Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Gyúrós Szilvi

2016. október 11. - Ethan Wolf

yarishna-ayala-pics2.jpg

Harminc vagy afeletti szingli nővel kár kezdeni, ezeknél valami nem működik rendesen. Már nem ez az első, mikor olyan elvárásokba futok bele, hogy csak nézek, hogy ez a nő komolyan gondolja? Hogy az a pasi, akit leírt, az majd vele fog kikezdeni? Ezek a nők olyan férfira vágynak, akik a férfitársadalom felső rétegét teszik ki, azok pedig inkább modellekkel randiznak, nem szingli harmincasokkal. Több, nagyon szép huszonéves egyetemistának is megfelelek, olyanoknak, akiknek olyan teste van, hogy sok férfi már ránézésre is elélvezne. Erre az ilyen harmincasok, akiknél már a szépség megfakult, jönnek az elvárásaikkal meg a feltételeikkel? Mire fel? Mit tud ő adni egy top férfinak (akire vágyik)? Nem számít, hogy azt hiszi, még húsz éves és top nő, már nem az. Főzni nem tud, a személyisége nem egy nagy eresztés, szóval értetlenül állok a jelenség előtt.

yarishna-ayala-fitness-model2.jpg

Nyitásként jól kidühöngtem magam. Konkrétan nem Szilvi volt a „célpontja” a kirohanásnak, hanem az, hogy egy kisebb statisztikát csináltam az eddigi hódításaimról és az jött le, hogy a legnagyobb hatékonyságot a 20 és 25 közöttiek között értem el, míg a saját korosztályom (30-35) közötti nőknél a sikereim száma elég csekély. Nem mintha panaszkodni akarnék, hisz tízből kilenc férfi, ha választhatna, hogy huszonéveseket dugjon, vagy harmincasokat, bizony a huszonéveseket fogja választani. Én is. Szóval nincs itt baj, csak nem értem a jelenséget. Elfogadom, hogy nem vagyok elég egy harmincasnak, bár nem értem, miért, ha külsőre a húszasoknak bejövök, lakásom is van, viszonylag jól is élek. Nyilvánvaló, hogy még ha be is jönnék nekik, akkor is inkább maradnék az egyetemistáknál, de jó lenne tudni a választ a miértre. Még ha olyan intelligensek, műveltek lennének a 30 fölöttiek, de hát nem azok. Sőt….

Íme az elméletem, ami saját (bár nem zárom ki, hogy más is gondolt már erre). A 30 fölöttiek még egy előző generáció tagjai, számukra az alkalmazkodás nehezebb a mai pörgéshez. Ők még abban a hitben vannak, hogy létezik a herceg fehér lovon, hogy majd jön a nagy Ő és hetekig udvarol nekik, stb. Ellenben a mostani huszonévesek szerintem ebből a szempontból realistábbak, tudják, hogy nincs herceg (hála a netnek és a rengeteg információnak), és talán emiatt is élnek sokkal lazábban és nem foglalkoznak azzal, hogy ki, mit gondol róluk, ha lefekszenek több tucat palival. Ők már nem szégyellnek első randin szexeleni, sokkal nyitottabbak, ami nekem csak jó. Oké, nem egy összeszedett elmélet, de na...

Térjünk is rá Szilvire, akivel az egyik ismerkedős oldalon találkoztam. 30 éves és rendszeresen jár konditerembe. A képein izmos testalkata volt, bár arcra picit átlag alatti. Izmos alatt nem kigyúrtat kell érteni, hanem amolyan Rubint Rékás megjelenést, csak a poszt címében jobban hangzott a kigyúrt szó. :) Tipikus példája volt annak, hogy ha egy nő nem szép, akkor kemény edzéssel még varázsolhat magának olyan testet, ami ugyanúgy felkelti a férfiak érdeklődését, mint a csinos pofi. Neki jó teste volt. A találkozót nehezen tudtuk összehozni, egyszer nekem kellett lemondanom munka miatt, kétszer pedig neki. Emiatt én már el is könyveltem, hogy ebből nem lesz semmi, ezért az utolsó pár napban alig kommunikáltunk. Aztán csak sikerült egy estét megbeszélni.

