Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy budapesti nőcsábász naplója

A sorozatrandizó

A sorozatrandizó

Ajánló - Netrandi

2017. október 09. - Ethan Wolf

Új sorozatot indítok "Ajánló" címmel, melynek célja, hogy olyan, a blog tematikájához releváns dolgokat ajánljak, amelyek érdekelhetnek másokat is. Ez lehet könyv, film, sorozat, olvasmány, akármi. Az első rögtön egy könyv lesz, amely mintha az én női megfelelőm lenne:

netrandi.jpg

A blog több sorozattal is rendelkezik (csak ízelítőül néhány példa az újak kedvéért):

A hagyományos, a randijaimról szóló posztok

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/01/31/szuztelenites_741

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/04/09/a_muno_es_a_hasmenes

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/06/23/vadaszat_a_voros_evire

Az elmélkedős posztjaim:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/05/26/az_online_ismerkedes_merfoldkovei

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/06/30/a_mezesmadzag_hatas

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/08/17/miert_jobbak_a_videki_lanyok

A csajok a netről sorozat:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/07/13/csajok_a_netrol_1_resz

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/01/12/csajok_a_netrol_6_resz

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/04/19/csajok_a_netrol_kulonkiadas

 Az  ismerkedéssel kapcsolatos tesztjeim:

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/10/18/happn_nagyszeru_de_elhalt_otlet

http://sorozatrandizo.blog.hu/2016/12/14/okcupid_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/07/03/szerelemdoboz_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/05/01/rapdirandi_teszt

http://sorozatrandizo.blog.hu/2017/07/24/salsa_party

És persze volt egy-két olyan poszt, ami kicsit eltért a fentiektől, amolyan "életképek", "helyzetjelentések", rövid "mindennapjaim" posztok. Plusz egy sorozat elfér még itt. :)

Akkor az első ajánló: Lauren Urasek Netrandi című könyve. A lányról annyit érdemes tudni, hogy húszas évei elején jár (közepén már inkább), és egy este Ő volt az okcupid (fentebb a teszt róla) alkalmazás sztárja. Ami annyit tesz, hogy aznap épp ő volt a legnépszerűbb (másnap már más), de épp aznap figyelt fel az ismerkedős applikációra egy újságíró, felvette Laurennel a kapcsolatot és egy rövidke "celeb" pályafutást indított el ezzel. Szóval a borítón tündöklő "New York legmenőbb csaja" egy kitekert marketing szöveg. A lány blogot vezetett, ahol megírta, milyen szövegekkel próbálkoztak nála a férfiak, fent van instagramon, twitteren, mindenhol és hála a hirtelen jött népszerűségnek, a tetovált lány szert tett egy kis ismertségre, így születhetett meg a könyve is.

Egy cikket azért linkelek róla (angolul):

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2602965/Men-try-kiss-10-minutes-meeting-Meet-tattooed-stunner-whos-popular-date-OKCupid-having-choice-men-ruining-love-life.html

Mikor megláttam egy könyvesboltban, azonnal tudtam, hogy kell nekem, bele sem olvastam, már a borítóról tudtam, hogy olyan iromány, ami a profilomba vág, meg is vettem.

Akkor lássuk, milyen érdekességeket olvastam a könyvében:

Természetesen azzal indul, hogy a leghosszabb párkapcsolata véget ért, mert a férfi alkoholista, szerencsejáték függő, és döntésképtelen volt. Mellékesen még hazug is. Tehát érdekes módon csupa csupa rossz tulajdonsággal bírt, hősnőnk mégis kitartott mellette négy évig. Nagyon jóképű srác lehetett. :)

A könyvben amúgy a randik nem hosszúak, kb mint a posztjaim, egy-egy randi 1 és 3 oldal hosszú, majd jön a konzekvencia (általában a férfi hibája, hogy nem működött a dolog), majd jön a következő alany.

Az egyik randin nagyon kiakadtam. Elmesélte, hogy egy férfi méregdrága jegyeket vett valami meccsre, és együtt mentek volna, de a hapsinak közbejött valami.Odaadta a jegyeket Laurennek, hogy menjen csak el. A legjobb barátnője nem ért rá, hát kit vitt el? A személyi edzőjét! Akivel párszor lefeküdtek! Kicsit gusztustalannak tűnt, hogy azon a jegyen, amit egy amolyan rendes férfi adott neki, azon a kúrópajtiját vitte magával. Mit is mondanak erre Alfa fucks, beta sucks, vagy mi? Gondolom, a személyi edző volt az alfahím, akinek mindent szabad.

Míg sok pasival több körös randikat fut, addig a jóképű, akcentusos pasival elsőre lakásra megy és lefekszik. :) Ezzel amúgy nincs baj, csak érdekes jelenség.

Azt vettem észre, hogy némelyik randi leírása, mintha túl lenne tolva, mintha kikozmetikázták volna. Az élőben magas, jóképű, vonzó férfi egy porsche-val állít oda, és Van Gogh kiállításra viszi. Lauren amúgy egy tetovált lány, de ezzel a férfival, akiről kiderült, hogy húsz évvel idősebb nála (de gondolom a Porsche miatt ez nem volt gond), a káoszelméletről beszélgettek! Azért azt az eszmecserét megnéztem volna. De a java, most jön. A férfi nem csak gazdag, magas, művelt, jóképű, de sebész is. Nem is akármilyen, rögtön szívsebész! Na most komolyan... :) Azon viszont röhögtem, hogy Lauren állítólag lepattintotta, mire a férfi búcsúzóul egy pénzzel teli borítékot adott neki! A csaj fel se fogta, hogy ezzel a férfi tulajdonképpen lekurvázta őt.

Lauren szerint, aki egyetért azzal, hogy mindenkit egyenlő jogok illetnek, az automatikusan feminista is. Azért ezzel az elmélettel nem mindenki fog egyetérteni.

Egyik alkalommal megírja a férfi olvasóknak, hogy milyen képeket tegyenek fel magukról, és hogy ne csaljanak, trükközzenek azokkal. Erre a rákövetkező négy oldalon azt taglalja a nőknek, hogyan érdemes sminkelniük magukat a képekhez, amelyeket majd feltöltenek. :)

Egyik írásában megemlíti, hogy macskája van. Ha rögtön azzal kezdené a könyvet, hogy szingli, macskás csaj, akkor egész máshogy állok neki az olvasásnak. :)

Nem tudom, mennyire fizetett reklám, de gondolom, hogy az, mivel az okcupid rendszeresen említésre kerül a könyvben, sőt még az apple is. Ez utóbbi csak kétszer, viszont abból az egyik elég érdekesen, valami olyasmit írt, hogy "köszönöm IOS7". Nem tudom, ez mennyire hangzik hitelesen egy huszonéves "szájából". Szerintem ez is reklám volt, de ebben nem vagyok annyira biztos, mint az okcupid említésében.

A könyv egy részén megpróbálja lefordítani a nők nyelvére, hogy egy-egy férfi által írt üzenet, mit is takar valójában. Mondanom sem kell, a fordításnak köze nincs a valósághoz. Egy példa: FÉRFI ÜZENETE: Ha tényleg ismerkedés céljából vagy itt, szívesen találkozom veled. LAUREN FORDÍTÁSA: Összetörték a szívem és keresek valakit, aki lefoglalja a péniszem.

