Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Egye kutya

2017. október 16. - Ethan Wolf

milian-dog.jpg

Tinderen egy csajjal (Viki) a kutyáinkról kezdtünk el csevegni. Neki egy schnauzerje volt, nekem pedig egy bulldogom. Mindketten tettünk fel képeket a kutyánkról, így azonnal megvolt a közös pont. Tulajdonképpen végig a kutyafajtákról csevegtünk két napon át. Az övé valami díjnyertes szülők leszármazottja. Ez enyém meg mondjuk egy puncimágnes. :P

sexy_goth_girl_with_a_dog-s533x700-332653.jpg

Nem hagyományos módon invitáltam randira, hanem felvezettem, hogy a kutyáink biztos bírnák egymást és játszanának egy jót. :P Ebből kihoztam azt, hogy ki kéne menni a városligetbe és összeereszteni a két ebet. Be is vált a taktika, belement a dologba. Másnap kisétáltam a városliget előtti parkolóba, ahová kis késéssel, de ők is befutottak. A két kutya azonnal megtalálta az összhangot és szagolgatták egymást. Én is szagolgattam volna Vikit, de ennyire tökös még én sem vagyok az első percekben. :P

Viki arcra csinos lány volt, a testalkata pedig, ahogy mondani szokták ma a nők: „átlagos”. Ez egy vicces szó, hiszen a jelentése idővel változhat. Míg 15 éve az átlagos az annyit jelentett, hogy maximum 2-3 kg plusz van rajta, de amúgy egészséges, sportoshoz közeli testalkata van. Manapság, mikor a nők túlnyomó többsége rendelkezik sok kiló plusszal, az átlagos szó is új értelmet nyert. Ma már az az átlagos, amit régen csúnyán puhatestűnek hívtunk. Tudom paraszt dolog… Szóval volt pár kiló plusz a combján, kb. ugyanennyi a fenekén, és a hasán. Nem volt molett persze, csak átlagos. Amúgy igaza volt, ez ma már a nagy átlag, csak én még arra asszociálok ebből a szóból, amit 15 éve jelentett. 

849450-bigthumbnail.jpg

Azonban, nincs baj ezzel a testalkattal sem (ha tudjuk, mire számítsunk), főleg mert Viki arcra, kisugárzásra is rendben volt. 

A városligetben sétálgattunk és közben ránk sötétedett (későn találkoztunk). Észrevettük, hogy szokatlanul sötét lett. Nem látszódott a hold, hogy fényt adjon és valamiért semmi fényforrás nem volt. Nem tudom miért, hirtelen azt sem tudom vannak-e ott lámpák és ha igen, akkor miért nem égtek, de irdatlan sötét lett. Nagyjából erre mondják, hogy az orromig se látok (na jó pár méternyire). Nem járok éjszaka a városligetbe, nem tudom ez mennyire gyakori arrafelé. A lényeg, hogy jókedvűen bolyongtunk és élveztük az "eltévedést", egészen addig, míg harmadszorra nem sétáltunk el ugyanazon az építmény előtt. :P

Ekkor azért előkerült az okostelefon és bemértük merre vagyunk és merre kéne menni. Persze azért akkora gond nem volt, nem olyan nagy ez a park, elindulsz az egyik irányba, akkor azért 15 perc alatt ki lehet jutni valahová. De azért hangulatos volt. :P A kutyák közben nagyon jól érezték magukat, hol egymással bohóckodtak, hol velünk akartak ág eldobóst játszani. 

Közben kiderült a lányról, hogy épp nincs munkája, de a barátnőjével webkamerás melót csinálnak. Ez már érdekesen hangzott, de aztán jött az a rész, hogy utál így lakni és szeretne elköltözni, de egyedül nehéz. Itt már megszólalt bennem a vészcsengő, megint egy rohanó nő, aki mielőbb össze akar bútorozni valakivel. Lehet, hogy ez kiült az arcomra, mert innentől a beszélgetés kicsit szakadozottá vált. Próbáltam pedzegetni azt a webkamerás munkát, hogy mi is az, de terelt és nem adott egyenes választ. Randiztam már olyan csajjal, aki webkamera előtt vetkőzött...nagyon nem lepődtem volna meg, de igazából, ha belegondolunk, milyen olyan munka van, ami webkamerás és nem a meztelenkedésről szól? Plusz a terelés, hogy nem akarta elárulni...Épp ezzel mondott el mindent.

