Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ne randizz olyan nővel, aki már öt éve szingli

2017. június 27. - Ethan Wolf

photo-1444694828841-5e4fa2f4ccfd2.jpg

Mintha ezt nem tudtuk volna eddig. :) Persze a Szex és New York sorozat óta nagy divat itthon is nők körében a szingliskedés, ami nem is gond. Az viszont már gond, hogy a férfiakkal szemben az elvárásaik irdatlan magasak. Mondhatnám, hogy böki az oldalam, hogy vannak nők, akik számára nem ütöm meg a mércét (még én sem, ha-ha-ha), de ez ostobaság lenne. Egyértelmű, hogy milliónyi nő számára nem ütöm meg a szintet mint, ahogy nem létezik olyan férfi sem, aki minden nő számára jó parti lenne. Ezért nem is szoktam siránkozni emiatt. 

bored-woman.jpg

Ami zavar, hogy olyan nőnek magasak az elvárásai, aki szerintem nem olyan nagy eresztés. Jó persze, ez szubjektív, de vannak objektív elemei is. Mindenki álmodozhat a 10/9-es nőről (előre látom a hozzászólásokat, mi is a kilences, a hatos, stb.), vagy férfiról, de egy ponton el kell tudni fogadni, hogy a herceg (hercegnő) nem fog jönni és talán lejjebb kell vinni a lécet. Erre szokott az lenni a reakció, hogy „nehogy már lejjebb kelljen adnom az elvárásaimból”, „szomorú, hogy senki sem üti meg a szintemet”, stb.. Lehet ezt csinálni, sok nő mondja, hogy inkább lesz egyedül, mintsem olyan pasi mellett, aki nem üti meg a szintet. Ez jól hangzik, de míg erre egy férfi simán képes, hisz mi egyedül is tudunk létezni, addig a nőknél ez nem így van. Ezt abból tudom, hogy sok ilyet látok mostanában. Nők, akik közelednek a negyvenhez, de nincs senkijük és látszik rajtuk, hogy már bánják. A biológiai óra lecsengett, a ráncok megjelentek, ők pedig nem támaszkodhatnak senkire. Persze ők önálló szingli nők, nem kell nekik férfi, de a tekintetük másról árulkodik. Egy nő számára a hosszas egyedüllét egyenes út a megkeseredettséghez. Én még vidám, negyvenes szinglit csak elvétve láttam. :)

are-you-getting-enough-sleep-during-finals-season-picture-12.jpg

Nehéz lenne megmondani, hol siklik el ez az egész és nem látok bele az életükbe, de szerintem a nők egyik alapvető „programja” ösztönszinten a családalapítás (ez vajon már szexizmus?). Még ha fiatalon nem is ismerik ezt be, idővel kijön rajtuk. Ellenben a férfiak többsége vadászó hím, őket annyira nem viseli meg az egyedüllét. Van akit igen, van akit kevésbé, de nagy általánosságban beszélve, minket nem feltétlen vág földhöz az egyedüllét (KIVÉVE, ha nem jutunk szexhez, akkor a szexmentes egyedüllét meg is "ölheti" (közvetett módon) a férfit). Zárójel a zárójelben - olyan mély a mondanivaló... :D

A hosszúra nyúlt bevezető oka egy Andi nevű nő, aki közelebb volt a 35-höz, mint a 30-hoz. Aranyos lány, vékony test, cuki arc (cuki, nem gyönyörű, de nincs is vele baj) és írásban jókat csevegtem vele szerveztünk is hát egy randit. Mivel nem iszik alkoholt, sima üdítőzés volt a belvárosban egy teraszos helyen. Sokat beszélgettünk az addigi randijainkról, sportokról, teljesen átlagos ismerkedős beszélgetés. Volt egymáshoz közelebb ülés, nevetés, apró jelzések. Úgy tűnt, minden megy a maga útján. Amikor megemlítette, hogy öt éve szingli, az már elkezdte lengetni a fejemben a tilos jelzést. Aztán kérdés nélkül hozzátette, hogy azóta nem is szexelt senkivel. Ekkor már villogott és szirénázott a tilos jelzés. Persze hazudhatott is, de nem én kérdeztem rá, ő hozakodott ezzel elő. Mikor rákérdeztem, hogy mi az oka ennek a cölibátusszerűségnek, annyit mondott, hogy már a barátai is mondták neki, hogy magasan van nála a léc.

Nem akarok megbántani senkit, de aki közel van a 35-höz, és öt éve nem szexelt, annak nem magasak az elvárásai, hanem vagy irreálisak, vagy az illetővel valami nem stimmel fejben. Andika aranyos lány, de igazság szerint nem kiemelkedő sem külsőre, sem belsőre. Persze nem is rossz, amolyan közepesnél picit jobb. Na most, én azért az átlagosnál jobb nőknél értem el sikereket, sőt… Nincs azzal semmi gond, ha egy jó nő egy nálam jobb pasit akar. De… nem akarom nagyon megbántani Andikát, de szerintem nálam jobb pali, nem fog nála bekopogni. Nem nagyképűségből, hanem mert van azért egy „kasztrendszer”, ha tetszik, ha nem. Illetve nem is kasztrendszer, hanem kategóriarendszer ez (azóta már tudom, ez a szintelmélet). Sokan azt hiszik, bárki megszerezhet bárkit, de hát egy nagy lófaszt. :P Egy 10/9-es nő nem fog összejönni egy 10/5-ös férfival, ha csak nem játszik szerepet még valami (pénz, hatalom, bármilyen érdek).  És ez igaz visszafelé is, ha Andika 10/5, akkor hiába várja a 10/8-as palit. Annak max. pár menetre kellene csak.

single-woman-black-2.jpg

Olyan, mintha én nem randiznék, vagy mennék bele bármilyen kapcsolatba, ha a nő nem egy Anne Hathaway. Lehet így élni, csak sok csalódás lesz a vége. Lényeg a lényeg, egy sétával zártuk a napot, amikor közölte, hogy kellemes este volt, de nem lát benne többet. Ami azért volt meglepő, mert végig nevette az estét és jól láthatóan önfeledt volt és jól érezte magát (nem, nem játszotta meg, ennyi tapasztalatom már van).

Sajnálom ezt a típusú nőt, mert 40 évesen majd telesírja a női blogokat és fórumokat, hogy „hova tűntek a férfiak”, mármint hova tűntek az idióták, akik 10/8-asok, de azért leállnának egy 10/5-ös nővel. Aztán 40 évesen lejjebb adják a lécet, mondjuk 10/6-ra, de ők addigra már 10/4 lesznek (biológia, gravitáció, stb). Ekkor viszont már a 10/6-os férfi lesz elérhetetlen számukra, hisz az ilyenek simán vadászgathatnak a 20-as éveik végén járó, 30-as éveik elején járó nőkre. Sok szerencsét Andi.

Arról pedig nem is tettem még említést, hogy öt év szex nélkül arról is árulkodik, hogy valami gond van. Időnként kell a szex a kiegyensúlyozott élethez, egy ilyen nő pedig ne csak masztizzon otthon. Ha tényleg nem feküdt le senkivel öt éve, akkor ott pszichés gondok is vannak. Szerintem. És ha már itt tartunk, minden egészséges nő igényli a szexet, ha épp nincs kapcsolata, és nem olyan típus, aki csak úgy összejöjjön egy menetre a buliban valakivel, akkor szokták a csajok azt csinálni, hogy visszajárnak az exhez dugni. De neki öt éve se komoly, se laza, se exhez visszajárása nem volt? 

Ami még magyarázatot adhat a leselejtezésemre, hogy megérezhette rajtam, a kisugárzásomon, hogy úgysem venném őt komolyan, maximum meghajtanám párszor (ezt a kifejezést pár napja hallottam pár huszonévestől).

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1712561821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2017.06.27. 14:50:51

....mint singer a varrógépet? - Ne mondd már hogy még nem hallottad, ez olyan szakállas poén :D ("Markos György - Esti mese")

claire85 2017.06.27. 17:25:49

Ez a minden a külső duma.. már fárasztó. Kell egy közös kezdeti szimpátia, és onnantól tök fölösleges mögé elméleteket gyártani. :) Legalábbis már túl van bonyolítva.
A pár 'menethez' valóban elég jól kinézni, csak? hmh.

whoamiohmy 2017.06.27. 23:18:56

Kicsit kiegészítenék illetve helyenként vitatkoznék is. Elfelejted, hogy a nőknek nincs szükségük szexre. Illetve ez így ebben a formában nem igaz, de hadd fejtsem ki egy kicsit részletesebben.

Az utóbbi tíz évben rengeteg szexológiai kutatás készült, ami abszolút "redukcionista" módon vizsgálja a nők szexuális ösztöneit: a hüvely nedvesedése alapján (ezt egy, a hüvelybe vezetett, apró kis szonda segítségével érik el). Kiderült, hogy a női szexualitás teljesen másképp működik, mint eddig gondoltuk. Pár apróság:

1. Egy meztelen férfitest látványa nem izgatja fel a nőket (EGYÁLTALÁN nem), a meztelen női test látványa igen. A nők 76%-a homoszexuális, 89%-a biszexuális, és alig 11%-a mondható egyértelműen heteroszexuálisnak.
2. A meztelen férfiak látványa csak akkor váltott ki szexuális izgalmat a nőkben, ha a férfinak erigált volt a pénisze, a testtartása pedig fenyegető és/vagy közösülésre utaló (megerőszakolási fantáziák)
3. A nők a saját meztelen testük és/vagy nemi szervük látványára még jobban beindultak, mint más meztelen nők látványára.

Ezek alapján szerintem a nők szexualitása többrétegű, de a férfiak iránti vágyakozás a LEGKISEBB motivációs faktor. A nők szexualitása szerintem a következő (fontossági sorrendbe állított) tényezőkön alapul:

1. Nárciszizmus - a nők MEGÁLLÁS NÉLKÜL szépítkeznek, próbálnak jobban, szexuálisan vonzóbban kinézni. És a közkeletű tévedés ellenére ez NEM a párjuknak/férjüknek szól, hanem a női egónak: egy nő akkor érzi magát jól, ha a környezetétől folyamatosan megerősítést kap arról, hogy vonzó, szexi, szép és kívánatos. Tetejébe a nők folyamatosan erősítgetik ezt egymásban, megállás nélkül bókolva egymásnak. Elég a facebook profilokra és a képfeltöltésekre adott lájkokra és kommentekre pillantani. A profán a dologban az, hogy a nők jóval több figyelmet, mentális fókuszt, energiát és pénzt fordítanak erre, mint a férfiak a puncivadászatra, úgyhogy a nők életében a szexualitásnak ez a része jóval fontosabb, mint a férfiaknál maga a közösülés igénye. Ugyanakkor a fizikai szex a nőknek nagyságrendekkel kisebb motiváció, mint a férfiaknak (megvizsgálták például a homoszexuális párok nemi életét, és azt találták, hogy a leszbikus párok messze a legkevesebbet, a meleg férfi párok viszont messze a legtöbbet szexelnek).

2. Homoszexualitás - a nők sokkal inkább homoszexuálisak mint heteroszexuálisak. Ezt egyébként a nők testbeszédében is könnyen látni. A nők a férfiakat gyakorlatilag SOHA nem érintik meg, ha mégis, akkor ez vagy nagyon hűvös és tartózkodó (max. egy kézfogás), vagy kifejezetten durva (ütlegelés, "játékos" fizikai erőszak). Ezzel szemben ha két nő találkozik, akkor puszi-puszi, ölelés, simogatás. De egy nagyon érdekes dolgot veszünk észre, ha a Pornhub statisztikáit nézegetjük: egyrészről, a nők ma már legalább annyi pornót néznek, mint a férfiak, másrészről FELROBBANT a leszbi pornó piaca: gyakorlatilag minden második pornó klip ma már leszbikus pornó. Miért? Mert mindkét nem imádja nézni. A nők nem szeretik a hetero pornót, mivel túlnyomórészt leszbikusok. A férfiak viszont IMÁDJÁK a leszbi pornót, hiszen puncik vannak benne, ráadásul nincsenek más férfiak, jó nagy fallosszal, ami esetleg rombolná az egójukat.

3. Heteroszexualitás - ösztön szinten szerintem ez a nőknél szinte kizárólag a megerőszakolási fantáziák szintjén működik. Egy nő ösztönösen csak akkor vágyik egy férfira, ha a szituációnak van egy kis megerőszakolási "hangulata". Ez egyrészről egy feltétlen biológiai reflex (jaj, jön egy férfi, belém fog hatolni, jobb lesz, ha gyorsan felizgulok és benedvesedek, különben megsérülök), másrészt a nárciszizmust is ingerli, hogy ott egy szuperkan, aki CSAK ENGEM akar.

4. Persze a nők nem csak ezért szexelnek, de minden másfajta szexnél sokkal inkább az érdekek diktálnak, mint maga a testi vágyakozás. Itt sokkal inkább a férfiak egyfajta "jutalmazásáról" van szó. Kimutatták például, hogy a nők szinte KIZÁRÓLAG azért adnak ki hangokat szex közben, hogy a férfi minél hamarabb elélvezzen. Magyarán a fenti 3 ponton túl a férfiakkal való szex kellemetlenség, amin jobb minél hamarabb túlesni.

