Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Csajok a netről 10. rész

2017. augusztus 14. - Ethan Wolf

8402.jpg

Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Íme a mai alanyunk: 

petra.JPG

Első körben a férfi legyen türelmes, kedves, érett és bölcs. Alanyunk tisztában van a saját nem túl elviselhető személyiségével és ehhez egy halvérű férfit keres. Az érett és a bölcs arra is utal, hogy 35 felettinek kéne lennie.

Ő maga szenvedélyes, amelyet a nők gyakran kevernek a szeszélyes, és érzelmileg instabillal. :) Szelídítésre váró olasz (félig roma?), aki a punci ígéretét húzza el az olvasó orra előtt. Azért az már kezdésnek is erős, hogy ígérgetnie kell. Ha nagyon ígér valamit egy nő (főleg ha olaszos), azt jó eséllyel sosem fogjuk megkapni. :D

Olyan férfit keres, aki kerüli a játszmákat, őszinte és céltudatos. Ezzel amúgy nem lenne baj, csak az elsővel. Amikor egy nő azzal kezd, hogy kerüli a játszmákat, akkor az már egy játszma.

Kapunk pár konkrétumot is, a kémia (puncinedvesedés) a fent felsorolt kondíciókon kívül akkor lép életbe, ha a jelölt hím egyed magas, barna, kopasz és sportos teste van. Azt írja, hogy ne legyél mackós, de nem elvárás a kockahas, ez a nőknél a bújtatott sportos, de nem kigyúrt testet jelenti.

"kinőttem a nyálcsorgatós időszakból" : hahaha! :) Akkor ez a lista mi a faszom? :D

Szerencsére nem szereti a felszínes és képmutató embereket, nocsak. Nézett már tükörbe vajon? 

Nem számít a papír, diploma, akármi, csak tudjanak beszélgetni. Magyarul neki nincs semmi hasznos végzettsége.

Tud főzni, de a férfi is tudjon. Már most felkészíti a jelöltet, hogy be lesz idomítva a főzésre. :) Még jó, hogy amúgy is úriembert keres, aki majd inkább étterembe viszi és nem felezi a számlát. 

 

Kb ennyi, nem olyan nagy elvárások ezek. :) Össze is rakom, hogy lássuk a listát, mely feltételeknek kell megfelelni, hogy Petra szóba álljon velünk. 

- Türelmes, kedves, érett, bölcs, nem játszmázik, őszinte, céltudatos, ne legyen felszínes és képmutató, tudjon főzni, legyen úriember.

- 35 körüli, magas, barna, sportos, kopasz.

Azt észrevettétek, hogy a magas, sportos, kopasz férfiak mindig kedves, érett, bölcs, türelmes emberek egyben? Tele van ilyenekkel az ország. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr6812722366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TopszLee 2017.08.14. 20:15:27

Kopaszodok, a többi stimmel. Így nem jó? :)

Csárli atya 2017.08.14. 22:53:47

Addig olvastam, h "kicsit olaszos". Aki annak vallja magát, vagy valamilyen szinten az is, azzal szóba sem szabad állni. Legalja népség...

erkölcsi hulla 2017.08.15. 10:23:30

@Csárli atya: Olasz= éljünk a mának deszpaszító dzsigoló használt20évesmercis szép barna hejjes CIGÁNY

erkölcsi hulla 2017.08.15. 10:25:28

Egyébként, wolf, egyre jobban kiérzem a posztjaidból a cinizmust, sőt, már talán egyre többet káromkodsz :D Kezd fárasztani az egész csajozós történet ?

Wildschwein 2017.08.15. 10:55:59

Szerintem a női társkereső profilok 95%-a ilyen szempontból két csoportba osztható. Az egyik nem mond lényegében semmit, se magáról, se a keresett személyről ("majd megismersz", "magam sem tudom, de majd biztosan felismerem", vagy valami divatos felszínes életbölcsesség a la Coelho). A másik típus pedig olyan, mint akit ebben a posztban elemeztél: részletes és végtelenül reális kívánságlista a pasiról, akit készen akar levenni a polcról.
A maradék 5% meg kövér :) persze csak vicceltem.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2017.08.15. 11:23:12

Ebben mi volt a különleges? Sablon profil.

