Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Koncert randi

2017. március 29. - Ethan Wolf

xidxa2.jpg

Kedvenc együttesem hazánkba látogatott, én pedig még sohasem voltam egyik koncertjükön sem. Mivel akkoriban már benne voltam a randizós világban, úgy gondoltam, tuti lesz partnerem addigra, ezért vettem is két jegyet. De legrosszabb esetben valamelyik haveromat viszem. :P

Szerencsére ott volt nekem Anna, akit egy társkereső oldalon ismertem meg. Sokat beszélgettünk a zenékről, fesztiválokról, nagyon bulizós volt a csaj. Szőke hosszú haj, barna szemek, átlagos testalkat. Kibeszéltük a műfajokat és irányzatokat, majd szóba kerültek konkrét előadók is. Borzasztóan örültem, hogy kedvelte az együttest, akiknek a koncertjére jegyem volt. Nem az volt a kedvence, de szerette őket. Valamint az előzenekart is.

how-to-make-a-good-edm-drop-all-about-the-foreplay2u.jpg

Két napja csevegtünk és ugyanennyi volt a koncertig. Sajnos a többi jelöltem kiesett a rostán, vagy Annával megyek, vagy valamelyik ismerősömmel. Rá is kérdeztem mondván, tudom, hogy furcsa dolog első találkozó alkalmával koncertre menni, de van két jegyem... Nem tagadom, az is bennem volt, hogy egy koncert biztos belépő lesz a bugyijába is utána. :D

Simán belement a dologba (nem a bugyisba, csak a koncertbe), így aznap este összefutottunk egy kávéra a koncert helyszínétől nem messze, majd onnan gyalog mentünk (olyan 20 perc séta).  Sajnos rossz előjel volt, hogy már az első pillanatoktól fogva a telefonját buzerálta, ami állandóan pityegett. Nem győzött elnézést kérni, de állítólag munka volt. Aztán, mikor a koncert felé andalogtunk, váratlanul két barátnőjébe is belefutottunk. Micsoda véletlen, éppen abba az irányba (több felől megközelíthető a helyszín), épp akkor…Tuti velük sms-ezett, vagy viberezett. Mindkét lány a koncertre jött, de jegyük nem volt. Abban reménykedtek, hogy majd ott még kapnak. Mázlijuk volt, mert kaptak. Azért fura, hogy egyiknek sem volt párja, vagy valami. Meg, ha ilyen jó barátnők, mint ahogy annak tűntek, akkor Anna, hogy a fenébe nem tudott róla, hogy ezek is rajonganak a bandáért, és hogy eljönnek a koncertre?

concert-crowd-crowd-surf-girl-wild-favim_com-58729.jpg

Elméletem szerint, Anna vészterve az volt, hogy ha nem vagyok szimpi, akkor ír a két közelben várakozó barátnőnek, akik felbukkannak és négyesben máris nem lesz annyira kínos a dolog. Főleg, hogy majdnem a koncertre sem jött be, mert eleinte úgy tűnt, a két barátnőnek nem jut jegy. De végül jutott. Előre verekedtük magunkat úgy a negyedik sor közepéig és ott csápoltunk az előzenekarra. Anna persze többet foglalkozott a barátnőivel, mint velem. Tahóság. Főleg, hogy kapott tőlem jegyet. De leszartam, engem a bandám érdekelt és mivel láttam, hogy a csajt buktam, nem voltam szimpi neki, ezért nem érdekelt. Én ahogy tudtam, mentem előre a tömegben és végigtomboltam a bulit.

Koncert végén vagy fél óra volt, mire kijutottam a helyszínről, akkora tömeg volt és teljesen véletlenül belefutottam a lányokba. Anna mosolygott és még ő kérdezte, hogy hova tűntem, meg hogy mekkora volt a tömeg ésatöbbi. Jó képet vágtam hozzá, egy darabig együtt mentünk hazafelé, majd elköszöntünk „majd beszélünk”. Én nem kerestem többé.