Visszatérve a poszt témájára: Egy 35 éves nő, ha kicsípi magát, lemegy a diszkóba, egész éjszaka folyamatosan élvezheti a rajta csüngő kanos férfitekinteteket. A nőknek márpedig EZ az elsődleges szexuális motivációja, nem maga a dugás, mint nekünk, férfiaknak. Jó eséllyel van valamilyen homoszexuális nemi élete is (ez JÓVAL gyakoribb, mint a nők ezt bevallanák a férfiaknak). Mi szüksége lenne dugásra? A férfi akkor jönne szóba neki, ha a párkapcsolat révén az életszínvonala emelkedne - csakhogy ha Andika karrier szempontjából jól van eleresztve (és erre utal a beszólása, hogy "senki nem üti meg a szintemet"), akkor tényleg nehéz olyan partnert találnia, akinek a jövedelme jelentősen meghaladja az övét. Ösztönszintű motivációja a heteroszexuális szexre nincs, marad tehát a nárciszizmus meg esetleg néha egy kis leszbi szex.

claire85 2017.06.28. 00:01:18

@whoamiohmy: Ez jó... Bár így lenne!

erkölcsi hulla 2017.06.28. 07:53:45

@whoamiohmy: Úristen, hogy ezért te itt mit fogsz kapni. Szinte látom ahogy triggerelnek :D

varosilany 2017.06.28. 08:40:13

@whoamiohmy: Nem tudom ez a leírás honnan jött, de akkor én teljesen szöges ellentéte vagyok az egésznek. de nem azért írok.
Engem pl nem vonz egy női test, lehet maradinak tűnök ez miatt, de sose játszottam el a gondolattal milyen lenne egy nővel, mert abszolút nem vonz a női test mint olyan, egy csinos vagy kisportolt nőt megnézek (és nem gúnyosan), hanem megcsodálom milyen jól néz ki. Tény is való egy képen lévő meztelen férfi test sem izgat fel, de ettől függetlenül bármi más egy férfin igen :D ... legyen az az illata, az érintése, a mosolya, a beállása, nevetése, bármi, vagy akár orál közbe is...És lehet a nők 80 %-a azért nyög szex közbe, hogy a pasi minél hamarabb elmenjen és túl legyen rajta, ez nálam szintén nem így van. Nem nyögök minden másodpercben, de ha olyan orgazmus kap el, akkor nem maradok csendbe, ugyanakkor folytatom, pl ha én vagyok felül legalább kettőt még belehúzok :P. És erkölcsi hulla szerint kapni fogsz :) De én csak leírtam én hogy állok hozzá...az is lehet még nem ismerem magam, hanem a statisztikák jobban ismernek :D :D de vitatkozni nem akarok az adatokkal... :)

Wildschwein 2017.06.28. 09:21:03

@whoamiohmy: Nem vitatkozva a tartalmas hozzászólásoddal, nekem az jutott eszembe a poszt kapcsán, amit a RedPillen gyakran említenek (meg időnként a Férfihangon is): a modern, felvilágosult nők szemrebbenés nélkül hazudnak az exeik számáról, ezért egy férfinek gyakorlatilag nincs esélye megtudni azt, hogy a partnere korábban már hány férfival feküdt le. Állítólag a legtöbb nő három exet vall be, ritkábban négyet, a valós szám azonban egy 25-32 év közötti, iskolázott, igényes, kulturáltan viselkedő nőnél ennek akár a tízszerese is lehet. Azoknál, akik már eleve ribancként is viselkednek, a felső határ a csillagos ég, akár már nem is számolják. De amikor bevallják ezt a hármat-négyet, akkor azt ők maguk, tipikus női módon, nem hazugságként élik meg, valahogy úgy indokolják magukban, hogy "a Béla nem számít, mert nem hívott fel utána, tehát csak erőszak volt, a Géza sem számít, mert csak análba nyomta, a Jenőt pedig tulajdonképpen csak megszántam a szakítása után" stb. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a posztban szereplő hölgy tényleg nem volt senkivel öt éve. Ami miatt szerintem mégis van esélye annak, hogy ez akár igaz is lehet, az az, hogy ezt ő saját magától, kérdezés nélkül említette meg. Ez szerintem valami nagy lelki defektre utal, ami könnyen lehet, hogy azonnal elriasztja a férfiakat.

A másik meg, ami a posztról eszembe jutott, az a szingliség divatja. Idézet egy 22 éves, csinos, vonzó nő társkereső profiloldaláról: "Szinglinek lenni regen azt jelentette, hogy senki nem akar teged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, es te dontod el, hogy akarod elni az eleted, es kivel szeretned tolteni az idodet! :)" Nos, szerintem inkább az a helyzet, hogy szinglinek lenni most is azt jelenti, hogy senkinek sem kellesz. Csak annyi változott, hogy manapság már legálisan lehet mindenféle hülyeséggel tömni az emberek fejét, és aki nem figyel oda, az hajlamos elhinni ezeket a hülyeségeket, pláne hogy már ez is legális (mármint elhinni).

whoamiohmy 2017.06.28. 09:26:22

@erkölcsi hulla: én is a lelki szemeim előtt látom, ahogy kúszik fel a női látogatók vérnyomása... ;)

whoamiohmy 2017.06.28. 09:27:29

@varosilany: NAWALT!!!! NAWALT!!!!!!

NNNNAAAAAAWWWWWAAAAAAALLLLLTTTTT!!!!!444!!!!

whoamiohmy 2017.06.28. 09:30:36

@Wildschwein: szinglinek lenni ma már gyakorlatilag nem jelent semmilyen hátrányt nőként. Azt a pénzt, amit a férjed vagy párod rád költene, többszörösen megkapod az államtól és a szociális rendszertől. Ráadásul tényleg nehéz jól kereső nőként olyan pasit találni, aki meg nálad is jobban keres, egyszerűen mivel a 20-as, 30-as generáció tagjai közt a nőknek jóval jobbak az esélyei egy magas fizetésre mint a pasiknak.

Wildschwein 2017.06.28. 09:43:07

@whoamiohmy: Ebben van igazság, de nem is mond ellent annak, amit írtam.

varosilany 2017.06.28. 10:05:00

@whoamiohmy: jóóóó oké...mondtam is hogy nem kötekedésképp írtam....

erkölcsi hulla 2017.06.28. 10:09:36

@Wildschwein:
"ritkábban négyet, a valós szám azonban egy 25-32 év közötti, iskolázott, igényes, kulturáltan viselkedő nőnél ennek akár a tízszerese is lehet"
- és minél több 'pasival' kúr, annál kevesebb az esélye, hogy komoly kapcsolata, házassága lesz későbbiekben, annál kevésbé tud bárkihez kötődni. Mellesleg, ha tudnám hogy az ilyen 'fiatal' csajok ennyi brét láttak, enyhe viszolygást éreznék, ezért tényleg jogos a részükről, hogy nem mesélgetik mekkora 'életük volt', mennyi alfának voltak meg :)

"Szinglinek lenni regen azt jelentette, hogy senki nem akar teged. Most viszont azt jelenti, hogy baromi szexi vagy, es te dontod el, hogy akarod elni az eleted, es kivel szeretned tolteni az idodet! :)"
- na ez meg instant hányinger

Krisz101 2017.06.28. 11:52:08

hát én azért nem lennék ennyire optimista az itt írogató urak helyében... nagyon sok nő kibaszott jól elvan kefélős szingliként, kurva jó fizetéssel, tényleg kvázi azt csinál amit akar. olyan támogatói, rajongói körrel, barátok, munkatársak, stb, hogy tényleg elvan pasi nélkül.

ha meg néha becsuszik egy magas értékű férfi, akkor pár hónapra összesdobják amijük van és tényleg extra high life lehet, karib tenger, amerikai körutazás, you name it...

kivéve persze a posztban szereplőt mert az egy szánalmas lúzer, ez nem is kérdés, de sajnos egyre több nő van aki számára realitás, amit ő csak szeretne...

@Ethan Wolf: Jeff egyik első tinder kérdése: so... do you smoke, drink, have tatoos? ;)

Krisz101 2017.06.28. 12:05:02

szerintem az itt kommentelő nők nagyon is jól bírják a kiképzést, nem kell itt triggerelődéstől tartani.

kicsit white knight-kodok...

nyilván rosszul esik nekik hogy az ő "köreikről" írnak első körben általánosításnak tűnő dolgokat, de ez csak a felszín...

ha jobban belegondolnak nekik inkább azon kell elgondolkozni, mint normális nők, mennyire rontja az ő esélyeiket ez az egyre terjedő elmebaj. rájuk nézve mennyire veszélyes ez. annak, aki normális, szerető, gondoskodó, kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretne. és ezt általánosságban értem, nem csak a évekig tartó kapcsolatra, hanem pár hónaposra is érvényesnek kellene lenni az előbb felsorolt jelzőknek.

Krisz101 2017.06.28. 12:08:48

@claire85: valóban kell az a kezdeti szimpátia, külsőtől függetlenül. amúgy milyen a külsőd ;)...?

whoamiohmy 2017.06.28. 13:34:17

@a_dri:

Oke, állok rendelkezésedre!

Első körben egy cikk (meglepően mainstream oldalról):

www.telegraph.co.uk/women/sex/11820710/Women-more-likely-to-be-bisexual-study-finds.html

Ha a téma kicsit reszletesebben is érdekel, két könyvet javaslok:

www.amazon.de/gp/product/B009NG1SQ2?ref=dbs_P_W_p2e_popup_T1

Ez részletesen kifejti a már említett kutatásokat.

A másik egy riportkonyv:

www.amazon.de/gp/aw/d/B00GS4V1QE/ref=tmm_kin_title_0?ie=UTF8&qid=1498649613&sr=8-1

Több száz nő beszámolói alapján, a nők szexuális fantáziáiról szól.

whoamiohmy 2017.06.28. 13:45:11

@Wildschwein:

Hehe, a nők számára nem létezik objektív valóság, mindent az érzéseik alapján itelnek meg. Erre van is egy példám pár nappal ezelőttről. Az alábbi két kommentet 24 óra eltéréssel kaptam Facebookon egy beszélgetés nyomán (a téma az volt, hogy az átlagos nők csak a pasik felső 5%-át nem küldik el a picsaba online ismerkedésnél, viszont az átlag nő a pasik 95%-ának bejövős):

2017 június 21. 23:22:

"Hazudsz és most màr nagyon durván. A hipster szemüveges szürkeség NEM jön be nem hogy a pasik 95%-nak (haha, jó vicc....) de örülhet ha valaki leszòlìtja. Ködevés helyett javaslom hogy csinàlj egy ilyen női képpel reget (szerzek neked ha kell) és tapasztald meg"

2017 június 22. 22:18:

"Egyébként meg javaslom, hogy egyszer nőként regisztrálj akármilyen chatre, majd meglátjátok, hogy az összes perverz állat 2 másodperc alatt rajtad lóg még úgy is, hogy csak egy chat neved van fotó nélkül. Én azért hagytam abba egy időben a chatelést, mert borzasztó volt az a folyamatos zaklatás, undormányos perverz üzenetek tömkelege, amivel elárasztanak egy átlag nőt. És akkor jöttök itt ezzel a szöveggel, hogy jajj a nők ott alig válaszolnak. Igen bmeg, mert egy idő után a tököd tele lesz a sok hülyével, és csak zárod be folyamatosan az ablakokat. "

Értjük??? Első körben az átlagos nőt a kutya se érdekli, rá se írnak, leszarják. A második körben szegény Átlagos Csajszee alig győzi elzavarni a "perverz állatokat" akik bepróbálkoznak nála, mert még akkor is floodoljak, ha kép nélkül megy fel. Es a tetejeben kommentelonk fel van háborodva, mikor rámutatok, hogy 24 órán belül 2 db, egymásnak 100%ig ellentmondó kommentet tett fel ugyanarra a témára. Mirol is van szó? Átlagos nőként megállás nélkül udvarolnak neki, de ő ÚGY ÉRZI, hogy "senki" nem ír rá (azaz senki, aki megfelelne az elvárásainak). Es amit ő érez, az az igazság.

Wildschwein 2017.06.28. 14:15:40

@whoamiohmy: Tökéletesen egyetértek, tényleg nincs olyan a nők számára, hogy objektív valóság, és homlokegyenest ellenkező dolgokat is tudnak állítani úgy, hogy mindig pont azt érzik igaznak, amit mondanak. Nekem is van erre példám :) a helyszín itt nem a Facebook, hanem egy internetes társkereső oldal, kifejezetten kötetlen kapcsolatot keresők számára.
A Nő profiloldalán a következő szerepel: "Bájos, odadó hölgy vagyok aki keresi a társát kizárólag komoly kapcsolat céljából." A Nő (egyébként a képei alapján jól néz ki) kezdeményez, üzenetet küld a Férfinek:
"Szia, tetszik az adatlapod, szívesen megismernélek! :)"
Férfi: "Örülök, hogy tetszik, de nem értem, hiszen írtam, hogy kötetlen kapcsolatot keresek, téged pedig csak komoly kapcsolat érdekel."
Nő: "Nézd,egyáltalán nem keresek komoly kapcsolatot. Az, hogy miért vagyok az oldalon, szerintem egyértelmű (...)"
Férfi: "Már hogy lenne egyértelmű? Egyik mondatod ellentmond a másiknak."
Nő: "De hát nem kezdhettem az oldalamon azzal, hogy kötetlen kapcsolatot keresek! Szeretnél megismerni vagy sem?"
Férfi: "Inkább nem, mert ez a kettős beszéd engem elriaszt."
Nő: "Te nem ismersz engem! Én nem vagyok hazug, egyenes vagyok és őszinte, még soha nem okoztam csalódást senkinek! Stb, stb."

erkölcsi hulla 2017.06.28. 15:38:33

@Wildschwein: Nem csak kapcsolati területen. Egyik cégnél volt 1 női alkalmazott akit volt szerencsém jobban megismerni. Sikkasztott a cégtől, nem is gyengén, mert hogy ő nincs megfizetve, meg túl van terhelve, stb.stb. Olyan természetes szinten nyomta, hogy komolyan elhitte hogy neki ebben igaza van, sőt teljesen jogosan csinálja, hogy mikor kiderült más kollegáról is ilyesmi, azonnal durván savazni kezdte :D
És rájöttem, nem fogyatékos, nem is kibaszott kétszínű(de az), hanem egyszerűen az ő kis magának bemagyarázott valósága alapján, aki sikkaszt, az elítélendő, kivéve ha ő csinálja, mert akkor jogos :D
Vicces volt ezt így végighallgatni, hogy szó szerint profitál a saját önmagának beképzelt áldozatszerepén. :D
Egyébként még így sem sikerült megszeretni, mivel egy férfi ha sikkaszt akkor nem kezd el magyarázni, hanem tudja, hogy ez bizony rossz, és viseli az ezzel járó felelősséget. Ez a picsa, meg ha lebukna, elkezdene sírni ríni, és picsogna, hogy milyen szar neki nem keres eleget, és ezért kellett neki pénzt lenyúlni a cégtől. A hangsúly a 'kell' szócskán van :D
Persze nem említem mire költötte az így szerzett pénzt, csak egy szót mondok: rongyrázás.
Áhh.. először még kurvára felbaszott, főleg hogy mások jóindulatát kihasználva lop pénzt, de ma már csak mosolygok rajta, mert ha kétszer annyit keresett volna, azt is elbassza a semmire.

