Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Heni és a szocializmus

2018. július 30. - Ethan Wolf

communist_china_flag.jpg

Mentségemre legyen mondva, nem tudtam ,hogy mennyi idős. Nem is kérdeztem, mert képek alapján kinézett vagy 23-nak. Heni egy érdekes eset volt. Vörös, vállig érő haj, vékony testalkat talán csak a hasán volt 2-3 kg plusz, de még bőven a vékony kategóriába esett. Szokásos módon nyitottam a beszélgetést, határozottan, kissé flegmán, de viccesen. Vette a lapot és visszaszólt. Ez már jó.

Gyorsan haladt a beszélgetés,  és már fűzögettem, hogy az első találka nálam legyen és főzök neki egy különleges kávét. Persze ezt felvezettem még az elején, hogy nagy kávé rajongó vagyok (ő is), és különféle országokból hozatok kávékülönlegességeket. Épp van nálam olyan, ami sehol máshol az országban. :P

f6cf5636193340bc85f9f988b93f65fa12.jpg

Nagyon könnyen belement a találkozóba. Már másnap este át is jött. Autóval érkezett, és persze késett. Tíz perccel a megbeszélt időpont után azzal hívott fel, hogy a GPS nem működik, nem talál ide. Eleinte azt hittem, hogy el se indult, csak kamuzik. Aztán mondta, hogy megoldja, nagyjából elmondtam neki, hogy milyen ismertebb helyek vannak a közelemben. Nincs az az isten, hogy valaki ne találjon ide, olyan helyen lakom, hogy egyszerűen idiótának kell lenni, hogy ne találjon ide valaki.

Újabb 15 perc telt el, mikor megint hívott, hogy óriási dugó van, de megoldja. Ez mondjuk lehetséges, ezen a részen mindig dugó van.  Bő fél óra eltelt, mikor megint hívott, hogy nem tudja hova lerakni a kocsit és itt köröz. Kimentem, de nem találtam. Kiderült, hogy pár utcányival arrébb vitte a GPS (még sosem történt ilyen), de idetalált. Azonban valóban nem volt itt parkolóhely sehol. Megállt előttem, beszálltam a fehér fordba és köszöntöttük egymást. Épp olyan volt, mint a képeken, semmi meglepetés. Elindultunk és köröztünk a környéken, hátha parkolóhelyre lelünk. Szerencsénk volt és a lakásomtól pár utcányira, találtunk is egyet, ahonnan épp kiállt valakit. Parkolás után elsétáltunk hozzám.

shireen2.jpg

Körbevezettem a lakásban, majd lefőztem a kávét. Kotyogóst használtam, mert annál jobbat csak a spéci gépek tudnak főzni. Természetesen a kávé egy dobozban volt, az eredeti csomagolását már kidobtam – ez volt a szövegem. Már nem is tudom, mit mondtam, milyen különleges kávé is ez. :P

Már a kocsiban feltűnt, hogy elég nagyszájú a lány, vezetés közben beszólt a többi sofőrnek. Persze azok nem hallották, de nem is ez a lényeg. Hanem a hév, ami benne volt a nőben, ahogy kiabált velük. Nálam is csak mondta és mondta. Mindenféléről beszélt, de javarészt a gyerekekről és a barátnői gyerekeinek a fotóit mutogatta.  Kezdett gyanús lenni, ezért miközben a kanapén kávéztunk, rákérdeztem, hogy mi a véleménye a családalapításról. Igazából nem hiszem, hogy szerencsés ilyesmiről beszélni első randin akkor, ha az a cél, hogy még aznap megfektesd a nőt. De ezen a ponton, a nagyszájúsága és a folyamatos gyerek képek mutogatása miatt én már azt éreztem, hogy semmi kedvem lefeküdni vele.

Kiderült, hogy már lassan szeretne családot, persze nem kapkod, de jó lenne, elvégre már pont elmúlt harminc. Ekkor megállt bennem az ütő egy pillanatra. Mondom, sokkal fiatalabbnak tűnsz. Azt válaszolta, hogy mindenki szerint letagadhatna 10 évet. Megint én hibáztam, nem figyeltem a korára már az elején és most itt vagyok megint egy harmincas, gyereket akaró nővel. Kicsit kérdezősködtem, mikor épp levegőt vett és befogta a száját. Mint kiderült, visszaköltözött az anyjához és vele él jelenleg. Nincs semmi terve a jövőre nézve, van egy munkahelye ahol nagyjából átlagos fizetése van (de ahhoz kevés, hogy egyedül éljen egy lakásban).

communism_is_sexy2.jpg

Itt már egyértelmű volt, honnan fúj a szél. Kell neki egy pasi mindenáron. Nem is rejtette véka alá, mert küldte a jeleket ezerrel. Sokszor hozzámért, többször a lábam is megérintette „véletlenül”. Ez egy nőnél annak az egyértelmű jele, hogy dugni akar.  Persze volt még fejbiccentés, nyakmutogatás, játék a hajtincseivel, úgy bombázott a jeleivel, mintha ő lenne az USA én meg Irak. :P

Csak addigra nekem már teljesen elszállt minden hangulatom, eszemben sem volt lefeküdni vele. Lehet, hogy másnap már költözne is ide. Egy kollégám épp hasonlóan ismerkedik és elkezdett járni egy nővel, aki két hét után már hozzá akart költözni. Szóval igyekeztem távolságot tartani, de mikor kimentem és öntöttem magamnak vizet, visszajöttem és váratlanul átölelt. Persze viszonoztam, de azt kívántam, hogy húzzon haza.