womens-fitness-4-reasons-the-word-toned-needs-to-die-2.jpg

Késett húsz percet, mert nem talált oda. Azért a Nyugati nem egy olyan hely, amit könnyű eltéveszteni, de mindegy. Bár azt hittem, csak szórakozik, mikor írta telefonon, hogy itt meg itt kicsit eltévedt, holott egy kerülettel arrébb lakik (állítólag). De csak odaért. Edzésről jött, nagyon kajás volt, úgyhogy bedobott egy hamburgert (edzés után a legjobb a hambi :P ). Sétálni volt kedve, úgyhogy sétáltunk, majd egy padon ültünk. Az egész randi nem tartott tovább negyven percnél amúgy. Megpróbálta megtudakolni, hogy milyen autóm van, amit nem így kérdezett meg, hanem úgy, hogy milyen autómárkáért rajongok. Ez mondjuk necces, mert ha azt mondom Ferrari, még nem jelenti, hogy ferrarival járok, de ő arra volt kíváncsi, melyik az az elérhető márka, amit szeretek. :) Ez nem rossz taktika, mert az ember úgyis azt mondja, amije épp van. Hülyén jönne ki, ha azt mondanám, hogy kedvelem a Hondát, aztán áll egy Toyota a ház előtt. :D

Kérdezte, hogy merrefelé lakok (ezzel belőtte a környéket), hogy egyedül élek-e, drága-e az albi (mondtam, hogy nem, mert nem albérlet, hanem saját). Egyértelműen az anyagi helyzetem érdekelte, de ezt már akkor is sejtettem, mikor online csevegtünk, mert első találkozásnak vacsorázást javasolt. Ezt simán elengedtem a fülem mellett (már ha lehet ilyet online), de szerintem, ezt nem vette jó néven. Most komolyan, még sohasem láttam őt. Hát ki az a hülye, aki egy sosem látott nőt rögtön vacsorázni visz? Ha igent mondok, akkor talán látja, hogy jó anyagi helyzetben vagyok, ugyanakkor egy balek is leszek a szemében, aki azt teszi, amit a nő mond. Ha engedek neki, akkor balek vagyok, ha nem engedek, akkor meg zsugori. Ez nem egy win-win szituáció. Ezért is nehéz egy mai harmincasnak megfelelni.

female-fitness-lifestyle2.jpg

Amúgy szerintem ott buktam a dolgot, hogy nem fizettem a hambiját, pedig úgy állt a pultnál, hogy odaférjek elé a fizetésnél, de hát nem én kajáltam, hanem ő! Vacsizni sem vittem el, szerintem ebből azt vonta le, hogy nem rendelkezem elég erőforrással. :P Ami csak azért vicces, mert megmondtam hol lakom (nagyon jó környék), milyen autóm van (kiszedte belőlem), egyedül is élek, szóval nem hiszem, hogy kevés lettem volna neki. Esetleg a környéket nem tudta belőni, mert ha a Nyugatit nem találta, akkor a tájékozódó képessége egy rakás nulla lehet. Ha vacsizni vittem volna, vagy legalább a hambit fizetem, szerintem nyerő lehettem volna, de ez persze csak megérzés. De volt bennem egy kis tüske már a találkozás előtt is. Mikor még online, vacsorázást javasolt, meg hogy elmehetnék érte és mehetnénk piknikezni (ez is szóba került még az elején), nekem ez nagyon nyomulós, anyagiakat felmérős stílus volt és ez végigkísérte a randit is. Mikor láttam, hogy úgy áll, hogy elé férjek, ha esetleg fizetni akarnám a hambugerét, akkor valami azt súgta belül, hogy "márpedig egy fillért sem áldozok rád", első randin, biztosan nem. Lehet, hogy megérezte bennem ezt a reakciót, nem tudom. Azt tudom, hogy ha kivesszük a képből az anyagiakat, akkor, mint ember bejöttem neki. Látszott rajta, hogy ha „átmegyek” a tesztjein, akkor lehet valami. Csak addigra én már régen átkapcsoltam „védekező” módba. Azaz igyekeztem minél kevesebb infót kiadni az anyagi helyzetemről, így is mondtam neki épp eleget.

