Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A rendőrnő

2017. január 19. - Ethan Wolf

clipboard012_1.jpg

Tinderes találat volt. Kellemesen elbeszélgettünk a világ bajairól, a háborúkról, és körbejártuk a nagyváros vs. vidék témakörét is. Én amúgy vásárlást terveztem egyik szombatra, napszemüveget és inget akartam venni, ezért egy plázában beszéltünk meg találkozót. Ő is úgy döntött, hogy a randit összeköti egy kis shoppinggal, ha már én is ezt teszem. Akkoriban még nem tudtam, hogy ordas nagy hiba a randit összekötni bármi mással. Ha találkozót szervezel egy nővel, az csak kettőtökről kell, hogy szóljon. Ez hiba volt.

12507672773_1a73a3edb1_b2.jpg

Sikeresen meg is találtuk egymást a pláza bejárata előtt. Kerek arc, fekete haj, szép fenék és combok. Laza öltözet, sportcipő, farmer és egy top. Nem volt nagyon nőies, de maga a kisugárzása rendben volt. Puszival köszöntöttük egymást, de mielőtt bementünk volna vásárolgatni, bedobtunk egy kávét. Itt került csak szóba először, hogy melyikünk mivel foglalkozik és kiderült, hogy Ő a rendőrségen van. De nem egyenruhás, hanem valamilyen adminisztratív munkát végez. Szóval bocs a megtévesztő képekért és a címért. :P

Könnyű volt megnevettetni, szinte mindenen mosolygott. Észrevettem, hogy ha a humorod bejön valakinek, akkor szinte mindenen nevet, ha pedig nem jön be, akkor fejre is állhatsz, akkor sem csalsz elő belőle egy mosolyt sem.

Bementünk a plázába, letudni eredeti célunkat. Én segítettem neki, hogy mi áll jól, ő pedig segített nekem, egész jó páros voltunk. Úgy két órát vásárolgattunk, és mindketten megtaláltuk, amit kerestünk. Közben ment a poénkodás és olyasmire mondtam, hogy jól áll neki, amiben röhejesen nézett ki. Szerencsére vette a lapot és visszavágott, majdnem megvetettet velem egy olyan napszemüveget, amiben simán elvegyülhettem volna a Kék Osztriga Bárban (aki nem tudná, az egy melegbár és a rendőrakadémia című filmben merült fel a neve - értitek egy rendőrcsajról írok és a rendőrakadémia c. filmre hivatkozok). A végén még beugrottunk levásárolni a kuponjait, amin bögréket vett. :P

2e241365aaac48c66c81246da9ebc7562.jpg

Igazából szerintem azt rontottam el azon a randin, hogy nem nyomultam jobban. Simán megcsókolhattam volna, de kicsit aggasztott, hogy mégiscsak rendőrféleség, mi van, ha nála az már a határon való átlépést jelenti és esetleg valami hülyeséget csinál.. gondoltam, majd ha lesz második randi, akkor azon. Már a bögrék vásárlásánál éreztem, hogy a hangulat meredeken zuhanni kezd. Nagy volt a tömeg és ilyenkor egy idegen nőnél nem nyomulsz annyira, illetve a poénokat is visszább veszed. Szerintem megérezte ezt a visszaesést és leírt magában.

Róla nem sokat tudtam meg, olyannyira, hogy nem véletlenül nem írtam meg a nevét. Sajnos nem emlékszem, ez is olyan eset, hogy nem azonnal véstem le a történetet, hanem hetekkel később és már homályosak voltak a részletek. Arra emlékszem, hogy sokat nem randizott, mert szabadkozott nagyon, hogy sajnálja, ha ideges, de régen volt randin. Aranyosnak tűnt, de kicsit megjátszottnak éreztem. 

Már elköszönésnél mondta, hogy nem fog menni a dolog. Valahogy nem érzi bennem a fantáziát. :D Ezt azóta sem értem, miféle fantáziát? Amilyen jól indult, olyan hirtelen lett vége.

A tanulságot már megfogalmaztam az elején, a randi legyen randi és ne kösd össze más hülyeséggel. Amúgy is, mennyire önbizalom hiányos gondolkodás, hogy valami programra van szükséged. Nem bízol benne, hogy a személyiséged elég, kell körítésnek valami dolog? :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2012039183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

claire85 2017.01.21. 12:46:59

Lapos, Az utóbbi két írás szörnyen lapos volt. A hozzászólásokból is látszik...

Kérjük vissza a korábbi stílust!!! :)

Ethan Wolf 2017.01.21. 17:58:41

@claire85: Nem vagyok írói válságban, szimplán ezekből csak ennyit lehet kihozni. :) Volt pár unalmas randim sajna.. Kiszínezni pedig nem akarom csak azért, hogy jobban mutasson. :D

claire85 2017.01.21. 20:47:55

@Ethan Wolf:

Jah...... :)

'írói válság'... :) Még jó.

Izgalmakat kérünk!! ;)
süti beállítások módosítása