Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Kövér vagy sem

2017. február 22. - Ethan Wolf

l-6xl-font-b-fat-b-font-mm-loose-plus-size-dress-1-font-b-22.jpg

Egyik távolabbi kolleganőmmel kezdtem el levelezni, eleinte céges ügyben, de mivel kacérkodott és flörtölt velem, ezért felvettem a kesztyűt. :P Gyorsan átmentünk Facebook-ra és ott beszélgettünk tovább. Rövidesen telefonon is beszéltünk, az e-mail aláírásainkból tudtuk a másik számát, de azok céges telefonok, úgyhogy inkább megadtuk egymásnak a privát telefonszámainkat. Tudom, hogy ezerszer megírtam, hogy nem szerencsés munkahelyről ismerkedni, és mégis...magam is állandóan beleesek ebbe a csapdába.

Diáról volt sok kép, de javarészt profilképek voltak. Nagyon, nagyon szép arca volt, zöld szemek, vörös haj. Rövid időn belül megbeszéltünk egy randit. Sétálni akart, mert nem szeret sokáig egy helyben maradni. Hetente négyszer jár futni, kétszer végez súlyzós edzést, és majdnem minden futóversenyen részt vesz, ami amatőröknek van kiírva.

evening-gowns-for-fat-women-2016-lace-v-neck2.jpg

A belvárosban találkoztunk, mindketten kabátban, mivel tél volt és hideg. Olyasmi kabát volt rajta, ami térdig ért és olyan vastag volt, hogy nehezen megállapítható az alatta rejlő test nagysága. Mondjuk gyanús lehetett volna, hogy miért vesz fel ilyet, de aznap tényleg nagyon hideg volt. Megkezdtük közel két órás sétánkat a belvárosban. Hozzáteszem, mai fejjel már azonnal kiszúrom, kinek milyen a valós alakja. De akkoriban ez még nehezen ment. Valamint, a fentebb írt dolgok miatt (sport, futás), meg sem fordult a fejemben, hogy nincs jó alakja.

A séta alatt majdnem végig ő beszélt, alig bírtam hozzászólni a témákhoz. Picit zavarban lehetett. Nem randizott régóta, nagyon nem volt rá ideje. Ha épp nem dolgozik, akkor edz, vagy hazautazik a szüleihez. Akkoriban épp autót tervezett vásárolni, és hogy majd behozatja, a nem tudom kivel külföldről, a nem tudom milyen BMW-t (BMW-s csaj, ajjaj). A találkozó végén beültünk mégis valahova, egy forró teára. Ekkora már besötétedett. Mikor beültünk, levette a kabátot és akkor láttam, hogy nagyon vastag pulcsi van rajta. Már gyanakodtam, de ez az a fajta pulcsi, amiben egyformán nagynak tűnik minden nő (még egyszer mondom, azokban a napokban tényleg nagyon hideg volt a fővárosban, én is több rétegben öltöztem fel). De volt valami fura érzésem, de ekkor még nem tudtam, mi. A randi végére sikerült nekem is beszélnem, de csak úgy, hogy közbevágtam és próbáltam átvenni a beszélgetés irányítását, amit persze nem akart hagyni.

Másnap, mikor beszéltem vele, azt vetette fel, hogy úgy érezte, hogy a randi csak azért nem bukott el, mert ő a felszínen tartotta a beszéddel. Mondtam neki, hogy azért kellett a felszínen tartania, mert nem hagyott szóhoz jutni. :P Soha nem szabad egy nőnek felróni, ha sokat beszél, abból nem lehet jól kijönni. Most már tudom. Azonban felvetette, hogy a következő héten esetleg lehetne egy másik randi is. Belementem. Közben az egyik kolléganője, aki egyben a barátnője is, akivel történetesen jóban vagyok, megkeresett és elmondta, hogy bejövök Diának, szerinte sármos pasi vagyok. Ennek nagyon örültem, az ember ritkán kap „belsős” infót arról, hogy hogy áll játszma. :)