Lényeg a lényeg, negyven perc múlva mondta, hogy másnap korán kel és induljunk el. Felszállt a villamosra, én meg hazajöttem. Másnap írt, és meglepő módon nem lerázó szöveget, hanem rosszabb. Tovább próbált kutakodni. Melyik konditerembe járok? És felsorolt három termet. Aki itt él pesten az tudja, hogy kategóriák vannak, olcsó, de sok ott a kétes alak, közepes, és persze felső. Amit felsorolt azok mind felső kategóriás termek voltak kemény bérleti díjjal. Aki jobban el van eresztve anyagilag, az az egyik ilyen felső kategóriás helyre jár, de csak azért mert divat. Mint az iphone. A közepes terem is épp elég, oké az olcsót érdemes kerülni, de egy közepes pesti edzőterem már bőven jó és megfizethető. A kérdésre annyit válaszoltam, hogy résztulajdonosa vagyok az egyik elit teremnek, de biztos nem ismeri, oda csak meghívással lehet lejárni edzeni, és csak a felső tízezernek. Aztán tiltottam és töröltem a picsába. :P 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr2811781553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VT 135 2016.10.11. 14:46:26

Súlyos...! :) Még jó, h nem fizettél egy petákot sem ennek a Golddiggernek! Viszont a sztori jó, köszönjük! Írtad az vacsorameghívást - kifejezetten pofátlan volt a nő: meghivatja magát vacsorázni?! De elég sok balek van, olvasni a beszámolóikat neten, akik tényleg vacsorázni viszik első találkozókor a kiszemelt hölgyet (a netes első találkozást nem nevezem randinak - szerintem onnan lehet randinak nevezni, ha már találkoztunk élőben, és mindkét félnek megvan az érdeklődése az újabb találkozáshoz). A magam részéről ugyanúgy nem tartom az éttermi közös evést ideális ötletnek, mint mondjuk a mozit, elsőre. Lehet, h azért is, mert szeretek enni, de evés közben valóban a finom ízekre akarok koncentrálni, nem pedig koncentrálni arra, h jó legyek a csajnál.

VT 135 2016.10.11. 14:56:59

Ja, korosztályok! És a 40-es, vagy afelé közelítő palik akkor kikkel ismerkedjenek? :) Mert 10 évnél nagyobb korkülönbség az már nem ideális. Az 50-es palik, akik meg még mindig a 20-30-as csajokra akarnának nyomulni, meg kifejezetten nevetségesek. (Ugyanúgy nem veszik észre, h már nem abban a korban vannak, mint sok nő).

Ami külön érdekesség, az a 40-esek. Azt gondolnád, addigra már benőtt a többségnek a feje lágya, már kifejlődött benne valamiféle női bölcsesség (amivel azért, a feminizmus előtt, amikor még a nők nem agymosás útján, hanem idősebb nők tanácsai által informálódtak, a többség rendelkezhetett). Nos, vannak ilyenek is, ellenben vannak olyan 40-esek is, akik kinézetre még a 30-asok között is szépek lennének (de azért nem topmodellekről beszélek), értelmi-érzelmi szinten viszont leragadtak a bakfis korban. Van, amelyik sokkot kap attól, h elhívod egy teára és onnantól teljesen megszűnik a fb kommunikáció (miközben már ismertük egymást, sőt buliztunk is együtt) - ilyenkor felmerül bennem, h minek az udvariaskodás, ennél még az is több sikerrel kecsegtetett volna, ha rögtön szexuális ajánlatot teszek... A másik meg, az est folyamán teljesen rámcuppan a tánc közben (jó, ez azért kizombánál, jobb esetben természetes), a végén a combomon "táncolva" dörzsöli magát, majd mikor továbbmennék, akkor játsza az ártatlant, h ő nem is úgy gondolta...szóval a szűzkurva viselkedés nem csak a fiatal nők sajátossága lehet. :)

VT 135 2016.10.11. 14:58:59

Mindenesetre meglepő, h még a te jelenlegi képességeiddel is beletörik a fejszéd a 30-asokba. Mit szóljanak a kevésbé képzettek? :)
Viszont nem lehet, h az is benne van a pakliban, h a 30-asok egy része már tapasztaltabb és kevésbé megy bele mindenáron az egyéjszakás szituációkba?

