Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Nem önként

2018. november 19. - Ethan Wolf

photo-1531088718900-a00b5391c73f2.jpg

Henivel badoo-n találkoztam, szemüveges szőke hajú lány volt, szép arc és átlagos testalkat (ami annyit jelent, hogy volt rajta +5-8 kg). 22 Évesnek írta be magát, de nem árulok el titkot azzal, hogy túlzott picit. Ő azon ritka madarak egyike volt, akik szépségük ellenére pechesek voltak a férfiakkal, én pedig jó időben voltam jó helyen.

A beszélgetésünk pár mondatos volt, mert egy vicces felütés és laza csevej után, elkértem a számát. Egy kis kitérő:

happy-beautiful-girl-spinning-portrait-young-woman-turned-at-sunrise-sunset-in-backlight-sexy-girl-seductively-looking-at-the-camera-the-girls-hands-are-raised-up-happily-circling_rcxytrlyi_thumbnai2.jpg

Telefonszámot elkérni online kissé nehéz, hisz míg az ismerkedős oldalakról/applikációkról szó nélkül el tud tűnni, addig egy FB profil vagy telefonszám már jobban elérhetővé tesz. Emiatt a nők nem adnak ilyen elérhetőséget túl korán. Meg kell dolgozni érte, ami a szövegedtől függően és hogy az alapján mennyire talál érdekesnek, eltarthat rövidebb-hosszabb ideig. Ha a beszélgetés flottul zajlik, azaz rövid idő után reagál rád, és picit heccelitek egymást, akkor lehet próbálkozni már korán egy telefonszám elkérésével. Ilyesmire gondolok:

- Honnan tudjam, hogy valódi a profilod és nem egy szakállas öregember adja ki magát nőnek?

- Kénytelen vagy elhinni, hogy én én vagyok.

- Ezt bárki mondhatja, ennél jobb bizonyíték kell (nem ígéret).

- :)

- Vakon nem hívlak el sehová, még a végén tényleg egy férfi jön el találkozóra.

- Akkor most mi lesz?

-Hallani akarom a hangod, abból már tudok következtetni. Cseréljünk számot.

 

Valami ehhez hasonló beszélgetés, ami tartalmaz egy kis heccelést működhet, ha előtte flottul haladt a csevej köztetek.

21083383_1539285562803046_6788139611236776063_o2.jpg

Szóval, Heni pár mondat után megadta a számát, én pedig felhívtam. Kellemes hangja volt, és meglepődött, hogy így elkértem a számát, mert a férfiak gyávák elkérni.

Szerintem ez ostobaság, noha régebben én is randiztam számcsere nélkül, azokban az esetekben egyszerűen elfelejtettem elkérni. Soha nem mennék ma már el randira úgy, hogy előtte nem beszéltem a nővel telefonon. Ez alap.

Fél órát beszéltünk és viccelődtünk, majd lebeszéltünk egy találkát másnapra. Én egy közös pizza sütést javasoltam, amire rá is bólintott.

Másnap kimentem elé, szerencsére élőben is olyan volt, mint a képeken, nem ért meglepetés. Bár kicsit féltem tőle, hogy nagyobb lesz, mint amire számítottam, mert utólag megnézve a képeit, az egész alakosak, vagy homályosak, vagy fekete ruciban volt rajtuk. De szerencsére olyan volt, amilyenre számítottam. Puszi, majd séta indul a lakásom felé.

Szokásos small-talk zajlott, amire humorral reagáltam, hogy az érdeklődését fokozzam útközben. Elég sokat nevetett, úgy éreztem, nyeregben vagyok.

preview2.jpg

A lakásom előtt rákérdezett, hogy hova megyünk. Mondom, pizzát sütni, erről beszéltünk. Ő nem gondolta komolyan, azt hitte csak viccelek. :D Hát mondom, pedig előre bekészítettem mindent, úgyhogy én most pizzát fogok sütni. Ha akarsz csatlakozhatsz. Hát ha már eddig eljött... és bementünk.

Körbevezettem a lakásban, öntöttem vörös bort és kivettem a mirelit pizzát a fagyóból. Elkerekedett a szeme és felröhögött. Ez nálad a pizza sütés? Mondom, arról nem volt szó, hogy tésztát gyúrunk meg minden, csak annyit mondtam a telefonba, hogy pizzát sütünk. Lehet az mirelit is. :D

A poén ütött, hosszan nevetett. Beszélgettünk, megettük a pizzát, ami megsült közben és megittunk fejenként három pohár bort.  Említettem, hogy peches volt a férfiakkal, első körben, mert nem merték elkérni a számát, majd beszélgetés közben kiderült, hogy én vagyok a negyedik, akivel megbeszélt találkozót az elmúlt egy évben (a többiek számcsere nélkül tették ezt) és egyikük sem ment el a randira!

Na, ezért kell a számcsere és beszélni a másikkal. Érthetetlen, hogy miért szívatták meg a srácok, egy ilyen jó csaj... Szóval ez a második, amiért peches volt. Majd jött a harmadik, hogy eddig élete során két pasival volt együtt, de mindkettő csak dugni akart vele. Ezek valódiságát nem tudom ellenőrizni, de kételkedtem benne. Egészen addig, míg el nem szólta magát később, hogy jövőre már 2-vel fog kezdődni az éveinek a száma. Magyarul, 19 éves. Így már  azért más a helyzet, mert 19 évesen lehetséges, hogy csak két pasija volt. Picit megrökönyödtem, mert elhatároztam, hogy 20 alá nem mennék be, de nagyon csinos volt és addigra már ezerrel küldte a jeleket. Megcsókoltam.

sexygirl2.jpg

Aztán az elkövetkezendő egy órában ment a hosszas csókolózás és az előjáték. Azonban semmi tapit nem engedett. Éreztem, hogy még az is benne lehet a levegőben, hogy szűz. Mindenesetre indulnia kellett, hétköznap volt és este 11 körül járt az idő. Kikísértem, és menet közben megköszönte, hogy elkísérem. 

Elköszöntünk és hazajöttem. Nem telt el 20 perc, jött az sms, hogy nagyon jól érezte magát és beszéljünk a folytatásról. Ez jó, ha ilyen hamar jön jelzés, ráadásul nem én keresem, hanem magától jelentkezik, az annak a jele, hogy nagyon bejövök neki. Nem válaszoltam azonnal, másnap reggel írtam, hogy azon a héten, szombaton délután itthon leszek és amerikai focit nézek felvételről, ha akar csatlakozhat hozzám, csak hozzon popcornt. :P Lazára vettem, és működött, mert alig egy perccel később jött a válasz, hogy oké, szombaton négyre ott leszek. :D

640_27.jpg

El is jött aznap és megnéztünk egy meccset, ami alatt végig csókolóztunk. Kicsit tapizhattam is, de több nem volt megengedve. Zavaró jeleket küldött, nekem pedig megfordult a fejemben, hogy talán szűz és ezért viselkedik furán.  Rá is kérdeztem, mire jött a válasz, hogy nem szűz, de nem önként vesztette el. Ekkor kb. lefagytam. Méghozzá hosszú időre.

Legszívesebben ezer dolgot kérdeztem volna, de nagyon gyorsan beugrott, hogy mi van, ha nem akar erről beszélni. Mi van, ha minden kérdéssel csak sebeket tépek fel. Ezért nem kérdeztem semmit. Fogalmam sem volt, hogy ilyenkor mit kell mondani, vagy csinálni. Kínos hallgatással néztük végig a meccset. Szerintem érezte Ő, hogy ezt nem kellett volna elmondani második találkozásnál. Az a baj, hogy én meg olyan típus vagyok, akinek nagyon gyorsan megnyílnak az emberek és elmondanak olyasmit is, amit talán maguk sem akarnak.

Mennie kellett én pedig kikísértem, felültettem a metróra és soha többé nem láttam. Utólag visszagondolva, hülyén viselkedtem, de annyira váratlanul ért, amit mondott, hogy ledermedtem. Másnap törölt mindenhonnan. Vélhetően rossz néven vette, hogy a megnyílására nem úgy reagáltam, ahogy elvárta volna. Vagy ez a vallomás is csak teszt volt? Még ha az is volt, aki ilyesmivel tesztel, azt jobb elkerülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr7014190261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

claire85 2018.11.19. 15:58:39

Ebből a posztból tökéletesen látszik, h nem csak testet vadásztok... hanem lelkeket is. A blog kezdetén pont erről írtam talán kommentet. Totális lelki kiégés a sebezhetetlenség oltárán áldozva, a totális kötődésképtelenség utcáját taposva. És óhatatlanul is jön a kérdés és megérte?
Nem tudom lesz-e olyan nő akinek kinyitod a lelked is.. Nem vicces ez a történet..
Ezt mintha rólad írták volna:

2018.11.19. 21:02:39

"Mennie kellett én pedig kikísértem, felültettem a metróra és soha többé nem láttam. Utólag visszagondolva, hülyén viselkedtem, de annyira váratlanul ért, amit mondott, hogy ledermedtem. Másnap törölt mindenhonnan"

Nem Wolf, ne írj ilyen hülyeségeket, miért is viselkedtél volna hülyén?
Nem.
Itt jön az, hogy emberből van a férfi vazze, meg tud ütközni, meg tud döbbenni, az érzelmek le tudják blokkolni.

Az a hülye, aki ezt előbb nem egy szakemberrel - agyturkász orvossal - beszéli meg, hanem mérgezi a környezetét azzal, hogy a másikra zúdítja egy ilyen meghitt szituációban, aztán így tönkretéve a lehetséges kapcsolatait, mert hát "a férfiak nem értik meg, min mentem keresztül".

Aki sérült, az húzzon orvoshoz, ne a másikra zúdítsa a problémáit, ilyen mértékben meg főleg nem.
De a problémás mindenképpen a hölgyike volt, kezdve a behazudott kor majd a zéró kommunikáció és ignorálás minden magyarázó/elnézést kérő szöveg nélkül.

Nem te voltál a hülye, váratlan érzelmi impulzust kaptál, amitől leblokkoltál, mert ledöbbentett, nyilván, mert nem érzed helyesnek és gonosz dolognak tartasz egy ilyen tettet amit végigpörgettél a buksidban és nem tudtad mi a helyes ilyenkor, mit mondhatnál, hogy ne legyen bántó és fájdalmas.
" Mi van, ha minden kérdéssel csak sebeket tépek fel. Ezért nem kérdeztem semmit. Fogalmam sem volt, hogy ilyenkor mit kell mondani, vagy csinálni."

Ember voltál, amilyen lehettél csak.
Nem te voltál a rossz, ne rágd magad és tegyél magadnak szemrehányást.

VT 135 2018.11.19. 21:40:47

Szerintem meg pont, h nagyon fontos, h ha elindul az ismerkedés olyan szintje, ahol már testi érintkezés is van, ott jelezze a nő, amennyiben az a dolog benne akkora traumát okozott. A férfi ugyanis nem gondolatolvasó, vagy pszichiáter, viszont simán azt gondolhatja, h "nna, egy újabb szűzkurva!".
Az egy másik történet, h Wolf, nyilván ez a szitu, amit te hoztál létre, teljesen alkalmatlan volt egy ilyen helyzet bármilyen kezelésére. Lehet, h semmilyen helyzet nincsen, ahol ezt kezelni lehetne, amennyiben a csaj nem ment el szakemberhez és nem kezdte el feldolgozni a múltat. De ha mégis van egy kicsi esély, h képes megnyílni és kapcsolódni a férfihez, akkor az szerintem csak mély érzelmek mentén lehetséges.

Blacktron2 2018.11.19. 23:40:57

Nna ez az én témám :)
Fölszedésben nem, de 'lelkizésben' jó vagyok! Valószínű igazat mondott.
Ilyenkor a lefagyással azt kommunikálod, hogy ő semmit nem számít neked, illetve biztosan ennek fogja venni!
Némán nézni valami meccset? :O

Feltehetően valami vígasztalást várt volna, a szeretetnyelvének megfelelőt.
De legalább egy emberi férfi-nő game-től független reagálás illett volna.

Nem baj, így is sok happyend sztorid van. Gratula a 3 éves bloghoz!

Ethan Wolf 2018.11.20. 06:51:29

Ez a csaj azóta is eszembe jut néha. Talán jobb lett volna mondani valamit, de ha hirtelen elkezdtem volna lelkizni vele, azt olyan átlátszónak éreztem volna. Nem is ismertük egymást, akkor találkoztunk másodszor. Nekem furcsa, hogy előjött ezzel, miért nem a legjobb barátjával beszéli ezt meg? Vagy miért nem szakemberrel? Vagy miért nem várt még pár randit, hogy lássa, hogy ez komoly köztünk és akkor mondja el ( nem lett volna több randi vélhetően amúgy sem).

Wildschwein 2018.11.20. 07:53:14

@Blacktron2: Vagyis elvárta, hogy a férfi minden információ vagy egyéb támpont nélkül találja ki nemcsak azt, hogy őt, vagyis a nőt milyen trauma érte, hanem azt is, hogy erre pont abban az egy konkrét esetben, annak az egyetlen, egyedi, megismételhetetlen kis hercegnőcskének milyen reakció lenne a megfelelô. És ha ezt a férfi nem képes megtenni (mert hát nem minden férfitársunk szakértője a női lelki traumáknak, ugye), akkor megbünteti, mintha legalábbis ez a férfi lenne felelős az őt ért traumáért.
Ha ez tényleg így van, akkor nekem erről az a véleményem, hogy bocs, de minden együttérzésem ellenére ez nem éri meg. Valamilyen minimális együttműködés azért az ő részéről is elvárható lenne, ha már segítséget szeretne.

claire85 2018.11.20. 08:25:08

Nem várta el Jézus.. Milyen kovetkezteteseket vonatok le.. És a lány nem volt emberi... Az ő reakciója nem volt emberi.
Ez tipikus ahogy gondolkozok.
Arra nem gondoltok, h. ő is önkéntelenül elszólta magát.
Más. A kedvencem amikor egy férfi azt mondja szex előtt, h ne számíts hosszútávra.. Ilyenkor az jut eszembe h mégis mi ő jós... Ha jól akarom érezni magam nem kell ezeket hangoztatni megígérni meg bármit lehet. Közben meg is gondolhatjuk ám magunkat...

Kulics 2018.11.20. 09:57:33

@Wildschwein: "megbünteti" hogy érted? Ráhívta a zsarukat? vagy a konyhakést szegezte wolf torkának? Nem gondolod hogy egy 19 éves gyerek nem egy sátán, hanem ő is sérülékeny ember, aki nem dolgozta fel azt a traumát.
Egész"érdekes" a gondolkodásod, mondjuk legalább a nickeddel önazonos vagy :-).

claire85 2018.11.20. 11:34:11

@icipicicsipa: De sajnos minden kapcsolódásnál rajtunk van a puttony amit cipelünk. Minden fájdalom, bántás, sérülés, jó és rossz dolgokkal együtt. És minél több tapasztalat van, annál tudatosabban tudsz cselekedni. És de sokszor van, h amint felenged vki a másik közelségében önkéntelenül is pakolgatja a hatizsakjat. A bizalomra pedig egy ilyen durva elzáró reakciót kapni totális bezarkozast eredményez. Ez nem büntetés, teljesen logikus ösztön lépés.

Blacktron2 2018.11.20. 11:47:04

Igen, ilyen fiatalon valószínű még nincs meg a skill, hogy direkt tervezett játszmát indítson!
Esélyesen még tudatában sincs, hogy szakemberhez kéne fordulni.
Ösztönösen elfojtotta, aztán egy pótapukát remélt..

Wildschwein 2018.11.20. 13:36:56

@Kulics: A "büntetés" alatt azt értettem, hogy megszakította a kapcsolatot Wolffal, törölte mindenhonnan. Pedig Wolf nem ártott neki, egyszerűen csak nem találta ki, hogy mit szeretne, és nem tudott egy képzett terapeuta módján reagálni. Ezt az eltűnést, elmenekülést én erősen túlzottnak érzem (bár lehet, hogy a "büntetés" nem a megfelelő szó). Valami támpontot adnia kellett volna arról, hogy mit szeretne. Az egyik legrosszabb hozzáállás az, amikor a nő arra vár, hogy kitalálják a gondolatait.
És igen, önazonos vagyok a nickemmel. Legalábbis igyekszem kiirtani magamból a bluepilles nice guy kondicionálást, és egyébként ezt bátran ajánlom minden férfinek, mert sokkal jobb, mint folytonos önámításban élni.

Wildschwein 2018.11.20. 13:45:27

@Kulics: Ja igen, még valami. Mi az, hogy "19 éves gyerek"??? Felnőtt ember, felelős a tetteiért. Önállóan lehet alanya bármilyen jogügyletnek, tulajdont szerezhet, majd pedig el is adhatja. Házasságot köthet külön engedély nélkül. Választójoga van, pont annyi, mint neked vagy nekem. Méghogy gyerek. Helyezzük talán gyámság alá?
De ha erre azt mondod, hogy egy 19 éves nő (aki ugyebár 22-nek hazudja magát a Badoo-n) még nem elég érett ahhoz, hogy a fenti jogokkal rendelkezzen, ezért vegyük ezeket el tőle, akkor én leszek az első, aki támogatni fogja az erre irányuló mozgalmadat.

claire85 2018.11.20. 14:09:45

@Wildschwein: A mai világban, ahol a szülők javarészt hozzá-viszi a gyereket, a legtöbb fiatal tanul meg. A munkát nem ismerik. Igenis gyerek.. Hiába a szabad erkölcsök. Nulla fogalma az élet gyakorlati részéről.. Az még, h jog szerint ki micsoda... Miért az érettségi elvileg érettséget jelent... Nem erre hivatott régen..?!!!... Naná, h semmit sem jelent ez ma már.. A felelősségről meg ne is beszéljünk.

gibzin 2018.11.20. 17:47:15

Volt egy 20 éves barátnőm, akit 15 évesen az első barátja elmondása szerint szinte megerőszakolt, mert nagyon durva volt, ő meggondolta volna magát a szexszel kapcsolatban, de a srác beleerőltette magát. Emiatt nem is élvezte a szexet egyáltalán. Azt mondta, hogy csak azért szexel egyáltalán, mert a pasik elvárják és amúgy nem csinálná, de kedvel és szeretne kapcsolatban lenni. Mondjuk én voltam neki szexuálisan az ötödik srác kb. az életében, szóval lehet volt benne valami kapcsolatfüggőség is.

Fél évig voltunk együtt, 1 hónap után feküdtünk le, de egész kapcsolatunk alatt egyáltalán nem szopott, pár hónap után engedte hogy ne sötétben csináljuk, nyalás után nem csókolózhattunk és ugye nem nagyon élvezte a szexet, csak talán valamennyire azt, hogy tudta én viszont élvezem. Szép lány volt arcra és alkatra is, visszagondolva egyrészt ezek miatt bírtam mellette ilyen sokáig (az előbbiek ellenére), másrészt sajnálom, hogy én sem voltam kezdeményezőbb és próbáltam vele valahogy megszerettetni a dolgot. Nem voltam elutasító vele, de nem is tudtam megoldást a problémájára, hogy hogyan segíthettem volna, hogy elkezdje élvezni a szexet.

VT 135 2018.11.20. 18:51:17

Egyetértek azzal, h nem az aktuális férfi dolga megoldani - MÁR MEGINT! - a nő problémáját, jósként kitalálni a gondolatait, érzéseit!! Ha olyan súlyos trauma érte, akkor kérjen szakembertől segítséget, beszéljen róla idősebb, tapasztaltabb nőkkel, de könyörgöm - ne a férfitól várja, h majd megoldja! Talán ez is az elbaszott egyenjogúság oka, h a nők folyamatosan azt várják a férfiaktól, h nőként viselkedjenek (aztán persze az sem jó...)! Most azért Wolf a hibás, mert egy egyértelmű helyzetet - lakásra menés a férfival = igent mondani a dugásra - a csaj nem volt képes a múlt traumái miatt kezelni?!

Persze, ha más szituáció lett volna, hosszas randizás, udvarlás, járás, érzelmek, akkor egészen más lett volna ez a szituáció, akkor meglett volna a megértés, a bizalom, a bensőségesség, amely másfajta kimenetet is eredményezhetett volna. Bár ez nem garancia, hiszen az ilyen traumák legtöbbször szakember segítségét és rengeteg ön-munkát igényelnek. De nem ez volt a szituáció! És ebbe a másfajta szituációra a csaj mondott igent, itt nem volt semmire kényszerítve! Szóval kurvára ne játszuk már azt, h Wolf hibás lett volna! Egy szerencsétlenül kijött szituáció volt, ennyi. És nem, attól, h 19 éves, ne mentegessünk már megint fel valakit, csak azért, mert nő. Mert férfi esetén valahogy sosem hallom ezt a védekezést. 19 évesen persze, sok élettapasztalat áll még előttük, de a felelősség alól való felmentéses babusgatás pont az ellen hat, h ezeket az élettapasztalatokat megszerezzék.

claire85 2018.11.20. 19:01:02

@VT 135: ki mondott olyat, h. hibás? Mindössze arról, volt szó h van másik oldal. A miértjét kérdezte, h vajh miért tűnhetett el a lány. Bezarkózott és ezért tiltotta. Ennyi. És szarul reagált, a fel enni lakásra pedig még mindig nem jelent igent a dugás rá. Na de az egy másik kérdés...

claire85 2018.11.20. 19:02:56

Jah telefonról szarul írok

claire85 2018.11.20. 19:05:07

Attól h. ez egy blog épp azért mindenki véleményezte. És ennyi. Miért kell mindig partra szakadva védelmezni pro-kontra.. Ezt még mindig nem értem.

claire85 2018.11.20. 19:10:52

Emberek fejében a lakásra ménes meg mindig egyet jelent igent mondva előre tervezett módon és attól semmilyen körülmények közt nem elterve dugás rá. Hát. Khm. Van még hova fejlődésni.

