Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Mariann a pincérlány

2018. február 19. - Ethan Wolf

hangover-tips-doctorb.jpg

Nem is emlékszem, hogy Tinder, vagy Badoo, de valamelyik ilyen telefonos randi applikáción akadtam össze vele. Rövid fekete haj, barna szemek, vékony testalkat, mosolygós arc. Kedves lány volt, írásban sokat csevegtünk a nagyvárosi munkalehetőségekről, valamint a vidék lassú pusztulásáról. Egész komoly témákat érintettünk, olvasott nő volt, ami meglepett. Kicsit az igazi énemet kellet hoznom, a műveltebbet, és hanyagolnom ezt a csajozós, laza, kicsit bunkó (pimasz) stílust. De tetszett a változatosság.

12-things-to-look-for-in-a-guy-before-you-date-himb.jpg

Egy kávézóba invitáltam, ahol picit megijedtem, mikor először megpillantottam. Olyan volt, mint a képeken, de túlságosan is örült. Mármint, olyan tapadósnak tűnt, látszott, hogy régóta nem volt senkije én pedig nagyon bejöttem neki. Nagyon nyomult, ugyanakkor izgult (ha régen randizott, ez érthető), de ez a kombináció engem zavart. Mondjuk az nem baj, ha nagyon bejövök neki, előbb vihetem ágyba, de hamar kiderült, hogy Ő már most komoly dolgokban gondolkodik.

Közel volt a harminchoz és már ketyegett az a fránya biológiai óra. Sokat beszélt és tele volt nagyra törő tervekkel. De amikor rákérdeztem, hogy mit tesz, hogy elérje azokat, arra nem tudott értelmes választ adni. A szokásos jelenség, nagy álmok és tervek, de tenni, semmit nem tesz értük. Gondolom, várná a férfit, aki majd anyagilag besegít ebben. Lehet, hogy bennem meglátta a lehetséges szponzort, mert nagyon nyomult, de csak szavakkal. Megcsókolni nem hagyta magát, pedig próbálkoztam, amikor az alkalom megfelelőnek tűnt. Ha épp nem a terveit ecsetelte, akkor egész kellemes beszélgetés zajlott, városfejlesztés, korrupció, illetve ezzel kapcsolatban az, hogy milyen brutális naivitás abban hinni, hogy lehet korrupciómentes egy kormány.

1b.jpg

Beszélgetni nagyon jó volt vele, de a szavakkal történő tapadása (itt olyasmikre gondolok, hogy ecseteli, "ha minden jól megy köztünk, akkor egy hónap múlva el kéne mennünk ebbe a városba ezért és ezért". "Ha minden jól megy köztünk jövő ilyenkor"… és így tovább…). Kicsit ijesztő volt, de meglepő módon, rákérdezett merre lakom. Mutattam az irányt, majd elindultunk arra. Gondoltam, hogy akkor mégiscsak lesz itt valami, úgyhogy borozást javasoltam, épp van is behűtve egy üveggel. Belement.

Nálam a szokásos körbevezetéssel indult a dolog, majd a kanapén iszogattunk. Eddig még mindenki megdicsért, hogy ahhoz képest, hogy férfiként egyedül élek, milyen rend van. Csak egyik szekrényt se nyissa ki senki. :D

Egy idő után megint meg akartam csókolni, de ezúttal is hárított. Látta rajtam az értetlenkedést, mire annyit mondott, hogy első alkalommal nincs csók. Gondoltam magamban, hogy oké, akkor "csók nélkül dugjunk", de inkább nem mondtam. :P Itt most értekezhetnék arról MEGINT, hogy mi a lófaszért jövünk fel a lakásomra, ha nem lehet semmi, de őszintén, már a tököm tele ezzel. Mondjuk ebben az esetben, ha valóban szponzort keresett a csaj, akkor lehet, hogy nem volt elég nagy a lakásom. :) Úgy tűnik, a harminc alatti nők nem ugyanazokat a jelzésrendszereket ismerik, mint az idősebbek. Ez van. Számukra, az első randin történő lakásra feljövetel, a világon semmit nem jelent. Miután megittuk a bort és későre járt, ő pedig hajnalban kelt, ezért kikísértem. Nem hívtam többet. Alaposan átgondoltam a dolgot, és az, hogy ennyire tapadt szóban és tervezgette a jövőt, a frászt hozta rám és inkább nem megyek bele a játékba, még akkor sem, ha talán 1-2 randi után lefektethetném. Meg ki tudja, lehet hogy az a típus, aki addig nem bújik ágyba, amíg nem költök rá vagyonokat, étteremben, vagy utazgatással.