Ethan Wolf 2016.10.11. 16:47:58

@VT 135: Azt tegyük azért hozzá, hogy a harmincasok közül a jó bőrben lévőkkel nehéz, a lestrapáltabbakkal könnyű összejönni. :)

Az is benne van, hogy van tapasztalatuk, mert sokszor ültették már fel őket, de ha ennyire rutinosak akkor azt is tudniuk kell, hogy velük is baj van és ha előre akarnak lépni, akkor változtatniuk kell.

sureee. 2016.10.11. 21:00:15

Részben magyarázat lehet az Alfa özvegy jelenség. Gondolom ismered ezzel kapcsolatban Dennis cikkét a Hangon. :)

Én nem a neveltetéssel, fehér herceg várással állítanám párhuzamba, mert a most elérhető huszonéves nőknek egy évtizeddel később a harmincasokhoz hasonló elvárásai lesznek, már tisztelet a kivételnek. Egyszerűen a két életszakasz közötti igényeik, lehetőségeik eltérnek. Huszonévesen még nem sűrgeti őket a biológiai óra, ráérnek szórakozni 'Girls just want to have fun'. Addig harminc évesen már nincs több idejük, amit rád vesztegethetnének el, hisz minél hamarabb fogni kell egy kiemelkedő egzisztenciájú pasit, akinek szülni lehet, ha akarnak gyereket (és a többség akar). Ez se megy pillanatok alatt, késésben vannak és ezt pontosan tudják, nem érnek rá a 'tiszteletkörökre.'
Lásd még, egy fiatal egyetemista csajnak anyagilag több kategóriával fölötte áll egy saját lakással, kocsival, stabil fizetéssel rendelkező férfi, addig ez egy harmincas csajnak már nem akkora durranás, mert a korábbi arányokhoz képest itt már nincs akkora szorzó, mint azt ezidáig megszokhatta. Részben itt csúszhat el sokak önértékelése, hogy ugyanazt a differenciát keresi, mint amit korábban megkapott. (meg ott, h azt hiszi, mert a barátnő barátnője tud olyanról, akinek sikerült kifognia az aranyhalat, azt hiszi neki is fog) Ami egy egyetemista csajnak egy lakással, kocsival rendelkező pasi volt huszonévesen, az harmincévesen -már önálló keresettel, esetleg lakással - mondjuk egy 100 milliós vállalkozó. Halkan jegyzem meg, h ha a csaj is hasonló egzisztenciával szállna be a kapcsolatba, az ma itthon, bőven egy kényelmes, középosztály, felső középosztály-féle életvitelhez elegendő.

Egyébként részben erre a jelenségre vezetném vissza a nagyszámú válást. Míg korábban a nőket a párválasztásaik során nem a most elérhető előnyök érdekelték, hanem a férfi potenciálját, ambícióját értékelték. Elég volt a tehetséges mérnök hallgató, akiből tudni lehetett, hogy lesz valaki, befut, addig most viszont már a polcról levehető, már most befutott főmérnök kell. Nem csoda, h ezek a kapcsolatok már nem olyan tartósak, hisz az ember jobban értékeli és nehezebben rúgja fel azt, amiért közösen megdolgozott valakivel, mintha csak beleül a tutiba. (A lányok normálisabbja mondjuk talán még mindig így választ párt, de egyre kevesebb ilyen példát látok magam előtt)

A konkrét csajra reagálva pedig tipikus goldigger, abból a magát okosnak, cselesnek képzelő fajta. A lehető legrosszabb párosítás a magabiztos hülye, aki rettentő cselesnek képzeli magát.

sureee. 2016.10.11. 21:11:01

@sureee.: Bocs, egy elsősorban kimaradt innen "Én *elsősorban nem a neveltetéssel, fehér herceg várással állítanám párhuzamba...