2018.11.20. 19:37:10

@VT 135: én felmentem a 19 éves fiút is. De amúgy ez nem bíróság, itt beszélgetünk csupán. Szóval kár vicsorognod. Nem látom ki melyik mondatával írta, hogy Wolf hibás. Persze szalmabáb érvelésnek jó volt a kommented.

claire85 2018.11.20. 20:25:36

@claire85: *lakásra mentés *dugásra

Wildschwein 2018.11.20. 22:29:53

@Grünwald elvtárs a Lakinger Béla zsebcirkálóról: Csak hogy a témához is hozzászóljak: a Lakinger Béla zsebcirkálón nem is volt Grünwald elvtárs. Volt ugyebár Zölderdő Sándor, aki az öreg Grünwald bácsi fia volt, de ő nem volt eléggé elvtárs, ezért nem őt nevezték ki a zsebcirkáló kapitányának, hanem Pichler Gyulát a minisztériumból. Ah, azok a boldog kádári évek.

2018.11.21. 21:22:49

Wolf úgy tűnik a félig oldottnak tűnő helyzetben a pillanat hevében akaratlanul is olyan pontot érinthettél, ami megpecsételte a továbbiakat. Ez egy olyan helyzet volt, amire nem lehetett felkészülni. Ha minden találkozóhoz úgy állnál, hogy keresnéd a hibát aligha lenne ennyi "siker".

countercunt 2018.11.22. 13:52:56

Eloszor is hello mindenki, jo volt vegigolvasni a blogot, szinte mindenben tokeletesen egybevag az en tapasztalataimmal.
A bejegyzeshez nem tudok semmi ujat hozzatenni, nem ertem hogy merulhet fel barkiben is hogy Wolf hibazott volna. Ez az egesz valahol arrol szol, hogy igyekszunk jol erezni magunkat, nem pedig hosszu honapok aldozatos munkajaval probaljunk meg segiteni valakin, akirol szinte semmit nem tudunk es ezt valoszinuleg nem is akarja. A legjobb amit tehettel a lefagyas volt :)
claire85: igen, a lakasra menesnek es aztan a dugasnak illene erosen korrelalni egymassal (es mindenek ellenere ez meg mindig igy is van), de ezt a csortet gondolom mar sokan lejatszottak veled itt, ugyhogy nem eroltetem :D

claire85 2018.11.22. 19:03:14

@countercunt: férfi fejekben.
Mindössze arról, írok joga bármelyik félnek bármikor meggondolnia magát akár felment a lakásra akár benyúlt a szoknyája alá... Bármikor. Meg ha a lakáson való borogatás számotokra egyet jelent a dugással.

countercunt 2018.11.22. 21:32:16

@claire85: ezert nem eroltetem :)

@post: erdekes, hogy relative sokszor nem sikerul a LMR-en atlendulni, nem tudom hogy aranyaiban ilyen gyakran fordult elo, vagy csak ennyire emlekezetesek? :) Nekem sajat tapasztalatbol talan egy ilyen ugrik be, de lehet hogy en meg probalom elfelejteni ezeket :D

Krisz101 2018.11.23. 06:47:31

@Ethan Wolf: érzéketlen önző alak vagy ez itt a helyzet ;))

Krisz101 2018.11.23. 06:50:40

@Wildschwein: megint csak egyet tudok érteni apropó olvassátok, veszitek már Roosh új könyvét? Game. most kezdtem el. eddig nem semmi milyen igazságokat mert kimondani a legtermészetesebb módon, remélem nem fog elsikkadni a folytatás.
nem csoda, hogy bannolták a könyvet amazonról, nagyon durván lehúzza a vizes lepedőt a femcentrikus narratíváról.

Krisz101 2018.11.23. 07:08:13

"Totális lelki kiégés a sebezhetetlenség oltárán áldozva, a totális kötődésképtelenség utcáját taposva." LOL

nyilván itt mind nagyon szeretnénk kötődni amikor igaz érzelmei csak a férfinek vannak és 95%-ban a nő az aki felrugja a dolgokat, kivéve ha a férfi alfa chad, de akkor is csak azért nem rugja fel a nő, mert nem teheti meg. ha megtehetné, felrúgná akkor is.
egy nő nem képes úgy szeretni, érzelemmel, mint egy férfi, ahogy a szerelmet hagyományosan, klasszikus értelemben leírják, tehát érzelmi elköteleződésként.

nyilván mindannyian szeretnénk érzelmileg elkötelezett béta bucks-ok lenni, érzelmileg sebezhetővé és elkötelezetté válni a nő hasznára, hogy ő az első adandó alkalommal hipergám ösztönének engedelmeskedve felrúgja az egyezség rá eső részét, mire a társadalom emancipált erős "igazi" nőként ünnepli, ellenben ha a ffi teszi ezt akkor félredugós bunkó.

ehhh... nem.

off

on

a cikkben szereplő sztorival kapcsolatban, ha egy nő ilyen hamar előjön ezzel, akkor az nem valódi trauma, hanem inkább előnyszerzésre szeretné használni azt adott szituációban. másfajta megítélést kapni, érdemtelenül beindítani a férfi védelmező reflexét stb stb.

persze el tudom képzelni hogy volt egy kis huzavona, erőszakos nyomulás, amit a csaj a szűzesség elvesztése miatti egyfajta traumában utólag megerőszakolásnak élt meg, hiszen imádnak áldozatszerepben tetszelegni.

nekem volt mind2 fajta csajom, aki bekamuzta és akit tényleg megerőszakoltak. volt alkalmam tapasztalni a különbséget. akit tényleg, annál csak olyan másfél hónap után tudtam meg és bizony elég grafikusak voltak a részletek, máig se nagyon kételkedem. ja és direkt oylan szituációban adta elő, h neki semmilyen helyzeti előnye ne származzon belőle, akkor már bizonyított partnerként.

TopszLee 2018.11.23. 09:58:10

Off: óvatosan közlekedjen aki Budapesten van, nem is tudtam hogy hazánkat is elérte az amerikai mocsok, teljes mellszélességgel (Black Friday...)

countercunt 2018.11.23. 14:02:00

@Krisz101: ez tenyleg ennyire gyakori? En egyszer emlekszem, olyan 24 eves korombol (jo regen), egy elvalt no kezdte meselni, hogy a volt ferje tobbszor megeroszakolta, de mivel nem nagyon tudtam mit mondani ra, atsiklottam felette es tobbet nem kerult elo a tema. Azota talan egy olyan volt, hogy az elso randin feljott a tema es aztan nem kerestuk egymast. De olyan, hogy eppen nekilatnank es akkor ja egyebkent meg azt szeretnem elmondani hogy velem ez tortent, olyan nem volt soha. Ami nyilvan meg anekdotikus ervelesnek is keves, de mindenesetre erdekes.

Raon 2018.11.23. 15:03:03

Annak a hitelességét szerintem nem érdemes kétségbe vonni, hogy valaki minden különösebb hátsó szándék nélkül, action előtt hozakodik elő ezzel. Miért ne lehetne ilyen? Csak ugye ez akkor azt is jelenti, hogy az illető ebben lelkileg még ennyire gyerek.

Wolf: szerintem sem érdemes bármi rosszat gondolni a lefagyásodról - pont ez bizonyítja, hogy temérdek lepedőparty ide vagy oda, még mindig ember maradtál.

VT 135 2018.11.23. 18:22:35

Megerőszakolás és "megerőszakolás" között óriási különbség van. Az paletta egyik végén lévő nyilván egyértelmű. A másik vége meg metoo-bohózat, amely ráadásul elinflálja a valódit is...mivel ez alapján mindenkit megerőszakoltak már az életében...
Az biztos, h egyre többen fogják azt mondani, h őket "megerőszakolták", mert ez olyan tredni és rengeteg áldozat-pontot lehet érte begyűjteni (egy darabig még...). Ma már az is szexuális zaklatásnak számít egyes országokban, ha egy férfi ránéz a nőre. A szexuális zaklatást meg szokás összemosni az erőszakkal. Én találkoztam, szexeltem olyan nővel, aki mondta, h megerőszakolta a volt barátja, akivel találkozott. Semmi traumát nem éreztem rajta. Ma már feltehetően sok nő azt is beleveszi ebbe a meglehetősen súlyos kategóriába, h éppen nem volt annyira kedve a szexhez, de szólni nem szólt, valahogy túlesett rajta, aztán utólag már mehet az "engem megerőszakoltak!!" áldozat plecsni...

Bár unalmas már, de azért itt a disclamer: mindezzel nem lebecsülöm a valódi erőszak súlyát, hanem az egyéb, annak nevezett, a fogalommal való visszaélésről írtam.

claire85 2018.11.23. 19:28:11

@VT 135: "én találkoztam olyan nővel"- az mennyire releváns, ha kiragadunk a tapasztalatod közül 1 olyan nőt- akire mindez a cselekedet semmilyen hatással nem volt. ..Végül is. Tudod te milyen érzés megerőszakolva lenni? És félreértés ne essék nem megint puffogtatni akarom a női mivoltomból fakadó érzelmi gondolkodást, amit oly sokszor megbélyegeztek. Szerintem olyan dolgot véleményezni, amiben nem voltál meglehetősen álszent gondolat. Folyton skatulyákban gondolkodtok ahelyett, hogy felhasználnátok a leírt tapasztalatot. Hogy NE reagáljunk egy ilyen helyzetben!!! Ehelyett jöttök itt #meetoo mozgalommal, amikor annak kb semmi köze nincsen ehhez , mivel abszolút marketinfogás volt a 'lufi' nagy része. Na de milyen jogon ítélkeztek holott titeket férfiakat max. seggbe lehetne... az lenne erőszak. Ti nem tudtok úgy szexelni, ha ergo nem áll fel. Egy nőt meg akkoris meg lehet dugni, ha nem nedves egyáltalán. Tehát nincs is összehasonlítási alap.
A másik pedig. Vegyük már tudomásul, hogy minden nő egyedi, érzelem vezérelt ember, úgy ahogy ti is mind mások vagytok.
Igen van olyan, hogy vki áldozatként tetszeleg legyen az akár nő vagy férfi ..De van a másik eset, amikor azért az empátia hiánya igen alacsony EQ-t feltételez.
Számomra az a döbbenetes, hogy még mindig egy adott szituációt úgy vizsgálunk kontextus nélkül, hogy még véletlenül sem a pasi a hibás.
Itt egyetlen egy dolog hiányzott a fent leírt történetből- persze nem kizárt, h. csak kimaradt a leírásból :) , az együttérzés abszolút hiánya.
Nem kezelni kell a nőket ilyen helyzetben. vagy sok más egyéb helyzetben... emapatikusabban hozzáállni, biztonságot teremteni egy elfogadó közeg felé...
És mi az, hogy ne jöjjön ezekkel..Veled még nem volt olyan, hogy úgy értek hozzád, hogy az felidézett egy kellemetlen emléket. Egy íz, egy szag, egy pont olyan érintés fel tud hozni olyan traumát ami sokszor kontroll nélküli cselekedetekre sarkall. Pl. menekülés az adott szituációból, szakítás, izgalom elmúlása.
Ha a nők 'agyban' nincsenek ott, ne is várjatok jó szexet.. csak átlag vagy tényleg semmilyen együttlét lesz belőle. És nem a puncinkat kell elsőként megdugni, már átvitt értelemben- de ugye nem mondok most sok újdonságot, elég okosak vagytok egy jó dugáshoz. Ugyebár..

2018.11.24. 08:56:02

Erőszak az, amit a nő erőszaknak él meg.
Szüzességet bármilyen mértékű "erővel" elveszteni nem lehet kellemes élmény.
19 éves lányról beszélünk, akinek mindez nem volt olyan nagyon messze (2-3 év talán)
Férfiak megállapítják, hogy nem erőszakoskodtak a nővel. Miért? Tán őket bökdösték álló farokkal úgy, hogy nem kívánták?
Seggbe baszásuk esetén vajon nem lenne erőszak, ha előtte kenegetnék, masszíroznák, nyalogatnák az ánuszukat és úgy dugnák meg -lehet még meg is kívánnák-, vagy csak az lenne az, ha mindenféle "előkészítés" nélkül lennének megfarkalva?
Legalább abban ne osszák már az észt pasik, amit nem érezhetnek!

Az a sok szemét, amit nőkről olvasok itt férfiaktól (?), mindig eszembe juttatja, hogy vajon anya szülte őket, vajon róla mi a véleményük? Vagy a lányukról, vagy a lánytestvérükről.
Soha nem fognak szeretni, mert ennyire makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy nő=számítás=kurva=megbaszni való csak=kihasználja a férfit=nem tud úgy szeretni, stb?
Ezt a marhaságot, hogy nem tudnak szeretni, csak a férfiak...
Istenem, sajnállak titeket!
És isten mentsen az ilyen pasik "szerelmétől" minden nőt!

2018.11.24. 09:42:05

@Frau Untermensch4: ja...
és milyen szemét kis számító kurva volt ez a lány, hogy így elbaszta Wolf kétszáztizennegyedik dugását ezzel a kis mondatával :D

Egyébként azt gondolnám, hogy van már tapasztalata a nőkről - személyes és nem "szakirodalmat bújós -, és ki tudná szűrni, hogy ki alkalmas az egyszerbaszlakmegaztánkivagybaszva élményre és ki nem.

Aki arról beszél, hogy két pech-je volt eddig és Wolf tudja, hogy nem volt ínyére a lánynak, nem ezt keresi, annál nem akarna harmadik pech lenni, hanem finoman lelépne. Annyi kedvére való nő van.

És nem kéne csodálkozni, hogy mi a fenét keres egy társkeresőn. Társat - van ilyen is, még ha ritka is. Szerintem tapasztalattal ez könnyen kiszűrhető. Sajnos vannak városi legendák, hogy neten is lehet párt találni, ez a lány hisz még benne. Fiatal és hiszékeny és valószínű, hogy Wolf tetszetős pasi is, megpróbálta, hátha...

Kár, hogy ezeken a helyeken nincs egy számláló - hány nővel találkozott eddig - és akinél ez a szám magas - aránytalanul -, azt az ilyen típusú báránykák messzire kerülnék.
Aki meg imádja a nagy számokat, az nem és mennyivel könnyebb lenne így "farkas"-oknak, nem lenne hoppon maradt estében része :)

2018.11.24. 10:08:39

@Frau Untermensch4: természetesen ha az adatlapodon egyértelműen fel van tüntetve, hogy csak szexpartnert keresel, akkor a hozzászólásom egy része tárgytalan :)

VT 135 2018.11.24. 20:40:47

@Frau Untermensch4: "Erőszak az, amit a nő erőszaknak él meg."
Ó, hogyne, a törvényeket, jogszabályokat meg dobjuk ki a kukába, minek azok, az új alkotmány legyena metoo! (Mondjuk az isztambuli egyezmény nagyjából ezen a szinten mozog...) Ezek szerint a férfi nem? De te ugye nem vagy szexista, ugye?
Én azt is erőszaknak, szexuális zaklatásnak élem meg, amikor az adott nő térd feletti szoknyában/kivágott dekoltázzsal mutogatja magát nekem (is) - remélem, akkor nincsen ellenedre, ha őt is elítéli a bíróság szexuális zaklatásért.
Mehetsz is vissza valamelyik femináci oldalra, az elvtársnőid és mangináid közé, pápá!

claire85 2018.11.24. 21:03:44

@VT 135: Mostanában aressziót érezni a szavaid mogott. Nem jó irány.

claire85 2018.11.24. 21:28:02

@VT 135: Most mostad össze a szexuális zaklatás az erőszakkal, pedig fentebb írtad ugye. h az biza két különböző fogalom. Miért ki dönti el, h. adott helyzet erőszaknak élt _e még avagy sem. Ki?Te? Vagy a bíróság?
Most akkor téged meg küldjünk vissza a férfi hangra?..
Aki pedig olyan szintű önkontroll nem érez magán, h. a buszon csinosan öltözött nőket szexuális zaklatassal vadolna. Szerinted azért vette fel, h téged izfasdon és mutofassa magát? Lassan atmegy ez az eszmefuttatas egy belterjes iszlamista nézeteket valló férfi védelmező kis közössége.
Basszus.

VT 135 2018.11.24. 21:53:40

@claire85: Nem én mostam össze, hanem levezettem ezt a mintát, logikát a női (?) oldalról a férfi oldalra. Ennyi történt. Nem én mosom össze az erőszakot és a szexuális zaklatást (fontos tudni, h ilyen jogi, büntetőjogi fogalom nincs is - nem véletlenül!), hanem femináci elvtársnő. Én csak továbbvittem, h látszódjon, mennyire torz és abszurd, illetve férfiellenes.

Ha meg idetéved egy n+1-edik idióta femináci és 625.432.752-szerre elmondja a feminista lózungokat és természetesen (mert ez ugye elengedhetetlen!) lefikázza a blog közönségét, akkor hadd ne legyen elvárható a részemről sem, h kesztyűs kézzel bánok vele.

VT 135 2018.11.24. 22:01:54

@claire85: "Aki pedig olyan szintű önkontroll nem érez magán, h. a buszon csinosan öltözött nőket szexuális zaklatassal vadolna."
Szerintem nem értetted meg a gondolatmenetet, amely ennek az abszurditását volt hivatott kiemelni - egy hasonlóan abszurd párhuzam segítségével.
"Erőszak az, amit a nő erőszaknak él meg." - nem, nem az! Ez a *szexuális* erőszak undorító összemosása a mindennapi picsogással, vagy ki nem kezel lelki sérülésekkel! És messzemenően aljas azokkal a nőkkel, férfiakkal szemben, akiket valóban megerőszakoltak, mert ledegradálja, elinflálja azoknak a súlyát, illetve idővel ennek a szónak a jelentése is eltűnik, mert ha valaki azt mondja, megerőszakolták, az emberek azt fogják gondolni: "ja, már megint egy feltűnési viszketegségben szenvedő liba, akinek hozzáértek randi alatt a lábához és ebből áldozat szerepet akar gyártani." :(

Tehát visszatérve az ominózus mondathoz: "Erőszak az, amit a nő erőszaknak él meg." Kezdjük ott, h már a kiindulási pont is sunyi, manpilutatív, mert nem részletezi, h MILYEN erőszakról beszélünk? Szexuálisról? Vagy hasbaszúrták? Vagy csak hangosan beszéltek vele? Vagy csak ránéztek? Az erőszak jogilag elég konkrétan körbe van írva. Ez a kijelentés viszont teljesen szubjektív, az adott ember érzéseit tekinti kiindulási pontnak. Erre hoztam példának, h ha a nők bármit erőszaknak tekinthetnek - amennyiben nem akarunk megint diszkriminálni a férfiak irányába -, akkor a férfiaknak is ugyanúgy megvan a joga ahhoz, h bármit erőszaknak tekintsen.

2018.11.24. 23:04:17

@claire85:
"Számomra az a döbbenetes, hogy még mindig egy adott szituációt úgy vizsgálunk kontextus nélkül, hogy még véletlenül sem a pasi a hibás.
Itt egyetlen egy dolog hiányzott a fent leírt történetből- persze nem kizárt, h. csak kimaradt a leírásból :) , az együttérzés abszolút hiánya."

Az az együttérzés hiánya, ha valakit önző módon ilyenekkel kezdünk 2 perces ismeretség után terhelni, majd elvárni tőle azt, hogy azonnal lereagálva kinyalja a seggünket.

Belőled az ösztönlény nő beszél csak egyfolytában, akibe le van kódolva önnön maga állandó megvédése mindenféle ideológiai alapon, mert ez van beleütve az agyacskádba, ez a program fut, emiatt korrekt és reális eszmecserét a nők 90%-val abszolút hiába való és értelmetlen dolog ezek miatt.

A szomorú meg az egészben az, hogy pont emiatt az ösztönlény működésetek miatt vagytok képtelenek befogadni ezt amit leírtam, hiszen ezt tagadni kell, mert a beismerés elismerése lenne egyfajta vereségkén.

2018.11.24. 23:12:42

@VT 135: "És messzemenően aljas azokkal a nőkkel, férfiakkal szemben, akiket valóban megerőszakoltak, mert ledegradálja, elinflálja azoknak a súlyát"

Nem olvastam azt a részt, ahol kiderül, hogy lányt milyen erőszak érte. Te igen?
Wolf nem kérdezte meg, mert eldöntötte a lány helyett, hogy az hogy reagálna a kérdésre.
Honnan tudod, hogy nem igazi erőszak történt? Annyit tudunk, hogy nem önként.

Mit kellett volna tennie a lánynak ilyen helyzetben? Kiszaladt a száján - annyiszor írjátok, hogy ezzel terhelte Wolfot, mikor annyiféle módon, hangsúllyal, szünettel is elhangozhatott és nem vádlón, belekiáltva a csendbe, de alapból egy nő csak vádlón mondhatta ezt ki, ugyebár - ezután Wolf befordult magába, nem nyúlt hozzá, nem kérdezett. Nem csinált semmit. Mi lett volna szerinted a helyes lépés? Magától mesélhetett volna, vagy hozzá kellett volna bújnia és addig izgatni, amíg Wolf megdugja?

Nem tudom van-e lányod, vagy volt, vagy lesz.
Ha hazajön és azt mondja neked - mert bízik benned és szeret -, hogy egy pasi elvette a szüzességét és ő nem önként adta, bár igen, beült a kocsijába, vagy felment és kicsit hagyta, de aztán mégis meggondolta magát, mert nem érezte jól magát, mert megijedt, mert nem volt jó, stb, ezért el akart jönni, de a fiú nem hagyta és durvább lett, aztán megtörtént - talán hagyta is, hogy előbb szabaduljon - és most itt van, összetörve, te mit mondasz neki, mint jó apa, szerető apa, egy lány apja, aki már nő, pedig nem akart még az lenni, csak fiatal és tetszett neki a fiú, és már a Gizi se szűz és gondolta na, most... de nem olyan volt, mint amilyennek gondolta és fájt és vérzett és kócos és tudod, hogy egy farok járt a lányodban - na, mit gondolsz, és mit mondasz neki?