Persze tovább járt a szája és szóba került, hogy a munkahelyén a kolléganője többet keres ugyanazért a munkáért, mint ő. Szerinte azért, mert a főnökkel kavar a csaj. És felhozta az őt ért igazságtalanságokat az elmúlt időszakokból, amelyek java része mindenféle munkahelyről származott és mindegyik érintette az anyagiakat is. Szerinte ugyanazért ugyanannyit kéne fizetni, és hogy ezeket törvényesíteni kéne. Mármint, hogy az állam garantáljon egyenlőséget a bérekben.

36901077_643335612696113_5090364354109374464_n2.jpg

Álljunk már meg egy pillanatra! Ebben az országban rendszerváltás történt (most abba ne másszunk bele, hogy ez mennyire sikerült). Kapitalizmus van (vagy olyasmi). Nem feltétlen fog ugyanazért a munkáért ugyanannyit kapni két ember. Annyit kapsz, amennyit kitárgyalsz magadnak. Vagy akkor, mikor jelentkezel az állásra, vagy akkor, mikor már ott vagy ideje, bizonyítottál és bértárgyalást kezdeményezel. Akár mint raktáros, akár mint középvezető. Ha valaki oda mer állni és kitárgyalni magának egy emelést, akkor had kapjon többet. Még ha ugyanazt a munkát is végzi. Versenyszféráról beszélek természetesen. 

Látszik, hogy a szüleink még javában a szocializmusban éltek és kiskorunkban mi is kaptunk ilyen irányú nevelést tőlük. Ez a „mindenki ugyanannyit” elv akkor volt divatban. De ez a rendszer bedőlt, nem véletlenül. Voltak előnyei, voltak hátrányai, mint ahogy a mostaninak is.

Persze érthető, aki nem mert lépni, az kevesebbet keres és neki jobb lenne, ha a törvény vagy valami felsőbb hatalom egységesítené a fizetéseket, de aki meg elég tökös, az had léphessen előre. Mielőtt még nekem estek, itt most a fővárosi helyzetről beszélek. Tudom, hogy vidéken örül az ember, ha minimálbéres munkát kap. Éltem vidéken, végeztem anno fizikai munkát és nem irigylem őket. Nem véletlenül menekültem pestre, itt kamatoztathatom a szellemi képességeimet. :P

1290834490956.jpg

Lényeg a lényeg, hogy lassan el kéne felejteni ezt a ránk ragadt egyenlőséges dolgot, hogy mindenki ugyanannyit kapjon ugyanazért a munkáért. Mindenki harcolja ki azt a fizetést, amivel már elégedett. Amennyiben ez nem lehetséges (Magyarország jelentős részében ez a helyzet), akkor bizony költözni kell!

Vannak, (megint csak a pesti helyzetről beszélek, az olyan multiknál, amelyeket ismerek), akik napi 10-12-14 órákat dolgoznak és több fizetést akarnak. Csak az a gond, hogy ők egyszerű munkát csinálnak, pakolnak, vagy ilyesmi. Nincs felelősség a vállukon. Olyan értelemben, hogy nem kell olyan döntéseket hozniuk, amelyek akár másokra és a cég bevételére is hatással lehetnek. Ilyen cégeknél a fizetések nagyságát nem az elvégzett munka mennyisége befolyásolja, hanem a munkáddal járó felelősség! A közvetlen főnököm napi 2-3 órákat dolgozik, de olyan döntéseket hoz meg az alatt, amelyek majdnem mindenkire hatással vannak. Nem irigylem, és kapjon is érte sokat. Ellentétben egy politikussal, itt, ha hibás döntést hoz, akkor számon is kérik. Míg egy raktáros felelőssége nem nagy, nem múlnak munkahelyek az ő döntésein.

502.jpg

Nagyjából ezeket mondtam el Heninek is, mikor is közölte, hogy lassan mennie kell. :P Kikísértem az autójához, majd puszival elváltunk. Gondoltam ennyi volt, a vége monológommal elijesztettem. Nem mintha bántam volna, mert ugye nem akartam én tőle semmit.

De két nappal később rám írt, hogy sajnálja, hogy elsietett, de találkozhatnánk még, mert AMÚGY szimpatikus vagyok neki. Elég nyílt üzenet volt, ritka, hogy egy nő ennyire nyílt lapokkal játszik. Csak az az AMÚGY szó ne lett volna ott. Vagy végülis mindegy, nem szándékoztam találkozni vele. Finoman lekoptattam. Két nappal később már egy másik bögyössel randiztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9814127155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TopszLee 2018.07.30. 09:41:11

Jó poszt. Azt nem értem Wolf, ha te magad állítása szerint nem vagy kifejezetten jóképű, és izomkolosszus sem, akkor hogy tudsz ennyi nővel randizni, ráadásul online? Én úgy érzem tök mindegy mit írok, a kép a lényeg, azon belül is az arc. Ha az nem jó (nekem átlagos, max. A jó pedig = 10/10 -es sármőr) akkor vége. De te úgy tűnik ezen valahogy keresztül gázolsz :)

VT 135 2018.07.30. 13:23:22

@TopszLee: Pedig írt róla - megfelelő, felütő inditó szöveg kell, amivel kitűnik a tömegből. Ebben meg már nagy rutinja van. Mivel meg nagy merítésből, sok sikerrel, ezáltal nagy önbizalommal a háta mögött ügyködik, e két tényezővel már jó eséllyel jut célba. De ahogy látjuk, így sem mindig.

VT 135 2018.07.30. 13:51:38

AMÚGY a cím alapján azt hittem, belefutottál valami harcos kultúrmarxista-antifá-ba. Ez szerintem annyira nem is súlyos, a nők nagyobb része azt hiszi a feminista súlykolás miatt, h ő kevesebbet keres, mert áldozat, és mert nő.
Mondjuk, ha ennyire nagyszájú és vemehens, akkor biztos házisárkány lenne belőle rövid időn belül egy párkapcsolatban.