white-dress-6.jpg

A következő randiig kicsit jobban belemásztam a facebook oldalába. Vannak azok az emberek, akik feltöltenek ezernyi képet és némelyik nem is foglalkozik azzal, hogy mappákba rendezze őket. Dia is ilyen volt, ezért csak a profil képeit nézegettem régebben. De ezúttal megnéztem az összes olyat, amin szerepel. Beállított képek, fekete felső, pózolások, majdnem nem találtam semmi használhatót, mígnem elértem azokhoz a képekhez, amelyeken futott. Imádott futni és részt vett nagyon sok futóversenyen is. Ekkor láttam meg valójában. Nem volt vastag pulcsi, vastag kabát, beállások meg a többi bűbáj. Nagyon nem volt jó alakja. Nem mondanám, hogy kövér, de volt rajta sok kiló plusz és előnytelenül elosztva. Ha valaki kövér, de a többlet egyenletesen oszlik el rajta, az még akár szexi is lehet, de a többségen egyenletlen az eloszlás.

Dia combja irdatlan vastag volt, míg a vádlija csőszerű. A csípője és felkarja is nagyon rossz alakú volt, míg a többi testrésze nem. Az összkép nagyon nem stimmelt. Éreztem, hogy nincs felé semmilyen testi vonzalmam, úgyhogy kis gondolkodás után lemondtam a következő randit. Többet nem kerestem privát ügyben, de a munkakapcsolat megmaradt. Két hónappal később közzétette, hogy párkapcsolatba kezdett valami csávóval. Hajrá. :) 

Két évvel később egy hatalmas, céges "csapatépítő/ünnepeljük magunkat" meetingen találkoztunk újra. Lehetett vinni párt is, hozta a csávóját, akivel már össze is költöztek azóta. Nem is volt semmi gond, ment a jópofizás, de mikor a srác nem volt jelen, Dia elég erőteljesen nyomult rám. Hozzám ért, a hangja magasabb volt, mikor hozzám szólt, szemkontakt ezerrel és folyamatosan beszélgetni akart velem. Nem tudom, mi történt ennyire nem volt nyomulós a randinkon. Aztán elgondolkodtam, hogy ennek köze lehet ahhoz, hogy engem időközben előléptettek? Csak nem… vagy de? :D

Update: Mostanra már gyereket vár a sráctól, de ha alkalma nyílik, minden csip-csup ügy miatt felhív és annyit beszél, hogy alig bírom lerakni…

Mi a tanulság? Ha télen ismerkedsz, akkor mindenképp üljetek be valahová, ahol sok fény van, hogy lásd a csaj alakját. Fontos: Ha nem vagy biztos benne (az öltözéke miatt), hogy milyen alakja van, akkor gondolj erre: nem véletlenül rejtegeti. Oké, nem nagy bölcsesség, nem találtam fel a spanyolviaszt, de na... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr4311781687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varosilany 2017.02.22. 12:03:55

Én az első randin nem öltözök be túlságosan, sose takarok el semmit :) Kivéve a dekoltázs..én pl sose megyek el randizni kidobott dekoltázzsal :)...kivéve ha tudom előre hogy nem lesz több ;) Eddig mindig bejött a nem kidobott dekoltázs :)

claire85 2017.02.22. 16:40:16

Most erről az jutott eszembe ( bocs h. ily nyersen) h. a pasi farokméretét ugyanígy nem lehet előre látni. És a fene megette az egészet, ha túl nagy...ha meg túl kicsi még annál inkább. Persze lehet trükközni a pózoknál, de van ami mégsem megy..
Szóval lehet klassz mindenhogy, ha nem stimmelünk.. :)

Ethan Wolf 2017.02.22. 17:34:56

@claire85: Azért ha a farokméretet nem is, de az ágyban a teljesítőképességet le lehet szűrni. Aki béna (azért mondjuk, mert kicsi), az önbizalomhiányos (bár ennek persze ezer oka lehet). Akinek jó a kisugárzása, és érzed rajta az valószínűleg akkor is jó az ágyban, ha történetesen kicsi van neki.
DE jogos érvelés amúgy...

claire85 2017.02.22. 19:27:07

@Ethan Wolf: 'érzed rajta'- ez annyira csalóka tud lenni.. van, aki jól csókol mégis aztán valahogy mégsem az amit elképzelsz. Persze lehet irányítani picit, meg nyílt kommunikáció, de elsőre azért sokat számít ha maradandó élményekkel tértek haza.