Szóval a nők számára ez jön le a fenti mondatból? Ez komoly? :(

Ezen pedig azt hittem betojok. Egyik sztorija szerint összejött egy jóképű, gazdag, sráccal és idővel szerelmes is lett belé. De a srác a kapcsolatuk első vagy második hónapjában nem barátnőjeként mutatta be őt a haverjainak, hanem barátként. Erre Lauren elugrott Vegasba a barátnőjével és első este lefeküdt egy izmos, tetovált táncos férfival. Még meg is jegyzete, hogy nincs ebben semmi rossz, hisz az a másik (akibe szerelemes) nem barátnőnek nevezte őt. Azaz szabad a vásár. Másnap hazautazott és folytatta a kapcsolatot a sráccal, mintha mi sem történt volna. Mi a fasz????? Ez komoly??? Akármi miatt is lehetett, hogy a srác pár hét után nem akarta barátnőnek hívni, erre az a reakció, hogy mellette nyugodtan lehet félredugni? Miközben még állítólag szerelmes is?????

Lauren szerint, ha egy férfi nem fizeti a számlát, és nem nyit neki ajtót, az annak a jele, hogy nem érdekli őt eléggé.

Azt állítja iszonyat sok randija volt (please bitch), de a könyvben jó ha három-négy tucatnyi van. Hol a többi? A folytatásban? Mert a felsorolásában volt pilótától kezdve mindenféle, de a könyvben javarészt gazdag, jóképű művészlelkek voltak.

 

Pozitívum, hogy tanácsokat ad férfiaknak, hogy mely nőkkel nem érdemes ismerkedni és egy részük fedi ezen blog tanácsait is, bár ő nem megy bele olyannyira a részletekbe. 

Randizott Ethan nevű férfival is. :) Eskü nem én voltam. :P

Legalább ő is egyetért azzal, hogy a hetekig tartó levelezgetésből nem lesz kapcsolat.

Arra a következtetésre jutott, hogy a harmincas szingli férfiak túlnyomó többsége nem akar egyáltalán kapcsolatot, mert tök jól elvannak alkalmi kalandokkal is. Ebben azért igaza lehet, még ha részben is. 

Olvasmányosan ír, amúgy. Szerettem olvasni, megvolt a flow érzés, olvastatta magát. Ez persze ízlés dolga, meg írás technika, stílus, de nekem tetszett, ahogy ír. Amit írt, az már más tészta.

Okos meglátás részéről, hogy az internet adta lehetőségek a bőség zavarához vezetnek a nők esetén, ezért gyakran a túl sok opció miatt, egyet sem választanak. Vagy épp mindig az az érzésük, hogy lemaradnak egy jobbról, ezért mennek egy másik palira. 

Amúgy sokban hasonlít rám, a könyvben még a sorozatrandizás kifejezés is elhangzik. Randizott Ethan nevű férfival. Még a dátumok is hasonlítanak, én is azokban az években nyomtam nagyon az ipart csak én nem okcupidon. A könyvet 2015-ben írta, a Magyar fordítás 2016-os. A blogom 2015 végén indult. :D Nem mosom le magamról...

 

Összegezve: Az írástechnikája nekem tetszett, olvastam volna még. Az írás tartalmát kiveséztem, én amolyan ironikus hangvitelben olvastam. Vicces, hogy amiről ő természetesen ír, az férfi szemmel hatalmas pofon a nőknek (a félrekúrása, ami szerinte nem is az volt). Alig kétszáz oldal és sokszor, mikor idézetet vág be egy-egy férfitól, az külön egy oldalon van. Ami annyit tesz, hogy elég szellős a könyv. Ez a 200 oldalnyi tartalom jobban összébb húzva elfért volna 120 oldalban is. Magyarul, elég rövid. Pedig állítása szerint sok randija volt, lehetett volna még ugyanennyit beleírni. Nem tudom, megért-e háromezer forintot, nekem igen, másnak nem tudom. Egy hosszabb délután alatt el lehet olvasni. 

Mindenki döntse el magában a fentiek alapján, hogy megéri-e. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatrandizo.blog.hu/api/trackback/id/tr9812936347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildschwein 2017.10.09. 08:47:54

"Lauren szerint, aki egyetért azzal, hogy mindenkit egyenlő jogok illetnek, az automatikusan feminista is. Azért ezzel az elmélettel nem mindenki fog egyetérteni."
Nem bizony, például én sem értek vele egyet :) Szerintem az, aki így gondolja, az automatikusan buta is. A feminizmus nem azt akarja elérni, hogy egyenlő jogok illessék a nőket. Ennek nem is lenne értelme, mert ez már régóta megvan. A feminizmus többletjogokat akar a nőknek. (Amúgy ez is megvan már, de még mindig nem elég nekik.) És emellett még a férfiakkal szemben is folyamatosan fellép, tehát nem egyszerűen csak a nőknek akar jót, hanem a férfiaknak is rosszat (mintha ez csak egyszerre működne). Aki nem látja a feminizmusnak ezt az igazi arcát, hanem még mindig abban az álomvilágban él, hogy itt az egyenlő jogokról van szó, az bizony buta.
Egyébként Wolf, szerintem neked van valami külön adottságod ahhoz, hogy ezt az idióta csajos bullshitet elviseld. Nem hiszem, hogy én el tudtam volna olvasni ezt a könyvet. Külön megpróbáltatás benne az, hogy az ilyesmit "New York legmenőbb csajának kalandjainak" nevezni jó marketingfogásnak tűnik - az ilyen társadalom az összeomlás előtt áll. Pár évtized még, talán.

erkölcsi hulla 2017.10.09. 10:56:29

"Lauren szerint, aki egyetért azzal, hogy mindenkit egyenlő jogok illetnek, az automatikusan feminista is. Azért ezzel az elmélettel nem mindenki fog egyetérteni."

A feminizmus az egyenlő jogok alatt a női többletjogokat érti, természetesen a fehér férfiak kárára. Amit már amúgy is alkotmányi szinten megkaptak, és még nagyon sok más módokon, csak, nyilván soha, semmi nem elég.

Ettől a nőtől (?) meg így olvasatlanul is hányingerem van, az ilyenektől lesz a legtöbb normális férfi kimondottan "nőgyűlőlő", bár ez is egyfajta nőktől járó megalázni akaró bélyeg, mivel férfi olvasatban inkább azt jelenti hogy megvilágosodtak a férfiak, és már nem veszik be a pina és a nők istenítését, még ha a társadalom masszívan azt is várja tőlük. Szóval ez egy öngerjesztő folyamat, minél több ilyen ribanc miatt lesz egy férfi összetörve, és mikor rájön, akkor növekedett a red pilles "nőgyűlölők" tábora egy fővel. Kivéve ha olyan szinten agymosott magina szolgalélek és szárazbarát, hogy észre sem veszi. Ezeknek kasztrálást javasolnék, de minek is, amúgy sem tudják mire használni majd.

erkölcsi hulla 2017.10.09. 11:00:12

Egyébként wolf, mazochista vagy, ha szerinted jó időtöltés egy elkényeztetett picsa hazudozását olvasni, arról hogy ki és hányszor baszta és nem baszta meg, közben "jó" tanácsokat adva, hogyan legyél minél jobban idomítható és lehúzható férfi.
Poénnak elmegy, persze, hogy mit gondolhatnak az okcupid cenzorai, mi kell a mai nőknek és férfiaknak.