Ethan Wolf 2018.07.30. 19:09:26

@VT 135: Így van, még annyi, hogy a fotókról sugározzon rólad valami és kerüld a műmájerkedést.
Képek, amiken sportolsz, haverokkal vagy, utazol, kb ilyesmi.

TopszLee 2018.07.30. 20:20:02

@Ethan Wolf: Ok, most már nagyon kíváncsi vagyok ezekre a nyitó szövegekre...az enyém ez szokott lenni (vagy hasonló). Legyen a nő neve Linda:
"Megláttam a képed Linda, és első gondolat gyanánt, rögtön az jutott eszembe hogy szétrobban a gatyám" :P És ez nem működik. Akkor mi fog működni?

2018.07.30. 23:24:55

@TopszLee: Azt leírtad, hogy magas, izmos, de átlagos arcú vagy. Ha elmondható hány társkeresőn vagy és milyen képekkel operálsz? Érdekes, hogy ennek ellenére a nagy számok törvénye alapján se jön össze semmi holott nem rendelkezhetsz rossz adottságokkal. Nem tudom mi az, ami nálad már eredménynek számít vagy számítana. Lehet, hogy a való életben jobban megy? Nálam szakavatottabbak kijavítanak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy egy jó fotó az induló beugróhoz elég, mivel az átlagosabb nők is sok levelet kapnak. Önmagában egy jó fotó persze nem ér semmit csak a tendencia azt mutatja, hogy nélküle csökkenhetnek az esélyek.

2018.07.30. 23:37:35

A posztról eszembe jutott egy hasonló a kompenzációval kapcsolatban. Egy másik véglet, mikor férfiak egy része igazságot akar a szexben, amolyan társadalmi egyenlőséget, hogy mindenkinek jusson legalább párkapcsolat vagy legyen prostitúció állami szinten is biztosítva. Mint a jövedelmekben úgy a párkapcsolaton/szexpiacon sincs igazság és egyenlőség.

TopszLee 2018.07.30. 23:46:13

@M87: Viccet félretéve, tényleg nem tudom miért nem megy. Van néha egy-egy levélváltás, de ennyi, utoljára randim kb. egy hónapja volt.
Igen, közel 2 méteres vagyok (3 cm hiányzik), és izmos, de nem izomkolosszus - voltam az is, de jobbnak láttam kicsit jobb formát hozni, picit kevesebb tömeggel.
Szerintem arról van szó, hogy felment a punci ára az egekbe (Ahogy előttem már fogalmaztak), és ez az egyik fele a csomagnak (jó külső), a másik a jó anyagiak (lakás, jó állás).
De már az első levelemre sem válaszolnak...a képeim tök érdekesek, egy nyaralásom alkalmával készítettem őket :) Magyarország legnagyobb társkeresőjén mindez. Hm.
Tanácsokat, építő jellegű kritikát szívesen fogadok :P

Krisz101 2018.07.31. 02:19:14

@Ethan Wolf: de úgy emlékszem azt mondtad, elég rendesen ki vagy gyúrva. mindig ilyen amerikai pornós alkatnak képzeltelek el, tehát aki nem túl magas, ellenben rendesen ottvan a tömeg és forma koksz nélkül is. fasz környékén meg leszálkásítva. monjuk azt nem tudom hogy csinálják, amikor az ágyékuk környékén is kisujjnyi erek futnak (az már cucc lesz gondolom)

Ethan Wolf 2018.07.31. 06:26:53

@Krisz101: Ki vagyok pattintva, de nem vagyok kétajtós szekrény, ingben például nem is nagyon látszódik. Az első kapcsolatfelvételhez online, ami a képek alapján történik, nem is kell kigyúrtnak lenni.

TopszLee:
Ez a nyitószöveg szörnyű, ezt max az játszhatja meg, aki Brad Pitt kaliber.

Próbálkozz mondjuk ezzel (este írj rá a csajra):
"Szia, te egy ilyen napot, mint a mai, fehér vagy vörös borral zárnál?"

25 fölött imádnak borozni, két féle választ fogsz kapni többségében rosé, vagy száraz fehér. 25 alatt nem annyira fog működni.
Egyrészt, mivel imádják a borokat, ez a szöveg felkelti a figyelmüket, ráadásul még a kérdés is felvetődik, hogy "miért, milyen napod volt?". Erre pedig beszámolhatsz valami nehézségről, de végül siker koronázta a napodat, csak lefáradtál.
Ebből az következik, hogy kitartó, céltudatos, harcos típus vagy, de sikeres, hisz a nap végén elérted, amit akartál. És még a borokat is szereted. :)

Krisz101 2018.07.31. 06:43:32

@Ethan Wolf: 30 és 35 felett pedig nem csak imádnak borozni, hanem konkrétan rengeteg bort isznak :DD azok a tipikus értelmiségi csajok. napi 1 üveg bejátszik otthon is :D

Wildschwein 2018.07.31. 09:13:43

@Ethan Wolf: "Ez a nyitószöveg szörnyű, ezt max az játszhatja meg, aki Brad Pitt kaliber."
Egyetértek. Erről egy mém jut eszembe, amit pár hete láttam, azzal a kísérőszöveggel ment, hogy "This shirt works only if you are Ryan Gosling". Maga mém pedig egy rövid gif, amelyben valami jótékonysági rendezvényen fiatalok állják körbe Ryan Goslingot, aki egy dobozból elővesz egy pólót, és mutatja a feliratát: SEND NUDES. Hát igen, attól függ ki mondja, ugye :)

