Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Zsanett, a vadász

2015. november 14. - Ethan Wolf

handballsbanner.jpg

Egy hétköznap, kijött a cégünkhöz az egyik partnercégünk menedzserének az asszisztensnője (jól hangzik). Normál esetben maga a menedzser szokott jönni, de most betegség miatt az asszisztensét küldte ki hozzánk összeírni valamit (company policy miatt nem írom le, miről van szó pontosan). Késő délután jött, már szinte mindenki hazament és én is indultam volna, mikor felbukkant. Mosolygós, vidám, jó alakú nő volt. Persze maradtam, más úgysem tudott volna segíteni neki.

 Folytatás:

Egy órán át szedtük össze a papírokat, amikért jött és közben dumáltunk. Folyamatosan hecceltem, amire jó lehetőséget adott, hogy már hulla fáradt volt és hibázgatott (elszámolt valamit, vagy másnak nézett iratokat, ilyesmi), minden ilyen helyzetre lecsaptam, de persze humoros formában, úgyhogy elég sokat nevettünk. A papírok vizsgálata közben még némi kontaktus is volt, összeérő kezek, közel hajolás a másikhoz ilyesmi, de teljesen ártatlan flört volt összességében.

Szerencsére kiderült, hogy a cégünk hibázott és pár szükséges dokumentum nem volt meg. Erre hivatkozva, búcsúzáskor elkértem a telefonszámát mondván, hogy mindenképp előkerítem a hiányzó papírokat (nagy ívben tettem a papírokra). :) Mosolygott és megadta a számát. Két nappal később felhívtam (igaz elsőre nem vette fel), és mondtam, hogy sajnos nincsenek meg a dokumentumok (ez igaz, mindent felforgattam, még soha senki nem keresett ennyire elszántan pár papírt), mire válaszolt, hogy igen, ők nézték be és a rendszerük téves adatokat közölt, valójában nem is hiányzik semmi. Én erre egyértelmű hangsúllyal azt feleltem, hogy azért ezeket a hibákat alaposabban át kéne beszélni egy ital mellett a hétvégén. :P Pár másodpercnyi habozás után belement.

2.jpg

Két utcányira tőlem találkoztunk, az általam kiszemelt bárban, és koktélozással töltöttünk pár órát. Teljesen korrekt volt, pár kört én fizettem, párat pedig ő. Sok témánk volt (minden, csak a céges munka nem), foci, forma1, sportok, ilyesmi. Ezúttal máshogy volt felöltözve, randisan, úgyhogy jobban látszódtak a vonalai. Nagyon formás karja volt, rá is kérdeztem, hogy sportol-e esetleg és kiderült, hogy több, mint tíz évet kézilabdázott. Már akkor láttam, hogy nagyon rendben van, de olyan nagyon nem lovaltam bele magam, mert a nők trükkösen tudnak öltözködni. Elővigyázatosságból, amit látok magam előtt ruhában, arra rákalkulálok +20%-t, hogy valószínűleg azt fogom látni, mikor levetkőztetem. :)

Mindenesetre a személyisége is nagyon bejött, volt rendes humora, nem az a női humor, amin mi férfiak csak nézünk, hogy „ez vicces volt?”. :) Tudott szarkasztikus lenni, élcelődni akár rajtam, akár önmagán. Valamint elég sok témakörhöz hozzá tudott szólni. Mikor már volt bennünk pár ital, és beszélgetés közben egyre közelebb ültünk egymáshoz, teljesen váratlanul megcsókoltam (nekem nem volt váratlan, elérkezettnek láttam az időt). Tetszett neki, úgyhogy a következő húsz percben ez zajlott.