12185d92dfa60bbee572bba819c14e172.jpg

Megpróbáltam utólag a lány helyébe képzelni magam, hátha találok valami mentő magyarázatot, de nem sokra jutottam. Megértem, hogy félt tőle, hogy élőben nem leszek szimpatikus, de akkor még ezer lehetősége lett volna ezt jelezni még a koncert előtt. Akkor még gyorsan odahívhattam volna valamelyik barátomat. De nem volt benne ennyi tisztesség. Akarta az ingyen bulit. Már első pillantásra tudta ő, hogy nem én leszek élete párja, ezért kezdett üzenet írásba a telefonján. A jegyet akarta, és hívta a barátnőket hátvédnek, hátha rosszul reagálom le a végén, hogy meghívtam és mégsem jön velem haza. Akárhogy nézem, kihasználta a lehetőséget. Persze mondhatni, hogy én voltam a fasz, minek akartam első randin fellépésre menni, de na... Amúgy egyre több olyat látok, hogy a nők egymás közt kibeszélik, hogyan húzzák le a pasikat. Egy kolléganőm elment vacsorázni egy sráccal, holott már előtte tudta, hogy semmit nem akar tőle. Elmesélte a fülem hallatára egy másik kolléganőnek, aki még biztatta is, hogy drága ételeket rendeljen. A csaj még azt is ecsetelte, hogy fogja küldeni a jeleket vacsora alatt, hogy a srác azt gondolja, lesz szex is, így majd biztosan állja a teljes számlát. És a szóban forgó lány egy aranyos kis csaj, akiről meg sem mondanám.

De a vicc az, hogy az ilyesmit úgy kezelik és úgy beszélik ki, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne lehúzni a férfiakat. És még csodálkoznak, hogy eszünk ágába sincs dugáson kívül másra használni őket? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr1512312209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.29. 19:04:07

Hát igen.

A helyzet valóban ez.
És én azt látom, hogy - hiába valami laza formátumot nyomsz - egyre inkább cseszteti neked is a csőröd és kezded látni, hogy mekkora gáz van a női jellemmel.

Elszálltak ebbe a jóléti társdalomba.
Puncink van, a másik - a férfi - magasról le van szarva.
Mert nekünk ez jár és sem a családtól, sem a baráti körtől, sem a teljes társdalomtól nincs negatív visszajelzés erre a viselkedésre.

Ritka mocskok lettek jellemben a nők, elszálltak.
De mi vagyunk a hülyék, hogy hagyjuk, hogy hagytuk nekik, hogy ez a féreg jellemvonás ennyire mindennapos legyen számukra és hogy ennyire ne tudják tisztelni a férfiakat, egy másik embert.

claire85 2017.03.29. 21:27:02

Női szemmel nézve is gáz. De a barátnőké is.
Mondjuk ez a fajta 'módszer' a 20-as éveink elejére tehető.
De az tény sok ijesztő szituációval találkoztam én is, és effajta tapsztalatok híján igen kiszolgáltatott helyzetbe kerülhet adott esetben egy nő, szóval megvoltak a magam 'vészjelei' is, amit egymás közt alkalmazva randizgattunk újra és újra. Plusz jelszó és időpontok, helyeket mindig megadtunk egymásnak.. és sajnos volt, h. alkalmaztuk is. :(((

2017.03.29. 21:44:02

@claire85:
Itt nem az a probléma, hogy kimenti magát egy nő.
Nem erről szól a történet.
Ezt lesz@rná mindenki.

Hanem, hogy lehúzza a férfit, manipulatívan, sunyi, gusztustalan módon, tudatosan, a pénzére hajt.

whoamiohmy 2017.03.29. 22:18:27

Egyébként ez egy érdekes sztori. Nem egyértelmű a helyzet. A két barátnő két helyben vásárolt jegy árán segítette a csajt, hogy le tudja húzni lovagunkat egy - vélhetően olcsóbb - jegy árával? Eléggé valószínűtlen magyarázat. Sokkal valószínűbb, hogy tényleg a csaj "kimentése" volt a cél és nem a lehúzás. Persze sokkal korrektebb lett volna, ha a csaj egyszerűen közli, hogy bocs, de már most látom, hogy alma a szitu, mert nem vagy szimpi. De hát ilyen mértékű őszinteség már tényleg utópia volna manapság.