Krisz101 2017.10.09. 14:37:20

ez vagy fizetett reklám Wolf vagy te mazochista vagy :DDD

ja most látom ezt már említették
akkor +1
remélem nincs harag ;)

az ilyen könyveknek számomra semmi értelme. persze érdekességnek jó olyan ember számára aki maga is erről ír.

de ránézésre is ez a blue pill bullshit. Amerikában már óriási problémák egyenlőtlenségek vannak. az ottani átlagferfi sokkal emaszkuláltabb és ostobább, tudatlanabb, mint egy magyar, vagyis felteszem az ottani férfiak teljesen a 2 végletbe tolódtak.
azért egy magyar még relative józan, képes egy határt szabni általában.

ilyenformán amíg egy könyv nem tisztázza hogy mekkora, kb nagyságrendi különbség van a két nem lehetőségei között, addig szerintem nem tekinthető hitelesnek, nincs miről beszélni.

tekintsünk is el attól, h simán nagy része kamu is lehet, hisz ott egy nő internetes létének alapja, hogy pofátlanul feljavitja magát. kezdve még anno a MySpace szelfiktől, ami mostanra az Instagram szintjére jutott.

egy iparág lett abból ami arra épít hogy ostoba férfiak 10ezrei szétlájkolnak átlagnál kicsit jobb csajok semmitmondó, nulla munkával készült képeit, akik az oldalukat reklámhordozóként értékesítik, és ebből igencsak jól élnek...

ott olyan a helyzet hogy ez a csaj mondjuk kritizálja a felhozatalt, vagy hogy 2 hete nem találkozott normális pasival aki neki tetszene... miközben tök normális, jolszitualt férfiaknak felhozatal sincs, konkrétan hetekig v hónapokig randi lehetőséghez sem jutnak, nemhogy választási lehetőséghez.

a fentiek miatt egy ilyen könyv teljesen hiteltelen számomra.

kicsit olyan mintha anno amikor még kurva jó feltételekkel lehetett szürke importban autókat behozni, a diler azért nyafogott vna, hogy 30 autó közül az egyik döglött volt vagy mittudomén...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.09. 15:30:55

@erkölcsi hulla: „ "nőgyűlőlő", bár ez is egyfajta nőktől járó megalázni akaró bélyeg”

Itt is megalázó bélyegként használják a "felvilágosult", cseppet sem férfigyűlölő nőszemélyek.

erkölcsi hulla 2017.10.09. 15:37:27

@The Cortez: Azokat ignorálni kell, a teljesen értelmetlen vita helyett.

Wildschwein 2017.10.09. 17:16:51

Egy kérdés a t. férfi olvasótáborhoz: Ti hányasra értékelnétek ezt a nőt a közismert 10-es skálán? (Figyelem: tárgyiasítás, szexizmus, fúj, fúj. A képei megtekinthetők a posztban szereplő linken.)
Szerintem HB7-es. Legalábbis én oda sorolnám, ha nem lennének tetkói - én azt nem szeretem, de ez egyéni ízlés kérdése, ezért ettől eltekintettem. A tanulság, hogy már egy ilyen, egyáltalán nem felső kategóriás nő esetén is az a helyzet, hogy a szexpiac a lábai előtt hever.

Ethan Wolf 2017.10.09. 19:27:11

Lehet, hogy csak azért volt számomra olvasmányos, mert a témáról blogolok, de még ennek a könyvnek is örültem, mert annyira kevés anyaghoz lehet jutni a témában a másik nem szemszögéből nézve.

Ethan Wolf 2017.10.09. 19:29:22

@Wildschwein: Nehéz kérdés, mert egyik képen 7-es, a másikon 6-os. De megadnám neki a hetest.

erkölcsi hulla 2017.10.09. 20:57:47

fekete haj -1 pont ( indiaira asszociálsz egyből, ha érted mire gondolok)
tetoválás -1 pont, -2 ha randa és sok/túl nagy, ez egy -2-es
nem látszik fiatalnak, de tudom h 23-4 éves, az ok
szarrá van sminkelve, de tudom hogy fiatal, még ok
ha nagyon alacsony az is -1-2 pont
ha elég nagy a csöcse, akkor az ok, bár ez is testalkattól függ
Összegezve, 6-7 es megvan, ha szépek a fogai.

erkölcsi hulla 2017.10.09. 20:59:57

ja és "New York Legmenőbb Csaja" -9722345677 pont.

Sadist 2017.10.09. 23:03:31

"Kicsit gusztustalannak tűnt, hogy azon a jegyen, amit egy amolyan rendes férfi adott neki, azon a kúrópajtiját vitte magával. Mit is mondanak erre Alfa fucks, beta sucks, vagy mi?"

Hát ja, elég hányadék dolog. Helyesen alfa fucks, beta bucks. Az alfa kúrja, a béta meg előteremti a kényelmes élethez szükséges zsetont.

"Míg sok pasival több körös randikat fut, addig a jóképű, akcentusos pasival elsőre lakásra megy és lefekszik. :) Ezzel amúgy nincs baj, csak érdekes jelenség."

Tényleg nincs vele gond, de az a nő, aki a kellően vonzó és jóképű pasast első randin torokra veszi, annak onnantól kezdve már semmi joga elvárni az udvarlást, figyelmet, törődést, elköteleződést, még a legutolsó bétától sem. Beárazta magát, viselje a következményeit!
Érdekes volna, ha bármely nőről kideríthető lenne, hogy hány partnere volt és melyiknek mennyi idő és udvarlás után adta be a derekát. Lennének nagy arcleszakadások, amikor a tisztes férjek megtudnák, hogy a visszafogott, decensnek hitt feleségeikben korábban már megfordult jó néhány kolbász, ráadásul egy-két randi után, vagy akár találkozás után fél órával.

"Lauren szerint, aki egyetért azzal, hogy mindenkit egyenlő jogok illetnek, az automatikusan feminista is. Azért ezzel az elmélettel nem mindenki fog egyetérteni."

Bele se kezdek. Ennyiből már a Napnál is világosabb, hogy egy idióta és ezért se fogta fel a pénzzel teli borítékos lekurvázást.
Tényleg elhiszed, hogy a káoszelméletről diskuráltak? Szerinted mennyi fogalma lehet a differenciálegyenletekről, amik alapvető fontosságúak a káoszelméletben? :)

"Egyik alkalommal megírja a férfi olvasóknak, hogy milyen képeket tegyenek fel magukról, és hogy ne csaljanak, trükközzenek azokkal. Erre a rákövetkező négy oldalon azt taglalja a nőknek, hogyan érdemes sminkelniük magukat a képekhez, amelyeket majd feltöltenek. :)"

Mert a nők azt akarják, hogy minden info ott legyen előttük feketén-fehéren, hogy ki az alfa. Ezért tanácsolják a nők mindig azt a férfiaknak, hogy csak legyenek önmaguk, ne játsszák meg magukat, ne hivalkodjanak a kamu Rolex-szel és a kölcsön kapott Bömbivel, ne hazudozzanak. Nő számára az egyik legnagyobb kudarc, ha megtévesztéssel egy arra méltatlan pasasnak sikerül megdugnia. Biztos láttad már ezt a vicces kis reklámot: www.youtube.com/watch?v=OCpv19rjLlA

"A könyv egy részén megpróbálja lefordítani a nők nyelvére, hogy egy-egy férfi által írt üzenet, mit is takar valójában. Mondanom sem kell, a fordításnak köze nincs a valósághoz. Egy példa: FÉRFI ÜZENETE: Ha tényleg ismerkedés céljából vagy itt, szívesen találkozom veled. LAUREN FORDÍTÁSA: Összetörték a szívem és keresek valakit, aki lefoglalja a péniszem.

Szóval a nők számára ez jön le a fenti mondatból? Ez komoly? :("

Nőknél nem az üzenet tartalma a lényeg, hanem hogy ki mondja, mikor mondja, hogyan mondja. Teljesen máshogy kommunikálnak és a kommunikációnak is más célja van.
A férfiak kommunikációja nyílt és egyenes, elsődleges célja az információ átadása.
A nők kommunikációja burkolt, elsődleges célja pedig a szociális interakció.
Ez a csaj is női kommunikációként próbálja dekódolni a pasas üzenetét, de valójában nincs semmilyen mögöttes tartalom, a pasas azt gondolja, ami szó szerint oda van írva.

