Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

A balerina 2.

Két nő egy nap alatt

2018. február 05. - Ethan Wolf

clipboard012.jpg

Aki nem olvasta még, az mindenképp az előzményekkel kezdje az olvasást:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2018/01/29/a_balerina

Anélkül nem lesz értelme ennek a posztnak.

nintchdbpict0002877024442.jpg

Nórival tinderen ment az ismerkedés elég gyorsan. Egy gyerekkel pózolt az egyik képen, de nem úgy tűnt, mintha az övé lenne. Rá is írtam, hogy csak pózol szerencsétlennel, mint valami kiegészítővel? Jól reagált, vette a lapot, kiderült, hogy csak unokaöcsi a gyerek. Viszont könnyen ment tovább a téma a kiegészítőkről, zsebkutyákról és az erőltetetten feltűnősködni akaró emberekről (írja ezt egy blogger).  Gyorsan át is költöztettük a beszélgetést facebookra. Képei alapján egy amolyan barátnő típusú lány.

Vállig érő fekete haj (neki is, igen), zöld szemek, átlagos testalkat. Sikerült egy randit megbeszélni azon a héten vasárnap estére. Szuper.

De akkor egy kis kitérő és vissza Majára, az előző posztban megismert balerina csajra. 

Ott hagytam abba, hogy két hétig nem hallottam felőle, azt írta, elutazik. Már úgy voltam vele, hogy ennyi volt, de azon a héten, vasárnap reggel dobott egy smst. Visszajött, de csak két napra és csak ma ér rá. Azaz aznap, mikor este Nórival lesz a randim. Sebaj gondoltam, sikerült Maját beütemezni délutánra, este neki amúgy is dolga volt, így úgy számoltam, hogy a második csajig lesz két órám. Lett is. De nem ez a lényeg.

letoltes2.jpg

Maja becsengetett és már akkor izgultam, felrémlett előttem kecses teste és hajlékonysága. Bejött, csók, majd ittunk egy pohár bort. Mivel ő (mint az kiderült) szereti, ha ő a megalázott fél a szexben, ezért már az előjátéknál erre játszottam. Azt mondtam, hogy mivel nem jelentkezett két hétig, meg fogom büntetni. Mosolygott, és incselkedett, hogy mégis hogyan. Akkor elvettem a bort tőle, leraktam az asztalra, én pedig leültem a kanapéra az én borommal. Értetlenül nézett. Annyit mondtam, hogy vetkőzz! Határozott hangon.

Vetkőzni kezdett és a mosoly egyre kacérabb lett az arcán. Én kortyolgattam a bort, majd utasítottam, hogy lassabban szabaduljon meg a ruhadarabjaitól. Megittam az italt, mire teljesen pucéran állt előttem. Mondom, térdelj fel a kanapéra! Szó nélkül megtette. Megfogtam a fenekét, majd teljesen váratlanul egy nagyot csaptam rá. Élvezte. Közben azt magyaráztam, hogy nem tűröm, hogy két hétre eltűnjön szó nélkül. Váratlan időközönként csaptam oda, és véletlenszerűen döntöttem el (ellentmondás), hogy mikor, melyik felére csapok oda. Egyre jobban élvezte, hallottam az egyre kéjesebb nyögéseit.

ftr2.jpg

Ennél durvábbra nem akartam venni a figurát, mivel annyira nem az asztalom az ilyesmi, hogy azt se tudtam volna, hogyan folytassam. Szerencsére nem is kellett. Azt mondtam, szigorú hangon, hogy térdeljen le elém és kérjen bocsánatot a szájával. A szája szót úgy hangsúlyoztam, hogy értse, mire gondolok. Értette. :)

Slicc le és tövig bekapta, ugyanis mélytorkozott. De milyen jól, te jó ég! A legjobb eddig. Megfogtam közben a haját és úgy mozgattam a fejét. Jól csinálta, közben nyalogatta az oldalát, masszírozta a golyóim (amire azonnal reagáltam, hogy inkább ne, mert nem rajongok érte), szóval minden jól ment. Egészen addig, míg el nem mentem. Előtte jeleztem, hogy szólok, ha jön, hogy legyen ideje kivenni, de jelezte, hogy nem zavarja, lenyeli.

