Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Könnyebb a nőknek az online partnerkeresés?

2016. július 27. - Ethan Wolf

tl.jpg

Könnyebb a nőknek az ismerkedés, vagy nehezebb? Röviden: könnyebb, DE egyben kockázatosabb is. Kezdőként nem értettem, hogy online ismerkedésnél a nők miért nem válaszolnak vagy reagálnak nekem. Normális voltam, igyekeztem igényesen írni, de nem hozott eredményt. Aztán csak becsúszott egy-egy randi innen-onnan (sok oldalon fent voltam akkoriban), és egyre több tapasztalatom lett, egyre több mindent tudtam meg a nőktől (mert nem voltam rest kérdezni).

online-dating3.jpg

Az egyik népszerű oldalon létrehoztam két hamis profilt, mert kíváncsi voltam, milyen lehet a nők szemszögéből ez az egész. Az egyik profil egy bombázó nő volt (random képekkel a netről), a másikon egy átlagos nő képei, olyan, aki mellett, ha elsétálok az utcán, észre sem veszem. Nem léptem kapcsolatba senkivel, csak regisztráltam őket és vártam. Nos, az eredmény sok mindent megmagyarázott.

Két fő típusa volt a férfiaknak, az egyik, amelyik nagyon macsónak hiszi magát, játssza a lazát, bébizik köszönésnél, esetleg küldi a képet a felsőtestéről, vagy a farkáról. Ők bárhol, bármikor baszni akarnak.

Még az a nő, aki csak szexre keres partnert, az sem jön össze ilyen idiótákkal. Olyannal fog lefeküdni, akivel normál esetben járna is (ha akarna).

A másik főtípus a tipikus jófiú. Ők is telesírják a netet, hogy minden nő kurva, mert ők senkinek sem kellenek, pedig milyen jó emberek. Azt hiszik érték, hogy ők kedvesek. Ilyen pasikkal tele van a világ, annyi van belőlük, hogy szinte elértéktelenedtek. Nem képesek felhívni semmivel a nők figyelmét. Nagyjából ilyen leveleket írnak: „Szia! xy vagyok (némelyik még vezetéknevet is ad), x magas vagyok, y kiló, szeretem az állatokat, szeretek kirándulni, blablabla”.

clipboard01.jpg

Most ezzel mit kezdjen egy nő? Ez tök sablonos, tök unalmas, és ezer ilyen van. A nő figyelmét fel kell kelteni, rövid, frappáns, humoros párbeszéd kell, aztán később lehet lassan adagolni a dolgokat, de így az elején felsorolni dolgokat butaság. Van ez a mondás, hogy a nők a rosszfiúkat csípik, de ez hülyeség. A határozott, magabiztos férfiak tetszenek nekik. Az más kérdés, hogy a legtöbb rosszfiú is ilyen. A lényeg, hogy a fenti levél nem egy tökös pasi benyomását kelti bennük, hanem valami kétségbeesett jófiúét. Egy nő szemében nincs rosszabb, egy kétségbeesett férfinél.

Aztán van a maradék férfitípus, mint én is, akik tudják, hogyan kell felkelteni egy nő érdeklődését, de még belőlünk is sok van. Ilyenkor megnézi a képeket és az alapján szelektál. Szomorú, de ez így megy. Ha ezen is túljutsz, akkor 50% esélyed van lefeküdni vele. A képek szelektálásán nem feltétlen azt kell érteni, hogy a helyes pasit választja (persze vannak, akik igen), hanem a benyomás és kisugárzás alapján. Ha nem vagy jóképű, akkor sincs minden veszve, ha van stílusod, esetleg sármos vagy, akkor még jó lehetsz nála. 

A legviccesebb, amikor mindkét női profilom ugyanazt a sablonlevelet kapta meg ugyanattól a pasastól. És sok ilyen volt. Szerintem egy igazi nő megérzi, hogy amit írtál az sablonlevél, vagy sem. Főleg, hogy sokan nem egyedül regisztrálnak, hanem barátnővel közösen és tuti, hogy kibeszélik a pasikat. Ha mindkettő megkapja ugyanattól, ugyanazt a levelet, akkor baj van. :P

slutty-girl.jpg

Mindent figyelembe véve, nem könnyű a nőknek sem az ismerkedés. De mindenképp könnyebb, mint a férfinak. Mert a nő a bőség zavarával küzd és azzal, hogy szemezgetnie kell, de az még mindig jobb, mintha nem lenne miből szemezni. :P