Ethan Wolf 2017.03.29. 22:23:07

@whoamiohmy: Vagy esetleg tévesen azt nézte ki belőlem, hogy vagyok olyan lúzer, hogy ha van még jegy akkor gavallér módon megveszem a barátnőinek is :D
De szerintem is, inkább menekítés volt a fő cél...

whoamiohmy 2017.03.29. 22:31:43

@Ethan Wolf: igen, ez nekem is átfutott az agyamon (istenem, ha belegondolok, úgy tíz évvel ezelőtt még gondolkodás nélkül kifizettem volna a barátnők jegyét ebben a szituban, mekkora ökör voltam, te jó ég), de a dolog akkor is nagyon rizikós, mert mi van, ha nincs jegy? Ez tényleg ilyen last-ditch effortnak tűnik. Mindegy hogy, de mentsük ki a csajost a pasi karmai közül! Nagyon nem tetszhettél neki.

Az viszont megérne pár ezer forintot, hogy elolvashassuk az üzenetváltást!
" Úristen, csajok, mentsetek ki innen, ez komolyan elhitte, hogy elmegyek vele utána!!!! Help plz, vészhelyzet, nínó, nínó, nínó!!!
Oké, csajszi, összetrombitálom az Adrit és jövünk! Tarts ki, jön a felmentősereg! Egy gyors smink és indulok!
Figyu, csajszi, az Adrinak pont megjött, de hívom a Katát, jövünk, ne add fel!!!! xxx"

:D

whoamiohmy 2017.03.29. 22:52:43

@claire85: de most komolyan, mi tart vissza egy nőt egy ilyen szituban attól, hogy közölje a pasival: bocs, élőben nem jössz be. Nem lesz a dologból semmi, ne raboljuk egymás idejét.
Minek ennyi praktika? Jelszavak, készenléti ügyeletben tartott barátnők, sms-kódszavak... Nem egyszerűbb közölni, hogy bocsi, de kopó van?
100 férfiból 99 még meg is köszönné az őszinteséget. Esetleg megkérdezné, hogy mit csináljon másképp.

claire85 2017.03.29. 23:00:41

@whoamiohmy: Sírva röhögök... :D Így írnak a huszonéves 'csajok'? :DDD

whoamiohmy 2017.03.29. 23:07:52

@claire85: tudnék mesélni... Amiket nőismerősök mutattak... Volt egy kisebb balhé egy legénybúcsú körül, amit a baráti társaságban segítettem megszervezni, és ott felkértek a csajok, hogy bíráskodjak egy kérdésben. Így lehetőségem volt betekinteni a Facebook chates "írásos bizonyítékokba"...

Nem volt egyszerű értelmezni az ott írottakat férfi aggyal...

claire85 2017.03.29. 23:08:04

@whoamiohmy:

Persze, a mostani fejemmel meg nem csinálnám...de akadt olyan szituáció, h. beültem kvázi vadidegen pasi kocsijába kávézás után, mondjuk olyankor már hiába a jelszó, ha a belső zár kattan...mert ilyen eset is volt... vagy mondjuk a lakásajtón belépés után biztonsági zár ráfordít...persze figyelmetlenség...de abban az időben hihetetlen naívaként randiztam.... de volt házibuli is amin összesen 4-en voltunk szoros leosztásban.. onnan igen kellemetlen kimenteni magad. Persze alapvetően nem voltam bizalmatlan, ezt mostanra tökélyre fejlesztettem :)) Szóval ezért a kódnyelv. Éles helyzetben kb. egyszer segített. Szóval végül is igazatok van hiábavaló.

claire85 2017.03.29. 23:10:07

@whoamiohmy: Nekem néha magamat követni is nehéz. A női és férfi agy és kommunikáció tényleg baromira különböző.

:)) azért szívesen elolvasnám... hadd nevessek még így elalvás előtt egy jót. :D

claire85 2017.03.29. 23:11:14

@icipicicsipa: Igen. Értettem a szituációt ;)

whoamiohmy 2017.03.29. 23:31:30

@claire85: fuhh, hát ez egy nagyobb lélegzetű sztori. Akár külön poszt is lehetne belőle. A lényeg, hogy a legénybúcsú az éjjel folyamán kétszer is egy bordélyházban kötött ki, de a vőlegény abszolút feddhetetlen maradt. A férfitársaság szingli, illetve lazább erkölcsű tagjai viszont éltek a lehetőséggel. Ezt a menyasszony nem tudta, viszont sejtette, hogy valami történt, így az egyik koszorúslány (akivel én "kavartam" épp aktuálisan) kapta a feladatot, hogy kiszedje belőlem, mi történt és mi nem. A módszerek tárháza nem hagyott maga után kívánnivalót, végül célt ért, de hazudott, ami miatt én szakítottam vele. Ez kellőképpen összetörte az esküvő körüli romantikus buborékot, így felszólítottak, hogy olvassam el az elmúlt három hónap Facebook chatelését, így biztosítandó, hogy a koszorúslány végig igazat mondott (ami nem volt igaz, hazudott). Nem volt egyszerű menet ;)

