségeket, ezekkel élve "tudást" szerez, és máris beállítja magát valami "
"szakértőnek", aki gyakorlatilag lefitymálva kategorizálja az ismerkedőket, magát valami mindent felülről néző, szakértő randigurunak állítva be.

holott csak karcolgatja a felszínt, azt is minimális befektetéssel, és abban is szinte minden az ölébe hullik. (ha valaki hasonlóságot vél felfedezni középvezetői szinten levő nőkkel az biztos csak a véletlen műve)

közben lövése sincs róla h egy férfinek hasonló tudás, tapasztalat legalább 1-2 év munkájába és rengeteg kudarcélmény elviselésébe kerül.

Krisz101 2019.01.01. 19:39:10

*multinál középvezetői szinten levő nőkkel

2019.01.01. 21:15:54

@Krisz101: " gyakorlatilag lefitymálva kategorizálja az ismerkedőket"
Ez a lefitymálás a te színes képzeletedben történt meg, a történetből nekem ez nem jön át. A kategoritzálás egy emberi viselkedés - te is így működsz- , hogy mintázatokat keresünk a világban.
Ha jól tudom a nőket a 10es skálán szokták kategorizálni a férfiak :-)

erkölcsi hulla 2019.01.02. 10:40:25

SorozatrandizóNŐ...XDXD

Ez a klasszik kulcs és zár esete.
Úgy állítja be, mintha teljesítmény lenne nőként kiválogatni azt, aki méltó egy kósza dugásra.
SorozatosanDughatóNŐ inkább. Vagy FaszkörhintásNŐ

VT 135 2019.01.02. 16:12:53

@OutCiderr: "Nyomik, ezt ő mondta. " - gondolom, ez kimaradt.

VT 135 2019.01.02. 16:15:25

@erkölcsi hulla: őt is várják majd a macskák és a kósza dugások később, amikor már többet akarna. Ráadásul ezzel pont saját magának nehezíti a pályát, mert a faszkörhintás karrierjét még le tudja tagadni (kérdés, az újságbeli "szakértői" aktivitiását is?), de a férfiakkal tömegdugásából kialakuló kötődésképesség-zuhanást nem - tudjuk, erről kutatások folytak -, valamint az agyonturbózott egó sem lesz képes könnyen átállni a valóságra...

erkölcsi hulla 2019.01.02. 16:27:36

@VT 135: Ezt a kémiás dolgot már hallottam. Nem tudod, le van írva valahol, esetleg videó?

2019.01.02. 16:32:09

@erkölcsi hulla:
"Úgy állítja be, mintha teljesítmény lenne nőként kiválogatni azt, aki méltó egy kósza dugásra. "

Na igen.
De milyen jó ideológiával eteti a hörcsögöt.

@VT 135:

" de a férfiakkal tömegdugásából kialakuló kötődésképesség-zuhanást nem"

Na igen, ezen filóztam már elnézve a 40-50-es még mindig nyomoronc, f@szról-f@szra ugráló gyökereket, hogy ezek abban a pillanatban, amint kamaszkorban beülnek a hintába, onnan borítékolva van a meghülyülés majdan a sok répától, hogy már sosem lesznek képesek normális kapcsolatra, olyanra, amit egy család igényel.

A "kurvából lesz a legjobb feleség" meg ezen ribancok piár dumája arra, hogy hátha az ezt bekajáló béták ugranak a lehetőségere, hogy a f@szkörhinta után valaki eltartsa őket.

VT 135 2019.01.02. 16:45:09

@erkölcsi hulla: ennek a nőnek diplomája van faszkörhintázásból. :D
kérdés mire megy vele...

Krisz101 2019.01.02. 17:38:47

@erkölcsi hulla: +1, ahogy írtam én is

"karcolgatja a felszínt, azt is minimális befektetéssel, és abban is szinte minden az ölébe hullik."

nőként nem teljesítmény ilyet csinálni, paliként már sokkal jobban meg kell szenvedni az iylen jellegű tudásért, tapasztalatért.
nem kétséges, h a baráti körének, barátnőinek is előadja a nagy kapcsolati/férfiszakértőt, szinte látom ahogy a baromfi szakasz összeül és megszakértik xy barátnőjének az épp sorra kerülő szerencsétlen, jobb sorsra érdemes delikvensét.

Krisz101 2019.01.02. 17:48:38

@OutCiderr: sok mindent nem értesz még. régebben elmagyaráztam volna de már csak legyintek, több marad nekem. meg különben is részben válaszoltak helyettem.

a probléma már ott kezdődik, hogy nekiáll cikkeket írni egy nem létező problémáról, és azt még komolyan is veszi. a nők számára ezek az oldalak gyakorlatilag a kánaán. egy átlagos kinézetű nő is, ha nincsenek irreális, média által felnyomott elvárásai, akkor gyakorlatilag napok alatt tud ezeken találni magának pasit, akár szexre, akár kapcsolatra.

nincsenek megoldandó, valós problémák, dolgok, amiket ki kéne nyomozni egy újságírónak, v bloggernek. ami van, azt a nők csinálják maguknak, pl hogy totálisan vakon és irreálisan felülválaszt aztán csodálkozik hogy otthagyják a picsába.

de ez csak 1 olvasata annak h miért hülyeség alapjaiban amit írtál.

2019.01.02. 19:05:39

@Krisz101: ebben a cikkirásos baromságban egyetértünk. Tele az internet ilyen nőknek szóló idiótaságokkal: she.hu, wmn.hu meg millió baromság ahol megszakértenek mindent.
Összesen annyit mondtam, hogy a kategorizálás nem kizárólagosan női dolog, hanem összemberiségi.

Krisz101 2019.01.02. 23:47:43

@OutCiderr: ok, ellenben nehéz értelmezni úgy, h nem tudjuk, férfi vagy nő vagy...

Krisz101 2019.01.03. 15:18:34

@OutCiderr: nem hogy mit számít, hanem ég és föld, hogy férfi mondja vagy nő.

Einstein férfi volt... szóba se került, h nő legyen.

VT 135 2019.01.03. 21:11:05

Most találtam rá ismét erre az arany cikkre és mennyire is ide vág! Sőt, még a hozzászólásokban is rengeteg értékes információ van!
www.ferfihang.hu/2012/06/22/kettos-merce/

2019.01.04. 08:56:47

@VT 135:
"Ha meg férjes nőnek csinál gyereket nős pasas, az nem elsősorban ennek a pasinak a felelőssége, hanem annak a nőnek… Mivel a férfi dolga hogy megpróbáljon minden nőt elcsábítani, a nő dolga meg hogy ellenálljon :)"

:DDD

2019.01.09. 22:42:19

Akasztották a hóhért.:) Ismered a Sándor András újságíró írt könyvet, ami a társkereső nők lelki világáról szól, akik az internetről kerestek párt? A címe Szenvedélyek hálója.

2019.01.12. 00:13:50

@foxi etetést vállalok: Nem olvastam. Az írója mesélte különböző műsorokban, hogy interjúzási céllal írt különböző nőknek és újságírói mivoltában akart velük találkozni, akik ebbe belementek. Azt lenne hivatott bemutatni, hogy mire vágynak ténylegesen a nők. Azóta férfiváltozat is készült.
süti beállítások módosítása