"Erre Lauren elugrott Vegasba a barátnőjével és első este lefeküdt egy izmos, tetovált táncos férfival. Még meg is jegyzete, hogy nincs ebben semmi rossz, hisz az a másik (akibe szerelemes) nem barátnőnek nevezte őt. Azaz szabad a vásár. Másnap hazautazott és folytatta a kapcsolatot a sráccal, mintha mi sem történt volna. Mi a fasz????? Ez komoly??? Akármi miatt is lehetett, hogy a srác pár hét után nem akarta barátnőnek hívni, erre az a reakció, hogy mellette nyugodtan lehet félredugni? Miközben még állítólag szerelmes is?????"

A női erkölcs nem olyan, mint egy szilárd gránit tömb, sokkal inkább, mint a gyurma. Ami az ő érdeküket szolgálja, az jó és erkölcsös, ami nem, az pedig rossz és erkölcstelen.
Így történhet meg pl. az, hogy egy nő szabadon kefélhet, akivel csak akar, nincs abban semmi erkölcstelen, de ha egy másik nő lecsapja a kezéről a kiszemelt pasast, akkor az a nő a világ legszutyokabb ribanca lesz.
Lásd még care based morality vs justice based morality.

VT 135 2017.10.09. 23:27:26

"Lauren szerint, aki egyetért azzal, hogy mindenkit egyenlő jogok illetnek, az automatikusan feminista is. Azért ezzel az elmélettel nem mindenki fog egyetérteni."
Egyelőre itt tartok, de innentől kezdve tényleg csak szórakozásnak olvasom azt, amit róla írsz, hiszen őt egy grammig nem lehet komolyan venni, hiszen egy buta és arrogáns feminista. Ez amúgy a legelső "érv", amit a feminácik papagáj módjára szajkóznak, csak hát ezt az "érvet" is szokták a leggyorsabban ízekre szedni. Amit nem írok ide, ha valakit érdekel a téma és valami rejtélyes okból nem találkozott még a reakcióval, az nézzen pl. Milo-t, vagy Ben Shapiro-t a youtube-on.

Sadist 2017.10.09. 23:30:58

"Arra a következtetésre jutott, hogy a harmincas szingli férfiak túlnyomó többsége nem akar egyáltalán kapcsolatot, mert tök jól elvannak alkalmi kalandokkal is. Ebben azért igaza lehet, még ha részben is."

Pontosabban azok a harmincas, szingli férfiak nem akarnak kapcsolatot, akikkel ő randizott. Ha a saját szintjén, ne adj isten csak egy picivel is lentebb keresgélt volna, bőven talált volna olyan férfiakat, akiknek nem derogált volna a kapcsolat és a hosszútávú elköteleződés. Csak azok már nyilván nem annyira jóképűek, nem annyira gazdagok. Aki viszont megteheti, az meg habzsolja az életet, dugja a hozzá hasonló hobbi ribancokat, amíg bírja fasszal és nem bonyolítja az életét egy állandó nővel.
Nekem ebből az ajánlóból az jött le, hogy a csaj gyakorlatilag felsorolja a férfiakkal kapcsolatos bukásait, mert ha jól értem, még mindig nem találta meg az igazit.
Kicsit hasonlít erre a csajra, aki egy egyetem legnagyobb bikáival kúratta magát és részletes listát írt róluk.
heartiste.wordpress.com/2010/10/12/the-duke-rejection-list/
Ami közös bennük és amit egyikük se fog fel, hogy mindegyik pasas visszautasította őket.

"Okos meglátás részéről, hogy az internet adta lehetőségek a bőség zavarához vezetnek a nők esetén, ezért gyakran a túl sok opció miatt, egyet sem választanak. Vagy épp mindig az az érzésük, hogy lemaradnak egy jobbról, ezért mennek egy másik palira."

Ilyen az emberi psziché, de ezt már több, mint tíz éve tudjuk. Sikerült feltalálnia a spanyol viaszt.
www.ted.com/talks/barry_schwartz_on_the_paradox_of_choice

"Vicces, hogy amiről ő természetesen ír, az férfi szemmel hatalmas pofon a nőknek (a félrekúrása, ami szerinte nem is az volt)."

A hörcsög mindig előáll a megfelelő magyarázattal. Szerintem nincs olyan tett, amit ne tudnának a nők megracionalizálni.

"Ez a 200 oldalnyi tartalom jobban összébb húzva elfért volna 120 oldalban is. Magyarul, elég rövid. Pedig állítása szerint sok randija volt, lehetett volna még ugyanennyit beleírni."

Újdonságot szerintem nem adott volna, a tipikus női viselkedésminták már ennyiből is bőven kirajzolódnak.

"Nem tudom, megért-e háromezer forintot, nekem igen, másnak nem tudom. Egy hosszabb délután alatt el lehet olvasni."

Lehet, hogy torrentről leszedem, de az biztos, hogy egy huncut fityinget nem adnék érte.

VT 135 2017.10.09. 23:38:07

Látom, többen írták már, de egy ilyen 'mélységű' szerzőtől, ilyen könyvet olvasva akkor megvehetnéd az összes Big Brother, meg tsai realityshow-k celebjeinek a könyveit is (nem tudom, hány készült, biztos volt pár) és azokat is kielemezhetnéd. ;)

Mondjuk az egészben a legszomorúbb, h van az az a mennyiségű agymostott - amcsiknál meg még ezt megfejelve, rengeteg buta - ember, aki megveszi ezt a könyvet, elolvassa és azt hiszi, ez a valóság. Mert az, h tartalmaz nyomogban valóságot is, az nem mérvadó.

Amúgy Wolf, nem kéne magadat ilyen szinten önsértegetned, h bármilyen szinten összehasonlításra alkalmasnak tartod a te írásaidat, gondolataidat ezzel a kishölggyel. Értem én, h mazochista vagy, de akkor már inkább maradj meg az önkorbácsolásnál (vagy kérjed meg rá a randipartnereidet), nem kell még szellemileg is agyonverned magad ilyen felvetésekkel. ;)

Sadist 2017.10.09. 23:47:42

@Wildschwein: "Egy kérdés a t. férfi olvasótáborhoz: Ti hányasra értékelnétek ezt a nőt a közismert 10-es skálán?"

Eltekintve tetoválástól, piercingtől, feltűnő sminktől, nyomorék frizurától és minden egyébtől, csak és kizárólag magát a nőt nézve szerintem kifejezetten szép.
Fiatal, vékony testalkatú, mellben kellően el van eresztve, szabályos arca van, vastag szája, egyedül talán az orrába lehetne belekötni, a szemei viszont nagyon szépek. Egy kicsit hasonlít Zooey Deschanelre. 8-as simán megvan.

De ott van a rengeteg tetoválás, orrkarika, festett haj, ronda frizura és a tény, hogy sminkesként dolgozik, tehát az arcát simán tudja két szinttel jobbnak hazudni, mint amilyen valójában. Plusz ugye a mély űr szintű sötétség a fejében.
Persze, meghajtanám, mint Singer a varrógépet, de feleségül nem venném és valószínű anyámnak se mutatnám be, akárcsak az eddigi férfiak, akikkel randizott.