Úgy döntöttem, ez nekem nem éri meg, túl nagy befektetés (ami itt energia+idő+pénz hármasa) egy rizikós dugásért (mert vagy összejön 1-2 randi alatt, vagy nem).

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1113591359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2018.02.19. 06:43:40

Talán kicsit határozottabban kellett volna diktálnod. Csók hiányában nem lesz 2. randi. A nem nem nemet jelent.
Amúgy vendéglátós csajjal nem randizunk. Aki a férfiak figyelmét váltja pénzre. Pultos, fitness edző, krupié stb. Roosh után szabadon.

whoamiohmy 2018.02.19. 08:51:01

Egyébként ez a lakásra feljövős történet szerintem kicsit az egérfogó kérdése a nőknél. Fel akarnak menni a lakásra, de persze nem akarják, hogy bármi olyasmi történjen, amit nem találnak helyénvalónak. Persze itt is az az első kérdés, hogy alfa a férfi vagy béta. Ha alfa, akkor persze, hogy felmennek, hiszen ők is akarják, hogy legyen szex. Ha béta, akkor ugye indul az a játék, hogy mérjük fel, milyen háttérrel rendelkezik a csávó, hiszen ha rendezett, gazdag környezetben él, akkor van pénze, és ha van pénze, érdemes rá időt szánni. Viszont itt indul az egérfogó hatás, hiszen a bétával nem akarnak szexelni a nők, hanem azt akarják, hogy addig éheztessék a delikvenst, amíg magától az utolsó fillérjéig mindent a nő lába elé szór. Vagyis húzzák-halasztják a fizikai érintkezést, ameddig csak lehet. Szerintem itt valami ilyesmiről lehetett szó.

TopszLee 2018.02.19. 10:02:24

Nem is értem Wolf, hogy minek kezdesz 30-as vagy ahhoz közeli nőkkel. Bár gondolom ez még régebben volt - bár annyira nem lehetett, hiszen gondolom a nő nem volt idősebb nálad. Persze hogy béta bélát keresett a nő, ahogy is utólag leírtad (akkor mikor ott voltál, ezt nem érezted?).
A hiba ott volt, hogy lehet dugott volna veled, (ugye előző cikk: annyira vagy alfa egy nőnél, amennyire hajlandó felrúgni a saját szabályait érted), de te átmentél az "igazi éned" -be, és műveltebb beszélgetést folytattál. Bár a randiig lehet ez kellett, de a randin én valahogy lassan, finoman átváltottam volna az alfa stílusba.
Ugye Rollo is mindig mondja, hogy NINCS ilyen hogy akkor most művelt béta leszek, mert a csaj is ezt keresi, és akkor lesz szex. Lófaszt, azt mondja hogy a DEFAULT viselkedés mindig a GAME kell legyen.
Bétaként viselkedtél, és azt is kaptál: semmit. Ahogy magad is mondtad, lehet meg tudtad volna fektetni ha ráköltesz jó sok pénzt (béta), de akkor már jobban jártál volna egy prostival..
Igen, meg van a rizikója hogy ha élőben elkezdesz alfáskodni, akkor a csaj lelép, de legalább így rövidre zártad volna ezt a kérdést, hiszen Rollo másik szabálya: "any woman who makes you wait for sex, is never worth the wait"....
Ha dugni akarsz, mindig az ALFA a default viselkedés, akármilyen is a csaj. Pont.
A másik, meg kis életfilozófia: úgy ahogy a nőknél van alfa fucks béta bucks, nem értem miért nincs ez meg a férfiaknál. Hiszen egy férfi szexi / jó nőt akar dugni, de sokan akarnak családot is, meg feleséget. Mármost ritka az a nő aki a kettő szerepet képes ellátni egyszerre (vagy akaja: magyarul szexin néz ki, tud dugni, de főz / takarít, stb.
Úgy ahogy ritka az olyan férfi aki egyszerre alfa de van pl. jól fizető állása (van ilyen: a neve alfa provider, de ritka mint a fehér holló), úgy ennek a női megfelelője is ritka (mint írtam). Tehát a megoldás, ha a nők ketté választják ezt, mi is tehetnénk ugyanezt: a feleség kell akkor szigorúan egy nem túl csinos, vagy szexi nőt kell elvenni, és mellette legyen pénzed pl. kurvázni. Ilyet láttam már működni (több évtizeden át), és szerintem ez egy lehetséges "életút".