claire85 2017.03.30. 09:28:57

@whoamiohmy: :DDD 2x is bordélyház...ejh...és te a társaság mely részéhez tartoztál?

:D

claire85 2017.03.30. 09:50:31

Egyébként még erről az jutott eszembe, h. míg egy olyan program ami társas aktivitásra késztet végigszenvedni ténylegesen borzasztó..de egy koncert, ahol optimális esetben azért jól tudod magad érezni különösebb kontakt nélkül..és ráadásul nyilvános hely..nulla kockázat.

Nő létemre nem látok benne kimentésre váró feladatot. Én kicsit eltávolodtam volna, vagy úgy tekintetettem volna rá, mint egy baráti kikapcsolódásra, ami ráadásul ingyen volt.

Mondjuk én semmit nem fogadok el speciel senkitől ilyen helyzetben sem, mert az kiszolgáltatottá tesz,és olyan érzetet kelt, mintha adós maradnék vmivel, amit mondjuk a randi végén nincs kedvem törleszteni...

Ha pedig mégis bármi alakul(na), akkor is a mérleg nyelve középen álljon meg.... :)

whoamiohmy 2017.03.30. 10:18:15

@claire85: ezt fedje továbbra is homály, így izgibb a sztori ;)

Félretéve a misztériumjátékot, soha nem fizettem még szexért egyébként. No meg a koszorúslány vallatási stratégiái között nem kevés szexuális "kínzó" módszer is szerepelt, így nem maradtak szexuálisan kielégítetlen igényeim akkoriban ;)

varosilany 2017.03.30. 12:10:47

@whoamiohmy: Ezen most szakadok...tényleg ilyenek a csitrik :D

varosilany 2017.03.30. 12:14:58

Én szerencsére mindig korrektnek tartom magam, nemrég elvitt egy srác randizni, én szeretem, ha nem mindent ő fizet, hisz első randi, de itt állta a vacsorát, szándékosan utána már nem kértem semmit...majd mikor pár nap múlva újabb randira hívott én már tudtam nem akarok vele semmit, megmondtam hogy szimpatikus, de részemről semmiféle kémia nem volt meg...az a bizonyos szikra :) pár ismerősöm nem értette miért nem adok neki még egy esélyt, menjek el vele újra. De én nem akartam még egy vacsorát kifizessen úgy, hogy már tudom semmi esélye...kedves aranyos volt, de ha az első 5 percbe nálam nincs szikra, akkor tudom, hogy nálam esélytelen a dolog :)

eurodollar 2017.03.30. 16:09:38

@Ethan Wolf: "És még csodálkoznak, hogy eszünk ágába sincs dugáson kívül másra használni őket? :)"

Nem, nem csodálkoznak. Hüledeznek. Kiakadnak. Nem értik. Szájkaratéznak. :D

Ethan Wolf 2017.03.30. 18:02:06

@varosilany: Korrekt hozzáállás, az ismerőseid, akik azt akarták, hogy adj neki még egy esélyt, ők simán elmennének még egy ingyen vacsira...

claire85 2017.03.30. 19:02:24

@whoamiohmy: Tetszik ez a "vallatási stratégia" dolog. Na majd kipróbálom mennyire működik :D

VT 135 2017.03.30. 23:34:51

@whoamiohmy: "a koszorúslány vallatási stratégiái között nem kevés szexuális "kínzó" módszer is szerepelt"
Erről mesélhetnél részletesebben! :)
Mert gondolom, nem sima szexmegvonás volt, amennyiben nem vallasz. Az túl átlátszó és durván romboló hatású egy kapcsolatban

whoamiohmy 2017.03.31. 00:40:21

@VT 135: az is volt, de gyorsan leszoktattam róla ;) Bár nem ennek az ügynek az apropója kapcsán.