2017.06.28. 17:30:21

@whoamiohmy: azért baromian vitatkoznék veled erről az objektiv-szubjektiv dologról. A szubjektivitás MINDEN ember gondolkodásának alapja. A férfiak szubjektivitása azonban MÁS mint a nőké. De erre nem kell felvágni és lenézni a csajokat, hogy ők úgyis csak nárcisztikus ego boosterek és csak a periódusuk irányítja őket (ezek az én szavaim, te ilyet nem írtál). Sajnos a férfiak is a kis egójuk torzitásán át látják a világot (világ alatt kizárólag a párkapcsolatokat értem). Itt meg a hány nőt dugtam meg, milyen gyorsan, mekkor akocsim/farkam/vonzerőm van stb stb.
A poszt is abból született, hogy a ffi egója sérült hogy a csajnak nem kellett. És persze rá lehet erre húzni szintelméleteket, meg az is lehet hogy télleg el volt szállva a csaj. Meg simán az is lehet hogy a posztoló személye, amit ő tud nyújtani az nem nedvesítette meg AZT a nőt. Ennyi.
Picit túl van ideologizálva a jelen eset.

2017.06.28. 17:33:49

@Wildschwein: basszus ezt fájdalmas olvasni is. ENNYIRE nem ismered a nőket??? Vagy ennyire lecsupaszítottan akarnál ismerkedni, hogy még ez a kis játékosság SEM lehet benne a nő részéről? Támadólag léptél fel az idézett párbeszédben EQ=0 módon, se empátia, se tapasztalat. Jajj

Wildschwein 2017.06.28. 17:50:59

@Kulics: Azt nem is írtam, hogy velem történt volna :) Amúgy lehet, hogy igazad van, tényleg nem szeretem ezt a fajta "játékosságot". De hát nem vagyunk egyformák, van, akinek belefér, hogy összevissza hazudoznak neki, van, akinek meg nem.

whoamiohmy 2017.06.28. 17:51:32

@Kulics: Tökéletesen igazat adok neked abban, hogy MINDEN emberi lény szubjektívan szemlél. Csakhogy a helyzet az, hogy az értékrend arányainak bizonyos aspektusait mérni lehet. Itt egy példa:

www.yourtango.com/2016285828/women-find-80-percent-men-unattractive-says-crazy-study

A nők a férfiak NYOLCVAN százalékát nem találták vonzónak, a férfiak viszont kb. a normál eloszlás alapján találták a nőket vonzónak. Vagyis a férfiak értékítélete sokkal inkább a valóságra alapul, mint a nőké. A nők jóval válogatósabbak és sokkal inkább el vannak szállva.

Erre egyébként van egy evolúciós biológiai magyarázat is, de azt már kifejtettem itt egyszer.

claire85 2017.06.28. 18:13:20

@Krisz101: :))) Elismerem magas labda volt. Le is ütötted. :D A kezdeti szimpátiát, rosszul fogalmaztam mondjuk első ránézésre tetszik helyett. :)

jóvanna...

claire85 2017.06.28. 18:18:49

@Wildschwein: Hazudozás meg játék között óriási a különbség. De elárulom, néha azért 'hazudjuk' ahogy te fogalmaztál kevesebb partnert, mert az igazság első blikkre rávágása után, nagyjából egyből elkönyvelnének 'kurvának'. Mert igazából azt szeretitek, ha ismernénk minden 'kurvás' mozzanatot az ágyban, csak azt ne tapsztalat árán tanuljuk meg. Tehát 'nyújtsuk kiemelkedőt az ágyban'- de azért az épp aktuális randipartneren kívül nehogy már 2-vel többnél is keféltünk volna...
Hmh.
Egyébként meg kit érdekel mit csinált vki előttem és hányszor?? Nem tartozik rám. Ahogy fordítva is így igaz. Persze lehet vki kiemelkedő nagy kurva, de azt meg biztos nem vallaná be..Szóval..

2017.06.28. 18:25:53

@whoamiohmy: igen, az evolúciós biológiai alapok igazak lehetnek, hogy a nők felülválasztanak, mert az ő választásuk biztosítja a legjobb gének továbbadását. De hát ilyen alapon a nők felülválasztása NEM akaratuk kérdése, hanem biológiai kényszerpálya.
Ha megfeszülnek SE tudnak ellene tenni, ez nem tudatos szint, nem nagyképűség a részükról. Egyszerűen nem indulnak be a saját "szintjükön" levő férfitól. Kár ezért ostorozni őket. Nincsigazság, meghaltmátyásis :-)

Ethan Wolf 2017.06.28. 18:26:07

@whoamiohmy: Ez tömény infó volt, de a saját tapasztalataim ellentmondanak pár pontjának.
A nők igenis hozzáérnek a férfiakhoz. Az egyik legjobban felismerhető jel is az, hogy ha megérint a felkarodnál, akkor bejössz neki, ha pedig a lábadnál, akkor ágyba bújna veled. Ez eddig engem még sosem vezetett félre! De aláírom, lehet hogy az általad leírtak, akkora mintavételezésű dolgok, amelyekhez képest az én mintavételezésem eltörpül.

A nőknek bizonyos, hogy kell a szex, legalábbis az egészségesen működőnek. Nem annyi, mint a férfinak, de kell. Ebben a pillanatban is van két olyan "barátnőm", akikkel összejárok és az esetek 40%-ában ők kezdeményezik a találkozót. Az egyikkel még azt is megbeszéltük, hogy mivel ez amúgy is csak szexkapcsolat, nem is kell nagyon csevegnünk, hanem megbeszéltünk egy "jelszót". Ha valamelyikünknek nagyon kell már egy kis kefélés, akkor csak azt az egy szót küldi el üzenetben, mire a másik csak annyit ír válaszul, hogy "nem jó" Vagy "itt és ekkor". Jól működik, és gyakran jön tőle kezdeményező üzenet. :)

Majd átolvasom a későbbi hozzászólásodban lévő linkeket, mert simán meggyőzhető vagyok, ha a fentebb írtak alá vannak támasztva és a mintavételezésük elég nagy.

Ethan Wolf 2017.06.28. 18:29:51

@claire85: Erről lehet hogy már értekeztem egy régebbi posztban (de az is lehet, hogy ez is csak olyan téma, amiről majd akarok írni), hogy az a nő a jó az ágyban, aki sok pasival volt. Engem nem zavar annyira, hányan voltak előttem, ha jó az ágyban a csaj. Vicces ebből a szempontból, hogy ha összejössz valakivel és jó az ágyban, akkor biztosan tudod, hogy volt előtted két tucat pasi, de hát ez van. :)

2017.06.28. 18:32:08

@claire85: "Egyébként meg kit érdekel mit csinált vki előttem és hányszor?" Ezt ugye viccnek/provokációnak szántad ? Minden ismerkedési fázis arra irányul, hogy információt gyűjtsünk a másikról, annak mi az értékrendje és próbáljunk valami trendet és jövőbeli kilátásokat elemezni. Ha egy nőnek százas negyságrendű szexuális partnere volt 30 éves korára akkor ugyebár elkönyvelhető, hogy minket is hamar dobni fog mert kötődésre, mély érzelmek kialakítására alkalmatlan személy.
Te nem szoktál sosem esélylatolgatni, minden kapcsolatba vakon beleugrasz, semmi előélet vizsgálat, "csak a mának élünk" érzés ?

claire85 2017.06.28. 20:55:12

@Kulics: Esélyt latolgatn.. attól függ.
És honnan fogod megtudni 100-as nagyságrendű partnere volt-e? Szerinted elmondja? :D Ugyan már.
Egyébként nem, egy ismerkedésnél nem kezdem el vakargálni az illető múltját. Ki- kivel, miért, meddig, miért lett vége?? Marha nagy hülyeség..Majd biztos erről szeretnék értekezni.
És megnézem én hogyan fogod kielemezni kinek mekkora a kötődésre való képessége? ! :)))
Ez valóban jó vicc..

claire85 2017.06.28. 20:56:01

Egyébként minden emlékezetes 'kapcsolatom' ilyen 'mának érzésből' indult. És sokkal jobb volt mint agyalni rajta..

Krisz101 2017.06.28. 21:14:52

@whoamiohmy: szerintem ezeket annyira ne vedd fel, amit az a csaj írt. én most voltam fent "nőként" vagy fél évet, tök magas értékű csajjal. elképesztő h miket művelnek, miket írkálnak a palik...

nem is tudom milyen csoportokra lehetne osztani őket... egy töredék aki jó... a többi a szánalmas ostoba sablon idióta, vagy nők lapjás sablonokkal operáló, mizu és hasonlókkal operáló, nőtől azonnali invesztíciót váró, stb...

de psszt... ezt ne nagyon terjeszd. ugyanis sokkal több jut nekünk, ha tudjuk mit kell írni.

legrémisztőbb az, h mennyire nem viselkednek asszertíven a férfiak, mennyire nem tudnak szexuálisan kommunikálni és azt, hogy mit akarnak. illetve h mennyire lesüllyednek a nőért (amivel persze a mi bizniszünket is rontják.)

Sadist 2017.06.28. 21:22:59

@Krisz101: "hát én azért nem lennék ennyire optimista az itt írogató urak helyében... nagyon sok nő kibaszott jól elvan kefélős szingliként, kurva jó fizetéssel, tényleg kvázi azt csinál amit akar."

Kb. negyvenéves korukig, aztán jön a pánik, hogy az utolsó utáni pillanatban valaki csináljon már nekik gyereket.
Rövidtávon tényleg nagyon jól elvannak a nők önmagukban, hosszútávon viszont mindegyikük bekattan, kivétel nélkül. Persze van egy nagyon marginális kisebbségük, akik nem akarnak gyereket/családot, de azok meg alapból defektesek fejben.

Krisz101 2017.06.28. 21:28:35

@Ethan Wolf: tök nem értek egyet ezzel... bár valszeg nagyobb a merítésed. az összes nő akivel nekem nagyon jó volt, kevés pasival volt. inkább volt szexuális hozzáállása, komolyan vette, amit csinált - konkrétan utánanézett, utánaolvasott, sőt filózott azon, hogy nekem hogyan, miként lenne a legjobb... ).

nekem rohadtul nem jön be, amikor érzed egy nőn hogy azért jó az ágyban mert sok pasival volt. nagyon lehet érezni, az egésznek van egy olyan kurvás iparos feelingje,

és ált nem is annyira jó, mert egy rutint visz végig, amit már rögtön érzel honnan jön. úgy van vele, h ez jó volt az eddigi 30nak is, akkor neked is jó lesz. nem fogja venni a fáradtságot, h ráérezzen hogy szereted. sablonok mennek. hangos, agresszív bő nyálas szopás, gyors lovaglás, stb... nem mindenkinek ez a jó... nem fogsz személyreszabott dolgot kapni tőle.

nem azzal van a gond, h tudod, sok pasival volt előtted, hanem ezt a szex szinte minden mozzanatában eszedbe juttatja...

Krisz101 2017.06.28. 21:36:54

@Sadist: ma már nagyon sok nő van, akit ez nem annyira érdekel, olyan magas életszinvonalon van. nem lepődnék meg ha lassan elkezdődnének a béranyaságok. megoldják pénzzel.

vagy kihordja 38-39 évesen még, úgy hogy több milliót költ a legdrágább orvosra, vizsgálatokra stb. és olyan háttérrel rendelkezik, h simán talál normális pasit aki megcsinálja. utána persze kirugja a picsába és a gyerek meg az övé.

de!!! én nem azt mondom, h nincs igazad az alapjelenségben, csak szerintem messze nem szívja meg ezt annyi nő, mint ti gondoljátok. én sokkal borúsabban látom ezt...
már jópár éve megy ez az idióta szingliskedés, már legyűrűzött volna a fiatalabbak felé, ha olyan nagy bukta lenne ez a nőknek... én semmi ilyet nem látok, nem hallok.

hogy lehet az, h nem szól nekik a társadalmi vészcsengő, ha ekkora szívás ez nekik?

szerintem inkább az szívja meg ezt, aki eredendően normális csaj volt, csak a környezet, barátok stb belevitte ebbe az idióta mentalitásba. akiket a kisebbségnek gondolok ezek közül.