2016.10.12. 11:40:07

Egy 30 feletti nő, ha egyedül van vagy keserves, több (tíz)éves kapcsolatból jön ki, vagy elvált (esetleg gyerkőccel), vagy abszolút alkalmatlan a hosszútávú társas kapcsolatban élésre.
Mindhárom esetben már az életkorából következtethetünk arra, hogy jó esetben kialakult, saját!! egzisztenciával rendelkezik, mert a ) vagy együtt kialakították és szétosztva 'újrakezdték', de mondjuk még nincs gyerek, tehát a karrierére koncentrált, b) elvált, már a gyerek miatt is felkészül(t) arra miből fogja önmagukat fenntartani, a tévhittel ellentétben nem akarják az új pasijuk 'nyakába varrni a 'hozott gyerekeket', hanem ilyenkor sokkal megerősödve még keményebben, megerősödve kezdik az új szabad életet c) akiknek viszonylag sok, de kevés komoly kapcsolata van,(volt) sokan jó ideig szeretői státuszban élnek jó pár éve, akik viszont mégsem na ők azok, akik kellően öntudatosak, kellően eleget csalódottak, kellőképp letisztult gondolkodásúak, teljesen körülírhatóan tudják kivel működnének maximálisan jól, és tény h. ha bele is mennek egy-egy könnyedebb, rövidebb kapcsolatba átmenetileg, teljesen hűvösen külön képesek már választani a csak szex, és a 'hosszútávúan tök jó lenne veled' kérdését.
Ja és 30 körül, ugyebár teljesen elvesztjük a kislányos naivitást, és sajnos nem hiszünk már a tündérmesékben sem ;)

2016.10.12. 11:56:08

Tehát a konklúziót levonva a 30 vagy afeletti nők, kevésbé elkápráztathatóak -pénzzel (vacsikkal, drága órákkal, elegáns öltönyökkel)- jó kocsival-saját lakással. Mert míg a 20-as éveiben az ember, nem egy hosszútávon végleges 'megoldásra'- tehát több tízéves pár-kapcsolatra törekszik, általában megelégszik azzal, ha van hol összebújni, ha időnként beültek valahová, néhány közös programmal.
Addig egy 30-as nő hozott neveltetést, közös értékrendet, mélyebb beszélgetést, közös témákat, nagyjából ugyanott tartó élethelyzetet, később szülő hátteret, kellő komolyságot és kialakult felelősségtudatot is mérlegel. Nem csak a külcsín jóleső megelégedésével ücsörög hosszú hónapokig.
Persze mindezt kapcsolati szándékra vetítettem, nem egyszeri alkalmi 'dugásra'.
Mert igen van ilyen a 30-as nőknél is, de az akkor addig és arról szól.
Szóval igen kemény dió, kétséget kizáróan, de van egy valami, ami pedig markánsan megkülönbözteti ezt a korosztályt a 20-astól, mégpedig az h. képesek és hajlandóak az elköteleződésre, és nem lépnek az első fenn akadó problémán, ami felszínre tör néhány együtt töltött hét után....

2016.10.12. 11:57:08

@MerylStreep: * javítva 'szülői hátteret'

varosilany 2016.10.12. 13:11:08

Azért az írásod elejével sértettél olyanokat is akik igazából meg sem érdemlik (tudom nem érdekel :D ) de én speciel 29 évesen se nem top kategóriásként, se nem lestrapálként nem várom a csodát, szőke herceget fehér lovon stb, de azért nem adom lejjebb pl. (igen vannak elvárásaim...nem kell jól menő üzletember legyen, de legyen munkája..szerintem ez nem nagy elvárás)..de ha már 30-hoz közelítek ássam el magam és a kutyának se kellenék? Pont hogy leírod főzni sem tudnak, én magamtól megtanultam főzni, és nem azért vagyok egyedül mert nem működik nálam valami, vagy idióta lennék...csak én speciel megelégeltem a velem egykorú pasimat, mert évekig egy helyben toporogtunk (értsd ez alatt hol volt munkája hol nem)...ettől még bennem van a hiba? nem hiszem...igen te neked megvan mindened és nem ítéllek el amiért ezekért a csajokért vonzódsz és viszed haza, de ilyenkor arra is gondolhatnék vajon veled miért nem áll le egy hasonló korú? lehet jól nézel ki és megvan mindened, de átlát a trükkjeiden ;) már amelyik...ettől még nem vagyunk pincébe valók. Nem beszélhetek mindenki nevében nyilván vannak kivételek, de akkor legalább lásd be hogy igenis vannak kivételek :) nem is fényezni jöttem magam, de azért ne kor alapján ítélj..én sem ítélkezem feletted...sőt az írásaid attól még bírom de most egy kis tüske azért bennem van :D