Wildschwein 2018.07.31. 09:17:27

Egyébként nem tudom, manapság már mennyire igaz az, hogy vidéken örül az is, aki minimálbéres munkát kap. Nemrég egy borfesztiválon beszélgettem borászokkal, azt mondták, hogy nem könnyű napszámost találni a szőlőbe (sima betanított, fizikai munka, semmilyen szakképzettség nem kell hozzá), Tokajban napi 10 ezerért vállalják, de Badacsonyban és környékén már 12 ezer alatt senki nem végzi el.

gibzin 2018.07.31. 10:22:47

@TopszLee: En is 197 cm magas vagyok. Te nem erezted azt soha, hogy ez mar tul magas sok nonek es ennel kisebb az "idealis" ferfi magassag? Szerintetek amugy letezik ilyen? En szivesebben lennek 5-10 centivel alacsonyabb sokszor es nem csak azert mert sokszor kell vigyazni a fejemre be ne ussem, hanem mert azt erzem sok csajnak ez mar tul magas. Pedig nekem ha tetszik egy no (arcra, alkatra), akkor nincs olyan hogy tul alacsony es azert ne akarnek vele legalabb szexet. Voltam mar 154 cm-es lannyal az eletben, de megis relative sokszor kapom vagy kimondatlanul erzem hogy meg az elejen a magassagom miatt kerulok elutasitasra.
Tudom, hogy ez csak egy dolog a sok kozul, de sokat jar a fejemben mostanaban. Barki valaszoljon, akinek eszebe jut valami errol.

TopszLee 2018.07.31. 11:05:07

@Ethan Wolf: Hmm, jó szöveg, egy a gond, hogy nem iszok alkoholt. Soha :P Kamuzni meg nem akarok. A nehéz napom van, akkor elmegyek sportolni (futás /kondi).

TopszLee 2018.07.31. 11:09:29

@gibzin: Hát nem tudom. Szerintem nők terén bőven előny, főleg ha nem 75 kiló vagy a magasságodhoz képest. 2 méter fölött már azt mondom hogy tényleg gáz (Láttam már ilyet, de ritkán). Ha arányos vagy (kis izom a megfelelő helyeken, lapos has, esetleg kockás), akkor bőven jó. Nekem még soha nem mondták hogy túl magas vagyok, a legdirektebb ilyen megszólalás az volt, hogy "de jó hogy ilyen magasra nőttél", legutóbb egy randin...
Amúgy meg nézd meg Dwayne Johnson-t, ős is olyan magas mint mi, és neki bejött :P

gibzin 2018.07.31. 11:57:02

@TopszLee: Koszi! Nem akarok senki fuleben bogarat elultetni, inkabb azt akarom hogy az enyembol szedjetek ki :D 81-82 kilo vagyok, meg kozelebb a vekony, mint atlagos jelzohoz szerintem, de meg csak fel eve edzek es fogok dolgozni rajta. Te hany kilo vagy, milyen alkattal?
Szoval netes tarkereson, tinderen kiirod a magassagod centire gond nelkul? Bennem mindig van egy ilyen, hogy 197 helyett 190-et kellene irni, mert az jobb, de akkor ez hulyeseg lehet.

VT 135 2018.07.31. 15:30:11

@M87: "férfiak egy része igazságot akar a szexben, amolyan társadalmi egyenlőséget, hogy mindenkinek jusson legalább párkapcsolat vagy legyen prostitúció állami szinten is biztosítva."
Ez nem "igazság", hanem alapvető férfiszükséglet. Emellett sokan, többek között Deansdale is leírta, hogyan kapcsolódik ez a társadalom, civilizáció fejlődéséhez, vagy akár fennmaradásához is. Az átlagférfi, aki nem jut rendszeres szexhez, intimitáshoz, semmilyen szinten nincs motiválva abban, h részt vegyen ebben, illetve, h húzza az igát. Ennek már most láthatjuk nyugati társadalmi szinten az eredményét...
A kurvázásról meg az a véleményem, h nem pótolja a lelki, érzelmi intimitást, női hátországot, amelyre a férfiak többsége vágyik. Csak átmeneti éhség elkergetésére, vagy kielégítetlen vágyak megvalósítására lehet alkalmas.

VT 135 2018.07.31. 15:36:59

@gibzin: 200cm alatt biztos nem hátrány - de különösebb előny sem. Amúgy vicces, mert az alacsony férfiak meg azt hiszik, h bezzeg a magasaknak mennyivel könnyebb! :D
Erről már volt szó itt amúgy, én annyiban hátránynak tartom, h számomra a túl nagy magasságkülönbség nem ideális (táncolok is), tehát alapvetően a 170cm alatti lányok kiesnek.

VT 135 2018.07.31. 15:56:25

@M87: Wolf olyanokat írt - de keress rá a posztjára, megéri -, h megnézni valami személyeset az oldalán és abban a témában finomat kötözködni, húzni kell a csajt az első levélben, h kitűnj a "szép vagy, ismerkedjünk" levelek tömegéből. Ez nekem annyiban bejött, h ilyenekre tényleg kaptam jópárszor választ - más kérdés, h ez még nem garantálta, h egy-két levél után, ha nem volt igénye többre a csajnak, akkor ne maradt volna abba a folyamat.

gibzin 2018.07.31. 16:27:54

@VT 135: Jaja, azert mondom biztos nem ez a legnagyobb problemam a csajozasban, ezutan felvallalom szerintem. Hu de bator vagyok :D
Csak nem mindegy, hogy nalad esik ki a csaj, mert tul alacsony, vagy te esel ki a csajnal, mert tul magas vagy. De oke, ezzel ugy sem lehet mit kezdeni, elfogadom. Jol kell ereznem magam. Magassag ugyanaz, mint az arc vagy hajszin (ferfinal).