Sadist 2017.06.28. 21:54:30

@whoamiohmy: "Hehe, a nők számára nem létezik objektív valóság, mindent az érzéseik alapján itelnek meg."

Erről írtak már páran, female solipsism címszóval érdemes keresni. Röviden annyi a lényeg, hogy mindent, de tényleg mindent csak a saját nézőpontjukból képesek nézni és rajtuk kívül nincs objektív valóság, hanem csak az, amit ők elképzelnek.
És egyébként szó szerint is így van, hogy nem tudnak más nézőpontból tekinteni a dolgokra. A térbeli intelligenciájuk fejletlen, ezért kell a térképet forgatniuk, mert nem tudják elképzelni, hogy másik pontból vagy irányból hogy néz ki ugyanaz a hely.

"Erre van is egy példám pár nappal ezelőttről."

Erre szerintem mindenkinek van rengeteg példája az élet minden területéről :)

"Az alábbi két kommentet 24 óra eltéréssel kaptam Facebookon egy beszélgetés nyomán (a téma az volt, hogy az átlagos nők csak a pasik felső 5%-át nem küldik el a picsaba online ismerkedésnél, viszont az átlag nő a pasik 95%-ának bejövős):"

Hehe, egy másik blogon szintén ugyanez volt a téma és ott az az állítás hangzott el részemről, hogy a nők a férfiak 80%-át átlag alattinak tartják. Érvként pedig linkeltem az egyik legnagyobb társkereső oldal statisztikáját. A válasz? Ő nem hisz az online társkeresésben, mert az teljesen természetellenes, hogy valakinek csak a képét és a bemutatkozását látod, de élőben nem is találkozol vele, ezért nyilván torz képet ad az a statisztika és nem mutatja meg, hogy valójában kik tetszenek a nőknek. Mert az nem lehet, hogy a nők tényleg válogatósak, hát akkor sérülne a kollektív egojuk.

"Értjük??? Első körben az átlagos nőt a kutya se érdekli, rá se írnak, leszarják. A második körben szegény Átlagos Csajszee alig győzi elzavarni a "perverz állatokat" akik bepróbálkoznak nála, mert még akkor is floodoljak, ha kép nélkül megy fel."

Egyik csaj nyomta még azt a dumát, hogy egy férfinek 90% esélye van bármelyik nőt megszerezni, ha elég kitartó. Mindezt azután, hogy arról panaszkodott, hogy egy rendezvényen összeismerkedett egy társasággal és onnan két srác már be is jelölte a facebookon, írogatnak neki és egyértelműen ismerkedni szeretnének. Ő meg persze lekoptatta őket. Valószínű mindketten a 10%-ban voltak...

"Mirol is van szó? Átlagos nőként megállás nélkül udvarolnak neki, de ő ÚGY ÉRZI, hogy "senki" nem ír rá (azaz senki, aki megfelelne az elvárásainak)."

Szerencsére erre is csináltak már kísérletet :)
jonmillward.com/blog/attraction-dating/cupid-on-trial-a-4-month-online-dating-experiment/

Sadist 2017.06.28. 22:01:14

@Krisz101: "szerintem messze nem szívja meg ezt annyi nő, mint ti gondoljátok. én sokkal borúsabban látom ezt...
már jópár éve megy ez az idióta szingliskedés, már legyűrűzött volna a fiatalabbak felé, ha olyan nagy bukta lenne ez a nőknek... én semmi ilyet nem látok, nem hallok."

Nem értem pontosan, hogy ezzel mit akarsz mondani.
A fiatalok felé nem fog ez a jelenség begyűrűzni, mert fiatalon még a nőké a világ, azt csinálnak amit akarnak, de amelyiknek nincs elég esze hozzá, hogy fiatalon, élete csúcsán, párkapcsolati szempontból legértékesebb időszakában fogjon magának egy magas szintű férfit állandóra, az később megszívja.

Sadist 2017.06.28. 22:09:31

@Kulics: "A szubjektivitás MINDEN ember gondolkodásának alapja."

Csak az a nagy különbség, hogy egy férfit általában meg lehet győzni érvekkel és meghajlik a tények előtt. A nők meg elintézik annyival, hogy "az a te valóságod, az enyém teljesen más".
Az egyik kedvencem ez videó részlet: www.youtube.com/watch?v=BKorP55Aqvg&feature=youtu.be&t=4m41s
- So what exactly stopping us from doing this?
- Geometry.
- Just ignore it!

A nők gondolkodásának kvintesszenciája ez a három sor.

Sadist 2017.06.28. 22:13:28

@Kulics: "Vagy ennyire lecsupaszítottan akarnál ismerkedni, hogy még ez a kis játékosság SEM lehet benne a nő részéről?"

A hazugság mióta egyenlő a játékossággal?

"Támadólag léptél fel az idézett párbeszédben EQ=0 módon, se empátia, se tapasztalat."

Nem volt ebben semmi támadó. Számonkérte, hogy miért hazudott az adatlapján, ennyi történt. Mégis mit lehet várni attól, aki egy kapcsolatot (legyen az alkalmi vagy komoly) hazugsággal indít?

Sadist 2017.06.28. 22:18:07

@claire85: "Mert igazából azt szeretitek, ha ismernénk minden 'kurvás' mozzanatot az ágyban, csak azt ne tapsztalat árán tanuljuk meg. Tehát 'nyújtsuk kiemelkedőt az ágyban'- de azért az épp aktuális randipartneren kívül nehogy már 2-vel többnél is keféltünk volna..."

A megtanulásához egyetlen partner is bőven elég. De azzal sincs baj, ha nincs még semmilyen tapasztalat, a férfiak nagy része szívesen tanítana szűz lányokat.

Sadist 2017.06.28. 22:21:08

@Kulics: "De hát ilyen alapon a nők felülválasztása NEM akaratuk kérdése, hanem biológiai kényszerpálya.
Ha megfeszülnek SE tudnak ellene tenni, ez nem tudatos szint, nem nagyképűség a részükról."

Aha, akkor ezek szerint a nők tudatos gondolkodásra képtelen ösztönlények. Akkor ez legitimálja a férfiak poligám hajlamait és a nemi erőszakot is. Hát nem tehetnek róla, hajtja őket a vérük!

whoamiohmy 2017.06.28. 22:33:33

@Ethan Wolf:

Nem azt mondtam, hogy a nőknek nem kell szex, csak azt (ahogy magad is írtad), hogy JÓVAL kevesebb kell nekik. Egyébként ez tök érdekes, mert a nők számára a szexualitás szerintem leginkább az, hogy "nőnek érezzék magukat", magyarán, hogy folyamatosan pozitív megerősítéseket kapjanak a szexuális vonzerejükről, és ERRE a nők sokkal több energiát és időt fordítanak, mint a férfiak a puncivadászatra. Nekem is volt jópár olyan kapcsolatom, ahova csak "vészfasznak" kellettem, vagy azért, hogy a hölgyemény feldobja kicsit a már ellaposodott párkapcsolatát, vagy azért, hogy féltékennyé tegye a pasiját, vagy éppen nem jött össze a kiszemelt minőségű férfiszint, úgyhogy addig is dughattam én 2-3 hónapig, amíg nem jött össze, amit akart.

Szerintem egyébként a helyzetet általánosságban jól modellezi, ha megnézel 100 nőt, akik lemennek egy szórakozóhelyre. Véleményem és tapasztalataim szerint a statisztika a következő lesz:

80 azért megy le, hogy rázza egy kicsit a picsukáját és élvezze a rajta legelésző férfitekinteteket.
15 azért megy le, hogy pasikkal ismerkedjen, "komoly" kapcsolat céljából, aminek elsősorban nem a szex a célja (persze lesz benne valamennyire az is, de nem az az elsődleges motiváció)
5 dugni megy le.

Nekem egyébként az a tapasztalatom, hogy az összes diszkóban "kaszáló" sunátor ismerősöm tudása 99%-ban azon múlt, hogy ki tudta szúrni, 100 nőből melyik az az 5, amelyik tényleg dugni akar. Ezek a nők ugyanis nagyon gyorsan "elkelnek", kb. éjfélre már lelépnek az aznap éjszakára kiválasztott hímmel. Mondjuk a diszkó egy kicsit torzít abból a szempontból, hogy a nők általában akkor mennek el táncikálni, ha ovulálnak, és olyankor azért "nőstényesebbek", mint általában. De a fenti arányok szerintem kb. a mindennapokat tükrözik.

A 80% is becserkészhető egyébként extrém esetben, de én azt veszem észre, hogy ehhez az kell, hogy a nőre jobban figyeljenek, amikor a pasival van, mintha nélküle. Magyarán a pasinak elég jól kell kinéznie ahhoz, hogy vizuálisan hozzáadjon az összképhez, és ne elvegyen belőle. Főleg az ér sokat, ha pasi magas, izmos és vonzza a többi nő tekintetét. És erre általában csak a pasik felső 5%-a képes.

Amit írsz az érintésre, az így van. Engem a lábamon még soha nem érintettek meg, de a 10-es skálán jó 3-mal rosszabb pasi vagyok, mint te a leírásaid alapján. Karon az elmúlt 2 évben EGYSZER érintett meg nő, amire azt tudom mondani, hogy gyengéd, valamennyire talán vonzódást jelző érintés volt. Persze utólag kiderült, hogy csak a fasziját akarta féltékennyé tenni.

Ezzel szemben naponta kb. 4-5 alkalommal szoktak "játékosan" megütni, legtöbbször nem túl nagy erővel, de volt olyan, hogy mikor előrehajoltam és a derekam kilátszott az orvosi ruha ingrésze alól, a nővér olyat odabaszott a papuccsal, hogy belilult a helye. Persze csak vicc volt, hehehe. Ütnek a karomon, ütnek a fejemen, ütnek a lábamon. Ütnek, ha nem tetszik nekik, amit mondok, ütnek, ha rossz kedvük van, ütnek, ha nem úgy válaszolok, ahogy elvárnák. És mindezt úgy, hogy főorvos vagyok, ő meg nővér. Jó, mondjuk Németország extrém példa, mert itt kelet-európaiként csicska vagy, bármit csinálsz is. Otthon valószínűleg nem vernének ennyit.

Egyébként a fentiek tesztelésekor vedd figyelembe, hogy te bőven a férfiak felső 10, sőt, szerintem felső 5%-ába tartozol, és erre a rétegre teljesen más szabályok vonatkoznak. Itt egy releváns kis kísérlet erről:

www.tinderseduction.com/male-model-tinder-case-study/

A csávó SZÁZ SZÁZALÉKOS visszajelölési arányt kapott tinderen, és konkrétan olyanokat irkált be a nőknek, hogy "le akarom venni a ruhádat és meg akarlak dugni" meg "anál?" - és a nők nemcsak, hogy nem voltak felháborodva, de gyakorlatilag azonnal benne voltak mindenben. A férfiak felső 5%-a teljesen más válaszokat kap a nőktől, mint az alsó 95%. Ezek azok a hiperkanok, akik TÉNYLEG beindítják a nőket (lásd amit fent írtam a megerőszakolási fantáziákról).

A fent belinkelt források közül kettő könyv, bár mindkettő jó olvasmány szerintem, de nem rövidek.

whoamiohmy 2017.06.28. 22:42:08

@Krisz101: Jogos, de ez kétélű kard. Ugyanis már most ott tart az orvostudomány, hogy képesek vagyunk embriókat mesterséges méhtankban teljes értékű újszülöttekké növeszteni, csak etikai okokból - egyelőre - csak állatkísérletekben használják a technológiát:

www.theatlantic.com/health/archive/2017/04/preemies-floating-in-fluid-filled-bags/524181/

Persze még nem teljes a dolog, mert csak a 24. gesztációs héttől működik, de pár éven belül várhatóan már a megtermékenyített petesejttől fog működni. Onnantól kezdve nem kell méh a szaporodáshoz, veszel pár száz petesejtet a piacon, megtermékenyíted a spermáddal, bérelsz egy méhtankot, és kész a gyerek. Még akár válogathatsz is a gének között, illetve könnyen ki fogják tudni mutatni, melyik petesejt illik hozzád a legjobban genetikailag, és melyik embrió lesz a legéletképesebb. Ez mindkét nemet érinti majd, nyilván, a nőknél eltűnik majd a 40 éves határ, hiszen ha húsz évesen lefagyasztatnak pár ezer petesejtet, akkor bármikor lehet belőle gyerekük. Viszont a férfiaknak se kell majd nő a gyerekhez. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy elég jelentős vagyontranszfer van a férfiaktól a nők irányába (kb. a GDP 50%) a szexért és a reprodukcióért cserébe, de ha a dolog ennyire egyszerű lesz, akkor ez szerintem jelentősen változni fog. Magyarán a nők rengeteg ingyen pénztől elesnek majd, mind az állam, mind a magán kapcsolatok részéről.

whoamiohmy 2017.06.28. 22:43:28

@Sadist: Igen, feljebb én is egy OK Cupidos kísérletet linkelek, de ezt konkrétan még nem ismertem. Köszönet érte!

whoamiohmy 2017.06.28. 22:51:55

@Sadist: Egyébként nekem erről az a véleményem, hogy a "wall" nem létezik. Egy nő gyakorlatilag bármilyen korban kap szexet, ha akar. A probléma inkább az, hogy egyrészt, 40 fölött már gyakorlatilag töredéke a libidójuk a 20 évvel korábbinak, illetve a másik gond, hogy minél idősebbek, annál nagyobbak az igények. Egy 20 éves csajszee-nak elég, ha a pasija magas, izmos, jóképű és jó a szex. Egy 30 éves nőnek már kell mindez ÉS legyen az illetőnek jó a karrierje, legyen jó szociális státusza, értsen egyet vele a politikai kérdésekben, nyalja ki csontig a seggét, stb.
40 évesen aztán változik a történet, mert még egy laza dugásra mindig sorban állnának a pasik, de nehéz olyat találni, amelyik valóban minden igényt kielégít. A magas értékű kanok max. dugni fognak, de nem maradnak, mert kapnak szexet fiatalabb, vonzóbb csajoktól is. Az alacsonyabb értékűek hajlandóak lennének bármire, de hát ők már nem felelnek meg, hiszen az elvárások az idő elteltével nőnek. A hipergámia a nő korosodásával inkább fokozódik, viszont a szex, amit a szintkülönbségért cserébe tudna nyújtani a nő, egyre kevesebb és egyre rosszabb, hiszen a nő korosodása miatt csökken a vonzerő. Mikor a két görbe visszavonhatatlanul metszi egymást, na, akkor indul a macskás sztori. És lejjebb adni a színvonalból nem érdemes, hiszen a nők jóval több pénzt kapnak a társadalomtól, mint a férfiak (lásd a vagyontranszfert pár kommenttel feljebb), vagyis ha összeáll a nő egy, a kereseti haranggörbe hasonló pozíciójában álló férfival, akkor az jó eséllyel kevesebbet fog keresni, azaz a vagyonközösséggel a nő nem nyer semmit. Így aztán maradnak a macskák meg a sopánkodás a barinőkkel, hogy #holvannakazigaziférfiak.