Az rendben is lett volna, de mélytoroknál belelövellni a szájába, necces. Mindenesetre ez történt én akkorát élveztem, mint még soha és több anyagot lőttem ki, mint szoktam. Ennyire jól csinálta. Ő viszont valahogy félrenyelt, vagy nem tudom, de mikor kivettem, köhögött egy nagyot és ami még a szájában volt anyag, az szétfröccsent. Kicsit gusztustalan, de ez van. Szóval ott térdel előttem és a köhögés miatt a nedveim egy része a combjain és a gatyámon landolt, valamint valahogy (nem tudom, hogy) az arcára is került. Durva látvány volt, mint valami kemény pornóban, az arca tiszta gecis, meg a lába is. Nem tudtam, ebből mi lesz, de elnevette magát. Megkönnyebbültem és én is nevettem, ő meg kiment a mosdóba összekapni magát. :P

120430-nude-ballerina-photos2.jpg

Levetkőztem közben, majd mikor visszajött, az ágyban folytattuk. Jók voltunk 5-6 pózt kipróbáltunk, de a legjobb mégis az volt, mikor misszionáriusban csináltuk, lábai a nyakamban (van ennek a póznak rendes neve is, de nem jut eszembe). Kicsit beszéltünk közben, dicsértem, hogy milyen rugalmas teste van. Erre elmosolyodott, a lábait egyszerre kiegyenesítette, tehát amolyan gyertyaállás szerűségben volt, miközben én meg ő benne, majd a lábait két irányba, lassan leengedte kinyújtva. Azaz lassan átment spárgába! Én meg végig benne voltam. Előttem fekszik a lábai tökéletes spárgában szétnyitva én meg dugom közben. Hihetetlen volt. :P

Arra gondoltam, hogy ez a csaj irdatlan jó a szexben és még most el kéne őt vennem. :P De ezzel mindent tönkretennék. Amúgy nagyon okos csaj, négy nyelven beszélt és nagyon sokat utazott, gondolom nem 1-2 pasival kavart külföldön. :P

Ő is elment párszor, méghozzá hangosan és megint fennakadtak a szemei, mint legutóbb. Ez még mindig ijesztő, de ez legyen a legnagyobb gond. Arra gondoltam, hogy pár orgazmust biztos megjátszott, de nem lett volna értelme. Ha én elmegyek, majd ő is megjátszik egyet, akkor azt mondom oké. De teljesen más ritmusban mentünk el, nem volt értelme megjátszania.

111224balletbeauties2.jpg

Két óra fülledt kúrás (mert ez az volt) után cigiszünetet tartott. Kinyitottam az ablakot, hogy rá tudjon gyújtani (nem akartam megtörni a hangulatot azzal, hogy felöltözünk és kimegyünk a cigi miatt), és aközben mondta, hogy hatszor ment el. Mondom ez a büntetésed része. Nevetett. Kicsit beszélgettünk a kapcsolatokról, elmondta, hogy nagyon karrierépítésben van, még ha jön is valaki (és játékosan nézett rám) azzal eleinte úgysem lesz több, mint szex. Aztán ha az jó és kitart, akkor később épülhet rá más is. Ha meg elhal a szex idővel, akkor elhal, lesz, ami lesz. Ennek örültem, mert bejön a csaj, vele meglennék. Csinos, jó az ágyban (de még mennyire), okos, és épp saját egzisztenciát épít. De azt már most látom, hogy nálam többre fogja vinni, ez tuti, ott van benne a plusz, ami ahhoz kell, hogy valaki irdatlan sikeres legyen. Ha együtt maradunk, ebből később még lehetnek gondok. Valamint kérdés, hogy ha lennének érzelmek, a sok utazás miatt, nem lenne-e féltékenykedés. 

De mindezeken nem kellett gondolkodnom tovább, mert ahogy mondta, most még csak szexpartnerek vagyunk és szabadon nézelődhetünk, lesz, ami lesz. Úgyhogy miközben időnként dugok vele, vadászhatok más nőkre is. Valamint szóba hozta, hogy nincs ellenére egy hármas sem. Ha találnék egy olyan csajt (vagy sikerülne egy régebbi, nyitottabb nőmet rávenni), akkor semmi akadálya nem lenne egy édes hármasnak. Meglátjuk.