A testbeszed tudom mennyire fontos, de ebbe pedig ugy latom ugy szol bele a magassag, hogy sok helyen ossze kell huzni magam, hogy ne verjem be a fejem, elferjek stb. es ez ilyenkor mintha eltuntetne a vonzo es dominans testbeszedet. Szerintetek?

VT 135 2018.07.31. 20:33:40

@gibzin: A magasságkülönbség szerintem nagyon kevés nőnél akadály, ha belegondolsz, még egészen extrém különbségeket is bevállalnak egyesek (törpe lány, égimeszelő fiú) - ennek persze nyilván megvan a pszichológiai oka is.

2018.08.01. 00:10:20

@Ethan Wolf: "Így van, még annyi, hogy a fotókról sugározzon rólad valami és kerüld a műmájerkedést.
Képek, amiken sportolsz, haverokkal vagy, utazol, kb ilyesmi."

Azt is lehet mondani erre, hogy ne a csajozós duma csajozzon, hanem a személy.

@VT 135: "Ez nem "igazság", hanem alapvető férfiszükséglet. Emellett sokan, többek között Deansdale is leírta, hogyan kapcsolódik ez a társadalom, civilizáció fejlődéséhez, vagy akár fennmaradásához is. Az átlagférfi, aki nem jut rendszeres szexhez, intimitáshoz, semmilyen szinten nincs motiválva abban, h részt vegyen ebben, illetve, h húzza az igát. Ennek már most láthatjuk nyugati társadalmi szinten az eredményét..."

Annyiban egyetértek, hogy a tudatalattiban ez húzódik meg a férfiak motivációjában, azonban megette a fene, ha már a nők miatt tesz tudatosan erőfeszítéseket, akár kényszerből, hogy abból végül valamilyen eredmény legyen a szex érdekében, mint jutalom. Ez ellentmond annak, hogy egy férfi először magára koncentráljon, magával foglalkozzon és ennek kellemes mellékhatásaként beléphetnek a nők is az életébe.

2018.08.01. 00:23:54

@VT 135: "Wolf olyanokat írt - de keress rá a posztjára, megéri -, h megnézni valami személyeset az oldalán és abban a témában finomat kötözködni, húzni kell a csajt az első levélben, h kitűnj a "szép vagy, ismerkedjünk" levelek tömegéből. Ez nekem annyiban bejött, h ilyenekre tényleg kaptam jópárszor választ - más kérdés, h ez még nem garantálta, h egy-két levél után, ha nem volt igénye többre a csajnak, akkor ne maradt volna abba a folyamat."

Szerintem ez Topszleenek akart menni.:)
Annak ellenére, hogy Wolf leírta mik lehetnek a jelei, hogy a másik fél mennyire vevő a virtuális társalgásra semmi se garantálja a pozitív végeredményt, mert bármelyik ponton elakadhat a folyamat.

whoamiohmy 2018.08.01. 10:37:24

Kicsit off, de nagyon kíváncsi vagyok: említetted, hogy a csaj átlagos fizetést kapott a munkahelyén. Mennyi most egy nettó átlagos fizu Budapesten?

whoamiohmy 2018.08.01. 11:14:50

@TopszLee: Elmondom, én hogy látom. Nemrégiben volt egy cikk a Férfihangon, ami nekem elég erősen szemfelnyitogató erővel bírt.

www.ferfihang.hu/2018/07/26/jobban-kellettem-a-noknek-alkoholista-nocsabaszkent-mint-jozan-normalis-ferfikent/

Érdemes elolvasni. A téma röviden. Adott huszonéves barátunk, aki a természet áldásának köszönhetően külsőre kiváló adottságokkal bír: 195 cm, szőke, izmos, nem túl sok zsír van rajta alapból. Igen ám, de (feltehetőleg egy gyerekkori trauma miatt) nem igazán tud lazán viselkedni a csajok közelében, inkább olyan "jófiú" típus. Barátunk egyetemre kerül, ahol elkezd inni. Durván. És ekkor megnyílnak előtte a női combok. Domináns, laza, magabiztos lesz az alkohol hatására és megdug isten tudja, hány nőt pár év alatt. A nők gyakorlatilag képtelenek ellenállni neki, gumi nélkül magukba engedik, pedig tudják, hogy nagy nőcsábász, stb. stb.

Igen ám, de az alkohol bosszút áll. Barátunk elhízik, az arca felpüffed. És ekkor, bár továbbra is domináns és magabiztos, a csajok már nem állnak meg. A tetejébe alkoholista lesz, azaz képtelen nemet mondani az alkoholra egy idő után. Ekkor dönt, leteszi a poharat, elkezd sportolni. Húszas évei második felére visszakapja fiatalos alakját és testi adottságait, de ha nincs alkohol, nincs lazaság - és MEGINT nem tud becsajozni. A külseje elég ahhoz, hogy a nők figyelmét felkeltse, de ahhoz már nem, hogy nedvesedjenek a puncik körülötte.

Azért nagyon jó ez a cikk, mert nagyon jól rávilágít egyetlen ember életfázisain keresztül arra, hogy a nőknek KÉT dolog kell ahhoz, hogy nedvesedjen a punci: alfa külalak ÉS alfa mindset (hozzáállás).

Milyen az alfa külalak? Magas, jóképű, izmos, szálkás és pluszpont, ha egzotikus (szőke haj, zöld vagy kék szem, esetleg latino vonások stb. stb.).