2016.10.12. 17:24:36

@varosilany: Jó, h. nőként te is hozzászóltál. És teljesen igazad van. :)

Ethan Wolf 2016.10.12. 18:15:19

@varosilany: Akinek nem inge.... Kivételek ugyanis mindenhol vannak, természetesen nem minden nőt írok le, csak akikhez "szerencsém" volt. Az a sajnálatos helyzet, hogy manapság már a hozzád hasonlók számítanak kivételnek, nem ti vagytok a többség, így mikor átfogóan a nőkről beszélek, akkor a többséget értem alatta, de nem mindenkit. :)

Krisz101 2016.10.12. 21:58:47

magánvéleményem, h finomhangolást azért megérne a dolog, nekem sokkal jobb tapasztalataim vannak 30-35 között, igaz, h néhány évvel idősebb vagyok. Ha te pl 33, akkor tényleg jobb a 20-as korosztály.

én viszont pont a 20-25nél érzem azt, h az instán,stb kapott folyamatos ajnározás teljesen felnyomja az egójukat, és nekik onnan vannak irreális elképzeléseik. ez 30asnál kevésbé jelentkezik, és igazságtalannak érzem, h egy ilyen pénzeskurvát hozol fel példának :P

a 20asokkal, akikkel nekem volt dolgom, egyáltalán nem volt nagy durranás a szex. attól mert szép a bőre, teste, még nem biztos, h a puncija is jobb, és tényleg jól tud szopni, sőt.... ellenben több olyan harmincassal voltam, akik már végzik a kegel gyakorlatokat, stb.

amit még nem értek benned, h nagyon határozott az álláspontod, de akkor miért nem shittelted le? pl: -ááá, te csak a pénzre mész, kvalifikál, erre lekapod, de nagyon határozottan. ez neked könnyen menne. ha ellenáll, akkor - ááá te tényleg csak a pénzre mész, úgy érzem nem tisztelsz engem, pedig nekem ez fontos stb stb.

basszus még igy is adós vagyok neked a 30 feletti tinder screeshotokkal :D és úgy tudom már teklácska is 30 lett szóval :D

Ethan Wolf 2016.10.13. 18:13:56

@Krisz101: Az én tapasztalataim ellentétesek. A mostani 20-as korosztály jobb a szexben, mert többet, szabadabban kefélnek, több a gyakorlatuk. A 30as még egy másik generáció ők javarészt nem sok pasival voltak, így a szexben sem olyan jók (lehetnek kivételek).

Akkor játszanék tesztelősdit, ha érdekelne a csaj, de olyan szinten ment el tőle a kedvem, hogy még arra is sajnáltam az energiát, hogy belekezdjek.

Ja, a kegel gyakorlatoktól óriási csodát nem kell várni.

2016.10.14. 20:14:58

@Krisz101: 'miért ne shittelted le'- ezt mire érted?

2016.10.14. 22:01:04

@Krisz101: Informatív jelleggel, és a posztíró tapasztalatait összehasonlítva kérdezem, te mennyivel vagy idősebb? Kíváncsi vagyok mennyit számít az életkor? :)

Krisz101 2016.10.17. 00:43:25

@MerylStreep: shit teszt, illetve keret fordítás, tehát abban a helyzetben ő tesztelte volna a lányt. ha lett vna kedve hozzá. 35-40 között vagyok egyébként... és Te ;-)...?