VT 135 2017.10.09. 23:50:18

@Wildschwein:
Hát akkor értékelem Lauren Urasek-et!
Nekem nem megy ez a pontozás, de
- a tetkó miatt helyből kiesik, mint potenciális partner
- a buta feminizmusa miatt helyből kiesik
- az arrogáns "nekem mindent szabad, mert pina nőtt a 2 lábam közé és még fiatalka vagyok" hozzáállása szintén kizáró tényező
- a félrekúrogatós, de ezt teljesen szabályosnak vevő hozzáállása miatt is felejtős
Ez eddig négyszeres kizáró ok, olyan, mint a négyszeres halálbüntetés. :)

De azért akkor térjünk át a látvány elemzésére is:
- a frizura kurva béna, nem teszi szexivé. Ha amúgy überszexi lenne a csaj, átsiklanék rajta.
- szem, a lélek tükre, meg ilyenek, nagyon meg szoktam nézni a női fotókon, mert az arcelrendezés és száj mellett alapvető dolgokat árulnak el a gazdájáról. Ez a szem szerintem egyszerűen üres - semmi tartalom nincs benne, mögötte. Mondjam azt, h ez számomra nem szexi...? :)

Summa Summarum: még mindig nem tudom, hány pontot kéne rá adnom, de a bottal nem piszkálnám meg!

Ethan Wolf 2017.10.10. 06:16:09

@Sadist: Nem láttam még a reklámot, de a benne szereplő férfi egy idióta. :) Elköltött egy kisebb vagyont, hogy ágyba vihesse a nőt. :) Ha annyira bejött neki, hogy "őt mindenáron meg akarom dugni" érzése támadt, akkor oké, de minden más esetben hülyeséget csinált. Itt a blogban is szó volt róla, hogy csak a szex a cél, akkor érdemes minimalizálni a költségeket, egyszerűen anyagi bukta egy este elkölteni egy nőre 70-80 ezreket (mint sokan teszik pesten) a dugás reményében, amiből vagy lesz valami, vagy nem. Szerintem ahhoz kell "tehetség", hogy minimalizáld a befektetést és mégis ágyba tudd vinni a nőt.

whoamiohmy 2017.10.10. 10:19:39

@Wildschwein:
A feminizmus törekvéseit 4 szóban össze lehet foglalni: több pénz, kevesebb punci. Ennyi. A klasszikus felállásban a férfi gazdaságilag, a nő pedig szexuálisan és reproduktív funkcióival járul hozzá a társadalomhoz, akár a család, akár a tágabb értelemben vett társadalom szintjén. Magyarán a férfi állítja elő a gazdasági javakat, a nő pedig a szexualitás kapuőrzője illetve a méhén keresztül biztosítja a társadalom reprodukciós folytonosságát.
Mit hackelt ezen a feminizmus? Voltaképpen a férfiak gazdasági hozzájárulását növelte, mialatt a nők szexuális és reproduktív hozzájárulását csökkentette. Pár nyers adat, hogy lássuk, milyen nagyságrendeket öltött ez a folyamat (linkeket nem írok, de ha valaki kér, mindenre van lementve).
- A férfiak állítják elő a GDP 65-70%-át, a nők 30-35%-át
- Ennek ellenére az USA-ban és számos nyugat-európai társadalomban a nők birtokolják a vagyon többségét (az USA-ban már 53%-ot)
- A nők irányítják az elkölthető jövedelem (disposable income) 85-89%-át a legtöbb nyugati társadalomban - magyarán a disposable income szintjén kb. 50%-os a nemek közötti vagyontranszfer (30-35%-ot termelnek a nők és 85-88%-ot költenek el minden megtermelt, elkölthető jövedelem felét odaadjuk a nőknek puszira, csak azért, mert nők)
- Itt nagyon fontos megjegyezni, hogy a femcsik még ebből is képesek áldozatszerepet generálni, mondván, hogy igen, de ez azért van, mert a nőkre hárul a háztartás fenntartása, vagyis ők KELL, hogy elosszák a családok pénzét (szegények, brühühü!!!!). Csak azt felejtik el, hogy ez a klasszikus családban nem így van. 1945-en a nők a GDP 10%-át termelték meg és a teljes elkölthető jövedelem 30%-át irányították, vagyis a klasszikus családban a "kosztpénz" vagy "konyhapénz" intézményén keresztül a vagyontranszfer kb. 20% volt, nem 50 mint most.
- A valóban produktív munkakörökben továbbra is 95-98% a férfiak aránya: például a kereskedelmileg hasznosítható szabadalmak 98,5%-át továbbra is férfiak adják be
- A vagyontranszfernek számos módja van, van egy családokon belüli és van egy össztársadalmi, az össztársadalmira jellemző adat például, hogy kollektív értelemben a nők nem fizetnek adót, mivel az állam többször többet költ rájuk, mint amennyit befizetnek
- Érdekes eredmények születnek mind az iskolai eredmények, mind a foglalkoztatás szempontjából olyan kísérletekben, ahol a tesztelők/HR-esek nem ismerhették az alany nemét. Kiderült, hogy a férfiak jegyei HARMINC százalékkal javultak, ha a vizsgáztató nem ismerte az írásban vizsgáló nemét, míg a nőké 20-22%-kal romlottak. Ugyanez HR-re hasonlóan alakult, a nőket alig-alig akarták alkalmazni ha nem volt látható az adott pozícióra jelentkező neme.
- A nők reproduktív és szexuális csődje azt hiszem, ismert dolog, gyakorlatilag soha nem volt annyira kevés a szex és annyira alacsony a fertilitási mutató mint most, 70 év "sikeres" feminizmus után.

És akkor még pár szót arról, hogy mi ennek a folyamatnak a vége. A feminizmus "endgame"-je egy olyan társadalom, amiben a férfiak gazdaságilag 100%-ig, a nők szexuális és reproduktív szempontból 0%-ig tartoznak bármilyen felelősséggel a társadalom felé. Magyarán a gazdasági termelést végezzék 100%-ban a férfiak, de az általuk megtermelt vagyont osszák el 100%-ban a nők. A nők részéről a totális reproduktív és szexuális szabadság szerintem már meg is valósult, a nők gyakorlatilag 100%-ig maguk határozzák meg kivel és mikor és hogyan szexelnek illetve milyen körülmények között vállalnak gyereket.

whoamiohmy 2017.10.10. 10:31:31

@Ethan Wolf: Lenne egy kérdésem hozzád, bár szerintem ez a terület nem kifejezetten a "szakterületed", mivel amennyire látom, főleg online ismerkedsz.

Elkezdtem egy mentoring programot, aminek az a lényege, hogy hatodéves orvostanhallgatóknak segítek külföldön gyakorlatokat végezni, illetve végzés után elhelyezkedni. Úgy általában is sokat segítem őket, tanáccsal, tapasztalatokkal, stb.