Erőszak / baszogatás / minek mentél oda, tudhattad volna, hogy mi lesz, megérdemled, / ilyenek a fiúk kislányom / a jó édes anyádat, ne mondd nekem, hogy ez erőszak volt, mert felmentél, mert hagytad???

Attól vagyok femináci, meg elvtársnő, meg manga, hogy szeretném, ha kicsit úgy is tudnál gondolkodni, hogy a lány egy élő fiatal nő, hogy akár a lányod is lehetne? Hogy az anyád is járhatott így és hathatott az egész életére? Vagy a testvéred is lehetne? Mi lenne ha emberként is tudnál erre tekinteni, nem csak hímként?

Femináci? :D Minden olyan nő megkapja a virtuális világban ezt a jelzőt, aki máshogy gondolkodik, mint az egyszerű, egyoldalú, unalmas, kellemetlen és vágyott nőt sosem megkapó pasik, akik ezt előszeretettel használják, ha nincs jobb ötletük :)

2018.11.24. 23:13:36

@VT 135: Én azt is erőszaknak, szexuális zaklatásnak élem meg, amikor az adott nő térd feletti szoknyában/kivágott dekoltázzsal mutogatja magát nekem (is) - remélem, akkor nincsen ellenedre, ha őt is elítéli a bíróság szexuális zaklatásért.

Nincs ellenemre :)
Meg kell büntetni az ilyen szajhákat :D

2018.11.24. 23:52:20

@Frau Untermensch4: egyébként a legtöbb férfi imádja a meleg beköszöntét, amikor a nők jól nekivetkőznek, mert így tudják legeltetni a szemüket és van kire és mire gondolni rejszolás közben a wc-ben, vagy asszonypajtáson.
Ha te nem ilyen vagy, akkor egy üdítő színfolt is lehetnél akár...
És tiszteletem a kivételeknek!

Lehet, hogy ilyenkor megugrik az erőszak is, ami nem erőszak, mert a nő erőszakolta ki az aktust?
Talán hamarosan születnie kéne egy olyan jogszabálynak, hogyha a nő szabadon tárolja bizonyos testrészeit, akkor bugyit se húzzon, mert jön a farok - jogosan. Jogosan?
Tán szebb lenne egy szép napos délután a városliget öreg fái között állig felöltözött nők látványa?

A pasik miért húznak szűk nadrágot, amiben kirajzolódik a fenekük, meg más, szűk inget, ami a felső testük, izmos karjuk, válluk, mellkasuk vonalát hangsúlyozza erősen, kínálva a testüket minden testi örömhöz és gondolatához.
Vagy egymásnak mutogatják csak magukat?
Ha a nőknek - is - akkor vajon "erőszaknak, szexuális zaklatásnak élhetik meg" ők is?
Van hozzá joguk?

Az egyoldalú, csak a saját szemszögedből látása és érzékelése a világnak okozza a "szűk" látásmódot, ami nem enged be másnak a látását, elfogadását, én csak erről szerettem volna elmondani a véleményemet.
Bármi más belegondolása ebbe téves gondolat.

2018.11.25. 10:34:12

@Grünwald elvtárs a Lakinger Béla zsebcirkálóról - hát már megint törölted magad, ahogy látom, viszont olvastam, amit ide írtál és mivel én erre írtam választ, most megkapod, mert az időmet használtam rá, így olvashatod, ha akarod, ha nem :D

Semmiféle uszítás nincs, pont arról beszélek, hogy ne húzzátok le a lányt, aki 19 évesen nem önként vesztette el a szüzességét. Mert rádőltetek tiszta erővel a szerencsétlenre - nem is tud róla, szegény és meg sem tudja védeni magát, csak két nő van itt, aki megteszi. Húúú, micsoda szemétség.

Unalmas? Minek olvasod?
Olvasd Lucréciádat, csupa értelmes, okos posztot ír, a hozzászólásairól nem is beszélve. Csak kicsit picsog, hogy nincs, aki esetleg harmadszor is találkozna vele :D

Picsogás?
Ti mi a fészkes fenét csináltok vajon? Arról picsogtok, hogy a nők picsognak :D
Bár nektek Férfinek kéne lenni inkább. Vagy nem? Szaladtok anyucihoz is időnként? Vagy bebújtok a "nők ribancok" szakirodalomba és pipáljátok benne, ami bizonyítja amit látni akartok és tudtok, és osztjátok meg egymással a beszűkült tapasztalataitokat?
Olvashatnátok mást is - esetleg...

Szerencsére nagyon sok Férfi van, csak azok nem itt picsognak a nők picsogásáról :)

Tudom ez férfiszakasz és szentségtörés egy-egy női vélemény itt. Ha nem ugranátok rá - tisztelet a kivételnek -, és nyomnátok ezt a feminin és meetoo dumát, akkor akár normális hangon meg lehetne beszélni a férfi és női nem különbözőségeit, máshogy látását, talán rácsodálkoznánk egymásra, vagy nem jelennének meg a nők :D

De nem, mindig van valaki, aki a startnál négykézláb áll a durranásra várva, hogy tiszta erőből belevesse magát a női nem szarozásába és ráborítsa a jelen lévő képviselőjére a nemnek a habzó haragotokat és megvetéseteket.

Milyen kapcsolatotok van, ha van? Teszem fel a költői kérdést? Milyen a lányotok, anyátok, lánytestvéretek? Megvetitek őket is, vagy ők különlegesek és mások? Vagy ha a neveteket viseli, akkor ők kivételek?

Régóta olvasom Wolfot. Soha nem szóltam semmihez, semmiféle női nem lehúzása nem érdekelt. Az indította el a szóáradatomat csak, hogy férfiként megállapították egyesek, hogy nincs joga erőszakként megélni egy szűz lánynak a szüzessége elvesztését, amiről azt tudjuk, nem önként történt. Miközben nem volt ott egyik pasi sem. Aki megkérdezhette volna, hogy hogyan történt, együttérzéséről biztosítani, nem tette. Joga volt hozzá - természetesen.
Mégis azon megy a vita, hogy joga van-e lánynak a dugás előtt, kérdésre benyögni, hogy nem önként. Fene a kis kurváját, felejtse már el, vagy ne frusztráljon egy férfit ezzel.

Hadd legyen nőként az én tisztségem az, hogy egy nőt védek, ahogy a ti feladatotok az, hogy Wolf-fal értsetek egyet, és támogassátok igazáról és érezzetek együtt vele, átélve szinte a csalódását, amit ez a mondat okozott és tette dugásmentessé az estét.

A meetoo-t egyébként nagyon nem szeretem. Celebek kurvára túltolták, amit ügyes pasik visszafordítottak a nőkre és ezt szépen elterjedve zászlójukra tűzték. Így egészen sokat ártottak a két nem közötti kapcsolatnak.
Az egészből az maradt meg, hogy kihívóan öltözködő nő szexuálisan ingerli és erőszakra buzdítja a hímeket, akkor meg ne csodálkozzanak, ha meg is kapják. Sőt kötelező. Sajnálom, nem hiányzott ez - szerintem.

2018.11.25. 12:24:59

@claire85: akár normális és kellemes beszélgetések is lehetnének, ha engednék.
Hogy látnak bizonyos dolgokat a pasik és azt hogy látják a nők...

Mennyiszer láttam, hogy ráálltak egyféle magyarázatra, aztán onnan semerre sem jutottak. Könyvek, youtube, ami bizonyítja az "igazságot" nagy egyetértés, és kész, jött a következő poszt.

JA... nem érdekli őket a másik oldal :)

vanderkaay 2018.11.25. 12:40:47

@Frau Untermensch4:
"Régóta olvasom Wolfot. Soha nem szóltam semmihez, semmiféle női nem lehúzása nem érdekelt"

Ja. Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy a Womb Raider vagy egy másik néven.

2018.11.25. 13:25:48

@vanderkaay: ismerem őt. Ha bármi hasonlót látsz vele, az a te képzeleted, amit hinni szeretnél. Botorság gyorsan következtetéseket levonni, erre még nem tanított meg az élet? Vagy sokáig gondolkodtál és erre a megoldásra jutottál? OMG :D

Ha értelmesen tudsz válaszolni a feltett kérdéseimre, vagy hozzáfűzni valód van ahhoz, amit írtam és tudsz róla normális hangnemben beszélni, akkor szívesen reagálok rá.

Egyébként örülök, hogy a 2009.-es regisztrálásod után én lehetek a 29-ik, akihez hozzászóltál. Sőt, azzal a Wombival azonosítasz, akihez két év csended után.
Nos, ilyen komoly és ünnepélyes pillanatban részt venni... ez az igazi boldogság.
Én beleolvastam az aktivitásodba - bevallom -, hogy tudjam ki vagy, de sok következtetést nem tudtam levonni. Olyan jellegtelen hsz-ek voltak - nekem :)

vanderkaay 2018.11.25. 14:07:32

@Frau Untermensch4: Én természetesen ezt készséggel elhiszem neked. A szóban forgó Womb Raidernek, akivel te véletlenül sem vagy azonos, is elhittem a múltkor egy csomó mindenfélét, és természetesen a továbbiakban is el fogok hinni mindkettőtöknek mindent. Mégis, felkészülve arra a nem várt esetre, amennyiben esetleg bármilyen okból kifolyólag, bármilyen felületen további nickeket szeretnél regisztrálni, hadd adjak néhány jó tanácsot

- Mindig próbálj meg arra törekedni, hogy a különböző nickek szövege ne mutasson egymással jelentős hasonlóságot. Ne írjál ugyanazzal a terjengősséggel, ugyanabban a stílusban, ne használd ugyanazokat a kifejezéseket, ne próbáld a mondanivalódat pontosan ugyanazokon a helyeken szmájlikkal nyomatékosítani
- Sose kezdd a mondanivalódat azzal, hogy "én x hónapja/éve/évtizede olvasom ezt a blogot, és még sosem szóltam hozzá", majd írjál ezt követően kilométeres litániákat. Az emberek sajnos rosszindulatúak, és gyanakvóak, és esetleg nem fogják elhinni, hogy x hónapig/évig/évtizedig olvastál egy blogot anélkül, hogy egyszer is ingert éreztél volna a megnyilvánulásra, majd egyszer csak hirtelen a Háború és Béke terjedelmében kívánod megosztani a gondolataidat és órákig tartó vitába szállni másokkal
- Mindig próbáld elkerülni azt hogy a regisztrációdat követő első x hozzászólásod jelentős részében pont egy olyan másik nickkel társalogsz, akivel az előző pontban említett rosszindulatú és gyanakvó emberek a kettővel ezelőtti pontban említett stiláris hasonlóságok okán esetleg összekeverhetnek. A népi interneten több százmillió felhasználó tevékenykedik, és így a "nem vagyok azonos a Bélával, de pont azok közé tartozik akikkel a regisztrációm óta eltelt másfél hét és 22 hozzászólás alatt már találkoztam" jellegű kijelentések bizonyos alapvető statisztikai problémákat vetnek fel

Remélem segítettem valamit. Kérlek, ha véletlenül ismét találkozol Womb Raiderrel, add át neki szívélyes jókívánságaimat

2018.11.25. 14:30:52

@vanderkaay: a fent leírtakhoz gondoltam, hogy van hozzáfűzni valód és szívesen megbeszélem veled normális hangnemben.

Az, hogy hogyan és kivel kommunikáljak, hogy nehogy az a vád érjen, hogy valakinek a második, vagy akárhanyadik nickje vagyok, arról nem igazán érdekel a te Háború és Békéd. Mint mondtam, azt gondolsz, amit akarsz arról, hogy Wombi vagyok vagy nem.

Ha nem hiszed azt, nekem, hogy nem vagyok Wombi, akkor hidd azt, hogy én vagyok Wombi. Semmilyen jelentősége nincs.
Mikor megjön újra - nyaral, bár te biztosan jobban tudod, hogy nem, hiszen már megint írt neked - akkor majd ő eldönti, hogy akar-e ezzel foglalkozni vagy sem.

Jó lenne, ha érdemben inkább azzal foglalkoznál - ha már mindenképpen szeretnél valamivel -, hogy mi a véleményed az erőszakról és arról, hogy egy nő eldöntheti-e magától, jogszabályoktól függetlenül, hogy beleesett-e ebbe, avagy nem?

De tudod mit? Ha van kedved, majd összesíts szavakat, kifejezéseket, írások időpontját, meg amit akarsz a két nick összefüggésében és írd le ide. Aranyos vagy, köszi :)

2018.11.25. 15:49:20

@Grünwald Tihamér: Tihikém, talán nem tudod, de meg tudja védeni magát a blogos nőd, hidd el, tapasztaltam. Ha úgy gondolod, nem tudja, akkor nagyon kevéssé ismered. Ne picsogj már mindenhol, az olyan férfiatlan :)
Futkározol a másikra, mint egy hírhozó, aztán ide. Ezt a butus csajszik szokták :D

Egyébként a 19 évesről úgy beszéltek itt, hogy -bár nem tud róla-, de így nem is tud "felhozni" semmit sem a "védelmére", így maradok én :D
Ha hallgattál volna okosabb maradtál volna!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.25. 15:51:07

H@Frau Untermensch4: amíg rövidebb voltál, normálisabbnak tűntél negyed fokkal.

2018.11.25. 15:55:00

@Grünwald Tihamér: egyébként sajnálatos, hogy nem vetted még észre, hogy nem csak a 19 évesről van szó, mert már megállapítást nyert az is, hogy az erőszakot jogszabály határozza meg és nem a nő. Bekerült a meetoo, ami miatt majd csadorban fognak járni a nők, ha nem akarják feljogosítani a pasikat, hogy nézegessék őket, uram bocsá' inzultálják. Meg ilyesmi...
És, hogy én vagyok Wombi :D

2018.11.25. 15:55:37

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): na legalább akkor most még szerelmesebb tudsz lenni.

2018.11.25. 16:11:14

@Frau Untermensch4: "így maradok én"... Igen, ez az a bizonyos feljogosítottság érzés, a grandiózus sémamodell. Ajánlom Bánki György könyvét a nárcizmusról. Sokat tanulhatsz magadról onnan.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.25. 17:27:54

@Frau Untermensch4: az, wr-t is úgy szeretem, te is kezdesz odajutni.

2018.11.25. 17:43:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Akkor legalább ez volt az értelme a mai "termésemnek"...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.25. 17:47:12

@Frau Untermensch4: ez nem túl sok. de már megszoktam, hogy nem megy neked a konstruktivitás.

countercunt 2018.11.25. 19:27:33

Mi ez itt, a feminizmus negyedik hullama? :D

Raon 2018.11.25. 21:21:40

Szerintem már általános iskolában oktatni kellene a vitakultúra azon minimumát, hogy hogy ha van egy konkrét személy (vagy személyek) bejegyzésében problémás rész, akkor az erre adott reakció alapszintű korrektsége ott kezdődik, hogy csakis az illetőnek/illetőknek címezzük a szavainkat, nem kezdünk el buta általánosításokkal teátrális drámázásokba.
Már természetesen abban az esetben, ha itt ténylegesen az a szándék, hogy az illető nem önigazolni, hanem beszélgetést, eszmecserét szeretne, hogy komolyan vegyék, és tiszteljék a véleményét az esetleges nézetkülönbségek ellenére is.

Untermensch4 2018.11.25. 21:48:47

@vanderkaay: " Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy a Womb Raider vagy egy másik néven."
Ez annyira megjósolható volt hogy meg is jósoltam... :) :D XD

Untermensch4 2018.11.25. 21:52:52

@Grünwald Tihamér: " Igen, ez az a bizonyos feljogosítottság érzés, a grandiózus sémamodell."
Alkalmasint kérdezz meg egy jogászt a "hallgattassék meg a másik fél (?)is" (latinul nem tudom...), és hogy miért aggályos ennek hiánya?

Untermensch4 2018.11.25. 22:04:47

@Raon: "csakis az illetőnek/illetőknek címezzük a szavainkat,"
Általános érvényességű kijelentéseket nem kell külön címezni.

2018.11.25. 22:17:02

@Raon: jaj, ne is mondd, ez engem is mindig úgy feldühít :D

2018.11.25. 23:10:18

@Untermensch4: hát mert nem a másik fél beszélt. Hanem egy önjelölt küldetéstudatos valaki. Aki a saját egó turbózásának terepét itt vélte megtalálni.

Untermensch4 2018.11.25. 23:34:11

@Grünwald Tihamér: A másik fél technikai jellegű okokból "nincs". Ez alapból egyoldalúvá tette a történet tálalását. Továbbra is zavart érzek az erőben a "nem" "igen", "talán" és "egyértelmű nonverbális jelek" értelmezése kapcsán. A "feljött a lakásomra tehát megdughatom" kb a nők "egyértelmű jelzés"-eként van értelmezve. Miközben eléggé nyilvánvaló hogy a sok-sok ilyen, a nők által egyértelműnek vélt jelzés akár nem is értelmezhető ffiak számára... olyat még nem hallottam nőtől hogy "ha felmegyek a lakására akkor kötelező megdugnia" (az utóbbit az érthetőség kedvéért drámaian sarkítottan fogalmaztam meg), pedig nem lenne bonyolult elmagyarázni, faék egyszerűségű.

2018.11.26. 00:25:14

@claire85:
"Emberek fejében a lakásra ménes meg mindig egyet jelent igent mondva előre tervezett módon és attól semmilyen körülmények közt nem elterve dugás rá. Hát. Khm. Van még hova fejlődésni. "

Csak jelezném, a történet így zajlott:

"Aztán az elkövetkezendő egy órában ment a hosszas csókolózás és az előjáték. Azonban semmi tapit nem engedett. Éreztem, hogy még az is benne lehet a levegőben, hogy szűz. Mindenesetre indulnia kellett, hétköznap volt és este 11 körül járt az idő. Kikísértem, és menet közben megköszönte, hogy elkísérem.

Elköszöntünk és hazajöttem. Nem telt el 20 perc, jött az sms, hogy nagyon jól érezte magát és beszéljünk a folytatásról. Ez jó, ha ilyen hamar jön jelzés, ráadásul nem én keresem, hanem magától jelentkezik, az annak a jele, hogy nagyon bejövök neki. Nem válaszoltam azonnal, másnap reggel írtam, hogy azon a héten, szombaton délután itthon leszek és amerikai focit nézek felvételről, ha akar csatlakozhat hozzám, csak hozzon popcornt. :P Lazára vettem, és működött, mert alig egy perccel később jött a válasz, hogy oké, szombaton négyre ott leszek. :D

Egyébként marha jó a szöveg az itt jelenlévő nőktől, amikor kb már 20 éve totál el van kurvulva az itteni nőállomány is, olyan dumákat megengedtek vazze, mintha nem dugnátok úgy mint a nyulak, ha kedvetek van, akár 5 perc ismeretség után.

És az még a röhej, hogy ilyen vitákba belemegyünk, erről csevegünk, mikor nem az a helyzet, hogy ebben az országban (is) nem több f@szt fogott mint kilincset lenne a nők legalább 80%-a, hanem példamutató, szemérmes és romantikus, komoly kapcsolatokra törekedő lánykák élnének itt.

Kiket hülyítetek a baromságaitokkal, de tényleg.

Ma egy nő 99%-ban azért megy fel egy tulajdonképen vadidegen(!) lakására, mert dugni akar és kész, mert begerjedt arra a faszira és dughat jobbra-balra kénye-kedve szerint.

Szóval senkit nem érdekel a hülye propagandátok, hogy mi volt a tündérmesében, orrba-szájba dugni akarnak a nők és ennyi, a piár-duma senkit ne hasson meg, a szokásos mantra, hogy ne látszódjanak már az ország lánykái - ekkora - ribancnak.

claire85 2018.11.26. 04:22:28

@icipicicsipa: Te, figyelj már.
Nem attól jó egy érvelés, hogy kiemeled a szovegkörnyezetből a mondatom át, te jó képességű..
Zajlott egy kommentsorotat szépen egymás után, arra reflektálva amit fentebb írtak. Ergo ez a mondat abban elhangzott véleményre adott válasz volt.
*bírom azért az ilyet, más kontextusba helyezték egy mondatot és lám elhagyva pár szót visdzakanyrítva az eredeti 'cikkre' full mást jelent. Ahogy az erőszak is, mint téma később dobódott be, még mielőtt szón lovagolnál, hogy Wolf nem csúnya erőszaktevő...,

claire85 2018.11.26. 04:25:20

*jah igen mivel telefonról írok, újra értelmezi a nem meg tanított szavakat és mivel kicsiben Bem tudod visdzaolvasni, elnézést de van venne így kinagyirva egy pár furi szó. De a nagyja értelmezhető.

claire85 2018.11.26. 07:07:26

Amúgy hiba van a komment kuldesben, mert telefonról a fele írásom nem kuldodott el.

claire85 2018.11.26. 07:19:55

@claire85:
Alább pedig ami kimaradt:
Amúgy pedig, milyen közösségből beszelhetunk mikor írjátok, h. ide revelyedett nők rongaljak, ama magasztos közeget, melyben annyira kényelmesen mozogtok, mert nagyjából semmi közös nincs bennetek max annyi h. előszeretettel sarkitotok ki véleményeket.
Jobban szeretem az élő beszélgetést, mert ott nem tudnátok napokat gondolkodni az egbekialto faszsagokon, és két perc alatt állna fel melloletek egy nő egy randi során. Bár eltérő agyi kapacitással rendelkeztek, a nagy halmazotok metszespontja a hatalmas sertettseg, melyet mindannyiszor kikiabaltok a virtuális világba, ahelyett h. pszichológussal oldanatok ezeket fel és míg Wolfnak legalább punci jut, nektek csak a történetei csontjai amin aztán hosszasan rágódni kezdtek. Nagy teljesítmény, gratulalok

2018.11.26. 07:27:57

@claire85:

"Amúgy hiba van a komment kuldesben, mert telefonról a fele írásom nem kuldodott el. "

folytatás itt, emailben átjött:

"Na, tehát most, hogy tisztázta a mondatom értelmét és jogosultságát, lapozzunk.

Az szerinted mit jelenthet, hogy adott ponton vki jó ideje nem szól a témához?
Tán azt, hogy adott ponton teljesen elhülyül a beszélgetés és ezzel nem kívánok tovább foglalkozni még említés szintjén sem.
Azt szeretem az élő beszélgetésben, hogy ott nem lehet ezeken az egbekialto nagy faszsagokon napokat gondolkodni és reál time kiderül, ha egy pasi híján van az érzelmi és ertelmi intelligencia aj, vagy legalább olyan fokán van, hogy ekkora bődületes nagy marhaságokat melyek után 2 perc után felallnek és ott hagynám ez illetőt, talán nem bofogne ki.
De ezért vagytok 'kozossegben' egy virtuális chat falon egymással, mert sok eltérő kommunikációs képességgel *és szerintem agyi képességgel is rendelkező fiúcskak halmazainak közös metszespontja az, hogy mindannyian sértettek vagytok. Akik ahelyett, hogy pszichologussal dolgoznatok a probkemaitokon, itt picsogtok és dühösen a virtuális égbe kialtjatok mekkora gecik a nők. És míg Wolf legalább puncit kap, ti csak a története csontja ragodtok.. Elméletben.
Gratulálok, nagy teljesítmény.

claire85 2018.11.26. 07:55:03

@icipicicsipa: Szerinted mit jelent, ha vki egy ideje nem szól hozzá a kommentáradathoz?
Egy adott ponton minden férfi geci lesz és minden nő fasszopó.
És amikor ez eljön ki szoktam szállni az elhülyült beszélgetésből. Most is így volt ám megszólítottál.
És megint jössz azzal, h ez mennyire tipikus..
De ugye fentebb írtad a nagy általánosítás ami érnek nagyon szar, h.... mert elvagyunk kurvulva, minden nő több faszt fogott mint kilincset.. Jah ez bizony ám helytálló és hiteles... Tény??? Megállapítás..
Ehh.. Nem..

claire85 2018.11.26. 08:07:03

@icipicicsipa: Ha egyszer végre megérnénk, h levennéd az átmosott agyadon látszó álarcot, és képes lennél elvonatkoztatni a sémáktól, melyek uralják a gondolkodásmódodat. Azonnal megfeleltetsz ennek bármit ír neked egy nő.
Bármit.
Eleve így is olvasod, azonnal támadsz. Te is.
Aztán mikor meg jön a válasz ugyanabban a stílusban, ugyanazon logikával jössz a na úgy h. megmondtam minden korlátolt dumával, nem észrevéve azt h. te indikáltad.

claire85 2018.11.26. 08:08:07

*na ugye, h. megmondtam minden nő korlátolt

2018.11.26. 08:59:15

@Untermensch4: hisztérikus feminin reakció. Senki nem bántotta a posztbeli csajt. Simán hazament. Wolf nem gúnyolta, nem erőszakolta meg.
A te/frau-d reakcióitok viszont nagyon gázosak. Menj növessz magadnak tököt és ne a női álláspontot mantrázd.
Amúgy senki nem kért benneteket hogy védjétek a csajt. Igazi önkéntes rendőr mentalitás hogy szolgálatba helyezitek magatokat mint PC rendőrség.

2018.11.26. 09:07:47

@Grünwald Tihamér: Téged megkért L.B., hogy védd? Nem hiszem, sőt biztos vagyok benne, hogy nem.
Te magadtól rohangászol három blogban ide-oda és kürtölöd tele, hogy írásban megemlítettem őt.
Te még PC rendőr sem lehetnél, max fejétvesztett káráló tyúk.
Férfi vagy legalább, vagy csak anyuci kedvence?

2018.11.26. 09:13:35

@icipicicsipa: 80%? Kipróbáltad, vagy a hasonló típusú barátaidat is belevetted az arányok megállapításába? Javaslom, hogyha nem a 80% az eseted, akkor keresgess a 20%-ban. A célcsoport meghatározása az egyik legfontosabb kezdőpot a társkeresésben. Ha meg nem kellesz csak a 80%-nak, a vágyott 20-nak meg nem, akkor benned van a hiba - talán... Ha pedig ezt ordítozod úton-útfélen, hogy ribancok a nők,akkor ne csodálkozz, ha meghallják és odamennek a kilincsedhez.

vanderkaay 2018.11.26. 09:56:42

@Untermensch4: Nehéz szívvel írunk az olyan szintű szellemi fogyatékról, mint hogy valaki pont ugyanaznap regisztrál egy nicket, amikor a másik nick inaktívvá válik, majd előadja magát pontosan ugyanabban a stílusban egy olyan blogon ahol vele együtt összesen kb. nyolcan szoktak hozzászólni (jó alaposan beleolvadva ezáltal a tömegbe) majd amikor szembesítik ezzel, akkor az egészet megpróbálja letagadni, és elővezetni a laza figurát. A világ valóban megérett a pusztulásra.

2018.11.26. 10:26:21

@vanderkaay: "írunk"??? Hányszor írtál te kis szószátyár? :DDD

Szerintem az olyan egyének értek meg az elvonulásra, akik annyira szerencsétlenek, hogy rgisztrálnak sok-sok éve, és ez alatt az idő alatt harminegynehányzsor szóltak valamihez, abból is már 3-at arra használtak hogy azt bizonyítsák ki kicsoda.
Te mit csináltál évekig, némaságba burkolózva kisbogár? Nem volt saját véleményed soha? Csak olvastad a másét és most azzal törsz elő a semmiből, hogy megoldottad a nagy rejtélyt, kicsoda Frau...?
A hét kommentje címet tőlem megkapod, ezzel járulnék hozzá, hogy máskor bátran mondd el a vélemyedet, nagyon klassz vagy, de komolyabb témákról is érdekel majd a vélenyed, annyira izgi.

VT 135 2018.11.26. 19:29:16

@icipicicsipa: "A szomorú meg az egészben az, hogy pont emiatt az ösztönlény működésetek miatt vagytok képtelenek befogadni ezt amit leírtam, hiszen ezt tagadni kell, mert a beismerés elismerése lenne egyfajta vereségkén."

Szerintem ezúttal nagyon tisztán meg tudtad fogni azt, h még az értelmes női (Claire) irányból is mennyire lehetetlen volt ezt a témát úgy értelmezni, h arról szóljon, amiről Wolf írt, vagy amiről mi írtunk. Helyette ment a szalmabábbal harcolás (valódi erőszak). Hozzáteszem, szerintem ebben a hozzászólásodban nem is volt semmi támadó, vagy számonkérő - csak leírtál egy folyamatot.

Én csak annyit tennék hozzá, h ez a zsigeri-ösztöni női hozzáállás a megerőszakolás-nem megerőszakolás témájához nem meglepő. Annyi ilyen traumatikus élmény gyűlt fel a női kollektív tudatalattiban, h nagyon nehéz nőként nem azonnal zsigeri-ösztöni, védekező-támadó pózba állni és elmenni a téma valódi része mellett. Pontosan ezért volt annyira undorítóan aljas a Metoo kampány, mert a felszínen hirdetett kereszteslovagina-i eszmék mögött valójában a női tudatalattira akartak hatni és hatottak is, ott rombolva tovább a bizalmat a férfi és nő között. :(

claire85 2018.11.26. 20:06:06

@VT 135: csak lábjegyzet, a témával semmi problémám nem volt. Megvilágítottam női oldalról, hogy miért zárta rövidre másnap a kontaktot.
Miért van az, hogy csak vki mellett tudsz rendszerint kiallni, és melleallni az adott témában önmagad soha nem állsz szembe senkivel. Csordaszellem. Khm.
A másik amire azonnali reakciót vált ki egy nőből, ha azzal zár le egy vitát :persze, mert nyomod a propagandista kiralylanyos dumát. Meg a minden budos kurva. És azért van igazam, mert a nők mind szemetek és már pedig így van.
De miért is van így?
Mert a hiarchia csúcsán, felvilágosult, boszorkanyegetest kiáltó, nőket kurvazo hím egyed különleges példánya. Ő.
Ez nem érv.
Ennyi.
Személyes példával tudnék szolgálni, de hát az áldozat plecsni érdemelne. De az nem vagyok.

Untermensch4 2018.11.26. 21:51:42

@Grünwald Tihamér: A feminista és a femináci közti határvonalat ugyanolyannak tartom mint a nacionalista és a soviniszta köztit... a "feminin", "feminista" és a "femináci" közmegegyezéses definíciójának hiányában nehéz lesz csökkenteni a kommunikációs zavart (de látszólag dinamikusan mehet tovább a süketek párbeszéde)... ironikus hogy így illusztráljuk ezt (mármint a kommunikációs zavart).
Amikor vki nem a közlés tartalmára reagál hanem a közlő személyére, az pedig személyeskedés. Érvelési hiba.

Untermensch4 2018.11.26. 22:00:04

@vanderkaay: "A világ valóban megérett a pusztulásra. "
Ez kissé valláskárosult szöveg... de ebből az egy mondatból ostobaság lenne levezetni hogy vmelyik szekta tagjaként nem juthatsz elég szexhez és ettől feszült vagy.
Úgy tűnt mintha lenne közöd a statisztikához, adatok elemzéséhez (matematikailag egzakt adatokhoz). Naponta/hetente szted hány nick születik s hal meg, mekkora lehet az átfedés?
Van egy olyan nem túl merész feltételezésem is hogy nálam jártasabb vagy a blogok használatának technikai fortélyaiban, ezért kérdeznék ilyenről is. Ha IRL együtt töltesz (nagyon közel) folyamatosan 8-10 órát vkivel aki egy bizonyos nicket használ egyébként és miközben te a valós személyt közvetlen fizikai kontaktusban figyeled, egy másik nick hozzászólásai jelennek meg különféle helyeken (mint azt utólag olvasod), mit gondolsz akkor, milyen módon keletkeztette az az illető ezeket?
Azért kérdezem mert kissé megijedtem hogy esetleg úgy járok mint egy-két fazon az elemi ösztön c filmben... :)

Untermensch4 2018.11.26. 22:02:33

@Grünwald Tihamér: Az önkéntes rendőr az az a feljelentgetős fajta vagy azt máshogy hívják..?

vanderkaay 2018.11.27. 00:06:02

@Untermensch4: Valóban ostobaság lenne, már csak azért is, mert a szekták egy jó részében egyáltalán nem szexmentes életmódot folytatnak. Charles Manson és követőinek ilyen téren mutatott aktivitásához képest például az itteni bloggazda sincs a kanyarban sem, de említhetnénk akár a szép emlékű Jim Jones tiszteletest is, aki számos hívét megdugta mielőtt közös öngyilkosságra beszélte rá őket
Azt is helyesen látod, hogy van bizonyos közöm a matematikai adatok elemzéséhez, ahhoz viszont hogy meglehetősen nagy valószínűséggel kijelentsük hogy ez a nick itt azonos azzal aki Womb Raider néven szokott írogatni, igazából nincsen szükség semmilyen komolyabb elemzésre, pusztán némi úgynevezett józan észre. Ez az, amivel a szóban forgó illetőt sajnos nem túl bőkezően látta el a sors, mert különben nem ennyire amatőr módon csinálná
Az elemi ösztön című filmet egyszer láttam, még nagyon régen, és Sharon Stone keresztbevetett lábain kívül másra sajnos nem nagyon emlékszem belőle. Ha elárulod, hogy melyik fazonok és hogyan jártak benne, akkor talán én is megértem majd hogy milyen összefüggésben van mindez Womb Raiderrel és az ő különböző személyazonosságaival

Untermensch4 2018.11.27. 00:21:47

@vanderkaay: A te "józan ész"-nek nevezett levezetésed ellentétes a saját IRL empirikus megfigyelésemmel, az ellentmondás feloldására több dolog jutott eszembe.
1) olyan trükkös használata a technikának ami alkalmas a megtévesztésemre (ez némi bűvészi képzettséget feltételez) és hasadt személyiség ami pedig az elemi ösztönben látható jégvágós incidenshez hasonló kimenetellel fenyeget engem...
2) rendkívül rossz megfigyelői szereplésem (ez teljesen más jellegű mentális problémákat jelentene mint amiket a környezetem megfigyelt rajtam)
3) kognitív torzítás miatt tévedsz

Occam bácsira hallgatva ebből a háromból a legegyszerűbb a 3. Ezzel egybevág hogy a matematikai elemzőképesség nem korrelál automatikusan a nyelvi-nyelvészeti, stilisztikai elemzés képességével (a két szakterület kimagasló művelői között alig van átfedés, nyelvészek is használnak statisztikát és a matematikusok is beszélnek akár több nyelven is és olvasnak értőn dolgokat, attól még a kompatibilitásuk a jogász-orvos pároshoz mérhető).

"A szekták jó része" ilyen "cherry picking"-módszerrel megállapítva viccesen hangzik. A katolikusok nem igazán szaporodják túl a konkurenciát, a többiek közül se tűnik egyik sem demográfiai győzelemre esélyesnek. Még a mormonok is csak a minőségi fölényükkel együtt (oktatás) combosak. Ellenben néhány elszigetelt kivételtől eltekintve (guayanai zárvány-falu pl) eléggé szigorúan lekorlátozzák a szexet dogmatikus izékkel.

vanderkaay 2018.11.27. 10:39:33

@Untermensch4: Nem vagyok vallásos ember, de megkockáztatom, hogy az általam írt példák lényegesen közelebb esnek a szekta hagyományos definíciójához, mint a katolikus vagy akár a mormon egyház. Ez azonban már igen messzire vezet társalgásunk eredeti irányvonalától. A szándékot természetesen érteni vélem, magam is olvastam a másik fél vallásos/szektatagként, tehát maradi elveket valló, vélhetően szexhiányos entitásként való pozicionálásanak kísérletéről, azt hiszem a "kezdők által elkövetett alapvető hibák az internetes kommunikáció során" című könyv első fejezetében, valamikor húsz évvel ezelőtt. Ez azonban igen régen volt, és bátorkodnám azt javasolni, hogy maradjunk inkább a jelenben.

Nyelvtani bűvészmutatványaid előtt tisztelettel fejet hajtok, azonban egyszerűbbnek vélném ha inkább egy darab bővített magyar nyelvű mondatban leírnád, hogy szerinted a két szóban forgó illető nem azonos egymással, azért mert. Ebben az esetben sem valószínű, hogy elhinném, hosszú pályafutásom során ugyanis éppen elég esettel találkoztam, amikor emberek a meglehetősen nyilvánvaló helyzet, mondjuk az IP címek egyezősége és más hasonlók ellenére is kényszeresen megpróbálták az ilyesmit letagadni, de legalább az occami elvnek eleget tennénk vele. Egyébként mit tesz Isten (vallásos/szektás felhangokat ismételten kérnénk ezen a ponton mellőzni), az egyik versenyző éppen tegnap két órával azt követően vált ismét aktívvá mintegy három hét szünetet követően, hogy a vele legkevésbé sem azonos másik versenyző itt elhallgatott. Bizonyára éppen visszaérkezett a nyaralásból.

Végezetül, nagy örömmel folytatnám a veled való kedélyes eszmecserét, szürke novemberi hétköznapokon ez valóságos felüdülésnek számít, azonban úgy vélem, hogy ebből a témából nagyjából kihoztunk mindent, ami egyáltalán kihozható volt. Azt sajnos nem tudom, hogy milyen kapcsolat fűz téged Womb Raiderhez vagy Frau Untermenschez, esetleg mindkettőjükhöz, esetleg egyikükhöz sem, de kérném, hogy amennyiben véletlenül a közeljövőben találkoznál bármelyikükkel, netán mindkettőjükkel egyszerre, akkor tolmácsold nekik szívből jövő jókívánságaimat. A mielőbbi viszontlátás reményében addig is maradok tisztelettel.

Untermensch4 2018.11.27. 11:12:56

@vanderkaay: "Nyelvtani bűvészmutatványaid előtt tisztelettel fejet hajtok, azonban egyszerűbbnek vélném ha inkább egy darab bővített magyar nyelvű mondatban leírnád, hogy szerinted a két szóban forgó illető nem azonos egymással, azért mert."

A hittel ami "józan ész"-nek nevezi magát nehéz racionális érveléssel vitatkozni, szinte lehetetlen. Hogy ne legyen kicsinyes hitvita a vége, egyet tudok javasolni, ne intuitíven csináld hanem elemezd az adathalmazt. WR meglehetősen terjedelmesen szokta előadni magát, mindenképpen látható a stílusa.

Krisz101 2018.11.28. 01:37:38

@claire85: a lakásra menés dugás. nem az emberek fejében, hanem a lakásban. mindig. pont.
ha mégsem, akkor ott a nő játszik, mézesmadzagozik a puncijával. szórakozgat a pasival, és annak idejével, csak a saját egóját fényezi.
ami piros zászló.
pont.
egy normális, felnőtt nő csak akkor megy fel valakinek a lakására, ha ez neki oké.
a többi csak bullshit, belemagyarázás, béta bait.

Krisz101 2018.11.28. 01:39:54

@countercunt: haha, jó duma, jól leírtad :)

Krisz101 2018.11.28. 01:48:54

@countercunt: nem, nem gyakori szerintem egyáltalán. nekem kb 90 ismeretségemből 2 volt ilyen, aki ezt állította, és egynél hittem el, mondjuk neki tényleg, nem szokványos a szituáció, és ahogy a csaj elmesélte elég dermesztő volt, olyat nem talál ki senki.

meg már olyan periódusban mondta el nekem, amikor semmi haszna nem lett volna belőle, semmi manipulációs alapot nem adott neki. nem az elején dobta be az áldozatszerepet mint a posztban szereplő csaj...

gondolom itt is a szüzesség elvétele utáni buyers remorse alakult át másnapra erőszakká... erről ez jut eszembe.

www.youtube.com/watch?v=bySyocJzroE

és ezt már 2014 ben megmondta az ürge.

Untermensch4 2018.11.28. 09:01:42

@Krisz101: "a lakásra menés dugás. nem az emberek fejében, hanem a lakásban. mindig. pont.
ha mégsem, akkor ott a nő játszik, mézesmadzagozik a puncijával. szórakozgat a pasival, és annak idejével, csak a saját egóját fényezi.
ami piros zászló.
pont.
egy normális, felnőtt nő csak akkor megy fel valakinek a lakására, ha ez neki oké.
a többi csak bullshit, belemagyarázás, béta bait"

Tehát mindig... reszkessenek a vízóra-leolvasók :)
A "nem normális" nő meg nem tudott erről a törvényről, így járt. A dehumanizáció jó pszichológiai önbecsapás. Pedig abban igazad van hogy ha játszik a nő akkor te eldöntheted hogy mennyire tetszik egy ilyen játszmázós ember és dönthetsz úgy hogy elköszönsz tőle. De a te logikádból az is következne hogy ha már belépett a lakásodba akkor amíg nem baszik addig bezárhatod, mert neked az jár...

Untermensch4 2018.11.28. 09:03:51

@Krisz101: " nekem kb 90 ismeretségemből 2 volt ilyen, aki ezt állította, és egynél hittem el"
Még jó hogy tévedhetetlen vagy és ez a minta elegendő mert minden eset egyforma.

2018.11.28. 18:04:56

@Krisz101: Az off részéhez szólva. Olvastad ezt valahol vagy saját kútfőből jött gondolatok? Bármelyik legyen elég kinyilatkoztatásos érzete lett, ami minden férfi nevében szól. Ha így is lenne nem kevesebbet állít, mint minden férfi státusztól, külsőtől, mentalitástól, lehetőségektől függetlenül tartós monogám kapcsolat a célja, ami kizárólag csak a nőn múlik, hogy nem valósulhat meg, ahol nem jön létre. Linkelhetnék egy cikket, ami alátámaszthatná az állítást azon részét, hogy férfi volt az "áldozat", de sok meglepőt nem mutatna.
Ha úgy értelmezendő, hogy mindenkinél van egy ingerküszöb az igaz minden szintre társadalmon belül.
Az se mindegy, hogy az elköteleződés belülről jövő igény vagy lehetőségek hiányából adódik.

Wildschwein 2018.11.28. 19:07:42

@Untermensch4: Figyelj, mondok egy példát. Épp ma olvastam egy társkereső oldalon egy nő adatlapján a következő szöveget: "Egy igazi férfi méltósággal viseli, ha elutasítják... minden más a szánalmas kategória." Szerintem igaza van. Világosan, érthetően leírta, mit gondol, és egy normális férfi ezzel egyetért, akár azt is mondhatnám, hogy követendő normaként elfogadja.
Nos, ezt párhuzamba lehet állítani a posztban szereplő esettel, illetve azzal, amit Krisz írt: "a lakásra menés dugás. nem az emberek fejében, hanem a lakásban. mindig. pont." Ez is világos, egyértelmű, és egy normálisan gondolkodó nő ezt elfogadja szabályként. Végül is nem kötelező felmennie, senki nem kényszeríti. Ha nem érzi magára érvényesnek ezt a szabályt, akkor ismét idézni lehet Krisztől: "akkor ott a nő játszik, mézesmadzagozik a puncijával. szórakozgat a pasival, és annak idejével, csak a saját egóját fényezi. (...) egy normális, felnőtt nő csak akkor megy fel valakinek a lakására, ha ez neki oké. a többi csak bullshit, belemagyarázás, béta bait"

És hogy valaki hogyan tudja erre példaként felhozni a vízóra-leolvasót, azt fel nem foghatom. Meg hogyan tudja azt mondani, hogy "a te logikádból az is következne hogy ha már belépett a lakásodba akkor amíg nem baszik addig bezárhatod". Ez baromira nem következik abból, amit Krisz írt (és ami egyébként a normális, józan logika). Annyi következik belőle, hogy ha feljön a nő, de aztán valamilyen indokkal mégis elutasítja a dugást, akkor jogosan tarthatom őt egy játszmázós szűzkurvának. Nem több, de nem is kevesebb. Szerintem beteg lélekre vall az, ha valaki ilyen következtetést von le, mint te. Mintha bizony Wolf erőszakoskodott volna a lánnyal.

2018.11.28. 19:10:05

@Wildschwein: ha feljön a nő, de aztán valamilyen indokkal mégis elutasítja a dugást, akkor jogosan tarthatom őt egy játszmázós szűzkurvának.

vagy szar voltál az ágyban és elunta, otthon is jobb - gondolhatta....

2018.11.28. 19:15:36

Tisztelt Urak!
Sosem jutott még eszetekbe, hogy van olyan nő, akinek kevesek vagytok? Vagy túl sokak? Vagy egyszerűen nem jön a bizsergés. Vagy egyéni statisztikátok szerint ilyen sosem fordulhat elő?

Miért egyértelmű, hogyha felmegy és nem teszi szét a lábát, akkor szűzkurva, meg mézes madzagot húz?

Nem jöttetek be neki. Ez előfordul, hogy a tipi-tapikor derül ki, a lakásban.
Játssza el a nagy orgazmust, vagy egyszerűen vegye fel a ruháját és intsen pát?
Na ki akarja a mesterséges lihegést és vonaglást Férfiak???

Wildschwein 2018.11.28. 19:17:22

@Frau Untermensch4: Mi van??? Elutasítja a dugást, mert szar voltam az ágyban? Te tényleg azt gondolod, hogy ennek a hozzászólásodnak van értelme? És kérlek, ne gyere valami olyasmivel, hogy én nem ismerem el, hogy szar is lehetek az ágyban. Erről szó sincs. Arról van szó, hogy értelmetlen hülyeségeket hablatyolsz, erre tényleg nem tudok enyhébb kifejezést. Hát ha szar voltam az ágyban, akkor volt dugás, csak nem volt jó! Vagyis akkor nem utasította el! Basszus, az ilyen csökkent értelmi képességű trollok irkálják tele ezt a jó kis blogot, szomorú.

2018.11.28. 19:24:56

@Wildschwein: Tehát, ha szar vagy az ágyban, akkor is menjen a dugás és játssza el, hogy élvezi, mert szerinted ez így természetes. És ha már ott van... :D Csak picit vagy önző fiú :)
Nos, akkor gondolkozz el, hány nő volt színésznő az ágyadban :DDD

VT 135 2018.11.28. 19:34:15

@Wildschwein: Megtudhatnám, miért eteted a trollt?
Nem győzöm scroll skippelni a hozzászólásait.

Wildschwein 2018.11.28. 19:57:36

@VT 135: Igazad van, bocs. Tényleg ignorálni kell. Az én hibám, eszembe jutott ez a jó kis párhuzam, és nem bírtam ki, hogy meg ne osszam a nagyközönséggel, még ha ennek a troll etetése is volt az ára. Tanulság, Red Pill szempontból: "Kill your ego".

Untermensch4 2018.11.28. 20:35:31

@Wildschwein: "Annyi következik belőle, hogy ha feljön a nő, de aztán valamilyen indokkal mégis elutasítja a dugást, akkor jogosan tarthatom őt egy játszmázós szűzkurvának. Nem több, de nem is kevesebb."
Ezt (ha esetleg olvastad fentebb) nem is vitattam, sőt.
De a "belép a lakásba akkor kötelező dugás" egy kicsit furcsán erőltetett.

Untermensch4 2018.11.28. 20:41:07

@Wildschwein: Akkor az nem "normális, józan logika" hogy egy nő meg akarja nézni a pasas életterét, milyen a "fészke"? Pedig hosszútávú elköteleződéshez kell ismerni a másikat... ja persze, ha csak egy dugásról van szó akkor elég ha az ágy rendben van.
Ez vissza is vezet arra a kérdésre hogy vajon wolf "csak 1-2 dugás" vagy "tartós kapcsolat" adatlapi bejegyzéssel vadászik..?

VT 135 2018.11.28. 20:50:35

@Wildschwein: Téged olvaslak, csak túl sok a "zöldség köret". :)
Amúgy ismerem az érzést: mindig megvan az emberben a naív idealista, h hátha képes észérvekkel hatni a másikra.

VT 135 2018.11.28. 20:58:03

Amúgy ez a "felmenni a lakásra dugást jelent"-ra érkező női reakciók is azt mutatják vaskosan, h a nőknek semmi sem elég. :) Nem elég, h szabadon kufircolhat bármelyik férfival. Nem elég, h szabadon, egyedül mászkálhat az utcán. Nem elég, h bármilyen picsanadrágot felvehet, gyakorlatilag kirava mindenét (attól most tekintsünk el, h ez önmagában egy vaskos hazugság és átverés a férfiak felé - ugyanis az ilyen öltözködésnek az a tudatalatti, ösztönszintű üzenete, h "tüzelek, gyere, tégy magadévá!" Persze ő csak úgy gondolja, bizonyos hím(ek) tegye magáévá...tehát a többi hímnek hazudik.). Nem elég, h felmehet egy férfi lakására, nem lesz társadalmi következménye. Nem elég, h ha mégsem akar dugni, akkor nem lesz erőszakkal szexre kényszerítve. Nem. Nekünk ehhez, férfiként, bazmeg még jóképet is kéne vágnunk, mosolyognunk és udvariasan eltűrnünk, h hülyét csináltak belőlünk, mert különben "kisfiúk" vagyunk!!
De ugye nyilván borzalmasak voltak azok a társadalmi keretek, amelyek férfit és nőt szabályoztak...ugye...

Ahogy mindenkor, itt is lehetnek kivételek, egy fiatal lány, aki nincs tisztában ezzel a szokással, h férfi lakására felmenés = ígéret a férfinak dugásra. De ez azért nagyon ritka. A valós ok a "leszarom! mert megtehetem!" picsa-hozzáállás. Nincs vita arról, h aki férfi megengedheti ezt a viselkedést magának - mert akkor is nyomulnak rá a nők - , az ugyanakkora taplóság. De most nem az a téma. Arról mindehol máshol lehet olvasni.

Untermensch4 2018.11.28. 21:04:13

@VT 135: "mindig megvan az emberben a naív idealista, h hátha képes észérvekkel hatni a másikra"
Ne is mondd, ez velem is gyakran előfordul. :) :D

2018.11.28. 21:10:49

@Untermensch4: óóóó... és velem is mennyiszer... :D
Olyan naív idealista vagyok én is.

Untermensch4 2018.11.28. 21:12:24

@VT 135: "Nekünk ehhez, férfiként, bazmeg még jóképet is kéne vágnunk, mosolyognunk és udvariasan eltűrnünk, h hülyét csináltak belőlünk, mert különben "kisfiúk" vagyunk!!"

Ha nem vágsz jó képet (nem kell mosolyogni, pókerarc is elég, sőt a játszmázókkal szemben jobb is) hanem elkezdesz hisztizni az eléggé gyerekes... még akkor is ha fájnak a golyóid mert nem dughatsz, a "hüllő-agy" meg azt sugallja hogy "megdugni vagy megenni mert nem olyan ami elől menekülni kell".

"Ahogy mindenkor, itt is lehetnek kivételek, egy fiatal lány, aki nincs tisztában ezzel a szokással, h férfi lakására felmenés = ígéret a férfinak dugásra."
Akkor búcsúzáskor utolsó gesztusként közöld vele hogy a viselkedése (hogy nem ismerte a "szokást") félreérthető volt, a későbbiekben vegye ezt figyelembe... a posztban mintha fiatal lányról lett volna szó...

2018.11.28. 21:17:48

@VT 135: "Nekünk ehhez, férfiként, bazmeg még jóképet is kéne vágnunk, mosolyognunk és udvariasan eltűrnünk, h hülyét csináltak belőlünk"

Nem kéne. Csak azért kell, mert magadhoz választod ezeket a nőket, akik mellett a vigyornak rá kell fagynia az arcodra.
Mondtam már, hogy a célcsoport meghatározása nagyon fontos!

Untermensch4 2018.11.28. 22:13:05

@Frau Untermensch4: Amíg nem ismeri addig nem tudja megállapítani hogy milyen személyiség, célcsoport vagy sem. Ha hamar meglátszana mindenkin hogy mennyire játszmázós akkor nagyon más világban élnénk.

2018.11.28. 22:37:44

@VT 135: Attól függ milyen kapcsolatban vagy egy adott nővel. Egy számodra idegen nő lengébb öltözékben nagy eséllyel hatást vált ki. Pozitívabb kimenetel, ha egy esztétikusabb-mindenki ízlésére bízott- megjelenésű nőről van szó, akinek akár jól is állhat és ezzel több tekintetet magára vonzhat. Annyi tudatosság lehet a dologban azon kívül, hogy szeret úgy öltözni, ahogy ez nem mindenkinek szól, hanem egy rétegnek, ami az ő "ideálja". Lehet itt egy randizós folyamatra gondoltál, de ott sincs garancia.

2018.11.28. 23:02:51

@Untermensch4: nem ismerkedni akar, hanem "dugni" :D

Untermensch4 2018.11.28. 23:11:11

@Frau Untermensch4: Ja, hogy így értetted a célcsoportot... én még leragadtam a "felmegy a lakásra de nem dug (/abbahagyja petting közben)" -kategória női közül a játszmázós részhalmaznál.

Krisz101 2018.11.29. 01:15:46

@Untermensch4: figy ez a béta white knight-kodás itt nem fog bejönni senkinek, ezeket amiket írsz már annyiszor hallottuk...
2013-14-es gittet rágod. csak szólok.

Krisz101 2018.11.29. 01:16:39

@Untermensch4: figy ezzel sikerül csajt szerezned, ha olyan fórumon vagy?

Krisz101 2018.11.29. 01:19:49

@Frau Untermensch4:
"Tisztelt Urak!
Sosem jutott még eszetekbe, hogy van olyan nő, akinek kevesek vagytok? "
stb stb stb.
feminista shaming kommunikációs kiskáté 1/a oldal, mai adag megvolt köszönjük.

valami egyéb, ami új?
értem én h nagyon fáj h kezd sok pali ébredezni, dehát ez van.

Krisz101 2018.11.29. 01:20:34

@Wildschwein: valahová kikerült a poszt, hogy honnan került ide ez a sok troll most?

Krisz101 2018.11.29. 01:42:13

@M87: off részhez válaszolva, nem természetesen nem csak saját kútfőből.
egy picit talán kisarkítottad. a férfinek is vannak olyan periódusai, amikor csak szexet akar (bár ha olyan a csaj, akkor szerintem aki kicsit is normális férfi, 5 perc alatt tud váltani, hiszen mindig a férfinek van kevesebb lehetősége, ezért néha alkalmazkodni kell az adott helyzethez)

én arról beszéltem, amivel a mainstream narratívában mossák már a kisgyerekek agyát is, miszerint a nő a romantikus szerelmes, gyenge, törékeny érzelmileg, a férfi meg a szexet kereső, partnerét lecserélő bunkó. holott ez pont fordítva van!

ki mondja ezt? nagyon sokan. rollo, roosh, redman group, richard cooper. az összes aki most a legnézettebb redpill guruk közé tartozik. számtalan vlogban került szóba ez.
kérdezheted miért tudom ez. mert nem nézek tévét, nálam ált ezek mennek, miközben edzek, takarítok, stb. tévé helyett.

írtam erről pár poszttal korábban h a redpill világ mostanában elment a falig, nincs már veszteni valójuk, sorban tiltják le őket a különböző csatornákről, twitter, insta, paypal, youtube livestream megvonás, facebook 30/60 napos bannok egymás után stb.
ezért ők sem fogják vissza magukat.

a nő vágyódása, szerelme mindig a hipergám ösztönéből következik, hogy milyen lenne az Ő élete a férfivel, amit az nyújtana neki. ebből következően ha ennek az alapja megszűnik, a nő azonnal vált, sőt, már amikor megszűnni érzi (monkey branching). ilyenkor szembesülnek a férfiak ált azzal, h mintha egy másik ember lenne a partnerük, feleségük, nem értik, h kivel voltak együtt az elmúlt 10 évben

a férfi szerelme ezzel szemben romantikus, ideákat kergető és gondoskodó. hosszabb távon is megmarad amikor a csaj új pasija már az ő szabott öltönyében bulizik.

de tényleg nagyon sok video van erről, én nem tudom rendesen összefoglalni neked, millió megközelítése van a dolognak. a lényeg hogy pont fordítva van, mint amivel az emberek agyát mossák (mármint a fehér emberét mert a többinél a nőnek kuss van, meg 10 gyerek családonként....)

Krisz101 2018.11.29. 02:09:04

@M87: nem találom sajna, de itt van 2 hasonló.
a redman groupban is ez a csávó van, és annyi videót csinált mostanában h meg nem mondom neked.
de jól emlékszem rá amikor arról beszélt h a nők teljesen máshogy szeretnek mint a férfiak.
www.youtube.com/watch?v=n0yShJVOSjk
www.youtube.com/watch?v=i0A3PVSva_M

2018.11.29. 09:17:52

@Krisz101: ez már a kapzsiság csimborasszója, hogy női zsebkendőttelesíró blogokkal meg web oldalakkal dunát lehet rekeszteni, de ezeknek nem elég és még egy férfi oldalon is kell nyomniuk a szar propagandájukat. Mert a nőket meg kell védeniük. Ez az életpályamodelljük.

Untermensch4 2018.11.29. 16:46:35

@Krisz101: "amivel a mainstream narratívában mossák már a kisgyerekek agyát is, miszerint a nő a romantikus szerelmes, gyenge, törékeny érzelmileg, a férfi meg a szexet kereső, partnerét lecserélő bunkó. holott ez pont fordítva van!"

Eléggé modortalan dolog úgy kommentelni egy blogon hogy nem olvasod el a posztokat... :D

"béta white knight"
" legnézettebb redpill guruk"
" a redpill világ mostanában elment a falig"
Beavatottság-érzetet adó szleng, körkörös érvelés, militáns konfrontációs epizódok... félelmetesen hasonlítotok a feminácikra és egyéb szektákra (már elnézést másoktól az általánosításért de úgy vettem észre szeretsz a falka nevében beszélni, jobb érzés ha tömeg és erő van az ember mögött ugyebár). :)

Wildschwein 2018.11.29. 18:13:10

@Krisz101: "holott ez pont fordítva van! ki mondja ezt? nagyon sokan. rollo, roosh, redman group, richard cooper. az összes aki most a legnézettebb redpill guruk közé tartozik."
Bizony, ez így van. Rollo nagyon frappánsan fogalmazta meg ezt: "Men value love. Women love value." Ebben minden benne van.

"írtam erről pár poszttal korábban h a redpill világ mostanában elment a falig, nincs már veszteni valójuk, sorban tiltják le őket a különböző csatornákről, twitter, insta, paypal, youtube livestream megvonás, facebook 30/60 napos bannok egymás után stb."
Ki ne hagyd a Reddit mocskos húzását, hogy pár hónapja a Red Pill subredditet a 300 ezres létszámával karanténba zárták, nem lehet szabadon megnézni úgy, mint egy másik subredditet. Engem a legjobban a képmutatás zavar ebben, tehát hogy ezt a cenzúrát pont azok a balliberálisok csinálják, akik egyébként szóban állandóan a szólásszabadságról, emberi jogokról meg szabad piacról papolnak.

Untermensch4 2018.11.29. 20:21:57

@Wildschwein: " Engem a legjobban a képmutatás zavar ebben, tehát hogy ezt a cenzúrát pont azok a balliberálisok csinálják, akik egyébként szóban állandóan a szólásszabadságról, emberi jogokról meg szabad piacról papolnak."
Képmutató cenzúrában teljesen igazad is van. Facebook cenzorok teljesen szabadon garázdálkodhatnak, nincs egyértelmű moderálási irányelv (se, nemhogy konkrét egyértelmű szabályzat), jogorvoslati lehetőség meg kb annyi hogy írhatsz panaszt a cenzornak... ezt vhogy nem feszegetik liberális oldalról pedig ezzel a facebook pont a média mint hatalmi ág kontroll nélküliségét mutatja be.

Untermensch4 2018.11.29. 21:46:07

@Grünwald Tihamér: A "feljelentéseket" a mostani facebook-ban is emberek bírálják el, arra a részre írtam. A keresőszavak kijátszhatóak.

Az állam egy profitéhes maffia... egyébként csinálhatna saját facebook-ot, de nem tud. A "feljelentéseket" a mostani facebook-ban is emberek bírálják el, arra a részre írtam. A keresőszavak kijátszhatóak.

oriblog.blog.hu/2012/08/13/nem_ugyfel_hanem_termek

erkölcsi hulla 2018.11.30. 11:26:34

@Frau Untermensch4:

"Erőszak az, amit a nő erőszaknak él meg."

Erőszak az, ha hátulról lefognak és megbasznak, akaratod ellenére.

Ha csúnyán néznek rád, az nem erőszak, hiába éled meg annak.

Btw mit keresnek itt megint ilyen idióta túlsokidejű randa fempicsák?

Szét lesz megint minden spammelve, elvesznek a tartalmas és jó hozzászólások.

2018.11.30. 15:02:37

@erkölcsi hulla: te egy erkölcsi hulla vagy, jól eltaláltad a neved.
Nomen est omen.
Hulláknak nem válaszolok, értelmetlen.

erkölcsi hulla 2018.11.30. 15:35:27

@Frau Untermensch4:
Helyes, nekem sem hiányzik egy soros agyhalottal bármiféle kontaktus. Bár megcáfolni sem tudtál, nem is vártam. A fempicsáknak nem szokása az érveléses vita.

2018.11.30. 16:04:47

@erkölcsi hulla: Te agyhalott, a te érvelésed tán vitára alkalmas?
Szerencsétlen :DDD

erkölcsi hulla 2018.11.30. 18:17:01

@Frau Untermensch4: Hulk bazdmeg emlèkezz okos enged...ne idegeskedj menj inkább csinálj egy szenyát az uradnak !

2018.11.30. 19:46:47

@erkölcsi hulla: Okos vagy?
Mit engedtél?
Válaszoltál, ha nem vetted volna észre, ráadásul pitiáner volt a mondatod második fele. Így az olcsó és sötét fiúkák próbálnak fölényt mutatni.
Nálam nem sikerült ezt elérned, másnál talán...

VT 135 2018.11.30. 19:54:23

Wolf, nem lehetne egy olyan szűrőt rendszeresíteni, amely az agyhalott fempicsák hozzászólásait szűri? Így aki mazochizálni akar, élvezhet rájuk, aki meg nem, az megkíméli magát tőlük.

Krisz101 2018.11.30. 23:13:07

@Wildschwein: igen, az nagyon durva, csak azért felejtettem el, mert öszintén szólva én a redditet sosem értettem, túl bonyolult, áttekinthetetlen, túl maradi és béna vagyok hozzá :D

én a lineáris dolgokat tudom befogadni, amikor valaki elkezd beszélni és végigmond egy gondolatsort, lehetőleg szarkasztikus poénokkal és sztorikkal megtűzdelve, lehetőleg arccal, hogy tudjak azonosulni vele, bele is tudjam tenni egy "kategóriába"

Krisz101 2018.12.01. 00:28:20

@erkölcsi hulla: de most ők férj és feleség? vagy csak itt? túl maradi vagyok, nem értem ezt a dinamikát ami közöttünk van.

Krisz101 2018.12.01. 01:15:44

@erkölcsi hulla: @Frau Untermensch4:
várjatok várjatok, ezt nézzétek!
megtaláltam Frau Untermenst, mostmár tudjuk ki ő :D
ilyen híres ember közöttünk, egy ismert videoblogger :D
youtu.be/RzA4dCT4X0I?t=55

Untermensch4 2018.12.01. 07:28:55

@VT 135: Indíts saját blogot és ott úgy cenzúrázol ahogy csak szeretnél.

Untermensch4 2018.12.01. 07:32:54

@erkölcsi hulla: " Hulk bazdmeg emlèkezz okos enged..."
Hulk nem egy mesefigura? Leragadtál a képregények világánál? Ez mondjuk magyarázza némileg a gyerekes megnyilvánulásokat.
Legyél te "okos" és engedj :)

oriblog.blog.hu/2016/11/13/nem_a_szamar_nem_szenved_hanem_hulyere_vesz_teged

erkölcsi hulla 2018.12.01. 10:39:03

@Untermensch4: Látom magadra vetted a Hulkot...eskü nem látni azon a kis képen hogy te is vagy olyan randa, mint az előző 'hölgy'

Untermensch4 2018.12.01. 11:36:47

@erkölcsi hulla: Sokkal randább vagyok, ez a kép már +3-as smikkel van... :)

VT 135 2018.12.01. 13:51:34

@Untermensch4: Látom, nem igazán érted a különbséget a cenzúra és a szűrési lehetőségek között. Mondjuk nem csodálom... :) Ja és van saját blogom. :D
Ezt a nyomorult, liberdtált Lobster blogot nem értem, miért ajánlgatod folyton - csak nem te írod?

2018.12.01. 22:44:06

@Krisz101: Nem tudtam hova akartál vele kilyukadni, de így világosabb. Az agymosás mindkét nemnél megteszi a hatását különböző hiedelmekkel.
Más szavakkal a hipergámiához hozzáfűzve az, hogy a nőknek a lehetőségeikhez mérten van egy ingerküszöbe, de mindenkinél eltér a mértéke.
Ugyanakkor mindenki szűr. Rossz esetben elérhetetlen álmokat kergetve.
Kösz a videókat, majd megnézem.

2018.12.01. 22:50:53

@Untermensch4: Van ezeknek az angol kifejezéseknek magyarázata. Akit érdekel utánanézhet. Magyarul megfogalmazva magyar nyelvű oldalakon jobban szeretem olvasni.