Egyébként a csajok a szexmegvonós trükköt nagyon korán bepróbálják egy párkapcsolatban, és ezt tudni kell kezelni.

claire85 2017.03.31. 00:50:01

@whoamiohmy:

Igen?

Én még ilyet nem próbáltam...na lehet azért tartok itt ahol.. :D

whoamiohmy 2017.03.31. 01:01:57

@claire85: te ilyen kis éjjeli bagoly vagy? Én ma mentőztem este hatig, utána kidőltem 2 óra hosszára, ezért most persze nehezen tudok elaludni. Te mi szépet csinálsz ilyenkor? Tudod, a jó kislányok este 8kor már ágyban vannak - hogy tízre hazaérjenek a férjükhöz :)

claire85 2017.03.31. 07:51:23

@whoamiohmy:

:D Este írni szoktam általában, ilyenkor halmozódik fel a munka.... Azért néha a hobbi írogatásra is jut idő, pl. ide :)))

És tudod a 'jókislányok' mindig annak tűnnek, aztán meglepetéseket tudnak okozni.. Na, én is ilyen vagyok. :D

..és neked meg tegnap nem valamelyik ilyen ágyban kellett volna feküdni? :DD

whoamiohmy 2017.03.31. 08:06:58

@claire85: most épp a németeknél dolgozom, ráadásul hosszabb lélegzetben egy szakvizsgáért. Itt esélytelen becsajozni, a németek szó szerint undorodnak a kelet-európai pasiktól. Még nyolc hét, leteszem a vizsgát aztán húzok vissza Angliába szerintem. De addig is egyedül alszom sajnos :(

A jó kislányok EXTRÉM meglepetéseket tudnak okozni minden értelemben ;)

varosilany 2017.03.31. 10:24:10

belepirul a monitorom a flörtölésetekbe ;)

VT 135 2017.03.31. 22:57:07

@whoamiohmy: Szerintem a "helyes" szex-vallatási mód az lehet, h a nő először teljesen rámegy a férfira, akinek a szíve teljesen "ellágyul" a hatalmas élvezetek és női odaadás következtében. Ezt a pillanatot használja ki aztán a nő, h mindent kiszedjen a férfiből! :) Szerintem mind a kémnők, mind a titkosszolgálatok által megfigyelt/üzemeltetett bordélyok is ezen módszer alapján működnek.

VT 135 2017.03.31. 23:00:58

@whoamiohmy: "Egyébként a csajok a szexmegvonós trükköt nagyon korán bepróbálják egy párkapcsolatban, és ezt tudni kell kezelni."
Na mondjuk mit csinálsz akkor, ha arra fogja, h neki nincs ilyen gyakoriságra igénye? Hogy a pl. a heti 2 alkalommal annyira kielégítetted, h "megtelt" az élvezet raktára?

whoamiohmy 2017.03.31. 23:02:45

@VT 135: így valahogy. Az se árt, ha az illető hölgy "érti a dolgát", illetve tud egy pár trükköt. No meg ha imádja a szexet, intenzíven, hangosan és zsinórban akár 8-10-szer is el tud élvezni ;) az ilyesmi irgalmatlanul meg tudja dobni a férfiak önbizalmát.

Egyébként a történet pikantériája, hogy nem a szex miatt szedte ki belőlem az este történéseit végül, hanem egy ügyes hazugsággal. Persze mégee volt annyira ügyes, mert rájöttem végül.

whoamiohmy 2017.03.31. 23:06:59

@VT 135: ez egy folyamat, aminek a szexmegvonás már egy igencsak előrehaladott stádiuma - de erről már volt szó korábban. Ami félelmetes, hogy bár ez már a harmadik lépcső a férfi lebétásításának folyamatában, mégis, a legtöbb férfi az első két lépcsőt tálcán kínálja fel a nőnek, gyakorlatilag az első alkalom után, mikor bugyin belülre került (sokszor még az előtt). Én is ilyen voltam egyébként, nagyon sokáig. A trükk az, hogy nem szabad eddig a pontig hagyni elmenni a folyamatot, illetve sajnos be kell látni, hogy minden kapcsolat eljut ebbe a stádiumba egyszer. Ekkor vagy ki kell lépni a kapcsolatból, vagy bele kell törődni és úgymond "összecsiszolódni" - vagyis lebétásodni.