2016.10.18. 11:03:40

@Krisz101: A 35 és a 40 között van még néhány szám :D

.....és én? ... 30 :)

Krisz101 2016.10.20. 19:55:41

@MerylStreep: Haha :) nem rossz, nem rossz... Te mindig ilyen vagy? látom tartasz tőle, h túl fiatal lennél hozzám. Pedig én elfogadlak így is, mert intelligenseket írsz. Tetszenek a kérdéseid, és hogy ennyire foglalkoztat a köztünk levő különbség. De ha kis bátortalan vagy, akkor nem lehet közöttünk semmi ;)

2016.10.20. 20:51:43

@Krisz101:

'Te mindig ilyen vagy?'- mér' milyen? kíváncsi??? ;)

'kis bátortalan vagy' -- :D :D mihez?

Krisz101 2016.10.20. 21:41:04

@MerylStreep: hát ha még csak kíváncsi lennél, Te nerdy csaj :D ... szőrszálhasogató inkább... persze még mindig jobb, mintha a fejemet hasogatnád :D

-- :D :D mihez?

máris célozgatsz... miért, mit szeretnél, mihez legyen? Máris le akarsz venni a lábamról, nézd... én nem vagyok ilyen könnyen kapható. Lassítsunk… Majd ha jobban látlak, és látom a legjátékosabb éned.

2016.10.20. 22:00:52

@Krisz101: váháháhá :D

Ez tetszik.. valamit nagyon félreérthettél. 'Könnyen kapható'- azok nem a nőcik? Némi szereptévesztést vélek felfedezni. :P

'Nerdy' - na ezen most elfilozgatok mennyivel 'kedvesebb' jelző mint a 'faszhiányos'. ... :D

Sajnálom máris csalódtam a képben, amit nem is láttam.. :D

Viccet félretéve, jó poén volt, azért mindketten tudjuk ezek a dolgok nem így működnek.
Most legalább nevetettek velünk egyet, a többiek is. Hiszen közönségünk is van. Feldobtuk egy kicsit a blogot.!! ;) Bár eddig sem volt éppen uncsi.

Ethan Wolf 2016.10.20. 22:36:07

@MerylStreep: Pedig azt hittem, kibontakozik itt valami köztetek :D

2016.10.20. 22:41:30

@Ethan Wolf: :D :D :D naaaa majd hátha előjön a legjátékosabb énem... ;)

2016.10.20. 22:56:51

@VT 135:
"Ami külön érdekesség, az a 40-esek. Azt gondolnád, addigra már benőtt a többségnek a feje lágya, már kifejlődött benne valamiféle női bölcsesség (amivel azért, a feminizmus előtt, amikor még a nők nem agymosás útján, hanem idősebb nők tanácsai által informálódtak, a többség rendelkezhetett). Nos, vannak ilyenek is, ellenben vannak olyan 40-esek is, akik kinézetre még a 30-asok között is szépek lennének (de azért nem topmodellekről beszélek), értelmi-érzelmi szinten viszont leragadtak a bakfis korban. "

Szerintem beszélhetünk itt 30-40-50 éves nőkről, a helyzet az, hogy értelmi-érzelmi szinten megmaradtak a 14-15 éves hisztis, kamaszodó önző picsa szintjükön, ami a férfiakhoz kapcsolati és/vagy problémamegoldói hozzáállásukat jellemzi.
A korral egyedül a lexikális tudásuk tudott bővülni kizárólagosan a többségnek - kb 90%-nak - de egyébként sötét, pénzéhes, aljas számító hazug, "soha semmi nem jó és soha semmi nem elég" mentalitású primitív ribancok. Sajnos ez a helyzet.
Szerintem.

Jellemtelen férgekké silányították magukat a nők az elmúlt évtizedek alatt.
Gratulálhatnak, pontosabban gratulálhatnának maguknak, ha felismernék jellemtelen féreg mivoltukat, de annyira sötét primitívek, hogy ez sosem fog bekövetkezni.

Krisz101 2016.10.21. 00:28:00

@MerylStreep: könnyen kaphatók tehát a nőcik... ez jól esik, kedves tőled, h máris ennyire szem előtt tartod az igényeim :P de egyébként igazad van, a neten ismerkedni fikció, ezt már tudjuk...

szép estét :)

ui: a nerdy egyébként nem jelent faszhiányost - számomra legalábbis nem ez az értelme.