TopszLee 2018.02.19. 10:03:55

@TopszLee: Nőknél: alfa fucks beta bucks, ugyanez férfiaknál: baby dolls, mama rolls :)

Krisz101 2018.02.20. 06:24:34

@whoamiohmy: Ezek szerint Wolf béta? ;)

Wildschwein 2018.02.20. 08:47:38

@Krisz101: Igazad van, Wolf is írta már (és abszolút egyetértek), hogy az első randin kell, hogy legyen csók. Ha nincs, akkor nem lesz folytatás - eleve a nő részéről nem valószínű, hogy akarna még találkozni, de a férfinek sem érdemes már ilyen esetben tovább erőltetnie az ismerkedést. (És ha van csók, az sem garancia persze semmire a későbbiekben.) Van olyan nő (mint a posztban szereplő hölgy is), aki ezt még hangsúlyozza is, hogy "első randin nem csókolózom!", sőt akár még a profiljára is kiírja a társkereső oldalon. Ez annyira egyértelmű shit test, hogy kezdő gamereknek egyfajta vízválasztó lehet: ha felismerik, és ennek megfelelően ignorálják, akkor jó úton járnak ahhoz, hogy sikeresek legyenek az ismerkedésben.

whoamiohmy 2018.02.20. 10:12:08

@Krisz101: Egyértelműen úgy kezelte a csaj. Hasonlítsd össze ezt a posztot a balerinással. A balerina csaj vonakodott az elején egy kicsit, de ahogy áttörte Wolf a gátlásait, úgy dugott, mint a kisangyal. Ez a csaj kőkeményen, előre meggondolt stratégiával hárított mindent, viszont az első pillanattól kezdve pedzegette, hogy így lesz ha hosszú távon együtt maradnak meg úgy lesz, ha már egy éve jól mennek a dolgok köztük. Valóban, ahogy Topszlee kolléga mondja, Alfa fucks, Beta bucks. Wolf itt le lett véve bétára.
Egyébként a másik (de ezt is tárgyaltuk már), hogy a vegytiszta helyzet szerintem ritka. Nekem is volt olyan, hogy alfára voltam véve, és már a kocsiban volt valami, aztán összejöttünk a csajjal és egy hétvégén keresztül semmi más nem volt, csak szex. Most van egy csaj, akivel kontaktolgatunk, de egyértelmű, hogy bétára vagyok véve. Viszont a legtöbb helyzet a kettő között van valahol, illetve a férfiak stratégiái is kevertek. Nézd meg a PUA tanácsokat: egyrészt gyúrd ki magad, öltözz divatosan, legyen jó a megjelenésed, legyen önbizalmad (alfa jellegek), másrészt viszont legyen jó szociális életed, csillantsd meg a jó egzisztenciát is (RSD Jeffy-nek volt egy videója amit pont asszem te ajánlottál, ahol az Audija előtt a snowboard-dal fotózkodik, na ez egyértelműen beta jelleg) - ezek béta jellegek (az egész social validation béta jelleg egyébként). Szóval a valóság ritkán fekete vagy fehér (de ilyen is van), a legtöbbször a "szürke 50 árnyalata".

whoamiohmy 2018.02.20. 10:12:50

@TopszLee: "baby dolls, mama rolls "