Szóval ezzel nem értek ám egyet :)

VT 135 2017.02.22. 22:40:04

@Ethan Wolf: Na ez szerintem teljes tévedés - attól, h egy férfi magabiztos, semmi garancia nincs arra, h jó az ágyban. Sőt! A kifelé sugárzott magabiztosság akár lehet belső bizonytalanság, amely már kiderül az ágyban. Vagy a nagy magabiztosság => bőséges nőmennyiség elkényelmesítheti annyira, h nem különösebben foglalkozik a partnerei kielégülésével. Egy egészségesen (tehát nem férfiasan, hanem nőiesen) magabiztos nő, aki hisz a saját nőiességében, megéli azt, meg meri magának engedni a nőiességet, viszont jóval valószinűbb, h az ágyban is jó emiatt.

Fordítva meg szintén semmit nem jelent, ha a világban, kifelé egy férfi nem elég magabiztos. Sőt, megint csak sőt! Ez motiválhatja arra, h ha mégis összejön neki egy nő, akkor arra sokkal jobban figyeljen, ergo jó legyen az ágyban.

VT 135 2017.02.22. 22:41:15

@claire85: Azért, ha valaki jól, vagy valaki rosszul csókol, nagyon sok mindent elárul...

claire85 2017.02.22. 23:31:08

Erről jutott eszembe, én régen mindig úgy 'trükköztem'- hogy nyáron ujjatlan nyakig zárt garbóban mentem, és áttetsző fehér fenékre feszülő naciban, magassarkúban. Egyrészt mindenki kiakadt, h. milyen decensen , zárt a felsőm..másrészt meg azért mégis volt vmi ami sejtetett. Ezért nem próbáltak meg fogdosni első randin, mert üzenete volt a felsőrésznek, de azért sejthető volt mégsem vagyok annyira jólnevelt. Ahh régi szép idők... :D :D Dejó is volt!!!

Ethan Wolf 2017.02.23. 17:32:29

@claire85: Ilyen trükkökről szívesen olvasnánk még, ne fogd vissza magad :)

claire85 2017.02.23. 17:57:51

@Ethan Wolf: Ahhoz, olyat kell írnod, ami felidézi bennem a klassz élményeket. ;) De igyekezni fogok :D

2017.02.23. 20:43:51

@claire85:
"Most erről az jutott eszembe ( bocs h. ily nyersen) h. a pasi farokméretét ugyanígy nem lehet előre látni."

Na, de még akkor is, a nők előrébb vannak már a látvánnyal.
A férfi meg már csak akkor tudja meg, hogy egy medvebarlanggal találkozott, ha már bedugta.
Szóval előny ott.
Másodsorban, a dekoltázzsal is lehet úgy játszani, hogy ha lekerül a ruha, akkor a cicik hopp, megindulnak a gravitáció hatására zuhanórepülésbe...

A sminkről meg ne is beszéljünk.....

99%-ban a divat a nőkre illetve azon belül a nők optikai tuningját helyezi előtérbe, szóval nem kell a rizsa.
Nőként meg naponta újíthatsz be dugásra magadnak annyi répát, amennyit akarsz, tehát még egy ok, hogy ne panaszkodjatok.

claire85 2017.02.23. 21:00:44

@icipicicsipa:

Látom nulla humorérzék viszont nagy adag sértettség sugárzik a hozzászólásodból..

Jó ilyen kiábrándultam élni? Azért néha jókedved van..?

:)

2017.02.23. 21:19:08

Ja, például ma is sütött a nap, akkor kissé feldobódtam.
Meg hát péntek is itt van, az is hozzátesz kicsit...meg talán ma este Archer is lesz a Comedy-n remélhetőleg, szóval nincs minden veszve....

Egyébként meg a sok millió dolog közül csak a nőkből vagyok kiábrándulva, úgy hogy nem vagyok annyira elhagyatva, ne "félts".. :)

Krisz101 2017.02.24. 00:23:54

futótest bazmeg... mutass egy nőt akinek futástol jó alakja lett. tipikus testrombolo, formatlanito, mellgyilkos sport. kivéve persze akinek eleve jó adottságai vannak kb 10-ből 1. mondjuk kicsit meghizott előtte stb. de különben nem. ja és mindegyik ilyen guzu hogy nem lehet elvakarni onnan, neked kell versenyezni a futó társasággal. én ha megjallom már menekülök

VT 135 2017.02.24. 04:25:43

@icipicicsipa:
"99%-ban a divat a nőkre illetve azon belül a nők optikai tuningját helyezi előtérbe" - tévedés: a divat a ruhagyártók mindenkori üzleti érdekeit helyezi előtérbe, semmi egyéb célja nincsen. Amúgy a ruhagyártók mindig előre határozzák meg, h a következő évben mi legyen a divat, aztán a sok birka meg követi, legyen az holdjáró-csótányroppantó, vagy lyukas farmernadrág.

Úgy pontosítanám, h a női ruhatervezés a nők optikai tuningját helyezi előtérbe (bár gondolom, a férfi ruhatervezés is) - kérdés, mi ezzel a baj? Inkább nézzünk olyan nőket az utcán, akik számukra nem ideális öltözetben mászkálnak?

Krisz101 2017.02.24. 09:01:48

farokméret... komolyan... lehet erről vitatkozni? ezen rugozunk? ha valakinek ezzel gondja van, tudom ajánlani az intimtornát! egy egész iparág szakosodott arra, hogy a nőket hogyan tuningolja fel úgy y hogy lehetőleg atejtse a pasikat. nekem abból van elegem h a legtöbb nő egy tottyedt lottyedt ízé ott lent. nagyon sokat romlott ez 10 év alatt. és közben meg fasz méret hisztogramok terjednek miszerint a nő számára az ideális farok 24/6 meg ilyenek. persze... talán fel kéne ébredni.

claire85 2017.02.25. 00:20:24

@icipicicsipa:

:DDD ezidáig úgy olvastam, h. 'icipicipicsa'- csipa helyett...

claire85 2017.02.25. 00:22:44

@Krisz101:

Nem rugózunk... Csak te borultál ki.

Nem lehetne időnként félretenni a hatalmas sértettségedet és ego sérülésedet, mert ezek elhomályosítják a néha felsejlő intelligenciád.

Mert így csak sima bunkónak fogsz tűnni írásban. Pedig ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.03. 18:54:44

@varosilany: „sose takarok el semmit :) Kivéve a dekoltázs”

Mindent kiraksz, kivéve a dekoltázsodat?

„sose megyek el randizni kidobott dekoltázzsal :)...kivéve ha tudom előre hogy nem lesz több”

Akkor meg minek? Arra gerjedsz, ha jól felhúzhatod a palikat, aztán otthagyhatod őket?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.03. 18:59:32

@claire85: „Ezért nem próbáltak meg fogdosni első randin, mert üzenete volt a felsőrésznek”

Hidd el nem ezért :) Inkább csak "mázlid" volt. Mások miért ne fogdostak volna meg, ha már úgyis mutogatod a picsád? Utóbbinak nagyobb üzenete volt, mint a felsőrésznek.

„ de azért sejthető volt mégsem vagyok annyira jólnevelt. Ahh régi szép idők... :D :D Dejó is volt!!!”

Hogy írjam, hogy ne legyen sértő... Áh megvan: Kurvának tetszett lenni? :)

claire85 2017.08.03. 21:00:58

@The Cortez: Tudod milyen régi köröket futsz?

Már mind túl vagyunk rajta.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.03. 21:40:48

@claire85: Neked ez a mániád, hogy nem szabad régebbi cikkekhez hozzászólni? Olavsni sem szabad őket?

Te meg mindig ugyanazokat a köröket futod. Ez nem zavar?
Ja és kíváncsi lennék a válaszodra, mivel azon még nem vagyunk túl :)

Ethan Wolf 2017.08.03. 22:23:12

Ésszel kóstolgassátok egymást, ha kérhetem. :)

claire85 2017.08.04. 16:50:43

@The Cortez: Ne haragudj, de ebben a stílusban nem fogok társalogni veled.

A kötözködés kb. óvodában volt divat.

És mire válaszoljak, idézlek ' mutogattam-e picsám' vagy "kurva voltam-e"?

Aha. Persze.
Most megnyugszol?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.04. 18:25:56

@claire85: „Ne haragudj, de ebben a stílusban nem fogok társalogni veled.”

Magyarul nem mersz semmit sem írni, mert már beégtél?

„A kötözködés kb. óvodában volt divat.”

Akkor miért csinálod nap, mint nap?

„Aha. Persze.
Most megnyugszol? ”

Nem. Normális választ kértem.

claire85 2017.08.04. 21:47:37

@The Cortez: .... és mert AKARSZ választ kapni fogsz is.

Nem gondolom, h. beégtem volna.. mégis ki előtt?? Jah a 10/ 10 -es pasik előtt? Nyilván...Te is egy vagy közülük...

A választ megkaptad. Íy van, ahogy gondolod. Legyen igazad.
Lapozzunk.

claire85 2017.08.04. 21:49:18

@Ethan Wolf: :))))) na igen..............

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.05. 00:28:36

@claire85: „ és mert AKARSZ választ kapni fogsz is.”

Kíváncsi vagyok hol olvashatom.

„mégis ki előtt??”

Az olvasók meg a szerző előtt.

„ Jah a 10/ 10 -es pasik előtt?”

Ők a rögeszméid?

„A választ megkaptad. Íy van, ahogy gondolod. Legyen igazad. ”

Írtam, hogy normális választ kérek.

varosilany 2017.08.05. 16:44:03

@The Cortez: sose takarok el semmit alatt azt ertem nem arulom zsakbamacskat. Nem trukkozok ruhakkal hogy karcsubbnak vagy nagyobb mellunek tunjek...dekoltazsnal meg nem arra gondoltam hogy felhuzom oket es ezt elvezem...hanem ha komolynak gondolom a masikat egy randinal akkor ott nem a dekoltazsra teszem a hangsulyt. Soooot akkor ugy oltozok hogy ne is nagyon legyen.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.06. 14:12:48

@varosilany: Értem, akkor korrekten játszol.

„hanem ha komolynak gondolom a masikat egy randinal akkor ott nem a dekoltazsra teszem a hangsulyt. Soooot akkor ugy oltozok hogy ne is nagyon legyen. ”

Ezt is. De ha nem gondolod komolynak, akkor miért mehet a dekoltázs?

claire85 2017.08.06. 16:16:06

@The Cortez: Figyelj ez nem az a hely, ahol 'parancsszóra' válaszolnak neked. Ha már ennyire beleástad magad a a különböző önfejlesztő olvasmányokba, akkor gondolom tudod, h. ha először sértegetsz, aztán követlni kezdesz abból normális kommunikáció nem születik.

Úgyhogy mivel továbbra sem látom melyik értelmes kérdésedre kellene válaszolnom, így ahogy már korábban is írtam szerintem lapozzunk. Jó hétvégét!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.07. 00:06:01

@claire85: „ha először sértegetsz, aztán követlni kezdesz abból normális kommunikáció nem születik.”

Ezért nincsenek itt értelmes vitáid?

„továbbra sem látom melyik értelmes kérdésedre kellene válaszolnom”

Akkor olvass vissza!

varosilany 2017.08.08. 11:46:44

@The Cortez: Mert akkor nem a "személyiségem" érdekel, hogy azt mutassam meg. Kb. egyszer vagy kétszer játszottam ezt be. Ki is derült fordítva is hogy inkább megfektetni akartak...persze nem mentem bele...nem vagyok én olyan fajta :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.17. 22:14:25

@varosilany: Ez most elég kusza komment lett. Ha nem a személyiségeddel érvényesülsz, akkor persze, hogy megfektetni akarnak.

„persze nem mentem bele...nem vagyok én olyan fajta :) ”

Pedig eddig pont úgy tűnt :)

varosilany 2017.08.18. 08:42:19

@The Cortez: hát lehet nem jól fogalmazok, de nem baj, nem magyarázkodok, értsd félre még jobban nyugodtan :D
Az hogy az írásomból úgy tűnt az is előfordulhat, én tudom milyen vagyok. Ha meg úgy tűnt akkor gondold azt ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.18. 11:47:51

@varosilany: Te írtad, hogy szereted, ha levadásznak, meg ilyenek. És nem vagy olyan fajta? :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.08.19. 14:40:55

@varosilany: Máshol azt írod bele is mész a dologba. Akkor meg miért teszel úgy, mintha nem lennél ilyen? :)
süti beállítások módosítása