Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A pasifaló, a felültetős és a pornós

2016. február 21. - Ethan Wolf

c4.jpg

Úgy terveztem, hogy csak azokról a randikról írok, amelyek meg is valósultak, mert semmi értelme megírni minden beszélgetést, amit nőkkel folytattam a neten. Iszonyat sok nővel kell felvenni a kapcsolatot és kb. minden tizedikből lesz beszélgetés, abból pedig minden ötödikből személyes találkozó. De tanulságképp három olyan esetet írok meg, amelyeknél a randiig nem jutottam el, de mindenképp érdekesek.

A neten mindenki hazudik, vagy ferdít. Sok olyan nő van, akinek esze ágában sincs randizni, csak szívat. Mérges a férfiakra, mert őt dobták, vagy unatkozik, vagy csak csevegni akar, de mivel mi pasik nem csevegünk csak úgy, ezért úgy adja elő magát, mintha randizni akarna. Aztán ott vannak azok, akik csak tanulmányozzák az online ismerkedőket (minden harmadik nő blogot ír, vagy ilyesmi és csak alapanyag kell neki – na persze), és akkor ott vannak a nőnek álcázott férfiak. Szó, ami szó, mielőbb el kell jutni egy facebookig (persze lehet valakinek hamis profilja), majd onnan a találkozóig.

Folytatás:

c2.jpg

Edina

Tinderes találat, viszonylag szép 30-as, szőke hajú nő. Nagyon bejöttek neki a képeim, még kért is párat, de mondtam, hogy eleinte érje be ennyivel. Szóba került, hogy ki mióta szingli, majd megkérdeztem, mikor volt utoljára pasival (addigra éreztem, hogy kérdezhetek ilyesmit, elég nyitottnak tűnt). A válaszon meglepődtem, azt írta, ma reggel.

Hirtelen nem tudtam, mit gondoljak, de végül is én meg előtte két nappal. Ha ő is vadászgat, akkor nincs ezzel semmi baj. Vállalkozó volt, sok szabadidővel. Elég volt otthonról irányítania a dolgokat. Egyedül élt és hát sokat unatkozott. Elmondása szerint imádja a szexet és van, hogy napi két pasival randizik. Már a legelejétől fogva tudtam, hogy ebből nem lesz semmi komoly, max mi is kefélünk és ennyi, úgyhogy nem volt gond számomra, hogy sok pasival volt. Jobb is amúgy a tapasztalt nő, tudja mi a jó neki, tudja hogyan mozogjon, mikor hova nyúljon.

Elmondása szerint eddig 130 férfival volt, ami elég szép szám. Már talán túl sok is. Később már küldözgettünk egymásnak pucér képeket is, bár én ügyeltem rá, hogy soha ne látszódjon az arcom ott, ahol a testem is, nehogy zsarolhatóvá váljak, ha esetleg később miniszterelnök leszek. :P Hiába azonban a sok beszélgetés, hogy ki mit szeret az ágyban, kinek mi jön be ésatöbbi, a személyes találkozó sohasem jött össze. Én minden második nap előrukkoltam egy időponttal, de soha, egyik sem volt jó neki (pedig nem kellett sokat dolgoznia). Eltelt több, mint egy hét, ami alatt két teljesen átlagos nőt is sikerült megfektetnem, vele meg (aki nagy férfifaló állítása szerint), még egy találkozóig sem jutottam. Nem erőltettem, ha igazat mondott volna, már felajánlott volna ő maga egy időpontot. Tuti kamu az egész csaj, szeretné ő csak, ha ennyi pasija lett volna. Nem szoktam az ilyesmiből fesztivált csinálni, egy nap töröltem az ismerőseim közül és kész.

c5.jpg

Evelyn

Vele társkeresőn találkoztam, nagyon sportos, rövid, fekete hajú nő. Imádott túrázni és jönni-menni. Az oldalon is olyan képek voltak fent róla, amelyeken túrázott. Volt egy lánya, de már az elején közölte, hogy ő csak szexet keres és szimpatikusnak talált. Próbáltuk kicsit megismerni egymást és pár napig leveleztünk, majd eljött az előre megbeszélt találkozó ideje. Kint vártam a Blahán a megadott időben, de nem érkezett meg. Rácsörögtem, mire kiderült, hogy be kellett mennie a lánya iskolájába, mert valami történt. Szerencsére semmi komoly, én meg úgy voltam vele, ilyesmi előfordulhat.