Lassan azért visszataláltunk a parkolóba és megbeszéltük, hogy talán (női talán) lenne értelme egy második körnek is.

9c8aaac8c67035b458d6bafd5c17c873.jpg

Másnap beszéltünk, ő még randizott 2-3 sráccal azon a héten (erről előre beszámolt), de jelezte, hogy esélyes egy második randi velem. Én erre rábólintottam, de nem voltam benne biztos, hogy bele akarok ebbe menni. Aztán az élet megoldotta helyettem. Egy nappal később már írt, hogy egy másik csávó jobban bejön neki, úgyhogy ennyi volt. Korrekt, legalább szólt. :P

Mondjuk, kíváncsi vagyok a másik csávó milyen volt. Vajon ő is gyorsan akart összebútorozni valakivel? Sok ilyen férfi van, akik normál esetben nem jutnának bizonyos típusú nőhöz, de mivel akadnak olyan nők, akik gyorsan akarnak családot, hajlandóak összeállni velük. Sok ilyen párt látni, amolyan „nincs senki jobb, jó leszel hát te” mentalitással. Nem tudom, ez mennyire stabil dolog. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr212953913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2017.10.16. 09:00:03

Hogy ez mennyire igaz, amit az "átlagos testalkatról" írtál! Manapság már az sem ritka, ha egy 170 cm / 80 kg-os nő átlagos testalkatúnak mondja magát. (Persze ha a szó köznapi jelentését vesszük, akkor még akár igaz is lehet, hiszen tényleg sok a kövér nő, de hát erre a kategóriára vannak más, találóbb kifejezések is, pl. teltkarcsú.) A másik kedvencem ilyen kategorizálásban a "csinos". Ezt aztán bármelyik nő képes magára használni, ha többé-kevésbé rendben van a frizurája (mondjuk egy hónapon belül volt fodrásznál) és olyan ruhát vett fel, amelyik tetszik neki magának. Lehet akár egy 120 kilós, ostoba tekintetű, 50 év feletti matróna is, akkor is csinosnak tartja magát, illetve a barátnői ezzel kezdik, amikor meglátják.
A poszt végéhez pedig: Jó kérdés, hogy ez a „nincs senki jobb, jó leszel hát te” típusú kapcsolat mennyire stabil. Szerintem (de erről nyilván megoszlanak a vélemények) pont annyira, mint egy nagy szerelmen alapuló kapcsolat, vagy mint egy kényszerből (pl. a baba érkezése miatt) kötött házasság, vagy mint akármilyen hosszú távú kapcsolat. Merthogy bármilyen is legyen, alapvetően azon múlik a fennmaradása, hogy a nő meddig érzi úgy, hogy számára az a legjobb opció, ha a kapcsolatban marad. Manapság, amikor a nők bármikor kiléphetnek egy kapcsolatból, és többnyire előnyösebb feltételekkel tehetik ezt, mint a férfi, leginkább ezen múlik a dolog. Ha a nő úgy érzi majd, hogy neki jobb lenne kívül, akkor a kapcsolat véget fog érni. És mivel a nő érzései hektikusak, kiszámíthatatlanok, szélsőségesek, irracionálisak, sosem lehet előre tudni, hogy mikor fogja ezt érezni.

Krisz101 2017.10.16. 16:04:46

@Wildschwein: részben igazad van, de ne hozzuk át az amerikai buskomorsagoz azért... szerintem nálunk még nem igaz az hogy a nő bármikor előnyösebb feltételekkel lehetne ki, a gyerek elhelyezést leszamitva... v nem?

Wildschwein 2017.10.16. 16:24:07

@Krisz101: A Red Pill Movie kapcsán volt nemrég szó a Férfihangon arról, hogy nálunk hol tart ez a folyamat. Például beidéztek olyan bírósági itéleteket, melyek szerint az elvált apának akkor is kell gyerektartást fizetnie, ha nincs jövedelme.

Amúgy nem azt írtam, hogy bármikor, hanem hogy többnyire. Nem véletlen, hogy a válások döntő többségét (>70%) a nők kezdeményezik.

claire85 2017.10.16. 17:43:19

@Wildschwein:
" Például beidéztek olyan bírósági itéleteket, melyek szerint az elvált apának akkor is kell gyerektartást fizetnie, ha nincs jövedelme."