Ez jó! :))))))

whoamiohmy 2018.02.20. 10:19:12

@TopszLee: Az a gond ezzel, hogy a 30-hoz közelítő vagy afölötti nőknél már nem zizzen a nuni úgy, mint a korai huszonéveseknél. Itt már kőkeményen magasak az elvárások és brutális hatékonysággal működik az ASD (Anti-slut defense, de úgyis tudod miről van szó). Nekem egyébként a Wall-ról is az a meglátásom, hogy az nem a nők szexuális piaci értékének gyors leesése miatt van, hanem egy olyan pontban következik be, amikor a nők elvárásainak megfelelni hajlandó férfiak köre és a nő puncija által bevonzott férfiak köre diszjunkt halmazzá válik. Magyarán bőven lenne, aki megdugná a csajt, de azok közül senki nem teljesíti az elvárásokat, aki meg teljesíti az elvárásokat, az kap jobb csajt is, így hősnőnket szépen hagyja tovább petrezselymet árulni. Mikor a két görbe üti egymást, illetve a két halmaz annyira eltávolodik, hogy a metszetük üres lesz, na, akkor jött a fal. Egyébként az ilyen csajok is rá-ráfanyalodnak a falloszra időnként (itt egy kiváló összefoglaló erről, kb. a binge and purge résztől: masculineprinciple.blogspot.hu/2015/02/finding-small-pool-of-interested-women.html ), de ahogy idősödnek, egyre kevésbé zizzen a nunetta és egyre ritkábbak az ilyen kicsapongások. Maradnak az egyre magasabb, egyre teljesíthetetlenebb elvárások, a macskák meg a kesergés a nők lapja café-n, hogy hol vannak az igazi férfiak.

Raon 2018.02.20. 17:00:14

Wolf: egy ideje már olvaslak, csak már nem vagyok az a hamar kommentelős fajta (amúgy elismerésem, letisztult a stílusod, olvasmányos a szöveged, és nincs benne semmi mű, az egészből árad az őszinte tapasztalat - ez nagy érték, őrizd meg!).

Ez a cikk szerintem annyiban is más, mint a legtöbb hasonló (és nem csak az itt olvasható korábbiak, hanem úgy általában a blogvilágban megszokottak), hogy az információ átadásnak abszolút alárendelted a személyed is. Ez önmagában megérne egy gratulációt, de a többi vonatkozása talán még érdekesebb.
Csúnyább megfogalmazásban: nem csak bénázásról írsz, hanem olyan kudarcról, ami egyfelől szépen kinyitja a "béna=béta?" kérdéskör továbbgondolási lehetőségeit, valamint pozicionálja is az alfa-kérdéskörrel kapcsolatos tévhitek fókuszát.

Arra gondolok, hogy sokan ezeket lelki tényezőknek, statikusan meglévő, sziklaszilárd emberi jellemzőknek látják, pedig ezek sokszor messze nem ilyen általános és örök érvényű evidenciák, sokkal inkább viselkedésminták, amelyek adott helyzetekhez köthetők. És itt szerintem ez lenne a kulcs gondolat - hogy ezek sokszor helyzetekhez, és nem feltétlenül fix lelki jellemzőkhöz kapcsolódnak.
Mert ténylegesen vannak olyan alfák, akik az élet minden területén azok, de ezek igen ritkák. Olyanok már sokkal többen vannak, akik valamiben alfák (pl. a hódításban, munkában), és az élet más területein is próbálnak azok lenni - több-kevesebb sikerrel. Aztán van a még nagyobb (kvázi legnagyobb halmaz), akik úgy általában az élet különböző területein biztosan nem alfák, de adott területeken és helyzetekben bizony azok - és ebben nincs semmi meglepő, ez alapvetően így működik. Az érdekesség az, hogy őket úgy általában nem szokták alfáknak tekinteni - inkább "csak" majdnemalfák, vagy az alfa esély tanoncai.
Ez a cikk elsősorban nekik lehetne fontos, nekik mutathatná meg, hogy hogyan és hányféleképpen működhet ez. Más oldalakon sok harminc alatti férfit láttam, aki biztosan nem alfa típus, de szeretne az lenni, és bár utánanéz, foglalkozik vele, kutatja, hogy lehetne ezt elérni, a félrefókuszálás jelenségéből adódóan valahogy nem tudja megfogni ezt az egészet, hogy miért a megfelelő értelmezésen és szemléleten múlik sok minden.
Ez részedről mennyire volt szándékos/véletlen, hogy itt felmerült ilyen vetület?