Mondjuk azt is érdemes megjegyezni, hogy a nők alapjáraton nem túl türelmesek, így ha a bőség zavarával küzd és tele van ajánlatokkal, akkor fel fog háborodni azon, hogy nem tud dönteni. A folyamat úgy megy, hogy a nő mindig igyekszik az elérhető legjobbat megszerezni. Online ismerkedés esetén igyekszik kiszűrni kivel érdemes találkozni és akikkel találkozott, azok között is a legjobbal fog lefeküdni. Tehát első körben el kell döntenie kivel érdemes találkozni, kik a legjobbak. És már itt el fog akadni, hisz a neten mindig van jobb! Akárki is vagy, mindig lesz nálad jobb (vagy olyan, aki jobbnak tünteti fel magát). Kiválaszt a nő valakit, de aztán "hopp", máris felbukkan egy ígéretesebb jelölt. Ez az új jelölt jobb, mint az előző, akkor Ő lesz, akivel találkozni fogok (gondolja a nő), de mire odáig jutna, beesik még kettő... és sohasem lesz vége. Ekkor felháborodik, látszólag a férfiakon, de valójában azon, hogy képtelen dönteni és lelép.

Vagy, sikerül megoldania a szelektálás gondját, és elmegy találkozik X emberrel. Kétféle FŐ reakció történhet. Az egyik, hogy találkozik pár férfival és csalódottságában abbahagyja az egész online randizgatást. A csalódottság sokszor bekövetkezik, hiszen kicsit mindenki túloz online. A nők a sminkkel, a beállított képekkel, mi férfiak pedig kicsit füllentünk. A férfiak hozzá vannak szokva, hogy élőben sosem olyan jó a csaj, mint a profilján, ezért mi ezen már fel sem háborodunk. Ellenben egy nő igen, ha nem pont olyan a férfi.

A másik FŐ reakció, hogy mivel mindig van jobb férfi, így személyes ismerkedésnél is mindig lesz az előzőnél jobb, és újabbak jönnek online, akiknek lehetőséget kell adni élőben, annyira jónak tűnnek, hogy végül a nő belekerül egy végtelen ciklusba. Azaz, addig randizik (esetlegesen szexxel is), amíg meg nem unja, vagy elfogy iránta a kereslet.

A két FŐ reakció mellett azért akadnak más eredmények is. Vannak, akiknek sikerül párkapcsolatot kialakítaniuk, de ahhoz mindkét félnek észnél kell lennie és tudnia, mit akarnak. Mindenki ismer példát sikeres online "találkozásokra". De nem ez a jellemző.

Úgyhogy a summáznom kéne, azt mondanám, hogy az online ismerkedés csak azért tűnik nehéznek a nőknek, mert egyrészt türelmetlenek, másrészt képtelen rendesen szelektálni. Ha ésszerűbben állnának hozzá, irdatlan könnyű dolguk lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr768716660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2016.07.29. 15:20:25

Nagyon jó volt ez a poszt. Ajánlom minden férfinek, aki a neten akar ismerkedni, és hajlandó elgondolkodni is a tapasztalatain, nemcsak panaszkodni.

Egyébként sokat lehet tanulni az írásaidból, és tetszik benne az is, hogy nemcsak a sikerekről számolsz be, hanem arról is, ha nem kellettél a nőnek. Ez sokkal hihetőbbé teszi az egészet :)

Ethan Wolf 2016.07.29. 18:06:31

@Wildschwein: Köszi, sajnos a csajozásban több a "kudarc", mint a siker, ez egy ilyen játék. A kudarc persze nem igazi kudarc, mert minden pofára esésből lehet tanulni.

MerylStreep (törölt) 2016.07.31. 14:41:21

@Ethan Wolf: A hangsúly a 'játékon' van. Ameddig mindezt egy leegyszerűsített sakk- játéknak tekinted, mindaddig az is marad.
Persze a jellemrajzok baromira jól mutatják a választásaidat amellett, hogy irtó vicces szociológiai körképet mutatsz. Így nőként olvasva, felettébb érdekes.
Kíváncsi lennék, ezeknek a lányoknak a párhuzamosan megélt veled kapcsolatos élményeire. Meg arra, mennyi belőle a karikaturista eltúlzás. Mert ugye, mindig jön a vád mi nők kiszínezzük a történeteinket, miközben mesélünk.
Persze tudom, ez a te megélésidet mutatja, úgy hozzátenném a tükörképét a másik oldalról is. Hmm....

Ethan Wolf 2016.07.31. 16:53:01

@MerylStreep: Arra én is kíváncsi lennék, hogy a másik oldal hogyan látja. Azt se felejtsd, hogy igyekszem azokról írni, amik valamilyen szempontból érdekesek vagy említésre méltók. Valamelyik posztban írtam is, hogy amelyik átlagos randi, átlagos lánnyal, arról nem írok. Igen, vannak klisés nőkkel randik, de sok normális, átlagos is volt. Ez a nagy számok törvénye.
süti beállítások módosítása