De a lényeg, hogy 2-3 hónapos távra kijönnek azokra a klinikákra, ahol dolgozom, és egyrészt szakmailag is oktatom őket, másrészt körbejárjuk Németországot és elmegyünk sok helyre. Rengeteget járok velük diszkóba, bárokban, szórakozóhelyekre, stb. 3 hete például Berlinben voltunk egy pub crawl-on (kocsmatúra).
A következőt vettem észre. A legtöbb férfi csak akkor kezdeményez egy nőnél, ha erre a nő előzetesen kvzázi engedélyt adott, vagyis leadott egy non-verbális, metakommunikatív jelzést, amivel azt jelzi, hogy érdekli az illető férfi. Ez lehet egy mosoly, 2 mp-nél tovább fenntartott szemkontaktus, mozdulat ("gyere ide" jelzés kézzel például), szemezés, stb. Én úgy 2-3 nőtől kapok egy éjszaka ilyen jeleket, de azt is észrevettem, hogy főleg az idősebb (30 körüli vagy afölötti) nőktől. Persze rengetegszer közrejátszik az is, ha előzőleg megtudtak rólam valamit (például kocsmatúrán mindenki bemutatkozott egymásnak az este elején, mikor megtudták, hogy orvos vagyok, 3 csaj is adta a jeleket rendesen utána egész este). Azt is észrevettem, hogy vannak srácok, akik "ész nélkül", simán odamennek bármelyik csajhoz, ha volt metakommunikációs jelzés, ha nem és elkezdenek beszélgetni. A csajok egy része kifejezetten besértődik ezen (hogy mer ez idejönni mikor én nem hívtam????), de van, akinek egészen imponál ez a történet (szerintem egyébként a PUA-k fő ismérve pont az, hogy mennek mint a meszes, hívás nélkül is).
Na, de a kérdés: szerinted a huszonéves csajok küldenek ilyen jeleket? Te mit tapasztalsz? Nekem az a munkahipotézisem, hogy minél fiatalabb egy csaj (vagyis minél nagyobb a szexuális piaci értéke), annál kisebb a valószínűsége, hogy ad ilyen jeleket. Az egyik srác, aki most volt kint, hihetetlenül sármos (vízilabdás, magas, szőke, kék szemű, jóképű, eszméletlen atletikus, okos és persze nem elhanyagolható szempont az se, hogy végzős medikus), de beszélgettem vele erről, és ő se nagyon kap ilyen jeleket fiatal csajoktól (mondjuk ő igazi "naturál" PUA és megy oda a csajokhoz szemérmetlenül, ha jeleznek, ha nem, úgyhogy nem igazán zavarja).
Szóval szerinted mi a helyzet itt? Fiatal csajok is küldenek ismeretlen pasiknak ilyen jelzéseket, és én azért nem kapok, mert nem nézek ki elég jól/túl öreg vagyok vagy a fiatalabb csajok még elvárják, hogy a lovag legyen "igazi férfi" és vállalja be, hogy elküldik a picsába, ha odamegy?

VT 135 2017.10.10. 13:56:28

A feminizmus olyan, mint a szőnyegbombázás. Egyaránt elpusztítja a férfi és a női nemet és értékeket. A különbség csak annyi, h a nők a bombákat tejszínes puncstorta kinézetű formában kapják, amelyek kicsit később robbannak, de annál nagyobb rombolást végeznek. A szőnyegbombázás azért jöhetett létre, mert megszűnt a légvédelem (erős, férfias férfiak).
Namármost.
Férfiként a következők lehetnek a stratégiák:
1., Felnézve az égre, ököllel és káromkodásokkal fenyegetni a bombázókat. Illetve közben anyázni a nők jelentős részét, amiért elfogadják a "tortákat", míg a többi nő csak ugyanúgy elszenvedi a bombák hatását. Ez a szellemi maszturbálós nethuszárizmus.
2., Elvonulni egy bunkberbe és remélni, h majd magától megoldódnak a dolgok. Ez a MGTOW.
3., Elkezdeni együttműködni és légvédelmet, majd elfogó vadászokat építeni. Ez a csalekvő, együttműködésre képes, valamilyen nagyobb, önmagán túlmutató célért vezetni, vagy a vezetőt követni képes férfi.

Ethan Wolf 2017.10.10. 19:49:55

@whoamiohmy: A huszonéves csajoknak több csoportja is van. Hiszed vagy sem, de egy részük nem ismeri rendesen a jelzéseket és nem tudja azokat leadni. Egy másik részük főleg a huszonéves kor legelején még nem mindig dúskál önbizalomban, nem mer szemkontaktot kezdeményezni, vagy megtartani.

Alapvetően ők valóban nem küldenek jeleket, de nem azért mert olyan értékesek, hogy te nem jöhetsz szóba, hanem mert ebből a szempontból éretlenek. Ha ilyen nőket akarsz élőben felszedni, akkor olyankor is próbálkozni kell, mikor úgy tűnik még rád sem nézett.
Nekem volt pár olyan, mikor olyannal jöttem össze, hogy nem volt semmi szemezés, hanem csak odamentem beszélgetni és hetekkel később a sokadik dugás után vallotta be, hogy már akkor kinézett magának, mikor beléptem (már ha igaz).

Javaslom a nagy számok törvénye alapján a próbálkozást. Odamész, lepattint keresel mást. Én azt a szabályt követtem, hogy ha egy helyen egy este alatt hárman is lepattintanak, akkor átmegyek egy másik helyre, de ez csak az én hülyeségem.

Sadist 2017.10.10. 20:43:36

@Ethan Wolf: "Nekem volt pár olyan, mikor olyannal jöttem össze, hogy nem volt semmi szemezés, hanem csak odamentem beszélgetni és hetekkel később a sokadik dugás után vallotta be, hogy már akkor kinézett magának, mikor beléptem (már ha igaz)."

Az ilyeneket én fenntartásokkal kezelném. Nekem is volt olyan, hogy találkoztam egy lánnyal, akivel kb. egy év múlva jöttem össze, mert egészen addig semmi jele nem volt, hogy bejövök neki. Meg amúgy is volt pasija, úgyhogy hagytam a dolgot, mikor meg összejöttünk, akkor azt mondta, hogy már az első találkozásnál megtetszettem neki és szerelmes is lett belém, olyannyira, hogy még sírt is miattam. Ehhez képest pár hónap után olyan hirtelen lépett le, hogy köpni nyelni nem tudtam, rá két hétre pedig összejött egy másik pasassal.
Szerintem ez a "már rég kinéztem magamnak" dolog csak utólagos racionalizálás, amivel be akarják mesélni maguknak, hogy első látásra szerelem volt bármiféle érdek nélkül. A valóságban meg csupán annyi történik, hogy megtudnak pár fontos infót a pasasról, pl. a Rózsa dombon lakik saját házban és az ágyban is nagyon jó.

whoamiohmy 2017.10.11. 15:14:28

@Sadist:
Az tuti, hogy a nőnek a saját fejében ezerrel teperő hörcsögöt kell a leginkább meggyőznie. A kedvencem ebben a körben mikor egy szakítás után bemagyarázzák maguknak, hogy miért volt hiba a sráccal együtt járni. Eggyel durvább fokozatban még odáig is el tudnak jutni, hogy bemagyarázzák, miért is nem számít szexnek ha ezzel vagy azzal dugnak. Olvastam egy csajról akinek volt egy "szüzesség szobája", és bemesélte magának hogy ha ő ott alszik egy éjszakát akkor reggelre kelve megint szűz lesz. Lefeküdtél az egész válogatott focicsapattal egy hét alatt? Sebaj, egy szunyoka a szűzcsináló szobában és reggelre megint szűz vagy!

De amit te írsz, azt is tapasztaltam már. Mikor fullon pörög a kapcsolat, főleg még az elején, ezerrel pörög a hörcsög, hogy az idealizált férfi képet ráerőszakoljuk a partnerre. Aztán persze elkezdenek nőni az igények, A férfi már ennek meg annak se felel meg és szépen lassan de biztosan átcsap a történet a másik végletbe: hiba volt és a férfi bűne a kapcsolat, a nő már az elején se akarta annyira, stb. Stb.

A női leleknek erről az ingoványos talajáról itt egy kiváló elemzés:

masculineprinciple.blogspot.de/2015/02/principles-of-seduction.html?m=1

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.11. 15:34:26

@VT 135: „Elkezdeni együttműködni és légvédelmet, majd elfogó vadászokat építeni.”

Sejthető volt, hogy a manginaságot hozod fel a "szőnyegbombázó" femik "megállítására".