Milyen az alfa mindset? Szerintem 2 dolog jellemzi: dominancia és magabiztosság. A dominancia annak az érzetnek a keltése, hogy én kellek neked, de te nem kellesz nekem. A magabiztosság annak a meggyőződésnek a kisugárzása, hogy bármilyen szituációt képes vagyok kezelni és a lehető legjobb végkifejletig juttatni.

Ha valamelyik (vagy neadjaisten mindkettő) hiányzik, akkor nem nedvesedik a punci és mehetsz a fenébe.

Ami még érdekes, hogy a külalakra mindenki azt hiányolja, ami neki nincs. Emberünk hiába magas, izmos, jóképű és szőke hajú, szerinte a csajok inkább a barna bőrű, latinosabb vonású pasikra buknak. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha egy latino külsejű emberkét kérdeznél meg, ő inkább a magas, szőke, kék szemű pasikra tenné a voksát. A saját sikertelenségeit (mert mindenkinek vannak rosszabb napjai) mindenki olyan tulajdonságok hiányával magyarázza, ami neki nincs.

A numerákhoz egyébként kell még egy harmadik dolog is, voltaképpen a nők fejében lévő hörcsögöt kell még úgy etetni tudni, hogy a megfelelő hülyeségeket gurigázza ki a csaj agyában. Meg persze ki kell hozzá dolgozni a logisztikát is, vagyis kell egy hely (legjobb egy saját legénylakás), ahol lezavarjuk a pásztorórát. Én ezt nevezem plausible deniabilitynek, amit nem tudok frappánsan magyarra fordítani. Voltaképpen olyan helyzetet kell teremteni, amiben a csaj a saját kis fejében meg tudja magyarázni, hogy most bár megint nem szűzen ment férjhez, de ez oké, mert... (mert csak szopás volt, mert a pasinak más az irányítószáma, mert kinyalta a pasi előtte, mert a barátnői nem tudják vagy tudják és irigyek, mert a Béla jobban akarta, stb. stb. stb.).

Nekem ez a cikk alapjaiban változtatta meg a napokban a gondolkodásomat erről a dologról, mert mondjuk úgy 1 héttel ezelőttig meg voltam róla győződve, hogy a külalak minden, tehát a fogantatásod pillanatában eldőlt, mennyire leszel sikeres a nőknél. Ezen túl maximum fizetni tudsz a punciért így vagy úgy. Fizetni a punciért (sok mindennel) persze lehet, de sajnos a szívességekért puncit történetre nagyon igaz amit többször tárgyaltunk már itt, hogy a punci ára bizony kőkeményen felfelé megy. Egyrészt a nők gyakorlatilag elkobozták a világ összes pénzét (erről is volt egy zseniális cikk a férfihangon nemrég: www.ferfihang.hu/2018/07/24/igy-lopja-el-a-no-a-penzedet/ ), másrészt a MeToo óta a szívességekért/karrierbeli előjutásért/pozícióért puncit üzletek is NAGYON veszélyessé váltak, hiszen a hamvatos kis puncivirág akár 20 évvel később is dönthet úgy, hogy ő nem a szerepért/előléptetésért dugott vagy szopott, hanem őt kérem szépen megerőszakolták.

Szóval a bétáknak nagyon nem áll a pálya mostanában, és ez egyre inkább így van. Marad a hódítás, a maga 3 elemével:

1. A külső megfog
2. A domináns magabiztos magatartás lucskosítja a puncit
3. A plausible deniability lefoglalja a hörcsögöt amíg lezavarjuk a numerát

TopszLee 2018.08.01. 13:03:36

@whoamiohmy: Köszönöm. Én úgy értelmezem amit írtál, hogy - bár burkoltan - nekem adsz igazat, mivel a múltkor pont erről vitatkoztunk, hogy szerinted a külső határoz meg mindent ami alfa, én meg válltig állítottam hogy nem. :D
Igen, jól látod, a 3 pontoddal én is egyetértek, annyit hozzátéve, hogy attól függően mennyire jössz be a nőnek abban a pillanatban, lehet a 3. pontot kidobni, vagy komolyabban venni. Szerintem egy 100% külső ÉS 100% belső alfának nem kell semmilyen hörcsögöt etetnie... :P
Ha csak a magam példájából indulok ki, régen én is 130 kiló voltam, 197 cm, és mégsem tudtam csajozni...bár felkeltettem az érdeklődést, de ennyi volt.
Ehhez kötődik a legfrissebb sztorim:
Voltam bőrgyógyásznál, aki egy 50-es éveiben járó nő volt (elég dekoratív). Mikor bementem az ajtón, látom hogy végigmér alaposan, főleg a jó kis testemet, és láttam rajta hogy tetszik amit lát :P Leültetett, majd megkérdezte mi a bajom, miközben gépelt valamit a számítógépbe, majd mondja hogy vegyem le a pólóm. Oké, levettem, jól végigmér, többször is, néha fél szemmel, néha teljes fókuszban, miközben egyik keze a billentyűzeten. Majd kb. 3 perc félig gépelés, félig mustra után megkérdezi, hogy akkor hol is van a panaszom? Mondom a karomon. Ja, ok :D
Vizsgálat közben, felhoztam hogy esetleg valami melanoma vagy milyen bőrrákom lehet :P Mondja hogy kizárt, de ha már felhoztam, megnézi azt is, teljesen levetkőztetett, a nemi szervemet akarta látni, mondtam hogy ööö, az rendben van, köszi.... Szerintem bejöttem neki, de tény hogy mindig is nagyon balfasz voltam ilyen apró jelek érzékelésében. Erről te mit gondolsz?

whoamiohmy 2018.08.01. 15:36:07

@TopszLee: Kell azért a hármas is, jó ez szituációfüggő. Ha nagyon bejössz a csajnak, még azt is el lehet rontani (nincs, amit ne lehetne elrontani). Ha meg csak úgy so-so, akkor kőkeményen etetni kell a hörcsögöt.