Még szép. Ha a mindennapok nagyobb részében a nőnél tartózkodik a gyerek(ek) attól függ, hogy szólt a megállapodás ugye.. bezzeg a nő fizesse a kiadásokat előre..
Miért miből élnének ha a nő sem fizetne?

2017.10.16. 19:54:45

"Aztán az élet megoldotta helyettem. Egy nappal később már írt, hogy egy másik csávó jobban bejön neki, úgyhogy ennyi volt. Korrekt, legalább szólt. :P"

Lófütyit.
Vagy érezte-látta, hogy te szerinted mi a helyzet a részéről - pattanni valakihez gyorsan - és hogy megmaradjon az irányítás, jött ez a rizsa, vagy sikerült gyorsan bepaliznia valaki mást és inkább gyorsan lépett....

Csárli atya 2017.10.16. 21:48:54

Hát Ethan, lehet ő is csak átlagos partinak tartott téged külsőre. Egy Marc Fitt forma meg lecsapta a kezedről :DDD Bár úgy tűnik sokat nem vesztettél vele :D

Ethan Wolf 2017.10.16. 22:16:00

@Csárli atya: Ez a játék ilyen, egyszer én csapok le valakit valaki kezéről, máskor meg az enyémről csapják le. De a kerék pörög tovább...

2017.10.17. 17:09:08

@fremina84:
"nincs jövedelme??? Ezt akkor tudom elfogadni ha hajléktalan és az utcán él. De akkor is meg kellene erőltetnie magát hogy eltartsa a gyereket akit ő csinált."

De megnézném azt, hogyha úgy döntene a bíróság, hogy apucié a lakás meg a gyerek, a nőnek kell gyerektartást fizetnie, majd a nő még hajléktalan is lesz, hogy ugyan ezt a szöveget nyomatnád-e...

VT 135 2017.10.17. 19:08:55

@icipicicsipa: hajléktalan sosem azért lesz valaki, mert nincs lakása. Ez egy lelkiállapotnak a fizikai kivetülése. Illetve képbe jön az alkoholizmus is, de az is a lelkiállapothoz tartozik.
Amúgy tényleg erős képmutatásnak érzem szegény "szegény apucikat" sajnálni, akik a saját vérükre, saját gyerekükre nem akarnak pénzt adni. Ez egy igazán szánalomkeltő viselkedés - és természetesen most nem arról a másik végletről beszélek, amikor a "szegény anyuka" totálisan visszaél ezzel a helyzettel...az a másik véglet. Valóban, ismerjük a magyar helyzetet, h könnyű eltüntetni a jövedelmet. Ismét csak más kérdés, ha valakinek semennyi jövedelme nincsen, de attól még a gyereknek ennie kell. Gondolom, ez esetben lehet késletetett fizetést kezdeményezni.
Azt is érdemes azért figyelembe venni, h a válások 30%-át a férfiak kezdeményezik. Ahogy az én apám is tette és ha a bíróság nem ítél meg legalább egy kevés pénzt, akkor még szegényebben éltünk volna.
Úgyhogy akármennyire is igaz, h a bírósági gyakorlat az esetek többségében az apák kárára döntenek és fontos, h ez ügyben pozitív változás következzen be - ne pedig további romlás. Ahogyan a láthatási jognak is párhuzamosnak kell lennie a gyerektartással.
De mindez nem menti fel az apuka oldal ganéságait.

2017.10.17. 19:22:34

@VT 135:
Oké.
Akkor ez lezárva.

És akkor még mindig várom a kérdésemre a választ, miszerint egy nő esetében is ilyen szöveggel csápolna-e az elvtársnő, mint, ahogy egy férfivel szemben.

claire85 2017.10.17. 20:37:28

@icipicicsipa: Nő meg férfi...meg elvtársnő..folyton ez a folyamatos megkülönböztetés...

Emberi viselkedésmódról van szó.
A szomszédunk ( férfi) immáron 10 éve él és neveli egyedül a gyerekeket. Az asszonyka lelépett a hátrahagyott közösen felvett lakáshitel fizetése elől, az akkor 3 illetve 5 éves gyerekeket hátrahagyva..azóta nézem innen a túloldalról, habár kínkeservesen de végig emelt fővel tartotta el -biztosította a legjobb tudása-tehetsége szerint a gyerekeket. Ezt csak azért írom le, h. van ilyen is... fura és elítélendő a nő viselkedése..