Lezuhanyzott, majd sietett tovább a dolgára (vagy egy másik kanhoz, ki tudja).  Bár elég rendesen elláttam a baját. :P

21c94f912bae23edd4659c488d7774962.jpg

Volt még két órám az esti randimig Nórival. Zuhany, mosogatás, aztán lassan elő is készületem, mert vele is pizzasütést beszéltem meg (ez működik mostanában). Ja, és át is kellett öltöznöm, a gecis farmert kimostam azért. :)

Kimentem elé, de az előző pár órányi szextől olyan fáradt voltam, hogy kicsit el is késtem, de nem vette zokon. Olyan volt, mint a képeken, nem ért csalódás. Egyforma magasak voltunk (képeken magasabbnak tűnt nálam egy picivel), fekete haj, minden, ahogy arra számítottam. El is indultunk hozzám, és közben azzal cinkeltem, hogy épp egy vadidegen sorozatgyilkoshoz megy fel, nem fél-e. Visszavágott, hogy hátha ő a vadidegen sorozatgyilkos, aki ártatlan férfiak lakásába jut be és ott végez velük. Jó humora volt. Bevonzom a hozzám hasonlókat. :)

A lakásban körbevezetés, majd egy pohár pálinka a változatosság kedvéért (ő azt szerette). Leültünk a kanapéra és iszogattunk. Teljesen el lett felejtve a sütés, de gondoltam, ha ő nem hozza fel, akkor én sem, mert ezzel is megspórolok egy kis munkát magamnak. :D Gondolom, ő azt hitte végig, hogy a sütés csak duma. Cinkelte a lakberendezési képességeimet, amiről tudtam, hogy kamu cinkelés, mert eddig majdnem minden nő dicsért. :P De vettem a lapot és játszadoztunk. Észrevettem, hogy a szőnyegen, épp a lábamnál, van egy kis geci, ami még Maja mutatványa miatt maradt ott. Nem akartam kockáztatni, hogy feltűnik Nórinak, ezért ráléptem. Ezzel sikeresen beledörzsölve az anyagot a szőnyegbe. De legalább már nem látszott. 

Jó téma volt Nóri fülbevalója, amiről elmesélte, honnan van és mióta van meg, de engem az motivált, hogy kihasználva az indokot, a haját a füle mögé simíthatom és megérinthetem. Játszottam kicsit a fülcimpájával és a hajával.

92cace8a733d372347516a0d214982722.jpg

Azt mondta, hogy kicsit fáradt, ezért nem 100%-os most (írta is előző nap, hogy aznap korán fog kelni valami miatt), mire én mondtam, hogy van valamim, ami elűzi a fáradtságot. Kérdőn nézett rám, én meg odahajoltam és megcsókoltam. Visszacsókolt. Ittunk, majd csókolóztunk elég sokat, később már tapiztuk is a másikat. De sajnos többre nem jutottunk, ugyanis mennie kellett. Előre szólt, hogy az utolsó metrót el kéne érnie. Kikísértem és elköszöntünk. Nem hatott meg a dolog, a délutáni szextől úgy ki voltam, hogy nem érdekelt, hogy ebből nem lett semmi.

Két nappal később telefonon beszéltem Nórival és mondta, hogy jól érezte magát és szimpatikus vagyok, de részéről nem volt meg a kémia. Elfogadtam és elköszöntünk egymástól. Ahhoz képest, hogy nem volt kémia, nagyon sokat csókolóztunk, de igazából nem is érdekelt, mi miatt kaptam nemet. Teszek rá. 

A szőnyegből még aznap sikerült kiszedni az oda nem illő, szétkent anyagot. :)

De térjünk akkor vissza Majára.

bc924ad9f56abc2c88840581ade9d05d2.jpg

Úgy 7-8 hónapig tartott ez az intenzív, vadul kefélős időszak, de jó ha kéthetente tudtunk találkozni, mert állandóan utazott a munkája miatt. Eleinte gondoltam, hogy kamu és van valakije, de facen folyamatosan osztott meg képeket arról, ahol éppen van (európai országokba utazott ki, a cég kiküldi ide-oda és felméri a lakásokat, amiket virtuálisan újratervez, vagy ilyesmi).

Egy alkalommal, mikor két menet után kifogytunk a gumiból, mehetett a dolog anélkül és az addig isteni szex még egy szintet emelkedett. Aztán másnap vettünk esemény utánit (volt hogy nálam aludt). Arról kezdtem vele beszélgetni, hogy lehetne több is köztünk, amire látszólag rábólintott. :)

Soha többé nem találkoztunk. 

Utolsó üzenete, hogy kapott egy másik állás lehetőséget abban az országban, ahová amúgy is gyakran ment ki. Ekkora kamut, gondoltam. De mint kiderült a facebook megosztásaiból, 4-5 héttel később valóban kiköltözött Franciaországba. Karácsonykor és újévkor szokott menni üzenetváltás köztünk, de ennyi. A költözése után egy évvel jött a megosztás, hogy immáron kapcsolatban van egy franciában élő spanyol sráccal. Jó neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr6913605407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása