Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Gyors menet Bogival

2018. július 23. - Ethan Wolf

51em5guudml.jpg

Épp ki lettem dobva, azaz szakítottak velem négy hónap után. Nem nagy idő, de „érzelmileg” még eléggé benne voltam (magyarul finom volt a punci és most gyászolom).  Kutyaharapást szőrével gondoltam, ezért lőttem pár képet magamról és ismét regeltem egy oldalra. Ez a reggeli órákban történt és pár órával később már javában csevegtem Boglárkával. Pár mondat után (amelyekben humoromról tettem tanúbizonyságot), elkértem a számát, majd kicsit várakoztatva, délután felhívtam. Oké, a várakoztatás 1-2 nap kéne, hogy legyen, de most így éreztem jónak.

anna-omelchenko-photo-of-beautiful-sexy-girl-with-bat-tattoo-on-shoulder-isolated-on-red-background-halloween-holi_a-g-12260171-142583952.jpg

Beszéltünk telefonon és kellemes hangja volt, nem csalódtam. Egy nő hangja fontos tényező, lehet belőle sejteni, hogy fog nyögni. :P

Fel is hoztam a kávézás lehetőségét, méghozzá aznap estére, kicsit vonakodott, mondván, hogy alig pár mondatot váltottunk, de megint segített a humor és rábeszéltem.

Szóval reggel volt az első kapcsolatfelvételem vele és este már találkoztunk is a nyugatinál. Nálam fél fejjel alacsonyabb, vékony lány, zöldes barnás szem (nehéz eldönteni esti fénynél), barna, vállig érő haj. Egy étteremben adminisztrált, ha minden igaz.

Végül nem kávéztunk, rábeszéltem egy sörre és szerintem örült neki. :P Leültünk egymással szemben és beszéltem, ahogy telefonon is, humorral, spontán, szóval, ahogy kell. Folyamatos volt a szemkontakt. Ha egy nő 5-6 másodpercnél hosszabban tartja a szemkontaktust az azt jelenti, hogy le akar veled feküdni. Fél órán át iszogattunk és annyiszor volt ez a hosszú szemkontakt, hogy ha nem lépek tovább, az már kínos lett volna.

sexy_girl_by_antum-dad70ci2.jpg

Azt mondtam sétáljunk. Elindultunk a lakásom felé, persze ő nem tudta, hogy oda megyünk. Közben kiderült, hogy egyetlen 6 évig tartó kapcsolata volt eddig, ami nem kis teljesítmény lévén, hogy most 23 éves. Szeret főzni, sütni, táncolni és olvasni. Ennyi. Nem jár moziba, szinte semmilyen filmet nem látott, de még olyan alapfilmeket sem, mint a ponyvaregény.  Sebaj.

A lakásomhoz érve, szarkasztikusan szóltam, hogy nocsak, épp itt lakom. Hát ha már itt vagyunk, minek fagyoskodnánk kint (15 fok volt, senki sem fázott), de egyetértett velem.

Körbevezettem a lakásban, ittunk egy pohár vörösbort (sörre bort), és mikor a kanapémon ülve annyi jelet küldött, hogy már az űrből is látni lehetett, akkor megcsókoltam. Hosszas csókcsata, határozott kézmozdulatok, taperolás, persze az erogén zónáknál, majd vetkőzetés. Irány az ágy.

Durván egy óra telt el azóta, hogy találkoztunk a Nyugatinál! :P Imádom az ilyet.

Azonban a kínos rész ezután jött. Kissé nehezen álltam handrendbe, amit magam sem értettem. De hosszas (tényleg hosszas) orális kényeztetés után ment a dolog. De akció közben csak egy valami járt a fejemben. Az a lány, akiről az első mondatokban írtam, aki dobott négy hónap után. Sajnos ez a rövidke idő elég volt, hogy kötődjek hozzá és éreztem, hogy több idő kell, hogy túl legyek rajta, de azt nem gondoltam, hogy hatása lesz rám az ágyban. Pedig volt. Ennyit arról, hogy csak a puncit sirattam. Azt hittem, csak erről van szó, de nem.

d0a6cb4cfa94feb82.jpg

Most már tudom, hogy azért ment nehezen a dolog, mert még messze nem voltam túl azon a lányon. Később persze, ahogy feledésbe merült az a kapcsolat, visszanyertem a régi formám.

De visszatérve Bogihoz, szóval megvolt végül, de neki nem sok öröme volt benne. Hogy kompenzáljam, kapott egy orális kényeztetést, amit nem szoktam idegen nőkkel. Így végül neki is jó volt. Utána viszont csillogó szemekkel mosolygott és ölelt. Vagy csak nevetett magában rajtam. :D

Este 11-kor kikísértem az éjszakai járatig és azzal köszöntünk el, hogy keresni fogom, hogy máskor is találkozzunk. Nem tudom, hogy belement-e volna egy másik találkozóba, mivel sosem kerestem többé. Túl kínos emlék Ő nekem.  Azóta sem tudom, hogy az a másik csaj, hogyan bűvölt el úgy, hogy észre sem vettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2014127307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2018.07.23. 07:44:35

"6 évig tartó kapcsolata volt eddig, Szeret főzni, sütni, táncolni és olvasni. Ennyi. Nem jár moziba, szinte semmilyen filmet nem látott,"

szeretem az ilyen ex palikat, akik igy adják tovább a nőt... 6 éven keresztül egy normális izlést nem tudott a csajba belenevelni. nyilván a te izlésed ismerve, a te exed vszeg intelligensebb lehetett. szerintem ez is lehetett a baj, hogy az intellektuális része totál nem volt meg. nem is értem ezt a 23 éves dolgot, h te hogy tudod ezekkel a közös hangot megtalálni egyáltalán.

az a tipus aki a pink floydot valami ruhamárkának gondolja.

egyébként ilyen esetekben én be szoktam vetni azt a bizonyos kék v fehér pirulát, főleg ha rendesen iszom előtte. nincs abban semmi szégyen, mint a focidrukkerek cimű filmben is lehetett látni, ezt csak nálunk övezi prűdség. és akkor biztos nincs gond, a dugás tuti rendben volt.

erről jut eszembe egyik csajom 3 éve, akivel olyan jót keféltünk h talán top 3 volt az életemben (a fenti módon). mégis képtelen voltam vele még1x találkozni, mert annyira tájékozatlan volt, semmiről nem lehetett vele beszélgetni, csak ami a mainstream médiából tudható. és totál szar volt lelkileg h az exemmel aki akkor még élt bennem, éjszakába menő intellektuális beszélgetéseink voltak, nagyon művelt csaj volt.

2018.07.23. 21:22:07

"Épp ki lettem dobva, azaz szakítottak velem négy hónap után. Nem nagy idő, de „érzelmileg” még eléggé benne voltam (magyarul finom volt a punci és most gyászolom). Kutyaharapást szőrével gondoltam, ezért lőttem pár képet magamról és ismét regeltem egy oldalra."

Ez még egy régebbi randis időszak története?

"Leültünk egymással szemben és beszéltem, ahogy telefonon is, humorral, spontán, szóval, ahogy kell. Folyamatos volt a szemkontakt. Ha egy nő 5-6 másodpercnél hosszabban tartja a szemkontaktust az azt jelenti, hogy le akar veled feküdni. Fél órán át iszogattunk és annyiszor volt ez a hosszú szemkontakt, hogy ha nem lépek tovább, az már kínos lett volna."

Írtál arról korábban, hogy mik lehetnek azok a jelek, amiből levehető, hogy egy nővel pozitív vagy negatív irányban alakuljanak a dolgok, aminek van igazsága, de akadhatnak kivételek is. Nálam előfordult már kivétel.:P

2018.07.23. 22:11:46

@Krisz101: Akiket említettél excsajt és az utána lévőt külsőleg is ott voltak a szeren?

VT 135 2018.07.23. 23:39:32

@Krisz101: "mégis képtelen voltam vele még1x találkozni, mert annyira tájékozatlan volt, semmiről nem lehetett vele beszélgetni"
Ennél én tudok durvábbat mondani: annyira IDEGESÍTŐ személyiségű csajszi (pedig nem volt buta, de erősen önbizalomhiányos és ebből kifolyóan már kattant is némileg), h bár már közel tartottunk időben a szexhez, de inkább hagytam a fenébe. Ugyanis korábban már volt olyan, szintén hasonlóan idegesítő csaj, akivel, gondoltam, valahogy ignorálom ezt a részét és csak élvezem vele a szexet, de az idegesítőségén csak nem tudtam túllépni, pontosabban én igen, de az alsó központ azt mondta, h "LÓF...T!" :) Ilyen szitut meg nem akartam megismételni.

Krisz101 2018.07.25. 22:06:04

@M87: minden csajom ott van a szeren :D na jó nem. az első nagyon jól nézett ki és magas értékű is volt. viszont vele nem volt olyan jó a szex.
aki utána jött meg ott 10/10es volt a szex, de mondom inkább az vágta tönkre hogy semmi elvont dologról nem lehetett vele beszélgetni. az a fajta aki deszpacsitót hallgat meg szürke 50 árnyalatát olvas.

2018.07.25. 23:22:07

@Krisz101: Azért kérdeztem, mert a kurvázós posztban írtad, hogy egy nagyon jó nővel általában nem lehet olyan jó a szex hiába az esztétikai kinézete, mert nincs rákényszerítve, hogy odategye magát vagy nem fejlesztette magát ilyen téren. Ebben lehet igazság, de más tényezők is bejátszhatnak. Abban egyetértek, hogy lehet egy felső rétege a férfiaknak, akik szinte mindent megkapnak egy ilyen nőtől a szexben, amiben csak a fantázia szabhat határt. Viszont az is lehetséges, hogy ezen nők közül némelyik fegyverként használja a szexualitását egyfajta beetetési eszközként olyan férfiak esetében, akiket nem tart olyan vonzónak, de bizonyos előnyök reménye miatt eljátssza a bevállalóst. Van, akit meg lehet vele vezetni, aki a két kezét összeteszi egy ilyen nő miatt és elnézi, ha csak neki kell csinálni valamit és lehet olyan is, akinél lebukhat, ha csak egy darab fa az ágyban. Hogy olyan kivétel is van e, ahol egy nagyon jó nő látszatra gyengébb férfival van és mégis jó a szex elenyészőbb lehet. Persze minden lehetséges.:D
Lényeg neked nagyon bejött csak az intellektuális része nem működött. Volt Wolfnak tanácsa a tájékozottságot illetően, aki csajozásra adná a fejét.:D

2018.07.27. 06:24:45

Fasz vagy, ha csak a 10-ed része igaz annak amit a csaj mondott az előéletéről és jó vele a szex, akkor simán jól járhatsz ha megfogod komolyabbra.

Pont az ilyen csaj kell kapcsolatra, aki jó csaj, megdugnád, de nem mozgat meg igazán. Aki bekattan, az lépni fig, mint az előző csodapunci. Mindez hatványozottan igaz nagyvárosi környezetben.

Kulics 2018.08.02. 10:46:02

a poszt borító képe más fotóst is megihletett :-)
ki tudja ki volt előbb a tyúk vagy a tojás....

fotozz.hu/teljes_kepet_mutat?Foto_ID=267897

VT 135 2018.08.02. 19:55:18

Az ujjacska nyílként jelzi, h hol kéri eme cselekedetet? :)

2018.08.07. 21:45:07

@VT 135: Akár még így is lehetne értelmezni. :)
süti beállítások módosítása