De ettől még ott a másik oldal, h. rohadt nehezen is lehet elválni szimpla kis bosszú árán is akár...

Ez mondat baromi ismerős: Te akarsz elválni, ha nem lesz családom akkor szívd meg ugyanannyira amennyire én fogom... és akkor lehet sarat dobálni, pénzt eltüntetni, meglépni...csak nem fogják fel az ilyen emberek (akár férfi akár nő) h. rövid távon amit nem ad meg a másiknak, hosszútávon a gyerekeitől veszi el...
És miért nem a gyereket nézzük. Hiszen mindig minden körülmények között akinek van gyereke az még inkább tudja, h. a gyerek az első...MINDENBEN.

erkölcsi hulla 2017.10.18. 11:02:05

Amatőr chat pornós (és kutyája) szállásadót keres. De legalább közli továbbjutottál-e a második körre. Biztos kellett volna a munkatársának is egy szoba, plusz egy amiben a casting folyik.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.18. 12:31:34

@icipicicsipa: „És akkor még mindig várom a kérdésemre a választ, miszerint egy nő esetében is ilyen szöveggel csápolna-e az elvtársnő, mint, ahogy egy férfivel szemben. ”

Dehogy. Jönne a magyarázatokkal :)

@Ethan Wolf: „nincs senki jobb, jó leszel hát te”

Pontosabban, ha „nincs ló, akkor jó a szamár is”

„Nem tudom, ez mennyire stabil dolog”

Semennyire.

whoamiohmy 2017.10.19. 16:42:18

Ha már tinder, ezt olvassátok el:

makronom.mandiner.hu/cikk/20171011_makronom_a_tinder_tarsadalmat_afrikaban_kell_keresnunk_ismerkedesi_tanacsok_ferfiaknak

Egy haverom küldte ma. Tudományosan is bizonyítható mindaz amiről a többségünk ezen a blogon beszél.

erkölcsi hulla 2017.10.19. 22:13:38

@whoamiohmy: Ezt a manoszféra sok éve tudja, de jó magyarul is látni.

erkölcsi hulla 2017.10.19. 22:16:02

@whoamiohmy: Egyébként biztos itt valamivel jobb még a helyzet, mivel a tanulmány az ebből a szemszögből előrehaladottan rothadt usában készült.

whoamiohmy 2017.10.20. 13:55:14

@Ethan Wolf: Off topic de nagyon aktualis kérdés:
Téged zaklattak már nők? Úgy értem, nyomultak már rád brutálisan, akar erőszakosan? A leírásaid alapján alapvetően jó kinézetű, jó megjelenésű srác lehetsz.

Csak azért kérdezem mert ma olvastam egy érdekes blogbejegyzést erről:

vendeghanyas.blog.hu/2017/10/19/hogyan_zaklattak_szexualisan_a_munkahelyemet_jelento_ettermekben

Ha ez a srác extrém jól néz ki (Marc Fitt szintű arc) akkor el tudom képzelni hogy javarészt igaz amit ír.

Ethan Wolf 2017.10.20. 18:07:02

@whoamiohmy: Ilyenben volt részem:
sorozatrandizo.blog.hu/2016/01/25/a_zaklato

De nem tapasztaltam olyasmit, mint az általad linkelt történet szereplője. Egyrészt nem vagyok jóképű (sármosnak szoktak nevezni), plusz én fénykoromban messze vidéken életem, más életfelfogású emberek közt.

erkölcsi hulla 2017.10.21. 11:33:09

@Ethan Wolf: Úristen, akkor te egy szexuális zaklatás túlélő vagy! Respect :D Be is perelhetnéd így sok év után, ha ismernéd XD

Reactor 2020.04.01. 15:55:28

Korrekt volt a lány, ez nagy plusz pont, a nők jelentős többsége ma már erre se képes. Szóval ez megsüvegelendő. Tartalmas, hasznos este volt, én azt mondom, úgyhogy sose bánd, hogy nem jött össze! Amellett a kutyák is milyen jólérezték magukat!
Ez a "ló nincs, jó a szamár is" mentalitás nagyon kártékony - ezekből lesznek aztán a rossz házasok, az egymást maró-gyűlölő kényszerpárok, akiket aztán már csak a gazdasági érdek, vagy rosszabb esetben a gyerek tart össze.
süti beállítások módosítása