erkölcsi hulla 2017.08.15. 11:56:49

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Igazából, csak akkor baj a sablon profil, ha férfi vagy, és nem akarsz faszságokat írogatni, csak a szürke tényeket, azaz hogy dolgozol valamit, van valami nők számára teljesen irreleváns hobbid, és ennyi. Ez még egy 100%-os deszpászítós képpel is max közepes lesz. Ellenben a női sablon profil a nők szerint lehet hogy egy tökéletes leírás a személyiségéről, csak te, férfiként, egy agymosott picsát ismersz fel benne, a másik milliónyi ilyen után. Nekem vonzóbb egy olyan női profil ami elmondja az alap dolgait, amiről tudok következtetni az anyagi helyzetére, a külsejére, arra, hogy szeret-e dolgozni, és tényleg tesz valamit a céljaiért, mennyire hipergám, stb. , csak ezt nem nagyon szereti egyik sem leírni, ugyanis az már a szürke napok tükre számukra, a csúf valóság, amit jobb teljesen ignorálni, nehogy szomi legyen. Inkább marad a fenti vödör szófos, aminek a fele hazugság, a másik fele pedig taszító.

Ethan Wolf 2017.08.15. 17:29:41

@erkölcsi hulla: Kicsit sok volt az utóbbi pár év ez tény. :) Az elmúlt 2-3 hónapban az előző évekhez képest alig volt pár randim. De szerencsére van annyi sztorim, hogy ha most leállnék a csajozással, még egy évnyi anyagom akkor is lenne. Az már más kérdés, hogy rányomja a posztokra a bélyegét a hangulatom, ami épp az írás közben van.

Krisz101 2017.08.19. 16:49:58

h őszinte legyek én ebben a reglapban, önjellemzésben olyan nagy ellentmondásokat nem találok. teljesen kiegyeznék vele.
A probléma nekem ott van, hogy ma már teljesen azt írják, amilyenek SZERETNÉNEK lenni, és nem amilyenek valójában. És ezeket a tulajdonságokat inkább kivetítik a másikkal szembeni igényeikre, tehát én ilyen vagyok, legyen ő is ilyen.
90%-ban ezekből lófasz sem igaz, hanem épp az ellentettje.

őszinte - tuti h megkapta már, h nem őszinte, és tudja is magáról.

nem szereti a képmutatást, felszínességet - show dont tell bro!!

TISZTELET - a kedvencem :)))!!!! na az ilyen emberek szoktak eltűnni, tiltogatni, legminimálisabb erőfeszítést sem megtenni a másik felé a kommunikációra, mismásolni, stb. aki hangoztatja a tiszteletet, az sosem adja.

kémia fontos - az a típus, akivel ha tényleg megvan a kémia első randin, nyitott is rá, megy a flörtölés, erotikus poénok, de aztán csak ez alapján pont nem találkozik veled mégegyszer. amikor hazaér, megracionalizálja, h ezért meg azért mégsem te vagy az akit keres. Vagy szimplán csak meglátja a sok új üzenetet, és mivel az ilyen típus nyitott, az új élmények elfeledtetik vele a randit, már korlátozásnak érezné az újabb találkozót.

Jeff Allen nem véletlen mondja, h ma már a leírás stílusának kell kommunikálni, hogy milyen vagy. Pl. vicces szarkasztikus, vagy boldog/pozitív, esetleg preciz/nerdy, stb.
Ennek sugároznia kell az amúgy önjellemző mellékneveket lehetőleg minél kevesebbet tartalmazó frappáns szövegből.
Tilos olyan szavakat használni, h tisztelet, őszinte, játszma nélküli, vicces, stb, mert ezek azt kommunikálják, h a múltban problémád volt ezekkel, vagy egy sótlan fadarab vagy.
Jó most kicsit átmentem férfi oldalra, de nőnél is az a legvonzóbb, ha így tudja kifejezni magát.

Persze vicces belegondolni h a 2000-es években sok nővel találkoztam ilyen poszt beli leírás alapján és akkor még tényleg 80%-ban olyan is volt az illető... mind kapcsolat is lett az ilyenekből. Régi szép feminizmus és netes egonövelés nélküli idők...
süti beállítások módosítása