Pár órával és jó pár koktéllal később, kicsit sétálni indultunk, ami úgy nézett ki, hogy elindultunk hozzám. Kicsit visszatérve a bár árai nem is voltak olyan vészesek, a koktélok olyan 1000-1500 Ft körül mozogtak, amik pesthez képest normálisak. Olyan 15.000-et iszogattunk el. Itteni mércével ez nem is olyan sok. Szóval, feljöttünk hozzám, és rögtön itallal kínáltam. Mindig van itthon mindenféle piám, bárkit hozok fel, mindenkinek van az ízlésének megfelelő itóka, de aznap reggel persze fel kellett töltenem a készletet, mert majdnem mindenből kifogytam. Azért a boltban érdekesen néznek, mikor veszel a sörtől kezdve, 5-6 féle boron át, vodkát, pálinkát, többféle whiskey-t (whisky-t is). Mindegy, a készletem feltöltésére is elment vagy 30.000. De ez amolyan befektetésféle, ez a mennyiség kitart azért úgy három hónapig, hisz nem minden nap fog fogyni, és amikor fogy, akkor is mértékkel és csak két főre. :P

Megérkezésünk után egy pohárka skót whisky, majd csók és irány az ágy. Nem is tudom, de a lakásba belépés és az ágyba kerülés között jó, ha 15 perc eltelt és ebben benne volt a pia is! Lényegében ki volt éhezve a csaj. De a lényeg most jön.

valentines_boudoir_banner.jpg

Vetkőztettem, nagyon szép mellei voltak, megfogtam és kemények, rá is kérdeztem, hogy ez szilikon? Azok voltak, a komoly sportmúlt miatt a mellei elfogytak, ezért megcsináltatta (aki komolyan sportol az tudja, a rendszeres, magas szintű mozgás égeti a zsírt, azaz a mellet is). Mondanom sem kell, nem zavart a dolog :D  Aztán a további vetkőztetések során újabb meglepetések értek, piercing a köldökben és egy a punciban. Iszonyat jó teste volt, így pucéran a legszebb látvány volt, amit valaha láttam. A hasa lapos, nem kockás, de nagyon lapos, nagy mellek, formás lábak, karok, mosolygós, szép arc. Nyomtunk jó pár pózt, de a csúcs az volt, amikor lovagolt és lentről láttam a lovagló testét. Komolyan mondom messze a legjobb test, amivel dolgom volt. Ilyet csak pornóban láttam eddig, ahol tökéletes(re műtött) testű nők vannak.

Úgy másfél órán át „gyilkoltuk” egymást az ágyban, időnként pihentető közjátékkal, és addigra már kicsit jobban éreztem, mi jó neki, egy kis finom durvaság kellett, hogy jobban élvezze a dolgot. Az első együttlétekkel ez szokott amúgy a baj lenni, hogy ott még a feltérképezés zajlik, mi a jó a másiknak, mert ilyesmiről nem beszél az ember első alkalommal. Egy nő nem fogja azt mondani szex közben, hogy most szorítsd meg a csuklóm, és harapj a fülcimpámba. Vagy magadtól rájössz finoman, hogy mi kell neki, vagy soha nem tudod meg.

Utána egy fél órát aludt rajtam, majd felpattant, hogy ő most elmegy. Mondom, nem kell, szívesen látlak éjszakára (amúgy nem rajongok az ott alvásért, de nála kivételt tettem volna), de ragaszkodott hozzá, hogy indul. Mondjuk én is olyan vagyok, hogy ha felmegyek egy nőhöz, nem szeretek ott aludni, úgyhogy nem csináltam belőle ügyet. Több ismerősöm is panaszkodott, hogy az ilyen kalandokban a legrosszabb, hogy sokszor nem mer az ember csak úgy eljönni, úgy érzi, az ott alvás még kötelező része a programnak. :P

Másnap délután rácsörögtem, de nem vette fel. Nem erőltettem, de sejtettem, hogy valami nem kerek. Harmadnapra hívtam újra, akkor felvette. Épp dolgozott, így csak sietve invitáltam át a hétvégére, de lerázott, hogy programja van. Azzal köszöntünk el, hogy „majd beszélünk”. Akinek van elég tapasztalata, az tudja, hogy ha egy nő azzal köszön el, hogy „majd beszélünk” az annyit tesz, hogy „ne keress, majd én kereslek, ha kellesz”. :P

Gondolom az sem véletlen, hogy nem adott meg más elérhetőséget, csak ezt a céges számot. Se a privát száma, se egy facebook, de még azt sem tudom, melyik kerültben lakik. Amikor magáról kérdeztem a randin, kevéske és konkrétum nélküli infót adott. Vagy van valakije (ilyen testtel tuti), vagy egy női vadászba futottam bele, aki azt csinálja, mint én. :P