2017.06.28. 23:04:39

@Sadist: igen, a poligámiát magyarázza. A nemi erőszakot nem. Ott már kellene lennie egy szociális rétegnek, empátiának, ami nem engedi. Mert akkor ösztönszinten öldöshetnénk is egymást, nem ?

A férfi-női szubjektivitás módjának különbségére utaltam. SENKI nem objektív. Mindenkinek a gondolkodását torzítja a saját élményeinek viszonyrendszere, a saját univerzuma, apja-anyja, tapasztalatia, sorsa. Férfi meggyőzhető??? Ilyen általánosságokban nem tudunk beszélgetni. Van aki meggyőzhető bizonyos dolgokról, van aki nem. Szenvedélyek, vágyak ellene szólnak a rációnak. Racionális alapon idiótaság 6 milliónál többet kiadni egy autóért... blablabla

2017.06.28. 23:07:27

@Sadist: online ismerkedési oldalon "hazugságnak" minősíteni azt amikor eltérnek a valóságtól...öööö.. izé.. hány éves vagy királyfi ? Bocsánat, nem akarlak lekezelni, de szerintem ez nem igazság-hatugság tengely, hanem más horizont, vagy vertikum... mindegy.

2017.06.28. 23:11:56

@claire85: "egy ismerkedésnél nem kezdem el vakargálni az illető múltját" De bizony! Pont a nők anagy tudói a metakommunikációnak, hogy beszél a pasi az elhagyott feleségéről, exeiről, máris csilingel a vészharang a fejükben, hogy bánik ez a fickó a nőkkel, akkor vele is így fog majd... Az egész ismerkedés erre megy ki! Hogy megismerjük a másikat, minél több adatot, érzést tendenciát felfedezzünk a múltjában. Most tényleg ennyire elbeszélünk egymás mellett, ennyire nem tudom megértetni magam veled? Vagy direkt szivatsz. Ez utóbbi jól esik, folytasd bátran :-)))

TopszLee 2017.06.28. 23:21:49

@whoamiohmy: "Főleg az ér sokat, ha pasi magas, izmos és vonzza a többi nő tekintetét. És erre általában csak a pasik felső 5%-a képes. " Áhh, ez jól esett. Köszi a közvetett bókot :) Sztem fontosabb hogy a srác jóképű legyen, mint magas....

whoamiohmy 2017.06.28. 23:26:53

@TopszLee: Nincs mit ;)

185 cm alatt nem férfi a férfi. Én a 176 centimmel a csatornapatkány kategóriában indulok.

A jóképűség nem árt, HA MÁR magas és izmos az illető. Persze ahhoz, hogy minden stimmeljen, kell az is.

Sadist 2017.06.29. 00:32:12

@whoamiohmy: "Egy nő gyakorlatilag bármilyen korban kap szexet, ha akar."

Az lehet, de azt is legfeljebb csak azoktól a lesajnált pasasoktól, akiket 10 évvel korábban még gondolkodás nélkül kukázott, mert nem ütötték meg a szintet.

Sadist 2017.06.29. 00:36:46

@Kulics: "online ismerkedési oldalon "hazugságnak" minősíteni azt amikor eltérnek a valóságtól"

Igen, ha homlokegyenest az ellenkezőjét írja valaki, mint amit valójában keres, az szerinted mi? Hazugság. A gerinces dolog az lett volna, hogy leírja, ő csak egy kúrópajtit keres.
Attól, hogy valami online, nem jelenti azt, hogy hazudni kell vagy hogy a hazudozás helyénvaló lenne.

Krisz101 2017.06.29. 00:52:10

@whoamiohmy: haha, ha név nélkül olvasnám akkor is tudnám, h Te vagy ;-P tudod, h én nem bírom ezeket ennyire mélyen értelmezni. én csak arra akartam rávilágítani általánosságban, h (sajna) nem szívják meg ezt a szingliskedést a nők annyira, mint ahogy ezt a férfiszféra részéről sokan megpróbálják beállítani.

nagyon sokan kapnak 2. meg 3. esélyt a társadalomtól, a karrieren, támogató baráti, kiszolgálói környezeten keresztül. főleg ha magas értékű a nő.

Krisz101 2017.06.29. 00:59:36

@Sadist: arról beszélek, mint itt eggyel fentebb is a hsz-emben, hogyha ez olyan pusztító sorscsapás lenne a nőknek, akkor csak látnánk ennek a nyomát... ugyanúgy ahogy a mellrák ellen is van kampány stb. pl ismertebb emberek aki mondjuk normálisabb, nem celeb, így coming outolna, hogy ő azért szeretett vna gyereket, stb. mikor hallasz ilyet?

mint a férfiszférában ezt vizionálják, és ezzel kvázi fenyegetik a nőket, h majd jók megszívjátok, ha ezek akik annyira "megszívták" megütnének bármilyen kritikus tömeget akkor csak hallanál róluk...

egyszerűen feldolgozzák fél év alatt h nem lesz gyerekük és utána élik a világukat.

2017.06.29. 08:50:50

@Sadist: Sok nő gyerekkori belénveltetés miatt fél attól, hogy kurvának nézik (akármit jelentsen is ez). Emiatt még ha kúrótársat is keres, azt ő akarja eldönteni, kit avat olyan bizalmába, hogy ezt bevallja neki. A nagyközönség elé állni széttárt lábakkal, az neki meredek. Pont azért, ami itt a kommentekben is elhangzott már, hogy mennyi primitiv jelentkezést kap egy ilyen online felületen egy nő. És a nők tényleg nem hazugságnak élik meg, hanem védekezésből teszik. Sokan. De nyilván vannak haszonleső hazudozók is.

claire85 2017.06.29. 09:36:15

@TopszLee: Akkor magas vagy, izmos, de nem jóképű? :)
Vicces ez a dolog. Mert az írásaitokkal ellentétben a férfiak nagy többségének van egy egészséges önbizalma. A nők nagyobbik része pedig a kapcsolataikban elszenvedett 'lelki sérülésekkel' jóval lejjebb, vagy vagy nem reálisan értékelik önmagukat. Éna környezetemben inkább ez utóbbit tapasztalom. Mert míg úgy fordítjátok magatoknak- ( és ez persze nem csak neked szól, csak nem írom ki külön), hogy bunkó, beképzelt nők nem válaszolnak, és nem...Inkább sok esetben arról van szó, pl. a barátnőm ( szőke, többdiplomás, orvos-jogász szülők, saját lakás, anyagi támogatás, saját jól menő iroda és vállakozás) hogy eleve nem írnak választ pl. ilyen magas, szőke, izmos, jól kinéző pasiknak..Mert 1.) Azt hiszi,h. épp vele szórakoznak 2.) Hova jön ő egy ilen palihoz, pedig.. 3.) Biztos lelépne 3 dugás után 4.) A francnak sincs kedve állandóan 'szemmel tartani', hogy melyik kis 20 éves ugrik a pasijára. Ő meg ugye meg van győződve arról, hogy 32 évesen kezd 'öregedni', éppen nem 45 kiló, és éppen okos is, tehát semmi kedve agyalni mit miért, mikor, hol. És ugyanez a helyzet ha odalépnek hozzá.
Azt akarom csak magyarázni, hogy aki normális neveltetésű, nem volt olyan sok pasival, nincsen elszállva magától, nem is épp a top 10-es skálán 11-es..de helyes, csinos, szép arcú..elköteleződni vágyó, nem unalmas, és még esze is van azok valahogy 'reális önértekeléssel' karöltve inkább csendben maradnak, vagy elküldenek. Nem azért, mert bunkók, hanem mert inkább nyugira vágynak. És a reális nem is reális, inkább alulértékelt.

claire85 2017.06.29. 09:41:30

@Krisz101: ' magas értékű a nő'- ezen és ezeken mindig kiakadok. Én még egyetlen egyszer sem beszéltem, kategorizáltam ugyanígy a pasikat. Persze biztos bennem a van a hiba. Már kezdek megvilágosodni...

Bevallom iszonyatosan felcseszi az agyam, és persze nem veszem magamra meg miegymás, meg a jelenlévők mindig kivételek...Nah, de akkoris..

Van alacsony értékű nő?
Kinek mi és mennyit ér!.

claire85 2017.06.29. 09:43:21

@Kulics: Ez tényleg él ez a jelenség. Vallástanár szülői háttérrel. :) Sokszor próbáltál elmagyarázni a férfiak, nincs olyan fogalaom h. 'kurvának' néznék a nőket. Hmh.

claire85 2017.06.29. 09:59:07

@Sadist: Na persze. Tanítani szűz lányokat. :DDDD
Jaj hagyjál már...ezt a nagy hülyeséget.
Mi ez ha nem a birtoklási vágy, meg a saját képemre formállak magas iskolája!

Szerintem akkor, valahol nézz körül a 16 évesek között...De ki tudja találnál-e még közöttük szűz lányokat..

Nem ezen múlik.

Egyébként csak úgy mellékesen akkor egy kis bevezető. Megértem, hogy így érzem, mert nulla tapasztalattal, mégis honnan derítenéd ki, hogy neked az a legjobb pedig simán lehet h. az csak egy alap amit kapsz és simán tovább fejleszthető csak a pasinak épp így kényelmes. Csak azt tudod, hogy neked ez jó de hogy mihez viszonyítva.. A szarhoz képest meg a semminél lehet jobb, de egy fergeteges, felszabadult...-hoz meg csak mondjuk 50 %. Ugyanígy a méretek. Kis farok nagy farok..Persze ne próbáld fel az összeset, de azért nagyjából kialakul az évek alatt és nem is kell ahhoz nahy számú partner, hogy tudd kb. hozzád melyik méret passzol. És igen ki kell próbálni pl. egy kis farkat is. Hogy az milyen érzés.. kb. nem érzel semmit. Tehát hiába tanítgatna egy picike farkú ha eleve kizárt a mérete okán, hogy nekem olyan érzetet nyújtson mint mondjuk az átlag..Azon kívűl optimális estben együtt tanultok egymásról, de sokkal inkább nevezném ezt inkább felfedezésnek. Már persze ha nem a saját önzésed diktál.. Na. Szóval 'tanítgat'...kitapasztalom inkább, hogy a legjobb a másiknak is. Ez persze idő, nyilván nem az első alkalom. Ugyanígy nem adnék szex közben utasításokat sem. Röhejes. És fordítva sem fogadnám közben. Max ha játékból rám parancsolna, az más.

Ezek nyilván elvi kérdések, de amikor jöttök ezzel a ne legyen előttem sok partner dumával...már többedszerre is hangsúylozom a nők kb. a elharmadolják a valós számot és max annyit vallanak be. DE pl. A másik barátnőm azt kamuzta a mostani barátjának 'Drágám te vagy a 3-ik pasi az életemben'- és a pali 39 évesen el volt ájulva, hogy huhhh és ehhez képest milyen képességgel érzett rá.. és hűhh... :)) Most jobb neki, h. hazudtak? abban a tudatban él, hogy ő mekkora tehetség!! Hát kurvára nem. POnt.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:02:41

@claire85: Szerintem az értéket a szintelmélet szerint érti. Azaz hogy hogy néz ki, mennyire tud elköteleződni, mennyire empatikus, stb.. és ezek csak részben szubjektív értékek, mert a nagy többségnek ez igenis számít.
És ezek szerint igenis vannak értékes nők, és riherongyok is bőven. Férfiaknál is ugyan úgy, csak más szempontok alapján.
Tuti te is kategorizálsz mindenkit, olyan nincs hogy nem, legfeljebb megpróbálod megmagyarázni magadnak, hogy te ennél 'több' vagy, hogy csak így osztályozz másokat.

2017.06.29. 10:02:48

@claire85: a "kurvának nézés" inkább gyűjtőfogalom, minden jelenségre rárakják a nők ezt, amikor nem tisztelik a férfiak őket (legalábbis így érzik a nők). Egyik exem mesélte, hogy férjhezment a pasijához, akivel egzisztencia, vagyon, státusz kipipálva, de szerelem, szenvedély hiányzik. Aztán amikor elmentek valami táncos helyre, akkor a férfi a feleségének hátat fordítva, a másik oldalra fordul és csillogó szemekkel fűzi a szomszéd jócsajt. Na ez olyan tiszteletlenség, ami kimeríti a fenti fogalmat a nő szerint. A kurvának nézés kb minden olyan amikor nem őt tiszteli hercegnőjeként a férfi... és ebbe most semmi gúnyt nem tettem. Ezek érzések, nem ráció.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:08:21

@claire85: "Tehát hiába tanítgatna egy picike farkú ha eleve kizárt a mérete okán, hogy nekem olyan érzetet nyújtson mint mondjuk az átlag."