A doktornőnek egyértelműen bejöttél. A 40-es, 50-es korosztály egyébként elég durván vadászik a fiatalabb csávókra.

TopszLee 2018.08.01. 15:47:16

@whoamiohmy: És szerinted mit lehet ilyenkor tenni? Így utólag megkeressem? Szívesen játszanék vele egy kicsit :P

whoamiohmy 2018.08.01. 16:05:11

@TopszLee: Ha van hozzá kedved, meg lehet próbálni, de lehet, hogy elment a hajó. A nők utálják, ha nem veszed AZONNAL a lapot, és ez alól a "lejárt szavatosságú" 40-es, 50-es nők se kivételek.

TopszLee 2018.08.01. 16:29:09

@whoamiohmy: Azért nem tudom hogy mit kellett volna AZONNAL vennem. Lehet mindenkivel ilyen, még most sem vagyok benne biztos hogy bejövök neki, ez csak egy "gut feeling", ami ugye lehet téves is.... Én mindig óvatos vagyok az ilyesmivel, de amúgy szerintem is elment már ez a hajó... :P De azért megpróbálom, megtaláltam face-n, legfeljebb elküld melegebb éghajlatra. Nincs veszteni valóm.

VT 135 2018.08.01. 22:50:01

@whoamiohmy: Alfakinézet egyáltalán nem szükséges. Kizárólag akkor, ha netes csajozásról van szó. Se szeri-se száma az olyan paliknak, akik egyáltalán nem néznek ki jól, esetleg pénzük sincs, de a dumájukkal úgy kúrják agyba a nőket, h azok nem tudnak ellenállni nekik.

VT 135 2018.08.01. 22:52:43

@whoamiohmy: "A 40-es, 50-es korosztály egyébként elég durván vadászik a fiatalabb csávókra." - mivel más nem jut nekik... Pedig, ha amazonból továbbmennének a lágy, befogadó, támasztó női útra, akkor célba érnének, hiszen ma már a nőies nő igen ritka kincs.

2018.08.05. 01:33:50

@whoamiohmy: Ez is csak azt a véleményem erősíti, amit nemcsak én gondolok erről, hogy az alfaságot nem lehet így lekonkretizálni. A dolgok leegyszerűsített magyarázata adhat támpontot egy történet eseményeinek kiragadásával, de az ott és akkor történt, amikben vannak általános igazságok is csak tévút lenne mindenre ráhúzni ugyanazt. Egy jó külső adottság nem hátrány, de nem is garancia. Ezt szerintem sokan tudják. Akik vélt vagy valós hiányok okán sikertelennek érzik magukat csajozás terén próbálnak találgatni mi lehet az oka, hogy megfoghatóvá tegyék mi lehet a siker titka. Az, hogy egy nővel lesz e több a kölcsönös vonzalmon kívül az főleg rajta múlik hiába van benne a férfi. Szerintem kicsit tapasztaltabb nő levágja miért mennek hozzá oda, ha ez direktben történik. Odamehet hozzá, akár józanul vagy betépve utána a másikon múlik, hogy mi lesz belőle. Arról az aspektusról nem is beszélve, hogy elvileg ránézésre másodpercek alatt eldönti, hogy lesz e belőle valami vagy sem.

Somogyi József 2018.08.07. 09:34:38

Üdv
Mi a véleményetek erről az arcról.
Lehetne róla cikk mert amiket találtam róla elég ellentmondásosak.

www.youtube.com/user/hellodavidbond/videos

whoamiohmy 2018.08.08. 00:17:43

@Somogyi József: Ezek kb. mind ugyanarról szólnak: rohadtul nem nehéz amerikai menő csávóként becsajozni mondjuk a Távol-Keleten (ahol ez a csávó vadászik). Magyarországon ugyanez van: az összes fesztiválon a magyar csajok gyakorlatilag VADÁSZNAK az amerikai meg német csávókra. Van most egy rezidens gyerek akivel összehaverkodtam, ő három évet tanult anno Magyarországon, volt, hogy egy éjszaka 3 magyar nővel feküdt le (nem nagy cucc a gyerek, nálam alacsonyabb, átlagos arcú, dumájú stb.).

Somogyi József 2018.08.08. 08:31:51

@whoamiohmy: Nah igen fenntartásokkal kezelem de Japánban megszenvedett ott elég sok elutasítást kapott mire összejött neki valaki meg Koreában is vadászat azért ott se egyszerű de volt egy időszak mert egy évre kitiltották Thaiföldről meg, hogy ő szexuális ragadozó. Koreában is volt róla műsor de hát ő csak annyit csinált hogy oda ment nőkhöz és próbálkozott.
Amerikában meg szinte nem sok esélye volt csajozni ott is inkább külföldi csajoknál hódított a lóvéval.

TopszLee 2018.08.08. 09:20:44

@whoamiohmy: Hmmm, egy éjszaka 3 nő? 2 prosti, meg egy részeg egyetemista? Nem tudom hogy lehetséges, ha az éjszakát kb. 8 órának vesszük, még akkor sem világos, hogy hogy fért bele neki az hogy: felszedje --> hazavigye --> megdugja --> lepattintsa finoman, és rinse and repeat. Ehhez rengeteg tényezőnek kell együtt lennie, pl. alap hogy a lakása és a szórakozó hely kb. 5 perc lassú séta, nincs ott senki aki zavarná, stb.
Amúgy elképzelhető, főleg ha amerikai / német (ezt nem írtad).
Ezzel együtt, szerintem a négerek akik igazán hódítanak magyarországon. Van egy kongói haverom, olyan sztorikat mesél amik megtörténtek vele budapesten hogy ihaj....
Hát igen, nekünk meg marad a béta balfasz szerep, egyre több lóvéért gürcölve? Na ne már....