Amúgy sem voltak hiú ábrándjaim, azt a testet csak rövid időre veheti bérbe átlagos férfi, hosszabb távra valószínűleg egy gazdag pali kapja meg. Nem baj, életem egyik legszebb emléke az az éjszaka. :P

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr908077246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2016.04.28. 01:06:21

" Egy nő nem fogja azt mondani szex közben [...] Vagy magadtól rájössz finoman, hogy mi kell neki, vagy soha nem tudod meg." - na ja, pl. ezért is jobb, ha több alkalommal vagyunk együtt a nővel (már ha érdemes)! :)
Nekem amúgy volt olyan nő, aki első szexnél végig irányított, kb. 2 percenként, h éppen mit csináljak. Meg rögtön első alkalommal igényelte a nyalást is, amit én sem érzek időszerűnek ilyenkor még. Totál frusztráló volt, úgy éreztem magam, mint egy szexrabszolga - csak éppen nem volt számomra ebben semmi izgató... Igaz, ez egy járásnak induló kapcsolatban volt, bár már 1 hét után. A csaj pedig nem valami 30-40, es, karrierista, feminista, domina picsa volt, hanem egy gyerekes személyiségű, érdekeiért kiállni képtelen huszonegynéhány éves lányka.
Úgy néz ki, a szex volt az a terület, ahol kompenzált és érvényesítette önző módon az igényeit (mert az én igényeim ebbe már nem fértek bele...).

Ethan Wolf 2016.04.28. 08:15:45

@VT 135: Hasonlóval én is találkoztam, bár ő nem mondta ki szex közben, amit akart, hanem erőteljes mozdulatokkal irányított. Ha nem tetszett a ritmusom, erősebben a saját ritmusában kezdte el mozgatni a csípőjét.

Valamilyen szinten érthető, picit mindenki felelős a saját orgazmusáért :P Remélem, nem sokáig vesztegetted az idődet vele.

VT 135 2016.04.30. 14:34:50

Nem, mert ugyan még volt egy újabb találkozó is, amikor szexre is sor került, de engem akkor már annyira idegesített a csaj, h a "lenti központ" sztrájkba lépett. :O Mondjuk nagy tanulás volt nekem, mert a nálam találkozás elején volt egy szitu, h felbosszantott, én meg beszóltam valamit, erre ő, h akkor most hazamenjen-e. És a helyes válasz az lett volna, h "igen!". De én meg nem akartam, h szegény, átjött a városon, én meg hazaküldöm. Nyilván, ugyanígy szar lett neki, mikor másnap megírtam, h konyec - csak éppen azzal, h ott volt fél napot, magamat is halálra szopattam! Komolyan, néztem az órát, h mikor megy már el! Mivel nem vagyok egy hazudós típus, rohadt nehéz volt magamat megjátszani. Ő meg mindenáron ki akart valahogy elégíteni (én azért őt többször kielégítettem), de ebből is látszott, mennyire csak a maga világában volt képes lenni a csaj: bár jól szopott, de még az is arról szólt, h ő szerinte miképpen kéne nekem elmennem! Meg azt sem volt hajlandó elfogadni, h ha most nekem nem megy, nem kell erőltetni (...csak menjem már haza!! :D )
Szóval nagy trauma volt, de szerencsére azóta sikerült felülírni. ;)

VT 135 2016.04.30. 14:39:24

"picit mindenki felelős a saját orgazmusáért"
Azt mondanám: "is". Nyilván egyéjszakásoknál ez jobban előjön, bár nálam gyárilag az a beállítás, h örömöt okoz a nő örömét látni, azt elősegíteni. De persze a végén nekem is szükséges a beteljesülés. :)
Illetve, ha úgy értelmezzük, h a nő ne a férfitól várja a maga orgazmusát, hanem fejben, először engedje azt meg magának (pl. képes legyen önmagát legalább egy bizonyos szintig elfogadni), akkor teljesen egyetértek.

Ethan Wolf 2016.04.30. 15:06:11

@VT 135: Nekem is szokott olyan lenni, hogy valami miatt nincs kedvem a csajhoz, annak ellenére, hogy jól néz ki. Ez lehet a viselkedése, a személyisége, vagy bármi (lásd zoknis posztom).
Néha viszont annak ellenére megy a szex, hogy idegenkedem a személyiségétől. Érdekes, az biztos.
süti beállítások módosítása