- nem tudom, emlékszel-e az előző posztban, milyen módon fel voltatok háborodva, hogy a kövér nőket kritizáltuk. Ez miben más? Kettős mérce, vagy csak a férfiaknak nehogy már ez számíthasson? :)
Nekem nem lehet azt mondani, hogy a kövér nők undorítóak, és hiába lenne szex, nem tudnék ráparancsolni 'kicsi erkölcsi hullára' hogy 'felállni ! ', de neked lehet ilyent állítani hogy a kis fasz nem jó mert nem érzed a törődést?

claire85 2017.06.29. 10:09:44

@erkölcsi hulla: :)))) Jogos! De én nem általánosítottam. És degradáltam. Csak megjegyeztem, hogy nekem nem lesz jó.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:10:14

@Kulics: 'amikor nem tisztelik a férfiak őket ' - ezt kellene minden fiúnak tanítani, hogy ne tiszteld a nőket, mert nincs miért. Legalábbis SENKIT ne tisztelj, csak úgy alapból, max. add meg neki a társadalmi normához szükséges minimum látszatát. Főleg a nőket ne, nem érdemlik meg.

claire85 2017.06.29. 10:11:05

@erkölcsi hulla: Láttál itt olyasmit, hogy és behelyettesítem: " A kis farkú pasik undorítóak' hmh? Na ugye!

claire85 2017.06.29. 10:12:22

@erkölcsi hulla: Még egy blőd általánosítás.
Ne azért tisztelj, mert jár hanem azért megérdemlem..
Ugyanez az idősekre. Nem a kort tiszteljük ugyebár. Hanem az embert, mert méltó rá.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:23:18

@claire85:
Láttál itt olyasmit, hogy és behelyettesítem" A kis farkú pasik undorítóak' hmh? Na ugye!"
- természetesen ilyet nem láttam Tőled, de a lényegét tekintve ugyanaz, és ezért voltál(voltatok) vérig sértve. Azaz amikor többen írták, vagy csak magukra, vagy a legtöbb férfira vonatkoztatva, hogy nem tetszenek nekik a kövér nők, nem izgatja őket, nem jó velük. Ez ugyanaz mikor Te, magadra nézve azt írod hogy neked nem jó a kis méret, ami teljesen jogos.

"Ne azért tisztelj, mert jár hanem azért megérdemlem..
Ugyanez az idősekre. Nem a kort tiszteljük ugyebár. Hanem az embert, mert méltó rá."
Igen, és írtam is utána, hogy a szükséges látszatot mindenkinek megadom, tekintet nélkül, kicsoda, micsoda. Az nem elég?:) Az igazi tiszteletet ki kell érdemelni, tekintet nélkül hogy nő vagy férfi az illető.

claire85 2017.06.29. 10:29:09

@erkölcsi hulla: Továbbra sem derült ki husis és full kövér.. 162 cm-hez az 50 kg, vagy a 180 cm-hez a 85...Viszonyítás. És hangoztathatjátok, hogy a 'kövér nők így meg úgy' elsétál mellettetek egy erső csontozatú nő, akinek feneke is van, meg mondjuk melle is ...és nem mondjátok meg h. 75 vagy 85 kg.. Hanem úgy egyben van a látvány, és lehet h. nem csontsovány, de mégis megtetszik..Valamiért. Éppen akkor.

Velem sokszor volt ilyen. Bár nekem amúgy is a masszívabb férfiak tetszenek. A szőkék meg eleve nem. És mégis volt, h. a buszon láttam vkit, totál ellentmondott a zsáneremnek mégis megtetszett.

Szóval erről ennyit. Nem kell általánosítani.

claire85 2017.06.29. 10:30:28

@erkölcsi hulla: Ui. Nem voltam vérig sértve. Az nem év voltam. Nem tetszett, az más kérdés. A stílus.

claire85 2017.06.29. 10:31:31

@claire85: Egyébként te nagyon szeretsz áltlánosítani!! A 'nők így meg úgy, ti...ők..'..

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:35:30

@whoamiohmy: "Ütnek, ha nem tetszik nekik, amit mondok, ütnek, ha rossz kedvük van, ütnek, ha nem úgy válaszolok, ahogy elvárnák. És mindezt úgy, hogy főorvos vagyok, ő meg nővér."
- :( azért nagyon nem tetszik, el sem tudom képzelni, hogy pl. itthon így viselkedjen valaki egy orvossal. Ennyit számít hogy külföldi vagy? Sőt tovább megyek, itthon még az arab orvost is ugyanúgy tisztelik mint a magyart, sőt. Ne lehet ez ellen valamit tenni, jelezni szépen hogy ütögesse inkább a jó édes..na érted. Keretek, meg minden.

claire85 2017.06.29. 10:39:19

@erkölcsi hulla: Az, hogy 'ütik' szerintem rajta is múlik. Fenntartom H. Németo. nagyon más. De ne haragudj, ha nem tudsz tiszteletet kivívni, mint főorvos- az nagyjából azt jelenti nem vagy jó főnök. Valószínűleg rajtad is múlik, h. teszem fel tartod a távolságot, bizonyos dolgokat nem engedsz meg, hatrát húzol már legeslegelejétől..
Ez szerintem túl mutat azon, h. bevándorló vagy ő meg helyei.

Azért....
Talán tettél is érte. Ezért nem haverkodunk munkahelyen.
És még mielőtt nekem támadsz, hogy nem kezdelek sajnálni, hanem a dolgok mögé is nézek... elmondom, h. nem bántani akarlak. Csak véleményt írtam.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:39:21

@claire85: Ahj mindenki szeret általánosítani, miért tegyem hozzá minden egyes mondatomhoz, hogy, 'nem mindenkire igaz", "akinek nem gatyája, ne vegye magára", stb. unalmas pc shit, akit kiakaszt, az azt jelzi hogy "betalált", akit nem az meg alapból sem veszi magára, nem tartja leküzdhetetlen kényszernek, hogy megvédje magát és az emberiséget.
A stílus meg egy dolog, ez van annyira kötetlen beszélgetés, hogy ne zavarjon. Barátok között is ilyen a stílusom, feljebbvalók és hivatalos közegben nyilván teljesen más, de nem fogok ezért ide ilyen gyönyörű és figyelmes körmondatokat írogatni. Ez egy laza blog.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 10:41:27

@claire85: Ezt most @whoamiohmy: írtad gondolom. És igen, nem írtam hogy csak a beosztottak hibája, viszont biztos nehéz lehet külföldiként meghúzni a határokat.

claire85 2017.06.29. 10:43:29

@erkölcsi hulla: Aha...Ha mi nők általánosítunk, az felháborító. Ha te / ti. az korrekt. Mert minden meg van magyarázva.. ;)

Egyébként csak kötözködjek is..Akinek nem inge.. ( nem gatyája) :DDD

claire85 2017.06.29. 10:44:43

@erkölcsi hulla: Jahj. Igen. Csak túl sokáig vitatkoztam veled. És nem azt a válaszra nyomtam rá, amire kellett volna.

claire85 2017.06.29. 10:47:54

@Kulics: Amúgy horizont vagy vertikum. Nem mindegy. ;)
Mert más a nézőpont!! ;)

2017.06.29. 10:53:36

@erkölcsi hulla: jajj de klasszul csúsztatsz. Én konkrét esetet meséltem ahol a feleségének hátat fordítva flörtölt a férj. Nem egy automatikus mindenekfelettkijáró nőket érdemtelenül megillető tiszteletről beszéltem. Te most túltoltad ezt a sztorit, nem figyeltél rám, csak egyetlen szóra (tisztelet) ugrottál véres rongyként.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 11:11:16

@Kulics: Félre ne érts, nem a te példádra írtam, csak arról jutott eszembe. Nagyon sok fiú, aki ismerkedési problémákkal szembesült ( igen, teljesen magamból indultam ki), azért is nem tud túllépni az approach anxieti-n mert bele van nevelve, hogy a lányokat tisztelni KELL, tisztelet alatt tulajdonképpen az egójának a maximális kinyalására gondoltam. Ez káros. Ebben egyetértesz?

erkölcsi hulla 2017.06.29. 11:13:32

@erkölcsi hulla: Tovább megyek, ha a tisztelet teljes ellentétét tanúsítod, és egy paraszt vagy, azt egyrészt élvezed is (magamból megintcsak kiindulva), másrészt még mindig fényévekkel jobb a kiindulási pontod a nőknél, mintha egy jelenésként tisztelnéd őket.
Inkább bocsánatot, mint engedélyt, és inkább lenézést, mint feltétel nélküli seggnyalást.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 11:17:44

@erkölcsi hulla: Egyébként ez kőkemény munka, megszabadulni a durván belénk nevelt, káros dolgoktól, sőt, szinte lehetetlen.

2017.06.29. 11:58:39

@erkölcsi hulla: Persze, egyetértek ebben. De ez a "tisztelet" azt jelenti, hogy megközelíthetetlen a nő?? ez totál beteg nevelés.
Kb mint a lányok esetében, a "nehogy kurvának nézzenek", meg "mit szólnak a szomszédok", meg hogy "ne nyúlj ODA" stb stb. Ezek a léleknyomorítás iskolapéldái.

erkölcsi hulla 2017.06.29. 12:06:39

@Kulics: Pontosan. Viszont erre a megközelíthetetlenségre nevel a társadalom, a média is, nem gyengén. Egy átlagos férfi szerintem egyre kevésbé kezdeményez a nőknél, ezek miatt. A nőket a média a hipergámiára kondicionálja, a férfiakat meg arra, hogy ne kezdeményezzenek, kussoljanak, ha nem elég 'férfiasak' .Ehhez, ha még hozzájön, hogy nem vagy kinézetre túl vonzó, akkor az gyilkos kombó.

Wildschwein 2017.06.29. 12:11:28

@claire85: "Mert míg úgy fordítjátok magatoknak (...), hogy bunkó, beképzelt nők nem válaszolnak, és nem...Inkább sok esetben arról van szó, pl. a barátnőm ( szőke, többdiplomás, orvos-jogász szülők, saját lakás, anyagi támogatás, saját jól menő iroda és vállakozás) hogy eleve nem írnak választ pl. ilyen magas, szőke, izmos, jól kinéző pasiknak..Mert (...)"
Nem akartam itt beidézni a teljes indoklásodat, de az a helyzet, hogy akármilyen indoklást is írsz, abból legfeljebb annyi következik, hogy nem akar ismerkedni azzal a pasival, de arra nem indok, hogy miért nem ír neki választ egy normális megkeresésre. Akár csak annyit, hogy "kösz, de szerintem mi nem egymást keressük". És ezzel már rendben is lenne a dolog, nem lehetne azt mondani rá, hogy bunkó, beképzelt, kőszívű. De így, hogy nem ír választ egyáltalán, ez azt mutatja, hogy igenis bunkó és beképzelt.

"És ugyanez a helyzet ha odalépnek hozzá."
Pontosan, a válaszommal is ugyanez a helyzet :)

"Azt akarom csak magyarázni, hogy aki normális neveltetésű, nem volt olyan sok pasival, nincsen elszállva magától, nem is épp a top 10-es skálán 11-es..de helyes, csinos, szép arcú..elköteleződni vágyó, nem unalmas, és még esze is van azok valahogy 'reális önértekeléssel' karöltve inkább csendben maradnak, vagy elküldenek. Nem azért, mert bunkók, hanem mert inkább nyugira vágynak."
De könyörgöm, akkor miért vannak fent aktívan egy társkereső oldalon??? Csak nem azért, mert az egójuknak azért jót tesz az a sok-sok megkeresés a jólnevelt, szerencsétlen, udvarias bétáktól?

whoamiohmy 2017.06.29. 13:51:49

@erkölcsi hulla: otthon tényleg más a helyzet, de az arab orvosokat mindenki lenézi. 8 arab evfolyamtarsam is volt, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, brutális, miket mesélnek ("zavarják már haza ezt a majmot és küldjenek egy igazi orvost" stb.)

whoamiohmy 2017.06.29. 13:55:31

@claire85: Az, ha a nő okos, pláne, ha pénzes, abszolút piros lámpa a férfiak túlnyomó többségének. Az ilyen házasságok ugyanis 85%-ban válással végződnek, és még az átlagosnál is nagyobb aranyban adja be a valópert a nő (az átlag 75%, az ilyen házasságokban 90%). Ergo az okos, művelt, jó családból való, anyagilag jól szituált nő dugásra jöhet, de komoly kapcsolatra felejtős, mert el fog válni és ki fog fosztani.

2017.06.29. 13:59:32

@whoamiohmy: ooo, ne maar, ennyire ne add le a szellemi nivot lcci

whoamiohmy 2017.06.29. 14:01:21

@Kulics: szerintem jó példa a női kettős mércére. Férfi vagy és valami bajod van? TE TEHETSZ RÓLA!!! Nő vagy és valami bajod van? NEM tehetsz róla és minden férfinak kutya kötelessége tenni ellene!

claire85 2017.06.29. 15:13:00

@Wildschwein: Nem tudom. Megkérdezzük tőle? :) És miért te bétának tartod magad? És hozzá még udvarias is vagy? hmh :))

whoamiohmy 2017.06.29. 15:55:12

@claire85:

"A jövőben ne szólj itt hozzám legyél szíves"

A legnagyobb örömmel. Minden jót.