claire85 2017.03.31. 23:52:51

@whoamiohmy: Akkor nem vagy magas, szőke, kék szemű??? :)

claire85 2017.03.31. 23:56:45

@whoamiohmy:

:D Már műsort csinálunk.. látod.. ? ;)

whoamiohmy 2017.04.01. 08:54:28

@claire85: követve a korszellemet, képben illetve mémben válaszolok!

tinyurl.com/k325ygx

claire85 2017.04.01. 10:59:22

@whoamiohmy: Majd szólok az egyiknek vegyen feleségül ;) és ne ígérjen semmit. :D

claire85 2017.04.01. 11:05:35

@whoamiohmy: gyenge poén volt, követve a korszellemet talán egy pénzes zsákot kellett volna belinkelned :D Mert a nőket csakis ezt teheti boldoggá, hát nem? :DDDD

Mondjuk én a tulipánt szeretem, az meg nem terem minden bokorban ;)

Ethan Wolf 2017.04.01. 12:26:51

@VT 135: Érdekesség, hogy épp nálam aludt egy lány, akivel negyedszer találkozom és minden alkalommal volt minden. De este, előadta a fáradt vagyok, csak bújjunk szlogent. Én meg felkeltem az ágyból, leültem a gép elé és elkezdtem játszani valamivel. Nem telt el sok idő, ő jött oda és kezdeményezett. Nem sértődötten, duzzogva, hanem mint aki leszarja, mentem el onnan. Bevált, beijedt, hogy másnap már nem is fogom keresni. De persze, itt még nem ért véget, mert minden kör között ment a vallatásom! Keresztkérdés, ugyanaz a kérdés, csak más irányból feltéve, összezavaró kérdések, és a legrosszabb, hogy ilyenkor már alig van vér az agyadban, fáradt is vagy két menet után, szóval jobb ilyenkor nem tudomást venni a kérdésekről.

whoamiohmy 2017.04.01. 14:32:34

@Ethan Wolf: hehe, na erről beszélek. Ugyesen kezelted, pont igy kell. Mirol vallatott egyebkent? Gondolom a tobbi nőről.

whoamiohmy 2017.04.01. 14:37:35

@claire85: ismered a viccet: milyen pasi kell a nőnek? Fontos, hogy:
- Sok pénze legyen
- Nezzen ki ugy mint egy filmsztar
- Kedves legyen es megerto no meg hazias
- Legyen jo tarsadalmi statusza, mernok, ugyved vagy valami hiresseg
- Legyen egy KANISTEN az agyban
- Es a legfontosabb, hogy ezek a ferfiak NE TUDJANAK EGYMASROL!!!

claire85 2017.04.01. 15:44:03

@whoamiohmy: Maradjunk a megértő 'kanisten'-nél :D :D

claire85 2017.04.01. 16:45:02

@Ethan Wolf: Ennek vége amúgy általában egy kicsusszant színőszinte válasz, ami hatalmas sértődéshez vezet.. általában. Borítékolható veszekedés...:D szóval jó tanács, inkább ne mondjatok el semmit.!! :D

Ethan Wolf 2017.04.01. 20:15:35

@whoamiohmy: A terveimről a jövőre nézve, a munkámról. A nőkkel kapcsolatban csak a szokásos odaszólások: "biztos lesz valaki holnap estére is", "minden csajnak ezt mondod", "kinézem belőled, hogy valahol feleséged is van" :D Ez utóbbi akár sértés, akár bók is lehetne :D

whoamiohmy 2017.04.01. 21:42:26

@Ethan Wolf: na ez egy erdekes felallas: egyreszt ugye tesztelget, mennyire vannak mas noid (magyaran mennyire vagy alfa: ha vannak mas noid, neki is kellesz, ha nincsenek, az mar a sokat emlegetett bebetasitas 1. lépése), masreszt puhatolozik, mennyire lennel jo beta: mik a perspektivaid a munkadban? Akarsz-e majd megallapodni, gyereket, stb? Mennyire lennel jo ferj, keresel-e majd eleget ahhoz, hogy jo beta legyen beloled?

Osszefoglalva beprobalta a 3. fazist, mikor ezt haritottad, betesztelte, hogy megvan-e mar a 1. illetve rapuhatolt a masodikra.

whoamiohmy 2017.04.01. 21:48:24

@claire85: ertem! Neked egy vajszivu szexuálführerre van szükséged! Nagy ÉS játékos szerszám, arany szív!