Ethan Wolf 2018.02.20. 18:06:55

@Raon: Köszönöm az elismerést.
Kezdetben nem volt semmi szándékosság, úgy írtam, ahogy jött. A blog célja az volt, hogy a saját emlékeimet megosszam, nem lett volna értelme "beleszőni" semmit.

Észrevettem idővel, hogy többen is tanulnak az eseteimből, aminek örülök. Mindegy, hogy sikeres volt, vagy sem a randi, mindenből lehet tanulni. Van egy másik oldala is ennek az egésznek, ami majd talán egy posztot is megér, ez pedig a személyiségemre gyakorolt hatása a csajozásnak. Egyelőre nem tudom, hogy pozitív vagy negatív irányba történt-e az elcsúszás, de valami mindenképp más már egy ideje.

Ethan Wolf 2018.02.21. 06:03:08

@Krisz101: Ennek most utána kellett olvasnom. :)
Határozottan nem! :D

whoamiohmy 2018.02.21. 17:40:20

@Raon: Így is fel lehet fogni a dolgot, de én egy kicsit másképpen rendszerezem ezeket a dolgokat. Szerintem nem az a helyzet, hogy mindenki az élet egyes területein alfa, máshol nem, hanem egyszerűen arról van szó, hogy az élet területei kategorizálhatóak ezen a tengelyen. Számomra kicsit kevésbé kaotikus ez az elrendezés.
Mondok pár példát.
Hugh Hefner alfa volt? Nos, ha azt nézzük, rengeteg nőt megfektetett, és a férfiak 99,99%-a bármikor szívesen cserélne vele. DE! Ha Hugh Hefnernek nincs pénze, hány nő feküdt volna le vele? Akkor valóban volt szexuális vonzereje vagy csak egyszerűen arról van szó, hogy így vagy úgy, de fizetett a szexért? Márpedig ha fizet a szexért, akkor egyértelműen nem alfa, hanem béta, hiszen a bétákkal a nők nem azért dugnak, mert vágynak rájuk, hanem azért, mert kapnak érte cserébe valamit (Szerintem ez a bétaság legegyszerűbb definíciója).
Hugh Hefner szerintem ebben az elgondolásban nem alfa, hanem hiperbéta, azaz nagyon-nagyon sikeres béta.
És igen, lehet valaki egyszerre hiperalfa és hiperbéta is (Brad Pitt egy elég jó példa ebben a kategóriában, pénze is van meg sármja is), de persze ez még extrém ritkább.
Ha erre a tengelyre feszíted fel a dolgokat, akkor szerintem az egyszerűség kedvéért 3 kategóriáról érdemes beszélni:
1. alfa - szexuálisan vágyat kelt a nőkben bármilyen háttérinformáció vagy szociális validáció (ismeret) nélkül. Ők azok, akik folyamatosan non-verbális meghívásokat kapnak ismeretlen nőktől.
2. béta - csak úgy kap szexet, ha fizet érte. És itt a fizetség nem feltétlenül pénz, lehet fizetni társadalmi státusszal, szakmai előmenetellel (A MeToo szerintem pont arról szól, hogy a nőknek járjon a szakmai előmenetel automatikusan, úgy, hogy még puncival se kelljen fizetni érte), gondoskodással, biztonság nyújtásával, stb. stb.
3. cuck - Ők azok, akik se nem alfák, se nem béták. Önmagukban nem keltenek szexuális vágyat, viszont igazából semmi olyasmijük sincs, amivel fizetni tudnának a punciért. Manapság a Soy Boy elnevezés a divatosabb rájuk.
süti beállítások módosítása