Sadist 2017.06.29. 17:15:21

@Krisz101: "ha ezek akik annyira "megszívták" megütnének bármilyen kritikus tömeget akkor csak hallanál róluk..."

Én azért hallok ilyenekről, elég felnézni a női blogokra vagy facebookra. Nem mindig írják le explicit, hogy jaj nekik milyen szar, mert nincs egy normális faszijuk, hanem csak kiraknak valami tengerparton ölelkezés képet valami szar idézettel vagy megosztanak valami nyomorék cikket, hogy mi a baj a párkapcsolatokkal/férfiakkal.
Ahhoz még kevesen vannak, hogy pl. a mainstream média foglalkozzon vele, de idővel eljön majd az a pillanat is. Nem holnap, nem is jövőre, lehet, hogy csak tíz év múlva, de egyszer eljön az a kritikus pont. Mert afelől ne is legyen kétséged, hogy ez jobb nem lesz, a szellemet már kiengedték a palackból (emancipáció, feminizmus, szexuális szabad(os)ság, nyílt hipergámia) és senki nem fogja tudni visszatuszkolni.

Sadist 2017.06.29. 17:24:08

@Kulics: "Emiatt még ha kúrótársat is keres, azt ő akarja eldönteni, kit avat olyan bizalmába, hogy ezt bevallja neki. A nagyközönség elé állni széttárt lábakkal, az neki meredek."

Ahhoz az kellene, hogy felelősséget vállaljon a döntéseiért, attól meg a nők úgy félnek, mint ördög a tömjéntől :)
Nem volna egyszerűbb semmit se írni az adatlapjára, aztán olyan pasasokra írogatni, akik kúrópajtást keresnek?

"És a nők tényleg nem hazugságnak élik meg, hanem védekezésből teszik. Sokan."

És itt jön elő megint, hogy a nőkben nincs semmi objektivitás. Vagy talán nem is objektivitás, hanem következetesség. Mindig minden úgy a helyes, ahogy ők helyesnek érzik.

Sadist 2017.06.29. 17:35:38

@claire85: "Ezek nyilván elvi kérdések, de amikor jöttök ezzel a ne legyen előttem sok partner dumával...már többedszerre is hangsúylozom a nők kb. a elharmadolják a valós számot és max annyit vallanak be."

Ezért volt jó, hogy régebben a lányok csak szűzen mehettek férjhez. A férj garantáltan bontatlan árut kapott :)
Ha csak dugásról és szórakozásról van szó, akkor tényleg nem sokat számít, hogy hány fasz fordult meg a csajban, viszont ha komoly, hosszútávú kapcsolatról van szó, akkor nagyon is.

Sadist 2017.06.29. 17:56:32

@claire85: "Inkább sok esetben arról van szó, pl. a barátnőm ( szőke, többdiplomás, orvos-jogász szülők, saját lakás, anyagi támogatás, saját jól menő iroda és vállakozás) hogy eleve nem írnak választ pl. ilyen magas, szőke, izmos, jól kinéző pasiknak..Mert ... 2.) Hova jön ő egy ilen palihoz."

Aha, abszolút reális szkenárió, hogy egy nő azért koptat le egy férfit, mert túl jó hozzá képest :D:D:D:D:D
Te melyik párhuzamos univerzumban élsz?
Amikor a nők azt mondják, hogy "túl jó vagy nekem" vagy "nem érdemellek meg", az valójában azt jelenti, hogy "túl kevés vagy hozzám" és "ennél én többet érdemlek".

Krisz101 2017.06.29. 18:17:34

@claire85: szia Claire :) ne balhézzatok mán :) a kérdésedre válaszolva pedig... 2-3 hete belinkeltem ide erről egy nagyon pontos és kissé számomra is sokkoló videót, ahol ezt pontosan elmagyarázzák. csak itt páran lehúzták az előadót hogy kövér és akkor nem érvényes amit mond... (am jól menő coach)

a számtalanszor homályosan említett SMV-ről, azaz sexual/social market value rol van szó. ahol ez érvényesül az pedig a sexual marketplace, ami maga az élet, az ismerkedések, a dating scene, kapcsolatok.

egy spec esete lehet a dolognak pl a blue pill, naiv, konvenciók által befolyásolt férfi/nő, aki szerint ez nem létezik. nem érti, elutasítja. Tehát pl a szerelem, belső értékek mindent legyőznek, olyankor nincsenek különbségek, ha küzdök érte akkor majd az enyém lesz, és hasonló baromságok.

természetesen mivel emberekről van szó, kevés kivétel mindig van. a kérdés az, hogy ki meri kipróbálni, ő lesz e a szerencsés kivétel, miközben ehhez emberileg mindent bele kell tolni a kapcsolatba.

másik érdekes szelete pl face, v főleg instagram. ahol tetszik nem tetszik, a társadalom többi tagja abszolút beárazza az embereket. igen, én is utálom.

claire85 2017.06.29. 18:26:31

@Sadist: 'kis, satnya nők' :DDDD

Krisz101 2017.06.29. 18:29:33

@claire85: "egyetlen egyszer sem beszéltem, kategorizáltam ugyanígy a pasikat. Persze biztos bennem a van a hiba"
term nem úgy értettem, h ezt te így csinálnád, ez inkább egy többé kevésbé tudat alatt működő dolog. tudatosan inkább akkor működik, amikor kijönnek emiatt a gondok, és le kell ülni beszélni róla.

claire85 2017.06.29. 18:32:50

@Sadist: Rendben. Akkor neked is igazad van. Nem szőke, nem többdiplomás, nem azért mondta.

Szadizz már másokat is, ha kérhetem.

claire85 2017.06.29. 18:33:46

@Krisz101: Te legalább értelmes vagy, annak ellenére.. :)

whoamiohmy 2017.06.29. 18:33:50

@Sadist: A hölgyikének ez már a sokadik ilyen húzása. Eleinte az volt a módszere, hogy beszólogatott, de beleirkált 2-3 biztonsági smiley-t a kommentekbe, így amikor felelősségre vontad, simán közölte, hogy "vicc volt, provokáltalak, nem láttad a smiley-t??". Mikor aztán a múltkor felhívtam rá a figyelmét, hogy ez a "nem ér a nevem, káposzta a fejem" módszer a 4-5 éves gyerekek szintje, közölte, hogy akkor ő soha többet nem ír az én kommentjeimre semmit. Persze nem bírta ki, hogy újra be ne szóljon.

Egyébként visszatérve a témára, NEM gondolom, hogy helyes lenne a megerőszakolt nőket hibáztatni. Amiket írtam, nem azért írtam, mert egyetértek mindezzel, hanem azért, hogy éreztessem, mekkora tahóság hibáztatni valakit, ha a frusztrációiról ír. De hát, mint mindig, megint beugrott a jó öreg női szolipszizmus. Ha férfi vagy, te tehetsz róla, és csak te tehetsz ellene. Ha nő vagy, nem tehetsz róla, és az egész társadalomnak kutya kötelessége tenni ellene.

A kedvencem egyébként pár napja az volt, mikor Facebookon egy csoportban a férfiak és nők közötti gazdasági vagyontranszfert taglalgattam. Ez nem tetszett egy 45 kilós kis huszonéves egyetemista csajszee-nak. Beszólogatott, de persze érvelés vagy bármi kézzelfogható tény nélkül. Majd egyszer csak megjelent egy pasi, aki elkezdett szintén felelősségre vonni. Ránéztem az adatlapjára, kiderült, hogy kapcsolatban van a kiscsajjal. Beírtam neki pár érvet, statisztikát, tényt privátban, erre küldött egy olyan választ 2 nappal később, hogy "ööööö... szép és jó, de szerintem tekintsünk el a további vitától mindkettőnk idejét kímélendő". Erre csak annyit írtam vissza neki, hogy "Legalább lenyelte?". A válasz: "Le. :)"

Krisz101 2017.06.29. 18:38:36

emberek azért tiszteljük már kicsit azt a nőt aki idejön a mi térfelünkre a mi feltételeinkkel játszani... ne vigyük már késhegyig a vitákat. inkább örülni kéne hogy van aki nyitott szemmel jár (ír) a világban...

claire85 2017.06.29. 18:55:06

@Krisz101: Ez a mai nap itt. Sok(kkk) volt, így ne haragudj, de már csak holnap válaszolok rá.

Krisz101 2017.06.30. 00:04:36

@Ethan Wolf: nem szeretek ilyet mondani, de most ki kéne gyomlálni kicsit ezt a thread-et...

TopszLee 2017.06.30. 00:06:04

@whoamiohmy: Öregem, el nem tudnám képzelni, hogy miután elvégeztem egy orvosit, meg főorvos lettem, leálljak egy anonim fórumon idiótákkal vitatkozni... akkor már inkább sétálok egyet este fele a városban, vagy mittudomén....

whoamiohmy 2017.06.30. 00:07:52

@TopszLee: teljesen igazad van. Tényleg befejeztem.

Krisz101 2017.06.30. 00:09:39

@whoamiohmy: ennek így mi értelme van? ha nem lennénk "itt" jóban, simán beszólnék neked. ezek azok a viták ami soha sehová nem vezetnek ráadásul egy érzelmi lényt akarsz pontokba szedett érvekkel meggyőzni. vagy legalábbis az igazad vmilyen formában formában érvényesíteni. soha nem fog sikerülni.

ne haragudj, de neked kellene a vitát úgy vezetni, h soha ne jussatok el idáig. bocsánat. de ezt tényleg nem kéne itt.

Krisz101 2017.06.30. 00:12:45

@TopszLee: ne nevezd idiótának lsz...itt senki nem idióta, aki női részről leáll beszélgetni, vitázni, még ha személyeskedik is veled. ő már 1 lépéssel felette áll a többinek. próbáld 1 kicsit a jót észrevenni benne.

whoamiohmy 2017.06.30. 00:14:20

@Krisz101: jogos. Wolf, ha ezt olvasod, tényleg gyomlálj ki mindent, amit itt irkáltunk. Nem tűri a digitális nyomdafestéket.

TopszLee 2017.06.30. 09:28:19

. (A pont a párbeszéd végén :P)

varosilany 2017.06.30. 10:27:19

@claire85: Én az erőszak részére már csak azért sem reagáltam, mert szintén eléggé betalált (közeli) és nem tűrte volna a rendszer amiket írtam volna "ennek az orvosnak". Amúgy ha ilyen a való életben is, akkor csodálom, hogy csak papuccsal verik. Rossz látni, mikor ennyire betámadnak valakit, de én azt mondom nagyon jól álltad a sarat. És legalább van 1-2 kivétel is azért jó látni.

erkölcsi hulla 2017.06.30. 11:40:51

@varosilany: Úgy látszik, mégsem volt pont, csak folytatjátok :)

varosilany 2017.06.30. 11:50:15

@erkölcsi hulla: Véleményt írhatok? Köszi majd legközelebb engedélyt kérek tőled....

claire85 2017.06.30. 12:46:39

@Krisz101: :) ez egy köszönöm szmájli

Krisz101 2017.06.30. 16:07:10

@claire85: @varosilany: köszönöm Lányok, képeket, whatsapp elérhetőségeket az emailemre légyszi ;)

megmondom őszintén én nem olvastam végig a beszélgetést, mert nekem már messze TLDR. tehát nem tudom eredetileg kinek volt igaza. annyit tudok, h ez egy ilyen témákra nyitottabb kis közösség és nem szabad h ennyire egymásnak ugorjatok, késhegyig.

Ethan Wolf 2017.06.30. 17:43:54

@Krisz101: Hétvégén végigolvasom, akkor lesz időm és ha nagyon durva törlöm, ami olyan. Ha nem túl személyeskedő vagy durva, akkor persze maradhat...

Forsale2016 2017.06.30. 20:18:28

@claire85: like :)..."kevés az ember sok az emberszerű lény..."

Forsale2016 2017.06.30. 20:29:27

@Ethan Wolf: egészen jó ez a blog, szórakoztat...és mennyi női görbe tükör és karikatúra :)...bár lehetne kicsit érzékibb...és nehezen hiszem, hogy csak sima szex volt ennyi kalandból :P. Viszont a "következtetések" és "elméletek"...huh, mintha kicsit túlagyalnátok :). Nincs szerintem a nőkre exact szabalyrendszer és egy kapcsolat se agyból, intellektuálisan megoldandó feladat :).
Andika szerintem egyszerűen komolyat keresett, érezte, hogy te nem leszel az...akkor minek vesztegessen el még több időt...ami ugye 35 felett vészesen fogy :).

2017.06.30. 23:00:26

@Forsale2016:
"Andika szerintem egyszerűen komolyat keresett, érezte, hogy te nem leszel az...akkor minek vesztegessen el még több időt...ami ugye 35 felett vészesen fogy :). "

vs.

"Amikor megemlítette, hogy öt éve szingli, "

Nyilván nagyon biztosra akar menni.

claire85 2017.07.01. 01:10:17

@Krisz101: Kép nincs. :) Minden másra már csak leleményesnek kell lenni, ugyebár! :)

whoamiohmy 2017.07.01. 08:40:39

@claire85: oke. Engedd meg, hogy a magam részéről egyetlen dolgot hozzáfűzzek: azt, hogy én hol basztak el. Az ominózus kommentnel nem lett volna szabad direktben fogalmazni. Úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy te hogyan érezned magad, ha ezt meg ezt mondanám. Igy direktben tényleg bántó és sértő volt, ezért én kérek bocsánatot tőled. Ne haragudj.