VT 135 2018.08.08. 16:29:55

@whoamiohmy: "egy éjszaka 3 magyar nővel feküdt le" - tudod, hármas szabály... :D Amúgy meg ebben mi a pláne, mi a jó? Mennyiség, minőség helyett. Ha egy nővel jó az együttlét, akkor nem rohanunk fél óra múlva tovább, hanem minimum együtt töltjük az éjszakát. Magyarán, még ha meg is volt tényleg a 3, abból minimum 2, gyorsan lezavart, gyorsan feledésbe merülő aktus volt. Ez tényleg nem több, mint a kurvázás, esetleg kicsit olcsóbb (vagy nem).

whoamiohmy 2018.08.08. 16:37:00

@TopszLee: Ó, ez már évek óta lerágott csont. Az volt az érdekes, hogy a Harvard csinált egy kimutatást, ami szerint a női orvosoknál 7%-kal kisebb a betegek mortalitása. És ugyanaz a Harvard csinált egy MÁSIK kimutatást, amiből az jött ki, hogy a férfi orvosok 70%-kal többet teljesítenek...
Szerintem szaros 7% nem rossz, ha HETVEN százalékkal kell többet dolgozz, mert a női kollégáid nem hajlandóak. Persze itt emberéletekről van szó, vagyis 7% is elfogadhatatlanul sok. Na, erre meg azt mondom, hogy 2 megoldás van.
1. Ne vegyünk fel nőket orvosnak, mert lófaszt nem teljesítenek
2. Követeljük meg tőlük ugyanazt a teljesítményt mint a férfiaktól (mely esetben 90%-uk eltűnne az orvos szakmából 1 éven belül, azt garantálom

whoamiohmy 2018.08.08. 16:38:19

@TopszLee: Jaja, a magyar nőknek valami miatt a néger pasik hihetetlenül gyorsan és intenzíven aktiválja az exogám ösztöneit. Nem tudom, lehet, hogy a BBC miatt, fene tudja. De nekem is voltak/vannak olyan nőismerőseim, akik odáig meg vissza vannak a néger pasiktól, meg még sztorikat is tudnék mesélni.

2018.08.08. 17:10:03

@whoamiohmy: Mesélted már valamikor, hogy megjátszottad magyar csajok előtt a külföldit, amivel nőtt náluk a sikerrátád. Ezek szerint olyan szinten jó az idegen nyelvtudásod, hogy ezt gond nélkül tudtad hitelesen játszani úgy, hogy ne lássanak át a szitán vagy lebuktatási céllal teszteltek is közülük?

whoamiohmy 2018.08.08. 17:12:55

@M87: nyilván volt hogy lebuktam de ez akkoriban volt miután hazajöttem egy fel év munka után az USA-bol és volt meg amerikai TB-kartyam is, úgyhogy volt mivel menőzni ;)
A nyelv sose volt gond, a legutóbbi állásinterjún közölték velem hogy annyira nincs akcentusom, hogy nem gondoltak volna hogy nem Németországban születtem

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.08.11. 18:42:23

@TopszLee: „Van egy kongói haverom, olyan sztorikat mesél amik megtörténtek vele budapesten hogy ihaj....”

Például?

erkölcsi hulla 2018.08.12. 11:32:52

"Jaja, a magyar nőknek valami miatt a néger pasik hihetetlenül gyorsan és intenzíven aktiválja az exogám ösztöneit."

Mert 'köztudomású' hogy az összes niggernek 30 centis fasza van, és a nők ezt szeretik.
Mert az összes nigger bűnöző és laza rapper, amit a nők ugyancsak vonzónak tartanak, főleg ha gazdag, ami összefügg, a drogban sok pénz van.
Mert nem elbétásított jófiú fehér férfi, akikkel egész nap érintkezik, és mivel semmilyen fenyegetést nem jelentenek számára, már unja a szolgaképüket bámulni egész nap, ezért szinte felüdülés egy veszélyes niggerrel összeállni, aki semmibenézi a női előjogait, sőt, az előjogaival együtt fogja seggbe rakni szárazon a 15 centis faszával, de a méret ilyenkorra már mindegy.

Szigetes picsákkal meg pláne nem közösködnék, csak 2 réteg kottonnal.
Külföldiként biztos buli lehet ezeket a rongyokat dugni napi szinten mást, annyira benedvesednek a több pénz és jobb élet látszatától. Mármint nyilván nem látszat, hogy gazdagabb, és jobb az élete, de látszat az, hogy egy baszás után ez a nőnek is jár majd.
Az a szép benne, hogy még csak nem is lehet direktbe utálni ezért a nőket, mert annyira tudat alatt játszódik ez le bennük, hogy észre sem veszik, még akkor sem mikor 2 fasz van a szájukban a szigeten, és min. az egyik nigger.

Summa summarum: szigetes picsát csak dugásra, kottonnal, pár alkalomra. Olyan aljadékot, aki nigger faszát szopta, még kottonnal sem, gazdagítsa más gyerekeit a szenny kromoszómáivel.

@whoamiohmy: Erről a Te véleményed érdekelne, mert orvos vagy:

www.huffnagelpista.com/a-nok-eletuk-vegeig-agyukban-es-gerincvelojukben-raktarozzak-korabbi-ferfi-partnereik-genetikai-orokitoanyagat.html

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.08.12. 12:40:27

@erkölcsi hulla: A balaton soundos ribancok rosszabbak ilyen szempontból.
süti beállítások módosítása