2018.12.02. 00:44:25

@claire85: "Más. A kedvencem amikor egy férfi azt mondja szex előtt, h ne számíts hosszútávra.. Ilyenkor az jut eszembe h mégis mi ő jós... Ha jól akarom érezni magam nem kell ezeket hangoztatni megígérni meg bármit lehet. Közben meg is gondolhatjuk ám magunkat..."

Arra értheti ezt, hogy ő megmondta előre mire lehet számítani tőle.
Lehet ezt elhatározni?:) Olyan is előfordulhat, hogy a legnagyobb óvatosság mellett is elszabadulhatnak az érzelmek.

Untermensch4 2018.12.02. 07:36:25

@Grünwald Tihamér: Szóval a szűrés egyéni védőeszköz az ember információs buborékjának. Kösz, ezt nem tudtam.

Untermensch4 2018.12.02. 07:37:52

@VT 135: Nem én írom, egy részével nem is értek egyet, viszont nagyon sokat elmondanak az emberekről a reakcióik amikor olvasnak belőle.

Untermensch4 2018.12.02. 08:09:25

@Grünwald Tihamér: "ne számits hosszútávra"
Sztem teljesen korrekt. HA vki külön előre szól hogy a házasság-gyerek-vagyon/sírhelymegosztásos forgatókönyv eleve esélytelen akkor nem vádolható azzal hogy hagyta álomvilágba ringatni az álmodozót. Persze vádolva lesz de alaptalanul.

erkölcsi hulla 2018.12.03. 09:49:24

@Árva Lányhaj:

"ők is nyomulnak a pasiknál"
Mármint a legfelső kb. öt százalékkal, nyilván.
Amúgy is, a nők egyszerűen nem tudnak udvarolni azon kívül hogy felveszik a legribancosabb ruhájukat. Mondjuk érthető.

erkölcsi hulla 2018.12.03. 09:50:16

@Untermensch4: A sírmegosztásos forgatókönyvben szerintem már csak a fogyatékosok hisznek.

Untermensch4 2018.12.03. 14:16:26

@erkölcsi hulla: Eleve a vagyonmegosztási szerződés a rituáléval is kissé beteg. Erre az alapra illik az együtt elásás.

erkölcsi hulla 2018.12.03. 15:47:14

@Untermensch4: Az. Legyenek meg a gyerekek felnevelve, ennyi a célja a házasságnak, legalábbis ez kéne legyen. A maradék 40 évben meg ami jólesik. Persze ehhez sem kell házasság, csak a nők erőltetik, vajon miért. Az nem elég ha x éve együtt élnek, a nő számára kell az államtól is hozzájárulás. A házassági szerződés maga a bizalmatlanság a nő részéről a férfi felé. Meg persze nagyon nagy adag rongyrázás, és vetítés a csordaszellem miatt.
Alig várom már, hogy házasodhassak.

Untermensch4 2018.12.03. 17:33:40

@erkölcsi hulla: Erről kb ugyanazt gondoljuk. A szabványos (ugyanaz mindenkinek jó... különleges termék) házassági papír egy biztosíték hogy az államot mint terrorszervezetet fel lehessen használni a másik ellen. A látható gyakorlat alapján "a másik" többnyire a ffi. A nem látható CSBE esetében meg papírral sem tudja jobban megvédeni a nőt sem a sünség mint papír nélkül. Ellenben a részletezett konkrét házassági szerződés az "milyenmár", "hát nem szeretsz/bízol bennem drágám annyira hogy simán feleségül vegyél?" és "sértő" ha erre a válasz "Hát nem szeretsz/bízol bennem annyira hogy papír nélkül is elég legyen az adott szavam?"

Vetítés és rongyrázás. Biztos hogy nagyon ugyanazt gondoljuk erről.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.04. 15:26:46

@claire85: „Ebből a posztból tökéletesen látszik, h nem csak testet vadásztok... hanem lelkeket is.”

Egy agyhalott feminácitól nem is vártunk más "okfejtést".

„Totális lelki kiégés a sebezhetetlenség oltárán áldozva, a totális kötődésképtelenség utcáját taposva”

Ismét egy túlfogalmazott, álintelektuális, önjelölt pszichológus lószar. A kérdés már csak az, hogy magadra és más nőkre miért nem vetíted ki a hülyeségedet?

claire85 2018.12.04. 15:36:29

@The Cortez: Nem tűnt fel. H. moderalnak téged?

VT 135 2018.12.04. 18:08:27

@The Cortez: Már hiányoztál - unalmas volt állandó a feminista-white knight ostobaságait hallgatni. Mint tudjuk, nagyon fontos a diverzitás, úgyh hálásak lehetünk, h a másik végletből is idetolta végre is az arcát a főidióta. :D

Ethan Wolf 2018.12.04. 19:23:23

@The Cortez: Én moderáltam egy kommentedet, mert brutálisan személyeskedtél.
Fel is hívnám a figyelmet, hogy jobban örülnék, ha te és claire85 inkább ignorálnátok egymást, és nem is reagálnátok a másikra.
Persze azt csináltok, amit akartok, de a személyeskedést moderálom.

claire85 2018.12.04. 20:45:08

@Ethan Wolf: Amúgy én hozzá sem szóltam, hónapok, évek óta. Nem értem engem miért veszel ebbe a kérdésre. Állandóan kitüntetést figyelemmel belém áll.

2018.12.04. 22:43:39

@Krisz101: Még egy angol felirattal is kiegyeztem volna:D Amennyit ki tudtam venni belőle sok újdonsággal nem szolgált ahhoz képest, amiket magyarul is olvastam. Nem tudom mondd e valamit még Mary Zsuzsi volt táncdalénekes neve, aki végül öngyilkos lett. Ugye ki nem ismeri. Ismert ember lévén köztudott volt az életvitele a nézők számára. Nem egyszer került a figyelem középpontjába a férfiügyeivel kapcsolatban. Mondani se kell, hogy Klapka György egykori üzletembernek is a felesége volt, aki szintén elhunyt azóta. Ő mesélte még, hogy valójában nem az adott férfiakba volt szerelmes, hanem magába a szerelem érzésébe és ezt az élményt hajszolta életében. Kora előrehaladtával nem volt képes elfogadni az öregedést és ezzel együtt a vonzerejének csökkenését. Neki szükség volt az érzelmi doppingra, ami ezzel az érzéssel együtt járt. Klapka se volt szent, de mikor ezt mondta elgondolkodtató volt.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.04. 22:45:28

@Ethan Wolf: Betiltják az oldaladat, vagy nem kapsz támogatást, ha személyeskedés folyik az oldalon?
Brutálisan személyeskedtem. Igen. És ő mit csinált? Én csak arra reagáltam.

2018.12.04. 22:45:33

@claire85: Különleges lettél?:P

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.04. 22:50:07

@claire85: „Amúgy én hozzá sem szóltam, hónapok, évek óta”

Az évek az már megint erős túlzás.

„Nem értem engem miért veszel ebbe a kérdésre”

Azért mert vastagon benne vagy. Ugyanis te kezdted el, ismételten. Látom az áldozatszerep még mindig megy.

„Állandóan kitüntetést figyelemmel belém áll. ”

Újabb túlzás.

Krisz101 2018.12.04. 23:32:47

@The Cortez: malespace. ha bejön egy nő, ez van mindenhol, ez is amolyan redpill wisdom. szerintem ne vedd fel, ne foglalkozz a moderációval se. Klárinak ez már a 3. stint-je itt kb. nem először fut neki ennek és nem értem mit szeretne vele @Ethan Wolf: -fal meg ugye az van, h a poszt után már jobbára csak előkelő idegenként néz be ide, gyakran kitérő, konfliktuskerülő reakciókkal. ez ilyenné vált.
nekem az egyik legnagyobb bajom, h nálunk nincs rendes redpill fórum, ahol valamennyire nevesítve, képesítve lehet értelmes vitákat folytatni. magát arccal vállaló bloggeről, vloggeről meg már álmodni sem merek, holott amerikában ez már alap, aki új és jó, mind arcát vállalva vitázik és blogol.

Krisz101 2018.12.04. 23:40:51

@M87: nagyon sok újdonsággal szolgál. meg teljesen más egy olyan ember szájából hallgatni aki egy 700 lovas M5-tel és egy manuál váltós v10-es R8 kabrióval rohangászik és mindent arccal vállal...

amúgy van már automata fordítás felirat ott a fogaskerék könyékén kell nyomkodni.

az a nő egy hiresen narcisztikus előadóművész volt, őt azért nem venném alapul, biztos borderline meg ilyenek. abban a brancsban szerintem mindenki érdekből nyomja.

Krisz101 2018.12.04. 23:42:33

@Krisz101: ja amúgy mit irtál neki, elküldöd magánban :D ?

Krisz101 2018.12.04. 23:43:16

@The Cortez: ja amúgy mit irtál neki, elküldöd magánban :D ?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.04. 23:45:52

@Krisz101: Jól ismerem Claire-t. Én sem tudom mi a célja a hisztin meg a férfigyalázáson kívül. Állítom semmi.

„nálunk nincs rendes redpill fórum, ahol valamennyire nevesítve, képesítve lehet értelmes vitákat folytatni. magát arccal vállaló bloggeről, vloggeről meg már álmodni sem merek”

Érthető, hogy az emberek sokan nem merik vállalni a nevüket/arcukat. Na nem azért mert mondjuk olyan csúnyák lennének (ez csak Claire meg a femináci barátnőinek a logikája szerint van így), hanem a visszaélések miatt. Ha nagyon benne vagy a külföldi nyelvű Red Pillben, akkor ismerned kell a doxing kifejezést.

„amerikában ez már alap”

Igen, és pont ott a legelterjedtebb a doxing.

2018.12.05. 00:15:47

@Krisz101: Vagyis egy nőnél relatíve sikeres a kinézete és státusza alapján, aki megosztja a nézőivel a tapasztalatait. Azt nem olvastam róla honnan indult.
Magyarok közül nem tudom ismered e Görög Ádámot, aki inkább stílus és életvezetési tanácsokat ad. Lehet mondani PUA oktatónak is.:D

2018.12.05. 00:20:40

@Krisz101: Azért őt hoztam példaként, mert kirakatban volt az élete a média által és az
ő esete is megmutatta, amiket olvashattunk a témában.

Krisz101 2018.12.05. 00:21:22

@The Cortez: akkor miért is vállalja mégis ott arccal mindenki aki a toppon van, és egyre lejjebb csúsznak azok akik nem. (sandman, turd flinging monkey stb, már cikik a legtöbb ember számára)

Krisz101 2018.12.05. 00:55:16

@M87: figy, már régebben akartam írni neked de nem akartam h besértődjél, mert egy jó arcnak tűnsz.
anno irtál nekem mailt pár forrással és már akkor is meg akartam jegyezni h elképesztő módon visszafogod magad ezzel és itt egymás között vagyunk, felesleges kertelni.
gyakorikérdések hu, mexdeluxe, NV, most meg GÁ...

figy, a legtöbb embernek miért is van erre szüksége? mert jóapánk nem tanitotta meg nekünk tini korunkban. ergo olyan személy kell, aki vágja a témát, és kvázi egy apafiguraként tudsz rátekinteni.

magyarok közül kire illik ez? senkire. bohócok.
az a GÁ hiteles? hát a fiam lehetne lassan. mit nézzek rajta.
MD és NV használható vmennyire, miért is? mert minden normális cuccuk amerikai fórumokról összelopott tükörfordítás, alt fastseduction és a többiek.
90% lopott szajré, a módszereik is videóik is, minden.

nekem jó közepes parasztos angoltudásom volt, és szövegértésem kvázi azért jött fel anyanyelvi közelébe, mert 2-3 éve ilyen videókat, könyveket olvasok, lassan alámondani is tudom őket.

neked el kéne gondolkoznod, hogyan tudnál javítani a forrásaidon.
amiket felsoroltál, egyiket se javaslom redpill témában, max alapfokú ismerkedéshet.
angolodon nem tudnál javítani?

pl
1. szanaszéjjel vannak, rendszer nélkül, miért? mert mindegyik azt tükörfordította amihez hozzá tudott jutni valami zártkörű torrentoldalról
2. direkt visszafogják a fejlődést, hiszen az újabb cuccok fordítása idő és pénz. aki ezt szóba hozza azt tiltják vagy kiutálják a fórumukról, hiszen nekik az az érdekük hogy eladják az 5-7 éves gittet, magyar parasztnak jó lesz az is
nem tudom, soroljam még?

gondolkoztam rajta, hogy alámondhatnám a legnézettebb redpill vlogot, a Redman group-ot. de nem találok közösséget hozzá. egyedül kicsit sok azért. bár lehet két ünnep között kipróbálom, mint anno a VHS filmeket (jönnek a ninjászok és társai bár lehet ez neked korábban volt) ...

countercunt 2018.12.05. 02:35:42

@Krisz101: bocsanat, hogy neked valaszolok, amikor teljesen altalanos dolgokat irok, de te voltal legalul :D amellett pedig ez:
@Ethan Wolf: -fal meg ugye az van, h a poszt után már jobbára csak előkelő idegenként néz be ide, gyakran kitérő, konfliktuskerülő reakciókkal. ez ilyenné vált.
en olyan 80-85%-ban ertek egyet Wolf posztjaival, azzal viszont, ahogy a kommentelest kezeli itt kb. 100%-ban. Ez nem egy red pill vagy PUA blog, hanem kis tortenetek, amik valahol a gyakorlatban igazoljak a fenti tanok helyesseget, vagy legalabbis gyakorlati alkalmazasukra mutat peldat. Ezert aztan nem gondolom, hogy Wolfnak allast kellene foglalnia a red pill-feminista vitaban, ezt mar megtette a posztokkal. Az viszont, hogy viszonylag normalis hangnem legyen a kommentekben talan mindenkinek erdeke, ezt pedig a legegyszerubben a durva hozzaszolasok moderaciojaval lehet elerni, nem azzal, ha nekiall nyomozni, hogy ki is kezdte. Mondjuk nekem ennyi indoklas sem kell, az o blogja, azt csinal amit akar, de ahogy ezt a kerdest kezeli az egyik oka, hogy altalaban vegigolvasom a kommenteket: nem is egy PUA velemenybuborek meg nem is a mindenhol mashonnan omlo progressziv csaholas.
Most akkor hogy szepen korbeszopkodtam, de kozben emlitettem a PUA-t es a red pillt, mindig is nagyon erdekesnek talaltam a viszonyukat. A red pillel szinte teljes mertekben tudok azonosulni: gyakorlatilag mindenben egybevag a sajat tapasztalataimmal es gyakorlatilag minden felmerulo kerdest (legalabbis szamomra) logikus modon megvalaszol. Ugyanakkor a gyakorlati haszna elegge korlatolt: egyreszt kicsit elmeleti jellegu, a miertekre valaszol, a hogyanokra nem annyira (oke, kiveve konditerem :D), masreszt nagyon konnyu beleragadni az elso 4 fazis valamelyikebe, ott pedig inkabb art mint hasznal. Ha valaki eljut az elfogadas szakaszaba, akkor hirtelen minden a helyere kerul, de azert ez egyaltalan nem egyszeru. En legalabbis tobbnyire ugy erzem, hogy csupa swagger vagyok, de idorol idore vissza-visszaesek es erolkodnom kell, hogy ne alkudozzak, haragudjak vagy szomorkodjak.
A PUA pedig eppen ennek az ellenkezoje: egy gyakorlatban remekul hasznosithato eszkozkeszletet akar adni, de a nagy resze eroltetett baromsagnak tunik. Van ami mukodik belole nekem is, de azokat mindig is ugy csinaltam. Igazabol ha meghallom, hogy PUA, mindig az a video ugrik be, ahol egy hipofizer torpe a dominans testbeszedrol beszel, majd elkezd a Hosok Teren setalni ugy, hogy direkt nekimegy embereknek es mivel valami csoda folytan az elso harom akibe beledzsal nem veri nyakon, akkor o most alfa. Szoval ertem a szandekot, tobbnyire jonak is tartom amit el szeretne erni, de konyorgom :) Nagyon keves PUA videot lattam, de mindegyiknel csak zsigeri szekunder szegyent ereztem.
Elnezest, eleg hosszu lett.

claire85 2018.12.05. 07:06:09

@Krisz101: Nagyjából egy időben jöttünk ide, nincs is másik nickem. Kurva nagy hazugság amit allítotok, nyugodtan védd csak az agyatlan, idióta, nagypofaju haverodat pont olyan mint te.
Hol személyeskedtem,?
Cortezhez hozzá sem szóltam, ahogy hozzád sem eddig.
Úgyhogy jó lenne ha leszállna rólam.
Te meg nem tévében vagy csak egy arctalan blogoldalon.

Untermensch4 2018.12.05. 12:40:07

@claire85: "Nagyjából egy időben jöttünk ide, nincs is másik nickem."
Még nem alakult ki tudományos konszenzus ilyesféle állítások falszifikálhatóságával kapcsolatban... :)

claire85 2018.12.05. 13:07:56

Ferfigyalazas:idezd már lecci.
Apropó nem ismerhetsz, max hinni akarod h igen.
Viszont a téves haverod majd minden tarskereson ott figyel.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.05. 15:46:02

@countercunt: „Ez nem egy red pill vagy PUA blog”

Nem annak indult, de az lett belőle a kommentelők hatására. Könnyen lehetett volna femináci blog is. Szerencsére nem nem így történt, de a femináci kollegák az indulás óta ügyködnek a lezüllesztésén.

„a durva hozzaszolasok moderaciojaval lehet elerni”

Pontosabban a szándékos provokáció moderációjával. Ha ezek megszűnnek, akkor nem lesznek durva hozzászólások sem.

„nem azzal, ha nekiall nyomozni,”

Nem kell nyomozni, elég csak pár kommentet elolvasnia a saját blogján.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.05. 15:50:37

@claire85: „nincs is másik nickem”

Lehet már nincs.

„nyugodtan védd csak az agyatlan, idióta, nagypofaju haverodat pont olyan mint te”

Na erről beszéltünk. Megint te személyeskedsz és pocskondiázol.

„Hol személyeskedtem,?”

Eggyel feljebb skizókám. Nem kell messzire menned.

„Ferfigyalazas:idezd már lecci”

Claire-összes.

„Apropó nem ismerhetsz, max hinni akarod h igen”

2 év alatt volt időm kiismerni.

claire85 2018.12.05. 15:56:24

@The Cortez: akkor szerintem tegyél úgy, ahogy Wolf kérte. NE szólj hozzám. Köszönöm.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.05. 16:11:48

@claire85: Ha nem írsz hülyeségeket, akkor ne aggódj, úgy teszek. De szerintem ezt már leírtam neked párszor.

claire85 2018.12.05. 16:18:48

@The Cortez: Csak szimplán kímélj meg magadtól.
Ennyi.
Ennyi erővel ne szólj hozzá semmihez, és akkor nem kell konfrotálódni, mert nem bírsz magaddal viszont akkor kitiltanak. Szerintem azt nem szeretnéd így javaslom az A verziót.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.05. 16:29:22

@claire85: Persze ne szóljak hozzá, hogy itt szabadon dühönghessél. Az tetszene, mi? Hát a nagy faszomat! Te ne szólj hozzá semmihez, mert csak rombolsz magad körül.

„nem bírsz magaddal ”

Megint magadat égeted a skizóságoddal. Gratulálok lányom!

claire85 2018.12.05. 16:36:00

@The Cortez: Engem nem idegesítesz hidd el. Egy vad idegen, azaz te beszólogat egy blogon. Na bumm.. Lepereg.
Nézz magadba, hogy azt várod el, h. konnyítsek a helyzeten ergo ne írjak soha semmit semmihez. Senkihez.Hát nem.
És minek utána te őrjongsz itt szemmel láthatóan, ezért tedd fel a kérdést magadnak miért váltok ki belőled ily dühöt.. Valadzolgathatnal Farunak us helyettem.
Sajnálom. Nem fogok veled kommunikálni, ha te sem irogatsz.
De ugyannyi jogom van bármihez hozzaszolni normális stílusban, mint amennyi neked.

erkölcsi hulla 2018.12.05. 16:40:58

Egy nagy barátság kezdetét látjuk bimbózni, hölgyeim, uraim.

Csak nézzük lélegzet visszafojtva, nem zavarva, nehogy eltűnjön a szelíd passzátszelek szárnyán.

:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.05. 17:35:47

@claire85: „Engem nem idegesítesz hidd el”

Ahhoz képest jól felbasztad magadat párszor.

„Nézz magadba, hogy azt várod el, h. konnyítsek a helyzeten ergo ne írjak soha semmit semmihez. Senkihez.Hát nem. ”

Most meg engem ismételgetsz.

„És minek utána te őrjongsz itt szemmel láthatóan”

Nagyjából megint ugyanazt írtad, amit én neked. Viszont én igazat mondtam, míg te hazudsz. Meddig fogod még égetni magad a skizofréniáddal?

„tedd fel a kérdést magadnak miért váltok ki belőled ily dühöt”

Maga az Csernus doki? A 3 választ már ezerszer leírtam/leírtuk (szándékos provokáció, férfigyalázás, hazugságok) de te szándékosan játszod a hülye gyereket”

„De ugyannyi jogom van bármihez hozzaszolni normális stílusban, mint amennyi neked.”

Persze, de a normális stílus sajnos távol áll tőled.

claire85 2018.12.05. 17:48:17

@The Cortez: Ismételgetlek. Igen.
Hátha a saját szavadon nem 'baszod fel magad' csakhogy egy klasszikust idézzek.

Ha megfigyelted volna, akkor láttad volna, h. nem gyalazok férfit Max akkor, ha már elkezdte az illető a személyes gyalázásomat.

Egetem magam? Egy arctalan, semmit nem jelentő blogon nicknév alatt.. Ugyan már.