„Ez a csalekvő, együttműködésre képes, valamilyen nagyobb, önmagán túlmutató célért vezetni, vagy a vezetőt követni képes férfi. ”

Csak ne ideologizáld meg!

whoamiohmy 2017.10.14. 18:29:16

@The Cortez: Nekem egyébként a három, VT 135 által felhozott alternatívából a MGTOW a leginkább szimpatikus. Méghozzá pont azért, mert alapvetően a nők szexuális és reproduktív értelemben vett felszabadítását jelentős civilizációs vívmánynak tartom. Ami inkorrekt a feminizmusban, az nem ez a liberalizáció vagy annak proponálása, hanem az, hogy ennek a következményeit, mint moslékot, természetszerűleg a férfiakkal zabáltatja fel. Nem szülnek gyerekeket a nők? Nosza, adóztassuk hülyére a férfiakat, hogy pótolják a negatív demográfiai nyomásból eredő költségvetési hiányt. A nők nem teljesítenek jól az iskolában? Módosítsuk az oktatási rendszert úgy, hogy a férfiak ugyanolyan teljesítményért JÓVAL rosszabb jegyeket kapjanak. A nők nem dolgoznak olyan keményen, mint a férfiak? Csináljunk kvótákat, hogy a nők jóval kisebb teljesítményért is több pénzt kapjanak, mint a férfiak.

Összességében szerintem ennek a rendszernek a gyenge pontja a gazdasági teljesítményben van. A férfiak ma minden téren a brutális többségét hozzák a gazdasági teljesítménynek, ugyanakkor egyre kisebb és kisebb szeletet kapnak a gazdasági tortából. Ez voltaképpen nem más, mint modern kori rabszolgaság. A rabszolgaság ellen pedig a legjobb gyógyír (ezt Ghandi óta tudjuk) a passzív ellenállás. A rabszolgák munkája nélkül a gazdaság összeomlik, így előbb vagy utóbb kénytelenek lesznek felszabadítani őket.

Maradhat tehát a nők szexuális és reproduktív szabadsága, én a házasságért se fogok könnyeket ejteni. De a nőket előbb vagy utóbb muszáj lesz szembesíteni a valósággal, mégpedig hogy a férfiak egyre nagyobb mértékű kihasználása az ára a szabadságuknak, mivel ők maguk nem dolgoztak meg semmiért sem. Szerintem emiatt a MGTOW győzelme elkerülhetetlen.

Krisz101 2017.10.14. 20:23:29

@Ethan Wolf: igazából ez a bejegyzésed most az új tinder reklámvideo fényében érdekes, ami miatt fel van háborodva az internet. legalábbis az általam jobban ismert része.

úgy tűnik elindult a teljes szélességű offenziva, hogy ezekből a platformokból férfilehúzó, férfifejő oldalakat csináljanak.

nem tudom láttad e az "újításokat" vip tagság 10e-ért és a normál előfiz is majdnem 7e már???

egyébként az ilyen könyveket ghostwriterek írják szerintem...

Ethan Wolf 2017.10.14. 22:18:09

@Krisz101: Nem hiszed el, de a tinder megatesztem már készen van, a blog második szülinapján teszem ki, november hetedike környékén. ÉS írok erről is benne. :P Természetesen teszteltem mindegyik előfizetést.

Krisz101 2017.10.14. 22:53:04

@Ethan Wolf: akkor hogy volt időd egyáltalán írni a rengeteg csaj mellett?

whoamiohmy 2017.10.14. 23:12:51

@Ethan Wolf: én a magam részéről nagyon várom!

whoamiohmy 2017.10.14. 23:15:41

@Krisz101: erre a tinder reklamvideora kérnék egy linket ha nem gond. Kimaradtam ebből a balhéból de érdekelne a dolog. Köszi.

Ethan Wolf 2017.10.15. 06:26:12

@Krisz101: Lehet, hogy csak az alkohol hatása, de nem értem a kérdést. Hogy-hogy hogy volt időm írni?

Krisz101 2017.10.15. 12:34:19

@whoamiohmy: persze csak előtte műtét előtti premedikációt dobjál be azért... én egy kedvelt vloggerem facebookján láttam, de a tinder lapján elsők között szerepel (pinned). ez a "manprovement initiative", több undorító video is van már... most viszont úgy látom, törlik a negativ kommenteket. pár napja azt láttam nagy volt a felzúdulás, sokan irták, h férfigyűlölő, meg képzeljük el ugyanezt nőkkel kapcsolatban, akkor mekkora balhé és bocsánatkérés lenne.

az egész hányadék, mindenki pozitív benne, a karrierista picsa, a hipszter, a buzi, a makogó indiai. egyedül csak a heteroszexuális fehér férfi a szar, akit imprúvolni kell... aki a tinder előfizetéseket veszi 90%ban, meg ezeknek a kurváknak a fizetését tolja be...

de meg kell nézni a tinder lapját, rögtön az elején köcsögök képe és szivárvány fogad. ezt tartották fontosnak közölni a company image-ben.

www.facebook.com/tinder/

nem tudom linkelni, egy kerek 2 perces video, legfelül van.

Krisz101 2017.10.15. 12:35:37

@Ethan Wolf: úgy értettem, ha back to back nyomtál egy normál és vip elfőfizetést, 2 hónapig, akkor az a csoda, h a munkából nem kellett eljönnöd a sok nő miatt, nemhogy posztolni is tudjál... vagy nem? ;)

Ethan Wolf 2017.10.15. 12:49:28

@Krisz101: Ja, értem. A teszt több évet ölel fel, a normál előfizut régebben teszteltem, a legújabb (gold akármi) előfizetést teszteltem az elmúlt hetekben. Majd ha elolvasod, akkor rájössz, hogy az utóbbi időben nem kellett megszakadnom a randikban. :D

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.15. 16:21:35

@fremina84: „Számomra nagyon szimpatikus és intelligens elemzés volt ez.”

Femik mindig ilyesmiket írnak a mangiknak. Megszokott dolog ez már, még ezen az oldalon is.

„Persze corteztől nem is várható érdemi reagálás csak cimkézés”

Ha te címkézel, vagy ő, vagy a többi femi az rendben van?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2017.10.15. 16:25:26

@whoamiohmy: „Nekem egyébként a három, VT 135 által felhozott alternatívából a MGTOW a leginkább szimpatikus”

Nekem is, meg hát egyértelműen az a lehető legjobb alternatíva. De hát látod még azt is lesajnálta a picsába (már megint), és kinyilatkoztatta milyen az "igazi férfi" (már megint).

Krisz101 2017.10.15. 19:56:23

@Ethan Wolf: szup tesó és mikor teszed fel tesó ?? :D

whoamiohmy 2017.10.15. 23:26:40

@Krisz101: Megnéztem, youtube-on is fenn van a tinder oldalán. Hát, nem csodálkozom a felháborodáson. Bár igazából mit vártak? A modern nőnek a férfi már maximum ATM és a felső 5% meg talán még tenyészállat. Ez a kőkemény valóság.

Ethan Wolf 2017.10.15. 23:37:34

Én is megnéztem a videót a tinder oldalán, érdekes, hogy ilyen videó miért nincs a másik nemre vonatkozóan. Csak ott nem dúsbegek vannak, hanem az a sok sok típus, amiket a blogban már ismertettem, akikkel úgysem jutsz el randiig. Mondjuk nem oszt, nem szoroz a tinder kb véget ért, nem érdemes már használni.

whoamiohmy 2017.10.16. 12:14:40

@Ethan Wolf:
Most akartam kipróbálni erre vége....

Ech scheisse.