Krisz101 2017.07.01. 16:17:29

@whoamiohmy: oltári hülyeség. Jeff Allen, Tyler Durden, Maximilian Berger, mind olyan magasak mint te. sőt, Valent Gáborról nem is beszélve.

nem ártana specifikus anyagokat megnézni, hogy kigyomláld magadból ezt a hülyeséget. én kifejezetten magas vagyok, 190, és sosem tapasztaltam ezeket az előnyöket. max a vizilabdázó szálfa termetű, gene-tank emberekre lehet igaz, ami meg tényleg csak kicsivel több, mint akiket az uszodában látsz oszt annyi. (azt ellenben megkaptam célzásként nőtől pasitol is sokszor, h miért nem vagyok olyan mint ők, tehát miért nem vagy genetikai lottónyertes bazmeg :D?? mert ugye a média őket mutatja) szóval úgy érzem nagyon sarkítasz megint...

ellenben sok probléma van vele. nem vagyok "kajla" de pl elkerülhetetlen hogy az ember mindenkire lefelé néz, lefelé hajol, lefelé kommunikál, ajtók, metró, busz, stb...
vicces példa: pl nem tudok egy nő hálószobájába peckesen begyalogolni, mert az eu szabványos ajtókban max 190 a szabad belmagasság :D :D

még viccesebb, h nagyon ritkán tapasztaltam bármi előnyét a magas nőknél. 98%ban semmiféle "szabadkártyát" nem kapok tőlük. ami igencsak meglepő, elvégre azt gondolnád, nekik meg kell ezt becsülni, jóval kisebb a merítésük, igaz? hát nem. szerencsére engem ez nem érdekel, teljesen oké egy 169 centis csaj, és semmi olyan extrát nem látok 180 centisben, amiért érdemes plusz energiát belefektetnem. persze ha jó fej, nyitott - szuper, akkor bármi lehet. de nyomulni biztos nem fogok csak hogy magas nőm legyen.

amit még észrevettem, h nagyon sok sikeres, rámenős, bika természetű ember alacsony, gyakran kifejezetten alacsony, zömök. rengeteg előnye van, nagyobb munkabírás, jobb stressztűrő képesség, egyenletesebb vérnyomás, jobb figyelem összpontosítás, stb stb.

Krisz101 2017.07.01. 16:21:32

@whoamiohmy: "nagyobb munkabírás, jobb stressztűrő képesség, egyenletesebb vérnyomás, jobb figyelem összpontosítás, stb stb."

ja és ezek ugyebár csupa olyan tulajdonság, amiket a nőknél semmire sem tudsz használni ;)))

Krisz101 2017.07.01. 22:17:43

@whoamiohmy: az a tibderrol belinkelt cucc kibaszott jo :))) sírok a röhögéstől és most küldözgetem mindenfelé. remélem nem fognak kitiltani :)))

Ethan Wolf 2017.07.02. 12:29:04

Kicsit tisztogattam a kommentek között, de utólag talán kár volt, mert mint láttam, a végén már mindenki elnézést kért a másiktól. :) Viszont így meg több olyan komment is ment a levesbe, ami reakció volt valami sértőre és nem volt értelme ott hagyni, mert úgy hogy nem látszik, mire volt válasz, teljesen értelmét vesztette.

Azért annak örülök, hogy a végére sikerült elnézést kérni. Javaslom, hogy a jövőben, akt nagyon zavar valaki, az ne reagáljon az illetőre. Más pedig ne szólítson meg olyat, aki nem vett részt addig a beszélgetésben, illetve olyat se, aki külön kérte, hogy ne reagáljunk rá.

Más: Megtetszett az egyik csaj abban a szoláriumban, ahová járok, így egyik alkalom után elhívtam valahová, persze lepattintott. :) Lehet, hogy csak nyomulnom kellett volna jobban, mert tesztelt, de annyira azért nem voltam oda érte, hogy több energiát áldozzak az ügyre. De mikor legközelebb mentem szoliba, a megszokott időtartamra, ő állította be a gépet és éreztem, hogy mintha erősebben "tűzne" a szoli. Aznap estére elő is jött, tökig leégtem. :D Szerintetek miért állt rajtam bosszút? :D :) Vagy csak véletlen egybeesés, és csak picivel erősebb csövek kerültek a gépbe? :D

claire85 2017.07.02. 13:40:12

@Ethan Wolf: Én a magam a részéről tiszta lap! :)

Nyugodtan hozzám szólhattok, remélem tanultam az esetből és nem viszem egy ponton túl a vitát. :)

hehehe.. leégtél.:DD édes a bosszú. Legalább leleményes!!

Sadist 2017.07.02. 15:53:26

@claire85: "hehehe.. leégtél.:DD édes a bosszú. Legalább leleményes!!"

hehehehe, milyen leleményes valakin egy jó adag UV sugárzással és bőrrák kockázatával bosszút állni :D:D:D

Ethan Wolf 2017.07.02. 16:37:21

@claire85: DE miért állt bosszút? Ő pattintott le... Azért mert ráérzett, hogy nem ért nekem annyit, hogy tovább próbálkozzak és átmenjek a kis tesztjén?

varosilany 2017.07.02. 22:47:41

@Ethan Wolf: szerintem adta az "elérhetetlent" és te meg hagytad és most fől a levébe :) bár én ezért még senkit nem "égetnék" meg :P

claire85 2017.07.03. 10:00:17

@Ethan Wolf: Lehet, h. csak összekombináltad a kettőt.
Van ott másik lány is?
Mert ilyet általában barátnőkkel együtt szoktunk ám jól kitervelni.. ( mondjuk én csak kevésbé durvát találtam már ki) Pl. a sportcentrumban ahol a barátnőm dolgozik volt egy pofátlan pasi, bunkó volt meg minden. Átöltözött teniszhez. A barátnőmnél leadta a kulcsot.. Ő nem tehette meg, mert ott dolgozik és ott kellett állnia a recepción, mert vette a kamera a pultot. :D
Órák teltek el, közben jött a nagy ötlet, hogy miként szívatjuk meg. Mert épp ott volt :)
Eldugtuk egy másik szekrénybe a nadrágját.
Vicces volt. Lázasan kereste a barátnőm a cuccát. :DDD
S végül alsógatyában indult haza. Legközelebbre előkerült.
Ui. Én véletlenül voltam csak ott. :DDD

Szóval azért bosszú és bosszú között van különbség.
De kanyarodjunk vissza..Nem lehet, h. tettél/ mondtál a barátnőjéről esetleg?

Krisz101 2017.07.03. 16:26:47

@Ethan Wolf: egyáltalán nem vicces a sztori. de inkább az időtartamra kéne koncentrálnod, mert a csövek erősségét csőcserén kívül nem lehet állítani...

miért jársz szoliba? eleve nem kéne de ha már igen akkor csakis EU szabványos 0.9 es csövekkel, amiben gyakorlatilag nem lehet leégni

volt hasonló sztorim bár ismerkedés nélkül. Van itt egy elég korrekt edzoterem, team fittnes, és nyomatékosan kérdeztem a flegma újonc kis ribanctól, hogy ugye EU csövek és mehetek annyira amennyire az ergolineban voltam, miközben zavartam a facebookozásban. annyira leegtem hogy majdnem kórházba kerültem, hőemelkedésem volt stb

utána persze írtam a főnöknek h évek óta járok hozzájuk és ez nem fasza

a vége az lett hogy rendszeres flegmazasokat kaptam ott a szakközép érettségis frontdesk teamtől :D 14ben volt akkor még abszolút blue pill voltam, ma történik akkor nem ez a vége.

Egyébként fel kellett volna jelentenem őket, utána ki is cserélték EU csőre, mivel Magyarországon minden más tilos!! csak engem felejtettek el kompenzálni. amúgy a versenyre készülők miatt volt illegális cső.

lényeg a lényeg, szolis, recepciós, fodrász kozmetikus stb nőkkel nem ismerkedünk mert ostoba, irritáló, pofátlan 2bites népség, teljesen mindegy hogy hogy néz ki. ráadásul folyamatosan az olyan pasikra kattannak akik szemmel láthatóan szteroid használók.

persze ha te kifejezetten ez a body-s típus vagy, akkor bocs de akkor is ez a véleményem :)

amúgy simán lehet hogy elfelejtette jelezni a csőcserét

Ethan Wolf 2017.07.03. 18:12:23

@claire85: Ha valaki bunkózik és megszívatják, az oké. De én semmit nem tettem, nem szóltam be nekik sohasem, csak normálisan odamentem hozzá egyik alkalommal. Amúgy ja, ketten voltak/vannak ott, barátnők.

Krisz101: Nem vagyok bodys (kétajtós kredenc), de azért látszik, hogy elég jó az izomzatom, atletikus. A szoli azért kell, mert jól esik, plusz én a napon nehezen barnulok. Nem értek hozzá, nem tudom, hogy működnek a gépek, azért is írtam, hogy lehet csak véletlen egybeesés, csak elég fura.

claire85 2017.07.03. 20:05:55

@Ethan Wolf: A nők bosszúállók. Tény.
De így látatlanban, csak arra tudok gondolni, h. a kis társa miatt csinálta, már ha ő volt.
Persze nem vicces. De ilyet kb. filmekben lehet látni, és attól még, h. szerintetek nem túl okosak, sokan főiskola mellett ácsorognak ott... úgyhogy megtévesztő.

whoamiohmy 2017.07.03. 22:55:18

@Ethan Wolf: Lehet, hogy olvasta EZT a cikket:

www.joy.hu/szerelem/47742_4_szerelem_teszt_amibol_kideritheted_mennyir?utm_content=bufferfdf07&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=joy_facebook

A kedvencem:
"3) Fogadj be ideiglenesen egy olyan állatkát, amire allergiás. Ez kissé gonosz dolog, de ha a prüszkölés és viszketés ellenére is nálad lóg folyton, nem is kérdés, mit érez! Hiszen, aki igazán szerelmes, az bármilyen fizikai fájdalmat képes eltűrni a szerelme kedvéért."

Ha én lennék a marketinges, tuti feltennék egy popupot az oldalra: ugyanitt allergiás anafilaxiás sokk elleni adrenalin injekció szett, most csak 49.999 forint.

Ethan Wolf 2017.07.04. 17:36:31

@whoamiohmy: Basszus ezzel a pár ponttal épp azt bizonyítja be a férfi, hogy mekkora egy papucs és mennyire kétségbe van esve :D

Sadist 2017.07.04. 19:20:54

@whoamiohmy: Aki ilyen baromságokat ír, azt komolyan büntetni kéne. Mivel nagy nyilvánosság előtt követte el, ezért különösen.

2017.07.04. 22:04:13

@whoamiohmy: Ez egészen elképesztően aljas és ostoba cikk. Ennek íróját büntetni kéne, a web lapot meg felgyújtani.

2017.07.05. 06:20:29

@claire85:
".Inkább sok esetben arról van szó, pl. a barátnőm ( szőke, többdiplomás, orvos-jogász szülők, saját lakás, anyagi támogatás, saját jól menő iroda és vállakozás) hogy eleve nem írnak választ pl. ilyen magas, szőke, izmos, jól kinéző pasiknak..Mert 1.) Azt hiszi,h. épp vele szórakoznak 2.) Hova jön ő egy ilen palihoz, pedig.. 3.) Biztos lelépne 3 dugás után 4.) A francnak sincs kedve állandóan 'szemmel tartani', hogy melyik kis 20 éves ugrik a pasijára. Ő meg ugye meg van győződve arról, hogy 32 évesen kezd 'öregedni', éppen nem 45 kiló, és éppen okos is, tehát semmi kedve agyalni mit miért, mikor, hol. És ugyanez a helyzet ha odalépnek hozzá. "

No, nézzük.
Tehát a barátnőd társkeresés(?) céljából regisztrál egy oldalra.
- jön egy jó srác, a duma az, amit fentebb leírtál
- jön egy nem túl jó srác, a duma erre az lesz, hogy "na azért ez nem az én szintem, valami jobbat, mit akar ez?"....

Tehát kérdés: mit akar egy ilyen ember, milyen jellem, mennyi ész szorult belé, és ki tehet majd arról amikor 40-50 évesen a macskájával pityereg a barinők között, hogy nincs egy normális pali a világban.

Az ilyen emberek sérültek, betegek.
Arra jó, hogy dugjon vele az ember egy jót ha összejön a téma, azt is ésszel, nehogy gyerek legyen a dologból.

UI:
Vagy még azt el bírom képzelni, hogy csak az egojának a fényezése végett, ami a leginkább motiváló tényező a nőknél.
De a lényegen nem változtat, ez a nő nem százas, az biztos. A társadalmunkat jellemző női csoportba, abba a 90%-ba.

claire85 2017.07.05. 09:07:47

@icipicicsipa: Nem valószínű, h. pityeregni fog. Az a nő aki hátizsákkal Kubába megy, és ott barangol.. egy hónapig..kizárt. Egyszerűen élvezi, h. 'szabad'. Valahol megértem. És kutyája van nem macskája ;)
De az a valószínűbb, h. majd egy vagány ,hasonló vagány pasival összehozza az élet, aki legalább annyira hagyja szabadon élni, ahogy ő is a pasit. Nem mindenkinek jön be a hagyományos párkapcsolati modell. ..

Ui. És megtörtént szituációból indultam ki, ott ült mellettem, amikor a pasi odalépett hozzánk.
És nem fényezte az egoját..

whoamiohmy 2017.07.05. 20:48:51

@Kulics: Én a szabad sajtó vagyok, elvégre volt Móricka meg Kismalac is, és azokon is lehetett röhögni. De ez a lap tényleg az a színvonal, csak nem ordenáré, hanem szánalmas rózsaszín stílusban.
süti beállítások módosítása