2016.10.21. 01:01:05

@Krisz101: elbeszélünk egymás mellett többször több ízben.

Tehát csak leírom, bár tudod az írott szó hány százaléka megy át a szövegértelmezésben..
Bízom benne, hogy ez így ebben formában hátha még érthetőbb lesz.
1. 'nem vagy könnyen kapható' - ezt talán én írhattam volna fordított szituban, mert két ártalmatlan kérdést tettem fel neked. :)
2. 'szőrszálhasogató' vagyok, jó oké vállalom, ha neked így jött le a szövegkörnyezetben a személyiségem egy része. Ez pozitív vagy negatív jelző egyébként számodra? Mert habár ez itt a virtuális világ (éljen!!) attól még nem esik jól ez a címke.
3. nerby - a régebbi posztoknál egyszer 'beszélgettünk'.. a hiányokról. :) emlékszel? na ez a szó többféle fordításban is létezik. :D
4. neten ismerkedni fikció- hmmmm... akkor jó helyen olvasgatunk. De. Ha ismerkedni akarnék nem nagy közönség előtt tenném. Miért te igen? :D
Neked is szépet :)

Ui. A nők érzékenyek tudtad?? Még a virtuális világban is!

2016.10.21. 01:03:30

@MerylStreep: jah igen késő van szóval el is írkálok,' nerdy' :)))

Krisz101 2016.10.21. 01:38:49

@MerylStreep: jaaah, Te mindig ilyen nerdy vagy. mindent szó szerint és komolyan veszel, incselkednem sem lehet, látom... de nem írok mindenhová smileyt, inkább rád bízom, bár lehet ez kockázatos ;-)

1. Igen írhattad volna, de elengedem a fülem mellett... aha, szóval folytatva...
3. Ha tudnád mi jut eszembe a nerdy jelzőről, lehet, elpirulnál...

Tudom, hogy érzékeny vagy. Vannak kétségeim a szégyenlős lányokkal kapcsolatban, és itt pont olyannak tűnsz. túl ártatlan vagy hozzám. kicsit féltelek, h bajod esik. Köztünk nem lehet semmi ;-)

2016.10.21. 12:57:13

@Krisz101:

Nerdy- szóval mi jut eszedbe róla?

Érzékeny és szégyenlős ez a kettő hogyan függ össze? :D

'köztünk nem lehet semmi'- :D nyilván, mert a nők szarul szopnak. Hát ez van :D

Krisz101 2016.10.21. 21:33:04

@MerylStreep: érzékeny és szégyenlős, ezek tények önmagukban is, nem szükséges közöttünk összefüggés. de ha szeretnéd, bebizonyíthatod nekem az ellenkezőjét.

már csak annál is inkább, mert "szopnak"...??? Miss, mi ez a pajzánság megint, neked már ilyen dolgok járnak a fejedben? Tudod, mondtam, h én nem szeretem elsietni :D

nerdyről... igen, biztos elpirulnál, és biztos nem fogom itt látatlanban kitárgyalni ;)

2016.10.21. 22:52:31

@Krisz101:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ennyit a bátorságról.

MerylStreep (törölt) 2016.10.21. 23:00:55

@Krisz101:

'látatlanban nem tárgyalod ki. '- Kár.

Krisz101 2016.10.21. 23:25:21

@MerylStreep: természetesen, hiszen ideje lenne már vmi privátabb csatornán kapcsolódni.

MerylStreep (törölt) 2016.10.21. 23:33:39

@Krisz101:
Azon gondolkodtam nennyiben más itt egy picit beszélgetni, 'mintha szombat este egy buliban odalép egy lány hozzád, táncoltok egy olyan, -érzékit' hazamész és azt mondod ez tök rendben van, hiszen 'csak' táncoltam -a csaj jött közel.

sureee. 2016.10.22. 11:41:14

Izé, menjetek már szobára.

MerylStreep (törölt) 2016.10.22. 12:41:50

@sureee.: Dehogy.
süti beállítások módosítása