Ethan Wolf 2017.10.16. 13:16:37

@whoamiohmy: Ha nem sajnálod rá a pénzt, nyugodtan vágj bele. Valaki más véleménye is sokat számít. De azt tapasztalom már egy ideje, hogy nem lehetetlen ugyan, de jóval nehezebb randit összehozni ma tinderről, mint anno lehetett.

Krisz101 2017.10.16. 14:21:21

@whoamiohmy: persze, ez a valóság, de a youtubeon is azért demonetize-olják a redpill videókat mostmár tömegével, mert egyre több férfi ébred fel... szóval azért nem olyan egyszerű ez a dolog szvsz, nem lehet a végtelenségig tartani ezt az állapotot...

Krisz101 2017.10.16. 14:25:57

@Ethan Wolf: jaj ne beszélj már ilyeneket h véget ért :D és akkor mégis mit kéne használni? mérföldekkel jobb a felhozatal még mindig, mint pl a randivonalon, főleg h utóbbi eszméletlen megzuhant az utóbbi hónapokban. szerintem kicsit eltúlzod ezeket a dolgokat. amig a férfiak 90 százaláka szia, hogy vagy, hogy telik napod, szimpatikusnak tüntél és hasonló baromságokkal nyitja meg a nőt addig igenis egy jó szöveggel fogsz tudni randizni onnan... ezek után már kíváncsi leszek a tesztre h mi ez a negativitás...

whoamiohmy 2017.10.16. 15:02:37

@Krisz101: ne is mondd, a kedvenc MGTOW vloggeremet (TFM) is demonetizaltak. Kénytelen volt elfelezni a videók számát és visszamenni pénzügyi tanácsadónak (time tó dust off the old CV).

whoamiohmy 2017.10.16. 15:13:47

@Ethan Wolf: nálam a pénz nem annyira gond. Ha nem lett volna a Brexit, évi 600.000 euro körül keresnék abból amit kiepitgettem az elmúlt 5 évben Angliában. Így, hogy Anglia kilőtte magát, úgy döntöttem, átmegyek Svájcba, ott még fel kell építsem ugyanazt a vállalkozást, mint az angoloknál, de mivel kész vagyok a képzéssel, amit az utóbbi években csináltam, így 100%-ot bele fogok tudni adni, szerintem évi 400.000 eurót egy fél éven belül ki fogok tudni húzni onnan is. Szóval a pénz nem gond. Még azon gondolkodtam, hogy Új-Zeland kapásból elfogadja a nemet papírt, lehet hogy áttelepülök oda pár évre.

Inkább a logisztikai rész a probléma. A németeknél jóval rosszabb esélyekkel indulok mint otthon, meg persze a nők is jóval gyengébbek mint otthon. Haza viszont csak nagyon ritkán jutok. Nekem a leginkább ez okozott gondot a csajozás teren az utóbbi időben.

Kövezzetek meg, de pár haver most például puncs.hu-n nyomul, és komolyan elgondolkodtam a sugar baby vonalon is. Egy francia újságírónő most írt egy könyvet a jelenségről, Angliaban 670.000 sugar baby van, a franciáknál "csak" 50.000... egy ismerősömnek 3 különböző országból (Franciaország, Olaszország, Magyarország) van "szolgáltatója", mind a három brutálisan jó nő.

Wildschwein 2017.10.16. 16:12:08

@Krisz101: @whoamiohmy: Huhh, bevállalva, hogy kiderül , mekkora egy lámer vagyok, megkérdezem: mit jelent az, ha a Youtube-on demonetizálnak egy videót / csatornát / vloggert?

whoamiohmy 2017.10.16. 16:26:30

@Wildschwein: azt, hogy a videóban nem jelenhetnek meg hirdetések, Így a vlogger nem kap részesedést a hirdetések után járó pénzből.
Rengeteg YouTube-os van, akik ebből élnek meg, így egyik napról a másikra elveszthetik a megélhetésüket, ha nem tartják be a kulturmarxista cenzúrát.

Krisz101 2017.10.16. 23:36:53

@Ethan Wolf: ezt a csajt nézd végig baszki :D
tind3r.com/
user/5797764e9ab057d044f4ef8a

tördeltem h ne legyen annyira kereshető

Ethan Wolf 2017.10.17. 08:14:20

@Krisz101: Csak kicsiben nyitja meg, kéri, hogy valami bővítményt telepítsek, de nem áll szándékomban feltenni.
A kis kép alapján nem semmi. :) Mit tud ez az oldal? Látom vannak opciók pl autolike, ilyesmi. Ha esetleg régóta használod, akkor szívesen fogadok valami tesztfélét a felületről, statisztikákat, találati, randi arányokat, stb. Már ha van kedved.

Krisz101 2017.10.17. 21:02:27

@Ethan Wolf: szia! áá annyira nagy csodák nincsenek, most a legjobban használható webes felület. van egy másik a trinder ami sokkal gyengébb, bugos viszont van benne háromszögelés.
ebben pedig egyszerre sok, 5-15 felajánlott párt is láthatsz és nem feltétlenül az adott sorrendben kell lájkolnod v passzolnod őket. hanem előre is ugorhatsz, ha már fogytán a lájkod, és meglátsz valakit.
a beállítások korrektek, a felület szép, fagyás nélkül működik, tudod szerkeszteni a szöveged illetve a pozíciód térképen kijelölni.
a chatben vannak filterek ill el tudod menteni a szövegeid későbbi használatra.
a képek kattintással teljes méretben nézhetők, vagy közvetlenül google image search-el kereshetők. tehát egy valós weboldalként jelenik meg a felület.

én most elég elővigyázatlanul használom, pl sokszor váltok pozíciót, v 2 helyről vagyok belépve, és nem érzem, h büntetne a ratingben. de ebben ugye sosem lehetsz biztos, mert szerintem már nagyon bonyolult a rating rendszer...

fun fact: a hosszú számsor úgy tűnik az adott személy egyedi tinder azonosítója, amit a gagyi kliensbe másolva háromszögelni tudod az illető pozicióját, akkor is, ha nem kapcsolódtál vele... viszont örülnék ha ezt nem írnád ki posztban, h az összes hülye ezzel szórakozzon és betömjék a bizt rést, köszi :DD

Krisz101 2017.10.19. 20:59:43

@whoamiohmy: jaj ne dumalj már. csináld. majd küld át az interakciót h adjak tanácsot. ki tudja lehet én tanulok belőle!

Krisz101 2017.10.19. 21:11:02

@Wildschwein: jól mondta az előttem szóló. mindenre ramennek már ami Red pill vagy ellene megy a femcentrikus, liberális, polkorrekt narratívának. ha nem megy a letiltás hát elvesszük a pénzt. és minőségi kontent készítését senki nem fogja ingyen csinálni. én egyébként év elején azért kaptam Facebookon 1 hetes eltiltást mert úgymond tiszteletlen voltam egy nővel. azaz nem értettem vele automatikusan egyet csak azért mert nő és ezt elég nyersen de mindenféle trágár szó használata nélkül ki is nyilvánítottam

Krisz101 2017.10.19. 21:12:19

@Ethan Wolf: az miért van hogy ha tolom neked a szuper infót akkor sosem válaszolsz DDD

VT 135 2017.10.19. 23:33:17

@Krisz101: mit jelent ebben a kontextusban a háromszögelés?

Ethan Wolf 2017.10.20. 06:04:47

@Krisz101: Mert ehhez friss agy kéne, ez a hetem pedig káosz.
De ezen a kliensen keresztül használva, ha nem titok, milyen a találatok aránya, illetve azokból hány randi sikerül? Privátban is jöhet, ha titok.
süti beállítások módosítása