Ha nem beszélnék alpári módon, még akár érdekes véleményed is lehetne akár. De mivel alapból elutasítom ezt a szintet még virtuálus világban is, ezért legtöbbször el sem olvasom a 2. femináci után.
Persze, tudom nem érdekel, de azért hátha.. Mégis.
Ui. Nem én rinyáltam, h moderaljanak ki. Magától tette.

claire85 2018.12.05. 17:49:34

@claire85: jav. BESZÉLNÉL alpári módon.
Ui. Telóról nagyon rosszul mutatja a kommenteket

2018.12.05. 17:53:12

@claire85: "Dögöljön meg a szomszéd tehene is?" :D

Ha ettől boldogabb leszel, ám válaszoljon nekem is :)
Ha neked könnyebb, hogy bedobod a másik nőt is, aki jelen van és ezzel úgy gondolod, hogy leszáll rólad, akkor válaszoljon nekem is :)
(egyébként szerintem én is "megvívtam/megvívom a magam kis csatáit" - nélküled)

Azért azt javaslom, hogy ne dühből válaszolj, ha még valaki reagál az általad írottakra.
A düh sosem jó tanácsadó.
És azt gondolom, hogyha egy ilyen helyen, ahol kettő darab nő képviseli a női nemet, akkor azzal inkább jóban érdemes lenni, mert sok pasi van itt, egészen máshogy gondolkodók, és vígan elrötyögnek azon, hogy a két nő sem fér el egymás mellett (bár én nem tettem ilyen lépést) - sőt jön az általánosítás is, mert két nőből már le lehet vonni a következtetéseket.

claire85 2018.12.05. 18:06:54

@Frau Untermensch4:
Nekem ez nem az élet, esti szórakozásnak elmegy max. Nem állt szándékomban bármit bedobni.
A harc is távol áll tőlem.
Semmilyen vonalat nem képviselek, itt vagy bárhol átlagos nő átlagos gondolatokkal.
Azért írtam a nicked, mert ahogy a példa mutatja jó ideje nem szólok hozzá olyan részletekbe menően, ahogy itt te elkezdtél egy ideje.

Pár éve abszolút a magam szórakoztatására olvastam a bejegyzéseket, azóta kinőtte magát a blog és érkeztek új arcok.

Nézd én nem gondolom úgy, ahogy itt a pasik csak azért, mert lábuk közt van ami védelembe veszik egymást. Az életben is így van ez, nem adott embernek van igaza, hanem adott szituációban vizsgálva igazat adok neki.
Te nem szorulsz védelemre, engem meg ilyen mélységig nem érdekel a dolog.
Nem pazarlok órákat egy virtuális világban, virtuális arctalan neveknek valaszolgatva, agytagítast végezve.

Ha harcolni akarsz egy olyan csatában ami céltalan eredményekhez vezet, ám legyen.
Vagy mi vezérel vkit, hogy kardot ragadjon elveve a szabadidőt önmagától, valós örömöt adó tevékenység ellenére?

Ha választanom kell, akkor inkább mással töltöm az időmet.

Stafeta atadva.
Én nem ezert olvasok, vagyok, írok.

Untermensch4 2018.12.05. 18:44:53

@The Cortez: „a durva hozzaszolasok moderaciojaval lehet elerni”

Pontosabban a szándékos provokáció moderációjával. Ha ezek megszűnnek, akkor nem lesznek durva hozzászólások sem.

Tehát a te logikád szerint a provokációra elfogadható válasz a durva hozzá( azaz vissza-)szólás? Ez témától, helyektől és személyektől függetlenül biztos recept két lehetséges kimenetellel
1) ledominálod a másikat
2) kitiltanak
...és a második az első hiányában is megtörténhet.
Pertye, pertye, tudom hogy "a provokátort kellene kitiltani" de ha átveszed és túl is léped a provokáció szintjét akkor ugyanazon szabály téged is legitim módon kitiltásra kárhoztat.

Untermensch4 2018.12.05. 18:47:39

@claire85: "Ha harcolni akarsz egy olyan csatában ami céltalan eredményekhez vezet, ám legyen.
Vagy mi vezérel vkit, hogy kardot ragadjon elveve a szabadidőt önmagától, valós örömöt adó tevékenység ellenére?"

"A szamuráj két legnagyobb lehetséges hibája a vereségtől való félelem és a győzelemhez való ragaszkodás."
Vezérelheti az hogy lelkileg fogékony a bushido-ra. De nem japán ezért lesz némi kulturális adaptációból adódó megnyilvánulás.

VT 135 2018.12.05. 19:29:47

@Krisz101: "az a GÁ hiteles? hát a fiam lehetne lassan. mit nézzek rajta."
Igen, ő hiteles.
Én ugyanis - veled ellentétben - úgy nyilvánítok róla véleményt, h tapasztalatból beszélek...ugyanis jártam vele terepen, illetve megvettem a videó anyagát. Ő tipikusan nem a PUA, hanem a férfifejlesztő.
Fiad lehetne lassan? És akkor mi van? Vagy szerinted a hozzáértés életkortól függ?

Krisz, sokszor vannak jó gondolataid és egyetértünk, de ezzel a jellegű felületes, lenéző hozzászólással nagyon felbosszantottál, ráadásul ilyenek után pont te nem leszel hiteles...

VT 135 2018.12.05. 19:34:12

@Krisz101: "mert jóapánk nem tanitotta meg nekünk tini korunkban. ergo olyan személy kell, aki vágja a témát, és kvázi egy apafiguraként tudsz rátekinteni. "
Pontosan erről van szó. De ha nincsenek idősebb korosztályból olyan férfiak, akik egyáltalán hiteles példaképek lennének, nem hogy (pót)tanítók, akkor miért baj, ha fiatalabb tanít? Most nem a PUA-bohócokra gondolok. Szerintem amúgy Wolf is nyugodtan felcsaphatna ilyen segítőnek, mert a humora, jóindulata és persze a tudása megvan hozzá. Talán, a segítői hivatáson keresztül az érzelmi énjével is újra kapcsolatba kerülne. Csak gondolom, most jobban elvan a jól fizető munkájával. Kérdés, az a hivatása, az Ügye-e, vagy csak "jobb mint semmi és jól fizet" alapon csinálja. Amivel amúgy nincsen gond, amíg bele nem fárad. Akkor jöhet majd a válsáf és a továbbfejlődés az Ügy felé.

2018.12.06. 00:31:14

@Krisz101: Azt nem mondom, hogy mindent el kell hinni, amit leírnak, mert jól hangzik, de szerintem kimazsolázhatóak belőle az építő jellegű részek kellő figyelemmel olvasva. Inkább a semminél több csodát azonban nem kell tőle várni. Először én is a felfújt PUA marketinggel találkoztam. Legelőször a TV2 által az egyik műsorában, ami talán a Mokka volt, hogy nőcsábásztanfolyam indul idehaza és meghívtak oktatókat, hogy beszéljenek róla. Azóta megszűnhetett azaz "iskola", amire fel voltam iratkozva. Aztán érdeklődésként olvastam a témában először Jimmytől és Mex Deluxetól. A poén, hogany Nicholas Viktorral egy spam üzenetben találkoztam először, ami azt promózta, hogy lehet elsajátítani a tudást, ami segítségével lehet egy hét alatt 3 csajt megdugni, ami persze a tanfolyamon pénzért derülne ki:D
A gyakorit is azért mutattam például, mert vannak a puával kapcsolatban feltett kérdésre életszerű, korrekt válaszok, hogy hogyan érdemes hozzáállni. Nem egy ottani válaszoló javasolt külföldi oldalakat inkább, tehát aki figyelmesen olvasott onnan találhatott információkat, amivel elindulhat. Ott is írtak nem egy véleményt, ami arról szól, hogy bizonyos tekintetben a marketingnek vannak, akik bedőlnek és pénzt adnak érte, mert azt hiszik ez lehet az egyetlen út.
Azt utólag már megtudtam, hogy külföldi anyagokat fordítottak és azokat akarják pénzért értékesíteni, de nem kötelező ezekért fizetni. Angolon gyakorlással lehet javítani, de nekem még oda kell figyelnem, ha érteni szeretném a mondandót. Az idegen nyelvű szövegolvasás is fejlesztheti. Mivel férfihangon jónak mondható fordítások jelentek meg ilyen téren nem éreztem túlzott szükségét más anyagok olvasásának.
Egy szó, mint száz ezeknek az anyagoknak az olvasására a téma iránti érdeklődés vitt rá, ami az elején véletlen felfedezésből indult és terebélyesedett később.
Görög Ádám is példa akart arra lenni bár tény, hogy átlagon felüli megjelenéssel sok gondja a csajozással nem lehet. Amiket tőle láttam az jött le inkább foglalkozik önismeret és személyiségfejlesztéssel, mint megtanítana, hogy kell csajozni. Közben VT 135 jobban kifejtette, mivel személyes benyomásai is lettek róla.
Még ezt a videót láttam tőle 3 éve: www.youtube.com/watch?v=UE5e6XU_g00

Krisz101 2018.12.06. 03:48:18

@M87: én ezt értem ember, hogy ki lehet mazsolázni, de ha van egy energia csíkod, mint anno a mortal kombatban ami szépen megy le, fogy el a nap folyamán és a nap végére elfogy az életerőd, és minden nap csak annyit tudsz csinálni ami ebből kijön, akkor miért szeretnél mazsolázni? én nem szeretnék mazsolázni, a napi energiámat lehető leghatékonyabban szeretném felhasználni, adott tudást a leglogikusabb, legkönyebben befogadható szerkezetben. ahol adott tudást a lehetésges legkisebb energiabefektetéssel tudom megszeretni.

ha nagyon igyekeztem volna ez az ádám a gyerekem lehetne, nem tudom hitelesnek látni. olyat tudok hitelesnek látni akit apámnak el tudtam volna képzelni.

gyakorikérdéseken amikor néztem, 10 kommentenként volt 1 értelmes. ezen ki tudja végigrágni magát? ha voltál egyetemen tudod, mi a különbség egy kézzel irt előadásjegyzet és egy jól megirt valódi tankönyv között. elég volt nekem ott mazsolázni, szóval érted.

ezért vagyok kicsit csalódott most Roosh új könyvét olvasva mert sok a duma benne. hosszú hasonlatok 2-3x összetett mondatokban stb. minek? mindenki érti miről van szó.

egyébként már máshol is leírtam h ma szerintem már mindent elmondtak, leírtak. az tud nagyot dobbantani aki a lehető legfelhasználóbarátabb, legjobban internalizálható formában tudja átadni neked.

egy éve elhatároztam hogy már csak olyan olvasok, hallgatok, ami a legtömörebb, lényegretőtöbb, hitelesebb, semmiféle bullshiten nem vagyok hajlandó átrágni magam és kész.

Krisz101 2018.12.06. 03:53:10

@VT 135: azért baj, mert egy gyereket látok magam előtt, nem egy tanítót, akire felnézhetek.
amúgy azért van magyarországon 1-2 pl Shae Matthews, csak ő főleg angolokkal foglalkozik.
www.youtube.com/watch?v=6nszmn8agNw

Krisz101 2018.12.06. 03:55:29

@VT 135: de te mennyi idős vagy kb?

Wildschwein 2018.12.06. 12:42:32

@Krisz101: "ma szerintem már mindent elmondtak, leírtak." De hát pont az általad is említett Roosh írja, hogy ez nem egy konstans, változatlan tudásanyag, legfeljebb az alapjai változatlanok:
"Since game is a scavenger tool in a rapidly changing environment, we constantly have to be ready to adjust our tactics. Although the core principles of game remain the same, shifting trends and demographics may affect what works, and you’ll have to stay on top of them to maintain results."

VT 135 2018.12.06. 19:43:08

@Krisz101: Hasonló, mint te. Szóval jócskán idősebb Ádámnál. De továbbra is azt gondolom, h nem az életkor számít, hanem a hozzáértés és szakmai alázat, illetve alázat a megrendelő részéről is, h ő valamit meg akar tanulni a másiktól, ezért odafigyel arra, amit ő mond.

VT 135 2018.12.06. 19:45:42

@Krisz101: Amúgy az a helyzet - most nem rólad beszélek -, h anyagok elolvasása a 0,1 lépés, ráadásul, aki csak olvas és videókat néz, nagyon könnyen bekormányozza magát a szellemi masztrubálásba, ahol megmagyarázza magának, h miért nem kezd még bele az aktív cselekvésbe.
Valódi eredményeket valódi, kemény munkával és kockáztatással, valamint a félelelmek leküzdésével és elengedésével lehet elérni. Én sajnos félbehagytam a dolgot (egyéb, személyes életbeli okokból), de abszolút megtapasztaltam ezt!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.06. 21:46:51

@claire85: „nem gyalazok férfit Max akkor, ha már elkezdte az illető a személyes gyalázásomat. ”

Azelőtt is csinálod.

„Egetem magam? Egy arctalan, semmit nem jelentő blogon nicknév alatt”

Igen, pontosan a nicknév alatt.

„ezért legtöbbször el sem olvasom a 2. femináci után.”

Ez a baj. ezért nem értesz semmit.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.06. 21:49:07

@Frau Untermensch4: „ahol kettő darab nő képviseli a női nemet,”

Ez jól hangzik. De itt sajnos nem nők képviselik a női nemet.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.06. 21:50:54

@Untermensch4: „2) kitiltanak”

Csak ott ahol balfékek vezetik az oldalt.

Untermensch4 2018.12.06. 22:28:39

@The Cortez: Bravúros érvelés... a balfékek nem ismerik el a jogodat az erőszakspirálhoz. :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.06. 23:07:53

@Untermensch4: Hol van itt erőszakspirál? Mit nevezel te annak?

Untermensch4 2018.12.07. 00:08:35

@The Cortez: Amikor vki veled szemben verbális erőszakkal nyit/kezd (provokáció) te pedig nagyobb mértékű verbális erőszakkal válaszolsz. Ez könnyen kölcsönössé válik és a résztvevők felváltva "emelik a tétet".
Játékelméletileg a (gyakorlatban, nem elméletben) legsikeresebb stratégia a "galambból viszonzó" amikor kedvesen kezdesz(tehát a te első lépésed "kedves", ami lehet hogy homályos fogalom de nagyjából azért van róla elképzelésünk), és amit válaszként kapsz, azt "tükrözöd". Ha "torz", nagyító tükör vagy akkor a kedvességet is túlzóan viszonzod (irracionális altruizmus) és az ellenséges viselkedést is (ebből lesz az erőszak-spirál ha a másik nem "torz" ám kicsinyítő tükör, ha az akkor egy ledominált szolga lesz).
Persze az ember nem robot, az érzelmek és az ösztönök is dolgoznak. Ami nem mentség hanem olyan jelenség amivel kezdenünk kell vmit, két dolgot mindenképp:
1) nem hagyni hogy az érzelmeken és ösztönökön keresztül mások manipuláljanak, felhasználjanak, irányítsanak
2) nem hagyni hogy az érzelmeink és ösztöneink irányítsanak a racionális énünk kárára, kárt okozva magunknak
Az 1. azért nehéz mert társas lények vagyunk, a 2. meg azért mert úgy evolválódtunk azzá hogy egyszerre kellett nagyon kreatívnak és hiperagresszívnak lenni mert minden más fajnak sokkal ütősebb fogai, karmai és izomzata volt... de már nagyjából kiirtottuk őket, már nem kell dühöngenünk, elég ha magunk közt békésen élvezzük hogy mi lettünk a bolygó csúcsragadozó-faja.

2018.12.07. 08:42:50

@The Cortez: miért nem vagyunk nők?

Kulics 2018.12.07. 10:13:22

@claire85: tényleg szép. Csak sztem nem egy blog a helyszíne annak, aki ilyen szellemi teljesítménnyel sikereket kiván elérni. Előadásokat kéne neki tartani és azt a sikert bezsebelni. Egy blogon irkálni csak annyit jelent, hogy valójában nem találta meg az élete terepét és kielégítetlen az intellektuális élete. Ha a valóságban lenne őrá rezonáló társasága akkor az éjjeli órákon nem kéne blogon embereket osztogatnia hanem békésen tudna aludni. :-)

Raon 2018.12.07. 10:55:05

@Kulics: az egész blogszféra arról szól, hogy létezik intellektuális éhség, és ez rá egy lehetséges táplálék, csak úgy mondom. Szerintem nem érdemes abba belemenni, ki miért ír ide, mert ezt sosem tudhatod - vagy akkor önreflexióval kezdd, az úgy korrekt. Az mitől is más, amit te csinálsz? Hiszen valamiért te is fontosnak tartottad, hogy most felállj egy vélelmezett erkölcsi piedesztálra, és kis szónoklatot tarts, csak alvásidő helyetti munkaidőben, és akkor erről is mindenki szabadon azt gondolhat, ami neki tetszik. :)

2018.12.07. 10:56:47

@Kulics: nem mindenki alkalmas csak arra, hogy mindenhova odaröfögjön valami semmit.
Ez amit ideröfögtél minden itt jelenlévőre igaz.
Rád nem, mert nem mondtál semmit.

Kulics 2018.12.07. 11:05:57

@Raon: pontosan így van! Vannak akik már kiábrándultak az itteni intellektualizálás értelmességéből és vannak még hívők. Az előbbi csoport irigyli a még hívők hitét. Ennyi a megoldás és akkor megóvlak attól, hogy a túlanalizáció miatt felmelegedjenek a processzoraid :-)

@Frau Untermensch4: Neked is teljesen igazad van! Megértem a te lelki tusádat is, hogy gyöngyöket szórsz a disznók elé és ettől nem leszel mégsem boldogabb. Röff röff.

Raon 2018.12.07. 11:25:08

@Kulics: be kell valljam, egy ilyen Frauval egy bejegyzésbe kerülni sokkal rosszabb, mintha több scrollos, szisztematikus megalázásokat kaptam volna - de ugye kellett nekem labdát pattogtatni.
Ettől függetlenül a többiért elismerésem. :)

Kulics 2018.12.07. 11:27:14

@Raon: :-) Erős péntek ez a mai :-)))

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.07. 15:53:42

@Untermensch4: „Persze az ember nem robot, az érzelmek és az ösztönök is dolgoznak”

Ez itt a lényeg. A többi csak okoskodás.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.07. 15:54:44

@Frau Untermensch4: „miért nem vagyunk nők?”

Mitől vagytok azok?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.07. 15:57:28

@Kulics: „Vannak akik már kiábrándultak az itteni intellektualizálás értelmességéből és vannak még hívők.”

Úgy írod, mintha te bármikor is az intellektust képviselted volna.

2018.12.07. 18:40:17

@Raon: Nézd a jó oldalát, segítségemmel összenyálazhattátok egymást az intellektust képviselő Kuliccsal.
De ha ez neked még így is rossz, akkor remélem, hogy ellentételezésként sok-sok scrollos, szisztematikus megalázást kapsz majd és megnyugszol, ha már inkább arra vágysz.
Ha még ez sem elég, akkor keresd meg ennek is a tanulságát hiszen már megfogalmaztad:
"Napi betevő tanulság - mert az mindig van, a kérdés, hogy észrevesszük-e, foglalkozunk-e vele"
És ha még a tanulság levonása után sem érzel jóleső elégedettséget, akkor "harcolj tovább egy jobb világért és nem utolsó sorban a világbékéért"

2018.12.07. 18:41:25

@The Cortez: kérdésre kérdés? Passz.

Raon 2018.12.08. 14:26:30

@Frau Untermensch4: te most komolyan azt gondolod, hogy ez így odaszúrás lett, felétek tényleg ez számít frappáns visszavágásnak? Hát ez übercukkerbogár. :)))))
Ahogy kigyűjtötted ezeket az idézeteket, ahogy ennyi energiát feccöltél ebbe, az minden tesco gazdaságos színvonalú megvalósítása ellenére is extra bűbájos. Te tényleg megpróbáltad leutánozni, ahogy ezt az igazán jók csinálják, tényleg azt hiszed, hogy ezzel így megoldottad a feladatot... tényleg úgy láttad hogy ezzel így majd hatást gyakorolsz, nem magad égeted... hát ez kurvajó. :)))

Ezzel amúgy remekül demonstráltad, miért van legalább egy kategória különbség az általad írtak, és mondjuk Claire véleményei között. (szóval rá abszolút nem vet jó fényt, amikor te itt két nőt emlegetsz). Ő ugyanis mindig a témára reagál, és bárhogy is teszi, nála ez is marad fókuszban - amit te csinálsz, ott ehelyett mindig a te lelki önkielégítésed a lényeg, és bárhogy is jön ez elő, mindig is ezt tartod fókuszban. Ami maximum csak annyira átlátszó, mint amikor egy kisgyerek hisztitrükkökkel próbál érvényesülni.
Bevallom, nem teljesen értem, miért jó így kudarcot kudarcra halmozni, de ezer rosszabb perverzió van a világon, szóval ha neked ez így megfelel, csak hajrá, virágozzék minden übercukkerbogár. :)

Raon 2018.12.08. 14:28:14

@Kulics: nem csak az jelzés, hogy ki mihez szól hozzá és mit, hanem az is, hogy ki mire nem reagál, mibe nem folyik bele

Raon 2018.12.08. 14:45:47

@Untermensch4: ez egy szép, kerek elmélet, és sok része meg is áll - de szerintem ezt itt egyszerűbben is meg lehet közelíteni.
Vajon itt hányan kommunikálnak úgy, ahogy azt élőben, szemtől szembe is tennék? Egy ilyen arctalan önkifejezési lehetőségnek óriási vonzása/tehetetlenségi nyomatéka van. Az emberek dönt többsége (őszinte tisztelet és elismerés a kivételnek!) nem jut el arra a tudatossági szintre/lelki érettségre, hogy valójában nem szabadna különbségnek lennie - ez ugye kb. ugyanaz, hogy másokról csak azt érdemes mondani a háta mögött, amit szemtől szemben is vállalna nála. Mert ha van bármilyen különbség, az óhatatlanul valamilyen szerepet jelent, amibe könnyű belebújni (pl. frankónmegmondó szerep, megmentelek titeket a hülyeségektől szerep), ami kényelmesen eljátszható (enyém az erkölcsi diadal szerep), és persze egyben védelmi vonal is (én nem ilyen vagyok igazból, csak itt így élem ki magam szerep).
Innen nézve az efféle kommunikációk kulcsmomentuma (fő törésvonala) mindig az, hogy ki miért vesz rész benne, mi érdekli belőle - van, akit a kabát, vagy a szép nagy mellény, van, akit meg az, ami mögöttük van. :)

2018.12.08. 17:45:44

@Raon: mivel a neved mellett kettő darab blog is van, sőt egy FB elérhetőséged is, ezért bocs, de elolvastam és megnéztem. A véleményem kialakult rólad, kicsit több ismeretből, mint neked rólam. Kb. 80 hsz-em van.