Tudod, mit akarsz! Ez nagyon vonzó tulajdonság ám!

claire85 2017.04.01. 23:32:23

@whoamiohmy:

De lökött vagy ... :))) Tudod minden viccnek a fele igaz... :)

De igen, viccet félretéve.. már körvonalazódik. ;)

claire85 2017.04.01. 23:40:48

@Ethan Wolf: Van egy legjobb barátom, aki történetesen férfi. Na már most: ő mindig azt mondta nekem, nála azonaknak a nőknek akivel nem tervez kapcsolatot, 3 alkalmas szexbérlete van. Kérdeztem miért, ha jó volt, mocskos is volt, csinos is.. stb.. stb..Mert utána elkezdődnek, a 'kötelező körök'- meg a most már járunk? merre haladunk? csináljunk programot..kötődés, érzelmek- női részről. Ezt alátámasztom, k***va nehéz ezt jól kezelni, és szinten tartani, mi nők így vagyunk kódolva és a racionális részünk ilyen helyzetekben kevésbé jól működik..és hazudik az a nő, aki nem találta még rohadt jó szexkapcsolatban magát..és pont a szabadság részétől működik az intenzitás, később pedig épp ez rontja el...törvényszerű női részről. kivéve ha vki foglalja bennünk az érzelmi oldalt. Hmmm...
Szóval szerintem viszont azt tesztelte, mennyire veszed komolyan, és hallani akarta, h. ő mennyire különleges. ...és h. vektor mutat-e vmilyen irányba..

whoamiohmy 2017.04.02. 00:06:42

@claire85: a lököttnél egy jobb van: a LÖKŐ!

Mösziő löki á pádon, mádám visít de türí.

A másikhoz: rátapintottál a lényegre: a bétásítás (vagyis a vad, zabolátlan kefélőgép csődör, azaz az alfa átformálása igavonó, kiherélt lóvá) minden nőben genetikailag meglévő tulajdonság, így előbb vagy utóbb bekövetkezik minden kapcsolatban. Késleltetni lehet, de megakadályozni nem. Kérdés, van-e arany középút. Szerintem nem igazán.

claire85 2017.04.02. 00:16:00

@whoamiohmy: Történetesen a francia nyelv a szívem csücske. Tudom adná magát a poén, h. akkor tehát jól csinálom, de nem hervasztóan kijelentem, h. nem aaaaaarrraa gondoltam. :)

A kérdésedre a válasz...valószínűleg nincs, mert alapvető szükségletünk a biztonságra vágyás, de amint megkapjuk, és már nem is gondolkodunk azon, h. hol kivel, miért, hány nővel...és kizárólagossá válik...na, igen elkezdődik az, amit te 'bétásításnak' fogalmaztál.

Arany középút? Nincs. Mert az évek a középút ellen dolgoznak...

whoamiohmy 2017.04.02. 00:18:44

@claire85: inkább a társadalom változása dolgozik az arany középút ellen szerintem. Na süppedek, mert holnap 24 órázok az intenzív osztályon. Gute Nacht!

whoamiohmy 2017.04.02. 00:26:40

@claire85: "történetesen a francia nyelv a szívem csücske"

Akkor Nálad:

tinyurl.com/k325ygx

Bocs, de így elalvás előtt nem tudtam a magas labdát kihagyni. Na tényleg elmegyek most már alfába. Yo 8!

whoamiohmy 2017.04.02. 00:29:35

@whoamiohmy: ehh, ez a tbletről pötyögés de béna! Rossz a link.

Na még egyszer: ha a francia nyelv a szíved csücske, akkor Nálad:

tinyurl.com/k64wwxh

Ignore the last.

claire85 2017.04.02. 13:40:48

@whoamiohmy: hehe. Kellően távolról írsz, ahhoz h. ezt komolyan vegyem :D

claire85 2017.04.02. 13:42:16

@claire85: DE... ahhoz (is) valódi tudás szükségeltetik... kevesen képesek rá. :)

varosilany 2017.04.03. 09:25:05

@whoamiohmy: Ilyenen sose botránkozok meg :) nem is azért mondtam ;)
süti beállítások módosítása