Pár nappal később újabb próba ugyanott, én időben vártam. Késett, ezért tíz perc után rácsörögtem. A város másik felén ül a dugóban és nem tudja mi lesz, se előre, se hátra. Tegyük át máskorra. Másnap ugyanott, ugyanaz a szituáció, megint csörgök, megint dugóban ül. :P Nem kerestem többet. Ilyen nincs. Nem vagyok amatőr, nyilván nem megyek ki csak úgy második, meg harmadik alkalommal, amikor az első sem jött össze. Ilyenkor érdemes azt csinálni, hogy olyan helyen találkozni, aminek a környékén, amúgy is lenne elintéznivalód. Ne az legyen, hogy kimész potyára. Az első alkalom potya volt nálam, de a másodiknál elmentem farmert venni, amit úgyis terveztem már egy ideje. A harmadik találkozónál pedig felugrottam egy haveromhoz elhozni tőle valamit.

c3.jpg

 Szandra – a pornós

Tinderes ismerkedés volt, egy rendkívül szép arcú nővel. Azzal hívtam fel a figyelmét magamra, hogy csak a tetkóit dicsértem, és írtam, hogy én is akarok tetováltatni (nem akarok). Erről beszélgettünk eleinte, majd jöttek a szaftosabb témák is. Két nap alatt sok minden derült ki róla. Már a találkozást terveztük, amikor jelezte, hogy valamiről beszélni akar előtte, nehogy csalódás érjen a személyével kapcsolatban. Na, gondoltam magamban, nem is ő van a képeken. De nem ez volt az ok.

Elmesélte, hogy két éve jött haza, előtte Németországban pornózott és bármikor belefuthatok egy filmjébe. Komoly kapcsolatot szeretett volna, de kétféle pasival találkozott eddig, az egyik nem akar pornóssal járni (mit mondasz otthon, mi a munkája?), a másik meg csak dugni akar vele épp azért, mert pornós. Nem mondom, nekem is ez járt a fejemben… micsoda trófea lenne egy pornós csaj. Azt is elmesélte, hogy vállalt mindent a filmjeiben (néhánynak át is küldte a linkjét, nem teljes film, csak részleteket láttam, de ő volt az), még fistinget is! Az azt jelenti, hogy a férfi (általában) az egész öklét feldugja vagy a puncijába, vagy a fenekébe.

Szandra mostanra mindenáron komoly kapcsolatot szeretett volna, de mivel nem jött össze a múltja miatt, és mert sokszor kihasználták, depressziós lett. Gyógyszereket szed, és terápiára jár. Sohasem volt még normális párkapcsolata és retteg, hogy soha nem is lesz neki. Emiatt néha felpörgeti magát. Ez nem tudom, mit jelent, csak sejtem. Valószínűleg drogot szed. Nem tudom, mennyire szerencsés antidepresszánsokra drogot szedni, de nem sok jót sejtek.

Ez volt a beszélgetésnek az a pontja, amikor tudtam, hogy nem fogom megdugni. Elmondtam neki, hogy részemről a párkapcsolat vele kizárt, nem a múltja miatt, mert az nem érdekelne, hanem, mert nem vagyok az a típus, aki egy depresszióra hajlamos nőre figyelni tudna. Azt nem mondtam el, hogy engem sokkal jobban zavar ez a "felpörget" dolog. Se depressziós, de drogos nővel nem ajánlott összejönni, de ha a kettő együtt van, akkor az teljes katasztrófa.

Elmondtam neki, hogy fizikailag vonz és lefeküdnék vele, de inkább nem tenném. Megköszönte az őszinteségem és nem beszéltünk többet. Egyszerűen annyira megvolt törve, hogy nem akartam én is kihasználni, vagy hogy esetleg én legyek az, akinél kiborul a bili és valami hülyeséget csinál. Lefekszem vele és dobom a fentebb említett okok miatt, másnap meg öngyilkos lesz esetleg. Akkor nekem kéne terápiára járni. :)

Ennél az ismerkedésnél én voltam, aki végül kihátrált a találkozóból. Ilyen is van, nem érte volna meg a lelkiismeret furdalást.

c1.jpg

 

 Ez volt három olyan meg nem valósult ismerkedés, amelyekről nem szerettem volna elfelejtkezni. Viszont, mivel személyes kontakt nem volt velük, ezért az, hogy melyikük meséjéből, mi igaz, azt jótékony homály fedi.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr598357974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2016.08.12. 12:58:18

„Se depressziós, de drogos nővel nem ajánlott összejönni, ”

Meg pornóssal sem. Az ő sztorija amúgy a pornósok és kurvák sorsa.
Hogy hívták a csajt? Csodálkozom, hogy még nem kérdezték.

Ethan Wolf 2016.08.12. 17:56:32

@The Cortez: Kérdezték, de nem áll szándékomban kiadni a nevét.

Ethan Wolf 2016.08.14. 05:54:55

@The Cortez: Jaa, azt már nem tudom, sajnos nem írtam le anno. :(
süti beállítások módosítása