Tesco gazdaságos? Hát igen, nagyjából jól eltaláltad, az van ott, én csak idéztem - tőled. Ez nem utánzás. Idézet! Te is idézel, de mennyit...
Ha elolvasod a blogod posztjait, akkor számtalan idézet és mások által leírt gondolat, vicc van, illetve idegen szavak szótári magyarázata. Nem értem miért veted a szememre, hogy kettő darab gondolatodat idéztem onnan. Vagy neked lehet? Furcsa vagy.

Nem hasonlítom magam Claire-hez, mindössze annyiban, hogy nő ő is.
Ahogy te is férfi vagy és összesen ebben hasonlítasz a többi itteni férfihez.
Remélem egyik sem használná az "übercukkerbogár" szót, te viszont kétszer is, idézőjelben. Gondolom magadat idézted.

A véleményemet elég sokszor, hosszan leírtam a témákhoz többször (kár, hogy nem olvastad, mert akkor nem vetnéd a szememre, hogy nem reagálok a témára. Többször és hosszan kifejtettem a véleményemet, sajnálom, ha nem sikerült felfognod), ezért lettem fempicsa, mert máshogy gondoltam, mint a férfiak. Születtek nem érdemi hsz-eim is, de lám, veled sem a témáról tudok vitatkozni, mert személyeskedsz, amit nem én kezdtem! Arról nem tehetek, hogy írok Kulicsnak és ő így válaszol.

Te egyébként hányszor szóltál a témához, vagy reagáltál a témához szólók hozzászólásaihoz, a magad véleményét leírva? Nem találom. Ennek a posztnak az elején van néhány sor.

És az említett Clarie sem hagyta magát – azokat nem olvastad?
Wolf idézet:
„Fel is hívnám a figyelmet, hogy jobban örülnék, ha te és claire85 inkább ignorálnátok egymást, és nem is reagálnátok a másikra.”
Kicsit furcsán szelektálsz, az én hozzászólásaimból kihagyod az érdemit, az övéből meg kihagyod a személyeskedőst.

Hiszti? És ez mi? Jaj, „inkább több scrollos, szisztematikus megalázást akarok”. Szereted, ha megaláznak???
Furcsa fiú.

Idézet tőled: „Szerintem már általános iskolában oktatni kellene a vitakultúra azon minimumát, hogy hogy ha van egy konkrét személy (vagy személyek) bejegyzésében problémás rész, akkor az erre adott reakció alapszintű korrektsége ott kezdődik, hogy csakis az illetőnek/illetőknek címezzük a szavainkat…”
„…be kell valljam, egy ilyen Frauval egy bejegyzésbe kerülni sokkal rosszabb, mintha több scrollos, szisztematikus megalázásokat kaptam volna - de ugye kellett nekem labdát pattogtatni.”

Nos, szerintem ha már ilyen fellengzős és öntelt vagy akkor legalább magaddal kéne összhangban lenni, hogy amit prédikálsz, ahhoz tartsd magad, hiszen te állítottad fel az állításodat. Ha valakiről véleményt nyilvánítasz, akkor ne másnak címezd az illetőről alkotott véleményedet. Másnak írni másról gyáva és primitív, és ne csodálkozz, ha reagál rá. Én nem neked írtam, te rólam írtál. Mit vártál, szó nélkül hagyom?

Idézet tőled:
"nem csak az jelzés, hogy ki mihez szól hozzá és mit, hanem az is, hogy ki mire nem reagál, mibe nem folyik bele"
Már megint állítasz valamit, aztán mást csinálsz!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.08. 22:01:18

@Frau Untermensch4: „Nem hasonlítom magam Claire-hez, mindössze annyiban, hogy nő ő is.”

Az, hogy nők vagytok pont túlzás, de minden másban hasonlíthatnád magadat hozzá. Tényleg, milyen furcsa, hogy mostanában nem ír...

„ezért lettem fempicsa, mert máshogy gondoltam, mint a férfiak”

Nem ezért, ne terelj.

Untermensch4 2018.12.08. 22:41:30

@The Cortez: „Persze az ember nem robot, az érzelmek és az ösztönök is dolgoznak”

Ez itt a lényeg. A többi csak okoskodás.

Ha lefejtjük magunkról az "okoskodást" (ami a közmegegyezéses kultúra mint közösségi szellemi alkotás vagy mifene) és kb teljesen az érzelmeinkre és az ösztöneinkre hagyatkozunk akkor megrekedünk a csimpánzok szintjén... ami mondjuk még jó is lehet ha a bonobókat nézzük (szex ezerrel) de pl a kelet-afrikai csimpánzok komoly lincseléseket is művelnek...

Untermensch4 2018.12.08. 22:54:55

@Raon: "Vajon itt hányan kommunikálnak úgy, ahogy azt élőben, szemtől szembe is tennék?"
Engem régóta ismerő legjobb barátom, felismervén a nickemet megkérdezte IRL hogy én vagyok-e? Mert szerinte élőben sokkal kevésbé összeszedett, jóval komolytalanabb (és még ennél is szófosóbb) vagyok. Megpróbáltam betűhíven idézni.

" ez ugye kb. ugyanaz, hogy másokról csak azt érdemes mondani a háta mögött, amit szemtől szemben is vállalna nála"
Sztem nem teljesen ugyanaz. IRL az emberek közötti kapcsolati háló miatt kizárt az olyan fokú és jellegű anonimitás mint neten, vhogy végül összefutnak a szálak. Ráadásul (pont emiatt a "kicsi a világ IRL" -jelenség miatt) van egyfajta hagyománya a "kegyes hazugság"-nak. Ezt a hagyományt pont ellenzem, mindenképpen erkölcsi-logikai tehernek érzem a létét. Másrészt viszont vannak emberek (arányt nem tudnék mondani) akik élőben (is?) elsősorban "győzni" akarnak, mindegy hogy vmilyen témájú párbeszéd amibe az ember ugye egy saját "alapállással" kezd bele, vagy sorbanállás, közlekedési elsőbbség/sebesség... az általad is említett hiányos vitakultúra miatt gyakoriak a problémák. Így neten kizárható legalább az hogy hirtelen felindulásból megöljék egymást az emberek. De pont emiatt egyeseknek "elgurul a gyógyszere", és olyanokat láthatunk mint amiket "szerepek"-ként írtál.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.09. 16:56:04

@Untermensch4: „Ha lefejtjük magunkról az "okoskodást" (ami a közmegegyezéses kultúra mint közösségi szellemi alkotás vagy mifene) és kb teljesen az érzelmeinkre és az ösztöneinkre hagyatkozunk akkor megrekedünk a csimpánzok szintjén...”

Én a firkálmányodra gondoltam, szóval megint feleslegesen futtattad magad.

Krisz101 2018.12.10. 09:46:00

@Wildschwein: szia, inkább a női (és férfi) viselkedés alapjaira gondoltam mint redpill témákra. nyilván ahogy megyünk lejjebb a degenerációban, folymatosan lesznek durvább dolgok amire reagálni kell, de az alapelvekben szerintem már mindent leirtak.
ott inkább abban lehet javulást elérni hogy ki tudja értelmesebben, logikusabban, áttekinthetőbben leírni, tehát ha hirtelen szembesülsz egy problémával, akkor kinek a "tanai" alapján tudod leggyorsabban átlátni az összefüggéseket.

mondjuk egy munkahelyi/hivatali konfliktusban még ott helyben le tudod reagálni egy 25-28 éves hülye picsa szolipszisztikus "érvelését" és le tudod szerelni a segítségére siető ostoba bétákat, vagy futnod kell emiatt mégegy kört, ahol össze kell szedned a gondolataid, hogy hogyan is reagálj.

ez egy fontos példa, ami most engem érint, így jutott eszembe.

Krisz101 2018.12.10. 10:00:12

@Wildschwein: *futnod kell mégegy kört - amivel természetesen már hátrányba kerülsz a vitában, vagy azokkal szemben akik annak tanúi voltak (és mondjuk béták)
itt ugye gyakorlatilag 1-2 perced van arra, hogy kezeld és átlásd a dinamikát, hogy az illető kis hülye ribanc most épp shamingelni akar téged, áldozatot játszik stb.

nekem két ilyen esetem is volt, önkormányzati alkalmazottakkal, akik sajnos döntési helyzetben vannak a családi házam, telkem szűk szomszédságában levő állapotokkal kapcsolatban és mindketten 30 alatti nők... (ami már akkor is nonszensz lenne, ha nem lennének komm problémák)

Untermensch4 2018.12.10. 10:23:15

@Krisz101: " önkormányzati alkalmazottakkal, akik sajnos döntési helyzetben vannak a családi házam, telkem szűk szomszédságában levő állapotokkal kapcsolatban és mindketten 30 alatti nők... (ami már akkor is nonszensz lenne, ha nem lennének komm problémák) "

oriblog.blog.hu/2014/01/08/az_embernek_irok_nem_a_szerepnek

A bürokrata azzal támadható ami a gyengéje/hülyesége, "az akta törvénye". Ha elindul az akta azt tologatni kell, ha sokáig tart, fárasztó, végül basztathatják hogy rontja a statisztikát. "Kottából játszanak", ha abból választhat hogy szépen kulturáltan és szabályosan elintézitek a dolgokat hogy mindenki elégedett legyen vagy addig fogod szabályosan papírokkal megkeseríteni az életét amíg el nem múlik az elégedetlenséged (és hát ugye, fehér ember nem felejt...) akkor vszeg az előbbit fogja választani.

countercunt 2018.12.10. 10:27:18

@Untermensch4: szerintem Krisz peldajaban a burokrata egy huszonkeves eves lany, aki aligha fogja ezt jozan esszel vegiggondolni, inkabb idegbol reagal

erkölcsi hulla 2018.12.10. 10:56:16

@Krisz101:
"és le tudod szerelni a segítségére siető ostoba bétákat, "

Azt hogy csinálod? Én kasztrálásra gondolnék.
A béta fehér lovagok többet ártanak mint az egész femnácizmus összesen.
Sajnos tipikus viselkedésforma.

Untermensch4 2018.12.10. 13:28:39

@countercunt: Ha józan ésszel gondolkodna akkor eleve nem kellene így eszkalálódnia a konfliktusnak. Ha idegből reagál akkor hibázik (mert ha huszonévesen meglenne a kellő rutinja és tudása akkor nem reagálna idegből, az öregebbek meg a körülötte lévő asztaloknál nem fogják összetakarítani a xart amit idegből szétcsapkodott) és a saját "fegyverét" lehet ellene fordítani.
Engem egy konkrét esetben az "állami ösztöndíj" kapcsán baxtak fel agyilag amikor elkezdtek volna küldözgetni felesleges papírokért. Jó kis levelezés volt, minden válasznál változott az ügyintéző neve és ahogy közeledett a határidő egyre közelebb állt a hangnem a síráshoz (részükről). Pedig csak felhívtam a figyelmüket hogy a közig.eljárásról szóló törvénynek nem csak azok a részei relevánsak az ügyben amiket ők említenek fenyegetően és a kölcsönösség alapelvét követve burkoltan megfenyegettem őket hogy ezt reklámozni is képes vagyok ha szükségessé válik... az pedig sok-sok felháborodott embert jelent akik utólag vagy folyamat közben jönnek rá hogy feleslegesen ugráltatnák őket az aktakukacok. A vége az lett hogy bár NEM kapták meg tőlem azt a papírt amit akartak, beletörődtek a fegyverszünetbe.

VT 135 2018.12.11. 19:07:03

@erkölcsi hulla: "Azt hogy csinálod? Én kasztrálásra gondolnék."
Kasztálták ők már magukat. Vagy mások, pl. az anyjuk.
A "divide at impera" háttérhatalmi stratégiájának végrehajtása helyett talán inkább arra felé kéne menni, ahonnan erőt gyűjtetünk, férfiak. Cselekvésből, egymásból, közösen. Amíg ez nem megy, addig gyengék maradunk - mert egy személy mindig eltaposható - és továbbra is csak a vinnyogás fog menni...

VT 135 2018.12.11. 19:08:43

Ráadásul el tudom képzelni, h egy részük, meglátva, megtapasztalva a valódi férfierőt, férfiesszenciát, vissza is találna, vagy felfedezné a férfi oldalát. De ehhez előbb látnia kell a működő példát! Soha ne feledjük, h a feminizmus csak azért tud erős lenni, mert a férfierő eltűnt, vagy gyenge!

Krisz101 2018.12.12. 11:10:58

@erkölcsi hulla: nálam leginkább a pisztoly jönne be de sajnos nálunk gyakorlatilag tilos a fegyverviselés (open carry)

de hogy a valóságban hogyan... hát nézd, most olvasok retorikával, meggyőzéssel foglalkozó könyvet, akinek meg van lehetősége az üzleti kriziskommunikációs tréningek sokat segíthetnek.

döcögősen haladok, nehéz ezeket valós tréningek, szerepjátékok nélkül elsajátítani. meg a könyvek is elég lutrik. de próbálom jobbítani magam.

nyilván az is segít, h mivel már átlátod a helyzetet, amiatt már nem idegesíted magad, tehát hideg fejjel, saját IQ-ból a legtöbbet tudod kihozni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.12. 11:14:28

@VT 135: Szép szavak ezek, csak ne te írnád őket!

claire85 2018.12.12. 21:02:55

@The Cortez: Hozzám nem is írsz?
Kár, olyan kedves szoktál lenni.

claire85 2018.12.12. 21:53:46

@The Cartez: ohhh.. Tudsz finoman fogalmazni, jééé..

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.12. 22:49:16

@claire85: Ennyire hiányoztam? Mondtam, hogy hazudós szarházi vagy. Nem, hogy nem vártad meg amíg hozzád szólok, ha nem legyártottál egy enyémhez hasonló profilt. Ehhez csak gratulálni tudok.

Ethan Wolf 2018.12.13. 07:14:32

Ezt a Cartez-t kitiltottam, mivel valaki csak azért regisztrált egy Cortez-hez hasonlító nevet, hogy balhét robbantson ki.
Nem tisztem belemenni, hogy ki regisztrálhatta, nem is érdekel.

Ethan Wolf 2018.12.13. 07:15:36

@The Cortez: Nem tudjuk, ki regisztrálta be, nem biztos hogy Claire volt, te is lehettél, vagy egy harmadik fél is.
Továbbra is áll, hogy ne hergeljétek egymást.

claire85 2018.12.13. 09:43:50

@Ethan Wolf: Nem én voltam. Csak mondom.

claire85 2018.12.13. 18:20:55

@The Cortez: egyébként nem is tűnt fel eddig, h. Különböző voltak a nickek, mert általában a telefon tok kicsim mutatja a nickeket.
De hogy mindig mindenről én jutok eszedbe, az nagyon megtisztelo. De vedd számba ki szokott ilyesmiket létrehozni. Olvass vissza és mindjárt osszeall a kép. Ki az közülünk akinek 4 nickje is van. Tippelj. Én bizonyosan nem.

2018.12.13. 20:37:15

@Ethan Wolf: Ha innen kitiltod csak erre a blogra lesz érvényes? Ha valaki nem figyelt megtéveszthették:D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.13. 22:34:57

@Ethan Wolf: „nem biztos hogy Claire volt”

Elég valószínű, hogy ő volt.

„te is lehettél, vagy egy harmadik fél is. ”

Ja mondjuk te is. Mindenesetre örülök, hogy tiltottad.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.13. 22:47:06

@claire85: „Nem én voltam. Csak mondom.”

Kicsit sem átlátszó, hogy írsz nekem valami baromságot, aztán pár perccel később megjelenik a kamunick. Persze lehet nem te csináltad, te csak az ötletadó voltál.

„De vedd számba ki szokott ilyesmiket létrehozni.”

Rólad tudjuk már egy ideje.

„Olvass vissza és mindjárt osszeall a kép”

Legalább akkor ne koppintsd a szövegem, amikor nyilvánosan beégeted magad! Hányszor megkértünk már rá, olvass vissza, hogy megtudd mekkora hazudozó és skizó vagy? Ja görgess feljebb pár kommentet, hogy lásd mennyire gyerekes vagy.

„Ki az közülünk akinek 4 nickje is van. Tippelj. Én bizonyosan nem. ”

Egyértelműen te. Felesleges magyarázkodnod, itt mindenki tudja már rólad.

2018.12.13. 23:32:44

@The Cortez: nem vagyok Claire, ha csinálnék másik nicket és a kettővel játszanék, akkor nem egy hasonló gondolkodású nő lenne, mert ugyan minek, ha magam is leírom a véleményemet, hanem mondjuk flörtölgető buta nőcske, hogy elhülyítsek itt egy-két fiúkát :DDD

claire85 2018.12.13. 23:46:45

@The Cortez: Elmebeteg vagy.

Állítasz valamit mindenféle bizonyíték és bizonyíthatóság nélkül. Meg szerencse, h. nem egy bíróságon vagyunk, mert te azonnal halálbüntetést kiáltanak az úgy kivizsgálása nélkül.

Jelen esetben kinyilatkoztatod rólam, h. én csináltam.

1.ezzel manipulalod a többi hozzaszólót, az újakat meg pláne, abban a tekintetben, h gondolkodás nélkül elhigyjék amit állítasz.
2. Egyfolytában személyeskedés és többes számban írsz, "tudjuk" "itt mindenki tudja" "ismertek". Mély csoportról beszélsz, kik azok akik veled egy közösségben tudják?
3. Mutasd az allításaid bizonyítását. Mi támasztja alá, h én voltam? Milyen nicknevek vannak, amik hozzám kothetőek? Ha feldorolid mi bizonyítja, h. azok is is én vagyok?

4. Wolf!!!! Ha kitiltunk egy oly n nicjet, amit egyértelműen azért hozták létre szerinted!! mert h feszkot gerjesszen, akkor a kis hasonmása miertvírogathat meg itt?

Cortez rendszeresen atlepiba joízlés és személyeskedés határát, rombolja a komment szekció hangulatát, emellett sokszor modortalan és manipulatív kijelentéseket ír le, mindenféle érv vagy alatamasztas nélkül ezzel provokálva a vita partnerét szándékosan és gerjeszti a feszültséget az itt válaszolok között.
Akkor vajon miért maradhat még így is, amikor a kérdésedet is!!! rendszeresen figyelmen kívül hagyja, engem pedig módszeresen megállás zni próbál.
Tehát miért van ő meg itt? Minden írott és íratlan szabályt lábbal taposva, meg egyszer kérdezem miért írhat meg mindig következmények nélkül itt?

claire85 2018.12.14. 00:08:53

*jav. megalazni
*jav2. ha felsorolás mi bizonyítja

Ethan Wolf 2018.12.14. 05:40:09

@M87: Szerintem csak erre a blogra érvényes a tiltás, kétlem, hogy a teljes blog.hu-ról lenne jogom száműzni valakit. Mi van ha Ő maga is blogger? :D

Elbúcsúztunk Cortez-től és Claire-től is.

2018.12.14. 21:34:05

@Ethan Wolf: Sokan kirakják a blogjuk címét a nevük mellé, ha saját vagy másvalaki posztjához kommentelnek.

Ha így van Salamoni döntést hoztál.

2019.01.05. 21:23:43

Ha kicsit is tökös vagy, akkor ezt a csajt szépen befűzted volna, majd megtanítottad volna mindenre, és a saját igényeidre nevelted volna. Ehelyett beparáztál a feladattól és majd valami pancser műmájerek megutáltatják vele a szexet végleg és végül egy férfigyűlölő szociopata lesz belőle, aki jó esetben csak a béta férjét fogja terrorizálni, rossz esetben melóban akit ér. Kár volt.

2019.01.09. 21:07:02

@Captain Admin: Aki élvezi ennek a kihívását az oda vezető útig annak lehet motiváció egy ilyen csajjal való szex elérése. Ebben az esetben is bár a szex volt a végcél, de nem mindenáron. Azzal, hogy a csaj előállt a történetével az vágycsökkentő tényező volt Wolf számára, ami után nem volt kedve az egészhez még, ha fordítani is tudott volna a helyzeten. Utólag marad a tanulság levonása.

2019.01.09. 21:18:01

@M87: ez ugyanaz a szitu megint. Kicsit melósabb, inkább kihagyta, de valószínűleg meg sem próbálná rendesen befűzni, mert akkor el kell fogadni az esetleges kudarcot. Ha elhisszük, hogy csak egy valaki dugta meg eddig, akkor pláne hülyeség volt elengedni. Szépen be kell nevelni, használni hónapokig esetleg pár évig minőségi szexhez. Normális minőségi dugásokat ilyen csajjal egyszerűen nem lehet egy kalap alá venni az egy éjszakás tinder ribancokkal. Nem értem amúgy, hogy miért elégszik meg valaki ennyivel. Hiába eszel minden nap 3 mekis menüt, mindig minőségibb lesz egy normális főtt étel ha csak 1 is van naponta és mindig ugyanaz főzi. :)

2019.01.09. 21:52:16

@Captain Admin: Mivel párhuzamosan voltak más opciói is ezért nem tett bele akkora erőfeszítést. A mielőbbi célba érés volt a lényeg.
süti beállítások módosítása